2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Szlovák Gárda, úgynevezett "Domobrana" létrehozását szorgalmazza Slota
Megengedhetetlen, hogy a szlovák parlament (magyar) képviselői a budapesti Országgyűlés házelnökének "parancsaihoz igazodva" részt vegyenek a Szlovák Köztársaság területi egységét fenyegető magyar törekvések kivitelezésében - jelentette ki csütörtökön Pozsonyban Ján Slota. A pozsonyi kormánykoalícióhoz tartozó Szlovák Nemzeti Párt ezért sürgetően fontosnak találja, hogy szlovák törvényhozás alkossa meg a köztársaság védelmét szavatolni hivatott törvényt, és e törvény nyomán hozzák létre a "Domobrana" (Honvédelem) nevű szlovák fegyveres testületet, amely elemzők értelmezése szerint a Magyar Gárda harci erejét lenne hivatott ellensúlyozni.
2008.09.18. 12:10
 
 
Gusztos Péter: taktikai hiba volt a szakértői kormány gondolata mellett lecövekelni
Gusztos Péter szerint az SZDSZ politikájában mind külső, mind belső korrekcióra szükség van; a párt ügyvivője csütörtökön a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában arról is beszélt, hogy taktikai hiba volt a szakértői kormány gondolata mellett véglegesen lecövekelni. Gusztos Péter az SZDSZ politikájának belső korrekcióját nevezte fontosabbnak. "Valószínűleg az SZDSZ vezetése előreszaladt egy picikét, és túlment azon a ponton, amiben még masszív egyetértés van a liberális párton belül" - fogalmazott, hozzátéve, hogy ezt a helyzetet komoly belső vitával kell feloldani. Ebből a szempontból jó pillanatnak nevezte, hogy a jövő héten megalakul és összeül az új országos tanács, gyakorlatilag a párt parlamentje, ahol lesz alkalom kibeszélni a dolgokat.
2008.09.18. 11:53
 
 
Két gólt érhetne a 9 m-es büntető kézilabdában
A büntető két gólt érne, ha a játékos nem 7, hanem 9 méterről találna be a kapuba - tartalmazza a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) szabályokkal foglalkozó testületének egyik javaslata. Az IHF minden olimpiai ciklus végén megvizsgálja, elemzi és szükség esetén módosítja a sportág előírásait, amihez segítségül hívja a tagországokat is. Az egyik javaslat, hogy a játékos eldönthetné, hogy a büntetődobást az egy gólt érő 7 m-es vagy a két gólt érő 9 m-es vonalról hajtja végre. Ez egyelőre csak ötlet, amelyet tesztversenyeken lehetne kipróbálni.
2008.09.18. 11:39
 
 
Moszkva szerint a Nyugat kezd elgondolkodni a Szaakasvili-rezsim dolgain
Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerint már a Nyugaton is elgondolkodnak azon, hogy a grúziai Szaakasvili-rezsim nem felel meg a demokratikus mércéknek, ugyanakkor Moszkvának tudomása van róla, hogy Tbiliszi egyes külföldi "pártfogói" készek támogatni az Abházia és Dél-Oszétia visszafoglalására létrehozandó terrorista-felforgató csoportokat.Lavrov az orosz parlament felsőházának külügyekért felelős bizottsága előtt arról is beszélt, hogy Oroszország teljes mértékben a nemzetközi jog alapelveivel összhangban reagált Grúzia dél-oszétiai agressziójára. Leszögezte: Oroszország nem süllyed Amerika-elleneségbe, de azt nem engedi meg, hogy összeveszejtsék Európával.
2008.09.18. 11:19
 
 
Olmert a vasárnapi kormányülésen bejelenti lemondását
Ehud Olmert izraeli miniszterelnök vasárnap bejelenti lemondását, miután Cipi Livni külügyminiszter személyében megválasztották utódát a kormányzó Kadima párt élére. A kormányfő felhívta Livnit, gratulált győzelméhez, és a vasárnapi kabinetülésen bejelenti távozását - mondta csütörtökön Mark Regev kormányszóvivő. A miniszterelnök hivatalos lemondását a kormányülés után nyújtja be az államfőnek - tette hozzá. Livni közölte, hogy már pénteken megkezdi a kormányalakítási tárgyalásokat a lehetséges koalíciós partnerekkel.
2008.09.18. 10:56
 
 
Nem szavaz hétfőn a Ház a Megegyezés programról
A szocialisták nem támogatták, hogy házszabálytól eltéréssel jövő hétfőn szavazzon az Országgyűlés a Fidesz kezdeményezésére a Megegyezés programról - közölte Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke a házbizottság ülése után csütörtökön. A házelnök közölte: hétfőn ismét lesz rendkívüli házbizottsági ülés, amelyen döntenek arról, hogy tárgyalják-e sürgősséggel a Fidesz indítványát. Szili Katalin bejelentette, hogy a kormány az október 6-án kezdődő hétre parlamenti vitanapot kezdeményezett a Megegyezés programról. Répássy Róbert (Fidesz) szerint az, hogy az MSZP nem támogatja a házszabálytól való eltérést, annyit jelent: a miniszterelnök nem vállalja a program megméretését a parlamentben, mert pontosan tudja, hogy nincs többsége, ő is, és a programja is megbukott.
2008.09.18. 10:56
 
 
Ágy- és kádfoglaló szexrendőrség
Száztonnányi ágyat és kádat kobozott el a rendőrség Dél-Koreában, hogy csapást mérjen a prostitúcióra. A razzia során Szöul több tucatnyi, masszázsszalonnak álcázott örömtanyájára csaptak le. Az akció csupán a legutóbbi volt, a hadjárat már hetek óta tart országszerte, és az egyik masszázsszalon tulajdonosa tiltakozásul öngyilkos lett. A szöuli "ágybevetésen" 270 rendőr vett részt. A lefoglalt bútorokat és kádakat megsemmisítették. Dél-Koreában 2004-ben szigorítottak a prostitúció büntetésén. A szextetten ért vendégek akár 400 ezer forintnyi bírságra is számíthatnak, a bordélyok tulajdonosai pedig tíz év börtönre vagy 13 millió forintnyi büntetésre.
2008.09.18. 10:54
 
Letartóztatták Ryan O'Neal és fiát
Letartóztatták Ryan O'Neal filmszínészt és fiát, mert kábítószert találtak a házukban - jelentette be a Los Angeles-i seriff szóvivője. A rendőrség szerda reggel rutinellenőrzést végzett a 67 éves O'Neal malibui otthonában, mivel a sztár fia, Redmond június óta hároméves próbaidejét tölti kábítószerezés miatt.A hatósági emberek az apa és a fiú lakrészében is kábítószert találtak, ezért mindkettőjüket előállították. Feltehetően kábítószer-birtoklással vádolják majd őket, szabadlábra mindketten tízezer dollár óvadékért kerülhetnek. Ryan O'Neal a hetvenes évek népszerű filmszínésze olyan produkciókban szerepelt, mint a Love Story, a Mi van doki? vagy a Papírhold.
2008.09.18. 10:40
 
 
113 éves a legidősebb férfi a világon
Csütörtökön ünnepelte 113. születésnapját Tomodzsi Tanabe, a legidősebb férfi a világon. Születésnapja reggelén a férfiak japán korelnöke megreggelizett, átnézte az újságokat, majd fogadta szülővárosa, a Fukuoka tartományban fekvő Mijakonojo polgármesterét, akitől egy nagy csokor virágot és egy hatalmas teáscsészét kapott, rajta nevével és születési dátumával - jelentette a japán média.Tanabe 1895. szeptember 18-án született, 8 gyermeket nevelt fel, 25 unokája és 51 ükunokája van. Szereti a sült rákot, a kagylólevest, és minden délután iszik egy pohár tejet. A jó egészségnek örvendő nyugdíjas mérnök ötödik fiával és annak feleségével él.
2008.09.18. 10:19
 
A központi bankok újabb egyeztetett aukciót hirdettek csütörtökre
A mértékadó európai központi bankok csütörtökre és a következő napokra újabb rendkívüli refinanszírozási árveréseket hirdettek, ezúttal a dollár likviditását növelendő. A központi bankok a e héten már több mint 100 milliárd eurót, fontot és svájci frankot öntöttek a piacra rövid lejáratokra. Az Európai Központi Bank (EKB) 40 milliárd dollárt oszt szét csütörtökön egynapos lejáratra, és közleménye szerint addig folytatja az aukciókat, amíg szükséges. A brit központi bank, a Bank of England szintén 40 milliárd dollárt ajánl fel, mármint a csütörtöki első napra, az amerikai szövetségi tartalékbankrendszerrel (Fed) tavaly decemberben kötött és megújított csereegyezmény keretében. Szintén várható, hogy folytatja az aukciókat a következő napokban is.
2008.09.18. 10:12
 
 
Veszélyes a bronzbarna árnyalat
Nincs biztonságos lebarnulás - szögezték amerikai és brit kutatók. Több tanulmány elemzése alapján megállapították, hogy a lebarnulás és a bőrrák egyaránt a genetikai örökítőanyag ibolyántúli sugarak által okozott károsodásával kezdődik és már kis dózisban is árt. "Úgy tűnik, a DNS-károsodás az a jel a sejtekben, mely elindítja a lebarnulást" - mondta Dorothy Bennett, a londoni St. George Egyetem sejtbiológusa, az egyik dolgozat szerzője. Mivel a DNS-károsodás a rákot elindító mutációk első lépése, ezért nem beszélhetünk biztonságos lebarnulásról.
2008.09.18. 10:00
 
 
Brad Pitt pénzadománnyal segíti a melegházasság betiltása elleni kampányt
Brad Pitt százezer dollárt (17 millió forint) adományozott a kaliforniai melegházasság-törvény megmentésére. Először fordul elő, hogy egy amerikai államban, ahol már engedélyezték az azonos neműek házasságát, népszavazást tartanak a törvény visszavonásáról. A novemberi voksolás előtti kampányt támogatta meg a hollywoodi sztár a melegek melletti egyértelmű kiállásával és pénzadományával. "Én az egyenlőségre szavazok, mert senkinek sincs joga megtagadni más életét, akkor sem, ha nem ért egyet vele, mert mindenkinek joga van, hogy azt az életet élje, amire vágyik, ha ezzel nem bánt másokat, és mert a kirekesztésnek nincs helye Amerikában" - érvelt Pitt.
2008.09.18. 09:56
 
 
Hyundai ix55 szabadidő-autó
A Hyundai párizsi standján a hétüléses ix55 szabadidő-autó sorozatgyártásra kész változata is látható. Az észak-amerikai piacon már kapható Veracruz modell alapjaira épülő ix55-öt alaposan áttervezték és újrahangolták, hogy megfeleljen az európai elvárásoknak és vezetési szokásoknak.
2008.09.18. 09:20
 
 
12,8 százalékkal csökkent az építőipari termelés
Az építőipari termelés volumene 2008 júliusában kiigazítatlan adatok alapján 11,8 százalékkal, munkanaptényezővel kiigazítva 12,8 százalékkal volt alacsonyabb, mint egy évvel korábban - közölte a KSH. Szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazítva a termelés 2,8 százalékkal csökkent az előző havihoz képest. Az év első hét hónapjában a termelés 10,9 százalékkal maradt el a 2007. azonos időszakitól. Az építőipari termelés volumene az idén júniusban kiigazítatlan adatok alapján 8,1 százalékkal, munkanaptényezővel kiigazítva 9 százalékkal volt alacsonyabb, mint egy évvel korábban, míg 5,4 százalékkal maradt el az előző havitól. Az év első hat hónapjában az építőipari termelés 10,7 százalékkal maradt el a 2007. azonos időszakitól.
2008.09.18. 09:07
 
 
Büntetik a szerelmi lakatokat Firenzében
A világ egyik legromantikusabb városa nem ismer tréfát a szerelemben. Firenzében törvényen kívül helyezték azokat a lakatokat, amelyeket évek során a történelmi városközpont legszebb helyein helyeztek el a szerelmesek egymásnak örök hűséget fogadva. Ez a tett azonban most már törvénytelennek számít és a "lakatosok" tetten érés esetén 160 eurós (kb. 39 ezer forint) bírságra számíthatnak. Egy legenda tette Firenzét e divat központjává. 2004-ben blogok és honlapok tucatjai kezdték el mesélni azoknak az amerikai katonáknak a történetét, akik ilyen lakatokat helyeztek el a városban a második világháború idején szerelmi ígéretként.
2008.09.18. 08:05
 
 
Az OTP célra tart
Az OTP Bank Nyrt. jó úton van 2010-es adó előtti eredménycélja, a 2 milliárd euró felé. "Minden fő mutató szerint az OTP jó úton halad, hogy teljesítse, amit ígért. Jó úton van az idei adózott eredménycélja felé, azaz legalább 10 százalékos növekedés felé" írta a bank elnöke, Csányi Sándor egy befektetőknek szánt, később megjelenő dokumentumban, amelyet a Dow Jones hírügynökség megszerzett. Az OTP az idén 1,09 milliárd euró fölötti adózott eredményt céloz meg a tavalyi 991 millió után, idézte az írást a hírügynökség.
2008.09.18. 07:59
 
 
Az iPhone 3G az év kütyüje
Az iPhone okostelefon alig két hónapja megjelent új változata nyerte az év készülékének járó díjat a brit Stuff magazin közönségszavazásán. A havonta százezer példányban megjelenő technológiai életmód-férfimagazin szavazásán az Apple júliusban piacra dobott készüléke a Sony Playstation 3, a Microsoft Xbox 360 és a Wii Fit játékkonzolokat, illetve a Bowers and Wilkins hifi cég iPodhoz tervezett léghajó formájú hangfalát is maga mögé utasította. Az iPhone 3G "egy rendkívüli telefon még gyorsabb és okosabb változata" - áll a szerkesztőség értékelésében. A készülék első kiadása tavaly a "legmenőbb kütyü" (coolest gadget) kategóriában nyert.
2008.09.18. 07:57
 
Fémevő földigiliszták segíthetik megtisztítani a talajt
A földigiliszták segíthetnek a növényeknek megtisztítani a szennyezett talajokat - derítették ki az angliai Reading Egyetem kutatói. A férgek tápcsatornáján áthaladva a fémek kis változásokon mennek át, így a növények könnyebben felveszik azokat a szennyezett talajból - írja a BBC internetes kiadása. Nagy-Britannia-szerte számos helyen szennyezett a talaj a korábbi ipari tevékenység, például a bányászat, a gépgyárak és az ólomkohók következtében. A földigiliszták kifejleszttettek egy olyan módszert, amelynek segítségével a fémmel - például arzénnel, ólommal, rézzel, cinkkel - szennyezett talajokban is megélnek.
2008.09.18. 07:55
 
 
Mosley egyforma motorokat szeretne az F1-ben
Egyforma motorokat építtetne be az összes Forma-1-es versenyautóba Max Mosley, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke. "Természetesen tudom, hogy ebben az esetben minden konstruktőr azt szeretné majd elérni, hogy ő szállítsa az erőforrásokat a csapatoknak" - nyilatkozta a L'Equipe című sportnapilapnak a FIA-vezető. Mosley szerint kidolgozható egy jó megoldás, melynek következtében lényegesen csökkennének a száguldó cirkusz költségei.
2008.09.18. 07:46
 
 
Wisconsini vécépapírremények
Háromrétegű vécépapír piaci sikerében reménykednek amerikai vécépapír-kutatók és -fejlesztők. Abból az axiómából indultak ki a Wisconsin államban lévő innovációs intézet munkatársai, hogy ha a kétrétegű toalettpapír jó, akkor a háromrétegű még jobb lehet. Hogy ezen mennyit gondolkodtak, arra nem tért ki az amerikai AP hírügynökség, arra viszont igen, hogy a 45 év feletti nőket célozták meg az új papírral. Az intézet szerint az ultra lágy terméket főleg olyanok tudják nagyra értékelni, akik - a közlemény szerint - "a minőségi időtöltés szentélyének" érzik fürdőszobájukat. Az "újítás" ráadásul nem is túlságosan eredeti: már számos márka készít háromrétegű papírokat.
2008.09.18. 07:43
 
 
Ma Fodor-Orbán találkozó lesz
Ma délután egyeztet egymással Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke és Orbán Viktor, a Fidesz vezetője. A két pártelnök június 21-i találkozója után ez lesz a második alkalom, hogy tárgyalóasztalhoz ülnek. Az első találkozón a két pártelnök abban egyetértett, hogy cselekvőképes kormányra van szükség, de míg a Fidesz elnöke már akkor is az előre hozott választásban látta a megoldást, az SZDSZ vezetője ezt csak akkor tartotta lehetségesnek, ha sem a kisebbségi kormány cselekvési terve, sem pedig az ezt követő, a liberálisok által szorgalmazott szakértői kormány nem válna be. A mostani találkozót Fodor Gábor kezdeményezte.
2008.09.18. 07:40
 
 
Erősödik a zsidókkal és muzulmánokkal szembeni ellenszenv Európában
Európa több országában egyre erősödik a zsidókkal és muzulmánokkal szembeni ellenszenv - derült a washingtoni központú Pew Kutatóintézet nemzetközi felméréséből. A spanyolok 46, a lengyelek 36 és az oroszok 34 százalékának nincs kedvező véleménye a zsidókról, a németek és franciák körében ugyanez az arány 25, illetve 20 százalék. A számadatok magasabbak a néhány éve mértnél. A vizsgálat Európában még Nagy-Britanniára terjedt ki; ez volt az egyetlen olyan állam, ahol nem erősödtek lényegesen az antiszemita nézetek, a megkérdezettek 9 százaléka nyilatkozott negatívan a zsidókról. Az Egyesült Államokban ez a mutató 7, Ausztráliában 11 százalékos.
2008.09.18. 07:23
 
 
A HVG szerint Bajnait is megfigyelhették
Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter is érintett lehet a néhány napja kirobbant adatgyűjtési ügyben - írta a hvg.hu hírportál szerdán. A tárcavezető szerint nem meglepő, hogy törvénytelen lehallgatással folyik a politikai küzdelem. "Bajnai Gordon gazdasági minisztert is célba vették a lehallgatás-gyanúba keveredett UD-cégcsoport emberei" - írta a hvg.hu. Bajnai Gordon a hírportál felvetésére az MTI-nek közleményben reagált. "Sajnálatos, bár nem meglepő, hogy a parlamentáris demokráciákban ismeretlen eszközökkel, törvénytelen lehallgatással folyik a politikai küzdelem. Nekem személyesen nincsenek, de az államnak lehetnek titkai, amelyeket köteles megvédeni" - hangsúlyozta a miniszter.
2008.09.18. 07:17
 
 
Bajnokok Ligája: döntetlennel kezdett a címvédő
A címvédő Manchester United gólnélküli döntetlent játszott a vendég Villarreal ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek nyitófordulójában. A vendéglátóknál júliusi bokaműtéte után először lépett pályára Cristiano Ronaldo, az aranycipős portugál klasszis a második félidőben állt be, de elpuskázta a lehetőségeit. A F csoportban Bukarestben nyert a Bayern München, míg az Olympique Lyon hazai pályán döntetlent játszott a Fiorentinával. BL, csoportmérkőzések, 1. forduló: E csoport: Manchester United (angol)-Villarreal (spanyol) 0-0, Celtic Glasgow-Aalborg (dán) 0-0; F csoport: Steaua Bucuresti (román)-Bayern München (német) 0-1, Olympique Lyon (francia)-Fiorentina (olasz) 2-2.
2008.09.18. 07:15
 
 
Bajnokok Ligája: nem hibázott a Juventus és a Real Madrid
Az elitklubok közül a Juventus és a Real Madrid is hazai sikerrel kezdte meg szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A H csoportban a torinói alakulat az UEFA Kupa-győztes Zenitet verte Alessandro Del Piero szabadrúgásával, míg a királyi gárda az újonc - és a találkozót tíz emberrel befejező - fehérorosz Boriszovot múlta felül. A G jelű négyesben a Porto magabiztosan nyert a Fenerbahce ellen, az Arsenal pedig pontot "rabolt" Kijevből. BL, csoportmérkőzések, 1. forduló: G csoport: FC Porto (portugál)-Fenerbahce (török) 3-1, Dinamo Kijev (ukrán)-Arsenal (angol) 1-1; H csoport: Juventus (olasz)-Zenit (orosz) 1-0, Real Madrid (spanyol)-BATE Boriszov (fehérorosz) 2-0.
2008.09.18. 07:13
 
 
Rendbontás nélkül ért véget a kormányellenes tüntetés a Parlament előtt
Rendbontás nélkül ért véget szerda este a Parlament előtt az a kormányellenes demonstráció, amelyet azzal a céllal szerveztek, hogy a kormány lemondását követelve emlékeztessenek Gyurcsány Ferenc miniszterelnök két évvel ezelőtt kiszivárogtatott balatonőszödi beszédére. A Kossuth téri tüntetésekről ismertté vált Rendszerváltó Fórum és a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 szervezésében mintegy kétszáz tüntető gyűlt össze szerda délután a Corvin közben. Az árpádsávos és nemzetiszínű zászlókat lobogtató demonstrálók csaknem kétszáz, teljes védőfelszerelést - gázálarcot, rohamsisakot - viselő rendőr biztosítása mellett indultak el a Kossuth térre.
2008.09.18. 07:06
 
 
Minimális előnnyel győzött Livni az izraeli Kadima belső választásán
Cipi Livni külügyminiszter lett a Kadima izraeli kormánypárt elnöke, de csak minimális előnnyel győzött a párt belső választásán. A hivatalos végeredmény szerint az 50 éves politikus a voksok 43,1 százalékát szerezte meg, vagyis többet, mint az egyfordulós győzelemhez szükséges 40 százalék. Legkomolyabb ellenfele, Saul Mofaz közlekedési miniszter 42 százalékot ért el. A Kadima tagsága szerdán négy jelölt közül választott pártelnököt, egyben kormányfőjelöltet, miután a korrupcióval vádolt Ehud Olmert miniszterelnök hónapokkal ezelőtt jelezte, hogy lemond a kormány vezetéséről. A 74 ezer párttag nagyjából fele szavazott.
2008.09.18. 07:00
 
 
Livni lett Olmert utóda a Kadima élén az exitpoll szerint
Cipi Livni külügyminiszter lett a Kadima izraeli kormánypárt elnöke - közölték a közel-keleti ország tévéállomásai a szerdai párton belüli szavazás lezárása után exitpoll-eredményekre hivatkozva. Az 50 éves politikus e nem hivatalos eredmények szerint a szavazatok 47-49 százalékát szerezte meg, vagyis többet mint az egyfordulós győzelemhez szükséges 40 százalék. Legkomolyabb ellenfele, Saul Mofaz 37 százalékot ért el. A 74 ezer párttag nagyjából fele szavazott. Cipi Livni a korrupciós vádakkal illetett Ehud Olmert kormányfőt váltja a pártelnöki poszton.
2008.09.17. 22:03
 
Ketten vesztették életüket a balesetben
A gépkocsi vezetője és utasa is a helyszínen életét vesztette abban a balesetben, amelyik ma délelőtt történt nem sokkal 11 óra előtt Balástyától mintegy 3 km-re a dóci átkötőn.
2008.09.17. 20:29
 
 
Gyermekrajz-pályázat a közbiztonságért
Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium pályázatának keretében a „Beregi térség közbiztonságáért” elnevezésű projektben a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság rajzpályázatot hirdetett óvodás, általános- és középiskolás korosztályoknak.
2008.09.17. 20:24
 
 
Kovács Katalint megbünteti az MTK
Megbünteti klubja Kovács Katalin kajakost, aki egy arany- és egy ezüstéremmel valamint egy negyedik hellyel a magyar küldöttség legeredményesebb tagja volt a pekingi olimpián. Erről az Index internetes hírportál számolt be. Az MTK indoklása szerint Kovács azért számíthat prémiummegvonásra, mert cserbenhagyta klubját, és nem olyan összetételű négyesben vett részt - Fábiánné Rozsnyói Katalin irányításával -, amelyben MTK-s versenyzők voltak. Kovácson kívül még Paksy Tímea és Fazekas Krisztina áll a klub alkalmazásában, velük kellett volna a válogatón rajthoz állnia, ő viszont Janics Natasát, Kozák Danutát és Szabó Gabriellát választotta.
2008.09.17. 19:53
 
 
McCain vezet a választási tőzsdén
Ha most rendeznék meg az amerikai elnökválasztást, akkor a republikánus jelölt, John McCain szenátor lenne a győztes - derült ki az Intrade "választási tőzsde" szerdai adataiból. Az elektronikus politikai tőzsdén, ahol egyebek mellett az elnökválasztás kimenetelére is lehet fogadni, McCain nyerési esélyét 51,4 százalékon jegyezték, demokrata vetélytársa, Barack Obama 48,5 százalékon állt. Az Intrade szerint McCain ma 272 elektori szavazatot tudna összegyűjteni, Obama csak 266-ot. A választási győzelemhez legalább 270 elektori voksra lesz szükség. A választási tőzsdék a választói hangulat fontosabb barométerei az USA-ban, egyes szakértők szerint pontosabbak mint a közvélemény-kutatások.
2008.09.17. 19:38
 
 
Még vizsgálja Brüsszel a Rail Cargo Austria/MÁV Cargo ügyletet
Szeptember vége előtt döntés születik a MÁV Cargo felvásárlásának ügyében az Európai Bizottság versenypolitikai főigazgatóságán - értesült az MTI Brüsszelben. Az ügylet vizsgálatának határideje szeptember 29. - erősítette meg a bizottság egy illetékese szerdán. A MÁV Cargo privatizálására tavaly hirdettek pályázatot, amelyet a Rail Cargo Austria AG és a GYSEV Zrt. konzorciuma nyert el 102,5 milliárd forintos ajánlatával. A konzorcium a vételáron felül öt év alatt 43,5 milliárd forint fejlesztésre vállalt kötelezettséget. A szerződést január 2-án megkötötték, de hatályba csak akkor léphet, ha az uniós versenyhivatal jóváhagyja.
2008.09.17. 19:00
 
 
Szerbia kitart az EU-integráció mellett
Szerbia az EU újabb elutasító gesztusa ellenére is elszántan törekszik az uniós tagságra - jelentette ki szerdán Újvidéken Bozidar Djelic szerb miniszterelnök-helyettes. Az unió külügyminisztereinek hétfői ülése idején Brüsszelben tartózkodó politikus "nagy igazságtalanságnak" nevezte, hogy az EU döntéshozói újból elutasították a Szerbiának gazdaságilag nagyon sokat jelentő átmeneti kereskedelmi megállapodás életbe léptetését. A szerb kormányfő helyettese próbált derűlátó lenni, és arról győzködte az újságírókat, hogy az európai integráció folyamata igen bonyolult, minden uniós tagállam egyetértésével járható csak végig, és Szerbia hétfőn már az unió 27 tagja közül 25-nek a támogatását bírta.
2008.09.17. 18:22
 
 
Megtalálták az eddigi legnagyobb prímszámot
Két héten belül kétszer is megdőlt a 2006-ban felállított prímszámrekord. Az új csúcstartó 12 millió 978.189 jegyből áll és százezer dollárt ér. A kisebbik óriásprím 11 millió 185.272 jegyből áll, szeptember 6-án találta meg Hans Michael Elvenich. A kölni hobbimatematikus elektromérnök megkaphatta volna az Electronic Frontier Foundation (EFF) 100 ezer dolláros (17 millió forint) díját, mert tízmilliónál több jegyű prímszámot számolt ki, két héttel korábban, augusztus 23-án azonban Edson Smith, a Los Angeles-i Egyetem matematikusának számítógép-monitorán feltűnt az új csúcstartó.
2008.09.17. 18:16
 
 
Győrött készül a világ első 12 hengeres dízelmotorja
Az Audi Hungaria megkezdte a 12 hengeres (V12) dízelmotorok sorozatgyártását Győrött, a világ első 12 hengeres dízelmotorját először az Audi Q7-be építik be - közölte az Audi Hungaria Motor Kft. szerdán. Az új motorok gyártási feltételeinek megteremtéséhez 1 milliárd forintos beruházást hajtottak végre a győri gyárban. A V12-es motort speciálisan képzett munkatársak szerelik össze, akik a szükséges szakmai tudást az Audi neckarsulmi gyárában sajátították el. Egy motort egy munkatárs szerel össze az első mozzanattól a szerelési folyamat utolsó lépéséig. A Győrött készült 12 hengeres dízelmotorokat a Volkswagen konszern pozsonyi gyárában építik be az Audi modellekbe.
2008.09.17. 17:59
 
 
Gyurcsány: csak 2009-re van meg az adócsökkentés fedezete
A kormány által tervezett adócsökkentés első évére, 2009-re van csak meg a fedezet - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerdán a Budapesti Corvinus Egyetemen tartott előadásában. A kormányfő szerint az adócsökkentés forrását 2010-től a szürke-feketegazdaság kifehérítésével kell előteremteni, mert a szociális rendszerből a pénzt nem lehet előteremteni. Megjósolhatatlan, milyen gyors lesz a fehéredés, mert ezt a szférát nehéz megmozdítani - ismerte el a miniszterelnök. Kitért arra, hogy a Megegyezés programjában vázolt adócsökkentési rendszer négy év alatt érné el az ezer milliárdos tehercsökkentést, ebben szja-, és a munkáltatói járulék csökkentése szerepel.
2008.09.17. 17:51
 
 
Módosítják a Karadzic-ügyben készített vádiratot Hágában
Módosítani szándékoznak az egykori boszniai szerb vezető, Radovan Karadzic perében készített vádiratot a volt Jugoszláviában elkövetett háborús bűnöket vizsgáló Nemzetközi Törvényszék ügyészei - jelentette be egyik képviselőjük Karadzic szerdai meghallgatásán. Alan Tieger elmondta, hogy még a héten kérelmezik ezt a bíráktól, és remélik, hogy már a jövő hét elejére meg is kapják az engedélyt. Nem közölte viszont, hogy mely pontokon módosítanák a nyolc éve készült eredeti vádiratot, amely jelenleg tizenegy vádpontból áll. A nyáron elfogott volt vezetőt egyebek között a boszniai háború (1992-1995) alatt elkövetett népirtással és emberiesség elleni bűnökkel vádolják.
2008.09.17. 17:50
 
 
Szűcs Erika: a foglalkoztatás bővítése közügy és közös felelősség
A foglalkoztatás bővítése az egyik legfontosabb nemzeti közügy és közös nemzeti felelősség is egyben - jelentette ki a szociális és munkaügyi miniszter szerdán Pécsett, sajtótájékoztatón. Szűcs Erika azt mondta: az "Út a munkába" elnevezésű program megvalósításához októberben a parlament elé kerülő és decemberben elfogadtatható törvénymódosítások célja, hogy olyan viszonyok alakuljanak ki Magyarországon, melyben az emberek a munkát helyezik gondolkodásuk és életstratégiájuk középpontjába. Részben ösztönzik, másrészt kényszerítik őket arra, hogy munkát találjanak. A terv az, hogy csak az kapjon szociális segélyt, aki egészségi állapota vagy társadalmi, családi körülményei miatt nem tud dolgozni.
2008.09.17. 17:48
 
Magyar Kupa: tíz gólt lőtt Algyőn a címvédő
A címvédő Debrecen 10-1-re nyert az NB III-as Algyő otthonában a labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulójában, ezzel bejutott a legjobb 16 közé. Eredmény, 4. forduló (a 16 közé jutásért): Algyő SK (III. osztályú) - DVSC-TEVA 1-10 (1-5). A többi mérkőzésre a jövő héten kerül sor.
2008.09.17. 17:39
 
 
Januártól működhetnének az OEP regionális kirendeltségei
Öt jogszabályt módosítana az új egészségügyi rendszert megalapozó törvénycsomag, amelyet a kormány október 15-i ülésére kell a szaktárcának elkészítenie - tudta meg kormányzati forrásból az MTI szerdán. Ugyanerre a kormányülésre készül el az a kormányrendelet-tervezet, amely az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) feladatait, jogállását szabná újra; eszerint jövő január elsejétől kezdenék meg működésüket a biztosító regionális kirendeltségei. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Székely Tamás egészségügyi minisztert még májusban, a koalíciós szakítást és a pénztártörvény visszavonását követően bízta meg, hogy dolgozza ki az egészségügyi rendszer megújítását.
2008.09.17. 16:28
 
Távozik az atlétikai szövetség elnöke
A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) elnökségi ülésén Mérei László szakmai igazgató hivatalosan is megerősítette a pekingi olimpia előtt már jelzett szándékát, miszerint több mint húszévnyi szövetségi elfoglaltság után, október 1-jével távozik posztjáról. A MASZ tájékoztatása szerint az elnökség elfogadta Mérei döntését és egyhangúan megszavazta új szakmai igazgatónak a korábbi utánpótlás szövetségi kapitányt, Dornbach Ildikót. Dornbach 12 esztendeje irányítja a 20 év alatti atléták felkészülését és versenyeztetését, az idei bydgoszczi junior világbajnokságon vezetésével messze várakozáson felül teljesített a válogatott.
2008.09.17. 16:14
 
 
Egy év alatt 75 millióval nőtt az éhezők száma a világon
Az élelmiszerárak megugrása miatt egy év alatt 75 millióval nőtt az éhezők száma a világon - jelentette be szerdán az ENSZ szakosított szervezete. A rosszul táplált emberek száma a 2007-2008-as árrobbanás előtt 850 millió volt. Ez a szám egyedül a 2007-es évben 75 millióval nőtt, és elérte a 925 milliót - közölte Jacques Diouf, az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) főigazgatója egy római tanácskozáson. A FAO élelmiszerár-növekedési indexe 2006-ban 12 százalékos volt az előző évhez képest. Ez a mutató 2007-ben 24 százalékos, az idei év hét első hónapjában már 50 százalékos volt.
2008.09.17. 16:11
 
 
Távozásra kényszerítik a lakosokat az Ike után
Távozásra kényszerítik az Ike hurrikán által lerombolt néhány térség lakosait Texasban, hogy el lehessen végezni a tisztítási és helyreállítási műveleteket - hangzott el a Voice of America rádió szerdai tudósításában. Az Ike halálos áldozatainak 9 államban száma 47-re emelkedett, a legtöbben Texasban haltak meg. A Bolivar-félsziget az egyik olyan terület, amelyet a forgószél szinte a föld színével tett egyenlővé, a térség jórészt egy halom fatörmelékké változott. A félszigeten maradt 250, többnyire idős lakó azonban nem mozdul, pedig a félsziget lakhatatlan, nincs áram, gáz és folyóvíz, járványveszély fenyeget.
2008.09.17. 16:03
 
 
Szeniorszerda ötven év felettieknek
Az ötven év felettiek ötven százalék kedvezményt kapnak az éttermekben, szállodákban és fodrászatokban október első szerdáján. A Torkos Csütörtök - amikor az éttermek kínálnak ötvenszázalékos kedvezményt - és Mozgós Péntek - fitneszklubok, termálfürdők akciója - mintájára életre hívott Szeniorszerda célja, hogy ráirányítsa a figyelmet az idősebbekre. Magyarország lakosságának közel harmada ötven év feletti, akik jelentős vásárlóerővel, erős aktivitással bírnak és érdeklődnek a különböző programok iránt, ám méltatlanul kevés figyelmet kapnak - tudatta Galambos Róbert szervező.
2008.09.17. 15:41
 
 
Várhatóan a jövő év elejétől utazhatunk vízum nélkül Amerikába
Megszületett az amerikai vízummentességi programhoz való csatlakozáshoz szükséges utolsó megállapodás végleges szövege; jövő év elejétől várhatóan vízum nélkül utazhatnak a magyarok az Egyesült Államokba - jelentette be Göncz Kinga külügyminiszter szerdán Budapesten. Magyarország azt követően csatlakozhat a vízummentességi programhoz, hogy tíz százalék alatt marad az elutasított vízumkérelmek aránya. Ma úgy tűnik, Magyarország megfelel ennek a kritériumnak is - hangsúlyozta a tárcavezető. Hozzátette: a megszövegezett utolsó megállapodásról, a bűnügyi adatok cseréjéről szóló egyezményről pénteken ötpárti megbeszélést tartanak.
2008.09.17. 15:25
 
 
Ismét a Nokia a legértékesebb márka Európában
Továbbra is a Nokia a legértékesebb védjegy Európában, 38,28 milliárd eurós piaci értékkel. A második a Vodafone 24,13 milliárddal, a harmadik a Mercedes-Benz 21,36 milliárddal, tette közzé legújabb elemzését szerdán az Európai Védjegy Intézet. Az európai márkaversenyben német és brit cégek taroltak: Németország tíz legértékesebb márkájának összértéke 153 milliárd euró, a brit első tíz 146 milliárd eurót ér. A neves márkákat forgalmazó cégek rangsorában is a Nokia áll az élen, a második a Louis Vuitton Moet-Hennessy 34,91 milliárd euróval, a harmadik Vodafone 24,13 milliárddal, a negyedik a Telefonica 22,55 milliárddal, az ötödik a Unilever 21,64 milliárddal.
2008.09.17. 15:21
 
 
Forgalomkorlátozások lesznek az autómentes napon Budapesten
Várakozási és parkolási tilalom lép életbe több fővárosi útvonalon a vasárnapi budapesti és európai autómentes nap miatt - közölte a rendőrség szerdán. Szeptember 20-án, szombaton 20 órától hétfőn 24 óráig tilos megállni az Andrássy út mindkét oldalán, valamint mindkét oldali szervizútján a Bajcsy-Zsilinszky úttól a Dózsa György útig, és a Kodály köröndön belül. Ugyanezt a szakaszt vasárnap akár teljesen le is zárhatják. Várakozási tilalom van érvényben szerdán 10 órától a Blaha Lujza téren a BKV-buszmegálló előtti részen és a Bosnyák téren a BKV használaton kívüli sínpálya-szakaszán.
2008.09.17. 15:09
 
Mellékhelyiségből mit lehet lopni?
Minden ügy fontos, még akkor is, ha az elkövető egy mellékhelyiségből akar lopni, vagy akár épp májkrém, illetőleg colostok a kiszemelt tárgy.
2008.09.17. 13:57
 
 
Ellenzéki csúcs helyett Fodor-Orbán egyeztetés lesz csütörtökön
Négypárti ellenzéki találkozó helyett SZDSZ-Fidesz egyeztetés lesz csütörtökön; a két párt elnöke, Fodor Gábor és Orbán Viktor június óta másodszor ül tárgyalóasztalhoz. Fodor Gábor a miniszterelnök Megegyezés című programjának bemutatása után, szeptember 8-án kezdeményezett egyeztetést a Fidesz, a KDNP és az MDF elnökével a szakértői kormány felállításáról. A liberális párt vezetője Orbán Viktornak, Semjén Zsoltnak és Dávid Ibolyának címzett levelében többek között azt írta: "az SZDSZ álláspontja szerint Gyurcsány Ferenc kísérlete, hogy a közbizalmat és a parlamenti többséget a cselekvési programmal helyreállítsa, kudarcot vallott."
2008.09.17. 13:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290[2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista