2018. január 20., szombat - Sebestyén
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Bulvár ››  tömegverekedés
44 találat
 
 
Illegális bevándorlás - Tömegverekedés volt a kiskunhalasi menekülttáborban
Tömegverekedés tört ki a kiskunhalasi meghallgató ponton illegális bevándorlók között vasárnap délután, a készenléti rendőrség a két csoportot könnygázzal tudta szétválasztani - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.
2015.08.30. 19:18
 
Iszlám állam - Erőszakba torkolltak tüntetések német városokban
Erőszakba torkolltak az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista terrorszervezet elleni tüntetések kedd este a németországi Hamburgban és Cellében.
2014.10.08. 10:10
 
Körözött magyar gyilkost fogtak el Thaiföldön
Thaiföldön, Pran Buri tartományban a rendőrség elfogta azt a férfit, aki 2005-ben kézigránátot hajított egy család tagjaira Törökszentmiklóson. A támadásban egy ember meghalt, tizennégyen megsérültek - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden a rendőrség honlapján.
2014.07.22. 12:01
 
Huszonöt vádlottja van a sarudi tömegverekedésnek
Huszonöt ember ellen emelt vádat a Füzesabonyi Járási Ügyészség egy 2012 tavaszán Sarudon történt tömegverekedés ügyében - tájékoztatta a Heves megyei főügyész szerdán az MTI-t.
2014.06.25. 11:21
 
Tizenöt gyanúsítottja van a gyáli tömegverekedésnek
Tizenöt embert gyanúsít a rendőrség azzal, hogy részt vett vasárnap reggel a gyáli piacon a többek sérülésével járó tömegverekedésben. Szabadlábon hagyásuk mellett garázdaság miatt indult eljárás ellenük - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.
2014.02.17. 13:48
 
Tömegverekedés volt a gyáli piacon
Hét embert vittek kórházba vasárnap reggel Gyálról, miután két csoport összeverekedett a helyi piacon - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
2014.02.16. 09:33
 
Tömegverekedés volt Ormosbányán
Kilenc ember ellen indult eljárás garázdaság miatt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.
2014.01.17. 21:45
 
Ukrajnai tüntetések - Nem volt rendőri ostrom a kijevi tüntetők ellen, továbbra is feszült a helyzet
A riadalom ellenére nem próbálták meg éjjel feloszlatni a Majdanon (Függetlenség téren) tüntető EU-pártiakat, csütörtök délelőtt viszont az ellentábor, a kormány hívei hosszú, tömött oszlopokban vonultak a parlamenttel szemközti park felé.
2014.01.16. 10:50
 
Jobbik: a Fidesz a "bűnözés fővárosává" tette Pécset
A Jobbik szerint Európa kulturális fővárosából a "bűnözés fővárosává" tette Pécset a helyi fideszes városvezetés, mára kirívóan rossz a közbiztonsági helyzet a dunántúli megyeszékhelyen.
2014.01.03. 14:05
 
 
Ukrajna-EU - Tömegverekedés tört ki a kijevi főtéren
Tömegverekedés tört ki péntek éjjel az EU-párti tüntetésen részt vevők és a rohamrendőrök között Kijev főterén.
2013.11.30. 01:24
 
 
Százezres tüntetés Kijevben az EU-integrációért
Becslések szerint több mint százezren vonultak Kijev főterére tiltakozni vasárnap Ukrajna európai integrációjának leállítása ellen. A 2004-es "narancsos forradalom" óta nem volt ekkora méretű tiltakozó megmozdulás Ukrajnában.
2013.11.25. 19:04
 
 
Ukrajna-EU - Könnygázt vetettek be Kijevben az EU-integrációért tüntetők ellen
Helyszíni jelentések szerint a rendőrök könnygázt vetettek be vasárnap Kijevben az ország EU-integrációjának leállítását ellenző tüntetők ellen.
2013.11.24. 17:52
 
Tömegverekedés volt a piricsei iskola előtt
Tömegverekedés volt a piricsei általános iskola előtt kedden. A rendőrség csoportos garázdaság miatt hét ember ellen indított eljárást az ügyben - tájékoztatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szerdán az MTI-t.
2013.05.01. 09:02
 
Szigethalmi verekedés - Az MTK két sportolója sérült meg életveszélyesen
Az MTK két sportolója sérült meg szilveszter éjjel Szigethalmon egy tömegverekedésben, egyikük, egy ökölvívó túl van az életveszélyen, a másiknak az állapota még kritikus.
2013.01.02. 19:09
 
Egy támadót még keresnek a szigethalmi tömegverekedés miatt
Többször mellkason szúrt egy férfit egy szigethalmi sörözőben szilveszter éjjel egy 17 éves helyi lakos. Azóta őrizetbe vették, és emberölés kísérletének gyanúja miatt eljárást indítottak ellene - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a korábbi információkat kiegészítve szerdán az MTI-vel. Egy másik késelőt még keres a rendőrség.
2013.01.02. 16:19
 
Tömegverekedés Fehérgyarmaton
Tömegverekedés tört ki a fehérgyarmati rendőrkapitányság épülete előtt kedden, a rendőrség 14 ember ellen indított büntetőeljárást - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője az MTI-vel.
2012.11.27. 13:04
 
Tömegverekedés a szabolcsi Tarpán
Tömegverekedés tört ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tarpán: a rendőrség kilenc résztvevő ellen csoportosan elkövetett garázdaság miatt indított büntetőeljárást - közölte a térségi rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője szombaton az MTI-vel.
2012.11.17. 09:56
 
Gyöngyöspata - Egy tömegverekedés egyetlen vádlottjának ügyét tárgyalja a bíróság
Felfegyverkezve, csoportosan, a köznyugalmat súlyosan sértő módon elkövetett garázdaság miatt állt bíróság elé kedden Gyöngyösön egy gyöngyöspatai roma férfi, akit azzal vádol az ügyészség, hogy az elmúlt év áprilisában megrugdosott egy a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesülettel szimpatizáló fiatalembert.
2012.09.18. 18:38
 
Tömegverekedés Esztergomban, két embert előállították
Összeverekedett két család szombaton Esztergomban, az egyiknek a tagjai közül valaki gáz-riasztófegyverrel kétszer a levegőbe lőtt - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
2012.07.28. 16:56
 
HM: magyar katonákra támadtak bosnyák futballhuligánok
Megsérült három magyar EUFOR-katona vasárnap este Szarajevóban, amikor helyi futballhuligánok rájuk támadtak - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI érdeklődésére hétfőn.
2012.07.23. 11:55
 
Tömegverekedés Sopronban
Tömegverekedéshez riasztották a rendőröket szombaton délután Sopronban - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.
2012.03.17. 19:48
 
BRFK: nem sérültek meg rendőrök az éjjeli kórházi verekedésben
Nem sérültek meg rendőrök vagy kórházi dolgozók a SOTE I. számú, Baross utcai szülészeti klinikáján múlt éjszaka történt verekedés során - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az MTI érdeklődésére csütörtökön, cáfolva az ezzel ellentétes tartalmú sajtóhíreket. Az MTI úgy tudja, a verekedés egy tartozás miatt robbant ki két család között.
2012.02.09. 13:01
 
Gyöngyöspata - Ombudsman: csak látszólag rendeződtek a helyi viszonyok
Gyöngyöspatán csak látszólag rendeződtek a helyi viszonyok; a félelmek, a kölcsönös bizalmatlanság, a gyanakvás és az elkülönülés nem múlt el, a mindennapok részévé vált - állapította meg utóvizsgálatában a kisebbségi ombudsman, és mindezek orvoslására ajánlásokat, javaslatokat fogalmazott meg.
2011.12.09. 14:07
 
Gyöngyöspata - A jegyző megtiltotta a hétvégére tervezett demonstrációt
Gyöngyöspata megbízott jegyzője megtiltotta a településen e hét végére meghirdetett, közterületre tervezett demonstrációkat; Mátyás István az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében arról is tájékoztatott, hogy a Heves megyei község önkormányzata a művelődési házat sem adja bérbe a hétfői és a szerdai események miatt.
2011.12.01. 13:02
 
Gyöngyöspata - Rendőrség: nincs összefüggés a lövöldözés és a tömegverekedés között
Semmiféle összefüggés nincs a hétfő éjszakai lövöldözés és a szerdai tömegverekedés között Gyöngyöspatán - közölte Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.
2011.12.01. 10:46
 
Kisebb tömegverekedés volt Győrben
Kisebb tömegverekedés tört ki kedd este Győrben két italozó társaság tagjai között - tájékoztatta a rendőrség szerdán az MTI-t.
2011.09.14. 07:11
 
Tömegverekedés volt Budapesten a XIX. kerületben
Tömegverekedés tört ki Budapesten a XIX. kerületben csütörtök este; a rendőrök öt embert állítottak elő - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2011.08.25. 20:40
 
Tizennégy verekedőt állítottak elő a Nagykunság két településén
Két tömegverekedés is történt hétfőn Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a rendőrök a résztvevők közül összesen tizennégy embert állítottak elő - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.
2011.07.05. 16:53
 
 
Balog Zoltán: Gyöngyöspata csak a jéghegy csúcsa
Balog Zoltán társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szerint ami Gyöngyöspatán történt, csak a jéghegy csúcsa, egy "szociális vészhelyzet" következménye, és inkább arról kell beszélni, "mi van a mélyben". Az államtitkár abból az alkalomból nyilatkozott az MTI-nek, hogy május 11-én a magyar delegáció az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa előtt Genfben tart beszámolót a tagállamok négyévente esedékes emberi jogi felülvizsgálata keretében. Balog Zoltán a gyöngyöspatai eseményekkel kapcsolatban hangsúlyozta, a kormány és a rendőrség mindent megtett, amit lehetett. Az emberi jogi tanács munkacsoportja előtt a konkrét intézkedésekről beszél majd az ügyben - mondta.
2011.05.04. 20:50
 
 
TASZ: törvénytelenül készít hangfelvételeket a rendőrség
A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) szerint törvénytelenül készít hangfelvételeket a rendőrség; a gyöngyöspatai térfigyelő kamera kiszivárogtatott felvételéből kiderül, hogy a rendőrség hangfelvételt is készít, holott erre nincs törvényi felhatalmazása - közölték a jogvédő szervezet hétfőn az MTI-vel. A Heves megyei településen múlt hét kedd este történt tömegverekedés a helyi romák, illetve a Véderő, a Betyársereg és a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület ott tartózkodó tagjai között.
2011.05.02. 13:20
 
 
Az MSZP paritásos bizottság létrehozását támogatja Gyöngyöspata ügyében
Az MSZP támogatja, hogy azonos számú kormánypárti és ellenzéki képviselőből álló parlamenti vizsgálóbizottság kutassa a Heves megyei Gyöngyöspatán történteket, és ha ilyen létrejön, részt fog venni a paritásos testület munkájában - mondta Nyakó István országgyűlési képviselő az MTI-nek. Kocsis Máté, a parlament rendészeti bizottságának kormánypárti elnöke csütörtökön jelentette be: a Fidesz tényfeltáró bizottság létrehozását kezdeményezi a Gyöngyöspatán történtek miatt, illetve a településen zajló események tisztázására.
2011.04.28. 17:10
 
 
Jobbik: a "cigányterror" nem a Jobbik felelőssége
A Jobbik szerint az, hogy "Magyarországon vidéken cigányterror van, az nem a Jobbik politikai felelőssége, hanem az elmúlt 20 év szerves következménye". Ezt Zagyva György Gyula jelentette ki szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, amelyen ismertette, hogy tudomása szerint hogyan történt a kedd esti gyöngyöspatai tömegverekedés. Egy helyi öttagú család születésnapot ünnepelt, amikor "a házukhoz este kilenc órakor megérkezett az a cigány horda, amelyik napközben már megtámadta a helyi önkormányzat épületét is" és fenyegették a magyar családot, amiért azoknál korábban a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület néhány tagja lakott - mondta.
2011.04.27. 13:30
 
 
Továbbra is feszült a helyzet Gyöngyöspatán
Továbbra is feszült a helyzet Gyöngyöspatán a kedd esti verekedés után - tapasztalta a Heves megyei településen szerda délelőtt az MTI tudósítója. A verekedés helyszínén, a Bem utcán egymástól mintegy száz méterre álldogálnak, sétálgatnak a helyi romák, valamint a Véderő elnevezésű szervezet tagjai és szimpatizánsai. A két csoport között sok rendőr és több rendőrjármű áll. A keddi óta ugyanakkor nem történt újabb erőszakos incidens a faluban.
2011.04.27. 12:00
 
 
Verekedés tört ki Gyöngyöspatán, négyen megsérültek
Verekedés tört ki a Heves megyei Gyöngyöspatán kedd este, négyen megsérültek, egyikük súlyosan. Több száz rendőrt vezényeltek a faluba, több embert előállítottak. A konfliktus a Véderő elnevezésű szervezet tagjai és a helyi romák egy csoportja között robbant ki, eddig pontosan nem tisztázott okból. Horváth Aladár a helyszínről az MTI-t arról tájékoztatatta, hogy este fél tízkor tört ki tömegverekedés, miután terepszínű egyenruhások kövekkel megdobáltak a cigánysoron egy házat. Elmondta, ezt megelőzően messziről ismeretlenek mutogattak és fegyvernek látszó tárgyat szegeztek a cigányokra.
2011.04.27. 08:20
 
NHL :gólzápor és tömegverekedés Bostonban
A jégkorongrajongók számára álomszerűen alakult az észak-amerikai profiliga (NHL) szerdai rangadója, a Boston-Montreal összecsapás, melyen 14 gólt és egy kiadós tömegverekedést is láthattak a nézők. Eredmények: Columbus Blue Jackets-San Jose Sharks 2-3, Boston Bruins-Montreal Canadiens 8-6, Detroit Red Wings-Nashville Predators 1-4, Minnesota Wild-Colorado Avalanche 3-2, Dallas Stars-Phoenix Coyotes 2-3 - hosszabbítás után, Calgary Flames-OPttawa Senators 5-2, Edmonton Oilers-Chicago Blackhawks 1-4, Vancouver Canucks-Anaheim Ducks 3-4.
2011.02.10. 09:00
 
 
Kairóban életét vesztette egy katona
Az egyiptomi állami televízió közlése szerint egy katona életét vesztette szerdán Kairóban az ellenzéki tüntetők és az államfő híveinek összecsapásában. Az egészségügyi miniszter azt mondta, hogy az illető egy hídról zuhant le. Egy másik nyilatkozata szerint "úgy hiszik", hogy a biztonsági erők tagja volt ugyan, de civil ruhában. Az ügy kivizsgálása folyik. A hadsereg még délelőtt közleményt adott ki, amelyben felszólította a tüntetőket, hogy fejezzék be az utcai megmozdulásokat, de nap közben nem lépett föl ellenük. A nap folyamán a miniszter szerint közel hatszázan sérültek meg a Tahrír téren és környékén kirobbant tömegverekedésben. A sebek nagy részét kődobálás okozta. Lőtt sérülés nincs - mondta.
2011.02.02. 20:00
 
 
Meghalt három fiatal lány egy budapesti szórakozóhelyen
Három fiatal lány vesztette életét a budapesti Nyugati tér egyik szórakozóhelyén szombaton éjjel, amikor - eddig tisztázatlan okból - a több ezres tömegben pánik alakult ki; a West Balkán nevű diszkóból menekülők vélhetően agyontaposták társaikat. A rendőrség még vizsgálja a szervezők felelősségét, valamint igazságügyi orvos szakértő bevonásával a halálesetek okát. A rendőrség kizárta, hogy a tragédiát késelés okozta, és cáfolta azt is, hogy tömegverekedés tört volna ki. A rendőrség és a mentők is megerősítették, hogy a három áldozaton kívül más nem sérült meg. Az első sajtóhírek még sok sérültről szóltak, az esetleges késelésről pedig közösségi portálokon megjelent bejegyzésekben lehetett olvasni.
2011.01.16. 14:00
 
Az idegengyűlölet ellen tüntettek Moszkvában
Több ezren tüntette Moszkvában vasárnap az idegengyűlölet ellen: a megmozdulást neves értelmiségiek hirdették meg, s a városi hatóságok engedélyezték. Az értelmiségiek felhívását a legutóbbi időkben Oroszország több városában lezajlott utcai zavargások váltották ki. Ezek egy fociszurkoló meggyilkolása elleni tüntetéssel kezdődtek - amelyet egy kaukázusi követett el, mert nem tudtak megegyezni, ki szálljon be a szabad taxiba -, de a Kreml fala melletti Manyezs téren meghirdetett első békés tüntetésen átvették az irányítást az orosz nacionalisták, és attól kezdve számos tömegverekedésre került sor.
2010.12.26. 13:45
 
 
Tömegverekedés Hangácson: hat embert vettek őrizetbe
Hat embert vett őrizetbe a rendőrség a Borsod megyei Hangácson történtek miatt, ahol két ember meghalt és többen megsérültek egy tömegverekedésben szombatra virradóra - mondta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek. Egyedné Novodonszki Éva a részletek kapcsán közölte: öt főt több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe, egy embert pedig felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt. Hozzátette: valamennyi őrizetbe vett személy esetében kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.
2010.01.30. 16:15
 
 
Agyonvertek egy felvételre jelentkező férfit az orosz különleges rendőri erők
Agyonvertek egy felvételre jelentkező férfit ezen a héten az orosz különleges rendőri erők kötelékében, valószínűleg egy "beavatási szertartáson" - közölte csütörtökön a Moszkvai terület ügyészi hivatala, amely az ügyet vizsgálja. A harmincéves Viktor Kricenkov hétfőn belehalt sérüléseibe egy Moszkva melletti kisváros kórházában, miután az orosz különleges rendőri erők (orosz megnevezésük szavainak kezdőbetűivel rövidítve OMON) hét tagja összeverte a szervezetbe belépni szándékozó férfit - jelentette a helyi média. Az ügyben eljáró ügyészek valószínűnek tartják, hogy Kricenkov barbár beavatási szertartásnak esett áldozatául.
2009.04.30. 19:00
 
 
Rendőrökre támadt egy húsz-harminc fős csoport Hevesen
Rendőrökre támadt egy húsz-harminc fős csoport szombaton Heves városban - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. A rendőrjárőr azért ment a helyszínre, mert telefonon bejelentés érkezett a helyi kapitányságra, miszerint a Dankó Pista utcában tömegverekedés zajlik. A tömeg akkor állta körbe az autót, amikor az a helyszínre érkezett; az emberek egy néhány nappal korábbi intézkedés miatt vonták kérdőre az autóban ülő rendőröket, amikor a járőrök egy körözött személyt kerestek. A támadók botokkal és kerti szerszámokkal felszerelve körbevették a rendőrautót, életveszélyesen megfenyegették a bent ülő rendőröket, öklükkel verték az autót, illetve lapáttal hadonásztak a jármű körül.
2009.02.07. 18:10
 
 
Éles lőszert találtak egy tömegverekedésre készülőnél Vasmegyeren
Őrizetbe vett a rendőrség egy 22 éves rakamazi fiatalembert, aki egy tömegverekedésre készülő csoport tagja volt a Szabolcs megyei Vasmegyeren. A Nyíregyházához közeli településen kocsmai konfliktus miatt gyülekezett két csoport péntek este, de a rendőrség közbelépése megakadályozta a tömegverekedést. A vita amiatt alakult ki, hogy a kocsmáros nem szolgált ki alkohollal egy 16 és egy 17 éves fiút, mire egyikük megütötte, az italboltos pedig viszonozta az ütést. A fiatalok rokonai ezután kezdtek el gyülekezni a kocsma előtt, és ugyanezt tették a tulajdonos ismerősei is. Az MTI információi szerint a két fiatal roma, az ellenük gyülekezők pedig a Magyar Gárda, és a Nemzeti Őrsereg tagjai voltak.
2008.11.08. 14:30
 
 
Tömegverekedés Jászapátin: négyen szúrt sérülést szenvedtek
Négy ember szúrt sérülést szenvedett Jászapátin, ahol egy összeszólalkozás után egy nagyobb társaságban tömegverekedés tört ki; a rendőrség fokozottan ügyel a közrendre, hogy elejét vegye az újabb összetűzésnek - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. Szabó Zita rendőr főhadnagy tájékoztatása szerint a jászsági kisváros művelődési háza előtt - ahol egy bált tartottak - szombaton éjjel feltehetően két család tagjai verekedtek össze. Ennek során szúróeszközök is előkerültek, ezekkel négy embert megszúrtak, akiket kórházba szállítottak. A hasba és hátba szúrtak között van életveszélyes sérült is. Többen könnyebb sérülést szenvedtek.
2008.09.07. 10:18
 
 
Három osztrák szurkolót állított elő a rendőrség
Három osztrák szurkolót állított elő a rendőrség szombaton este a Budapest Honvéd és a Sturm Graz futballmeccs előtt a magyar fővárosban, ám meghallgatásuk után elengedték őket - közölte a BRFK. A mérkőzésen kitört verekedés után a mentők kilenc drukkert vittek kórházba. Az osztrákokat kísérők vasárnap felháborodottan nyilatkoztak a magyar biztonságiak tevékenységéről. Az UEFA Kupa selejtezőt a Bozsik Stadionban a vendég osztrák gárda nyerte. A mérkőzés előtt az osztrák szurkolókat a belvárosi Vörösmarty téren magyar drukkerek támadták meg, a verekedést a rendőrök akadályozták meg azzal, hogy sorfalat álltak a két tábor közé.
2008.07.27. 09:10
 
Első  Előző  [1]  Következő  Utolsó

Ábel Anita I Acél Réka I Ádok Zoli I Adriana Lima I Alekosz I Angelina Jolie I Árpa Attila I árvíz I Azurák Csaba I Bagi Iván I Bakáts Tibor I Balássy Betti I Balaton átúszás I Balázs Klári I baleset I Bálint Antónia I bányabaleset I BB Évi I Bea asszony I Béres Alexandra I Bocskor Gábor I Bódi Sylvi I Brad Pitt I Britney Spears I bugyit villantott I cápariadó I Carmen Electra I Christina Aguilera I Csézy I Csisztu Zsuzsa I Csonka András I Damu Roland I David Beckham I Debreczeni Zita I Delta White I Demcsák Zsuzsa I Détár Enikő I Dobó Kata I Doszpot Péter I Dukai Regina I Dundika I eltűnt I Erdélyi Mónika I erőszak I Eva Herzigova I Fábry Sándor I facebook I fagyhalál I Faludy Fanni I Freire Szilvi I Fresh Andi I Fresh Viki I Friderikusz I Gaál Noémi I Galambos Dorina I Galambos Lajos I Ganxsta Zolee I Gáspár Győző I Gáspár Laci I George Clooney I George Michael I Geszti Péter I Gönczi Gábor I Görög Zita I Gregor Bernadett I Gryllus Dorka I Gwyneth Paltrow I gyilkosság I Hajas László I Hajdú Péter I Hajós András I halálos baleset I Harry Potter I Harsányi Levente I Havas Henrik I Horváth Éva I iwiw I Jakupcsek Gabriella I Jancsó Miklós I Jennifer Aniston I Jennifer Lopez I Jessica Simpson I Joshi Bharat I Judy I kábítószerügy I Kapócs Zsóka I Kárász Róbert I Karda Beáta I Karsai Zita I Kasuba L. Szilárd I Katy Perry I Keanu Reeves I Kelemen Anna I Keleti Andrea I Keleti Györgyi I Keresztes Ildikó I Király L. Norbert I Király Linda I Király Viktor I Kiss Ramóna I Kiszel Tünde I Konta Barbara I Kozsó I Kökény Attila I közlekedési baleset I Közösségi oldal I Kristen Stewart I Kylie Minogue I Labancz Lilla I Lady GaGa I Lakatos Krisztián I Laky Zsuzsi I Lilu I Lily Allen I Lindsay Lohan I Liptai Claudia I Lola I Madonna I Majka I Malek Miklós I Malina Hedvig I Mariah Carey I Marisa Miller I Marsi Anikó I Megan Fox I mellet villantott I Mester Tamás I Michael Jackson I Molnár Anikó I Molnár Ferenc Caramel I motorbaleset I Németh Kristóf I Novák Péter I Oláh Ibolya I operabál I Oroszlán Szonja I Ördög Nóra I Palcsó Tamás I Palik László I Palotás Petra I Pamela Anderson I Paris Hilton I Pokrivtsák Mónika I pornó I R-GO I Rába Tímea I Reviczky Gábor I Rihanna I Robert Pattinson I Rolling Stones I Rosie Huntington-Whiteley I Rubint Réka I Rúzsa Magdi I Sarah Jessica Parker I Sarka Kata I Schobert Norbert I Schwartz Dávid I Sebestyén Balázs I Shakira I Steiner Kristóf I Stohl András I Südi Iringó I Sylvester Stallone I Szandika I Szekeres Adrienn I Szellő István I szerelem I szex I Szíj Melinda I Szulák Andrea I Tomcat I topmodell I Tóth Gabi I Tóth Vera I tömegverekedés I tűzijáték I Vágó István I Valkó Eszter I Való Világ I Való Világ 4 botrány I Való Világ hírek I Valóság show I Vanessa Hudgens I Várkonyi Andrea I Vastag Csaba I Victoria Beckham I Voksán Virág I Vujity Tvrto I VV Éva I X-Faktor I Zalatnay Cini I Zalatnay Sarolta I Zimány Linda

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2016 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML