2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
KLÍMAKONFERENCIA: Most már egyetlen ország sem vitatja a klímaváltozást
Most már egyetlen ország sem vitatja a klímaváltozás tényét. Ez a indonéziai Bali szigetén tartott ENSZ konferencia eddigi legnagyobb eredménye - mondta szerdán a Független Hírügynökségnek a Magyarországot képviselő környezetvédelmi miniszter. Fodor Gábor szerint a legnagyobb gondot Kína és India okozza, amely jelentős iparosításba kezdett és ez hatalmas károsanyag-kibocsátással jár.
2007.12.13. 11:12
 
Autóval hajtott a kirakatba a betörő
Autójával hajtott egy műszaki bolt kirakatába szerdán hajnalban Ózdon egy betörő. A férfi ezzel a sajátos módszerrel tette szabaddá az utat a kirakatban elhelyezett különböző műszaki cikkekhez - tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete. Miután a kocsival betörte a kirakatot, a férfi elkezdte az autóba pakolni az árut. Összesen nyolc videokamerát vett magához, körülbelül 800 ezer forint értékben. A kirakat szétzúzásával további félmilliós kárt okozott. Az ózdi rendőrök még szerdán elfogtak egy férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki az ügy kapcsán. Az ügyben lopás miatt indult eljárás.
2007.12.13. 11:11
 
 
Csaknem ezer lőszert és fegyvereket talált hat férfinél a rendőrség
Összesen három pisztolyt, négy puskát és csaknem ezer lőszert találtak a rendőrök hat, Kaposvár környéki férfinél. Ellenük lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt nyomoz a kaposvári rendőrkapitányság.
2007.12.13. 11:06
 
Középiskolában árulták a drogot
Kábítószert terjesztő és fogyasztó középiskolás diákok buktak le Dombóváron. A helyi szakmunkásképző intézetben két húszéves diák adott el füves cigarettát hét társának. Óraközi szünetekben vagy telefonon is lehetett rendelni. A drogot egy 18 éves budapesti fiútól szerezték be dombóváriak. A három fiút a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.
2007.12.13. 11:05
 
 
Hatalmas olajszennyezés az Északi-tengeren
Több mint 3 ezer tonna olaj ömlött az Északi-tengerbe szerdán - jelentették be a norvég hatóságok. A baleset akkor történt, amikor egy tengeri fúrótoronyról olajat pumpáltak egy olajszállító hajóra. Előzetes becslések szerint csaknem 4 ezer köbméter, vagyis több mint 3 ezer tonna olaj ömlött a tengerbe.
2007.12.13. 11:03
 
Csak 9,6 millió tonna gabonát takarítottak be 2007-ben
Gabonából 9,6 millió tonnát takarítottak be Magyarországon 2007-ben, szemben a megelőző évi 14,7 millió tonnával - mondta Benedek Fülöp, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium szakállamtitkára a betakarítási koordinációs bizottság csütörtöki záróülését követő sajtótájékoztatón. Közölte, hogy az idei gabonatermés alig magasabb, mint az elmúlt időszakban legszerényebb, 2003-as mennyiség, amikor 8,7 millió tonnát takarítottak be. Az alacsony termés ellenére a megtermett gabona elegendő az ország igényeinek fedezésére, bár az árak magasak - jegyezte meg a szakállamtitkár.
2007.12.13. 10:53
 
Ecostat: csökkent a Turizmusbarométer értéke
Alacsonyak a turizmus lehetséges fejlődésével kapcsolatos várakozások, a gazdasági megszorítások hatásai továbbra is érezhetők az ágazatban, ezért az idei év második fél évi Turizmusbarométerének értéke csökkent - ismertette Belyó Pál, az Ecostat Kormányzati Gazdaság- és Társadalomstratégiai Kutató Intézet vezetője. Az idei év második fél évi Turizmusbarométerének értéke 40,7 százalék, mintegy 5,8 százalékponttal alacsonyabb az előző fél évi értéknél. A felmérés szerint mind a szállodaipari, a vendéglátó-, mind pedig az utazásszervező és -közvetítő vállalkozások konjunktúra indexe csökkent az előző év azonos időszakához viszonyítva.
2007.12.13. 10:46
 
 
Jövő hétfőn dönt a Ház a Fidesz népszavazási kezdeményezéséiről
Jövő hétfőn, az év utolsó plenáris ülésén napirendre kerül a parlamentben Fidesz népszavazási kezdeményezéseit elrendelő határozat - közölte Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke a házbizottság ülése után csütörtökön. Hétfőn az Országgyűlésben bejelentették, hogy az Országos Választási Bizottság hitelesítette a vizitdíjról, a kórházi napidíjról és a tandíjról szóló népszavazási kérdésekhez gyűjtött aláírásokat. Ezt követően a parlamentnek 15 nap állt rendelkezésre, hogy elrendelje a népszavazást.
2007.12.13. 10:45
 
 
Soványabb Mikulást szeretnének a gyerekek
Fogyókúrára fognák a Mikulást a spanyol gyerekek, szánját pedig terepjáróra vagy motorra cserélnék - derült ki egy felmérésből. Négyezer 4 és 12 év közötti gyereket kérdeztek meg interneten, és 53 százalékuknak az a véleménye, hogy egyszerűen túl kövér a Mikulás. Ezen belül 59 százalék javasolt egészséges étrendet és csak 19 százalékok sportolást. Nem kegyelmeztek a gyerekek a Mikulás közlekedési járművének, a szánt sem szánták meg. Túlságosan régimódinak, de mindenek előtt túl lassúnak tartják az ajándékok széthordásához. 35 százalékuk szerint terepjáró kellene a Mikulásnak, 31 százalék viszont motorra ültetné.
2007.12.13. 10:42
 
 
Az OVB népszavazási döntéseit támadó hatodik beadványt is elutasította a Legfelsőbb Bíróság
Az OVB-nek a Fidesz és a KDNP népszavazási aláírásait hitelesítő döntéseit támadó hatodik beadványt is elutasította a Legfelsőbb Bíróság (LB) - tájékoztatta a testület az MTI-t. A még kedden született végzésben a magánszemély felülvizsgálati kérelmét érdemi vizsgálat nélkül utasította el az LB. A testület döntése szerint a kérelem elkésett, mert a jogorvoslatot kérő az előírt december 9-i határidőig nem nyújtotta be beadványát az Országos Választási Bizottsághoz. Az indoklás ugyanakkor kitér arra is, hogy a kérelmet akkor is el kell utasítani, ha nem az illetékes választási bizottságnak nyújtják be azt. A kérelmező pedig közvetlenül a Legfelsőbb Bírósághoz címezte beadványát.
2007.12.13. 10:35
 
 
Al-Arabíja: Irán leváltotta Naszrallahot a Hezbollah milícia éléről
Az iráni vezetés megvonta a Hezbollah fegyveres szárnyának ellenőrzését az eddigi vezetőtől, Haszán Naszrallahtól - jelentette csütörtökön az Al-Arabíja. A dubaji székhelyű arab hírtelevízió úgy értesülést, hogy Teherán akarata szerint Naszrallah eddigi helyettese, Náim Kászem sejk veszi át az Irán támogatását élvező síita szervezet milíciájának a vezetését.
2007.12.13. 10:15
 
 
Magyar Telekom: megkezdődött a létszámleépítés
Eddig a Magyar Telekom 850 alkalmazottja kapott előzetes értesítést munkaviszonya megszüntetéséről, közülük mintegy 150 fő a rendelkezési állományba kerülést választotta - közölte a Magyar Telekom csütörtökön az MTI érdeklődésére. Ezzel az idei leépítés még nem fejeződik be, további kisebb várható, a csökkentés azonban összességében nem lépi túl a korábbi érdekegyeztetés során meghatározott létszámot. Magyar Telekom csoport november elején jelentette be, hogy 2008 végéig 15 százalékkal csökkenti létszámát az idei júniusi mintegy 12.300-hoz képest, elsősorban a Magyar Telekom Nyrt-nél. A létszámcsökkentés egyik eredményeként 38 százalékkal kevesebb vezetői pozíció lesz a csoporton belül.
2007.12.13. 09:58
 
Rövidpályás úszó Eb: Cseh legjobb idővel döntős
A címvédő Cseh László nagyon meggyőző teljesítménnyel, első helyen jutott be a 200 m vegyes csütörtök esti fináléjába a Debrecenben csütörtökön kezdődött 11. rövidpályás úszó Európa-bajnokságon, amelyen Kovács Ágnes hetedik idővel került az 50 m mell elődöntőjébe. Cseh a szám negyedik előfutamában állt rajtkőre, s már az első méterektől az élen úszott. A magyar kiválóság szemre könnyedén tempózott, ám így is 1:55.00 perces idővel csapott célba, amiről mindent elmond, hogy a második eredménnyel döntős úszó több mint két és fél másodperccel volt rosszabb. Kovács Ágnes is remekül teljesített, 31.47 mp-es idővel - saját országos csúcsától mindössze 15 századdal elmaradva - lett futamában második, s összesítésben a hetedi
2007.12.13. 09:55
 
 
Új lemezen dolgozik Beyoncé húga
Jövő tavasszal új lemezt ad ki Solange Knowles, Beyoncé húga.
2007.12.13. 09:21
 
 
Kovács: hosszú bizonytalanságnak vetett véget a lisszaboni szerződés
A lisszaboni megállapodás megszületése véget vetett a két és fél éves bizonytalanságnak, amely az Európai Unió alkotmányos szerződésének franciaországi és hollandiai elutasítása után alakult ki - jelentette ki Kovács László, az Európai Bizottság magyar tagja az új uniós reformszerződés aláírásának apropóján Brüsszelben nyilatkozva. Az adópolitikai és vámuniós biztos hozzátette: most az EU újra teljes erővel összpontosíthat arra, hogy több mint 490 millió állampolgára számára jobb életet, nagyobb biztonságot, több szolidaritást teremtsen, és mindezt fenntarthatóvá tegye a következő generációk számára is.
2007.12.13. 08:55
 
 
Átfogó keretegyezmény Magyarország és az UNICEF között
Az ENSZ gyermekvédelmi szakosított szervezete, az UNICEF és Magyarország közötti átfogó keretegyezményt írt alá szerdán New Yorkban Tarcsi Gyula, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium koordinációs szakállamtitkára. Az egyezmény alapvetően általános kötelezettségvállalást jelent a kormányzat számára az ENSZ Gyermekalapja, az UNICEF támogatására, amely kizárólag önkéntes felajánlásokból működik. A magyar támogatás mértéke a korábbi 25 ezer dollárról tavaly többszörösére emelkedett. A magyar kormány a megállapodás alapján általános jellegű és egyéb, úgynevezett tematikus hozzájárulásokat nyújthat.
2007.12.13. 07:25
 
 
Legkevesebb 14 halálos áldozata van az Olga trópusi viharnak a Karib-térségben
Legkevesebb 14 halálos áldozata van az Olga trópusi vihar okozta árvizeknek a Karib-tenger térségében - közölték a helyi hatóságok. A Dominikai Köztársaságban legkevesebb tizenegyen meghaltak, amikor az ország második legnagyobb városa, Santiago közelében a Yaque folyó kilépett medréből. Országszerte 30 ezer embert kellett kitelepíteni az árvíz és földcsuszamlások miatt. Haitiban az Olgának legalább két halálos áldozata volt, házak omlottak össze, a szélvihar fákat csavart ki. Puerto Ricóban egy autós halt meg földcsuszamlás miatt. Az Olga trópusi vihar két héttel a hivatalos atlanti-óceáni hurrikánszezon vége után csapott le a Karib-tenger térségére.
2007.12.13. 07:15
 
LABDARÚGÁS: Két mali játékos is hajt az Afrikai év labdarúgója címéért
Két mali válogatott, Frederic Kanoute és Mahamadou Diarra is rajta van azon a listán, amelyről kiválasztják majd Afrika legjobb labdarúgóját. Az öt nevet szerdán jelentette be az Afrikai Labdarúgó Szövetség (CAF). A két mali válogatott Spanyolországban játszik, Diarra a Real Madrid, Kanoute pedig a Sevilla játékosa.
2007.12.13. 04:03
 
 
BL: négy angol csapat a legjobb 16 között
A labdarúgó Bajnokok Ligájában a legjobb 16 közé jutott csapatok: AC Milan (olasz, címvédő), Celtic Glasgow (skót), FC Porto (portugál), FC Liverpool (angol), Chelsea (angol), Schalke 04 (német), Real Madrid (spanyol), Olimpiakosz (görög), FC Barcelona (spanyol), Olympique Lyon (francia), Manchester United (angol), AS Roma (olasz), Internazionale (olasz), Fenerbahce (török), Sevilla (spanyol), Arsenal (angol). A nyolcaddöntő sorsolását jövő pénteken Nyonban tartják. Az első mérkőzéseket február 19-én és 20-én játsszák, míg a visszavágókra március 4-én és 5-én kerül sor.
2007.12.12. 23:34
 
 
Újabb vasutassztrájk várható
Várhatóan jövő év elején sztrájkot hirdet a Vasutasok Szakszervezete (VSZ), mert a MÁV Cargo vezetése nem hajlandó új kollektív szerződést kötni a dolgozókkal a december 31-én lejáró régi helyett - mondta Simon Dezső, a VSZ elnöke szerdán Budapesten. A Magyar Újságírók Szövetsége (MÚOSZ) Szociális Párbeszéd Szakosztályának ülésén meghívottként felszólaló szakszervezeti vezető elmondta, hogy a vasutasoknak rengeteg problémával kell szembenézniük, a MÁV-nak nincs tisztességes bérajánlata, január elsejével újabb két cég válik ki a Magyar Államvasutakból, amellyel kapcsolatban még nincs megállapodásuk, valamint veszélybe került a "vasutasok szerzett joga", a menetkedvezmény.
2007.12.12. 21:45
 
 
Milliókat ér John Lennon hajfürtje
Huszonnégyezer fontért (több mint 8,4 millió forint) kelt el a Beatles-emléktárgyak szerdán megrendezett londoni árverésen John Lennon egy hajfürtje. A hajtincset egy telefonon licitáló, nevét titokban tartó személy vásárolta meg a Gorringes aukciós ház árverésén. Az eladási ár mintegy tízszerese volt annak, mint amire a szakértők taksálták a relikvia értékét. A hajfürt John Lennon "A Spaniard in the Works" című könyvének lapjai közt volt található. A kötetet az értékes hajszálakkal együtt az egykori Beatle a gombafejűek fénykorában ajándékozta Betty Glasow-nak, az együttes fodrásznőjének, a következő beírással: To Betty, Lots of Love and Hair, John Lennon.
2007.12.12. 21:36
 
 
Sólyom László: a Duna TV értéket és minőséget közvetít
A Duna Televízió kitartott eredeti küldetése mellett: értéket és minőséget közvetít - hangsúlyozta a közszolgálati médium fennállásának 15. évfordulója alkalmából, a Nemzeti Színházban rendezett szerdai gálaesten Sólyom László köztársasági elnök. Az államfő arról beszélt, a közszolgálatiság "nem reménytelen vállalkozás, és nem vert sereg", büszkén vállalhatja az ellenkultúra szerepét a bulvárral és a puszta szórakoztatással szemben, ha képes megtalálni korszerű nyelvét. Hozzátette: a Duna Televízió ma a kisebbségi létet nem elzárkózásként megélő felfogása egyúttal regionális és immár nem nosztalgikus közép-európai identitást is formál.
2007.12.12. 21:26
 
 
Befejeződött a kamionosok sztrájkja Olaszországban
Az olasz kamion- és teherautó-vezetők szakszervezetei szerda este leállították a három napja tartó sztrájkot. A szervezők azután döntöttek a munkabeszüntetés leállításáról, hogy a kormány ígéretet tett fő követeléseik teljesítésére: ez a dízel üzemanyag árának a csökkentése, az olcsó külföldi konkurenciával szembeni határozott kormányzati fellépés és azoknak a szabályoknak a szigorítása, amelyek előírják, hogy a szállítóknak azonnal fizessenek a megrendelők. A sztrájk miatt Olaszországban már akadozott az üzemanyag- és az élelmiszer-ellátás, számos üzem kénytelen volt átmenetileg bezárni, mert nem volt  nyersanyag- és alkatrész-utánpótlás, a késztermékeket pedig nem lehetett elszállítani.
2007.12.12. 21:21
 
 
Rövidpályás úszó Eb: elégedett az Európai Úszó Szövetség elnöke
Bartolo Consolo, az Európai Úszó Szövetség (LEN) elnöke annak a meggyőződésének adott hangot a debreceni rövidpályás Európa-bajnokság nyitó sajtótájékoztatóján, hogy sikeres lesz az esemény, már csak azért is, mert - mint mondta - a szerdáig tapasztaltak alapján igencsak felkészültek a szervezők. Az elnök a köszöntőjében nem felejtette el megemlíteni, hogy a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) idén ünnepli százéves fennállását. Sven Folvik, a LEN főtitkára hozzátette, az idei Eb-n az UNICEF-fel karöltve korteskednek a világ hátrányos helyzetben élő lakosságáért, ennek apropóján köszöntötte a nemrég UNICEF-nagyköveti kinevezést kapott olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kovács Ágnest.
2007.12.12. 21:00
 
 
Megbírságolta a PSZÁF a Molt
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete megbírságolta a Mol Nyrt.-t. A felügyelet szerdán az MTI-vel közölte, hogy a bennfentes információk nyilvánosságra hozatalára, valamint a bennfentes információk késleltetésére vonatkozó egyes szabályok megsértése miatt 5 millió forintra, a bennfentes kereskedelem tilalmára vonatkozó törvényi rendelkezések megsértése miatt pedig további 43 millió forint felügyeleti bírság megfizetésére kötelezte a Mol Nyrt-t. A közlemény szerint a PSZÁF piacfelügyeleti eljárást folytatott a Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. névre szóló törzsrészvényeire 2007. június 15-ét követő időszakban kötött ügyletek tárgyában.
2007.12.12. 20:26
 
 
Csintalan Sándor szerint rasszista támadás érte
Csintalan Sándor szerint rasszista irányú is volt a kedden ellene elkövetett támadás; erről a HírTv műsorvezetője a  Klubrádiónak beszélt szerdán este. "Rasszista irányú" támadás is volt - mondta a volt szocialista országgyűlési képviselő, aki újságírói közbevetésre közölte: egyetért a Fidesz közleményével is, amely szerint megveretése egyben újságíró elleni támadás és a sajtószabadság elleni támadás is volt. Csintalan Sándor - akit kedden lakásának mélygarázsában támadták meg - a Kontra című műsorban elmondta: sok szempontból szerencséje volt, hiszen a támadás elején úgy esett el, hogy a négy támadó nem tudta egyszerre, folyamatosan ütni.
2007.12.12. 19:42
 
 
Januárban tartják a szerbiai elnökválasztás első fordulóját
Január 20-án tartják a szerbiai elnökválasztás első fordulóját, az esetleges második fordulót két hétre rá rendezik - jelentette be szerdán Oliver Dulic, a szerb parlament elnöke. Az időzítés biztosra vehető következménye, hogy a Szerbiától elszakadni akaró Koszovó tartomány ügye fog állni az elnökválasztási kampány középpontjában, ez pedig a radikálisok jelöltjének, Tomislav Nikolicnak a malmára hajthatja a vizet, rontva a fő vetélytárs, a Nyugat-párti Boris Tadic jelenlegi államfő győzelmi esélyét. Felmérések szerint a két jelölt támogatottsága jelenleg közel azonos. Szerbiában hónapok óta vitatkoztak arról, mikorra tűzzék ki az elnökválasztást.
2007.12.12. 19:30
 
 
Williams: Rosberg 2009-ig hosszabbított
Nico Rosberg, a Forma-1-es Williams istálló német pilótája 2009-ig meghosszabbította a jövő évi világbajnokság végén lejáró szerződését. "17 évesen teszteltem a Williamsnél először, így már öt éve vagyok a csapatnál. Nagyon örülök, hogy ezt a fantasztikus kapcsolatot tovább folytathatjuk. Azért is döntöttem a szerződésem meghosszabbításáról, mert úgy gondolom, nagy eredményeket érhet el a gárda" - nyilatkozta Rosberg. A 22 éves pilóta eddig 35 futamon indult, a 2007-es idényben 20 pontjával az összetett verseny kilencedik helyén végzett.
2007.12.12. 19:25
 
 
Távozik posztjáról a MeH kabinetfőnök-helyettese
Távozik posztjáról Pimper Richárd, a Miniszterelnöki Hivatal kabinetfőnökének helyettese, szakállamtitkár - értesült az MTI szerdán. A távirati iroda úgy tudja, a kabinetfőnök-helyettes a "Regionalizáció, mint a gazdasági fejlődés egyik lehetősége Magyarországon" című tanulmány miatt távozik, amelyet a Miniszterelnöki Hivatal szeptemberben több mint 6 millió forintért rendelt meg. Az origo internetes újság szerint a 138 oldalas tanulmány átvételét Pimper Richárd helyettes kabinetfőnök írta alá. Daróczi Dávid kormányszóvivő reagálásában azt mondta, a tanulmányra szükség volt, de szakmailag nem felelt meg a minőségi követelményeknek, amit ellenőrizni kellett volna az átvétel előtt.
2007.12.12. 18:15
 
 
4,5 milliárd a népszavazás lebonyolítására
A jövő évi népszavazás megszervezésére és lebonyolítására mintegy 4,5 milliárd forintot csoportosít át a kormány - jelentette be a kormányszóvivő. Mint mondta, a 4.470 millió forintos összeget a 2008-as - az Országgyűlés által még el nem fogadott - büdzsé valamely fejezetében különítik el. Daróczi Dávid ismertetése szerint az összegből 2,5 milliárd forintot a szavazatszámláló bizottságok működésére, valamint dologi és technikai kiadásokra költenek, 1,3 milliárdot szánnak szavazólapok gyártására és a rendszer üzemeltetésére. További 584 millió forintos kiadást jelent az új szerverek cseréje, 130 millió forintot pedig a külföldön tartózkodó magyar állampolgárok szavazásának lebonyolítására költenek.
2007.12.12. 17:35
 
Capello megérkezett Londonba
A BBC internetes oldalának értesülései szerint megérkezett Londonba Fabio Capello, hogy megkezdje a tárgyalásokat az Angol Labdarúgó Szövetséggel (FA) a válogatott szövetségi kapitánya posztja ügyében. Sajtóértesülések szerint valószínűsíthető, hogy a felek 48 órán belül meg is egyeznek. Az angol kispadról novemberben kellett távoznia Steve McClarennek, miután a válogatott nem jutott ki a jövő évi Európa-bajnokságra. Ezt követően sokáig mindenki José Mourinhót, a Chelsea volt trénerét tartotta a legesélyesebbnek a posztra, ám a portugál szakember hétfőn kijelentette, hogy nem akar szövetségi kapitány lenni.
2007.12.12. 17:02
 
 
Tűz egy kínai lakóházban: eddig 21 halott
Tűz ütött ki szerdán egy kínai toronyházban, legkevesebb 21 ember életét vesztette, ketten súlyosan megsérültek - jelentette az AFP francia hírügynökség. A kínai állami média szerint többszázan voltak a 28 emeletes, kelet-kínai épületben a tűz keletkezésekor. Többségüket sikerült kimenteni, de valószínűleg többen is bentrekedtek.
2007.12.12. 16:30
 
 
Utasszállító landolt az Antarktiszon
Szerdán először szállt le utasszállítógép az Antarktiszon. Korábban ugyanis csak katonai repülők tudtak landolni a déli-sarkon. Az Airbus A319-es gép Ausztráliából indult próbaútra. A tervek szerint egy héten belül rendszeres járatok lesznek a két földrész között. Igaz, turistákat nem szállítanak, mindössze tudósokat, kutatókat és a nekik szükséges árúkat. Eddig az expedíciók zöme hajóval indult az Antarktiszra, az út pedig hosszú heteket vett igénybe.
2007.12.12. 16:28
 
 
Öttusa: Horváth Viktor a világranglista élén
Horváth Viktor áll az élen a Nemzetközi Öttusa Szövetség (UIPM) legfrissebb világranglistáján. Az idén Európa-, majd világbajnoki címet szerzett székesfehérvári versenyzőt a német Eric Walther és a litván Edvinas Krungolcas követi a dobogós pozíciókban. A nőknél a legjobb magyar, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok - az idén a korábbiaknál visszafogottabban teljesítő - Vörös Zsuzsanna a tizenharmadik. Vezet a kazah Lada Jienbalanova.
2007.12.12. 16:08
 
 
NOB: Jonest megfosztották olimpiai érmeitől
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) megfosztotta a doppingolását beismerő Marion Jonest a 2000-es nyári játékokon szerzett érmeitől. A döntést Jacques Rogge NOB-elnök jelentette be a szervezet végrehajtó bizottsági ülése után, hozzátéve, hogy az amerikai vágtázót, aki Sydneyben három arany- és két bronzérmet szerzett, örökre kizárhatják az ötkarikás játékokról. "Diszkvalifikáltuk és töröltük az eredményeit" - mondta Rogge. A 32 éves Jones október 5-én vallotta be, hogy - bár tudtán kívül - 1999-től két éven át doppingszereket használt.
2007.12.12. 16:03
 
 
A kormány elítéli a szélsőjobboldal cigányellenes, rasszista akcióit
A kormány minden tagja elítéli a Magyar Gárda és a vele szövetséges szélsőjobboldali szervezetek cigányellenes, rasszista szavait és akcióit - tudatta a kormányszóvivői iroda. A kommüniké kitér arra, hogy a kormány hisz abban: egy demokratikus köztársaságban a jognál is erősebb fegyver a közösség szolidaritása, egységes föllépése, morális tiltakozása az ilyen fasisztoid, kirekesztő jelenségekkel szemben. A kormány tagjai egyértelművé kívánják tenni, hogy elfogadhatatlan a számunkra minden olyan törekvés, amely a nemzet közösségéből bárki, bármilyen alapon ki akar rekeszteni, ami a közösségünk bármelyik tagjával, vagy nemzetalkotó kisebbségével szemben gyűlöletet próbál kelteni.
2007.12.12. 15:41
 
 
A VDSZSZ megtartja a december 17-én kezdődő sztrájkot
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) megtartja a december 17-én 6 órától kezdődő határozatlan ideig meghirdetett sztrájkot a vasúti mellékvonalakért, az egészségügyi törvény visszavonásáért, illetve a nyugdíjszámítás változatlan hagyásáért - mondta Gaskó István, a VDSZSZ elnöke szerdán. Emlékeztetett arra, hogy a VDSZSZ kedden nem fogadta el a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) megállapodás-tervezetét a mellékvonalak kérdéséről, amelyet három reprezentatív vasutas szakszervezet viszont aláírt. Szerinte nem gyengül a VDSZSZ fellépése azzal, hogy a Vasutasok Szakszervezete (VSZ) visszavonta az októberi sztrájkfelhívását, hiszen a VSZ nem hirdetett december 17-re munkabeszüntetést.
2007.12.12. 15:00
 
 
Nemzet Sportolója: Sági Györgyné Rejtő Ildikó kapja a címet
A kormány szerdai ülésén elfogadta Bajnai Gordon, sportot felügyelő önkormányzati és területfejlesztési miniszter előterjesztését, így a sportszakma ajánlásával összhangban dr. Sági Györgyné Rejtő Ildikó kapja a Nemzet Sportolója címet. A címet a kétszeres olimpiai bajnok tőrvívónő ünnepélyes keretek között veheti majd át, a közeljövőben. Elbert Gábor sportszakállamtitkár a Nemzet Sportolóival folytatott keddi egyeztetés után javasolta Sági Györgyné Rejtő Ildikót új tagnak a társaságba. A Nemzet Sportolói a többség javaslata alapján, egyetértésben nevezték meg jelöltjüket. A 12 kiválóságból álló "klubban" Zsivótzky Gyula olimpiai bajnok kalapácsvető szeptember 29-i halálával üresedett meg egy hely.
2007.12.12. 14:24
 
Csillagszóró hadművelet: eddig 7 millió munkavédelmi bírság
A "Csillagszóró hadművelet" néven, a fogyasztók és a munkavállalók biztonsága érdekében indított ellenőrzés keretében december 10-ig súlyos veszélyeztetés miatt összesen mintegy 7 millió forint munkavédelmi bírságot szabtak ki - közölte a OMMF Közép-magyarországi Munkavédelmi Felügyelősége. Súlyos veszélyeztetés miatt 28 esetben szabták ki a munkavédelmi bírságot. A munkavédelmi szabályok súlyos megsértése esetén 50 ezer forinttól 10 millió forintig terjedő bírságra számíthatnak a foglalkoztatók. A legtöbb hiányosságot az építőiparban és a feldolgozó iparban találták a munkavédelmi felügyelők.
2007.12.12. 13:59
 
 
Fidesz: az egészségügy átalakításának célja a pénzkivonás
Az egészségügyi rendszer átalakításakor nem szakmai koncepciók versengenek egymással, hanem politikai alkuk köttetnek, amelyekkel a koalíció célja az, hogy a pénzkivonás mögé valamilyen törvényi hátteret tegyenek - mondta Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője. Valójában arról van szó, hogy a korábbi kormányzati terveknek megfelelő pénzmennyiséget ki akarja venni a koalíció az egészségügyből. Ezt pedig csak úgy tudják megtenni, ha valahogy parlamenti többséget biztosítanak ahhoz, hogy ezt a törvényjavaslatot elfogadják - mondta a frakcióvezető.
2007.12.12. 13:47
 
 
Virtuális szerelmes vírus
Új típusú adathalász vírus jelent meg az interneten. A Cyberlover befurakszik a beszélgetőprogramokba és velük csevegve, kicsikarja a felhasználók személyes adatait - olvasható a Computerworld című informatikai magazin amerikai mutációjában. A szakértők szerint a vírus különféle "személyiségekkel" bír a "romantikus szerelmestől" a "szexragadozóig", és egyszerre akár tíz társkeresővel képes "beszélgetni". "A Cyberlover eddig sosem látott rosszindulatú program: képes megérteni és szimulálni az emberi kapcsolatokat, emberi beavatkozás nélkül intelligens beszélgetést folytat" - magyarázza Szergej Sevcsenko, a Pc Tools (a Spyware Doctor, a Spam Monitor és számos más biztonsági szoftver gyártója) egyik vezetője.
2007.12.12. 13:43
 
 
Újra Britney az élen
Idén is Britney Spears nevére kerestek rá a legtöbben az interneten. Az énekesnő hatodszor a legnépszerűbb.
2007.12.12. 13:36
 
 
Norvég hóember hadüzenete a finn Mikulásnak
A hóember fővárosaként törekszik világhírnévre Maalselv, a kis norvég falu, amely vetélytársa lenne a szomszédos Finnország Mikulás-falujának, Rovanieminek. "A Mikulás vulgáris, kereskedelmi plasztik figura, akit nem is érdemes gyermekeknek ajánlani, míg a hóember autentikus és természetes alak, akit a téllel hoznak kapcsolatba. - mondta a norvég Hóember Park kitalálója. Az ötletgazda a finnek tévedésének" nevezte, hogy olyan piacot választottak, amely évente csak egyetlen nap működik. "Mi ezzel szemben egész éven át nyitva akarunk tartani" - jelentette be. A Hóember Park mellett valószínű, hogy a helybeli Bardufoss repülőtér a "Snowman Inteternational Airport" nevet kapja.
2007.12.12. 13:29
 
Sikeres a Lépj egyet előre program
Sikeres a Lépj egyet előre program, amelynek keretében 2006 februárja és 2007 vége között 15.661, döntő részben szakképzetlen személy a munkaerőpiacon keresett szakmát szerzett - mondta Csizmár Gábor a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára a szerdai budapesti programzáró konferencián. Az ingyenes képzéshez, illetve a minimálbér szerinti juttatáshoz az Európai Unió és a Munkaerőpiaci Alap 4,8 milliárd forintot biztosított. A program folytatódik, a következő két évben 10,6 milliárd forint felhasználásával 22 ezer személyt kívánnak bevonni ebbe a szakképzési programba.
2007.12.12. 13:23
 
 
Aláírták az európai alapjogi chartát
Hans-Gert Pöttering, az Európai Parlament elnöke, José Manuel Barroso bizottsági elnök, valamint José Sócrates, az EU soros elnökségét adó Portugália miniszterelnöke szerdán az Európai Parlament strasbourgi épületében ünnepélyesen aláírta az Alapvető Jogok Chartáját. Az alapjogi charta az európai polgárok és az EU-országbeli lakosok polgári, politikai, gazdasági és szociális jogait sorolja fel, az unió közös értékeként határozva meg ezeket a jogokat. Ezzel hivatalosan is kihirdették azt a dokumentumot, amelyre az Európai Unió működési kereteit újrafogalmazó reformszerződés, az elmúlt hónapokban kidolgozott Lisszaboni Szerződés egyik cikkelye hivatkozik.
2007.12.12. 13:00
 
 
A kevés és a sok alvás is növeli a halálozási kockázatot
Korábban halnak meg azok, akik az átlagos 8 óránál rendszeresen többet, vagy kevesebbet alszanak naponta, állítja egy brit tanulmány. Mintegy tízezer felnőttet követtek nyomon Nagy-Britanniában 17 éven keresztül. A kutatók azt találták, hogy azok, akik a vizsgálat kezdetén kevesebbet aludtak, kétszer nagyobb eséllyel haltak meg szívinfarktusban vagy agyi katasztrófában (stroke), mint azok, akik kitartottak a napi 7-8 órás alvás mellett. Másrészről akik 8 óránál rendszeresen többet aludtak naponta, szintén kétszer nagyobb eséllyel haltak meg más - nem szív- és érrendszeri betegségekben -, mint az átlagot követő csoport. A Sleep című szakfolyóiratban közzétett tanulmány nem tér ki az okokra.
2007.12.12. 12:45
 
 
Újabb, a népszavazással kapcsolatos beadványt utasított el a Legfelsőbb Bíróság
Újabb, az Országos Választási Bizottságnak (OVB) a Fidesz és a KDNP népszavazási aláírásait hitelesítő döntéseit támadó beadványt utasított el a Legfelsőbb Bíróság (LB). Egy magánszemély szerdán személyesen terjesztette a bíróság elé felülvizsgálati kérelmét, amelyben azt az OVB határozatot támadta, amely megállapította: megfelelő számú aláírás gyűlt össze a tandíj, a vizitdíj és a kórházi napidíj kérdésében a népszavazáshoz és a referendum kiírható. A bíróság felülvizsgálatra alkalmatlannak találta a kérelmet és azt érdemi vizsgálat nélkül utasította el. Végzésében az LB megállapította: a felülvizsgálat elkésett, mivel a rendelkezésre álló három napos határidőn túl nyújtotta be azt a kérelmező.
2007.12.12. 12:42
 
 
Taxis lett Schumacher
Taxisofőr lett Michael Schumacher, de nem azért, mert elszegényedett. Csak egyetlen fuvar erejéig taxizott, és azzal a fuvarral sem keresett, hanem költött. A Forma-1 hétszeres világbajnoka a családját vitette ki taxival Németországban egy repülőtérre, ám késésben voltak, ezért helyet cserélt a taxisofőrrel. A hivatásos személyszállító fuvaros szerint Schumacher teljesítménye alapján kiérdemelte a leggyorsabb német taxis címét. A volt autóversenyző az út végén a hatvan eurós viteldíjon felül száz euró - 25 ezer forint - borravalót adott a taxisnak a nem vezetésért.
2007.12.12. 12:41
 
 
Horváth Viktor, Kulcsár Krisztián vagy Talmácsi Gábor lehet az év sportolója
Az öttusázó Horváth Viktor, a vívó Kulcsár Krisztián és a gyorsaságimotoros Talmácsi Gábor közül kerülhet ki az Év sportolója. A Magyar Sportújságírók Szövetsége 1958 óta tartó választásán ez a három sportoló került dobogóra, a sorrendre, így a győztes személyére minden kategóriában december 19-én, a Sportcsillagok Gálaestjén derül fény - hangzott el az esemény sajtótájékoztatóján. A nőknél a triatlonos Csomor Erika, a kajakos Kovács Katalin és a teniszező Szávay Ágnes került az első háromba. A csapatoknál a Kozmann György, Kolonics György kenupáros, a női asztalitenisz-válogatott és a férfi kardcsapat van harcban az első helyért.
2007.12.12. 12:06
 
 
A direkt marketing területén etikus adatkezelést várnak el az emberek
A direkt marketing (dm) területén is garantáltan biztonságos, etikus adatkezelést várnak el az emberek a személyes információkat illetően - mondta Bartók János, a dm-piacon is érdekelt TeleData Kft. ügyvezető igazgatója. Hozzátette: az üzleti szférának azért is fontos ez a felmérés, mert megerősíti azt, hogy a dm-eszközöket kombináltan kell alkalmazni, s nem minden terméket, szolgáltatás lehet hatékonyan ugyanazzal az eszközzel eladni. A különböző fogyasztói csoportok ugyanis más-más dm-eszközre, és eltérő mértékben fogékonyak. Például a fiatal, tehetős fogyasztók mintegy ötven százaléka már vásárolt konkrét terméket címzetlen és címzett dm-küldemény hatására.
2007.12.12. 11:46
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546[2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista