2018. január 19., péntek - Sára
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Egészségügy ››  sürgősségi osztály
46 találat
 
Sürgősségi orvostani fórumot tartanak Debrecenben
A szív- és érrendszeri betegségek sürgősségi ellátásáról cserélik ki tapasztalataikat hazai és külföldi szakemberek péntektől egy kétnapos sürgősségi orvostani fórumon Debrecenben - közölték a szervezők a kongresszus megnyitását megelőző sajtótájékoztatón.
2016.05.13. 15:45
 
Busz és személyautók karamboloztak Egerben
Nyolcan sérültek meg két péntek esti balesetben Egerben - pontosította a katasztrófavédelem korábbi tájékoztatását a Heves megyei rendőrfőkapitányság este az MTI-nek.
2015.01.02. 23:28
 
Dombi Tibort edzésről kórházba vitték
Dombi Tibor, a DVSC korábbi válogatott labdarúgója rosszul lett a debreceni második csapat keddi edzését követően, és kórházba kellett szállítani.
2014.09.30. 20:03
 
Ónos eső - A veszprémi kórházban nincs fennakadás, az állatkerti programokat lemondták
Az ónos eső miatt nehezebbé váló közlekedés a veszprémi kórház működésében nem okozott fennakadást, a helyi állatkert viszont lemondta programjait - tájékoztatták az intézmények vasárnap az MTI-t.
2014.02.02. 10:25
 
DK: a lakosságot támogassák a stadionépítésekre szánt pénzből!
A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólítja fel a kormányt, hogy a - számításaik szerint - stadionépítésekre szánt 150 milliárd forintot inkább fordítsák a lakosságot segítő támogatásokra - mondta hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján Varju László.
2013.12.09. 13:16
 
A balassagyarmati traumatológián ápolják a honvédelmi miniszteri baleset ötödik sérültjét
A balassagyarmati Kenessey Albert Kórház traumatológiai osztályán ápolják súlyos sérülésekkel a Hende Csaba honvédelmi minisztert ért autóbalesetet feltehetően okozó raliautó navigátorát - értesült az MTI.
2013.09.20. 00:10
 
Szívproblémákat okozhat a rododendronméz
A rododendronok virágporából készült méz szédüléssel, ájulással járó szívritmuszavart okozhat - hívták fel a figyelmet török orvosok az Európai Kardiológusok Társaságának a héten Londonban tartott tanácskozásán.
2013.06.26. 14:49
 
Helyettes államtitkár: lesz idén is béremelés az egészségügyben
Lesz idén is béremelés az egészségügyben, és biztosra vehető az intézeti gyógyszerészek, a diplomás ápolók és a szakdolgozói bértábla alján lévők bérének emelése - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának helyettes államtitkára csütörtökön Siófokon, a Magyar Kórházszövetség kongresszusán.
2013.04.18. 20:33
 
Csepregi tragédia - Ismerősök szerint szerelemféltés állhatott a háttérben
A család ismerősei szerint szerelemféltés állhatott a csepregi tragédia hátterében - értesült az MTI tudósítója.
2013.02.14. 23:47
 
Csepregi tragédia - Felgyújtotta házát a gyermekeit megölő férfi
Magára gyújtotta a házát az a férfi, aki csütörtökön este a Vas megyei Csepregen megölte két kisgyermekét és magával is végzett, az anyát a mentők kórházba szállították - közölte a Nyugat.hu internetes portál, saját információjára hivatkozva.
2013.02.14. 22:51
 
Több mint 600 millió forintot kap Szeged és az SZTE a kormányzati önerőalapból
Több mint 600 millió forintos vissza nem térítendő támogatást kap Szeged és a Szegedi Tudományegyetem az uniós fejlesztések felgyorsítását célzó kormányzati önerőalapból – jelentette be a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára szerdán a csongrádi megyeszékhelyen.
2012.12.12. 11:08
 
Több mint 15,5 milliárdos fejlesztés két szabolcsi kórházban
Több mint 15,5 milliárd forint értékű, európai uniós támogatással megvalósuló fejlesztés fejeződik be jövőre két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kórházban - közölték az érintett nyíregyházi és fehérgyarmati gyógyintézetek vezetői csütörtökön a nyírségi megyeszékhelyen.
2012.11.22. 12:26
 
Kazánból visszaáramló füst miatt riasztották a tűzoltókat egy farmosi házhoz
Nagy mennyiségű füst áramlott vissza egy vegyes tüzelésű kazánból egy farmosi családi házban, ahonnan egy idős nőt szén-monoxid-mérgezés gyanújával szállítottak kórházba hétfő este - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
2012.11.05. 20:55
 
OMSZ-főigazgató: a sürgősségi ellátást azonos szabályok alapján kell végezni
A sürgősségi betegellátásban dolgozó szakembereknek minden területen azonos szakmai protokoll és prioritások alapján kell végezniük a munkájukat - hangoztatta az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) főigazgatója egy szakmai konferencián csütörtökön, a Vas megyei Bükfürdőn.
2012.10.11. 13:19
 
A háziorvosok szerint a veszprémi kórházban kialakított ügyelet nem felel meg a szakmai elvárásoknak
Háziorvosok szerint a veszprémi Cholnoky Ferenc kórházban kialakított háziorvosi ügyeleti helyiségek nem felelnek meg a kívánalmaknak, ezért csak akkor hajlandóak oda "költözni", ha az általuk kifogásolt hiányosságokat megszüntetik - közölte az érintettek álláspontját az általuk megbízott ügyvédi iroda csütörtökön az MTI-vel.
2012.09.21. 08:45
 
ÁNTSZ: zavartalan a veszprémi központi háziorvosi ügyeleti ellátás
Zavartalan a veszprémi központi háziorvosi ügyeleti ellátás a központi ügyelet jelenlegi telephelyén - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szerdán az MTI-vel.
2012.09.19. 16:15
 
A háziorvosok ellenállása miatt nem indult el a központi ügyeleti rendszer Veszprémben
Veszprém egészségügyért felelős alpolgármestere szerint csaknem 50 háziorvos nem tartja megfelelőnek a megyei kórházban a feltételeket, ezért nem hajlandó részt venni a központi ügyeleti rendszerben.
2012.09.19. 10:57
 
 
Erdei Zsolt bordatörést szenvedett, veszélyben az amerikai mérkőzése
Bordatörést szenvedett Erdei Zsolt korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnok, akinek így veszélybe került a malawi Isaac Chilemba ellen szeptember 29-ére kiírt egyesült államokbeli mérkőzése.
2012.09.04. 22:38
 
Kizuhant egy kislány a negyedik emeletről Ajkán
Kizuhant egy hétéves kislány egy ajkai társasház negyedik emeletéről, életveszélyes koponyasérüléssel szállították kórházba - közölte a Veszprém megyei mentőszolgálat mentésvezetője az MTI-vel pénteken.
2012.08.10. 08:14
 
Lakhatatlanná vált a hajnalban kiégett dudari ház
Eloltották a tüzet, de még tart a vizsgálat abban a dudari házban, amely szombat hajnalban kapott lángra - mondta a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese, Sztanke Zoltán az MTI-nek.
2012.05.19. 08:43
 
Két embert ütött meg az áram hétfőn Zalaegerszegen
A korábbi hírekkel szemben nem egy, hanem két férfit ért áramütés hétfőn, munkavégzés közben Zalaegerszegen, de csak egyiküket kellett kórházba vinniük a mentőknek - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.
2012.05.01. 09:57
 
Áramütés ért egy férfit Zalaegerszegen
Áramütés ért egy férfit munkavégzés közben Zalaegerszegen hétfőn, a sérültet a mentők kórházba vitték - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese kedden az MTI-vel.
2012.05.01. 08:17
 
Varga Mihály: az egészségügy fejlesztése nélkül Magyarország nem tud megújulni
A kormányzat az egészségügyre olyan ágazatként tekint, amelynek fejlesztésére mindenképpen szükség van ahhoz, hogy Magyarország megújuljon - mondta Varga Mihály miniszterelnökségi államtitkár kedden Szolnokon, a Hetényi kórház új sürgősségi osztályának átadásán.
2012.04.24. 12:29
 
 
Kórházak állami átvétele - Osztályok szűnnek meg, újak jönnek létre
Több helyen kórházi osztályok szűnnek meg, máshol viszont új kórházi részlegek jönnek létre és fejlesztések kezdődnek azáltal, hogy az állam május 1-jével hetven egészségügyi intézményt vesz át az önkormányzatoktól - derül ki az MTI körkérdésére adott intézményvezetői, polgármesteri válaszokból.
2012.04.24. 05:05
 
Regionális onkológiai központot hoznak létre Veszprémben
Három év múlva nyitja meg kapuit a regionális onkológiai központ Veszprémben, az erről szóló támogatási szerződést csütörtökön írták alá a Csolnoky Ferenc kórházban, ahol emellett átadták a félmilliárd forintból felújított sürgősségi osztályt.
2011.12.22. 13:57
 
Új sürgősségi osztály a balassagyarmati kórházban
Új sürgősségi osztályt adtak át pénteken Balassagyarmaton, a Dr. Kenessey Albert Kórház és Rendelőintézetben; a beruházás 340 millió forintba került.
2011.12.02. 14:02
 
Ittas férfi inzultálta nővéreket a szombathelyi Markusovszky kórházban
Egy erősen ittas férfi inzultált nővéreket a Vas Megyei Markusovszky Kórház sürgősségi osztályán - közölte a rendőrség szombaton az MTI-vel.
2011.08.06. 13:07
 
 
Munkaszüneti nap van az egészségügyben és a hivatalokban
Munkaszüneti nap van ma valamennyi kórházban és rendelőintézetben; a Semmelweis-nap miatt az egészségügyben csak ügyeletet tartanak. A köztisztviselők és a kormánytisztviselők sem dolgoznak ezen a pénteken, de a közigazgatásban az ügyfélszolgálatok nyitva lesznek. Az egészségügyi dolgozók munkájának elismerésére, az egészségügyért felelős államtitkárság kezdeményezésére, ez évtől július 1-je, a Semmelweis-nap munkaszüneti nap az egészségügyi dolgozók és egészségügyben dolgozók számára. Így ma csak ügyeleti készenléti szolgálat van; a kórházak ambulanciái, a sürgősségi osztályok, illetve a városi ügyeletek működnek, s a gyógyszertárak többsége nyitva lesz.
2011.07.01. 09:00
 
 
Alkoholfogyasztás csak 24 éves kortól?
Egy brit tudós szerint 24 éves korra kellene emelni az alkoholfogyasztás törvényi engedélyezését, mivel a szesz gátolja az agy fejlődését. Aric Sigman biológus, a brit orvostudományi társaság, a Royal Society of Medicine tagja úgy véli, az embereknek kerülniük kellene a sör, bor és az égetett szesz fogasztását egészen a húszas éveik közepéig, mivel már a mérsékelt ivás is káros hatással van a fiatalok intelligenciafejlődésére.
2011.06.07. 09:00
 
 
Felrobbant egy üzemanyag-szállító tartálykocsi Tatabányán
Egy ember meghalt, kettő súlyosan megsérült, amikor felrobbant egy üzemanyag-szállító tartálykocsi Tatabányán vasárnap délután - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) az MTI-t. Az OMSZ sajtóügyeletese közölte: a robbanásban egy ember a helyszínen életét vesztette, kettő pedig súlyosan megsérült: az egyik férfit mentőhelikopterrel a fővárosi Honvédkórházba szállították, a másikat fejsérülésekkel a tatabányai kórházban ápolják. A Honvédkórház sürgősségi osztálya az MTI megkeresésére nem kívánt felvilágosítást adni.
2011.05.29. 19:00
 
 
Szexuális zaklatással vádolja a rendőrség az IMF vezérigazgatóját
Szexuális zaklatással, nemi erőszak kísérletével és személyi szabadság korlátozásával vádolja a New York-i rendőrség Dominique Strauss-Kahnt, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatóját. Szombat délután vették őrizetbe a New York-i John F. Kennedy repülőtéren. A szexuális zaklatás és a nemi erőszak kísérlete egyaránt súlyos bűncselekmény, amelyért akár 15-20 év börtönbüntetést is kiszabhat a bíróság. A személyi szabadság korlátozásának büntetési tétele háromtól öt évig terjedő szabadságvesztés. A Times Square-en fekvő Sofitel luxusszálloda egyik szobalánya tett feljelentést a rendőrségen szexuális erőszak miatt - elmondása szerint orális szexre kényszerítette a férfi.
2011.05.15. 13:00
 
 
A védősisak legyen az alapfelszerelés része a síelőknél
A sisak legyen az alapfelszerelés része a síelésre indulóknál - idézte osztrák kutatók javaslatát a BBC hírportálja. Az Innsbrucki Egyetem sporttudományi tanszékének munkatársai megállapították, hogy a síelés közben viselt sisak felnőtteknél 35 százalékkal, a 13 év alatti gyerekeknél pedig 59 százalékkal csökkenti a fejsérülések számát. A kutatók az osztrák símentő szolgálatoktól és a sürgősségi osztályoktól kérték meg a síbalesetekre vonatkozó adatokat. Megállapították, hogy a jelentett balesetek 9-19 százalékában történt fejsérülés.
2011.02.14. 11:00
 
Kisebb tűz volt a berettyóújfalui kórházban
Kisebb tűz volt a berettyóújfalui kórházban szombat este, személyi sérülés nem történt, s nem kellett kiüríteni a kórházat - közölte Kovács Ferenc tűzoltó ezredes, hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgató az MTI-vel. Tájékoztatása szerint 17 óra 18 perckor érkezett a jelzés a berettyóújfalui tűzoltóságra a helyi Gróf Tisza István Kórházból, miszerint a sürgősségi osztályon égett szagot éreztek. A tűzoltók Berettyóújfaluból, Hajdúszoboszlóról, Püspökladányból és Debrecenből összesen 9 járművel indultak a kórházba. A berettyóújfalui tűzoltók hat perccel a riasztást követően érkeztek a helyszínre, ahol megállapították, hogy a sürgősségi osztály egyik befúvó ventilátorának meghibásodása miatt keletkezett kisebb tűz, ez okozta a füstszagot.
2011.01.22. 20:45
 
Mérgezés tünetével vittek kórházba öt nyíregyházi diákot
Mérgezés tünetével vittek kórházba öt nyíregyházi diákot - közölte az Országos Mentőszolgálat Észak-alföldi Regionális Szervezetének vezetője az MTI-vel kedden. Pápai György elmondta, hogy a 17-19 év közötti tanulókat bódult állapotban vitték kórházba a riasztott mentők az egyik nyíregyházi középiskolából. Az elsődleges információk szerint a diákok valamilyen tablettát oldottak fel energiaitalban, majd a folyadékot megitták. A fiatalok közül négyet a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórház gyermekosztályán, egyet pedig a felnőtt sürgősségi osztályon látnak el az orvosok.
2010.12.14. 13:45
 
Szócska Miklós: megerősítenék a mentőszolgálatot
A mentőszolgálatot nagyon alaposan meg kívánják erősíteni és a teljes egészségügyi sürgősségi ellátás egységes lesz, ami sokat fog segíteni az úgynevezett betegutak "letisztításában" - mondta Szócska Miklós, egészségügyért felelős államtitkár szerdán egy konferencián Budapesten. Egészségpolitika - a Semmelweis-terv című előadásában az államtitkár kiemelte, hogy a sürgősségben fontos kérdés a szakemberellátás. Véleménye szerint a problémát megoldhatná az, ha a mentőszolgálati és a sürgősségi osztályok csapatai egy forgórendszerben dolgoznának. Ez viszont jelenleg még egy vitatott kérdés - tette hozzá.
2010.12.01. 14:30
 
 
Jelentősen nőtt a brit kórházakba felvett 18 év alatti alkoholisták száma
Egyharmaddal nőt a brit kórházakba alkoholizmus miatt felvett 18 év alattiak száma egy most közzétett jelentés szerint. A szakemberek 2002 és 2007 közötti időszakban 32 százalékos növekedést tapasztaltak, azaz naponta 36 gyermeket vettek fel kórházakba ivászattal kapcsolatos okok miatt - olvasható az Alcohol Concern elnevezésű alapítvány jelentésében. Az elmúlt öt évben a londoni mentősöket 11 780 olyan alkohollal kapcsolatos esethez hívták, amikor az alany 18 év alatti volt. A jelentés felhívja a figyelmet arra is, hogy jóval több lányt láttak el a mentősök, mint fiút.
2010.10.25. 09:15
 
 
Fejlesztik a sürgősségi betegellátást a Szent György Kórházban
Európai uniós támogatással fejlesztik a sürgősségi betegellátást az 1610 ágyas Fejér Megyei Szent György Kórházban; hétfőn aláírták az 594 millió forint összköltségű, 534 millió forint támogatással megvalósuló projekt szerződéseit. A beruházás keretében kétszintes, 650 négyzetméter alapterületű, új épületet hoznak tető alá, ahol 8 rendelő, vizsgáló és nagyméretű váró kap helyet. Fedett mentőbejárót, kiszolgáló helyiségeket, és intenzív ellátáshoz kialakítandó kórtermet is magába foglaló új sürgősségi fekvőbeteg-részleget hoznak létre. 28 új orvosi gépet, műszert is üzembe helyeznek majd, és korszerűsítik a sürgősségi osztály egyes helyiségeit, és a helikopterleszálló világítási rendszerét.
2010.09.06. 15:15
 
 
Új vírus: az ÁNTSZ nem talált szakmai hibát a nagykanizsai kórházban
Nem talált szakmai hibát a nagykanizsai kórházban kezelt influenzás betegek ellátását megvizsgáló Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) - közölte a Kanizsai Dorottya Kórház főigazgatója kedden. Bátorfi József az ÁNTSZ Nyugat-dunántúli Regionális Intézetétől január 12-én maga kért szakmai vizsgálatot, miután néhány hét alatt négy beteg hunyt el az intézményben influenzafertőzéssel összefüggésben. A vizsgálati eredmény kimondja: "szakmai hiba az influenzás betegek ellátásában a nagykanizsai kórházban nem állapítható meg".
2010.01.19. 16:15
 
 
Új vírus: felfüggesztettek egy orvost a nagykanizsai kórházban
Felfüggesztettek állásából egy orvost a nagykanizsai kórház sürgősségi osztályán, amíg az egyik, H1N1 vírusfertőzés gyanújával elhunyt beteg ellátásával kapcsolatos vizsgálat le nem zárul - közölte az intézmény főigazgatója. Bagonyai Attila nemzetközi sakkmester péntek hajnalban halt meg 18 napi kezelés után. Édesanyja a Zalai Hírlapnak azt nyilatkozta, hogy fiát 40 fokos láza ellenére korábban kétszer is hazaküldték a sürgősségi osztályról.
2010.01.11. 16:15
 
 
Kimutatták a H1N1 vírust egy Debrecenben elhunyt nőnél
Kimutatták az új típusú influenza vírusát annál a nyíregyházi nőnél, aki vasárnap hunyt el Debrecenben, a halál oka azonban nem ismert - mondta a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centruma Kórházhigiénés és Infekciókontroll Tanszékének vezetője. Orosi Piroska tájékoztatása szerint a nyíregyházi kórház sürgősségi osztályáról tüdőgyulladás gyanújával került hozzájuk a 65 éves nő, aki korábban vesetranszplantáción esett át. A nőnél felmerült az új típusú influenza gyanúja, ami az elvégzett vizsgálatok során be is igazolódott. A nő ezután antivirális kezelést kapott, ennek ellenére vasárnap meghalt - mondta.
2009.11.26. 16:30
 
 
Habrakéta-kilövő és Batman-figura a veszélyes játékok idei toplistáján
Többek között habrakéta-kilövő, számolós könyv, Batman- és Farkas-figura került a boltokban kapható legveszélyesebb játékszerek idei listájára, amelyet az ünnepek közeledtével hozott nyilvánosságra egy amerikai fogyasztóvédő csoport. Az idei legveszélyesebbek között szerepel a Wall-e című Disney-animáció nyomán piacra dobott, műanyaghabból készült rakétát kilövő játék, A sötét lovag Batman-bábuja a Matteltől és az X-Men Farkas-figurája a Hasbrótól. További helyezettek: a Curious George (Kíváncsi György) számolós könyv, egy baba babaszobával és többféle játékhangszer.
2009.11.19. 15:30
 
 
George Clooney a Vészhelyzetben
George Clooney és még egy sor sztár, akik a Vészhelyzet 15 évada alatt fontos szerepet játszottak a kórházsorozatban, ismét feltűntek egy epizód erejéig a hamarosan befejeződő műsorban. Az NBC-sorozat fénykorában, az 1995-96-os szezonban a legnépszerűbb tévészériának számított: hetente 32 millió nézőt ültetett a képernyő elé. Idén azonban már csupán átlag 8,2 millióan voltak kíváncsiak a chicagói sürgősségi osztály kalandjaira, s a tévétársaság úgy döntött, hogy jövőre Jay Lenóval váltja fel. A sorozat executive producere, John Wells csütörtökön egy olyan különleges epizóddal lepte meg a nézőket, amelyben mindazokat összeterelte, akik a tévédráma fénypontjaira emlékeztethettek.
2009.03.13. 15:58
 
 
Tömeges szén-monoxid-mérgezés Tótvázsonyban
Tíz felnőtt és három gyerek szenvedett valószínűleg szén-monoxid-mérgezést vasárnap a Veszprém megyei tótvázsonyi templomban - tájékoztatta a mentőszolgálat és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-t. Az esetet fél négykor jelezték a mentőknek. A betegeket az ajkai, a tapolcai és a veszprémi kórházakba szállították. Az első megállapítás szerint a sérültek állapota nem életveszélyes. A mentők nem tartják kizártnak, hogy újabb rosszullétre panaszkodó helybeliek is jelentkeznek még - közölte a mentőszolgálat.
2008.12.21. 16:24
 
 
Szabadon dönthetnek a kórházak a maradványból szétosztott pénzről
Szabadon dönthetnek az Egészségbiztosítási Alap maradványából szétosztott pénz felhasználásáról a juttatásban részesülő kórházak - közölte Kiss Péter, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter csütörtökön Sopronban, hozzátéve: a kormány előző napi döntése alapján járó pénzeket még ebben a hónapban átutalják a kórházaknak. A kancelláriaminiszter az MTI-nek beszámolt arról, hogy a soproni Erzsébet kórház igazgató-főorvosával, Baranyai Tiborral folytatott megbeszélésein arra is kitért, hogy ez a kórház 136 millió forintot kap az Egészségbiztosítási Alap maradványából. Mint részletezte: a kormány által szétosztott 18 milliárd forintból 688 millió forint jut Győr-Moson-Sopron megye egészségügyi intézményeinek.
2008.12.11. 18:46
 
 
Meghalt a boldogító igen után
Egy 24 éves boszniai nő saját esküvőjén az "igen" kimondása után 20 perccel összeesett és meghalt - írták a helyi lapok. Ivana Blagojevic, ifjú férje és a násznép az észak-kelet boszniai faluban már az ünnepségre készülődött, amikor az örömszülők beintettek a zenekarnak, amely rázendített az első, népszerű dalra, A legszebb fiatal nő a faluban címűre. Az első taktusok után a fiatalasszony összeesett. Azonnal bevitték a kórház sürgősségi osztályára, már menet közben is próbálták újraéleszteni, de nem sikerült. Az ifjú ara meghalt, de a halál okát nem közölték. A fiatalok három éve vártak a házasságkötés pillanatára, mert Dragan Blagojevic előbb meg akarta szerezni elektromérnöki diplomáját, majd állást is szerzett Bratunacban, amely 20 ezres kisváros a Drina folyó mentén.
2008.10.03. 09:12
 
 
Elektromos Művek: belső meghibásodás lehetett a Heim Pál Gyermekkórházban
Áramszünet okozott zavart az ellátásban péntek este a budapesti Heim Pál Gyermekkórházban; az intézmény sürgősségi osztálya sem tudott betegeket fogadni. Az áramszolgáltatás este 11 óra körül állt helyre, minden épületben van áram és már betegeket is fogadnak - közölte az intézmény főigazgatója. Harmat György főigazgató elmondta, nem tudják mi okozhatta az áramkimaradást, nem a kórházban volt a hiba, az egész kerületben nem volt áram, így például a kerületi rendőrségen sem. Boros Norbert, a Budapesti Elektromos Művek szóvivője pénteken éjszaka az MTI-vel közölte: a történtek idején nem volt áramszünet, nem volt hálózati hiba. Tudomásuk szerint a kórház belső hálózatában történt meghibásodás.
2008.06.28. 08:23
 
Első  Előző  [1]  Következő  Utolsó

betegszállítás I egészségbiztosítás I egészségpénztár I egynapos sebészet I gyermekegészségügy I gyógyszer-üzlet I gyógyszerár I gyógyszerügynök I hálapénz I háziorvos I kórházlista I magánrendelés I mentőhelikopter I mobilitás program I nővérhiány I orvosi ügyeleti rend I otthonszülés I Őssejtkezelés I sürgősségi osztály I TB I várólista

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2016 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML