2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
6,55 százalékos lesz a lakossági gázáremelés október 1-től
A közüzemi lakossági földgázárak átlagosan 6,55 százalékkal, a nem lakossági átlagárak 9,4 százalékkal emelkednek október 1-jén - közölte a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium (KHEM) az MTI-vel szombaton. A változást a nemzetközi piac folyamatosan emelkedő kőolajárai indokolják - áll a közleményben. Az emelés egy átlagos, évente 1.660 köbméteres fogyasztású háztartásnak havonta mintegy 1.120 forintos többletkiadást jelent a minisztérium számítása szerint.
2008.08.30. 12:15
 
Olaszország ötmilliárd dolláros befektetéssel nyújt kárpótlást Líbiának
Olaszország 25 év alatt ötmilliárd dolláros befektetéssel nyújt kárpótlást Líbiának az 1911 és 1943 közötti gyarmati megszállásáért - jelentette be szombaton a líbiai Bengáziban Silvio Berlusconi olasz kormányfő. Az olasz miniszterelnök azért látogatott el szombaton Bengáziba, hogy Moammer el-Kadhafi líbiai vezetővel tárgyaljon, s aláírja vele a kárpótlásról szóló szerződést. Az olasz befektetések keretében autópálya is épül a líbiai tengerpart mentén, amely összekötné Líbiát a szomszédos Egyiptommal és Tunéziával. A gazdasági együttműködés mellett közös képzési és oktatási programokat is előír a megállapodás.
2008.08.30. 12:07
 
 
Fidesz: ne közpénzből fizessék a miniszterelnöki hirdetést
A Fidesz "a hatalommal való visszaélés minősített esetének" tartja, hogy félig közpénzből fizették a miniszterelnöki programról szóló hirdetést, ezért arra szólítja fel az MSZP-t, hogy saját pártpénzéből pótolja ezt az összeget - mondta Koszorús László, az ellenzéki párt képviselője. A politikus az MSZP Vérmező utcai központja előtt tartott tájékoztatóján felháborítónak és elfogadhatatlannak nevezte, hogy az emberek pénzéből fizették ki a miniszterelnöki programról szóló, a Népszabadságban közzétett fizetett hirdetés árának a felét. Mint mondta: a 4,5 millió forintos hirdetésből 2 millió forintot a Miniszterelnöki Hivatal állt, és csak a többit az MSZP.
2008.08.30. 11:45
 
 
Az MSZP kifogásolja, hogy a Fidesz nem reagál a kormányfő javaslataira
Az MSZP továbbra is kifogásolja, hogy a Fidesz érdemben nem reagált Gyurcsány Ferenc miniszterelnök héten nyilvánosságra hozott programjára. Erről Varga László, az MSZP országgyűlési képviselője beszélt szombaton Budapesten sajtótájékoztatón. Ha érdemi programot nem láthattunk a legnagyobb ellenzéki párttól, akkor legalább a kormányoldal javaslataira reagálhatnának - mondta a baloldali ifjúsági szervezet, a Societas elnöke. A kormánypárti politikus szerint ha nincs reakció arra, hogy a kormány az emberek és a vállalkozások adóterheit igyekszik csökkenteni, akkor a polgárokat kell megnyerni a javaslatok támogatásához.
2008.08.30. 11:35
 
 
Budapestre érkezik a gangsta rap sztárja, Snoop Dogg
Budapestre érkezik a gangsta rap sztárja, Snoop Dogg, aki szeptember 10-én a Papp László Budapest Sportarénában mutatja be idén márciusban megjelent Ego Trippin' című új lemezét. A koncertet szervező cég tájékoztatása szerint Snoop Dogg valószínűleg a koncert napján érkezik a magyar fővárosba magánrepülőgépén, amelynek fedélzetén összesen 24-en utaznak, beleértve a zenész biztonsági embereit, fodrászát, a színpadon szereplő "kollégákat" valamint a technikai személyzetet. Snoop Dogg a főváros egyik luxusszállodájának elnöki lakosztályában fog megszállni. A produkció előzenekara Dopeman lesz, aki már játszott 50 Cent előtt is, így nem először tüzeli fel a hangulatot a rap nemzetközi nagymesterei előtt.
2008.08.30. 11:00
 
 
Gyurcsány és Fico hétfőn informális megbeszélést tart Brüsszelben
Informális megbeszélést tart Gyurcsány Ferenc magyar és Robert Fico szlovák kormányfő hétfőn Brüsszelben - erősítette meg az MTI információját a kormányszóvivő. Mindkét politikus az Európai Tanács (az EU állam- és kormányfőinek értekezlete) rendkívüli ülésén vesz részt. Daróczi Dávid az MTI-nek elmondta: Gyurcsány Ferenc és Robert Fico találkozójának célja, hogy áttekintsék a magyar-szlovák kapcsolatok jelenlegi helyzetét és az alakításukra vonatkozó elképzeléseket. Robert Fico szlovák miniszterelnök még tavaly októberben hívta meg hivatalos szlovákiai látogatásra Gyurcsány Ferencet, a találkozóra azonban még nem került sor a kétoldalú kapcsolatok problémái miatt.
2008.08.30. 10:15
 
 
Vadkendert találtak a kormányzati központ előtt
A "hatalom küszöbén" akadtak vadkenderre Bulgáriában: közvetlenül a kormányzati központ előtt. A marihuánás növényre - melynek termesztése tilos - nem a rendőrség figyelt fel, hanem a lakosság. A vadkender és az épület fényképei megjelentek a sajtóban, a kormány pedig kénytelen volt elismerni valódiságukat. Villámgyorsan intézkedett. "A probléma azonnali és gyökeres megoldásért kiáltott, ami meg is történt" - mondta a kormányszóvivő. Az eset külön szépsége, hogy Bulgáriában a rendőrség pár hete hatalmas hadjáratba kezdett a vadkender termesztése ellen és eddig hat tonnányit foglalt le a növényből, de a kormány portáján nem vizslatott a hatóság.
2008.08.30. 09:55
 
 
Három hatóság vizsgálja majd a tisztességtelen kereskedelmet
Szeptember elsején lépnek hatályba a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvény azon szabályai, amelyek a tilalom megsértése esetén eljáróként három hatóságot, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletét, a Gazdasági Versenyhivatalt és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságot jelölik ki. Fő szabályként a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának megsértése miatt az NFH jár el, de két területet kivesz a törvény az intézmény hatásköréből. Elsőként azt, amikor az érintett tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat olyan tevékenységgel függ össze, amelyet a PSZÁF felügyel. A második csoportba azok az ügyek tartoznak, amelyek a verseny érdemi befolyásolására alkalmasak, ezekben a GVH köteles intézkedni.
2008.08.30. 09:36
 
Srí Lanka fővárosában 50-en sérültek meg egy merényletben
Közel félszáz ember sebesült meg egy merényletben szombaton Srí Lanka fővárosa, Colombo üzleti negyedében - közölték a hatóságok. Udaya Nanayakkara dandártábornok, a hadsereg szóvivője elmondta, hogy a pokolgépet egy gyümölcsáruda közelében helyezték el. Nevük elhallgatását kérő katonai tisztviselők hozzátették, hogy a pokolgépben mintegy 100 grammnyi robbanóanyag volt, amelyet egy zsúfolt piactéren hoztak működésbe. A főváros központi kórházának igazgatója közölte, hogy 44 személyt szállítottak kórházba, közte két gyermeket és négy nőt. Három ember állapota súlyos. Srí Lankán huszonöt éve folyik polgárháború, a harcoknak eddig mintegy 70 ezren estek áldozatul.
2008.08.30. 09:30
 
 
Kitiltanák Harry Pottert az iskolákból Donyeckben
A Harry Potter-könyveknek az iskolai tantervből való kizárását szorgalmazó javaslatot szavazott meg a kelet-ukrajnai Donyeck város Vorosilov kerületének képviselőtestülete. Harry Potter száműzését a donyecki iskolások kötelező világirodalmi olvasmányai közül a nagyváros egyik ismert üzletembere, egyben kerületi önkormányzati képviselője, Olekszandr Adamov indítványozta, aki szerint J. K. Rowling könyvei olyanok, mint a gyorsételek, csak nem gyomorfekélyt, hanem "agyficamot" okoznak. Az UNIAN hírügynökség beszámolója szerint Adamov a kis varázsló kalandjaiban való elmélyülés helyett Astrid Lindgren svéd írónő Harisnyás Pippi-sorozatát ajánlotta a felnövekvő nemzedékek és a tantervkészítő pedagógus szakemberek figyelmébe.
2008.08.30. 09:10
 
 
Putyin "józan álláspontot" vár a rendkívüli EU-csúcstól
Vlagyimir Putyin orosz kormányfő reményét fejezte ki, hogy az Európai Unió józan álláspontra helyezkedik, és nem fogad el szankciókat hétfői csúcsértekezletén, amelyet az orosz-grúz konfliktus miatt hívott össze. "A szankciók kérdése nem közömbös számunkra. Reméljük, hogy a józan ész felülkerekedik" - mondta Putyin abban az interjúban, amelyet az ARD német közszolgálati televíziónak adott a fekete-tengeri Szocsiban. Az orosz vezető kijelentette, hogy amint enyhül a helyzet a térségben, Moszkva visszavonja katonáit Grúzia belsejéből a (grúz-déloszét határ térségében kijelölt) úgynevezett konfliktusövezetbe.
2008.08.30. 09:00
 
 
Szexuális nevelési órák a milánói általános iskolákban
A milánói általános iskolások számára az idei iskolaévtől kezdve bevezetik a szexuális nevelési órákat. A kezdeményező a város önkormányzata, amely így akar válaszolni arra a nyugtalanító jelenségre, hogy terjednek a fiatalok között olyan nemi betegségek, mint a gonorrhea vagy a szifilisz. A programot valószínűleg kiterjesztik egész Olaszországra - írta az El País című spanyol napilap. A vészharangot a milánói Fatebenefratelli kórház kongatta meg. A kórház gyermekorvosának tapasztalatait szerint az utóbbi években a gyerekek átlag 14 éves korukban szerzik első szexuális élményüket, de gyakoriak azok az esetek, amikor 11-12 éveseknek már van szexuális tapasztalatuk. Ami 2000-ben még kivétel volt, az mára csaknem megszokottá vált.
2008.08.30. 08:40
 
 
A GVH új eljárást akar a "Microsoft ügyben"
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) azt kéri a Fővárosi Bíróságtól, hogy semmisítse meg a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) "Microsoft-ügyben" hozott határozatát, és kötelezze új eljárásra a testületet, mivel a versenyhivatal szerint az általuk kifogásolt kiírás sérti a versenysemlegességet - a tárgyalást hétfőn tartják. A GVH közleményben emlékeztet arra, hogy komoly vitákat váltott ki az a 25 milliárd forintos ajánlati felhívás, amelyet "Microsoft, vagy azzal egyenértékű" szoftverek forgalmazói számára írt ki a Központi Szolgáltató Főigazgatóság (KSZF).
2008.08.30. 08:30
 
 
Európai Szuperkupa: a Zenit legyőzte a Manchester Unitedet
Az UEFA Kupa-győztes Zenit nyerte a Szuperkupát, miután egy góllal jobbnak bizonyult a Bajnokok Ligája-serleget elhódító Manchester Unitednél. Szuperkupa: Zenit (orosz)-Man. United (angol) 2-1 (1-0). Monaco, 16 000 néző. Gól: Pogrebnyak (45.), Danny (59.), illetve Vidic (73.). Kiállítva: Scholes (90.). Az első félidőben a Zenit irányította a mérkőzést, a manchesteriek csak elvétve jutottak el az orosz kapu közelébe. A játékrész végén a vezetést is megszerezte a szentpétervári együttes. A második 45 percet is aktívabban kezdték az oroszok, akik tovább növelték előnyüket. Kétgólos hátrányban ritmust váltott az angol gárda és csökkentette a különbséget. Az utolsó tíz percben mindkét csapat óriási helyzeteket hagyott ki.
2008.08.30. 08:10
 
 
Népszabadság: 6,5%-os lesz az októberi gázáremelés mértéke
Az október elsejétől életbe lépő gázáremelés a lakosságnál 6,5, a nem lakossági fogyasztóknak 9,4 százalékos lesz - írja legfrissebb értesülése alapján a Népszabadság. A lap csütörtöki számában még 9,8 és 12 százalékos emelésről írt. A lap szombati számában megjelent írás szerint is a hétvégén teszik közzé az áremelés mértékét, a Magyar közlönyben. Az illetékesek a lapnak nem erősítették meg a számokat. A kormány mindent megtesz azért, hogy az energiaügyi miniszter ne emelje jobban a gáz árát, mint az feltétlenül szükséges - mondta Daróczi Dávid kormányszóvivő pénteki internetes sajtótájékoztatóján.
2008.08.30. 08:00
 
Atlétika, Golden League: Vlasic is esélyes még az egymillió dolláros fődíjra
A kenyai Pamela Jelimo mellett Blanka Vlasic horvát magasugró is megnyerte versenyszámát a zürichi Golden League-viadalon, így mindketten változatlanul esélyesek arra, hogy megnyerjék a sorozat egymillió dolláros fődíját. A GL-sorozat utolsó állomása egy hét múlva lesz Brüsszelben, és a két sztárnak már csak azt a viadalt kell megnyernie a jackpotért. Ha a belga fővárosban is győznek, akkor megosztoznak az egymillió dolláron.
2008.08.30. 07:55
 
 
Bush: Palin alelnökjelöltsége McCain reformszándékát jelzi
Az amerikai elnök pénteken közölte: John McCain azzal, hogy Sarah Palin alaszkai kormányzót kérte fel alelnökjelöltjének, elkötelezte magát a reform mellett. Az arizonai szenátor "izgalmas döntést" hozott - tartalmazza George Bush nyilatkozata, amelyet a Fehér Ház ismertetett. Az elnök kiemelte: Palin kormányzó bizonyítottan reformer, aki az adófizetők dollárjainak gondos kezelője, és élen jár a kormányzati munka elszámoltatása terén. "Sikerét elvhűségének és nagy munkabírásának köszönheti, fantasztikus példája az amerikai szellemnek" - foglalt állást az amerikai elnök, aki üdvözölte McCain választását.
2008.08.29. 21:42
 
NB 1: Zalaegerszegi győzelem a címvédő MTK ellen
A Zalaegerszeg két góllal nyert a címvédő MTK ellen a labdarúgó Soproni Liga 6. fordulójának pénteki mérkőzésén. Ezen a találkozón Végh Zoltán, a fővárosiak kapusa pályafutása 500. élvonalbeli bajnoki meccsén lépett pályára. Eredmény: ZTE FC-MTK Budapest 3-1 (1-0), Zalaegerszeg, 1500 néző, V: Solymosi; gólszerzők: Meye (45.), Balázs (48.), Hajdú (51.), illetve Pál (80.); sárga lap: Balázs (29.), Meye (53.), illetve Radulovic (70.). Lendületesen kezdett a ZTE, több helyzete is akadt, de ezeket rendre elhibázta. A hazai együttes a játékrész utolsó pillanataiban szerezte meg a vezetést.
2008.08.29. 20:56
 
 
Szükségállapotot hirdettek Louisianában a Gustav hurrikán közeledtétől tartva
Szükségállapotot hirdetett pénteken az amerikai elnök Louisiana szövetségi államban a Gustav hurrikán esetleges érkezésére történő felkészülés érdekében. Az előrejelzések szerint a hurrikán a Karib-tengeri szigetek után kedden lecsaphat a Mexikói-öböl partvidékére is. George Bush rendelete felhatalmazza a szövetségi hatóságokat és a belbiztonsági minisztériumot, hogy összehangolják az óvintézkedéseket és a segítségnyújtással kapcsolatos intézkedéseket. Nem csak Louisiana készül a Gustav fogadására, de az öböl partján elterülő többi szövetségi állam is.
2008.08.29. 19:55
 
Lemondott a Crvena zvezda elnöksége
Lemondott a szerb Crvena zvezda labdarúgócsapatának elnöksége. A testület a csütörtök esti UEFA Kupa-kiesés után döntött a távozásról. A belgrádiak hazai pályán, hosszabbítást követően estek ki a ciprusi APOEL Nicosia ellen. A lefújás után a dühös drukkerek a vezetőség azonnali lemondását követelték. A bajnoki rajt sem sikerült jól a Crvena zvezdának, két forduló alatt csupán egy pontot sikerült szereznie.
2008.08.29. 19:32
 
 
MDF: Bács-Kiskun megye Dávid Ibolyát javasolja elnöknek
Az MDF Bács-Kiskun megyei választmánya Jánoshalmán tartott tisztújító közgyűlésén a párt országos elnöki posztjára első helyen Dávid Ibolyát, a második helyen Karsai Pétert javasolta - közölte pénteken Karsai Péter országgyűlési képviselő, az MDF megyei szervezetének elnöke az MTI-vel. Békés megyében szintén Dávid Ibolyát jelölték a posztra első helyen. Karsai Péter beszámolt arról, hogy a megyei választmány - egy megkérdőjelezett mandátum miatt, három más megyéhez hasonlóan - megismételt tisztújításon újra őt választotta meg elnöknek, míg a két alelnök a kecskeméti Csernus Tibor, valamint a kiskunmajsai Dósai Imre lett.
2008.08.29. 19:28
 
 
Bevásárlóközpont épül a pekingi Madárfészeknél
A turizmus fejlesztése érdekében nagyméretű bevásárlóközpontot és különböző szórakoztató létesítményeket építenek a Madárfészekként emlegetett Nemzeti Stadionnál és a szomszédos Nemzeti Vízisportközpont (Vízkocka) területén - közölte a Pekingi Turisztikai Hivatal. A központi olimpiai létesítmények környékét szórakoztatóközponttá kívánják alakítani, amelynek részeként például a Vízkocka lelátóit is átalakítják. A jelenlegi 17 ezer férőhelyes uszodát 6000 fősre csökkentik. A több mint 79 ezer négyzetméter alapterületű központ területén egy élményfürdőt, mesterséges szörfpályát és fitnesztermeket alakítanak ki.
2008.08.29. 19:23
 
A grúz miniszterelnök is Brüsszelbe utazik az EU-csúcs napján
Kétoldalú tárgyalások céljával Brüsszelbe utazik a grúz miniszterelnök a kaukázusi válság miatt összehívott rendkívüli európai uniós csúcstalálkozó napján - közölték pénteken hivatalos grúz források. A brüsszeli grúz nagykövetség tájékoztatása szerint Vladimer (Lado) Gurgenidze kormányfő több állam- és kormányfővel is szeretne kétoldalú találkozót tartani a hétfőre összehívott csúcstalálkozó alkalmával. "Grúzia arra számít, hogy számára politikai és gazdasági segítséget eredményez majd ez a csúcstalálkozó" - mondta Tbilisziben a grúz várakozásokat illetően Temur Iakobasvili, az elszakadt területek reintegrációjáért felelős államminiszter.
2008.08.29. 19:20
 
 
Brüsszelben valószínűleg lesz Gyurcsány-Fico találkozó
Gyurcsány Ferenc magyar miniszterelnök valószínűleg a jövő hét elején Brüsszelben találkozik és megbeszélést folytat szlovák kollégájával, Robert Ficóval - értesült nem hivatalos forrásból pénteken az MTI pozsonyi tudósítója. A magát felfedni nem kívánó forrás szerint a találkozó időpontjáról és helyszínéről csak annyit tudni, hogy a legközelebbi napokban esedékes és "semleges területen" bonyolítják le. Ebből csaknem teljes bizonyossággal arra lehet következtetni, hogy a helyszín Brüsszel lesz, ahol Gyurcsány Ferenc és Robert Fico részt vesz az Európai Unió csúcsértekezletén.
2008.08.29. 19:04
 
 
Peking 2008: 19 millió forint kiegészítő jutalom a kajak-kenusoknak
A kormány döntése alapján a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) 19 millió forint kiegészítő jutalmat kap az Önkormányzati Minisztérium keretéből. Ebből az összegből juthat kiemelt elismerés a Kozmann György, Kiss Tamás olimpiai bronzérmes kenupárosnak - áll az ÖM közleményében. Baráth Etele, az MKKSZ elnöke az MTI-nek elmondta: Kozmann és Kiss a 11,2-11,2 millió helyett - Gyenesei István sportért felelős önkormányzati miniszter javaslata alapján - a páros aranyérmeseknek járó 16-16 milliót kaphatja meg, és az edzőik is a mostani pluszpénzből részesülhetnek jutalomban. A megmaradt összeg felosztásáról az elnök és a főtitkár a szakmai vezetéssel közösen dönt várhatóan a jövő hét elejére.
2008.08.29. 17:58
 
 
Megszűnnek a diplomáciai kapcsolatok Grúzia és Oroszország között
Grúzia úgy döntött, hogy megszakítja diplomáciai kapcsolatát Oroszországgal - jelentette ki pénteken Grigol Vahadze külügyminiszter-helyettes Tbilisziben. "A bécsi konvenció alapján az ilyen esetekben az orosz diplomatáknak el kell hagyniuk Grúziát. Moszkvát hivatalosan értesíteni fogjuk a döntésről. A grúz érdekeket egy harmadik fél nagykövetsége fogja képviselni Moszkvában. A döntés végleges" - mondta, de hozzátette, a konzuli kapcsolatok megmaradnak. A Stockholmban tartózkodó Jekatyera Tkeselasvili grúz külügyminiszter indoklásában "oktalanságnak" minősítette a dipomáciai kapcsolatok fenntartását, miután Oroszország elismerte két szakadár grúz terület: Dél-Oszétia és Abházia függetlenségét.
2008.08.29. 17:36
 
 
Kétnapos ügyvivő testületi ülést tart az SZDSZ
Pénteken és szombaton kétnapos ügyvivő testületi ülést tart az SZDSZ a Fejér megyei Rácalmáson. Az ülésen a párt ügyvivői megvitatják Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Megegyezés című cselekvési programját, és megtárgyalják az elkövetkező időszak politikai lépéseit - mondta Győri Krisztina, a párt sajtófőnöke. A kormányfő szerdán megjelent programjában összesen 1.000-1.200 milliárd forintos adócsökkentési programra tett javaslatot. Eszerint már jövőre megemelnék a személyi jövedelemadó alsó sávhatárát, csökkenne a munkáltatói járulék, eltörölnék a vállalati különadót, viszont 16-ról 18 százalékra emelkedne a társasági adó.
2008.08.29. 17:27
 
 
Fico szeretné, ha Szlovákia egységesen tagadná meg Koszovó elismerését
Robert Fico szlovák kormányfő azt szeretné, ha a szlovák társadalom egységesen elutasítaná Koszovó elismerését, igazolva ezzel a szlovák kormány eddigi álláspontját. Fico pénteken Besztercebányán (Banská Bystrica), a fasisztaellenes Szlovák Nemzeti Felkelés 64. évfordulójára emlékező ünnepség szónokaként beszélt, jelezve azt is, hogy véleménye szerint ily módon "háríthatók el a Szlovákia területi egysége ellen irányuló provokatív" ambíciók. Fico úgy ítéli meg, hogy a szlovákiai társadalom közakaratát kifejező álláspont a Grúzia függetlenségét és területi egységét szorgalmazó törekvések támogatásának hitelesítéséhez is jól jönne.
2008.08.29. 17:00
 
 
Sarah Palin alaszkai kormányzó McCain alelnökjelöltje
Sarah Palin alaszkai kormányzó asszonyt választotta leendő alelnökjelöltjének John McCain, az amerikai Republikánus Párt elnökjelöltje - erősítette meg a hírt pénteken a McCain-stáb a Fox News közlése szerint. Palin neve "sötét lóként" csak aznap merült fel McCain lehetséges társaként. Elemzők szerint a 44 éves kormányzó személye nagyban segíthet megnyerni McCainnek azokat a demokrata érzelmű, csalódott nőket, akik Hillary Clinton volt first lady kiesése után nem szívesen támogatják Barack Obamát, a demokrata elnökjelöltet. McCain pénteken, 72. születésnapján, az ohiói Daytonban, egy választási nagygyűlésen tesz bejelentést döntéséről.
2008.08.29. 16:46
 
 
Törvényjavaslat az utcai zavargások elleni fellépés érdekében
A szabálysértési törvényt és a Büntető törvénykönyvet is módosítaná az a jogszabálytervezet, amelyet az igazságügyi tárca készített a köznyugalmat és a közbiztonságot veszélyeztető esetek - köztük az utcai zavargások - elleni fellépés érdekében - erről Draskovics Tibor, a tárca vezetője beszélt pénteken újságírók előtt. A négy jogszabályt érintő javaslat várhatóan az őszi ülésszak elején kerül az Országgyűlés elé - mondta a miniszter. Hozzátette: az elmúlt másfél-két év során, az MTV-székház ostroma óta olyan jelenségek voltak tapasztalhatóak - például az egészségre nem veszélyes fehér porok küldése - amelyekre úgy tűnt, hogy nincs megfelelő jogi válasz.
2008.08.29. 15:23
 
 
Peking 2008: magyar olimpikonokat tüntettek ki a Parlamentben
A pekingi olimpián eredményesen szerepelt magyar sportolókat, valamint a felkészítésükben segédkező edzőket, orvosokat, sportági és klubvezetőket tüntetett ki - Gyurcsány Ferenc miniszterelnök javaslatára - Sólyom László köztársasági elnök pénteken a Parlament Kupolatermében. Az államfő köszöntőjében kiemelte: annál nagyobb kitüntetés nincs, mint amikor valaki ott áll a dobogón a világ előtt. Ezért a teljesítményért a nemzet köszönete is jár, és ez a kitüntetés a nemzet nagyrabecsülését és köszönetét fejezi ki - fogalmazott Sólyom László, aki a kormányfőnek és Szili Katalinnak, az Országgyűlés elnökének társaságában adta át az elismeréseket.
2008.08.29. 14:56
 
 
Karadzic nem volt hajlandó válaszolni, bűnösnek vallja-e magát
Radovan Karadzic nem volt hajlandó válaszolni pénteken a hágai Nemzetközi Törvényszék bírájának azon kérdésére, hogy bűnösnek vallja-e magát. A volt boszniai szerb vezető, akit népirtással, valamint más, háborús, illetve emberiesség ellen elkövetett bűnökkel vádolt meg a délszláv háborúkkal kapcsolatos ügyekben eljáró törvényszék ügyésze, kétségbe vonta a hágai testület eljárásának jogszerűségét, ezért megtagadta a választ a kérdésre. Az eljárási szabályok alapján a bíró a válasz megtagadását hivatalból úgy volt köteles értelmezni, hogy Karadzic nem vallja magát bűnösnek, és így a vádlott helyett, annak nevében pótolta az ilyen értelmű nyilatkozatot.
2008.08.29. 14:43
 
 
Robinhót nem engedi el a Real Madrid
A Real Madrid labdarúgócsapatának vezetősége úgy döntött, nem engedi el az angol Chelsea-hez Robinhót, a spanyol együttes brazil klasszisát. "A vezetőedző és a technikai stáb úgy határozott, hogy szükségünk van a játékára" - nyilatkozta a BBC internetes honlapjának Ramón Calderón, a királyi klub elnöke. "Robinhót további két évig szerződés köti hozzánk" - zárta le spanyol részről az ügyet Predrag Mijatovic, a Real Madrid sportigazgatója. Brit lapértesülések szerint a Chelsea utolsó ajánlata 30 millió fontról (majdnem 9 millárd forint) szólt.
2008.08.29. 13:58
 
 
San Marinó-i Nagydíj: Talmácsi nyerte az első időmérőt
A gyorsaságimotoros-világbajnokságon a 125 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor érte el a legjobb időt a San Marinó-i Nagydíj első időmérő edzésén, Misanóban. Az Apriliával versenyző vb-címvédő magyar motoros 1:44.172 perc alatt teljesítette leggyorsabb körét a 4,226 km-es pályán. A második helyen a brit Scott Redding végzett 1:44.339 perccel, míg a harmadik a vb-pontversenyben éllovas francia Mike di Meglio lett (1:44.613). Talmácsi kiválóan kezdett, már az első gyors körében 1:47.638 perccel iratkozott fel az eredményjelzőre, aztán egyre gyorsabb lett, fokozatosan faragta le az ezredeket, századokat, tizedeket (1:46.224, 1:45.717).
2008.08.29. 13:51
 
 
De La Hoya-Pacquiao december 6-án
Hivatalosan is bejelentették, hogy a profi ökölvívás legnagyobbjai között jegyzett amerikai Oscar De La Hoya a Fülöp-szigeteki klasszis, Manny Pacquiao ellen vívja utolsó mérkőzését, mielőtt az év végén visszavonulna. A két ringkiválóság december 6-án csap össze Las Vegasban, mintegy 100 millió dollárért. A felek 66 és fél kilóban mérik össze tudásukat, tulajdonképpen "félúton" találkozva, amennyiben De La Hoya - aki csaknem nyolc éve nem bokszolt ilyen alacsony testsúllyal - lefogyaszt, Pacquiao pedig "felhízik" a váltósúlyú kategóriába. "Nem foglalkozom a visszavonulással, egyedül a mérkőzésre összpontosítok" - nyilatkozta De La Hoya. "Fiatalabb vagyok és gyorsabb, nyerni fogok" - mondta Pacquiao.
2008.08.29. 13:50
 
 
A kormány nem emelné jobban a gázárakat, mint szükséges
A kormány mindent megtesz azért, hogy az energiaügyi miniszternek ne kelljen a feltétlenül szükségesnél nagyobb mértékben emelnie a gáz árát - mondta Daróczi Dávid kormányszóvivő internetes sajtótájékoztatóján. Daróczi Dávid emlékeztetett rá, hogy a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium hatásköre rendeletben meghatározni az árakat. Hozzátette: a miniszteri rendeletnek a hétvégén kell megjelennie, harminc nappal azelőtt, hogy életbe lépne az új árszabályozás. Megjegyezte, ő nem látta még a számokat. Mint mondta, a kormány gázár meghatározásánál a piaci folyamatokat és fogyasztók helyzetét veszi figyelembe.
2008.08.29. 13:36
 
 
Nyaralókat zártak be a horvát ellenőrök Makarska körzetében
Makarska környékén idén nyáron 72 nyaralót zártak be a hatóságok, mert a tulajdonosok feketén szállásoltak el vendégeket. A horvát sajtóorgánumok beszámolója szerint a dalmáciai város környékén ebben az évben 840 ellenőrzést végeztek az állami hatóságok, 20 százalékkal többet, mint az elmúlt évben. Több mint 400 esetben tapasztaltak szabálysértéseket, ebből 212 alkalommal vádemelési javaslattal adták át az ügyet a helyi ügyészségnek. A Poslovni üzleti napilap honlapján található adatok szerint az ellenőrök bezártak 72 nyaralót, a többségét Drvenikben, kevesebbet Baska Voda környékén.
2008.08.29. 13:23
 
 
Olaszországé Európa legegészségesebb szíve
Az olaszok szíve a legegészségesebb az egész kontinensen - állítja az Európai Kardiológusszövetség (ESC) következő elnöke. "Ezért a leghosszabb életűek is: a nők egyharmada, a férfiak egyhatoda éri meg a kilencvenedik életévét" - jelentette ki Roberto Ferrari, a Ferrarai Egyetemi Kórház kardiológiai klinikájának vezetője az olasz közszolgálati televízió műsorában. A professzor szerint - aki szombattól két éven át tölti be az ESC elnöki tisztét - ez a kiváló eredmény elsősorban a mediterrán étrendnek, az újabban bevezetett, dohányzást korlátozó rendelkezéseknek és a lassan francia színvonalúvá vált egészségügyi ellátásnak köszönhető.
2008.08.29. 13:20
 
 
Arató: nyugodtabb tanévkezdés várható
Nyugodtabb, kiszámíthatóbb lesz az idei tanévkezdés az előző évekhez képest, nem lép életben olyan új intézkedés, amely alapvetően érintené az iskolák életét - mondta Arató Gergely, az oktatási tárca államtitkára a kormányszóvivői tájékoztatón. Az államtitkár az MTI kérdésére elmondta, hogy az augusztus 27-ig befutott, elmúlt három hónap adatai szerint a 170 ezer pedagógus közül 391-nek szűnik meg a munkaviszonya. A hétezer oktatási intézmény közül 94 oktatási azonosítóját vonták be, de ténylegesen csak 14 szűnik meg, a többiek tagintézményként működnek tovább. A 11.425 feladatellátási hely közül 175 szűnik meg - tette hozzá az államtitkár.
2008.08.29. 13:18
 
 
A köztársasági elnök fogadta az Alkotmánybíróság új elnökét
Sólyom László köztársasági elnök pénteken bemutatkozó látogatáson fogadta Paczolay Pétert, az Alkotmánybíróság új elnökét. Az új elnök az MTI-nek kifejtette: a köztársasági elnökkel közös az álláspontja azzal kapcsolatban, hogy nincs szükség új alkotmányra. Elmondta, hogy az Alkotmánybíróság testülete ősszel foglalkozik majd többek közt a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló törvénnyel. Továbbra sem fogynak a sürgősséggel tárgyalandó népszavazási ügyek - emelte ki. A következő hónapokban az egyik feladatának tartja az Alkotmánybíróság közel húszéves gyakorlatának részterületenkénti feldolgozását.
2008.08.29. 12:45
 
 
Életmentő pelenka
A pelenkája mentette meg egy másfél éves gyermek életét Brazíliában: a csöppség kizuhant egy harmadik emeleti lakás ablakából, ám "mobil vécéje" szerencsére beakadt egy alsó erkély vaskampójába. A gyermek pár pillanattal később ugyan folytatta szabadesését, mert a pelenka kioldódott, ám így már jóval alacsonyabbról zuhanva ért földet és megúszta apróbb törésekkel. További szerencséje, hogy nem nyársalták fel a fémkampók és hogy még nem szobatiszta. A rendőrség nyomozást indított, hogy kiderüljön, szülői mulasztás okozta-e a balesetet. A gyermek 23 éves apja azt mondta a sajtónak, hogy nem a pelenka mentette meg fia életét, hanem a gondviselés.
2008.08.29. 11:54
 
 
Légycsapó elleni mechanizmus a legyek agyában
Azért nehéz lecsapni egy legyet, mert a légyagy "kódolva" van a légycsapó ellen - állapították meg amerikai tudósok. Már a veszély közeledtével a rovarok úgy készítik elő repülésük rajtját, hogy ellenkező irányban biztos "egérutat" nyerjenek. "Ezek nagyon gyors mozdulatok, körülbelül 200 millimásodpercet vesznek igénybe, de ezalatt az állat képes meghatározni a fenyegetés irányát, valamint összeállítja a meneküléshez szükséges mozdulatsort, ehhez beállítja a lábait és a szárnyát. A legyek agya tehát elképesztően rövid idő alatt képes az érzékelési ingerre megfelelő motoros választ adni" - mondja Michael Dickinson, a Kaliforniai Műszaki Egyetem biológiai mérnöke.
2008.08.29. 11:51
 
 
Draskovics: a rendészet is szolgáltatás, mérhetővé kell tenni
A rendészet is egy szolgáltatás, ezért ennek mérhetőségéhez is ki kell alakítani a mennyiségi és minőségi paramétereket - mondta Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter a Rendőrtiszti Főiskola tanévnyitó értekezletén. A tárcavezető szerint magabiztos, kezdeményezőképes, felelősségvállaló egyenruhásokra van szükség, másfelől olyan teljesítménymenedzsmentre, hogy "minden egyes rendőr pontosan tudja, mi neki a saját területén a saját dolga". Draskovics Tibor megemlítette, hogy noha ez nem hozott bőséget, de az utóbbi időszak megszorításainak nyertesei között többek között a rendészeti szervek is ott vannak.
2008.08.29. 11:44
 
 
Almacsata: kétmilliárdos támogatást kértek az árvita megoldásához
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés mezőgazdasági bizottsága kétmilliárd forint azonnali támogatást kért az almaügy megoldásához a földművelésügyi és vidékfejlesztési minisztertől - erről Seszták Oszkár, a közgyűlés fideszes elnöke tájékoztatta a hétfőtől demonstráló gazdálkodók képviselőit Nyíregyházán pénteken, amikor átvette tőlük petíciójukat. Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (MAGOSZ) igazgatója a petícióátadás után elmondta: köszönettel vették a kétmilliárdos kérést, amely elegendő összegű kompenzáció lenne a feldolgozó üzemeknek ahhoz, hogy a termelők által követelt 30 forintos kilogrammonkénti árat fizethessék az ipari alma átvételénél.
2008.08.29. 11:34
 
 
Harry herceg vissza akar menni Afganisztánba
Vissza akar menni az afganisztáni frontra Harry herceg. II. Erzsébet brit királynő unokája, aki - apja, Károly walesi herceg és bátyja, Vilmos után - a harmadik a brit trónutódlási sorban, az év elején teljesített már tényleges frontszolgálatot Afganisztán déli Hilmend tartományában, ám az elrendelt hírzárlat megtörése miatt a brit hadvezetés, biztonsági megfontolásokból, jobbnak látta idő előtt hazarendelni a 23 éves, hadnagyi rangú herceget. Harry, aki decemberben kezdte szolgálatát a tűzvonalban, a tervek szerint március végéig maradt volna, ám jelenlétét külföldi hírportálok február végén kiszivárogtatták, és ezután azonnal haza kellett térnie.
2008.08.29. 11:25
 
 
San Marinó-i Nagydíj: Talmácsi nyerte az első szabadedzést
A 125 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor nyerte a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíjának péntek reggeli első szabadedzését, Misanóban. A második helyen a hazai közönség előtt szereplő Andrea Iannone, míg a harmadikon a spanyol Nicolas Terol végzett. "Nagyon jól ment a motor, segített az új beállítás" - mondta a trénig után az MTI-nek a világbajnoki címvédő magyar motoros. "Természetesen nem szeretném elkiabálni a dolgot, mindenesetre nagyon bízom abban, hogy a továbbiakban is jól alakulnak majd a dolgok."
2008.08.29. 11:22
 
 
Fidesz: egyre romló körülmények az új tanévben
Szeptembertől tovább folytatódik a forráskivonás a közoktatásban, emellett újabb pedagógus elbocsátásokkal is számolni kell az új tanévben - mondta Pokorni Zoltán tanévkezdő sajtótájékoztatóján. A Fidesz oktatáspolitikusa elmondta: idén július végéig 2400 álláshely szűnt meg, és ez a szám várhatóan tovább nő majd. Kitért arra, hogy a hétfőn induló tanévben felmenő rendszerben folytatódik a magasabb csoportlétszámok bevezetése, és így már az óvodák első-második évében, illetve az iskolák 1-2., 5-6., valamint 9-10. évfolyamán 20-25 százalékos támogatáscsökkenéssel kell számolni.
2008.08.29. 11:21
 
 
Színaranyból készült szobor Kate Mossról
Színaranyból készült szobor Kate Moss brit szupermodellről. Nem életnagyságú, ám nagyjából "életsúlyú": 50 kilót nyom az alkotás. Értéke 1,5 millió font, azaz 450 millió forint körül van. A szobor Marc Quinn szobrász műve, címe: Szirén. Az alkotó a kortárs ideális szépséget akarta megmintázni, de még Moss-szal sem volt maradéktalanul elégedett. Az arany Mosst a héten leplezték le, de csak október 4-től tekinthetik meg "élőben" az érdeklődők a londoni Nereid Galériában egyéb alkotásokkal együtt.
2008.08.29. 11:14
 
 
MNB: csökkentek a fogyasztási hitelek kamatlábai
A fogyasztási hitelek esetében csökkentek, a folyószámlahitelek és az egyéb hitelek esetében növekedtek júliusban a háztartási szektor forintban denominált hiteleinek átlagos kamatlábai - közölte a Magyar Nemzeti Bank. A közlemény szerint az euróban denominált hitelek átlagos kamatlábai közül a folyószámla, a fogyasztási és az egyéb hiteleknél növekedtek, míg a lakáscélú hitelek esetében csökkentek a kamatlábak. A nem pénzügyi vállalatok forinthiteleinek kamatlábai alig változtak, az euróban denominált éven belüli hitelek átlagos kamatlábai pedig csökkentek.
2008.08.29. 10:20
 
 
Szonda Ipsos: szkeptikusan fogadták a szavazók Gyurcsány elképzeléseit
Szkeptikusan fogadták a szavazók Gyurcsány Ferenc adó- és járulékcsökkentési elképzeléseit; a többség szerint ennek hatására nem fog csökkenni az adója - áll a Szonda Ipsos közvélemény-kutatásában, amelyet a közszolgálati tévé Az Este című műsorának megbízásából készítettek. A Népszabadság által is közölt felmérés szerint a miniszterelnök által bejelentett adó- és járulékcsökkentési elképzelések hatékonyságát illetően még a szocialista párt szavazói is szkeptikusak: csak 12 százalékuk szerint hoz érzékelhető adócsökkentést a program. Gyurcsány terveivel kapcsán "a megkérdezettek több mint fele úgy gondolja, nem fog csökkenni az adója, és mindössze öt százalék véli azt, hogy az adóteher érzékelhetően kevesebb lesz" - írja a napilap.
2008.08.29. 10:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307[2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista