2018. március 20., kedd - Klaudia
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Bulvár ››  Stohl András
41 találat
 
Előttem az élet - Bemutató a Rózsavölgyi Szalonban
Előttem az élet címmel mutat be előadást a Rózsavölgyi Szalon csütörtökön; az Émile Ajar regénye alapján készült produkciót Alföldi Róbert rendezésében láthatják a nézők - közölték a szervezők az MTI-vel.
2014.05.08. 14:39
 
Chicago-bemutató a Centrál Színházban
A Chicago című musicalt mutatja be a Centrál Színház: a musicalt Bozsik Yvette rendezésében és koreográfiájával december 29-én láthatja először a közönség.
2013.12.23. 15:47
 
Két bemutató a Vígszínházban a hétvégén
Két premierre készül a Vígszínház a hétvégén: Georg Büchner Danton halála című művét pénteken a nagyszínpadon, Sütő András Az álomkommandó című darabját pedig szombaton mutatják be a Pesti Színházban.
2013.10.25. 10:46
 
Centrál Színház: három nagyszínpadi bemutató az új évadban
Három nagyszínpadi bemutatóval és két kisszínpadi premierrel várja a nézőket az új évadban a Centrál Színház. Az évad végén még két előbemutató is várható.
2013.09.03. 13:08
 
Az István, a királlyal zárul a Szegedi Szabadtéri Játékok idei évada
Az István, a király harmincéves jubileumi előadásával zárul a Szegedi Szabadtéri Játékok idei évada, a darabot Alföldi Róbert rendezésében szombaton mutatják be a Dóm téren.
2013.08.15. 19:11
 
Rijekába utazik a Tartuffe
Rijekába (Fiume) utazik a Nemzeti Színház Tartuffe-előadása az Ivan Zajc Horvát Nemzeti Színház meghívására, az előadást a jövő héten kétszer mutatják be az adriai nagy kikötővárosban.
2013.05.29. 08:10
 
Kezdődik a Zsolnay Fesztivál Pécsett
A Fanfara Transilvania fúvószenekar zenés felvezetésével csütörtökön délután megkezdődik a Zsolnay Fesztivál a baranyai megyeszékhelyen.
2013.05.15. 15:40
 
Mephisto - Alföldi Róbert utolsó bemutatója a Nemzeti Színházban
Alföldi Róbert utolsó nemzeti színházbeli rendezését, a Mephisto című előadást pénteken este mutatják be. Mint a rendező az MTI-nek csütörtökön elmondta, a hatalom és a művész viszonyát vizsgáló darabot aktualitása miatt tűzik műsorra, de a darabválasztásnak nincs köze a Nemzetiben zajló változásokhoz.
2013.05.09. 21:05
 
 
Nejem, nőm, csajom
A híres műsorvezető, akivel nem akar ágyba bújni a szerelme, a titkolódzó feleség, a nagy napra repesve váró lány és a gyanakvó asszony, aki hittantanár férjének titkos ügyeit akarja felgöngyölíteni.
2013.01.29. 13:25
 
Kortárs francia drámák - Felolvasószínház a Nemzetiben
Black and pink címmel felolvasószínházi előadásra várják a közönséget november 26-án a Nemzeti Színház Kaszás Attila Termébe, az esten kortárs francia drámákat ismerhetnek meg az érdeklődők.
2012.11.21. 10:45
 
A Mágnás Miska a Szegedi Szabadtéri Játékokon
Stohl András (b) Miska és Radnay Csilla (j) Marcsa szerepében Szirmai Albert: Mágnás Miska című operettjének próbáján a szegedi Dóm téren 2012. augusztus 13-án. A darabot Alföldi Róbert rendezésében 2012. augusztus 17-én mutatják be a Szegedi Szabadtéri Játékokon. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
2012.08.15. 00:00
 
Szegedi Szabadtéri Játékok: négy műfaj, öt produkció a Dóm-téren
Opera-, musical-, operett- és néptáncprodukciót, összesen öt új, illetve a Dóm-térre átalakított előadást láthat július 6. és augusztus 20. között a Szegedi Szabadtéri Játékok közönsége.
2012.03.07. 15:32
 
 
Szabadult a börtönből Stohl András
Feltételesen szabadult jogerős börtönbüntetéséből Stohl András, akit súlyos testi sérülést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt ítéltek el; a színész tíz hónapos büntetéséből öt hónapot letöltve, hétfő reggel negyed hatkor hagyta el a fegyintézetet.
2012.03.05. 07:13
 
 
Rétvári: januártól nem kérhetnének pénzt jogerősen elítélt bűnözők nyilatkozataikért
Januártól léphet életbe az a jogszabálymódosítás, hogy jogerősen elítélt bűnözők ne kérhessenek pénzt a médiában tett nyilatkozataikért, az általuk írt könyvekért, filmes jogokért - mondta el Rétvári Bence az MTI-nek.
2011.10.14. 05:30
 
Folytatódik Stohl András büntetőpere
Folytatódik az ittasan súlyos közúti balesetet okozó Stohl András elleni büntetőper másodfokú tárgyalása kedden a Pest Megyei Bíróságon. A színész-műsorvezetőt korábban, első fokon két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték.
2011.09.05. 15:03
 
 
Elnapolták a tárgyalást, szeptemberben folytatódik a Stohl-per
A Pest Megyei Bíróságon szeptember 6-án folytatódik az ittasan súlyos közúti balesetet okozó Stohl András színész-műsorvezető elleni büntetőper másodfokú tárgyalása. A bírói tanács addig újabb szakértői véleményeket szerez be az ügyben. Stohl András 2010. május 8-án hajnalban, a Budapestről Fót felé vezető úton gépkocsijával áttért a szemközti sávba, s ott összeütközött két szabályosan közlekedő autóval. A balesetben négyen sérültek meg, egyikük súlyosan. A Budakörnyéki Bíróság Stohlt első fokon súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt 2 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte, mellékbüntetésként 5 évre eltiltotta a járművezetéstől, 3 évre pedig a közügyek gyakorlásától.
2011.06.21. 16:30
 
 
Stohl-per: a védő újabb indítványokat nyújtott be
Újabb indítványokat nyújtott be az ittasan súlyos közúti balesetet okozó Stohl András védője a színész-műsorvezető elleni büntetőperben; a korábbi és a mostani beadványok áttanulmányozására rövid szünetet rendeltek el a tárgyaláson a Pest Megyei Bíróságon. Ruttner György ügyvéd kérte, hogy játsszanak le egy DVD-t, kétpercnyi felvételt a korábbi elsőfokú tárgyalásról, mivel szerinte az döntő jelentőségű lehet, akár az elsőfokú ítélet hatályon kívül helyezését is eredményezheti. A védő továbbá a vádlott egészségi állapotára vonatkozó és elmeorvosi véleményeket nyújtott be, amelyek arról szólnak, hogy a baleset során Stohl beütötte a fejét.
2011.06.21. 10:00
 
 
Június 21-én lesz a Stohl-per másodfokú tárgyalása
Június 21-én tartják az ittasan súlyos közúti balesetet okozó Stohl András színész-műsorvezető büntetőügyének másodfokú tárgyalását, illetve hirdetik ki a jogerős ítéletet a Pest Megyei Bíróságon. A Budakörnyéki Bíróságon március 31-én született elsőfokú ítélet szerint Stohl bűnös súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettében, ezért őt nem jogerősen 2 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték.
2011.05.25. 18:30
 
 
Letöltendő börtönbüntetésre ítélték Stohl Andrást
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Stohl Andrást - az ügyész által kért vádmódosítástól függetlenül - súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettében mondta ki bűnösnek a bíróság. Az ügyészség az orvosszakértői vélemény alapján a vádat maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettére módosította. A színész-műsorvezetőt a 2 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetést mellett 5 évre eltiltották a járművezetéstől, 3 évre a közügyektől, egyúttal a több mint 650 ezer forintos bűnügyi költségek megtérítésére kötelezték.
2011.03.31. 15:30
 
 
Végrehajtandó börtönbüntetést kért az ügyész Stohl Andrásra
Végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását kérte az ügyész Stohl András színész-műsorvezetőre a Budakörnyéki Bíróságon a per csütörtöki tárgyalási napján elmondott vádbeszédében. Az ügyész a vádat - súlyos testi sértést okozó helyett - maradandó fogyatékosságot eredményező, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettére módosította. A legfrissebb orvos szakértői vélemény szerint ugyanis a vádlott által 2010. május 8-án, Fót közelében okozott baleset egyik áldozatának súlyos sérülése maradandó károsodással járt: tizenöt százalékos munkaképesség-csökkenést állapított meg nála a szakértő.
2011.03.31. 11:30
 
 
Stohl András: nincs olyan ember, aki börtönbe akarna menni
Stohl András szerint nincs olyan ember, aki börtönbe akarna menni, így ő maga is felfüggesztett büntetésben bízik; a színész-műsorvezető a közlekedési balesete kapcsán indított büntetőper csütörtöki tárgyalása, a várható ítélethirdetés előtt egy nappal azt mondta az MTI-nek, mindent elfogad és bocsánatot kér. Stohl Andrást súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettével vádolja az ügyészség, miután 2010. május 8-án hajnalban Fót közelében, szeszes italtól befolyásolt állapotban, a megengedettnél gyorsabban hajtva nekiütközött a vele szemben szabályosan közlekedő másik két autónak. A karambol következtében egy ember súlyos, egy másik könnyű sérülést szenvedett.
2011.03.30. 15:10
 
 
Elismerte bűnösségét Stohl András
Elismerte bűnösségét Stohl András kedden a Budakörnyéki Bíróságon; a színész-műsorvezetőnek súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés vádja miatt kellett megjelennie a bíróságon. A Budakörnyéki Ügyészség vádirata szerint a színész ez év május 8-án hajnalban szeszes italtól befolyásolt állapotban a megengedettnél gyorsabban hajtva Fót közelében nekiütközött a vele szemben szabályosan közeledő másik két autónak. Az ütközés következtében egy ember súlyos, egy másik pedig könnyű sérülést szenvedett. A balesetet követően Stohl a helyszínt elhagyta, a rendőrök később otthonából előállították.
2010.12.14. 12:45
 
 
Megkezdődött az ittasan balesetet okozó Stohl András pere
Megkezdődött Stohl András pere, a színész-műsorvezetőnek súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés vádja miatt kellett megjelennie kedden a Budakörnyéki Bíróságon. A Budakörnyéki Ügyészség vádirata szerint a színész ez év május 8-án hajnalban szeszes italtól befolyásolt állapotban a megengedettnél gyorsabban hajtva Fót közelében nekiütközött a vele szemben szabályosan közeledő másik két autónak. Az ütközés következtében egy ember súlyos, egy másik pedig könnyű sérülést szenvedett. A balesetet követően Stohl a helyszínt elhagyta, a rendőrök később otthonából előállították.
2010.12.14. 09:30
 
Ma kezdődik Stohl András pere
Sthol András - mint azt már írtuk - nagy bajban van az általa okozott baleset miatt. Hogy pontosan mekkora is ez a baj nemsokára kiderül, hiszen ma kezdődik a bírósági tárgyalás.
2010.12.14. 09:24
 
Stohl András Bajban van!
Stohl András nagy bajban van. A színész műsorvezető eddigi pályája az autóvezetési botrányaitól eltekintve egyértelműen felfelé ívelt. De úgy tűnik, hogy legutóbbi cselekedete mégiscsak kettétörheti az életét…
2010.12.10. 08:36
 
Stohl arcára fagyott a mosoly Balázs viccétől
Lehet, hogy túlzásba vitte Sebestyén Balázs a viccelődését? Stohl Andrást zrikálta a ValóVilág rossz kislányokról szóló beszavazásán. Talán velük kapcsolatban igaz lehet az a mondás, hogy két dudás egy csárdában nem fér meg?
2010.12.06. 12:47
 
 
Fábry nekiesett Pataky Attilának
A pályán és a pályán kívül is egymásnak feszültek a sztárok a hétvégén megrendezett OTP Lovas Világkupa celebfutamában. Mága Zoltánnak nem sikerült megvédenie tavalyi első helyét, Pataky Attila lesöpörte a pályáról. A verseny utáni értékelésen komoly szócsatát vívtak a sztárok, ki így, ki úgy vélekedett az eredményekről.
2010.12.06. 12:45
 
 
Stohl december 14-én áll először bíróság elé
A Stohl-ügy első tárgyalását december 14-én tartják Budapesten, a Budakörnyéki Bíróságon - közölte a bíróság szóvivője kedden az MTI-vel. Kende Katalin elmondta, hogy a Léhmann Zoltán bíró vezetésével zajló tárgyalássorozat első napján először a vádiratot ismertetik, majd meghallgatják a vádlottat, Stohl Andrást. A Budakörnyéki Ügyészség vádiratát - amelyben súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettével vádolják a színész-műsorvezetőt - október 25-én vette át a Budakörnyéki Bíróság.
2010.11.23. 16:45
 
 
Vádat emelt az ügyészség Stohl András ellen
Súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettével vádolja a Budakörnyéki Ügyészség Stohl Andrást - közölte a bíróság szóvivője. Kende Katalin elmondta, hogy az ügyészség négyoldalas vádiratát - melyben súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettével vádolják az ismert színész-műsorvezetőt - hétfőn vette át a Budakörnyéki Bíróság. A közlekedési bűnügy tárgyalása - Léhmann Zoltán bíró vezetésével - várhatóan decemberben kezdődik.
2010.10.25. 17:00
 
 
Vádemelést javasol a rendőrség Stohl András ellen
Vádemelést javasol Stohl András ellen súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés bűntette miatt a Dunakeszi Rendőrkapitányság. Kovács László, a nyomozást végző hatóság vezetője elmondta: a kábítószerrel való visszaélés vonatkozásában - tekintettel az elterelés vállalására - a nyomozóhatóság az eljárást felfüggesztette. Közlése szerint a nyomozást befejezték, az iratokat vádemelési javaslattal a Budakörnyéki Ügyészségnek továbbítják. S. András (Stohl András színész) a rendőrség adatai szerint május 8-án hajnalban autójával Fót felé haladva áttért a szemközti sávba és ott nekiütközött két szabályosan közlekedő személygépkocsinak, majd elhagyta a helyszínt.
2010.09.21. 13:45
 
 
Ismételt igazságügyi orvos szakértői véleményre van szükség Stohl ügyében
Elhúzódhat a nyomozás Stohl András balesete ügyében, mert ismételt igazságügyi orvos szakértői vizsgálatra volt szükség, s újabb tanúkat is meghallgatnak - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Kovács Viktória a rendőrség által csak S. András néven nevezett színész-műsorvezető által okozott baleset kapcsán az előzetes letartóztatást firtató véleményekre válaszul azt mondta: erre azért nem került sor, mert hiányoztak hozzá a törvényi feltételek. A szóvivő a nagy visszhangot kiváltó ügy állásáról elmondta, hogy a dunakeszi rendőrkapitányság munkatársai eddig 13 tanút hallgattak meg, s öt szakértőt - közöttük orvos-, toxikológiai- és műszaki szakértőt - rendeltek ki.
2010.08.10. 18:00
 
 
Kábítószert is találtak Stohl András vérében
Kábítószert is talált a toxikológiai szakértő a május 8-án Fót közelében balesetet okozó Stohl András vérében - közölte a rendőrség. Így a korábban tanúként kihallgatott színész-műsorvezetőt súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés és kábítószerrel való visszaélés miatt vonják felelősségre. Stohl egyébként péntek délelőtt fél tizenegy körül kislányát az ölében tartva, élettársa kíséretében bement a dunakeszi rendőrkapitányságra, ahol mintegy fél órát tartózkodott. A színész ügyvédje, Somos Zoltán a helyszínen várakozó újságíróknak azt mondta: csak a nyomozati szak végén nyilatkozik a baleset körülményeiről.
2010.05.14. 13:15
 
 
Gyanúsítottként hallgathatják ki Stohl Andrást
Várhatóan pénteken gyanúsítottként hallgathatják ki a május 8-án, Fót közelében közúti balesetet okozó S. Andrást, aki az elsődleges adatok alapján ittas állapotban vezetett - közölte Dunakeszi rendőrkapitánya szerdán. Stohl András színész-műsorvezető a karambol estéjén az MTI telefonos megkeresésére elismerte, hogy ő a hibás a balesetért. Hozzátette: rettenetesen sajnálja a történteket és nagyon szégyelli magát. A rendőrkapitány leszögezte: az ügyben eljáró dunakeszi kapitányság csak és kizárólag a nyomozás bizonyos fázisaiban rendelkezésre álló egyértelmű bizonyítékokra hagyatkozhat.
2010.05.12. 16:45
 
 
Közepesen volt ittas balesete idején Stohl András
Közepes fokban volt alkoholtól befolyásolt állapotban a kirendelt orvos szakértő véleménye szerint a május 8-án hajnalban közúti balesetben részes S. András - áll a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. Az esetleges "egyéb jellegű befolyásoltságról" - a korábbi mintavétel alapján - egy hét múlva készül el a szakvélemény. Az ügyben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt, ismeretlen tettes ellen indult eljárás. Stohl András színész-műsorvezető a baleset estéjén az MTI-nek elismerte, hogy ő karambolozott Fót közelében. A balesetben két ember sérült meg.
2010.05.11. 14:15
 
Megvan Horváth Éva társa
Végre kiderült: Hujber Feri lesz Horváth Éva új műsorvezető-társa az RTL Klub Reggelijében. A színészről köztudott, hogy nem felhőtlen a viszonya egyes sajtóorgánumokkal, éppen ezért nem is szívesen nyilatkozik az újságíróknak. Mint mondta: nyugtatóval tudja majd csak elviselni, hogy ezentúl a bulvárlapok állandó szereplője lesz.
2010.03.04. 18:53
 
 
Bácsalmási győzelem a Nemzeti Vágtán
A bácsalmási Németh Sándor nyerte meg a II. Nemzeti Vágtát a budapesti Hősök terén hétfőn. A háromnapos országimázs-fesztiválra idén is több mint százezren voltak kíváncsiak. A hétfő esti döntőbe 6 lovas jutott be: Debrecen, Nyíregyháza, Esztergom, Bácsalmás, Litér és Szeged versenyzője. Az izgalmas küzdelemben végül a Bácsalmás városát képviselő Németh Sándor vágtatott át a célvonalon National Face nyergében és vihette haza településének a 30 millió forintos fődíjat. A döntőben második helyen a Nyíregyházát képviselő Suták Vanda, harmadik helyen az Esztergom nevében vágtázó Dömötör Ferenc végzett.
2009.06.01. 19:00
 
Már próbálnak a Cigányszerelem sztárjai
Megkezdődtek az idei Szegedi Szabadtéri Játékok megaprodukciójának, a Cigányszerelemnek a próbái. A Budapesten megtartott olvasópróbán a rendező, Béres Attila megaprodukciót és munkás, ám jó hangulatú nyári munkafolyamatot ígért az ország népszerű sztárjainak és a kiváló operistáknak. A nézőket sűrű nyírfaerdő, gyönyörű kalotaszegi ruhák és izgalmas zenei megoldások fogadják majd a Dóm téren.
2009.05.23. 10:40
 
 
A legjelentősebb célpont a kulturális turizmus évében
Népszerű művészek, sztárparádé várja idén is a Szegedi Szabadtéri Játékok közönségét. Bodrogi Gyula, Stohl András, Gesztesi Károly, Kovács Patrícia, Trill Zsolt, Janza Kata mellett Rost Andrea, Kiss B. Atilla, Frankó Tünde játékát is élvezhetjük a nyári fesztivál során. A Szabadtéri idei műsora is változatos színházi előadásokat, köztük izgalmas új produkciókat, valamint visszatérő közönség-kedvenceket ígér.
2009.02.24. 16:05
 
 
Díszfelvonulással kezdődött a Nemzeti Vágta
Díszfelvonulással és történelmi lovas gálával hivatalosan is elkezdődött a Nemzeti Vágta a Hősök terén. Az országimázs fesztivál főeseménye a vasárnapi lovasverseny, amelyre 96 település nevezett. A versenyzők a szombati megnyitón már díszes ruhájukban vonultak fel a Hősök terén létrehozott ovális lóversenypályán. Az egybegyűlteket Székely Tibor, a Vágta főkapitánya, a Magyar Huszár és Katonai Szövetség ügyvezető elnöke köszöntötte. Az esemény ünnepélyességét növelte, hogy megszólaltatták a jászberényi Jász Múzeum gazdagon faragott elefántcsontkürtjét, amelyhez a Lehel-monda fűződik.
2008.05.31. 18:46
 
Ritkán utazik saját pénzéből a humorista
Forgács Gábor az évek során kersztül-kasul körbeutazta a világot. A Reggeliben elmondta, büszke arra, hogy a saját pénzéből eddig csak Svájcban és Olaszországban járt, minden más kiruccanást a menedzserek és szponzorok fizettek. Rengeteg helyen járt, a szíve csücske azonban Ausztrália.
2008.02.26. 11:40
 
Kaszás Attila-emléklemez verses mesékkel
Kaszás Attila emlékének szentelt lemez jelenik meg december 10-én; a kiadványon a márciusban elhunyt színész utolsó felvételei mellett pályatársai és barátai előadásában hallhatóak verses mesék - tájékoztatta Bucsai Tímea, a lemezt kiadó Warner Music Hungary sajtóreferense az MTI-t. Mint mondta, a "Kit ringat a bölcső, Janikát..." - Verses mesék gyerekeknek és felnőtteknek címmel megjelenő lemezen Pápai Erika, Nagy-Kálózy Eszter, Rátóti Zoltán, Rudolf Péter, Szarvas József, Stohl András, Ákos, Samu és a Ghymes együttes szerepel. A CD-n 30 mese hallható, ezek közül tíz a márciusban elhunyt színművész előadásában.
2007.12.05. 07:48
 
Első  Előző  [1]  Következő  Utolsó

Ábel Anita I Acél Réka I Ádok Zoli I Adriana Lima I Alekosz I Angelina Jolie I Árpa Attila I árvíz I Azurák Csaba I Bagi Iván I Bakáts Tibor I Balássy Betti I Balaton átúszás I Balázs Klári I baleset I Bálint Antónia I bányabaleset I BB Évi I Bea asszony I Béres Alexandra I Bocskor Gábor I Bódi Sylvi I Brad Pitt I Britney Spears I bugyit villantott I cápariadó I Carmen Electra I Christina Aguilera I Csézy I Csisztu Zsuzsa I Csonka András I Damu Roland I David Beckham I Debreczeni Zita I Delta White I Demcsák Zsuzsa I Détár Enikő I Dobó Kata I Doszpot Péter I Dukai Regina I Dundika I eltűnt I Erdélyi Mónika I erőszak I Eva Herzigova I Fábry Sándor I facebook I fagyhalál I Faludy Fanni I Freire Szilvi I Fresh Andi I Fresh Viki I Friderikusz I Gaál Noémi I Galambos Dorina I Galambos Lajos I Ganxsta Zolee I Gáspár Győző I Gáspár Laci I George Clooney I George Michael I Geszti Péter I Gönczi Gábor I Görög Zita I Gregor Bernadett I Gryllus Dorka I Gwyneth Paltrow I gyilkosság I Hajas László I Hajdú Péter I Hajós András I halálos baleset I Harry Potter I Harsányi Levente I Havas Henrik I Horváth Éva I iwiw I Jakupcsek Gabriella I Jancsó Miklós I Jennifer Aniston I Jennifer Lopez I Jessica Simpson I Joshi Bharat I Judy I kábítószerügy I Kapócs Zsóka I Kárász Róbert I Karda Beáta I Karsai Zita I Kasuba L. Szilárd I Katy Perry I Keanu Reeves I Kelemen Anna I Keleti Andrea I Keleti Györgyi I Keresztes Ildikó I Király L. Norbert I Király Linda I Király Viktor I Kiss Ramóna I Kiszel Tünde I Konta Barbara I Kozsó I Kökény Attila I közlekedési baleset I Közösségi oldal I Kristen Stewart I Kylie Minogue I Labancz Lilla I Lady GaGa I Lakatos Krisztián I Laky Zsuzsi I Lilu I Lily Allen I Lindsay Lohan I Liptai Claudia I Lola I Madonna I Majka I Malek Miklós I Malina Hedvig I Mariah Carey I Marisa Miller I Marsi Anikó I Megan Fox I mellet villantott I Mester Tamás I Michael Jackson I Molnár Anikó I Molnár Ferenc Caramel I motorbaleset I Németh Kristóf I Novák Péter I Oláh Ibolya I operabál I Oroszlán Szonja I Ördög Nóra I Palcsó Tamás I Palik László I Palotás Petra I Pamela Anderson I Paris Hilton I Pokrivtsák Mónika I pornó I R-GO I Rába Tímea I Reviczky Gábor I Rihanna I Robert Pattinson I Rolling Stones I Rosie Huntington-Whiteley I Rubint Réka I Rúzsa Magdi I Sarah Jessica Parker I Sarka Kata I Schobert Norbert I Schwartz Dávid I Sebestyén Balázs I Shakira I Steiner Kristóf I Stohl András I Südi Iringó I Sylvester Stallone I Szandika I Szekeres Adrienn I Szellő István I szerelem I szex I Szíj Melinda I Szulák Andrea I Tomcat I topmodell I Tóth Gabi I Tóth Vera I tömegverekedés I tűzijáték I Vágó István I Valkó Eszter I Való Világ I Való Világ 4 botrány I Való Világ hírek I Valóság show I Vanessa Hudgens I Várkonyi Andrea I Vastag Csaba I Victoria Beckham I Voksán Virág I Vujity Tvrto I VV Éva I X-Faktor I Zalatnay Cini I Zalatnay Sarolta I Zimány Linda

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2016 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML