2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Felbomlik az olasz kormánykoalíció
Kilépett a balközép olasz kormánykoalícióból, és kívülről sem támogatja azt Clemente Mastella lemondott igazságügyi miniszter pártja - közölték hétfő este Rómában. A kereszténydemokrata irányzatú Demokratikus Unió Európáért párt támogatása híján a kormány elveszíti szenátusi többségét. Elhagyjuk a többséget... a középbal kísérlet véget ért... a választások mellett vagyunk... (erről dönteni) nem a mi jogunk, de mellette vagyunk... nem tárgyalok - jelentette ki a volt miniszter, miután levélben tájékoztatta Romano Prodi kormányfőt, hogy a korábbi ígéretével ellentétben kívülről sem nyújt neki további támogatást, és a bizalmi kérdés felvetésekor a kormány ellen fog szavazni.
2008.01.21. 19:10
 
 
Kiefer Sutherland szabadlábra került
Az ittas vezetésért másfél hónapra leültetett Kiefer Sutherland hétfőn kisétált a börtönből. "Úgy tűnt, nagyon boldog, hogy kint lehet" - nyilatkozta egy illetékes rendőrtisztviselő a People magazin honlapjának. A 41 éves színész a vártnál néhány órával előbb, reggel nyolc óra öt perckor került ki a rács mögül. A Fox televízió 24 című sorozatának sztárját visszatérő alkoholproblémái juttatták glanedale-i városi fegyintézetbe. Októberben 30 napos elzárásra ítélte a bíróság, mert ittasan vezetett, s mivel ezzel egyúttal egy korábbi, szintén alkohol-incidens miatt kiszabott felfüggesztését is megsértette, további 18 napot csaptak hozzá a büntetéshez. A 48 nap alatt Sutherland mintaszerűen viselkedett.
2008.01.21. 19:05
 
Mégis engednek be erőművi fűtőanyagot a Gázai övezetbe
Izrael mégis engedélyezi, hogy fűtőanyagot szállítsanak a Gázai övezetbe egy erőmű számára keddtől - jelentette be egy kormányszóvivő hétfő este. Az Európai Unió finanszírozta gázai erőmű vasárnap leállította két turbináját, s emiatt az övezetben áramszünet alakult ki. Az izraeli rádió szerint az új döntést Ehud Barak védelmi miniszter a helyzet felülvizsgálata után hozta. Ugyancsak engedélyezte gyógyászati eszközök beszállítását.
2008.01.21. 18:45
 
A FIFA és UEFA fizet a kluboknak amelyek játékosai válogatott meccsen szerepelnek
A Nemzetközi (FIFA) és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) Nyonban megállapodott arról, hogy a következő négy évben 252 millió dolláros kompenzációt fizetnek azoknak a kluboknak, amelyek játékosai válogatott tétmérkőzéseken szerepelnek. A FIFA összesen 110 millióval - a 2010-es dél-afrikai tornán 40, négy évvel később pedig 70 -, az UEFA pedig 142 millióval - a nyári osztrák-svájci tornán 79 millióval - "engeszteli ki" a klubokat. A szerződés értelmében a csapatok minden napért, amikor nélkülözni kénytelenek sztárjaikat, futballistánként 4000 eurót kapnak. Az is eldőlt, hogy a jövőben a válogatottak selejtezőit szombaton és kedden rendezik (az eddigi szombat-szerda ritmus helyett).
2008.01.21. 18:13
 
Londoni elemzők: teljes a pánik a piacokon
"Színtiszta pánik" van a globális piacokon, és ez a spekulatív kategóriájú cégadósságok válságszintre duzzadt hozamfelárán is látszik, áll a hétfőn kiadott londoni elemzésekben, amelyek szerint Amerika már recesszióban van, és az európai felzárkózó térség sem remélheti, hogy ennek hatásaitól el tudja szigetelni magát. Hétfőn kiadott londoni elemzésében a Dresdner Kleinwort befektetési csoport elvetette azokat a várakozásokat, amelyek szerint a felzárkózó térség el tudja szigetelni magát az amerikai lassulástól vagy a recessziótól, mert a ház vélekedése szerint "a globalizáció korszakában ez képtelenség".
2008.01.21. 18:09
 
 
A szakemberek a védőoltás beadatását javasolják az influenza ellen
A szakemberek azt javasolják, hogy aki teheti, adassa be magának az influenza elleni védőoltást, melynek hatására 10-14 nap alatt alakul ki a védettség - mondta el Szalka András infektológus főorvos az MTI-nek. A szakember kifejtette: oda kell figyelni a betegség okozta szövődményekre is, amely a legtöbb esetben a tüdőgyulladás. A lakosság 15-20 százaléka különösen "fogékony" a megbetegedésre, nekik az oltás mindenképpen javallott, ide tartoznak a cukor-, szív-, vese- és májbetegek, a HIV-pozitívok és az idült légzőszervi megbetegedésben szenvedők és a 65 év felettiek - ismertette az infektológus. Szalka kiemelte: az oltáson kívül létezik tabletta is a betegség megelőzésére.
2008.01.21. 17:45
 
Hétfőn megdőlt a hajnali melegrekord
Hétfőn megdőlt az országos hajnali melegrekord, miután Miskolcon 9 Celsius-fokot mértek - tájékoztatta az MTI-t az Országos Meteorológiai Szolgálat ügyeletese. Vadász Vilmos elmondta: január 21-én az eddigi rekordhőmérsékletet 2007-ben mérték a Tolna megyei Tevelen; akkor 6,7 fokos, az évszakhoz képest szélsőségesen enyhe idő volt hajnalban. Megdőlt a fővárosi melegrekord is hétfőn hajnalban: Budapesten 8,3 fokot mértek, amely szignifikánsan magasabb, mint a korábbi rekord, a tavaly mért 6,6 fok - közölte. Rekordok dőltek meg már vasárnap is; délután 17,2 fokos "meleg" volt Szentgotthárdon.
2008.01.21. 17:21
 
 
Alonso az új Renault-t tesztelte Valenciában
Fernando Alonso, a Forma-1-es Renault spanyol pilótája az új, R28 jelzésű versenyautót tesztelte a Ricardo Tormóról elnevezett pályán, Valencia közelében. A pályára hatalmas köd ereszkedett le, így az összegyűlt mintegy háromezer rajongónak és az újságíróknak több órát kellett várni, mire a kétszeres világbajnok kigördülhetett a boxból. Alonso egy kört tett meg a géppel, majd visszatért a szerelők és mérnökök közé. A Renault - más csapatok társaságában - egész héten a Ricardo Tormón tesztel. Az R28-as hivatalos bemutatója jövő csütörtökön lesz Párizsban.
2008.01.21. 16:46
 
 
Felfüggesztették a Fővárosi Főügyészség szóvivőjét
Fegyelmi eljárás indult a Fővárosi Főügyészség szóvivője ellen, akit egyben szóvivői beosztásából is felfüggesztettek. Varga Gergely az Index internetes portál által a napokban nyilvánosságra hozott hangfelvétel tanúsága szerint egy tavaly szeptemberi, a rendőrök ellen folyó büntetőügy tárgyalása kapcsán azt állította: tudja, kik a valódi elkövetők, de nem ők ülnek a vádlottak padján. A fővárosi főügyész, Ihász Sándor az MTI-nek hétfőn elmondta: a médiában megjelent hírek kapcsán igazoló jelentést kért az érintett ügyésztől, s miután azt megismerte, fegyelmi eljárást rendelt el.
2008.01.21. 16:45
 
Hibák, amiket nem kellene elkövetni, ha fogyni akarunk
Az újévi fogadalmak hosszú listáján biztos, hogy dobogós helyet foglal el a fogyni akarás. Ám nem mindegy, hogy a fölösleges kilóktól miként szabadulunk meg. Fontos, hogy akarjunk változtatni, készítsük elő alaposan a diétát, és ne kövessük el az alábbi hibákat!
2008.01.21. 16:34
 
 
Szerdán folytatódik az olaszliszkai per
Hétfőn délelőtt az első-, másod- és harmadrendű vádlottat, hétfőn délután pedig a negyed- és ötödrendű vádlottat hallgatták meg az olaszliszkai emberölés büntetőperének első napján a Borsod megyei bíróságon hétfőn; a tárgyalás az ötödrendű vádlott kihallgatásával ért véget, a további három vádlottat szerdán hallgatja meg a bíróság. Szögi Lajos tiszavasvári tanárt a gyermekei szeme láttára verték agyon a Borsod megyei településen 2006. október 15-én. A tragédia előzménye, hogy a tanár gépkocsijával elsodort egy út mellett haladó kislányt, aki a vízelvezető árokba esett, de sérülést nem szenvedett.
2008.01.21. 16:23
 
 
62%-kal több volt a menedékkérő tavaly
Jelentősen, mintegy 62 százalékkal nőtt a Magyarországon menedékjogi státuszt kérők száma 2006 és 2007 között - közölte a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) főigazgatója. Végh Zsuzsanna, az igazságügyi miniszterrel tartott közös sajtótájékoztatóján ugyanakkor azt is elmondta, hogy az illegálisan Magyarországra érkezők száma tovább csökkent. Takács Albert, aki elismeréssel szólt a BÁH "fontos és érzékeny" területen végzett munkájáról, arra hívta fel a figyelmet, hogy a sok jogszabályi változás mellett, az ügyek számában is jelentős átrendeződés történt: míg az állampolgársági ügyek száma csökkent, addig például a menekültügyi kérelmek száma 2.117-ről 3.419-re emelkedett.
2008.01.21. 16:00
 
 
Charlize Theron Budapestet nevezte Törökország fővárosának
Charlize Theron hollywoodi sztár Törökországba helyezte egy nyilatkozatában a magyar fővárost - jelentette hétőn több török lap. "Nagyon szeretem Törökországot és fővárosát, Budapestet" - mondta a Dél-Afrikából származó színésznő (volt divatmodell). Még azt is hozzátette pechjére, hogy egész Budapestet bejárta autóval, így sikerült alaposan megismernie "a török fővárost" - írta a Hürriyet. A művésznő egyébként az isztambuli nemzetközi filmfesztiválon tett látogatásáról beszélt az interjúban.
2008.01.21. 15:44
 
A főváros vezetése támogatja, hogy a BKV használt buszokat vegyen
Támogatta a Főpolgármesteri Kabinet hétfőn annak a BKV-kezdeményezésnek a Fővárosi Közgyűlés elé terjesztését, amelynek alapján a cég a 2-es metró járműbeszerzéséhez tavaly kapott, de még el nem költött többlettámogatását használt buszok vásárlására fordíthatja - közölte Nyáry Krisztián az MTI-vel. A Városháza kommunikációs igazgatója elmondta, hogy ez a 906 millió forintos összeg a BKV-nak tavaly biztosított 10 milliárd forintos önkormányzati támogatás része volt. Tájékoztatása szerint a városvezetés elvárása, hogy 5-7 éves, legalább Euro 3-as vagy 4-es környezetvédelmi előírásnak megfelelő buszt vegyenek. A várhatóan 70-75 használt jármű beszerzésével lehetővé válna az, hogy az Euro 0-ás buszait lecserélje a BKV.
2008.01.21. 15:15
 
 
Beyoncé az árral szemben
Beyoncét semmi nem tántorítja el a céljaitól, így a sztrájkoló írók is hiába fenyegetik.
2008.01.21. 15:01
 
 
Veres János: szükség van adócsökkentésre
Magyarországon szükség van adócsökkentésre, s erre megvan a reális lehetőség - mondta Veres János pénzügyminiszter. Konkrétumokat nem árult el, csak annyit, hogy az arányok és az adózási gyakorlat megváltoztatásával kívánnak forrást teremteni az adócsökkentésre. "Nem kívánok kacsákra nehézfegyverzettel lőni" - mondta a különböző adóelképzelésekről megjelent cikkekre reagálva. Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) által a legnagyobb adózók számára rendezett találkozón Veres János ismételten kijelentette, hogy nem lát fedezetet a Gazdasági Versenyképességi Kerekasztal (GVK) által 2009-től javasolt 10 százalékpontos járulékcsökkentésre.
2008.01.21. 15:00
 
Primera División: Llorente a második leggyorsabb gólt szerezte
A korábbi beszámolókkal ellentétben Joseba Llorente mégsem a leggyorsabb gólt szerezte a spanyol labdarúgó-bajnokság történetében. A Valladolid támadója 7.42 másodperccel a kezdő sípszó után, azaz a 8. másodpercben volt eredményes az Espanyol ellen. A leggyorsabb találat a Primera Divisiónban azonban a 7. másodpercben esett: 2000. december 10-én az uruguayi Dario Silva, a Málaga csatára talált be ilyen hamar - éppen a Valladolid ellen. A nemzetközi szövetség (FIFA) szerint minden idők leggyorsabb góljához 3.69 másodpercre volt szükség, ez a találat az 1995. december 6-án, az Adelaide és a Sydney United között játszott ausztrál bajnoki találkozóhoz fűződik.
2008.01.21. 14:38
 
 
Tarlós távozását követeli az MDF
A Magyar Demokrata Fórum arra kéri a Fideszt, hogy hívja vissza Tarlós Istvánt népszavazási kampányának éléről, mert a politikus a valódi konzervatív értékek ellen kampányol - mondta Csapody Miklós. Az MDF arra kéri a Fideszt, hogy amennyiben komolyan gondolja az alapprogramjában megfogalmazott gondolatokat, akkor hívja vissza Tarlós Istvánt népszavazási kampányának éléről. A Fidesz népszavazási kampányát ugyanis most olyan személy vezeti, aki a valódi konzervatív értékek ellenében kampányol, újra és újra antikapitalista, tőke- és piacellenes megnyilvánulásokat tesz - tette hozzá az MDF országgyűlési képviselője.
2008.01.21. 14:28
 
 
Monetáris tanács: nem változott az alapkamat
A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa nem változtatott a jegybanki alapkamat 7,50 százalékos szintjén hétfőn; a döntés megfelel az elemzői várakozásoknak. A testület legutóbbi ülésén sem változtatott a jegybanki alapkamaton. A tanács legutóbb szeptember 24-i ülésén csökkentette a jegybanki alapkamatot 7,75 százalékról 7,50 százalékra. Az indoklás szerint a testület az inflációs várakozásokkal, valamint a nemzetközi tőkepiacokkal kapcsolatos kockázatokra való tekintettel döntött az irányadó kamat szinten tartása mellett. A kamatszint jövőbeli pályája attól függ, hogy a várakozásokon keresztül továbbgyűrűző inflációs hatások mennyiben jelentenek veszélyt, és a nemzetközi pénz- és tőkepiaci folyamatok hogyan alakulnak.
2008.01.21. 14:20
 
 
Február 1-jétől lehet pályázni a kibővített panelprogramra
Február 1-jétől lehet pályázni a kibővített panelprogramra - mondta az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára. Ujhelyi István (MSZP) elmondta, hogy a panelprogram öt fontos elemből áll: a hagyományos panelrekonstrukciós programból, a Főtáv által kidolgozott ökoprogramból, az energiatakarékossági programból, az úgynevezett egycsatornás gyűjtőkémények felújításából és a megújuló energia felhasználásából. Az érintett lakásokban jelenleg nincs egyedi fűtésszabályozás, korszerűtlen a rendszer, túlzott az energiafelhasználás, ezért magasak a lakók fűtési költségei - tette hozzá az államtitkár.
2008.01.21. 14:15
 
 
Csökken az üzemanyagok ára
Csökkenti 3 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdától a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A Mol legutóbb január elején emelte 5-5 forinttal a gázolaj és a benzin árát. A mostani csökkentéssel a gázolaj átlagára továbbra is magasabb, mint a benziné. A benzin átlagára 289 forint körülire csökken, ám a kutaknál 10-15 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A benzin árcsökkentését a szakértők a piaci folyamatokkal magyarázzák.
2008.01.21. 14:02
 
 
FC Liverpool: Hicks és Gillett hosszú távra tervez
Tom Hicks közleményben cáfolta azt a médiaértesülést, amely arra utalt, hogy ő és társa, George Gillett esetleg eladnák az angol labdarúgó Premier League-ben érdekelt FC Liverpoolt. A BBC közszolgálati tv-csatorna a hétvégén arról számolt be, hogy a Dubai International Capital (DIC) nevű pénzügyi csoport 500 millió fontot - mintegy 670 millió eurót - fizetne a futballklubért a két amerikai üzletembernek. "Nem kaptam semmiféle vételi ajánlatot a DIC vagy bárki más részéről, és még kevésbé fogadtam el ilyet" - szögezte le Hicks. "Jelenlegi társammal úgy tervezzük, hogy hosszú időn át társtulajdonosai leszünk a klubnak."
2008.01.21. 13:58
 
 
Olmert: a gázai fűtőanyagblokád folytatódik
Izrael csak a szükséges legkisebb mennyiségben szállít fűtőanyagot a Gázai övezetbe mindaddig, amíg a térséget a Hamász iszlamista szervezet ellenőrzi - közölte hétfőn Ehud Olmert izraeli miniszterelnök. Izrael az övezetből kiinduló rakétatámadások leállítását akarja kikényszeríteni a négy napja érvényben lévő fűtőanyag- ás határblokáddal. A Gázai övezet kórházaiban két-három napra elegendő fűtőanyag áll rendelkezésre, a gyógyszerkészletek is erősen megfogyatkoztak - mondta a nemzetközi vöröskereszt jeruzsálemi szóvivője.
2008.01.21. 13:49
 
 
OECD: Magyarországon csökkenteni kellene a munkára rakódó terheket
Veres János pénzügyminiszter szerint Magyarország számára hasznosak lesznek azok a tapasztalatok, amelyek az OECD tagállamaiban halmozódtak fel az államháztartási reformokkal, a közigazgatás átalakításával, illetve az adórendszer korszerűsítésével kapcsolatban. A pénzügyminiszter ezt hétfőn Budapesten mondta azon a szakmai tanácskozáson, amely első programja volt az OECD és a magyar kormány március végéig tartó szakmai együttműködési programsorozatának. Veres János hangoztatta: a szándék az, hogy az együttműködés végére kialakuljon az OECD álláspontja kialakuljon a magyarországi középtávú strukturális reformokról, és azt ismerjék meg a kormány és az ellenzék képviselői, a szakértők, sőt a sajtó is.
2008.01.21. 13:29
 
 
Európa első idősotthona "másoknak"
Európa első, homoszexuálisoknak szóló idősotthona nyílt meg Berlinben a hétvégén. A Village egyesület a pankowi Astra Nielsen-utcában lévő "Haus Asta Nielsen" gondozóközponttal együtt dolgozta ki a homoszexuálisok igényeit kielégítő külön emeleti rész koncepcióját - írta a Die Welt című német lap. Az új jellegű idősek otthonában leszbikus vagy meleg gondozottak felidézhetik életük emlékeit anélkül, hogy értetlenséggel vagy kirekesztéssel kellene számolniuk. A külön emeleten 18 egy- és öt kétágyas szoba van, amelyek kívánság szerint heteroszexuális idősek számára is nyitva állnak.
2008.01.21. 13:16
 
 
Az IEF jövőre szeretné a gázpiac teljes megnyitását
Az Ipari Energiafogyasztók Fóruma Egyesület (IEF) tiltakozik a gázpiac 2008. július elsejétől tervezett teljes megnyitása ellen, mert erre csak 2009. január elsejétől lát esélyt - közölte Szaniszló Mihály, az IEF elnöke hétfőn sajtótájékoztatón Budapesten. Az egyesület véleményét hétfőn levélben elküldte a Miniszterelnöki Hivatalnak és a Gazdasági és Közlekedési Minisztériumnak. A villamosenergia piac 2008. január elsejétől történt teljes megnyitásához nem volt elég egy évi törvénykezés és rendeletalkotás, ez mutatkozott meg az IEF szerint a kaotikus piacnyitásban és áremelésben.
2008.01.21. 12:08
 
 
Megjelent a Fotós Szem negyedik száma
A napokban a boltokba kerülő negyedik számával második évfolyamába lépett a Fotós Szem című, három hónap legjobb fényképterméséből válogató negyedéves magazin. "Alapvetően elégedetten pillanthatunk vissza a tavalyi első évfolyamra. Három lapszámot tettünk le 2007-ben a Tisztelt Olvasók asztalára, és ezekben közel 250 friss sajtófotót a világ termésének legjavából, valamint több mint 30 kiemelkedő archív képet - elsősorban az MTI hatalmas képarchívumára támaszkodva" - értékeli a kezdet óta eltelt hónapokat beköszöntőjében Vince Mátyás főszerkesztő, az MTI elnöke.
2008.01.21. 11:57
 
 
Zavarják a 4-es metró építését a Baross téri aluljáró pavilonjai
Demszky Gábor főpolgármester az önkormányzat érdekeivel ellentétesnek tartva felfüggesztette a végrehajtását annak a szakbizottsági döntésnek, amellyel a MAHÍR Zrt. 15, Baross téri aluljáróban lévő pavilonjának működési engedélyét 2010 végéig meghosszabbították - tudta meg az MTI hétfőn városházi forrásokból. Fővárosi képviselők tájékoztatása szerint a városképvédelmi bizottság múlt hónapban járult hozzá ahhoz, hogy december 13-tól 2010 végéig a helyükön maradjanak ezek a pavilonok. A főpolgármester a testülettől e döntés megváltoztatását kéri. Ennek elmaradása esetén a hó végén a fővárosi közgyűlés elé terjeszti az ügyet.
2008.01.21. 11:51
 
 
"Trigámista" feleség bigámista férjjel
Egészen sajátos családi állapotú házaspár került bíróság elé az Egyesült Államokban: a feleségnek három férje van, második férjének pedig két felesége. A férjtriplázó asszony 33 éves. Tavaly már bíróság elé került, de akkor még csak "kétszeres" bigámia vádjával, ám nemigen okult a dologból, mert a vádemelés után két hónappal újból férjhez ment - persze a megfelelő válások előzménye nélkül. Második, avagy kettes számú férje is bíróság elé került tavaly bigámia vádjával. Ő azóta egyszer sem nősült. Trigámista feleségét tavaly csak javító tanfolyamra ítélték, de ezúttal akár öt év börtönt is kaphat.
2008.01.21. 11:47
 
 
Megtarthatja lottónyereményét egy amerikai bankrabló
Mégis megtarthatja egymillió dolláros (170 millió forintos) lottónyereményét az a bankrabló, akinek bűnügye okán nem is volt joga lottózni, így aztán nyerni sem. Az 55 éves illetőt fegyvertelen bankrablási kísérletért ítélték öt év felfüggesztett börtönre, mellékbüntetésül pedig eltiltották mindennemű szerencsejátéktól, egyebek közt lottószelvény vásárlásától. A férfi azonban mégis lottózott - gondolván, úgyse derül ki (vagy úgyse nyer) - ám "balszerencséjére" szerencséje volt. A lottó üzemeltetője kötelességszerűen elküldte a nyertes nevét az adóhatóságnak, hogy tisztázódjon, nincs-e az illetőnek adó- vagy pl. tartásdíjtartozása, mert ha igen, előbb azt fizetik ki. Így derült ki, hogy nem "tiszta" a nyertes.
2008.01.21. 11:35
 
 
A Fidesz tiltakozik a bérleti joghoz kapcsolódó támogatási rendszer ellen
A Fidesz azt követeli a kormánytól, vonja vissza azt az FVM-rendeletet, amely bérleti joghoz kapcsolódó támogatási jogosultságot biztosít örök időre a termőföld bérlőinek - mondta a párt agrárpolitikusa hétfőn, Budapesten. Az agrártárca által tavaly ősszel meghozott rendelet sérti a magyar gazdák érdekeit, hiszen a bérlőknek örök időre megadja a támogatási jogosultságot, ami akkor is érvényes, ha felhagynak a föld megművelésével - közölte Font Sándor sajtótájékoztatón. Hozzátette: ezáltal a föld tulajdonosai hátrányos helyzetbe kerülnek, földjük elértéktelenedik. A Fidesz úgy véli, ez a rendelet sérti a tulajdonjogot és a verseny szabadságát, ezért az Alkotmánybírósághoz fordul.
2008.01.21. 11:30
 
 
Biztonságban vannak a Bamako-rali résztvevői
Biztonságban van a Bamako-rali Mauritániában. A versenyzőket a helyi tartomány kormányzója és rendőrfőnöke meglátogatta vasárnap esti táborhelyükön, és szóban is megerősítette, hogy a résztvevők biztonsága a legfontosabb feladatuk. Az éjszakát Noudhobou-ban töltötte a mezőny, a tengerparton egy sátortáborban, amelyet mintegy 100 fegyveres katona őrzött - mondta Szabó Gál András, a verseny főszervezője, akit műholdas telefonon ért el a távirati iroda. A csapatok verseny- és túrakategóriában indultak. A versenyzőknek különböző tájékozódási feladatokat kell megoldaniuk, amelyek teljesítéséért pontot kapnak.
2008.01.21. 11:21
 
 
A legszomorúbb nap január 21-e
A mai napot - január 21-ét - nyilvánította az év legszomorúbb napjának egy brit pszichológus. Cliff Arnall - aki a depresszió specialistája - hatváltozós matematikai képlettel határozta meg a legborúsabb hangulatú napot. A hat tényező a következő: az időjárás, a karácsony miatti adósságteher nyűge, a karácsony csillogása utáni monotónia érzetének felerősödése, az újévi fogadalmak megszegése, kedvetlenség mindenhez, mohó vágy az életvitel megváltoztatására. A hétfők amúgy is népszerűtlenek: korábbi kimutatások szerint a legtöbb ember vasárnap éjjel alszik a legrosszabbul a szörnyű kilátás miatt, hogy másnap megint munkába kell mennie.
2008.01.21. 11:18
 
 
Távozik posztjáról Gál J. Zoltán államtitkár
Felmentését kérte családi okra hivatkozva január 31-ei hatállyal Gál J. Zoltán, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára, a miniszterelnök kabinetfőnöke. A miniszterelnök a kérést elfogadta. Ezt a Kormányszóvivői Iroda közölte hétfőn az MTI-vel. A miniszterelnök új kabinetfőnöke február 1-jétől Ficsor Ádám lesz, aki jelenleg a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium szakállamtitkára - áll a közleményben. Szabó Ádám, Ficsor Ádám titkára az MTI-nek azt mondta: a szakállamtitkár új megbízatásával kapcsolatban február 1-ig nem nyilatkozik. A 28 éves Ficsor Ádám 2006 júliusa óta szakállamtitkár a földművelésügyi minisztériumnál, korábban a tárca politikai államtitkárságának titkárságvezetője volt.
2008.01.21. 11:10
 
NFL: a Giants és a Patriots játszhat a 42. Super Bowlon
A New England Patriots és a New York Giants játszhatja a 42. Super Bowlt, a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) döntőjét. A Hazafiak sikere nem meglepő, hiszen az alapszakaszban történelmet írva 16-0-s mérleggel zártak. Az Amerikai főcsoport (AFC) döntőjében a sérülésektől tizedelt San Diego Chargers együttesét 21-12-re győzték. A Nemzeti konferencia (NFC) fináléjában viszont meglepetés született az Óriások diadalával, a New York-i gárda drámai izgalmak közepette nyert a Green Bay Packers otthonában. A -18 Celsius-fokos (!) hidegben játszott találkozó 20-20-as döntetlennel ért. A hosszabbításban a hazaiak irányító legendája, Brett Favre eladta a labdát, s Tynes 47 yardról már nem hibázott.
2008.01.21. 11:00
 
 
Soros: a legsúlyosabb pénzügyi válság fenyeget a második világháború óta
Soros György szerint a legsúlyosabb pénzügyi válság fenyeget a második világháború óta, és a krízis Európát is érinteni fogja. A magyar származású amerikai befektetési bankár a Der Standard osztrák lap hétfői számában megjelent nyilatkozatában kifejtette, hogy az utóbbi években alapvető, szavai szerint a "piaci fundamentalizmusra" visszavezethető tévedések határozták meg a politikát. Hibás felfogásnak nevezte, hogy a pénzpiacok működése egyensúlyozó szerepet tölt be.
2008.01.21. 10:33
 
 
A választásra jogosultak legalább 95 százaléka szavazott Kubában
Az urnazárás előtt egy órával a 8,4 millió szavazásra jogosult állampolgár 95 százaléka adta le voksát a vasárnapi kubai parlamenti és tartományi gyűlési választásokon - közölte a havannai országos választási bizottság. Az új összetételű törvényhozás február 24-én tartja alakuló ülését Havannában, ekkor választják meg az államtanács tagjait és a várakozások szerint eldől az is, hogy Castro, a "líder máximo" visszatér-e a hatalomba, vagy öccse, Raúl végérvényesen átveszi az ország vezetését.
2008.01.21. 09:49
 
 
KSH: többen haltak meg, mint ahányan születtek
Tavaly az év első tizenegy hónapjában kevesebb gyermek született, és több lakos halt meg, mint az előző év azonos időszakában, így a természetes fogyás nagyobb mértékű volt, mint 2006 januárja és novembere között - derül ki Központi Statisztikai Hivatal (KSH) gyorstájékoztatójából. Az előzetes adatok szerint 2007 első tizenegy hónapjában 89.316 gyermek született, és 120.726 lakos hunyt el. Tavaly januártól novemberig 2.538-cal kevesebb újszülött jött a világra, és 700-al többen haltak meg mint az előző év hasonló időszakában. A KSH közleménye kitér arra is, hogy a házasságkötések száma az egy évvel korábbihoz viszonyítva mintegy 9 százalékkal volt alacsonyabb.
2008.01.21. 09:09
 
 
Cseh szexelégedetlenség
A csehek az utóbbi években egyre elégedetlenebbek szexuális életükkel, különösen a nők körében zuhant nagyot az elégedettségi mutató - írta a Pravo című cseh napilap. A cseh hölgyeknek immár csak bő fele elégedett nemi életével. 1993-ban a férfiak mintegy 76 és a nők 82 százalékának nem volt panasza a nemi életére. 2003-ra azonban ezek a számok 73 és 70, 2006-ra pedig 62, illetve 55 százalékra estek vissza - írta a Pravo egy közvélemény-kutatás eredményeit ismertetve. A legnagyobb elégedettség a 25-35 éves korosztály körében tapasztalható, amely a legaktívabb a nemi életben.
2008.01.21. 09:03
 
 
Nagy különbségek térségenként a regisztrált álláskeresők rátájában
Jelentősek a különbségek a regisztrált álláskeresők gazdaságilag aktív népességhez viszonyított arányában az egyes területek között a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal honlapján most közzétett, a múlt év decemberére vonatkozó adatok szerint. Az országos átlag 10,1%, Budapesten viszont 3%-os volt a ráta, Pest megyében, illetve Győr-Moson-Sopron megyében 4,3 és 4,4%, ugyanakkor Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 22,5 és 20,8%. Az országos átlag körülbelül fele, 5,2% volt a ráta Komárom-Esztergom megyében, és nem sokkal magasabb, 6,4%-os ráta jellemezte Vas megye munkanélküliségét. Fejér megyében 6,8%-os volt a ráta, Veszprém megyében 8,5%.
2008.01.21. 08:28
 
 
Poliszerelem
Spanyolország felfedezte a "poliamort". Férj, feleség, szeretők nyíltan, sokszor egy fedél alatt élnek és szeretnek. Régebben "szabad szerelemnek" vagy nyitott párnak nevezték, a "poliszerelem" azonban jobban hangzik. Nincs féltékenység, bűntudat, rejtőzködés, a légkör derűs marad és pillanatnyilag a "polipárok" nem akarnak legális elismerést - írta az El País című spanyol napilap. A katolikus egyház, amely még nem esett túl azon a sokkon, amelyet a két év alatt megkötött 4200 homoszexuális polgári házasságkötés okozott számára, újabb botrányt kiált.
2008.01.21. 08:06
 
 
Megkezdődött az olaszliszkai tragédia tárgyalása
Megkezdődött az olaszliszkai emberölés büntetőpere a Borsod megyei bíróságon hétfőn; az elsőrendű vádlott beismerte bűnösségét és megbánta tettét, a másodrendű pedig elsírta magát a tárgyaláson. Szögi Lajos tiszavasvári tanárt a gyermekei szeme láttára verték agyon a Borsod megyei településen 2006. október 15-én. A tragédia előzménye, hogy a tanár gépkocsijával elsodort egy út mellett haladó kislányt, aki a vízelvezető árokba esett, de sérülést nem szenvedett. A vádirat ismertetése után az elsőrendű vádlott, aki az elsodort kislány bátyja, a bíróság előtt úgy nyilatkozott, hogy bűnösnek érzi magát. Bár, elmondása szerint nem emlékszik pontosan a részletekre, a történteket megbánta.
2008.01.21. 08:00
 
 
Melbourne: Szávay búcsúzott
Szávay Ágnes befejezte szereplését az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután az indiai Leander Paesszel alkotott vegyes párosuk nem állt ki a második fordulós mérkőzésre. A viadal honlapja alapján a hatodik helyen kiemelt Csia Csüng-csuang (Chia Jung Chuang), Jonathan Erlich tajvani, izraeli kettős mérkőzés nélkül lépett tovább a negyeddöntőbe. A magyar, indiai duó pénteken, az első fordulóban a Voracova-Skoch cseh párost győzte le rövidített döntő játszmával 2:6, 6:2, 10-6-ra.
2008.01.21. 07:56
 
 
Obama zavarónak tartja Bill Clinton szereplését
Az amerikai elnökjelöltségért küzdő Barack Obama szenátor egy televíziós interjúban kendőzetlenül bírálta Bill Clintont: zavarónak nevezte a volt elnök kampányszereplését, aki szerinte valótlan dolgokat állít róla. Miután a volt elnök felesége, Hillary Clinton a New Hampshire-i győzelem után a szombati nevadai jelölőgyűléseken is nyerni tudott, kiéleződött a verseny a két demokrata párti szenátor között. Az afro-amerikai Obama számára nagy tétje van a soron következő, szombati dél-karolinai előválasztásnak: ha győz, új lendületet nyer, ha viszont veszít, lemaradhat. A változás jelszavával kampányoló illinois-i szenátor az ABC televízió reggel adásba kerülő műsorának nyilatkozott.
2008.01.21. 07:20
 
 
Nikolic nyerte a szerbiai elnökválasztás első fordulóját
A nacionalistának nevezett Szerb Radikális Párt alelnöke, Tomislav Nikolic nyerte a szerbiai elnökválasztás első, vasárnapi fordulóját. A második helyen az Európa-párti jelenlegi elnök, Boris Tadic végzett. A központi választási bizottság szerint a szavazatok 85 százalékának összeszámlálása után Nikolic a szavazatok 39,6, Tadic pedig 35,5 százalékát kapta, így ők ketten indulnak a február 3-án esedékes második fordulóban. Várakozásait messze felülmúlóan szerepelt a Magyar Koalíció a vasárnapi fordulóban. A délvidéki magyar szövetség - Pásztor István elnökjelölt szerint - százezernél több szavazatot szerzett, míg tavaly januárban a magyar pártoknak összesen csupán 65 ezer szavazatot sikerült szerezni.
2008.01.21. 07:05
 
 
Becslések szerint Nikolic vezet a szerbiai elnökválasztáson
Tomislav Nikolic, a szerb radikálisok nacionalistaként emlegetett vezére vezet a vasárnapi szerbiai elnökválasztáson a Központ a Demokratikus Választásokért és Demokráciáért (CeSID) becslése szerint. A pontos adatairól ismert nem kormányzati szervezet szerint Tomislav Nikolic a szavazatok 39,4 százalékát, az Európa-barát Boris Tadic jelenlegi államfő pedig 35,4 százalékát kapta, így az előzetes, nem hivatalos adatok szerint várhatóan ők kerülnek be a február 3-i második fordulóba.
2008.01.20. 21:55
 
 
Sokan szavaztak a szerbiai elnökválasztáson
Igen aktív, az előzetes adatok szerint 60 százalék fölötti részvétel jellemezte a szerbiai elnökválasztás vasárnapi, első fordulóját. Este hét óráig a szavazók 58,2 százaléka adta le a voksát a Központ a Demokratikus Választásokért és Demokráciáért (CeSID) nevű, pontos adatairól ismert nem kormányzati szervezet szerint, amely arra számít, hogy a 20 órai urnazárást követő végső érték 61 százalék fölött lesz. A legutóbbi, 2004-es elnökválasztáson az első és a második fordulóban is 50 százalék alatt maradt a részvétel, a tavaly januári parlamenti választáson pedig a jogosultak 60,62 százaléka adta le a voksát. Az államfői címért kilencen versenyeznek Szerbiában.
2008.01.20. 21:15
 
Primera División: a Real nyerte a madridi derbit
A listavezető Real Madrid két góllal nyert az Atlético Madrid ellen a Vicente Calderón Stadionban a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. Az egyik legnagyobb presztízzsel bíró városi rangadón Raúl már az első percben megszerezte a vezetést a vendégek számára, majd Ruud van Nistelrooy a szünet előtt négy perccel beállította a végeredményt. Eredmények, 20. forduló: Atlético Madrid-Real Madrid 0-2 (0-2). Gól: Raúl (1.), van Nistelrooy (41.).
2008.01.20. 21:04
 
 
Férfi kézilabda Eb: magyar győzelem és csoportelsőség
Megnyerte a C csoport küzdelmeit a magyar férfi kézilabda-válogatott, miután 31-26-ra legyőzte a fehérorosz csapatot a norvégiai Európa-bajnokságon. A spanyolok ellen megszerzett két pontot magával viszi az együttes, amely kedden a svédek ellen lép pályára a középdöntő első fordulójában. Eredmény: Magyarország-Fehéroroszország 31-26 (18-16). Góldobók: Iváncsik G., Nagy 9-9, Eklemovics 4, Iváncsik T. 3, Császár 2, Ilyés, Laluska, Grebenár, Gál 1-1. Mivel a spanyolok 30-22-re nyertek a világbajnok németek ellen, a magyar csapatnak pontot kellett szereznie, máskülönben kiesett volna, és lemondhatott volna az olimpiáról.
2008.01.20. 20:15
 
 
Az ökumenikus imahéttel megkezdődött a Biblia éve
Az ökumenikus imahét megnyitó ünnepségével hivatalosan is kezdetét vette a Biblia éve. Az egyházak egymáshoz való közeledését célzó imahetet Budapesten Bölcskei Gusztáv, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke igehirdetéssel, Bábel Balázs, kecskemét-kalocsai érsek szentbeszéddel nyitotta meg. Bölcskei Gusztáv a zsúfolásig telt Pozsonyi úti református templomban arról beszélt, hogy "hosszú évszázadok után ne egymás ellen legyünk, hanem egymásért imádkozzunk". XVI. Benedek pápa Názáreti Jézus című könyvét idézve kijelentette: "az imádság nem más, mint egy állandósult Istenre figyelés, Isten szeretete". Bábel Balázs azt emelte ki, hogy az imádsággal az ember elismeri teremtett voltát.
2008.01.20. 20:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507[2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista