2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Életmód ››  betegség
127675 találat
 
Kökény Attila családja már négy éve nem nyaralt
Kökény Attila négy éve nem tudta elvinni nyaralni családját, azonban már látja a fényt az alagút végén. Az aranytorkú énekes szekere is beindult azóta, hogy a TV2 Megasztárjának legjobb férfi hangja lett. Fellépésről fellépésre megy, így bízik abban, hogy legkésőbb egy év múlva anyagilag is helyre tud majd állni.
2011.01.27. 18:17
 
Milliárdos Exxon-Rosneft ügylet
Történelmi jelentőségű ügyletet kötött az amerikai Exxon Mobil és az orosz állam tulajdonában lévő Rosneft (Rosznyeft) - jelentették be csütörtökön késő délután Davosban. A világ legnagyobb tőzsdén nem jegyzett kőolajipari magánvállalata több mint egy évtized elteltével invesztál újra az orosz energiaágazatba. Oroszország legnagyobb olajipari cégével a Fekete-tenger oroszországi részén folytatnak majd közösen feltárást. Az amerikai vállalat egy milliárd dollárt tesz be az e célra létrehozandó vegyesvállalatba.
2011.01.27. 18:15
 
MSZP: hétvégén is lehessen nyilatkozni a magán-nyugdíjpénztári tagságról
Az MSZP arra kéri a kormányt, illetve az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóságot, hogy mind a harminchat kijelölt hivatalban rendelje el a szombat-vasárnapi ügyfélfogadást - írta közleményében Korózs Lajos. Az MSZP elnökségi tagja - aki a nyugdíjfolyósító igazgatóságokon egyre inkább jellemző tumultusra hivatkozik - azt írja, hogy a "helyenként napi 8-10 ezer nyilatkozó" fogadása másképp már nem megoldható. Az MSZP a gyorsabb ügyintézés érdekében egyúttal javasolja, hogy a formanyomtatványokat úgy készítsék elő, hogy az ügyfeleknek már csak a személyes adataikkal, valamint aláírásukkal kelljen ellátniuk a nyilatkozatukat.
2011.01.27. 18:00
 
Eddig 53 993 pénztártag nyilatkozott a magán-nyugdíjrendszerben maradásról
Eddig nem kellett különösebben sokat várakozniuk azoknak a magán-nyugdíjpénztári tagoknak sem, akik az utolsó napokra hagyták nyilatkozatuk leadását, vidékről sem érkezett jelzés sorállásokról az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatósághoz (ONYF). Csütörtökön délután 3 óráig 53 993 pénztártag nyilatkozott arról, hogy a magán-nyugdíjrendszerben kíván maradni. Szőke Lovas Zsuzsa, az ONYF sajtótitkára csütörtökön az MTI-nek elmondta: a Váci úton a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatán 40 dolgozó csak a magánpénztári nyilatkozatok fogadásával foglalkozik, a maximális várakozási idő tegnap 25 perc, átlagosan 12 perc volt.
2011.01.27. 18:00
 
 
Matolcsy: a kormány február 16-án tárgyal először a reformprogramról
A kormány február 16-án tárgyalja első olvasatban a Növekedési és Stabilitási Programot, amelynek a ciklus végére kell biztosítania a 600-650 milliárd forintos megtakarítást. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón kifejtette: ahhoz, hogy Magyarországon 2013-14-re biztonságosan, közép távon fenntarthatóan 3 százalék alatt legyen az államháztartás hiánya, szükség van a Növekedési és Stabilitási Programra, amely a növekedésre helyezi a hangsúlyt. Hozzátette: 2013-ra a költségvetést a programnak legalább 600-650 milliárd forinttal kell konszolidálnia, ebből 2012-ben az összegnek nagyjából a felére van szükség, de 2011-ben is "valamit hoznia kell" az új programnak.
2011.01.27. 17:45
 
Matolcsy: várakozáson felüli az állami nyugdíjrendszert választók aránya
Matolcsy György szerint minden várakozást felülmúlóan sokan döntöttek úgy, hogy az állami nyugdíjrendszert választják. A nemzetgazdasági miniszter a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón a magánnyugdíjpénztár-választásról szóló határidő hétfői lejártával kapcsolatos kérdésre válaszolva aláhúzta: a jelenlegi adatok szerint a 3,1 millió magánnyugdíj-pénztári tag 2 százaléka körül lesz azok száma, akik a magánpénztárakban való maradás mellett döntenek. Úgy vélekedett: ez a szám lényegesen alacsonyabb annál, mint amelyek az előrejelzésekben megfogalmazódtak; a kormány legfeljebb 10 százalékos maradói részaránnyal számolt, a más számítások 3-5 százalék közötti arányt valószínűsítettek.
2011.01.27. 17:45
 
 
Megemlékezés a holokauszt nemzetközi emléknapján
A holokauszt az egész magyar nemzet tragédiája, az állam nem védte meg állampolgárait egy idegen hatalommal szemben - mondta Bába Iván, a Külügyminisztérium közigazgatási államtitkára a budapesti Páva utcai Holokauszt Emlékközpontban csütörtökön. Az államtitkár a holokauszt nemzetközi emléknapján, az auschwitz-birkenaui haláltábor felszabadításának 66. évfordulóján rámutatott: a második világháború idején "az őrület átszőtte a politikát", a vész pedig akkor söpört végig az országon, amikor az ország már a második világháború végét várta. Mindazokra emlékeznünk kell, akik áldozatául estek az antiszemitizmus őrületének - tette hozzá.
2011.01.27. 17:45
 
 
Kósa szerint a szocialisták állnak Magyarország lejáratása mögött
A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint a szocialisták Magyarországot lejárató kampányt folytatnak. Kósa Lajos csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a magyar európai parlamenti (EP) képviselők a magyar választóknak tartoznak felelősséggel, a magyar érdekeket kell szolgálniuk, ebbe pedig nem fér bele, hogy Magyarországot lejárató, alaptalan kampányt szervezzenek. Kósa Lajos minderről azzal összefüggésben beszélt, hogy a Magyar Nemzet csütörtöki számában arról írt: a magyar kormányt lejárató levelet köröztetett a magyar szocialista delegáció az EP-ben napokkal azelőtt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök bemutatta a magyar uniós elnökség programját a strasbourgi intézmény ülésén.
2011.01.27. 17:45
 
Tovább erősödött a forint délután Matolcsy beszédére
Tovább erősödött a forint délután, miután Matolcsy György a februárra ígért reformprogramról beszélt a kormányszóvivői tájékoztatón; az euró jegyzése több mint egy forinttal csökkent, 272 forint alá. Az eurót 17 óra előtt pár perccel 271,69 forinton jegyezték, szemben a délelőtti 273,92 forint és az előző nap délutáni 274,30 forint után. A nemzetgazdasági miniszter bejelentette, hogy a kormány február 16-án tárgyalja első olvasatban a Növekedési és Stabilitási Programot, amelynek a ciklus végére kell biztosítania a 600-650 milliárd forintos megtakarítást. A kormány február 28-án véglegesíti a programot.
2011.01.27. 17:30
 
 
Megsértette Budaházyék személyes szabadságát a rendőrség egy előállításkor
Megsértette Budaházy György és három társának személyes szabadsághoz fűződő személyiségi jogát a rendőrség azzal, hogy egy 2008-as budapesti demonstráció feloszlatása után megbilincselte, előállította és fogva tartotta őket - mondta ki az első fokon eljáró Fővárosi Bíróság. A Készenléti Rendőrség azzal, hogy a felpereseket elfogta, megbilincselte és előállításra átadta a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak (BRFK), megsértette a felperesek személyes szabadsághoz fűződő személyiségi jogát - közölte a bíró. A BRFK azzal, hogy a felpereseket az előállításuk során fogva tartotta, ugyancsak megsértette személyes szabadsághoz fűződő személyiségi jogukat.
2011.01.27. 17:30
 
Schmitt: nem nyugodhatunk bele, hogy vannak hátrányos helyzetű térségek
Nem nyugodhatunk bele, hogy vannak hátrányos helyzetű térségek az országban - mondta Schmitt Pál köztársasági elnök csütörtökön Miskolcon újságíróknak. A köztársasági elnök országjárásának első állomásaként látogatott Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe. Az államfő csütörtökön délelőtt az összevont városi és megyei közgyűlés ülésén kiemelte: útjai során látni szeretné, hogy hol, milyen bajok akadnak, és örülni szeretne a jónak. Schmitt Pál Miskolcon ellátogatott a Földes Ferenc gimnáziumba, ahol részt vett egy "rendhagyó" osztályfőnöki órán.
2011.01.27. 17:30
 
BUX: +0,42 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 97,90 pontos, 0,42 százalékos emelkedéssel, 23.246,88 ponton zárt csütörtökön. A Mol árfolyama 1,21 százalékkal 22.575 forintra erősödött, az OTP részvények ára 0,51 százalékkal 5.800 forintra csökkent.
2011.01.27. 17:15
 
Csapatverseny is lehet műkorcsolyában Szocsiban 2014-ben
A Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) abban reménykedik, hogy már a 2014-es szocsi téli olimpián is rendeznek majd csapatversenyt a műkorcsolyázók számára. "Már csak a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak kell rábólintania a tervre, s reméljük, hogy ez meg is történik az áprilisban, Japánban sorra kerülő nemzetközi csapatverseny után" - mondta Ottavio Cinquanta, az ISU elnöke csütörtökön, a svájci Bernben zajló Európa-bajnokságon. Az új versenyszám azért kerülhet be a műkorcsolyázók ötkarikás programjába, mert az ISU korábbi döntésének értelmében a jégtáncosoknak nem kell kötelező táncot bemutatniuk, a csapatverseny ennek helyére kerülne.
2011.01.27. 17:00
 
Kivizsgálásra kórházba vitték Nelson Mandelát
Kivizsgálásra kórházba vitték Nelson Mandelát, Afrika első fekete elnökét - jelentették be csütörtökön Johannesburgban. A 92 éves politikus alapítványa szerint "rutin ellenőrzésről" van szó, de Jacob Zuma jelenlegi köztársasági elnök jónak látta nyugalomra inteni a közvéleményt egy nyilatkozatban. "Mandela elnök jól érzi magát, egy orvosi specialistákból álló csoport foglalkozik vele" - üzente Davosból, ahol a világgazdasági fórumon vesz részt. Nyilatkozatot adott ki a Mandelához hasonlóan szintén Nobel-békedíjas Desmond Tutu dél-afrikai püspök is, aki azonban arra is felívta a figyelmet, hogy bár "szeretnénk, ha örökre velünk maradna... minden megtörténhet".
2011.01.27. 17:00
 
Iránban is megemlékeznek a holokausztról
A csütörtöki nemzetközi holokauszt emléknapot Iránban is megtartják, annak ellenére, hogy Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök "zsidó hazugságnak" bélyegezte és ily módon tagadta, hogy megtörtént. Az izraeli Haaretz újság honlapja ENSZ-forrásra hivatkozva arról adott hírt, hogy Iránban első alkalommal tartanak megemlékezést a holokausztról, és idézi Kimberly Mannt, az ENSZ holokauszt-felvilágosító programjának vezetőjét, aki elmondta, hogy a világszervezet teheráni tájékoztatási központjának munkatársai előkészületi tanfolyamon vettek részt. Az ENSZ Közgyűlés 2005-ben elfogadott határozatában nyilvánította január 27.-t a holokauszt nemzetközi emléknapjává.
2011.01.27. 17:00
 
 
Súlyos merénylet Bagdadban, 48 halott
Negyvennyolc embert megölt és százhuszonegyet megsebesített csütörtökön az iraki fővárosban egy gépkocsiba rejtett pokolgép - közölte az iraki belügyminisztérium. A jármű Bagdad egyik főleg síiták lakta negyedében egy temetkezési sátor közelében parkolt. Az utóbbi egy hétben csaknem 200 ember lett merénylet áldozata Irakban. A támadások főleg a síita kisebbséghez tartozók és a biztonsági erők ellen irányultak. A kora délutáni órákban felrobbantott gépkocsi más járművek között parkolt a temetkezési sátor közelében, ezért nem keltett gyanút.
2011.01.27. 17:00
 
Belehalt a bántalmazásba egy férfi Hernádnémetiben
Emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Borsod megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya - őrizetbe vételük mellett - egy 32 éves nő és egy 24 éves férfi ellen, akik olyan súlyosan bántalmaztak egy férfit Hernádnémetiben, hogy életét vesztette - tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t. Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a gyanúsítottak és maga az áldozat - akik alkalmi munkát végeztek - is a helyi szeszfőzdében laktak a tulajdonos engedélyével. A szerdai bűncselekmény előtt mindhárman nagyobb mennyiségű szeszes italt fogyasztottak. A 32 éves nő és a 24 éves férfi szóváltás után olyan súlyosan bántalmazták az áldozatot, hogy belehalt sérüléseibe.
2011.01.27. 16:45
 
 
Dán szakács a Bocuse d'Or verseny győztese
Rasmus Kofoed dán séf nyerte a nagy presztízsű, nyilvánosság előtt zajló Bocuse d'Or szakácsművészeti verseny döntőjét Lyonban. A dán mesterszakács Tommy Myllymäki svéd, és Gunnar Hvarnes norvég kollegáját megelőzve végzett az első helyen szerda este, és érdemelte ki a fődíjjal járó 20 ezer eurót. A 36 éves Kofoed fogásait a Geranium nevű koppenhágai étterem vendégei ismerik. A séf négy évvel ezelőtt ezüstérmes, hat évvel ezelőtt bronzérmes lett a gasztronómiai világ egyik legrangosabb megmérettetésén. A Lyonban rendezett szakácsművészeti versenyen a 24 séfnek egy bárányhúsból, valamint egy ördöghalból készült fogást kellett készíteniük.
2011.01.27. 16:45
 
 
Megjelent a Szépművészeti Múzeum bővítésének kivitelezési tendere
Kétfordulós, tárgyalásos közbeszerzésen keres a Szépművészeti Múzeum vállalkozót az épülete térszint alatti bővítésének kiviteli tervezésére, valamint kivitelezésére, a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A turisztikai célú, két föld alatti szinten, valamint kisebb részben a talajszint felett megépítendő létesítmény területe 8.870 négyzetméter. Része a feladatnak a régi épületben szükséges bontás, majd pedig helyreállítás, valamint az épület előtti tér helyreállítása is. Baán László, a múzeum főigazgatója korábban az MTI-nek elmondta, hogy az intézmény a bővítés első szakasza alatt, fél évig zárva lesz, ekkor hajtják végre azokat az átalakításokat a régi épületben, amelyek az új, földalatti szárny csatlakozása okán válnak szükségessé.
2011.01.27. 16:45
 
 
Az MSZP ideológiai alapelveiről tárgyal a párt választmánya szombaton
Az MSZP önmeghatározásáról, ideológiai alapelveiről is tárgyal szombati ülésén a szocialista párt választmánya. A testület megvitatja azt a dokumentumot, amely a párt szellemi örököseként az 1948 előtti Magyarországi Szociáldemokrata Pártot (MSZDP) nevezi meg, de azt is hangsúlyozza: politikájának középpontjában a fiatalok állnak. A vitaanyag leszögezi, hogy a szocialista párt magáénak vallja Kéthly Anna és az MSZDP más kiemelkedő politikusainak szellemiségét, valamint hogy az MSZP az alkotmányos jogállam, a demokrácia feltétlen híve, tiszteli a független hatalmi ágakat, fontosnak tartja a népszavazás intézményét és minél szélesebb társadalmi párbeszédre törekszik.
2011.01.27. 16:45
 
Leváltották alpolgármesteri tisztségéből Szász Jenőt, az MPP elnökét
Leváltotta alpolgármesteri tisztségéből Szász Jenőt, a Magyar Polgári Párt (MPP) elnökét a székelyudvarhelyi városi önkormányzat. A határozatot Bunta Levente, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) színeiben 2008-ban megválasztott polgármester terjesztette elő, aki azzal vádolta Szászt, hogy az elmúlt három hónapban havonta mindössze 12-16 órát tartózkodott munkahelyén. Szász Jenő elmondta: nem érte váratlanul Bunta javaslata, mert több mint fél éve tud arról, hogy a polgármester tervbe vette menesztését. Szerinte az utóbbi időben anyagilag átláthatatlan a városháza tevékenysége, s ezért Bunta olyan emberekkel dolgozna inkább együtt, akik gyávák szembeszállni vele.
2011.01.27. 16:45
 
 
Toroczkai felel az MTV-ostrom idején a rendőrségnek okozott károkért
Toroczkai László felel a 2006 őszi MTV-ostrom során a rendőrségi eszközökben okozott károkért - mondta ki a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen csütörtökön. A BRFK azért indított 10 milliós kártérítési pert a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnöke ellen, mert álláspontja szerint a fiatalember szervezője volt a Szabadság téri eseményeknek, és így felel is az ott történtekért. Toroczkai ugyanis 2006. szeptember 18-án a Kossuth téren arra szólította fel a demonstrálókat, hogy vonuljanak át a Szabadság térre petíciójuk köztévében történő beolvasása érdekében.
2011.01.27. 16:30
 
Magyarországi lakóhely szükséges a gyermekgondozási segélyhez
Gyermekgondozási segélyt csak magyarországi állandó lakóhellyel rendelkező magyar állampolgár kaphat - közölte a nemzetpolitikai államtitkárság csütörtökön az MTI-vel. A családok támogatásáról szóló törvény szerint az ellátásokra - köztük a gyermekgondozási segélyre jogosultság - megszerzéséhez magyarországi lakóhelyre van szükség - olvasható a nemzetpolitikai államtitkárság közleményében. Az államtitkárság azt követően adott ki tájékoztatót, hogy a napokban több sajtóorgánumban is megjelent: Kiss István, az erdélyi Magyar Polgári Párt (MPP) alelnöke szerint a magyar kormánynak gyereknevelési támogatást kellene ezentúl biztosítania azoknak is, akik könnyített honosítási eljárással szerzik meg a magyar állampolgárságot.
2011.01.27. 16:15
 
Kubában szabadon engedték Guillermo Farinast
A kubai rendőrség néhány órás fogva tartás után szabadon engedte Guillermo Farinas ellenzéki vezetőt, az Európai Parlament Szaharov-díjának tavalyi kitüntetettjét.Farinason kívül mintegy húsz ellenzékit vettek őrizetbe a Havannától 280 kilométerre keletre található Santa Clarában: mindannyiukat hét órán át tartották felügyelet alatt. "Kiszabadultunk. Azért vittek el bennünket, mert segítségére siettünk egy családnak, amelyet ki akartak lakoltatni" - mondta a politikai célú éhségsztrájkjairól híres férfi. "A békés ellenzéknek a polgári tiltakozás eszközét kell alkalmaznia, ahogy azt mi is tettük" - fűzte hozzá Farinas. A 48 éves pszichológus-újságíró helyi idő szerint éjfél körül szabadult.
2011.01.27. 16:15
 
Több órás napsütés, és -1, +3 fok várható
Estétől egyre nagyobb területen felszakadozik, csökken a felhőzet, és mindenütt megszűnik a havazás. Pénteken többnyire napos idő várható, csapadék nem lesz. Éjszaka foltokban a Dunántúlon és az Északi-középhegység völgyeiben zúzmarás köd képződik. Napközben helyenként megélénkül az északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -5 és -10 fok között, de a derült, havas területeken -15 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1, +3 fok között valószínű.
2011.01.27. 16:00
 
 
Szili Katalin szükségesnek tartja az alkotmány megújítását
Szili Katalin független országgyűlési képviselő szerint egy új alkotmány nyilvánvaló szükségességét mutatják például az Alkotmánybíróság által az elmúlt húsz évben megfogalmazott hiányosságok, illetve az alaptörvény rendszerváltás óta történt összesen harmincnégy változtatása is. A Szociális Unió és a Szövetség a Jövőért Mozgalom elnöke a parlament épületében tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta: annak ellenére is részt vesz az alkotmányozásban, hogy az várhatóan egy "kapkodó és elhamarkodott folyamat" lesz.
2011.01.27. 16:00
 
Budai Krisztián a miskolci hokisoknál folytathatja
Budai Krisztián elhagyhatja a Ferencvárost és a Miskolchoz szerződhet - így döntött csütörtökön a Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége. A 114-szeres válogatott kapus két hete jött el a fővárosi klubtól, és azóta nem játszhatott, mert a zöld-fehérek szerint jogtalanul tette ezt. Az FTC ugyanakkor most nem tudta bizonyítani, hogy maradéktalanul teljesítette a játékossal szemben fennállt kötelezettségeit. A 31 esztendős Budai - aki az aktív hálóőrök között a legtöbbször ölthette magára a címeres mezt - szombaton, a Dab.Docler Dunaújváros elleni Magyar Kupa-elődöntőben mutatkozhat be a házigazda miskolci csapatban.
2011.01.27. 15:45
 
 
Vádemelés Biszku Béla egykori belügyminiszter ellen
Vádat emelt Biszku Béla egykori magas beosztású MSZMP-politikus, belügyminiszter ellen az ügyészség. A Budapesti I. és XII. kerületi Ügyészség vádiratot nyújtott be B. Béla ellen a "nemzeti szocialista és kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása" bűntette miatt - tájékoztatta Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t. Hozzátette: a vádirat lényege szerint B. Béla egy 2010. augusztus 4-én közzétett televíziós műsorban nagy nyilvánosság előtt a kommunista rendszer bűneit jelentéktelen színben tüntette fel - közölte a szóvivő. Az eljárást a Budai Központi Kerületi Bíróság folytatja.
2011.01.27. 15:45
 
Lakástűzben meghalt egy férfi Győrben
Halálos füstmérgezést szenvedett egy középkorú férfi csütörtök reggel Győrben - közölte a katasztrófavédelem helyi ügyelete az MTI-vel. Eddig tisztázatlan okból ütött ki tűz a Budai út egyik négyemeletes házának tetőterében lévő lakásban; mire a tűzoltók megfékezték a lángokat, már nem tudtak segíteni a füstmérgezést szenvedett áldozaton.
2011.01.27. 15:45
 
Gasparovic betegsége miatt nem biztos, hogy találkozik Orbánnal
Ivan Gasparovic szlovák államfő beteg, s nem biztos, hogy találkozni tud majd a pénteken Pozsonyba látogató Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel. "A találkozó kérdéses. Az államfő orvosi vizsgálatnak vetette alá magát, mert nagyon meg van hűlve. A találkozó attól függ, hogyan alakul majd az elnök úr egészségi állapota" - közölte Martina Balleková, az elnöki iroda munkatársa. Az elnöki iroda egy másik munkatársa valamivel később azt közölte, hogy a délutánra tervezett Gasparovic-Orbán találkozót délelőttre tették át.
2011.01.27. 15:45
 
 
Két és fél évre ítélte Weiszenberger Lászlót a Legfelsőbb Bíróság
Két és fél év letöltendő szabadságvesztésre ítélte Weiszenberger László volt kiskunhalasi szocialista politikust befolyással való üzérkedés miatt a Zuschlag-ügyhöz kapcsolódó ügyben jogerősen a Legfelsőbb Bíróság (LB). Az eljárás adatai szerint Weiszenberger 2003-ban az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium kistérségi megbízottja volt, s 5 millió forintot kért azért, hogy közbenjárjon egy 17 milliós pályázat kedvező elbírálásáért. Egy vállalkozó azonban titokban kép- és hangfelvételt készített, amikor Weiszenberger arról beszélt, hogy ellenszolgáltatásért vissza nem térítendő állami támogatást tud szerezni. Ezt a felvételt a Hír TV 2007-ben bemutatta.
2011.01.27. 15:30
 
Cséfalvay: jól fogadták a magyar prioritásokat az uniós parlamentben
Jól fogadták az Európai Parlament bizottságai az Európai Unió soros elnökségét betöltő Magyarország programját és a benne meghatározott prioritásokat - jelentette ki Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium stratégiai államtitkára Brüsszelben csütörtökön, miután ismertette a programot az EP ipari, kutatási és energiaügyi bizottsága előtt. Ez volt az utolsó a négynapos meghallgatás-sorozatban, amelynek keretében a kormány tagjai valamennyi szakterületen részletesen kifejtették az elnökségi terveket, és eszmecserét folytattak róluk a képviselőkkel.
2011.01.27. 15:30
 
Basescu a romakérdés európai szintű kezelését sürgette Strasbourgban
A romakérdés kezelése érdekében európai szintű stratégia kidolgozását szorgalmazta Traian Basescu román államfő csütörtökön az Európa Tanács Strasbourgban tanácskozó parlamenti közgyűlése előtt elhangzott beszédében. Hangsúlyozta, hogy a romákkal szemben nem csupán saját államukat, hanem Európát is kötelezettségek terhelik, hiszen európai polgárokról van szó. Szerinte meg kell őrizni a roma közösség hagyományait, és nem szabad korlátozó intézkedésekkel "brutális módon" megváltoztatni a romák vándorló létformáját. Jogaik védelme és beilleszkedésük támogatása nem csupán az "eredetország" feladata, hanem az európai intézmények közreműködését is igényli - mondta.
2011.01.27. 15:30
 
LMP: a kormány nem tudja, milyen energiapolitikára van szükség
Az LMP szerint a kormánynak "szemmel láthatóan fogalma sincs róla", milyen energiastratégiára és energia-ellátási rendszerre van szüksége az országnak - írta közleményében Jávor Benedek. Az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságának LMP-s elnöke úgy fogalmazott, hogy a kormánynak először Magyarország számára kellene egy kiszámítható és fenntartható energiapolitikát alkotnia - lehetőleg valódi nemzeti együttműködéssel, a civil társadalom és az ipar képviselőinek bevonásával. "Amíg ilyennel nem rendelkezünk, ne akarjunk irányt mutatni Európának" - tette hozzá.
2011.01.27. 15:15
 
 
Buffon visszatér az olasz labdarúgó-válogatottba
Fél év után visszatér az olasz labdarúgó-válogatottba Gianluigi Buffon, a Juventus kapusa, aki minden bizonnyal kezdőként szerepel majd február 9-én, a Németország legjobbjai elleni barátságos találkozón. A nemzeti csapatban eddig 102 alkalommal szerepelt hálóőr legutóbb a tavalyi, dél-afrikai világbajnokságon játszott a válogatottban, és szenvedett súlyos hátsérülést, mely miatt klubjában sem védhetett január 13-ig. Buffon mellett Antonio Cassano, a néhány hete a Sampdoriából az AC Milanhoz igazolt támadó is újra tagja Cesare Prandelli keretének.
2011.01.27. 15:15
 
MSZP: az önkormányzatok fekete éve az idei
Az MSZP szerint az elvonások és a létszámleépítések miatt 2011 az önkormányzatok fekete éve.Török Zsolt szóvivő csütörtökön sajtótájékoztatón azt mondta: a kormány a megszorításokat nem közvetlenül terheli az emberekre, hanem a rájuk hárított válságadók révén, illetve azzal, hogy a közszolgáltatásokat nyújtó önkormányzatoktól von el pénzt, azok költségvetését csonkítja meg. Hozzátette: az önkormányzatoktól idén mintegy 80 milliárd forintot vettek el.
2011.01.27. 15:00
 
Aggasztja a Szlovák Nemzeti Pártot Orbán pozsonyi látogatása
Aggasztja a Szlovák Nemzeti Pártot (SNS), hogy a vezető magyar politikusok a párt szerint túl gyakran fordulnak meg mostanában Szlovákiában. "Ahogy a kommunista hatalom a múltban megünnepelte a +győzelmes februárt+ (az 1948-as kommunista fordulatot Csehszlovákiában), úgy a magyar irredentizmus most +győzelmes januárját+ ünnepelheti - jelentette ki Rafael Rafaj, az SNS frakcióvezetője Pozsonyban Orbán Viktor magyar kormányfő pénteki látogatásával kapcsolatban. Az SNS-nek nem tetszik, hogy rövid időn belül a két legfőbb magyar közjogi méltóság Szlovákiában jár.
2011.01.27. 15:00
 
A médiatörvényről vitáztak magyar hozzászólók az UNESCO-ban
Arra még soha nem volt példa egy uniós országban, hogy egyetlen médiahatóság felügyelje a teljes médiát, beleértve az írott sajtót, az audiovizuális és az on-line tájékoztatást is - mondta csütörtökön a magyar médiatörvény kapcsán Orbán Sándor, a Délkelet-európai Médiaközpontok Hálózatának igazgatója (South East European Network for Professionalization of Media, SEENPM) az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének (UNESCO) a sajtószabadságról rendezett nemzetközi médiakonferenciáján Párizsban.
2011.01.27. 15:00
 
 
Simor: a kamatemelés célja az inflációs várakozások csillapítása
A jegybanki alapkamat emelésénél a monetáris tanács abból indult ki, hogy egy viszonylag lassú, moderált emeléssorozattal hasson az inflációs folyamatokra, és tompítsa az inflációs várakozásokat - mondta Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke az MTI-nek adott nyilatkozatában. Az MNB Monetáris Tanácsa hétfőn - november óta a harmadik egymást követő kamatdöntő ülésén ismét - 25 bázisponttal emelte a jegybanki alapkamatot, amely ezzel visszatért az egy évvel korábbi 6 százalékos szintre. A Nemzetgazdasági Minisztérium a kormány nevében szakmailag elhibázottnak és indokolatlannak minősítette a döntést.
2011.01.27. 15:00
 
 
Az idén 4,5 millió szja-bevallást vár az adóhatóság
Az idén 4,5 millió szja-bevallást vár a magánszemélyektől az adóhatóság, a bevallási határidők nem változtak - ismertette Varga Árpád, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnökhelyettese. A magánszemélyek az idén is kérhetik munkáltatójuktól az éves adó megállapítását, és élhetnek az egyszerűsített bevallás lehetőségével is. Az adóhatóság az idén több újítással, egyszerűsítéssel rukkolt elő. Bevezették a csökkentett adattartalmú bevallást, ami 560 helyett 149 sort tartalmaz. A különböző adózói csoportoknak eltérő egységcsomagokat küldtek ki attól függően, kitől milyen bevallást várnak; a bevallást hagyományos módon kitöltő 1,1 millió adózó péntekig megkapja a bevallási garnitúrát.
2011.01.27. 14:45
 
 
Diszkótragédia: pénteken lezárja a nyomozást a rendőrség
Pénteken lezárja a nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Nyugati téri West Balkán szórakozóhelyen január 15-én történt, három fiatal életét követelő tragédia ügyében - tudta meg az ügyet jól ismerő forrásból az MTI. A szórakozóhely egyik gyanúsított ügyvezető-igazgatójának védője az MTI megkeresésére megerősítette, hogy ügyfelének csütörtöki kihallgatásán elhangzott: a nyomozóhatóság pénteken lezárja az ügyet. Papp Gábor hozzátette, a rendőrség szokatlan gyorsasággal fejezte be a nyomozást az ügyben, és reményét fejezte ki, hogy kellő alapossággal vizsgálták meg a történteket.
2011.01.27. 14:45
 
Mesterházy: az amerikai tárgyalópartnerek aggódtak a médiatörvény miatt
Az amerikai tárgyalófelek aggodalmukat fejezték ki az új magyar médiatörvény miatt és a kérdést sehol sem mi vetettük fel elsőként - jelentette ki szerdán Washingtonban magyar újságíróknak Mesterházy Attila, aki négytagú pártdelegáció élén három napig folytatott tárgyalásokat az amerikai fővárosban. A küldöttséget fogadta Pamela Quanrud területileg illetékes külügyi államtitkár-helyettes, s a tárca Demokrácia, Emberi Jogok és a Munkaügyek osztályának vezetői. Mesterházy megbeszélést folytatott jelentős ohiói magyar közösséget is reprezentáló Dennis Kucinich demokrata párti képviselőjével és Max Telekivel, a Magyar Amerikai Koalíció elnökével.
2011.01.27. 14:45
 
Fischer-, illetve Konrád-interjú német lapokban
Ezt nem tűrheti Európa címmel közölt interjút Fischer Ivánnal csütörtökön a konzervatív Frankfurter Allgemeine Zeitung. A karmester szerint sok minden ad okot aggodalomra Magyarországon. A baloldali Berliner Zeitungnak adott interjúban Konrád György pedig riasztónak találja a demokrácia magyarországi lerombolásának mértékét. Megdöbbenésének ad hangot annak láttán, hogy Orbán Viktor, a 80-as évek végének fiatal forradalmi aktivistája "elfojtja a visszaszerzett polgári szabadságjogokat", és "tekintélyelvű politikai struktúrába" kényszeríti a magyar társadalmat.
2011.01.27. 14:45
 
 
Zacher Gábor: az év legnagyobb kihívása a "fürdősóként" forgalmazott drog
Az idei év legnagyobb kihívása a toxikológusok és a szülők számára a "fürdősóként" forgalmazott drogok lesznek -mondta Zacher Gábor egyetemi docens, a Péterfy Sándor utcai Kórház klinikai toxikológiai osztályának osztályvezető főorvosa. A szakember annak kapcsán nyilatkozott az MTI-nek, hogy Louisiana államból rendkívüli törvénnyel már kitiltották a "fürdősó" formában árusított szereket azt követően, hogy a helyi detoxikáló központ több mint 125 segélyhívást kapott 2010 utolsó három hónapjában az ilyen típusú, kábítószerként használt stimulánsok túladagolása miatt. Mississippi és Kentucky törvényhozói elé a múlt héten került az a törvényjavaslat, mely betiltatná e készítmények forgalmazását.
2011.01.27. 14:45
 
 
Martonyi: a magyarok osztoznak a zsidóság fájdalmában
A magyar nép osztozik a zsidóság fájdalmában, együtt érez az áldozatok hozzátartozóival - mondta Martonyi János külügyminiszter a holokauszt nemzetközi emléknapján tartott rendezvényen. A tárcavezető kiemelte: a magyar holokauszt az "egész magyar nemzet tragédiája", az állam "nem tudta megvédeni saját állampolgárait egy idegen hatalomtól", sőt elpusztításukhoz ugyan kényszer hatására, de segítséget nyújtott. 1990-ig nem lehetett "kibeszélni" a történteket, így a feldolgozás, a szembenézés egy olyan nemzedékre maradt, amely részben csak elbeszélésből ismeri az eseményeket - mondta.
2011.01.27. 14:30
 
Edzőváltás a Dunaferr férfi kézilabdacsapatánál
Edzőt váltott a Dunaferr férfi kézilabdacsapata, amelynek szakmai munkájáért a jövőben György László felel. Az NB I utolsó előtti helyén álló klub csütörtöki közleménye szerint a korábbi vezetőedzőtől, Rapatyi Tamástól közös megegyezéssel vált meg a szakosztály. György korábban a dunaújvárosiak játékosa volt, ezt megelőzően az utánpótlásban dolgozott, valamint az ifjúsági válogatottnál (U19) Sótonyi László segítője volt. Az újonnan kinevezett szakvezető ezeket a feladatokat továbbra is ellátja. Munkájában edzőként - az utánpótlásban és a felnőtteknél is - Szabó László segíti. A vasárnapi, Tatran Presov elleni Barátság Kupa-mérkőzésen már az új páros irányítja a gárdát.
2011.01.27. 14:30
 
 
Szabadlábra helyezését kérte Balla Irma fia
Szabadlábra helyezését kérte az édesanyja - Balla Irma volt fideszes debreceni önkormányzati képviselő - meggyilkolásáért első fokon 12 év szabadságvesztésre ítélt S. Sándor a Debreceni Ítélőtáblán. A Ficsór Gabriella vezette büntetőtanács előtt arra hivatkozott, hogy huszonkettedik hónapja ártatlanul ül, ami nagyon megviselte őt és családját is. A tanácsvezető bíró elutasította S. Sándor kérését, mivel első fokon 12 évre ítélték, ezért fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye. A törvény nem ad lehetőséget ilyen súlyú büntetés esetén a szabadlábra helyezésre - indokolta.
2011.01.27. 14:30
 
A közösségi oldalakról is vitatkoznak a budapesti adatvédelmi konferencián
Kétnapos nemzetközi adatvédelmi konferencia kezdődött csütörtökön Budapesten az Európa Tanács (ET) kezdeményezésére; az első napon a közösségi adathálókat érintő adatvédelmi kérdéseket vitatják meg az előadók. Thommas Hammarberg, az Európa Tanács emberi jogi biztosa szerint ha a Facebook egy állam lenne, felhasználói - azaz "lakosai" száma alapján a világ második, harmadik legnagyobb országa lenne. Ma már 600 millióan regisztráltak a Facebook közösségi oldalon és valószínűsíthető, hogy ez a szám hamarosan 800 millióra nő.
2011.01.27. 14:30
 
 
Londoni elemzők szerint továbbra sem zárható ki Magyarország visszaminősítése
Továbbra sem zárható ki Magyarország visszaminősítése a befektetésre már nem ajánlott - "bóvli" - adósosztályzati kategóriába, mivel a hitelminősítőknek nem tetszik a nyugdíjpénztári rendszer átalakítása - közölték londoni felzárkózó piaci elemzők. A Morgan Stanley bankcsoport citybeli befektetési és elemző részlege összességében derűlátó tanulmányt állított össze a feltörekvő piaci térségben kínálkozó idei részvénybefektetési lehetőségekről. Abban a fejezetben azonban, amely azt taglalja, hogy milyen fejlemények késztetnék a céget ajánlásai "újragondolására", a felsorolt tényezők között szerepel Magyarország esetleges visszaminősítése a befektetésre nem ajánlott adóskategóriába.
2011.01.27. 14:15
 
Világszínvonalú CT-készüléket adtak át Győrött
Mozgó szervek, így például a szívkoszorúér vizsgálatát is lehetővé teszi az a 128 szeletes CT-készülék (komputertomográf), amelyet Euromedic Diagnostics Magyarország Kft. állított a betegek szolgálatába Győrött. Budapest és Miskolc után Győr a harmadik város, ahol a komputertomográfia élvonalát képviselő készülék működik, amely a korábbiaknál gyorsabb képalkotást biztosít. Ez a betegek számára kedvező, mégsem számítanak egyelőre a várólisták rövidülésére, mert a volumenkorlát behatárolja a lehetőségeket - mutatott rá a Petz Aladár kórház vezérigazgatója.
2011.01.27. 14:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437[1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

akupunktúra I allergia I alvászavar I aromaterápia I betegség I diéta I divat I dohányzástilalom I egészséges életmód I ételallergia I ételmérgezés I Feng-shui I fogyókúra I homeopátia I influenza I jóga I kismama I kullancscsípés I London 2012 I napozás I narancsbőr I orális szex I plasztikai műtét I súlykontroll I szaunázás I szcientológia I szépség I táplálkozás I vitaminok I zsírégetés

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista