2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Pénzügyminisztérium: alacsonyabb infláció és növekedés az idén
A Pénzügyminisztérium (PM) azzal számol, hogy az idén az infláció, a növekedés, a beruházások és az export is alacsonyabb, a reálbér növekedése azonban magasabb lesz a vártnál - mondta Keller László, a Pénzügyminisztérium államtitkára kedden Budapesten sajtótájékoztatón. Ismertette: az infláció 6,5 százalék helyett 6,4, a növekedés 2,4 százalék helyett 1,8 százalék körül alakul, a GDP arányos államháztartási hiány az idén várhatóan 3,4 százalékra, jövőre 2,9 százalékra csökken. Jövőre a PM 4,3 százalékos infláció helyett 3,9 százalékost valószínűsít. Az idén decemberre a tárca 5 százalékos inflációt, jövő decemberre pedig 3 százalékot vár.
2008.10.21. 10:22
 
 
Szili: novemberben újra a Ház előtt a vízummentesség utolsó megállapodása
Még ebben a hónapban, de legkésőbb november elején újra szavazhat az Országgyűlés az amerikai vízummentességhez szükséges utolsó megállapodás kihirdetéséről szóló törvényről, amelyet a köztársasági elnök hétfőn visszaküldött az Országgyűlésnek - jelentette ki Szili Katalin házelnök kedden a Nap-keltében. Mint mondta, ilyen esetekben újra lefolytatják a törvény záró vitáját, majd ismét lesz záró szavazás is. Az alkotmány értelmében ha az Országgyűlés újra elfogadja az amerikai vízummentességhez szükséges utolsó megállapodás kihirdetéséről szóló törvényt, akkor Sólyom Lászlónak már nincs mérlegelési lehetősége, köteles aláírni és öt napon belül kihirdetni a törvényt.
2008.10.21. 09:10
 
 
Csoportos létszámleépítéssel elbocsátják a Zalabaromfi dolgozóit
Csoportos létszámleépítéssel elbocsátják a Zalabaromfi dolgozóit, az üzemet nem indítják újra - közölte a zalaegerszegi cégcsoport szakszervezeti vezetője. Az üzemet nem indítják újra, de a tulajdonosi képviselő ígéretet tett a dolgozók elmaradt juttatásainak rendezésére. A Zalabaromfi beszállítóinak megbízottai mintegy 30-an tiltakoztak ma Budapesten a Medve utcában a CIB Bank Zrt. székháza előtt. A tüntetők a termelői konzorcium nevében azt követelték, hogy a bank nyújtson segítséget a dolgozók bérének kifizetéséhez, és tegye lehetővé a tenyésztőknél lévő állatállományok ellenértékének kifizetését is.
2008.10.21. 08:33
 
 
Vita az uniós repülőterek egységes díjszabásáról
Szerda este folytat vitát Strasbourgban az Európai Parlament az Európai Bizottság javaslatáról, amely irányelvvel szabályozná a nagyobb uniós repülőtereken fizetendő díjakat, a domináns piaci helyzettel való visszaélés megakadályozása érdekében. Míg a Bizottság évi egymillió utasnál húzná meg a határt, az EP-képviselők a jogszabályt csak az ötmillió utasnál nagyobb forgalmú repülőterekre terjesztenék ki. Az irányelv utasforgalomtól függetlenül kiterjed majd az összes tagállam legnagyobb repülőterére.
2008.10.21. 08:25
 
 
Egyfajos ökoszisztéma a Föld mélyén
Évmilliók óta él teljes sötétségben, oxigén nélkül kilométerekkel a földfelszín alatt a 60 fokos talajvízben a Desulforudis audaxviator nevű baktérium - teljes elszigeteltségben. Egy dél-afrikai aranybányában, 2,8 kilométeres mélységből vett vízben találtak rá. Az amerikai energiaminisztérium 5600 liter mintában keresett genetikai anyagot - és annak több mint 99,9 százaléka a baktériumtól származott. A földkéreg ezzel az egyetlen olyan eddig ismert ökoszisztéma, amely csupán egyetlen élőlényből áll. A baktérium összesen 2157 génjével minden adott ahhoz, hogy ezek a parányi lények ellenséges közegben táplálkozni és szaporodni tudjanak - írják a kutatók a Science című nemzetközi tudományos szaklapban.
2008.10.21. 08:14
 
 
Új dokumentum került elő az 1956. október 23-i forradalomról
Új dokumentum került elő az 1956. október 23-i forradalomról. A Nagy Imre és a tüntetők képviselői közötti tárgyalásokat megörökítő feljegyzést Fenyvesi Mária országgyűlési gyorsíró készítette a Parlament miniszterelnök-helyettesi tárgyalójában. Az 1956-os Intézet tájékoztatása szerint az 1956. október 23-án, körülbelül este negyed tíz és negyed tizenegy között elhangzott beszélgetés leiratából kiderül: a budapesti fiatalok részt szerettek volna venni az ország legfelsőbb vezetését jelentő politikai bizottság aznap éjszakai ülésén - ahol döntöttek Nagy Imre miniszterelnökké való kinevezéséről -, valamint kérték, hogy a rádióban is mondjon beszédet Nagy Imre.
2008.10.21. 08:10
 
 
Napi hat percet áldoznak gyerekeikre az ausztrál apák
Naponta átlagosan hat percet töltenek gyerekeikkel az ausztrál apák. Hétvégén valamivel több időt töltenek velük, de többnyire a közös családi programok keretében, és nem külön a gyerekkel, vagy gyerekekkel foglalkoznak. Az ausztrál Új Dél-Wales állami egyetem felmérése szerint az ausztrál férfiak a hagyományos, férfiközpontú családmodell hívei: a gyerekneveléssel kapcsolatos napi feladatoknak csupán a tíz százalékát végzik ők, és rendszerint a kellemes, kevés vesződséggel járó feladatokat vállalják, míg a fürdetés és az etetés például a családanyára marad.
2008.10.21. 08:09
 
 
Boksz: Vlagyimir Klicsko 100 millió dollárért sem csap össze testvérével
Vlagyimir Klicsko, a három szervezetnél (IBF, WBO, IBO) világbajnok ukrán nehézsúlyú profi ökölvívó 100 millió dollárért sem vállalja, hogy összecsapjon testvérével, Vitalijjal, aki a WBC világbajnoka. "Don King 100 millió dollárt ajánlott fel, ha vállalom a Vitalij elleni meccset - mondta Vlagyimir. - Az összeg természetesen nagyon vonzó, de édesanyánk beteg szíve nem viselne el egy ilyen párharcot. Ráadásul van egy másik gondom is: Don Kinggel semmilyen kapcsolatban nem állunk, nem ő a menedzserünk és nem is ő a mérkőzésszervezőnk, ezért nem köthet le számunkra semmilyen mérkőzést, és mi sem szerződhetünk vele."
2008.10.21. 07:57
 
 
Obama megszakítja kampányát
Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje két napra megszakítja kampányát, hogy súlyos beteg nagymamája mellett lehessen Hawaii szigetén - közölte hétfőn a politikus kommunikációs igazgatója. Robert Gibbs elmondta, a 85 éves Madelyn Payne Dunham a múlt hét végén jöhetett ki a kórházból, de az egészsége nagyon megromlott, "nagyon súlyos az állapota". Obama ezért lemondta Wisconsin és Iowa államokba tervezett csütörtöki kampányrendezvényeit, helyette Indianapolisban kampányol, mielőtt elutazna a csendes-óceáni szigetre. Pénteken felesége, Michell helyettesíti két ohiói kampányeseményen. A demokrata elnökjelölt szombaton folytatja kampányát.
2008.10.21. 07:30
 
 
Szovjet rombolóbombát emeltek ki a Margit híd közelében
Kiemelték és elszállították kedden azt a szovjet rombolóbombát, amelyet a Margit híd közelében találtak a Dunában - tájékoztatta Nagy Katalin, a Magyar Honvédség tűzszerészetének sajtóreferense az MTI-t. Hozzátette: a szerkezetet egy markoló segítségével emelték ki a vízből. A tűzszerészek megállapították, hogy a bomba nem tartalmaz "működő részt", a robbanószerkezet úgynevezett orrgyújtóval rendelkezett, de az orrforma deformálódott, így számítani lehetett arra, hogy működésbe lép. A bombát a IV. kerületi külső Váci útnál lévő kikötőbe szállították el hajóval, ahol a tervek szerint két hét múlva hatástalanítják - ismertette Nagy Katalin.
2008.10.21. 07:10
 
 
Az EU gyors csatlakozási tárgyalásokat helyezett kilátásba Izlandnak
Gyors uniós csatlakozási tárgyalásokat helyezett kilátásba az államcsőd fenyegette Izlandnak az EU bővítési biztosa, amennyiben az ország egyáltalán jelentkezne. Olli Rehn szerint - ki az AFP-nek nyilatkozott Brüsszelben - a csatlakozási tárgyalásokat gyorsan meg lehetne kezdeni Izlanddal, amely - mint mondta - egyértelműen európai és demokratikus ország, és már része az Európai Gazdasági Térségnek. A finn biztos utalt rá, hogy az EU és Izland között már jelenleg sincs vámhatár. Rejkjavík eddig hivatalosan elutasította az EU-tagságot, de a pénzügyi válságra tekintettel az izlandi halászati miniszter a múlt héten először vetette fel, hogy gondolják át ezt az álláspontot. Mint mondta, minden lehetőséget mérlegelniük kell a jelenlegi helyzetben.
2008.10.20. 22:00
 
Basescu aláírta a Partiumi Keresztény Egyetem akkreditálására vonatkozó törvényt
Traian Basescu román államfő hétfőn aláírta a Partiumi Keresztény Egyetem (PKE) akkreditálására vonatkozó törvényt, amely ezzel érvénybe lépett. A román államfői hivatal közleménye szerint Basescu aláírta a törvény kihirdetésére vonatkozó rendeletet, ezáltal a PKE hivatalosan is akkreditált intézmény lett. A román képviselőház (amely ebben a kérdésben ügydöntő testületnek számított a kétkamarás parlamentben) szeptember 30-án hagyta jóvá a törvényt. Ennek köszönhetően mostantól Nagyváradon, "házon belül" államvizsgázhatnak a PKE diákjai (eddig csak más felsőoktatási intézményekben tehették), illetve mesteri képzést is indíthat az egyetem.
2008.10.20. 21:05
 
 
Tabajdi demokratikus összefogást szorgalmaz a szélsőjobboldallal szemben
Tabajdi Csaba szerint nem engedhető meg, hogy egy demokratikus párt bármilyen formában együttműködjön a szélsőjobboldallal. "A barna veszéllyel szemben a demokratikus erők európai szintű összefogására van szükség. Fenn kell tartanunk a karantént, nem szabad engednünk, hogy egy demokratikus párt bármilyen formában együttműködjön a szélsőjobboldallal, nemhogy választási szövetséget kössön, vagy együtt kormányozzon vele" - mondta az MSZP európai parlamenti delegációjának vezetője az EP strasbourgi ülésén, napirend előtt elhangzott hétfői felszólalásában. Üdvözölte, hogy az utóbbi időben Szlovéniában, majd Ausztriában is a baloldal aratott győzelmet a választásokon.
2008.10.20. 21:00
 
60.000 forintot ért egy élet – újabb gyilkosság
Szombaton vérbe fagyva találtak rá a 48 éves ácsi férfira. A helyi Gondozási Központ egyik munkatársa kereste, mert aznap nem jelent meg az ebéden. Azonnal értesítette a Rendőrséget, mikor felfedezte az élettelen testet.
2008.10.20. 20:11
 
 
U19-es Eb-selejtező: fölényes győzelemmel kezdtek a magyarok
Első mérkőzésén hat góllal nyert a magyar U19-es labdarúgó-válogatott San Marino csapata ellen a Nyíregyházán és Tiszavasváriban zajló Európa-bajnoki selejtezőtornán. Eredmény: Magyarország-San Marino 6-0 (3-0). A másik mérkőzésen: Skócia-Azerbajdzsán 1-1. A szombaton véget érő körmérkőzéses torna első két helyezettje jut be a következő kvalifikációs fordulóba, az úgynevezett elitkörbe, ahol már az Eb-döntős részvétel lesz a tét. A magyarországi selejtezőben kísérleti jelleggel öt játékvezető működik közre a mérkőzéseken, a két asszisztens mellett a két kapunál az alapvonalon egy-egy további asszisztens segíti a bíró munkáját.
2008.10.20. 19:45
 
Elfogták a trükkös tolvajokat!
A gyors állampolgári bejelentés és az összehangolt rendőri akció során sikerült három úgynevezett trükkös tolvajt elfognia a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársainak.
2008.10.20. 19:40
 
 
Paul McCartneyhoz költözött új szerelme
Kicsi és nagylánya is áldását adta a dologra, így Paul McCartneyhoz költözött új szerelme, az amerikai Nancy Shevell. A brit sztárzenész, aki öt hónapja van túl Heather Millsszel kötött házassága felbontásán, a The Sun című brit bulvárlap értesülése szerint négyéves kislánya, Beatrice és a 37 esztendős divattervező Stella véleményét is kikérte az ügyben. A jelek szerint kedvező volt a családi döntés, mert a múlt hét végén a korában csak alkalmanként feltűnő barátnő végleg beköltözött a kelet-sussexi rezidenciába, amit Macca annak idején nászajándékul vett első feleségének, Lindának. A 66 esztendős Sir Paul és a 47 éves amerikai nő románca tavaly novemberben, a zenész zajos válópere közepette kezdődött.
2008.10.20. 19:35
 
 
Egyelőre nem készülnek új parlamenti javaslatok a nemzeti csúcs nyomán
Egyelőre nincs parlamenti folytatásuk a szombati nemzeti csúcson elhangzott javaslatoknak: az MDF nem készít törvényjavaslatot a válságkezelő programjából, a szocialisták eddigi javaslataikról tárgyalnának, a Fidesz szerint pedig nem az ő "térfelükön pattog a labda". Az MSZP többször elmondta már, hogy mindenkivel, aki arra hajlandó, egyeztet, de aki eleve elzárkózik az egyeztetéstől, csak a saját javaslatait ismételgeti, azzal nincs miről tárgyalni - közölte Kovács Tibor, az MSZP- frakció helyettes vezetője az MTI-vel. Hozzátette: a szocialisták nem kezdeményeznek ötpárti megbeszéléseket, de az egyes javaslatokról - költségvetés, plafontörvény, egyszerűsítést szolgáló adócsomag -, akivel lehet, megpróbálnak egyeztetni.
2008.10.20. 19:30
 
 
Egy héttel elhalasztották az előre hozott választásokat Ukrajnában
Egy héttel elhalasztotta az előre hozott választásokat az ukrán államfő, hogy a parlament tovább munkálkodhasson a pénzügyi válság következményeinek elhárításán. A voksolás új időpontja december 14-e. Az intézkedést Viktor Juscsenko jelentette be. "Ma aláírtam egy rendeletet, hogy a parlament néhány napra ismét összeülhessen, és szavazhasson a költségvetés módosításáról, valamint válságkezelő intézkedésekről" - mondta az elnök. Juscsenko közel két hete oszlatta fel a parlamentet, miután felbomlott pártja és a Timosenko miniszterelnök vezette párt alkotta kormánykoalíció. A kormányfő bíróság előtt megtámadta a törvényhozás feloszlatását és nyomást gyakorolt egykori szövetségesére, hogy vonja vissza döntését.
2008.10.20. 19:29
 
Fatolvajokat fogtak - A hegy megmarad Hegymegen
A falopások, illegális fakitermelések visszaszorítása érdekében fokozott ellenőrzéseket hajt végre a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. A napokban az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai két sikeres akció keretében fatolvajokat fogtak.
2008.10.20. 19:09
 
 
Sakk vb: Anand sötéttel nyert az 5. fordulóban
Az indiai Viswanathan Anand nyerte az orosz Vlagyimir Kramnyik elleni sakkvilágbajnoki párosmérkőzés ötödik partiját Bonnban, ezzel 3,5-1,5-re vezet. A címvédő Anand - aki a következő szezontól az Aquaprofit Nagykanizsa elsőszámú játékosa lesz - másodszor verte meg sötéttel Kramnyikot. A hétfői játszma a 35. lépésben ért véget. A hatodik partit kedden rendezik, Anand vezeti majd a világos bábukat. Az összecsapás 12 játszmából áll, a két játékos 1,5 millió eurón osztozik egyenlő arányban.
2008.10.20. 19:04
 
 
Rendőrszobrot avattak Budapest V. kerületében
Posztoló rendőr szobrával gazdagodott Budapest V. kerülete; a Zrínyi utca és az Október 6. utca találkozásánál elhelyezett alkotást Rogán Antal polgármester és Bencze József országos rendőrfőkapitány leplezte le hétfőn. Rogán Antal (Fidesz) a több mint félszáz érdeklődő előtt azt mondta: békebeli képet szeretnének felidézni az életnagyságú "pocakos rendőr bácsi" szobrával. Ma egyesekben negatív kép él a rendőrökről a rendszerváltást megelőző diktatúra és a közelmúlt utcai eseményei miatt. A szoboravatással ezt a képet szeretnénk feledtetni - közölte. A polgármester a jövőbeni demonstrálókat arra kérte, hogy ne tegyenek kárt a szoborban.
2008.10.20. 18:03
 
 
A monetáris tanács nem változtatott az alapkamaton
A monetáris tanács változatlanul 8,5 százalékon hagyta az alapkamatot hétfői ülésén. A döntés megfelelt a várakozásoknak, piaci elemzők szinte egybehangzóan úgy vélték, hogy a testület nem változtat az alapkamat szintjén, amely május óta van érvényben. Kamatcsökkentésre a véleményalkotók szerint ebben az évben már nem kerül sor. A döntés írásos indoklása szerint a jelenlegi pénzügyi piaci környezetben a monetáris tanács szükségesnek ítéli a szigorú monetáris kondíciók fenntartását. Simor András, a testület elnöke elmondta, hogy az ülésen a kamat tartásán kívül más javaslat nem hangzott el.
2008.10.20. 18:03
 
 
Hatos ikrek születtek Berlinben
Több mint húsz év óta nem történt ehhez hasonló sem Berlinben, sem Németországban: hatos ikrek születtek a német fővárosban. Az édesanya - akinek életkorát egyelőre nem közölték - még október 16-án hozta világra a hat, 800-900 gramm közötti csecsemőt, négy kislányt, s két fiút - számoltak be a hétfői újságok. A legfrissebb orvosi közlemény szerint állapotuk "a körülményeknek megfelelő, de stabil." Egyes információk szerint az édesanya korábban hormonkezelésnek vetette alá magát, mivel hosszú ideig nem esett teherbe. Mivel méhében ezután több megtermékenyített petesejtet helyeztek el, kezdettől fogva fennállt az ikerszülés lehetősége.
2008.10.20. 17:41
 
 
Lezárják a Margit hidat kedden egy bomba kiemelése miatt
Lezárják a Margit hidat a tűzszerészek kedden egy bomba kiemelése miatt; előreláthatólag mintegy három órán át, 12 órától 15 óráig nem lehet majd közlekedni a hídon és néhány környékbeli úton - közölte a Honvédelmi Minisztérium hétfőn az MTI-vel. A rendőrség a munkálatok idejére a forgalmat a Margit körútra, illetve a Fő utcába tereli. A tűzszerészek a híd budai hídfőjénél talált, körülbelül 250 kilogrammos, II. világháborús robbanószerkezetet kiemelik a Dunából, emiatt lezárják a hidat, továbbá a Margitsziget stadion felőli részét és a Bem rakpart érintett szakaszát is. A kiemelés megkezdése előtt, délelőtt 11 óráig a Polgári Védelmi Igazgatóság és a rendőrség szakemberei kiürítik a II. kerületi, Bem rakpart 54-55. szám alatti lakóházat.
2008.10.20. 17:30
 
 
Zuschlag-per: a másodrendű vádlott Gyurcsány Ferencről is beszélt
Lados István, a Zuschlag-per másodrendű vádlottja hétfői kihallgatása során a bíróság előtt is elmondta, mit mondott neki Zuschlag János, az elsőrendű vádlott arról, hogy milyen szerepet játszott az ügyben Gyurcsány Ferenc miniszterelnök. Lados most is elmondta: Zuschlagtól azt hallotta, hogy az ügy nyomozati szakaszában Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, Bánáti János, az Ügyvédi Kamara elnöke és Zuschlag János egy alkalommal találkoztak, és a miniszterelnök nehezményezte hogy a neve belekerült az ügybe. Daróczi Dávid kormányszóvivő erre reagálva az MTI-nek cáfolta, hogy lett volna ilyen találkozó.
2008.10.20. 17:14
 
Harminc év börtönre büntették a kannibál brit szakácsot
Harminc év börtönre ítélte egy brit bíróság a kannibál szakácsként elhíresült Anthony Morley-t, aki megölte meleg partnerét, s feldarabolta egyik combját, megfűszerezte, majd olívaolajban kisütötte. Az ítélet kihirdetésekor James Stewart bíró elmondta, ez volt a leghátborzongatóbb eset, amellyel valaha is találkozott. "Ez előtt az eset előtt ha valaki kannibalizmusról beszélt, rég letűnt időkre, Robinson Crusoe történetére gondoltam" - hangoztatta a bíró. "Szerencsére az ilyen természetű esetek igen ritkán fordulnak elő, az ügyön dolgozók közül még egyikünk sem találkozott hasonlóval" - mondta el a nyomozást vezető felügyelő.
2008.10.20. 17:03
 
 
Elhunyt Hollywood divatcsősze
Richard Blackwell divatmogul, a hollywoodi hírességek öltözködésének fáradhatatlan bírálója 86 esztendős korában elhunyt. Az idős divattervező vasárnap halt meg bélfertőzés nyomán fellépett komplikációk következtében egy kórházban. Korábbi értesülések szerint augusztusban összeesett Los Angeles-i otthonában, kómába került, s azóta egészségi állapota folyamatosan hanyatlott. Blackwell közel félévszázada évente közzétette "a legrosszabbul öltözött" sztárok listáját, s olyan hírességekről szedte le a keresztvizet, mint Gábor Zsazsa, Britney Spears vagy a tavalyi kipécézett: a rövid szoknyái miatt kritizált Victoria Beckham.
2008.10.20. 16:52
 
 
Ismét lekerült a napirendről a kisebb parlament ügye
Egy hét alatt meggondolta magát az MSZP, ezen a héten ugyanis - az SZDSZ-szel együtt - már nem támogatta, hogy az Országgyűlés napirendre vegye a Fidesz kisebb parlamentről szóló alkotmánymódosító javaslatát, amelynek általános vitáját két hete már elkezdte a Ház. Göndör István (MSZP) az MTI-nek azt mondta, a Fidesz csak pr-fogásnak használta a kezdeményezést. A Fidesz 2006 június 16-án nyújtotta be az Országgyűléshez indítványát, amelyet azóta - a párt folyamatos kezdeményezése ellenére - beleértve a hétfői szavazást is, 60 alkalommal nem vettek napirendre, egyszer pedig sürgős tárgyalását utasították el.
2008.10.20. 16:00
 
 
Monok polgármestere szerint diszkriminatív az OTP "feketelistája"
Monok polgármestere szerint diszkriminatív és az uzsorakölcsönök virágkorát idézi az a "feketelista", amely kizárja a kistelepüléseken élőket a hitelfelvétel lehetőségéből, és ezzel előidézi a vidék elnéptelenedését. Szepessy Zsolt elmondta: elsősorban Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kistelepülések találhatók az OTP által meghatározott listán, a 126 községet érintő döntés alapján a pénzintézet nem fogad be szerinte forgalomképtelen ingatlant fedezetként. A megyében fekvő, de a listán nem szereplő Monok független polgármestere úgy fogalmazott: ez az eljárás amellett, hogy diszkriminatív, erősíti az illegális hitelezést, azaz az uzsorakölcsönöket.
2008.10.20. 15:52
 
Keddtől igényelhető a megújult mikrohitel a kis- és középvállalkozóknak
Keddtől már igényelhető a K and H Bank fiókjaiban és a mikrofinanszírozó szervezeteknél a 800 milliárd forint hatású likviditásbővítő csomag egyik legfőbb eleme, a kedvezőbb kondíciójú Új Magyarország Mikrohitel - jelentette be Bajnai Gordon gazdasági és fejlesztési miniszter a hitelintézetnél tartott sajtótájékoztatón. Bajnai elmondta: a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) által meghirdetett kkv növekedési csomag célja az, hogy a hazai GDP felét adó és a magyarországi munkavállalók 70 százalékát foglalkoztató mikro-, kis- és középvállalkozói (kkv) szektor minél kevesebbet érezzen a kedvezőtlen folyamatokból.
2008.10.20. 15:50
 
 
Simor András: Magyarország nem áll az államcsőd szélén
Magyarország nem áll az államcsőd szélén, Izland és Magyarország között semmi hasonlóság nincs - jelentette ki Simor András jegybankelnök hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Simor András nem érzi úgy, hogy a devizahiteleseket meg kellene menteni, volt már ennél nagyobb forintárfolyam-kilengés is, akkor sem nőtt meg jelentősen a törlesztőrészlet, másrészt tudomásul kell venni, hogy "nincs ingyen ebéd" - fogalmazott. Olyan megoldás nincs, ami senkinek nem kerül pénzbe - hangsúlyozta az MNB elnöke. Arról is beszélt, hogy a forint gyengülését fundamentális okok nem indokolják, ha az MNB úgy látja, hogy a forint árfolyama veszélyezteti az inflációs célt, vagy a pénzügyi stabilitást, közbe fog lépni.
2008.10.20. 14:58
 
Fico vulgárisan példálózott a Szlovákia és Magyarország közötti különbségekről
Vulgárisan példálózott Robert Fico szlovák kormányfő hétfőn Pozsonyban a Szlovákia és Magyarország közötti különbségekről, amikor bejelentette: a magyar iskolák számára készült, vitatott tankönyveket nem fogják visszavonni, az MKP parlamenti képviselőit pedig a szlovák parlament elszámoltatja, hogy milyen alapon vettek részt a KMKP budapesti ülésén. "Tessék megnézni, hol tart ma Magyarország és hol tart Szlovákia. Mi ma nyugodt felülnézetből tekintünk magyarországi barátainkra, mert mindaz, amit gazdasági, szociális és pénzügyi téren elkúrható volt, azt el is kúrták úgy, ahogy az csak keveseknek sikerült" - fogalmazott a TASR szlovák hírügynökség által idézett nyilatkozatában a szlovák kormányfő.
2008.10.20. 14:40
 
 
Díj helyett halálos kígyó marása a győztesnek
Kígyómarás miatt nem tudta átvenni díját egy ausztráliai szépségverseny győztese. Viktória államban egy lóverseny melléklátványosságaként rendezték a szépségversenyt, ám nem hagyományosat, hanem jól öltözöttit. A győztes hölgyet azonban egy mérgeskígyó megharapta, a nő emiatt nem tudta átvenni díját, és kórházba került. A szóban forgó kígyófajta - a tigris kígyó - a világ tíz leghalálosabbja közé tartozik. A Hamilton Verseny Klub illetékese John Donnelly elmondta, hogy a legjobban öltözöttnek járó díj nyertesét a lábán érte a kígyóharapás, de idejében kezelésbe vették, és már jobban van.
2008.10.20. 14:35
 
Öt afgán gyermek halt meg egy német katonák elleni merényletben
Két német katona és öt afgán gyermek halt meg abban az öngyilkos merényletben, amelyet egy német katonai konvoj ellen követtek el hétfőn Afganisztán északi részén, Kunduz tartományban - közölte az afgán rendőrség. A NATO-vezetésű afganisztáni nemzetközi biztonsági erő (Isaf) szóvivője megerősítette a Sahar-arab járás főútján elkövetett támadás hírét, valamint a két katona és a gyermekek halálát. Két gyanúsítottat őrizetbe vettek. Bár az Isaf nem közölte a katonák nemzetiségét, a német védelmi minisztérium előzőleg bejelentette, hogy a kamikaze-akció célpontjai a Bundeswehr katonái voltak. A merényletet szóvivőjük útján a kabuli rendszer ellen fegyveres harcot folytató tálibok vállalták.
2008.10.20. 14:04
 
 
Vízummentesség: az államfő visszaküldte a parlamentnek a megállapodást
Az államfő azért küldte vissza a parlamentnek az amerikai vízummentességhez szükséges utolsó megállapodás kihirdetéséről szóló törvényt, hogy a bűnügyi nyilvántartás helyzetét rendezze a Ház - közölte Sólyom László az MTI kérdésére. "Úgy találtam, hogy ez az egyezmény nem vet fel alkotmányossági problémát, viszont olyan veszélyek vannak, hogy az egyezmény túlságosan széles körben enged meg hozzáférést az amerikai félnek a magyar bűnügyi nyilvántartáshoz" - fogalmazott az államfő. A bűnügyi adatok cseréjéről szóló egyezményt egy hete ratifikálta az Országgyűlés.
2008.10.20. 14:00
 
 
Este tíz óra 4 perckor vagyunk a legkreatívabbak
Este tíz után vagyunk a legkreatívabbak, ilyenkor támadnak a legjobb ötletek - derült ki egy brit felmérésből. A Crowne Plaza nemzetközi szállodalánc megrendelésére végzett vizsgálatban 1426-an vettek részt - olvasható a The Daily Telegraph című brit lap honlapján. A megkérdezettek 92 százaléka azt vallotta, hogy ebéd után nem igazán támadnak jó gondolataik, a szellemi mélypont pedig 16:33 perckor van. Ezzel szemben az ihlet este tíz után, egészen pontosan 22 óra 04 perckor szállja meg az embereket. A válaszadóknak egyébként a negyede késő éjszakáig ébren marad, amikor valamilyen problémát meg akar oldani.
2008.10.20. 13:58
 
 
Gyurcsány Ferenc: biztonságra kell törekedni
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerint a következő időszakban Magyarországnak a biztonságra kell törekednie, és a jelenlegi helyzetben a politikusoknak nem egymásra kell licitálniuk, hanem felelősségversenyt kell folytatniuk - mondta a kormányfő Lendvai Ildikó (MSZP) napirend előtti felszólalására válaszolva a parlamentben. A miniszterelnök a nemzeti csúcsról szólva azt mondta, lehetségesnek látja az együttműködést a hosszú távú költségvetési biztonságot szolgáló közpénzügyi vagy plafontörvényben, illetve az adóegyszerűsítésben. Mint mondta, üdvözölnék, ha meg tudnának állapodni a pártfinanszírozás átalakításában.
2008.10.20. 13:49
 
 
Erősebb lehet az idei influenzavírus
Erősebb influenzavírusra és több megbetegedésre lehet számítani az idén, mert három vírustörzs is megváltozott, és a lakosság ez ellen védtelen - közölte az ÁNTSZ Országos Epidemiológiai Központjának osztályvezetője. Jankovics István elmondta, egyik megváltozott vírustörzzsel kapcsolatban sincsenek virológiai tapasztalataik, ezért fontos, hogy minél előbb elkezdjék a védőoltások beadását. A vakcina a beadástól számított 21. naptól nyújt teljes védettséget. Magyarországon az eddig vizsgált 17 mintából egyikben sem mutattak még ki influenzavírust, de Angliában és Svédországban már találtak "A" típusú vírust. Ez azt jelenti, hogy elindult egy folyamat, és az időjárási körülmények fogják meghatározni, mikor ér ide.
2008.10.20. 13:40
 
 
A győri Audi a műszakrendeket módosítja elbocsátás helyett
A műszakrendek rugalmas módosításával készül fel a győri Audi Hungaria Motor Kft. pénzügyi válság okán várható a megrendelés-csökkenésre - mondta Lőre Péter kommunikációs vezető. Közlése szerint a tervezett változtatások a törzsállomány munkahelyeit nem érintik, a kölcsön munkaerőtől azonban szükség esetén megválik a vállalat. Jelenleg mintegy 200 dolgozót foglalkoztat kölcsön munkaerőként a cég, s közülük 40-nel novembertől nem hosszabbít szerződést. A győri Audinál jelenleg 6000-en dolgoznak.
2008.10.20. 13:36
 
 
Cipi Livni két hét hosszabbítást kért a kormányalakításhoz
További két hetet kapott hétfőn Simon Peresz izraeli elnöktől koalíciós kormányának megalakításához Cipi Livni, a kormányzó Kadima párt új vezetője - közölte az elnök szóvivője. A korrupcióval gyanúsított Ehud Olmert miniszterelnök lemondása után, szeptemberben Cipi Livni kapott kormányalakítási megbízást. A rendelkezésére álló idő alatt azonban nem sikerült megállapodásra jutnia a lehetséges partnerekkel, ezért formálisan kérvényezte az egyeztetésekre szánt 28 nap kéthetes meghosszabbítását, amelyet a törvény lehetővé tesz. Peresz támogatásáról biztosította Livnit, és jóváhagyta a kormánypárt elnökének kérését.
2008.10.20. 13:18
 
 
Csökken az üzemanyagok ára
Csökkenti 10 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A Mol legutóbb egy hete mérsékelte az árakat, akkor a gázolajét 4 forinttal, a benzinét pedig 8 forinttal csökkentette. A mostani csökkentéssel a benzin átlagára 275 forint körülire, míg a gázolajé 296 forintra esik. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A csökkentést a szakértők a piaci folyamatokkal magyarázták.
2008.10.20. 12:49
 
 
Országosan 722 rendezvényt jelentettek be október 23. alkalmából
Országosan 722 rendezvényt jelentettek be az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából; az október 22-24. között tartandó rendezvények közül 23-at kiemelt kockázatúnak minősített a rendőrség - közölte Samu István, az ORFK rendészeti főigazgatója. A rendőrség kapott olyan jelzéseket, amelyek arra utalnak, hogy egyes rendezvények békés jellegét szeretnék megzavarni, ezért a budapesti rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el október 22-25. között a főváros egész területére: a rendőrök a rendezvények környezetében igazoltathatnak, átvizsgálhatják a ruházatot és a gépjárműveket. A belvárosban 22-én és 23-án jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani, több út és tér lesz lezárva.
2008.10.20. 12:40
 
 
Hamilton már ötödikként is világbajnok Brazíliában
Az előző két évhez hasonlóan idén is a brazíliai szezonzárón dől el, hogy ki lesz a Forma-1-es világbajnok. A éllovas brit Lewis Hamiltonnak jövő vasárnap már egy ötödik hely is elég a diadalhoz. A McLaren-Mercedes versenyzője - aki egy napja megnyerte a sanghaji futamot - hét ponttal (94 p) előzi meg a Ferrari brazilját, Felipe Massát (87 p). Biztosan kettejük közül kerül ki az új vb-győztes, mivel a harmadik lengyel Robert Kubica 19 ponttal van lemaradva Hamilton mögött (75 p). Hamilton 23 éves, 10 hónapos és 26 napos lesz az interlagosi GP napján, azaz a Forma-1 58 éves történetének legfiatalabb világbajnoka lehet.
2008.10.20. 11:42
 
 
Lados: Zuschlag Gyurcsányt és Szijjártót is bele akarta keverni
Lados István, a Zuschlag-ügy másodrendű vádlottja a hétfői tárgyaláson azt állította: Zuschlag János a nyomozati szakban, különböző módszerekkel megpróbálta elérni, hogy a pályázatok készítése idején még a Gyermek Ifjúsági és Sportminisztériumot vezető Gyurcsány Ferencet és Szijjártó Pétert, a Fidesz politikusát is keverjék bele az ügybe. Lados István vallomása szerint Zuschlag János arra utasította Ocsovai Tamást, aki korábban az ifjúsági és sportminisztériumban helyettes államtitkár volt, hogy vallomásából az derüljön ki: az ügy az nem Zuschlag-ügy, hanem "a politikai rendszer működésére jellemző dolog".
2008.10.20. 11:35
 
 
Forma-1: Hamilton nyerte a Kínai Nagydíjat
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája nyert a Forma-1-es világbajnokság idei 17. - utolsó előtti - futamán, a vasárnapi Kínai Nagydíjon, Sanghajban. A második helyet a ferraris brazil Felipe Massa, a harmadikat csapattársa, a finn Kimi Räikkönen szerezte meg. A pontversenyek állása: pilóták: 1. Hamilton 94 pont, 2. Massa 87, 3. Kubica 75, 4. Räikkönen 69, 5. Heidfeld 60, 6. Alonso 53, 7. Heikki Kovalainen 51, csapatok: 1. Ferrari 156 pont, 2. McLaren-Mercedes 145, 3. BMW-Sauber 135. A következő, idei utolsó futam a Brazil Nagydíj lesz november 2-án Sao Paolóban.
2008.10.20. 11:23
 
 
Rekord összegű magyar befektetések Horvátországban
Rekord összeget ér el idén a magyar befektetések értéke Horvátországban, ahol a Mol újabb tulajdonszerzését még nem is számítva már az első félévben a harmadik legnagyobb beruházónak számított Magyarország - derül ki a Horvát Nemzeti Bank (HNB) jelentéséből. Ez alapján a horvátországi magyar befektetések értéke 1993-tól mostanáig meghaladta az összesen 1,2 milliárd eurót, ami azt jelenti, hogy 15 év alatt Ausztria, Hollandia, Németország és Franciaország után Magyarország az 5. legnagyobb beruházó az adriai országban. Ezen a pozíción tovább javít a Mol újabb tulajdonszerzése, amely önmagában 872,7 millió eurót jelent, de elszámolása majd a második félévi statisztikákban jelenik meg.
2008.10.20. 10:59
 
 
Simor: Magyarország csak végső esetben használja fel az EKB hitelt
Nincs azonnali szükség arra, hogy csökkenjen az irányadó magyar kamat - nyilatkozta Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke azelőtt, hogy a monetáris tanács hétfőn dönt a jelenleg 8,50 százalékos alapkamatról. A jegybank elnöke elmondta azt is: az MNB nem tervezi, hogy felhasználja az Európai Központi Bank (EKB) hitelét. A múlt héten az MNB és az EKB 5 milliárd euró értékhatárig euróhitel felvételéről állapodott meg, hogy a magyar jegybank biztosítsa az euró likviditását a magyar piacokon. Simor András rámutatott arra, hogy az EKB hitelt csak legvégső esetben használnák fel, "ha minden kötél szakad."
2008.10.20. 10:23
 
 
Párizsban jobb gazdagnak lenni, mint Moszkvában
A milliárdosok számára is Moszkva a világ legdrágább városa, itt kerülnek messze a legtöbbe a luxuscikkek is - derítette ki az amerikai Forbes Magazin. A folyóirat munkatársai a világ nyolc nagy pénzügyi központját hasonlították össze "luxusárukosár" alapján. Az orosz sajtóban hétfőn ismertetett felmérésből kiderült, hogy a nagyon gazdagok számára a legolcsóbb hely Párizs, aztán sorrendben Los Angeles, Tokio, Dubaj, New York, Hongkong és London következik, és a sort Moszkva zárja. Az orosz fővárosban kell a legtöbbet - átlagosan mintegy 10 dollárt, vagyis mintegy 1950 forintot - kiadni egy csésze kávéért.
2008.10.20. 10:11
 
 
Férfi tenisz-világranglista: Simon már az első tízben
A vasárnap befejeződött madridi Mesterversenyen döntős francia Gilles Simon hat helyet előre lépve már a tizedik a férfi teniszezők hagyományos világranglistáján, az élen ebben és az idei eredményeket rögzítő ATP Race rangsorban továbbra is a spanyol Rafael Nadal áll. Hagyományos világranglista: 1. Rafael Nadal 2. ( 2.) Roger Federer 3. ( 3.) Novak Djokovic 4. ( 4.) Andy Murray 5. ( 5.) David Ferrer 6. ( 6.) Nyikolaj Davigyenko 7. ( 8.) Andy Roddick 8. ( 7.) David Nalbandian 9. ( 9.) Juan Martin Del Potro 10. (16.) Gilles Simon.
2008.10.20. 09:38
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260[2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista