2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
A mianmari vezetés elmarasztalta a nemzetközi adományozókat
A mianmari katonai junta élesen bírálta pénteken a nemzetközi adományozókat amiatt, hogy csak 150 millió dollár értékű segélyt ajánlottak fel, holott a kormány közel 11 milliárd dollárra becsüli a Nargis ciklon május eleji pusztítását követő újjáépítés költségeit. A mianmari vezetés szócsövének tekinthető Myanma Ahlin című napilapban megjelent cikk leszögezte: "az Iravádi folyó deltájában élők külföldi segítség nélkül is túlélik a természeti katasztrófát". A ciklon sújtotta térségben élők ehetnek "friss zöldséget a mezőkről vagy foghatnak halakat a folyókból, és elboldogulnak a nemzetközi közösség által felajánlott csokoládék nélkül is".
2008.05.30. 08:31
 
 
Nemet mondanak a pucér nőkre a román rendőrök
Nőtlen lesz a rendőrség egy román városban a munkahelyen: leparancsolják az irodai falakról a meztelen nős képeket. A kapitány rendelte el az összes erotikus fotó és naptár eltávolítását, miután egy helyi újság kipellengérezte a rendőröket, írván: pucér nők bámulásával töltik idejüket ahelyett, hogy gyilkosokat vagy csalókat üldöznének. Maguk a rendőrök úgy vélik, hogy nem igazán fontos dologról van szó, annyira érdekesről pedig semmi esetre sem, hogy a sajtónak is foglalkoznia kellene vele.
2008.05.30. 08:18
 
 
Politológusok szerint még visszaszerezhető az SZDSZ szavazótábora
Búcsú a parlamenttől több felvonásban, az SZDSZ legfontosabb ígéreteiből semmi sem valósult meg. Így értékelték az MTI által megszólaltatott politológusok a Szonda-Ipsos legújabb közvélemény-kutatási eredményeit, melyek szerint mélypontra jutott az SZDSZ támogatottsága: a választókorú népesség és a biztos pártválasztók körében is 1 százalékon áll a párt. Kiszelly Zoltán kifejtette: az SZDSZ szavazótábora először 1994-ben, az MSZP-vel kötött koalíció után fogyatkozott meg; ekkor leginkább nyugat-magyarországi bázisait veszítette el a párt. Hozzáfűzte: 2002 után tovább csökkent ez a tábor, amikor olyan alapítók távoztak vagy vonultak háttérbe, mint Kis János és Kőszeg Ferenc.
2008.05.30. 07:45
 
 
Jól van a meglőtt ékszerbolti eladó
Meg kellett műteni, de jól van a csütörtökön lábon lőtt ékszerbolti eladó - mondta Boross István, a Szent János kórház ügyeletes főorvosa pénteken reggel az MTI-nek. Az asszonynak nem voltak életveszélyesek a sérülései, a lábán lévő sebet kellett ellátni. Jelenleg megfigyelés alatt tartják a nőt, akit a hétvégén még biztosan nem engednek haza a kórházból - tette hozzá. Az ékszerbolti eladó csütörtökön egy fegyveres rablásnak esett áldozatául. Egy férfi zárás előtt öt perccel ment be a budai üzletbe, ahol ékszerek átadására szólította fel az eladót. A férfi többször rálőtt a nőre, de csak egy lövedék találta el. A támadó végül ékszerekkel menekült el a helyszínről.
2008.05.30. 07:44
 
 
Obamára többen szavaznának, mint McCainre
Egy friss felmérés szerint Barack Obama demokrata párti szenátor győzne a republikánus John McCainnel szemben a novemberi amerikai elnökválasztáson. A Pew közvélemény-kutató intézet csütörtökön közölt adatai Obama enyhe fölényét mutatják: a szavazatok 47 százalékát szerezné meg McCain 44 százalékával szemben. Február óta mindig Obama vezetését mutatja ki a Pew. Az előző, áprilisi felmérés viszont 50-44 százalékos arányt mutatott Obama javára. A demokrata párt elnökjelöltségéért még mindig küzdő Hillary Clinton is erősebb McCainnél: a volt first lady, New Yorki-i szenátor 48 százalékot kapna McCain ugyancsak 44 százalékával szemben.
2008.05.30. 07:04
 
 
Vasárnaptól visszaáll a határellenőrzés Ausztria felé
Vasárnap éjféltől egy hónapra visszaállítja a határellenőrzést Ausztria a Svájccal közösen rendezendő labdarúgó Európa-bajnokság miatt. A magyar-osztrák határszakaszon lévő volt átkelőhelyeket három kategóriába sorolták. Az elsőbe azok a nagy forgalmú nemzetközi határátkelőhelyek tartoznak - mint például Hegyeshalom - ahol folyamatos ellenőrzést tartanak. A másodikba a kisebb forgalmú átkelők kerülnek, ahol az ellenőrzést mobil egységek hajtják végre, vagyis csak bizonyos időközönként jelennek meg a határon a rendőri szervek. A harmadik kategóriába a turista-, gyalogos- és kerékpáros forgalom számára megnyitott átkelőket sorolják, itt szúrópróbaszerű, spontán ellenőrzéssel lehet számolni.
2008.05.30. 07:00
 
 
Falvédő a kicsiknek
Patchwork-hatású anyagból varrhatunk a gyerekszobába falvédőt, amelyet vékony habszivaccsal ki is bélelhetünk. Színes szalagokkal, bambuszrúd segítségével rögzíthetjük. Aki megfelelő mennyiségű textilmaradékkal rendelkezik, dolgozhat az eredeti, foltvarrásos technikával is.
2008.05.29. 22:31
 
 
Mi a trendi nyáron? Dolce és Gabbana szerint ez!
Dolce és Gabbana már megmutatta a nemzetközi kifutókon, szerintük milyen a 2008 tavasz/nyár divatja. Merthogy a két évre előre, bizottságilag meghatározott szín és textilkártyákra építve ők azok, akik diktálják, milyen életérzést domborítson a divatkövetők ruhatára.
2008.05.29. 20:37
 
 
Forma-1: Briatore még mindig bízik Piquet-ben
Nelson Piquet folyamatos rossz szereplése miatt, felröppentek a hírek, hogy távoznia kell a Renault csapattól.
2008.05.29. 20:35
 
A főpolgármester aláírta a BKV paraméterkönyvét
Demszky Gábor csütörtök este a Fővárosi Közgyűlés ülése alatt, a sajtó jelenlétében aláírta a BKV ez évi paraméterkönyvét. A főpolgármester elmondta, hogy két ütemben, augusztus 21-től és szeptember 6-tól vezetik be a BKV összmenetrendjét. A most aláírt menetrend számos fejlesztést tartalmaz az összességében 2 százalék körüli teljesítménycsökkenés mellett. A BKV évente 1,1 milliárd forintos megtakarítást remél az utasok számára kiszámíthatóbb közlekedést eredményező menetrendtől, amit bevezetése után négy hónapig monitoroznak, hogy jövőre időben megtehessék a szükséges változtatásokat.
2008.05.29. 20:30
 
 
Gyurcsány: a jobboldal legnagyobb ellenfele az idő
Gyurcsány Ferenc szerint gyáva és hazug magatartás, hogy Orbán Viktor először a hatalmat akarja megszerezni és csak utána hirdetne programot. A kormányfő blogbejegyzése szerint a jobboldal legnagyobb ellenfele az idő. Indoklása szerint egyre jobb helyzetben lesz az ország, és ezt a választók is érezni fogják. Mint sorolta, javuló növekedési kilátások, növekvő jövedelmek jellemzik majd a következő hónapokat és éveket. Az ennek nyomán javuló közhangulat a jobboldal legnagyobb ellenfele - írta Gyurcsány. Mint megjegyezte, ha a választók javuló feltételeket tapasztalnak, akkor a válságkampány feltételei jelentősen romlani fognak, "ez pedig kihúzza a szőnyeget a Fidesz érvelése alól".
2008.05.29. 20:00
 
 
Tenisz, Roland Garros: Szávay Ágnes bejutott a legjobb 32 közé
A 12. helyen kiemelt Szávay Ágnes bejutott a harmadik fordulóba a francia nyílt teniszbajnokságon, miután két játszmában legyőzte a német Sabine Lisickit. Szávay a nyolcaddöntőbe jutásért a világranglistán 87. cseh Petra Kvitovával találkozik. A két játékos korábban még nem találkozott egymással. Eredmény: SZÁVAY (12.)-Lisicki (német) 7:6 (7-3), 6:3.
2008.05.29. 19:04
 
 
A Budapesti Fesztiválzenekar hangversenye
A Kadosa Pál által útjára bocsátott, már-már legendás zongorista-generáció egyik legkitűnőbb tagjának, az 1953-ban született Schiff Andrásnak a fellépései a világ minden pontján a zenei élet ünnepi eseményei közé tartoznak. A Bartók–Pásztory-díjjal, Kossuth-díjjal és a legjobb hangszeres szólistának járó Nemzetközi komolyzenei díjjal kitüntetett művész rendszeres vendég a Budapesti Fesztiválzenekarnál.
2008.05.29. 19:02
 
 
Fegyveres rablás a II. kerületben
Fegyveres rablás történt csütörtök kora este Budapesten, egy II. kerületi, Retek utcai ékszerüzletben, a bolti eladó súlyosan megsérült - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-vel. Unger Pál elmondta: egy férfi zárás előtt öt perccel ment be a budai üzletbe, ahol ékszerek átadására szólította fel az eladót. A 180 centiméter magas, erős testalkatú, baseballsapkát viselő férfi többször rálőtt az eladóra, akit egy lövedék talált el a lábán. A rabló - a rendőrség jelenlegi információ szerint - ékszereket vitt el magával, és gyalog menekült a Fény utca irányába. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel azt közölte: a nőt súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.
2008.05.29. 19:00
 
Könyvművészeti díjat nyert a Zeneakadémia album
A Zeneakadémia épületének története című díszalbum a művészeti könyvek kategóriában elnyerte a Szép Magyar Könyv 2007 fődíját. Az ünnepélyes díjátadás június 5-én lesz a 79. Ünnepi Könyvhét nyitónapján.
2008.05.29. 18:44
 
Erős földrengés volt Izlandon, házak rongálódtak meg
Erős földrengés rázta meg Izlandot, Reykjavíktól 50 kilométerrel délkeletre. Az izlandi rendőrség szerint személyi sérülést nem jelentettek, de épületek, utak megrongálódtak Selfoss helységben. Az amerikai földrengéstani intézet (USGS) közölte: a rengés erőssége 6,1-es volt a Richter-skálán, az izlandi társintézmény szerint 6,3-as. Az USGS korábban 6,7-es erősséget jelentett az akkor még kevésbé megbízható mérések alapján. A rengés közép-európai idő szerint 17 óra 46 perckor történt mintegy 10 kilométerrel a föld felszíne alatt.Selfossban több épület megrongálódott, a helyi lakosság egy része ijedtében kiszaladt az utcára. A földmozgást a fővárosban is érezni lehetett, ott az épületek megremegtek.
2008.05.29. 18:24
 
 
Az FDSZ legalább 200 ezer forintos fizetést szeretne a pedagógusoknak
A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (FDSZ) szerint legalább a bruttó átlagbért 10 százalékkal meghaladó, vagyis bruttó 200 ezer forintos fizetésben kellene részesülnie a pedagógusoknak - jelentette ki a szervezet elnöke Egerben. A szükséges forrásokat a központi költségvetésnek kell biztosítania, hiszen az önkormányzatok nem rendelkeznek ehhez anyagi eszközökkel - közölte az FDSZ elnökségének, az Eszterházy Károly Főiskolán tartott kihelyezett ülését megelőzően az MTI-vel Kis Papp László. Elfogadhatatlan ugyanis, hogy a pedagógusok jövedelme a bértábla alját jelenti; életszínvonaluk növelésére annál is inkább szükség volna, mert ez hozzájárulna presztízsük növekedéséhez.
2008.05.29. 17:45
 
 
Cégeljárás kizárólag elektronikus úton az év második felétől
A cégügyek az év második felétől kizárólag elektronikusan intézhetők, nem lesz akadálya az új módon történő cégbejegyzésnek és a változások bejegyzésének - ismertette az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM) sajtóosztálya. Az Országgyűlés tavalyi döntésének megfelelően a cégeljárás többlépcsős "elektronizálása" fontos mérföldkőhöz érkezik azzal, hogy 2008. július 1-jével kizárólagossá válik az elektronikus cégbejegyzés (változásbejegyzés) - mutat rá a közlemény. Az IRM honlapjára hamarosan felkerül egy díjmentesen, bárki által korlátlan mennyiségben letölthető és korlátozás nélkül használható nyomtatvány-kitöltő program.
2008.05.29. 17:20
 
 
Magyar Kupa-döntő: Dobos és Adewunmi nem játszhat a visszavágón
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága egy-egy mérkőzésre tiltotta el a Magyar Kupa döntőjének szerdai, első felvonásán kiállított két kispesti játékost, Yusuf Adewunmit és Dobos Attilát. Ezáltal a védő és a középpályás sem léphet pályára a jövő szerdai, debreceni visszavágón, egyúttal klubjuknak, a Budapest Honvédnak 36 ezer forint büntetést kell fizetnie a sárga és piros lapok miatt. A Magyar Kupa-döntő lefutottnak tekinthető, mivel a DVSC-TEVA idegenben 7-0-s diadalt aratott a címvédő Honvéd felett.
2008.05.29. 17:13
 
 
Draskovics: a magyar büntetés-végrehajtás megújításán dolgozunk
Dolgozunk egy olyan programon, ami a magyar büntetés-végrehajtás egészét kívánja megújítani, melynek lényege az, hogy kevesebb elítélt töltse büntetését hagyományos börtönökben - mondta Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter Kalocsán. Azt szeretnénk, hogy kevesebben kerüljenek a hagyományos börtönbe, minél több, elsősorban csekélyebb súlyú bűnt elkövető különböző, alternatív büntetési módokon szembesüljön tettének a következményével - mondta a tárcavezető, aki meglátogatta a szegedi és a kalocsai börtönt és az állampusztai büntetés-végrehajtási intézetet.
2008.05.29. 16:50
 
 
Tiltakozó akciók Európa-szerte a magas üzemanyagárak miatt
Csütörtökön a portugál halászok is csatlakoztak azoknak a munkavállalóknak az egyre népesebbé váló táborához, akik tiltakozó akciókat szerveznek a magas üzemanyag árak miatt. Európa-szerte egyre több szakma képviselői fejezik ki nemtetszésüket a drága üzemanyag miatt: kedden minden eddiginél nagyobb tiltakozó felvonulást szerveztek Angliában és Walesben a kamionosok. Emiatt már a kormányzó Munkáspárt képviselői is azonnali adócsökkentéseket, illetve a tervezett útadóemelések törlését követelik. Szerdán több száz teherautósofőr tüntetett Bulgáriában országszerte azért, hogy elérje az üzemanyagadó visszatérítését, illetve a kormány támogatását az egyre magasabb benzinárak miatt.
2008.05.29. 16:30
 
 
Köztéri szexért két év börtön, felfüggesztve
Kétévi - felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélt a városi strandon folytatott szeretkezésért egy fiatal párt a nyugat-ukrajnai Ternopil bírósága. Az ukrán ítélkezési gyakorlatban rendkívül szigorúnak számító büntetésre a donyecki illetőségű fiú és a helyi lakos lány azzal szolgált rá, hogy megismerkedésüket követően fényes nappal, a városnapi ünnepségek csúcspontján feltűnő módon szerelmeskedni kezdett a helyi strand egyik sörsátrában - írta egy Kijevben megjelenő napilap. Az újság szerint a szenvedélybe belefeledkezett fiatalok nem zavartatták magukat a sokadalomtól, ám az aktust mégsem sikerült befejezniük, mert több felháborodott szemtanú értesítette a rendőröket, akik azonnal előállították mindkettejüket.
2008.05.29. 15:54
 
 
Kiemeltek búcsújával folytatódott a Roland Garros
Több kiemelt búcsújával folytatódott a francia nyílt teniszbajnokság második fordulója: a férfiaknál a hatodik helyen rangsorolt argentin David Nalbandian, valamint a hetedik amerikai James Blake köszönt el. A nőknél a hazai közönségkedvenc Amélie Mauresmo szenvedett vereséget: a korábbi világelső meglepetésre a spanyol Carla Suarez-Navarrótól kapott ki két játszmában. Szávay Ágnes találkozója előtt ismét esni kezdett az eső, így a szervezők felfüggesztették a játékot.
2008.05.29. 15:50
 
 
Öttusa-vb, nők: Gyenesei és Máthé döntős
Gyenesei Leila és Máthé Vivien bejutott a nők hagyományos versenyének döntőjébe a budapesti öttusa-világbajnokságon. Gyenesei - aki egyéni induló, azaz teljesítménye a csapatversenybe nem számít majd bele - már három szám után nagyon jó helyen állt, így nem okozhatott neki gondot a szombati szereplés lehetőségének kiharcolása. A napot váratlanul jó, 916 pontos vívással alapozta meg, majd megnyerte a 200 méteres úszást, 173 körös lövészetével pedig tartotta pozícióját az élmezőnyben. A futásnak negyedikként vágott neki, s végül harmadikként ért célba. Nem fenyegette veszély Máthé finálés helyét sem, ő 11. volt a futás előtt, s ezt a helyét a 3000 méter során meg is tartotta.
2008.05.29. 15:47
 
 
Louis Vuitton tavasz/nyár! A divat kötelez!
Louis Vuitton táskaimádat jellemzi a világot. Borsos áruk miatt, mégis hatalmas vásárló közönséget vonz. Az idei tavasz/nyár kollekciót tekinthetjük meg.
2008.05.29. 15:21
 
 
Új személyazonosságot kaphatnak az amstetteni "rém" áldozatai
Új személyazonosságot kaphatnak az amstetteni "rém" áldozatai: az osztrák rádió szerint a névcseréről intézkedő iratok már el is készültek, csupán az szükséges, hogy az érintettek aláírják őket. Elisabethet és gyermekeit z amstetteni klinikán ápolják, szigorúan elszigetelve a külvilágtól. Ügyvédjük már korábban célzott rá, hogy gondot jelenthet a "személyazonosságuk", kettős értelemben is. Egyrészt az a három gyerek, aki a pincében élt, egyelőre semmiféle hivatalos okmánnyal nem rendelkezik, születésüket sehova sem jegyezték be. Másrészt ahhoz, hogy mindnyájan új életet kezdhessenek, szükségessé válhat, hogy új személyazonosságot vegyenek fel, illetőleg nevet változtassanak.
2008.05.29. 15:01
 
 
Felfüggesztették az AS Roma papírjait a tőzsdén, Sorosé lehet a klub
A csütörtöki nyitás előtt felfüggesztették a kereskedést az AS Roma labdarúgóklub részvényeivel a milánói tőzsdén, miután egy szerdai amerikai újságcikk hatására 16 százalékot emelkedett az áruk. A papírok ugrásszerű drágulását a The New York Post című lap cikke okozta, mely szerint a Soros György magyar származású amerikai milliárdos által megbízott Joseph Tacopina ügyvéd Rómába utazott, hogy csütörtökön befejezze a hónapok óta tartó tárgyalásokat az egyesület megvételéről. A neves amerikai újság egy bennfentesre hivatkozva közölte írását. Soros György vételi szándékáról április elején cikkeztek először az olasz lapok, ám legutóbb az terjedt el, hogy visszalép az üzlettől.
2008.05.29. 14:20
 
 
Áprilisban 208 ezerrel emelkedett a mobil-előfizetők száma
Áprilisban 208 ezerrel, 11 millió 440 ezerre emelkedett a három magyarországi mobilszolgáltató ügyfeleinek száma, így a hónap végén 100 főre 113,9 előfizetés jutott - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) csütörtökön. Az előfizetői szám, vagyis a hónap utolsó napján hívás fogadására alkalmas SIM-kártyák száma alapján április végére a Pannon piaci részesedése a március végi 35,29 százalékról 35,03 százalékra, a Vodafone részesedése pedig 20,83 százalékról 20,77 százalékra csökkent. Az év negyedik hónapjában a T-Mobile részesedése 43,88 százalékról 44,20 százalékra emelkedett - áll a jelentésben.
2008.05.29. 14:14
 
Zuschlag János lemondott képviselői mandátumáról
Zuschlag János május 29-i határidővel lemondott a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlésben eddig megtartott képviselői mandátumáról - közölte Bányai Gábor (Fidesz), a megyei közgyűlés elnöke csütörtökön. A képviselő a nekem címzett levélben értesített döntéséről - mondta Bányai Gábor. Zuschlag János és 15 társa ellen májusban fejezte be a nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség. Zushlag Jánost különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan, üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett csalás bűntettével vádolja az ügyészség. Zuschlag János, aki 2006-óta volt tagja a megyei közgyűlés MSZP frakciójának, 2007. szeptember 21-e óta előzetes letartóztatásban van.
2008.05.29. 14:01
 
 
Még legalább tíz évig maradnak a magas élelmiszerárak
Még legalább tíz évig a jelenlegi válság előtti szint felett maradnak a globális élelmiszerárak, még akkor is, ha némiképp csökkenni fognak a jelenlegi rekordokhoz képest - áll az OECD és az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) által készített közös jelentésben, amit a két szervezet a jövő héten Rómában tartandó világélelmezési találkozóra készített. Az elemzés szerint a sertés-és marhahús ára az előző tíz évhez képest hozzávetőleg 20 százalékkal magasabb szinten áll be, a búza, a kukorica és a sovány tejpor ára 40-60 százalékkal, a cukoré 30 százalékkal növekszik a következő évtizedben.
2008.05.29. 13:35
 
 
Ismét facér George Clooney
Ismét szabad George Clooney szíve: Hollywood egyik legkapósabb színésze és barátnője, Sarah Larson véget vetett egy éve tartó románcuknak. A People magazin szerdán internetes oldalán tette közzé a hírt, egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva. A 47 éves Clooney ügynöke nem volt hajlandó kommentálni az ügyfelének magánéletére vonatkozó értesülést. A 29 éves Larson és Clooney tavaly szeptemberben, a velencei filmfesztiválon mutatkozott először együtt a nyilvánosság előtt. Az idei Oscar-gálára is együtt érkezett a pár, pedig Clooney még soha nem vitte el egyetlen barátnőjét sem erre az eseményre.
2008.05.29. 13:26
 
Moszkvai Vk: Berki döntős
Berki Krisztián bejutott a tornászok moszkvai Világkupa-viadalának lólengés-döntőjébe. A magyar szövetségtől kapott információ alapján a világbajnoki ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok selejtezős gyakorlatára 15,675 pontot kapott, ezzel második helyen került fináléba. Gál Róbert talajon, Hídvégi Vid pedig lovon rontott, így egyikük sem lett döntős.
2008.05.29. 13:17
 
 
102 óriáspandának nyoma veszett a kínai földrengésben
A világ legnagyobb rezervátumának tekintett Pajsujcsiang nemzeti park mind a 102 óriáspandájának nyoma veszett a május 12-i pusztító földrengés után. A Kanszu tartományban lévő nemzeti park mindössze 250 kilométerre fekszik a földrengés epicentrumának tekintett Vencsuan járástól. A földcsuszamlások miatt a térségben az utak még mindig járhatatlanok, ezért a gondozóknak egyelőre nem sikerült kimenekíteniük a veszélyeztetett állatokat. A pandákat tanulmányozó 16 fős kutatócsoport a földrengés alatt állítólag hallotta az állatok visítását, miközben a hegyekből sziklák zúdultak alá, és tövestül dőltek ki a fák.
2008.05.29. 13:08
 
 
Nem pályázott az idén képzési támogatásra a Hankook
Nem pályázott az idén képzési támogatásra a Hankook rácalmási gyára; ezért meglepetésként érte a Magyar Nemzet csütörtöki információja, amely szerint nem kapta meg "az egymillió eurós képzésre fordítható támogatást" - mondta el az MTI érdeklődésére a cég PR menedzsere. A napilap írása szerint a támogatás megvonásáról szóló döntést szerdai, rendkívüli ülésén hozta meg a Munkaerő-piaci Alap Irányító Testülete. Roy Katalin tájékoztatása szerint a Hankook Tire Magyarország Kft. nem nyújtott be újabb kérelmet a képzési támogatás elnyeréséért, a Munkaerő-piaci Alap üléséről, illetve döntéséről pedig csütörtök délig nem kapott értesítést.
2008.05.29. 12:49
 
Fidesz: a Gyurcsány-kormány alkalmatlan a munkahelyteremtésre
A Fidesz szerint a Gyurcsány-kormány többségben és kisebbségben is alkalmatlan a munkahelyteremtésre - értékelte a munkanélküliségi adatokat az MTI-nek Bernáth Ildikó, az ellenzéki párt szakpolitikusa. A KSH adatai szerint az idén február és április között a munkanélküliségi ráta 7,7 %, az egy évvel korábbinál 0,2 százalékponttal magasabb volt, a foglalkoztatottak száma 3 millió 850 ezer, a munkanélkülieké pedig 323 ezer fő volt. Bernáth kiemelte: bármelyik statisztikai adatot, akár a korcsoportokat, akár a pályakezdőket, akár a regionális mutatókat nézzük, semmilyen pozitív irányú változás nincsen, sőt a foglalkoztatottság olyan alacsony, hogy ezzel a 27 uniós tagországból a Magyarország a 25. helyen áll.
2008.05.29. 12:30
 
 
Mostantól a Malév teljes hálózatán működik az elektronikus jegy
Az e-ticketek használata jelentősen javítja a légtársaság likviditását - jelentette be Nemes Anikó, a Malév vezérigazgató-helyettese csütörtökön a Budapesten tartott sajtótájékoztatón. Az elektronikus jegyek használatával felgyorsul az elszámolás, az eddigi, esetenként 3-4 hónapról alig egy-két hétre csökken. Így a bevételek korábban érkeznek be. A menedzsment továbbá gyorsabban és rugalmasabban tud reagálni az iparági változásokra is.
2008.05.29. 12:14
 
Szakértők segítik a pályamódosítókat
„Nem ritka, hogy munkával töltött negyven évünkben akár négyszer-ötször pályát kell módosítanunk”- fejtette ki dr. Zachár László, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet főigazgató-helyettese a MindenTanulás egyik kerekasztal-beszélgetésében. A legtöbb felnőttképzési program önismereti és álláskeresési tréninggel segíti tanulóit, annak érdekében, hogy könnyebben boldoguljanak a munkaerő-piacon. Ezeken a foglalkozásokon arra ösztönzik a pályamódosítókat, hogy „egymást támogatva próbálják tervezni a jövőt” – állítja dr. Kenderfi Miklós, szakértő.
2008.05.29. 12:05
 
 
ÉVOSZ: csökken az építőipar teljesítménye az idén
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) elnöke szerint az építőipar idei teljesítménye várhatóan 1.800 milliárd forint lesz, jóval alacsonyabb a múlt évi 1.963 milliárdnál. Tolnay Tibor a csökkenés okaként említette, hogy késik a politika által beígért uniós projektek indulása. Az elnök szólt arról is, hogy nem tisztultak az építőipar jogi-gazdasági keretei. Úgy vélte, a közbeszerzéseknél elég lenne az ajánlatkérők nyilvános mérlegeiből kiemelni a bértömeg és alkalmazotti adatokat, és a kettőt elosztva láthatóvá válna, hogy ki foglalkoztat feketén munkásokat, a rezsi óradíjnak ugyanis el kell érnie az 1.900 forintot.
2008.05.29. 11:40
 
 
Egyre gyakoribbak a számítógéppel elkövetett visszaélések
Ma az egyik legelterjedtebb bűnözési formaként a számítógéppel elkövetett visszaéléseket tarthatjuk számon, a modern információs és informatikai rendszerek határok nélküli jellegéből adódóan - erre hívta fel a figyelmet a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH). A Budapesti Közlekedési Zrt. (BKV) szerdán ismeretlen tettes ellen feljelentést tett, mert egy belső vizsgálat kiderítette: öt kémprogramot telepítettek ismeretlenek a közlekedési társaság informatikai rendszerére, ezzel a behatolók a cég számítógépes hálózatának minden eleméhez hozzáfértek, így a cég szerverén futó levelezéshez és belső kommunikációhoz, továbbá akár a forgalomirányítási rendszerhez is. Az esetet vizsgálja az NBH is.
2008.05.29. 11:37
 
 
Sharon Stone bocsánatot kért Kínától
Sharon Stone hollywoodi színésznő, a Christian Dior divatház kínai reklámarca bocsánatot kért, amiért egy interjúban azt állította, hogy esetleg a Kína tibeti politikájából fakadó rossz "karma" miatt következhetett be a pusztító földrengés. "Őszintén sajnálom és szomorú vagyok, amiért az interjú során elhangzott helytelen szavaim megsértették a kínai embereket. Részt akarok venni a kínai földrengés segélymunkálataiban, teljesen a kínai áldozatok megsegítésének akarom szentelni magam" - írta a francia Dior cég sanghaji irodája által csütörtökön publikált közleményében. A kozmetikai cég egyúttal bejelentette, hogy végleg visszavonja az 50 éves művésznő arcával megjelenő hirdetéseit a kínai piacról.
2008.05.29. 11:23
 
 
Veres: fordulópont közelébe érkezett a magyar gazdaság
Veres János szerint fordulópont közelébe érkezett a magyar gazdaság. A pénzügyminiszter a Költségvetési Gazdálkodási Rendszer (KGR) támogatási szerződése bemutatásának csütörtöki sajtótájékoztatóján kifejtette: érdemben csökkent az államháztartás hiánya, Magyarország az első helyet szerezte meg az egyensúly javulásának mértékét tekintve. Az idei, 4 százalékos GDP arányos államháztartási hiánycél teljesíthető, a folyó fizetési mérleg hiánya is a GDP 4 százalékára csökken, érdemben gyorsulhat a gazdasági növekedés, lassul az infláció, nőnek a beruházások és elérhető, vagy meghaladható a tervezett 0,5 százalékos reálbér növekedési ütem - összegezte.
2008.05.29. 11:23
 
 
"Feketelistát" készített az európai terroristákról Csehország
"Feketelistát" készített és hozott nyilvánosságra az európai terrorista szervezetekről és személyekről a cseh kormány. "Cseh állampolgároknak ezekkel a szervezetekkel és személyekkel tilos üzletelni vagy vállalkozni" - jelentette be csütörtökön Prágában Jan Málek, a pénzügyminisztérium szóvivője. A cseh kormány által már jóváhagyott intézkedés a hivatalos közlönyben való megjelenés után azonnal életbe lép. A rendelkezés megszegése esetén magánszemélyeket négy (39 millió forint), míg cégeket akár 50 millió koronás (480 millió forint) pénzbüntetésre is ítélhetik. A cseh "feketelistán" szerepel például a baszk ETA, néhány írországi félkatonai szervezet vagy a hírhedt olasz Vörös Brigádok.
2008.05.29. 11:05
 
 
25 millió forint lehet az illetékmentesség határa
Huszonötmillió forintos értékhatár alatt nem kellene öröklési illetéket fizetni, ha az Országgyűlés elfogadja a jogszabály-módosítást - mondta Dávid Ibolya, az MDF elnöke csütörtökön az e tárgyban tartott ötpárti egyeztetés után újságíróknak. A 25 millió forintos értékbe minden vagyontárgy, a lakás, az autó, vagy a kiskert is beletartozna, ez alatt az egy örökösre jutó teljes hagyaték illetékmentes lenne, 25 millió forint felett 10 százalék illetéket kellene fizetni - közölte az egyeztetést kezdeményező pártelnök. A parlamenti pártok képviselői egyetértettek az öröklési illeték csökkentésével és egyszerűsítésével, de az csak hétfőn, a törvényjavaslat benyújtása előtt derül ki, hogy aláírják-e az előterjesztést.
2008.05.29. 10:44
 
 
Bemutatkozott a Scirocco GT24
A Volkswagen május 22-én a Wörthersee mellett megrendezett GTI-találkozón mutatta be a Scirocco 325 lóerős variációját, hogy két nappal később a 24-órás nürburgringi versenyen már élesben is bemutatkozhasson az autó. Így egyszerre két helyszínen is reflektorfénybe kerül az új Scirocco.
2008.05.29. 10:41
 
 
Kate Hudson pasit keres
A férfiak is megöregszenek. Sokkal inkább bírom azt a férfit, aki megnevettet, mint aki csak egyszerűen szép - nyilatkozta Kate Hudson, akinek nehéz közismert nőként egy férfit igazán megismerni.
2008.05.29. 10:29
 
 
Egyre nagyobb méreteket ölt a Telekom-botrány
Egyre nagyobb méreteket ölt a Deutsche Telekom korábbi tevékenységét érintő, különleges megfigyelési botrány. Csütörtöki értesülések szerint Európa egyik legtekintélyesebb távközlési cége nemcsak 2005-ben és 2006-ban, hanem már jóval korábban megfigyeltette saját menedzsereit, illetve az újságírókat, hogy "nyomon kövesse" a vállalattal kapcsolatos információk kiszivárogtatását. S az ehhez alkalmazott eszközök is túlléptek a telefonbeszélgetések - eddig ismert - rögzítésén. Közben a Deutsche Telekom jelenlegi elnökével, René Obermannal szemben is az a gyanú merült fel, hogy már jóval korábban tudott a sajátos megfigyelési ügyről, noha azt csak a napokban tárta fel a bonni államügyészségnek.
2008.05.29. 10:26
 
A munkanélküliségi ráta 7,7 százalék volt február-áprilisban
Az idén február és április között a foglalkoztatottak száma 3 millió 850 ezer, a munkanélkülieké pedig 323 ezer fő volt, a munkanélküliségi ráta 7,7 százalék volt, 0,2 százalékponttal haladta meg az egy évvel korábbi szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A vizsgált időszakban a 15-74 éves népesség 54,1 százaléka, a 15-64 éveseknek 61,0 százaléka, a munkavállalási korúaknak pedig 63,6 százaléka jelent meg a munkaerőpiacon. 2008 február-áprilisában a 15-74 éves foglalkoztatottak létszáma átlagosan 3 millió 850 ezer volt, ami közel 52 ezer fővel kevesebb, mint az előző év azonos időszakában.
2008.05.29. 09:01
 
 
Elválik feleségétől Deutsch-Für Tamás
Elválik feleségétől Deutsch-Für Tamás, a Fidesz elnökének kabinetfőnöke, miután második házassága is megromlott - írta csütörtöki számában a Blikk. A politikus cáfolta, hogy a válásnak bármi köze lenne az apósával, Für Lajossal való nézeteltéréséhez. A Für vezetéknévtől mindenesetre megválik majd a válás után - mondta az újságnak Deutsch-Für Tamás. Für Lajos, az Antall-kormány egykori honvédelmi minisztere még május elején adta közre azt a nyílt levelet, amiben arra reagált, hogy veje a Heti Válasznak adott interjújában azt mondta: a Magyar Gárda kapcsán "nem ért egyet" az apósával.
2008.05.29. 08:56
 
Simor: a kamatemelés nem emeli feltétlenül a költségvetés terheit
Simor András szerint a jegybanki alapkamat emelése nem jár szükségszerűen együtt a költségvetés terheinek növekedésével, a forint erősödése pedig mintegy 250 milliárd forinttal csökkentette az államadósságot. A jegybank elnöke a Magyar Televízió Napkelte című műsorában csütörtökön az alapkamat emelést ért bírálatokra reagálva hangsúlyozta: Magyarország államadósságának 30 százaléka devizaadósság, így a forint mintegy 5 százalékos erősödésével durván 250 milliárd forinttal csökkent az államadósság. Kifejtette azt is, hogy a rövid és a hosszú távú kamatok közötti összefüggés korántsem egyértelmű.
2008.05.29. 08:49
 
 
Abramovics nem adja a Malévet
Nem állt és nem is áll szándékában bevinni a Malévet az AirUnion szövetségből alakuló új, állami többségi tulajdonú légitársaságba Borisz Abramovicsnak. A Malév elnöke és közvetve kisebbségi tulajdonosa az MTI kérdésére szerda éjszaka határozottan kijelentette, hogy az AirBridge Zrt.-n keresztül a Malévban szerzett részesedését nincs szándékéban bevinni a jelenleg öt orosz légitársaságot tömörítő AirUnionból most alakuló új, állami többségi tulajdonú légitársaságba. A Malév elnöke kiemelte, hogy az átalakuló AirUnion a Malév biztos szakmai partnereként erősíteni fogja a magyar nemzeti légitársaság Kelet és Nyugat közötti hídszerepét.
2008.05.29. 08:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385[2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista