2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Peking 2008: négy sportág hozhat még érmet
Vasárnapra négy sportágra szűkült az a kör, amelyben a magyarok még valóban eredményesek lehetnek, azaz érmet szerezhetnek a pekingi olimpián. Kilenc sportág versenyei már lezárultak, a mérleg eddig négy ezüst, egy bronz, két negyedik, négy ötödik és három hatodik hely. Eddig az úszás szerepelt a legeredményesebben és várakozáson felül: Cseh László három ezüstje mellett Gyurta Dániel ötödik, valamint Kis Gergő és a 4x200-as női gyorsváltó hatodik helye jelentett 19 olimpiai pontot. Dobogós helyet ezen kívül csak a birkózás (2. Fodor Zoltán) és a vívás (3. Mincza-Nébald Ildikó) szállított. Utóbbiban két negyedik és két ötödik helyet lehet még elkönyvelni, bár a célkitűzés 2-3 medál, közte egy arany volt.
2008.08.17. 09:48
 
 
Peking 2008: a Madárfészek és a Vizes Kocka a legnépszerűbb fotótéma
Esténként ezrek lepik el a Madárfészek és a Vizes Kocka közötti területet a pekingi olimpián, olyankor kis túlzással több vaku villan ott másodpercenként, mint a férfi 100 m-es síkfutás szombat esti döntője alatt a lelátón. A többségében kínai látogatók nem győzik csodálni a két létesítményt, a láng otthonául szolgáló, napnyugta után fémes-vöröses fényben úszó Nemzeti Stadiont és a vizes sportágak küzdelmeinek otthont adó Nemzeti Úszóközpontot, amely "alapjáraton" kéken világít, de a színe néha pirosra, zöldre vagy tarkára vált.
2008.08.17. 09:34
 
 
Jövőre készülnek el a horvát déli autópálya alagútjainak párjai
A beruházó ígérete szerint az autósok a jövő év júniusában már használhatják az A1-es autópálya két leghosszabb alagútjának párjait, amelyek hiánya ma még kilométeres dugókat okoz. A Mala Kapela és Sveti Rok alagutaknál a kétszer két sávos autópálya egy-egy sávra szűkül, ezért a nyári hétvégeken nem ritkák a 10 kilométernél is hosszabb torlódások, miután naponta 30 ezer autó közlekedik erre. A horvát állami útüzemeltető, a HAC ígérete szerint 2009 júniusában megnyitják a forgalom számára a párhuzamos alagutakat is - közölte a Jutarnji List napilap internetes kiadása.
2008.08.17. 09:25
 
 
Kilyukadt egy 200 milliméteres gázvezeték a siófoki Ezüstparton
Siófokon már csak 30 házban nincs gáz; korábban hat szállodában és több mint ezer lakásban szünetelt a szolgáltatás, mert kilyukadt egy 200 milliméteres gázvezeték az Ezüstparton vasárnap hajnalban - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. Dobson Tibor elmondta: a gázszolgáltató elzárta az érintett szakaszon a gázt, emiatt 1.114 épületben - közte hat szállodában és egy közintézményben - egy ideig nem volt gáz. A gázművek szakemberei nem sokkal fél 10 előtt helyreállították a gázszolgáltatást a közvetlenül érintett 100 méteres körzeten kívül. Azonban továbbra sincs gáz a szivárgás 100 méteres körzetében, ahol 30 épület - ebből 8 lakóépület - és mintegy 30 lakó van.
2008.08.17. 09:18
 
 
Már csak 32 évet kell várni: jön a robotrendőr
2040-től a robotok rendőri feladatok végrehajtására is képesek lesznek - jósolja Noel Sharkey, a Sheffieldi egyetem mesterséges intelligencia- és robotika-tanára. A professzor távolabbi prognózisa szerint 2084-ig kell azonban várni arra, hogy a legjobb robotok "emberszabásúak" legyenek és képesek legyenek egy fegyver felkutatására vagy felismerni egy személy agresszív viselkedését egy nagyobb térségen belül. A szakembert annak a kutatásnak a keretében interjúvolták meg, amelyet a Warner Home Video rendelt a Terminator: The Sarah Connor Chronicles című tévéfilm új DVD-jének forgalomba hozatala alkalmából.
2008.08.17. 08:56
 
 
Kocsmabarter: krumpliért, halért sör, whiskey
Közvetlen árucserébe fogott egy brit kocsma: krumpliért, halért, kopasztott csirkéért, vadnyúlért is ad sört, whiskyt és egyéb italt. Persze pénzért is lehet inni a Disznókban - ez a neve: Pigs, az edgfieldi pubnak. Akármivel azonban nem lehet fizetni, csakis olyan élelmiszer-alapanyaggal, amely használható a kocsma étlapján szereplő fogások elkészítéséhez. "Ha Ön termeszt, tenyészt vagy lő olyat, amely passzol a menünkhöz, hozza be és megalkuszunk!" - olvasható a felhívás a Disznókban a falon.
2008.08.17. 08:53
 
 
Nő az energiatakarékossági program pályázati kerete
A Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium (KHEM) 1 milliárd forinttal növelte a Nemzeti Energiatakarékossági Program (NEP) pályázatainak támogatására szánt 1,6 milliárd forintos 2008-as keretet. A KHEM a támogatási keret emelését a lakosság számára egyre nagyobb terhet jelentő energiaárak növekedésével magyarázta. A minisztérium döntése visszamenőleges hatályú, így a megemelt támogatás a már beérkezett és formailag megfelelt pályázatokra is érvényes. A minisztérium irányelvei szerint a magasabb energia megtakarítást eredményező beruházások részesülnek előnyben.
2008.08.17. 08:48
 
 
A szakértő szerint politikailag elhibázott volt a csehszlovákiai bevonulás
Katonailag nagyon jól megtervezett, politikailag elhibázott volt az 1968-as csehszlovákiai bevonulás - mondta Pataky Iván, a témával foglalkozó hadtörténész, hangsúlyozva: máig ható sebeket okozó akcióról van szó, hiszen mind a mai napig vannak olyan szlovák vélemények, hogy a magyarok háromszor szállták meg őket: 1919-ben, 1939-ben és 1968-ban. A szovjetek egyik fontos célja a csehszlovák kiugrás megakadályozása volt, a másik, hogy szovjet csapatok állomásozhassanak ebben az országban is - mondta a nyugállományú ezredes. A szakértő szerint a szovjetek addigra tanultak 1956-ból: a magyar események akkor meglepetésként érték őket, 1968-ban már fel akartak készülni minden eshetőségre.
2008.08.17. 08:35
 
 
Moszkva: nem kezdődött meg a csapatkivonás Grúziában
Az orosz védelmi minisztérium cáfolta, hogy megkezdődött volna az orosz csapatok kivonása Dél-Oszétiából, grúz hivatalos források viszont azt cáfolták, hogy az orosz egységek távoznának Gori városából. A minisztérium szóvivője vasárnap azt mondta az Interfax hírügynökségnek: az 58. hadsereghez tartozó egységek kivonásának részletein most dolgoznak, s kivonásukról a helyzet stabilizálódásának függvényében döntenek majd. Korábban a minisztériumban azt állították, hogy megkezdődött a részleges csapatkivonás. Vjacseszlav Boriszov vezérőrnagy, a frontvonalon bevetett katonák parancsnoka arról beszélt, hogy az orosz csapatok megkezdték kivonulásukat Chinvaliból, Dél-Oszétia fővárosából.
2008.08.17. 08:35
 
 
Végzetes szeretkezés a kirakatban
Azt hitték, senki sem látja őket, pedig legalább húsz járókelő szórakozott azon a spontán szexshow-n, amelyet két dolgozó a kávészünet értelmes kihasználása címén rendezett. Az észak-angliai Oldham városában a szerelmesek egy üres irodába vonultak, ahol mezítelenül adták át magukat a test örömeinek. Kis idő múlva már több tucatnyian élvezték az előadást az utcáról. Az előadásnak egy szigorú járőr érkezése vetett véget, aki bement a helyiségbe és felszólította a párocskát az akció befejezésére. A főszereplőket a rendőrségre kísérték, mindkettejüket kirúgta az iroda, sőt határozat tiltja őket attól, hogy betegyék a lábukat volt munkahelyükre.
2008.08.17. 08:30
 
 
Peking 2008, lövészet: Sidi nem jutott döntőbe, 25. lett
Sidi Péter nem jutott döntőbe a férfi kisöbű sportpuska 3x40 lövéses összetett számában, a pekingi olimpia utolsó sportlövő versenyében, melyet a 25. helyen zárt. A légpuskában hatodik magyar versenyző elmaradt a várakozásoktól, 1163 körrel zárta az alapversenyt, amivel esélye sem volt a legjobb nyolc közé kerülni. A fináléhoz 1170 körre lett volna szüksége.
2008.08.17. 06:45
 
 
Peking 2008: fegyelmi vizsgálatot indít a vívószövetség Ujlaky ügyében
Fegyelmi vizsgálatot kezdeményez Ujlaky Virginie-vel, az olimpián szerepelt női tőrválogatott tagjával szemben Füleky András, a Magyar Vívó Szövetség (MVSZ) ügyvezető igazgatója. A pekingi sportágvezető az MTI érdeklődésére elmondta, Ujlakynak nem volt megfelelő a hozzáállása a felkészülés, az edzések, illetve a verseny során. Még hozzátette, hogy ez szövetségi ügy, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) nem foglalkozik vele, és ezt megerősítette Csurka Gergely, a MOB sajtófőnöke is. Bernát Zoltán, a tőrözők szövetségi kapitánya korábban azt mondta, Ujlaky nem fogadta el, hogy egyéniben nem szerepelhet az olimpián, ez pedig a felkészülés és a versenyek alatt feszültséget keltett a csapaton belül.
2008.08.17. 06:21
 
 
Gabonaszövetség: még pang a gabonapiac Magyarországon
Még pang a gabonapiac Magyarországon, egyelőre csak a malmok vesznek búzát készleteik feltöltésére 38-42 ezer forintért tonnánként, általában azonban 40.000 forintnál nem adnak többet az étkezési búzáért a piacon - mondta az MTI-nek Pótsa Zsófia, a Gabonaszövetség főtitkára. Pótsa szerint ugyanakkor ez az ár már magas ahhoz, hogy külföldön el lehessen adni a magyar búzát, így kivitelre már 38.000 forintért is kínálják a gabonát, de ennyiért nem akad vevő a magyar búzára. A környező országokban ugyanis jó volt az idei gabonatermés, ezért itt nincs kereslet a magyar búzára. Romániában és Bulgáriában is jelentős készletek vannak, az ottani piaci árak is nyomottak.
2008.08.17. 06:01
 
 
Peking 2008, birkózás: Sastin Marianna kiesett
A nyolcaddöntőben vereséget szenvedett Sastin Marianna a vigaszágon sem folytathatja szereplését a pekingi olimpia a női birkózóinak 63 kg-os kategóriájában. A világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes Sastin, aki a játékok egyetlen magyar női birkózója, akkor kerülhetett volna vigaszágra, ha legyőzője, a kanadai Martine Durgenier bejut a döntőbe. Az egy kategóriával feljebb, 67 kg-ban háromszoros vb-második versenyző azonban az elődöntőben, az esélyeknek megfelelően kikapott a címvédő és 2002 óta minden világbajnokságon győztes japán Icso Kaoritól.
2008.08.17. 05:53
 
Felmosatják a járdát a közterületen vizelőkkel
Vödörrel és nyeles felmosóronggyal felszerelkezve indulnak éjszakai járőrözésükre egy brit város rendőrei, hogy felmosassák a közterületen vizelőkkel a járdákat, kapualjakat - legalábbis ez a terv. Torquay városának rendőrei fognak vécétakarítói felszereléssel portyázni és azt, akit vizelésen kapnak, felszólítják a felmosásra. Ha erre nem hajlandó az elcsípett, megbírságolhatják vagy akár őrizetbe is vehetik. A helyi lakosok közül többen aggódnak, hogy az ittas emberek a nyeles felmosókat fegyverként is használhatják és a rendőrség embereire vagy másokra támadhatnak. "Jó ötletnek hangzik, de az egész rémálommá is válhat" - mondta a Daily Mail című brit lapnak egy idegenforgalmi dolgozó.
2008.08.17. 05:49
 
 
Peking 2008, úszás: Phelps megszerezte nyolcadik aranyát
Az Egyesült Államok válogatottja 3:29.34 perccel világcsúcsot úszott a férfi 4x100-as vegyesváltóban a pekingi olimpián. A régi, 3:30.68-as rekordot is amerikai együttes tartotta 2004. augusztus 21-e óta. A győztes staféta pillangón úszott tagja, Michael Phelps így nyolcadik pekingi aranyérmét szerezte, amellyel megdöntötte honfitársának, a legendás Mark Spitznek 1972-es, müncheni hételsőséges rekordját. Phelps immár 14-szeres olimpiai bajnok, ami szintén csúcs a maga nemében.
2008.08.17. 05:20
 
 
Családi ház 1 dollárért
Egyetlen dollárért - 150 forintért - kínáltak megvételre egy családi házat az Egyesült Államokban, de még ilyen olcsón is csak a 19. napon akadt rá vevő. A házat két éve még 65 ezer dollárért - bő 10 millió forintért - vette korábbi tulajdonosa. Az épület Detroitban van, és 1 dolláros vételára jól mutatja, hogy szinte "agyonnyomottak" az ingatlanárak az Egyesült Államok egyik legszegényebb nagyvárosában. A ház komoly javításra szorul, mert az utóbbi egy évben üresen állt, és szinte mindent széthordtak belőle a tolvajok, beleértve a vízvezetékcsöveket és a konyhai mosogatótálcát is. A vevő ráadásul 4 dollárnyi ingatlanadó-hátralékot is a nyakába vett, továbbá egy jókora vízszámlát. Ugyanakkor egy összegben kifizette a teljes vételárat, készpénzzel.
2008.08.17. 05:05
 
 
Folytatódik a kiskereskedelmi bolthálózat bővülése
Tovább folytatódott a kiskereskedelmi ingatlanpiac 2007. óta megfigyelhető élénkülése 2008. második negyedévében - állapítják meg az ingatlantanácsadással foglalkozó DTZ szakértői egy augusztusban megjelent tanulmányban. A legtöbb kiskereskedelmi fejlesztés - akárcsak az előző év hasonló időszakában - bevásárlóközpont és kiskereskedelmi park ("strip mall") építését jelentette. A kiskereskedelmi ingatlanok kínálata az év első hat hónapja során mintegy 70.000 négyzetméterrel nőtt, melyek nagy része vidéki városokban található. Budapesten és környékén 280.000 négyzetméter, míg a vidéki városokban további 450.000 négyzetméter modern kiskereskedelmi terület átadására kerülhet sor 2009. végéig - teszik hozzá az elemzés készítői.
2008.08.17. 04:44
 
 
Peking 2008: hetedik lett a magyar férfi kardcsapat
A magyar férfi kardválogatott hetedik helyen végzett a pekingi olimpián. A tavaly világbajnok csapat - melyben a vesztes negyeddöntő után Nemcsik Zsolt helyére Lontay Balázs állt be - a helyosztón 45-25-re győzte le az egyiptomiakat. Az amerikaiaktól elszenvedett negyeddöntős vereséget követően az 5-8. helyért Kínától is kikapott a magyar férfi kardcsapat.
2008.08.17. 04:25
 
 
NB 1: egy góllal nyert a címvédő MTK a Diósgyőr ellen
A címvédő MTK egy góllal nyert a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó Soproni Liga 4. fordulójában. Eredmény: Diósgyőri VTK-MTK Budapest 2-3 (1-1). Miskolc, 4000 néző. Gólszerzők: Tóth M. (10.), Milicic (79.), illetve Nagy G. (4.), Pátkai (61.), Milicic (63., öngól).
2008.08.17. 00:10
 
NB 1: történelmi kecskeméti siker
A Fehérvár ellen megszerezte története első győzelmét az élvonalban először szereplő Kecskemét a labdarúgó Soproni Liga 4. fordulójában. Eredmény: FC Fehérvár - Kecskeméti TE-ERECO 1-2 (0-1). Székesfehérvár, 1600 néző. Gólszerzők: Horváth G. (64.), illetve Menyhárt (13.), Csordás (49.). Kiállítva: Yannick (66.)
2008.08.17. 00:07
 
 
Túszul ejtette családtagjait egy férfi Hajdúnánáson
Túszul ejtette családtagjait egy 52 éves hajdúnánási férfi szombat délután. A rendőrök este tíz óra előtt kicsalogatták a túszejtőt, akit kórházba szállítottak. A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a férfi pszichiátrián kezelt beteg, s még nem tudják miért ejtette túszul családtagjait. A rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint hosszas rábeszélés után a rendőrök gyakorlatilag kicsalogatták a túszejtőt. A lakásban két családtagot találtak, senki nem sérült meg.
2008.08.16. 21:56
 
 
Konkrét tetteket sürgetett a VMSZ elnöke
Konkrét, az emberek élethelyzetét, mindennapjait javító tetteket sürgetett Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke szombaton, a legnagyobb délvidéki magyar párt hagyományos Szent István-napi ünnepségén. A palicsi tó partján megtartott rendezvény, amelyet mindig az augusztus 20-ához legközelebb eső szombaton tartanak, sorozatban már a 13. volt. Népművészeti kirakodóvásárt rendeztek a tóparti sétányon, majd később ünnepi szentmisét mutattak be a szabadkai Szent Teréz-székesegyházban. Az esti, központi ünnepélyt a délvidéki magyarok három történelmi egyháza - a katolikus, az evangélikus és a református - papjai által elvégzett ökumenikus kenyérszentelés vezette be.
2008.08.16. 20:52
 
 
Jövőre kezdődhet el az Árkád építése Szegeden
A tervek szerint 2009 márciusában kezdődhet el a mintegy 35 ezer négyzetméteres bérbe adható alapterületű Árkád bevásárlóközpont építése a csongrádi megyeszékhelyen, a 70-100 millió eurós beruházás 2010 őszére fejeződhet be - közölte Christoph Augustin, az építtető Einkaufs-Center Szeged GmbH ügyvezetője. A szakember elmondta, a vállalkozás már több mint két éve dolgozik a szegedi bevásárlóközpont fejlesztésén, s az elmúlt időszakban több ingatlant megszerzett, ezek közül a legnagyobb a Szegedi Kenderfonó épületegyüttese.
2008.08.16. 20:28
 
 
Sziget: idén ismét a The Killers zárja a fesztivált
Idén ismét a The Killers koncertjével zárul a Sziget fesztivál Nagyszínpadának programja. Az amerikai zenekar, amely tavaly is az utolsó nagyszínpados fellépő volt, a Babyshambles-t és a Tankcsapdát követi vasárnap este. Az MTI által - találomra - megkérdezett szigetlakók közül tízből hatan kíváncsiak a The Killers koncertjére. "Amikor a csontom a csontodhoz ér" - kiabálta teli torokból a Bones című Killers-dal refrénjét a cseh Blanka, amikor az MTI tudósítója arról kérdezte, hogy ott lesz-e az amerikai együttes vasárnapi koncertjén. Az ausztrál Mark a tavalyi fellépésen ott volt, de idén nem megy el. "Egész egyszerűen rosszul szólt a tavalyi koncert, most más programot csinálok magamnak" - mondta.
2008.08.16. 19:59
 
Boldogabb házasok - és szinglik
A házasság boldoggá tesz - ezt évtizedek óta hangsúlyozzák a boldogságkutatók. Sőt, a házastársak ritkábban kerülnek kórházba és tovább élnek, mint az egyedülállók. A szinglik azonban, úgy tűnik, felzárkóznak: két amerikai szociológus arról számolt be a Journal of Health and Social Behavior című szaklapban, hogy már csaknem ugyanolyan boldogok, mint a házasok. Hui Liu és Debra Umberson 1,2 millió amerikai közérzetét értékelte ki az elmúlt harminc év adatai alapján. Az eredmény pedig azt mutatja, hogy a férjezett nők és a nős férfiak még mindig valamivel ritkábban betegszenek meg, mint az egyedülállóak, de a különbség egyre csökken.
2008.08.16. 19:42
 
 
A Miniszterelnöki Hivatal tájékozódik a szlovákiai gépkocsirendszám-ügyben
A Miniszterelnöki Hivatal tájékozódik azzal a Szlovákiában megjelent sajtóhírrel kapcsolatban, amely szerint a révkomáromi Selye Alapítvány vezetőjének magánvállalkozása - a magyarországi adórendszert megkerülő szolgáltatás keretében - magyarországi vállalkozóknak intéz szlovák gépkocsi rendszámokat - közölte a szombati hírrel kapcsolatban a kormányszóvivő. "A Miniszterelnöki Hivatal tájékozódni fog és arra kéri az alapítványt, hogy vizsgálja ki az ügyet. Az esetleges további lépésekről ennek fényében lehet dönteni" - közölte az MTI érdeklődésére Daróczi Dávid.
2008.08.16. 18:51
 
 
Bush: Dél-Oszétia és Abházia Grúzia része
Dél-Oszétia és Abházia Grúzia része, itt nincs helye vitának- szögezte le George Bush amerikai elnök szombaton a Texas államban lévő crawfordi birtokán miután a nemzetbiztonsági tanácsadóival tárgyalt. Bush egyben üdvözölte, hogy Oroszország és Grúzia tűzszüneti egyezményt kötött egymással, ami egyfajta "reményforrást" jelent. Ugyanakkor megjegyezte: most az a fontos, hogy Oroszország tartsa tiszteletben a fegyvernyugvási megállapodást, és vonja ki csapatait a térségből. A crawfordi tanácskozáson részt vett Condoleezza Rice külügyminiszter is, aki egy nappal korábban még Tbilisziben tartózkodott.
2008.08.16. 18:33
 
Premier League: Halmosiék legyőzték Geráékat
Halmosi Péter csapata, az újonc Hull City 2-1-re legyőzte a Gera Zoltánnal felálló Fulham együttesét az angol labdarúgó-bajnokság nyitófordulójában. Halmosi a 62. percben csereként lépett pályára, míg Gera Zoltán kezdőként végig játszotta az összecsapást. Premier League, 1. forduló: Bolton Wanderers-Stoke City 3-1 (3-0), gól: Steinsson (34.), Davies (41.), Elmander (45.), illetve Fuller (90.) Everton-Blackburn Rovers 2-3 (1-1), g: Arteta (45.), Yakubu (64.), illetve Dunn (22.), Santa Cruz (66.), Ooijer (90.) Hull City-Fulham 2-1 (1-1), g: Geovanni (22.), Folan (81.), illetve Szeol (8.) Middlesbrough-Tottenham Hotspur 2-1 (0-0), g: Wheater (71.), Mido (86.), illetve Huth (90.-öngól) West Ham United-Wigan Athletic 2-1 (2-0), g: Ashton (3., 10.), illetve Zaki (47.).
2008.08.16. 18:29
 
 
Ötpárti egyeztetés lesz az amerikai vízummentességről
Újra ötpárti egyeztetést kezdeményezett a Külügyminisztérium az amerikai vízummentességi programmal kapcsolatban; a parlamenti pártok, az érintett tárcák képviselői és az amerikai nagykövet szeptember 2-án egyeztet a vízummentességhez szükséges utolsó megállapodásról - mondta Horváthné Fekszi Márta, a Külügyminisztérium államtitkára szombaton az MTI-nek. Ha szakértői szinten megegyezés születik és a parlamenti pártok is egyetértenek a bűnügyi adatok cseréjéről szóló megállapodással, akkor szeptember 10-ig aláírhatják az egyezményt.
2008.08.16. 18:25
 
 
Orbán: békés, civilizált válaszlépéseket lehet tenni Oroszországgal szemben
A Fidesz elnöke határozott és egységes közép-európai és uniós álláspontot sürgetett az orosz-grúz konfliktus ügyében; Oroszországgal szemben, ha szükséges, civilizált, békés, a nemzetközi diplomáciában elfogadott válaszlépéseket lehet tenni - fogalmazott Orbán Viktor szombaton, a Soli Deo Gloria református értelmiségi szervezet konferenciáján Balatonszárszón. Orbán Viktor, aki Kazimierz Marcinkiewicz lengyel exminiszterelnök társaságában egy kerekasztal-beszélgetés vendége volt, a válaszlépések között említette, hogy a lengyelek rakétavédelmi rendszerről írtak alá megállapodást az Egyesült Államokkal.
2008.08.16. 17:42
 
 
Kecskeméti repülőnap: a nap első felében 35 ezer látogató
A nap első felében 35 ezren érkeztek a kecskeméti repülőnapra, ahol az időjárás javulása miatt a program szerinti bemutatókat hiánytalanul meg tudták tartani - mondta Bocskai István, a Honvédelmi Minisztérium szóvivője szombaton, a légi bázison tartott sajtótájékoztatón. A X. Nemzetközi repülőnap és haditechnikai bemutató kétnapos rendezvényre elővételben 45 ezer jegy kelt el, amely 10 ezerrel több, mint az elmúlt évben elővételben eladott jegyek száma - mondta a szóvivő. Bocskai István hangsúlyozta: délután is folyamatosan érkeztek a légi bázisra a nézők, akik mindkét napon azonos programot láthatnak, a műsor összeállításában segédkeztek a NATO és a katonai szövetségen kívüli partnerek is.
2008.08.16. 17:39
 
 
Bocskai István: növelni kell a pilóták repülési óraszámát
Nagymértékben növelni kell a vadászpilóták repülési óraszámát, mert a jelenleg gyakorlásra fordított idő csak a magyar légtér védelmére elegendő - mondta Bocskai István, a Honvédelmi Minisztérium szóvivője szombaton Kecskeméten, a repülőnap keretében tartott sajtótájékoztatón. Annak érdekében, hogy a legkiválóbb pilóták megfelelő óraszámot tölthessenek a levegőben és megfelelő képzettséggel rendelkezzenek, illetve el tudják látni a NATO szövetségesi kötelezettséget, a repült óraszámot nagymértékben növelni kell - mondta Bocskai István.
2008.08.16. 16:35
 
 
Folyik a vizsgálat az augusztus 2-án kisiklott vonat ügyében
A Budapest–Pécs vasútvonalon, augusztus 2-án történt baleset körülményeinek vizsgálatát még nem zárta le a MÁV Zrt. - közölte Sigulinszki Tibor, a MÁV szóvivője az MTI-vel. A szóvivő hozzátette: a vasúttársaság biztonsági szakemberei – szakértők bevonásával – további vizsgálatokat folytatnak a vasúti járműveken, illetve a vasúti pályán. Augusztus másodikán a Kaposvárról Budapest Déli pályaudvarra tartó, száz utast szállító vonat több kocsija kisiklott, egy az oldalára borult a Budapest-Dombóvár-Pécs vasútvonalon, Kurd és Szakály-Hőgyész állomás között.
2008.08.16. 16:19
 
Tűz egy műanyagipari üzemben Solymáron
Öntőgép gyulladt ki a PEMÜ Műanyagipari ZRt. solymári üzemében szombaton kora reggel. A Terstyánszky Ödön utcában a 48x16 méter alapterületű, kétemeletes épület első emeletén csaptak fel a lángok. A tűz veszélyes anyagot is érintett. A Veszélyhelyzeti Felderítő Szolgálat mérései alapján kisebb mennyiségű szén-monoxid, valamint ammónia került a levegőbe, de ez a lakosságra nem jelentett veszélyt. A lángokat egyórás munkával sikerült a fővárosi tűzoltóknak megfékezniük. A tűz keletkezésekor az üzemben nem dolgoztak - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.08.16. 16:04
 
 
Simon Gábor: az indiai gumigyár beruházása segített volna Észak-Magyarországnak
Politikai pártállástól függetlenül minden ország abban érdekelt, hogy sikeres legyen, ez pedig azt is jelenti, hogy senki se gátolja meg a működő tőke beáramlását - mondta Simon Gábor, az MSZP Országos Választmányának elnöke szombaton miskolci sajtótájékoztatóján. A szocialista politikus azzal kapcsolatban beszélt erről, hogy az indiai Apollo Tyres gumiabroncsgyár csütörtökön közölte: eláll a Heves megyei Gyöngyösre tervezett beruházásától és más helyszínen építi fel 200 millió euróba kerülő új gyárát.
2008.08.16. 16:02
 
 
Vízi rendészet: öt esethez riasztották a mentőket a Balatonon
A hidegfronttal érkezett viharos erejű szél különösebb baj nélkül múlt el a Balatonon, az öt esethez riasztott mentők hat embert mentettek ki a vízből, egy kimerült szörfös kórházba került - mondta Horváth László, a Balatoni Vízirendészeti Rendőr-kapitányság vezetője az MTI-nek szombaton. Abban, hogy nagyobb baleset, vagy tragédia nélkül ért véget a pénteki vihar, jelentős szerepe volt a vízirendőrök és a vízi mentők munkájának, időben figyelmeztettek a közelgő 90 kilométer/órás széllökésekre, "megtisztították" a vizet a fürdőzőktől és a csónakázóktól - hangsúlyozta Horváth László.
2008.08.16. 15:43
 
 
Peking 2008, műugrás: Barta döntős 3 m-en
Barta Nóra 11. lett a műugrók 3 m-es versenyének elődöntőjében, s ezzel bejutott a vasárnapi fináléba, azaz a legjobb 12 közé a pekingi olimpián. Az Athénban 14., 24 éves Barta számára nem úgy sikerült a pénteki selejtező, ahogy azt remélte, ugyanis éppen csak elcsípte a 18., vagyis utolsó, még továbbjutást érő helyet, utána azonban fogadkozott: szombaton már jobb teljesítményt fog nyújtani a Vizes Kockában, ahogy fogalmazott, "az egy másik verseny lesz". Nos, beváltotta ígéretét, hiszen a helyi idő szerint esti programban kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott és teljesen megérdemelten biztosította a helyét a végjátékban.
2008.08.16. 15:33
 
 
Medvegyev aláírta a tűzszüneti megállapodást
Dmitrij Medvegyev orosz elnök szombaton aláírta a kaukázusi fegyvernyugvásról szóló megállapodást. Mint Natalja Tyimakova, az államfő szóvivője közölte, az aláírás tényét Medvegyev az orosz biztonsági tanács ülésén jelentette be, amelyen a grúz-déloszét konfliktust tekintették át. Miheil Szaakasvili grúz elnök pénteken írta alá a tűzszünetet. A megállapodástervezetet az Európai Unió nevében a soros francia elnökség terjesztette elő. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter Szocsiban újságírók előtt azt mondta, Oroszország a biztonsági intézkedések életbe léptetésével arányosan vonja ki csapatait Dél-Oszétiából.
2008.08.16. 14:12
 
 
Peking 2008: negyedik a női tőrcsapat
A negyedik helyen végzett a magyar női tőrcsapat a pekingi olimpián, miután a bronzmérkőzésen 32-23-ra kikapott az olasz válogatottól. Egyértelműen az olaszok voltak az összecsapás esélyesei, már csak azért is, mert korábban, az egyéni versenyben a három csapattag közül kettő dobogóra állhatott: Valentina Vezzali győzött, Margherita Granbassi pedig harmadik lett. Bernát Zoltán szövetségi kapitány Knapek Edina helyére Ujlaky Virginie-t állította be, aki Mohamed Aidával és Varga Gabriellával együtt igyekezett kiharcolni a bronzérmet.
2008.08.16. 13:54
 
 
Cseh Nagydíj: Talmácsi indul az élről
A 125 kcm-esek között világbajnoki címvédő Talmácsi Gábor indul az élről a gyorsaságimotoros-vb Cseh Nagydíján, vasárnap Brnóban. A második helyen a spanyol Nicolas Terol, míg a harmadikon az olasz Andrea Iannone végzett. A második időmérőn végig esett az eső, így az Apriliával versenyző magyar pilóta a pénteki első helyével szerezte meg a pole pozíciót. Talmácsi Gábor, aki jelenleg a harmadik a vb-pontversenyben, az idén másodszor, pályafutása során pedig nyolcadik alkalommal indulhat az élről.
2008.08.16. 13:50
 
 
Peking 2008, vitorlázás: Berecz javított
Berecz Zsombor - eddigi legjobbját nyújtva - a 18. helyen ért célba a Laser hajóosztály ötödik futamában a pekingi olimpián. A 22 éves versenyző ezzel összetettben a 33.-ról a 29. helyre lépett előre a 43 fős mezőnyben. Az élen - bár egy részversenyt sem tudott nyerni - az olasz Diego Romero áll, de az ötödik hátránya is mindössze négy helyezési pont. A kategória küzdelmei keddig tartanak. Laserben eredetileg három futamot terveztek szombatra, de ebből csak egyet tudtak megtartani. A férfi és női szörfösök futamait ugyanakkor egyáltalán nem tudták megrendezni, így Gádorfalvi Áron és Detre Diána vasárnap folytathatja szereplését.
2008.08.16. 12:46
 
 
Dél-Oszétia: Grúz állítás szerint orosz katonák felrobbantottak egy vasúti hidat
A grúz belügyminisztérium szombati közlése szerint orosz katonák felrobbantottak egy vasúti hidat a grúz fővárostól, Tbiliszitől mintegy 45 kilométerre. Mint Sota Utiasvili szóvivő elmondta, a hidat Tbiliszitől nyugatra, Kaszpi város térségében robbantották fel, "megbénítva a grúziai vasúti hálózatot". Független forrásokból nem lehetett megerősíteni a hírt. Az orosz vezérkar Moszkvában szinte azonnal cáfolta a hídrobbantásról szóló grúz bejelentést. Anatolij Nogovicin vezérezredes, az orosz vezérkari főnök helyettese azt közölte, hogy "az elmúlt 24 órában nem voltak harci cselekmények a grúz-abház és a grúz-déloszét konfliktusok körzetében, s az orosz csapatoknak nem voltak veszteségeik".
2008.08.16. 11:57
 
 
Legkevesebb 15 síita zarándok vesztette életét Irakban két újabb merényletben
Hat ember meghalt és 11 megsebesült, amikor szombaton felrobbant egy gépkocsiba rejtett pokolgép síita zarándokok parkoló kisbuszai mellett, Bagdad főként síiták lakta Szaab városrészében - jelentette az iraki rendőrség és kórházi források. Baladban hasonló pokolgép robbant, itt kilencen haltak meg. A robbanószerrel megrakott parkoló gépkocsi a síita zarándokokra várakozó kisbuszok mellett lépett működésbe szombat reggel 9 óra tájban. Szombatra virradóra a Bagdadtól 80 kilométerre északra fekvő Baladban is legkevesebb 9 síita zarándok halálát követelte egy hasonló robbantásos merénylet.
2008.08.16. 11:39
 
 
Dél-Oszétia: az orosz hadsereg több mint száz páncélozott járművet zsákmányolt
Az orosz hadsereg a grúziai összetűzésekben több mint száz páncélozott járművet zsákmányolt - közte 65 páncélost -, amelyeket szombaton mutattak be Chinvaliban, a dél-oszétiai fővárosban. A haditrófeákat egy gépjárműtelepre hordták össze, s itt a tankok mellett szép számmal találhatók - az orosz hírügynökség beszámolója szerint - egyebek között amerikai és cseh gyártmányú páncélozott szállítójárművek is. A páncélosok egyébként szovjet gyártmányú T-72-esek, amelyek nagyjavítását és felújítását éppen a közelmúltban végezték el Ukrajnában. A grúz hadsereg gépesített lövészeinek harcjárműveit ugyancsak ukrajnai cégek korszerűsítették.
2008.08.16. 11:34
 
 
Gyurcsány Ferenc a jövőben is Magyarországon, az MSZP-ben kíván politizálni
Gyurcsány Ferenc a jövőben is Magyarországon, az MSZP-ben kíván politizálni, nem kíván EU biztosi posztért indulni - mondta a miniszterelnök szavait tolmácsolva az MTI-nek Daróczi Dávid kormányszóvivő szombaton. Minden alapot nélkülöz a Népszabadság szombati számának információja, miszerint Gyurcsány Ferenc pártelnök vezetheti a szocialisták listáját a jövő évi európai parlamenti választásokon, s Gyurcsány Ferencet uniós biztosi posztra jelölhetik - mondta Daróczi Dávid.
2008.08.16. 11:23
 
 
Kecskeméti repülőnap: mintegy százharminc gép vesz részt a bemutatón
Mintegy százharminc gép érkezett Kecskemétre a X. Nemzetközi repülőnap és haditechnikai bemutatóra - mondta Bocskai István, a Honvédelmi Minisztérium szóvivője az MTI-nek szombaton délelőtt. A kétnapos program során egymást érik a légi bemutatók a kecskeméti légibázis térségében. Az eseményen részt vesz Szekeres Imre honvédelmi miniszter - közölte a szóvivő, hozzátéve, hogy több szempontból is kivételes a mostani, egyébként kétévente megrendezett repülőnap. Az elmúlt évi után az idén azért rendezik meg a bemutatót, mert a minisztérium ily módon is szeretne megemlékezni a Magyar Honvédség 160., a légierő 70., valamint a Hadtörténeti Intézet és Múzeum 90. születésnapjáról - mondta Bocskai István.
2008.08.16. 11:20
 
 
Peking 2008, férfi vízilabda: Magyarország-Ausztrália 13-12
A címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott 13-12-re nyert az ausztrál együttes ellen a pekingi olimpia csoportkörének negyedik, utolsó előtti fordulójában, s ha hétfőn nem kap ki Kanadától, első lesz csoportjában és egyenes ágon jut az elődöntőbe. A csoport, 4. forduló: Magyarország-Ausztrália 13-12 (4-4, 5-1, 2-4, 2-3), Magyarország: Szécsi Zoltán - Varga Tamás, Kásás Tamás, Kiss Gergely 2, Benedek Tibor 1, Biros Péter 1, Molnár Tamás 4. Csere: Madaras Norbert 1, Varga Dénes 1, Kis Gábor 2, Varga Dániel 1, Hosnyánszky Norbert. Az ausztrál gólszerzők: Pietro Figlioli, Thomas Whalan 3-3, Robert Maitland, Richie Campbell, Gavin Woods, Sam McGregor, Anthony Martin, Rhys Howden.
2008.08.16. 11:07
 
 
Kevesebb külföldi vendég volt a Balatonnál az első félévben
Az idei év első hat hónapjában 5,2 százalékkal mérséklődött a külföldi vendégforgalom a Balatoni üdülőkörzet szálláshelyein; az első hat hónapban összesen 485 ezer vendéget fogadtak, alig valamivel többet, mint egy évvel korábban - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal Statisztikai Tükör című kiadványából. Az összes vendégforgalom háromnegyedét a belföldi vendégek jelentették, számuk 2,6 százalékkal haladta meg a 2007. első félévében regisztráltat. A Balatonnál megszállt vendégek csaknem 1,5 millió éjszakát töltöttek el a partközeli és a háttértelepüléseken, amely az egy évvel korábbihoz képest 1,4 százalékkal kevesebb.
2008.08.16. 09:46
 
 
Vándorjegygyűrű: az autós elvesztette, a motoros megtalálta
Autója tetején felejtette és ezért elvesztette az út közepén egy 23 éves fiatalember a kedvesének vásárolt gyémánt eljegyzési gyűrűt, ám egy "szelíd motoros" megtalálta és visszaadta. Az elvesztő igen keményen megdolgozott - másodállást is vállalva - a 3 ezer dollárért (fél millió forintért) vett gyűrűért, így igen bánatos volt elvesztése miatt. Családja hirdetést adott fel, hátha becsületes a megtaláló és visszajuttatja, ám nemigen reménykedtek ebben. A sors azonban segített: egy Harley-Davidsonos motoros férfinak akadt meg a szeme az úttesten heverő dobozkán. Mikor kinyitotta, rögvest felismerte, hogy jegygyűrű van benne, és amikor értesült a hirdetésről, felhívta a megadott telefonszámot.
2008.08.16. 09:12
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318[2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista