2019. szeptember 20., péntek - Friderika
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Bulvár ››  Angelina Jolie
153 találat
 
 
Johnny Depp játssza a láthatatlan embert a horrorklasszikus új feldolgozásában
Johnny Depp alakítja a főszerepet A láthatatlan ember című, több mint nyolcvan éves horrorklasszikus új feldolgozásában.
2016.02.10. 19:15
 
 
Ismét szerethető gonoszt alakít Angelina Jolie
Angelina Jolie egy éve pozitív hőst faragott a Csipkerózsikát megátkozó gonosz boszorkányból. A nézők világszerte közel nyolcszázmillió dollárt hagytak ott Demónáért a mozikban. A folytatás nem várat sokat magára. Két éven belül szeretnék bemutatni a második részt, amelynek a történetét hét lakat alatt őrzik.
2016.01.03. 12:49
 
 
Angelina Jolie nemcsak színésznőként, de rendezőként is aktív
Emberjogi kérdésekben, ENSZ-nagykövetként is gyakran hallatja a hangját. Jövőre összekapcsolja ezeket a hivatásokat. Elvállalta a First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers című, a kambodzsai írónő, Loung Ung visszaemlékezésein alapuló film rendezői feladatait.
2015.08.24. 08:53
 
 
Eltávolították Angelina Jolie petefészkeit és petevezetékeit
Eltávolították Angelina Jolie amerikai filmsztár petefészkeit és petevezetékeit. A műtéttel a rák kialakulását kívánta megelőzni a színésznő, aki a The New York Times-ban maga vallott a beavatkozásról.
2015.03.24. 11:22
 
 
Nem talál forgalmazóra Japánban Angelina Jolie új filmje, a Rendíthetetlen
Nem találnak forgalmazót Japánban Angelina Jolie kritikák övezte új filmjéhez, a Rendíthetetlenhez.
2015.03.18. 19:37
 
Oscar-díj - A Birdman és A Grand Budapest Hotel vezeti az Oscar-jelöléseket
Alejandro González Inárritu filmje, a Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) és Wes Anderson A Grand Budapest Hotel című alkotása kapta a legtöbb, egyaránt kilenc jelölést az Oscar-díjra az amerikai filmakadémiától, amely csütörtökön Los Angelesben ismertette a rangos elismerésre esélyes alkotók és alkotások listáját.
2015.01.15. 16:56
 
 
Angelina Jolie szívén viseli a háborús területeken élők sorsát
Különösen a szívén viseli a háborús területeken élő emberek sorsát Angelina Jolie.
2015.01.12. 11:54
 
 
Bárhol szeretkezik Angelina Jolie
Évek óta együtt él Angelina Jolie és Brad Pitt, ám úgy tűnik, az egymás iránti vágyuk mit sem csökkent. A takarítónőjük szerint a lakás bármely pontján, a medencében, de még a repülőjükön is szexelnek. Hogy honnan tudja? A szexuális játékszerekből, amiket ottfelejtenek.
2014.12.15. 09:13
 
 
Angelina Jolie párjával forgat
Angelina Jolie új filmjének nem csupán a rendezői, forgatókönyvírói feladatait, hanem férje, Brad Pitt oldalán a női főszerepét is magára vállalta. A By The Sea forgatása Máltán zajlik egész ősszel. Festői környezetben rögzítik a romantikus családi történet jeleneteit. Pitt számára nem ismeretlen a vidék: részben a Tróját és a Z világháborút is itt forgatta.
2014.10.16. 12:33
 
Clooneyt és jegyesét a volt olasz kulturális miniszter adja össze
George Clooney amerikai filmsztárt és libanoni-brit jegyesét, Amal Alamuddin ügyvédet a volt olasz kulturális miniszter, korábbi római polgármester, Walter Veltroni adja össze Velencében szeptember 29-én - írta hétfőn a Corriere del Veneto olasz regionális napilap.
2014.09.15. 20:28
 
 
Angelina Jolie régen látott sikert aratott a Demóna címszereplőjeként
Máris szóba került, hogy térjen vissza a modern mese második részében is. A színésznő nem zárkózott el a lehetőségtől, mert élvezte, hogy velejéig gonosz figurát játszhat. Az idővel azonban hadilábon áll: leköti második rendezése, az Unbroken, és a Salt 2. alkotói is már csak rá várnak, hogy végre elkezdődhessen a forgatás.
2014.07.08. 10:22
 
 
Angelina Jolie gyermekei apjával, Brad Pitt-tel szeretne forgatni
Angelina Jolie és párja, Brad Pitt hamarosan újra együtt lép a kamerák elé. Első közös sikerük a Mr. és Mrs. Smith volt 2005-ben. Tíz év elteltével nem másik akcióvígjátékra vágynak, hanem független, kísérleti jellegű alkotást készítenek. A még cím nélküli film ötlete az Oscar-díjas színésznőtől származik, a forgatókönyvet is ő írta, de párja is hozzáfűzte az elképzeléseit. Jövőre akár el is kezdhetik a forgatást.
2014.06.10. 11:59
 
Tinédzserrománc győzte le Tom Crusie új akciófilmjét az észak-amerikai mozikban
A Csillagjainkban a hiba című kis költségvetésű tinédzserrománc győzte le Tom Cruise A holnap határa című sci-fi akciófilmjét az észak-amerikai jegypénztáraknál a hétvégén.
2014.06.09. 16:35
 
 
Gyilkos kórral küzd Angelina Jolie?
Tavaly eltávolíttatta a mellét Angelina Jolie. Az édesanyja ugyanis rákban hunyt el, és nagy a valószínűsége, hogy a színésznő is örökölte a gyilkos kórra való hajlamot. Most újabb műtétre gyűjti az erőt. Nem árulta el, hogy pontosan mi vár rá, csak az orvosait dicsérte, akiktől sok támogatást kap.
2014.04.03. 09:04
 
Hugh Jackman kalózt játszik az új Pán Péter-filmben
Feketeszakállt, a kalózvezért alakítja Hugh Jackman ausztrál színész egy új Pán Péter-filmben - számolt be róla egy sydneyi napilap.
2014.01.29. 12:19
 
 
Emma Stone a legjobb befektetés a filmstúdiók számára
Emma Stone a legjobb befektetés a filmstúdiók számára a Forbes magazin listája szerint, amelyen a Mila Kunis, Jennifer Lawrence és Natalie Portman révén a második, a harmadik és a negyedik helyet is fiatal színésznők szerezték meg. Az első férfi az ötödik helyen szereplő Dwayne Johnson.
2013.12.29. 06:05
 
 
Beckhamet és Katalin hercegnőt találták a legvonzóbbnak a britek az idén
David Beckhamet, az angol labdarúgás élő legendáját és Katalin cambridge-i hercegnőt, Vilmos herceg feleségét találták az idén a legvonzóbb személyiségnek a britek.
2013.12.27. 17:39
 
 
Angelina Jolie gonosz boszorkány lesz
Angelina Jolie két éve nem szerepelt filmben, annyira lekötötték az első rendezésének, A vér és méz földjén-nek munkálatai. Nemsokára visszatér a kamerák elé. Elvállalta a Csipkerózsika kalandosra hangszerelt feldolgozásában a negatív főszerepet. A színésznő játssza majd a hercegnőre átkot küldő gonosz boszorkányt.
2013.12.20. 10:59
 
Egy szerb lap szerint a szerbek váltak a hollywoodi rosszfiúkká
Annak ellenére, hogy a délszláv háború vége óta 18 év telt el, Szerbia NATO-bombázása óta pedig 14, a hollywoodi produkciókban a szerbek továbbra is terroristákat, háborús bűnösöket, maffiózókat alakítanak. Míg a nyolcvanas években az oroszok voltak a rosszfiúk, mára a szerbek váltak azokká - írta a Vecernje Novosti című belgrádi napilap internetes oldalán vasárnap.
2013.11.24. 14:25
 
 
Angelina Jolie összebarátkozott a második világháborús veteránnal
Angelina Jolie kemény diétára fogja a szereplőit az Unbroken ausztráliai forgatásáig. A film japán hadifogságba került, második világháborús amerikai katonákról szól, és a hitelesség kedvéért kellett a színészeknek jó pár kilótól megszabadulniuk. A színésznő az előkészítő munkák során többször találkozott a filmjét ihlető, ma kilencvenhat éves veteránnal, Louis Zamperinivel.
2013.11.05. 11:10
 
Brad Pitt sokkolta a rajongóit
Megvált a védjegyének számító hosszú, szőke hajától. A változás oka prózai. Jelenleg a Fury című második világháborús drámát forgatja Angliában, és a szövetséges seregek tisztjeként nem lett volna hiteles, ha vállig érő hajjal áll a kamerák elé, hogy katonáit a németek ellen vezesse. Állítólag Angelina Jolie-nak kimondottan tetszik kedvese új külseje.
2013.10.17. 10:25
 
Gyógyszerrel akarják megelőzni a mellrákot Nagy-Britanniában
Európában elsőként Nagy-Britanniában tesznek kísérletet arra, hogy egészséges nők gyógyszerszedéssel megelőzzék a mellrákot.
2013.06.25. 20:21
 
Emlőrákban meghalt Angelina Jolie nagynénje
Mellrákban meghalt Angelina Jolie nagynénje vasárnap, két héttel az után, hogy az amerikai filmsztár felfedte: tartva ugyanettől a daganatos betegségtől kettős emlőeltávolításon esett át.
2013.05.27. 06:02
 
Brit sajtóbotrány - vádat emeltek a Sun főszerkesztő-helyettese ellen
Hivatalos személyek megvesztegetésének gyanújával vádat emeltek szerdán a legnagyobb példányszámú brit tömeglap, a The Sun főszerkesztő-helyettese ellen.
2013.03.20. 18:18
 
Végeztek az egyik legismertebb lesifotóssal Rómában
Végeztek Rómában egy ismert, többek közt Beyoncét és Brad Pittet is fotózó paparazzóval: Daniele Lo Presti holttestét az utcán találták meg, fejbe lőtték.
2013.03.02. 07:04
 
 
Angelina Jolie négyéves kislánya is jól keres már Hollywoodban
Heti háromezer dollárt keres Angelina Jolie és Brad Pitt négyéves kislánya, aki a Maleficent című hollywoodi filmben szerepel.
2013.02.15. 12:57
 
 
Ismét háborús témát választott Angelina Jolie
Angelina Jolie a következő rendezéséhez ismét háborús témát választott.
2013.01.21. 09:39
 
 
Angelina Jolie ismét Evelyn Salt lesz
Angelina Jolie feltételeket szabott a Salt ügynök 2 producereinek. A színésznő kijelentette, akkor hajlandó eljátszani az exszovjet kémeket likvidáló titkos ügynök szerepét, ha Becky Johnston-ra (Hét év Tibetben, Hullámok hercege) bízzák a forgatókönyv megírását. Kérését teljesítették, ami reményt ad arra, hogy hamarosan a forgatás is elkezdődik.
2013.01.16. 10:04
 
Angelina Jolie Louis Zamperini legendás életének megfilmesítésére készül
Louis Zamperini, az olimpikonból lett második világháborús háborús hős életének megfilmesítésére készül Angelina Jolie.
2012.12.19. 13:36
 
Brit sajtóbotrány - A Mirror-lapokat is telefonlehallgatással gyanúsítják
Újabb lapcsoportra terjedt ki a brit sajtóban kirobbant telefonlehallgatási botrány: ezúttal a Mirror-lapokat érte az a vád, hogy lehallgatták magánszemélyek mobiltelefonjait.
2012.10.23. 12:02
 
 
Jennifer Aniston exe édesanyját is meghívta lagzijába
A sztár olyan közel maradt exe, Brad Pitt édesanyjához, hogy a lagzijába is meghívta.
2012.10.15. 10:13
 
Brit sajtóbotrány - Vádat emelnek a telefonlehallgatási ügy főszereplői ellen
Vádat emelnek az egykori legnagyobb brit vasárnapi bulvárlap, a News of the World körül tavaly kirobbant súlyos telefonlehallgatási botrány főszereplői, köztük David Cameron brit miniszterelnök egykori sajtófőnöke ellen - közölte kedden Londonban az angol-walesi ügyészi hivatal.
2012.07.24. 13:45
 
Román film kapta a szarajevói filmfesztivál fődíját
Radu Jude román rendező Toata lumea din familia noastra (Mindenki a családban) című alkotásának ítélte a 18. Szarajevói Nemzetközi Filmfesztivál fődíját, a Szarajevó Szívét a Mundruczó Kornél vezette zsűri.
2012.07.16. 10:28
 
 
Hivatalosan is Szarajevó díszpolgára lett Angelina Jolie
Hivatalosan is Szarajevó díszpolgára lett Angelina Jolie amerikai színész-rendező, aki a bosznia-hercegovinai főváros filmfesztiváljának keretében vette át az országban 1992 és 1995 között zajló háborúról szóló filmjének elismeréséül szolgáló címet.
2012.07.09. 12:26
 
 
Cannes - Brad Pitt kíméletes bérgyilkosként tért vissza a Croisette-re
Magányos és kíméletes bérgyilkosként tért vissza a Croisette-re Brad Pitt. Az amerikai filmsztár a 65. cannes-i filmfesztiválon kedden bemutatott versenyfilm, az amerikai maffiáról forgatott Killing Them Softly főszerepét alakítja.
2012.05.22. 19:18
 
Kate Middletonról forgatna Angelina Jolie
Vilmos herceg feleségéről, Kate Middletonról, vagyis Katalin cambridge-i hercegnőről forgatna filmet Angelina Jolie.
2012.03.25. 14:37
 
 
Angelina Jolie "világok közt vándorol" - A vörös szőnyegről nem lehet megmenteni az emberiséget
Bárhol jár, legyen szó akár filmfesztiválokról vagy krízisövezetekről, Angelina Jolie mindenki figyelmét magára vonja. Manapság azt tartja legfontosabb céljának, hogy népszerűsége révén felhívja a figyelmet a fegyveres konfliktusok áldozataira. Ahogy ő fogalmaz, "világok közt vándorol", mégis tisztában van azzal, hogy nem tudja a vörös szőnyegről megmenteni a világot. De fontos kérdéseket fel tud vetni, képes vitákat kezdeményezni, és kezdetnek ez is jó - mondja. Az ENSZ menekültügyi hivatalát (UNHCR) segítő színésznő gyakran látogat válságövezetekbe, humanitárius munkája azonban sok íróasztalmunkát is igényel.
2012.03.23. 08:59
 
Berlinale - Fliegauf filmje nagydíjat kapott, olasz filmé az Arany Medve
A zsűri nagydíjával, Ezüst Medvével tüntették ki Fliegauf Bence Csak a szél című alkotását a 62. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon, a Berlinalén szombaton, a legjobb filmnek járó Arany Medvét Vittorio és Paolo Taviani olasz rendezők Cesare deve morire című munkája kapta.
2012.02.18. 23:58
 
 
Berlinale - Billy Bob Thornton orosz segítséggel hozta el az amerikai Délt
Az 1960-as évek végén, az amerikai Délen játszódó filmmel érkezett a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjába Billy Bob Thornton: az Oscar-díjas alkotó Jayne Mansfield's Car című filmje rendhagyó módon orosz-amerikai koprodukcióban készült többek közt Robert Duvall, Kevin Bacon és John Hurt főszereplésével. A rendező volt feleségéről, a fesztiválon szintén szereplő Angelina Jolie-ról is beszélt sajtótájékoztatóján.
2012.02.13. 17:32
 
 
Berlinale - Fagyoskodó sztárok, Jolie-ra és Khánra vadásznak a rajongók
Fagyoskodnak a filmcsillagok a Berlinalén: a szervezők különböző trükköket vetnek be a mínusz 8 fokos hidegben az estélyi ruhás színésznők segítségére. A rajongók közben Angelina Jolie-ra és Bollywood talán legnagyobb csillagára, Sáhruh Khánra vadásznak.
2012.02.11. 13:53
 
 
Golden Globe-díj: A némafilmes három, az Utódok két díjat kapott
A némafilmes három, az Utódok pedig két elismerést kapott a vasárnap éjjel Beverly Hillsben megrendezett 69. Golden Globe díjkiosztó gálán.
2012.01.16. 05:29
 
 
Mi történt vele? Egyre csak fogy Angelina Jolie
Még sohasem volt ennyire vékony a gyönyörű színésznő.
2011.12.30. 07:56
 
 
A sminkelés első lépés: nappali krém az üde bőrért
Végre megérkezett Magyarországra is az a csoda krém, ami napi 5 perc ráfordítással a fáradt bőrt üdévé, a ráncos bőrt pedig 10 évvel fiatalabbá varázsolja.
2011.12.21. 10:32
 
Magándetektívvel figyeltetett világhírességeket a News of the World
Világhírességek és vezető politikusok titkos megfigyelésére alkalmazott éveken át egy magándetektívet az utóbbi évtizedek legsúlyosabb nagy-britanniai sajtóetikai botrányát kirobbantó News of the World, amelynek célpontjai között a brit királyi család legmagasabb rangú tagjai is szerepeltek - erről maga a detektív számolt be a BBC televíziónak.
2011.11.09. 01:56
 
 
Brad Pitt megérkezett Magyarországra
Megérkezett Brad Pitt szombaton Budapestre, az amerikai színész a World War Z című filmjét forgatja majd Magyarországon.
2011.10.08. 18:31
 
 
Olaszországban vásárolna villát Madonna
A Velencei Filmfesztiválon rendezőként részt vevő Madonna az északkelet-olaszországi lagunák közelében keres magának villát.
2011.09.03. 07:54
 
 
Elizabeth Taylor lett minden idők legfotogénebb híressége
Elizabeth Taylort választották meg minden idők legfotogénebb hírességének - derült ki egy vezető fotó-, és informatikai internetes oldal felmérésből.
2011.08.25. 08:00
 
 
Gyilkos formában az álompár! Fürdőruhában fotózták le őket
Sokan nem gondolnák, hogy egy tökéletes fizikummal rendelkező pasi mellett mit keres egy hasonlóan szexi modell, mivel többnyire az ellentétek vonzzák egymást. Nos, az álompár esetében ez pont nem így van!
2011.07.10. 16:59
 
 
Jennifer Aniston bosszút állt Brad Pitt-ért
Régi adósságát törlesztette Jennifer Aniston, amikor összejött új színész barátjával.
2011.06.27. 16:22
 
 
Szíria: újabb várost foglalt el a hadsereg, nő a menekültek száma
A szíriai hadsereg tankokkal és helikopterekkel foglalt el egy északnyugati várost péntek kora hajnalban, miután napokig ostrom alatt tartotta azt - jelentették helyi aktivisták. Musztafa Oszo szíriai emberi jogi aktivista elmondta: péntek hajnalban nagyszámú katona lépett Maarrat-an Numán város területére. Egyelőre nem tudni, hogy a műveletnek vannak-e áldozatai. Szíriában nagyszabású demonstrációkra számítanak országszerte, a tömegek Bassár el-Aszad szíriai elnök távozását követelik. A százezer fős városból sokan elmenekültek, miután a szíriai csapatok múlt héten behatoltak a török határ mentén lévő északnyugati Idlíb tartományba.
2011.06.17. 18:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4Következő  Utolsó

Ábel Anita I Acél Réka I Ádok Zoli I Adriana Lima I Alekosz I Angelina Jolie I Árpa Attila I árvíz I Azurák Csaba I Bagi Iván I Bakáts Tibor I Balássy Betti I Balaton átúszás I Balázs Klári I baleset I Bálint Antónia I bányabaleset I BB Évi I Bea asszony I Béres Alexandra I Bocskor Gábor I Bódi Sylvi I Brad Pitt I Britney Spears I bugyit villantott I cápariadó I Carmen Electra I Christina Aguilera I Csézy I Csisztu Zsuzsa I Csonka András I Damu Roland I David Beckham I Debreczeni Zita I Delta White I Demcsák Zsuzsa I Détár Enikő I Dobó Kata I Doszpot Péter I Dukai Regina I Dundika I eltűnt I Erdélyi Mónika I erőszak I Eva Herzigova I Fábry Sándor I facebook I fagyhalál I Faludy Fanni I Freire Szilvi I Fresh Andi I Fresh Viki I Friderikusz I Gaál Noémi I Galambos Dorina I Galambos Lajos I Ganxsta Zolee I Gáspár Győző I Gáspár Laci I George Clooney I George Michael I Geszti Péter I Gönczi Gábor I Görög Zita I Gregor Bernadett I Gryllus Dorka I Gwyneth Paltrow I gyilkosság I Hajas László I Hajdú Péter I Hajós András I halálos baleset I Harry Potter I Harsányi Levente I Havas Henrik I Horváth Éva I iwiw I Jakupcsek Gabriella I Jancsó Miklós I Jennifer Aniston I Jennifer Lopez I Jessica Simpson I Joshi Bharat I Judy I kábítószerügy I Kapócs Zsóka I Kárász Róbert I Karda Beáta I Karsai Zita I Kasuba L. Szilárd I Katy Perry I Keanu Reeves I Kelemen Anna I Keleti Andrea I Keleti Györgyi I Keresztes Ildikó I Király L. Norbert I Király Linda I Király Viktor I Kiss Ramóna I Kiszel Tünde I Konta Barbara I Kozsó I Kökény Attila I közlekedési baleset I Közösségi oldal I Kristen Stewart I Kylie Minogue I Labancz Lilla I Lady GaGa I Lakatos Krisztián I Laky Zsuzsi I Lilu I Lily Allen I Lindsay Lohan I Liptai Claudia I Lola I Madonna I Majka I Malek Miklós I Malina Hedvig I Mariah Carey I Marisa Miller I Marsi Anikó I Megan Fox I mellet villantott I Mester Tamás I Michael Jackson I Molnár Anikó I Molnár Ferenc Caramel I motorbaleset I Németh Kristóf I Novák Péter I Oláh Ibolya I operabál I Oroszlán Szonja I Ördög Nóra I Palcsó Tamás I Palik László I Palotás Petra I Pamela Anderson I Paris Hilton I Pokrivtsák Mónika I pornó I R-GO I Rába Tímea I Reviczky Gábor I Rihanna I Robert Pattinson I Rolling Stones I Rosie Huntington-Whiteley I Rubint Réka I Rúzsa Magdi I Sarah Jessica Parker I Sarka Kata I Schobert Norbert I Schwartz Dávid I Sebestyén Balázs I Shakira I Steiner Kristóf I Stohl András I Südi Iringó I Sylvester Stallone I Szandika I Szekeres Adrienn I Szellő István I szerelem I szex I Szíj Melinda I Szulák Andrea I Tomcat I topmodell I Tóth Gabi I Tóth Vera I tömegverekedés I tűzijáték I Vágó István I Valkó Eszter I Való Világ I Való Világ 4 botrány I Való Világ hírek I Valóság show I Vanessa Hudgens I Várkonyi Andrea I Vastag Csaba I Victoria Beckham I Voksán Virág I Vujity Tvrto I VV Éva I X-Faktor I Zalatnay Cini I Zalatnay Sarolta I Zimány Linda

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista