2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Számítógép szőke hölgyek részére
Szőke hölgyeknek szánt komputert kínál egy orosz cég: a számítógép "természetesen" élénk rózsaszínben pompázik, hiszen a közhiedelem szerint ez az árnyalat a legkedvesebb a világos hajkoronával büszkélkedő nők szívének. Az OLDI cég számítógépét Swarovski-kristályok ékesítik. A szőke nők komputeréhez rózsaszínű klaviatúra dukál, amely a hagyományostól a billentyűk feliratozásában különbözik. A funkcionális billentyűkre a "szükségtelen" felirat került. A szóközt a "leghosszabb billentyűként" jelölik, míg a műveletek végrehajtására szolgáló Enter-t a "legnagyobb billentyűként" tüntetik fel a klaviatúrán. Rózsaszínű a számítógéphez kínált egér is.
2008.03.16. 11:30
 
 
Gránátszatyros néni
Szatyornyi kézigránáttal állított be egy 67 éves nagymama Oroszországban egy rendőrkapitányságra, minek eredményeként azonnal kiürítették az épületet: rendőrök, titkárnők, bűnözők fejvesztve távoztak belőle. A néni nem terrorista. A fegyverbeszolgáltatási amnesztia végett látogatott el az orenburgi rendőrségre néhai férje gránátgyűjteményével, amelyet a férfi a hitvesi ágy alatt tartott hosszú éveken át. Irina Fjodorova összeszedegette a készletet egy szatyorba, aztán nyugodtan buszra szállt életveszélyes poggyászával. Amikor a rendőrök bepillantottak a szatyorba és szembesültek tartalmával, a lélegzetük is elállt ijedtükben, mivel két gránát gyújtópecke annyira kilazult, hogy bármelyik pillanatban robbanhattak volna.
2008.03.16. 11:23
 
 
Budapest Tavaszi Fesztivál: "Most szép lenni katonának"
A nemzeti ünnepnap kedves szelleme a Tavaszi Fesztivál több eseményén is éreztette jelenlétét. Ott volt a Muzsikás Együttes koncertjén és a Vörösmarty tér rendezvényein, s mintha még a Zeneakadémiára is beköltözött volna.
2008.03.16. 10:50
 
 
Nemzetközi vizsgálatot sürget a dalai láma
Nemzetközi vizsgálatot sürgetett vasárnap a dalai láma az elmúlt napok tibeti tiltakozó megmozdulásainak elfojtásáról. Dharamszalai sajtóértekezletén a tibetiek szellemi vezetője kulturális népirtásnak nevezte azt, ami Tibetben történt, "akár szándékos volt, akár nem." A dalai láma szerint a tibetieket "másodosztályú állampolgárokként" kezelik a kínai autonóm tartományban és a kínai hatóságok olyan "terrorrendszert" tartanak fent ott, amely csakis az erőszakra támaszkodva akar egyfajta színlelt békét teremteni. A dalai láma ugyanakkor nem szólított fel a pekingi nyári olimpia bojkottjára.
2008.03.16. 10:45
 
 
Budapest Tavaszi Fesztivál: A Tavasz reneszánsza
Csillag a holló árnyékában - Vitéz János és a magyarországi humanizmus címmel nyílt kiállítás tegnap 15 órakor az Országos Széchényi Könyvtárban, s ezzel kezdetét vette a 2008-as Budapesti Tavaszi Fesztivál. Az Oroszlános udvarban megjelenő, reneszánsz ruhákba öltözött zászlódobálók, dobosok, páncélos vértbe bújt lovasok emlékeztettek: az idei Fesztivál és a kiállítás a Reneszánsz Év eseményeinek sorában foglal helyet. Számos magyar és külföldi világhírességen kívül Giacomo Puccini születésének százötvenedik évfordulója, Kolozsvár vendégül látása és az esélyegyenlőség sorozatában bemutatkozó fogyatékkal élő művészek szereplése teszi különlegessé az idei Fesztivált. Valamint az, hogy történetében először két főtámogató - a MOL és az OTP Bank - is összefogott a művészeti élet egyik legjelentősebb hazai rendezvénysorozatáért.
2008.03.16. 10:42
 
 
Virágvasárnapi mise a Szent Péter téren
Olajfaágak körmenetével vette kezdetét délelőtt a hagyományos virágvasárnapi mise a római Szent Péter téren, megnyitva ezzel a húsvétot megelőző nagyhetet. Ezt követően a misét XVI. Benedek pápa mutatta be, majd elmondta az Úrangyala imádságot. Prédikációjában a katolikus egyházfő az iraki háború kitörésének közelgő ötödik évfordulójával, valamint Paulosz Faradzs Rahho iraki káld érsek elrablásával és halálával kapcsolatban felhívást intézett az iraki néphez, hogy emelje fel a fejét, és legyen saját életének újjáépítője.
2008.03.16. 10:33
 
Új törvényjavaslat a területalapú támogatásra
A területalapú támogatás jogosultsága a jelenlegi szabályozás szerint akkor is a bérlőnél maradhat, ha már nem használja a földet, és ezzel hátrányos helyzetbe kerül a föld tulajdonosa - e helyzet megszüntetésére adott be törvényjavaslatot Font Sándor (Fidesz-MPSz) képviselő. A politikus által javasolt megoldás lényege: a területalapú támogatásra az legyen jogosult, aki az adott földterületet megműveli. A támogatás tehát együtt mozog a használattal. Ha a tulajdonos műveli a földet, akkor neki jár a támogatás, ha bérbe adja akkor a bérlőé a támogatás, de csak addig, ameddig ő maga műveli meg azt.
2008.03.16. 10:25
 
 
24 embert állítottak elő a rendőrök a fővárosban
24 embert állítottak elő a rendőrök a fővárosban a március 15-ei rendezvények, illetve az esti zavargások helyszíneiről. Kilenc embert a szombat esti rendbontások miatt, garázda magatartásuk miatt állítottak elő. A Magyar Önvédelmi Mozgalom rendezvényén az embereket törvénytelen magatartásra szólították fel a szónokok, majd a csaknem 600 tagú tömeg a Nagykörúton az Üllői út irányába, az állami ünnepségek záró fogadásának helyszíne, a Művészetek Palotája felé indult. Vonulásuk során "rendkívül agresszíven" léptek fel a rendőrökkel szemben, gépkocsikat rongáltak meg, vasrudakkal támadtak a bevetési egységekre, valamint Molotov-koktélokat és petárdákat dobáltak a rendőrökre - tartalmazza a közlemény.
2008.03.16. 10:00
 
 
Robbanás volt egy solymári veszélyeshulladék-tárolóban
Nem sokkal éjfél után robbanás történt egy solymári veszélyes anyag-begyűjtéssel foglalkozó cég telephelyén, a levegőbe nem jutott káros anyag és személyi sérülés sem történt - közölte Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-vel. Dobson Tibor hozzátette: a robbanástól körülbelül 500 méterre egy lakópark található, de semmilyen, a lakosságra veszélyes anyagot nem találtak a levegőben, így a lakók kimenekítésére nem volt szükség.
2008.03.16. 09:15
 
Második világháborús német hadihajót találtak Ausztrália partjainál
Egy második világháborús német cirkáló roncsaira bukkantak Ausztrália nyugati partjainál. 1941 novemberében a most Perth kikötővárostól 800 kilométerre északnyugatra, az Indiai-óceánban megtalált DKM Kormoran segédcirkáló süllyesztette el a HMAS Sydney ausztrál csatahajót, amelynek a fedélzetén 645-en utaztak. Közülük senki sem élte túl a hajó megsemmisülését. A közel tízezer tonnás Kormoran - amely holland kereskedelmi hajónak álcázta magát, mielőtt megtámadta az ausztrál cirkálót - a tengeri ütközetben maga is lángra kapott, és elsüllyedt, a rajta szolgálatot teljesítő 397 tengerész közül 80 odaveszett. A HMAS Sydney elvesztése az ausztrál haditengerészet történetének legsúlyosabb kudarca volt.
2008.03.16. 09:04
 
 
Megkezdődött a francia helyhatósági választások második fordulója
Megkezdődött vasárnap reggel a francia helyhatósági választások második fordulója. A szavazás az előrejelzések szerint újabb visszaesést hozhat a francia jobboldalnak és további presztizsveszteséget Nicolas Sarkozy elnöknek. A legutolsó felmérések szerint több nagy városban, köztük Marseille-ben, Toulouse-ban és Strasbourgban várható, hogy a baloldal diadalmaskodik. Az urnákat általában közép-európai idő szerint este 18 órakor zárják, egyes nagyvárosokban, valamint Párizsban és környékén azonban elképzelhető, hogy 1-2 órával tovább tartanak nyitva a szavazó helyiségek.
2008.03.16. 08:45
 
Tanárját perli egy tanóra alatt elalvó diák
Tanóra alatti felébresztés miatt perelte be a tanárnőjét egy diák az Egyesült Államokban. A 15 éves fiú azzal vádolja a pedagógust, hogy túl hangosan keltette fel: a nő tenyerével az asztallapra csapott a diák füle mellett. A gyerek szerint a hatalmas csattanás nemcsak megijesztette, hanem halláskárosodást is okozott neki, súlyosan megsértette bal füle dobhártyáját.
2008.03.16. 08:40
 
80 halottja van a lhaszai zavargásoknak a tibeti emigráns kormány szerint
Nyolcvan megerősített halottja és legalább 72 sebesültje van a lhaszai zavargásoknak a tibeti emigráns kormány szerint. A száműzötteknek az indiai Dharamszalában működő kormányának szóvivője vasárnap egy buddhista templomban nyilatkozott újságíróknak. Elmondta, hogy Tibetből érkező telefonok útján összesen 80 áldozatot tudtak eddig azonosítani a szerzetesek által vezetett tüntetők és a kínai rendfenntartó szervek közötti összecsapások után.
2008.03.16. 08:00
 
 
Forma-1: Hamilton nyerte az Ausztrál Nagydíjat
Lewis Hamilton nyerte vasárnap Melbourne-ben a Forma 1 idei első GP-versenyét, az Ausztrál Nagydíjat. A McLaren-Mercedes tavaly ezüstérmes 23 éves brit versenyzője rajt-cél győzelmet aratott. A második helyen Nick Heidfeld (BMW-Sauber) végzett, harmadiknak pedig Nico Rosberg (Williams) futott be. Negyedik lett az idén a Renault-hoz visszatért, kétszeres világbajnok Fernando Alonso, akivel 2003 óta először fordult elő, hogy nem végzett Melbourne-ben a dobogón. A címvédő Kimi Raikkönen (Ferrari) öt körrel a vége előtt motorhiba miatt volt kénytelen feladni a versenyt, amelyet a 22 indulóból mindössze heten fejeztek be. A kiesettek között volt a Ferrari másik pilótája, a brazil Felipe Massa is.
2008.03.16. 08:00
 
 
Továbbra is az egyértelmű bizonyítékot várják a Seuso-kincsek ügyében
Ahhoz, hogy hazánk a Seuso-kincseket visszakapja, valakinek elő kellene állnia egy olyan tárggyal, amelyről hitelt érdemlően bizonyítható, hogy a Seuso-kincshez tartozik, s biztosan Magyarországhoz kötődik.
2008.03.15. 22:47
 
 
BOTRÁNY: Állatkínzás a motoros börzén?
A 2008. március első felében rendezték meg a "Motor Kiállítás és Action Dayz" rendezvényt a Budapesti Vásárközpontban. Állatbarát motorosok jelentették az Orpheus Állatvédő Egyesületnek, hogy állatkínzó módszereket sem kíméltek azon kiállító cég dolgozói, akik a nagyobb érdeklődés és figyelem kedvéért hosszú órákra (étel és ital nélkül, nagy hang és fényzavarba), szűk ketrecbe farkasokat húztak fel maguk fölé. A második nap közepén az egyik állat már csak meredt tekintettel feküdt. Az állatkínzó kiállító cég megérdemelné, hogy motoros kiegészítőket ne vásároljon náluk egy állatbarát se, soha többé!
2008.03.15. 22:39
 
A rangadók győztesei: Horváth András, Kiss Balázs
A Kecskeméten megrendezett országos kötöttfogású bajnokságon Deák Bárdos Mihály megszerezte a tizedik hazai aranyérmét; a kötöttfogásban a nyolcadik győzelmét aratta.
2008.03.15. 22:35
 
 
Megszüntették a rendbontást a rendőrök a fővárosban
Megszüntették szombat késő estére a rendbontást rendőrök a fővárosban; az MTI tudósítója a Rákóczi térről azt jelentette: három, rendőrökkel teli autóbusz és hat-nyolc ugyancsak rendőröket szállító teherautó vonult el a helyszínről. A környék felgyújtott kukákkal, kitört jelzőtáblákkal, összetört üvegekkel és szétdobált sörösdobozokkal van tele. A Rákóczi téren még maradt néhány rendőr, akik folyamatosan igazoltatnak, és az Astoria, valamint a Blaha Lujza tér környékén is zajlanak igazoltatások.
2008.03.15. 22:32
 
 
Bozsik Yvette Társulat: Lélektánc
Az előadás célja egy olyan koreográfia létrehozása, melyben ép mozgásúak és mozgássérültek találkozhatnak a művészi felfedezés és kutatás, egymástól és egymás segítségével való tanulás céljából, annak érdekében, hogy felülvizsgálják egymásról alkotott nézeteiket, előítéleteiket. Ez az előadás amellett, hogy mérföldkő a résztvevők fizikai és szellemi kibontakozásában, egyúttal óriási jelentőségű is a sérültekről alkotott társadalmi kép, a sérülteket kirekesztő szociális kultúra átformálásában is. A Tánceánia Együttes Bóta Ildikó vezetésével halmozottan sérült, beszédképtelen fiatalokkal folytatott többéves terápiás műhelymunka eredményeként 2002-ben alakult meg, s azóta számos nagy visszhangot kiváltó nyilvános kortárs táncszínházi előadást hozott létre.
2008.03.15. 22:23
 
 
Európa választott - a Volkswagen Tiguan a "Legjobb SUV"
Európa legszigorúbb zsűrije döntött: a tekintélyes „Auto 1” díjat a „Terepjáró és SUV“ kategóriában az idén a Volkswagen Tiguan kapta. Az Auto Bild Csoport több mint 40 millió olvasóját és szakértőjét kérték fel az elmúlt hónapok során, hogy válassza ki a legjobbakat a 74 nevezett modell közül. Az elismert díjat a 78. Genfi Autószalonon Dr. Ulrich Hackenberg, a Volkswagen fejlesztési igazgatója vette át.
2008.03.15. 22:13
 
Ma hat éves a Nemzeti Színház
Pontosan hat évvel ezelőtt március 15-én nyitotta meg a kapuit a Nemzeti Színház. Az idei ünnepsorozat különbözik a korábbi évekétől, ugyanis március 16-án lenne Kaszás Attila 48 éves. A teátrumban az egész hétvégén a tavaly márciusban elhunyt színművészre emlékeznek. A szombati nyílt napon nagy érdeklődés mellett tartották meg a a Vesztegzár a Grand Hotelben című darab nyílt próbáját - mondta Jordán Tamás, a Nemzeti Színház főigazgatója.
2008.03.15. 22:07
 
 
Madonna visszaszámol
Megkezdődött a visszaszámlálás Madonna új lemezének megjelenéséig – az énekesnő külön honlapot hozott létre a célra.
2008.03.15. 21:59
 
 
Gyurcsány: partnerségre van szükség a fejlődéshez
A nemzet fejlődéséhez partnerségre van szükség - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szombaton Budapesten, a Művészetek Palotájában rendezett ünnepi díszelőadáson. Az ország vezetőinek felelőssége, hogy ne diktáljanak olyan tempót és irányt, amelyet a nemzet nem képes követni. A nemzet fejlődéséhez szükség van partnerségre. Ebben a partnerségben a kezdeményező szerep a nemzet vezetőié. Van még mit tanulni ebből mindnyájunknak - hangsúlyozta. A miniszterelnök kiemelte: mit sem ér a haladó gondolat, a nemzet felemelésének vágya, ha a nemzet egésze vagy nagy része nem tud, nem akar, nem képes osztozni a szükséges cselekvések sokaságában, inkább megriad attól.
2008.03.15. 21:02
 
 
Összecsaptak a rendbontók a rendőrökkel szombat este Budapesten
Összecsaptak a csuklyás, arcukat sállal eltakaró rendbontók a rendőrökkel szombaton este Budapesten, az Üllői út és a Mária utca sarkán. A rendzavarók benzines gyújtópalackokat dobtak a rendőrökre, akik könnygázt vetettek be. A könnygáz hamarosan meghátrálásra késztette a támadókat, akik visszavonultak a Mária utcán és eközben parkoló gépkocsikat rongáltak meg. Két rendbontó ruhája is lángra lobbant, amikor a József körúton összecsaptak a rendőrökkel. A két fiatal ruháját saját társaik gyújtották fel Molotov-koktélokkal - jelentették az MTI helyszínen lévő tudósítói.
2008.03.15. 20:48
 
 
Robbantás egy iszlámábádi étteremben, két halott
Pokolgép robbant egy olasz étteremben Pakisztán fővárosában, a detonáció következtében két személy meghalt. Az áldozatok egyik török nemzetiségű, egy segélyszervezet munkatársaként dolgozott Pakisztánban. A vendéglő zsúfolásig tele volt külföldi - főleg amerikai és kínai - vendégekkel - mondta el egy alkalmazott, akinek a vállát sebesítette meg a robbanás. Rajta kívül még nyolcan szenvedtek sérüléseket. A sebesültek között van több amerikai állampolgár, valamint a pakisztáni brit főbiztosság egy munkatársa. Állapota nem súlyos. A rendőrség egyelőre nem tudja, hogy a robbanószerkezetet korábban helyezték-e el az étterem kertjében, vagy pedig öngyilkos merénylő hozta azt működésbe.
2008.03.15. 19:51
 
 
Az operatív törzs szerint 34 ezren vettek részt a fővárosi ünnepségeken
Az állami ünnepségek többsége befejeződött, a helyszíneken megkezdték a bontást - közölte Juhász Gábor, az operatív törzs irányítója. Becslésük szerint a fővárosi állami ünnepi rendezvényeken 34 ezren vettek részt. A legnépszerűbb program a 12 ponthoz kapcsolódó 12 állomásból álló játékos próba volt, amelyet 1.100 család teljesített - tette hozzá. Juhász Gábor elmondta: eddig 13 embert állítottak elő, de nem volt szükség "rendőri csapaterő bevetésére". Kitért arra: a Március 15. téren két rendőr megsérült, egyiküknek a lábán keletkezett zúzódás, amikor kővel megdobták, a másik a derekát rándította meg.
2008.03.15. 19:05
 
 
Férfi kézilabda BL: csoportharmadik a Barcelonában győztes Szeged
Csoportharmadik lett a Pick Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében, miután nyert a biztos elődöntős Barcelona otthonában. Férfi BL, középdöntő, 6. forduló, 4. csoport: Barcelona (spanyol)-Pick Szeged 28-32 (13-16). Egyik csapat számára sem volt tétje a találkozónak: az ex-szegedi Nagy Lászlóval felálló katalán klub már biztos elődöntősként lépett pályára, míg a Tisza-partiak nem juthattak tovább csoportjukból. A magyarok jól védekeztek és főleg indításból szerezték góljaikat az első félidőben. Andjelkovic nyolcszor volt eredményes ebben a szakaszban.
2008.03.15. 18:33
 
NBI: Fehérvári siker Angyalföldön
Az FC Fehérvár a hajrában szerzett góllal nyert a Vasas otthonában a labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójában. Vasas-FC Fehérvár 1-2 (0-1), gólszerzők: Németh N. (61., 11-esből), illetve Sitku (40., 11-esből), Koller (88.). Az első negyedórában inkább a Fehérvár akarata érvényesült, majd a félidő közepén átvette az irányítást a Vasas és akár több gólt is szerezhetett volna. A félidő vége előtt nem sokkal a Fehérvár egy vitatható 11-eshez jutott, amelyet Sitku értékesített. A második játékrészben többnyire a Vasas irányította a játékot, több helyzete is volt, ám két perccel a lefújás előtt egy ártatlannak tűnő beadásból Koller állította be a végeredményt.
2008.03.15. 18:31
 
NBI: Tatabánya-REAC: tíz sárga, egy piros és pontosztozkodás
A csaknem az egész mérkőzést emberhátrányban játszó Tatabánya döntetlent ért el a REAC ellen a labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójában, a Szőnyi úton. FC Tatabánya-REAC 1-1 (0-0), gólszerzők: Béres (59.), illetve Varga Z. (62.). Percek alatt emberhátrányba került a Tatabánya, ennek megfelelően az első félidőben a REAC veszélyeztetett inkább, Torma többször is megszerezhette volna a vezetést. Szünet után mégis a Tatabánya lőtt gólt, de gyorsan jött a válasz. Az alacsony színvonalú találkozón ezután már a szabálytalanságok kerültek előtérbe.
2008.03.15. 18:29
 
 
NBI: Éger mindkét kapuba betalált, nyert a Honvéd
A Budapest Honvéd egy góllal nyert a Paks ellen a labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójában. Eredmény: Budapest Honvéd-Paksi FC 2-1 (1-1), gól: Zsolnai (10.), Éger (öngól, 68.), illetve Éger (22.). A kispestiek játszottak mezőnyfölényben, a vendégek gyors elletntámadásokkal veszélyeztettek. A hazaiak előtt több lehetőség adódott, ezért győzelmük megérdemelt, még akkor is, ha szerencsés gól döntött a javukra: Genito lövése után a labda a menteni akaró Éger lábán úgy változtatott irányt, hogy Kovács nem tudott menteni. A 88. percben egy rendező figyelmeztette és ültette le azt a drukkert, aki felállva, hangosan kritizálta Supka Attilát, a kispestiek vezetőedzőjét.
2008.03.15. 18:26
 
Gyurcsány: a sajtó nem állhat a politika befolyása alatt
A sajtó nem állhat a politika és a gazdaság befolyása alatt, nem lehet azok kezében bunkósbot - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke a Szabad sajtó-díjak átadásán a Politikatörténeti Intézetben. A Szabad sajtó-díjakat idén a Transindex romániai magyar hírportál, az MR1 - Kossuth Rádió tudományos szerkesztősége, Friderikusz Sándor televíziós műsorvezető és Féderer Ágnes, a Népszabadság újságírója kapta. Gyurcsány beszédében elmondta: az a sajtó többet nem sajtó, amely semmi más, mint szócsöve a párt- és az üzleti érdekeknek, és így hatalmi, politikai fegyverré válik, bunkósbottá. A kormányfő szerint ez az egyik kockázat, amely a magyar sajtó mellett a magyar demokráciát is fenyegeti.
2008.03.15. 17:24
 
 
NBI: Zalaegerszegen nyert a Debrecen
A címvédő Debrecen hátrányból fordítva győzött Zalaegerszegen a labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójában. ZTE FC - DVSC-TEVA 1-2 (1-1),gólszerzők: Botis (36.), illetve Dombi (43.), Czvitkovics (68.). Nagy taktikai csata folyt a pályán, egyik csapat sem játszott nyílt sisakkal, így nem alakulhatott ki jó játék. A félidő hajrájában mindkét oldalon esett egy-egy találat. Szünet után a debreceniek játszottak aktívabban, a ZTE nem találta a ritmust és egy szép lövést követően teljesen megérdemelten vitték el a vendégek a három pontot.
2008.03.15. 17:18
 
 
Orbán: Magyarország jobbat érdemel
"Merjünk a jövő emberei lenni", ne hagyjuk el a törvényesség és az összefogás útját - ezt üzente hallgatóságának Orbán Viktor, a Fidesz elnöke pártja március 15-ei nagygyűlésén, ahol arról is beszélt, hogy a március 9-ei népszavazás megmutatta, Magyarország jobbat érdemel, olyan Országgyűlést és kormányzatot, amely méltó hozzá. Az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél álló színpadra fellépő pártelnököt percekig tapsolta a tömeg, mielőtt elkezdte beszédét. A Fidesz szóvivője több százezer résztvevőt említett a rendezvényről kiadott közleményében, míg a rendőrség szóvivője szerint a nagygyűlés színhelyéül szolgáló területen legfeljebb 30 ezer ember fér el.
2008.03.15. 16:47
 
 
Öten meghaltak egy egy albániai lőszertelepen történt robbanásban
Hatalmas robbanás történt szombaton egy albániai katonai létesítményben, ahol lőszer hatástalanítása folyt. A nem sokkal déli 12 óra után történt detonáció következtében öten meghaltak, a sebesültek száma időközben 215-re emelkedett. A többségük polgári személy, köztük gyerekek is vannak - közölte Nard Ndoka egészségügyi miniszter. A sérültek közül 12 személynek az állapota súlyos. Eddig öt holttestet találtak a helyszínen, a Tiranától 10 kilométerrel északra fekvő Gerdec falu közelében. A lőszergyűjtő telepen amerikai szakemberek segítségével végezték albán polgári személyek a lőszerek hatástalanítását. Emiatt amerikai állampolgárok is lehetnek az áldozatok között.
2008.03.15. 16:44
 
NBI: Győri győzelem a Siófok ellen
A Győr biztosan nyert otthon a Siófok ellen a labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójában, így már 17 meccs óta veretlen a bajnokságban. Győri ETO FC-BFC Siófok 4-1 (1-0), gólszerzők: Völgyi (26.), Dudás (52.), Koltai (65.), Brnovic (91.), illetve Csopaki (54.). Az első félidőben végig a hazaiak irányítottak. Az ETO több helyzetet dolgozott ki és ezek közül egyet értékesített is, így megérdemelten vezetett. Szünet után 2-1-es győri vezetésnél Csopaki a felső lécre lőtte a Siófok javára megítélt büntetőt. Ezt követően érvényesült a győriek nagyobb tudása, s végül magabiztos győzelmet arattak. Az ETO ezzel a bajnokságban sorrendben 17. alkalommal maradt veretlen.
2008.03.15. 16:41
 
 
Fokozott a rendőri készültség a Blaha Lujza téren
Fokozott a rendőri készültség tapasztalható a Blaha Lujza tér környékén, ahová a Magyar Önvédelmi Mozgalom és más radikális szervezetek jelentettek be rendezvényt március 15-én délutánra - jelentették az MTI helyszínen tartózkodó tudósítói. A tér közelében a mellékutcákban négy vízágyú sok rendőrség autóbusz, több tucatnyi mikrobusz várakozik. Ezeket az utcákat lezárták a forgalom elől. A Dohány utca Erzsébet körútig tartó szakaszán, illetve az Erzsébet körúton szintén rendőrségi járművek foglalják el az út egyik sávját. Az MTI becslése szerint legalább ezer rendőr lett a VIII. kerületi tér közelébe vezényelve.
2008.03.15. 16:34
 
A Budapest Airport taxiszolgáltatója 300-800 Ft között emelheti az árat
A Budapest Airport (BA) kizárólagos taxiszolgáltatója, a Zóna-Service Zrt. 300-800 forinttal emelheti az árait 2008. március 15-tól, miután a ferihegyi repülőteret üzemeltető társasággal kötött szolgáltatási szerződés alapján ilyen mértékű áremelést hagyott jóvá a BA menedzsmentje - közölte Szollár Domokos, a BA Zrt. kommunikációs vezetője. A két utasforgalmi terminál, Ferihegy T1 és T2 között a tarifa változatlan, a legrövidebb egyes zóna díja 300 forinttal 3.300 forintra, a 2-es és 3-as zóna tarifája 400 forinttal 4.500 illetve 4.700 forintra emelkedik, míg a legtávolabbi zónából 500 forintos áremelést alkalmazva 5.100 forintért szállítja a Zóna taxi a ferihegyi utasokat. Buda külső kerületeibe a tarifa 800 forinttal emelkedik.
2008.03.15. 16:29
 
 
Graf legyőzte Navratilovát
Tizennégy esztendővel a legutolsó meccsük után ismét összecsapott a teniszvilág két legendája, Steffi Graf és a cseh-amerikai Martina Navratilova: a tízezer néző előtt Tokióban rendezett bemutató mérkőzésen a német klasszis győzött. A találkozót, amelyet hét nyert gémig játszottak, végül a rövidítésben nyerte meg 10-5-re a 38 esztendős Graf, 51 éves riválisa ellen. A 14 évvel ezelőtt - ugyancsak Tokióban - rendezett utolsó összecsapáson szintén Graf győzött, 6:2, 6:4-re. Aktív játékosként összesen 18 alkalommal találkozott egymással a két klasszis; mindketten 9-9 meccset nyertek meg.
2008.03.15. 16:15
 
Irán nukleáris ügyben nem tárgyal a nagyhatalmakkal
Az iráni kormány szóvivője megerősítette szombaton országa vezetésének azt a korábbi kijelentését, hogy többé nem tárgyal a nagyhatalmakkal nukleáris programjáról, amely mögött a Nyugat atomfegyver-fejlesztést gyanít. "Készek vagyunk tárgyalni az egész világgal, mindenről, de a nukleáris ügyről szóló vita az 5+1 csoporttal vagy más országokkal véget ért" - jelentette ki Golámhoszein Elham szóvivő, utalva az ENSZ Biztonsági Tanácsa öt állandó tagjára és Németországra. A BT ugyanis március 3-án újabb, immár a harmadik szankciócsomagot rótta ki Iránra, hogy rábírja urándúsítási programjának feladására.
2008.03.15. 16:10
 
 
Amerikai elemzők többsége szerint beköszöntött a recesszió
Az amerikai gazdasági elemzők többsége szerint az Egyesült Államok gazdasága már elérte a recesszió állapotát - írta a The Wall Street Journal pénteken. A vezető amerikai gazdasági napilap ismert közgazdászok körében végzett felmérése azt mutatja: a szakemberek nagy része - a kiskereskedelmi forgalom csökkenéséről tanúskodó legfrissebb adatokat is figyelembe véve - borúlátóan nyilatkozik az első féléves kilátásokról. "Most már kétség sem férhet hozzá (hogy recesszió van)" - mondta Scott Anderson, a Wells Fargo vállalat szakértője. Véleménye megegyezik az 51 megkérdezett szakemberből annak a 36-nak az álláspontjával, akik szerint elérkezett a recesszió. A válaszolók több mint 70 százaléka gondolja így.
2008.03.15. 15:27
 
 
Átadták a Kossuth- és Széchenyi-díjakat
"Önök úgy vannak itt jelen, mint a nemzet díszei, akiknek teljesítménye az egész országot minősíti, Önök okot adnak nekünk az önbecsülésre, és ezt köszönettel vesszük" - mondta Sólyom László köztársasági elnök a tudományos és művészeti állami kitüntetések átadásán a Parlamentben. Az idén 22 művésznek ítéltek oda Kossuth-díjat, 18 tudós részesült Széchenyi-díjban, míg a Magyar Köztársasági Érdemrend kitüntetéseit 15-en vehették át. Kossuth-díjat kapott többek között Koncz Zsuzsa előadóművész, Szirtes Ági, Kútvölgyi Erzsébet és Pogány Judit színművészek, Fischer Ádám karmester, Horváth Kornél dzsesszzenész, Kertész Ákos író, Baranyi Ferenc költő, Kovács Péter festőművész és Horváth Kornél előadóművész is.
2008.03.15. 14:57
 
 
Megkezdődött a Fidesz nagygyűlése az Erzsébet hídnál
A Himnusz és a Székely Himnusz eléneklésével megkezdődött a Fidesz március 15-ei nagygyűlése szombaton az Erzsébet híd pesti hídfőjénél. Az MTI helyszíni tudósítói szerint az ünnepség kezdetén a Puskin moziig tölti meg a tömeg a Szabadsajtó utat és Kossuth Lajos utcát. A BRFK szóvivője szerint azon a területen 20-25 ezren férnek el. Az ünnepségen beszédet mond Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, Kósa Lajos alelnök, Jókai Anna Kossuth-díjas író és Elmar Brok, német EP-képviselő. "Az önbecsülés napja - Igen! Magyarország győzött!" felirat látható a Fidesz nagygyűlése szónokainak helyet adó, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél felállított színpad díszletén. A színpadon kokárdát viselő fiatalok ülnek.
2008.03.15. 14:51
 
 
A Civil Jogász Bizottság külföldi megfigyelőket hívott az ünnepre
Ostromlott városhoz hasonlította a magyar fővárost Balog Zoltán, az Országgyűlés emberi jogi bizottságának fideszes elnöke. "Rendőröket látunk, több ezret, meg békés polgárokat. Nem értjük, hogy miért van szükség ilyesfajta félelemkeltő fellépésre" - mondta a fideszes politikus azon a sajtóértekezleten, amelyet külföldi megfigyelőkkel közösen tartott az országházi kordon előtt. A politikus hozzátette: olyan híreket is kapott, hogy biztonsági cégek emberei motozzák meg az utasokat egyes metrómegállóknál. Az ellenzéki politikus szerint Magyarországon még mindig nem biztosított, hogy egy nemzeti ünnepen ne sérüljenek az emberi jogok. Ezért van szükség a külföldi megfigyelőkre - tette hozzá.
2008.03.15. 14:06
 
 
Demszky: nem kell új rendszerváltás
Nem kell új rendszerváltás, aki ilyeneket mond az a szabadság ellensége - jelentette ki Demszky Gábor főpolgármester a Fővárosi Önkormányzat Petőfi-szobornál rendezett ünnepségen. Nincs szükség a Szent Korona alkotmányára, nincs szükség igazi rendszerváltásra, aki ma ilyeneket mond, az a szabadság ellensége - mondta az SZDSZ-es politikus az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 160. évfordulója tiszteletére rendezett megemlékezésen. Demszky, akinek szavait többször pfujolás és fütty követte, és aki felé tojásokat is dobtak, arról beszélt, hogy aki ma az ősi magyar törvényekre, és az Aranybullára hivatkozik, az tűzhet magára "levesestányérnyi kokárdát, mégsem értett meg semmit abból, amit nekünk 1848. tanított".
2008.03.15. 13:20
 
 
Néhány ezer ünneplő és néhány száz rendbontó a Múzeumkertnél
Néhány ezer ünneplő és néhány száz rendbontó gyűlt össze szombaton késő délelőtt a fővárosban, a Múzeumkertnél, ahol a március 15-i nemzeti ünnep egyik központi rendezvényét tartották. A Nemzeti Múzeumhoz vezető utcákat és utakat kordonokkal zárta el a rendőrség, a Múzeumkerthez csak az Astoria és a Kálvin tér felől, a felállított beléptető kapukon keresztül lehetett bejutni. Az MTI tudósítói azt tapasztalták, hogy kisebb szóváltások alakultak ki akkor, amikor az ünnepségre tartóktól elvették az italos palackokat, az egy méternél hosszabb zászlórudakat.
2008.03.15. 11:24
 
10 éve halt meg Benjamin Spock
Minden idők egyik legsikeresebb bestseller-szerzője, nem mellesleg olimpiai bajnok evezős, ám főfoglalkozása a gyermekgyógyászat és gyermeklélektan volt - tíz éve, 1998. március 15-én halt meg dr. Benjamin Spock, nemzedékek tanácsadója a gyermeknevelésben.
2008.03.15. 11:20
 
 
Laridzsáni képviselői mandátumot szerzett az iráni választásokon
A konzervatívok várt fölényét vetítik előre az iráni parlamenti választások első részeredményei, ám az államfő bírálói helyenként meglepően jól szerepeltek, ami felboríthatja az erőviszonyokat a teheráni törvényhozásban. Mahmúd Ahmadinezsád elnök fő vetélytársa a konzervatív táborban - a szombati nem hivatalos eredmény szerint - hatalmas fölénnyel nyert Kumban: Ali Laridzsáni a szavazatok 75 százalékát megszerezve jutott képviselői mandátumhoz. Az államfőhöz közel álló riválisai messze leszakadva végeztek a 2. és 3. helyen.
2008.03.15. 11:12
 
Binder Géza már édesanyjának is bemutatta Liptai Claudiát!
Binder Géza mesterfodrász és Liptai Claudia kapcsolata hosszú évekre nyúlik vissza. Claudia évek óta a neves fodrászra bízza frizuráját, és kapcsolatuk olyannyira jól alakul, hogy Géza már édesanyjának is bemutatta a népszerű műsorvezetőt.
2008.03.15. 11:02
 
 
Jennifer Aniston és Owen Wilson együtt?
Ugyancsak egymásra talált közös filmjük forgatásán Jennifer Aniston és Owen Wilson. Beszámolók szerint Jennifer és Owen szinte elválaszthatatlanná váltak új közös, Marley And Me című filmjük forgatása alatt.
2008.03.15. 10:51
 
Ősi templomra bukkantak!
Ősi inka templom, öntözőrendszer és út romjaira bukkantak egy híres erőd közelében, amely a hajdani inka fővárosra, Cuzcóra néz.
2008.03.15. 10:47
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451[2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista