2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Hatalmas pusztítást végzett az Ike hurrikán, az áldozatok számát még nem tudni
Akár 18 milliárd dolláros kárt is okozhatott Texasban az Ike hurrikán a CNN hírtévé szerint; vasárnapi meg nem erősített hírek szerint négyen haltak meg a szélörvény miatt. "A legrosszabb forgatókönyv szerencsére nem következett be; az áradat nem volt olyan hatalmas, mint ahogy vártuk" - mondta Rick Perry kormányzó, megjegyezve, hogy az elektromos hálózatban rendkívül súlyos károk keletkeztek, 4,5 millió ember otthonában akár még hetekig nem lesz áram. Miközben az Ike ereje vasárnap gyengült - hurrikánból úgynevezett trópusi depresszióvá változott -, a part menti területeken megkezdődtek a mentési munkálatok. A nagy esőzések további áradásokkal fenyegetnek és így több körzetben gátolják a keresési-mentési akciókat.
2008.09.14. 16:26
 
 
Slota tovább ragozza a "magyar veszélyt"
Ján Slota szerint Budapesten azért hozták létre a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumát (MKMKF), hogy azt "a szomszédos országok belügyeibe való beavatkozás eszközeként" működtessék. A pozsonyi kormányhoz tartozó Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke vasárnap - ezúttal a TASR szlovák hírügynökségnek nyilatkozva - folytatta magyarellenes kirohanásainak véget érni nem látszó sorozatát. Azt állította, hogy a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) szlovák parlamentben ülő, "a szlovák adófizetők pénzéből fizetett képviselői a Szlovákia területi egységét veszélyeztető budapesti célokat követve teljesítenek feladatokat". Slota szerint ez megengedhetetlen.
2008.09.14. 16:25
 
 
F1, Olasz Nagydíj: Vettel történelmi sikere
A német Sebastien Vettel nyerte a Forma-1-es világbajnokság idei 14. futamát, a vasárnapi Olasz Nagydíjat. A Toro Rosso pilótája pályafutása első GP-sikerét aratta, és ő lett - 21 évesen és 73 naposan - minden idők legfiatalabb futamgyőztese. Rögtön az elején, miközben javában zuhogott az eső, a rajtot megelőző felvezető körben az eredetileg negyedik starthelyet megszerző Sébastien Bourdais (francia, Toro Rosso) versenygépe nem indult el, a többiek pedig a biztonsági autó felvezetésével vágtak neki az 53 körösnek tervezett GP-nek. Maga a futam - a safety car kiállását követően - viszont csak két ilyen kör után kezdődhetett el.
2008.09.14. 15:37
 
 
A BKV nem érti, miért kérdőjelezik meg a bliccelőkkel szembeni fellépését
A BKV Zrt. nem érti, miért kérdőjelezik meg bliccelők elleni fellépésüket különböző fórumokon - közölte a társaság vasárnap. Mint közleményükben írták, csodálkoznak rajta, hogy "egyesek folyamatosan, több fórumon" megkérdőjelezik a BKV törekvéseit, hogy a társaság minél hatékonyabban fellépjen a nem fizető utasaival szemben, hiszen 2008-ban várhatóan 10,5-11milliárd forint kárt okoznak a bliccelők, ebből az összegből pedig akár 150 új buszt is beszerezhetne a társaság. A BKV szerint nem a büntetésre és pótdíjazásra helyezik a hangsúlyt, hanem úgynevezett "büntetést megelőző ellenőrzést" végeznek, hogy minél több potyautast szoktassanak át a rendszeres jegyvásárlásra.
2008.09.14. 15:31
 
 
Abbász palesztin elnök 2010-ig hivatalban akar maradni
Mahmúd Abbász palesztin elnök a Háárec című izraeli lapban vasárnap megjelent interjúban közölte, hogy 2010-ig hivatalban marad. Ez a döntés bizonyára felszítja a feszültséget Abbász és az iszlamista Hamász között. Az utóbbi ádázul ellenzi a béketárgyalásokat Izraellel. Az Abbász vezette, a Hamásznál mérsékeltebb Fatah mozgalom azt hangoztatja, hogy a parlamenti és az elnökválasztást egyszerre kell megrendezni 2010-ben. A Hamász szerint - amely a 2006-os törvényhozási választásokon legyőzte a Fatahot - a 2005 januárjában megválasztott Abbász mandátuma 2009. január 9-én jár le.
2008.09.14. 15:26
 
 
Világdöntő, atlétika: Pars Krisztián második
A kalapácsvető Pars Krisztián a második helyen végzett a stuttgarti atlétikai Világdöntő második napján. A viadal honlapja szerint a számot a pekingi olimpiai bajnok szlovén Primoz Kozmus nyerte utolsó, 79,99 méteres dobásával. A nyári játékokon a szám döntőjében negyedik Pars - aki a Pekingben előtte végzett két fehérorosz dobó doppingvétsége miatt olimpiai ezüstérmes lehet - az utolsó, negyedik sorozatban érte el legjobbját. Eredmény: férfi kalapács: 1. Kozmus (szlovén) 79,99 m 2. PARS KRISZTIÁN 79,37 3. Murofusi (japán) 78,99. A finálé másik két magyar szereplője, a diszkoszvető Kővágó Zoltán a negyedik, Máté Gábor pedig az ötödik lett szombaton.
2008.09.14. 14:57
 
Paralimpia 2008, úszás: Sors ötödik, Becsey hetedik
Sors Tamás az ötödik helyen végzett az 50 méteres gyorsúszásban a pekingi paralimpián. Az eddig egy arany-, két bronzéremmel és egy negyedik hellyel rendelkező 17 éves versenyző 26.21 mp alatt ért célba, eredménye 52 századdal jobb az előfutamban elért idejénél. A másik sérültségi kategóriában induló Becsey János, szintén 50 m gyorson 31.46-tal hetedik lett, 53 századot javítva délelőtti idején.
2008.09.14. 14:20
 
 
Uralkodók kocsijai Keszthelyen
Mária Valéria főhercegnő és II. Erzsébet is használója volt azoknak a kecses lovas hintóknak, amelyek a keszthelyi Hintómúzeumban láthatók számos érdekes lóvontatású közlekedési eszköz társaságában. Vasárnap mutatták be a Helikon Kastélymúzeum részeként üzemelő intézményben azt a két hintót, amelyet a Szerencsejáték Zrt. hárommillió forintos adományából újítottak fel a múzeum restaurátorai. Az 1890-ben Bécsben készült, nyitható tetejű utazó kocsi egykoron Mária Valéria főhercegnőt szállította, az 1900-ban ugyancsak az osztrák fővárosban gyártott hercegi parádéskocsi - összesen már csak három van belőlük a világon - "testvére" pedig nemrég II. Erzsébet királynőt utaztatta.
2008.09.14. 14:10
 
 
Piszkos tánc a rakparton
Többek között a Dirty Dance is felkérést kapott, hogy fellépjenek a Műegyetem rakparton megrendezett BME Egyetemi Napok elnevezésű 3 napos programsorozat keretében. A fiúk nagyon örülnek a felkérésnek, egyrészt, mert tudják, hogy az ilyen jellegű rendezvényeken iszonyatos jó a hangulat, másrészt nosztalgiázni is tudnak egy kicsit.
2008.09.14. 14:01
 
 
Eredménytelenül zárultak a tárgyalások Ferihegyen
A Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) munkabeszüntetést helyezett kilátásba Ferihegyen, mert eredménytelenül zárult a munkaadó BA. Zrt.-vel folytatott egyeztetésük; állításuk szerint a munkaadó időhúzó taktikát követett és nem is törekedett a megegyezésre. A LESZ vasárnap közleményében emlékeztetett rá: a szakszervezet szeptember 5-én jelezte a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatójának, Jost Lammersnek, hogy a vállalatnál kialakult helyzet miatt kollektív munkaügyi vitát kezdeményez, és sztrájkbizottságot alakít.
2008.09.14. 13:40
 
 
Sok ezer izraeli telepes kész távozni kártalanítás fejében Ciszjordániából
Sok ezer zsidó telepes lenne kész önként távozni ciszjordániai otthonából, ha megfelelő kártalanításban részesülne - közölte Hájim Ramón izraeli miniszterelnök-helyettes a vasárnapi kabinetülésen. A Ramón által ismertetett tanulmány szerint az elszigetelt - és a majdani izraeli-palesztin békeszerződésben várhatóan felszámolásra ítélt - ciszjordániai zsidó telepek mintegy 62 ezer lakójának közel egyötöde kártalanítás fejében azonnal átköltözne Izraelbe vagy a "biztonsági kerítéstől" nyugatra fekvő ciszjordániai területre. "Ez elkerülhetetlen, ha két nép két államán alapuló megoldást akarunk" - hangsúlyozta Ramón, az egymás mellett létező izraeli és palesztin állam tervére utalva.
2008.09.14. 13:39
 
 
Pamela Anderson egy moszkvai dumásnak forgatott
Moszkvában forgatott a Baywatch tévésorozatban ismertté vált Pamela Anderson: egy metálzenész fővárosi képviselő együttesének új klipjében alakítja a főszerepet. A szexszimbólumot Andrej Kovaljov, a moszkvai városi tanács - melynek neve a parlamenthez hasonlóan szintén duma - egy képviselője hívta meg. Kovaljov kétségtelenül az orosz közélet egyik legkülönösebb szereplője. A képviselőség mellett a Piligrim Heavy metál együttes vezetője, és a banda az ő hazafias tartalmú verseire írt számokat ad elő - az egyik legutóbbi lemez a Dicsőség Oroszországnak címet viseli. Emellett Kovaljov szenvedélyes motorkerékpáros és időnként műsorokat vezet különféle rádió- és tévéadókon.
2008.09.14. 13:22
 
 
Matematika, történelem, varázslás
Tantárggyá kellene tenni a varázslást - avagy inkább bűvészkedést - az iskolákban - javasolja egy brit pszichológus. Richard Wiseman professzor, aki már eleve bölcs férfinak (wise man) született - családnevének köszönhetően -, nem Harry Potter szintű csodákat akar taníttatni, hanem inkább csak bűvész trükköket, mert úgy látja, hogy ezek jót tesznek a gyerekek önbizalmának és társas kapcsolatainak. "A varázsláshoz önfegyelem kell, szórakoztatási képesség és annak megértése, miként gondolkodnak más emberek. Az ő szemszögükből látva is végig kell gondolni minden mutatványt. Emellett erősödik a titoktartási képesség, hiszen a trükk, csak addig varázslatos, míg nem ismeri a közönség a megfejtést" - hangoztatja Wiseman.
2008.09.14. 12:39
 
 
Beindult a brit utasokat hazamenekítő légihíd
Vasárnapra teljes lendülettel beindult a brit turisztika történetének legnagyobb légi "mentőakciója", amelynek célja az egyik vezető brit utaztató cég hirtelen csődje miatt külföldön rekedt több tízezer utas hazahozatala. Közben londoni fogadóirodák már téteket ajánlanak arra, hogy melyik lesz a következő összeomló légitársaság; a jelöltek között van kelet-európai is. Az XL, a harmadik legnagyobb brit utazási iroda, amelynek saját légitársasága, emellett több szakosított utazásszervező cége volt, pénteken közölte, hogy áthidalhatatlan pénzügyi nehézségekkel küszködik, és csődgondnokság alá helyezte magát.
2008.09.14. 12:17
 
Magyar támogatásból épülhetett fel egy kongói iskola
Újabb iskolát avat fel az Afrikáért Alapítvány a Kongói Demokratikus Köztársaságban, Ngamanzo faluban szeptember 18-án. A 2002-ben Budapesten létrejött alapítvány - illetve a magyar támogatók - jóvoltából több ezer gyerek tanulhat ma már Kongóban és Etiópiában. Ezen kívül AIDS-árváknak biztosítanak esélyt a túléléshez és az oktatáshoz - tájékoztatta az MTI-t az Afrikáért Alapítvány. Ngamanzo a fővárostól, Kinshasától 70 kilométerre található. Az új iskolában délelőtt és délután 200-200 gyerek végezheti majd általános iskolai tanulmányait. Ezen túlmenően több ezer dollár értékű gyógyszer- és élelmiszeradományt juttat el az alapítvány a kongói vidéki kórházak részére.
2008.09.14. 11:46
 
 
Slota a magyarokat okolja a "nagyon rossz" viszony miatt
Ján Slota szerint a szlovák-magyar kapcsolatok valóban nagyon rosszak, de korántsem Szlovákia, hanem Magyarország miatt, ahol valami hasonló készülődik, mint a múlt század harmincas éveinek elején, amikor egy müncheni kocsmai sörözés nyomán "egy alacsony bajszos emberből 1933-ban német birodalmi kancellár lett". A magyarellenes szlovák kormánypárt (SNS) vezetője a SITA hírügynökségnek nyilatkozva reagált vasárnap Sólyom László kijelentésére. A magyar államfő sajnálatosnak nevezte, hogy a legfelső politikai szinten Szlovákiában még soha nem határolódtak el Slota magyarellenes kijelentéseitől.
2008.09.14. 11:34
 
 
Ronaldo átvette az Aranycipőt
Cristiano Ronaldo, a Manchester United portugál futballsztárja átvette az Aranycipőt. Az előző idény legeredményesebb, Európában játszó labdarúgója szülővárosában, a Madeira szigetén fekvő Funchalban kapta meg az elismerést, amelyet három éve elhunyt édesapja emlékének ajánlott. A 23 esztendős Ronaldo a 2007/08-as szezonban 31-szer volt eredményes a Premier League-ben. A kiválóság júliusban bokaműtéten esett át, ám felépülése a tervezettnél jobban halad, és várhatóan szerdán, a spanyol Villarreal elleni Bajnokok Ligája-nyitányon már pályára is lép csereként.
2008.09.14. 11:17
 
 
Gyurcsány azt szeretné, ha már hétfőn szavazna a Ház a parlament feloszlásáról
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök azt kéri az MSZP-frakciótól: támogassa, hogy az Országgyűlés már hétfőn szavazzon a Magyar Demokrata Fórumnak a parlament feloszlására tett indítványáról - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő vasárnap. Az előzetes nyilatkozatokból az derült ki, hogy az MSZP és az SZDSZ nem támogatja a parlament feloszlását. A Fidesz és a KDNP frakcióülésen tárgyal Orbán Viktornak a feloszlatásra tett javaslatáról. Daróczi Dávid az MTI kérdésére közölte: az indítványról szó lesz az MSZP hétfői frakcióülésén is. A kormányfő azért javasolja ezt a megoldást, hogy mielőbb egyértelműen kiderüljön, melyik pártnak mi az álláspontja az ügyben.
2008.09.14. 11:05
 
 
Paralimpia 2008, vívás: Szekeres Pál bronzérmes
Szekeres Pál bronzérmes lett a tőrözők versenyében a pekingi paralimpián. A magyar kerekesszékes vívó a döntőbe jutásért 15-4-re kikapott a kínai Hu Tao-liangtól, a harmadik helyért rendezett mérkőzést viszont 15-10-re megnyerte az ukrán Andrij Komar ellen. "Nagyon örülök a bronzéremnek" - mondta az MTI-nek Szekeres, aki egy súlyos autóbaleset után kényszerült kerekesszékbe. "Vártam a kínai elleni meccset, de ma jobb volt nálam, ezért csak gratulálni tudok neki, teljesen megérdemelten győzött le. A harmadik helyért küzdenem, kaparnom kellett minden találatért, nem ez a stílusom, de erre kényszerültem."
2008.09.14. 11:03
 
 
Olmert elítéli zsidó telepesek palesztinok elleni "pogromját"
Ehud Olmert izraeli kormányfő nyilvánosan elítélt egy ciszjordániai "pogromot", miután előző nap négy palesztin megsebesült zsidót telepesek támadásában. "Nem lesznek pogromok nem zsidók ellen - mondta Olmert újságíróknak a vasárnapi minisztertanácsi ülést megnyitva. - Ez a jelenség, az önbíráskodás és az erőszakos támadások tűrhetetlenek, s a lehető legszigorúbb eljárást vonják maguk után a törvény illetékesei részéről." A miniszterelnök ugyanakkor elítélte azt a késes támadást is, amely kiváltotta a telepesek fellépését: a Nábluszhoz közeli Ichár telepen egy palesztin férfi megsebesített egy izraeli gyereket.
2008.09.14. 10:55
 
 
Nicole Kidman magas gázsit követel
Az órák című filmért kapott Oscar után Nicole Kidmannek minden bizonnyal rosszul fog esni a Forbes által ráosztott "Hollywood legtúlfizetettebb színésznője" cím.
2008.09.14. 10:19
 
 
Az Országgyűlés hétfőn tárgyalhatja a feloszlatásáról szóló MDF-es indítványt
A házbizottság döntésétől függően hétfőn derülhet ki, hogy az Országgyűlés még aznap tárgyalja-e a saját feloszlatásáról szóló MDF-es képviselői indítványt. Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke csütörtökön azt mondta, az MDF hétfőre rendkívüli házbizottsági ülést kezdeményezett annak érdekében, hogy az Országgyűlés házszabálytól eltéréssel tárgyalja, és még aznap, az őszi ülésszak első napján szavazzon is a parlament feloszlásáról szóló indítványukról. Az MSZP és az SZDSZ már korábban jelezte, hogy nem ért egyet a parlament feloszlatásáról szóló javaslattal, így ha a Háznak döntenie kell a házszabálytól való eltérésről, várhatóan nem lesz meg a szükséges négyötödös többség.
2008.09.14. 10:00
 
 
Kedden kezdődik az új polgári törvénykönyv általános vitája
Az új polgári törvénykönyv (Ptk.) általános vitája kedden kezdődik a Parlamentben Draskovics Tibor igazságügyi miniszter expozéjával; a törvényjavaslat előkészítése tíz éve kezdődött el, a kormány jogalkotási programjának megfelelően jövő év elejéig szavazza meg az országgyűlési többség és 2010. január 1-jén életbe léphet az új magánjogi kódex. "Ez a törvény állapítja meg a személyek és a jogképességgel felruházott más jogalanyok vagyoni, személyi és családi viszonyaira vonatkozó alapvető szabályokat, az igazságosság, méltányosság, mellérendeltség és egyenjogúság elvei szerint" - így határozza meg az új Ptk. célját a törvényjavaslat első paragrafusa.
2008.09.14. 09:54
 
 
A Kia autómotorokat gyártó üzemet akar Kelet-Európában
A Bloomberg hírszolgálat a dél-koreai Kia Motors autógyár szóvivőjére hivatkozva azt jelentette, hogy a cég az év végéig hoz döntést tervezett kelet-európai automotorokat gyártó üzemének helyszínéről, míg a szlovákiai sajtó már azt közli, hogy az országban tervez további 110-200 millió eurós beruházást a Kia. A Hospodárske Noviny című lap szerint a motorgyártó üzem valószínűleg Zsolna közelében lesz, a dél-koreaiaknak ugyanis itt van az a nagy üzeme, ahol a Kia Motors "Ceed" és "Sportage" modelljeit gyártják. A motorgyár azonban elsősorban a csehországi Hyundai autógyár részére termelne, a tervek szerint 2011-től, és teljes kapacitása évi 300 ezer autómotor előállítása lenne.
2008.09.14. 09:39
 
 
Kevés INA-részvényt kínáltak fel eddig a Molnak
A nyilvános ajánlattétel szeptember 5-ei megjelenése óta a 3 millióból mindössze 715 darab INA-részvényt kínáltak eladásra a Mol által ajánlott áron - derül ki az eladásokat jóváhagyó horvát központi elszámolóház vasárnapi adataiból. A 28 napig fennálló ajánlattételi idő első öt munkanapján a zágrábi elszámolóháznál a 715 darab részvény eladását a Mol által kínált 2800 kunás árfolyamon hagyták jóvá. A horvát olajtársaság értékpapírjai a zágrábi tőzsdén ennél valamivel többet értek az elmúlt napokban, pénteki záróára 2875 kuna volt, ami hullámzó árfolyammozgás mellett egy hét alatt 0,95 százalékos emelkedést mutatott.
2008.09.14. 09:24
 
 
Paralimpia 2008, vívás: Szekeres a négy között
Szekeres Pál az úgynevezett B sérültségi kategóriában bejutott a legjobb négy közé a tőrözők versenyében a pekingi paralimpián. A magyar versenyző - honfitársaihoz hasonlóan - a csoportküzdelmek után felkerült a főtáblára, ahol a nyolcaddöntőben japán riválisát 15-6-ra, a negyeddöntőben hongkongi ellenfelét 15-11-re győzte le. A fináléba kerülésért legnagyobb riválisával, a kínai Hu Tao-lianggal találkozik. Az A kategóriában a magyar csapat két újonca, Mató Gyula és Horváth Gábor egyaránt a nyolc közé jutásért búcsúzott: Matót hongkongi tőröző győzte le 15-11-re, Horváth francia riválisától kapott ki 15-3-ra.
2008.09.14. 09:20
 
 
Lourdes-ba, a franciaországi Mária-kegyhelyre érkezett a pápa
Négy évvel II. János Pál pápa látogatása után Lourdes-ba, a franciaországi Mária-kegyhelyre érkezett szombat este XVI. Benedek pápa, hogy együtt emlékezzen zarándokok tízezreivel a lourdes-i Mária-jelenések 150. évfordulójáról. A legenda szerint Lourdes-ban 1858-ban többször is megjelent Szűz Mária egy molnár leánya, a 14 éves Bernadette Soubirous előtt. Összesen 18-szor mutatkozott meg a Szent Szűz az asztmában szenvedő kislány előtt a massabielle-i sziklabarlangban. A pápa mintegy hatvanezer hívő előtt mondott beszédet, miután felkeresett a jubileumi út négy állomásából hármat.
2008.09.14. 09:03
 
 
Rendkívüli ülést tartanak a dél-amerikai országok államfői
Államfői szinten rendkívüli ülést tart a dél-amerikai államokat tömörítő szervezet, hogy elemezze a bolíviai válságot. A Dél-amerikai Nemzetek Uniójának elnöki tisztségét ideiglenesen betöltő Chile hétfőre a chilei fővárosba hívta össze a tanácskozást. A tizenkét tagállam közül tíz elnöke egyhangúlag támogatta Michelle Bachelet chilei elnök erre vonatkozó javaslatát - jelentette be a chilei külügyminisztérium szombaton. Evo Morales bolíviai államfő a chilei kollégájával telefonon folytatott beszélgetésben jelezte, hogy elmegy a tanácskozásra, "ha a körülmények ezt lehetővé teszik". Venezuela, Argentína, Paraguay, Uruguay, Ecuador elnökei bejelentették, hogy részt vesznek a tanácskozáson.
2008.09.14. 09:00
 
 
Az UNESCO bajnoka lett Usain Bolt és Veronica Campbell-Brown
Sportbajnokává nevezte ki az UNESCO a pekingi olimpián remeklő Usain Bolt és Veronica Campbell-Brown jamaicai atlétákat. A jelölésre annak apropóján került sor, hogy Kingstonban, Jamaica fővárosában nemzetközi konferencia kezdődött arról, milyen szerepet játszik a sport az elmaradott régiók fejlesztésében illetve a béke ügyének előmozdításában. "A minősítés a két kiváló sportoló béke és tolerancia, valamint a nemek közötti egyenlőség eszméje iránti elkötelezettségének elismerése" - indokolta az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete közleményben.
2008.09.14. 08:56
 
 
NB 1: Fehérvári siker Kispesten
A Fehérvár elvitte a három pontot Kispestről a labdarúgó Soproni Liga 7. fordulójában. Budapest Honvéd-FC Fehérvár 1-2 (1-1), Bozsik Stadion, 1505 néző, V: Kassai, gólszerzők: Maróti (32.), illetve Farkas B. (37.), Sitku (75.), sárga lap: Magoc (41.), Hercegfalvi (53.), Abass (62.), Maróti (69.), Smiljanic (90.), illetve Andic (25.), Nagy D. (81.), Romero (88.). Nehezen lendültek bele a csapatok, de a Honvéd szerencsés gólja ferpörgette a játékot, majd a vendégek gyorsan egyenlítettek. Gyenge első félidő után a Fehérvár több helyzetéből egyet kihasznált és ezzel jogos győzelmet aratott.
2008.09.14. 08:38
 
 
Ukrajna destabilizálásával vádolja Oroszországot a kijevi külügyminisztérium
Ukrajna destabilizálásával vádolta Oroszországot a kijevi külügyminisztérium, amely hangsúlyozta, hogy visszafordíthatatlanná válták az EU- és NATO-csatlakozásra irányuló ukrán törekvések. Szombaton kiadott közleményében az ukrajnai külügyminisztérium úgy vélte, hogy "meddők maradnak Oroszországnak az ukrajnai helyzet destabilizálására tett kísérletei". Ukrajna végérvényesen az európai uniós és a NATO-csatlakozást választotta. Ukrajna 17 éve független ország, és semmiféle esetben sem kerül egyetlen ország kizárólagos érdekszférájába sem - szögezte le a kijevi külügyi tárca. Az ukrán hatóságok attól tartanak, hogy az oroszajkúak által lakott Krím Moszkva befolyása alá kerül, csakúgy mint Abházia és Dél-Oszétia, Grúzia két szakadár köztársasága.
2008.09.14. 08:19
 
 
Lezuhant egy utasszállító repülő Oroszországban, nincs túlélő
Lezuhant egy utasszállító repülőgép az oroszországi Permben vasárnap hajnalban. A balesetnek nincs túlélője. A szerencsétlenül járt repülőgép moszkvai utasainak hozzátartozói vasárnap délután az Aeroflot gépén a helyszínre indulhattak, az államfő utasítására összeállított kormánybizottság már kora délelőtt megérkezett Permbe. Dmitrij Medvegyev, akárcsak Vlagyimir Putyin kormányfő, kifejezte részvétét az áldozatok családjainak. A Permi területen hétfőn gyásznapot tartanak. Hivatalos közlés szerint megtalálták a lezuhant repülőgép mindkét fekete dobozát. A katasztrófa okainak kivizsgálásához a Boeing cég is felajánlotta segítségét.
2008.09.14. 08:00
 
 
"Fázó" aggastyán: 90 évesen is fára mászik
Kilencvenévesen sem hagyott fel fáramászási szenvedélyével egy kínai bácsi. Még gyermekkorában vált hobbijává a dolog, bár akkor részben kényszerűségből: mivel családja igen szegény volt, élelemkiegészítésként minden áldott nap zsenge faleveleket szedegetett. Az évek múltával még inkább szeretett "fázni", bár manapság családja már nem engedi nagyon magas fákra mászni, de még az alacsonyabbakhoz létrahasználatra parancsolja. Ő azonban gyakran kimegy a háza közelében lévő hegyoldalba, ahol szabadon mászhat a legnagyobb, 20 méter - 6 emelet - magas fákra is.
2008.09.14. 07:55
 
 
Amerikai kutatók szerint a Hold egy égitestet alkotott a Földdel
A Holdon talált víz arra utal, hogy a Föld és kísérő égiteste egykoron egységet alkotott - legalábbis erre következtetnek amerikai kutatók a holdkőzetek víztartalmának vizsgálata alapján. A Holdat sokáig teljesen száraznak, vízmentesnek hitték, de kiderült, hogy ez nem igaz. Ennek egyik újabb bizonyítéka, hogy az Apollo 11, 15 és 17 fedélzetén az amerikai űrhajósok 1969 és 1971 között mintákat hoztak a holdkőzetből a Földre, s kiderült, hogy az vízmolekulákat tartalmaz. Ezek pontos azonosítására az amerikai Brown egyetem kutatócsoportja tömegspektrométeres vizsgálatokat végzett, s bebizonyították: a bazaltkőzetekben talált víz egykoron a Hold mélyében volt, s a vulkánkitörések során került a felszínre.
2008.09.13. 20:57
 
 
Indianapolisi Nagydíj: Talmácsi a 16. helyről rajtolhat
A vb-címvédő Talmácsi Gábor a 16. helyről rajtolhat vasárnap a 125 kcm-esek versenyében, a gyorsaságimotoros-világbajnokság indianapolisi versenyén. A magyar motoros - akinek szombaton egy bukás során eltört bal kezében a sajkacsont - a második tréningen a 16. legjobb időt érte el, és mivel az egész mezőny lényegesen gyorsabb volt, mint egy nappal korábban, az első kvalifikáló edzésen, a szombati sorrend alapján rajtolnak el a versenyzők. Az élről a spanyol Pol Espargaro vághat neki a távnak, mögötte a francia Mike Di Meglio és a német Stefan Bradl következik.
2008.09.13. 20:32
 
 
Férfi kosárlabda Eb-selejtező: Szombathelyen sem ment a szerbek ellen
A magyar férfi kosárlabda-válogatott sima vereséget szenvedett a szerbektől Szombathelyen az Európa-bajnoki selejtezősorozat hetedik, utolsó előtti fordulójában, így egy hét múlva Finnországban dől el, hogy pótselejtezőt vagy osztályozót játszik-e jövő nyáron. Eredmény, A csoport, 7. forduló: Magyarország-Szerbia 61-89. A magyar pontszerzők: Németh 11, Sitku 9, Fodor 9, Báder 8, Kámán 7, Molnár 7, Ferencz 6, Horváth 2, Trepák 2.
2008.09.13. 20:17
 
 
Súlyos károkat okozott az Ike hurrikán a texasi partvidéken
Súlyos károkat okozott szombaton az Ike hurrikán a texasi partvidéken, s legalább 4,5 millió ember maradt áram nélkül miatta. A felhőszakadással kísért szélvihar nyomán házak ezrei kerültek víz alá és rongálódtak meg, a lezúduló víztömeg utcákat mosott alá, néhány épületben tűz ütött ki. Houstonban, az Egyesült Államok negyedik legnagyobb városában ablaküvegek törtek ki és a kétmilliós metropolisban is lakástüzekhez riasztották a tűzoltókat. A legnagyobb fejtörést mégis az a több ezer ember okozta a hatóságoknak, akik nem engedelmeskedtek az evakuálási felszólításoknak. "Texas történetének talán legnagyobb kereső- és mentőakciója előtt állunk" - mondta Rick Perry kormányzó szóvivője.
2008.09.13. 20:13
 
 
Vuelta: Contador nyert és az élre állt
A spanyol Alberto Contador nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny 13. szakaszát. Az Astana 25 éves kerekese ezzel összetettben is átvette a vezetést. Vasárnap az Oviedo és E. E. Fuentes de Invierno közötti 158 km-es szakasz vár a mezőnyre.
2008.09.13. 18:18
 
 
Újabb dízelmotorral bővül a Nissan Note motorkínálata
A Nissan 2006 tavaszán vezette be az európai piacra a B szegmensű kiskocsik fürgeségével és a C kategóriájú ferdehátú autók kényelmével és praktikusságával rendelkező családi autóját a Nissan Note-ot.
2008.09.13. 18:07
 
 
Ausztráliáról röviden
A földrészre, mintegy 200 évvel ezelőtt települtek az első Brit csapatok, és azóta Ausztrália lakosságának a száma eléri a 20 millió főt.
2008.09.13. 17:52
 
 
KÖNYV: Elcserélt feleségek
Markot és Anne-t azóta foglalkoztatja a párcsere gondolata, amióta első alkalommal megosztották egymással szexuális fantáziáikat. Elszántak, kíváncsiak, és erős kapcsolatban élnek. Nem hiányzik más, csupán egy pár, akikkel cserélhetnének.
2008.09.13. 17:46
 
 
Madonna újabb botránya
Madonna a pápának ajánlotta a Like A Virgint római koncertjén. Az énekesnőt már 1989-ben kiátkozta a katolikus egyház.
2008.09.13. 17:44
 
 
MOZI: Kegyenc fegyenc
Stan Mintont (Rob Schneider) a kisstílű szélhámost börtönbüntetésre ítélik, amiért idős hölgyekből csalta ki nyugdíj-megtakarításaikat. Agyafúrt ügyvédje segítségével Stannek sikerül elhalasztania a letöltendőt hat hónappal; ennyi ideje marad, hogy elsimítsa ügye-bajos dolgait. Stan gyorsan depresszióban esik, hiszen tisztában van azzal, hogy mennyire kapós lesz a sitt nagy mackói között egy olyan apró és vézna ember, mint ő. Úgy dönt, hogy kiképezteti magát. A titokzatos Mester (David Carradine - Kill Bill 2.) segítségét kéri, faragjon belőle rettenetes harcművészt, hogy képes legyen állni a sarat, mire eljön az idő. A hónapok során Stanből valóban kíméletlen harcos válik, s mikor bevonul a börtönbe, rá kell jönnie, hogy a dutyi egyáltalán nem olyan, mint amilyennek elképzelte. Sokkal rosszabb!
2008.09.13. 17:40
 
 
NBI: Döntetlen a Hidegkuti Stadionban
A címvédő MTK hazai környezetben 1-1-es döntetlent ért el a Győr ellen a labdarúgó Soproni Liga 7. fordulójában. Eredmény: MTK Budapest-Győri ETO FC 1-1 (0-1), gólszerzők: Lambulic (50. 11-esből), illetve Kovács I. Z. (34.); Hidegkuti Stadion, 1000 néző, v.: Iványi. Az első félidőben jóval aktívabbak voltak a vendégek, és megérdemelten szereztek vezetést. A bajnoki címvédő kék-fehérek nem találták a játék ritmusát. A fordulást követően büntetőből egyenlített az MTK, de továbbra is Egervári Sándor csapata irányított, ám a győzelmet nem tudta megszerezni.
2008.09.13. 17:12
 
 
Indianapolisi Nagydíj: Talmácsi elindult, 29. a második szabadedzésen
Talmácsi Gábor kézsérülése ellenére rajthoz állt a gyorsaságimotoros-világbajnokság indianapolisi versenyének második szabadedzésén, ahol a 29. helyen végzett. Az Aprilia világbajnoki címvédője pénteken négy kört tudott menni az időmérőn, mivel az edzés elején elesett és megsérült, eltört a bal kezében a sajkacsont. A tréninget az olasz Andrea Iannone nyerte.
2008.09.13. 17:10
 
 
Almássy Kornél visszalépett az elnökjelöltségtől
Almássy Kornél az MDF országos választmányi ülésének elején bejelentette, hogy visszalép az elnökjelöltségtől - közölte Hock Zoltán, a párt alelnöke szombaton Budapesten. Almássy Kornél arra kérte az országos választmány tagjait, illetve az őt támogatókat, hogy támogassák Dávid Ibolyát, mert egyetért a politikájával. Ezt követően a testület Almássy Kornélt támogató tizenkét tagja lemondott választmányi tagságáról - ismertette az ülésen történteket Hock Zoltán. Az alelnök elmondta, hogy Almássy Kornéllal együtt valamennyien tagjai maradnak az MDF-nek és Almássy a parlamenti frakcióból sem lép ki.
2008.09.13. 16:45
 
 
4 ezerrel több legalább évszázados japán
Csaknem 4 ezerrel nőtt Japánban a legalább száz éves emberek száma tavaly óta. Jelenleg 36 ezer 276 legalább évszázados embere van Japánnak. A 99 év felettiek 86 százaléka nő. A legidősebb japán is: 113 esztendős. A férfiak mezőnyében egy 112 éves bácsi a korelnök. A hosszú japán életkor okaként tudósok egyebek közt az egészséges étrendet, a szoros közösségi életet említik, továbbá a könnyű hozzáférést a jó egészségügyi ellátáshoz.
2008.09.13. 16:21
 
 
Olasz Nagydíj: Vettel indul az élről
A német Sebastian Vettel (Toro Rosso) indul az élről a Forma-1-es világbajnokság idei 14. futamán, a vasárnapi Olasz Nagydíjon. A második helyről a finn Heikki Kovalainen (McLaren-Mercedes), a harmadikról az ausztrál Mark Webber (Red Bull) vághat neki a viadalnak. A világbajnoki címvédő finn Kimi Räikkönen (Ferrari) a 14., míg a szintén az esőáztatta tréning második szakaszában búcsúzó brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) - aki vezeti a vb-pontversenyt - csak a 15. rajtkockából indulhat.
2008.09.13. 15:29
 
 
Több tízezer utast menekítenek haza egy brit utazási cég összeomlása után
A brit turisztika történetének legnagyobb légi "mentőakciója" kezdődött szombaton, miután az egyik vezető brit utaztató cég hirtelen csődje miatt utasok tízezrei rekedtek külföldön. Brit szakértők szerint további cégösszeomlások várhatók az utazási szakma rendkívül rossz gazdasági környezete miatt. Az XL, a harmadik legnagyobb brit utazási iroda, amelynek saját légitársasága, emellett több szakosított utazásszervező cége volt, előző nap közölte, hogy áthidalhatatlan pénzügyi nehézségekkel küszködik, és csődgondnokság alá helyezte magát. A vállalat 143 millió font (43 milliárd forint) adósság súlya alatt roppant össze.
2008.09.13. 13:40
 
 
Elítélték a kaukázusi erőszakot a V4-es államfők
Elítélték a grúz-orosz konfliktussal kapcsolatban az erőszakot a visegrádi együttműködés államfői kétnapos szlovákiai találkozójukon. Az esemény végén tartott pöstyéni sajtóértekezleten a négy elnök arról is beszélt, hogy a kaukázusi konfliktus eredetét továbbra is eltérően értékelik. Sólyom László magyar köztársasági elnök kiemelte: a visegrádi együttműködésnek ügyelnie kell arra, hogy az EU-Oroszország tárgyalásokra az unió ne a V4-ek háta mögött alakítsa ki álláspontját. A négy ország álláspontját az érintettségüknek megfelelően kell érvényre juttatni - fűzte hozzá.
2008.09.13. 13:32
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294[2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista