2020. május 30., szombat - Zsanett, Janka
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
A jó orr hamar szagot fog
Sokkal gyakrabban szenved háztartási balesetet az, aki nem érez szagokat, mint jó orrú családtagjai. Egy új vizsgálatnak ezt az eredményét a legismertebb francia orvosi folyóirat, a La Presse Medicale közölte. A jó szaglás ügyében itt is a gyengébb nem bizonyult erősebbnek. A hölgyek sokkal finomabban tudják elkülöníteni az illatokat, mint a férfiak és abban is jobbak, hogy a kor előrehaladásával az orruk nem válik olyan érzéketlenné, mint az uraké. A rossz szaglású emberek gyakran elégetik az ételt, vagy megeszik a kozmás kosztot is, mert nem érzékelik a kellemetlen szagot. 47 százalékuk nem figyel föl arra, hogy gázszag van a lakásban és 26 százalékuk egyáltalán nem érzékeli a füstszagot.
2008.06.01. 10:37
 
Magyarországra érkezett a császári luxusvonat
A jövőre tartandó Haydn-emlékév alkalmából június 1-jén Bécsből indulva Sopronon át Fertőszentmiklósra érkezett a Majestic Imperator Train de Luxe luxusvonatexpressz. A meghívott vendégek ezt követően ellátogattak a fertődi Esterházy-kastélyba. (A szerelvény egyébként I. Ferenc József császári különvonatának korhű mása, amely a híres Orient expresszhez hasonlóan luxusutazásokra vitte az uralkodót.) – A 2009-es emlékév programjait Sopron tizenötezer euróval támogatja – mondta el a Kisalföldnek Fodor Tamás, Sopron polgármestere. – Ezáltal a jövő évi programjaink bekerülnek a Haydn-évforduló eseménynaptárába. Azaz Sopron neve eljut Párizstól kezdve Londonig Európa számos városába. Így várhatóan még több ide látogató turistát fogadhatunk.
2008.06.01. 10:11
 
 
Általában egyénileg utaznak a magyarok Horvátországba
A szervezett formában utazó magyar turisták aránya csökkent, de az egyéni utasoké és a hajós turistáké nőtt a múlt évben Horvátországban, ahol idén a tavalyival azonos számban várnak magyar nyaralókat - mondta el az MTI-nek a Horvát Idegenforgalmi Közösség magyarországi képviseletének vezetője. A múlt évben ugyan csökkent a magyar turisták száma a horvát Adria partján, de a 381 ezer magyar utazóval még mindig a hetedik legjelentősebb küldő államnak számít Magyarország. A turisták számának csökkenése azonban nem az árak emelkedésének, hanem a magyarországi gazdasági helyzetnek tulajdonítható.
2008.06.01. 09:54
 
 
A 2001-esnél súlyosabb recesszió előtt a világ légitársaságai
A 2001-es terrortámadások utáni megtorpanásnál is "sokkal súlyosabb" recesszió fenyegeti a globális polgári repülési ágazatot a rendkívüli üzemanyagárak, a gyenge dollár és az általános gazdasági lassulás miatt - mondta Londonban idézett nyilatkozatában a szakma egyik vezető szakértője. William Swelbar, a világhírű amerikai egyetem, a Massachusetts Institute of Technology szaktanácsadója a The Timesnak azt mondta: a repülési piac valós állapotát - különösen az Egyesült Államokban - csak ősszel, a fő utazási évad után lehet majd felmérni. Swelbar szerint azonban annyi bizonyos, hogy a polgári repülés "súlyos lassulás felé tart ... lehet, hogy már recesszióban is van".
2008.06.01. 09:51
 
 
Indul a kétéves futamidejű Széchenyi Kártya 2
A KA-VOSZ Zrt. a konstrukcióban résztvevő bankokkal, a Hitelgarancia Zrt-vel, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztériummal közösen útjára indítja hétfőn a Széchenyi Kártya 2 konstrukciót, amely a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak nyújt kedvezményes, szabad felhasználású hitelt - közölte a társaság. A KA-VOSZ tájékoztatása szerint a kétéves futamidejű Széchenyi Kártya 2 kibocsátásával egy időben előnyösebb kondíciókat vezetettek be a korábbi Széchenyi Kártyához képest. Az eddigi negyedéves törlesztési kötelezettség megszűnik, bővül az elektronikus ügyintézés is.
2008.06.01. 09:47
 
 
Öttusa-vb, férfi döntő: Fülep nyerte a lövészetet
Mind a négy magyar a mezőny első felében végzett a lövészetben a budapesti MVM öttusa-világbajnokság hagyományos férfi versenyében, ráadásul Fülep Sándor megnyerte a számot. Négyük közül hárman lehettek elégedettek a teljesítményükkel, a címvédő Horváth Viktor ugyanis alig jutott a 180-as határ fölé, 181 kört lőtt (1108 pont). Ez ugyan nem rossz eredmény, de tud ő jobbat is. A mindig nyugodt Fülep - aki a csapatnak nem tagja - ugyanakkor végig a táblázat élén állt, az első tíz lövéséből hét tízes volt, három pedig kilences. A második tízes sorozatába már becsúszott egy nyolcas is, ezzel együtt 190 körös (1216) teljesítménnyel az élen végzett.
2008.06.01. 09:43
 
 
Új világcsúcs 100 méteres férfi síkfutásban
Új világcsúcsot állított fel a 100 méteres férfi síkfutásban szombaton a jamaicai Usain Bolt. Az atléta a New York-i Reebok Grand Prix-n 9 másodperc 72 századmásodperc alatt teljesítette a távot, s ezzel két századot faragott honfitársa, Asafa Powell tavaly szeptember 9. óta élő rekordján. Utóbbi az olaszországi Rietiben érte el 9.74 másodperces csúcsát. 1976 óta csak az elektromos időméréssel regisztrált eredményeket hitelesítik.
2008.06.01. 09:39
 
 
Obama kilépett egyházi gyülekezetéből
Az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltségének megszerzésére törekvő Barack Obama kilépett egyházi gyülekezetéből egy újabb lelkész botrányos prédikációja miatt. Az illinois-i szenátor szombaton jelentette be, hogy szakít a chicagói Krisztus Egyesült Szentháromság Egyházzal. Obama amiatt döntött a szakításról, hogy a chicagói gyülekezetben egy ott vendégszereplő római katolikus pap prédikációjában kigúnyolta vetélytársát, Hillary Clintont. Michael Pfleger atya üvöltözve utánozta Clintont, aki szerinte azt hiszi, hogy fehér emberként neki jár az elnökség, egy fekete ellopta tőle a szerepét. A pap később elnézést kért viselkedéséért, amelyet a chicagói érsek is elítélt.
2008.06.01. 09:24
 
Újra ellenőriznek az osztrák határon
A labdarúgó Európa-bajnokság idejére ma éjféltől Ausztria egy hónapra visszaállítja határain az ellenőrzést, szúrópróbaszerű okmányellenőrzésre kell számítani. A 366 kilométer hosszú magyar-osztrák határszakaszon lévő 22 határátkelő helyen ismét felszerelték a sorompókat, így Hegyeshalomnál is. Magyarországra belépéskor szabadon átjárható marad a határ. Az ellenőrzés célja, hogy semmi ne veszélyeztesse Ausztria és Svájc által közösen rendezendő labdarúgó Európa-bajnokságot, illetve hogy kiszűrjék mindazokat, akik nem kívánatosak az eseményen.
2008.06.01. 09:15
 
 
F1: Ecclestone szerint Mosleynak mennie kell
Bernie Ecclestone, a Forma-1 elsőszámú vezetője szerint távoznia kell hivatalából Max Mosleynak, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szexbotrányba keveredett elnökének. Az ügy márciusi kipattanása óta ez az első eset, hogy a nagyhatalmú sportdiplomata barátja lemondását sürgeti. "Negyven éve vagyunk barátok, de úgy vélem: itt az idő, hogy távozzon. Akivel csak beszélek, mindenki Mosley lemondását tartaná a legszerencsésebbnek" - mondta Ecclestone. A FIA vezetősége kedden tart bizalmi szavazást Mosleyval kapcsolatban.
2008.06.01. 08:44
 
 
OTP: kicsi a valószínűsége az újabb kamatemelésnek
Az OTP Bank Nyrt. Elemzési Központja szerint várhatóan csak akkor kerül sor a jegybanki alapkamat újabb emelésére, ha a 242-245 forintos euróárfolyamnál gyengébb szinten stabilizálódik a forint, ennek azonban kicsi a valószínűsége, mert a sáveltörlés és a jegybanki eltökéltség az inflációs várakozások megtörésére, valamint a kereslet és a kínálat átrendeződése a forintpiacon jó eséllyel erősen tartja a magyar devizát - közölte a pénzintézet.
2008.06.01. 08:34
 
 
A szúnyogok hiánya miatt visszaesett a rovarirtók forgalma
A tavaszi áradások elmaradása és a szélsőségesen meleg nyár miatt tavaly az átlagosnál jóval kevesebb volt a szúnyog Magyarországon, ami visszavetette a rovarirtó és rovarriasztó szerek kiskereskedelmi forgalmát - mutatta ki az AC Nielsen piackutató vállalat legutóbbi felmérése. A visszaesés mennyiségben 5, értékben 2 százalékos volt 2007-ben az egy évvel korábbihoz képest, a piac mérete azonban még így is csaknem 3,5 milliárd forint volt. A "rovarirtó szerek" kategóriájában a szúnyogriasztókon kívül számos más mászó vagy repülő rovar elriasztására vagy elpusztítására alkalmas termék tartozik.
2008.06.01. 08:28
 
 
Haditengerész lesz Vilmos herceg
A királyi haditengerészetnél folytatja viszonylag rövidre tervezett katonai pályafutását Vilmos herceg, a brit trón várományosa. A brit védelmi minisztérium szombat esti bejelentése szerint a herceg hétfőn kerül át a haditengerészethez. Először a fegyvernem híres akadémiáján, Dartmouthban sajátítja el az alapismereteket, utána a tengerészgyalogságnál, majd az egyik brit atomtengeralattjárón vesz részt kiképzésen, végül az Iron Duke fregatton teljesít tényleges haditengerészeti szolgálatot. Vilmos valószínűleg itt kerül majd a legközelebb a valós fegyveres bevetéshez, az Iron Duke ugyanis a karibi térségben járőrözik kábítószercsempészekre vadászva, és legénysége rendszeresen kutat át gyanús hajókat.
2008.06.01. 08:11
 
 
Magyar-horvát: döntetlen a Szusza Ferenc Stadionban
A magyar labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszott az Európa-bajnoki résztvevő Horvátországgal a Szusza Ferenc Stadionban. A magyarok tíz perc után vették fel a ritmust, de a nagyon határozottan és keményen védekező horvát védők mellett csak elvétve jutottak el a vendégek tizenhatosáig. A félidő közepén vezetést szereztek a horvátok és úgy tűnt, magabiztosan megőrzik előnyüket, de a játékrész végén a magyarok egy szerencsés találattal egyenlítettek. A második 45 percben nagy küzdelem folyt a pályán, kevés helyzettel. Eredmény: Magyarország-Horvátország 1-1 (1-1), Szusza Ferenc Stadion, 9000 néző, gólszerző: N. Kovac (45., öngól), illetve N. Kovac (24.).
2008.06.01. 08:00
 
 
Charlie Sheen harmadszor is megnősült
Charlie Sheen világhírű amerikai filmszínész péntek este harmadszor is megnősült - számoltak be róla az amerikai média. A 42 esztendős Sheen a nála 12 évvel fiatalabb Brooke Muellert, egy ingatlanügynökség munkatársát vette el. A színész egyik barátja a People magazinnak nyilatkozva elmondta: az ifjú pár hihetetlenül boldog. A lap tudomása szerint a Los Angeles-i esküvőn csak a férj és a feleség hozzátartozói, valamint legközelebbi ismerősei - mintegy egy hatvan fő - vettek részt.
2008.06.01. 07:51
 
 
Anyegin - Magyar Állami Operaház előadása
Magyar Állami Operaház előadása.
2008.05.31. 20:37
 
 
Díszfelvonulással kezdődött a Nemzeti Vágta
Díszfelvonulással és történelmi lovas gálával hivatalosan is elkezdődött a Nemzeti Vágta a Hősök terén. Az országimázs fesztivál főeseménye a vasárnapi lovasverseny, amelyre 96 település nevezett. A versenyzők a szombati megnyitón már díszes ruhájukban vonultak fel a Hősök terén létrehozott ovális lóversenypályán. Az egybegyűlteket Székely Tibor, a Vágta főkapitánya, a Magyar Huszár és Katonai Szövetség ügyvezető elnöke köszöntötte. Az esemény ünnepélyességét növelte, hogy megszólaltatták a jászberényi Jász Múzeum gazdagon faragott elefántcsontkürtjét, amelyhez a Lehel-monda fűződik.
2008.05.31. 18:46
 
 
Az ellenőrzések tapasztalatai szerint javul a közlekedési morál
Javul a közlekedési morál, ezt igazolja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság által szombaton indított nagyszabású közúti közlekedésellenőrzési akció - közölte az eredmény délutáni összesítése után Török Csaba alezredes. A rendőrtiszt elmondta, hogy elsősorban az agglomeráció útjaira kiterjedő ellenőrzésben 50 rendőr és 65 polgárőr vett részt, 31 ponton állítottak fel sebességmérő készüléket. A műszerek 54.900 autót ellenőriztek. Három körözött autó akadt fenn a rostán, és egy körözött bűnözőt is nyakon csíptek. Tíz rendszám nélküli autót állítottak meg, 56 sofőrnek gyorshajtás miatt kell felelnie. A leggyorsabb autó 110 kilométeres sebességgel haladt belterületen.
2008.05.31. 18:11
 
Öttusa-vb, női döntő: bronzérmes a magyar csapat
Bronzérmet szerzett a Vörös Zsuzsanna, Tóth Adrienn, Máthé Vivien összeállítású csapat a budapesti öttusa MVM öttusa világbajnokság hagyományos női versenyében. Az első helyen a lengyelek, a másodikon a britek végeztek. Egyéniben Gyenesei Leila bravúros teljesítménnyel hatodik lett, Tóth a 12., Vörös a 17., Máthé pedig a 25. helyen zárt. Győzött - és ezzel megvédte címét - a francia Amélie Cazé, másodikként futott a célba az egyiptomi Aja Medani, harmadikként pedig a brit Katie Livingston.
2008.05.31. 17:58
 
 
Száz tálibbal végeztek az afgán kormányerők
Több mint száz kormányellenes lázadót öltek meg az afgán hadsereg és a nemzetközi biztonsági erők katonái két nap alatt Faráh tartományban - közölte a kabuli belügyminisztérium. A hadművelet eredményeként a kormányerők átvették az Iránnal határos déli tartományban lévő bakvai körzet ellenőrzését. A szóban forgó vidék korábban nyolc hónapon át a tálib lázadók uralma alatt állt. "Két napig tartó hadműveletek során megöltük a béke és a stabilitás több mint száz ellenségét, köztük öt parancsnoki beosztású személyt" - fogalmazott Zemarai Basari belügyi szóvivő, a tálibok megjelölésére szolgáló hivatalos kifejezést használva. A hadművelet folytatódik - tette hozzá.
2008.05.31. 17:50
 
 
Forma-1: Massa belehúzott!
Felipe Massa nem túl szerencsésen kezdte az évet. Az első két futamon nem sikerült pontot szereznie, már felröppentek olyan hírek, hogy a csapat mást ültet a helyére, amikor feltámadt és az utolsó négy futamának köszönhetően, jelenleg a harmadik helyen áll a pontversenyben.
2008.05.31. 17:44
 
NBI: a Győr diósgyőri sikerével UEFA Kupa-induló lehet
A Győr idegenben két góllal legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó Soproni Liga 30., utolsó fordulójában, ezzel - mivel az Újpest kikapott Debrecenben - megszerezte a bronzérmet. A vendégek harmadik helyüknek köszönhetően minden bizonnyal a következő szezonban indulhatnak az UEFA Kupában, ugyanis a Magyar Kupa-döntő jövő szerdai visszavágóján csodának kellene történnie Debrecenben, hogy a Budapest Honvéd ledolgozza hétgólos hátrányát, s ezáltal a fővárosi együttes vívja ki a nemzetközi kupaszereplés lehetőségét. Soproni Liga, 30. forduló: DVTK-Borsodi - Győri ETO 1-3 (0-1), gólszerzők: Kamber (86.), illetve Böőr (43.), Brnovic (55.), Bajzát (76.). Diósgyőr, 5000 néző.
2008.05.31. 17:14
 
 
Öttusa-vb, női döntő: második a csapat a zárás előtt
A zárószám előtt második helyen áll a magyar csapat a budapesti öttusa-világbajnokság női versenyében. Egyéniben Gyenesei Leila helyzete a legkedvezőbb, ő a nyolcadik a lovaglást követően. A negyedik tusában Tóth Adrienn szerepelt a legjobban, egy verőhibával egy másodperces időtúllépéssel, 1168 ponttal teljesítette a lovaspályát. Gyenesei kettőt vert, 1136-tal növelte pontjainak számát, Máthé Vivien három hibával, 1108-cal zárt, az úszás után nyolcadik helyezett Vörös Zsuzsannának viszont nem jött össze a pálya. Hat akadálynál rontott, s ez csak 1016 pontot ért. Összetettben így jelentősen visszaesett.
2008.05.31. 17:10
 
 
NBI: az Újpest debreceni vereségével lemaradt a nemzetközi kupaindulásról
Az Újpest két góllal kikapott Debrecenben a labdarúgó Soproni Liga 30., utolsó fordulójában, így - mivel a Győr nyert a Diósgyőr vendégeként - biztosan lemaradt az UEFA Kupa-indulásról. Soproni Liga, 30. forduló: DVSC-TEVA - Újpest FC 3-1 (2-0), gólszerzők: Bogdanovic (7., 86.), Kerekes (39.), illetve Regedei (85.). Debrecen, 7500 néző. A gyors hazai találat után nem sokkal hatalmas helyzetet hibázott el a Loki, ám az újpestiek sem remekeltek a kapu előtt. A 39. percben Kerekes bombagólja megnyugtatta a hajdúsági együttest. A második félidőben Regedei kései találata csak az eredmény kozmetikázására lehetett elég, ráadásul a hazaiak szinte azonnal visszaállították az eredeti különbséget a két csapat között.
2008.05.31. 17:04
 
Vasi falvakat összekötő utat adott át Kiss Péter
Összekötőutat adott át Kiss Péter kancelláriaminiszter szombat délelőtt a Vas megyei Nádasd és Hegyhátsál között; a miniszter hangsúlyozta, az EU-források megszerzéséhez szükség van a helyi kezdeményezésekre. Mintegy 35 millió forintból újította fel a két kistelepülés közötti 2,8 kilométeres összekötőutat a Magyar Közút Kht. A költségekre a teherautókra bevezetett úthasználati díj többletbevétele nyújtott fedezetet. A bevételből a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium régiónként 800 millió forintot különített el a kétszámjegyű utak felújítására. Vas megyében öt szakasz újul meg, összesen mintegy 400 millió forint értékben.
2008.05.31. 16:19
 
Két kisgyermek megkéselése miatt nyomoz a brit rendőrség Londonban
Egy ötéves kisfiú és egy négyéves kislány halálra késelése gyanújával nyomoz a rendőrség a dél-londoni Carshalton városrészben - jelentette a Scotland Yard. A bűnesetben feltehetőleg késszúrásokat szenvedett egy hathónapos csecsemő is, akit válságos állapotban vittek kórházba. A sebesült gyerekekre pénteken este egy carshaltoni házban találtak rá a hatóságok, miután helybéliek riasztották a rendőrséget és a mentőket. A négy- és az ötéves gyermek a kórházba szállítás után meghalt. Az üggyel kapcsolatban a rendőrség őrizetbe vett egy 39 éves férfit és egy 35 éves nőt. A szomszédok állítása szerint a gyermekek szüleiről van szó. A család tamil származású, és csak tavaly költözött be a házba.
2008.05.31. 16:03
 
 
Evezős Vk, Luzern: döntős a Varga, Hirling duó
A Varga Tamás, Hirling Zsolt könnyűsúlyú kétpár bejutott a döntőbe az evezősök idei második Világkupa-versenyén, Luzernben. A pekingi olimpiára készülő magyar duó - a viadal honlapja szerint - egy-egy lengyel és kanadai, valamint két francia, továbbá a világbajnoki címvédő dán egységgel küzdött a szombati középfutamban, az első három hely ért A finálét. Vargáék szinte a táv teljes részében a harmadik pozícióban haladtak, s a célba is ezen a helyen érkeztek, a franciák két hajója mögött és a dánok előtt. Utóbbiak így - meglepetésre - nem kerültek a legjobb hat közé.
2008.05.31. 15:59
 
 
Titkos fegyverraktárra bukkant az egyiptomi rendőrség a Sínai-félszigeten
Titkos fegyverraktárra bukkant az egyiptomi rendőrség a Sínai-félszigeten, mindössze 80 kilométerrel délre a Gázai övezettől, ahová a fegyvereket be akarták csempészni - közölték biztonsági források. A 2200 lőszert, 30 légvédelmi rakétát, harckocsi-elhárító rakétákat, kézigránátokat, automata kézifegyvereket egy hegyi rejtekhelyen találták, azon a környéken, amelyet a 2004-es és 2005-ös egyiptomi pokolgépes merényleteket elkövető szélsőségesek is használtak búvóhely gyanánt.
2008.05.31. 15:33
 
 
A világhálón SS-egyenruhában látható tanár lett a tordasi iskola igazgatója
Kosaras Péter Ákos - az interneten tavaly SS-egyenruhában látható - hadtörténész, középiskolai tanár irányítja augusztus 1-től a Tordas és Gyúró társult intézményeként működő tordasi iskola munkáját - közölte Tordas polgármestere. Juhász Csaba elmondta: a Sajnovics János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Oktatási Intézmény jövendő vezetője mindkét érintett település képviselő-testületében megkapta a szükséges számú szavazatot. A két testület először május 22-én Tordason, együttes ülésen próbálta megválasztani három jelölt közül a nyugdíjba vonuló jelenlegi igazgató utódját. A Történelemtanárok Egylete az oktatási jogok miniszteri biztosához fordul az eset miatt.
2008.05.31. 15:27
 
Öttusa-vb, női döntő: Vörös nyolcadik, a csapat második a lovaglás előtt
Remek úszással Vörös Zsuzsanna a tizenötödikről előrelépett a nyolcadik helyre a budapesti öttusa-világbajnokság női versenyében. A magyar csapat három szám után második. Valamennyi hazai résztvevő kitett magáért, ennek révén látványosan javultak a pozíciók. A magyarok közül a legjobban az egyéni induló Gyenesei Leila úszott, 2:08.75 perccel csapott a célba (1376 pont), s a várakozásának megfelelően bekerült az első körben lovaglók közé, azaz az első tizennyolcba. Kiváló időt ért el az olimpiai bajnok, háromszoros vb-győztes Vörös Zsuzsanna is (2:11.86, 1340), de nincs oka panaszra Máthé Viviennek (2:15.16, 1300) és Tóth Adrienn-nek (2:19.35, 1248) sem.
2008.05.31. 14:00
 
 
Olasz GP: Talmácsi a második helyről rajtol
A 125 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor a második helyről rajtol vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság 6., olaszországi futamán, Mugellóban. A szombati időmérő edzésen a spanyol Raffaele de Rosa szerezte meg az első rajtkockát, míg a harmadik a vb-pontversenyben éllovas francia Mike di Meglio lett. A magyar pilóta remekül kezdett azonnal az élre tört, ám utána többen is megelőzték és visszacsúszott a hetedik helyre. Az időmérő edzés utolsó percében azonban - szokása szerint - ismét nagyot alakított: fantasztikus versenyt vívott de Rosával és másfél tizeddel lemaradva, a második rajtkockát szerezte meg.
2008.05.31. 13:48
 
 
Női vízilabda ob I: címvédés a Kőér utcában
Megvédte bajnoki címét a Honvéd női vízilabdacsapata, miután a rájátszásos döntő ötödik mérkőzésén hazai pályán 9-8-ra legyőzte az OSC-t. Eredmény: Floriol női ob I, döntő, 5. mérkőzés: Domino-Honvéd - OSC-Cemelog 9-8 (3-1, 2-3, 1-1, 3-3). A párharc végeredménye: 3-2 a Honvéd javára.
2008.05.31. 13:44
 
 
A Lisszaboni Szerződésről tárgyalna a V4 a többi uniós tagállammal
A négy visegrádi ország parlamentjeinek vezetői a jövő évben szeretnék meghívni a többi európai uniós országbeli kollégáikat Prágába, hogy megvitassák mindazokat a lehetőségeket, amelyeket a Lisszaboni Szerződés nyújt a nemzeti törvényhozásoknak. Egyebek között ebben állapodtak meg a cseh, a lengyel, a magyar és a szlovák parlament vezetői, akik pénteken és szombaton Prágában tanácskoztak. Magyarországot a találkozón Mandur László, az Országgyűlés alelnöke képviselte. Az eszmecserére a jövő év első felében kerülne sor, amikor Csehország tölti majd be az Európai Unió soros elnöki tisztségét.
2008.05.31. 13:30
 
 
Magyar-horvát: Koeman csak a védelemben változtatott
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte kezdőcsapatát a horvátok elleni szombat esti barátságos mérkőzésre. A holland szakember csak a védelemben változtatott a múlt szombaton a görögök ellen győztes kezdő 11-én, igaz, ott három poszton is: Szélesi Zoltán helyett Bodnár László lesz a jobb, míg Lőw Zsolt helyett Bodor Boldizsár a bal hátvéd, míg Juhász Roland mellett ezúttal nem Vanczák Vilmos hanem Vaskó Tamás játszhat belső védőt. Ez egyben azt is jelenti, hogy a középcsatár posztján ezúttal is Huszti Szabolcs, a Hannover középpályása kezd majd.
2008.05.31. 13:17
 
Idegenellenes erőszak a Dél-Afrikai Köztársaságban: 62 halott
Hatvankét halottja és 670 sebesültje volt eddig a Dél-Afrikai Köztársaságon végigsöprő idegengyűlöletnek és erőszakhullámnak - közölték a dél-afrikai hatóságok. Az áldozatok többsége, 52 személy, Gauteng tartományban vesztette életét. Ebben a tartományban található az ország politikai fővárosa, Pretoria, és gazdasági központja, Johannesburg. A hatóságok eddig 1433 főt vettek őrizetbe. A kormány csütörtökön jelentette be, hogy különleges bíróságokat hoznak létre a xenofób bűncselekmények elkövetői feletti ítélkezéshez. A zavargások május 11-én kezdődtek Johannesburg egyik szegénynegyedében, majd az egész ország területére kiterjedtek.
2008.05.31. 12:58
 
 
Sikerrel zárult a BlueTDi fejlesztése
A Bécsi Nemzetközi Motor Szakmai Tanácskozás keretében mutatta be a Volkswagen BlueTDI konstrukcióját, a kifejezetten az észak-amerikai piacra készült, új generációs turbódízel erőforrása sorozatgyártású változatát. A common-rail erőforrás az elsőként Európában 2007-ben, a Tiguan sorozatban alkalmazott high-tech TDI alapjaira épül, amely már a 2009 őszén hatályba lépő Euro 5 szabvány előírásainak is megfelel. A négyhengeres erőforrást különböző motorbeli megoldásokkal és egy nitrogén-oxid katalizátorral alakították az egyesült államokbeli speciális feltételekhez.
2008.05.31. 12:33
 
 
Öttusa-vb, női döntő: nem javult a magyarok helyzete
A vívásban nyújtott teljesítményekkel nem javult a magyarok helyzete a budapesti öttusa-világbajnokság női versenyében, egyéniben valamennyien a bő középmezőnyben állnak, a csapat pedig visszacsúszott a második helyről a negyedikre. A hazai résztvevők közül egyedül az egyéni induló Gyenesei Leila tűnt elégedettnek az asszók után, ő 17 győzelem mellé ugyan 18 vereséget szedett össze (808 pont, 19. hely), de mivel ez a lyukas száma, a majdnem egál eredmény semmiképpen sem rossz neki. A többi magyar letörten hagyta el a termet. Vörös Zsuzsanna ugyan több győzelmet aratott, mint ahány vereséget elszenvedett, 19/16-os mutatóval zárt (856, 14.), de ezzel nem javult lényegesen a pozíciója.
2008.05.31. 12:17
 
Külön EB-programok a MenDanban
Június 7-21-éig Európa szerte felbolydul a sportvilág a 2008-as Futball EB-nek köszönhetően; de az eseménysorozat mulitplikátor hatása tovagyűrűzik a turizmusban is. A magyar szállodák közül egyre többen látnak lehetőséget a „kettészakadt” családokban, és célozzák meg ötletes csomagokkal a nyugodt meccsnézésre vágyó férfiakat, és a nyaralásra, kikapcsolódásra vágyó hölgyeket. A zalakarosi MenDan Thermal Hotel**** -ben például Telitalálat elnevezésű ajánlatuk keretében az urakat egy fociklubbal, közel 6 négyzetméter felületű kivetítővel, 6 különböző helyszínen 42”-os plazma TV-kel, 162 szobában plazma tv-vel, és napi sörös kuponnal várják, míg a női vendégek szépségkupont, és masszázst kapnak ajándékba. Hotel - Vendégek 1:0.
2008.05.31. 12:07
 
 
Kínai földrengés: 68.977 halott
A legújabb, szombaton nyilvánosságra hozott hivatalos kínai adatok szerint 68.977 halottja és 17.974 eltűntje van a május 12-én bekövetkezett földrengésnek, amely a Richter-skála szerint 8-as erősségű volt. Ez mintegy százzal több a legutóbbi, pénteken közreadott statisztikánál. A kínai hatóságok több mint 15 millió olyan személyt tartanak nyilván, aki a földrengés miatt földönfutóvá vált.
2008.05.31. 11:50
 
 
Gyurcsány: érzékelhetők az erőfeszítések eredményei
Munkahelyteremtést, a munkavégzésre ösztönző szociális rendszer és munkavégzésre képessé tevő oktatási rendszer megteremtését szorgalmazta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke a párt választmányának ülésén Budapesten. A kormányfő szerint Magyarországon közös dolgaink lassan kezdenek jó irányba fordulni, érzékelhetők az elmúlt két év erőfeszítéseinek eredményei. Gyurcsány Ferenc beszélt arról is, hogy érdemi változásokra van szükség az adórendszerben - többre, mint korrekciókra -, de nincs lehetőség a rendszer teljes átalakítására. Hozzátette: a szociális segélyezést hozzá kellene kötni a munkavégzéshez.
2008.05.31. 11:41
 
 
Fidesz: idén 25-30 százalékkal drágulhat a gáz
A szocialista kormány 2002-től eddig tíz alkalommal emelte a gáz árát, s várható, hogy idén még lesz gázáremelés; ennek eredményeként összességében csaknem 25-30 százalékos drágulás lesz év végéig - mondta a Fidesz szóvivője. "Hosszú titkolózás és hazudozás után tegnap este jelentette be a kormány (...) az idei esztendő újabb drámai mértékű gázáremelését" - fogalmazott Szijjáró Péter. Ez azért súlyos, mert az idei év az áremelésekről szól - tette hozzá a párt szóvivője, aki szerint ebben a helyzetben a gázár emelkedése drámai következményekkel járhat a családok egy része számára.
2008.05.31. 11:38
 
 
Hétvégi közúti ellenőrzési akció kezdődött Pest megyében
Nagyszabású, hétvégi közúti ellenőrzési akció kezdődött a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) és a Mátrix Police gépjármű-felderítő polgári szervezet együttműködésével; a nagyobb városokban és a bevezető utak mentén harmincnál is több helyen lehet számítani rá, hogy a rendőrök leállítják a kocsikat. Fásy Géza, a Mátrix elnök-helyettese elmondta: a hétvégeken átlagosan 30-40 nagyobb baleset következik be a közutakon, és több halállal végződik, e szomorú statisztikán akarnak javítani a fokozott ellenőrzéssel. A kontroll kiterjed a biztonsági öv használatára, a vezetés közben a mobiltelefon használatára, az ittas vezetésre, az esetleges gyorshajtásra - ez utóbbit a Mátrix traffipaxaival mérik be.
2008.05.31. 11:20
 
 
Klikk 3.0 a Millenárison
Klikk - digitális játszótér program a Millenárison. A Klikk az elmúlt évtized hazai kutatási, fejlesztési és innovációs eredményeket mutatja be immár harmadik alkalommal.
2008.05.31. 11:09
 
 
Olasz GP: Talmácsi hatodik a szombati szabadedzésen
A 125 kcm-es géposztályban világbajnoki címvédő Talmácsi Gábor a hatodik időt érte el a gyorsaságimotoros-vb hatodik, olaszországi futamának szombati szabadedzésén. A magyar pilóta 2:00.521 perc alatt száguldott végig leggyorsabb körében a 5,245 km-es mugellói pályán és csupán három tizeddel maradt el Pol Espargarótól: a spanyol versenyző 2:00.202 perccel nyerte a reggeli tréninget. A második helyen a világbajnoki pontversenyben élen álló francia Mike di Meglio (2:00.218 p), míg a harmadikon a hazai nézők egyik kedvence Sandro Cortese (2:00.324 p) végzett.
2008.05.31. 11:05
 
A Kempinski exkluzív szerződése Oroszországban
A Kempinski kiterjeszti oroszországi szállodai portfólióját, ugyanis aláírták a szerződést a moszkvai külső körgyűrűtől 11 kilométerrel északra fekvő, a Kliaz Minszkoje tó melletti Kempinski Hotel Berezkire. A Seremetyevo repülőtértől 18 kilométerre fekvő szálloda a külföldi és az orosz turistákra egyaránt számít, a tóra nyíló kilátás mellett a vendégek széleskörű spa és sportolási lehetőségek közöl választhatnak. A 200 szobát, hatalmas fürdőt, konferenciatermet, 50 apartmant és 40 luxusvillát kínáló ötcsillagos hotel 2011 tavaszán nyílik meg.
2008.05.31. 10:31
 
Magyar-horvát: telt ház várható
Az előzetes hírek szerint telt ház várható a szombat este 20:30 órakor a Szusza Ferenc Stadionban kezdődő magyar-horvát barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzésen. Elővételben a jegyek nyolcvan százaléka fogyott el, így szinte biztosan megtelik az újpesti aréna. A szombati meccsen ül másodszor a magyarok kispadján Erwin Koeman szövetségi kapitány. A holland szakember bemutatkozása remekül sikerült, hiszen együttese egy héttel ezelőtt a Puskás Stadionban 0-1-ről fordítva 3-2-re nyert a június 7-én kezdődő kontinenstornára címvédőként készülő Görögország ellen.
2008.05.31. 10:20
 
 
Hímvesszőbe mart a kígyó
Hímvesszőn mart egy halálos mérgű kígyó egy férfit útmenti vizelés közben Ausztráliában. A férfi hosszas autózását szakította meg Cairns közelében, amikor a kígyó egyszerre felágaskodott a lába között és belemart "vizeletvetőjébe". A mentők a telefonhívásra hamar kiérkeztek a helyszínre az akkor már gyomorfájdalmakra panaszkodó és hányó férfihoz, akinek szerencséje volt. Mint kiderült, csak a rémület okozta panaszait, a kígyó csupán megmarta, de nem fecskendezte belé mérgét, az orvosi vizsgálatok alapján egy csepp sem jutott szervezetébe a halálos vegyületből - adta hírül a The Sun című brit lap.
2008.05.31. 09:50
 
 
Öttusa-vb, női döntő: vegyes lövészet
A magyarok közül Tóth Adrienn lőtt a legjobban a budapesti öttusa-világbajnokság női hagyományos versenyének döntőjében. A hazai csapat legfiatalabb tagja 182 körig (1120 pont) jutott, ezzel hatodikként várhatja a vívást. Az olimpiai bajnok, háromszoros vb-aranyérmes Vörös Zsuzsanna a selejtezőben elért 167 körön lényegesen javított, 177 kört (1060) hozott össze, de számára ez sem jó teljesítmény. Az első szakaszban ezúttal is bizonytalankodott, második tíz kísérletével azonban közepesre mentette eredményét. Az első tusát tizenhetedikként zárta. Máthé Vivien 174 (1024), Gyenesei Leila pedig 173 (1012) kört lőtt. Előbbi 27., utóbbi 30. lett.
2008.05.31. 09:15
 
Meghalt a "Lorenzo olajában" megörökített idegsorvadásos fiú
Virginiai otthonában pénteken egy nappal 30. születésnapja után meghalt Lorenzo Odone, az a súlyos idegsorvadásban szenvedő olasz-amerikai fiú, akiről 1992-ben George Miller Lorenzo olaja című filmje készült. A fiút a ritka betegség, az adrenoleukodisztrófia (ALD) hat éves korában támadta meg és az orvosok legfeljebb két évet adtak neki. Lorenzo apja, Augusto Odone, megfelelő gyógymód hiányában egy különleges oliva- és repceolajkeveréket kísérletezett ki, amely enyhíteni képes a betegség tüneteit és megelőzni a vele járó rohamokat. "Lorenzo olaja" nagy vitákat váltott ki tudományos körökben, de 2005-ben egy tanulmány, 84 ALD-beteg gyereken végzett kutatások alapján megállapította hatékonyságát.
2008.05.31. 09:13
 
 
Barack Obamát támogatja Benicio del Toro
Barack Obamát támogatja Benicio del Toro. Az idei Cannes-i filmfesztiválon díjazott amerikai filmszínész arra kérte földijeit, Puerto Rico lakosait, hogy adják szavazatukat az illinois-i szenátorra a Demokrata Párt előválasztásán vasárnap. A 41 éves Benicio del Toro a legjobb férfi alakítás díját kapta meg a Cannes-i filmfesztiválon Ernesto "Che" Guevara megformálásért, amelyet az amerikai Steven Soderbergh Che című négy és fél órás, két részes filmjében nyújtott. Pénteken közzétett, "Puerto Ricó-i testvéreihez" intézett üzenetében del Toro azzal indokolta választását, hogy Obama megígérte, választási győzelme esetén a Fehér Házból megvédi Puerto Ricót.
2008.05.31. 09:04
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383[2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista