2020. május 30., szombat - Zsanett, Janka
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Sztrájkoltak a GE Tungsram zalaegerszegi gyárában
Az országos sztrájkhoz kapcsolódva fél órás munkabeszüntetést tartottak hétfőn délelőtt a GE Tungsram Zrt. zalaegerszegi gyárában. A Tungsram Dolgozók Független Szakszervezete zalaegerszegi alapszervezeti elnöke az MTI-nek elmondta: délelőtt 9 óra 20 perctől 9 óra 50-ig tartott a sztrájk, amelyben a jelen lévő alkalmazottak 70 százaléka vett részt. Novák József hozzátette: a 460 dolgozót foglalkoztató gyárban 206-an voltak abban a műszakban. A megszakítás nélküli üzemrészekben, vagyis az üveggyárban és az energiaellátásban folyamatos volt a munka, ezzel biztosították az elégséges szolgáltatást.
2007.12.17. 13:53
 
 
A BKV eladja a bliccelők pótdíjtartozásait
Várhatóan január első felében írja ki a Budapesti Közlekedési Zrt. a pótdíjtartozások eladására a közbeszerzési eljárást - tudatta a közlekedési társaság sajtóosztálya hétfőn az MTI-vel. A BKV idei bliccelésellenes kommunikációs kampányába illeszkedő "Blicc over" elnevezésű akció végleges financiális elszámolása megtörtént: a figyelemfelkeltő kampány pontosan 77.546.323 forint bevételt eredményezett; a kampány összesen 8.622.664 forintba került - közölte a BKV. A kampányt 2007. október 18-án hirdette meg a BKV; az akció keretében valamivel több mint egy hónapon át 20 százalékos kedvezménnyel fizethették be az adósok az elmúlt öt év során keletkezett pótdíjtartozásaikat.
2007.12.17. 13:48
 
 
Hamarabb szavaznak az egészségbiztosítási törvényjavaslatról
A tervezett napirendhez képest előrébb hozta a jövő évi költségvetésről, az egészségbiztosítási törvényjavaslatról, a lisszaboni szerződésről, valamint a népszavazásról szóló voksolásokat az Országgyűlés házbizottsága. Ezt Szili Katalin házelnök jelentette be a testület hétfői rendkívüli ülése után. Napirenden marad az ombudsmanok megválasztása is - hangsúlyozta az Országgyűlés elnöke. Arra a kérdésre válaszolva, hogy az egészségbiztosításról szóló előterjesztés szavazásakor miként voksol majd, Szili Katalin azt mondta, ő fog elnökölni, de az "álláspontja így is nyilvánvaló".
2007.12.17. 13:26
 
 
A MÁV a bírósághoz fordult a sztrájk miatt
A MÁV és a MÁV-START ZRt. kérelmet nyújtott be hétfőn a Fővárosi Munkaügyi Bírósághoz a VDSZSZ által megkezdett határozatlan idejű sztrájk jogellenességének megállapítása érdekében - közölte a MÁV Zrt. az MTI-vel. Gaskó István, a VDSZSZ elnöke elmondta, hogy hasonló követelésekért már több esetben törvényesen sztrájkolt a VDSZSZ. Szerinte a bírósághoz fordulás a MÁV ellenlépése azért, mert a szakszervezet feljelentette a sztrájk idején törvényellenesen fellépő munkaadókat.
2007.12.17. 13:15
 
A munkaadói járulékok 8-10 százalékos csökkentését javasolja a GVK
A munkaadói járulékok 8-10 százalékos csökkentése révén évente 180-200 milliárd forinttal kisebb lehetne az élőmunka terhelése - ez a Gazdasági Versenyképességi Kerekasztal (GVK) hétfői ülésén megfogalmazott, 2009-től bevezethető adóváltoztatások egyik legfontosabb eleme. A kisebb tb-járulék fedezeteként a GVK az általános forgalmi adó emelését javasolja 20-ról 22-24 százalékra. A kerekasztal szerint a társasági adó emelése - 16 százalékról 20 százalékra - lehetővé tenné a vállalkozásokat terhelő négy százalékos különadó megszüntetését, miközben 50 millió forintos adóalapig megmaradna a 10 százalékos adómérték.
2007.12.17. 13:10
 
Egyre több a rossz adós
Az utóbbi három hónapban jelentősen emelkedett a rossz adósok száma az országban - írja a Magyar Nemzet. A központi hitelinformációs rendszer szerint szeptemberben 420 ezren voltak feketelistán, mára ez a szám eléri a 480 ezret. Van olyan ember, aki 17 darabmulasztással van a rendszerben - ez az országos rekord.
2007.12.17. 13:10
 
Pusztító vihar Kanadában és az USA-ban
Csaknem 40 centiméter hó esett Kanada keleti részén vasárnap. A torontói és montreali repülőtereken 100 járatot töröltek a rossz időjárás miatt. A közúti és vasúti közlekedést is akadályozta a vihar: Torontóban vasárnap 600 autóbalesetet okozott az időjárás. Az erős széllel kísért havazás és a jég miatt több autó lecsúszott az utakról. Egy nő meghalt, amikor az út szélén álló autója mellett elütötte egy hóeke.
2007.12.17. 13:02
 
Újra járható az Erzsébet híd
Elbontották az Erzsébet híd pilléreinél a járdát lezáró kordont a rendőrök hétfőn délelőtt fél tizenegy után - mondta el a Független Hírügynökségnek Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője. A kordont reggel hét körül azért építették fel, mert korábban érkezett egy bejelentés, hogy félpályás demonstráció készül a hídon, amit a rendőrség megtiltott.
2007.12.17. 13:00
 
 
Carla Bruni egykori topmodell lett Sarkozy új barátnője
Carla Bruni énekesnő Nicolas Sarkozy új barátnője; az olasz származású egykori francia topmodellről és a francia államfőről a párizsi Disneylandben készült közös (megrendelt) fotóval a címlapján jelent meg hétfőn több francia országos napilap. Az "elnök barátnője" látható például a Le Figaro című kormányközeli napilap címlapján, amely a Point de Vue szerdán megjelenő magazin címlapjáról készült fotót is közli belső oldalán. Ezen látható ugyanis először együtt a két híresség. A Le Parisien részletesen beszámol arról, hogy Sarkozy és Bruni először mutatkozott együtt Disneylandben. "Sarkozy-Bruni tündérmese a Disney-től" című cikkében a baloldali Libération is megerősítette, hogy az "elnök és az énekesnő egy pár".
2007.12.17. 12:49
 
 
A Magyar Gárda feloszlatását kéri az ügyészség
A Magyar Gárda Kulturális és Hagyományőrző Egyesület feloszlatását kéri a Fővárosi Főügyészség közigazgatási jogi osztálya - tájékoztatta az MTI-t a szervezet szóvivője hétfőn. Morvai Attila hozzátette: az erről szóló keresetüket hétfőn nyújtották be az illetékes Fővárosi Bíróságnak. Az MTI kérdésére válaszolva elmondta: az ügyészség azért döntött a feloszlatást kezdeményező kereset mellett, mert álláspontjuk szerint a Magyar Gárda az egyesületi törvénybe ütközően gyakorolta tevékenységét. Külön kitért arra is, hogy a jogszabály kimondja: az egyesületi jog gyakorlása mások jogait és szabadságát nem sértheti.
2007.12.17. 12:38
 
Maldini, az AC Milan sztárja jövőre visszavonul
A szezon végén visszavonul Paolo Maldini, a Bajnokok Ligája-győztes és vasárnap óta klubvilágbajnok AC Milan veterán futballsztárja. "Mindent megnyertem a klubommal, ezért könnyű szívvel intek majd búcsút a labdarúgásnak. Az utóbbi időben már komoly fájdalmaim vannak a pályán, ami nagyon megterheli a szervezetemet. Nagy álmom, hogy utoljára még szerepelhessek májusban a moszkvai BL-döntőn" - jelentette ki a milánói születésű hátvéd, aki júniusban tölti be 40. életévét. A 126-szoros válogatott Maldini ezüstérmet nyert az 1994-es világ- valamint a 2000-es Európa-bajnokságon, és 1985 óta több mint 600 meccsen szerepelt a Serie A-ban.
2007.12.17. 12:32
 
 
Fidesz: nem az egészségbiztosítási törvényjavaslatra
A Fidesz és a KDNP fenntartja, hogy nemmel szavaz az egészségbiztosításról szóló törvényjavaslatra, az ellenzéki frakciószövetség a hétfői végszavazáson emellett nemet mond a költségvetési törvényre és a regisztrált élettársi kapcsolatról szóló javaslatra is, ugyanakkor támogatni fogja a két ombudsmanjelöltet - mondta a Fidesz frakcióvezetője hétfőn Budapesten. Navracsics Tibor a Fidesz-KDNP frakciószövetségi ülése után hangsúlyozta: az egészségbiztosításról szóló előterjesztés záróvitájában elmondják, hogy Magyarország jelenlegi helyzetében rendkívül kockázatos vállalkozás az egészségügy privatizációja, mert kettészakíthatja a társadalmat.
2007.12.17. 12:25
 
 
Megújul a Lexus GS
A Lexus megújítja GS-szériáját a 2008-as modellévre, és egy új sportautót is piacra dob.
2007.12.17. 11:41
 
74 éves karácsonyfa
74 éves karácsonyfája van egy 74 éves férfinak Nagy-Britanniában, de még mindig "működik". A nyugdíjas rendőr két hónapos volt csupán, mikor apja 1933-ban vásárolta a műfenyőt - merthogy persze nem "hús-vér" fáról van szó. Nem volt olcsó: az apa két heti bére ment rá a mindössze 60 centi magas karácsonyfára. Viszont meg lett becsülve: azóta is minden évben ezt használja fia és ugyanazokkal a - ma már antik - díszekkel ékesíti fel. "Ez a fa volt apám büszkesége, az összes szomszéd megcsodálta" - mondta a The Sun című brit lapnak a többszörös nagypapa.
2007.12.17. 11:34
 
Füves cigi miatt visszavett karácsonyi ajándék
A lábát lejárta egy apa Kanadában, hogy megvásárolhassa karácsonyra fia áhított videojátékát, de aztán büntetésből eladta az interneten. "Azt hittem, a szent Grált leltem meg, amikor két hét járkálás után végre sikerült megvennem a játékot a fiamnak, méghozzá idejében. Erre mire megyek haza?! A gyerek narkós cigit szív két haszontalan haverjával a hátsó kertben!" - dohogott az apa, aki mérgében és büntetésül elárvereztette a játékot az interneten hatalmas haszonnal. 90 dollárért (15 300 forintért) vette és 9100 dollárért (bő másfél millió forintért) adta el. Az apa egyébként tanár és úgy döntött, hogy további büntetésül mégis vesz videojátékot fiának karácsonyra, csak éppen olyat, amilyet a gyerek utál: lányoknak való babásat.
2007.12.17. 11:21
 
 
Sarkozy nemzetközi haderő létrehozását javasolja a palesztin biztonsági szervek támogatására
Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök nemzetközi haderő létrehozását javasolta a palesztin biztonsági szervek támogatására a párizsi donor-konferenciának megnyitóján. A francia államfő úgy vélekedett, hogy miután a Palesztin Hatóság elkötelezte magát a törvényesség és a rend mellett, a palesztin biztonsági szolgálatoknak újra kell alakulniuk, profikká kell válniuk és ehhez van szükség "a megfelelő időben, megfelelő feltételek között" a nemzetek közösségének segítségére. Sarkozy egyúttal 300 millió dollár sürgős segélyt ígért a palesztinoknak.
2007.12.17. 11:10
 
 
FIFA-világranglista: Argentína az élen, Magyarország az 50.
A magyar válogatott két helyet javított legutóbbi pozícióján, így az 50. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet idén Argentína zár az első helyen. Az élen az argentinokat Brazília és Olaszország válogatottja követi. A magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportba került csapatok közül a portugálok a 8., a svédek a 24., a dánok a 31., az albánok a 80., a máltaiak pedig a 136. helyet foglalják a rangsorban. FIFA-világranglista (zárójelben a múlt havi helyezés): 1. (1.) Argentína 1523 pont 2. (2.) Brazília 1502 3. (3.) Olaszország 1498 4. (4.) Spanyolország 1349 5. (5.) Németország 1298.
2007.12.17. 10:50
 
Teltház a szállodákban
Megteltek a hazai szállodák szilveszterre, karácsonyra azonban még van szabad hely - írja a Világgazdaság. Szinte teltház van a fővárosi szálláshelyeken illetve a vidéki klasszikus fürdőhelyeken is. A budapesti szállodákat szilveszterkor döntően külföldiek töltik meg, de akad néhány hazai vendég is.
2007.12.17. 10:47
 
Munkabeszüntetés több száz iskolában
A tanítási idő megkezdésével, azaz hétfő reggel nyolc órakor országszerte több száz iskolában elkezdődött a pedagógusok sztrájkja. Az előzetes adatok szerint körülbelül 30 ezer tanár nem veszi fel a munkát néhány órára, és további 20 ezren kék szalaggal szolidárisak kollégáikhoz, de tanítanak. A Pedagógus Szakszervezet (PSZ) és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a Liga által szervezett általános sztrájkhoz csatlakozott.
2007.12.17. 10:46
 
Ferihegyen zavartalan a forgalom
Semmiféle fennakadást nem okozott a légi közlekedésben a Ferihegyi repülőtér két szakszervezetének hétfő reggeli kétórás sztrájkja. A munkabeszüntetés délelőtt kilenc órakor befejeződött.
2007.12.17. 10:40
 
 
ÚJ MAXI: Kylie: 2 Hearts
A 2004-es Ultimate Kylie válogatás-CD és klip-DVD karrierösszegzéséhez kapcsolt Showgirl turnét 2005 tavaszán meg kellett szakítania Minogue kisasszonynak, amikor mellrákot diagnosztizáltak nála, de a sikeres kezelés és a gyógyulás után ott folytatta, ahol másfél évvel korábban abbahagyta (lásd a Showgirl – Homecoming Live koncertlemezt). Ezután nem kellett sokat várni az ausztrál diszkótündér tizedik stúdióalbumára, az X-re sem, melyet egy pöpec glam-pop sláger harangozott be.
2007.12.17. 10:05
 
LABDARÚGÁS: Győzött a Villareal a Getafe otthonában
A Getafe otthonában győzött vasárnap délután a Villareal, a spanyol bajnokság 16. fordulójában. A sárga tengeralattjáró becenévre hallgató Villareal 3-1-re győzött. Nihat, a vendégek török támadója kétszer is eredményes volt.
2007.12.17. 10:02
 
Igazoltatnak a rendőrök az Erzsébet hídon
Igazoltatnak a rendőrök az Erzsébet hídon, mivel két magánszemély demonstrációt jelentett be oda, de ezt a Budapesti Rendőr-főkapitányság egy határozatában megtiltotta - közölte Tafferner Éva, a BRFK szóvivője hétfőn az MTI-vel. A szóvivő elmondta, hogy az Erzsébet hidat lezárták a gyalogos forgalom elől: a pesti és a budai hídfőnél is kordon zárja el a járdát. A rendőrök készenlétben állnak, hogy megőrizzék a híd forgalmának zavartalanságát - tette hozzá. Tafferner Éva az MTI kérdésére válaszolva azt mondta, hogy eddig nem találtak a rendőrök a demonstrációra érkezett embereket. Arra a kérdésre egyelőre nem tudott választ adni a szóvivő, hogy meddig lehet rendőri jelenlétre számítani az Erzsébet hídon.
2007.12.17. 09:45
 
Szavazási dömping az utolsó parlamenti napon
Hétfőn ülésezik utoljára ebben az esztendőben az Országgyűlés. A képviselők nemcsak az adatvédelmi és a jövő nemzedékek ombudsmanjairól döntenek, de többek között szavaznak az egészségbiztosítási rendszer változásáról, a 2008-as költségvetésről, a fideszes népszavazás elrendeléséről, a rendőrségi törvény módosításáról és a bejegyzett élettársi kapcsolatról is.
2007.12.17. 09:43
 
Kordon az Erzsébet hídon
Kordonnal zárták le a rendőrök a fővárosi Erzsébet híd mindkét oldali járdáját hétfőn reggel hét óra előtt nem sokkal - jelentette a Független Hírügynökség helyszíni tudósítója. Az autók közben probléma nélkül közlekednek. A rendőrségi készültség amiatt van, mert a hídra korábban félpályás útlezárást jelentett be egy soproni férfi, ám a hatóság a demonstrációt megtiltotta.
2007.12.17. 09:40
 
LABDARÚGÁS: Idegenben nyert az Internazionale
Idegenben győzött vasárnap késő este az Internazionale az olasz bajnokság 16. fordulójának utolsó mérkőzésén. A címvédő Inter a Cagliari otthonából hozta el a három pontot 2-0-ás sikerével. A vendégek góljait Cruz és Suazo szerezték. Az Inter ezzel már hét pontra növelte előnyét a második helyezett Rómával szemben. Harmadik a Juventus, nyolc ponttal lemaradva az éllovas Intertől.
2007.12.17. 09:39
 
1, 3 milliárdos rekord aukciós forgalom a Virág Judit Galéria vasárnapi aukcióján
Magyar aukciós csúcs született vasárnap este. A hazai árverések történetében az eddigi legmagasabb összkikiáltási árról - 750 millió forintról - indult és rekord összeggel - 1,3 milliárdon - ért véget vasárnap késő este a Virág Judit Galéria és Aukciósház téli árverése.180 millióért ment el Munkácsy "Az alvó nagypapa" című alkotása, a másik Munkácsy-festmény a "Teát öntő nő" pedig 90 millióért kelt el - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Budapest Kongresszusi Központban rendezett árverést követően Törő István, a Virág Judit Galéria és Aukciósház társtulajdonosa.
2007.12.17. 09:37
 
Az al-Kaida szerint a britek menekülnek Irakból
Az al-Kaida második embere szerint az iraki lázadók erősebbek, mint valaha. Ezt bizonyítja, hogy a britek "menekülnek" az országból. Ajman al-Zavahiri vasárnap egy internetes oldalon tette közzé videóját, angol felirattal. A brit napilapok hétfői számai is visszavonulásnak ítélték, hogy az iraki erők vasárnap hivatalosan átvették a felügyeletet a britektől a déli Bászra tartományban.
2007.12.17. 09:34
 
 
Késéssel kezdődnek a hétfőre szervezett félpályás útlezárásos tiltakozások
Kisebb-nagyobb, egyes helyeken több órás késéssel kezdődnek a hétfő reggelre szervezett félpályás útlezárásos tiltakozások - jelentették az ország több megyéjéből az MTI tudósítói. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Civilek a Nemzetért Mozgalom hétfő reggel hét órától hirdetett forgalomlassító tiltakozást a 41-es főút Apagy környéki részére és a Nyíregyháza előtti körforgalomra, azonban félóra elteltével is csak néhány jármű ácsorgott az apagyi szakaszon. Somogy megyében két órás csúszást jeleztek a szervezők, akik reggel hét órától Kaposvár és Siófok belterületén hirdettek félpályás útlezárást.
2007.12.17. 09:00
 
 
Megkezdődött a mekkai zarándoklat
Közel kétmillió muzulmán kezdte meg hétfőn az iszlám hívők hagyományos éves zarándoklatát a szaúd-arábiai Mekkában. A háddzs első napján a fehér ruhát viselő zarándokok a Mekkától öt kilométerre lévő Mína-völgybe utaznak, és a nap hátralevő részét és az éjszakát imádkozással és meditációval töltik. A zarándoklat alkalmából széles körű biztonsági intézkedéseket hoztak Szaúd-Arábiában, és a mentők is nagyfokú készültségben állnak, hogy szükség esetén segítséget tudjanak nyújtani. A szaúdi hatóságok el akarják kerülni, hogy az előző évekhez hasonlóan újabb tömegszerencsétlenség történjen a szertartássorozat alatt. Az idei mekkai zarándoklaton Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök is részt vesz a szaúdi király meghívására.
2007.12.17. 08:45
 
 
Sztrájkolnak az egri Markhot Ferenc Kórházban
Az egri Markhot Ferenc Kórházban formailag megkezdődött ugyan a hétfő reggel 7 és 9 óra közötti időre hirdetett sztrájk, de a dolgozók zöme visszalépett, így csak mintegy harmincan demonstrálnak a rendelőintézet földszintjén, a betegek ellátása pedig zavartalan - tájékoztatta az MTI-t a kórház szakszervezeti vezetője. Eredetileg a rendelőintézetben, a radiológián és a laboratóriumban tervezték a munkabeszüntetést, de Hegyalja Judit elmondta, minden osztályon zavartalan a betegek ellátása. A szakszervezeti vezető szerint a legtöbben megijedtek és visszaléptek a sztrájktól, miután a kórház vezetése pénteken mindenkivel megismertette az ÁNTSZ szigorú szabályozását.
2007.12.17. 08:28
 
 
Sérülés és szexi titkok
Emma nem tud lábra állni, de a rajongókat kárpótolja a többi lány, mert a szájukat járatják.
2007.12.17. 08:24
 
 
A VDSZSZ feljelenti a törvénytelenül intézkedő munkaadókat
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) feljelenti a munkaügyi főfelügyeletnél azokat a vasúti vezetőket, akik törvényellenesen meghosszabbítják a korábban szolgálatban lévők munkaidejét - mondta Gaskó István, a VDSZSZ elnöke az MTI érdeklődésére hétfőn. Az MTI információja szerint Sárospatakon, Halmajban, Szendrőn, Sátoraljaújhelyen, Celldömölkön, Tapolcán, Zalaegerszegen leváltják a sztrájkolókat, illetve túlmunkát rendelnek el a munkabeszüntetésben részt venni nem kívánó vasutasok számára.
2007.12.17. 08:20
 
 
Ma dönt az egészségbiztosítás átalakításáról az Országgyűlés
A jövő évi költségvetésről, az egészségbiztosítás átalakításáról és a Fidesz kezdeményezte népszavazások elrendeléséről dönt ma az Országgyűlés ez évi utolsó ülésén. A költségvetési törvényjavaslat szerint a bevétel 7.899,542 milliárd forint, kiadás 9.017,138 milliárd forint, hiány 1.117,596 milliárd forint lesz jövőre. A kormány által benyújtott eredeti előterjesztéshez képest több pénz jut az önkormányzatoknak, az Országos Mentőszolgálatnak, és szerény mértékben emelkednek a nyugdíjak is. Döntés lesz az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényjavaslatról. A törvényjavaslat lehetőséget ad magánbefektetők bevonására, de a többségi tulajdonos továbbra is állam marad.
2007.12.17. 08:00
 
Nemzetközi adományozói konferenciát tartanak Párizsban
Nagyszabású adományozói konferencia nyílik hétfőn Franciaországban a palesztin területek megsegítésére, s emellett Párizsban a közel-keleti kvartett miniszteri szintű találkozót is tart. A francia fővárosban mintegy 90 meghívott küldöttségtől 5,6 milliárd dollár összeadását várják egy hároméves fejlesztési terv fedezetére, a palesztin állam létrejöttének, az annapolisi konferencián született megállapodások pénzügyi támogatására. Németország már bejelentette, hogy 200 millió eurót ad. A résztvevők között lesz az ENSZ-főtitkár, valamint amerikai és az orosz külügyminiszter is. A fórumot még október közepén hívták össze Mahmúd Abbász palesztin elnök kérésére.
2007.12.17. 07:54
 
 
Fradi-pálya: hétfő délelőttig lehet beadni a pályázatokat
A Fradi-pálya néven ismert ingatlanok értékesítésére kiírt nyilvános tenderen a pályázatokat hétfő délelőttig kell benyújtani. A KVI vezérigazgatója, Zelles Sándor az MTI-t korábban arról tájékoztatta, hogy a Magyar Állam tulajdonában és a Sportfolió Kht. vagyonkezelésében álló 6 plusz két 2 hektár területű sporttelep - közismert nevén Fradi-pálya - értékesítésére kiírt nyilvános pályázatban meghatározott 400 millió forintos ajánlati biztosítékot két pályázó fizette be. A Fradi hetilap szerint a Kevin McCabe fémjelezte üzleti csoport és egy lengyel cég tette le az ajánlattételi biztosítékot.
2007.12.17. 07:42
 
 
Gyarapodott a brit királyi család
Megszületett a brit uralkodó nyolcadik unokája, egy kisfiú, aki egyben a nyolcadik a trónutódlási sorrendben is. Az egyelőre névtelen újszülött Eduárdnak, Wessex grófjának - II. Erzsébet királynő legfiatalabb, 43 éves fiának - és feleségének, Sophie Rhys-Jonesnak a második gyermeke. A kisfiú 6 font 4 uncia, vagyis mintegy 2800 gramm súllyal jött a világra a Surrey grófságbeli családi birtokhoz közeli, állami Frimley Park kórházban. Négyéves nővére után ő második olyan tagja a brit királyi családnak, aki a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) egyik kórházában született. Érkezésével a 81 éves uralkodó immár mind a négy gyermekének egyenként két utódja van.
2007.12.17. 07:32
 
 
Obszcén tollú Mikulás
Obszcén leveleket írogat egy Mikulás Kanadában a gyerekeknek, ami miatt leállították Ottawában a posta karácsonyi, "Írj a Mikulásnak!" levelezési gyermekprogramját. Több mint tízezer postai alkalmazott és önkéntes írogat válaszleveleket gyerekeknek Kanadában a Mikulás nevében, ám egyikük közönséges sorokat ró a papírra. Már vagy tíz lányka és fiúcska kapott a "rendhagyó" levelekből. Amíg nem derítik ki a Mikulás kilétét, szünetel az ünnepi válaszlevelezés. Tavaly egyébként több mint egymilliós volt a kanadai Mikulásposta levélforgalma az akció során.
2007.12.17. 07:26
 
 
Rice: tisztességes választásokat kell tartani Pakisztánban
Az amerikai külügyminiszter szerint biztató ugyan, hogy Pakisztánban feloldották a rendkívüli állapotot, máris adott azonban a következő feladat: szabad és tisztességes parlamenti választásokat kell tartani a jövő hónapban a dél-ázsiai országban. Nagyon szilárd és összehangolt erőfeszítésre van szükség Pakisztánban ahhoz, hogy biztosítsák a választási kampány szabályszerű lefolytatását - mondta Condoleezza Rice útban a francia fővárosba, ahol részt vesz a palesztinok megsegítését célzó, hétfőn kezdődő adományozó értekezleten. Pakisztánban 2008. január 8-ra tűzték ki az általános választásokat, a kampány hétfőn hivatalosan megkezdődött.
2007.12.17. 07:25
 
 
93 évig utazó karácsonyi lap
93 év alatt ért célba egy karácsonyi üdvözlőlap Nebraskából Kansasba, melyek ráadásul szomszédos államok. Légvonalban 300 kilométernyi a néhai amerikai feladó és a hajdani címzett közötti táv, így aztán a lap évente bő 3 kilométert haladt, napi bontásban 8 méter 20 centit, óránkénti sebessége pedig 34 centi 16 milliméterre jön ki. A posta persze nem folyamatosan cipelte, a küldemény valahol alaposan elakadt, és csak a minap került elő. A kézbesítők javára szól, hogy kiderítették, él-e még a címzettnek rokona, és végül a hölgy sógornőjének adták át a karácsonyi üdvözlőlapot egy héttel karácsony előtt.
2007.12.17. 07:18
 
 
Imád dedikálni Johnny Depp
Johnny Depp abszolút csúcson van: nem csupán ő az egyik legnépszerűbb és legnagyobb kasszasikert hozó hollywoodi színész, hanem egyben az egyik legrokonszenvesebb egyéniség is. Az Autograph című amerikai magazin szerint a filmcsillagok közül ő ad a legszívesebben autogrammot. A 44 éves, apró termetű színészt az autogramm-rangsor dobogóján két jóbarátja követi: Matt Damon és George Clooney. Ki hitte volna, hogy a 4. helyezett nem más, mint az "ördögi" külsejű és természetű Jack Nicholson. A nők közül a legmagasabb helyezést, az 5.-et Rosario Dawson, a Sin City hősnője tudta elcsípni.
2007.12.17. 07:04
 
 
SZTRÁJK - Budapesten több vonat is elindult
Több vonat elindult a nagy fővárosi vasútállomásokról hétfő reggel hat óra, vagyis a VDSzSz által meghirdetett általános sztrájk kezdete óta. Azt azonban nem lehet tudni, hogy a vonatok meddig jutnak el. Hasonlóan a korábbi munkabeszüntetésekhez a pályaudvarokon alig vannak utasok, feltehetően mindeni értesült a sztrájkról és máshogy próbálja megoldani az utazását.
2007.12.17. 07:04
 
 
McLaren: marad a csapatfőnök
Ron Dennis, a Forma-1-es Mclaren-Mercedes csapatfőnöke cáfolta azokat a sajtóértesülésket, melyek szerint elhagyja a wokingi istállót. A brit sajtó úgy vélte, hogy az F1-es kémügy miatt Dennis bizonyosan nyugalomba vonul. A McLaren-Mercedes szeptemberben elvesztette az összes, addig szerzett pontját az idei konstruktőri versenyben, valamint 100 millió dolláros büntetést kapott, mert Nigel Stepney, a Ferrari fejlesztésekért felelős korábbi mérnöke 780 oldalas dokumentumot adott át Mike Coughlannek, a McLaren-Mercedes közben már menesztett vezető mérnökének, a wokingi csapat pedig - az FIA álláspontja szerint - felhasználta az információkat.
2007.12.17. 06:47
 
Gaskó is úgy fog járni, mint Csintalan - névtelen fenyegetés a Liga elnöke ellen
Gaskó István nem érzi veszélyben magát, nincsenek ellenségei - mondta el a Független Hírügynökség kérdésére a Liga Szakszervezetek vezetője, akit egy névtelen telefonáló fenyegetett meg a HírTV-n keresztül vasárnap. A rendőrség vizsgálatot indított a Gaskó Istvánt megfenyegető névtelen telefonhívás kapcsán. A névtelen telefonáló a HírTV szerkesztőségét hívta fel és azt mondta, Gaskó István is úgy fog járni, mint Csintalan Sándor. A HírTV vasárnapi híradójában elmondták, hogy a szerkesztőség azonnal értesítette a rendőrséget.
2007.12.17. 06:44
 
Magyar Nemzet: Várhatóan megemeli a kabinet az áfát 2009-ben
A 2009-ben életbe lépő adócsomag várhatóan két pilléren nyugszik majd: áfaemelésen és a kedvezmények, mentességek csökkentésén, s e javaslat támogatásáról ma születik döntés az adókerekasztal ülésén - írta a hétfői Magyar Nemzet. Az adórendszer jelentős átalakítására lesz szükség 2009-től -nyilatkozta Zara László, a Magyar Adótanácsadók Egyesületének elnöke, az adókerekasztal vezetője. A lap emlékeztet, hogy a pénzügyminiszter korábban kijelentette, hogy nem jó ötlet az áfaemelés, makacsul tartják viszont magukat azok az értesülések, amelyek szerint a 2009-es adócsomag egyik sarkalatos pontját képezheti majd. Szakértők valószínűtlennek tartják a 25 százalékos kulcsot, de enyhébb emelést nem zárnak ki.
2007.12.17. 06:42
 
 
Állatok Karácsonya a pécsi állatmenhelyen
Karácsony volt az állatoknak a pécsi állatmenhelyen. Szorgos és kitartó látogatók vittek csemegéket: káposztát, kutyatápot, diót. Ezekből készítettek ajándékot az állatoknak, amit aztán oda is adtak nekik. De a gyerekek sem mentek haza üres kézzel.
2007.12.17. 06:30
 
 
Megkezdődött a vasutassztrájk
Megkezdődött a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) által hirdetett határozatlan idejű általános országos vasutassztrájk hétfőn 6 órakor. A VDSZSZ a Liga és a Munkástanácsok nyomásgyakorló akciójához csatlakozott, amelyet az egészségbiztosítási törvényjavaslat és nyugdíjszámítási szabályok változtatása ellen hirdettek meg, illetve a vasutasok tiltakoznak a szárnyvonalak bezárása ellen is. Gaskó István, a VDSZSZ elnöke elmondta, hogy 3.500-an kezdték meg a munkabeszüntetést a vasútnál. A sztrájk alatt a belföldi és a nemzetközi vasúti közlekedésben késésekkel, járatkimaradásokkal, útvonal rövidülésekkel kell számolni, mivel a szakszervezet és a MÁV között nem született megállapodás a még elégséges szolgáltatásról.
2007.12.17. 06:04
 
 
Orbán: az embereken múlik, meddig van hatalmon egy kormány
Demokráciában az embereken múlik, meddig van hatalmon egy kormány, illetve mit tehet, mit nem; ha az emberek összefognak, a kabinetet korlátok közé tudják szorítani. Ezt Orbán Viktor mondta az ATV Pont 7 című, felvételről sugárzott műsorában vasárnap. A Fidesz elnöke jórészt a népszavazásról beszélt, több esetben is vitába keveredve a műsorvezetővel. Orbán Viktor arra a felvetésre, hogy a saját vágyait fogalmazza meg, amikor arról beszél, hogyha a referendum érvényes és eredményes lesz, megbukhat a kormány, egyebek mellett azt mondta: személyes véleménye, hogy az ország megbénult, a kormány káoszt idézett elő, egyetlen reformot sem tud végigvinni, így elvész az esélye, hogy sikeresen kormányozzon.
2007.12.16. 21:07
 
 
Rövidpályás úszó Eb: Cseh László a legeredményesebb
A debreceni rövidpályás úszó Európa-bajnokság befejező aktusaként hirdetett végeredményt több kategóriában az európai szövetség, a LEN, amelynek kitüntetettjei közé két magyar: Cseh László és Kis Gergő is bekerült. Cseh lett a legeredményesebb férfiúszó, miután három aranyérmet szerzett és két világcsúcsot is felállított. Ezért ötezer euró jutalom jár neki. Kis mint a legeredményesebb Eb-újonc 1500 euróra jogosult a LEN-től.
2007.12.16. 21:01
 
 
Szavazás a világ hét természeti csodájáról
Miután tavaly százmillió, interneten és telefonon leadott szavazat alapján kiválasztották "a világ hét új csodáját", a voksolást kezdeményező Bernard Weber svájci üzletember és filmproducer alapítványi honlapjának közlése szerint az akkori szervezők új szavazást kezdeményeztek, ezúttal a világ hét fő természeti csodájának kijelölésére. Erre 2008 végéig lehet javaslatot tenni, már eddig is kétszáz jelölés érkezett. A jövő év végéig beérkező jelölések közül a 77 legnagyobb támogatottságú kerül az UNESCO volt főigazgatója, Federico Mayor vezette bizottság elé, ez fogja kiválasztani azt a 21-et, amely közül a szavazók fogják kijelölni a hét győztest.
2007.12.16. 20:09
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540[2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista