2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Fidesz: a kormány milliárdokat költött tanulmányokra
A Fidesz szerint a kormány milliárdokat költött tanulmányokra 2002-2007 között, amelyek egy része pártérdeket szolgál - mondta a Fidesz országgyűlési képviselője vasárnap, Budapesten. Budai Bernadett erre úgy reagált: "egyszerű matematika, nem pedig politikai kérdés, hogy takarékosabb megoldás egy eseti jellegű, szaktudást igénylő feladatot külső szakértőre bízni, mint ugyanarra a célra teljes munkaidőben szakértői stábot alkalmazni". A kormány összesen "több, mint ötmilliárd forintot költött az elmúlt öt évben tanulmányra, (...) közel 17 millió vizitdíjról van szó" - mondta Ágh Péter sajtótájékoztatón. Hozzátette: e tanulmányokat áttekintve látható, hogy ezektől "egy fokkal sem javult az ország helyzete".
2008.03.02. 11:50
 
 
Nem változtat termelési politikáján az OPEC
Az olajexportáló országok csoportja, az OPEC, várhatóan nem változtat termelési kvótáján a március 5-ikei bécsi miniszteri szintű ülésén annak ellenére, hogy a fogyasztók ezt szeretnék, miközben az energiahordozó ára 100 dollár fölé emelkedett - vélték szakértők. A Reuters 15 elemzőt kérdezett meg és valamennyien arra számítottak, hogy az OPEC szinten tartja termelési kvótáját. Néhányan ugyanakkor úgy vélték, hogy a fogyasztók aggodalmának az enyhítése céljából az OPEC jelzi majd: szükség esetén kész a termelés növelésére és áprilisra újabb miniszteri értekezletet hív össze.
2008.03.02. 11:29
 
 
Ahmadinezsád: új fejezet kezdődött az iraki-iráni kapcsolatokban
Az iráni-iraki kapcsolatokban új fejezet kezdődött - jelentette ki vasárnap Bagdadban Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök. Az államfő vendéglátójával, Dzsalal Talabáni iraki elnökkel rendezett sajtóértekezletén hangsúlyozta: "történelmi látogatásának" célja a két ország kapcsolatrendszerének megerősítése. Tárgyalását Talabánival "testvéri és konstruktív" hangneműnek minősítette, hozzáfűzve, hogy egy fejlett, erős és egységes Irak mindenki számára előnyös. Ahmadinezsád szerint látogatása egyúttal a közép-keleti térség légkörének javításához is hozzájárul. Megfogalmazása szerint "egy diktátor nélküli Irakba valóban örömteli ellátogatni".
2008.03.02. 11:25
 
 
Országszerte zajlik a viharkárok helyreállítása
Országszerte zajlik a szombati viharkárok helyreállítása; vasárnap hajnalig összesen 2.275 esetben riasztották a tűzoltókat, elsősorban fakidőlések és épületkárok miatt - árulta el az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. Budapesten összesen 145 alkalommal vonultak ki a tűzoltók és további 500 esemény miatt kell még intézkedniük. A fővárosban megrongálódott a Nemzeti Múzeum, a Heim Pál Gyermekkórház, a Fradi-pálya, a XI. kerületi uszoda és egy kispesti bevásárlóközpont teteje és a Városháza egyik kéménye is ledőlt. Személyi sérülés nem történt. A Ferihegyi Repülőtéren a vihar idejére le kellett állítani a légiközlekedést.
2008.03.02. 10:40
 
 
Olmert: Izrael folytatja "terroristaellenes" akcióit a Gázai övezetben
Izrael folytatja katonai akcióit a Gázai övezetben a "terrorista csoportok" ellen és ezt nem szándékozik egyetlen pillanatra sem abbahagyni - jelentette ki vasárnap a heti kormányülés elején Ehud Olmert izraeli kormányfő. A miniszterelnök, elutasítva az Izrael túlzott erő alkalmazására vonatkozó nemzetközi kritikákat, leszögezte: senkinek sincsen erkölcsi joga Izraelt bírálni, amiért élt az önvédelemhez való jogával". Emlékeztetett arra, hogy azok, akik Izraelt most túlkapásokkal vádolják, az elmúlt években nem beszéltek arról, hogy tűrhetetlen a helyzet az ország déli részén és ezen minden lehetséges eszközzel változtatni kell.
2008.03.02. 10:20
 
 
Timosenko szerint Oroszország nem csökkenti hétfőtől a gázszállításokat
Az ukrán kormányfő szerint Oroszország hétfőtől nem csökkenti a gázszállításokat Ukrajnába annak ellenére, hogy pénteken ezzel fenyegette meg Ukrajnát a Gazprom orosz gázipari cég a kifizetetlen adósságok és a folyó évre vonatkozó gázszerzés hiánya miatt.Julija Timosenko szombati kijelentése két nappal azelőtt hangzott el, hogy pénteken a Gazprom orosz gázipari cég bejelentette: március 3-tól (közép-európai idő szerint 8 órától) 25 százalékkal mérsékli gázszállításait Ukrajnának, mert eredménytelenül értek véget a csütörtöki és a pénteki megbeszélések a Gazprom és a Naftogaz ukrán állami energiaipari cég között. A Gazprom ugyanakkor nyitva hagyta a lehetőséget a tárgyalások folytatása előtt.
2008.03.02. 10:17
 
Különleges tárlatvezetés - nőknek!
Különleges tárlatvezetéssel kedveskedik látogatónak március nyolcadikán, nőnapon a Magyar Nemzeti Múzeum.
2008.03.02. 10:02
 
Aberrált lesz a gyerekünk, ha elfenekeljük
Súlyos hosszú távú gondokat okoznak azok a szülők, akik elfenekelik, vagy verik a gyereküket. A fizikailag bántalmazott gyerekek ugyanis nagyobb valószínűséggel küszködnek majd szexuális problémákkal felnőttkorukban - állítja egy amerikai szakértő.
2008.03.02. 09:50
 
 
Mexikó-rali: Loeb az élen
A második nap után Sebastien Loeb vezet a Mexikó-ralin, az idei vb-sorozat harmadik versenyén. A vb-címvédő, sorozatban négyszer világbajnok francia pilóta előnye több mint egy perc az ausztrál Chris Atkinsonnal szemben. Az első nap után éllovas finn Jari-Matti Latvala - akinek a 13. és 14. szakaszon turbógondjai akadtak - a harmadik helyre csúszott vissza. Eredmények, állás a második nap után: 1. Sébastien Loeb (francia, Citroe:n C4) 3:08:39.8 óra, 2. Chris Atkinson (ausztrál, Subaru Impreza) 1:01.4 perc hátrány, 3. Jari-Matti Latvala (finn, Ford Focus RS) 2:06.4 p h.
2008.03.02. 09:49
 
Orlando Bloom Bruce Willis lányával kavar!
Orlando Bloomnak új barátnője van, méghozzá nem is akárki. A hölgy Rumer Willis, Demi Moore és Bruce Willis legidősebb lánya. A pár az Oscar-díj-kiosztó utáni partin bukott le.
2008.03.02. 09:41
 
 
Barak: A Hamász fizeti meg a Gázai helyzet romlásának az árát
A Hamász fizeti meg a Gázai övezetbeli helyzet romlása következményeinek az árát - jelentette ki vasárnap Ehud Barak izraeli védelmi miniszter. Barak egy nappal azután nyilatkozott az izraeli állami rádióban, hogy az izraeli hadsereg 61 palesztint ölt meg szárazföldi és légi hadműveletei során a Gázai övezetben. Az összecsapásokban két izraeli katona is életét vesztette. A miniszter egyúttal közölte, hogy folytatják a katonai akciókat a radikális iszlamista szervezet létesítményei, fegyverraktárai és infrastruktúrái ellen. Barak szerint Izraelnek fel kell készülnie a konfliktus eszkalációjára, mert elképzelhető, hogy egy nagy horderejű szárazföldi hadművelet megindítása az övezetben.
2008.03.02. 09:32
 
 
Itt az új sztárszerelem!
Most már bizonyos: Rihanna és Chris Brown egy pár!
2008.03.02. 09:29
 
Újabb bombázó Josh Hartnett ágyában
Josh Hartnett új barátnője még whisky-nek is jó lenne, hisz huszonkét éves és ír. Az amerikai hírességek valamilyen furcsa indíttatásból imádják Angliát, sokan odamenekülnek a sajtó figyelme elől. Néhányan pedig ott szemelik ki maguknak életük párját.
2008.03.02. 09:24
 
 
Gyilkossági turistatérkép Nápolyról
Hamarosan terjeszteni kezdik Nápolyban azt a gyilkossági turistatérképet, amelyet a dél-olaszországi nagyváros diákjai készítettek el, hogy így hívják fel a figyelmet a helyi bűnszövetkezet, a camorra rémtetteire.A széthajtogatható térkép a 2005 és 2007 között elkövetett mintegy negyven camorragyilkosság helyét, időpontját és az áldozatok nevét tünteti fel a város központi és keleti, a bűnözés által leginkább sújtott részén. A Nápolyban és környékén garázdálkodó, számos családi klánra tagolódó camorra bűnszövetkezet becslések szerint mintegy ötezer tagú a nagyvárosban és a környező Campania tartományban.
2008.03.02. 09:20
 
 
Jég és Rendezvény Centrumban a Bikini
Nemrég a Neoton Família Sztárjai elnevezésű formáció adott fergeteges koncertet a budapesti Jég és Rendezvény Centrumban, most pedig ismét igazi „nagyágyúk” teszik tiszteletüket. A rendezők most a Bikinit hívták meg, amely már önmagában is nagy bulit sejtet.
2008.03.02. 09:20
 
 
A belső béke titkai
Életünk úgy telik napról-napra, hogy rohanunk, idegeskedünk, a jövő, a múlt meg sok egyéb dolog miatt, közben nincs időnk megállni, lazítani és azon kapjuk magunkat, hogy ok nélkül feszültek vagyunk. Az alábbi gondolatok talán segíthetnek megtalálni a rég elvesztett belső békénket.
2008.03.02. 09:16
 
 
Jól startolt tavaly az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program
Jól startolt tavaly az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP), azt követően ugyanis, hogy az Európai Bizottság a múlt év szeptemberében egyhangúlag elfogadta, már az uniós pénzekre pályázók közül sokan forrásokhoz is jutottak - mondta Forgács Barnabás az agrártárca e területért felelős szakállamtitkára. A 2007-2013. évre szóló program elfogadásával a magyar mezőgazdaság részére több mint 5 milliárd euró fejlesztési forrás nyílt meg, ebből 3,8 milliárd euró a közösségi rész, a fennmaradó hányad magyar nemzeti kiegészítés. Számítások szerint az önerő figyelembevételével a források felhasználása révén 9 milliárd euró értékű fejlesztés valósulhat meg a magyar agráriumban és a vidéken.
2008.03.02. 09:07
 
 
Megalakul a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület
A feketegazdaság visszaszorítása érdekében megalakítják a Hamisítás Elleni Nemzeti Testületet (HENT), amely a kormány kezdeményezésére jön létre Kondorosi Ferenc, az Új rend és szabadság program kormánybiztosa vezetésével.A testület - amelynek megalakulását hétfőn jelentik be -, feladata lesz, hogy kidolgozza a hamisítás elleni stratégiát Magyarországon, összeállítsa az intézkedési tervet és összehangolja annak megvalósítását. A HENT felvilágosító kampányokat kezdeményez majd a jövőben, illetve közreműködik a rendészeti és igazságügyi szervek alkalmazottainak továbbképzésében.
2008.03.02. 08:54
 
 
Abbász felfüggeszti a palesztin-izraeli béketárgyalásokat
Mahmúd Abbász palesztin elnök szombat este a palesztin-izraeli béketárgyalások felfüggesztése mellett döntött, miután a nap folyamán több mint félszáz palesztin vesztette életét az izraeli hadsereg gázai övezeti műveleteiben - közölték Abbász hivatalában.A forrás szerint Abbász e döntés szellemében lemondta az Ehud Olmert izraeli kormányfővel tervezett eheti találkozóját, és a palesztin és az izraeli tárgyalóküldöttség megbeszéléseit is. Előzőleg Abbász felfoghatatlannak nevezte, hogy Izrael részéről ilyen "borzalmas és rémisztő" válaszlépéseket váltsanak ki a Gázai övezetből palesztin fegyveresek által a zsidó állam ellen indított rakétatámadások, amelyeket a palesztin vezetés elítél.
2008.03.02. 08:45
 
Háziorvosok a vizitdíj mellett és ellen
A vizitdíj kérdése megosztja az érintett háziorvosok és fogorvosok társadalmát is; van, aki a vizitdíj mellett érvel, van, aki ellene, sőt olyan doktor is akad, aki egyenesen megtagadta a díj beszedését betegeitől.Komáromi Zoltán háziorvos több kollégájával együtt február második felében indított el aláírásgyűjtést a vizitdíj megtartása mellett, azóta 307 orvos és háromezer más személy csatlakozott az akcióhoz. A csatlakozók úgy vélik, a vizitdíj jelentős hozzájárulás a háziorvosok praxisbevételeihez, ebből egyebek között fejlesztésekre is lehetőség nyílik, ami a betegek érdekét szolgálja.
2008.03.02. 08:30
 
 
Az alkohol nem vigasztal
A közmondás szerint a bút italba fojtják, de a valóságban a szesz csak elnyújtja a bánatot - derítették ki a tokiói egyetem kutatói. Az italozással vigasztalódni próbálók zöme által már korábban is felfedezett igazságot a tudóscsoport azzal magarázza, hogy az alkoholban lévő etanol nem a felejtést segíti, hanem ellenkezőleg, megőrzi az agyba jól bevésődött emlékeket. A kutatók a kísérletre kiválasztott laboratóriumi patkányokat több napon át enyhe áramütéseknek tették ki, majd minden alkalommal visszahelyezték őket ketreceikbe. A rágcsálók így azonnal megrémültek, mihelyt kinyitották ketreceik ajtaját. Ekkor egyeseknek ereibe alkoholt fecskendeztek, mások viszont csak fiziológiai oldatot kaptak.
2008.03.02. 08:15
 
 
Aerosmith-videojáték
Főszereplője lett egy videojátéknak, pályatársai közül elsőként az Aerosmith amerikai rockegyüttes. A csapat, 35 éves karrierrel a háta mögött saját videojátékot készített, a Guitar Hero egy különleges változatát, amelyet júniusban adnak ki. "Megtiszteltetés a zeneiparban ezen az úton elsőnek lenni. A rajongók új formákban akarják élvezni a zenét, és azok közül, akik majd játszanak vele, a valóságban is gitárt ragadhatnak és együttest alakíthatnak. Büszkék leszünk, hogy mi ihlettük meg őket" - nyilatkozta Joe Perry gitáros, akinek alkalma lesz misztikus riffjeit bemutatni a játékban.
2008.03.02. 08:06
 
 
Az orosz elnökválasztáson megnyíltak a moszkvai szavazóhelyiségek is
Az orosz elnökválasztáson megnyíltak a moszkvai szavazóhelyiségek is helyi idő szerint vasárnap reggel 8 órakor - közép-európai idő szerint reggel 6-kor. A választáson négy jelölt indult: Dmitrij Medvegyev, akit négy párt jelölt és akit támogat Vlagyimir Putyin távozó elnök, Gennagyij Zjuganov, az Oroszországi Föderáció Kommunista Pártjának, és Vlagyimir Zsirinovszkij, az Orosz Liberális-Demokrata Pártnak a vezetője, valamint Andrej Bogdanov, a kicsiny Demorata Párt elnöke. Mind a felmérések, mind más adatok azt jelzik: kétség sem fér Dmitrij Medvegyev győzelméhez. Csak azt nem tudni előre pontosan, hogy milyen arányú lesz Medvegyev győzelme és a részvétel.
2008.03.02. 08:00
 
 
Éjszaka is takarították a viharkárokat Budapesten
A Fővárosi Közterület-fenntaró Zrt. a szombat éjszakai műszakban 34 munkagéppel és szállító járművel takarította a délutáni vihar nyomait. Horti Zsófia szóvivő elmondta az utakra nagymennyiségű törmelék, tetőcserepek és faág került, melyek elszállítását vasárnap a nappali műszakban folytatják tovább a közterület-fenntartók. Ebben a Fővárosi Tűzoltóság munkatársai is közreműködnek, a szélvihar következtében kidőlt fákat, vastagabb ágakat feldarabolják, majd ezt követően a Közterület-fenntartó Zrt. a rönköket elszállítja.
2008.03.02. 07:41
 
 
Az ENSZ BT a Gázai övezetbeli erőszak beszüntetésére szólított fel
A Gázai övezetbeli erőszakos cselekmények beszüntetésére szólította fel Izraelt és a palesztinokat vasárnapra virradóra az ENSZ Biztonsági Tanácsa. A testület nyilatkozata, amelyet Vitalij Csurkin orosz ENSZ-nagykövet, a BT soros elnöke olvasott fel a sajtónak, leszögezte: a Biztonsági Tanács tagjait mélységes aggodalommal tölti el a civil életek kioltása Izrael déli részén és a Gázai övezetben, egyúttal elítéli az erőszak eszkalációját. Ezek az események még inkább hangsúlyozzák annak fontosságát, hogy minden érintett fel azonnal hagyjon fel valamennyi erőszakos cselekménnyel".
2008.03.02. 07:32
 
 
Vasárnapig marad érvényben a másodfokú viharjelzés
Több mint 2.200 bejelentést kaptak a tűzoltóságok szombat estig az országszerte pusztító viharos erejű szél okozta károk miatt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A legnagyobb erősségű, óránkénti 140 kilométeres széllökést Dél-Budán mérték. A legtöbben kidőlt fák, megrongálódott épületek, háztetők miatt kértek segítséget, de nagyon sok gépkocsikárról is érkezett bejelentés. Fennakadások vannak az elektromos szolgáltatásban, valamint a közúti és a vasúti közlekedésben is. Komolyabb személyi sérülésről azonban eddig sehonnan sem érkezett jelentés. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap estig a narancssárga, tehát a másodfokú veszélyjelzés marad érvényben.
2008.03.01. 21:50
 
 
A Hold déli sarkvidéke vadregényesebb, mint gondolták
A Hold déli sarkvidéke a legutóbbi radarmérések alapján vadregényesebb, vagyis jóval magasabb és jóval mélyebb felszíni alakzatok tarkítják, mint azt korábban gondolták - közölte az amerikai űrkutatás hivatal, a NASA Hold-figyelő csoportjának vezetője.
2008.03.01. 20:50
 
 
Történelmének legjobb évét zárta a Volkswagen
Történelme legjobb évének nevezte a 2007. évi 6,5 milliárd eurós adózás előtti eredményt a Volkswagennél a tavalyi globáladatokat ismertető jelentés. A Volkswagen kiemeli, hogy a megelőző évinél mennyiségben 7,9 százalékkal több autót, 6 millió feletti járművet értékesített a konszern és tavalyi árbevétele 108,9 milliárd euró volt a 2006. évi 104,9 milliárd után. Az adózott eredmény több mint felével 4,12 milliárd euróra növekedett tavaly, az üzemi eredmény még nagyobb arányban - mintegy megháromszorozódva - 6,15 milliárd euróra a rendkívüli tételek beszámításával együtt.
2008.03.01. 20:37
 
Ingyen kenyérosztás a Vajdaságban - nacionalista akció a háttérben?
A nemzeti gyűlölet szítására kitervelt akciónak minősítette Korhecz Tamás vajdasági miniszterelnök-helyettes szombaton azt a már második hete tartó "happeninget", amelynek során a vajdasági Zomborban, egy albán tulajdonú pékség előtt ingyen kenyeret és péksüteményt osztanak.
2008.03.01. 20:34
 
 
Keveset alszanak az amerikaiak
Az éjszakába nyúló tévézés és internetezés miatt egyre kevesebbet alszanak az amerikaiak - közölte az Egyesült Államok betegségmegelőzési és -ellenőrzési központja csütörtökön. A szakemberek figyelmeztetnek, hogy a kialvatlanság káros mentális és fizikai állapotunkra. A krónikus alváshiány kapcsolatba hozható az elhízással, a cukorbetegséggel, magas vérnyomással, szélütéssel, a szív- és érrendszeri megbetegedésekkel, a depresszióval, dohányzással és a túlzott alkoholfogyasztással is. A Nemzeti Alvás Alapítvány 7-9 óra alvást javasol a felnőtteknek, 9-11-et az 5-12 éves gyerekeknek, a tizenegy és tizenhét év közti kamaszoknak pedig nyolc és fél-kilenc és fél órát.
2008.03.01. 20:26
 
Budapesten a legkisebb az érdeklődés a népszavazás iránt
A fővárosban várható a legalacsonyabb részvétel a március 9-i népszavazáson országosan ugyanakkor nő az érdeklődés- derül ki a Gallup felméréséből. A városnál kisebbb településeken 61 százalék, míg Budapesten csak 44 százaléka a megkérdezetteknek válaszolta azt, hogy biztosan elmegy szavazni.
2008.03.01. 20:21
 
 
Normakontrollt kért az államfő a Btk-módosítás ügyében
Sólyom László köztársasági elnök véleményezésre megküldte az Alkotmánybíróságnak a büntető törvénykönyv módosításáról szóló törvényt - közölte Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal stratégiai és kommunikációs főosztályának vezetője. Az Országgyűlés a gyalázkodás tényállásának büntető törvénykönyvbe illesztésével olyan magatartásokat és testmozdulatokat kívánt büntetni, melyek alkalmasak a magyar nemzet vagy valamely társadalmi csoport tagjai méltóságának megsértésére - olvasható az elnöki hivatal közleményében.
2008.03.01. 20:10
 
Felgyújtották egy kisebbségi önkormányzati képviselő házát
Felgyújtották egy kisebbségi önkormányzati képviselő tiszaroffi házát szombaton hajnalban. Az épület falára gyalázkodó feliratot és egy horogkeresztet festettek. A rendőrség már nyomoz az ügyben.
2008.03.01. 20:04
 
A tartós erekció mellett voksolnak a nők
A Viagrának annyi; a potencianövelő gyógyszerek közül a nők a kék tabletta riválisát preferálják, az ugyanis tartósabb erekciót biztosít.
2008.03.01. 19:57
 
 
Forma-1: Super Aguri Melbourne-ben rajtolhat
A csapat vezetősége a pénteki sajtótájékoztatón elmondta, hogy az Ausztrál Nagydíjon versenyzői rajthoz állnak.
2008.03.01. 19:48
 
 
Holnaptól vízum nélkül utazhatunk Kanadába
Kanada március másodikától eltörli a vízumkötelezettséget Magyarországgal, Lengyelországgal, Litvániával és Szlovákiával szemben - jelentette be Diane Finley bevándorlásügyi miniszter, tájékoztatta az MTI-t Szelestey Lajos külügyi szóvivő szombaton. A bejelentéssel kapcsolatban a távirati irodához eljuttatott közleményében Göncz Kinga külügyminiszter azt írta, hogy a döntés értelmében ezentúl vízum nélkül utazhatnak Kanadába azok a magyar állampolgárok, akik legfeljebb három hónapig akarnak ott maradni, ez alatt az időszak alatt azonban nem vállalhatnak munkát az országban. A három hónapnál hosszabb tartózkodás továbbra is vízumköteles.
2008.03.01. 19:05
 
A kolumbiai hadsereg megölte a FARC második számú vezetőjét
A kolumbiai hadsereg szombaton megölte Raúl Reyest, a Kolumbiai Forradalmi Fegyveres Erők (FARC) második számú parancsnokát - jelentette be Bogotában Juan Manuel Santos kolumbiai védelmi miniszter. Santos közölte, hogy a hadsereg megtámadta a lázadók ecuadori területen lévő táborát, ahol a lázadóvezér is tartózkodott. Az offenzíva légi csapással kezdődött, amelyet szárazföldi művelet követett. Ennek során tizenhét gerilla vesztette életét. A miniszter elmondta: a tábor 1800 méterre volt a kolumbiai határtól. A támadásban egy kolumbiai katona is életét vesztette.
2008.03.01. 18:47
 
 
Soproni Liga: MTK-Paks 1-1
A Paks meglepetésre pontot rabolt a listavezető MTK otthonából a labdarúgó Soproni Liga 17. fordulójában, így a fővárosiak nem tudták teljes mértékben kihasználni, hogy üldözőik közül a címvédő Debrecen, illetve az Újpest is kikapott. MTK Budapest-Paksi FC 1-1 (0-1), Hidegkuti Stadion, 500 néző, gólszerzők: Kanta (78.), illetve Báló (28.). Meglepő módon a Paks játszott veszélyesebben az első játékrészben, a listavezetőnek nemigen volt lehetősége a gólszerzésre. A vendégek vezető gólja után sem változott a játék képe, s bár végül a kék-fehéreknek sikerült egyenlíteniük, a Paks közelebb állt a győzelemhez.
2008.03.01. 18:17
 
Soproni Liga: Kaposvár - Fehérvár 1-0
A házigazda Kaposvár egygólos győzelmet aratott a Fehérvár felett a labdarúgó Soproni Liga 17. fordulójában. A somogyi alakulat az elmúlt három évben mindig megverte hazai pályán a székesfehérváriakat. Gabona Trans-Kaposvár - FC Fehérvár 1-0 (0-0), Kaposvár, 2500 néző. Az első félidő közepes iramú játékot hozott, a kaposváriak több nagy helyzetet dolgoztak ki, de kimaradtak a lehetőségeik. A 76. percben érett góllá a hazai fölény, Pintér indítása után a téli szünetben igazolt Nikolic 12 m-ről vette be a fehérvári kaput. A látottak alapján a kaposváriak rászolgáltak a győzelemre.
2008.03.01. 18:13
 
 
Női kézilabda BL: nürnbergi sikerrel elődöntős a Győr
Az utolsó két forduló eredményétől függetlenül a Győr bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjébe, miután Nürnbergben is nyerni tudott. Női BL, középdöntő, 1. csoport, 4. forduló: Nürnberg (német)-Győri Audi ETO KC 25-36 (13-18). A Nürnberg csak az első percekben vezetett, aztán a magyar csapat akarata érvényesült. Emberhátrányban 15-10 volt az állás, és a szünetig nőtt az előny. A második félidő elején Pálinger bokasérülést szenvedett, amikor egy védés alkalmával rálépett a labdára. De ez nem vetette vissza az ETO lendületét, a Nürnberg teljesen alárendelt szerepet játszott, és abszolút nem forgott veszélyben a magyar vezetés.
2008.03.01. 17:50
 
 
Bundesliga: Bayern-siker, Huszti győztes gólja
Az éllovas Bayern München 1-0-ra nyert a Schalke 04 otthonában a német labdarúgó Bundesliga 22. fordulójának rangadóján. A Huszti Szabolccsal felálló Hannover 2-1-re bizonyult jobbnak a kiesés ellen küzdő, vendég Nürnbergnél, úgy, hogy a győztes gólt a végig pályán lévő magyar játékos szerezte a 66. percben. Ez volt Huszti idénybeli nyolcadik találata. A Karlsruhének ezúttal nélkülöznie kellett a sárga lapjai miatt eltiltott Hajnal Tamást, de így is nyert, mégpedig 3-1-re az utóbbi öt bajnokiján veretlen Wolfsburg ellen. Eredmények: Schalke 04-Bayern München 0-1 (0-1), Hannover 96-1. FC Nürnberg 2-1, g: Bruggink (29.), Huszti, Werder Bremen-Borussia Dortmund 2-0 (1-0), Karlsruhe-VfL Wolfsburg 3-1.
2008.03.01. 17:45
 
Soproni Liga: Győri - DVSC 3-1
A címvédő Debrecen kikapott Győrben a labdarúgó Soproni Liga 17. fordulójában, ezzel nem tudta kihasználni az Újpest pénteki botlását, hogy elszakadjon a lila-fehérektől. Egyúttal az Újpest és a Debrecen vereségével a Budapest Honvéd visszaszerezte a második helyet az MTK mögött. Győri ETO FC - DVSC-TEVA 3-1 (1-0), Győr, 3000 néző. Hatalmas szélben, kiegyenlített mezőnyjátékot hozott az első félidő. A kapuk ritkán forogtak veszélyben. A hazai csapat büntetőből szerzett vezetést az első játékrész végén. Szünet után az ETO remek védekezésével nem tudott mit kezdeni a bajnokcsapat, a győriek pedig szinte százszázalékosan kihasználták helyzeteiket, így megérdemelten nyertek.
2008.03.01. 17:08
 
 
Orbán: a kormány lúzernek nézi a magyar fiatalokat
A kormány lúzernek nézi a magyar fiatalokat a tandíjdumával", el akarja hitetni, hogy a tandíjnak köze van a felsőoktatás jövőjéhez, pedig nincs - jelentette ki Orbán Viktor szombaton Miskolcon. A Fidesz elnöke, akit a Miskolci Egyetem Citromfa Politikai Műhely rendezvényén megérkezésekor sok száz fiatal és még több idősebb ember felállva, ütemes Viktor, Viktor! üdvözléssel köszöntött, azt mondta: a tandíjnak semmi köze a felsőoktatás jövőjéhez. A tandíjnak egyetlen dologhoz van köze, ahhoz, hogy "valakik elbénázták a magyar gazdaságot, elbénázták annak működtetését, most ennek árát akarják megfizettetni a diákokkal" - hangoztatta.
2008.03.01. 17:00
 
 
Tereprali ob: nyert a címvédő Kis Sándor
A bajnoki címvédő Kis Sándor sikerével fejeződött be a tereprali ob idénynyitó futama. A Dabas környékén megrendezett viadalon Kis mindhárom mért szakaszt megnyerte. Az összetettben a második helyen Palik László, míg a harmadikon Fazekas Károly végzett. "Nem volt könnyű győzelem. Egy komoly tesztelés előzte meg ezt a versenyt, a csapat mindent kipróbált, és aztán szóltak, hogy kész van az autó. Egy csodát kaptam, mert fantasztikus volt az a gép. A pályák annyira nem tetszettek, de azért jó kis verseny volt" - nyilatkozta a viadal honlapján Kis Sándor.
2008.03.01. 16:38
 
 
Fennakadásokat okozott a vihar a közlekedésben
A viharos erejű szél miatt Budapesten több villamos felső vezetéke leszakadt a rázuhanó fától szombaton, ezért autóbuszok szállítják az utasokat - közölte a BKV. Késésekre kell számítani a vasúti közlekedésben is, mert a szél több helyen fákat döntött a sínekre, és leszakította a felső vezetékeket. A hibák elhárítását a vasút megkezdte, de a vihar elhaladása után, várhatóan csak az éjszakai órákban állhat helyre a menetrend szerinti közlekedés. Budapest Ferihegyet, a nagy erejű, 110 kilométeres szél miatt délután két órától negyven percre le kellett zárni, de a közlekedés már normalizálódott.
2008.03.01. 16:20
 
Soproni Liga: Nyíregyháza-Tatabánya 5-0
A kiesőjelölt Tatabánya ötgólos vereséget szenvedett Nyíregyházán a labdarúgó Soproni Liga 17. fordulójában. Nyíregyháza-Tatabánya 5-0 (0-0), gólszerzők: Granát (53.), Szilágyi (57.), Bagoly (73.), Lippai (77., 11-esből), Dosso (83.)
2008.03.01. 16:16
 
 
Kóka: a Fidesz megijedt a népszavazástól
A Fidesz megijedt a március 9-i népszavazástól, már nem biztos abban, hogy sikeres lesz az általa kezdeményezett referendum a vizitdíjról, a kórházi napidíjról és a tandíjról, ezért a legnagyobb ellenzéki párt "képtelenségeket" állít - jelentette ki Kóka János, az SZDSZ elnöke a párt országos tanácsa (OT) budapesti ülése utáni sajtótájékoztatón. A kisebbik koalíciós párt vezetője úgy fogalmazott, hogy Orbán Viktornak, a Fidesz elnökének, mint volt kormányfőnek és jogásznak tudnia kellene, hogy a vizitdíj és a kórházi napidíj nem adó, mivel ha az lenne, nem lehetne róla népszavazást tartani.
2008.03.01. 16:00
 
 
Eljárás a Bhutto megölésének kitervelésével gyanúsított tálib ellen
A pakisztáni rendőrség elindította szombaton a hivatalos eljárást a Benazir Bhutto ellenzéki politikus meggyilkolásának kitervelésével gyanúsított tálib parancsnok, Baitullah Mehszúd és négy társa ellen. Az ellenzéki politikus asszony ellen december 27-én, egy ravalpindi választási nagygyűlésen követték el a merényletet. Mehszúd, dél-vazirisztáni törzsi vezető, kapcsolatban áll al-Kaida terrorhálózattal, és vezetője a militáns csoportokat egyesítő Tehrik-e-Talibán Pakisztán szervezetnek. Az eljárás elindításával együtt elfogatóparancsot adtak ki ellene.
2008.03.01. 15:05
 
Asztalitenisz csapat-vb: 18. a magyar férfi válogatott
A 18. helyen végzett a magyar férfi asztalitenisz-válogatott a kantoni csapat-világbajnokságon, miután kikapott a svéd együttestől. Eredmény: férfiak, a 17. helyért: Magyarország-Svédország 1-3, Zwickl Dániel-Jon Persson 3-0 (9, 9, 5) Zombori Dávid-Per Gerell 2-3 (-8, 8, -5, 7, -3) Jakab János-Robert Svensson 2-3 (-5, 9, -4, 9, -4) Zombori Dávid-Jon Persson 2-3 (-4, -9, 9, 5, -7). A találkozónak nem volt tétje, ugyanis a 2010-es moszkvai csapat vb-n mindkét együttes a legmagasabb osztályban játszhat.
2008.03.01. 14:52
 
 
A kávé világpiaci drágulása hatással lesz a magyar árakra is
A magyar piacon is drágulást hoz a kávé világpiaci árának emelkedése - mondták el a legnagyobb kávéforgalmazó cégek képviselő az MTI-nek, miután a napokban a kávé világpiaci ára tíz és fél éves rekordot döntött meg. Torsten Kaack a Tchibo Budapest Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a nyerskávé világpiaci árának emelkedése miatt 2008 közepén, a kávé árának körülbelül 10 százalékos emelkedésére lehet számítani. Hozzátette, hogy mind az arabica, mind a robusta kávé világpiaci ára jelentősen és tartósan növekszik, Magyarországon a robusta a legkedveltebb alapanyag.
2008.03.01. 13:06
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467[2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista