2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
A Gazprom a világon a harmadik legértékesebb vállalat
Befektetési szakértők szerint részvényeinek jelenlegi értéke szerint a Gazprom a világ hármas számú vállalata, 340 milliárd dollárral, az amerikai Exxon és a kínai Petro China olajvállalatok előzik meg. Az UniCredit bank befektetési cége szerint a Gazprom előrelépésében szerepet játszott, hogy elnöke, Dmitrij Medvegyev orosz államelnök lett. A Gazprom a kínai China Mobile távközlési céget (melynek ügyfélszáma nagyobb, mint az Egyesült Államok lakossága) és a volt harmadik amerikai General Electric konszernt előzte meg, miután ez utóbbi részvényének árfolyama szerdán 1,3 százalékkal esett, a Gazpromé csütörtökön 4,2 százalékkal emelkedett.
2008.05.08. 16:24
 
33 méteres Lego-torony
30 méter magas tornyot építettek Lego-téglákból Nagy-Britanniában, ami új világcsúcs. A játékos építkezésen több ezer gyerek volt a "kőműves" családtagjaival együtt, csaknem fél millió műanyag építőelemecskét használtak fel. A torony egy viking hajó árbocára "hajaz", szándékosan: építői az új vikingrészleg megnyitására készítették a berkshire-i Windsorban lévő Lego parkban - adta hírül a BBC. Az előző világcsúcs Lego-toronyból 32 méter magas volt, Torontóban készült tavaly augusztusban.
2008.05.08. 15:23
 
 
MSZP-frakció: június elején lehet tisztújítás
Várhatóan június 2-án lesz tisztújítás az MSZP parlamenti frakciójában - mondta Mesterházy Attila frakcióvezető-helyettes az MTI-nek. Jövő hétre készül el az a javaslat, amely a kisebbségi kormányzáshoz szabja a frakció szerkezetét, működési struktúráját - indokolta a döntést Mesterházy Attila. Elmondta: egy másik munkacsoport készíti elő azt a dokumentumot, amely a tisztújítás eddig nem rögzített szabályait tartalmazza. Az Index internetes portál arról számolt be, hogy az MSZP-frakcióban két héttel elhalasztották a május 19-re tervezett tisztújítást. A keddi frakcióülésen azt mondták, ennek egyik oka, hogy megvárják az SZDSZ tisztújító küldöttgyűlését.
2008.05.08. 15:06
 
Szász Emese párbajtőröző többhetes kényszerpihenőn az olimpia előtt
Két-három hét pihenőre kényszerül az olimpiai induló párbajtőröző, Szász Emese, aki edzés közben lábsérülést szenvedett. "A hétfői edzésen lerohanó támadás közben hirtelen mintha hatalmasat ütöttek volna a bal vádlimra. Hívtuk a mentőt, aztán a kórházban kiderült, hogy beszakadt a vádlim" - nyilatkozott a hazai szövetség honlapjának a világranglistán harmadik versenyző. "A sérülés kellemetlen, de szerencsére nem túl veszélyes. Két-három hetet ki kell hagynom. A csütörtöki ultrahangos vizsgálat beigazolta, hogy tényleg nincs különösebb gond, nem túl nagy a szakadás. A jövő héten már el is kezdhetem a gyógytornát. Talán a hónap végén már pástra léphetek, de a legfontosabb cél most a teljes felépülésem."
2008.05.08. 14:53
 
 
Május 27-én lesz a következő BKV-sztrájk
Többnapos BKV-sztrájk kezdődik május 27-étől, keddtől - közölte Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője csütörtökön. A sztrájkot kedden 0 órától tartják meg azok a tagszervezetek, amelyek csatlakoztak a határozatlan idejű munkabeszüntetéshez - mondta a szóvivő. Hozzátette, a tervek szerint többnapos sztrájkot tartanak, befejezésének időpontját később közlik. Nemes Gábor elmondta, a metrós és a HÉV-es dolgozók sztrájkja még kétséges, de ez - biztonsági okokból - nem jelenti, hogy ezek a tömegközlekedési eszközök járnak majd a munkabeszüntetés idején. Május 27-én lesz az írásbeli érettségi utolsó napja; ekkor vizsgáznak informatikából, művészeti tárgyakból és ének-zenéből a diákok.
2008.05.08. 14:45
 
 
Putyin Oroszország miniszterelnöke
Dmitrij Medvegyev elnök aláírta a Vlagyimir Putyin kormányfővé való kinevezéséről szóló elnöki utasítást, s ezzel Putyin, aki szerdán vált meg államfői tisztségétől, csütörtökön Oroszország miniszterelnöke lett. Előzőleg Medvegyev szerdán, elnöki eskütétele utáni első intézkedéseként a duma elé terjesztette Putyin kinevezésére vonatkozó javaslatát, s csütörtök délelőtt levélben kérte a testületet a javaslat támogatására. Oroszországban az államfő nevezi ki a miniszterelnököt a duma támogatásával. Putyin jelölése nem volt váratlan, mivel Medvegyev, amint elnökké jelölték, felkérte kormányfőnek, s Putyin ezt vállalta.
2008.05.08. 13:53
 
 
A posta új vezetője folytatja az eddigi stratégiát
A Magyar Posta (MP) Zrt.-nél folytatódik a korábban elfogadott vállalati stratégia megvalósítása - mondta Szűts Ildikó, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója. Szűts Ildikó elmondta: az első három hónap eredménye alapján valószínűsíthető, hogy 2008-ban a társaság jó eredményt ér el. Az első negyedévben a Magyar Posta Zrt. adózás előtti eredménye 6,5 milliárd forint, ami 2,1 milliárd forinttal jobb a 4,4 milliárd forintos tervnél. A Magyar Nemzeti Vagyontanács szerdán döntött arról, hogy Szűts Ildikót, a Magyar Posta Zrt. korábbi általános vezérigazgató-helyettesét nevezi ki határozatlan időre a társaság vezérigazgatójának a miniszternek kinevezett Szabó Pál helyére.
2008.05.08. 13:20
 
 
Török Nagydíj: Kovalainen indulhat
Teljesen egészséges, így indulhat a hétvégi Forma-1-es Török Nagydíjon Heikki Kovalainen, a McLaren-Mercedes finn pilótája. A versenyző a másfél héttel ezelőtti barcelonai futamon 240 km/órás sebességnél defektet kapott és a kanyar menti gumifalba csapódott. Rövid időre elvesztette az eszméletét is és helikopterrel kellett kórházba szállítani, de utóbb kiderült: agyrázkódással megúszta a balesetet. A McLaren csütörtökön bejelentette: az Isztambulban elvégzett kötelező orvosi vizsgálat után Kovalainen megkapta a rajtengedélyt a Nemzetközi Automobil Szövetségtől.
2008.05.08. 13:13
 
 
Május 26-án szavaz az Országgyűlés a Legfelsőbb Bíróság elnökéről
Május 26-án szavaz az Országgyűlés a Legfelsőbb Bíróság elnökéről és várhatóan az ombudsmanjelöltekről is - közölte Szili Katalin a házbizottság ülését követően. Az Országgyűlés elnöke elmondta, jövő héten kedden és szerdán ülésezik a parlament. Kedden - a szokásostól eltérően - 11 órakor kezdődik az ülés, melynek elején elhangzik majd az Izrael megalapításának 60. évfordulója alkalmából az öt frakció által közösen elfogadott külügyi bizottsági határozat. Szili Katalin beszámolt arról is, hogy a kormány a tavaszi ülésszakon még nyolc törvényjavaslatot nyújt be, a jelenleg a Ház előtt lévő 16 mellé. Példaként említette többek közt a vasúttörvényt, illetve az amerikai vízummentességgel összefüggő módosításokat.
2008.05.08. 12:52
 
 
Megérkezett az ENSZ első segélyszállító gépe Mianmarba
Megérkezett az ENSZ Élelmezési Világprogramjának első segélyszállító gépe Mianmarba, miután az ország katonai vezetése két nap után engedélyt adott erre a katasztrófa sújtotta lakosság érdekében - közölte az ENSZ. Az első gép Olaszországból érkezett, és még csütörtökön érkezik további három, köztük egy olyan, amely az Egyesült Arab Emírségekből indul 44 tonna fő szükségleti cikkel, többek között nagy energiatartalmú élelmiszerrel és orvosi felszereléssel - közölte egy neve elhallgatását kérő tisztségviselő. Két másik gép Bangladesből indul - tette hozzá. Nem megy Mianmarba az az amerikai szállító repülőgép, amely a korábbi tervek szerint segélyt szállított volna oda Thaiföldről - jelentette be az Egyesült Államok bangkoki nagykövete.
2008.05.08. 12:45
 
 
28 büntető döntött a török labdarúgó kupadöntőben
A Kayserispor 28 büntető után nyerte meg a labdarúgó Török Kupát. Ez a második leghosszabb tizenegyespárbaj az európai futballtörténelemben. A Kayserispor és a Genclerbirligi találkozója 120 perc alatt sem hozott gólt, végül előbbi 11-10-re nyerte a büntetőcsatát. A Genclerbirligi vesztese volt a leghosszabb kontinentális tizenegyespárbajnak is, 1996-ban a Galatasasay 34 büntető után 17-16-ra verte az ankarai együttest.
2008.05.08. 11:32
 
 
Egyre népszerűbbek az online utazási irodák
A hagyományos utazási irodák mellett egyre inkább előre törnek az online utaztatók. Az utazásszervezési szokások afelé tolódnak, hogy a felhasználók úgynevezett gyűjtőportálokat keresnek fel utazásaik megszervezéséhez, ahol egy helyen találnak meg minden utazással kapcsolatos információt - állapítja meg a C-Travel.hu. Az online utazási irodák térhódításának, így a könnyebb elérhetőségnek és kereshetőségnek köszönhetően az utazók ma már jóval korábban kezdik nyaralásaik megszervezését, mint néhány évvel ezelőtt. Az idén várhatóan tovább emelkedik a Bulgáriába utazók száma, Horvátország mellett pedig egyre népszerűbb célországnak számít Montenegró és Szlovénia.
2008.05.08. 11:31
 
 
Péterfalvit és Fülöpöt jelöli ombudsmannak az államfő
Péterfalvi Attilát adatvédelmi biztosnak, Fülöp Sándort pedig a jövő nemzedékek ombudsmanjának jelöli a köztársasági elnök az MTI információi szerint; Sólyom László pénteken mutatja be jelöltjeit a frakciók képviselőinek.Az államfőnek azért kell újabb jelölteket állítani, mert a két ombudsmani pozícióra javasolt személyeket az Országgyűlés már háromszor leszavazta. Az MTI úgy értesült, hogy a köztársasági elnök a már korábban adatvédelmi biztosnak jelölt, de a parlament által leszavazott Péterfalvi Attilát (volt adatvédelmi biztost), illetve a zöld ombudsmannak egyszer már szintén jelölt, és ugyancsak elutasított Fülöp Sándort nevezi meg pénteken jelöltként.
2008.05.08. 11:02
 
 
A pénztártörvény hatályon kívül helyezését javasolja az egészségügyi miniszter
Az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény hatályon kívül helyezését javasolja Székely Tamás egészségügyi miniszter. A tárcavezető ezt csütörtökön jelentette be egy budapesti konferencián. A javaslatot jövő héten terjeszti a kormány elé, amely várhatóan jövő szerdán tárgyal majd erről - tette hozzá. A biztosítói funkciót meg kell erősíteni, ezért olyan tervezetet terjeszt a kormány elé, amely a területi kiegyenlítést és a népegészségügyi szempontokat veszi figyelembe, továbbá megteremti a szolgáltatás-vásárlás felelősségét és szabadságát - mondta Székely Tamás.
2008.05.08. 10:18
 
 
Jól vannak az amstetteni "rém" áldozatai
Kielégítő állapotban vannak a vérfertőzéssel gyanúsított amstetteni mérnök, Josef Fritzl családjának tagjai, de még egy ideig nem hagyhatják el a helyi klinikát, ahol orvosi-pszichiátriai megfigyelés alatt állnak - közölte az áldozatok ügyvédje. A nagymama, az anya és az öt gyermek együtt tölti a napjait. A hatodik gyereket, a tizenkilenc éves Kerstint egy másik kórházban ápolják. Vendéget nem fogadhatnak, és saját érdekükben televízióhoz, rádióhoz és újságokhoz sem férhetnek hozzá. A mérnököt - az amstetteni "rémet" - azzal gyanúsítják, hogy házuk pincéjében huszonnégy éven át fogságra és vérfertőző viszonyra kényszerítette lányát, akitől hét gyermeke született, de az egyik néhány napos korában meghalt.
2008.05.08. 10:01
 
 
Mianmar beengedte a segélyszállító amerikai gépeket
A mianmari kormány engedélyt adott csütörtökön az amerikai erőknek arra, hogy repülőgépeikkel segélyt szállítsanak az országot sújtó természeti katasztrófa túlélőinek - közölte Bangkokban a thaiföldi hadsereg főparancsnoka. Az amerikai erők éppen közös hadgyakorlatot tartanak a thaiföldi hadsereggel. Az ezen részt vevő amerikai szállítógépek repülhetnek be Mianmarba. Az ACF nemzetközi humanitárius szervezet bejelentette, hogy elindította első segélyszállítmányát Bogalay városába, amely a ciklon által leginkább sújtott város. Közben továbbra is Thaiföldön vesztegel és a beutazási engedélyre vár a Baptista Szeretetszolgálat Mianmarba készülő mentőcsapata.
2008.05.08. 09:14
 
 
4,3 százalékkal emelkedett az ipari termelés
Az ipari termelés 2008 márciusában az előzetes, szezonálisan és munkanap tényezővel kiigazított index szerint 2,6 százalékkal maradt el az előző havit, és - munkanaptényezővel korrigálva - 4,3 százalékkal emelkedett a 2007 márciusi szinthez képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. Korrekciók nélkül a termelés 1,9 százalékkal haladta meg a tavaly márciusi szintet. A termelés volumene az év első három hónapjában 6,9 százalékkal volt magasabb, mint az előző év azonos időszakában.
2008.05.08. 09:08
 
 
A tibeti foglyok elengedését kérték a dalai láma megbízottai
A márciusi tibeti zavargások idején letartóztatott tibeti foglyok szabadon bocsátását kérte a pekingi kormány képviselőitől a dalai láma két megbízottja néhány nappal ezelőtti találkozójukon - közölte a dalai láma egyik küldötte. A foglyok elengedése mellett kérelmezték a sebesültek megfelelő orvosi ellátását, valamint, hogy korlátozás nélkül fogadhassanak látogatókat, beleértve újságírókat is. Szintén sürgették a Tibetben folytatott kínai "hazafias átnevelési" kampány beszüntetését - mondta Lodi Gyari. A dalai láma és a pekingi kormány képviselői közötti vasárnapi "informális" találkozó volt csaknem egy év óta az első - nyilvánosságra hozott - megbeszélés a két fél között.
2008.05.08. 08:30
 
 
Már csak egy ember van kórházban a pécsi gázrobbanás sérültjei közül
Már csak egy ember van kórházban azok közül, akik komolyabb sérülést szenvedtek szerdán Pécsett, egy négyemeletes társasháznál történt gázrobbanás következtében - közölte a baranyai rendőrség. A kórházba szállított négy lakó közül egy idős hölgy szerdán este belehalt sérüléseibe, ketten elhagyhatták a gyógyintézményt, s feltehetően ma délután az utolsó sérült is haza mehet - mondta Zsobrák Péter. A balesetben összesen tizenegyen sérültek meg. A többiek - lakók és a mentésben segédkező járókelők, rendőrök - kisebb égési sérüléseket, zúzódásokat szenvedtek. A sajtóreferens beszámolt arról, hogy a rendőrség foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást az ügyben.
2008.05.08. 08:05
 
 
Befürdött a gyermekhangokkal a kijevi metró
Az utazóközönség ellenállásán megbukott a kijevi metró újítása, hogy a szerelvényekben gyermekek és nők mondják be az állomások nevét. Az ukrán főváros földalatti vasútja márciusban rendszeresítette a gyermek- és női bemondók hangját, de a kezdeményezés tiltakozási hullámot váltott ki az utasok körében. A kijeviek tömegesen fejezték ki nemtetszésüket telefonon és e-mailben, főként a gyermekbemondók kapcsán, s egy kézen meg lehetett számolni a pozitív visszajelzéseket. A metró szóvivője szerint az elgondolás nem volt rossz, ám a nem szakszerű rögzítés során a hangok irritáló módon eltorzultak, a metró pedig a végleges változat meghallgatása nélkül fogadta el a felvételeket.
2008.05.08. 07:46
 
 
Manchester City: Scolarit akarják a kispadra
Lapértesülések szerint az angol Premier League-ben szereplő Manchester City labdarúgócsapata Luiz Felipe Scolarit, a portugál válogatott szövetségi kapitányát szeretné megszerezni vezetőedzőnek. Az egyetlen gondot az okozhatja, hogy a kék-fehérek arra kérték a brazil szakembert - aki hazájával 2002-ben világbajnoki címet nyert -, hogy egy hónapon belül adjon választ nekik, ám a tréner csak a júniusi Európa-bajnokság után szeretne foglalkozni jövőjével. A Manchester Cityt jelenleg az angol nemzeti tizenegy korábbi szövetségi kapitánya, a svéd Sven-Göran Eriksson irányítja, de szakértők szerint neki menni kell, miután Thaksin Shinawatra, a klub tulajdonosa elégedetlen a bajnokságban kilencedik csapat szereplésével.
2008.05.08. 07:40
 
 
Focizó, táncoló hal
Focizó, kosárlabdázó, táncoló aranyhala van egy amerikai férfinak. Üstökös - Comet persze nem a lábával rúgja a labdát és sohasem fogják kiállítani kezezésért, avagy mellső uszonyozásért, már csak azért sem, mert amerikai focit játszik. A közönséges aranyhal kétéves, kutyaként visszahozza gazdájának az eldobott - ág vagy labda helyett - karikát, táncolni pedig limbósat szokott: egy rúd alatt riszálja át magát. Gazdája a 41 éves dr. Dean Pomerleau mindezt úgynevezett pozitív ösztönzéssel érte el: Üstökös mindig étekjutalmat kapott, ha megtette, amit elvártak tőle. "Egyre több bizonyíték van arra, hogy a halak jóval intelligensebbek annál, mint az emberek gondolják" - mondta a gazdi.
2008.05.08. 07:36
 
 
Csuklásmentesítő műtét
Csuklásmentesítő műtétet végeznek egy brit férfin, mert már 15 hónapja csuklik egyhuzamban, ami lehetetlenné teszi munkavégzését, mivel énekes és gitáros. A 24 éves Chris Sands számításai szerint kb. 10 milliószor csuklott. A férfi már minden csuklásmulasztót kipróbált: visszatartotta lélegzetét, többször megijesztette magát, hátba vágatta, befeküdt oxigénsátorba - mindhiába. Az orvosok előbb tanácstalanok voltak, nem tudták megfejteni a konok csuklás okát. Most arra jutottak, hogy a gyomorral lehet a gond, nem záródik rendesen és meg kell műteni. A 15 hónapja tartó csuklással Sands ugyanakkor még igen messze jár a világcsúcstól, amely 68 évnyi. Egy iowai férfié, az illető 1922-től 1990-ig csuklott.
2008.05.08. 07:26
 
 
Rendben befejeződtek az angol írásbelik
Az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint rendben lezajlottak az angol írásbeli vizsgák csütörtökön - közölte az oktatási tárca sajtóirodája. Semmilyen rendkívüli esemény nem történt, a nyelvhelyességi feladatsorban azonban volt egy apró nyomdahiba. Középszinten az írásbeli vizsgára 180 percet fordíthattak a diákok. Az emelt szintű írásbeli vizsga teljes időtartama 240 perc volt. Pénteken a német írásbelikkel folytatódnak az érettségi vizsgák.
2008.05.08. 07:19
 
 
Üzemanyag megtakarítás a Malévnél
Havonta 540 tonna kerozint takarít meg a Malév az üzemanyag felhasználásban bevezetett újításokkal, így csökkenti a dráguló kerozin miatt növekvő költségeit, illetve a gépek szén-dioxid kibocsátását. Fehérváry Géza, a Malév üzemeltetési vezérigazgató-helyettese az újítások közé sorolta a repülőgépek sebességének optimalizálását. Elmondta: az üzemanyag árának növekedésével, egyéb feltételek változatlansága esetén a gépeknek egyre lassabban kell repülniük - bizonyos korlátok mellett -, hogy az optimumot tartani tudják. Változtattak a segédhajtómű indításának és működtetésének szabályozásán is, és finomítottak a repülőterek megközelítési és kirepülési eljárásainak technikáin az útvonal lerövidítése érdekében.
2008.05.08. 07:16
 
 
Kerti kalózzászlócsata
Kalózzászlócsatát vív egy brit apa a helyi önkormányzattal: be akarják vele vonatni a kertjéből a halálfejes lobogót, melyet 8 éves lánya születésnapi bulijára vont fel. A 41 éves - négygyermekes - férfi az ünnepség után sem vonta le a másfél méter hosszú és egy méter széles, koponyás és keresztbe tett lábszárcsontos zászlót, amely egy szomszédjának bántotta a szemét és panaszt tett az önkormányzatnál. Mármost Nagy-Britanniában minden zászló engedélyköteles, kivéve a nemzetieket. Az ashteadi férfit felháborítja mind a rendelet, mind az önkormányzat buzgalma.
2008.05.08. 07:09
 
A napokban kapják meg a regisztrációs leveleket a felvételizők
A napokban kapják meg a regisztrációs levelet azok, akik jelentkezést adtak be felsőoktatási intézményekbe a szeptemberben induló képzésekre, a dokumentummal a felvételizők ellenőrizhetik, helyesen szerepelnek-e az adataik a felvételi nyilvántartásban - közölte Nagy Gabriella, az Educatio Kht. munkatársa. A levelet mindenki postai úton kapja meg, s abban a jelentkezési lapon megadott személyes adataikat és jelentkezéseiket találják meg a jelenleg zajló felsőoktatási felvételi eljárás jelentkezői. A jelentkezők a regisztrációs levélből megismerhetik a felvételi eljárás további tudnivalóit, például az adat- és sorrendmódosítással, a dokumentumpótlással kapcsolatos információkat.
2008.05.08. 06:49
 
Kilencmillió írástudatlan Közép- és Kelet-Európában
Közép- és Kelet-Európában 9 millió felnőtt nem képes sem írni, sem olvasni - figyelmeztetett az UNESCO. Ez az adat abban a nemzetközi felmérésben szerepel, amelyet az ENSZ nevelésügyi, tudományos és oktatási szervezete május 14. és 16. között Bakuban sorra kerülő nemzetközi konferenciájára készített. Noha Európában 96 százalékos az írástudók aránya a felnőtt lakosságban, nagy eltérések tapasztalhatók és az analfabétizmus még komoly probléma, különösen Közép- és Kelet-Európában, csökkenti a térség versenyképességét.
2008.05.07. 22:00
 
 
Ismét őrizetbe vették Amy Winehouse-t
Őrizetbe vették szerdán Londonban Amy Winehouse brit énekesnőt, akit kábítószer birtoklásával gyanúsítanak - közölte a Scotland Yard. A 24 éves énekesnőt késő délután hallgatták ki egy kelet-londoni rendőrőrsön, ahol "önként" jelent meg egy idézésre. A The Sun című bulvárlap január végén tett közzé felvételeket az énekesnőről, amelyen feltehetően kokainszármazékot tartalmazó pipát szívott, mielőtt megjelent volna férje, Blake Fielder-Civil bírósági meghallgatásán. Az énekesnőt néhány nappal később hallgatták ki az ügyben. Winehouse az incidens után elvonókúrába is kezdett.
2008.05.07. 21:34
 
Női politikusok kerülnek három parlamenti bizottság élére
Női szocialista politikusok veszik át a kormányátalakítás miatt megüresedő bizottsági elnöki posztokat az Országgyűlésben - tudta meg az MTI parlamenti forrásokból szerdán. Az alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottság élén Csiha Judit váltja az igazságügyi államtitkári posztra jelölt Avarkeszi Dezsőt. Az Önkormányzati Minisztérium államtitkári posztját elfoglaló Jauernik István helyét Gy. Németh Erzsébet veszi át az önkormányzati és területfejlesztési bizottság élén, az ifjúsági, szociális és családügyi bizottságot pedig a munkaügyi tárca leendő államtitkára, Korózs Lajos után Vidorné dr. Szabó Györgyi irányítja majd.
2008.05.07. 21:05
 
Tölgyessy szerint társadalmi modellválság van Magyarországon
Társadalmi modellválság van Magyarországon, melyre harcban nem születik megoldás, csak versengő együttműködésben - mondta Tölgyessy Péter politológus A köztársaság válsága? című konferencián Budapesten szerdán. A szakember úgy véli, hogy a társadalmi modellel van baj: túl nagyok a társadalmi különbségek, túl nagy a feketegazdaság, és hiányzik a jövőkép. Lengyel László politológus, a konferencia egyik szervezőjének, a Pénzügykutató Zrt.-nek az elnök-vezérigazgatója arra hívta fel a figyelmet, hogy az ország a 90-es évek második felében egy felívelő gazdasági pályán volt, miközben áttért a "hitelvű, vezérelvű" politizálásra, pedig választhatta volna a racionális utat is.
2008.05.07. 20:05
 
 
Szűts Ildikó lesz a Magyar Posta vezérigazgatója
A Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT) döntése értelmében Szűts Ildikó általános vezérigazgató-helyettes lesz a Magyar Posta vezérigazgatója - közölte a tanács szerdán. Az NVT alapító határozatot adott ki a Magyar Posta Zrt. részére, amelyben megszüntette a társaság vezérigazgatója, Szabó Pál munkaviszonyát. A határozattal igazgatósági tag visszahívásáról, új igazgatósági tag megválasztásáról is döntött a tanács és módosította a társaság alapító okiratát. A Magyar Posta Zrt. vezérigazgatóját a miniszterelnök miniszterré jelölte, erre tekintettel szükségessé vált munkaviszonyának és igazgatósági tisztségének megszüntetése.
2008.05.07. 19:10
 
 
Hillary Clinton folytatja a küzdelmet az amerikai elnökjelöltségért
Hillary Clinton folytatja a küzdelmet az amerikai demokrata elnökjelöltségért - közölte Howard Wolfson, a volt first lady kommunikációs igazgatója a CNN televízióban szerdán. Clinton - aki az előző napi előválasztásokon súlyos vereséget szenvedett Észak-Karolinában és éppen csak nyerni tudott Indianában - felhívással fordult híveihez újabb pénztámogatást kérve kampánya folytatásához. Stábja szerdán közölte, hogy a New York-i szenátor asszony 6,4 millió dollárt kölcsönzött a múlt hónapban saját kampánya számára. A keddi eredmények fényében George McGovern egykori demokrata szenátor, Clinton korábbi támogatója, a volt first lady visszalépését sürgette.
2008.05.07. 19:05
 
Robin Cook, a népszerű orvoskrimik szerzője Budapestre jön
Robin Cook amerikai író európai körútján a magyar fővárost is érinti: a népszerű krimiszerző jövő kedden érkezik Budapestre, ahol a közönség több eseményen is találkozhat vele - közölte az író vendéglátója, az Alexandra Kiadó az MTI-vel. A népszerű orvoskrimik világhírű szerzője május 13-án délután 5 órakor közönségtalálkozón vesz részt a Nyugati téri Alexandra Könyvesházban, majd 6 órakor ugyanott dedikál. Robin Cook orvosnak tanult, diplomáját a Columbia Egyetem, illetve a Wesleyan Egyetem orvostudományi karán szerezte, posztgraduális tanulmányait a Harvardon fejezte be. A mai napig úgy gondol magára, mint egy orvosra, aki ír, és nem úgy, mint egy íróra, aki történetesen éppen orvos.
2008.05.07. 17:35
 
 
A Fidesz szerint százmilliós pluszkiadást jelent az új kormány
A Fidesz szerint, ha a szocialisták kisebbségi kormánya megéri az egy évet, akkor ez mintegy százmillió forint plusz kiadást jelenthet a költségvetésnek - mondta a párt helyettes szóvivője szerdán, Budapesten. Ha a kormány megéri az egy évet, akkor a végkielégítések több mint húszmillió forintba kerülnek, a két új miniszteri és egy új államtitkári poszt költsége meghaladja a 40 millió forintot. Ha ehhez hozzávesszük a ma még pontosan nem ismerhető járulékos kiadásokat is - új kabinetek létrejöttét, új mobiltelefonokat, új autókat, dologi és személyi kiadásokat -, akkor a kiadások nagysága megközelítheti a százmillió forintot - közölte Cser-Palkovics András sajtótájékoztatón.
2008.05.07. 17:15
 
 
14,3 milliárd forint hiánnyal zárt az államháztartás áprilisban
Az államháztartás áprilisban - önkormányzatok nélkül - 14,3 milliárd forint hiánnyal zárt, szinte megegyezően a szaktárca 13 milliárdos prognózisával - közölte a Pénzügyminisztérium szerdán. Az idei első négyhavi hiány 522,4 milliárd forint lett, ami - a márciusival megegyezően - a GDP 1,9 százaléka. A márciusi pénzforgalmi deficit 325,9 milliárd forint volt. Az első félévben 803,3 milliárd forint hiányra számít a Pénzügyminisztérium, ami a GDP 2,9 százaléka. Az év egészére a szaktárca hiány-előrejelzése 1.098 milliárd forint, a GDP 4 százaléka.
2008.05.07. 17:13
 
 
Béranyáknak köszönhetően közeledik a "gay baby-boom"
Béranyák igénybe vételével egyre több homoszexuális férfi válhat apává az Egyesült Államokban és forradalmian új családmodellek alakulnak. Katherine és Connor közel hároméves ikrek, Michael Eidelmanal és A.J. Vincenttel, a két apával élnek együtt New York Chelsea negyedében. A két férfi közül az egyik Katherine, a másik Connor biológiai apja. A gyerekek egy Washington szövetségi államban élő nő által átadott petesejtek mesterséges megtermékenyítése révén fogantak, a magzatokat egy másik, Ohio állambeli nő hordta ki, és az ikrek a kaliforniai Los Angelesben jöttek világra, ahol a családjogi törvény engedékenyebb.
2008.05.07. 16:54
 
 
Megérkezett az első hidrogénmeghajtású autó Magyarországra
Megérkezett Magyarországra az első hidrogénüzemű személyautó. Az átalakított Toyota Priust csütörtökön kiállítják a veszprémi Pannon Egyetemen. Az elektromos-benzines japán hibridautót az amerikai Quantum Fuel Systems Technologies alakította át. Három tartályába összesen 2,4 kilogramm hidrogén fér, ami városban 180-190 kilométerre elég. A technológia révén vízgőzön kívül semmi más nem kerül a levegőbe. A hidrogénhajtású Toyota Prius modellt Európában még csak Norvégiában használják, és mostanáig ott is csupán 11 darabot helyeztek forgalomba.
2008.05.07. 16:50
 
 
ÚTP: 250 ezer forintig vehetnek majd igénybe kedvezményt a kisbefektetők
Az Állami Autópályakezelő Zrt.-t és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. által összeállított ingatlan portfoliót kívánja a kormány az Új Tulajdonosi Program (ÚTP) keretében tőzsdére vinni 2008 végén és a jövő év elején - mondta Veres János pénzügyminiszter a szerdai kormányszóvivői tájékoztatatón. A kormány döntése értelmében 250 ezer forintos határig vehetnek igénybe kedvezményeket a kisbefektetők - jelezte Veres János. A kedvezmények közé sorolta az árfolyamnyereség adó alóli mentességet, illetve a részvények árfolyamának 10 százalékos befizetése mellett három éves, kamatmentes, részletfizetési lehetőséget - tette hozzá.
2008.05.07. 16:18
 
 
Nicole Kidman megint énekel
Nicole Kidman, aki a Moulin Rouge című musicalben már bebizonyította énekes tehetségét, a hatvanas évek brit pop és soul-királynőjét, Dusty Springfieldet alakítja egy készülő produkcióban. A Variety című szaklap értesülése szerint az Oscar-díjas ausztrál színésznő a produceri feladatokat is elvállalta a Fox 2000 stúdióban készülő zenés filmnél. Az 1999-ben, 59 éves korában mellrákban elhunyt díva életéről szóló musical forgatókönyvét Michael Cunningham írja, aki a Kidmannek Oscart hozó Az órák szkriptjét is jegyezte.
2008.05.07. 15:51
 
 
A Chelsea meghosszabbítaná Ballack szerződését
Sajtóértesülés szerint a Chelsea labdarúgócsapata szeretné meghosszabbítani Michael Ballack szerződését. A német középpályás 2006-ban érkezett a Bayern Münchentől Londonba, s három évre írt alá. A kezdeti időszakban azonban nem nyújtott meggyőző teljesítményt, majd hosszú ideig sérült volt. Az új edző, az izraeli Avram Grant irányítása alatt azonban meghatározó játékossá vált, ebben az idényben 21 meccsen kilenc gólt ért el, amellett döntő érdemeket szerzett abban, hogy a Chelsea bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, s még versenyben van a bajnoki címért.
2008.05.07. 15:48
 
 
Gázrobbanás Pécsett: meghalt az egyik sérült
Tizenegyen megsérültek abban a gázrobbanásban, amely szerdán délután történt Pécsett; egyikük este a kórházban meghalt.A baleset legsúlyosabb sérültje egy idős asszony volt, aki a gázrobbanás helyszínén lévő lakóházban tartózkodott. Ő súlyos légúti égési sérülést szenvedett, az orvosok nem tudták az életét megmenteni. Három másik sérültet füstmérgezés miatt ápolnak, hárman pedig égési sérülésekkel jelentkeztek a mentőknél. További négy járókelő, illetve rendőr akkor sérült meg, amikor a robbanás után megpróbáltak segítséget nyújtani - közölte a rendőrség.
2008.05.07. 15:35
 
 
Az EB szerint Magyarország még nem alkalmas az euró bevezetésére
Továbbra sem teljesíti Magyarország azokat a kritériumokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy csatlakozhasson az eurót saját pénzként alkalmazó európai uniós államok övezetéhez - állapította meg az Európai Bizottság az érintett országokról szerdán kiadott átfogó értékelésében, úgynevezett konvergenciajelentésében. Tíz vizsgált ország (Magyarország, Szlovákia, Svédország, Csehország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Észtország, Bulgária, Románia) közül Brüsszel egyedül Szlovákiát minősítette alkalmasnak az euró bevezetésére. Joaquín Almunia pénzügyi biztos ezzel együtt jelezte, hogy valamennyien jól haladnak az euró bevezetése felé. Felkérte mindegyiküket arra, hogy folytassák és javítsák erőfeszítéseiket.
2008.05.07. 15:20
 
 
Még nem tudni, megtámadja-e a Mol-közgyűlés határozatait az OMV
Az OMV még nem döntött arról, hogy megtámadja-e bíróság előtt a Mol-közgyűlés határozatait - közölte szerdán az osztrák gáz- és olajipari konszern vezérigazgatója, nyitva hagyva azonban a lehetőséget. Elmondta, hogy nem nyugtalanítja az Európai Bizottságnak az a döntése, amellyel felfüggesztette a versenyfelügyeleti vizsgálatot az OMV-nak a magyar cég felvásárlására irányuló tervéről, hiszen az csak néhány hetes eltolódást eredményezhet. Jelezte, hogy az OMV valóban adós bizonyos információk benyújtásával a versenyjogi testületnek.
2008.05.07. 15:10
 
 
Gyurcsány csak teoretikusan beszélt a kormány lemondásáról
Daróczi Dávid kormányszóvivő szerint Gyurcsány Ferenc csak teoretikus felvetésként beszélt szerdán a kormány esetleges lemondásáról. A Fidesz szerint ha egy kormány elveszíti társadalmi felhatalmazását és parlamenti többségét, akkor a kormányfő vagy felajánlja lemondását vagy bizalmi szavazást kér az Országgyűlésben. Daróczi Dávid arra reagálva nyilatkozott az MTI-nek, hogy a Reuters hírügynökség beszámolója szerint a miniszterelnök szerdán délelőtt külföldi tudósítók előtt arról beszélt, a kormánynak le kell mondania, ha az Országgyűlés nem fogadja el a költségvetést. Magyarországon május 1-je óta van szocialista kisebbségi kormány, azt követően, hogy az SZDSZ kilépett a koalícióból.
2008.05.07. 14:59
 
 
Szombaton férjhez megy Bush lánya
Szűk családi és baráti körben szombaton tartják Jenna Bush, az amerikai elnök lánya és vőlegénye, Henry Hager esküvőjét Crawfordban, a Bush család texasi farmján. Az ünnepi eseményt hivatalosan az elnöki pár magánügyeként kezelik. Mondhatni Jenna Bush volt az utolsó, aki megtudta, hogy hamarosan férjhez megy. A vőlegénye előbb választottja ikertestvérét, Barbarát avatta be szándékába, majd a szüleitől kérte meg a kezét, de ők semmit sem árultak el lányuknak a dologról. Végül hetekkel később, tavaly augusztus idusán került sor a romantikus vallomásra: Hager hajnali hegymászásra hívta menyasszonyát, és napfelkeltekor a maine-i Cadillac Mountain csúcsán kérte meg a kezét.
2008.05.07. 14:35
 
Lemondott egészségügyi bizottsági tagságáról Béki Gabriella
Lemondott az Országgyűlés Egészségügyi Bizottságában betöltött tagságáról a szabad demokrata Béki Gabriella; ezt a képviselő a bizottság szerdai budapesti ülésén jelentette be. Döntésének hátterében szakmai konfliktus áll. A 23 tagú bizottságban - amelynek létszáma Béki lemondásával 22-re apadt - továbbra is szocialista többség van, hiszen a hét fideszes, két KNDP-s és egy MDF-es képviselő esetleges együttszavazásával is 12:10 az arány. Béki Gabriella "utódjáról" pártjának kell döntenie. Változás továbbá a bizottságban, hogy Vojnik Mária (MSZP) egészségügyi minisztériumi államtitkári kinevezésével megszűnt bizottsági helyére Tukacs István szocialista képviselőt delegálta az MSZP a grémiumba.
2008.05.07. 13:55
 
 
Megkezdődött az amstetteni "rém" kihallgatása
Megkezdődött szerdán a St. Pölten-i ügyészségen a vérfertőzéssel gyanúsított Josef Fritzl mérnök kihallgatása. Ezzel egy időben az osztrák kormány ülésén elfogadták a szexuális bűncselekményeket elkövetőkre vonatkozó büntetőjogi rendelkezések szigorításának alapelveit. Az üggyel foglalkozó Christiane Burkheiser ügyész délelőttre idézte be a 73 éves férfit, akinek most első ízben tesz fel kérdéseket. Az ügyészség szerint a gyanúsított ügyvédje a védencére bízta annak eldöntését, hogy válaszol-e azokra. Mivel hamarosan lejár Fritzl előzetes letartóztatása, pénteken meg kell jelennie a vizsgálati fogság dolgában illetékes bíró előtt is.
2008.05.07. 13:31
 
 
Medvegyev Vlagyimir Putyint javasolta kormányfőnek
Dmitrij Medvegyev új orosz elnök hivatalba lépése utáni első intézkedéseként Vlagyimir Putyint javasolta a kormányfői tisztségre szerdán az állami dumának. A javaslatot a tervek szerint csütörtöki ülésén vitatja meg a duma, de kétség sem férhet elfogadásához, tekintettel arra, hogy a testületben több mint kétharmados többséggel bír az Egységes Oroszország párt, amelynek elnöki tisztét Putyin korábban elfogadta, s amelynek az államfői tisztségéből való távozásával a párt szerint automatikusan elnöke lett.
2008.05.07. 13:15
 
 
Piacon az első szabad felhasználású munkanélküliségi biztosítás
Havi 40-120 ezer forintot fizet 9 hónapon keresztül havi 2-3 ezer forintos átlagdíjért az a munkanélküliségi biztosítás, amelyet a Biztositas.hu Kft. dobott piacra, mondta szerdán sajtótájékoztatón Rácz István, az internetes biztosítási alkusz cég ügyvezetője. Eddig a magyar piacon csak hitelekhez kötött munkanélküliségi biztosítást lehetett kötni, ez az első szabadon felhasználható szolgáltatást nyújtó termék. A kockázatot az ACE European Group Limited Magyarországi Fióktelepe vállalja, a csoport 5 millió ügyféllel rendelkezik a világban, a 2006. évi bruttó díjbevétele 3,7 milliárd dollár volt.
2008.05.07. 12:54
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404[2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista