2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Életmód ››  betegség
127675 találat
 
 
Újraindul a Mindentudás Egyeteme
Barabási Albert-László fizikus, a bostoni Northeastern Egyetem professzorának szombati előadásával újraindul a hazai tudományos ismeretterjesztés legnépszerűbb programsorozata, a Mindentudás Egyeteme - hangzott el a szervezők pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. A Magyar Tudományos Akadémia és a Magyar Telekom által alapított Mindentudás Egyeteme közel négy év szünet után, a Norvég Alap támogatásával, megújult szerkezettel és a tudomány újdonságaival tér vissza az előadótermekbe és a képernyőkre. A projekt összköltségvetése 840 millió forint.
2011.01.14. 16:30
 
Tunéziában nincsenek szervezett magyar utazók
A tunéziai zavargások nem érintik a magyar utazókat, egyetlen magyar szervezett turistacsoport sem tartózkodik Tunéziában - mondta az MTI érdeklődésére Molnár Gabriella, a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének (MUISZ) elnöke pénteken. A szakember közölte: Magyarországról jelenleg nincsenek utazók Tunéziában, mivel ott most nincs idegenforgalmi szezon, ezért utazásokat sem szerveznek a magyar utazási irodák ebben az időben oda. Molnár Gabriella tudomása szerint Tunéziában jelenleg mintegy 60 magyar állampolgár tartózkodik, zömükben olyanok, akik tartósan kinn élnek ebben az országban, azaz például oda mentek férjhez.
2011.01.14. 16:30
 
 
Korrigált kissé a forint, 276 közelében az euró
Kissé korrigált és leadott valamennyit a héten elért nyereségéből a forint pénteken, de továbbra is a már hosszabb ideje tartott 275-280 forintos euró jegyzési sáv erős határánál ingadozik. Az eurót 275,70 forinton jegyezték délután négykor a bankközi kereskedelemben a csütörtök délutáni 274,95 és a péntek kora reggeli 274,54 forint után. A forint a kora reggeli 247-es és délelőtti 275-ös jegyzések után a nap túlnyomó részében a 276-os euró árfolyam közvetlen környezetében ingadozott.
2011.01.14. 16:30
 
A médiapluralizmus biztosítására kéri Orbánt az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége
Levelet intézett Orbán Viktorhoz az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége(EBU), és ebben egyebek között azt kérte: a miniszterelnök tegyen lépéseket annak biztosítására, hogy a magyarországi médiareform fenntartja a médiapluralizmusnak az Európai Unió Amszterdami Szerződésében is kimondott elvét. Genfi címzésű levelében - az arról szóló közlemény szerint - a 75 európai közszolgálati televíziót és rádiót képviselő szervezet azt kérte, hogy a kormányfő vegye figyelembe a sajtó szabadságára, függetlenségére és sokféleségére vonatkozó aggodalmait, amelyeket az új médiatörvény támasztott.
2011.01.14. 16:30
 
 
Alpesi sí Világkupa: Kostelic nyert és növelte előnyét
A horvát Ivica Kostelic nyerte a férfi alpesi sízők Világkupa-sorozatának pénteki kombinációs versenyét a svájci Wengenben, ezzel növelte előnyét az összetettben. Kostelic 14. Vk-sikerét aratta, mögötte a hazai kedvenc Carlo Janka lett a második, az összetettben második norvég Aksel Lund Svindal pedig a harmadik. Eredmények, kombináció: 1. Ivica Kostelic (horvát) 2:40.44 perc (lesiklás: 1:47.65 p, műlesiklás: 52.79 mp) 2. Carlo Janka (svájci) 2:41.02, 3. Svindal (norvég) 2:41.70 . A kombinációs Vk állása 1 verseny után (még 3 van hátra): 1. Kostelic 100 pont, 2. Janka 80, 3. Svindal 60. Az összetett Vk állása 16 verseny után (még 21 van hátra): 1. Kostelic 604 pont, 2. Svindal 495, 3. Zurbriggen (svájci) 439.
2011.01.14. 16:15
 
 
Az MSZP szerint Tarlós túldramatizálja a főváros pénzügyi helyzetét
A fővárosi MSZP-frakció szerint a főpolgármester túldramatizálja a főváros pénzügyi helyzetét. Horváth Csaba frakcióvezető két képviselőtársával tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, nincs szükség azokra az elvonásokra, amelyek nehéz helyzetbe hozzák az önkormányzat egyes intézményeit. Horváth szerint a 2011. évi büdzsé szerdán elfogadott koncepciója azt jelzi, hogy az idei "a csalódás költségvetése" lesz, mert abban nincsenek benne a korábbi ígéretek. A szocialista politikus úgy vélte, a fővárosi koncepciónak "nincs karaktere", és abban a városvezetés vízióját nem lehet látni, csak a mögötte álló főkönyvelőt, Atkári Jánost (a főpolgármester pénzügyi főtanácsadóját).
2011.01.14. 16:15
 
Könnygázt használtak a Tuniszban tüntetők ellen
A tunéziai rendőrség pénteken könnygázt használt a fővárosban tüntetők ellen, és lövések is hallatszottak a megmozdulás helyszínéről. Mintegy nyolcezer ember vonult fel a városközpontban az államfő, Zin el-Abidin ben Ali távozását követelve, s gyilkosnak nevezve a politikust. Többen a belügyminisztérium épületére is felmásztak, egy csoport fiatal pedig kővel dobálta a rendőröket. Tüntetés volt az ország közepén lévő Szidi Buzidban is, ahol három héttel ezelőtt a megmozdulások elkezdődtek.
2011.01.14. 16:15
 
EU: kiegészítésre szorulnak a nemzeti gazdasági reformprogram-tervek
Európai uniós szakértők szerint javítani kell az EU-tagországok nemzeti gazdasági reformprogramjait a végleges változat áprilisi elkészültéig, mert a tavaly év végén beadott tervezetek esetenként hiányosak. Az EU-tagállamok pénzügyminiszterei - immár magyar EU-elnökség alatt - jövő kedden tekintik át a tervezetekről készült szakértői jelentést. Ez már része az unión belül megnövelt gazdasági egyeztetésnek, az úgynevezett európai szemeszternek, amelyet a tagállamok kormányait képviselő Tanács részéről elsőként Magyarországnak kell irányítania.
2011.01.14. 16:00
 
Zavargások Haiti fővárosában
Őrizetbe vettek tíz személyt Port-au-Prince-ben, miután péntek reggel zavargások törtek ki a haiti főváros központjában - közölte a rendőrség. Szemtanúk elmondták, hogy a rendbontók barikádot emeltek, több lövés is eldördült, az utakon pedig lángoló gumiabroncsokat lehetett látni. "Őrizetbe vettünk tíz személyt" - mondta el a nemzeti rendőrség szóvivője, Gary Desrosiers a haiti rádióknak adott nyilatkozatában, azt azonban nem részletezte, mi váltotta ki a zavargásokat.
2011.01.14. 16:00
 
Aggódik az osztrák lapok szövetsége a médiatörvény miatt
Aggodalmának adott hangot a magyar médiatörvény miatt az Osztrák Újságok Szövetsége (VÖZ) pénteken egy közleményében. Az osztrák lapokat, lapkiadókat és a sajtóban dolgozókat tömörítő VÖZ úgy látja, a törvény alkalmas lehet a sajtószabadság korlátozására. "Habár az Európai Unió Alapjogi Chartája kimondja, hogy a sajtószabadságnak mentesnek kell lennie a hatósági beavatkozástól, a törvény állami kontrollnak veti alá a nyomtatott sajtót, ami ilyen formában más európai demokráciákban idegen" - írták a közleményben.
2011.01.14. 15:45
 
 
Éjjel döntenek a Bamako-futam halasztásáról
Éjjel döntenek a Budapest-Bamako szervezői arról, hogy elhalasztják-e a futamot a Külügyminisztérium kérésére. A döntést szombat reggel 8-kor a rajtnál hozzák nyilvánosságra. A Külügyminisztérium kérésére a Budapest-Bamako szervezői megfontolják a nagy afrikai futam esetleges elhalasztását vagy az útvonal módosítását - közölte a szervező pénteken az MTI-vel. A nap nagy része adatgyűjtéssel és egyeztetésekkel zajlik. A szervezők és a Terrorelhárítási Központ illetékesei délelőtt az Afrikai Magyar Egyesület irodájában tartottak megbeszélést zárt ajtók mögött; az egyeztetésekre Budapestre indult Mauritánia Magyarországra is akkreditált moszkvai nagykövete, Mohamed Mahmoud Old Dahi is.
2011.01.14. 15:45
 
Férfi kosárlabda NB I: szerződést bontott edzőjével a Falco
Közös megegyezéssel felbontotta Nikola Lazic vezetőedző szerződését a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Falco KC Szombathely csapata. A klub honlapján pénteken megjelent tájékoztatás szerint az együttes vezetői és a tréner is egyetértett abban, hogy váltásra van szükség. A kilencedik helyen álló csapat pénteki edzését Csátaljay Gábor tartja, s valószínűleg a Körmend elleni, szombati bajnokin is ő irányít majd.
2011.01.14. 15:30
 
Médiatörvény: Szijjártó szerint visszakerült a vita az észérvek medrébe
A kormányfő szóvivője szerint azzal, hogy a médiatörvényt lefordították angol nyelvre, és egyre több embernek nyílt módja megismerni a jogszabályt, az arról szóló vita "visszakerült a normális észérvek medrébe". Szijjártó Péter ezt arra a felvetésre válaszolva mondta újságírók előtt, hogy péntek este Budapesten és Bécsben is tüntetés lesz a magyar médiatörvény felülvizsgálatáért. A szóvivő szerint azonban amellett, hogy a vita visszakerült az "észérvek medrébe", az is látszik, hogy vannak bizonyos körök, amelyek egyértelműen politikai alapú támadást indítottak Magyarország ellen, és ezt nem is akarják feladni.
2011.01.14. 15:30
 
Kilenc hónap után fogtak el egy cserbenhagyó gázolót a rendőrök Békésben
Kilenc hónap után találták meg a rendőrök azt az autóst, aki még tavaly április 22-én gázolt halálra egy kerékpárost a Békés megyei Nagykamaráson - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: az áldozat az út mellett feküdt, amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, életét a gyors orvosi beavatkozás sem tudta megmenteni. A baleset helyszínén tartózkodó autós akkor azt állította, hogy nem ő ütötte el a biciklist, csak a kerékpárján hajtott keresztül.
2011.01.14. 15:30
 
 
A Katolikus Rádióért és a Klubrádióért emelt szót az LMP
Az LMP frakcióvezető-helyettese arra kéri Szalai Annamáriát, hogy az általa vezetett Médiatanács a lehető leggyorsabban találjon jogállami megoldást arra, hogy a lejáró frekvenciájú Katolikus Rádió és a Klubrádió helyzete rendeződjön, és mindkét adó folytathassa munkáját. Karácsony Gergely a Szalai Annamáriának címzett, pénteken az MTI-hez is eljuttatott nyílt levelében azt írja, hogy hamarosan súlyos veszteségek érhetik a magyar közéletet, mert vasárnaptól frekvencia nélkül marad a Katolikus Rádió, februárban pedig elvesztheti budapesti frekvenciáját a Klubrádió.
2011.01.14. 15:30
 
Necas: Csehország nem sieti el az euró bevezetését
A cseh kormány nem kívánja elsietni az euró bevezetését; a cseh miniszterelnök pénteken megerősítette, hogy Csehország csak akkor vezeti be a közös pénznemet, amikor teljesíti a maastrichti feltételeket, az euróövezet stabil lesz és az euró bevezetése előnyösebb lesz, mint a korona megtartása. "Természetesen tudatában kell lennünk az euróval szembeni kötelezettségvállalásunknak, de azzal csak akkor kell számolni, ha mi magunk is teljesíteni fogjuk a maastrichti feltételeket" - jelentette ki Petr Necas egy szakmai konferencián pénteken Prágában.
2011.01.14. 15:30
 
 
Az MSZP kárpótolná az állami nyugdíjjogosultságukat elveszítőket
Nyilatkozatban vállalják az MSZP elnökségének és választmányának tagjai, valamint országgyűlési képviselői, hogy amint lehetőségük lesz, kárpótolják mindazokat, akik a magán-nyugdíjpénztári rendszerben maradva elveszítik állami nyugdíjjogosultságukat. Ezt Mesterházy Attila pártelnök jelentette be péntek délelőtt azelőtt, hogy több párttársához hasonlóan nyilatkozatot tett a budapesti kormányhivatal nyugdíjbiztosítási igazgatóságán arról, hogy nem lép vissza az állami nyugdíjrendszerbe.
2011.01.14. 15:15
 
Foci: Luca Toni egy hónapra kidőlt
Térdsérülést szenvedett, és egy hónapig nem játszhat Luca Toni, akit mindössze egy hete igazolt le a Juventus labdarúgócsapata. A 33 éves támadó a Catania elleni, csütörtök esti kupamérkőzésen sérült meg, 17 perc után el kellett hagynia a játékteret, majd a pénteki vizsgálat kiderítette, hogy a jobb térdében megrepedt a külső szalag. A 2006-ban világbajnok Tonit éppen a múlt csütörtökön térdszalagszakadást szenvedett Fabio Quagliarella pótlására szerződtették a Genoától a torinóiak, a kontraktusa 2012 júniusáig szól.
2011.01.14. 15:15
 
Lengyel államtitkár: Varsó érdekelt a magyar uniós elnökség sikerében
Lengyelország érdekelt a magyar uniós elnökség sikerében - hangsúlyozta az MTI-nek adott pénteki nyilatkozatában a lengyel külügyminisztérium európai ügyekkel foglalkozó államtitkára. Mikolaj Dowgielewicz - aki Lengyelország képviseletében vett részt a tagállamok Európa-ügyi minisztereinek, illetve államtitkárainak gödöllői, informális találkozóján - elmondta: a két ország között rendkívül szorosak a kapcsolatok, partnerek a visegrádi együttműködésben, és Magyarországtól Lengyelország veszi át az uniós elnökségi stafétabotot. "Ezért is drukkolunk a magyar elnökség sikeréért" - jelentette ki a politikus.
2011.01.14. 15:15
 
Rendőrkézen a devecseri tolvajok
Összesen tíz, vagyon elleni bűncselekmény miatt indult nyomozás az iszapkataszrófa óta Devecserben, ezek közül négyet a gyanú szerint ugyanaz a három devecseri lakos követett el; egyikük, más bűncselekmény miatt, november közepe óta előzetes letartóztatásban van - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel. A három gyanúsított - a legfiatalabb 13 éves - kisgépeket, kézi szerszámokat, kerékpárokat tulajdonított el a tavaly október eleji katasztrófában megsérült, lakatlanná vált házakból - tájékoztatott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2011.01.14. 15:00
 
A KDNP támogatja az Új Széchenyi Terv céljait
A foglalkoztatás növelését emelte ki a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője az Új Széchenyi Terv pénteken megfogalmazott céljai közül, az MTI-nek nyilatkozva. Harrach Péter szerint ez a cél az egyén és a társadalom szempontjából egyaránt fontos. A KDNP támogatja a tervben megfogalmazott mindhárom célt - a GDP-arányos államadósság csökkentését, a gazdasági növekedés beindítását és a foglalkoztatás növelését - mutatott rá a kisebbik kormánypárt frakcióvezetője. Hozzátéve: ezek közül keresztényszociális, a társadalmi célokat kiemelten kezelő pártként, a foglalkoztatás bővülését tartják a legfontosabbnak.
2011.01.14. 15:00
 
 
Az MSZP szerint az Új Széchenyi Terv egy korábbi rendszer olcsó másolata
Az MSZP a korábbi szocialista kormányok által készített Új Magyarország Fejlesztési Terv olcsó, rossz minőségű másolataként értékeli az Új Széchenyi Tervet. Varju László, az MSZP fejlesztéspolitikai kabinetvezetője pénteken, telefonos sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: az Új Széchenyi Terv megőrizte a korábbi program legfontosabb célkitűzéseit, vagyis a foglalkoztatás bővítését és a versenyképesség javítását. Az Orbán-kormány gazdaságfejlesztési tervének részleteiből szintén nem derül ki semmi újdonság, ugyanakkor olyan fontos akcióprogramok maradnak ki, mint például a leghátrányosabb helyzetű kistérségek, vagy az óvodák és iskolák felújításának támogatása, illetve a gyermekonkológia fejlesztése.
2011.01.14. 15:00
 
Az EB az európai szemeszter beindítását várja Magyarországtól
Az Európai Bizottság mindenekelőtt az európai szemeszter, azaz a nemzeti költségvetések uniós szintű összehangolásának beindítását várja a január elsejétől soros elnöki tisztséget betöltő Magyarországtól - nyilatkozta az MTI-nek pénteken Maros Sefcovic, a Bizottság egyik alelnöke. A szlovák politikus - aki részt vett az EU-ügyi miniszterek és államtitkárok gödöllői tanácskozásán - emlékeztetett rá, hogy az Európai Bizottság éppen a héten adta ki az európai szemeszternek nevezett új kezdeményezést útjára indító éves növekedési jelentését.
2011.01.14. 15:00
 
 
Cozma-ügy: egy tanú azt látta, hogy Marian Cozmát kilökdösték az ajtón
Tanúként azt vallotta egy fiatal lány a Cozma-ügy pénteki tárgyalásán a Veszprém Megyei Bíróságon, hogy látta, amint a veszprémi Patrióta lokál ajtaján valakik kilökdösték Marian Cozmát. Megjegyezte, hogy megsajnálta a sportolót, aki idegen nyelven - vélhetően románul - kiabált valamit. A tanú később már csak azt látta az ablakon át, hogy az utcán Cozma a kijárattal szemközti falnak dől, előtte pedig egy kopasz férfit látott bokszolóállásban. A Patrióta lokál jegyszedője semmire nem emlékezett már a történtekből, így a férfi a bíróság előtt nem tudott tanúskodni, s azt kérte, hogy olvassák fel a nyomozati vallomását.
2011.01.14. 15:00
 
 
Német kormányzati intézkedések a dioxinbotrány nyomán
Tízpontos akciótervet jelentett be a német szövetségi kormány mezőgazdasági és fogyasztóvédelmi minisztere a takarmánykeverő cégek működésének engedélyezésének és termékeik ellenőrzésének szigorítása céljából pénteken sajtótájékoztatón Berlinben. Ilse Aigner (CSU) terve értelmében, amely a jövő héten kerül a kabinet elé, az eddiginél szigorúbb kritériumokat kell teljesítenie annak a cégnek, amely állati takarmányt akar előállítani. Szigorúan el kell választaniuk a műszaki felhasználásra és a takarmányozási célra készült zsírok technológiáját. A cégek ellenőrzése is gyakoribb lesz a jövőben, ráadásul felelősségbiztosítást kell kötniük az esetleges szennyeződések okozta károk fedezésére.
2011.01.14. 15:00
 
MTTSZ: Pontosítani kell a Duna Stratégián
Pontosítani kell az Európai Duna Stratégia cselekvési tervén, ennek érdekében összefognak a nem kormányzati szervezetek - mondta Szilvássy István, a Magyar Település- és Területfejlesztők Szövetsége (MTTSZ) elnöke a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) az MTTSZ-szel és a Magyar Vasúti-, Vízi és Légiközlekedési Szövetséggel együttműködésben a stratégiáról tartott kerekasztal megbeszélést követően pénteken Budapesten.
2011.01.14. 14:45
 
Minszk államcsíny kísérletével vádolja Berlint és Varsót
Egy hivatalos fehérorosz újság azzal vádolta meg Németországot és Lengyelországot, hogy államcsínyt kíséreltek meg a december 19-i elnökválasztás során, amelyet Aljakszandr Lukasenka nyert, és a tiltakozásul szervezett ellenzéki megmozdulást a rendőrség erőszakkal feloszlatta. A Szovjetszkaja Belorusszija című, az elnök szócsövének számító napilap pénteken azt írta, "nincs kétség, hogy a lengyel és a német titkosszolgálatok belekeveredtek a december 19-i eseményekbe, valójában ők tervezték és szervezték Uladzimir Neklaev elnökjelölt kampányát, akinek a fennálló hatalmat kellett volna megdöntenie".
2011.01.14. 14:45
 
Bűnügyi vizsgálat Berlusconi ellen egy prostituálttal kapcsolatban
Bűnügyi eljárást indítottak Olaszországban Silvio Berlusconi miniszterelnök ellen a hazai sajtóban "Rubygate" néven ismert ügyben, amelyben a gyanú szerint a kormányfő visszaélt hivatali beosztásával egy kiskorú prostituált érdekében. Berlusconi tavaly május 27-én éjjel állítólag közbenjárt egy milánói rendőrkapitányságon azért, hogy engedjenek szabadon egy lopásért őrizetbe vett, akkor még kiskorú marokkói prostituáltat, bizonyos Rubyt. Feltételezések szerint a miniszterelnök így akarta elkerülni annak kitudódását, hogy észak-olaszországi rezidenciáján több alkalommal igénybe vette egy kiskorú prostituált szolgáltatásait - írta a Corriere della Sera című napilap forrás megjelölése nélkül.
2011.01.14. 14:30
 
Ezrek tüntettek Tunisz központjában az államfő lemondását követelve
Mintegy ötezer ember tüntetett pénteken a tunéziai főváros, Tunisz központjában azt követelve, hogy azonnal mondjon le Zin el-Abidin ben Ali államfő. A tömeg jelszavakat skandált, többek között azt, hogy "Ben Ali távozz!", "Ben Ali, köszönjük, ennyi elég!" A tiltakozás órákkal azután robbant ki, hogy az elnök csütörtökön bejelentette, hogy nem indul újra tisztségéért 2014-ben lejáró mandátumát követően. A tunéziai államfő előző nap azt is közölte, hogy mérséklik a cukor, tej és kenyér árát. Bejelentette továbbá, hogy a biztonsági erők ezentúl nem használnak éles lőszert a tüntetők ellen, majd ígéretet tett a sajtószabadság megadására, és az internet cenzúrázásának megszüntetésére.
2011.01.14. 14:15
 
 
Boldoggá avatják II. János Pált
XVI. Benedek pápa megtörténtnek ismert el egy elődje, II. János Pál közbenjárására bekövetkezett csodát, s ennek alapján elrendelte a 2005-ben elhunyt egyházfő boldoggá avatását. A ceremóniát, amelyre több százezer zarándokot várnak, május 1-jén tartják Rómában. XVI. Benedek pénteken ismertetett rendeletében csodának minősítette egy Parkinson-kórban szenvedő francia apáca gyógyulását. A boldoggá avatás a szentté avatás előtti utolsó állomás. Ahhoz, hogy valakit szentté nyilvánítsanak, két, a személyéhez köthető csoda kell.
2011.01.14. 14:00
 
Az ICF-elnök szerint Szeged nagyszerű házigazdája lesz a kajak-kenu vb-nek
A Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) spanyol elnöke szerint Szeged nagyszerű helyszíne lesz az olimpiai kvalifikációs világbajnokságnak. José Perurena López abból az alkalomból nyilatkozott, hogy elindult az augusztusi viadal angol nyelvű honlapja, amit a www.szeged2011.hu címen lehet elérni.
2011.01.14. 13:45
 
 
A kormány nemzeti fenntartásba veszi a Kodály Központot
A kormány nemzeti fenntartásba veszi a pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program egyik nagyberuházásaként épült Kodály Központot - jelentette be Páva Zsolt, Pécs polgármestere a baranyai megyeszékhelyen pénteken. A fideszes politikus sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a kiemelt státus megadására az új Széchenyi-terv nyújt lehetőséget. Hangsúlyozta: Pécs lesz az első vidéki helyszín, ahol nemzeti fenntartású intézmény működik, a döntéssel pedig a város évente mintegy 700 millió forintot takarít meg. Ennyit kellett volna ugyanis költenie a központ működtetésére.
2011.01.14. 13:45
 
 
Orbán: nem lehet elbújni a munka elől
A miniszterelnök szerint nem lehet elbújni a munka elől, és helyette szociális juttatásokat remélni. Orbán Viktor ezt az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) pénteki budapesti bemutatóján hangsúlyozta, ahol közölte: Magyarországot ésszerűen újjá kell szervezni, a gazdaságpolitika középpontjába a munkát kell állítani. Az Új Széchenyi Terv célja, hogy talpra állítsa a magyar gazdaságot, beindítsa a növekedést, és tíz év alatt egymillió új munkahely teremtését segítse elő - mondta Orbán Viktor, aki szerint a magyar embert megöli a tétlenség, és minél kevesebben dolgoznak az országban, annál rosszabb lesz élni Magyarországon, mert a hangulat is egyre rosszabb lesz. A gazdaságpolitika középpontjába ezért a munkát kell állítani.
2011.01.14. 13:45
 
 
Győri Enikő: a magyar célok a legfontosabb európai kérdések
Győri Enikő uniós ügyekért felelős államtitkár szerint a magyar EU-elnökség első, pénteki informális tanácsülésén az uniós miniszterek és államtitkárok visszaigazolták: azok a témák, amelyeket Magyarország a félév során napirendre kíván venni, a legfontosabb európai kérdések. Az államtitkár azután nyilatkozott magyar újságíróknak, hogy a 27 tagállam EU-ügyi miniszterei és államtitkárai találkozójuk első munkaülésén megvitatták a soros magyar elnökségi félév programját. A gödöllői Grassalkovich-kastélyban tartott ülésen elnöklő Győri Enikő elmondta: a legfontosabb európai kérdések közé tartozik a gazdasági kormányzás, a növekedési kilátások javítása, a közös valuta konszolidálása, továbbá az egységes piac megerősítése.
2011.01.14. 13:45
 
Magyar szakértő: a romák integrációja tagállami és uniós kötelezettség
A romák társadalmi integrációjának elősegítése nem csupán az egyes uniós tagállamok, hanem az egész EU kötelessége is - hangsúlyozta pénteken Brüsszelben egy konferencián a magyar kormányzat képviselője. Horváth Melinda, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium szakértője, aki a tárcánál a romák társadalmi befogadásával foglalkozó részlegen dolgozik, az unió mellett működő, Európai Gazdasági és Szociális Bizottság nevű véleményező testület által a romakérdés témájában szervezett tanácskozáson ismertette a magyar EU-elnökség ezzel kapcsolatos munkatervét.
2011.01.14. 13:45
 
 
A jövőben a rendőri rutinellenőrzés része lesz a szondáztatás
A rendőri rutinellenőrzés szerves része lesz a gépjárművezetők véralkoholszintjének vizsgálata, az idén kiemelten ellenőrzik a kerékpárosokat is - közölte Óberling József rendőr ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közlekedésrendészeti főosztályának vezetője pénteken. A közúti ellenőrzést végző rendőrök ebben az évben 400 újonnan beszerzett elektromos, alkoholszintet mérő berendezést kapnak munkájukhoz. A kerékpárral közlekedők esetében főként a világító és fényvisszaverő eszközök, a láthatósági mellények meglétét vizsgálják - hívta fel a figyelmet Óberling József a sajtótájékoztatón. A főosztályvezető elmondta: a kerékpárosok is számíthatnak alkoholszondás ellenőrzésekre.
2011.01.14. 13:30
 
 
Válságköltségvetést fogadtak el Esztergomban
Esztergomban a képviselő-testület fideszes többsége péntek hajnalig tartó ülésen szavazta meg a frakció által készített válságköltségvetést, melyet csak az ülésen ismertettek, mással nem egyeztettek, és város adósságkezelési biztosának véleményét sem kérték ki - tájékoztatta Tétényi Éva független polgármester az MTI-t. A Fidesz-frakció szerint viszont a polgármester büdzsétervezete hozná lehetetlen helyzetbe a várost. "Kitehetjük a táblát, hogy Esztergom bezárt, ha ez a költségvetés lép életbe" - mondta a város vezetője. Kiemelte, a Fidesz a tervezetben minden jóléti kiadást törölt, a zöldterületekre, játszóterek karbantartására semmilyen összeget nem irányoztak elő.
2011.01.14. 13:15
 
Ifj. Lomnici: nem ellentétes az EU jogával a szavazati jog megadása a határon túlra
Sem az Európai Bíróság gyakorlata alapján, sem pedig az uniós tagállamokban már hallgatólagosan jóváhagyott gyakorlat alapján nem lehetne kifogásolni, ha Magyarország szavazati jogot adna a magyar állampolgársággal rendelkező határon túli magyaroknak - mondta ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász pénteken az MTI-nek. Hozzátette: ha a magyar kormány úgy dönt, hogy szavazati jogot ad a határon túl élő, magyar állampolgársággal rendelkezőknek, akkor abban sem az Európai Bíróság állásfoglalásai, sem pedig az uniós tagállamokban már hallgatólagosan jóváhagyott gyakorlat alapján nem lehetne kifogást találni.
2011.01.14. 13:15
 
A lengyel nemzetvédelmi miniszter bírálja a légikatasztrófáról szóló jelentést
A lengyel nemzetvédelmi miniszter nem tartja kielégítőnek a Lech Kaczynski néhai államfőt és kíséretét szállító lengyel kormánygép tavaly áprilisi szmolenszki katasztrófájának körülményeiről készült, szerdán Moszkvában közzétett jelentést. "Kritikusan értékelem, mert nem teljes"- jelentette ki pénteken Bogdan Klich. Szerinte az Államközi Repülésügyi Bizottság (MAK) - a FÁK-államok repülésbiztonsági szervezete - jelentésének készítői nem vették figyelembe a lengyel fél észrevételeit. A dokumentum a lengyel felet, többek között a pilótákat hibáztatja a katasztrófáért, mely során a Lech Kaczynskit és 95 lengyelt szállító a Tu-154-es gép 2010. április 10-én Szmolenszk mellett lezuhant.
2011.01.14. 13:15
 
Átvilágítják a német hírszerzés múltját
A német hírszerzés (BND) elhatározta saját múltjának a feldolgozását, s ebből a célból betekintést enged archívumába egy történészekből álló bizottságnak - jelentette a Deutschlandfunk rádióállomás. Mint Ernst Uhrlau, a BND elnöke közölte, a történészek minden dokumentumhoz hozzáférhetnek, senki nem fogja korlátozni a tevékenységüket. A hírszerző ügynökségen belül munkacsoportot hoznak létre, ennek feladata lesz az akták feldolgozása. A munka nemcsak az 1956-ban létrehozott BND történetének feldolgozására terjed ki, de elődje, a Gehlen-szervezet tevékenységének átvilágítására is.
2011.01.14. 13:15
 
 
IFFHS: kuvaiti 2010 legjobb nemzetközi góllövője, Dzsudzsák 27.
A labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint tavaly a kuvaiti Bader Ahmed al-Mutava bizonyult a legeredményesebbnek nemzetközi mérkőzéseken. A hazája bajnokságában szereplő Al-Qadisa SC csatára összesen 17-szer talált a kapuba, csakúgy mint Samuel Eto,o, a Bajnokok Ligája-győztes olasz Internazionale kameruni támadója, akit azért előz meg, mert a válogatottban a kuvaiti 10, míg az afrikai futballista 8 gólt jegyzett. A listán a PSV Eindhoven magyar válogatottja, Dzsudzsák Balázs is szerepel, aki kilenc góljával (4 válogatott/5 klub) a 27. helyen végzett.
2011.01.14. 13:00
 
 
LMP: blöffnek bizonyultak a kormány gazdaságfejlesztési ígéretei
Az LMP szerint "egyszerű blöffnek bizonyultak" a kormány korábbi, a gazdaságfejlesztésre és ezen belül a zöld gazdaság fejlesztésére tett ígéretei - reagált az Új Széchenyi Terv pénteki bemutatóján elhangzottakra Jávor Benedek. Az ellenzéki politikus, aki személyesen részt vett az ÚSZT budapesti bemutatóján, az eseményt követő sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az Új Széchenyi Terv semmiféle zöld gazdaságfejlesztési prioritást nem tartalmaz, ehelyett "folytatja azt a kommunikációs offenzívát, amit már megszokhattunk a kormány részéről".
2011.01.14. 13:00
 
 
Colin Firth csillagot kapott a Hírességek sétányán
Az idei Oscar-esélyesként emlegetett Colin Firth csillagot kapott csütörtökön a hollywoodi Hírességek sétányán. A brit színészt, akit a közönség és a kritika egyaránt ünnepel A király beszéde című filmben nyújtott alakításáért, felesége, Lívia és egy filmbeli partnere, Guy Pearce is elkísérte a neki szentelt 2429. csillag felavatására a híres Kodak Színház előtt húzódó Walk of Fame-en. "Boldog vagyok ezzel a kis hellyel itt Hollywoodban, közvetlenül Emma Thompson mellett, amelyet az én angol sarkomnak fogok nevezni" - jelentette ki Firth. Az ötvenéves színész tavaly megkapta a Brit Filmakadémia díját az A Single Man című film főszerepéért. Játékát Oscar-díjra és Golden Globe-díjra is jelölték 2010-ben.
2011.01.14. 12:45
 
Az Illovszky Stadionban búcsúztatják Mathesz Imrét
Jövő pénteken 13 órától búcsúztatják Mathesz Imre 12-szeres válogatott labdarúgót, az 1966-os, angliai világbajnokságon szerepelt nemzeti csapat tagját, a Vasas négyszeres magyar bajnok fedezetét. A klub pénteki tájékoztatása szerint a hamvasztás utáni búcsúztatásra az elhunyt végrendeletének megfelelően a Fáy utcai Illovszky Stadionban kerül. A 73. évében járt Mathesz Imre autóbalesetben vesztette életét december 7-én. Mathesz Imrét a Vasas Sport Club és a Magyar Labdarúgó Szövetség saját halottjának tekinti.
2011.01.14. 12:45
 
 
BM: Pintér Sándor elégedett Tóth Tamás munkájával
Pintér Sándor belügyminiszter és Hatala József országos rendőrfőkapitány is elégedett a budapesti rendőrfőkapitány szakmai munkájával - reagált a belügyi tárca a Népszava pénteki írására, amely szerint menesztik Tóth Tamást. A napilap azt írta, a rendőrségen korábban kész tényként kezelték, hogy január elsejével leváltják a budapesti rendőrfőkapitányt, de állítólag haladékot kapott. Akár már februárban leválthatják, más vélemények szerint csak a magyar EU-elnökséget követően menesztik Tóth Tamást, addig azonban csak szoros felügyelet alatt dolgozhat - olvasható a Népszavában.
2011.01.14. 12:45
 
 
Február első napján mutatják be az új Forma-1-es Mercedest
A spanyolországi Valenciában mutatják be február 1-jén a Forma-1-es Mercedes GP istálló idei versenyautóját. A német csapat pénteki bejelentése szerint a hétszeres világbajnok Michael Schumacher és márkatársa, Nico Rosberg a 2011-es év első hivatalos tesztje előtt, a boxutcában leplezi le a legújabb kocsit. A Forma-1-es istállók február első hétvégéjén gyakorolhatnak először, a szezon pedig március 13-án, Bahreinben rajtol.
2011.01.14. 12:30
 
 
Schmitt Pál a magyar EU-elnökség céljairól beszélt a madridi gazdasági fórumon
A magyar EU-elnökség prioritásait ismertette Schmitt Pál köztársasági elnök pénteken Madridban egy tekintélyes gazdasági rendezvényen, elsősorban a versenyképesség javításával és a munkahelyteremtéssel kapcsolatos feladatokra helyezve a hangsúlyt. A Nueva Economía Fórum nyílt "munkareggelijén", a Ritz Hotel zsúfolásig megtelt dísztermében - Alberto Ruiz-Gallardón madridi főpolgármester és számos más illusztris vendég jelenlétében - Schmitt Pál kijelentette: az unió előtt álló súlyos kihívások miatt "a magyar EU-elnökség a cselekvés időszaka kell legyen", s Magyarország - a spanyol-belga-magyar elnökségi trió harmadik tagjaként - készen áll arra, hogy tovább rakja Európa építőköveit.- készen áll arra, hogy tovább rakja Európa építőköveit.
2011.01.14. 12:30
 
"Negatív adót" vezetne be a Jobbik
"Negatív adó" bevezetését kezdeményezi a Jobbik. Bertha Szilvia, a párt országgyűlési képviselője pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: a negatív adóval az egykulcsos személyi jövedelemadóval rosszul járó családoknak adnának támogatást. A Jobbik szerint a valódi középosztály nem jár jól az egykulcsos családi adózás bevezetésével, mert alacsony keresetük miatt nem tudják a kedvezményeket megfelelő mértékben igénybe venni. A negatív adó egyfajta támogatás lenne, ami a családi adókedvezményen felül járna bizonyos jövedelemhatárig.
2011.01.14. 12:30
 
Minszk államcsíny kísérletével vádolja Berlint és Varsót
Egy hivatalos fehérorosz újság azzal vádolta meg Németországot és Lengyelországot, hogy államcsínyt kíséreltek meg a december 19-i elnökválasztás során, amelyet Aljakszandr Lukasenka nyert, és a tiltakozásul szervezett ellenzéki megmozdulást a rendőrség erőszakkal feloszlatta. A Szovjetszkaja Belorusszija című napilap pénteken azt írta, "nincs kétség, hogy a lengyel és a német titkosszolgálatok belekeveredtek a december 19-i eseményekbe, valójában ők tervezték és szervezték Uladzimir Neklaev elnökjelölt kampányát, akinek a fennálló hatalmat kellett volna megdöntenie".
2011.01.14. 12:30
 
 
Már hétévesen rendszeresen interneteznek az európai gyerekek
Egyre fiatalabb korban, már hétévesen rendszeresen használják az internetet az európai gyermekek, szüleiknek azonban gyakran fogalmuk sincs arról, hogy eközben milyen hatások érik a csemetéket. Az Európai Unió kutatói által készített Eu Kids Online elnevezésű tanulmány eredményeit csütörtökön mutatták be Brüsszelben. A felmérés szerint a 9-10 éves gyerekek egyharmada használja napi rendszerességgel a világhálót, a 15-16 éves korosztálynál ez az arány lényegesen magasabb, 80 százalékos. A fiatalok "értelmes" tevékenységekre is igénybe veszik az internetet: 85 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy a házi feladat végzése közben szokott kutatni a világhálón.
2011.01.14. 12:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473[1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

akupunktúra I allergia I alvászavar I aromaterápia I betegség I diéta I divat I dohányzástilalom I egészséges életmód I ételallergia I ételmérgezés I Feng-shui I fogyókúra I homeopátia I influenza I jóga I kismama I kullancscsípés I London 2012 I napozás I narancsbőr I orális szex I plasztikai műtét I súlykontroll I szaunázás I szcientológia I szépség I táplálkozás I vitaminok I zsírégetés

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista