2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Szavazatvásárlások Nyírbátorban: a HÍR TV munkatársa volt a telefonáló
Nyomozást rendeltek el a népszavazással kapcsolatos, Nyírbátor környéki voksvásárlásra utaló telefonok ügyében; a rendőrség újabb információi szerint a telefonáló egy televíziós riporter volt. Egy politikus péntek este tett rendőrségi bejelentése szerint valaki a nevében telefonon keresett meg Nyírbátor környéki képviselőket, és olyan utalásokat tett, hogy szavazatokat vásárolna. Az MTI-t péntek este Veres János pénzügyminiszter országgyűlési képviselő-választási kampányfőnöke, Tóth Viktor tájékoztatta arról, hogy a nevében egy magántelefonszámról keresték meg a képviselőket, s olyan kérdéseket tettek fel nekik, amelyek "nem" voksok vásárlási szándékát sejtették.
2008.02.23. 10:52
 
 
Veszélyben a Tisza-tó, folyamatos kezelés szükséges
A nagymérvű iszaposodás miatt veszélybe kerülhet a Tisza-tó, a három évtizeddel ezelőtt mesterségesen kialakított meder feltöltődése, átalakulása miatt elengedhetetlenné válik a tó módszeres és szakszerű kezelése azért, hogy a jövőnek is megmaradjon - mondta a Tisza-tóért felelős miniszteri megbízott a Heves megyei Poroszlón. A Tisza-tó kezelést igényel, ezt tudomásul kell venni - jelentette ki Aradi Csaba. A harminc évvel ezelőtt kialakított tó problémái hosszú évek óta ismertek, pénz hiányában eddig nem történt érdemei beavatkozás az iszaposodás, a feltöltődés megakadályozása érdekében. Ez a munka most megkezdődhet.
2008.02.23. 09:31
 
 
Újabb fejlesztési programok Észak-Magyarországon
Újabb fejlesztési pályázatok kiírásáról döntött az Észak-magyarországi Regionális fejlesztési Tanács, összességében csaknem 4,5 milliárd forintot nyerhetnek el a jelentkezők - közölte Szabó György, a fejlesztési tanács elnöke Miskolcon.  A Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyét felölelő regionális fejlesztési tanács egyebek mellett a területi kiegyenlítést szolgáló önkormányzati fejlesztésekre, a leghátrányosabb helyzetben lévő kistérségek felzárkóztatására, a  települési utak burkolat-felújítására írt ki pályázatot - közölte a fejlesztési tanács elnöke. Szabó György elmondta: a négy fejlesztési programra összességében 4,489 milliárd forintot utalhat ki a tanács a nyertes pályázóknak. Az önkormányzatoknak 5-42 százalékos önerőt kell biztosítaniuk.
2008.02.23. 09:26
 
 
Morelia-Linares: Lékó döntetlenje
Lékó Péter döntetlent játszott az örmény Levon Aronjan ellen a 6. fordulóban a 25. linaresi sakk szupertornán, melynek első szakasza idén is a mexikói Moreliában zajlik. A viadal honlapja szerint a magyar nagymester a sötét bábukat vezette és az 50. lépés után egyezett meg döntetlenben riválisával. A nap rangadója is remivel végződött a bolgár Veszelin Topalov és az indiai Viswanathan Anand között, míg a forduló egyetlen győzelmét az azeri Tejmur Radzsabov aratta. Szombaton a hetedik, s egyben utolsó moreliai fordulóban Lékó a világos bábukat vezeti majd a bolgár Veszelin Topalov ellen.
2008.02.23. 09:21
 
 
Lezuhant egy férfi a dunaszekcsői löszfalról
Lezuhant egy férfi a dunaszekcsői löszfalról szombat hajnalban, a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-nek szombaton elmondta, hogy a kordonnal zárt területre hajnalban két férfi ment be, az egyikük lezuhant a löszfalról. Őt a mohácsi tűzoltók mentették ki, a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A baranyai Dunaszekcsőn tavaly ősszel megrepedt löszdombról korábban levált félmillió köbméteres darab egy hete hirtelen süllyedt hat métert és elindult a Duna felé.
2008.02.23. 09:08
 
Forma 1-es csokikocsi
Életnagyságú forma 1-es Ferrari versenyautó készítettek csokoládéból Olaszországban. A gyártók több mint egy éven át dolgoztak a csokikocsin, amelyhez mintegy 2200 kilogrammnyi belga csokoládét használtak fel A kocsit rövidesen a Nápoly melletti Sorrentóba szállítják, ahol a Ferrari-tulajdonosok klubjában szolgálják majd fel egy partin. Luigi Liberti, a Scuderia Ferrari Club Napoli elnöke elmondta: egy héten át kiállítják a csokikocsit, majd kalapáccsal összetörik és felszolgálják a vendégeknek: néhány harapásnyit egy különleges zacskóban haza is vihetnek belőle. A 12 ezer fontos autót (mintegy 4,2 millió forint) a F2008 után mintázták, és piros, ehető réteggel vonták be.
2008.02.23. 08:53
 
 
"Hittérítő" autóbusz Nagyváradon
Szokatlan vallásos nevelési módszerhez folyamodott valaki Romániában: a nagyváradi tömegközlekedési vállalat egyik autóbuszát a Jelenések könyvéből vett idézetekkel lepte el. Reklámként adták bérbe neki 110 euróért a jármű felületét. A tömegközlekedési vállalat vezetői arra a következtetésre jutottak, hogy a Bibliából vett idézetek nem sértenek senkit, ezért indokolatlannak találták a szerződés felbontását. A városban működő egyházak vezetői cáfolták, hogy tőlük származna a furcsa kezdeményezés. Az újság által megkérdezett nagyváradiakat nem zavarja a "hittérítő" busz látványa, mi több dicséretesnek tartják, hogy "a mozgó Biblia" legalább eszébe juttatja az embereknek a lelkiek fontosságát is.
2008.02.23. 08:40
 
 
Max, a tolató kutya
Ellopták a teherautómat, azt a kutyafáját! - mondhatta Charles McCowan, aki vásárlás után hűlt helyét találta egy kisbolt előtt leparkolt kisteherautójának és a benne ülő kutyájának, Maxnek. McCowan bejelentette a rendőrségen, hogy ellopták a teherautót. Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, az utca túlsó oldalán találták meg a járművet egy gyorsétterem előtt, és fogalmuk sem volt, hogyan kerülhetett oda. A biztonsági kamera felvétele szerint, amelyet a KCAL-TV mutatott be, a teherautó kifarolt a bolt parkolójából, áttolatott az utcán, majd eltűnt a kamera látószögéből. A rendőrség szerint Max, a 38 kilós boxer volt a botcsinálta vezető: kilökte a sebváltó kart a sebességből, így gurulhatott el a teherautó az éhes ebbel a gyorsétteremig.
2008.02.23. 08:34
 
 
A cseh ellenőrök elvehetik a bliccelők mobilját?
Új módszerrel készülnek lecsapni a tömegközlekedési járműveken bliccelőkre az észak-csehországi Usti nad Labemben: a város vezetői fontolóra vették, hogy az ellenőrök személyes értéktárgyakat kobozhassanak el azoktól, akik a tömegközlekedési eszközökön nem fizetik ki a bírságot - írta a Lidové Noviny című cseh napilap. A tervezett intézkedés értelmében a rendőr kíséretében lévő ellenőr azoktól az érvényes jegy nélkül utazóktól, akik nem tudják vagy nem akarják kifizetni a bírságot, a helyszínen elkobozhatnának mobiltelefont, órát vagy ékszert - mondta el a lapnak Milan Knotek, a városháza szóvivője. A szóvivő hozzátette: egyelőre csak ötletről van szó, amelyet most tárgyal a városháza.
2008.02.23. 08:28
 
 
Pályázat távmunkahelyek létesítésére
Az idén ismét támogatható a távmunkahelyekhez szükséges eszközök, programok beszerezése, távmunkahelyenként legfeljebb 150 ezer forinttal, egy korábbi távmunka pályázathoz hasonlóan. A Szociális és Munkaügyi Minisztérium honlapján közzétett pályázati kiírás szerint a nagyobb támogatási összeget, távmunkahelyenként legfeljebb 755 ezer forintot a kereseti támogatásra, és annak járulékaira lehet elnyerni, illetve 30 ezer forintot képzésre.  A pályázatokat március 26-ig nyújthatják be a távmunkahelyeket létesítők. A Munkaerőpiaci Alap 600 millió forintot biztosít a finanszírozáshoz.
2008.02.23. 08:24
 
 
A szén-dioxid piacon stabilan magasak az árak
A szén-dioxid piacon stabilan magasak az árak, az Európai Unió emisszió-kereskedelmi (ETS) rendszerének januári periódusváltása óta. Szabó Gergely, a Vertis Környezetvédelmi Pénzügyi Tanácsadó Zrt. elemzője elmondta, hogy az ETS 2008-2012-es kereskedelmi fázisának januári kezdete óta az úgynevezett EUA szén-dioxid egységek azonnali árfolyama tonnánként 19-24 euró között mozog, pénteken délelőtt 21,55 euró volt. Emlékeztetett arra, hogy az éghajlatvédelmet szolgáló pénzügyi rendszer 2005-2007-es kísérleti periódusának második felében folyamatosan alacsony volt az árszint, tavaly december végére alig pár eurócentért cseréltek gazdát a kibocsátási jogok.
2008.02.23. 08:21
 
 
Rice: a szerb kormány felelős az amerikai nagykövetséget ért támadásért
Az Egyesült Államok a szerb kormányt tartja felelősnek a belgrádi nagykövetséget ért minapi támadásért - közölte pénteken Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter. A szerb kormány nem teljesítette azt a kötelességét, hogy megvédje az amerikai nagykövetséget - mondta az amerikai diplomácia vezetője. A rendőrségi jelenlét vagy nem volt elégséges, vagy a rendőrök nem reagáltak a történtekre úgy, ahogy kellett volna - fejtette ki az amerikai külügyminiszter. Csütörtök este vandál tüntetők megtámadták, és megrongálták a szerb fővárosban működő amerikai külképviselet épületét amiatt, hogy az Egyesült Államok elismerte Koszovó volt dél-szerbiai tartomány függetlenségét. 
2008.02.23. 08:05
 
 
Gyurcsány Ferenc ma az MSZP választmánya előtt
A kormány és a szocialista párt előtt álló feladatokról ad tájékoztatót Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke ma a párt választmányának zárt budapesti ülésén. Az évértékelő után korreferátumot tart Veres János pénzügyminiszter, Lamperth Mónika szociális és munkaügyi miniszter, Hiller István oktatási és kulturális miniszter és Juhász Ferenc, az MSZP elnökhelyettese. A választmány várhatóan támogatni fogja az elnökség azon döntését, hogy március 29-re hívják össze a párt országos értekezletét.
2008.02.23. 08:00
 
Beckham pornóproducer lesz?
David Beckham fogja finanszírozni Snoop Dogg pornófilmjét?
2008.02.22. 22:40
 
Ferihegyen vesztegel egy utasszállító
Nem indult el Budapestről a Brussels Airlines brüsszeli járata. A menetrend szerint 20 óra 20-kor kellett volna felszállni a gépnek, és már a kifutópályán volt, amikor a műszerek meghibásodást jeleztek, ezért a pilóta visszafordult. A gép fékező berendezése átforrósodott, ezért továbbra is a kifutópályán vesztegel, az utasok még a fedélzeten vannak. Első hírek szerint a belga légitársaság pénteken már nem tud pótjáratot biztosítani, a csaknem teli gép utasait csak szombaton szállítja Brüsszelbe.
2008.02.22. 22:19
 
Már soron kívül intézik a Magyar Gárda ügyét - három hét múlva tárgyalás
Az eredetileg tervezettnél egy hónappal korábban, így szűk három hét múlva kezdődik meg a Magyar Gárda feloszlatása miatt beadott kereset tárgyalása. Draskovics Tibor frissen kinevezett igazságügyi és rendészeti miniszter szerdán kezdeményezte az Országos Igazságszolgáltatási Tanácsnál, hogy a testület rendeljen el soron kívüli eljárást, emiatt gyorsult fel az ügy.
2008.02.22. 22:10
 
 
Fergie lesz a Calvin Klein új arca
A hírek szerint Eva Mendes-hez csatlakozva Fergie lesz a Calvin Klein divatház új arca.
2008.02.22. 22:02
 
RTL-Klub: Török invázió Észak-Irakban
Vadászgépek és harci helikopterek kíséretében 10 ezer török katona hatolt be csütörtök este Észak-Irakba. Az elmúlt évek egyik legnagyobb hadműveletének célja - hivatalos megfogalmazás szerint - a kurd lázadók állásainak megtámadása.
2008.02.22. 21:55
 
48 milliárdos tehetséggondozási programot jelentett be a miniszterelnök
Új tehetséggondozási program, a magyar géniusz program elindítását jelentette be Gyurcsány Ferenc egy pénteki, tehetséggondozásról szóló budapesti konferencián. A programban a következő 5-6 évben 48 milliárd forintot fordítanak majd tehetséggondozásra, amelynek része a külföldön dolgozó magyar kutatók hazacsábítása is. A konferencián felszólalt Sólyom László köztársasági elnök is, aki azt mondta, "a kulturális katasztrófa éppúgy el fog érni bennünket, ahogy a környezet pusztulása, és ennek hatásai már érezhetően fenyegetik életünket".
2008.02.22. 21:51
 
 
Soproni Liga: 3 góllal nyert a címvédő Debrecen
A címvédő Debrecen hazai pályán három góllal nyert a Diósgyőr ellen a labdarúgó Soproni Liga tavaszi idényének nyitómérkőzésén. DVSC-TEVA - DVTK-Borsodi 3-0 (0-0). Debrecen, 6000 néző. Gólszerzők: Kerekes (69., 93.), Kiss Z. (75.). Eseménytelen és unalmas első félidőben a hazaiak voltak aktívabbak, a DVTK inkább kontrákkal próbálta veszélyeztetni Balogh kapuját. Szünet után sem emelkedett a színvonal. A Debrecen növelte a nyomást, de a hatékonyan védekező vendégek kapuját csak a 69. percben sikerült bevenni Kerekeséknek. Ezt követően már felszabadultabban játszott a bajnok és újabb góljával eldöntötte a három pont sorsát. A Diósgyőrnek nem volt igazi gólszerzési lehetősége.
2008.02.22. 21:24
 
 
Putyin: "a koszovói precedens még visszaüthet a nyugati államokra"
Az orosz államfő szerint Koszovó függetlensége "rettenetes precedenst" teremtett, amely "egyszer még visszaüthet a nyugati államokra". Vlagyimir Putyin, a Független Államok Közösségének (FÁK) nem hivatalos moszkvai csúcstalálkozóján azt mondta, hogy ez a fejlemény "szilánkjaira töri a nemzetközi kapcsolatok nemcsak évtizedek, de évszázadok óta létező rendszerét". Koszovó függetlenségének számos állam általi elismerése "megjósolhatatlan következmények egész láncolatát vonja maga után" - mondta. Hozzátette: azok az államok, amelyek elismerték Koszovó függetlenségét, nem számolnak tettük következményeivel. Hasonlata szerint ez a döntés "kétvégű bot, amely egyszer még visszaüthet ezekre az országokra".
2008.02.22. 21:00
 
 
Szavazatvásárlásra utaló telefonhívást kapott több ember Nyírbátor környékén
Szavazatvásárlásra utaló telefonhívást kapott több kisebbségi önkormányzati képviselő Nyírbátor környékén, akiket a március 9-i népszavazással kapcsolatban Veres János pénzügyminiszter, országgyűlési képviselő-választási kampányfőnöke, Tóth Viktor nevében kerestek meg ismeretlenek; az ügyben a kampányfőnök péntek este rendőrségi bejelentést tett. Tóth elmondta: megdöbbenve értesült arról, hogy a nevében egy magántelefonszámról keresték meg a kisebbségi képviselőket, s olyan kérdéseket tettek fel nekik, amelyek "nem" voksok vásárlási szándékát sejtették.
2008.02.22. 20:15
 
 
A török elnök jóváhagyta az egyetemi fejkendő-tilalom feloldását
Aláírta a török államfő pénteken azt a vitatott alkotmánymódosítást, amely lehetővé teszi, hogy ezután az egyetemeken is viselhessenek fejkendőt a muzulmán nők. A török elit világi beállítottságú része szerint ez az alkotmányreform sérti az állam és a vallás elválasztásának elvét. Az iszlám gyökerű kormánypárt, az Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) ezzel szemben azzal érvel: a tilalom eltörlésére szükség van a vallásszabadság érvényesítéséhez.
2008.02.22. 19:09
 
 
Ferrari nem a gyorskörökre pályázott
A Ferrari folytatta a fejlesztések tesztelését a tervezett program szerint. A csapat új aerodinamikai elemeit használta a körök során, és azok finom beállítására helyezte a hangsúlyt, így a gyors körök most elmaradtak.
2008.02.22. 19:05
 
 
Szávay Ágnes lett az év sportolója
A teniszező Szávay Ágnes érdemelte ki a Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) által a 2007. év legjobb sportolójának felajánlott díjat, megelőzve a kategória másik két jelöltjét, az öttusázó Horváth Viktort és a kajakozó Kovács Katalint. Az NSSZ pénteken immár ötödik alkalommal rendezte meg díjátadó ünnepségét, a jelöltek közül hat kategóriában válogatott a szakértőkből álló bizottság, továbbá idén is átadták az Életműdíjat és a szövetség különdíját.
2008.02.22. 19:01
 
A Take That és az Arctic Monkeys tarolt a Brit Awardson
A közelmúltban újjáalakult fiúcsapat, a Take That és az Arctic Monkeys rockegyüttes többet is díjra váltott jelöléseiből a Brit Awards szerda esti londoni díjkiosztóján. Paul McCartney különdíjat vehetett át a zene fejlődése érdekében kifejtett tevékenységéért. A Take Thaté lett a legjobb brit kislemez (a Shine-ért) és a legjobb élő produkció díja. Az Arctic Monkeys lett az év brit együttese, emellett a Favourite Worst Nightmare című lemezét ítélték a legjobb brit albumnak. A legjobb brit énekesnő Kate Nash, a legjobb brit férfi előadó a producerként ismert Mark Ronson, az év felfedezettje Mika, a kritikusok díját a 19 esztendős Adele kapta.
2008.02.22. 18:50
 
 
5-ös BMW: 5 generáció, 5 millió darab
A modellt szinte kezdetektől a dingolfingi üzemben gyártják.
2008.02.22. 18:47
 
A BMW projektje nyerte a Nemzetközi Szponzorációs Díjat a Kultúra kategóriában
Az Opera mindenkinek című rendezvényt München után már Berlinben is megrendezik.
2008.02.22. 18:44
 
Magyar kutatóknak sikerült a világon először háromdimenziós mikroszkópot építeni
Magyar kutatóknak sikerült elsőként a világon háromdimenziós mikroszkópot készíteniük - a találmány 2007-ben kapott nemzetközi szabadalmat, s a Magyar Tudományos Akadémia Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézetben (KOKI) immár elkészült a készülék prototípusa. Vizi E. Szilveszter, az MTA elnöke, a háromdimenziós mikroszkópot kifejlesztő kutatócsoport vezetőjének tájékoztatása szerint a mikroszkóp kidolgozása közben kapott eredményeket 14 publikációban ismertették, amelyek nemzetközi folyóiratokban jelentek meg. Vizi E. szerint a háromdimenziós mikroszkóp megjelenése, amely lehetővé teszi az agyban az adott pillanatban lejátszódó folyamatok letérképezését, paradigmaváltást jelent az agykutatásban.
2008.02.22. 18:23
 
Idén a Millenárison a könyvfesztivál, a díszvendég Bret Easton Ellis lesz
A jubileumi, XV. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál minden eddiginél nagyobb területen, összesen 1700 négyzetméteren várja az olvasókat áprilisban; a díszvendég Bret Easton Ellis amerikai író, a díszvendég ország pedig Kína lesz - mondta el a seregszemlét szervező Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének (MKKE) igazgatója az MTI-nek hétfőn. Zentai Péter László hozzátette: a könyvkiadók éltek azzal a lehetőséggel, amelyet az új helyszín, a Millenáris nyújt számukra, azaz átlagosan 25 százalékkal nagyobb standokon mutathatják be kínálatukat április 24. és 27. között.
2008.02.22. 18:22
 
Annácska véres jelenete: részletek a jegyzőkönyvből
Tagnap lezárult a nyomozás Kelemen Anna kutyatámadási ügyében. A szőke playmate ellen vádemelési javaslat indult, akár öt év börtönre is ítélhetik. A véres jelenetet leíró jegyzőkönyvet most az ügyészség tanulmányozza.
2008.02.22. 18:21
 
Kiss Ramóna meglepije
Kiss Ramóna meglepetéssel várta haza két hétre külföldre utazott kedvesét. Mire a labdarúgó Norbi hazaérkezett, a Barátok közt Zsófija átalakította budapesti otthonukat.
2008.02.22. 18:16
 
 
MOZI: Nem vénnek való vidék
Minden úgy kezdődik, hogy Llewelyn Moss talál egy teherautót, amelyet egy csapat hulla őriz. A kocsiban egy jó adag heroin és két millió dollár pihen. Amikor Moss elveszi a pénzt, olyan katasztrofális erőszakhullámot indít el, melyet még a korosodó, kiábrándult Bell sheriff személyében képviselt törvény sem tud megfékezni. Ahogy Moss megpróbál egérutat nyerni üldözői, de legfőképp egy rejtélyes figura elől, aki pénzfeldobással dönt emberi életekről, a film úgy növi ki a krimi kereteit, és kezd felölelni olyan témákat, melyek egyfelől ősiek, mint maga a Biblia, másfelől véresen frissek, mint a ma reggeli hírek.
2008.02.22. 18:14
 
 
Cassie Ventura újra csábít
Újra a lovak közé csap a pár évvel ezelőtt a slágerlistákat ostromló gyönyörű énekesnő, Cassie Ventura.
2008.02.22. 18:10
 
Sylvester Stallone újra akcióban
A Rambo és a Rocky folytatása után Sylvester Stallone nem tud megállni. A Cliffhangerből is akar még egyet.
2008.02.22. 18:02
 
 
Megérkezett az Ab-hez az első, egészségbiztosítási törvényt támadó indítvány
Megérkezett az Alkotmánybírósághoz (Ab) az egészségbiztosítási törvényt támadó első indítvány - erősítette meg a Heti Válasz Online értesülését az MTI-nek a testület sajtófőnöke. Sereg András hozzátette: azzal számolnak, hogy a hétfőn kihirdetett jogszabályhoz a magánszemély beadványa mellett több indítvány is érkezhet az Ab-hez. Arra a kérdésre, hogy mikor kerülhet az indítvány a testület napirendjére, a sajtófőnök azt mondta: először indítványelemzők vizsgálják meg, hogy a beadvány a törvényi feltételeknek megfelel-e. Ellenőrzik, hogy a beadványozó pontosan megjelölte-e a kifogásolt rendelkezést valamint azt, hogy ez a passzus álláspontja szerint az alkotmánynak melyik rendelkezésébe ütközik.
2008.02.22. 18:00
 
 
Vasutassztrájk: nem határoztak a munkabeszüntetés folytatásáról
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) pénteki sztrájkbizottsági ülésén nem született döntés a felfüggesztett vasutassztrájk folytatásának időpontjáról - mondta Gaskó István, a VDSZSZ elnöke az MTI-nek.Elmondta: a sztrájkbizottság minden nap értékeli és elemzi a helyzetet. Szakszervezeti forrás szerint a munkabeszüntetésre akár hét végén is sor kerülhet, de erről időben tájékoztatják az utasokat. A MÁV Zrt. és a VDSZSZ legközelebb hétfőn 15 órakor Herczog László közvetítő bevonásával folytatja az egyeztetést a szakszervezet sztrájkkövetelésről, illetve a munkabeszüntetés idején nyújtandó még elégséges szolgáltatásról.
2008.02.22. 17:40
 
 
Tiltakozó akciót tartott a tandíj ellen a Fidelitas
A tandíj ellen tartott tiltakozó akciót a Fidelitas és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) pénteken az Oktatási Minisztérium épülete előtt. Ágh Péter fideszes országgyűlési képviselő, a Fidelitas ügyvezető alelnöke azt mondta, Gyurcsány Ferenc a tandíjjal azt üzeni a fiataloknak, hogy ha nem vagy gazdag szülők gyereke, akkor ne akarj továbbtanulni. Rétvári Bence, az IKSZ elnöke - aki nemrégiben a Fidesz-KDNP színeiben nyert országgyűlési mandátumot a XI. kerületi időközi választáson - arról beszélt, hogy a tandíj bevezetésével romlik a magyar oktatás színvonala.
2008.02.22. 17:15
 
 
Kammerer viszi majd a magyar zászlót Pekingben
A háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Kammerer Zoltán viszi a magyar zászlót a pekingi játékok augusztus 8-ai megnyitóján, az április 26-án esedékes ünnepélyes fogadalomtételen pedig az Athénban aranyérmes sportlövő, Igaly Diána, valamint egy, a jövő héten kijelölendő vízilabdázó mondja majd az esküt - többek között erről döntött a Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége tatai kihelyezett ülésén.
2008.02.22. 17:00
 
Jók az eredményei a WANO-vizsgálatnak a paksi atomerőműben
A paksi atomerőműben tartott utóvizsgálaton minden vizsgált területen jelentős előrehaladást tapasztalt a WANO (Atomerőműveket Üzemeltetők Világszövetsége) vizsgáló csoportja - hangzott el az erőmű pénteki sajtótájékoztatóján, Pakson. A 2005-ben tartott WANO-vizsgálat megállapításai alapján az összes javítandó területen előrehaladást tapasztaltunk - közölte Jaroslav Holubec, a nemzetközi vizsgálócsoport vezetője. Leszögezte: "A paksi eredmények jók, és nagyon elégedettek vagyunk a látottakkal".
2008.02.22. 15:46
 
 
Kurd források szerint két török áldozata van az észak-iraki összetűzéseknek
Két török katona meghalt, további nyolc megsebesült a török hadsereg észak-iraki offenzívája során - közölték pénteken a kurd szeparatisták az állásaik ellen indult hadműveletről. A Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) egyik szóvivőjének elmondása szerint "heves összetűzések" zajlanak a Zagrosz-hegységben az iraki-iráni-török határ találkozásánál. A szóvivő hozzátette: az ő soraikban nincsenek halálos áldozatok.A török média szerint az elmúlt évek legnagyobb határon átnyúló offenzívája zajlik. Az NTV török magántelevízió értesülése szerint tízezer katonát vetettek be a hadműveletben.
2008.02.22. 15:45
 
Molotov-koktélos támadások: tucatnyi embert hallgattak meg tanúként
Tucatnyi helyszínen, tucatnyi embert hallgatott meg péntekre virradóra tanúként a Központi Nyomozó Főügyészség az MSZP-s politikusok elleni Molotov-koktélos támadások ügyében, de senkit nem gyanúsítottak meg - mondta el az ügyészség vezetője az MTI-nek. Keresztes Imre elmondta: az akció során Budapesten és vidéken egyaránt hallgattak meg tanúkat, akikkel kapcsolatban konkrét adat volt arra, hogy információval bírhatnak a Molotov-koktélos támadásokról, valamint az azok elkövetését magára vállaló Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadseregről.
2008.02.22. 15:35
 
 
Húsvéti édességekből tavaly 22,5 milliárd forint bevétel származott
A húsvéti édességek, a tojás, nyúl, bárány, csibe és az ajándék csomagok kiskereskedelmi forgalma tavaly 900 tonnát tett ki, ami 9 százalékos csökkenés 2006 húsvétjához viszonyítva, értékben viszont egy százalékkal több, 22,5 milliárd forint bevétel származott értékesítésükből. A tejcsokoládé 48 százalékos piaci részesedésével mennyiségben is megelőzte a nugátot, amely 45 százalékot hasított ki a húsvéti szezonális édességek tavalyi kiskereskedelmi forgalmában. A figurák közt nagyot javult a csokitojás pozíciója - 39 százalékos részesedéssel - a nyúl rovására, amely 35 százalékos részesedést ért el.
2008.02.22. 15:19
 
Fidesz: kinek állt érdekében a MÁV Cargo eladása?
A Fidesz felszólítja fel a kormányt, hogy vizsgálja ki a Máv Cargo privatizációs folyamatát, és adjon választ arra, kinek állt érdekében a nyereséges állami vállalat eladása - mondta Fónagy János, az ellenzéki párt szakpolitikusa pénteki sajtótájékoztatóján, annak kapcsán, hogy a rendőrség vizsgálatot indított a privatizáció ügyében. Fónagy szerint a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium nem adott ésszerű választ arra, miért értékesítették a MÁV teherszállítási üzletágát, amely a többi vasúti tevékenységhez képest szolid, de megbízható profitot termelt. Hozzátette: elképzelhető, hogy közelebb visz a megoldáshoz az osztrák lapértesülés, amely szerint egy kis magyar betéti társaság közel 2 milliárd forintot kapott sikerdíjként az adásvétel kapcsán.
2008.02.22. 15:13
 
 
Egy hónappal előbbre hozták a Magyar Gárda elleni pert
A tervezettnél egy hónappal korábban, április 14-e helyett március 12-én tárgyalja a Fővárosi Bíróság a Magyar Gárda ügyét. Az FB pénteki közleménye felidézi, hogy a Fővárosi Főügyészség által a Magyar Gárda Hagyományőrző és Kulturális Egyesület ellen társadalmi szervezet megszüntetése tárgyában indított perben a Fővárosi Bíróság elnöke és az OIT soron kívüli eljárást rendelt el. Az ügyben eljáró bíró a soron kívüli eljárás elrendelésére tekintettel a 2008. április 14. napjára kitűzött tárgyalási nap helyett az első tárgyalási napot 2008. március 12. napjára tűzte ki. A per soron kívüli tárgyalását Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter kezdeményezte szerdán.
2008.02.22. 14:35
 
 
Ronaldo még nem döntött a visszavonulásról
Még nem döntötte el, hogy folytatja-e pályafutását Ronaldo, az AC Milan múlt szerdán súlyos sérülést szenvedett futballsztárja. A brazil világbajnok múlt szerdán, a Livorno elleni bajnokin sérült meg. Az 1-1-re végződött találkozó második félidejében csereként beállt klasszis mindössze három percet töltött a pályán, amikor - egy a Milannak büntetőt érő szabálytalanság szenvedő alanyaként - bal térdében elszakadt egy ínszalag.  A vb-k történetének legeredményesebb (15 gólos) játékosa leghamarabb 8-9 hónap múlva térhet vissza a pályára.
2008.02.22. 14:18
 
 
Századvég: stabil és meggyőző mértékű a Fidesz előnye
Valamelyest ugyan javult az MSZP megítélése az utóbbi időben, a biztos szavazó pártot választók körében azonban növekedett a távolság a Fidesz és a szocialisták megítélése között - olvasható Századvég és a Forsense legfrissebb jelentésében. "A múlt havi mélyponthoz képest valamelyest javult az MSZP megítélése, azonban a biztos szavazó pártot választók körében növekedett a távolság a Fidesz és a nagyobbik kormányzópárt között. A kormány megítélése - hasonlóan az MSZP-hez - némiképp javult, de még így is túlnyomó többségben van a második Gyurcsány-kormányt mélyen negatívan megítélők tábora" - áll a közvélemény-kutató cég február 2. és 15. között, ezer felnőtt megkérdezésével végzett kutatásának összegzésében.
2008.02.22. 14:06
 
 
Üzembe helyezték a világ leggyorsabb szuperszámítógépét
A világ legnagyobb teljesítményű, civil tudományos kutatásokat támogató szuperszámítógépét helyezték üzembe pénteken a németországi Jülich Kutatási Központban (FZJ). A JUGENE összesen 16 telefonfülke-nagyságú szekrényt foglal el és 65 536 processzor van benne. Másodpercenként 167,3 billió matematikai művelet elvégzésére képes. Ez akkora teljesítmény, mintha minden egyes ember összehangoltan és meghatározott sorrendben több mint 30 ezer műveletet végezne el másodpercenként. A világ legerősebb számítógépes rendszereit rangsoroló listán (www.top500.org) a második helyen áll. Az első az IBM és az Egyesült Államok Nemzeti Nukleáris Biztonsági Hivatalának (NNSA) közös fejlesztésű, BlueGene/L típusú szuperszámítógépe.
2008.02.22. 13:53
 
 
Castro szerint Kubában nem lesz változás
Fidel Castro szerint csalódni fog George Bush amerikai elnök, ugyanis Kubában nem lesz változás. A 81 éves és súlyos beteg Fidelnek ez az első megnyilatkozása azóta, hogy kedden bejelentette, távozik az államfői és a főparancsnoki posztról. Az amerikai elnök úgy vélte, hogy Fidel lemondásával el kell kezdődnie a demokráciához vezető folyamatnak. Első reagálásában, amelyet pénteken már a "Fidel elvtárs elmélkedései" cím alatt közöltek a kubai újságok, Castro kiemelte, hogy az amerikai politikusok egybehangzóan változásokat szorgalmaztak. Ő maga is egyetért azzal, hogy változásra van szükség, de szerinte nem Kubában, hanem az Egyesült Államokban.
2008.02.22. 13:52
 
 
Robin Hood a Riviérán
Robin Hood szellemében cselekedve egy bankrabló szétosztogatta a zsákmány egy részét az olasz Riviérán, Riminiben. A 37 éves jólelkű bankrabló a város utcáin és a piacon sétálók körében osztotta szét a pénz egy részét. Az "itáliai Robin Hood" azt megelőzően játékpisztollyal fenyegette meg a kirabolt bank dolgozóit, összesen 3500 euróval (935 ezer forinttal) tette szegényebbé a pénzintézetet - jelentette az olasz média. A rablás előtt a férfi egy bárban alaposan leitta magát, majd adakozó kedvű olasz Robin Hoodként mutatkozott be, aki a gazdagoktól elvett pénzt a szegényeknek adja.
2008.02.22. 13:38
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475[2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista