2018. április 20., péntek - Konrád, Tivadar
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Bulvár ››  operabál
21 találat
 
Brooke Shields lesz a bécsi Operabál sztárvendége
Brooke Shields amerikai színésznő lesz Richard Lugner osztrák milliomos sztárvendége a február 4-én rendezendő bécsi Operabálon.
2016.01.13. 12:42
 
 
Brigitte Nielsen és Roger Moore a bécsi operabálon
Brigitte Nielsen és Roger Moore is részt vesz a híres bécsi operabálon - jelentették be szerdán az osztrák fővárosban.
2012.02.01. 17:31
 
Ókovács Szilveszter: az Erkel Színház megújítására lesz forrás
Az előzetes elképzelések szerint 1,8 milliárd forintot szánna a kormány az Erkel Színház megújítására, az összeg várhatóan december elején válik hivatalossá, amikor a teátrum megnyitásának 100. évfordulóját ünneplik - közölte Ókovács Szilveszter az MTI-vel.
2011.11.02. 14:37
 
Beismerte bűnösségét a golfozónő gyilkosa a FB-n megkezdett büntetőperben
Beismerte bűnösségét a Fővárosi Bíróságon pénteken megkezdett büntetőperben Gyulai Gusztáv, aki a vád szerint megölte feleségét, az ismert golfozót.
2011.05.27. 14:05
 
 
A Magyar Állami Operaházban 14 millió forintnyit adományt adtak át
Jótékony célú gálaestet rendeztek szombat este a Magyar Állami Operaházban az elmaradt operabál helyett. A műsort neves magyar művészek adták, az esemény fővédnöke Schmitt Pál köztársasági elnök volt. Jelenlétében vette át Kozma Imre a Máltai Szeretetszolgálat nevében az összegyűlt 14 millió forintnyi adományt a belvíz- és árvízkárosultak megsegítésére. A Magyar Állami Operaház jótékonysági estjét vasárnap 22 óra 15 perctől a Magyar Televízió közvetíti. Az adás során feltüntetik a számlaszámot, amelyre péntekig, azaz március 11-éig utalhatnak további összegeket az adakozni kívánók.
2011.03.06. 08:20
 
 
Mégis kosarat ad Bo Dereknek az osztrák milliomos
Valószínűleg mégsem Bo Derek lesz Richard Lugner osztrák vállalkozó idei "sztárvendége" a bécsi Operabálon, Lugner ugyanis egy pénzügyi vita miatt fel akarja bontani a szerződést. A milliomos Lugner a Rádió Bécsnek elmondta, hogy az egykori modell 25 ezer dollárral több tiszteletdíjat akar kérni megjelenéséért, mint amennyiben eredetileg megállapodott vele. Noha a majdnem-vendég jótékonysági célra igényli az összeget, Lugner hajthatatlannak mondta magát. "A szerződés az szerződés" - jelentette ki. A 79. évében járó Lugner minden évben egy-egy hírességgel a karján jelenik meg a bécsi operabálon. Páholyát megosztotta már például Sophia Lorennel, Paris Hiltonnal és Dita von Teese-szel is.
2011.02.20. 19:45
 
 
Idén elmarad az Operabál
Nem lesz idén Operabál, mivel a Magyar Állami Operaház Budapest vezetése lemondta a rendezvényt, és inkább a rászorulók megsegítését célzó jótékonysági gálahangversenyt szerveznek a bál tervezett időpontjára. Horváth Ádám, az operaház miniszteri biztosa és a dalszínház vezetése Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszterrel és Szőcs Géza kultúráért felelős államtitkárral egyetértésben döntött úgy, hogy az idei Operabált lemondja. A bál tervezett időpontjára, március 5-ére nagyszabású és reprezentatív jótékonysági gálahangversenyt rendeznek az operaházban, amelyre az Operabál közönsége mellett várják mindazokat, akik részt kívánnak venni egy nemes cél támogatásában.
2011.01.06. 16:45
 
 
Véget ért a 15. Budapesti Operabál
Állt a bál az Operaházban Budapesten, a bálteremmé alakított nézőtéren és színpadon mulatott a vendégsereg. Az eseményre érkező vendégeket tüntetők fogadták hangos kiabálással szombaton este. A kordonokkal elkerített volt Balettintézet előtti téren összegyűlt tömeg nemtetszésének adott hangot "a bálok bálja" megrendezése miatt. A 15. Operabál ünnepi műsorában a Himnuszt Tokody Ilona énekelte el. Richard Staruss A rózsalovag című operájának duettjét, Az ezüst rózsa átadását Komlósi Ildikó és Rácz Rita adta elő, vezényelt José Cura.
2010.02.14. 12:45
 
 
José Cura és Komlósi Ildikó a Budapesti Operabál sztárvendégei
José Cura argentin tenor és Komlósi Ildikó magyar mezzoszoprán lesz a 15. Budapesti Operabál sztárvendége szombaton. A műsort este 8 órakor Mága Zoltán és zenekara indítja, 21 órakor bevonulnak a nyitótáncosok, Tokody Ilona pedig elénekli a Himnuszt. Richard Strauss Rózsalovag című operájának duettjét, Az ezüst rózsa átadását Komlósi Ildikó és Rácz Rita énekli, vezényel José Cura. Az argentin tenor előadásában a Soneto IV és a Somos novios című dalok hangoznak el. A negyven nyitótáncos ifjabb Johann Strauss Tavaszi hangok című keringőjére nyitja meg a bált, majd a két sztárvendég Lehár Ferenc A víg özvegy című operettjéből ad elő egy részt - ismertette a programot Korcsmáros Nóra, a bál műsorvezetője.
2010.02.11. 19:15
 
 
Operabáli etikett 13 pontban
Az operabál közeledtével a készülődés közepette a bálozóknak az etikett szabályaival is illik megismerkedniük, a Budapesti esemény vendégeinek azonban nem lesz könnyű dolguk, ha maradéktalanul eleget akarnak tenni az elvárásoknak. A szervezők 13 pontba szedték a társasági eseményre vonatkozó főbb protokollszabályokat. Minden alkalomra, így az Operabálra is pontosan kell érkezni - hangzik az első, és egyben az egyik legfontosabb szabály. Az öltözködésnél a vendégeknek gondolniuk kell arra, hogy a kevesebb minőségileg több lehet. Fontos, hogy az estélyi ruha, az ékszerek mennyisége és mérete, a frizura, valamint a smink, ne lépje túl a jó ízlés határát - szól a második tanács.
2010.01.29. 13:30
 
 
Botrányhősök és diszkó a Bécsi operabálon
A bulvársajtót Lindsay Lohan és Katie Price, a vendégeket a keringő mellett diszkózene is várja az idei bécsi operabálon. Az év társasági eseményének számító rendezvényt ezúttal is a megszokott pompával rendezik meg. Két napot és három éjszakát vesznek igénybe az előkészületek, hogy február 11-én estére bálteremmé varázsolják az operaház nézőterét. Az idei "bálok bálján" a műsor fénypontja az operaház 13 szólistájának dalcsokra lesz, amelyet 14 ismert operaáriából állítottak össze. Az est egyebekben Frédéric Chopinnek állít emléket, abból az alkalomból, hogy ebben az évben lesz a zeneszerző születésének 200. évfordulója.
2010.01.28. 10:45
 
 
Lindsay Lohan a bécsi operabál vendége lesz
Pezsgő helyett víz: az oldalán minden évben hírességgel megjelenő Richard Lugner mágnás idén Lindsay Lohant, a botrányairól ismert amerikai színésznőt viszi magával a bécsi operabálba. A 77 éves Lugner 1991 óta hív meg egy-egy szépséget a neves társadalmi eseményre. Az oldalán megjelenő vendégek között korábban olyan személyiségek szerepeltek mint Sofia Loren, Claudia Cardinale és Andie MacDowell. Az utóbbi években Lugner Paris Hiltont, Dita von Teese-t, tavaly pedig a Született feleségek című sorozatból ismert Nicolette Sheridant vitte magával.
2010.01.20. 14:00
 
 
Szabadlábon védekezhetnek az Operabál idején előállított demonstrálók
Szabadlábon védekezhet az a hét ember, akit az Operabál idején a budapesti Operaház előtt demonstrálók közül állítottak elő - mondta el Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) ügyeletese az MTI-nek vasárnap. A tüntetést szervező ATTAC Magyarország tiltakozik az "arányosnál nagyobb, a helyzetet csak elmérgesítő rendőri fellépés" ellen. Az ATTAC Magyarország Egyesület és a Dolgozói Aktív Centrum (DAC) Baráti Kör utcabált szervezett szombaton az Operaház épületével szemben lévő oldalon, hogy felhívja a közvélemény figyelmét a társadalmi igazságtalanságokra.
2009.02.22. 11:15
 
Operabál: bent bál, kint tüntetés
Miközben incidenssel tarkított ellen-utcabál zajlott az Operaház előtt, bent, a bálteremmé alakított nézőtéren és színpadon a korábbiaknál kevesebb, közel kétezer vendég mulatott a Budapesti Operabálon szombaton. A bálra a védnökök közül többen nem mentek el. Lemondta a részvételt például Hagyó Miklós budapesti főpolgármester-helyettes, Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter és Hiller István oktatási és kulturális miniszter pedig előre jelezte, hogy csak a rendezvény védnökségét vállalja - mondta az MTI-nek Vida Katalin, a Budapesti Operabál szervezőgárdájának sajtómunkatársa. Este negyed tíz körül az Operaházzal szemben tartott tüntetés közben incidens kerekedett a rendőrökkel. Hét személyt előállítottak.
2009.02.22. 08:00
 
 
Ma rendezik a 14. Operabált
A 14. Budapesti Operabált szombaton rendezik az idén 125 éves Magyar Állami Operaházban. Az elesettekkel való szolidaritás és a jótékonykodás a korábbiaknál nagyobb szerepet kap. Lévai Katalin , a bál fővédnöke szerint a válság miatt az Operabál is más lesz, mint a korábbiak. - Hűnek kell maradni a hagyományokhoz válság idején is, és a báli szezonban bálozni kell, ugyanakkor az összefogás és a szolidaritás szükségességére is fel kell hívni a figyelmet, erre pedig jó alkalom a Budapesti Operabál - mondta az Európai Parlament szocialista képviselőcsoportjának tagja. Az idei Operabál díszvendége Franco Nero olasz filmszínész, aki számos magyar alkotásban szerepelt. Legutóbb Almási Tamás Mário, a varázsló című filmjében.
2009.02.21. 08:09
 
 
Magyar divattervezők ruháit viselik hírességek az Operabálon
Színésznők, énekesnők, tévés műsorvezetők, sportolók viselik majd 12 neves magyar divattervező ruháit a február 21-i Operabálon, hogy bemutassák, milyen az idei báli divat. Az Operabálon kötelező a nagyestélyi, de színekben is vannak megkötések. Héjja János modelljét Détár Enikő, Benes Anitáét Magony Szilvia, Halász Éváét Krizsó Szilvia, Makány Mártáét Kiss Ramóna, Frank Adélét Dammak Jázmin, Joó Beáét Pikali Gerda, Konsánszky Dóráét Molnár Andrea, Kovács Andorét Ullmann Mónika, Léber Barbaráét Keleti Andrea, Német Anikóét Harcsa Veronika, S. Hegyi Luciáét Gubás Gabi, Sziráczky Brigittáét Mincza Ildikó viseli majd.
2009.02.02. 13:37
 
 
Franco Nero lesz a 14. Budapesti Operabál díszvendége
A helyszínt adó Magyar Állami Operaház 125. évadja jegyében rendezik az idei, 14. Operabált. Ezt tükrözi majd a bál műsora is, az elhangzó áriák az egyik idei bemutatóból, Puccini Manon Lescaut című operájából valók. A díszvendég Franco Nero - jelentette be a február 21-én megrendezendő bálról kedden tartott sajtótájékoztatón Kerényi Péter, a rendezvény sajtófőnöke. Franco Nero nemcsak világhírű olasz és amerikai filmjei révén ismerős a magyar közönség körében: több magyar alkotásban is szerepelt, így a Honfoglalásban Árpád vezért alakította. A bál fővédnökével, Lévai Katalin európai parlamenti képviselővel együtt nyitják majd meg a bált.
2009.01.13. 15:45
 
 
Csordultig magyar: 2009-es magyar kulturális évad Amerikában
Csordultig magyar (Extremely Hungary) címmel rendezik meg 2009-ben New Yorkban és Washingtonban a magyar kulturális évadot, amelynek az a célja, hogy bemutassa a kortárs magyar művészetet, illetve annak az amerikai kultúrára tett hatását - közölte a főszervező New York-i Magyar Kulturális Intézet. Az amerikai nagyközönségnek soha nem látott lehetősége lesz megismerkedni a kortárs magyar kultúrával; az irodalom, a vizuális és az előadóművészetek sokszínű képviselői a két város vezető kulturális intézményeiben kapnak teret a bemutatkozásra - olvasható az intézet ismertetőjében.
2008.11.18. 08:50
 
Mesebeli Operabál
Igazi sztárparádénak bizonyult a szombat esti, a mesei elemek jegyében rendezett Operabál, amelynek közönségét nem nagyon zavarta meg az Andrássy úti épület előtti anti-operabálos demonstráció sem. Mága Zoltán és zenekara fogadta a korán érkezőket, majd fanfárok hangjai után vonultak be a nyitó táncosok, - első bálozók - akik Csajkovszkij Anyeginjéből partnerükkel polonézre lejtettek. A műsor ifj. Johann Strauss Triccs-traccs polkájával folytatódott. Vizin Viktória és Kovácsházi István voltak idén a felkért operaénekes szólisták. Richard Clayderman francia zongoravirtuóz este 10-kor nyitotta meg a bált. Ezután vette kezdetét az "alles walzer", azaz mindenki keringőzni kezdett.
2008.02.06. 10:44
 
 
Richard Clayderman a sztárvendég a budapesti Operabálon
Divatbemutató-parádé, csárdás táncoktatás és még sok minden újdonság szerepel a február 2-án tartandó 2008-as Operabál programján. A sztárvendég Richard Clayderman francia zongoravirtuóz lesz - jelentették be a szerdai tájékoztatón a szervezők. A jegyárak idén 75 ezer forintnál kezdődnek, a legdrágább 300 ezer forintba kerül. Ennek ellenére a rendezők célja, hogy "életkorra és vagyoni helyzetre való tekintet nélkül, egy kicsit mindenki magáénak érezhesse azt, amit a Budapesti Operabál jelent" - hangzott el a tájékoztatón. Ennek érdekében több olyan fórumot, eseménysorozatot is szerveznek, amely bepillantást enged a bál kulisszatitkaiba.
2008.01.09. 15:57
 
 
Szilveszteri bál az Operában
Több mint egy évtizedes múltra tekinthet vissza a Szilveszteri Operabál, amelyet az idén is neves sztárok felléptével rendeznek meg a gyönyörű épületben. Keveházi Krisztina balettművész és Kolovratnik Krisztián színművész lesznek a bál házigazdái, akikről csak a felkérés után derült ki, hogy 4-5 éves koruk óta ismerik egymást - tudta meg az MTI munkatársa a bál szervezőjétől, Bán Teodórától. A nyitótánc mi más lehetne, mint keringő. Johann Strauss Denevér című klasszikus operettjéből csendülnek majd fel egyebek között részletek. Olasz és magyar világslágereket hallhatnak a jelenlévők Erox Martini előadóművész tolmácsolásában.
2007.12.29. 08:00
 
Első  Előző  [1]  Következő  Utolsó

Ábel Anita I Acél Réka I Ádok Zoli I Adriana Lima I Alekosz I Angelina Jolie I Árpa Attila I árvíz I Azurák Csaba I Bagi Iván I Bakáts Tibor I Balássy Betti I Balaton átúszás I Balázs Klári I baleset I Bálint Antónia I bányabaleset I BB Évi I Bea asszony I Béres Alexandra I Bocskor Gábor I Bódi Sylvi I Brad Pitt I Britney Spears I bugyit villantott I cápariadó I Carmen Electra I Christina Aguilera I Csézy I Csisztu Zsuzsa I Csonka András I Damu Roland I David Beckham I Debreczeni Zita I Delta White I Demcsák Zsuzsa I Détár Enikő I Dobó Kata I Doszpot Péter I Dukai Regina I Dundika I eltűnt I Erdélyi Mónika I erőszak I Eva Herzigova I Fábry Sándor I facebook I fagyhalál I Faludy Fanni I Freire Szilvi I Fresh Andi I Fresh Viki I Friderikusz I Gaál Noémi I Galambos Dorina I Galambos Lajos I Ganxsta Zolee I Gáspár Győző I Gáspár Laci I George Clooney I George Michael I Geszti Péter I Gönczi Gábor I Görög Zita I Gregor Bernadett I Gryllus Dorka I Gwyneth Paltrow I gyilkosság I Hajas László I Hajdú Péter I Hajós András I halálos baleset I Harry Potter I Harsányi Levente I Havas Henrik I Horváth Éva I iwiw I Jakupcsek Gabriella I Jancsó Miklós I Jennifer Aniston I Jennifer Lopez I Jessica Simpson I Joshi Bharat I Judy I kábítószerügy I Kapócs Zsóka I Kárász Róbert I Karda Beáta I Karsai Zita I Kasuba L. Szilárd I Katy Perry I Keanu Reeves I Kelemen Anna I Keleti Andrea I Keleti Györgyi I Keresztes Ildikó I Király L. Norbert I Király Linda I Király Viktor I Kiss Ramóna I Kiszel Tünde I Konta Barbara I Kozsó I Kökény Attila I közlekedési baleset I Közösségi oldal I Kristen Stewart I Kylie Minogue I Labancz Lilla I Lady GaGa I Lakatos Krisztián I Laky Zsuzsi I Lilu I Lily Allen I Lindsay Lohan I Liptai Claudia I Lola I Madonna I Majka I Malek Miklós I Malina Hedvig I Mariah Carey I Marisa Miller I Marsi Anikó I Megan Fox I mellet villantott I Mester Tamás I Michael Jackson I Molnár Anikó I Molnár Ferenc Caramel I motorbaleset I Németh Kristóf I Novák Péter I Oláh Ibolya I operabál I Oroszlán Szonja I Ördög Nóra I Palcsó Tamás I Palik László I Palotás Petra I Pamela Anderson I Paris Hilton I Pokrivtsák Mónika I pornó I R-GO I Rába Tímea I Reviczky Gábor I Rihanna I Robert Pattinson I Rolling Stones I Rosie Huntington-Whiteley I Rubint Réka I Rúzsa Magdi I Sarah Jessica Parker I Sarka Kata I Schobert Norbert I Schwartz Dávid I Sebestyén Balázs I Shakira I Steiner Kristóf I Stohl András I Südi Iringó I Sylvester Stallone I Szandika I Szekeres Adrienn I Szellő István I szerelem I szex I Szíj Melinda I Szulák Andrea I Tomcat I topmodell I Tóth Gabi I Tóth Vera I tömegverekedés I tűzijáték I Vágó István I Valkó Eszter I Való Világ I Való Világ 4 botrány I Való Világ hírek I Valóság show I Vanessa Hudgens I Várkonyi Andrea I Vastag Csaba I Victoria Beckham I Voksán Virág I Vujity Tvrto I VV Éva I X-Faktor I Zalatnay Cini I Zalatnay Sarolta I Zimány Linda

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2016 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML