2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Polgári Pikniket tart a Fidesz Kötcsén
Ezen a hét végén tartják a már hagyományos Polgári Pikniket a Somogy megyei Kötcsén, ahol Orbán Viktor, a Fidesz elnöke is felszólal majd. 2004 óta most ötödik alkalommal rendezi meg a Polgári Magyarországért Alapítvány a zártkörű találkozót, ahová fideszes képviselőket, a párt holdudvarába tartozó közéleti személyiségeket, jobboldali értelmiségieket hívnak meg. A szombat délután kezdődő találkozón felszólal többek között Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke, Navracsics Tibor frakcióvezető, Borkai Zsolt, Győr polgármestere, Bóka István, Balatonfüred polgármestere, Czakó Gábor író, Lányi András, az Élőlánc mozgalom vezetője és Pokol Béla politológus is.
2008.09.06. 10:05
 
 
Aszif Ali Zardarit választották meg Pakisztán elnökévé
Aszif Ali Zardarit, a kormányzó Pakisztáni Néppárt (PPP) jelöltjét választotta meg Pakisztán elnökének a szövetségi parlament és a négy tartományi gyűlés tagjaiból álló elektori kollégium szombaton. A nem hivatalos részeredmény szerint Zardari, a tavaly decemberben meggyilkolt Benazir Bhutto volt kormányfő férje a 702 elektori szavazatból 458-at kapott. A szövetségi törvényhozás két háza 426 voksból 281 jutott Zardarinak, aki a tartományi gyűlésekben is megkapta a szavazatok többségét - közölte a választási bizottság elnöke.
2008.09.06. 09:53
 
 
Száz éve született a Guantanamera szerzője
Ünnepélyesen emlékeznek meg ezekben a napokban Kubában Joseito Fernandez (1908-1979) zeneszerzőről, a legnépszerűbb kubai dal, a Guantanamera komponistájáról, aki száz éve született. Havannában, ahol a muzsikus 50 évet töltött életéből, előadói versenyt, kollokviumot és kiállítást szerveztek a dalszerző születésének centenáriuma alkalmából. Joseito Fernandez több mint 200 zenei alkotás szerzője, ezek többsége guajira, azaz a paraszti élet ihlette dal - közülük a legismertebb az 1928-ban, 80 éve komponált bukolikus Guantanamera. A cím jelentése: A guantánamói lány.
2008.09.06. 09:42
 
 
Már meghaladja az ötszázat a Hanna áldozatainak száma Haitin
Közel ötszáz holttest került elő szombatig Haiti Gonaives nevű városában, ahogy fokozatosan csökkent a vízszint a Hanna hurrikán kiváltotta áradások után; az országban összesen 529-en vesztették életüket - közölték hivatalos források. "Eddig 495 holttestet találtunk és 13 az eltűntek száma" - mondta Ernst Dorfeuille, Gonaives rendőrparancsoka. Nem zárható ki, hogy később még tovább növekszik az áldozatok ismert száma. A hurrikánnal járó özönvízszerű esőzések következtében a hét elején öt méter magasan sár és sáros víz öntötte el Gonaivest, a város utcáit szombaton is vastagon borította az áradás üledéke.
2008.09.06. 09:38
 
Nőellenesség miatt betiltott boszorkányégetés
Betiltotta a lengyel kormány a boszorkányégetést Zielona Góra városában, mert a nők hátrányos megkülönböztetésének ítéli. Az ártalmatlan, szalmabábos változatról van szó természetesen, nem megkésett jogi lépésről. Az ősi város alapítása 900. évfordulójának e hét végi megünneplésére egyebek közt lovagi tornával, trubadúrbajnoksággal, és persze - ugyancsak a középkort idéző - boszorkányégetéssel készült. Lengyel nőjogi szervezetek és a kormány több minisztere azonban fellépett az utóbbi programpont ellen. A város vezetését személyesen a lengyel nőügyi miniszter utasította az esemény eltörlésére.
2008.09.06. 09:35
 
 
Hasonló lelki alkatú a rocker és a komolyzenész
Meglepő eredményhez vezetett a zenei ízlés és a személyiségtípusok brit felmérése: a komolyzene és a kemény rock rajongói meglehetősen hasonló lelki alkatúak. A bluest magabiztos, kreatív, társaságkedvelő, szelíd és könnyed emberek kedvelik. A jazzt ugyancsak, kivéve a szelídséget, az nem annyira hangsúlyozott náluk. A klasszikus, avagy komolyzene kedvelői erős önbizalommal bírnak, kreatívak, de zárkózottak, társaságot inkább kerülők, ugyanakkor könnyedek. A hard rock és a heavy metál táborához elsősorban kevés önbizalmú, de kreatív, lusta és társaságot kerülő, ám szelíd emberek tartoznak.
2008.09.06. 09:16
 
 
Megalakul a Magyar Demokratikus Charta
A szervezők csak ma, a megalakulás napján teszik közzé a Magyar Demokratikus Charta alapítóinak és támogatóinak névsorát. Az MTI-nek a kezdeményezők közül korábban többen is hangsúlyozták, hogy a charta nem egy szervezet, hanem egy állásfoglalás. Az MTI úgy tudja, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ott lesz ugyan a rendezvényen, de nem szólal fel. Sajtóinformációk szerint a Magyar Demokratikus Charta támogató között van Göncz Árpád volt köztársasági elnök, Rainer M. János történész, Debreczeni József közíró, Vágó István televíziós személyiség, valamint Vásárhelyi Mária szociológus.
2008.09.06. 09:05
 
 
Sztrájk a Boeingnál
Sztrájkra lép a Boeing legnagyobb, közel 27 ezer tagot számláló gépész szakszervezete (IAM), mert a két nappal meghosszabbított határidő ellenére is kudarcba fulladtak pénteken a kollektív szerződésről szóló tárgyalások. A közép-európai idő szerint szombat reggelre meghirdetett munkabeszüntetés azt jelenti, hogy leállnak a gyártósorok a repülőgépgyártó vállalat két nagy összeszerelő üzemében, a Washington állambeli Rentonban és Everettben. Ezzel szünetel a 737-es, a 747-es, a 767-es és a 777-es típusok gyártása, és valószínűleg tovább csúszik a 787-es Dreamlinerek összeszerelése is. A már összeszerelt gépeket kiszállítják a megrendelőkhöz.
2008.09.06. 09:04
 
 
2,8 milliárd forint kihelyezés az Új Magyarország Mikrohitel Programban
Az Új Magyarország Mikrohitel Programban január vége óta 2,6 milliárd forint hitelt helyeztek ki 550 vállalkozásnak - derül ki a Magyar Vállalkozásfinanszírozási (MV) Zrt. összesítéséből. A szakemberek arra számítanak, hogy a kihelyezések jelentősen növekedni fognak a bankok folyamatos bekapcsolódásával. A K and H Bank június elején kapcsolódott be a kis- és középvállalkozások kedvezményes finanszírozását lehetővé tevő Új Magyarország Mikrohitel és az Új Magyarország Portfoliógarancia pénzügyi programba, és hamarosan megkezdi a mikrohitelek folyósítását. A programot lebonyolító MV Zrt. hamarosan újabb két bankkal állapodik meg a programba való bekapcsolódásról.
2008.09.06. 08:40
 
 
Új központot épít a Goodwill Pharma Szegeden
Mintegy félmilliárd forintos beruházással új központ épít a gyógyszermarketinggel, -disztribúcióval és saját márkás gyógyszerek forgalmazásával foglalkozó Goodwill Pharma Kft. Szegeden - közölte Jójárt Ferenc, a cég tulajdonos-ügyvezetője. A cégcsoport tavaly vásárolt meg egy 8 ezer négyzetméteres ipari ingatlant a csongrádi megyeszékhelyen, a terület rehabilitációja már megkezdődött, és várhatóan az év végére el is készül a beruházás első üteme - mondta a szakember. Ekkor a vállalkozás központja átköltözik ide. A beruházás második és harmadik szakaszában további irodákat és egy gyógyszer-nagykereskedelmi raktárbázist alakítanak ki az ingatlanon.
2008.09.06. 08:36
 
 
Az olajár esése az alacsonyabb kamatszint irányába hat
A Generali Alapkezelő elemzése szerint az olaj- és nyersanyagárak történelmi csúcsról tapasztalt hirtelen visszaesése az inflációs várakozások mérséklődésében segíthet, és ez kedvezőbb helyzetbe hozhatja a jegybankokat, így a korábban vártnál hosszabb ideig maradhatnak fenn az alacsonyabb kamatszintek. Az inflációs aggodalmak mellett ugyanakkor a recessziós félelmek is jelen vannak a piaci szereplők gondolkodásában. Az Egyesült Államokban még bizonytalan ideig gyenge maradhat a munkaerőpiac helyzete, a fogyasztási hajlandóság és a gazdaság teljesítőképessége, miközben az eurózónát is elérték a lassulás jelei.
2008.09.06. 08:32
 
 
Ítéletidő Nagy-Britanniában, halálos áldozattal
Halálos áldozata is van a Nagy-Britanniára pénteken rátört ítéletidőnek, amely egyre súlyosabb árvízveszélyt okozott a déli és a középső országrészben. A rendkívül heves, kitartó esőzésekkel és jeges széllel kísért atlanti vihar délnyugatról észak felé vonul. Az óceánról betört front Walesben már árvizeket is kiváltott. A tartomány egy elhagyatott, erdős vidékén egy terepjáró péntek este egy megáradt folyóba borult; a kocsi egyik utasa - egy 17 éves lány - vízbe fulladt. A többi utast a légierő helikopterei mentették ki. Walesben és Angliában csaknem száz helyen van érvényben kiemelt árvízi riasztás. Számos országút víz alá került, és több autópályán is igen nehézzé vált a közlekedés.
2008.09.06. 08:23
 
 
Magyar Hírlap: az osztrákok felülvizsgálják a MÁV Cargo üzletet
A MÁV Cargót megvásárló Rail Cargo Austria vélhetően ma már nem fizetne olyan jelentős összeget a teherfuvarozó cégért, mint amennyi a szerződésben szerepel - legalábbis szakmai körökben ez a hír járja a Magyar Hírlap szerint. A napilap szombati száma arról ír, hogy egy angol vasúti szaklap, az International Railway Journal szerint a MÁV Cargó magánkézbe adása a remélt 102 milliárd forint helyett ténylegesen csak hatvanmilliárd forint bevételt hoz. A Rail Cargo Austria, illetve annak tulajdonosa, az Osztrák Szövetségi Vasút (ÖBB) vezetését sok támadás érte az utóbbi időben a privatizáció, a vételár és az 1,9 milliárdos sikerdíjügy miatt.
2008.09.06. 08:21
 
 
Belső megvesztegetési ügyet vizsgál az Európai Bizottság
Belső vizsgálatot indított az Európai Bizottság pénteken, miután egy brit laptól azzal keresték meg, hogy magukat üzletembernek kiadó újságírók információért pénzzel próbáltak megvesztegetni egy bizottsági alkalmazottat. Ezt az uniós végrehajtó testület maga jelezte egy pénteken Brüsszelben kiadott közleményében. A meg nem nevezett lap állítólag titkos hangfelvétellel rendelkezik az esetről, de ezt nem adták át a brüsszeli illetékeseknek. A bizottság leszögezte, hogy etikátlan vagy törvénytelen cselekedetekkel szemben a zéró tolerancia politikáját folytatja, ugyanakkor a vizsgálat alatt maximálisan tiszteletben tartja az ártalmatlanság vélelmét.
2008.09.06. 08:12
 
 
Neves filmesek verték be a Delta-ház falába az utolsó szögeket
Jancsó Miklós, Török Ferenc, Gáspár Sándor és Schilling Árpád verték be az utolsó szögeket a Delta című filmben látható házról mintázott építmény falába pénteken este az Erzsébet téren. "Ez a ház csakúgy mint a filmbéli, azt szimbolizálja, hogy kell egy hely mindenkinek, ami csak az övé, ami megvédi" - mondta Mundruczó Kornél az Erzsébet téri Gödör Klub tetején felépített faházról. A rendező hozzátette, hogy míg ez a ház felépül, addig a filmbéli nem, ami szintén szimbolikus jelentőséggel bír. A házépítő testvérpár apját alakító Gáspár Sándor véleménye szerint a ház, miközben konkrét jelentéssel bír, túl is mutat azon és filmbéli gyermekei világtól elvonuló boldogságkeresését szimbolizálja.
2008.09.06. 08:07
 
Peking 2008: Pozitív lett a két olimpiai érmes kalapácsvető doppingtesztje
Pozitív lett a két olimpiai érmes fehérorosz kalapácsvető doppingtesztje, a sportolók versenyjogát átmenetileg felfüggesztik - mondta péntek este Brüsszelben a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) elnöke. A NOB vizsgálatot folytat az ügyben, fegyelmi testülete a hónap végén ül össze. A fehérorosz atlétikai szövetség korábban közölte: a két atléta visszautasítja a vádakat. "Tesztelték őket és pozitív lett. A és B tesztet is végeztek" - fogalmazott Lamine Diack, az IAAF elnöke az AP amerikai hírügynökségnek nyilatkozva. "Az IAAF számára ez egyértelmű. Felfüggesztés következik" - mondta Diack. Az ügy most a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) előtt van - tette hozzá.
2008.09.06. 08:02
 
 
Varga: reális, koncepciózus gazdaságpolitikára van szükség
Varga Mihály, a Fidesz alelnöke szerint az ország nehéz periódus előtt áll, de reális és koncepciózus gazdaságpolitikával gyorsan lehet változtatni a jelenlegi helyzeten. Az Orbán-kormány volt pénzügyminisztere a Vállalkozók Zuglóért Egyesület rendezvényén emellett arról is beszélt, hogy miniszterelnök programja nem csak koncepciótlan, de a bizalom is hiányzik mögüle. "Sajnos ma senki nem tud könnyű álmot ígérni, az ország előtt egy nehéz periódus van, de józan, reális, koncepciózus gazdaságpolitikával nagyon sokat lehet tenni azért, hogy ezek a feltételek gyorsan megváltozzanak" - fogalmazott Varga.
2008.09.05. 20:30
 
Veszélyes anyag folyt ki a Hungária körúton
Foszforsavat és glicerint szállító nyerges vontató karambolozott pénteken reggel a XIV. kerületben.
2008.09.05. 20:19
 
 
Atlétika: Marion Jones szabadlábra került
Letöltötte hat hónapos büntetését, így kiengedték a San Antonió-i börtönből Marion Jonest, a többek között doppingvétség miatt elítélt amerikai sprintert. A 32 éves klasszist - aki júliusban hiába kért kegyelmet George W. Bush amerikai elnöktől - januárban ítélték el hamis tanúzásért, csekkhamisításért és tiltott szerekkel való visszaélésért. A tavaly visszavonult kiválóságot a sport berkein belül már korábban megbüntették: megfosztották olimpiai és világbajnoki érmeitől, ezenkívül eltiltották az ötkarikás játékoktól is. Jones tavaly októberben vallotta be, hogy tudtán kívül 1999-től két éven át doppingszereket használt.
2008.09.05. 19:10
 
 
Megnyílt a Nemzeti Fórum Egyesület országos gyűlése Lakiteleken
Lezsák Sándor, a Nemzeti Fórum Egyesület elnöke nyitotta meg az MDF-ből kizárt képviselők által alapított ellenzéki szervezet harmadik országos gyűlését pénteken a Lakiteleki Népfőiskolán. Politikai üldözöttnek nevezte magát bevezetőjében Lezsák Sándor, utalva arra, hogy kizárták az MDF-ből. "De a remény hal meg utoljára" - mondta, kijelentve, hogy bízik abban, hogy egyszer volt pártja még visszatér a rendszerváltó párt alapításának gyökereihez. Az országgyűlés fideszes alelnöke a népszavazással létrejött új többségről beszélt, akinek utat és programot kell mutatni. "Ne csak közös ellenfele, hanem közös jövőképe legyen az új többségnek" - fűzte hozzá az országgyűlési képviselő.
2008.09.05. 19:00
 
 
Líbiába érkezett Condoleezza Rice
Történelmi jelentőségű látogatásra Líbiába érkezett pénteken Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter. Személyében több mint fél évszázada először látogat amerikai külügyminiszter az észak-afrikai arab országba. "Ez a látogatás azt bizonyítja, hogy az Egyesült Államoknak nincsenek örök ellenségei. Azt mutatja, hogy az Egyesült Államok kész reagálni arra, ha egy ország stratégiát vált" - mondta Rice az őt kísérő újságíróknak. Elismerte, soha nem gondolta volna, hogy külügyminiszterként egyszer még Líbiába fog ellátogatni. "Ezzel az úttal megerősítjük, hogy az amerikai-líbiai kapcsolatokban nagy előrelépés történt, és ez még csak a kezdet" - tette hozzá.
2008.09.05. 18:30
 
 
Megalakul a Magyar Demokratikus Charta
A szervezők csak a megalakulás napján, szombaton teszik közzé a Magyar Demokratikus Charta alapítóinak és támogatóinak névsorát. Az MTI-nek pénteken a kezdeményezők közül többen is hangsúlyozták, hogy a charta nem egy szervezet, hanem egy állásfoglalás. Bauer Tamás, volt szabad demokrata országgyűlési képviselő úgy fogalmazott: a Magyar Demokratikus Charta a csatlakozók közös állásfoglalása a magyar demokrácia védelméről. Vitányi Iván szocialista politikus ehhez annyit tett hozzá, hogy társadalmi együttműködés kialakítására törekszenek, amely nyitva áll minden demokratikusan gondolkodó ember előtt. Nem a párttagság a lényeg - jegyezte meg.
2008.09.05. 17:46
 
 
A Magosz nem tartja elfogadhatónak az egységes mezőgazdasági támogatási rendszert
A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) nem tartja elfogadhatónak és jónak a SPS törvényjavaslatot, mert az egy szűk érdekcsoportnak kedvez. Jakab István Magosz elnök a Fidesz gazdatagozata Pest megyei területi tanácsának fórumán, pénteken Budapesten emlékeztetett arra, hogy a kormány benyújtotta az egységes mezőgazdasági támogatási rendszerről (SPS) szóló törvényjavaslatot a parlamentnek, és már nyilatkozatban bejelentette az Európai Uniónak, hogy át kíván térni 2009-től az új támogatási rendszerre.
2008.09.05. 17:29
 
 
Éhségsztrájkba és mozaiksztrájkba kezdenek az egri "kórházvédők"
Szeptember 8-tól önkéntes éhségsztrájkba és mozaiksztrájkba kezdenek az egri kórház dolgozói, ha a Heves megyei közgyűlés nem bontja fel a HospInvest Zrt.-vel kötött vagyonkezelési szerződést - jelentette be az Egészségügyi és Szociális Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének (EDDSZ) intézményi vezetője. Ezzel egy időben felkérték az EDDSZ vezetését, hogy egy országos szolidalítási sztrájk koordinálásával támogassa kezdeményezésüket - közölte Hegyaljai Judit. Kulcsár Dániel, az úgynevezett "kórházvédő bizottság" tagja elmondta: a mozaiksztrájknak az a lényege, hogy egy-egy osztályon valaki mindig sztrájkol, miközben a többiek az ő munkáját is ellátják. Vagyis az akció nem befolyásolja a betegellátást - fejtette ki.
2008.09.05. 17:15
 
 
Tavaly 5%-kal gyarapodott a nagyon gazdagok vagyona
Tavaly gyarapodott - 5 százalékkal -, idén viszont csökkenhet, akár 10 százalékkal is, a világ leggazdagabbjainak együttes vagyona - véli a Boston Consulting Group tanácsadó-elemző cég. A szupergazdagok csoportjának összesített magánvagyonát csaknem 110 ezer milliárd dollárra becsüli a cég, megjegyezve, hogy az összesített vagyon hat év óta töretlenül növekedett. A világ háztartásainak 1 százaléka tartja a kezében a világ magánvagyonának 35 százalékát - vázolta a tavalyi helyzetet a Boston Consulting, megjegyezve, hogy az exkluzív társaság létszámát és vagyonát a múlt évben elsősorban a fejlődő világból érkezettek, ázsiaiak és latin-amerikaiak növelték. A vagyonukat dollármillióban bírók száma 11 százalékkal 10,7 millióra emelkedett.
2008.09.05. 17:01
 
 
F1, Belga Nagydíj: Alonso nyerte a második szabadedzést
A kétszeres világbajnok Fernando Alonso, a Renault spanyol pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es Belga Nagydíj pénteki második szabadedzésén, Spában. Alonso csupán öt század másodperccel előzte meg az első tréningen első ferraris brazil Felipe Massát, azonban majdnem három tizeddel futott jobb időt a harmadik pozícióban záró, McLaren-Mercedesszel versenyző finn Heiki Kovalainennél. A vb-címvédő finn Kimi Raikkonen (Ferrari) a kilences kanyarban nekicsapódott a gumifalnak és elveszítette autójának hátsó légterelőjét.
2008.09.05. 16:10
 
 
Az MSZP többféle forgatókönyvvel számol az SZDSZ válasza után
Az MSZP országos elnöksége nem tart rendkívüli ülést Fodor Gábor pénteki bejelentése után - közölték vezető szocialista tisztségviselők pénteken az MTI-vel. A szocialisták azért nem tartják szükségesnek az elnökség összehívását, mert a két párt közötti tárgyalásokra világos mandátumuk van, az elnökségnek a tárgyalások előrehaladtával kell majd újból döntést hoznia. Gyurcsány Ferenc pártelnök megbízására Lamperth Mónika, az elnöki kabinet vezetője a hétvégén felveszi az SZDSZ vezetőivel a kapcsolatot, hogy a két párt közötti megbeszélés időpontjáról egyeztessenek.
2008.09.05. 15:59
 
 
Fidesz: indokolatlan a Magyar Demokratikus Charta
A Fidesz azt kéri a kormánytól és az MSZP-től, hogy a Magyar Demokratikus Charta megalakulása érdekében ne áldozza fel azoknak az embereknek a biztonságát, akik a csendes többséghez tartoznak - mondta Lázár János, az ellenzéki párt parlamenti képviselője. Mint kifejtette, az elmúlt hetekben "a kisebbségi kormány vergődése kapcsán ismét előkerült a hisztéria és a politikai balhé", amelynek "gerjesztése" mögött a Fidesz szerint befolyásos kormányzati tisztségviselők és vezetők állnak. Lázár megjegyezte: ahelyett, hogy a kormány megoldaná a súlyos gazdasági és szociális válságot, a Magyar Demokratikus Charta gyűlését szervezik meg,
2008.09.05. 15:30
 
Piaci részesedésének csökkenését jelzi a Nokia
A Nokia globális piaci részesedésének csökkenésére számít a harmadik negyedévben a második negyedévi 40 százalékhoz képest. Részvényének árfolyama 11,3 százalékkal 13,93 euróra esett vissza a bejelentésre, ez 2005 novembere óta a leggyengébb árfolyam. A Nokia konkrét számok megadása nélkül tette meg bejelentését, hozzátéve, hogy az idei teljes évre vonatkozóan továbbra is piaci részesedésének növekedésére számít. Várakozása szerint a piac egészére hátrányos hatással lesz a fogyasztói bizalom csökkenése számos földrajzi régióban. A készülékeladások ennek ellenére is 10 százalékkal emelkednek majd a 2007-es becsült 1,14 milliárd darabhoz képest. A Nokia tavaly 440 millió készüléket értékesített.
2008.09.05. 15:13
 
 
A Gazdasági Versenyhivatalhoz fordulnak a magyar tulajdonú almafeldolgozók
A Gazdasági Versenyhivatalhoz fordulnak a megállapodásban rögzített 9 eurócentes ipari almafelvásárlási ár miatt tiltakozó magyar feldolgozóüzemek. Balogh Gyula, a vajai Zöldség-Gyümölcs Kft. tulajdonosa Nyíregyházán elmondta: szerintük az osztrák tulajdonban lévő Agrana-Juice Magyarország Kft. visszaélt a gazdasági erőfölényével, amikor megállapodott az árról a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériummal, illetve a Magosszal. Egy másik feldolgozó, a nyíregyházi Agroker Holding Zrt. elnök vezérigazgatója, Balogh Károly elmondta: 9 eurócentes ár alapján lehetetlen a világpiacon értékesíteni az almasűrítményt, a tényleges ár ugyanis legfeljebb 6 eurócentet bír el.
2008.09.05. 15:11
 
 
A Nemzeti Nyomozó Iroda jár el a Szilvásy-nyaraló elleni rongálás ügyében
A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vizsgálja a hatáskör és illetékesség kérdését a Szilvásy György nyaralója ellen elkövetett rongálás ügyében - mondta az NNI szóvivője, Bartha László pénteken. Ha ugyanis mentelmi joggal rendelkező személy ellen, működésével kapcsolatban követnek el bűncselekményt, nem a rendőrség, hanem a Központi Nyomozó Főügyészség jár el. Szerdán hajnalban egyelőre ismeretlen összetételű gyúlékony anyag felhasználásával megrongálták Szilvásy György, a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat irányító miniszter lesencefalui nyaralóját. A nyaraló ajtaján égés nyomát találták; az épületben senki nem tartózkodott.
2008.09.05. 14:26
 
 
MOZI: Hívatlanok
Pezsgő, gyertyafényes vacsora, romantika, nagyjából így tervezi az éjszakát a fiatal pár (Liv Tyler és Scott Speedman), a barátaik esküvői ünnepsége után. Azonban mikor az éjszaka közepén egyszer csak valaki kopogtat az ajtajukon, minden tervük romba dől. Három ijesztő, maszkos idegen jelenik meg a házban, és ettől kezdve a pár élete rettegés, a legrosszabb rémálmaikban sem éltek át még hasonlót. Az egyetlen céljuk: a túlélés. Kate és James szinte saját erejüket felülmúlva harcol az idegenek ellen, hogy ebből a csodásnak induló és rémisztően folytatódó rémálomból élve kerüljenek ki.
2008.09.05. 14:18
 
 
Szombattól jelentősen megváltozik Budapest közlekedése
Szombaton vezetik be a budapesti közösségi közlekedést érintő változtatások kétharmadát - ez több mint hétszáz változtatást jelent. Számos járat menetrendje megújul, megváltozik a számozása, útvonalvezetése és végállomása is - derült ki a BKV pénteki sajtótájékoztatóján, Budapesten. A módosítások célja egyrészt az, hogy az autósoknak reális alternatívát nyújtson az egyéni közlekedés kiváltására: ennek érdekében a közösségi közlekedés színvonalát kell emelni. A kevesebb autó miatt pedig csökkenne Budapest környezetterhelése - mondta Mihálszky Gábor, a BKV közlekedési vezérigazgató helyettese.
2008.09.05. 13:30
 
 
Condolezza Rice szerint Oroszország egyre inkább elszigetelődik
Condoleezza Rice szerint Oroszország meg fogja érteni, hogy egyre inkább elszigetelődik, ha nem tesz eleget Grúziával kapcsolatban vállalt kötelezettségeinek. Az amerikai külügyminiszter, aki portugáliai kollégájával, Luís Amadóval pénteken folytatott lisszaboni megbeszélést, azt mondta: Oroszország azt is kezdi megérteni, hogy a Grúziával kapcsolatos magatartásának ára van. Az Európai Unió minapi, Grúziának szentelt rendkívüli csúcsértekezletén elítélte Moszkva grúziai fellépését, s tudatta, hogy nem tárgyal vele a partnerségi szerződésről, amíg nem vonja vissza maradéktalanul katonáit a kaukázusi köztársaságból. Az EU ugyanakkor nem jutott konszenzusra az Oroszország elleni szankciók bevezetésétől.
2008.09.05. 13:22
 
 
Aláírták a szerződést a digitális televíziózásról
A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) pénteken megkötötte a hálózatok üzemeltetésre jogosító szerződéseket az Antenna Hungáriával, a földfelszíni digitális televíziós és rádiós pályázat nyertesével. Az aláírást megelőző sajtótájékoztatón Pataki Dániel, az NHH elnöke elmondta: a hatóság azt várja, hogy a digitális átállás nemcsak a választékot bővíti, hanem az egész országban növeli a versenyt. Ezen túlmenően megjelenik egy teljesen új szolgáltatás, a mobiltelevízió is a magyar piacon. Jean-Francois Fenech, az AH vezérigazgatója a cég terveiről a sajtótájékoztatón elmondta: az elsődleges cél a lehető legkedvezőbb árú, adott esetben díjmentes szolgáltatás nyújtása az ügyfeleknek.
2008.09.05. 12:27
 
 
Az SZDSZ a szakértői kormányról tárgyalna Gyurcsánnyal
Az SZDSZ a szakértői kormányról akar tárgyalni Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel - jelentette be Fodor Gábor liberális pártelnök az SZDSZ ügyvivői testületének pénteki ülését követően. A politikus szerint az elmúlt egy hét új helyzetet teremtett, a kisebbségi kormány beterjesztette programját, amire az SZDSZ tartalmi és személyi okok miatt nemet mondott, ahogyan a többi ellenzéki párt is elvetette azt. Fodor Gábor azt mondta, az MSZP egyedül maradt programjavaslatával, az SZDSZ pedig megoldási javaslatként letette az asztalra a szakértői kormány ötletét.
2008.09.05. 12:22
 
 
F1, Belga Nagydíj: Massa nyerte az első szabadedzést
Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es Belga Nagydíj pénteki első szabadedzésén, Spában. Massát csak finn csapattársa, Kimi Räikkönen tudta valamelyest megközelíteni, igaz, az ő körideje is majdnem négy tizeddel elmaradt a brazil legjobbjától. A Toro Rossók feltűnően jól szerepeltek, a német Sebastian Vettel és a francia Sébastian Bourdais a nyolcadik és kilencedik helyen zárta a másfél órás bemelegítést. Eredmények: 1. szabadedzés: 1. Massa (Ferrari) 2. Kimi Räikkönen (Ferrari) 3. Hamilton (McLaren) 4. Kovalainen (McLaren) 5. Alonso ( Renault) 6. Webber (Red Bull).
2008.09.05. 12:02
 
 
Az elemzők szerint rosszak a magyar gazdaság kilátásai
A pénteken nyilvánosságra hozott bruttó hazai termék (GDP) és ipari termelési adatok alapján az elemzők úgy vélik, kedvezőtlenek a magyar gazdaság kilátásai, amit erősít az is, hogy az euróövezetben sem történnek pozitív gazdasági fejlemények. A KSH adatai szerint az előzetes adatok alapján az ipari termelés az előző év azonos időszakához viszonyítva 2008 júliusában 0,6 százalékkal emelkedett, munkanaphatástól megtisztítva pedig 1,8 százalékkal csökkent. A bruttó hazai termék (GDP) pedig a második negyedévben 2 százalékkal nőtt a felhasználói és termelési oldalra vonatkozó részletes adatok alapján, a naptári hatás kiszűrésével és kiszűrése nélkül egyaránt.
2008.09.05. 11:58
 
 
Bemutatták a Budapestre érkező első új metrószerelvényt
Bemutatták a Budapestre érkező első új metrószerelvényt pénteken a szállító Alstom cég lengyelországi gyáregységében. A bemutatott szerelvény a 2-es metróvonalon fog közlekedni. A chorzowi gyárban Demszky Gábor főpolgármester elmondta: az első szerelvény októberben érkezik Budapestre, ahol eleinte éjszakánként fogják tesztelni és, ha minden optimálisan alakul, 2009 februárjában üzembe helyezhetik a piros vonalon. Hozzátette: egy pár hónapig egyszerre fognak közlekedni a régi és az új metrókocsik, míg 2009. októberére várhatóan megérkezik az összes új szerelvény.
2008.09.05. 11:41
 
 
Az Apollo Tyres még nem vonta vissza a gyöngyösi beruházást
Az Apollo Tyres india vállalat cáfolta, hogy a vállalat illetékese a beruházás konkrét helyszínéről nyilatkozott volna. A vállalat ezt annak kapcsán közölte az MTI-vel, hogy az indiai DNA üzleti hírportál a cég vezetőire hivatkozva azt állította: a vállalat csak késleltette, de még nem vonta vissza a Gyöngyösre tervezett beruházást. Az Apollo Tyres egyetlen vezető beosztású munkatársa sem nyilatkozott az említett portálnak - olvasható a cég közleményében. A vállalat kommunikációs tanácsadója megerősítette a már ismert tényeket, amelyek szerint az Apollo Tyres megkezdte különböző magyar és szlovák települések, ipari parkok, és ajánlatok kiértékelését Európai Gyártási és Fejlett Technológiai központja számára.
2008.09.05. 10:15
 
 
A hét végén kezdi meg az almafelvásárlást az Agrana
A hét végén kezdi meg az ipari alma felvásárlását az Agrana-Juice Magyarország Kft. három léüzemében - mondta Szigeti Zoltán, az osztrák tulajdonban lévő cég ügyvezető igazgatója pénteken. A gyümölcs átvétel indításának előkészítése gyorsított üzemben zajlik, s a hét végén mindenképpen megkezdődik a felvásárlás a keddi megállapodás szerinti 9 eurócentes, mintegy 22 forintos kilogrammonkénti áron - mondta a cégvezető. Hozzátette: az Agrana három - anarcsi, hajdúsámsoni és vásárosnaményi - üzemébe 100 dolgozót is felvesznek a felvásárlási és feldolgozói idény feladatainak ellátásához.
2008.09.05. 10:00
 
 
2 százalékkal nőtt a GDP a második negyedévben
A bruttó hazai termék (GDP) a második negyedévben 2 százalékkal nőtt a felhasználói és termelési oldalra vonatkozó részletes adatok alapján, a naptári hatás kiszűrésével és kiszűrése nélkül egyaránt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. A korábban közölt előzetes adatok szerint a GDP 2008 második negyedévében 2,2 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban, naptári hatás kiszűrésével a gazdaság teljesítménye 2,1 százalékkal bővült. Az elemzők a második negyedévre 1,9 százalékos GDP-növekedést vártak.
2008.09.05. 09:13
 
 
250 tüntetőt vettek őrizetbe az amerikai republikánus konvenció idején
Csaknem 250 háborúellenes tüntetőt állított elő a minnesotai rendőrség helyi idő szerint csütörtök este a Republikánus Párt konvenciójának közelében, közvetlenül azelőtt, hogy John McCain elfogadta pártjától az elnökjelöltséget. A "Nem békülünk a háborús uszítókkal" mottóval megrendezett békés éjszakai tüntetésen közel ezer ember vett részt St. Paul városában. A tüntetők a nagygyűlésnek helyet adó csarnokhoz akartak vonulni, de a rohamrendőrök a csarnok felé vezető hidakat lezárták. Miután nem engedelmeskedtek, a rendőrök fény- és könnygázgránátokkal elterelték őket egy hídhoz, majd bilincsbe vertek csaknem 250 tüntetőt, és feltuszkolták őket külön erre a célra odarendelt városi buszokra.
2008.09.05. 08:59
 
 
Gyurcsány: amit én ajánlok, az a legjobb kompromisszum
Gyurcsány Ferenc abban bízik, hogy a Megegyezés programjának és az ahhoz kapcsolódó költségvetésnek meglesz a parlamenti többsége. A miniszterelnök a Nap-keltében azt is elmondta, hogy nyitott arra, hogy másokat is meghallgasson. Gyurcsány Ferenc megismételte: ha a költségvetést nem fogadja el az Országgyűlés, "másnap reggel felsétál a Sándor-palotába". Amit az MSZP ajánl tárgyalási alapnak, az a legjobb kompromisszum, de nyitottan várja az SZDSZ javaslatait - fogalmazott a kormányfő. A miniszterelnök kiemelte, hogy az általa jegyzett Megegyezés című programot az MSZP elnöksége elfogadta, tehát világos a szocialisták pozíciója.
2008.09.05. 08:10
 
 
Tanyasi szovjet köztársaság
Egyesült és kikiáltotta a független "szovjet köztársaságot" két tanya Észtország észak-keleti részén. Az új "államalakulat" szeretné elérni, hogy Oroszország ismerje el a "független szovjet köztársaságot - írja a Denver Post honlapja. "Nem akarunk többé a burzsoá Észtországban élni, ahol senki sem törődik az egyszerű emberekkel, munkanélküliség és korrupció van, és ahol minden a NATO-tól és az Egyesült Államoktól függ" - nyilatkozta Andreas Tramm észt farmer, a független szovjet köztársaság alapítója. Az "Észt Szovjet Szocialista Köztársaság" már megalakította nemzeti kormányát és a rendőrségét - utóbbi a rendfenntartás mellett az "államhatárokat" is hivatott védelmezni.
2008.09.05. 07:48
 
 
Az amerikaiak párjuk helyett állatot vinnének a lakatlan szigetre
Az amerikaiak több mint kétharmada a párja helyett inkább kedvenc állatával osztaná meg az elszigetelt magány. A csütörtökön publikált közvélemény-kutatási adat nem példátlan a tengerentúlon. Hasonló eredményre vezetett egy kutyák és macskák egészségbiztosításával foglalkozó amerikai cég felmérése is. A kérdésre 1105 állattulajdonos több mint fele vallotta be, akkor már inkább a házi kedvence legyen vele, mint a partnere. A válaszadók 70 százaléka egyébként is együtt alszik az állatával, 63 százalékuk főz rá, 68 százalékuk pedig öltözteti.
2008.09.05. 07:42
 
 
Overdose vasárnap a Kincsem Parkban
Vasárnap ünnepélyes keretek között a Kincsem Parkban köszöntik a tíz futása után is veretlen Overdose-t, a hároméves magyar mént. A magyar csodaló utolsó futása a hét végén Baden-Badenban volt, ahol könnyedén nyerte Németország legnagyobb galopp sprintversenyét, a Goldene Peitschet. Ribárszki Sándor idomítottja azóta hétfőn este egészségesen hazaérkezett Dunakeszi-Alagra és megkezdte a felkészülést az októberi párizsi nagydíjra, ahol 1000 méteren világklasszisokkal veszi fel a versenyt.
2008.09.05. 07:27
 
 
Százharminc felett a Hanna halálos áldozatainak száma Haitin
Legkevesebb százharminchat ember halálát okozta a Hanna hurrikán Haitin egy újabb, csütörtök esti hivatalos mérleg szerint. Egy nappal korábban még 61 halálos áldozatát tartották számon a hurrikánnak a polgári védelem munkatársai. A Hanna a hét elején vonult át a Karib-tengeri ország felett, nyolc nappal a 77 halálos áldozatot követelő Gustav hurrikán és két héttel az ötven haiti lakos életét kioltó Fay trópusi vihar után. Gonaives kikötőváros egész térségét több napja víz borítja. Bár csütörtökön csökkent a vízszint, a segélyszállítmányok továbbra is nehezen, vagy egyáltalán nem jutnak el a rászorulókhoz.
2008.09.05. 07:22
 
 
Nincs hatással a Nabuccóra a grúz-orosz konfliktus
Nincs hatással a Nabucco csővezetékre a grúz-orosz konfliktus - nyilatkozott a vezeték megépítésére alakult európai konzorcium igazgatója a Financial Times (FT) pénteki számának. "A grúz konfliktus nincs hatással a 2013-ban megnyitni tervezett Nabuccóra, sem annak tervezésére" - fogalmazott Reinhard Mitschek a brit üzleti napilapnak. A Nabucco "sínen van", és az összes partner elkötelezett a megvalósítás mellett - tette hozzá. Mitschek egy héttel korábban hasonlóan nyilatkozott a Deutschlandradio német rádiónak is. Egy piacfelmérés szerint "hatalmas" kereslet mutatkozik a Nabucco iránt - mondta az FT-nek.
2008.09.05. 07:18
 
 
John McCain kétpárti együttműködést, változást ígér
John McCain republikánus szenátor csütörtök este, pártja országos konvencióján hivatalosan elfogadta az elnökjelöltséget; azt ígérte, a kétpárti együttműködés szellemében fogja irányítani az Egyesült Államokat. Így pontosan két hónappal a november 4-i elnökválasztás előtt felállt a republikánus jelöltpáros is; az arizonai szenátor mellett az előző este nagy sikerrel bemutatkozott Sarah Palin alaszkai kormányzó az alelnökjelölt. Az előző heti demokrata konvención Barack Obama illinois-i szenátort elnök-, Joe Biden delaware-i szenátort pedig alelnökjelöltté választották. Ezzel célegyenesbe fordult az amerikai elnökválasztási verseny.
2008.09.05. 07:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301[2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista