2018. április 19., csütörtök - Emma
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Bulvár ››  Hajdú Péter
24 találat
 
Meghalt Komár László
Komár László október 17-én hosszú, súlyos betegség után hunyt el. A Velvetnek a hírt az énekes egyik barátja, Hajdú Péter erősítette meg.
2012.10.17. 09:52
 
Farsangi bulin Szíj Melindának öltöznek
Nem lehet feledni Szíj Melinda jellegzetes kék pulcsiját és az énekesnőről elnevezett bevásárlószatyrot, ezért egy farsangi bulin többen is Szíj Melindának öltöznek be. Az eseményre Sarka Katát is meghívták.
2011.02.08. 16:43
 
Koltay Róbert kiborult
Ami nem is csoda, hiszen fia Koltay Gábor amennyiben beigazolódnak a vádak, gazdasági ügyek miatt börtönbe kerülhet.
2011.01.10. 09:27
 
 
Sir Roger Moore angol filmsztár, az UNICEF nagykövete Budapesten
Sir Roger Moore angol filmsztár, az UNICEF, az ENSZ Gyermekalapjának jószolgálati nagykövete pénteken Budapestre érkezett a Gentleman Magazine meghívására. A világsztár feleségével, Kristina Tholstruppal együtt a magazin zártkörű gálaestjén vesz részt a KOGART Házban. A magazin azért választotta sztárvendégeként az angol színészt, mert - mint írták - Roger Moore sikeres pályafutásával és kiemelkedő jótékonysági tevékenységével egyaránt példaként állítható "a magyar gentlemanek" elé.
2010.12.10. 19:00
 
 
Hajdú Péter beszólt Friderikusznak!
A Frizbi műsorvezetője múlt hét pénteken a Megasztár szünetében mesélt a kameráknak arról, hogy nincs túl jó véleménnyel a hazai talkshow-legendáról, Friderikusz Sándorról.
2010.11.22. 20:13
 
Tornóczky Anita autót vesz Hajdúék gyerekének!
Sarka Kata és Tornóczky Antia barátságukról vallottak az internetes sztártévé riporterének. A két híresség elárulta, hogy egyfajta családként élnek együtt. Anita például rendszeresen főzni tanítja Katát, és ráadásul azt is megígérte, hogy Ő fogja megvenni a kis Hajdú sarj első autóját is.
2010.04.08. 16:11
 
TILTÓLISTA! Kiszel Tünde nem érti Sarka Kata vádaskodását!
Mióta Kiszel Tündét majdhogynem kipenderítették az egyik hazai magazin tavaszi bulijáról, azóta celeb tiltólistáktól, szitkozódásokról és Kiszelezéstől hangos a sajtó. A sztárok sorra nyilatkoznak Kiszel Tündiről, de mi őt magát kérdeztük az elmúlt hetek eseményeinek igazságtartalmáról. A híresség elárulta, hogy szerinte az egész tiltólistázás egy hülyeség, de beszélt arról is, hogy nem érti Sarka Kata ellene tett nyilatkozatait.
2010.04.08. 16:07
 
Cseke Katinka orron vágta Liptai Claudiát
A Jóban Rosszban színésznője elárulta, hogy nem csak Damu Rolanddal került durva összetűzésbe annak idején, hanem egy esik jelenlegi kollégájával, Liptai Claudiával is. Cseke Katinka arról mesélt, hogy annak idején még a Színművészeti Főiskola felvételi vizsgáján kellett véresen összeverekedniük.
2010.04.08. 16:04
 
 
Egy magyar turista meghalt,egy másik megsérült a Magas-Tátrában
Egy magyar turista meghalt, egy másik súlyosan megsérült szerdán a Magas-Tátrában - közölte a tátrai hegyi mentőszolgálat. A közlemény szerint a két magyar állampolgár - egy férfi és egy nő - tragikus balesete délelőtt a Batizfalvi-borda sziklái között történt, amikor a Gerlachfalvi-csúcsra igyekeztek feljutni. Az arcán, illetve alsó végtagjain sérüléseket szenvedett nőt mentőhelikopterrel a poprádi kórházba szállították. Élete nincs veszélyben. A férfi a sziklás talajon megcsúszott, és mintegy húsz méter magasságból a behavazott völgybe zuhant. Magával rántotta a nőt is, aki a csúszást és a zuhanást sérülésekkel megúszta.
2010.03.25. 13:15
 
Alányúlt! Bódi Guszti megfogta a riporterünk nuniját!
A méltán híres zenész család nemrég Thaiföldön járt, ahol sok pikáns élménnyel gazdagodtak. Bódi Gusztira ugyanis rettentően buktak a helyi csajok, amit ki is használt: egyikőjüknek megsimította a nemi szervét. Magyarországra hazatérve úgy tűnik, hogy még mindig benne van az énekes kezében a tutin, mert imitációképp a Tabu Tv-vel való beszélgetés alatt szintén megfogta a riporterünk nuniját, méghozzá úgy, hogy felesége mindvégig mellette állt! Ejnye Guszti!
2010.03.23. 10:35
 
Hajdú Péter: Orbán Viktor is jön hozzám!
A vasárnaponként frizbit dobó Hajdú Péter ezúttal műsorának kulisszatitkaiba avatta be a Tabu Tv nézőit. A képernyős elárulta, hogy Bokros Lajos és Mesterházy Attila után hamarosan Orbán Viktort is vendégül látja majd a műsorában. Bár Hajdú arról nem mesélt, hogy miről fog beszélgetni a miniszterelnök-jelölttel, annyit azért sejthetünk, hogy Bokros táncos produkciója és Mesterházy bajszos-szakállas kalandja után ez a diskurzus sem lesz egyszerű.
2010.03.23. 10:34
 
Mesterházy Attila: Vasárnap vagyok a családommal!
A Tabu Tv exkluzív interjút készített Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölttel, aki az internetes sztártévének őszintén beszélt a családjáról és a magánéletéről. A politikus elárulta, hogy a kampány időszak miatt nagyon sűrű a programja, de a vasárnapokat minden esetben a családjának szenteli. Ilyenkor együtt reggelizik a feleségével és a gyerekeivel, de közös programokat is szerveznek. Mesterházy otthon szinte egyáltalán nem politizál: a felesége átlagos munkahelyi gondokként kezeli az esetleges híreket.
2010.03.22. 09:23
 
Gregor Bernadett saját műsort akar!
A mostanság botrányai miatt hangos színésznő megunta, hogy mindig csak őt kérdezgetik. Gregor Bernadett a Tabu Tv riporterének elmondta, hogy már természetéből adódóan is szívesen kérdezgetné az embereket, akár egy saját műsor keretein belül is. Berni azért minden nap nem ülne egy tévé stúdióban, és a színházat sem hagyná ott egy tévétársaság kedvéért, de egy, a Frizbihez hasonló műsor vezetését biztosan szívesen elvállalná.
2010.03.15. 18:16
 
Medveczky Ilona: Félnek tőlem a férfiak!
A díva az internetes sztártévé riporterének beszélt őszintén arról, hogy szerinte a fiatalok miért keresik annyira az idősebb partnerek társaságát. Medveczky Ilonának pontos elképzelése van a történtek okairól: szerinte a mai férfiakból leginkább az ész hiányzik. A híresség azt is elárulta, hogy nála valószínűleg azért nem próbálkoznak a fiatalabbak, mert félnek tőle. Szerinte mindez az elvárásai miatt van, ugyanis ha valaki nem teljesít mellette legalább úgy, mint Ő, akkor felesleges, hogy mellette legyen.
2010.03.10. 14:14
 
Mary Zsuzsi most 50 éves pasit keres!
Mary Zsuzsiról már évek óta csak botrányos pasi ügyei tekintetében hallhattunk, méghozzá nem is keveset! A címlapok annyira kikészítették az énekesnőt, hogy több hónapig sehol sem nyilatkozott, de most újra visszatér: őszintén beszélt az internetes sztártévének a magánéletéről, és a legújabb pasizási módszereiről. Mary Zsuzsi elárulta, hogy jelenleg 40 és 50 év közti férfiakat keres, de nincs könnyű dolga. Hogy miért? A videóból kiderül!
2010.03.08. 13:49
 
Sarka Kata: Nagyon nehéz a terhesség!
Hajdú Péter felesége még a férj műsorának indulása előtt jelentette be: terhes. Hajdú-Sarka Kata első gyermeke még csak most lett egy éves, de máris jön az új jövevény, ami nem könnyíti meg igazán a fiatal anyuka életét. Kata az internetes sztártévé riporterének arról számolt be, hogy a gyereknevelés melletti terhesség nem épp könnyű, sőt: neki jelenleg nagyon nehéz!
2010.02.17. 13:26
 
Damu Roland augusztusban házasodik!
A TV2 sztárját telibe találta Ámor nyila. Damu Roland az internetes sztártévének elárulta, hogy augusztusban elveszi a párját, és gyermeket is terveznek. A sorozatsztár egyébként másfél éve ismeri Tímeát, és a legmagasabb fokozaton ég a szerelem lángja köztük! Roland szerint annak ellenére, hogy mindketten nagyon elfoglaltak, elegendő időt tudnak együtt tölteni, és akkor találkoznak, amikor csak tudnak.
2010.02.15. 11:56
 
Szikora Róbert politizál
A csikidam király az internetes sztártévének beszélt a választásokról, és arról, hogy mit vár majd a leendő kormánytól. Szikora Róbert szerint, ha hitben és erkölcsben megújul az ország, akkor majd a gazdaság is jön vele, tehát azt várja az emberektől, hogy legyen identitástudatok, és hogy tudják: ők magyarok.
2010.02.15. 11:49
 
Sarka Kata nem örülne, ha a gyereke annyi idősen lenne terhes, mint Ő!
A héten kiderült: Hajdú Péter felesége újra terhes. Hajdú-Sarka Kata már a tizedik hétben van, de véletlen pont férje műsorának felvételén derült ki minden. A híresség az internetes sztártévé riporterének részletesen beszélt a terhesség körülményeiről, de arról is, hogy egyáltalán nem örülne, ha a lánya annyi idősen lenne terhes, mint Ő. A házaspár egyébként felhőtlenül örül a gólyahírnek - annak ellenére is -, hogy augusztusban Hajdú Péter még azt nyilatkozta: két-három évet mindenképpen várni szeretnének a második gyerek érkezésével.
2010.02.08. 11:21
 
Schobert Norbi félti a kislányát
Mára már egy ország tudja: Schobert Norbit brutálisan bántalmazták saját éttermében. A fitneszgurut mentővel szállították kórházba, de tegnapi nap már szinte teljesen felépülve adott interjút Hajdú Péternek. Norbi az Esti Frizbi forgatásán elárulta, hogy nagyon félti a kislányát attól a világtól, amibe majd felnő, de egyelőre úgy érzi, hogy meg tudják védeni magukat: biztonsági emberek nélkül, de kívül-belül bekamerázott lakással "várják" a támadókat.
2010.02.08. 10:43
 
 
Hazaengedték a poprádi kórházból a magyar hegymászókat
Hazaengedték a poprádi kórházból azt a két magyar hegymászót, aki szombaton szenvedett balesetet a Magas-Tátrában - közölte Jozef Chlebec, a kelet-szlovákiai kórház traumatológiai részlegének ügyeletes orvosa. "Erőss Zsoltot hat óra körül vitte el egy mentőkocsi Budapestre, a Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központba, ahol két műtét vár rá, míg Hajdú Pétert egy másik mentőautó Tatabányára szállítja" - mondta Chlebec. Harmadik társukat, Kamlusz Marcelt már vasárnap hazaengedték, mert sérülései nem voltak olyan súlyosak.
2010.01.04. 19:15
 
 
Kedden térhetnek haza a Tátrában balesetet szenvedett magyar hegymászók
Várhatóan kedden hozzák haza Szlovákiából azt a két magyar hegymászót, akit a Magas-Tátrában elszenvedett balesetük nyomán még a poprádi kórházban ápolnak - közölte hétfőn a kassai főkonzul. A két hegymászó, Hajdú Péter és Erőss Zsolt állapotát stabilizálták az orvosok. Erőss Zsolt agyrázkódást szenvedett, mindkét lába eltört, az egyik nyílttöréssel, hétfőn délután még röntgenezésre, esetleg CT-re lesz szükség - mondta a főkonzul, a poprádi kórház főorvosával történt beszélgetésre hivatkozva. A vizsgálatok miatt valószínű, hogy csak kedden szállítják őket haza, mentőautóval. Harmadik társukat már kiengedték a kórházból.
2010.01.04. 15:00
 
Hajdú Péter: Ki a f*sz írt verset Katának?
Végvári Tibor verskiállításán találkoztunk Hajdú Péterrel és Sarka Katával, akik az internetes sztártévé riporterének rendkívül szórakoztató módon értékelték a kiállított verseket, és még egy kisebb családi vita is kialakult a videóban. Katának már írtak ugyanis verset, de ez a lovag nem Peti volt. Ejnye, ejnye!
2009.11.25. 12:39
 
 
Sarka Kata őszintén!
Sarka Katának nehéz megemésztenie, ha feltűnnek a vőlegénye egykori szerelmei, ám igyekszik megbízni a párjában.
2008.03.06. 18:10
 
Első  Előző  [1]  Következő  Utolsó

Ábel Anita I Acél Réka I Ádok Zoli I Adriana Lima I Alekosz I Angelina Jolie I Árpa Attila I árvíz I Azurák Csaba I Bagi Iván I Bakáts Tibor I Balássy Betti I Balaton átúszás I Balázs Klári I baleset I Bálint Antónia I bányabaleset I BB Évi I Bea asszony I Béres Alexandra I Bocskor Gábor I Bódi Sylvi I Brad Pitt I Britney Spears I bugyit villantott I cápariadó I Carmen Electra I Christina Aguilera I Csézy I Csisztu Zsuzsa I Csonka András I Damu Roland I David Beckham I Debreczeni Zita I Delta White I Demcsák Zsuzsa I Détár Enikő I Dobó Kata I Doszpot Péter I Dukai Regina I Dundika I eltűnt I Erdélyi Mónika I erőszak I Eva Herzigova I Fábry Sándor I facebook I fagyhalál I Faludy Fanni I Freire Szilvi I Fresh Andi I Fresh Viki I Friderikusz I Gaál Noémi I Galambos Dorina I Galambos Lajos I Ganxsta Zolee I Gáspár Győző I Gáspár Laci I George Clooney I George Michael I Geszti Péter I Gönczi Gábor I Görög Zita I Gregor Bernadett I Gryllus Dorka I Gwyneth Paltrow I gyilkosság I Hajas László I Hajdú Péter I Hajós András I halálos baleset I Harry Potter I Harsányi Levente I Havas Henrik I Horváth Éva I iwiw I Jakupcsek Gabriella I Jancsó Miklós I Jennifer Aniston I Jennifer Lopez I Jessica Simpson I Joshi Bharat I Judy I kábítószerügy I Kapócs Zsóka I Kárász Róbert I Karda Beáta I Karsai Zita I Kasuba L. Szilárd I Katy Perry I Keanu Reeves I Kelemen Anna I Keleti Andrea I Keleti Györgyi I Keresztes Ildikó I Király L. Norbert I Király Linda I Király Viktor I Kiss Ramóna I Kiszel Tünde I Konta Barbara I Kozsó I Kökény Attila I közlekedési baleset I Közösségi oldal I Kristen Stewart I Kylie Minogue I Labancz Lilla I Lady GaGa I Lakatos Krisztián I Laky Zsuzsi I Lilu I Lily Allen I Lindsay Lohan I Liptai Claudia I Lola I Madonna I Majka I Malek Miklós I Malina Hedvig I Mariah Carey I Marisa Miller I Marsi Anikó I Megan Fox I mellet villantott I Mester Tamás I Michael Jackson I Molnár Anikó I Molnár Ferenc Caramel I motorbaleset I Németh Kristóf I Novák Péter I Oláh Ibolya I operabál I Oroszlán Szonja I Ördög Nóra I Palcsó Tamás I Palik László I Palotás Petra I Pamela Anderson I Paris Hilton I Pokrivtsák Mónika I pornó I R-GO I Rába Tímea I Reviczky Gábor I Rihanna I Robert Pattinson I Rolling Stones I Rosie Huntington-Whiteley I Rubint Réka I Rúzsa Magdi I Sarah Jessica Parker I Sarka Kata I Schobert Norbert I Schwartz Dávid I Sebestyén Balázs I Shakira I Steiner Kristóf I Stohl András I Südi Iringó I Sylvester Stallone I Szandika I Szekeres Adrienn I Szellő István I szerelem I szex I Szíj Melinda I Szulák Andrea I Tomcat I topmodell I Tóth Gabi I Tóth Vera I tömegverekedés I tűzijáték I Vágó István I Valkó Eszter I Való Világ I Való Világ 4 botrány I Való Világ hírek I Valóság show I Vanessa Hudgens I Várkonyi Andrea I Vastag Csaba I Victoria Beckham I Voksán Virág I Vujity Tvrto I VV Éva I X-Faktor I Zalatnay Cini I Zalatnay Sarolta I Zimány Linda

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2016 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML