2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Húsz millió forint értékű kábítószerfogás Hegyeshalomnál
Mintegy húsz millió forint értékű kábítószert foglalt le a vámhatóság szombat este Hegyeshalom térségben két magyar rendszámú autóban - tájékoztatta az MTI-t a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokság szóvivője vasárnap. Szombaton, az esti órákban a bűnügyi információk alapján két magyar rendszámú személygépkocsiban utazó három magyar állampolgárt igazoltattak a vámnyomozók. Hozzátette: az egyik gépkocsi átvizsgálásakor a kábítószerkereső kutya a pótkeréknél jelzett, s a nyomozók meg is találták az ott elrejtett 1,4 kilogramm marihuánát, és az 1,2 kilogramm kokaint. A másik gépkocsiban utazó nő fehérneműjében pedig 5,5 gramm kokain került elő- mondta Sipos Jenő.
2008.08.10. 12:59
 
 
Fidelitas: a kórházbezárásokért is Gyurcsány a hibás
A Fidelitas szerint a kórházbezárásokért és az egészségügy rossz állapotáért is Gyurcsány Ferenc a hibás - mondta Kérdő Zsuzsa, a Fidesz ifjúsági szervezetének alelnöke. Az egyik oldalon hatalmas pénzkidobást lehet látni a kormány részéről, a másikon nagyon sok pénzhiányból adódó probléma kerül a felszínre. A kórházbezárás, a gyógyszerhiány, az ágyszámcsökkentés mindennapos problémává vált Magyarországon - tette hozzá Kérdő Zsuzsa a bezárt Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet előtt tartott sajtótájékoztatón. Radnóti Ákos, a győri Fidelitas elnöke szerint az egészségügyi reform kudarcba fulladt, egyre rosszabb az egészségügyi ellátás, egyre nehezebb helyzetbe kerülnek az egészségügyi dolgozók is.
2008.08.10. 11:30
 
 
Nem heroin okozta a szombaton kábítószerező öt fiatal eszméletvesztését
Az elvégzett vizsgálatok szerint nem heroin okozta a keceli diszkóban szombaton eszméletét vesztő öt fiatal rosszullétét, de mindannyian kábítószert fogyasztottak; vasárnap egy fiatal elhagyhatta a kórházat, kettő délután hazamehet - közölte a rendőrség az MTI-vel. Kizárható, hogy összefüggés lenne az elmúlt napokban, Budapesten és Miskolcon halállal végződött kábítószer fogyasztás és a keceli eset között - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A kórházba került fiatalok szervezetében különféle szereket mutattak ki az eddig elvégzett vizsgálatok - fűzte hozzá a szóvivő.
2008.08.10. 11:00
 
 
Torlódás alakult ki Hegyeshalomnál és Röszkénél
Hegyeshalomnál burkolatjavítás miatt, míg Röszkénél a török és a szerb átutazók miatt alakult ki torlódás az elmúlt órákban - tájékoztatta az MTI-t a rendőrség. Három kilométeres kocsisor torlódott fel vasárnap reggel Hegyeshalomnál a belépő oldalon - közölte Kocsis Tünde alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. A határ közvetlen közelében zajló burkolat felújítás miatt egy pályatestre szűkül a forgalom. Jelentősen lassítja a közlekedést, hogy az érintett pályaszakaszon mindkét irányú közlekedést a jobboldali pályára terelték, a rendőrség a helyszínen irányítja a forgalmat, s a lehetőségekhez képest igyekszik lazítani a torlódást - mondta.
2008.08.10. 10:15
 
 
Grúzia kivonta csapatait Dél-Oszétiából
Orosz katonai források cáfolták vasárnap Grúziának azt az állítását, hogy kivonta katonáit a szakadár Dél-Oszétiából, ahol az orosz erőkkel vívtak harcot azért, hogy ellenőrzés alá vonják a szeparatista terület fővárosát, Chinvalit. Sota Utiasvili grúz belügyminisztériumi szóvivő kijelentette, hogy az orosz erők heves tüzérségi tüzében kivonták erőiket a térségből. Egy csapatokat szállító és nehéz tüzérséget vontató grúz katonai konvoj kivonult Dél-Oszétiából. A grúz polgári lakosságot ért súlyos áldozatok miatt a grúz erőket teljes mértékben kivonták - tette hozzá. Iakobasvili, az újraegyesítés államminisztere ugyanakkor azt mondta, hogy a grúz erők csupán Chinvalit hagyták el, hogy megváltoztassák helyzetüket, de Dél-Oszétiában maradnak.
2008.08.10. 08:15
 
Inkább a halál, mint a szexuális zaklatás
A tolakodó udvarlók elől menekülve akár életveszélybe is sodorhatják magukat a halnőstények: a Poecilia reticulata nevű guppifaj nőstényei a hímek elől a folyó mélyebb részeire úsztak a csendes-óceáni Trinidad szigetén, holott ott ragadozó halak leselkednek rájuk. Az Exeteri Egyetem biológusa, a kutatást végző Darren Croft és csapata a Biology Letters című szaklapban úgy fogalmaz, hogy a nőstények inkább vállalták a halál nagyobb kockázatát, mint hogy a hímek molesztálják őket. Ilyen viselkedést még sosem tapasztaltak e faj körében.
2008.08.10. 07:32
 
 
Peking 2008, vízilabda: Magyarország-Montenegró 10-10
Döntetlennel kezdte szereplését a pekingi olimpián a címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott: Kemény Dénes csapata az A csoport rangadóján 10-10-et játszott az újdonsült Európa-bajnok montenegróiakkal. Eredmény: férfiak, A csoport, 1. forduló: Magyarország-Montenegró 10-10 (3-3, 3-1, 2-4, 2-2) Jingtung Uszoda, 2500 néző, v: Margeta, Caputi (szlovén, olasz) góldobók: Benedek, Kásás, Varga Dénes 2-2, Molnár, Madaras, Biros, Kis G. 1-1, illetve Janovic 4, Ivovic, Gojkovic 2-2, Uskokovic, Jokic 1. A magyar válogatott legközelebb kedden játszik, magyar idő szerint reggel 8 órától a görögök ellen száll vízbe.
2008.08.10. 06:28
 
 
Életfogytiglani börtön pizzával
Életfogytiglani börtönbüntetése mellé pizzát kapott az ítéletében egy 33 éves gyilkos az amerikai Oregon államban. A férfi két éve egy kamiont vásárolt, majd lemondta a rendelést, de a cég tulajdonosa nem akarta visszafizetni a pénzt - mire dühében a vevő a cég oregoni székhelyére utazott, hogy lelője a tulajt, azonban összetévesztette egy másik férfival és azt ölte meg. A gyilkos annak fejében, hogy két alkalommal felmentést kap a börtönkoszt alól, peren kívüli eljárásban elismerte bűnösségét. A bíró elfogadta a költségkímélő ajánlatot, és egy gyorsétkező étteremláncnál engedélyezett a rab számára teljes menüt a szerdai ítélet előtt és után, sültcsirkével és pizzával. Az ínyencfalatok árát az elítélt és ügyvédje állta.
2008.08.10. 06:01
 
 
Egész életét árulja egy brit arisztokrata
Az eBay aukciós portálon árulja címét és birtokát "a Warleigh udvarház excentrikus lordja" - ahogy magát nevezi - és már 4 millió fontos (1,2 milliárd forint) ajánlatot is kapott. Eddig 171-en licitáltak. Az 58 éves David Piper azzal magyarázza az internetes árusítást, hogy kiderült: prosztatarákja van, és a kór kezeltetésére Londonba kíván költözni. A Plymouth közelében lévő kilencszobás udvarházból "pompás kilátás nyílik a La Manche-csatornára". A vevő megkapja a lord kortárs művészeti gyűjteményét és két Bentley autóját is. A portál leírása szerint a birtok 5-6 millió fontot ér, az árverés hétfőn délután zárul.
2008.08.10. 05:04
 
 
A Budapest Airportot is sújtja a légi közlekedés válsága
A Budapest Airportot is sújtja a magas üzemanyagárak miatt gyorsan romló légi közlekedési iparági helyzet, ami forgalom csökkenést bevételkiesését okoz, új kedvezményeket azonban nem nyújt a BA a légitársaságoknak. Szollár Domokos szóvivő az MTI-nek kifejtette, hogy a repülőtér üzemeltetőjét nemcsak a spórolásra kényszerült légitársaságok járattörlései, hanem a magyar gazdasági helyzet is sújtja. Az elmúlt egy-két évben nem nőtt a belföldi kereslet, a piac gyengesége miatt a SkyEurope diszkont légitársaság el is hagyta a magyar piacot.
2008.08.10. 04:16
 
 
Peking 2008: Cseh László az olimpia első magyar érmese
Cseh László 4:06.16 perces Európa-csúccsal második lett a 400 m-es vegyesúszás döntőjében a 4:03.84-es világcsúccsal győztes amerikai Michael Phelps mögött a pekingi olimpián. A vasárnapi fináléban a nyolc ötkarikás aranyérem begyűjtésére törekvő Phelps első számában első sikerét úgy aratta, hogy elképesztően nagyot javított az általa 4:05.25-tel 2008. június 29. óta tartott rekordján. Cseh saját kontinentális csúcsát adta át a múltnak, korábbi legjobbja 4:07.96 volt, ezt idén június 14-én úszta a franciaországi Canet-en-Roussillonban. A döntő másik magyar szereplője, Kis Gergő a hatodik helyen végzett 4:12.84-gyel.
2008.08.10. 04:13
 
A BNV-vel nyílik a megújult Budapesti Vásárközpont
A tervezett átadás előtt egy évvel, már az idén szeptemberben fogadja a kiállítókat a 22 millió eurós beruházás nyomán megújult Hungexpo Budapesti Vásárközpont - közölte hírlevelében a kiállításszervező társaság. A Hungexpo Vásár és Reklám Zrt. vevője, a francia GL Events a 2005-ben kötött privatizációs szerződésében vállalt 20 millió eurós, azaz mintegy 5 milliárd forintos fejlesztést a Budapesti Vásárközpontban. A befektető vállalta, hogy a cégvásárlást követő öt évben 5 milliárd forint értékű beruházást hajt végre a vásárváros területén, míg a második ötéves időszakban újabb 2,5 milliárd forintot fordít fejlesztésre.
2008.08.10. 04:09
 
Az utolsó engedélyre vár a radioaktívhulladék-tároló
A Paksi Atomerőműből származó kis- és közepes aktivitású atomhulladék végső elhelyezésére szolgáló Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló már csak az utolsó, a felszíni létesítmények üzemeltetési engedélyre vár, és annak birtokában megkezdődhet a mintegy háromezer darab hordó ideiglenes tárolása a technológiai épületben - mondta el Hegyháti József, a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Non-profit Kft. (RHK) ügyvezető igazgatója. Hozzátette: a kormány a beruházást nemzetgazdasági szempontból fontosnak minősítette, így az engedélyező hatóságoknak összehangoltan és szoros határidő alatt kell elbírálniuk a kérelmeket.
2008.08.10. 04:07
 
 
Eredmény nélkül zárult az ENSZ BT ülése
Az ENSZ Biztonsági Tanácsának tagjai - immár harmadszor - eredmény nélkül távoztak szombaton a szakadár grúziai területről, Dél-Oszétiáról tartott ülésükről, amelynek célja nyilatkozat elfogadása lett volna a Grúzia és Oroszország között megkötendő fegyverszünetről. "Arra a következtetésre jutottunk, hogy nehéz, sőt lehetetlen közös alapot találni egy nyilatkozathoz - jelentette ki újságírók előtt a belga Jan Grauls, a BT soros elnöke. "Világos, hogy a konfliktus jelenleg Grúzia más régióira, elsősorban Abháziára is átterjed" - tette hozzá Grauls. Az orosz ENSZ-nagykövet viszont kijelentette, a tűzszünet nem megoldás.
2008.08.10. 00:24
 
Azerbajdzsán leállítja az olajszállítást két grúziai kikötőből
A szakadár grúziai területen, Dél-Oszétiában dúló harcok miatt Azerbajdzsán leállította a kőolaj és kőolajtermékek szállítását két grúziai kikötőből - jelentette be szombaton a SOCAR azerbajdzsán energiaipari vállalat. Péntek éjszaka óta Szuhumi és Kulevi kikötőjébe, sem onnan nem érkeztek szállítmányok - közölte Rovnag Abdullayev, a SOCAR vezetője az azeri televízióban. A SOCAR a két grúziai kikötőn keresztül exportál nyersolajat és kőolajipari termékeket. Abdullayev közölte: vasárnap a BP brit kőolajipari céggel együtt áttekintik a helyzetet.
2008.08.10. 00:15
 
 
Tbiliszi szerint orosz hadihajók tartanak Grúzia felé
Orosz hadihajók tartanak Grúzia felé - mondta szombaton Jekatyerina Tkeselasvili grúz külügyminiszter, akinek az országa fegyveres konfliktusban áll Oroszországgal a szakadár grúziai terület, Dél-Oszétia miatt. "Megerősített orosz forrásból tudjuk, hogy az orosz hadiflotta közeledik a grúz partokhoz" - jelentette ki a miniszter asszony telefonos sajtótájékoztatóján. A fekete-tengeri orosz flotta sajtóosztálya nem kommentálta az értesülést. A francia hírügynökség egyik tudósítója szombaton szemtanúja volt annak, hogy legkevesebb egy hadihajó - a Moszkva cirkáló - elhagyta az ukrajnai Szevasztopol kikötőjét, ahol a fekete-tengeri orosz flotta állomásozik.
2008.08.10. 00:10
 
 
Oroszország hadműveletei kihatással lehetnek az EU-val való kapcsolataira
Az Európai Unió francia elnöksége Brüsszelben kiadott közleményében arra figyelmeztetett, hogy Oroszország Grúzia elleni hadműveletei kihatással lehetnek az Európai Unió és Moszkva közötti kapcsolatokra és Moszkvának tiszteletben kell tartania Grúzia határait. Nicolas Sarkozy francia elnök válságmegoldó tervet javasol, amely három kérdést foglal magában: "az ellenségeskedések azonnali beszüntetését, Grúzia szuverenitásának és területi épségének tiszteletben tartását és a korábbi helyzet visszaállítását a terepen" - áll a francia elnöki hivatal által Párizsban kiadott közleményben. Az EU francia elnöksége bejelentette: a jövő hét elején összeül a külügyminiszterek tanácsa.
2008.08.10. 00:00
 
Putyin szerint Grúzia halálos csapást mért saját területi integritására
Dél-oszétiai fellépésével Grúzia bűncselekményt követett el tulajdon népe ellen, és halálos csapást mért saját területi integritására - jelentette ki Vlagyikavkazban az orosz miniszterelnök. Vlagyimir Putyin, aki a pekingi olimpiai játékok megnyitó ünnepségének megtekintése után hazafelé tartva, az eredeti terveket megváltoztatva érkezett az Oroszországhoz tartozó Észak-Oszétia székhelyére, helyi vezetőkkel találkozva védelmébe vette a dél-oszétiai orosz beavatkozást. Egyúttal felszólította Grúziát, hogy haladéktalanul vessen véget a szakadár terület elleni "agressziónak".
2008.08.09. 21:50
 
Peking 2008: Grúzia visszaléphet az olimpiai szerepléstől
A Grúz Olimpiai Bizottság tájékoztatása szerint a 35 fős küldöttség visszaléphet a pekingi szerepléstől, a hazájukban kirobbant fegyveres összecsapások miatt. "Nem tudjuk még, hogy mi történik, de gondolkodunk a visszalépésen. A végső döntést Mihail Szaakasvili államfő hozza meg" - mondta Giorgi Tchanishvili, a küldöttség szóvivője. A Pekingben tartózkodó grúz sportolók közleményben ítélték el az eseményeket, és a Nemzetközi Olimpiai Bizottsághoz (NOB) fordultak.
2008.08.09. 18:53
 
 
EIC: a romáknak munkára és oktatásra van szükségük
A romáknak elsősorban munkahelyteremtésre és oktatásra van szükségük - hangzott el az Európai Integrációs Cigányszövetség (EIC) rendezvényén, a Tolna megyei Tamásiban. A Tolerancia Napja című tanácskozást, amelyen több jobboldali politikus, valamint hat megye cigány kisebbségi önkormányzatának elnöke is részt vett, azért rendezték, mert "Brüsszelben és a magyar parlamentben csak beszélnek arról, hogy mi a jó a cigányoknak, de őket erről nem kérdezik meg" - mondta Kamarás István, az EIC elnöke. Széles Gábor, a Videoton Műszertechnika Zrt. elnök-vezérigazgatója rendkívül fontosnak tartja, hogy a cigányság számára munkahelyeket teremtsenek.
2008.08.09. 17:45
 
 
Csökken a frekvencia-lekötés- és használat díja
A mobiltelefon hálózatok üzemeltetőinek 34 százalékkal kevesebb díjat kell fizetniük a harmadik negyedévtől a frekvencia-lekötés és használat után. Az rendeletnek köszönhetően a szolgáltatók várhatóan bővítik kapacitásaikat, elsősorban az eddig gazdaságosan le nem fedhető területeken. A Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium (KHEM) pénteken, arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a díj mértéke nagymértékben függ a szolgáltatók által telepített bázisállomások számától, amely meghatározza a szélessávú mobil-internet eléréssel lefedett területek méretét.
2008.08.09. 17:09
 
 
Hatástalanították a Margit hídnál talált bombát
Hatástalanították annak az orosz rombolóbombának a gyújtószerkezetét, amelyet a Margit híd közelében találtak - közölte a Honvédelmi Minisztérium sajtóügyeletese. A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: a korlátozó intézkedések feloldását megkezdték. Szombat délután egy orosz rombolóbombát találtak a Margit híd közelében, emiatt kiürítést rendeltek el a környéken. Mivel lehetőség volt arra, hogy a gyújtószerkezetet a helyszínen hatástalanítsák, ez meg is történt, a bombatestet pedig elszállítják. A bomba miatt a rendőrség negyed hatkor kezdte meg a környék kiürítését.
2008.08.09. 16:53
 
 
Lengyelország rendkívüli EU-csúcsot javasol Grúzia ügyében
Radoslaw Sikorski lengyel külügyminiszter azzal a kéréssel fordult az Európai Unió francia elnökségéhez, hogy tartsanak rendkívüli európai csúcsértekezletet Grúzia ügyében. "Azt kértem a francia elnökségtől, hogy sürgősséggel hívja össze az Európai Tanács ülését kormányfői szinten" - közölte Sikorski szombaton a PAP lengyel hírügynökséggel. "A francia külügyminiszter megkapta levelemet, és úgy érzem, hogy az ülést össze fogják hívni" - tette hozzá. A lengyel külügyminiszter szerint ugyancsak lehetséges, hogy a "következő napokban, talán órákban" sürgős tárgyalásokat fognak tartani az EU-tagországok külügyminiszterei a dél-oszétiai helyzet tárgyában.
2008.08.09. 16:07
 
 
Horvát kulturális gyűjteményt avattak
Félévszázados gyűjtőmunka eredményeként felavatták a Magyarországi Horvátok Keresztény Gyűjteményét a Vas megyei Peresznyén. A megnyitón Kiss Péter kancelláriaminiszter bejelentette: a kormány szeptemberben az országgyűlés elé terjeszti a Horvátország NATO-csatlakozását támogató határozattervezetet. Az ünnepségen Hepp Mihály, az Országos Horvát Önkormányzat elnöke elmondta, a 2500 könyvet és 250 kiállítási tárgyat tartalmazó gyűjteményt Dumovits Lajos, peresznyei születésű plébános 1958 óta gondozta és gyarapította, a tárlat otthonául pedig saját szülőházát ajánlotta fel.
2008.08.09. 15:55
 
 
464 fokos víz a mélyben
Az Atlanti-óceán közepén, az Egyenlítőtől kissé délre német geológusok felfedezték az eddigi legmelegebb folyékony vizet a Földön: az óceán közepén húzódó hegyháton háromezer méteres mélységben két hidrotermális forrás, úgynevezett fekete füstölő akár 464 Celsius fokos vizet is képes kibocsátani. Normális körülmények között a víz ugyan száz fokon gőzzé válik, de ebben a mélységben 298 bar nyomás uralkodik, amely a felszíninek csaknem háromszázszorosa - írják a kutatók a Geology című folyóiratban. "Víznek víz, de nem olyan, mint amilyet megszoktunk" - magyarázza Andrea Koschinsky, a brémai Jacobs Egyetem geokémikusa.
2008.08.09. 15:52
 
 
Akik hallják is a képet
A szinesztéziára, vagyis több érzék egymásba fonódásának egy igen ritka formájára derült fény akkor, amikor egy diák beszámolt róla, hogy hangokat hall a számítógép képernyővédőjéről. A Kaliforniai Technológiai Intézet kutatói három további emberen is tapasztalták ezt a képességet. Az érintettek jobban teljesítettek a vizuális mintázatokat felidéző teszteken, mint mások. Korábban is ismert formája ennek az állapotnak, amikor az érintett ember a számokat vagy betűket színekként érzékeli. Több művészről feltételezik, hogy rendelkezik a szineztézia gyakoribb formájával, például David Hockney képzőművész színeket lát zenehallgatás közben.
2008.08.09. 14:24
 
 
A miniszterelnök javítani akarja a kistelepülések közbiztonságát
A miniszterelnök felkérte az igazságügyi tárca vezetőjét, készítsen javaslatot arra, hogyan lehet fokozni a rendőri jelenlétet a kistelepüléseken a közbiztonság javítása érdekében - mondta Daróczi Dávid kormányszóvivő. Hozzátette, a javaslat várhatóan még e hónapban elkészül és Gyurcsány Ferenc asztalára kerül. Az MTI kérdésére, miszerint a döntésnek van-e köze az elmúlt hetek Molotov koktélos és ehhez hasonló támadásaihoz, a kormányszóvivő igennel válaszolt. Péntekre virradóra a Nyírbátorhoz közeli Piricsén ismeretlen tettesek több Molotov koktélt dobtak két lakóépületre, amelyben többen, köztük gyerekek is tartózkodtak. Egy nő a lábán súlyosan megsérült egy lövéstől, amikor kilépett az utcára.
2008.08.09. 14:04
 
 
Peking 2008, úszás: Cseh 2., Kis 5. idővel döntős 400 vegyesen
Cseh László a második (4:09.26 p), míg Kis Gergő (4:10.66) az ötödik időt úszta a férfi 400 méter vegyes szombati előfutamában, így mindketten bejutottak a vasárnapi döntőbe a pekingi olimpián.A világcsúcstartó amerikai Michael Phelps 4:07.82 perces olimpiai rekorddal bizonyult a leggyorsabbnak az előfutamban. A fináléra közép-európai idő szerint 4 órakor kerül sor a Nemzeti Úszóközpontban, a Vizes Kockában.
2008.08.09. 13:05
 
 
A grúz elnök tűzszünetet kér
Azonnali tűzszünetre szólított fel Mihail Szaakasvili grúz elnök, miután hazája ellen irányuló átfogó orosz katonai invázióról beszélt. A grúz parlament jóváhagyta az államfő rendeletét a hadiállapotról, amely szombaton a kaukázusi ország egész területén életbe lépett. Hatálya egyelőre 15 napig tart. Az elnök elmondta: azért kénytelen ehhez az eszközhöz nyúlni, mert Oroszország részéről katonai agresszió fenyegeti Grúziát. Tbiliszi pénteken indított támadást Dél-Oszétiában, hogy visszaszerezze a terület fölötti ellenőrzést. Oroszország, amely szoros kapcsolatokat ápol a szakadár térséggel, és békefenntartókat állomásoztat ott, válaszul harckocsik százait és csapatokat vezényelt a térségbe.
2008.08.09. 12:39
 
 
Kanada igényt formál az Arktisz alatti tengerfenékre
Az Északi-sarkvidék jégpáncélja alatt található nyersanyagkincsért zajló nemzetközi vitában Kanada első ízben támasztotta alá igényeit tudományos érvekkel. Dániával közösen végzett kutatómunka eredményei azt mutatják, hogy a tenger alatti Lomonoszov-hátság, amelyet Moszkva magának követel, valójában az észak-amerikai kontinentális platóhoz és Grönlandhoz kapcsolódik - jelentette ki a kanadai kormány természeti erőforrásokért felelős minisztere. Szakértők azt gyanítják, hogy az Északi-sarkvidék alatt található a Föld még kiaknázatlan kőolaj- és földgáz-készletének egynegyede. Ennek kiaknázása pedig, a sarkvidéki jégpáncél gyorsuló olvadása következtében, egyre könnyebbé és így gazdaságosabbá válik.
2008.08.09. 12:20
 
 
Peking 2008, cselgáncs: Csernoviczki hetedik
Csernoviczki Éva hetedik lett a 48 kg-os cselgáncsozók között a pekingi olimpián. A tatabányaiak Európa-bajnoki bronzérmese vigaszági második mérkőzésén az argentin Paula Belen Paretót kapta ellenfélül. A dél-amerikai dzsúdós mindvégig frissebben mozgott, 2:48 perccel a vége előtt pedig vazaarit érően döntötte hanyatt a magyart, s ez sorsdöntőnek bizonyult. A tetemes hátrány ugyanis igencsak megfogta Csernoviczkit, aki 4 perc elteltével ismét a földre esett, riválisát jukóval jutalmazták érte. A hajrában még megintették Paretót, de ez már nem befolyásolta a küzdelem végkimenetelét.
2008.08.09. 12:14
 
 
Dél-Oszétiában humanitárius katasztrófa bontakozik ki
Dmitrij Medvegyev orosz államfő szombaton Moszkvában a dél-oszétiai konfliktusról szólva humanitárius katasztrófáról beszélt, és megbízta az illetékes szerveket, hogy tegyenek meg minden szükséges lépést ennek elhárítása érdekében. Dél-Oszétiából nem egészen két nap alatt 30 ezer ember érkezett menekültként Oroszországba, s mindannyian megkapják a szükséges segítséget - közölte Szergej Szobjanyin, a kormány apparátusának vezetője. A felmerülő problémák és kérdések megoldására Moszkvában, illetve Vlagyikavkazban stábokat hoztak létre az érintett főhatóságok képviselőiből.
2008.08.09. 11:48
 
 
Fidesz: lassítja a panelprogramot a kormány
A Fidesz szerint a kormány, ígéretei ellenére, radikálisan lassítja a panelprogramot, és az ökoprogramból sem valósul meg semmi - mondta László Tamás. A Fidesz lakótelepi munkacsoportjának vezetője azt mondta: a gáz árának őszi, ismételt emelése ma már nem kérdés, ami leginkább a lakótelepen élőket érinti, hiszen a panellakásokban olyan a fűtési rendszer, hogy az emberek nem tudnak takarékoskodni. Megjegyezte: azonnali cselekvésre volna szükség, hiszen a lakótelepeken élő családok októberben megkapják az első jelentősen megemelt távfűtésszámlát. A kormányszóvivő reagálásában közölte: egy sor jobboldali vezetésű önkormányzat nem is pályázik az idén tízmilliárdos állami támogatásra.
2008.08.09. 11:28
 
 
A világ legszennyezettebb helye az azerbajdzsáni Szumgajt
A világ legszennyezettebb helye az azerbajdzsáni Szumgajt városa - állítja egy amerikai szervezet, a Blacksmith Institute. A New York-i székhelyű, környezetvédelemmel foglalkozó szervezet az értékeléshez egy pontozási rendszert dolgozott ki, amelyben leginkább azt vették figyelembe, hogy a szennyezés milyen hatást gyakorol az emberek, s főként a gyermekek egészségére. Szumgajt Azerbajdzsán harmadik legnagyobb települése. A Szovjetunió annak idején nagy vegyiüzemeket (köztük növényvédőszer-gyártó cégeket), valamint alumíniumkohászati gyárakat telepített ide, s ezek a város "fénykorában" évente 70-120 ezer tonna veszélyes anyagot bocsátottak a légkörbe.
2008.08.09. 11:07
 
 
Peking 2008: megöltek egy amerikai turistát
Megtámadott két amerikai turistát és kínai idegenvezetőjüket egy kínai férfi szombaton Pekingben, egyiküket megölte, majd öngyilkos lett. A 47 éves Tang Jong-ming a pekingi olimpia megnyitójának másnapján, a főváros turisták által sűrűn látogatott egyik negyedében, az úgynevezett Dobtoronyban késsel támadta meg a két amerikait - egy férfit és egy nőt -, illetve kísérőjüket. Az amerikai férfi meghalt, a nő és az idegenvezető megsebesült. A támadó utána levetette magát a 47 méter magas torony második emeletéről, és szintén meghalt - közölte a fővárosi önkormányzati hivatal.
2008.08.09. 10:57
 
 
A General Electric még nem döntött a kiszervezésről
A döntés még nem született meg, egyelőre vizsgálja a General Electric (GE), hogy a világszerte 50 ezer embert foglalkoztató, több mint 13 milliárd dolláros éves forgalmú Consumer and Industrial üzletágat önálló cégbe szervezi-e - közölte a GE közép-európai kommunikációs vezetője. Szabó Eszter arról adott tájékoztatást, hogy a kiszervezés Magyarországon 10 ezer embert érintene, "akik lehet, hogy ha az önálló cégbe való szervezés megvalósul, akkor annak az új cégnek a munkatársai lesznek a jövőben, ami a GE részvényesek tulajdonában lesz". Hozzátette, hogy Magyarországon további 5 ezer munkatársa van a cégnek, ők változatlanul a GE üzletágainál dolgoznak majd a jövőben is.
2008.08.09. 10:42
 
 
Az építkezési vállalatot hibáztatja a vonatbalesetért a Cseh Vasutak
A pénteki súlyos csehországi vonatbalesetért, amelyben hét személy meghalt és több mint hetven megsérült, az az építkezési vállalat viseli a felelősséget, amely a leomlott hidat javította - állítja a cseh vasúti társaság. "A Cseh Vasutak nem érez semmiféle felelősséget a balesetért. A híd javítási munkálatairól minket az építkezési vállalat nem értesített" - jelentette ki szombaton a közszolgálati televízióban Petr Zaluda, a Cseh Vasutak vezérigazgatója. Szerinte ilyen munkák esetén a vasút a múltban mindig megtette a szükséges biztonsági intézkedéseket, és sebességkorlátozást vezetett be.
2008.08.09. 10:07
 
 
Az orosz erők ellenőrzésük alá vonták a déloszét fővárost
Az orosz erők szombaton ellenőrzésük alá vonták a déloszét fővárost, Chinvalit - közölte Vlagyimir Boldirev orosz tábornok.
2008.08.09. 10:00
 
 
Eszméletlen fiatalokat találtak egy keceli diszkóban
Öt eszméletlen fiatalra találtak a Bács-Kiskun megyei Kecelen, egy diszkóban szombaton, valamennyiüknél életmentő beavatkozást kellett végezni - közölte az MTI-vel az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Győrfi Pál közlése szerint az eszméletlenül talált fiatalok esetében felmerült a kábítószer-túladagolás lehetősége. Mindegyik fiatalt intubálni kellett, hármójukat pedig mesterségesen kellett lélegeztetni - tette hozzá.A helyszínre mentőhelikoptereket és mentőautókat is irányítottak, a fiatalokat Kalocsára, Kiskunhalasra és Budapestre viszik kórházba.
2008.08.09. 09:23
 
 
Kétszáz riasztás az éjszakai vihar miatt
Csaknem kétszázszor riasztották a tűzoltókat, főként az ország déli részén, az éjszaka levonult vihar miatt - közölte az MTI-vel szombaton a katasztrófavédelmi szóvivő. Dobson Tibor tájékoztatása szerint a legtöbb riasztás Baranya megyében futott be a tűzoltókhoz, de Bács-Kiskun, Tolna, Csongrád, Békés és Somogy megyében is sok kárt okozott a vihar. Jellemzően fakidőlések, ágleszakadások, villámcsapások és vízszivattyúzás miatt kérték a tűzoltók segítségét.
2008.08.09. 09:14
 
 
Dél-Oszétiában hadműveletet indítottak az orosz erők
Az orosz erők Dél-Oszétiában szombaton hadműveletet kezdtek a "béke kikényszerítésére" - jelentette be Moszkvában Dmitrij Medvegyev orosz elnök. "Békefenntartóink és a hozzájuk csatlakozott egységek (az orosz erősítés) hadműveletet folytatnak annak érdekében, hogy a grúzoktól kikényszerítsék a békét" - mondta az államfő. Ezeknek az egységeknek feladatuk továbbá a lakosság megvédése - tette hozzá Medvegyev a moszkvai Kremlben Anatolij Szergyukov védelmi miniszterrel és Nyikolaj Makarov vezérkari főnökkel folytatott megbeszélése során. Az államfő a katonai vezetéstől kért helyzetjelentést a dél-oszétiai helyzetről.
2008.08.09. 08:18
 
Befejeződött a 17. AIDS-világkonferencia
A világ iparilag legfejlettebb államainak címzett segélykéréssel fejeződött be pénteken Mexikóvárosban a 17. AIDS-világkonferencia. A hatnapos tanácskozás résztvevői ugyanis megállapították, hogy történt ugyan előrelépés a HIV-vírussal fertőződött beteg gyógyításában, de főleg anyagi gondok miatt, még mindig sok rászoruló nem kapja meg a szükséges ápolást. Ezért a 190 országból érkezett 24 ezer küldött kérte a G-8-as országcsoport tagállamait: tegyenek eleget pénzügyi kötelezettségeinek, hogy lehetővé váljék annak a 2006-ban megfogalmazott ENSZ-kitűzésnek a teljesítése, amely szerint 2010-re az összes HIV-fertőzött megfelelő orvosi ellátáshoz juthasson.
2008.08.09. 08:00
 
 
Idén eddig hatvanan haltak meg a horvát vizekben
Főként az emberi felelőtlenségre vezethető vissza, hogy Horvátországban nem csökken a víz áldozatainak száma. Az idei év első hét hónapjában hatvanan vesztették életüket a tengerben, tavakban, folyókban vagy éppen kisebb-nagyobb medencékben. A végzetes vízi balesetek száma pontosan annyi, mint 2007 első hét hónapjában volt - összegezte a tragikus számokat a horvát Javno hírportál. Az áldozatok közül minden negyedik külföldi volt, aki május elejétől érkezett Horvátországba. Hasonló arányban veszítették életüket gyerekek is a vízben, a 15 évnél fiatalabb elhunytak 19 százalékánál a vízbefulladás volt a halál oka.
2008.08.09. 07:47
 
 
Peking 2008, női kard: Nagy Orsolya kiesett
Nem jutott be a pekingi olimpia női kardversenyének negyeddöntőjébe Nagy Orsolya, mivel a 16 között 15-5-re kikapott Rebecca Wardtól. A magyar vívó 14. lett. Az amerikai Ward Nagy előző ellenfeléhez, a francia Anne-Lise Touyához hasonlóan világbajnok volt, 2006-ban, Torinóban bizonyult a legjobbnak, vagyis ismét nagyon erős vívóval találta szemben magát a magyar kardozó. Nagy négy éve, Athénban 18. volt. Eredmények: női kard: a 32 között: Nagy Orsolya - Anne-Lise Touya (francia) 15-13, a 16 között: Rebacca Ward (amerikai)-Nagy 15-5.
2008.08.09. 07:04
 
 
Peking 2008: győzelemmel kezdtek a női kézilabdások
Győzelemmel kezdte szereplését a magyar női kézilabda-válogatott a pekingi olimpián. Hajdu János szövetségi kapitány csapata 30-24-ra nyert a svéd együttes ellen a nyitófordulóban. Eredmény: B csoport, 1. forduló: Magyarország-Svédország 30-24. "Itthon vagyunk, itthon vagyunk!" - üdvözléssel fogadták a magyar szurkolók Hajdu János szövetségi kapitány csapatát. A magyarok összességében magabiztosan, végig vezetve nyertek. A csapatból Görbicz és Pálinger, valamint a főleg az első félidőben remekelő Vérten mellett a támadásban kényszerből szerepeltett Tomori nyújtott kimagaslót. A Hajdu-csapat a követező fordulóban, hétfőn, magyar idő szerint 4:45-kor a brazil együttessel találkozik.
2008.08.09. 06:40
 
 
Peking 2008, női kard: Nagy Orsolya legyőzte a világbajnokot
Nagy Orsolya 15-13-ra nyert a francia Anne-Lise Touya ellen a pekingi olimpia női kard versenyében, ezzel bejutott a legjobb 16 közé. Az ötkarikás vívóversenyek első napján a magyarok közül csak ő lépett pástra, és az már a sorsoláskor nyilvánvaló volt, hogy nagyon nehéz dolga lesz, sikeres menetelés esetén ugyanis több világbajnok kerülhet az útjába. A francia lány ezúttal kissé bátortalannak tűnt, miközben Nagy Orsolya, aki korábban egyéniben háromszor nyert Eb-bronzérmet, határozottan vívott. Ő adta az első tust, és később is inkább ő volt a kezdeményező. Touya csupán 4-5-nél vezetett, Nagy viszont többször is meglépett három találattal (10-7, 11-8, 14-11). A vége izgalmas lett. Touya 14-13-ra felzárkózott, akkor azonban megint csak egy lámpa gyulladt ki, és ennek Nagy örülhetett.
2008.08.09. 05:58
 
 
Peking 2008: Csehországé az első aranyérem
Katerina Emmons győzött női légpuskában, ezzel Csehország szerezte meg a pekingi olimpia első aranyérmét. Emmons az alapversenyt a maximális 400 körrel - világcsúcs-beállítással és olimpiai rekorddal - nyerte, és a nyolcfős, tízlövéses döntőben még növelte is egykörös előnyét az orosz Ljubov Galkinával és a horvát Snjezana Pejciccsel szemben. Eredmények: női légpuska, olimpiai bajnok: Katerina Emmons (Csehország) 503,5 kör 2. Ljubov Galkina (Oroszország) 502,1 3. Snjezana Pejcic (Horvátország) 500,9 ...35. Tóth Anita 390.
2008.08.09. 05:12
 
 
John Edwards szenátor beismerte, hogy megcsalta a feleségét
John Edwards, volt amerikai elnökjelölt-aspiráns hónapokig tartó huza-vona után elismerte, hogy valóban megcsalta a feleségét. Az amerikai politikusról tavaly októberben állította először a National Enquirer című amerikai lap, hogy titkos viszonyt folytatott egy nővel, aki a kampányvideói készítésében közreműködött. Akkor a kampánystáb és az érintett nő, Rielle Hunter is tagadott. John Edwards pénteken az ABC-nek úgy nyilatkozott: 2006-ben súlyos hibát követett el. Felismertem, hogy súlyosan vétettem, elmondtam a feleségemnek, hogy viszonyom volt egy másik nővel, és kértem, hogy bocsásson meg - fogalmazott a politikus.
2008.08.09. 04:13
 
 
A magyar hústermelés várhatóan csökken, a globális nőni fog
A régóta elmaradó fejlesztések miatt a magyar hústermelés csökkenésére lehet számítani a következő években, miközben globálisan a hústermelés várhatóan képes lesz kielégíteni a világ szaporodó népességének emelkedő húsfogyasztását - írja a Nemzetközi Agrárpiaci Kilátások 2008. című, az agrártárca hozzájárulásával készült elemzés. A világ hústermelése 2007-ben - az előző évek átlagánál kisebb növekedéssel - elérte a 271 millió tonnát, 2016-ban pedig várhatóan 324 millió tonna lesz. A termelés legnagyobb hányadát 38 százalékát a sertéshús, 32 százalékát a baromfihús tette ki, amit a marha- és juhhúsok előállítása követett 25 és 5 százalékkal.
2008.08.09. 04:05
 
 
Peking 2008: Drávucz Rita az olimpia harmadik legszexisebb sportolója
Drávucz Ritát, a magyar női vízilabda-válogatott oszlopos tagját találták a harmadik legszexisebbnek a pekingi olimpiára nevezett hölgysportolók közül egy nemzetközi internetes szavazás résztvevői. Az ötkarikás játékok rajtja előtt végzett felmérés szerint a klikkelők zömének tetszését a leginkább egy kanadai ritmikus gimnasztikázó, Alexandra Orlando nyerte el, míg a második helyre az orosz tenisz kiválósága, Marija Sarapova futott be, aki egyébként vállsérülése miatt nem áll rajthoz Pekingben. A voksoláson negyedikként szintén teniszező, az ukrán Alena Bondarenko végzett, és ötödik lett a vetkőzőszámokban is kiváló - már több férfimagazinban sikerrel "domborító" - amerikai úszónő, Amanda Beard.
2008.08.09. 03:32
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324[2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista