2018. január 20., szombat - Sebestyén
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Bulvár ››  kábítószerügy
22 találat
 
Elfogták a helikopterrel megszökött három kanadai rabot
Elfogta vasárnapra virradóra a québeci rendőrség azt a három rabot, aki június 7-én helikopterrel szökött meg a börtönből.
2014.06.22. 18:00
 
Már négyen vannak előzetesben a székesfehérvári kábítószerügyben
Kábítószer-terjesztés miatt már négyen vannak előzetes letartóztatásban egy 25 éves székesfehérvári drogfogyasztó nő vasárnapi halála után indított büntetőeljárásban - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
2013.08.22. 19:31
 
Terjednek az új, szintetikus drogok Horvátországban
Egy év alatt 2,5 százalékkal emelkedett tavaly a meggyógyított kábítószer-függők száma Horvátországban, ugyanakkor aggasztó a klasszikus drogokhoz hasonló hatású, legálisan kapható pszichoaktív szerek terjedése a piacon - adta hírül szerdán a zágrábi média horvát szakemberekre hivatkozva.
2013.07.17. 09:33
 
Kábítószer-ellenes világnap - MSZP: egyre távolabb kerül a céltól a drogpolitika
Az MSZP szerint egyre távolabb kerül a céltól Magyarország drogpolitikája. Winkfein Csaba, az MSZP elnökségi tagja szerint a kábítószer-probléma összetett jelenség, amelyet nem lehet csupán büntetőjogi eszközökkel kezelni.
2013.06.26. 17:45
 
Jövő héten nyílik a kriminálexpo Budapesten
Jövő héten nyílik meg a 19. kriminálexpo; a november 19. és 21. között megrendezendő nemzetközi konferencia és szakkiállítás központi témái ezúttal a kommunikáció, a biztonság és az információtechnológia lesznek - erről a szervezők keddi sajtótájékoztatójukon számoltak be.
2012.11.13. 12:53
 
OGY - Kábítószerügyi eseti bizottság felállítását kezdeményezi az LMP
A kábítószerügyi eseti bizottság újbóli felállítását fogja javasolni a parlamentben az LMP két képviselője, Szilágyi László és Dorosz Dávid.
2012.09.25. 15:24
 
Holtan találták Londonban egy milliárdos nagyvállalkozó család egyik tagját
Holtan találták londoni lakásán Eva Rausingot, a Tetra Pak élelmiszercsomagoló-ipari vállalatbirodalmat irányító milliárdos család egyik tagját.
2012.07.11. 01:57
 
Kormányátalakítás - Öt terület kerül át Navracsics Tibortól Balog Zoltánhoz
Öt feladat, a társadalmi felzárkózás, a társadalmi és civil kapcsolatok fejlesztése, az egyházakkal való kapcsolattartás koordinációja, a nemzetiségpolitika és a romák társadalmi integrációja kerül át a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) vezetőjétől az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) irányítójához.
2012.05.12. 10:27
 
Több mint félmillió német internetfüggő
Több mint félmillió német internetfüggő, a veszélyeztetettek száma meghaladja a 2,5 milliót, a leginkább érintett és ezáltal leveszélyeztetettebb korosztály a 14 és 16 év közötti fiataloké.
2011.09.27. 10:33
 
NEFMI: elkészült az új nemzeti drogstratégia tervezete
Elkészült az új nemzeti drogstratégia tervezete, mely hétfőtől megtekinthető a drogstrategia.hu weboldalon - írta az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális, család - és ifjúságügyért felelős államtitkársága.
2011.08.28. 17:53
 
A Kábítószerügyi Koordinációs Bizottság összehívását kérik szakmai szervezetek
A Kábítószerügyi Koordinációs Bizottság rendkívüli ülésének összehívását kérik szakmai szervezetek, amelyek a jelenlegi drogstratégia mellett állnak ki. A négy ernyőszervezet képviselői hétfői Budapesten tartott sajtótájékoztatójukon ismertették közös nyilatkozatukat, amelyben kiállnak a jelenleg érvényben lévő, de a kormány által a múlt héten "vállalhatatlannak" nyilvánított drogstratégia mellett.
2010.12.20. 12:00
 
A kormány szerint új drogstratégiára van szükség
Új drogstratégiára van szükség, mivel a jelenleg érvényben lévő - az előző kormányzat és az MSZP-SZDSZ által elfogadott - drogstratégia alapelvei és irányelvei nem állnak összhangban a jelenlegi kormány drogpolitikai alapelveivel - mondta Téglásy Kristóf, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium ifjúságügyi főosztályának vezetője csütörtökön az MTI-nek. Közölte azt is, hogy felmentették állásából a nemzeti drogkoordinátort, Portörő Péter. A Kábítószerügyi Koordinációs Bizottság csütörtöki ülésén Téglásy bejelentette, hogy egy széleskörű társadalmi egyeztetést követően a kormány 2011 második felében benyújtja az Országgyűlésnek az új drogpolitikai alapvetésekre támaszkodó stratégiáját.
2010.12.16. 19:15
 
 
Újra szavaz a Ház a 2011-es népszámlálásról szóló törvényről
Újra szavaz ma az Országgyűlés a 2011-es népszámlálásról szóló, a köztársasági elnök által megfontolásra visszaküldött törvényről. A zárószavazást két héttel elhalasztották, mert az MSZP még egyeztetett a fogyatékosokat képviselő szervezetekkel. A kormány által benyújtott zárószavazás előtti módosító indítvány szerint a kabinet felhatalmazást kap arra, hogy kidolgozzon egy mintavételen alapuló adatgyűjtési programot a fogyatékossággal összefüggő adatok összegyűjtésére 2010. szeptember 30-ig. Zárószavazás lesz az egyes közlekedési tárgyú törvények módosításáról, amely tartalmazza többek között, hogy ha az autós nem tudja számlával igazolni az autó javítását, akkor a biztosító csak a javítás nettó értékét fizeti ki.
2009.12.07. 07:15
 
 
A kisebbségek helyzetéről tárgyalnak a Házban
A Magyar Köztársaság területén élő nemzeti és etnikai kisebbségek 2007. február és 2009. február közötti helyzetéről szóló beszámoló és az annak elfogadásáról szóló országgyűlési határozati javaslat vitájával folytatódik ma a parlament ülése. A dokumentum többek között foglalkozik a kisebbségi önkormányzatok működésének tapasztalataival, a kisebbségek támogatásának rendszerével, illetve a roma integrációt segítő kormányzati intézkedésekkel. Megvitatják az egyszerűsített foglalkoztatásról szóló törvényjavaslatot, amely az alkalmi munkavállalói könyvvel történő foglalkoztatás helyébe egy új, egyszerűsített adminisztrációval létesíthető munkaviszony szabályainak meghatározására irányul.
2009.11.18. 07:15
 
 
Novemberre idézik be tanúként Gyurcsányt a Zuschlag-perben
Gyurcsány Ferencet és Jánosi Györgyöt november 12-ére, Szilvásy Györgyöt és Benedek Andrást november 16-ára, Mesterházy Attilát és Keszthelyi Andrást november 18-ára idézi be a Zuschlag-perben tanúkénti meghallgatásra a Bács-Kiskun Megyei Bíróság - közölte Fodor Endre tanácsvezető bíró a hétfői tárgyalási napon Kecskeméten. Közlése szerint a szeptemberben és októberben lefolytatott bizonyítási eljárás alapján ezeket a személyeket, akiknek vélhetően tudomásuk van a vád tárgyává tett cselekményről, legalábbis annak egy részéről, indokolt meghallgatni.
2009.10.19. 12:35
 
 
A korai alkoholfogyasztás a legnagyobb gond a fiatalok körében
Nem annyira a droghasználat, mint inkább a korai alkoholfogyasztás elfogadottsága a legnagyobb probléma a 8-10. osztályos fiatalok körében - ezt a következtetést szűrte le a Nemzeti Drogmegelőzési Intézet (NDI) a Keszthelyen végzett kérdőíves felmérés eredményének ismertetésekor. Fábián Róbert, az NDI munkatársa a több mint 800, nyolcadik és tizedik osztályos keszthelyi diák körében végzett anonim felmérés alapján úgy összegezte: az igazi gond az, hogy a gyerekek meghatározó része 14-16 éves korában már tudatosan iszik alkoholt. Ennél kevésbé elterjedt és elfogadott körükben az illegális szerek használata, de az is kiderült, hogy nagy szükségük van életvezetési tanácsokra.
2009.08.26. 14:20
 
 
Eltemették Farrah Fawcett hollywoodi filmsztárt
Több száz barát, kolléga és hozzátartozói kísérték utolsó útjára a múlt héten rákban elhunyt Farrah Fawcett hollywoodi színésznőt, akit sok zenével tarkított magánszertartás keretében búcsúztattak el helyi idő szerint kedd délután Los Angelesben. "Egyike volt a legzenésebb temetéseknek, amelyen valaha részt vettem, de ez már csak így van, ha a show-biznisz egyik egyéniségét temetik" - jelentette ki Eliot Tiegel szakújságíró, aki az ötszáz meghívott egyikeként vett részt a ceremónián. Fawcett 62 éves korában, hosszú betegeskedés után múlt csütörtökön halt meg. Három éve diagnosztizálták végbélrákkal, közben átmenetileg javult az állapota, de tavaly ismét visszaesett.
2009.07.01. 08:38
 
 
Elfogatóparancsot bocsátott ki a bíróság Farkas Péter és testvére ellen
Elfogatóparancsot bocsátott ki a bíróság hétfőn Farkas Péter olimpiai bajnok birkózó és testvére, Károly ellen, akik nem várták meg az ítélethirdetést az ellenük kábítószerrel való visszaélés miatt indított perben a Pesti Központi Kerületi Bíróságon (PKKB). Farkas Péter bűnsegédként öt év fegyházat kapott első fokon. Testvérét hét év fegyházra ítélték. A többórás ítélethirdetést Farkas Péter és testvére, Károly nem várta meg, így a bíróság csak távollétükben rendelte el előzetes letartóztatásukat.
2008.11.03. 17:01
 
 
Kerekasztal-megbeszélést hívott össze drogügyben az országos rendőrfőkapitány
Megbeszélésre hívta a kábítószer-fogyasztás megelőzésében érintett szakmai és civil szervezetek képviselőit az országos rendőrfőkapitány szerdára - közölte a rendőrség. Tekintettel arra, hogy az elmúlt időszakban sok drogfogyasztó életét veszítette, Bencze József altábornagy úgy látja, hatékony együttműködésre lenne szükség a megelőzéssel kapcsolatos tájékoztatási tevékenységben az említett szervezetek valamint a kábítószer ügyben szerepet vállaló hatóságok között.
2008.08.12. 00:31
 
 
Új Generáció: ne büntessék a drogfogyasztást
Az Új Generáció azt szeretné, hogy ne büntessék a drogfogyasztókat, ugyanakkor hatékony drogprevenciós programok elindítását sürgeti - jelentette ki Léderer András, az SZDSZ ifjúsági tagozatának elnöke hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján. Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség szerint a büntető törvénykönyv nem szankcionálja az alkalmi drogfogyasztást; szerintük a drogmegelőzésre fordított állami forrásokat és a konzultációs helyek számát kellene növelni. Léderer András közölte: a parlament kábítószerügyi eseti bizottságának első ülésén az SZDSZ benyújtja a drogfogyasztás dekriminalizálására vonatkozó javaslatát.
2008.08.11. 14:11
 
 
Horn Gábor: az SZDSZ várja a kormány cselekvési programját
Az SZDSZ várja a kormány augusztus elejére ígért cselekvési programját - közölte Horn Gábor; az SZDSZ ügyvivője az MTV szerdai Napkelte műsorában elkerülhetetlennek mondta a hírtévés "kábítószerügy" teljes kivizsgálását. A liberális politikus emlékeztetett arra, hogy "Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és pártelnök azt ígérte a Fodor Gábor pártelnökkel való egyeztetés során, hogy augusztus elejére az SZDSZ kap egy cselekvési programot (...), ezt nem kaptuk meg, várjuk továbbra is". A kormány tevékenységével kapcsolatban úgy vélte, a jelek nem biztatóak, amikor azt hallják, hogy az egészségügyi reform megállt, a gazdasági növekedés érdekében semmi nem történik.
2008.08.06. 09:15
 
 
Madonna válásáról írnak a brit lapok
Olyan válságosra fordult Madonna és Guy Ritchie házasságának állapota, hogy a sztárpár keddi londoni sajtóértesülés szerint már a különválásról tárgyal. A Daily Mirror úgy tudja: az amerikai énekesnő és brit filmrendező férje máris gyakorlatilag külön életet él a 6 millió fontos (1,8 milliárd forintos) londoni ház falai között. A lap forrása - egy "közeli barát" - szerint mindketten elismerik, hogy a viharos románcnak vége, ugyanakkor nem vádolják egymást, nincs keserűség bennük, és nem is szerelmi háromszög a frigy megromlásának oka. A barát szerint a 39 éves Ritchie és a 49 éves Madonna továbbra is "mélységesen tiszteli egymást ... a dolog egyszerűen kifutotta magát".
2008.06.24. 15:42
 
Első  Előző  [1]  Következő  Utolsó

Ábel Anita I Acél Réka I Ádok Zoli I Adriana Lima I Alekosz I Angelina Jolie I Árpa Attila I árvíz I Azurák Csaba I Bagi Iván I Bakáts Tibor I Balássy Betti I Balaton átúszás I Balázs Klári I baleset I Bálint Antónia I bányabaleset I BB Évi I Bea asszony I Béres Alexandra I Bocskor Gábor I Bódi Sylvi I Brad Pitt I Britney Spears I bugyit villantott I cápariadó I Carmen Electra I Christina Aguilera I Csézy I Csisztu Zsuzsa I Csonka András I Damu Roland I David Beckham I Debreczeni Zita I Delta White I Demcsák Zsuzsa I Détár Enikő I Dobó Kata I Doszpot Péter I Dukai Regina I Dundika I eltűnt I Erdélyi Mónika I erőszak I Eva Herzigova I Fábry Sándor I facebook I fagyhalál I Faludy Fanni I Freire Szilvi I Fresh Andi I Fresh Viki I Friderikusz I Gaál Noémi I Galambos Dorina I Galambos Lajos I Ganxsta Zolee I Gáspár Győző I Gáspár Laci I George Clooney I George Michael I Geszti Péter I Gönczi Gábor I Görög Zita I Gregor Bernadett I Gryllus Dorka I Gwyneth Paltrow I gyilkosság I Hajas László I Hajdú Péter I Hajós András I halálos baleset I Harry Potter I Harsányi Levente I Havas Henrik I Horváth Éva I iwiw I Jakupcsek Gabriella I Jancsó Miklós I Jennifer Aniston I Jennifer Lopez I Jessica Simpson I Joshi Bharat I Judy I kábítószerügy I Kapócs Zsóka I Kárász Róbert I Karda Beáta I Karsai Zita I Kasuba L. Szilárd I Katy Perry I Keanu Reeves I Kelemen Anna I Keleti Andrea I Keleti Györgyi I Keresztes Ildikó I Király L. Norbert I Király Linda I Király Viktor I Kiss Ramóna I Kiszel Tünde I Konta Barbara I Kozsó I Kökény Attila I közlekedési baleset I Közösségi oldal I Kristen Stewart I Kylie Minogue I Labancz Lilla I Lady GaGa I Lakatos Krisztián I Laky Zsuzsi I Lilu I Lily Allen I Lindsay Lohan I Liptai Claudia I Lola I Madonna I Majka I Malek Miklós I Malina Hedvig I Mariah Carey I Marisa Miller I Marsi Anikó I Megan Fox I mellet villantott I Mester Tamás I Michael Jackson I Molnár Anikó I Molnár Ferenc Caramel I motorbaleset I Németh Kristóf I Novák Péter I Oláh Ibolya I operabál I Oroszlán Szonja I Ördög Nóra I Palcsó Tamás I Palik László I Palotás Petra I Pamela Anderson I Paris Hilton I Pokrivtsák Mónika I pornó I R-GO I Rába Tímea I Reviczky Gábor I Rihanna I Robert Pattinson I Rolling Stones I Rosie Huntington-Whiteley I Rubint Réka I Rúzsa Magdi I Sarah Jessica Parker I Sarka Kata I Schobert Norbert I Schwartz Dávid I Sebestyén Balázs I Shakira I Steiner Kristóf I Stohl András I Südi Iringó I Sylvester Stallone I Szandika I Szekeres Adrienn I Szellő István I szerelem I szex I Szíj Melinda I Szulák Andrea I Tomcat I topmodell I Tóth Gabi I Tóth Vera I tömegverekedés I tűzijáték I Vágó István I Valkó Eszter I Való Világ I Való Világ 4 botrány I Való Világ hírek I Valóság show I Vanessa Hudgens I Várkonyi Andrea I Vastag Csaba I Victoria Beckham I Voksán Virág I Vujity Tvrto I VV Éva I X-Faktor I Zalatnay Cini I Zalatnay Sarolta I Zimány Linda

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2016 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML