2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Berlusconi visszavinné Sevcsenkót a Milanba
Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa szeretné, ha Andrej Sevcsenko ismét csapatában játszana. "Állandóan Sevcsenko visszatérése jár az eszemben. Azt hiszem, Roman Abramovicsnak, a Chelsea tulajdonosának nem jelentene problémát elengedni őt. Számunkra ez lenne a legjobb megoldás" - nyilatkozta Berlusconi a Gazzetta dello Sportnak. Az ukrán csatár 1999-ben 26 millió dollárért szerződött a Dinamo Kijevtől Milánóba, majd 2006 májusában írt alá a Chelsea-hez 45 millió euóróért. Londonban azonban nem tudott meghatározó játékossá válni.
2008.03.06. 13:41
 
Az oktatási tárca nem akarja módosítani a HÖOK-ról szóló szabályozást
Az oktatási tárcánál nem folyt, és nem is folyik semmilyen olyan munka, amely a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának törvényben rögzített jogait bármilyen módon megváltoztatná - jelentette ki Hiller István oktatási miniszter egy csütörtöki budapesti sajtóbeszélgetésen.A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) szerdán közölte: még a népszavazás előtt várja a parlamenti pártok válaszát, terveznek-e és támogatnak-e olyan törvénymódosítást, amely megváltoztatná a HÖOK működésének jelenlegi szabályozását. Az SZDSZ akkor úgy reagált, hogy nem támogat olyan kezdeményezést, hogy politikai csoportok vegyék át a HÖOK szerepét.
2008.03.06. 12:51
 
Draskovics: a rendőrség március 15-én is fenntartja, védi a rendet
A rendőrség biztosítja, hogy mindenki, aki ünnepelni szeretne március 15-én, azt békében megtehesse - jelentette ki Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter csütörtökön, budapesti sajtótájékoztatóján. A rendészeti miniszter arról beszélt, hogy a rendőrség ugyanazt fogja tenni március 15-én, 16-án, 17-én és utána minden nap: "fenntartja, védi a rendet, biztonságot teremt az országban". Március 15-e szép és túlnyomó többségünk szívének kedves ünnep, mindnyájunk ünnepe. A rendőrség dolga - és ezt megkövetelem és betartatom -, hogy mindenki, aki ünnepelni szeretne március 15-én, ezt békében megtehesse. Biztos vagyok benne, a rendőrség erről gondoskodik - jelentette ki.
2008.03.06. 12:40
 
 
Fidesz: aggályos a Déli Áramlatról szóló szerződés
A Fidesz szerint jogilag és politikailag is aggályos a Déli Áramlat gázvezetékről szóló orosz-magyar megállapodás - jelentette ki Navracsics Tibor. A frakcióvezető szerint a megállapodás - tartalma alapján - nemzetközi szerződésnek minősül, ebben az esetben azonban a nemzetközi szerződésekről szóló 2005-ös törvény szerint csak akkor lett volna joga a magyar félnek aláírni, ha ezt egy előzetes kormányhatározat lehetővé teszi számára. Navracsics Tibor szerint az is problematikus, hogy Magyarország lényegében a "szerződés foglya", hiszen a dokumentum viták esetére nem jelöl ki jogorvoslati fórumot, hanem azt mondja, hogy addig kell konzultálni, amíg mindkét fél megelégedésre szolgáló megoldást nem találnak.
2008.03.06. 12:29
 
Kóka János: tegye világossá a Fidesz, kiket akar eltörölni!
Adjon nagyon világos választ a Fidesz arra, hogy kiket akar eltörölni, kikre gondol, amikor azt mondja, hogy március 9-én eltöröljük őket - mondta Kóka János, az SZDSZ elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón Veszprémben. Kóka János egy transzparensre utalt, amelyet Veszprémbe érkeztekor látott a város legforgalmasabb útja fölött kifeszítve, és amelyen ez állt: apró, szinte olvashatatlan betűkkel vizitdíj, kórházi napidíj és tandíj, majd hatalmas betűkkel "Igen, eltöröljük őket!" Rámutatott: az "eltöröljük őket" szöveg a magyar nyelv szabályai szerint félreérthetetlen, hiszen "az őket kifejezés személyekre és nem fogalmakra vagy tárgyakra vonatkozik". Úgy tűnik ez a Fidesz kampányzáró szlogenje - jegyezte meg a pártelnök.
2008.03.06. 12:21
 
 
Mazda5 Hydrogen RE Hybrid
2006-ban és 2007-ben a Mazda Motor Corporation jelentős erőfeszítésket tett a hidrogén hajtás elterjesztéséért. 2006-ban az MMC a világ első autógyártójaként kezdte meg a hidrogénnel is üzemelő bolygódugattyús RX-8 Hydrogen RE piacra dobását lízingelés formájában - ez egy olyan sportkocsi, ami benzinnel és hidrogénnel egyaránt használható, azaz rendkívül tiszta teljesítményt nyújt, ugyanakkor a Zoom-Zoom vezetési élmény változatlan.
2008.03.06. 12:01
 
 
Tüntetők fogadták Orbán Viktort Pécsett
Tüntetők fogadták Orbán Viktort Pécsett, amikor kilépett a Művészetek Házából, ahol baranyai háziorvosokkal találkozott. A mintegy húsz szocialista szimpatizáns sípokkal, kürtökkel és különböző transzparensekkel demonstrált a Fidesz és Orbán Viktor politikája ellen. Az egyik zászlón ez állt: "Orbán, elég a megosztásból!" A Fidesz elnöke több demonstrálóhoz odament, és kezet nyújtott nekik. Két fiatalember elfogadta a gesztust, s abbahagyták a dudálást, majd amikor a politikus elsétált, folytatták a zajkeltést. Zsobrák Péter, a baranyai rendőrség sajtóreferense elmondta: a megmozdulás nem bejelentett, hanem spontán tüntetés volt, de mire a rendőrség beavatkozhatott volna, a csoport feloszlott.
2008.03.06. 11:57
 
 
Századszor lehet válogatott Beckham
David Beckham március 26-án a franciák elleni barátságos mérkőzésen öltheti fel századszor az angol labdarúgó-válogatott mezét. Fabio Capello szövetségi kapitány azt mondta, ő vagy segítője, Franco Baldini a jövő héten az Egyesült Államokba utazik, hogy felmérje, milyen állapotban van a Los Angeles Galaxy 32 éves játékosa. "Azután fogjuk eldönteni, hogy bekerülhet-e a keretbe" - mondta az olasz szakember. A válogatott korábbi csapatkapitánya abban reménykedett, hogy már februárban, Svájc ellen századossá léphet elő, de akkor Capello úgy vélekedett, hogy nincs megfelelő erőben.
2008.03.06. 11:54
 
 
Kissé nőtt a regisztrált álláskeresők létszáma februárban
A regisztrált álláskeresők létszáma február végén 476.591 fő volt, 1,8%-kal több, mint egy hónappal korábban, és 4%-kal több, mint egy évvel ezelőtt - közölte Pirisi Károly a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal főigazgatója. A regisztrált álláskeresők aránya a gazdaságilag aktív népességhez képest Budapesten 3,3% volt februárban, 4,7% Pest megyében, ugyanakkor 23,8% Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, illetve 21,1% Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Az Állami Foglalkoztatási Szolgálathoz február során 34.025 új álláshelyet jelentettek be a munkáltatók, az előző hónapról fennmaradt szabad álláshelyekkel együtt 55.612 álláshelyre tudták kiközvetíteni a munkanélkülieket. A hónap végén 23.746 álláshely maradt betöltetlen.
2008.03.06. 10:59
 
 
Sex Pistols és Kaiser Chiefs a Szigeten!
Az idei Szigeten fellép a legendás Sex Pistols punkzenekar, a Kaiser Chiefs és Roisín Murphy is.
2008.03.06. 10:40
 
 
A Kia SOUL tanulmányautók és az eco_cee’d duó a Genfi Autószalon sztárjai
A Kia Motors Corporation által a mai napon (kedden) a 78. Salon de l’Automobiles alkalmával leleplezett három Kia SOUL tanulmányautó révén a nagyközönség egy egészen új, vidám oldaláról ismerheti meg a koreai márkát. A márka svájci standját színesíti még két „eco_cee’d” tanulmányautó, a Kiáról alkotott képet átformáló Kia pro_cee’d, valamint a megújult Kia Picanto kisautó.
2008.03.06. 10:35
 
 
Tilos meghalni egy francia faluban
Megtiltotta az elhalálozást egy falu polgármestere Franciaországban, de csak a település lakóinak. Az ok: túlzsúfolt a temető. A polgármester mindazonáltal nem viccnek szánta lépését. "Lehet, hogy sokan derülnek rajta, de számomra nagyon komoly a probléma" - mondta a sajtónak. A rendeletre azután szánta rá magát, hogy egy bíróság januárban nem engedélyezte a temető bővítését magántulajdonban lévő földterülettel. Hasonló haláltilalmat egyébként az utóbbi évtizedben már egy-két más település polgármestere is hozott ugyancsak temetőszűke miatt és mindenki nagyon igyekezett eleget tenni az előírásnak.
2008.03.06. 10:26
 
 
Bemutatkozott a Scirocco Genfben
Tegnap este Genfben lehullott a lepel az idei autószalon egyik legnagyobb szenzációjáról: a Volkswagen Sciroccoról. Harmincnégy évvel ezelőtt szintén Genfben mutatkozott be a Scirocco első generációs autója, most, három évtizeddel később a legendás kétajtós visszatérését ünnepli a Volkswagen.
2008.03.06. 10:21
 
 
Sean Penn Petra Nemcovával bújik ágyba!
Nem kellett sokáig várni ahhoz, hogy Sean Penn túltegye magát második házasságának csődjén. A színész ezúttal egy igazi bombázóra, a cseh Petra Nemcovára vetette ki hálóját - nem eredménytelenül.
2008.03.06. 10:17
 
 
Catherine Zeta-Jones már nem sexi?
Catherine Zeta-Jones úgy gondolja, többé már nem elég fiatal a szexis szerepekhez. Egy interjúban elmondta, egyáltalán nem bánkódik emiatt, elfogadja, hogy ez egy természetes folyamat.
2008.03.06. 10:02
 
 
Népszavazás: pénteken 16 óráig lehet igazolást kérni a választópolgároknak
Pénteken délutánig kérheti a választópolgár a lakóhelye szerint illetékes jegyzőtől azt az igazolást, amellyel lakóhelyétől távol, Magyarország egy másik településén szavazhat vasárnap. Igazolást személyesen vagy meghatalmazott útján pénteken 16.00 óráig lehet kérni a jegyzőtől, és igazolást is legfeljebb eddig lehet kiadni. Ezt követően a választói névjegyzéket lezárják. Megszűnt ugyanis annak a lehetősége, hogy az állampolgár a szavazás napján vetesse fel magát a névjegyzékbe. Korábban, ha valaki nem szerepelt a listán, de a bizottság előtt igazolta magát, felvették a névjegyzékbe, és szavazhatott. A választási eljárásról szóló törvényt tavaly decemberben módosították.
2008.03.06. 09:55
 
Kylie és Natalie Imbruglia együtt nyaral!
Kylie és Natalie Imbruglia elvonult a világtól, hogy lelki sebeiket ápolják. Ausztrália két fényes csillaga, Kylie Minogue és Natalie Imbruglia egy hétre lelépett a fotósok elől, hogy Mauritiuson kényeztessék magukat.
2008.03.06. 09:55
 
Kritizálja barátját Csonka András!
Csonka András bármit mondhat, nem tudja megsérteni az embereket. A Társulat tehetséges tagját, Feke Palit nyolc éve azért ostorozza, hogy fogyjon végre le!
2008.03.06. 09:55
 
 
Kampánycsend lép életbe péntek éjféltől
Kampánycsend lép életbe péntek éjféltől az ország egész területén a vasárnapi népszavazás miatt; a korlátozás valamennyi helyi és országos terjesztésű, írott vagy elektronikus médiumra is érvényes. A népszavazásra is érvényes választási eljárási törvény értelmében a voksolást megelőző nap 0 órájától a szavazóhelyiségek bezárásáig tart a kampánycsend. A törvény úgy rendelkezik, hogy "a kampánycsend megsértésének minősül a választópolgárok választói akaratának befolyásolása". Az újságosstandon már pénteken kint lévő újságot a szombati kampánycsend idejére nem kell beszedni, ugyanakkor az elektronikus hírközlőkön a befolyásolásra alkalmas adattartalmat már nem szabad frissíteni.
2008.03.06. 09:51
 
Zséda gyermeke mellett is dolgozik!
Zsédenyi Adrienn gyermeke mellett is dolgozik. Az újdonsült anyuka egy kozmetikai cég arca. Azonban Zséda bevallása szerint csakis azokat a fotózásokat vállalja el, amelyek számára kifizetődőek, és gyermeke mellett könnyen megoldhatóak.
2008.03.06. 09:41
 
 
Prágát bírálta Verheugen a cseh-amerikai vízummegállapodás miatt
Vízumügyekben az Európai Unió tagállamainak egységesen kellene fellépniük - jelentette ki Günter Verheugen. Az Európai Bizottság ipari biztosa, volt EU-bővítési biztosa csütörtökön reggel a közszolgálati cseh televíziónak adott interjújában leszögezte: nem ért egyet azzal, hogy Csehország vízumügyben különmegállapodást kötött az Egyesült Államokkal. "Jól meg kell gondolnunk, milyen adatokat adunk ki a világnak. Közös gazdasági, jogi és biztonsági övezetben élünk. A schengeni övezet létezik, s ez azt jelenti: közös kell, hogy legyen a vízumpolitikánk is" - fejtette ki az uniós biztos.
2008.03.06. 09:30
 
 
Warren Buffett amerikai befektetőguru lett a világ leggazdagabb embere
Warren Buffett amerikai befektetőguru a világ leggazdagabb embere. A Forbes pénzügyi magazin szerdán közzétett éves listáján Buffett 62 milliárd dollárral (10617 milliárd forint) vezeti a legvagyonosabbak sorát. A második helyet a mexikói Carlos Slim Helu kapta meg, aki főként telekommunikációs vállalkozásaiból gyűjtötte 60 milliárd dollárra (10272 milliárd forint) becsült vagyonát. Meglepetésre a harmadik helyre Bill Gates szorult, 58 milliós (9930 milliárd forint) vagyonával, aki az elmúlt 13 évben a Forbes listájának élén trónolt.
2008.03.06. 09:10
 
 
Halálos beteg Patrick Swayze
Hasnyálmirigyrákot állapítottak meg Patrick Swayze amerikai filmsztárnál egy hónappal ezelőtt. A Piszkos tánc és a Ghost sztárjának szóvivője közleményben erősítette meg a betegségről szóló hírt, amely az amerikai sajtóorgánumokban jelent meg szerdán. Swayze jól van, kezeléseket kap, de azok nem hátráltatják a munkában. A betegség nem kiterjedt, időben ismerték fel, és jól reagál a gyógyszerekre - idézte a színész orvosát a szóvivő közleménye. Az 55 éves sztár jelenleg két készülő produkcióban szerepel, a Powder című mozifilmben és a The Beast című televíziós filmben. A tervek szerint mindkettőt idén mutatják be Amerikában.
2008.03.06. 09:10
 
 
A vizitdíj bevezetése 30 százalékkal csökkentette a hálapénz összegét
A vizitdíj bevezetése harminc százalékkal csökkentette a hálapénz összegét - mondta Horváth Ágnes egészségügyi miniszter csütörtökön a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában. A miniszter közölte: nehezen tartja megvalósíthatónak azt, hogy ha a népszavazáson az igenek kerülnek többségbe, akkor még december 31-ig fenn lehessen tartani a vizitdíj és a kórházi napidíj fizetési rendszerét. "Képzelje el azt a konfliktust, ami ott marad az egészségügyben" - tette hozzá. Mint mondta, azzal, hogy van vizitdíj és kórházi napidíj, stabilizálódik az egészségügy működése, és több bevételhez jutnak a kórházak, szakrendelők.
2008.03.06. 08:50
 
 
NBA: LeBron James 50 pontot dobott
LeBron James szenzációs játékával a Cleveland Cavaliers legyőzte a New York Knickset az NBA legutóbbi játéknapján. A fiatal sztár 50 pontot 10 lepattanót és 8 gólpasszt jegyzett New Yorkban, ahol csapata 14 ponttal verte a hazaiakat. Eredemények: Washington-Orlando 92-122, Charlotte-Golden State 118-109, Boston-Detroit 90-78, New York-Cleveland 105-119, Miami-Toronto 83-108, Milwaukee-Seattle, 118-106 Memphis Grizzlies-New Jersey Nets 100-93 New Orleans Hornets-Atlanta Hawks 116-101 Houston Rockets-Indiana Pacers 117-99 Denver Nuggets-Phoenix Suns 126-113 Utah Jazz-Minnesota Timberwolves 105-76 Los Angeles Clippers-Sacramento Kings 116-109 - hosszabbítás után.
2008.03.06. 08:46
 
 
Tutanhamon szakácskönyve
Tutanhamon szakácskönyve látott napvilágot Nagy-Britanniában, amelynek szerzője az ókori egyiptomiak gasztronómiai örömeivel szeretné megismertetni a ma emberét. A kiadvány az első része a Múltat megfőzve (Cooking the Past) című sorozatnak. S noha Tutanhamon korából nem maradtak fenn receptek, a falképeknek köszönhetően tudható, hogy mit ettek az ókorban az egyiptomiak, s milyen alapanyagokból készítették étkeiket. Az állandó menü kenyérből, zöldségekből, szárnyasból, valamint sörből állt. A tehetősebbek megengedhették maguknak a sertés-, valamint birkahúst, sör helyett pedig bort iszogattak.Tutanhamon étrendjét az ifjú uralkodó által elejtett vad húsa is színesítette.
2008.03.06. 08:37
 
 
Kisebb árhullám vonul le a folyók észak-magyarországi szakaszán
Kisebb árhullám vonul le a Bodrogon és a Tiszán, ezért az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Ékövizig) első fokú árvízvédelmi készültség elrendelésére készül - árulta el Csont Csaba, az igazgatóság szóvivője csütörtökön. A szakember megemlítette: Kárpátalján és Erdélyben az elmúlt napokban sokfelé volt eső, havas eső, a magasabban fekvő területeken havazás, a száraz februárt követően az elmúlt egy héten a vízgyűjtők nagy részén jelentős, Kárpátalján igen nagy mennyiségű csapadék hullott.
2008.03.06. 08:30
 
 
Harvardi tornaórák kizárólag nőknek
Muzulmán vallású női hallgatók kérésére a Harvard Egyetem kísérleti jelleggel lehetővé tette, hogy egyik tornatermét egy héten néhány órán át csak nők vehessék igénybe a szemeszter végéig. A muzulmán nők vallási és kulturális okokból kényelmetlenül érzik magukat, ha sportoláshoz öltözve férfiak is láthatják őket. Ezzel az indoklással fordult hat muzulmán egyetemista a Harvard női központjához, hogy engedélyezzen számukra férfimentes különórákat a testedzésre. A nagy múltú campus vezetői indokoltnak látták a kérést, és az egyetem legkevésbé forgalmas tornatermében próbaképpen jóváhagyták a csak női foglalkozásokat.
2008.03.06. 08:07
 
 
Népszabadság: Horváth Ágnes szerint a szavazás nem róla szól
A kormánynak azonnal meg kell szüntetnie a vizitdíjat és a kórházi napidíjat, ha a népszavazás eredménye úgy kívánja - nyilatkozta a Népszabadságnak Horváth Ágnes, aki közölte azt is: bízik abban, hogy a népszavazás eredménytelen lesz. A lap csütörtöki számában közölt interjút az egészségügyi miniszterrel. Horváth Ágnes szerint nem az a legfontosabb, hogyan lehet pótolni a bevételkiesést, hanem az, mit kell tenni az egészségbiztosítás egyensúlyának megőrzéséért. Nincs a kormánynak titkos trükkje, nem szedünk be pénzt más címen - fűzte hozzá. Arra a kérdésre, hogy az esetleges vereséget személyes kudarcként élné-e meg, azt mondta, ez a szavazás nem róla és nem is a kormányról szól.
2008.03.06. 07:43
 
Európában a svéd férfiak a legháziasabbak
A svéd férfiak a legháziasabbak Európában - és talán az egész világon -, a házimunkák 40 százalékát végzik, míg az olaszok vagy a spanyolok csak nagyjából feleannyit. A statisztikai adat egy svéd felmérésnek köszönhető, mely szerint az 1990-es évtizedben egyre egyenlőbbé vált a házimunka megosztása Svédországban a nemek között, de csak azért, mert a nők egyre kevesebbet dolgoznak otthon. Tíz év alatt - 1990 és 2000 között - napi 40 perccel rövidítettek "házimunkázásukon", miközben a férfiak ugyanannyit tettek-vettek. Felmerül persze, hogy ugyan mitől lett kevesebb a házimunka.
2008.03.06. 07:18
 
 
Sólyom László az izraeli kormányfővel találkozott
Sólyom László köztársasági elnök szerdán Jeruzsálemben beszámolt Ehud Olmert izraeli kormányfőnek azokról a tárgyalásokról, amelyeket a nap folyamán a palesztin elnökkel folytatott, s amelyeken Mahmúd Abbász az Izraellel megtorpant tárgyalások folytatásának szándékáról biztosította vendégét. Az államfő Olmerttel folytatott egyórás megbeszélésével zárta az izraeli politikusokkal lezajlott tanácskozásainak sorát. Sólyom vasárnap érkezett Izraelbe, találkozott Simon Peresz államfővel, Cipi Livni külügyminiszterrel, Benjamin Netanjahuval, az ellenzék vezérével, illetve szerdán elutazott a ciszjordániai Rámalláhba, ahol Mahmúd Abbász elnökkel, illetve Szalám Fajjád palesztin kormányfővel tárgyalt.
2008.03.06. 07:00
 
 
Orbán: a népszavazással sokat fog tanulni a politikai osztály
Orbán Viktor szerint a magyar politikai osztály a népszavazással sokat fog tanulni: megtanulja, hogy több alázatra, odafigyelésre van szükség, többet kell konzultálni és egyeztetni az emberekkel, ha ugyanis ezt elmulasztja, akkor ezt be fogják rajta hajtani, számon fogják kérni tőle, mert elég erősek hozzá. A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség elnöke szerda este az MTV Az Este című műsorában arra a kérdésre válaszolt, hogy eredményes népszavazás esetén milyen politikai következmény várható. Érdekes kérdésnek mondta, hogy mi következik a politikai hatalomgyakorlásban, milyen tanulságokat von le az egyik vagy másik párt, egyik vagy másik állami vezető. A politikának azonban nem csak a hatalom, hanem a társadalom is része.
2008.03.06. 06:38
 
 
BL: Kiesett a Real Madrid, továbbjutott a Chelsea
A Real Madrid hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett az AS Roma együttesétől és kiesett, így már negyedik éve nem tud bejutni a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé. A Roma taktikusan futballozott a mérkőzésen, ráadásul Pepe kiállítása miatt húsz percet emberelőnyben játszhattak. A római oldalon Taddei és Vucinic volt eredményes, a Madrid gólját Raúl szerezte. A Chelsea 3-0-ra nyerte az Olimpiakosz elleni párharcot és jutott be a magabiztosan negyeddöntőbe. Az angolok góljait Ballack, Lampard és Kalou szerezte.
2008.03.05. 22:43
 
Marketing Centrum: 33 százalékos részvételi arány a népszavazáson
A Marketing Centrum februári felmérése szerint a március 9-i népszavazási kérdésekben háromszor annyian állnak az igen mellett, mint ahányan nemmel szavaznak; a részvételi arány 33 százalék körül lesz - áll a közvélemény-kutató intézet közleményében.
2008.03.05. 21:50
 
Fiatal karvezetők országos versenye
Karvezető-versenyt tart a Zeneakadémia megújult Karmester és Karvezető Tanszéke és a Lantos Rezső Alapítvány március 9-én vasárnap a Zeneművészeti Egyetem Kupolatermében.
2008.03.05. 21:43
 
Ne legyen a munkatársunk! JOB-horog az egyenlő esélyeknek
A hetente megjelenő több száz diszkriminatív álláshirdetésből mintegy hatvanat mutatott be figyelemfelkeltő plakátkiállításán Lévai Katalin európai parlamenti képviselő, aki az ügyben az Önszabályozó Reklám Testülethez, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségéhez, illetve Vladimir ©pidla uniós esélyegyenlőségi főbiztoshoz fordul, szövetségeseket keresve a nyílt, hátrányos megkülönböztetés elleni fellépéshez.
2008.03.05. 21:37
 
Orbán: alkotmányjogilag nem legitim a Déli Áramlatról szóló szerződés
Orbán Viktor alkotmányjogilag nem tartja legitimnek a Déli Áramlat gázvezeték ügyében kötött orosz-magyar szerződést, de a Fidesz elnöke az InfoRádió szerdai műsorában azt is kétségbe vonta, hogy valóban az igazi megállapodást hozták-e nyilvánosságra. A pártelnököt arról kérdezték, hogy mit kezd Déli Áramlat gázvezetékről szóló szerződéssel, ha kormányra kerül, ő pedig azt válaszolta, először is elolvassa. Majd amikor a riporter felvetette, hogy a szerződés nyilvános és olvasható a Külügyminisztérium honlapján, a pártelnök visszakérdezett: "Viccel velem, ön szerint az egy szerződés? (...) Egy papírdarabot látott ön nyomtatott betűkkel, de hogy mi az igazi szerződés?!".
2008.03.05. 21:30
 
Egyeztetnek a színesfémkereskedők az 1 és 2 forintosokról
Jövő héten egyeztetnek a Hulladékkereskedők Országos Egyesületében arról, mit tegyenek tagvállalataik, ha a forgalomból kivont 1 és 2 forintosokat ajánlanak fel nekik megvételre. Sárosi Eszter elmondta, hogy törvény nem tiltja az érmék színesfémkénti megvételét, de azt fogják kérni, hogy tagjaik tartsák tiszteletben a Magyar Nemzeti Bank kérését és ne vegyenek át pénzérméket. Azt azonban elismerte, hogy a kisebb színesfémkereskedők között akadhatnak olyanok, akiknek akár néhány kiló 1 és 2 forintost is megéri névérték felett megvenni, mert a bennük lévő fémtartalom ára a névértéknek körülbelül ötszöröse.
2008.03.05. 21:30
 
Erdei mégis április 26-án bokszol
Mégis április 26-án lép kötelek közé Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka. A 28 mérkőzéséből 28-at megnyerő magyar ökölvívó Drezdában védheti meg címét - írta a monokli.com internetes szaklap. Korábban szó volt arról, hogy május 31-én lesz az ütközet. A gálán két másik magyar bokszoló is szerepel: Balzsay Károly WBO nagyközépsúlyú interkontinentális címét védheti meg, míg Bedák Zsolt újabb, úgynevezett felhozó mérkőzésen bizonyíthat. Ugyanakkor az is biztos, hogy Balzsay április eleji felhozó meccsét így nem rendezik meg.
2008.03.05. 21:23
 
 
Megtalálták a „hosszú élet” génjét
Bár még nem az örök élet titkát fejtették meg, de amerikai kutatók végre azonosítottak olyan génváltozatokat, amelyek meghosszabbítják az emberek életét. Elképzelhető, hogy a férfiakból hiányoznak ezek a változatok, mivel eddig csak női hordozókra bukkantak. Érdekes módon ezek a nők valamivel alacsonyabbak az átlagnál.
2008.03.05. 21:23
 
NBA: Sacramento-t verte a Lakers
Kobe Bryant 34, Pau Gasol 31 pontot dobott a Los Angeles-i gárdában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság keddi játéknapján.
2008.03.05. 21:15
 
20 napos ünnepségsorozattal emlékezik az ország március 15-re
Március 10. és március 30. között 7 helyszínen, 8 rendezvénnyel emlékezik meg a kormány az 1848-as forradalom 160. évfordulójáról - mondta Budai Bernadett a szerdai kormányszóvivői tájékozatón. Március 15-én a miniszterelnök 3 programon vesz részt hivatalosan, így a Magyar Köztársaság lobogójának felvonásán és a Kossuth-emlékmű koszorúzásán, illetve este a Művészetek Palotájában az ünnepi díszelőadáson, ahol beszédet is mond.
2008.03.05. 21:10
 
 
Daniel Craig megnősül
Daniel Craig hamarosan búcsút mond a szabadságnak: elveszi kedvesét, Satsuki Mitchell filmproducert.
2008.03.05. 20:51
 
 
Lucy Pinder ismét meztelen!
Lucy Pindert már mindenki ismeri, de nem lehét eléggé megismerni. Az óriási keblekkel büszkélkedő brit lány ismét új topless sorozattal kedveskedik rajongóinak.
2008.03.05. 20:44
 
 
Öngyilkosságok árnyékolják be a Tata Nano pályafutását
Öngyilkosságok, tüntetések és perek árnyékolják be az új indiai csodaautó pályafutását. A Tata Nano az iparosodó India jelképe. A mindössze 432 ezer forintnak megfelelő összegbe kerülő népautó a tervek szerint jövő januárban kerül a piacra, ami egy indiai lap szerint olyan jelentőségű esemény lesz, mint amikor először lépett ember a Holdra. A föld viszont, amelyre a gépkocsit gyártó üzem épül a Nyugat-Bengál állambeli Szingur városkánál, helyi földművesek tulajdona volt, amíg ki nem sajátította az állam. A gyár 400 hektárt foglal el, sokak szerint Szingur vidékének legtermékenyebb földjéből. A környéken szinte mindenki, jó 150 ezer ember a mezőgazdaságból él.
2008.03.05. 20:34
 
 
Lezárult Orbán Viktor vagyonosodási vizsgálata
Túlfizetést állapított meg Orbán Viktor Fidesz-elnök vagyonosodási vizsgálata során az APEH és visszautalt 135 ezer forintot - hangzott el a tv2 szerda esti híradójában. Orbán Viktor vagyonosodását az APEH még ősszel kezdte el vizsgálni. Ugyancsak vagyonosodási vizsgálat alá vonták Kubatov Gábor pártigazgatót, illetve Kupper András, Pesti Imre és Horváth Zsolt fideszes képviselőket. A kereskedelmi tv-csatorna híradása szerint sem a Fidesz elnökénél, sem a pártigazgatónál nem találtak hibát, Orbán Viktornál pedig túlfizetést állapítottak meg és visszautaltak neki 135 ezer forintot.
2008.03.05. 20:15
 
 
Ligakupa: súlyos újpesti vereség
Az Újpest hazai környezetben 5-1-es vereséget szenvedett a Debrecentől a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. Negyeddöntő, 1. mérkőzések: Újpest FC - DVSC-TEVA 1-5 (0-1). A visszavágókat jövő szerdán rendezik.
2008.03.05. 20:11
 
 
Bush McCaint támogatja az elnökválasztási küzdelemben
George Bush elnök szerdán bejelentette: John McCain szenátort támogatja az elnökválasztási küzdelemben. "John rendkívüli bátorságról, jellemerőről és kitartásról tett tanúbizonyságot, mire idáig jutott, éppen ilyennek kell lenni egy elnöknek" - mondta az elnök a Fehér Ház rózsakertjében tett ünnepélyes bejelentésen. "Amerikának olyan elnökre van szüksége, aki kemény döntések meghozatalára képes (...) azt szeretném, ha ő nyerné meg a választást" - mondta Bush. McCain ígéretet tett, hogy tisztességes, a kérdésekre összpontosító kampányt fog folytatni.
2008.03.05. 19:50
 
 
Veres: szükség van a Déli Áramlatra
Ha már meglenne a Déli Áramlat gázvezeték, akkor Magyarországot semmilyen módon nem érintette volna a gázellátással kapcsolatos orosz-ukrán vita - mondta a pénzügyminiszter szerdán az MTI-nek. Veres János kiemelte: "az élet túl rövid idő alatt igazolta, hogy szükség van az energiaellátásban az ellátási útvonalak megosztására, azaz a diverzifikáció érdekében helyes volt megkötni a magyar és orosz kormány között a Déli Áramlatról szóló kormányközi megállapodást". A pénzügyminiszter szerint Magyarország az első ellátásnövelő intézkedést készül megtenni azzal, hogy az eddigiekhez képest egy új nyomvonalon, más országokon keresztül érkezik majd az országba az oroszországi lelőhelyekről a gáz.
2008.03.05. 19:30
 
 
Az EU 15 milliárd forintot megvonna a csepeli szennyvíztisztítótól
Az Európai Bizottság (EB) ellenőrei a csepeli központi szennyvíztisztító beruházás előkészületei során a közbeszerzési eljárásokat nem kellően versenybarátnak minősítették, ezért mintegy 15 milliárd forint támogatás megvonását javasolják a HVG információi szerint. A magyar félnek most olyan bizonyítékokkal kell előállnia, amelyek felülírhatják a brüsszeli javaslatot - írja a HVG csütörtöki számában. Az MTI érdeklődésére a főpolgármesteri hivatal sajtóosztályának tájékoztatása szerint a fővárosi önkormányzathoz eddig még nem érkezett hivatalos jelzés az Európai Bizottság vizsgálatáról és annak megállapításáról.
2008.03.05. 19:26
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462[2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista