2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Hefner Christina Aguilera -rát tenné a Playboy címlapjára
Régebben már írtunk róla, hogy a Marie Claire-ben jelent meg először Christina szülés előtti mesztelen pocakos fotója. Nos, Hugh Hefner -nek elnyerte tetszését a kép, és elhatározta mindent elkövet, hogy a Playboy -nak megnyerje az énekesnőt.
2008.02.19. 15:02
 
 
Jó üzleti évet zárt a Lego
Jó üzleti évet zárt a dán Lego, Európa legnagyobb játékgyára annak köszönhetően, hogy átalakította vállalati struktúráját, és elsősorban az alaptevékenységre, a hagyományos építőelemekre koncentrál. A vállalat az idén nagy bizonytalanságra számít a globális játékpiacon, ennek ellenére 3-5 százalékos forgalomnövekedést remél. Az adó előtti éves eredmény 1,4 milliárd dán koronára emelkedett a 2006-os 1,3 milliárdról, a társaságnak az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint. Az adózott eredmény 1,03 milliárd dán korona volt, egy évvel korábban 1,3 milliárd. A bevételek 2,9 százalékkal 8 milliárd dán koronára emelkedtek a 2006-os 7,8 milliárdról.
2008.02.19. 14:56
 
 
Nincs végleges döntés az MTK pontlevonásáról
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottsága kedden nem hozott döntést az MTK Budapest fellebbezéséről, melyet a kék-fehér klub a január 8-i, elsőfokú, hat pont levonását magában foglaló határozattal kapcsolatban nyújtott be. A fegyelmi testület azért sújtotta a klubot, mert megsértette az MLSZ elnökségének határozatát, amely a labdarúgók külföldre történő igazolása esetén arra kötelezi a sportszervezeteket, hogy a szerződésben rögzítsék, melyik felet terheli a Sporttörvényben meghatározott fizetési kötelezettség.
2008.02.19. 14:54
 
 
Aláírásgyűjtést kezdeményeztek a vizitdíj megtartásáért a háziorvosok
Nyolcvanöt háziorvos aláírásgyűjtést kezdeményezett annak érdekében, hogy megmaradjon a vizitdíj - az erről szóló közleményt kedden juttatták el az MTI-hez. Mint az aláírók fogalmaznak, egy orvosok számára jó rendszer mellett szeretnének kiállni, továbbá nem akarnak "célpontjai lenni a belpolitikai csatározásoknak". "Nem hiszünk abban, hogy ha egy eredményes népszavazást követően a kormányzat eltörli a vizitdíjat, akkor az így kiesett jövedelmünket bármelyik politikai erő vissza fogja állítani, ezt akkor sem kapjuk vissza, ha a mostani ellenzék kerül hatalomra" - olvasható a dokumentumban.
2008.02.19. 14:01
 
 
Harry Potter és Hermione egy pár?
Teljesen egymásba feledkezve töltötte együtt az év legromantikusabb estéjét Harry Potter és Hermione. A példátlan világsikerű regényfolyam filmváltozatainak két főszereplőjét, a 18 éves Daniel Radcliffe-t és a 17 esztendős Emma Watsont a Daily Mirror keddi beszámolója szerint Valentin napján látták egymás igen szoros társaságában, az Imperial Arms nevű londoni pub kerthelyiségében. A két tizenéves sztár a brit bulvárlap által idézett szemtanúk szerint senkivel és semmivel nem törődve, egymást átölelve nevetgélt az asztalnál, majd éjfél előtt Daniel közeli lakása felé távoztak. Az egyik vendég elmondta a Mirrornak, hogy a két fiatal színész "szerelembe bódult párnak tűnt".
2008.02.19. 13:57
 
 
Az amerikaiak legjobban Kennedyt szeretnék ismét elnöknek
A néhai John Kennedy az az elnök, akit a legtöbb amerikai legszívesebben látna ismét a Fehér Házban - derült ki a Gallup felméréséből, amelynek eredményeit helyi idő szerint hétfőn tették közzé Washingtonban. John Kennedyt Ronald Reagan és Bill Clinton követi a volt elnökök népszerűségi listáján. A demokrata párti John Fitzgerald Kennedy visszatérését az amerikaiak 24 százaléka, ezen belül a demokrata pártiak 34 százaléka szeretné, míg Bill Clinton az amerikaiak 13 és a demokrata pártiak 24 százaléka kívánná ismét az Egyesült Államok élén látni.
2008.02.19. 13:35
 
 
MDF: cél, hogy minél többen használják az ügyfélkaput
Az MDF azt szeretné, ha azok az állampolgárok, akik az okmányirodákban hivatalos dolgaikat intézik, automatikusan megkapják azt a kódjukat, amellyel jogosultak lesznek az úgynevezett ügyfélkapuba belépni, és hivatalos ügyeiket ezt követően elektronikus úton intézni; ennek érdekében törvénymódosítást nyújt be a párt - mondta a párt országgyűlési képviselője kedden. A Magyar Demokrata Fórum a mai napon a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló törvény módosítását kezdeményezte" - fogalmazott az MTI-nek kedden Pettkó András.
2008.02.19. 13:29
 
 
Női vízilabda olimpiai selejtezőtorna: harmadszor is győzelem
Harmadik fellépésén is rendkívül magabiztosan győzött a magyar női vízilabda-válogatott az olaszországi olimpiai selejtezőtornán: kedden Kazahsztán legjobbjait verte 10-0-ra Godova Gábor együttese. Eredmény, B csoport: Magyarország-Kazahsztán 10-0 (2-0, 4-0, 3-0, 1-0) a magyar góldobók: Primász 3, Drávucz 2, Valkay Á., Zantleitner, Bujka B., Pelle, Stieber 1-1. A tökéletes mérleg megtartására szerdán is minden esély adott, amikor Kuba együttesével száll medencébe a magyar csapat déli 12 órától. További eredmények a B csoportból: Kanada-Csehország 21-5 Spanyolország-Kuba 13-8.
2008.02.19. 13:15
 
Az easyJet lett az Év diszkont légitársasága
Az easyJet-et választották az Év diszkont légitársaságának azon a felmérésen, amelyet Az Utazó című magazin olvasói és üzletemberek, idegenforgalmi szakemberek körében végeztek.Az elismerő díjat dr Ujhelyi István államtitkár és Érsek M. Zoltán, Az Utazó magazin tulajdonos/főszerkesztője adta át a Turizmus és Profit 2008 konferencián február 15-én. Samantha Day, az easyJet regionális PR igazgatója azt mondta: "Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2007-es évben nemcsak az olvasók, de a szakmai képviselők is minket választottak az Év diszkont légi társaságának. A díj elismerése a magyar piac iránti elkötelezettségünknek és az easyJet valamennyi munkatársa munkájának."
2008.02.19. 13:03
 
Hazakerült a Budapesten garázdálkodó erdélyi gyermek
Hazakerült szüleihez az a gyergyószentmiklósi gyermek, aki Budapesten bűncselekményeket követett el - mondta az MTI-nek kedden Elekes Zoltán, a Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Hatóság igazgatója.A csíkszeredai törvényszék döntött úgy, hogy a tizenegy éves G.I. nem kerül állami intézménybe, hanem a családjához tér vissza. Elekes korábban több ízben is jelezte, hogy az intézmény támogatni fogja a kisfiú visszatérését családjához. A gyerek Magyarországról történt átszállítása után átmenetileg egy csíkszeredai intézményben tartózkodott.
2008.02.19. 12:50
 
 
Pristinában tárgyalt Javier Solana
Koszovó egysége mellett, zömében szerbek lakta részének elszakítása ellen foglalt állást kedden Pristinában Javier Solana, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője. Az EU koszovói missziója, az EULEX, amely átveszi a jelenlegi ENSZ-közigazgatás, az UNMIK feladatait, Koszovó egész területén fog tevékenykedni - jelentette ki a politikus. Ezzel anélkül, hogy nyíltan beszélt volna róla, tagadta annak lehetőségét, hogy például az új ország zömében szerbek lakta része elszakadjon, s csatlakozzon Szerbiához. Solana váratlanul, kedden délután érkezett 24 órás látogatásra Pristinába, s első tárgyalópartnere Fatmir Sejdiu államfő volt. Találkozójuk után az EU politikusa közölte, hogy az "európai perspektíva a Balkán minden országa előtt nyitva áll".
2008.02.19. 12:30
 
 
Idén is fokozott ellenőrzésekre készül az APEH
Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) 2007-ben a befejezett ellenőrzések során 356,7 milliárd forint adókülönbözetet tárt fel, a kivetett szankciók összege pedig meghaladja a 212 milliárd forintot - jelentette be a hivatal keddi sajtótájékoztatóján Szikora János, az APEH elnöke. A legnagyobb bevételt tavaly is az áfa-minimalizálók vizsgálata eredményezte, a 4.613 vizsgálat 63,1 milliárd forint megállapítással zárult, míg a tavaly befejezett 11.095 vagyonosodási vizsgálat 42,7 milliárd forintot hozott az APEH konyhájára. A revizorok az idén is rajta tartják a szemüket mindenen, amin eddig - derül ki a 2008. évi ellenőrzési irányelvekből.
2008.02.19. 12:20
 
 
Ausztria elismeri Koszovó függetlenségét
Koszovó függetlensége tény, amelyet Ausztria elismer - jelentette be kedden Alfred Gusenbauer osztrák kancellár. Közölte, hogy a vonatkozó döntést a szerdai minisztertanácsi ülésen hozzák meg a közös európai uniós irányvonallal összhangban. Utalt arra, hogy az elismerésről kialakított álláspont hosszú mérlegelés után született meg. Szavai szerint Ausztriát szoros "gazdasági, politikai és emberi" szálak kötik össze a régióval. "Nem húzódhatunk félre, döntenünk és cselekednünk kell" - mondta. Egyidejűleg hangsúlyozta, hogy Ausztria kész minden támogatást megadni Szerbiának az Európai Unióhoz vezető úton.
2008.02.19. 12:15
 
Az alkotmányügyi bizottság támogatta a jövő nemzedékek ombudsman-jelöltjét
A parlament alkotmányügyi bizottsága támogatta Fülöp Sándor kinevezését a jövő nemzedékek ombudsmanjának posztjára, ugyanakkor nem támogatta Zombor Ferenc adatvédelmibiztos-jelöltet hétfői ülésén. Az ellenzéki képviselők mindkét jelöltet egységesen támogatták. Fülöp Sándor esetében ehhez járult még két támogató szocialista voks is, így 15 igen állt szemben 13 tartózkodással. Zombor Ferenc esetében azonban nem volt kormánypárti "átszavazás", így a bizottság nem támogatta az adatvédelmibiztos-jelöltet. Az alkotmányügyi bizottság szocialista elnöke a szavazás előtt elmondta: az MSZP frakció jövő héten alakítja ki egységes álláspontját a köztársasági elnök ombudsman-jelöltjeiről.
2008.02.19. 12:01
 
SZDSZ: a népszavazás két alapvető ponton kezdi ki a reformokat
A népszavazási kezdeményezések két alapvető ponton kezdik ki a reformokat: az egészségügy és az oktatás területén - mondta Magyar Bálint, az SZDSZ oktatási szakpolitikusa keddi, budapesti sajtótájékoztatóján. A szabad demokrata képviselő a tandíj mellett érvelve természetesnek nevezte, hogy a képzés költségeihez járuljon hozzá az is, aki majd a felsőfokú végzettség előnyeit élvezi. A volt oktatási miniszter visszautasította azt a felvetést, hogy a tandíj bevezetésének híre miatt jelentősen visszaesett volna az egyetemekre jelentkezők száma. A sajtótájékoztatón bemutatott diagramokkal azt szemléltette, hogy 2003-2007 között a 18-19 éves korosztályban gyakorlatilag nem változott a jelentkezések száma.
2008.02.19. 11:43
 
 
A PM 219,8 milliárd forint hiányt vár februárra
A Pénzügyminisztérium - önkormányzatok nélkül - 219,8 milliárd forint hiányt vár februárra - jelentette be a keddi tájékoztatatón Bathó Ferenc a szaktárca főosztályvezetője. A januári végleges pénzforgalmi többlet 33,8 milliárd forint volt szemben a prognosztizált 27,5 milliárd forinttal. Az első negyedévre 569,1 milliárd forintra csökkentette a Pénzügyminisztérium a korábban 581,5 milliárdra várt deficitet, az új összeg - akárcsak a korábbi - a GDP 2,1 százalékának felel meg. A 2008. év egészére a PM nem változtatta meg 1.111,1 milliárd forintos hiány előrejelzését, ami a várt GDP 4 százaléka.
2008.02.19. 11:36
 
 
Gázpiac: teljes piacnyitás 2009. január elsejétől
A magyar gázpiac teljes egészében 2009. január elsejétől nyílhat meg - mondta Zarándy Tamás, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium főosztályvezető-helyettese kedden az Institute for Internatinal Research (IIR) 8. gázkonferenciáján Budapesten. A korábbi tervek szerint a teljes piacnyitás már 2008. július elsejétől megvalósult volna. A parlament előtt lévő új gáztörvény javaslatát azonban várhatóan március végéig elfogadják, és a törvény 2009. január elsején léphet hatályba teljes egészében. A lakosságnak már most is van lehetősége a szabadpiacon földgázt vásárolni, de a teljes piacnyitással az eddigi közüzemi szolgáltatás megszűnik.
2008.02.19. 11:29
 
 
MSZP: indokolt a gyűlöletbeszédről szóló törvény
Indokolt a gyűlöletbeszéd büntető törvénykönyvi szabályozása a mai magyar társadalmi viszonyok között - mondta Bárándy Gergely, a törvénymódosítás egyik MSZP-s kezdeményezője kedden Budapesten sajtótájékoztatón. A Fidesz szerint a szocialistáknak fel kellene hagyniuk azzal, hogy különböző kisebbségek szavazatainak megnyeréséért alkotmányellenes jogszabályokat gyártanak. A módosítás a gyűlöletbeszédet maximum két évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti, ha azt valaki szavakkal, vagy akár kézmozdulattal követi el a nagy nyilvánosság előtt - közölte az Országgyűlésben hétfőn elfogadott módosításról a kormánypárti politikus.
2008.02.19. 11:24
 
 
A moszkvai szállodák a legdrágábbak a világon
Moszkvában tavaly egy 4-5 csillagos szállodában egy szoba átlagosan 483 dollárba került, vagyis 11 százalékkal többe, mint az előző évben, de a rubelben számított ár 14 százalékkal emelkedett, 2004 óta a szállodai árak pedig 93 százalékkal nőttek - állapította meg a Hogg Robinson Group (HRG) kutatása.  Moszkva után New York következik, ahol átlagosan 374 dollárba kerül egy szállodai szoba, és az áremelkedés egy év alatt 2 százalékot tett ki. A harmadik helyen Párizs áll: ott átlagosan 333 dollárért - vagyis az előző évinél 8 százalékkal drágábban kapható egy hotelszoba. Sorendben Dubaj, Milánó és Stockholm következik a HRG felmérése szerint.
2008.02.19. 11:22
 
 
Egy év alatt legalább 80 fickó fordult meg benne
A korhatáros filmek új üdvöskéje, Bree Olson a Penthouse márciusi címlaplánya.
2008.02.19. 11:22
 
 
Horváth Ágnes: a vizitdíj szemléletváltást indított el
A bevezetett jelképes vizit- és kórházi napidíj a többletbevétel mellett egy szemléletváltást is elindított az egészségügyben - mondta a tárca vezetője Nyíregyházán, az SZDSZ népszavazási kampánya keretében tartott sajtótájékoztatón. A fizetett díj elindította a hálapénz csökkenését, szinte megszüntette az indokolatlan orvoshoz járást, és erősítette a betegek körében a minőségi ellátás iránti igényt - mondta Horváth Ágnes. Hozzátette: a március 9-i népszavazás előtt éppen ezért mindenkinek meg kell fontolnia, miként voksol; érdemes végiggondolni, hogy maradjon-e a térítési kötelezettség, vagy helyette a kieső összeg pótlására adó-, illetve járulékemelés kerüljön szóba.
2008.02.19. 10:44
 
 
MSZP: a szegényeket nem a tandíj tartja vissza a felsőoktatástól
Az előzetes becslések szerint a tandíj nem tartott távol jelentős számú érettségizettet a felsőoktatástól - mondta Szabó Zoltán szocialista képviselő napirend előtt az Országgyűlésben. A képviselő emlékeztetett arra, hogy múlt hét pénteken lezárult a jelentkezés a felsőoktatási intézményekbe. Hozzátette: az elmúlt évek tapasztalatai alapján az érettségizettek 60-70 százaléka jelentkezik a felsőoktatásba. Kiemelte: a felsőoktatásban tanuló költségtérítéses hallgatók átlagos szociális helyzete szignifikánsan rosszabb, mint az államilag finanszírozott képzésben részt vevő társaiké. Az igazán szegényeket nem a tandíj tartja vissza a felsőoktatástól, ők tandíj nélkül sem jutottak be az egyetemekre, főiskolákra.
2008.02.19. 10:40
 
 
A Toshiba kivonul a HD DVD üzletágból
A Toshiba kivonul az HD (High Definition) DVD üzletágból - jelentették be a vállalat vezetői kedden Tokióban. Ez azt jelenti, hogy felhagynak a fejlesztéssel, sem HD DVD felvevőket, sem lejátszókat nem fognak gyártani, és idén március vége felé beszüntetik az értékesítést is. A japán vállalat eddig világszerte 1 millió HD DVD készüléket adott el. A döntés egyszersmind a rivális technológia, a Sony-féle Blu-ray (kéklézeres technológia) győzelmét jelenti. A Sony által kifejlesztett Blu-rayt 170 vállalat támogatja, köztük például a Panasonic készülékeket gyártó Matsushita, a Hitachi, a Samsung, a Philips, a Sharp.
2008.02.19. 10:09
 
 
Peking 2008: valószínűtlen koszovói csapat részvétele
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) álláspontja szerint kevés az esély arra, hogy a függetlenségét vasárnap kikiáltó Koszovó saját csapattal vehessen részt a pekingi nyári játékokon. Emmanuelle Moreau NOB-szóvivő arról számolt be, hogy Koszovó függetlenségét előbb el kell ismernie az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ), majd létre kell hozni egy nemzeti olimpiai bizottságot, továbbá több olyan sportszövetséget is működtetni kell, amely nemzetközi szövetségnek a tagja. Ha majd ezek a feltételek fennállnak, a NOB végrehajtó bizottsága olimpiai státuszt adhat Koszovónak.
2008.02.19. 09:42
 
Uma Thurman esete a szexi tűzoltókkal
Uma Thurman 6 jóképű tűzoltó karjában kötött ki Valentin napon. Valószínűleg az ő helyében egy hölgy sem panaszkodott volna, de Uma így nyilatkozott: "Az élet nehéz".
2008.02.19. 09:41
 
 
Häkkinen: Michael Schumacher a legjobb
Mika Häkkinen szerint Michael Schumacher a forma-1 történetének legjobbja. Erről beszélt a Bild am Sonntag című lapnak adott interjújában. Továbbá elmonda, hogy a jelenlegi mezőnyből Kimi -t és Hamilton -t tartja esélyesnek az idei világbajnoki cím elnyerésében.
2008.02.19. 09:14
 
Gyurcsány nem csak a szimpatizánsoknak okozott meglepetést
Politológusok szerint váratlan volt Gyurcsány Ferenc bejelentése az új tulajdonosi programról; az MTI által megkérdezett elemzők azt mondták, egyelőre nem lehet tudni, mi lehet a bejelentés valódi politikai háttere és eredményes lesz-e a program.
2008.02.19. 09:10
 
 
Az építőipari termelés 14,1 százalékkal csökkent
Az építőipari termelés 2007-ben 14,1 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A termelés 2007 decemberében mind kiigazítatlan adatok alapján, mind munkanaptényezővel korrigálva 20,8 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest. Szezonálisan és munkanap-tényezővel kiigazítva a termelés 2,1 százalékkal volt magasabb az előző havinál. 2006 decemberéhez képest az építőipari tevékenység költségalapon számított árai 4,3 százalékkal nőttek. Az építőipari termelés a 2005. évi dinamikus, 16,1 százalékos növekedés után 2006-ban 1,6 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól.
2008.02.19. 09:01
 
Törvényt sértett a Fidesz
A Békés Megyei Területi Választási Bizottság hétfői ülésén helyt adott az MSZP keresetének, miszerint megsértette a választási törvényt a Fidesz gyulai önkormányzati képviselőcsoportja, mert tagjai a népszavazáson való részvételre, illetve az igen szavazatra buzdító pólókban jelentek meg a testületi ülésen - közölte az MTI-vel Horváth Mihály, a területi választási iroda vezetőjének jogi helyettese.
2008.02.19. 08:59
 
 
Fidel Castro visszavonul
Fidel Castro lemond a kubai államtanács elnöki (államfői) tisztségéről - jelentette be kedden a kommunista párt hivatalos szócsövének számító Granma című újság internetes kiadásában maga Castro. "Nem fogom megpályázni és nem fogadom el, ismétlem, nem törekszem rá és nem fogadom el az államtanács elnöki tisztségét és a főparancsnoki posztot" - írta a kubai elnök (még hétfői keltezésű üzenetében), aki betegsége miatt csaknem 19 hónapja nem vesz részt a hatalom gyakorlásában. Castro közel fél évszázadon át irányította a karib-tengeri szigetországot. A közelmúltban tartott parlamenti választásokon Castrót ismét képviselővé választották.
2008.02.19. 08:36
 
Három perc: ennyi idő alatt még a mentőt se tudjuk kihívni
Az agyvérzés három percen belül károsítja az agyat - állapították meg kanadai kutatók, megdöntve azt a közkeletű hiedelmet, amely szerint a betegek jó eséllyel gyógyíthatóak, ha három órán belül kórházba kerülnek.
2008.02.19. 08:30
 
 
Ember és gép egyesül?
Ember és gép 2029-re egyesül, vagyis ekkorra lehetségessé válik, hogy az emberek agyában apró robotok működjenek, amelyek növelik az észbeli képességeket, és védik az egészséget - állítja Raymond Kurzweil amerikai feltaláló és futurista. Kurzweil szerint már most is azon a szinten állunk, hogy képességeinket gépekkel tágítjuk ki, az ember és gép összeolvadása pusztán ennek a tendenciának a folytatódása lesz. A tudós rámutatott, hogy az úgynevezett nanobotok majd okosabbá tesznek bennünket, javítják emlékezőképességünket, és automatikusan eljuttathatnak bennünket virtuális valóságokba - idézte Kurzweilt a BBC honlapja.
2008.02.19. 08:28
 
 
A szerb parlament semmisnek nyilvánította Koszovó függetlenségét
A szerb parlament egyhangúlag semmisnek nyilvánította hétfő este Koszovó függetlenségének előző napi egyoldalú kikiáltását. A törvényhozás rendkívüli ülésén megjelent mind a 225 képviselő támogatta szavazatával a belgrádi kormány határozatát, amely "semmisnek és meg nem történtnek" nyilvánította a pristinai parlament vasárnap közfelkiáltással meghozott döntését Koszovó Szerbiától való elszakadásáról. A belgrádi parlament határozata szerint Koszovó függetlenségének egyoldalú kikiáltása "sérti a Szerb Köztársaság szuverenitását és területi integritását". A Beta szerb hírügynökség bejelentése szerint Szerbia hétfőn visszahívta nagyköveteit mindazon államokból, amelyek már elismerték a koszovói függetlenséget.
2008.02.19. 08:05
 
 
Nem csitul a bizsuláz
Soha ennyi kiegészítőt, főleg bizsut nem vásároltak az emberek, mint ma és ez a láz nem csitul - derült ki a düsseldorfi Igedo divatvásár 2008-as kínálatából. Gyártásban a kínaiak itt is átvették a vezetést, legalábbis az olcsóbb tömegbizsu tekintetében. Az indiaiak inkább a nemesebb anyagokból, kézimunkával készült ékszereket és sálakat hozták el. A német város Európa-szerte híres divatvásárán - akkora területen, mint kétszer a budapesti Hungexpo vásárközpont A csarnoka - ékszerek, sálak, táskák, hajdíszek és más kiegészítők ezrei voltak láthatók. Ezekből lehetett rendelni a világ 59 országából ide érkező kereskedőknek és vásárolni is a szakmai látogatóknak.
2008.02.19. 08:02
 
Törött csontot, porcot gyógyíthat az őssejt
Törött csontokat és sérült porcokat hoznak helyre brit kutatók reményei szerint a páciens saját őssejtjei.
2008.02.19. 07:50
 
 
Ma lejár a vasutassztrájk felfüggesztésének határideje
Folytatja ma délután az egyeztetést a MÁV és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezet (VDSZSZ) Herczog László közvetítő részvételével, miután még mindig nem közeledtek az álláspontok a szakszervezeti követelések ügyében. Ma lejár a sztrájk felfüggesztésének meghosszabbított határideje, ameddig a szakszervezet vállalta, hogy a közvetítő bevonásával, szabályok szerint tárgyalnak. Gaskó István, a VDSZSZ elnöke elmondta: reméli, a mai tárgyaláson a munkáltató elmozdul az álláspontjáról, mert ha nem, akkor a szakszervezet az összes körülmény mérlegelése után dönt, hogy folytatja-e és mikor a sztrájkot.
2008.02.19. 07:49
 
 
Paris házában csak a kutyák kedvére dolgoznak
Luxusvilla a luxusvillában. Paris Hilton külön villát építene a kutyáinak új Los Angeles-i házának kertjében.
2008.02.19. 07:36
 
 
Csütörtökön kísérlik meg a Föld felé zuhanó kémműhold lelövését
Csütörtökön kísérli meg lelőni az amerikai haditengerészet a Föld felé zuhanó, meghibásodott kémműholdat a CNN amerikai hírtelevízió értesülése szerint. Az 1,3 tonnás szatellitet egy amerikai hadihajóról indított rakétával tervezik megsemmisíteni még azelőtt, hogy elérné a Föld légkörét - jelentette a tévé katonai körökre hivatkozva. Ha valóban csütörtökre ütemezik be az első lelövési kísérletet, annak esetleges sikertelensége esetén is még több nap maradna egy újabb próbálkozás előkészítésére - jelentette a CNN.
2008.02.19. 07:15
 
Nagy-Britannia elismerte Koszovó függetlenségét
Nagy-Britannia elismeri Koszovó függetlenségét - jelentette be hétfő este a londoni kormány pristinai képviselője, David Blunt egy sajtóértekezleten. Blunt közölte: átadta Fatmir Sejdiu koszovói államfőnek Gordon Brown brit miniszterelnök és David Milliband külügyminiszter leveleit, amelyek megerősítik, hogy Nagy-Britannia hajlandó elismerni Koszovót, mint független és szuverén államot. A Beta szerb hírügynökség bejelentése szerint Szerbia hétfőn visszahívta nagyköveteit mindazon államokból, amelyek már elismerték a koszovói függetlenséget.
2008.02.19. 07:01
 
 
Titokzatos élőlények az antarktiszi vizekben
Az Antarktisz jeges vizeinek élővilágát vizsgáló kutatók titokzatos teremtményeket gyűjtöttek a sötét mélységben, köztük hatalmas tengeri pókokat és óriási férgeket - jelentették be ausztrál szakértők kedden. A kutatók nemzetközi program keretében mérik fel az óceán élővilágát a messzi déli vizekben. Kétezer méteres mélységig gyűjtötték össze a fellelt példányokat, melyek között több, eddig soha nem látott is akad. Néhány mélytengeri állat szokatlanul nagy méretet ér el, ezt a jelenséget gigantizmusnak nevezik, okát pedig még nem teljesen értik a szakemberek.
2008.02.19. 06:21
 
 
A Super Aguri nem tesztel barcelonában
A Super Aguri Forma-1-es versenyistálló sajtótájékoztatón bejelentette, jelenleg nehéz anyagi helyzetben van a csapat és kénytelenek kihagyni a barcelonai tesztprogramot.
2008.02.19. 05:10
 
Megúszták az amerikai gengszterek
Felmentette egy amerikai szövetségi bíróság az Amerikai Gengsztert gyártó filmstúdiót, amelyet hamis állításokért pereltek be a kábítószer elleni küzdelemmel foglalkozó korábbi ügynökök.
2008.02.18. 22:18
 
 
Imád meztelenkedni, főleg, ha fotózzák
Csősz Boglárka nem tudja, milyen a szingliélet. Az Apám beájulna sztárja kapcsolatból kapcsolatba vándorol, de ez nem is igazán zavarja. Ahogy az sem, ha épp meztelenül kell pózolnia a fényképezőgépek előtt.
2008.02.18. 21:40
 
 
Sarkozy "szabad és független" államként ismeri el Koszovót
Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök "szabad és független államként" ismeri el Koszovót Fatmir Sejdiu koszovói elnökhöz intézett hétfő esti levelében - közölte a francia elnöki hivatal. "Örömmel értesítem Önt, hogy Franciaország - teljes egyetértésben az Európai Unióval és levonva a következtetéseket a koszovói parlament 2008. február 17-i határozatából - immáron szabad és független államként ismeri el Koszovót" - áll Nicolas Sarkozy levelében. A levelet Delphine Borionne, Franciaország pristinai összekötő irodájának vezetője adta át. "Örömmel jöttem el, hogy átadhassam Nicolas Sarkozy (francia) elnök levelét (Fatmir Sejdiu koszovói elnöknek). Ez a levél megerősíti, hogy Franciaország szuverén államként ismeri el Koszovót - jelentette ki Borionne asszony hétfői pristinai sajtótájékoztatóján.
2008.02.18. 20:50
 
 
Keira Knightley, a ribanc
Keira Knightley unja már, hogy állandóan kóros soványságáról faggatják, vagy arról, hogy miért szerepel egyre gyakrabban férfimagazinok címlapjain. Jobban örülne, ha álomszerepéről beszélnének, ahol egy szajhát alakít.
2008.02.18. 20:34
 
Paris csaknem magához nyúlt saját születésnapján
Paris Hilton újabb adalékkal bővítette repertoárját: burleszk előadással ünnepelte magát 27. születésnapja alkalmából.
2008.02.18. 20:28
 
 
Nincs megállapodás a VDSZSZ és a MÁV között
Nem született megállapodás a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) sztrájkköveteléséről a szakszervezet és a MÁV között hétfőn a Herczog László közvetítésével folytatott tárgyaláson. Az egyeztetést kedden 14 órakor folytatják. A hétfői egyeztetést követően Gaskó István, a VDSZSZ elnöke az MTI-nek elmondta, hogy a munkáltató a szakszervezet két követelésében - a MÁV Cargo privatizációs bevételből való részesedés minden vasutas számára, illetve a 10 százalék többlet bérfejlesztés a kiszervezett társaságoknál - továbbra sem lépett előbbre.
2008.02.18. 20:05
 
 
Ausztriai síliftbaleset: néhány napon belül hazatérhetnek a magyar gyerekek
Várhatóan néhány napon belül hazatérhet az a magyar kislány, aki hétfőn kiesett egy síliftből az ausztriai Karintiában és az a kisfiú, aki utánaugrott - közölte a Külügyminisztérium kommunikációs munkatársa az MTI-vel. Odze György ismertetése szerint a 11 éves kislány és a 10 éves kisfiú egy iskolai sítúrán voltak Ausztriában. A kislány kiesett a síliftből, a kisfiú pedig, feltehetően pánikból vagy segítségnyújtási szándékkal utánaugrott. Közlése szerint mindkét gyerek kórházban van, sérüléseik nem életveszélyesek. Azt is elmondta, hogy a gyerekek egy dél-magyarországi iskoláscsoport tagjaiként érkeztek Ausztriába, mindkettőjüknek van biztosítása.
2008.02.18. 20:00
 
Hogyan csökkenthető a koleszterinszint?
Kétféle koleszterin van, és ezek egyensúlya adja az egészséges koleszterinszint kulcsát. Az LDL koleszterin a "rosszfiú", amely felelős azért, hogy a koleszterin lerakódik az artériákban, és így közrejátszik azok elzáródásában.
2008.02.18. 19:05
 
 
Elfogadták a gyűlöletbeszéd büntethetőségét lehetővé tévő módosítást
Az Országgyűlés hétfőn elfogadta a büntető törvénykönyv módosítását, amely lehetővé teszi a gyűlöletbeszéd büntethetőségét. A szocialista képviselők kezdeményezte törvénymódosítást 174 igen, 127 nem szavazattal és 11 tartózkodás mellett fogadta el a Ház. Az elfogadott módosítás alapján két évig tartó szabadságvesztéssel büntetik a gyűlöletbeszédet. A módosítást a kormány nem támogatta.
2008.02.18. 19:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479[2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista