2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Elhunyt Kolonics György
Elhunyt Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok kenus. Baráth Etele, a sportági szövetség elnöke az MTI-nek elmondta, a 36 éves Kolonics edzés közben rosszul lett egy résztáv végén, rádőlt a kísérő motorcsónakra, majd elvesztette eszméletét. A parton rögtön megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült, a kiérkező mentők pedig már nem tudtak segíteni rajta. Kolonics 1996-ban Atlantában Horváth Csabával C-2 500 méteren, 2000-ben, Sydneyben pedig C-1 500-on nyert olimpiai aranyérmet, emellett 15-ször állhatott fel a dobogó legfelső fokára világbajnokságon. Pekingben Kozmann Györggyel indult volna két páros számban.
2008.07.15. 11:49
 
 
Nő a cégek fizetésképtelenségi mutatója
A magyarországi hazai fizetőképességi helyzet további drámai romlására számít Dercze Zoltán, a Coface Hungary országigazgatója, aki szerint leghamarabb 2010-re javulhat a cégek helyzete. Továbbra is az építőiparban és a kereskedelemben található a legtöbb fizetésképtelen vállalkozás, de a kockázatos iparágak köre az idén a sertés- és baromfitenyésztést kiszolgáló takarmányértékesítéssel, az élelmiszer-feldolgozással, az acél és fémfeldolgozás és az élelmiszer-ipari kiskereskedelmi beszállítással is bővülhet - állapítja meg a Coface Hungary elemzése. A hitelminősítéssel és hitelbiztosítással foglalkozó cég elemzése rámutat: az első félévében 13 százalékkal nőtt a fizetésképtelenség miatt indult eljárások száma.
2008.07.15. 11:20
 
 
Az euró átlépte az 1,6 dolláros határt
Kedden délelőtt az euró átlépte a dollárhoz viszonyított 1,6-es árfolyamhatárt. Az európai pénzt 1,6038/dollár árfolyamon jegyezték. A dollár értékcsökkenése a pénzpiac stabilitása, illetve az amerikai gazdaság jövője miatti bizalmatlanságot tükrözi. Az euró ezzel megdöntötte az április 22-én elért rekordot, ami 1,6018 dollár volt. A piac bizonytalan annak megítélésében, hogy elégséges lesz-e a válságba jutott Fannie Mae és a Freddie Mac jelzáloghitelező cégeknek ígért amerikai állami segítség.
2008.07.15. 11:06
 
Thaiföldi katonák megsértették a kambodzsai határt
Mintegy 40 thaiföldi katona megsértette kedden az ország határát egy vitatott hovatartozású szakaszon, az UNESCO világörökségi listájára nemrég felvett Preah Vihear középkori hindu templom közelében - közölte egy kambodzsai tisztségviselő. A templomot és környékét felügyelő hatóság vezetője elmondta, hogy saját katonáik farkasszemet néznek a thaiföldiekkel, de lövés még nem dördült. A thaiföldi hadsereg illetékesei tagadják, hogy megsértették volna a határt, azt állítják, hogy a katonákat csak "az ország szuverenitása védelmére" vezényelték a határ menti thaiföldi övezetbe.
2008.07.15. 10:25
 
 
Draskovics: a minisztérium mérlegeli a Btk. módosítását
Sok javaslat van a minisztérium asztalán, a többi között a Büntető törvénykönyv módosítását is mérlegeljük - mondta Draskovics Tibor, az igazságügyi tárca vezetője kedden a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában annak kapcsán, milyen jogszabályi változásokat terveznek a melegfelvonuláson történt, illetve az állami ünnepeken szinte általánossá vált rendbontások miatt. Draskovics szerint a jogállamnak alkalmazkodnia kell ehhez az új helyzethez, ha kell, a jogszabályok megváltoztatásával, például a büntető szabálysértési rendelkezések megváltoztatásával. "Adott esetben úgy, hogy olyan esetekben, amikor ma az előkészület nem büntethető, tegyük azt büntethetővé, ha úgy látjuk, hogy ez kell a közrend védelméhez" - fogalmazott.
2008.07.15. 09:15
 
 
4,7 százalékkal nőtt az ipari termelés
Az ipari termelés az idén májusban 2,2 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest, munkanaphatástól megtisztítva a növekedés 4,7 százalék volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. A termelés volumene az év első öt hónapjában 6,9 százalékkal volt magasabb, mint 2007 azonos időszakában. Az előző hónaphoz képest a szezonálisan és munkanaptényezővel is kiigazított ipari termelési index májusban 0,7 százalékkal csökkent. Az adatok megegyeznek a korábban közölt előzetes számokkal.
2008.07.15. 09:06
 
Mexikóban sikerült életben tartani egy 475 grammos koraszülöttet
Mexikói orvosoknak sikerült életben tartaniuk egy 475 grammos súllyal született kislányt. Sofia súlya azóta már elérte a 2,9 kilogrammot, és egészségi állapotát jónak minősítették az orvosok. A kislány öt és fél hónapot töltött az anyaméhben. Édesanyjának, a 35 éves Leticia Chaparrónak előtte négy sikertelen terhessége volt, és most is magas vérnyomás miatt kezelték. A felnőtt tenyérnél alig valamivel nagyobb koraszülöttet 90 napig mesterségesen kellett lélegeztetni. A mexikói társadalombiztosítási intézet statisztikája szerint először sikerült egy ilyen kis súllyal született gyermek életét megmenteni. A Sofiáéhoz hasonló súlyú koraszülötteknél nemzetközi összehasonlításban is nagyon csekély a túlélés esélye.
2008.07.15. 08:18
 
 
400 helyre riasztották a tűzoltókat a hétfői vihar miatt
Országszerte négyszáz helyre riasztották a tűzoltókat a hétfői viharkárok miatt, mintegy száz embert kellett kitelepíteni, három embernek orvosi segítségre volt szüksége - mondta Szentes György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője kedd reggel az MTI-nek. A legfrissebb összesítés szerint összesen négyszáz helyre riasztották a tűzoltókat a hétfői vihar miatt. A legtöbb bejelentés Pest megyéből érkezett, ide 135 esetben vonultak a tűzoltók. A legnagyobb pusztítást a dél-borsodi Bogácson és térségében okozta a szél és az eső - mondta.Bogácson a vihar összesen 250 házat rongált meg, többnyire a tetőszerkezeteket tette tönkre. A viharos szél villanyoszlopokat, fákat csavart ki, emiatt az áramellátás is akadozott - tette hozzá.
2008.07.15. 08:15
 
 
Helyreállt a vasúti közlekedés az országban
A hétfői sztrájk után kedd hajnalra helyreállt a menetrend Magyarország vasúthálózatán. Vonatkésés, járatkimaradás nincs, immár a nemzetközi vonatokat is fogadja és indítja a MÁV - közölte Kavalecz Imre, a MÁV sajtófőnöke az MTI-vel. "A teljes menetrend április 15-én, kedden a hajnali üzemkezdetre állt helyre. Néhány nemzetközi járatnál esetleg még várható késés kedden, napközben, de már valamennyi járat indul Budapestről, s érkezik Magyarországra" - hangsúlyozta közleményében Kavalecz Imre. A tizenegy órán tartó sztrájk után hétfőn elsőként a budapesti elővárosi vonatokat indították el, ezzel párhuzamosan a távolsági IC és gyorsvonatok is visszaálltak eredeti menetrendjükbe, valamint a nemzetközi járatokat is beindították - tette hozzá.
2008.07.15. 08:00
 
 
Napi Gazdaság: háromszorosára nőttek az átlagkeresetek tíz év alatt
Tíz év alatt háromszorosára nőttek a nominális átlagkeresetek Magyarországon, míg az árak kevesebb mint két és félszeresére nőttek - derül ki a keddi Napi Gazdaság által összesített adatokból. A nettó átlagkeresetek 1997 és 2007 között 38.145 forintról 114.075 forintra nőttek, míg a fogyasztói árindex ezalatt 2,44-szeresével emelkedett. A nettó átlagkeresetek nemcsak a teljes időszakban nőttek jelentősebben az áraknál, hanem éves szinten is felülmúlták a pénzromlást. Két kivétel ez alól 2004 és 2007 volt - írta a gazdasági napilap. A Napi Gazdaság összesítése szerint tíz év alatt a legtöbb hatóságilag szabályozott szolgáltatás ára hosszú távon az inflációval arányosan változott.
2008.07.15. 07:45
 
 
Melltartócsata Nagy-Britanniában
Melltartócsata dúl Nagy-Britanniában: a Busts 4 Justice (Mellek az Igazságért) nevű szervezet hevesen tiltakozik, hogy az extranagy melltartók drágábbak a kisebbeknél a Marks and Spencer áruházban. Mindössze két fontról van szó - 600 forintról - melltartónként, és - az áruház állítása szerint - az extrára szoruló hölgyek örömmel fizetik ki a csekély felárat, amely abból fakad, hogy több alapanyag kell a DD-s méretűnél is nagyobb melltartókhoz. A mellszervezet azonban azzal érvel, hogy más ruhák esetében nincs ilyen árkülönbség, a nagyobb is ugyanannyiba kerül, mint a kisebb, és követeli a melltartók egyenárazását. Harcukhoz már csaknem ezren csatlakoztak az interneten - zömmel nők.
2008.07.15. 07:30
 
 
Esküvői násznéppénz-automata
Esküvői pénzautomatát bérelhetnek a párok Izraelben, hogy az ajándékról esetleg megfeledkező násznép tagjai se jöjjenek zavarba. A gép révén ők is meg tudják ajándékozni a friss házasokat legalább pénzzel, ha van a bankkártyájukon, illetve betétjükön. Az automata bérlése egy alkalomra 24 ezer forintnyi összegbe kerül. A vendég bedugja a kártyáját és átutalja az ajándékösszeget az ifjú pár bankszámlájára. A pénz csak másnapra érkezik oda, az utalásról az elismervényt viszont azon melegében kiadja a gép. A cetlit borítékba lehet helyezni gratuláló sorokkal együtt és becsúsztatni a masina egy oldalrekeszébe, amelyet aztán kiüríthet a pár.
2008.07.15. 07:20
 
Pályamunkásokat gázolt el egy vonat a Ferencvárosban
Két pályamunkást gázolt el egy vonat hétfőn késő este a ferencvárosi pályaudvaron - tájékoztatta az MTI-t Megyeri László, az Országos Mentőszolgálat mentésvezetője. A balesetben az egyik pályamunkás életét vesztette, társát súlyos sérülésekkel szállították kórházba - mondta a mentésvezető. A rendőrség egyelőre vizsgálja a fél tíz előtt történt baleset körülményeit.
2008.07.15. 07:00
 
 
Gyorssegély kiosztásáról döntött a bogácsi képviselő-testület
Gyorssegélyeket oszt a dél-borsodi Bogács képviselő-testülete, miután hétfő kora délután vihar pusztított a településen - mondta Verhóczki Sándor polgármester az MTI-nek. A polgármester elmondta, hogy a felmérések szerint mintegy háromszáz ház sérült meg, némelyikben 20-30 ezer forintos, de akad olyan is, amelyikben milliós kár keletkezett. Lakásonként 20 ezer forint gyorssegély kiosztásáról döntött a testület, illetve azok elhelyezéséről, akiknek éjszakára el kellett hagyniuk otthonaikat.
2008.07.14. 21:26
 
 
Bush feloldja a tengeri olajfúrásokra vonatkozó elnöki moratóriumot
George Bush amerikai elnök hétfőn bejelentette, hogy feloldja a külső kontinentális talapzatban végezhető tengeri olajfúrásokra érvényes elnöki moratóriumot. A Fehér Házban bejelentett lépés nagyrészt szimbolikus jellegű, mert a tengeri olajfúrásokra vonatkozóan nemcsak az idősebb George Bush által 1990-ben elrendelt elnöki, hanem kongresszusi tilalom is érvényben van. Az amerikai törvényhozás 1981-ben vezette be, majd többször meghosszabbította a külső kontinentális talapzatban rejlő nyersolaj kiaknázásának tilalmát, és azóta sem mutat hajlandóságot a rendelkezés megmásítására.
2008.07.14. 21:02
 
Tagadja a vádakat a szudáni elnök
Hétfő esti nyilatkozatában tagadta az ellene a Nemzetközi Büntetőbíróságon (ICC) felhozott vádakat a szudáni elnök, és hangsúlyozta, hogy a bíróságnak nincs joghatálya országában. "A kezdetektől fogva mondtuk, hogy mi nem vagyunk tagjai a bíróságnak... a bíróságnak nincs joghatálya Szudánban" - mondta Besir az állami televízióban élőben közvetített kommentárjában. "Bárki, aki meglátogatta Dárfúrt, találkozott tisztségviselőkkel, felkutatta népeit és törzseit... tudja, hogy mindez (beleértve az etnikai tisztogatást) hazugság" - jelentette ki az elnök.
2008.07.14. 20:48
 
 
Pars kiváló eredménnyel nyert Görögországban
Pars Krisztián 81,36 méteres teljesítménnyel nyerte a férfi kalapácsvetést a görögországi Réthimóban rendezett atlétikai viadalon. A verseny honlapja szerint a világbajnoki ötödik magyar nehézatléta az első három sorozatban egyaránt 80 méter fölé jutott, s másodikra repítette legmesszebbre a kalapácsot, s a hatodik, utolsó körben - győzelme tudatában - már nem is állt a dobókörben. Pars mindössze 60 cm-rel maradt el a világ idei legjobb eredményétől, amelyet múlt csütörtökön a finnországi Lahtiban ért el.
2008.07.14. 20:17
 
Dutyiba kerülnek a nudizó strandolók Dubajban
Figyelmeztetésnek szánt akciósorozat keretében 79 nyugati turistát dugtak rács mögé az elmúlt két hétben a dubaji hatóságok, mert a tengerparton "szabados" viselkedésükkel úgymond zavarták a strandoló családokat. A konzervatív arab állam sejkségének mesés tengerpartja az utóbbi időben rendkívül népszerű célpontja lett a nyugati országokból érkező turistáknak. De ezrével élnek és dolgoznak is Dubajban az Európából és Ázsiából betelepedettek. Helyi lakosok panaszai nyomán a hatóságok határozott fellépésre szánták el magukat az ország törvényeire és hagyományira fittyet hányó külföldiek ellen, akik meztelenül napoznak, illetve egyéb módon botránkoztatják meg az arab lakosságot.
2008.07.14. 19:45
 
 
Taszári repülőtér: konzorciumépítő találkozó
Konzorciumépítő találkozót tartottak a taszári repülőtér hasznosításának támogatására Kolber István, a taszári reptérfejlesztés miniszterelnöki megbízottja kezdeményezésére hétfőn Budapesten. A Miniszterelnöki Hivatal kutatás-fejlesztési államtitkári posztját is betöltő politikus az eseményt követően közleményben tájékoztatta az MTI-t. A 23 külföldi és hazai cég képviselőjének részvételével megtartott konzultáción a miniszterelnöki megbízott az összefogást, az együttes pályázást szorgalmazta, ugyanis álláspontja szerint ez jelentene garanciát a fejlesztés sikerére és a munkahelyteremtésre.
2008.07.14. 19:39
 
 
U19-es labdarúgó Eb: győzelemmel kezdett a magyar csapat
Az U19-es magyar labdarúgó-válogatott győzelemmel mutatkozott be a csehországi Európa-bajnokságon, miután a nyitófordulóban 1-0-ra legyőzte Bulgária csapatát. Sisa Tibor együttese sikerével nagy lépést tett alapvető célkitűzése megvalósítása érdekében, miszerint legalább a csoport harmadik helyén végezzen, s ezzel kvalifikálja magát a jövő évi, egyiptomi korosztályos világbajnokságra. Eredmény: A csoport, 1. forduló: Magyarország-Bulgária 1-0 (1-0), Prága, Zizkov Stadion, 1000 néző. Gólszerző: Németh (11.).
2008.07.14. 19:30
 
Macedón felszólítás: Athén ismerje el a macedón kisebbséget
Macedónia azt követeli Athéntől, hogy ismerje el a görögországi macedón kisebbséget. Ezt tartalmazza az a levél, amelyet Nikola Gruevszki, a régi-új macedón miniszterelnök intézett görög kollégájához, Kosztasz Karamanliszhoz, s amelynek szövegét hétfőn tették közzé Szkopjéban. Görögország tagadja, hogy macedón nemzeti kisebbség élne határain belül.
2008.07.14. 18:59
 
Tour de France: Piepoli nyert a Pireneusok tetején
Az olasz Leonardo Piepoli nyerte a Pireneusok királyszakaszát a Tour de France országúti kerékpáros körversenyen, összetettben pedig az ausztrál Cadel Evans vette át a vezetést a luxemburgi Kim Kirchentől, de előnye mindössze egyetlen másodperc a szintén luxemburgi Frank Schleck előtt. A Pau és Hautacam közötti 156 km-es, tizedik etap végén két kiemelt kategóriás hegy várt a mezőnyre. A szakasz elején heten szöktek meg a mezőnytől, de ahogy elkezdődött az első, nevezetesen a Tourmalet-ra vezető emelkedő, az előnyük máris vészesen fogyni kezdett.
2008.07.14. 18:45
 
 
Barack Obama "finomította" Jeruzsálemmel kapcsolatos kijelentését
Barack Obama, a várható demokrata párti elnökjelölt "finomította" egy korábbi Jeruzsálemmel kapcsolatos kijelentését, arra hivatkozva, hogy helytelenül választotta meg a szavakat, amikor azt mondta: Jeruzsálemnek Izrael oszthatatlan fővárosának kell maradnia. Obama a CNN hírtelevíziónak adott vasárnapi interjúban kifejtette: a legnagyobb Izrael-barát lobbi, az Amerikai-Izraeli Közügyek Bizottsága (AIPAC) küldöttei előtt június elején tartott beszédével nem az volt a szándéka, hogy a palesztin-izraeli válság egyik legfontosabb státuskérdését előre meghatározza, mert abban az érintett feleknek kell majd megoldásra jutni a tárgyalások során.
2008.07.14. 18:39
 
MSZP: a Fidesz gazdaságpolitikai kommunikációját fejetlenség jellemzi
A hároméves költségvetés terve és a Matolcsy György által ismertetett gazdaságpolitikai koncepció mutatja, hogy az ország a Fidesz kormányzásával a legrosszabbra számíthat gazdasági és szociálpolitikai téren - mondta Szabó Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője hétfőn, Budapesten. A Fidesz által javasolt, három évre tervezett költségvetés és a szociális kiadások befagyasztása kijelöli azt az utat, amire Magyarországot a Fidesz kormányzása esetén vezetni kívánja - mondta sajtótájékoztatóján a szocialista országgyűlési képviselő kommentálva a Fidesz hároméves költségvetésről szóló javaslatát és a hétfői Népszabadságban Matolcsy Györggyel készült interjút.
2008.07.14. 18:32
 
Görögországban tizenöten megsérültek egy vonatbalesetben
Görögországban hétfőn tizenöten megsérültek, amikor egy személyvonat beleütközött olyan vagonokba, amelyek egy másik szerelvényről szakadtak le - közölték a hatóságok. A személyvonaton mintegy 500 ember utazott az északi Thesszalonikiből Athénba a reggeli órákban, amikor a baleset a görög fővárostól 200 kilométerre bekövetkezett. A mentőszolgálatoknak kétórai munkájukba került a mozdonyvezető kiszabadítása a roncsok közül - mondta el a görög állami vasúttársaság illetékese. A sérülteket kórházba szállították, de állapotuk nem súlyos.
2008.07.14. 17:15
 
 
Pamplonai bikafuttatás: 457 sebesült és egy halott a végső mérleg
457 résztvevő megsérült, egy néző pedig életét vesztette az idei bikafuttató fesztiválon Pamplonában - közölték az észak-spanyolországi város hatóságai. A július 6-án kezdődött fesztivál utolsó napján, hétfőn 37-en sérültek meg, köztük két brit és két dán turista. Az összesített listán szereplő 457 résztvevőből 42 életveszélyes sérüléseket szerzett. A sérültek közül legrosszabbul egy 37 éves spanyol járt, akit megtaposott egy bika és több csonttöréssel, mellkaszúzódással és lépszakadással ápolnak. Ugyancsak súlyos állapotban van egy 22 éves kaliforniai turista, akit a farán öklelt fel egy bika. Idén egyébként összesen négy embert ökleltek fel a bikák, héttel kevesebbet, mint 2007-ben.
2008.07.14. 16:29
 
 
Az SZDSZ nem tudja támogatni a hároméves költségvetés ötletét
Az SZDSZ szerint kívánatos, hogy a politikai pártok egyeztessenek a hosszabb távú, gazdaságpolitikai elképzelésekről, de a hároméves költségvetés ötletét a liberálisok nem tudnák támogatni - mondta Gulyás József, a liberális párt ügyvivője hétfőn az MTI-nek. A politikus emlékeztetett arra, hogy az SZDSZ már az Orbán-kormány idején - amikor a Fidesz-MDF-FKGP koalíció előállt a kétéves költségvetés ötletével - sem támogatta a parlament jogalkotói, döntéshozói, és ellenőrzési szerepét korlátozó javaslatot. Megjegyezte, hogy a javaslat motivációja nem értelmezhető, hiszen nehezen hihető, hogy a Fidesz arra készül, hogy hároméves költségvetést szavazzon meg a szocialistákkal.
2008.07.14. 16:22
 
Rugalmas munkarend Pekingben az olimpiai csúcsforgalom csökkentésére
Rugalmas munkarendet vezetnek be a pekingi állami vállalatoknál július 20. és szeptember 20. között az olimpiai csúcsforgalom csökkentésére. Az olimpia és a paralimpia idején az alapszolgáltatásokat nyújtó intézmények alkalmazottainak továbbra is 9 és 17 óra között kell dolgozniuk, azonban a többi vállalatnál fél órával később kezdődik, és ennek megfelelően fél órával tovább tart a munkaidő. A nagyobb áruházak pedig reggel 10 órától este 10 óráig, vagy még tovább tartanak nyitva - jelentette be a pekingi kormányzat.
2008.07.14. 15:50
 
 
Fidesz: a kormány egészségügyi reformja valójában deform
A Fidesz szerint ma már tudható, hogy az egészségügyben 2006 óta zajló reform valójában deformitást okozott a teljes egészségügyi ellátásban - mondta Pesti Imre, az ellenzéki párt szakpolitikusa hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón. A politikus szerint a helyi megbetegedési és halálozási mutatók figyelembe vétele nélküli, "egyfajta geometriai reform" történt, "hiszen körzővel kirajzoltak ötven kilométeres köröket, amelyek közepébe kijelölték az úgynevezett súlyponti kórházakat".
2008.07.14. 15:17
 
 
Meghalt a világ legidősebb bloggere
108 éves korában elhunyt Olive Riley, a legidősebbként számon tartott blogszerző a világon. Az 1899-ben született ausztrál asszony egy június végi blogposztban makacs náthára panaszkodott, a 75. bejegyzést pedig már egy barátja írta meg: "Olive Riley szombaton békében elment. Gyászolja az interneten szerzett ezernyi barátja és a több száz rokon és leszármazott." A www.worldsoldestblogger.blogspot.com alatt vezetett blogból kiderül, hogy Riley felnevelt három gyereket és egyebek mellett volt szakács és bárhölgy is. Utolsó éveit egy idősotthonban töltötte Sydney-ben, és a blogja révén világszerte megismerték a nevét.
2008.07.14. 15:14
 
 
A békési gazdák kedden ismét dinnyét borítanak az Auchan elé
Dinnyével megrakott teherautókkal ismét Budapestre indulnak a békési gazdák kedden hajnalban, hogy tiltakozzanak az Auchan áruházlánc alacsony fogyasztói ára ellen - közölte Karsai József (MSZP), a dél-békési térség országgyűlési képviselője hétfőn az MTI-vel. A termelők azért demonstrálnak, mert elégedetlenek a felvásárlók által kínált 16-22 forintos átvételi árral. Legalább 60 forint körüli átvételi árat kellene kapniuk ahhoz, hogy az önköltségük megtérüljön, és legalább 10 százalékos hasznuk is legyen - mutatott rá Karsai József.
2008.07.14. 15:02
 
 
APEH-razzia volt a Hegyalja Fesztiválon
Az adóhatóság ellenőrei a pénzügyőrség és a rendőrség embereivel közösen tartottak helyszíni ellenőrzést a vasárnap befejeződött Hegyalja Fesztiválon, a szabálytalanul munkájukat végző kereskedők összesen kétmillió forint bírságra számíthatnak - tájékoztatta az APEH Észak-magyarországi Regionális Igazgatósága az MTI-t hétfőn. A harmincegy vizsgálat csaknem felénél valamilyen hiányosságot, szabálytalanságot találtak a revizorok, akik összességében kétmillió forint bírságot szabtak ki. A tájékoztatás szerint a fagylaltosok, lángososok, egyéb kereskedők többsége automatikusan nyugtát és kérésre hibátlan számlát, szabályosan kitöltve mutattak be.
2008.07.14. 14:57
 
 
Melegfesztivál: már 16 büntetőügy van folyamatban az ügyészségen
Már 16 büntetőügy van folyamatban a Budapesti Nyomozó Ügyészségen a július 5-én történt eseményekkel kapcsolatban - közölte a Fővárosi Főügyészség sajtóirodája. Mint az MTI megkeresésére küldött válaszlevélből kiderül: bizonyos ügyekben több gyanúsított is szerepel, más eljárások ismeretlen tettesek ellen indultak. A BRFK közölte, hogy újabb garázdasággal gyanúsítottakat azonosított és fogott el a rendőrség nyomozócsoportja azok közül, akik megzavarták a Meleg Méltóság Menetét. A rendőrök még vasárnap állítottak elő budapesti lakásáról egy 15 éves fiatalembert, aki a Városligeti fasoron kukákat borított fel, a Kós Károly sétányon pedig az út menti virágágyásokba vezetett öntözőberendezés csöveit több társával együtt az úttest közepére húzta.
2008.07.14. 14:54
 
 
FTC: új kampány a szurkolók visszahódításáért
Új kommunikációs kampányt kezdett az FTC a futballszurkolók visszahódításáért. Rieb György elnök elmondta, hogy hosszú "vergődés" után a tulajdonosokkal együtt először állhatnak örömmel a sajtó nyilvánossága elé, s nem csupán az új kampány meghirdetése, illetve a Sheffield United esti vendégjátéka miatt, hanem azért is, mert a klub tartozásainak 85-90 százalékát sikerült kiegyenlíteni. Várhatóan augusztus 10-15-ig a fennmaradó részt is kifizetik. Rieb jelezte, hogy az adósságok rendezése után 500 millió forintja marad az egyesületnek, amit szeretnének befektetni, a befolyó összegből pedig a szakosztályok működését támogatnák.
2008.07.14. 14:42
 
 
Küszöbön Európa idei legnagyobb vállalatfelvásárlása
A magyarországi érdekeltséggel is rendelkező német Continental autóipari beszállító megvásárlására készül a világ legnagyobb gördülőcsapágy-gyártója, a bajor Schaeffler-csoport. A puhatolózó tárgyalások már megkezdődtek, ha létrejön az ügylet, akkor 10 milliárd euróra tehető értékével Európában az idei legnagyobb vállalatfelvásárlása lesz, főként úgy, hogy a bajor vállalat a Continental 11 milliárd eurós adósságát is átvállalja. A tárgyalásokról egyelőre nem ismeretesek részletek, csupán annyit közöltek a két vállalatnál, hogy megkezdődtek az egyeztetések.
2008.07.14. 14:13
 
 
Véget ért a főváros közrendjének javításáért elrendelt ellenőrzési akció
Véget ért a főváros közrendjének és közbiztonságának javításáért elrendelt hatnapos fokozott ellenőrzési akció, a rendőrség és a társszervek összesen mintegy 31 millió forintnyi bírságot szabtak ki - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A hatnapos akció három napja június végére esett, a másik három nap ellenőrzéseit pedig július 8-án, 9-én és 12-én tartották. Az akció célja egyebek mellett a színesfémlopások és az illegális színesfém-kereskedelem felszámolása, a járművezetők és járműveik ellenőrzése, a turistákat érintő jogsértő cselekmények megelőzése, a jogsértő tevékenységet folytató munkavállalók és munkáltatók kiszűrése, az illegális eredetű termékek kivonása a forgalomból, valamint a koldulók elleni fellépés volt.
2008.07.14. 13:30
 
 
Postamacska
Véletlenül elpostázta a macskáját is egy csomagban a rokonainak egy nő Németországban. Miközben különféle ajándékokat rakott egy nagyobb dobozba, magyaros nevű macskája, Janosch egy óvatlan pillanatban beszökkent és elbújt a küldeményben. 700 kilométerrel odébb, két nap múlva bontották ki a csomagot, amelyből igen nyugodt hangulatban szökkent ki a kandúr. A rokonok gondolták, hogy Janosch nem tartozik az ajándékok közé, és telefonon hamar tisztázódott a dolog. A macska gazdasszonya amúgy nem kereste a kandúrt, mert az máskor is napokra elbitangolt, a dobozos élet pedig nincs ellenére: sokszor megbújik bennük és autózni is szeret, így az utazás egyáltalán nem viselte meg.
2008.07.14. 13:00
 
 
Házasság boldogsági verseny fél disznóért
Házasság boldogsági versenyt tartottak Nagy-Britanniában a hét végén, a díj egy fél disznó volt. A viadal elég régi, egészen a XII. századig nyúlik vissza, Geoffrey Chaucer is említést tesz róla Canterburyi meséiben. Nincs minden esztendőben, az olimpiához hasonlóan csak 4 évente rendezik meg - véletlenül épp az olimpia évében, de nem olimpiai versenyszám. Az idén öt pár győzködte a zsűrit - amely afféle esküdtszéki bíróságutánzat - arról, hogy ők a legboldogabb házasok. Csak olyanok indulhatnak, akik legalább egy éve és egy napja már házasok. Az esküdtszék amúgy igen kiegyensúlyozott nemi téren: 6 hajadonból és 6 legényből áll.
2008.07.14. 12:44
 
 
Több mint 140-szer riasztották a tűzoltókat országszerte
Országszerte több mint 140-szer riasztották a tűzoltókat a hétfői vihar miatt, az esetek többségében fákat döntött ki az erős szél, de a betörő víz is gondokat okozott; személyi sérülés sehol nem történt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője. Jellemzően a nyugati, délnyugati országrészben tombolt a vihar, amely Zala, Veszprém, Somogy, Fejér és Pest megyét érintette - mondta Szentes György, hozzátéve, hogy senkit nem kellett kitelepíteni.
2008.07.14. 12:35
 
 
Magyar Gripen vadászgép is repült a párizsi díszszemlén
Francia vadászgépekkel kötelékben repülve nyolc európai, köztük a magyar légierő egyik Gripen vadászgépe nyitotta meg hétfőn a francia nemzeti ünnep alkalmából a hagyományos katonai díszszemlét Párizsban. Nicolas Sarkozy francia államfő meghívására a vasárnap este Párizsban megalakult Unió a Mediterrán térségért nevű szervezet több, mint negyven állam- és kormányfője, köztük Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a Concorde téren elhelyezett dísztribünről gyönyörű, napsütéses időben tekintette meg a katonai parádét, melynek díszvendége idén Ban Ki Mun ENSZ-főtikár volt.
2008.07.14. 12:26
 
 
Csökkent az eladott új gépkocsik száma az első félévben
Az eladott új személygépkocsik száma 1,4 százalékkal csökkent az idei első félévben az egy évvel korábbihoz képest, továbbra is a Suzuki a legkelendőbb - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete. Az első tíz helyen ugyanazok a márkák, illetve gyártók szerepelnek idén is, mint tavaly, viszont a Volkswagen az ötödik helyről a negyedikre ugrott előre, helyet cserélve a Skodával, a Chevrolet pedig a kilencedik helyről lépett előre eggyel.
2008.07.14. 12:23
 
 
88 ezer fesztiválozó a Balaton Soundon
Hétfőn reggel véget ért a négynapos Balaton Sound fesztivál Zamárdiban. A rendezvényen összesen 88 ezren vettek részt, ezzel a fesztivál nemcsak a balatoni régió legjelentősebb, de egyben Magyarország egyik legnagyobb fesztiváljává nőtte ki magát - nyilatkozta Vető Viktória, a főszervező Sziget Kft. sajtófőnöke az MTI-nek hétfőn. Kiemelte: a hazai fesztiválszervezés történetében először fordult elő, hogy már a kapunyitás előtt egy nappal teltházat jelentettek a szervezők, elővételben elkelt ugyanis minden jegy. A teltház bejelentése után internetes aukciókon 50.000 forintért is kínálták az egyébként 7000 forintos napijegyeket.
2008.07.14. 12:10
 
 
Az egész országban felfüggesztették a vasutassztrájkot
Felfüggesztették a sztrájkot; kedden üzemkezdetre áll teljesen helyre a forgalom a vasútvonalakon. A VDSZSZ mindenütt felfüggesztette a munkabeszüntetést hétfőn 13 órától - mondta Bárány Balázs, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének alelnöke hétfőn. Sigulinszki Tibor, a MÁV Zrt. szóvivője megerősítette, hogy a felfüggesztésről a szakszervezetek tájékoztatták a munkaadót. Elmondta: az InterCity forgalom várhatóan hétfőn délután 3 óra után áll helyre, 18 óra után már kiszámítható menetrendszerinti forgalom lesz a budapesti elővárosi közlekedésben is. A távolsági és nemzetközi járatoknál valószínűleg kedden reggel üzemkezdetre áll csak helyre a teljes forgalom.
2008.07.14. 11:14
 
 
Létrejön a világ legnagyobb söripari vállalata
Az Anheuser-Busch Cos Inc amerikai sörgyártó hétfőn megerősítette azokat a lapjelentéseket, hogy elfogadta riválisa, a belga InBev NV 52 milliárd dolláros felvásárlási ajánlatát, és ennek eredményeként létrejön a világ legnagyobb söripari vállalata. A The Financial Times és a The Wall Street Journal arról számolt be, hogy az Anheuser igazgatótanácsa vasárnap este hagyta jóvá a belga-brazil társaság részvényenként 70 dollárt kínáló vételi ajánlatát. Ez a 70 dollár 5,2 százalékkal több, mint amennyi az amerikai vállalat részvényeinek pénteki záróárfolyama volt a New Yok-i tőzsdén. A két sörgyártó egyesüléséből létrejövő új vállalat - az Anheuser-Busch InBev - éves szinten 460 millió hektoliter sört értékesít, és árbevétele eléri majd a 36 milliárd dollárt.
2008.07.14. 09:56
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay maradt a 14. helyen
Szávay Ágnes továbbra is a 14. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján annak ellenére, hogy a múlt heti, budapesti tornán már az első, nyolcaddöntős mérkőzése után búcsúzott. Az elődöntős Arn Gréta már a 145., egy hete még a 180. volt. Az élen továbbra is a francia nyílt bajnokságon győztes szerb Ana Ivanovic áll. Női világranglista: egyes: 1. ( 1.) Ana Ivanovic (szerb) 3828 pont 2. ( 2.) Jelena Jankovic (szerb) 3685 3. ( 3.) Marija Sarapova (orosz) 3626 4. ( 4.) Szvetlana Kuznyecova (orosz) 3455 5. ( 5.) Serena Williams (amerikai) 3126 14. (14.) Szávay Ágnes 1694 15. (15.) Marion Bartoli (francia) 1420 ...126. (121.) Czink Melinda 282 ...145. (180.) Arn Gréta 228 ...182. (182.) Nagy Kyra 159.
2008.07.14. 09:08
 
 
A MÁV szerint kifulladni látszik a vasutassztrájk
A szakszervezet szerint sikeres a vasutassztrájk, a MÁV javuló forgalmi helyzetről tájékoztat. Gaskó István, a VDSZSZ elnöke az MTI-nek nyilatkozva sikeresen megszervezettnek értékelte a sztrájkot. A MÁV Zrt. adatai szerint a forgalom területén a nappali műszakban a vasutasok 98 százaléka felvette a munkát, így Budapesten valamennyi főpályaudvar fogad és indít vonatokat, de a távolsági és IC-járatok egyelőre még nem teljes körűen közlekednek - közölte a MÁV hétfőn. A közlemény szerint a nappali műszakba beosztott 2.549 forgalomirányításban részt vevő munkatárs közül 2.502 fő vette fel a munkát. A vasúttársaság szerint a sztrájk kifulladni látszik, az előzetes jelek erről árulkodnak.
2008.07.14. 08:55
 
 
Zöldesküvőt tartottak Londonban
Zöldesküvőt szervezett magának egy környezetbarát fiatal pár Londonban: a szertartásra a brit főváros metróján utaztak. Stefanie Schmiedel és Robert Gray, valamint a meghívott vendégsereg a külvárosból metrón utazott be a London központjában lévő Marylebone kerület anyakönyvi hivatalába. Először kerékpáron akartunk menni, a metró végül kompromisszum volt" - idézte az ifjú férjet a BBC. Az ara ruhája is környezetbarát volt, újrafelhasználható anyagból készült, a jegygyűrűt sem újonnan vették, és az esküvői vacsora menüjét is újrafeldolgozott papírra nyomták. Hogy minden a lehető legkörnyezetbarátabb legyen a vacsorához a helyi termelők által szállított termékeket használták fel, és az esküvői torta is biotermék volt.
2008.07.14. 08:21
 
 
Ismét narancssárga riasztást adott ki az OMSZ Nyugat-Dunántúlra
A vasárnapi vihar után ismét narancssárga riasztást adott ki a Nyugat-Dunántúlra az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn hajnalban. A meteorológusok szerint felhőszakadásokra és jégesőre is lehet számítani. A meteorológiai szolgálat jelentése szerint kezdetben főként a Dunántúlon, majd az ország keleti felén is zivatarokra, felhőszakadásra és jégesőre lehet számítani. Az esőt viharos, 60-90 km/órás szél kísérheti. A viharos időjárás mellett az UV-B sugárzás is nagyon erős lesz hétfőn - derül ki az OMSZ előrejelzéséből. Eközben a vasárnapi vihar okozta károkat hétfő hajnalra sikerült elhárítaniuk a tűzoltóknak - mondta Szentes György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője.
2008.07.14. 07:45
 
 
Venezuelai hölgy lett az idei világszépe
Miss Venezuela, a 22 éves Dayana Mendoza lett 2008 világszépe a Vietnam déli részén fekvő fürdőhelyen, Nha Trangban rendezett versenyen. A Miss Universe 2008 győztese, aki a japán Mori Rijo örökébe lép, kolumbiai, dominikai, orosz és mexikói vetélytársát előzte meg. A 80 fős mezőnyben a legjobb 15 közé Dammak Jázmin, a Miss Universe Hungary 2008 győztese is bekerült, de a tízes döntőbe már nem. A 178 centiméter magas új világszépét, akit korábban hazájában egy időre elraboltak, azután koronázták meg, hogy válaszolt egy, a férfiak és a nők közötti különbséget firtató kérdésre. "A férfiak azt hiszik, hogy két pont között a leggyorsabb az egyenes út. A nők tudják, hogy a leggyorsabban célhoz írni lavírozva lehet" - hangzott Dayana elmés felelete.
2008.07.14. 07:35
 
 
Vasutassztrájk: akadozik a közlekedés a fővárosi pályaudvarokon
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) hétfő nulla órától folytatja a február elsején kezdett és azóta többször, legutóbb április 7-én felfüggesztett sztrájkját. Emiatt az ország több pontján akadozik a vonatközlekedés. Az egyeztetések hétfőn tíz órakor folytatódnak. A MÁV sajtófőnöke szerint Budapesten a Keleti és a Nyugati pályaudvaron nem áll a vonatközlekedés a vasutassztrájk miatt, a VDSZSZ vezető ügyvivője azonban azt közölte, hogy a jelentősebb vonatok egyetlen fővárosi fejpályaudvaron sem közlekedtek hétfő reggel. Az MTI tudósítója a helyszíneken azt tapasztalta, hogy a Déliben áll a forgalom, a Keleti és a Nyugati pályaudvaron akadozik a közlekedés.
2008.07.14. 07:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344[2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista