2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Brüsszel a nyári szünet után dönt az OMV-Mol ügyletről
Az Európai Bizottság a nyári szünet után dönt az OMV-Mol ügyletről - közölte csütörtökön a bizottság versenypolitikáért felelős tagja. Neelie Kroes elmondta: "az ügy eléggé lefoglal bennünket, meglehetősen érdekes az eset, sok szemponttal". Az Európai Bizottság június elején indította újra a versenypiaci vizsgálatot az OMV szándékáról, hogy számára megfelelő körülmények között ajánlatot tenne a Mol felvásárlására. Akkor Brüsszelben azt mondták, hogy a vizsgálat lezárásának új határideje szeptember 18-a. Az eljárásnak eredetileg augusztus közepére be kellett volna fejeződnie, de felfüggesztették, mert az OMV-tól nem érkeztek meg bizonyos információk a brüsszeli bizottsághoz.
2008.06.12. 17:43
 
 
Közbeszerzéssel keresnek vállalkozót az augusztus 20-i tűzijátékra
Egyszerűsített közbeszerzéssel keres az idei augusztus 20-i állami ünnep központi rendezvényeinek, valamint egyéb országos jelentőségű eseményeinek megszervezésére és lebonyolítására vállalkozót a Miniszterelnöki Hivatal, a felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A nyertes feladata öt kötelező és két önálló program, valamint egyéb országos jelentőségű esemény megszervezése és lebonyolítása lesz. A feladatra nettó 316 millió 666 ezer 667 forint áll rendelkezésre. Az ajánlattételi határidő június 19., az eredményhirdetésre július 2-án kerül sor, a szerződéskötés tervezett időpontja pedig július 11.
2008.06.12. 17:34
 
A guantánamói foglyoknak joguk van polgári bírósághoz fordulni
A guantánamói táborban őrzött terrorgyanús foglyoknak joguk van polgári bírósághoz fordulni ügyük felülvizsgálata végett - határozott csütörtökön az Egyesült Államok legfelsőbb bírósága. A 9 tagú testület döntése 5:4 szavazati arányban született meg, és a Bush-kormány eddigi álláspontjának vereségét jelenti.
2008.06.12. 17:25
 
60%-kal bővült az energiaitalok forgalma
Az energia- és sportitalok forgalma az elmúlt egy évben 8,3 milliárd forintot tett ki, a kiskereskedelmi értékesítés értékben 60, mennyiségben pedig 70 százalékkal emelkedett 2007 májusa és 2008 áprilisa között az egy évvel korábbihoz képest. Egyebek között ezt tartalmazza a Nielsen piackutató vállalat legfrissebb kiskereskedelmi összegzése, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek. A mennyiségben mért kiskereskedelmi forgalomból a kereskedelmi márkás energiaitalok részaránya tavaly áprilisban még 51 százalék volt, az idén a negyedik hónapban 42 százalékra csökkent, de a mérséklődés ellenére is meghatározó maradt a piacon.
2008.06.12. 17:09
 
 
Vesztegetési gyanúba keveredett a Miskolci Egyetem egyik tanára
Vesztegetés gyanúja miatt nyomoz a rendőrség a Miskolci Egyetem egyik tanára ellen - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel. A hírügynökség úgy tudja: a gyanúba keveredett oktató több hallgatótól kért pénzt azért, hogy a félév végi aláírást vagy vizsgajegyet megadja. Gaskó Bertalan, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta: a főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya indított eljárást az ügyben. Tekintettel arra, hogy a nyomozás folyamatban van, erről bővebb információkat, részleteket nem közölnek - tette hozzá. Az MTI úgy tudja: az eset az egyik műszaki karon történt. Patkó Gyula, a campus rektora elárulta az ügyben a szükséges intézkedést haladéktalanul megtette.
2008.06.12. 17:03
 
 
Orbán Viktor: az előre hozott választás gazdasági kényszer
Orbán Viktor ismét az előre hozott választásokat sürgette, és színvallásra szólította fel az SZDSZ-t. A Fidesz elnöke pártja budapesti közéleti-politikai évadzáró rendezvényén úgy vélte, a globális gazdasági átalakulást csak úgy vészelheti át Magyarország, ha politikai fordulat következik be és új egyezségek alapján működő válságkezelés indul el. Az ellenzéki pártelnök a jelenlegi helyzetet úgy jellemezte, hogy "nincs idő", a világ egy új, globális gazdasági átalakulás küszöbén áll, amelyben az energia, a nyersanyagok és az élelmiszerek árrobbanása következik be. Az MSZP szóvivője reagálásában az MTI-vel közölte: a Fidesz elnöke ugyanazt a lemezt rakta fel, mint amit már fél év óta folyamatosan hallhatunk.
2008.06.12. 16:55
 
 
Orbán Viktor: az előre hozott választás gazdasági kényszer
Orbán Viktor ismét az előre hozott választásokat sürgette, és színvallásra szólította fel az SZDSZ-t. A Fidesz elnöke pártja budapesti közéleti-politikai évadzáró rendezvényén úgy vélte, a globális gazdasági átalakulást csak úgy vészelheti át Magyarország, ha politikai fordulat következik be és új egyezségek alapján működő válságkezelés indul el. Az ellenzéki pártelnök a jelenlegi helyzetet úgy jellemezte, hogy "nincs idő", a világ egy új, globális gazdasági átalakulás küszöbén áll, amelyben az energia, a nyersanyagok és az élelmiszerek árrobbanása következik be. Az MSZP szóvivője reagálásában az MTI-vel közölte: a Fidesz elnöke ugyanazt a lemezt rakta fel, mint amit már fél év óta folyamatosan hallhatunk.
2008.06.12. 16:55
 
 
Navracsics: Magyarország 1990 óta a legsúlyosabb válságát éli
Magyarország örvénylő válság szélén van, 1990 óta a legsúlyosabb válságát éli - mondta a Fidesz parlamenti frakcióvezetője csütörtökön Budapesten, a párt évadzáró rendezvényén. A válság oka, hogy ennyire hozzá nem értők még nem álltak az ország élén, mint most - jelentette ki Navracsics Tibor. Szerinte minél hamarabb lesz előre hozott választás, annál előbb lehet megkezdeni a kilábalást a jelenlegi válságból. Megjegyezte: a kormány ugyan hivatalban van, ám nem képes kormányozni. Navracsics Tibor kitért arra, hogy a Gyurcsány-kormány több programot is meghirdetett az elmúlt időszakban, ám ezekből semmi sem valósult meg.
2008.06.12. 16:03
 
 
5%-os áremelést terveznek a baromfifeldolgozók
Mintegy 5 százalékos áremelést terveznek a baromfifeldolgozók a közeljövőben, növekvő költségeik miatt - mondta az MTI-nek Bárány László, a Baromfi Termék Tanács (BTT) elnöke az idei küldöttgyűlést megelőzően. Közölte: az utóbbi hónapokban drasztikusan emelkedtek a takarmányárak és az energiaköltségek, nőttek az alapanyag - élőállat - árak is; a feldolgozók önköltsége az első öt hónapban 28-35% között nőtt. A feldolgozott baromfi átadási ára ezzel szemben nem egészen 8%-kal emelkedett, így BTT elnöke szerint átmenetileg mintegy 5 milliárd forintos veszteséget szenvedett el az ágazat. Bárány László ugyanakkor optimistán nyilatkozott a várható árbevételről, ami véleménye szerint a tavalyi, 250 milliárd forint körül alakul.
2008.06.12. 15:56
 
 
Budapest Honvéd: Pölöskei Gábor az új vezetőedző
Pölöskei Gábort nevezték ki a Magyar Kupában idén döntős Budapest Honvéd labdarúgócsapatának új vezetőedzőjévé. A tréner két évre szóló szerződést írt alá a kispesti csapattal, amelynél munkáját Csábi József és Farkas Tibor, illetve a kapusedző Brockhauser István segítik majd. A korábbi válogatott futballista hétfőn kezdi meg új együttesével a felkészülést, jövő hét végén már Kazahsztánban játszik Intertotó Kupa-mérkőzést a Honvéd. A legutóbbi szezonban május 20-ig Supka Attila irányította a Honvédot, amelytől a gyenge bajnoki szereplés miatt még az MK-döntő előtt távozott. Őt Vass László váltotta, majd ideiglenesen Borgulya István ült le a kispadra.
2008.06.12. 14:58
 
 
Júliusban folytatná a tárgyalásokat Pekinggel a dalai láma
A dalai láma azt reméli, hogy a jövő hónapban folytatódhatnak a tárgyalások Pekinggel a tibeti kérdés rendezéséről, s mint mondta, a tibetieket kielégítené egy ésszerű autonómia. A száműzetésben élő vallási vezető csütörtökön beszélt erről Sydneyben, ahová több országot érintő körútja során érkezett. Bár az ausztrál miniszterelnökkel nem fog találkozni, a hivatalos Kína mégis tiltakozott a látogatást ellen. A láma sajtóértekezletén ismét felszólította híveit, hogy ne zavarják meg az olimpiát, se az olimpiai láng útját, amikor az áthalad Tibeten.
2008.06.12. 14:53
 
 
Thaci szerint "átrendeződik" Koszovóban a nemzetközi jelenlét
"Átrendeződik" Koszovóban a nemzetközi szereposztás azt követően, hogy az idén függetlenné vált ország alkotmánya várhatóan június 15-én életbe lép - jelentette ki csütörtökön Hashim Thaci koszovói kormányfő. A hatalmi átmenettel és Koszovónak, mint szuverén és független államnak a működésével összhangban átrendeződik a koszovói nemzetközi jelenlét - közölte újságírókkal a politikus Pristinában. Fatmir Sejdiu koszovói elnök megerősítette: Ban Ki Mun, az ENSZ főtitkára arról tájékoztatta a koszovói hatóságokat, hogy át kívánja formálni a világszervezet missziójának (UNMIK) megbízatását. Sejdiu közölte: egyelőre tanulmányozzák a főtitkár levélét.
2008.06.12. 14:16
 
 
Supka Attila lett a ZTE vezetőedzője
Supka Attila lett a ZTE FC labdarúgócsapatának vezetőedzője. A trénerrel kétéves megállapodást kötöttek - írta honlapján a zalaegerszegi klub. Supka a Debrecennel bajnokságot és Magyar Kupát, a Bp. Honvéddal pedig MK-t nyert. Legutóbbi klubjánál a gyenge bajnoki szereplés nyomán május 20-án benyújtotta lemondását, amelyet a kispesti vezetőség elfogadott.
2008.06.12. 14:03
 
 
Göncz Kinga szerint az írek megszavazzák az uniós reformszerződést
Nagy az esély arra, hogy az írek megszavazzák az uniós reformszerződést - mondta a külügyminiszter csütörtökön. A Fidesz is bízik benne, hogy a szigetország megszavazza a dokumentumot. Göncz Kinga a kormányszóvivői tájékoztatón az MTI kérdésére azt mondta: tudjuk, hogy ellentmondó hírek érkeztek, de beszéltem ír kollégáimmal, akik bizakodóak voltak ebből a szempontból. Arra a kérdésre, hogy Magyarország milyen stratégiával készül a reformszerződés esetleges elutasítására, a külügyminiszter azt mondta, egyelőre abban kell reménykedni, hogy az írek megszavazzák a dokumentumot. Magyarország reméli, hogy az év végére az összes tagállam ratifikálja a lisszaboni szerződést.
2008.06.12. 13:56
 
Azonosították a mórahalmi postás gyilkosát
A rendőrség adatai szerint egy ötvenéves, ásotthalmi tanyán élő férfi volt az, aki május 14-ikén megölte a Csongrád megyei Mórahalom határában a település postásnőjét - mondta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője csütörtökön Szegeden. Szekeres Tibor alezredes közölte, a tett után öngyilkosságot elkövető férfi lakhelyén megtalálták azokat a szerszámokat, amelyekkel az elkövető a bűncselekménynél használt lőfegyvert készítette. A mezőgazdasági munkából élő férfinak sem családja, sem közvetlen hozzátartozói nem voltak, befelé forduló személyiség volt, ezért telt csaknem egy hónapba a személyazonosságának tisztázása - jegyezte meg.
2008.06.12. 13:33
 
 
Kevés az innovációval foglalkozó cég Magyarországon
Messze alulmúlja az uniós átlagot a kutatás-fejlesztéssel és innovációval foglalkozó cégek aránya a magyarországi vállalkozások között - hangzott el az Európai Üzleti Hálózat (EBN) budapesti konferenciáját bemutató sajtótájékoztatón csütörtökön. Magyarországon csupán 600-700 innovatív vállalkozás működik, ami alig 2 százalékos arány a legalább 10 főt foglalkoztató cégek 40 ezres számához viszonyítva. Az elmaradás mértéke a 12-15 százalékos uniós átlaghoz képest még inkább riasztó - mondta Pakucs János, az Innostart Nemzeti Üzleti és Innovációs Központ elnöke. A szervezet rendezi az EBN 2008. évi konferenciáját, a kétnapos tanácskozás június 26-án kezdődik Budapesten.
2008.06.12. 13:21
 
EURO-2012: elvehetik az ukránoktól a rendezést
A lengyelekkel társrendező Ukrajnától elvehetik a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság rendezését a kijevi stadion újjáépítési munkálatainak csúszása miatt - jelentette ki az ukrán szövetség egyik, nevének elhallgatását kérő elöljárója. Egy tajvani cég nyerte el a 80 ezres Olimpiai Stadion rekonstrukciójára kiírt pályázatot, de képtelen tartani a határidőket. Borisz Voszkreszenszki, az ukrán szövetség elnökhelyettese is megszólalt. Szerinte két változat lehetséges: az egyik szerint a kormány belátja, a kivitelező nem tudja befejezni időre a munkát, és új pályázatot ír ki mielőbb, vagy pedig az európai szövetség (UEFA) úgy dönt, hogy Ukrajnában lehetetlen megtartani az Eb-t.
2008.06.12. 13:07
 
 
EURO-2008: negyeddöntőben a portugálok, kiestek a svájciak
Törökország 2-1-re nyert Svájc ellen a labdarúgó Európa-bajnokság 2. fordulójában az A csoportban. Ezzel eldőlt, hogy a két forduló után százszázalékos, a magyarokkal egy világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő portugálok továbbjutottak a csoportból, a társrendező svájciak pedig kiestek. Eredmény: Törökország-Svájc 2-1 (1-0). Bázel, 40 ezer néző. Gól: Sentürk (57.), Arda (92.), illetve Yakin (32.). Portugália 3-1-re nyert Csehország ellen. Eredmény: Portugália-Csehország 3-1 (1-1). Genf, 30 000 néző. Gól: Deco (8.), Ronaldo (63.), Quaresma (91.), illetve Sionko (17.). Sárga lap: Bosingwa (31.), illetve Polak (23.).
2008.06.12. 12:33
 
 
Kovács László szerint kettős kihívás előtt áll az uniós vámszolgálat
Kovács László uniós adó- és vámügyi biztos szerint az uniós vámszolgálat kettős kihívás előtt áll: a versenyképességet és a biztonságot egyaránt növelnie kell. Kovács László csütörtökön, az Európai Vámunió létrehozásának 40. évfordulóján rendezett röszkei programon kifejtette: a hagyományos feladat, az adók és vámok beszedése mellett új kihívás a vámszolgálat számára a korszerűbb, gyorsabb ügyintézés, mely ugyanakkor növekvő forgalommal, és növekvő veszéllyel is jár. Tehát az egyik oldalon a versenyképességet kell növelni, a másikon pedig, a biztonságot. Ebbe a munkába a magyar vámszervek is eredményesen kapcsolódnak be - tette hozzá.
2008.06.12. 12:06
 
 
Lendvai Ildikó: nem akármilyen fél éven vagyunk túl
A szocialista párt parlamenti frakcióvezetőjének értékelése szerint nem akármilyen fél éve volt az országnak, a kormánynak és a parlamentnek. Csütörtöki szezonzáró sajtótájékoztatóján Lendvai Ildikó úgy fogalmazott, hogy az elmúlt fél évet sajátos ellentmondás jellemezte: a politika színpadán eddig nem tapasztalt változások történtek, ugyanakkor az országban "az átépítés alatt a munka zavartalanul folyt". Lendvai Ildikó több társadalmi csoportnak is megköszönte az elmúlt időszak áldozatvállalását. Mint mondta, ezeknek már eredményei vannak, amelyeket adatok is alátámasztanak.
2008.06.12. 12:05
 
 
Angol élcsapat is hívta Gerát
Angol élcsapat is hívta, igaz, csak cserejátékosnak Gera Zoltánt, aki szerda óta a Premier League-ben érdekelt Fulham labdarúgócsapatát erősíti. A magyar válogatott csapatkapitánya - aki három plusz egy évre írt alá - budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette: előrelépésnek tartja a váltást, a fizetéséről pedig sem ő, sem a klub nem fog nyilvánosságra hozni adatokat. Gera 2004 óta 155 találkozón lépett pályára a West Bromwich Albionban, és 25 gólt szerzett. Az elmúlt szezonban tízszer talált be az ellenfelek kapujába, és döntő érdemei voltak abban, hogy a WBA feljutott az élvonalba, az FA Kupában pedig az elődöntőig menetelt.
2008.06.12. 11:59
 
 
EURO-2008: eddig 249 személyt vettek őrizetbe Ausztriában
Összesen 249 személyt vettek eddig őrizetbe Ausztriában a labdarúgó Európa-bajnokság múlt szombati rajtja óta. A hatóságok 81 közigazgatási eljárási, illetve 219 büntetőjogi feljelentést tettek a kihágásokat elkövetők ellen. A kisebb-nagyobb, tettlegességig fajult összetűzésekben huszonketten sebesültek meg, közülük négyen rendőrök. Szerda késő este Bécs belvárosa megtelt felvonuló, zászlókat lengető törökökkel, akik csapatuk Svájc fölött aratott győzelmét ünnepelték - fölöttébb zajosan, de többnyire békésen. A rendőrség becslése szerint mintegy 12 500 török drukker szorongott a Ring mentén kialakított szurkolózónában, hogy aztán a mérkőzés lefújása után diadalmas ünneplésbe kezdjen.
2008.06.12. 11:39
 
 
Portugáliában véget ért, Spanyolországban folytatódik a kamionossztrájk
Véget ért csütörtökön a portugál kamionosok sztrájkja, a jelentések szerint megállapodott szakszervezetük a kormánnyal. A kamionosok támogatást kapnak az üzemanyag jelentős drágulásának kompenzálására. A három nappal ezelőtt kezdett akció célja a támogatás növelésének elérése volt. A jelentések szerint a kamionosok például csökkentett útdíjat fizethetnek az éjszakai áruszállításnál. A szállítók sztrájkja a héten már problémát okozott az üzemanyag-ellátásban, a benzinkutaknál, repülőtereknél. Spanyolországban viszont folytatódik a hétfőn megkezdett kamionos sztrájk. A két szakszervezet, amely az ágazat 20 százalékát képviseli, elutasította a kormány válság megoldását célzó javaslatcsomagját.
2008.06.12. 11:26
 
 
Női kézilabda Eb: a 2. kalapba kerültek a magyarok
A magyar női kézilabda-válogatott a második kalapba került a decemberi macedóniai Európa-bajnokság sorsolása előtt. A beosztás: 1. kalap: Norvégia, Oroszország, Franciaország, Németország 2. kalap: Magyarország, Svédország, Horvátország, Portugália 3. kalap: Spanyolország, Ausztria, Dánia, Macedónia 4. kalap: Ukrajna, Szerbia, Fehéroroszország, Románia. A harmadik és negyedik kalapban is találhatók kimondottan kellemetlen ellenfelek, mint például Dánia, Ukrajna és Románia, így szerencsétlen sorsolás esetén előfordulhat, hogy a magyarok egy rendkívül erős kvartettbe kerülnek. A sorsolás július 20-án lesz Ohridban, a kontinensviadalt december 2. és 14. között rendezik.
2008.06.12. 11:17
 
Hibázott az osztrák rendőrség a Kampusch-ügyben
Nem járt el kellő gondossággal az osztrák rendőrség Natascha Kampusch ügyében, és több olyan szálat is elvarratlanul hagyott, amelyet követve talán hamarabb a kislány elrablójának a nyomára juthatott volna - állapította meg az a különbizottság, amelyet Günther Platter belügyminiszter kért fel a nyomozás során elkövetett hibák feltárására. A csütörtöki osztrák lapokban részletesen ismertetett, több mint ötvenoldalas zárójelentésében a testület ugyanakkor nem talált bizonyítékot arra, hogy a belügyminisztériumban politikai okokból megpróbálták volna eltussolni a mulasztásokat, ahogy azt a Szövetségi Bűnügyi Hivatal (BKA) volt vezetője februárban a parlament illetékes bizottsága előtt állította.
2008.06.12. 11:11
 
 
Csökkent a nyilvántartott álláskeresők száma májusban
A nyilvántartott álláskeresők száma május végén 424.500 volt, ami áprilishoz képest 4,1 százalékos csökkenés, míg az előző év azonos időszakához viszonyítva 2,7 százalékos növekedés - mondta Pirisi Károly, a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal főigazgatója sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten. Hozzátette, hogy 2007 májusa óta a növekedés üteme jelentősen mérséklődött: tavaly májusban még 12,2 százalékos volt, szemben az idei 2,7 százalékkal. A február óta tartó csökkenés egyebek között a szezonális ágazatok növekvő munkaerő-keresletének köszönhető.
2008.06.12. 10:56
 
 
A BRFK lát lehetőséget a melegfelvonulás megrendezésére
Szerdán még megtiltotta, csütörtökön azonban már úgy nyilatkozott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK): van esély arra, hogy megrendezzék a július 5-i melegfelvonulást; az Új Generáció elnöke szerint példátlan, hogy a forgalom akadályozására hivatkozva akarták megtiltani a rendezvényt; Demszky Gábor pedig azt közölte: szándékában áll személyesen is részt venni az eseményen. A budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese emlékeztetett arra: az alapítvánnyal egy hónapja egyeztetnek a felvonulás megrendezésének lehetőségéről, és az alapítvány utoljára június 10-én jelentette be a Deák tér - Andrássy út - Hősök tere útvonalra a vonulásos demonstrációját.
2008.06.12. 10:43
 
Egyszarvú őzet találtak Olaszországban
A legendák unikornisához hasonló, homloka közepén egyetlen szarvat viselő őzet találtak egy olasz természetvédelmi területen - közölték szerdán a park vezetői. "A fantázia valósággá vált" - mondta Gilbero Tozzi, a pratói Természettudományi Intézet igazgatója. - "Az egyszarvút eddig csak mitikus állatként ismertük". Az egyéves, Unikornis névre hallgató őzbak fogságban született a toszkánai Prato város kutatóintézetének parkjában, Firenze közelében - mondta el Tozzi. Sajátossága feltehetően genetikai rendellenesség következménye, ikertestvéreinek két szarva van.
2008.06.12. 10:32
 
 
Májusban nőtt a monetáris bázis
A monetáris bázis értéke 2008 májusában 61,2 milliárd forinttal 3.046,2 milliárd forintra nőtt - közölte az előzetes adatokat a Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtökön. Az összetevők közül a forgalomban lévő készpénz havi átlagállománya 1,6 milliárd forinttal 2.204,0 milliárd forintra mérséklődött, az egyéb monetáris pénzügyi intézmények bankszámláinak havi átlagos állománya 7,3 milliárd forinttal 755,4 milliárd forintra nőtt, az egyéb monetáris pénzügyi intézmények egynapos betéteinek havi átlagállománya pedig 55,4 milliárd forinttal 86,9 milliárd forintra emelkedett.
2008.06.12. 09:49
 
 
Scarlett Johansson rendszeresen e-mailezik Barack Obamával
Scarlett Johansson és Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt leendő elnökjelöltje rendszeresen e-mailezik egymással - erről maga a 23 éves hollywoodi színésznő mesélt az amerikai sajtónak. Minden elnökjelölt szívesen fogadná egy olyan szőke szexi sztár támogatását, amilyen Johansson, és ő Obama nagy rajongója. A Match Point és az Elveszett jelentés című Oscar-díjas film sztárja nem titkolja, hogy odavan az illinois-i szenátorért. Januárban azzal viccelődött riporterek előtt, hogy Obama jegyese, "a szívem az övé". Johanssont - mint elmondta - alapvetően Obama háborúellenes nézetei vonzották.
2008.06.12. 09:40
 
 
Gyurcsány: Magyarország elősegíti Bosznia-Hercegovina uniós csatlakozását
Magyarország fellép Bosznia-Hercegovina NATO- és európai uniós csatlakozásának elősegítése érdekében - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Nikola Spiriccsel, a bosznia-hercegovinai központi kormány fejével csütörtökön Szarajevóban folytatott megbeszélése után. A találkozót követően a felek megállapodásokat írtak alá, köztük a Bosznia-Hercegovina európai uniós csatlakozását elősegítő magyar kormányzati támogatásról szóló szándéknyilatkozatot. Gyurcsány Ferenc látogatása négy nappal előzi meg Bosznia-Hercegovina és az Európai Unió (EU) stabilizációs és társulási megállapodásának tervezett aláírását, amely az EU-csatlakozási folyamat megkezdésének előfeltétele.
2008.06.12. 09:13
 
Július 24-én lesznek meg a felsőoktatási ponthatárok
Július 24-én határozzák meg az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, ekkor több mint 96 ezer felvételiző sorsa dől el - tette közzé honlapján az Országos Felsőoktatási Információs Központ. Előreláthatólag az idén is a késő esti órákban állapítják meg az egyes képzésekre érvényes ponthatárokat, amelyek először a felvi.hu-n lesznek elérhetők. Még aznap éjszaka útjára indítják a ponthatárokat tartalmazó sms-eket is, ha a jelentkezési lapon a diák ehhez hozzájárult és megadta a mobilszámát. A 2008/2009-es tanévre 96.302 diák jelentkezett felsőoktatási intézményekbe, közülük 5.200-an mesterképzésre.
2008.06.12. 09:05
 
 
Beemelték a Megyeri híd utolsó elemét
Beemelték az Újpest határában az M0 autópálya részét képező 300 méter pilontávolságú, ferdekábeles Megyeri híd utolsó elemét is csütörtökön reggel. A Hídépítő Zrt. 2006-ban kezdte el a híd építését. A 100 méter magasságú pilonokból induló kábelek 50 hídelemet tartanak, az 51. elemet - ezt emelték be utoljára - már csak hegesztették a két utolsóhoz. A híd része az M0 körgyűrű északi Duna hídjának, amely a 2. számú főúttól indul, majd áthalad a Szentendrei szigeten és a Szentendrei Duna ágon is. Együttesen 1.862 méter hosszú. A hídépítőknél szokásos hordó gurításra - amikor egy sörös hordót guritanak át az immár egybefüggő hídon - pénteken délután kerül sor.
2008.06.12. 08:40
 
 
Szextett gyóntatófülkében
A reggeli mise kellős közepén, egy katedrális gyóntatófülkéjében értek szeretkezésen egy párt Olaszországban. A pásztorórázók harmincas éveikben járnak és - vallomásuk szerint - túl sokat ittak szextettüket megelőzően. A párt a rendőrség őrizetbe vette, ám csak figyelmeztetésben részesítette nyilvánosan elkövetett obszcén viselkedésért és vallási rendeltetésű helyen történt rendzavarásért. A szextettesek felkeresték a katedrális püspökét, hogy bocsánatot kérjenek, amit megkaptak. A püspök külön misét tartott, hogy a fülke megtisztuljon a szentségtöréstől.
2008.06.12. 08:20
 
 
Egyre több az Olimpia nevű gyerek Kínában
Már több mint 4 ezer Olimpia van Kínában, mármint erre a névre anyakönyveztetett gyerek. Zömük fiú, de 8 százalék lány is akad köztük. Az Olimpia hangzásra amúgy nemigen hasonlít az olimpia szóhoz, mert kínaiul a név Aojün. Az első Olimpiák 1992-es "évjáratúak", mivel abban az esztendőben folyamodott Peking először a játékok megrendezéséért. Ők 680-an vannak. 2001-ben további 553 gyermek kapta az Olimpia nevet Kínában - amikor Peking megkapta a 2008-as játékok rendezését. A többi, 2871 Olimpia azóta "lett". Kínában régi hagyomány események után elnevezni gyermekeket, így aztán akad bőven Építsdazországot, VéddKínát "keresztnevű" kínai a népköztársaság kikiáltása, 1949 óta.
2008.06.12. 08:12
 
 
Navracsics: előre hozott választás vagy a kormánypolitika hibernálása
Navracsics Tibor szerint ha az SZDSZ képes félretenni pártérdekeit, akkor megállapodás jöhet létre a Fidesz és a liberálisok között az előre hozott választások ügyében, egy külső SZDSZ-es támogatással működő kisebbségi kabinet viszont a kormányzati politika hibernálását jelenti. A Fidesz frakcióvezetője az MTI-nek adott interjúban elmondta: elemzők és SZDSZ-esek is jórészt azt valószínűsítik, hogy a párt nem megy vissza a koalícióba, de megállapodik az MSZP-vel három-négy pontban, amelyet támogat. A fideszes politikus úgy látja, ez a forgatókönyv a kormányzati politika hibernálását jelenti, hiszen az év második felében csak abban a három-négy pontban történhetnek lépések.
2008.06.12. 08:00
 
 
Írországban megkezdődött a népszavazás a lisszaboni szerződésről
Írországban csütörtök reggel - közép-európai idő szerint nyolc órakor - megnyíltak a szavazóhelyiségek, hogy a választók határozzanak a lisszaboni szerződésről, az európai unió reformszerződéséről. A dokumentum csupán azt követően lép hatályba, hogy azt mind a 27 uniós tagállam ratifikálta. Eddig 18 tagállam parlamentje jóváhagyásra ajánlotta a dokumentumot, Magyarország pedig már elsőként ratifikálta is. Az írországi referendum kimenetele megjósolhatatlan, minthogy a közelmúltban végzett közvélemény-kutatások ellentmondanak egymásnak.
2008.06.12. 07:35
 
 
Gyurcsány megnyerhetőnek tartja a következő parlamenti választást
Gyurcsány Ferenc szerint a szocialista párt megnyerheti a parlamenti választásokat két év múlva, mert addig képesek lesznek bebizonyítani az országnak, hogy jó az, amit a kormány csinál. A miniszterelnök a közszolgálati televízió Az este című műsorában szerdán érvelt amellett, hogy bár az ellenzék most jelentős előnyben van a népszerűség terén, azért az MSZP-nek megvan az esélye a választási győzelemre. Erre az emlékezetes Milan-Liverpool Bajnokok Ligája döntőt hozta fel példának, ahol az olasz csapat három nullra is vezetett az első félidő végén, a meccset és ezzel a trófeát mégis az angol csapat nyerte el végül tizenegyesekkel.
2008.06.12. 07:01
 
 
EURO-2008: Törökország-Svájc 2-1
Törökország 2-1-re nyert Svájc ellen a labdarúgó Európa-bajnokság 2. fordulójában az A csoportban. Ezzel eldőlt, hogy a két forduló után százszázalékos, a magyarokkal egy világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő portugálok továbbjutottak a csoportból, a társrendező svájciak pedig kiestek. Eredmény: Törökország-Svájc 2-1 (1-0). Bázel, 40 ezer néző. Gól: Sentürk (57.), Arda (92.), illetve Yakin (32.). Sárga lap: Tuncay (31.), Mehmet Aurelio (41.), Balta (48.), illetve Derdiyok (55.).
2008.06.11. 22:44
 
 
Chelsea: Scolari lett az új vezetőedző
Luis Felipe Scolari, a portugál válogatott szövetségi kapitánya lesz július 1-től a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője. Ezt a londoni klub jelentette be szerdán, kevéssel azután, hogy a portugálok második csoportmeccsüket is megnyerték az osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon. A brazil szakember Avram Grant helyét veszi át, aki a bajnokságban a második helyen zárt, míg a Bajnokok Ligájában a döntőig jutott a londoni csapattal. Az osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon eddig mindkét csoportmeccsét megnyerő portugálok trénere 2002-ben világbajnokságot nyert a brazil nemzeti együttessel.
2008.06.11. 22:39
 
 
EURO-2008: Portugália-Csehország 3-1
A magyarokkal egy világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő Portugália 3-1-re nyert Csehország ellen a labdarúgó Európa-bajnokság 2. fordulójának első mérkőzésén, az A csoportban. Ha a kvartett másik mérkőzésén Svájc nem nyer Törökország ellen, akkor a portugálok bejutnak a negyeddöntőbe. Eredmény: Portugália-Csehország 3-1 (1-1). Genf, 30 000 néző. Gól: Deco (8.), Ronaldo (63.), Quaresma (91.), illetve Sionko (17.). Sárga lap: Bosingwa (31.), illetve Polak (23.).
2008.06.11. 19:56
 
 
Gyurcsány: a kormány célja a gazdasági növekedés ösztönzése
Gyurcsány Ferenc szerint a gazdasági növekedést úgy lehet ösztönözni, hogy egyszerre több ponton kezdeményeznek változtatásokat: az adó- és járulékrendszer megújítását, a szociális rendszer átalakítását, valamint a képzésben és a szakképzésben elindított programok folytatását, ha kell, módosítását. A miniszterelnök erről a kétnapos dobogókői kormánykonzultáció szünetében beszélt szerdán. Hangsúlyozta: az egyensúlyi program megtartása mellett a kormány célja a gazdasági növekedés ösztönzése, de úgy, hogy ez ne veszélyeztesse a szociális biztonságot.
2008.06.11. 19:10
 
 
Rendben levált a Discovery a Nemzetközi Űrállomásról
Rendben levált szerdán a Nemzetközi Űrállomásról (ISS) a Discovery amerikai űrrepülőgép. Hét űrhajóssal a fedélzetén az űrsikló a lekapcsolódást követően mintegy kétszáz méteres távolságban körberepülte az éppen 344 kilométeres magasságban a Föld körül keringő ISS-t. Ennek a manővernek a célja az volt, hogy az űrállomáson tartózkodó asztronauták megvizsgálják a Discovery hővédő pajzsának csempéit, mert ezek akárcsak egyikének az indításkor történt esetleges sérülése végzetes következményekkel járhat akkor, amikor az űrrepülőgép visszatér a Föld sűrű légkörébe. A Discovery mostani küldetésének legfontosabb feladata az volt, hogy az űrállomás burkán elhelyezzék a japán gyártmányú Kibo (Remény) kutatómodul legnagyobb elemét.
2008.06.11. 18:18
 
NB I: csak 14 nevezést fogadott el az MLSZ
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága az Újpest és a Nyíregyháza kivételével valamennyi klub nevezését elfogadta a Soproni Liga 2008/2009-es szezonjára. Az MLSZ tájékoztatása szerint az újpestieket és a nyíregyháziakat hiánypótlásra kötelezték, a két egyesület hétfőig nyújthatja be fellebbezését. Az alábbi csapatok nevezését fogadta el az MLSZ illetékes testülete: MTK Budapest, DVSC-TEVA, FC Fehérvár, Győri ETO, Gabona Trans Kaposvár, Budapest Honvéd, Vasas, DVTK-Borsodi, REAC, ZTE FC, BFC-Siófok, Paks, Haladás és Kecskemét.
2008.06.11. 18:12
 
 
Megérkezett Rómába az amerikai elnök
Megérkezett szerdán Rómába, európai körútja harmadik állomására George Bush - jelentette a Telenews hírügynökség. Az amerikai elnök Rómában Silvio Berlusconi olasz kormányfővel és XVI. Benedek pápával találkozik. Csütörtökre tervezett tárgyalásain elsősorban Iránról és Afganisztánról lesz szó. Bush és Berlusconi megbeszélésétől a Prodi-kormány idején hűvösebbé vált amerikai-olasz kapcsolatos szorosabbra fűzését is várják. XVI. Benedek pápa a Vatikán kertjében lévő Szent János toronyban fogadja magántalálkozón az amerikai elnököt.
2008.06.11. 17:35
 
Megköveztek és élve eltemettek egy "boszorkánycsaládot" Indiában
Megköveztek és a dzsungelben élve eltemettek egy családot egy India északkeleti részén fekvő falu lakói, mert szerintük boszorkányok voltak. A gyilkosságról szóló hírt a helyi rendőrség jelentette be szerdán. A 65 éves családfőt kedden este az Asszám államban levő falu elöljárójának házába hivatták, ahol a több száz fős szomszédság azzal vádolta meg, hogy egy beteg emberrel boszorkányos dolgokat művelt, ezért az meghalt. A feldühödött falusiak a férfit, feleségét, fiát és menyét is kövekkel dobálták meg, aztán a közeli erdőbe hurcolták őket, ahol élve eltemették az áldozatokat.
2008.06.11. 17:06
 
 
Az egész országban narancssárga riasztás van érvényben
Az egész ország területére kiadta a narancssárga riasztást az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) szerda kora este, a legintenzívebb viharokra a főváros környékén, az Északi-középhegységben és az Alföldön kell számítani - tájékoztatta az OMSZ a távirati irodát. Az intenzív zivatarcellák most Pest megye északi részén, illetve a főváros térségében vannak, ezek északkeleti, keleti irányban haladnak tovább. Az Alföldön és az Északi-középhegységben lehet majd újabb zivatarokra, jégesőre számítani - mondta Fodor Zoltán meteorológus. Tájékoztatása szerint Tolna megyéből kapott az OMSZ jégesőről, illetve heves esőzésekről jelentést, ezért adták ki a Dél-Dunántúli régióra is a másodfokú riasztást.
2008.06.11. 17:00
 
 
Nyomozás indult a Tűzoltó utcában történtek miatt
Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el a rendőrség a keddi, IX. kerületi, halálos áldozatot követelő falomlás ügyében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán az MTI-vel. A nyomozást ismeretlen tettes ellen folytatják. Kedden délután a főváros IX. kerületében, a Tűzoltó utcában az egyik társasház bontási munkálatai során egy harmadik emeleti oldalfal leomlott a belső udvarba. A törmelékek alól a tűzoltók két férfit emeltek ki: egyiküket, egy 29 éves budapesti férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, társa a baleset során életét vesztette, s az ő személyazonosságát egyelőre nem tudták megállapítani.
2008.06.11. 16:59
 
 
Elhunyt a Toyota volt csapatfőnöke
Egy dél-afrikai raliversenyen halálos balesetet szenvedett Ove Andersson, a Forma-1-es Toyota volt csapatfőnöke. A 70 éves svéd szakember korábban a pilóták között négy, a konstruktőrök között pedig három vb-címet ünnepelhetett a ralisoknál a Toyota vezetőjeként, majd irányításával az istálló 2002-ben mutatkozott be az autósport elitkategóriájában. Andersson 2003-ban vált meg a csapatvezetői poszttól, utána tanácsadói szerepkörben dolgozott tovább.
2008.06.11. 16:55
 
 
Az észt parlament jóváhagyta a Lisszaboni Szerződést
Az észt parlament túlnyomó szavazattöbbséggel áldását adta szerdán a Lisszaboni Szerződésre, az Európai Unió reformszerződésére. A jóváhagyó észt parlamenti szavazás egy nappal előzte meg az írországi népszavazást, amelyen - közvélemény-kutatási adatok szerint - könnyen az elutasító szavazatok kerekedhetnek felül. Toomas Hendrik Ilves észt elnöknek két héten belül alá kell írnia a szerződés ratifikációs okmányát, és azzal véglegessé válik a szerződés észt ratifikálása.
2008.06.11. 16:46
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373[2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista