2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Az utóbbi száz év legmagasabb részvételi aránya volt kedden az USA-ban
Száz év óta nem volt olyan magas a részvételi arány amerikai elnökválasztáson, mint a mostanin - állította szerdán a RealClearPolitics független választási hírportál. A szavazásra jogosultak rekordszámban, 66 százalékban járultak az urnákhoz, amire 1908 óta nem volt példa. John F. Kennedy demokrata párti jelölt megválasztásakor 1960-ban csak 63,1 százalékos volt a részvételi arány. 2004-ben, amikor a hivatalban lévő republikánus George W. Bush másodszor is jelöltette magát az elnöki tisztségre, mindössze a választópolgárok 55,3 százaléka adta le voksát.
2008.11.05. 15:05
 
 
Hamarosan újraindulhatnak a 4-es metró fúrópajzsai
Két héten belül újraindulhat a 4-es metró két fúrópajzsa, ennyi idő kell ahhoz, hogy a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) megadja az engedélyt; utasokat várhatóan 2011 végétől szállít majd az új metró - közölte Klados Gusztáv, a DBR Metró Projekt Igazgatóság projektigazgatója a szerdán tartott metróbejáráson. Az igazgató elmondta, hogy a fúrópajzsok már két hónapja állnak, mivel a kivitelező Bamco konzorcium nem rendelkezett a megfelelő engedélyekkel a munkálatok elvégzéséhez. Miután megkapják az engedélyt, a pajzsok elindulnak a Gellért téri állomásig, de ott újra leállnak, arra az időre, amíg az állomás belső falazatát meg nem építik, ugyanis így szeretnék elkerülni, hogy a Műszaki Egyetem CH épülete tovább süllyedjen.
2008.11.05. 14:41
 
 
Elemzők szerint Obama nehéz gazdasági helyzetet örököl
Nehéz gazdasági helyzetet örököl Barack Obama és a demokrata adminisztráció, a gazdaság jövőre a legjobb esetben is csak stagnálni fog, és miközben takarékosságra volna szükség, Obama választói a körülmények gyors javulását várják. A piacok a demokraták gazdaságpolitikáját jobbnak minősítik, mint a vesztes republikánus koncepciót - összegezték az MTI által megkérdezett gazdasági, piaci szakértők. Az amerikai gazdaság recesszióban van, a szeptemberi ipari termelés 5 százalékkal elmaradt az egy évvel azelőttitől, és nem lehet kizárni további csökkenést sem. Így optimális esetben is csak stagnálás várható az Egyesült Államokban, de rosszabb esetben 1-1,5 százalékos visszaesés is bekövetkezhet - mondta Simai Mihály.
2008.11.05. 14:24
 
 
Foci: Ismét Cech az év legjobbja Csehországban
Sorozatban negyedik alkalommal Petr Cecht, a Chelsea kapusát választották az év labdarúgójának Csehországban. Az edzők, újságírók és szakértők szavazatai alapján a második helyen a nemzeti csapat kapitánya, az Arsenalban játszó, ám hosszabb ideje sérült Tomás Rosicky végzett, míg a harmadik az AC Milan balhátvédje, Marek Jankulovski lett. A 26 éves Cech így megközelítette az örökranglistán Pavel Nedvedet, aki ötször nyerte el a cseh Aranylabdát.
2008.11.05. 14:11
 
 
A magyar és a palesztin államfő szerint is baráti a viszony a két nép között
A palesztin és a magyar nép közötti hagyományosan jó viszonyt hangsúlyozta Sólyom László köztársasági elnök és Mahmúd Abbász, a Palesztin Nemzeti Hatóság elnöke szerdán újságírók előtt, miután a budapesti Sándor-palotában megbeszélést folytattak egymással. A palesztin vezető látogatása viszonzása volt a magyar államfő tavaszi, ramallahi hivatalos látogatásának. Sólyom László azt mondta: optimista a közel-keleti béke megteremtésének kérdésében. Mint fogalmazott, Mahmúd Abbásszal együtt bízik abban, hogy el fog jönni a közel-keleti békének az ideje, amikor egy önálló Palesztin állam és az önálló Izrael él majd békésen egymás mellett.
2008.11.05. 13:30
 
 
Századvég-Forsense: a Fidesz a legszimpatikusabb magyar párt
A Fidesz a legszimpatikusabb magyar párt - derült ki a Századvég és a Forsense október 8. és 21. között végzett közvélemény-kutatásából. A vizsgálat összegzése kitért arra is, hogy a társadalom relatív többsége a párt szóval leginkább az MSZP-t azonosítja, valamint a magyar lakosság az MDF-et az SZDSZ-hez és az MSZP-hez valójában közelebb érzi, mint a Fideszhez. Összességében a Fidesz és az MSZP is nagyon megosztja a társadalmat, mert értékítéletük alapján e két párthoz nagyon közelálló másik erő igazából nincs is. A politikai mező egészére továbbra is érvényes, hogy a két nagy párt jelenti a viszonyulási pontot a választók számára, és ezekhez képest helyezkedik el a többi párt is a rendszerben.
2008.11.05. 13:05
 
 
Obama ujjongva ünnepli névrokona győzelmét
Obama ujjongva ünnepelte szerdán névrokona győzelmét, mármint a japán halászvároska az amerikai elnökét. Az álmos kis település mintegy száz lakosa gyűlt össze napközben, hogy a városháza főtermében tévén nézze az amerikai elnökválasztás fináléját. Amikor bemondták a tévében, hogy Barack Obama győzött, "Obama, Obama" kiáltásokban törtek ki az obamaiak - is. Többen közülük hawaii népviseletbe öltöztek az amerikai Obama születési helyének tiszteletére, mások "Szeretem Obamát" feliratú pólókban feszítettek. Remélik, hogy az új amerikai elnök - aki egy tévéinterjúban megemlítette a települést - meg is látogatja majd.
2008.11.05. 12:02
 
 
Jégkorong olimpiai selejtező: négy játékossal szűkült a magyar keret
Négy játékossal szűkült az olimpiai selejtező előtt álló magyar jégkorong-válogatott kerete. Pat Cortina szövetségi kapitány Benk András, Hüffner Adrián, Jobb Dávid és Hegyi Ádám munkáját köszönte meg. A kanadai tréner csütörtökön egy kapustól és egy mezőnyjátékostól vesz búcsút, mert a budapesti tornára csak 22 játékos nevezhető. A magyarok sorrendben a szerb, a horvát, majd a litván csapattal találkoznak. A kvartett első helyezettje jut a következő körbe.
2008.11.05. 11:55
 
 
Országos demonstrációt hirdetett a fegyveres és rendvédelmi szféra
A fegyveres és rendvédelmi szféra országos demonstrációját hirdette meg november 29-ére a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének (FRDÉSZ) demonstrációs bizottsága - jelentette be Kónya Péter elnök. Mint mondta, azért döntöttek így, mert a kormány az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Fórumon bejelentette, hogy nem kívánja betartani az Egységes Közszolgálati Sztrájkbizottsággal 2007-ben kötött megállapodást, aminek eredményeként 2009-ben a fegyveres és rendvédelmi szférában reálbércsökkenés következik be. Hozzátette: a kormány megszorító intézkedései miatt a bérszínvonal a 2002-es szintre esne vissza.
2008.11.05. 11:38
 
 
Várhatóan 300 millió eurós piaca lesz az intelligens textileknek
Akár évi 300 millió eurós bevétel származhat az intelligens textilekből, a nyereség pedig minden további esztendőben 20 százalékkal bővülhet - állítják az új technológia szakértői. Az okos anyagokat optikai szálakból szövik, "bélésükben" pedig nyomtatott áramkörök találhatók, így a belőlük készülő holmik valójában viselhető számítógépek. A okos textilek elsődleges nyertese az orvostudomány lehet, hiszen nagyszerű lehetőség a "diagnosztikus ing", amely alkalmas viselője szívműködésének rögzítésére, vagy a testnedvek kémiai összetételének folyamatos megfigyelésére.
2008.11.05. 11:36
 
 
Szeptemberben 83 ezerrel nőtt mobil-előfizetések száma
Az idén szeptemberben 83 ezerrel, 11,771 millióra nőtt a mobil-előfizetések száma, és így 100 lakosra 117,2 előfizetés jutott az egy évvel korábbi 104,4 után - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) szerdán. A közlemény szerint az elmúlt egy évben, 2007 szeptembere óta a magyar piacon az ügyfélszám 1,273 millióval nőtt, ezen belül 2008 első 9 hónapjában a növekedés 741 ezres volt. Szeptember végére a hívás fogadására alkalmas - aktív - SIM-kártyák száma alapján a Pannon piaci részesedése az előző havi 35,27 százalékról 35,41 százalékra emelkedett, míg a T-Mobile részesedése 43,92 százalékról 43,80 százalékra, a Vodafoné pedig 20,81 százalékról 20,79 százalékra csökkent.
2008.11.05. 11:23
 
 
Varsóban megkezdődött a visegrádi négyek kormányfőinek találkozója
A nemzetközi gazdasági válság, a klímaváltozás és a megújuló energiák kérdése áll a visegrádi négyek Varsóban megnyílt kormányfői találkozójának középpontjában. A csúcs keretében Gyurcsány Ferenc szlovák kollégájával, Robert Ficóval megvitatja a két ország viszonyát terhelő fejleményeket, főként a dunaszerdahelyi labdarúgó mérkőzésen lezajlott eseményeket. Gyurcsány, Fico, továbbá Mirek Topolánek cseh kormányfő és Donald Tusk, a V4-ek soros elnökségét ellátó Lengyelország miniszterelnöke délelőtt megvitatja az országcsoport előtt álló kihívásokat, majd csatlakoznak hozzájuk a három balti ország miniszterelnökei, Andrus Ansip észt, Ivars Godmanis lett, illetve Gediminas Kirkilas litván kormányfő.
2008.11.05. 11:14
 
 
Lance Armstrong szélcsatornában tesztel
Szélcsatornában tesztel Lance Armstrong visszatérő amerikai kerékpáros legenda. A Tour de France hétszeres győztese a San Diegó-i bázison tréningezik és gőzerővel készül a következő szezonra. A 37 esztendős, három év után visszatérő sztár hangsúlyozta: jövőre biztosan indul az ausztrál és a kaliforniai körversenyen, a Giro d'Italián, a Párizs-Roubaix kivételével minden egynapos klasszikus viadalon, valamint a Criterium International és a Circuit de la Sarthe elnevezésű franciaországi versenyeken. A Tour de France-szal kapcsolatban nem tud újat mondani: bizonytalan, hogy résztvesz-e rajta.
2008.11.05. 11:07
 
 
Női kézilabda Eb: Pálinger a 28 fős magyar keretben
Pálinger Katalin is helyet kapott a decemberi macedóniai női kézilabda Európa-bajnokságra előzetesen benevezett 28 fős keretben. Az európai szövetség előírásainak megfelelően először egy bő keretet kell megadni, és ebből 16-an utazhatnak a kontinensviadalra. A magyarok az Eb előtt, november 21. és 23. között Szombathelyen részt vesznek a hagyományos Pannon Kupán. Imre Vilmos szövetségi kapitánynak sikerült elérnie, hogy a világ egyik legjobb kapusa, Pálinger - aki a pekingi olimpia után pihenni szeretett volna - mégis igent mondjon a felkérésre. Ugyanakkor a másik alapember, a betegségből és sérülésből visszatérő Tóth Tímea még nem nyerte vissza régi formáját, ő azt kérte, tekintsenek el Eb-szereplésétől.
2008.11.05. 09:41
 
 
A külkereskedelmi mérleg 25 millió euró pozitívumot mutat
Az idén augusztusban a külkereskedelmi forgalom volumene exportban 7 százalékkal, importban 8 százalékkal volt kevesebb, mint egy évvel korábban, miközben január-augusztusban a kivitel és a behozatal volumene egyaránt 8 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakának szintjét, s a mérleg így 25 millió euró pozitívumot mutatott - közölte a Központi Statisztikai Hivatal a részletes adatok alapján. A közlemény szerint a külkereskedelmi mérleg 121 milliárd forinttal (482 millió euró) javult a 2007. évi január-augusztusi 111 milliárd forint (457 millió euró) passzívumhoz képest.
2008.11.05. 09:38
 
Obama máris teljesítette első igéretét
"Mindkettőtöket nagyon szeretlek, és kiérdemeltétek a kiskutyát, aki velünk költözik a Fehér Házba" - emlékezett meg kedd esti győzelmi beszédében két kislányáról Barack Obama, az Egyesült Államok újonnan megválasztott elnöke. A tízéves Malia és a hétesztendős Sasha nagy örömmel fogadta a jó hírt, ami a hallgatóság körében is nagy elismerést aratott, pláne, mikor a kislányok apjuk köré gyűltek megköszönni a beváltott ígéretet. Az elnök nem tért ki rá, hogy mi lesz a neve, esetleg milyen alomból származik majd a washingtoni főhadiszállás új lakója.
2008.11.05. 09:09
 
 
Göncz Kinga történelmi eredményként értékelte Obama megválasztását
Történelmi eredményt hoztak az amerikai választások, először lesz az Egyedült Államoknak színes bőrű elnöke - mondta Göncz Kinga külügyminiszter. A tárcavezető szerint a demokrata Barack Obama multikulturális háttere, politikusi karizmája és a változás ígérete kapott nagy támogatást. A miniszter hozzátette: ez a külpolitikában is meg fog jelenni, "noha nem gondoljuk, hogy alapvetően más lenne az amerikai külpolitika, nyilván hangsúlybeli eltérések lesznek". Álláspontja szerint feltehetően nagyobb nyitottságra lehet számítani a párbeszédre, részben Kubával, Iránnal, továbbá Moszkva és Washington viszonyában is lesz vélhetően egyfajta változás.
2008.11.05. 09:03
 
 
Világszerte üdvözölték Barack Obama megválasztását
Világszerte üdvözölték Barack Obama megválasztását az Egyesült Államok elnökévé. Nicolas Sarkozy francia államfő, az EU soros elnöke hangsúlyozta, Barack Obama megválasztása nagy reményeket kelt Franciaországban, Európában és azon túl. Hozzátette, hogy miközben a világban zűrzavar uralkodik, az amerikai nép hűen azokhoz az értékekhez, amelyek mindig is jellemezték, erőteljesen hitet tett a haladás és a jövő mellett. Hu Csin-tao kínai elnök üdvözölte Obama győzelmét, egyben jelezte, hogy szeretné magasabb szintre emelni az amerikai-kínai kapcsolatok szintjét. Mahmúd Abbász palesztin elnök arra szólította fel az újdonsült amerikai elnököt, fokozza az izraeli-palesztin konfliktus rendezése érdekében kifejtett erőfeszítéseket.
2008.11.05. 08:39
 
 
Junior vívó Eb: Pető Réka bronzérmes női kardban
Pető Réka bronzérmes lett a női kardozók egyéni küzdelmében az amszterdami junior vívó Európa-bajnokságon. A honi szövetség tájékoztatása szerint a magyar versenyzőt az elődöntőben az orosz Viktorija Kovaljova győzte le. Várhelyi Anna a 13., Várhelyi Kata a 14. lett. A férfi tőrözők között Szabados Kristóf lett a legjobb magyar, ő tizenkettedikként végzett.
2008.11.05. 08:28
 
 
Nagycsécsi gyilkosság: tízmillió forintra emelik a nyomravezetői díjat
Tízmillió forintra emelik a nyomravezetői díjat a nagycsécsi kettős gyilkosság ügyében - jelentette be a Rádió C műsorában Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter. Az ő utasítására Bencze József országos rendőrfőkapitány emeli fel a korábbi, egymilliós összeget. A súlyos bűncselekményt kiemelt ügyként kezelik, a miniszter és a főkapitány is folyamatosan kapja a jelentéseket - hangzott el. Az MTI roma érdekképviseleti forrásból úgy értesült, hogy az OCÖ elnöke, Kolompár Orbán szerdán megbeszélést folytat a miniszterrel, csütörtökön pedig az országos rendőrfőkapitánnyal az utóbbi időkben a romákat ért fizikai támadások miatt.
2008.11.05. 08:21
 
 
Obamát a nők, a fiatalok, a feketék és a spanyolajkúak támogatták
Barack Obama, az Egyesült Államok megválasztott új, sorrendben 44-ik elnöke támogatóinak jelentős részét a nők, a fiatalok, a feketék és spanyolajkúak közül merítette, és elegendő voksot kapott a fehér lakosok körében, hogy megfossza győzelmi esélyeitől John McCaint, republikánus párti vetélytársát. Az AP amerikai hírügynökség által készített, szavazók megkérdezésén alapuló közvélemény-kutatás (exit poll) adatai szerint McCainre a fehér lakosok 55 százaléka adta voksát. Ennek a rétegnek az erőteljes támogatása létfontosságú volt a republikánus jelölt számára, de a felmérés arról tanúskodik, hogy nem volt elegendő, hogy ellensúlyozza Obama aránytalanul nagyobb támogatottságát más szavazói rétegekben.
2008.11.05. 08:13
 
 
Javult a pekingiek modora az olimpia hatására
Az idei olimpia sokat javított a pekingiek modorán egy több mint 13 ezer ember bevonásával készített felmérés szerint. A pekingi Zsenmin Egyetem által kidolgozott, 0-tól 100 pontig terjedő udvariassági indexen a kínai főváros lakossága 82,68 pontot ért el, ez csaknem 10 pontos emelkedést jelent az egy évvel ezelőttihez képest. A pekingiek modorának javulása az olimpia rendezési jogának elnyerése óta elindított kormányzati törekvéseknek köszönhető, továbbá a helyi lakosság hajlandóságán múlott, amely az ötkarikás játékok udvarias házigazdája kívánt lenni. A legtöbb javulás a köpködés terén tapasztalható. A másik leggyakoribb udvariatlanság a tolakodás volt.
2008.11.05. 07:14
 
 
Sikerfilmek új köntösben
A nagy amerikai stúdiók a biztos értékekre alapoznak. Will Smith, Keira Knightley és Russell Crowe három olyan film új változatában játszik, amely korábban nagy kasszasiker volt. Körvonalazódik a My Fair Lady remake-je is. George Cukor 1964-ben rendezte meg a híres musicalt Audrey Hepburnnel a főszerepben. Az új változatban Liza, a virágárus lány Keira Knightley lesz, őt tanítja jó modorra - Rex Harrison helyett - Higgins professzor szerepében Brad Pitt vagy George Clooney. Az tudott dolog volt Hollywoodban, hogy Russell Crowe-t választotta Ridley Scott új filmjében, a Nottinghamben a városbíró szerepére. Rejtély volt azonban, hogy ki lesz Robin Hood. Scott most felfedte a titkot: őt is Crowe személyesíti meg!
2008.11.05. 07:01
 
 
Parkolásért énekeltető patikus
Elunta egy patikus Svájcban, hogy az autósok állandóan gyógyszertárába térnek be aprópénzt váltani parkolásukhoz, ezért megénekelteti őket. Kezdetben készséggel váltott, de amikor rendre kezdett kifogyni az apróból, gondolta, megrostálja a betérőket. A pénzváltás feltételéül szabta az éneklést, amire sokan nem hajlandók. Így aztán a zürichi patikusnak aprója is maradt, meg jól is szórakozik, és "normális" vevői sem unatkoznak. Aki a parkolni vágyók közül hajlandó énekelni - mert ilyen is van -, az természetesen megkapja a váltást. A patikába a minap véletlenül egy operaénekes is betévedt apróért. Ő szívesen énekelt, egy egész áriát adott elő - adta hírül a svájci sajtó.
2008.11.05. 06:48
 
 
Világgazdaság: csődhullám vár az autószalonokra
Október végéig 8, az elmúlt hónapban pedig 17 százalékkal kevesebb új autót helyeztek forgalomba, mint az elmúlt év azonos időszakában - tartalmazza a JATO Dynamics összesítése, amelyről a szerdai Világgazdaság számol be. A márkakereskedőket tönkre is teheti a forgalom zuhanása, hiszen a nagy autóipari csoportok megkövetelték az európai színvonalú bemutatóterem-szerviz komplexumok építését, pedig a magyar vásárlóerő korántsem európai színvonalú - írta a Világgazdaság. Az ilyen 300-500 millió forintos beruházások persze hitelből valósultak meg, a törlesztést azonban ma már egyre kevesebben tudják fizetni. Ezért országosan tucatszám zárnak be - sok esetben csőd miatt - az autószalonok - mutat rá a lap.
2008.11.05. 06:36
 
 
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 7 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A mostani csökkentéssel a benzin átlagára 265 forint körülire, míg a gázolajé 291 forintra esik. A Mol legutóbb egy hete csökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj árát. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A csökkentést a szakértők a piaci folyamatokkal magyarázzák. A benzin és a gázolaj ára az idén június 18-án érte el történelmi csúcsát a magyar piacon: akkor a gázolaj ára 335 forint, a benziné pedig 317 forint volt.
2008.11.05. 06:34
 
 
A magyar lakáspiacon kevesebb a veszély, mint a régióban
A magyar ingatlanpiacon a lakások alulárazottak, a hitelezés aránya nem magas, a befektetők a válságos helyzetben az ingatlan felé fordulnak - egyebek mellett ezzel indokolja az Otthon Centrum elemzése azt, hogy a magyar lakáspiac árai eddig nem csökkentek, és várhatóan érezhetően nem is lesznek kisebbek. A magyar új lakások árai 30-40 százalékkal alacsonyabbak, mint Csehországban, Lengyelországban, vagy éppen Romániában. Így nincs olyan kényszerítő helyzet, amely az árak korrekcióját követelné - mutatnak rá. Évekkel ezelőtt Magyarországon a kereslet és a kínálat együtt csökkent, így a piac kiegyensúlyozott maradt - áll az elemzésben. Így elmaradt a kereslet visszaesése miatti árcsökkenés.
2008.11.05. 06:30
 
 
Rekord magas volt a részvételi arány az amerikai választásokon
Valószínűleg több évtizede nem volt olyan magas, becslések szerint 65 százalékos a részvételi arány az amerikai elnökválasztáson, mint az idén. Előrejelzések szerint 45 millió amerikai adta le előzetesen szavazatát abban a 30 államban, ahol erre lehetőség volt, és kedden további 95 millió ember járulhatott a szavazóurnákhoz. A választópolgárok az iskolai tornatermekben, városházákon, templomokban és bírósági épületekben, valamint egyéb közintézményekben berendezett szavazókörzeteknél álltak sorba - egyes helyeken 2-3 óráig is -, hogy voksolhassanak. A választáson az első fekete bőrű elnökjelölt küzdött a vietnami háború hősével.
2008.11.05. 06:21
 
 
Barack Obama megnyerte az amerikai elnökválasztást
Barack Obama megnyerte az amerikai elnökválasztást - jelentette be a CNN hírtelevízió és az AP amerikai hírügynökség. A demokrata párti jelöltet ezzel az Egyesült Államok első afroamerikai elnökévé választották. John McCain, a Republikánus Párt elnökjelöltje szerda reggel gratulált Barack Obamának. McCain az arizonai fővárosban, Phoenixben mondott beszédet hívei előtt. Mint mondta, az amerikai nép világosan szólt ezen a történelmi választáson. Megígérte: minden tőle telhető segítséget megad Obamának ahhoz, hogy ezekben a nehéz időkben, a sok kihívás közepette vezesse az Egyesült Államokat. George Bush amerikai elnök szintén gratulált Obamának győzelméhez.
2008.11.05. 05:58
 
 
Amerikai választások: a gazdaság állapota foglalkoztatta a szavazók többségét
Az amerikai választók többsége számára a legfontosabb kérdés a gazdaság állapota volt a keddi elnökválasztás napján a CNN exit poll eredménye szerint. A hírtelevízió országos szintű felmérése szerint a szavazóhelyiségeket elhagyó választók 62 százaléka jelölte meg a gazdaságot a legfontosabb kérdésként. A megkérdezettek 10 százaléka az iraki háborút nevezte a legfontosabb kérdésnek. Harmadik helyen a terrorizmus (9 százalék), a negyediken az egészségügy (9 százalék), az ötödiken az energiakérdés (7 százalék) szerepelt. Az AP hírügynökség exit poll eredménye is a hírtelevízióhoz hasonlóan azt mutatta, hogy tízből hat szavazó számára a gazdaság volt a legfontosabb kérdés.
2008.11.04. 23:49
 
 
BL: a Barcelona és a Sporting már nyolcaddöntős
Az FC Barcelona és a Sporting Lisboa biztosította elsőként helyét a legjobb 16 között a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A C csoportban a katalánok hazai pályán hatalmas meglepetésre 1-1-es döntetlent játszottak a két hete idegenben "legázolt" FC Basellel, míg a portugálok a Sahtar Donecket győzték le 1-0-ra. A D csoportban a PSV Eindhoven 3-0 arányú vereséget szenvedett az Olympique Marseille vendégeként, Dzsudzsák a 61. percben csereként lépett pályára. A négyes másik mérkőzésén a Liverpoolt hazai pályán csapatkapitánya, Steven Gerrard mentette meg: a válogatott középpályás az Atlético Madrid ellen a 95. percben egyenlített büntetőből. A D csoportot az Atletico vezeti, a Liverpool második.
2008.11.04. 23:25
 
 
BL: Rómában kikapott a Chelsea
Az angol bajnokságban listavezető Chelsea 3-1-re kikapott a Serie A-ban szenvedő AS Romától a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában. Az olasz gárda így feljött a második továbbjutó helyre, a londoniak pedig csoportelsők maradtak. Az A csoport másik mérkőzésén a Girondins Bordeaux idegenben 2-1-re legyőzte az eddig meglepetéseket szerző CFR Clujt. A B csoportban meglepetésre az olasz bajnok Internazionale gólzáporos 3-3-ra végződött találkozón nem bírt a Famagusztával, így csak egy ponttal távozott Ciprusról. A Werder Bremennek sem sikerült a győzelem hazai pályán, 3-0 arányban kapott ki a görög Panathinaikosztól. A csoportot az Inter vezeti, második a ciprusi bajnok.
2008.11.04. 23:12
 
Húsz turista halt meg egy kigyulladt hannoveri buszban
Húsz utas életét vesztette, amikor kigyulladt egy turistákat szállító autóbusz kedden késő este Hannover közelében, az A2-es autópályán. A hannoveri rendőrség szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta: az autóbuszon 32 utas tartózkodott, a rendőrség információi szerint túlnyomó többségükben hannoveriek. A szóvivő és a berlini magyar nagykövetség is azt közölte: nincsenek információik arról, hogy az autóbuszon magyarok utaztak volna. A busz 32 turistát szállított, 12 utasnak még időben sikerült elhagynia a járművet. Helyi sajtóértesülések szerint a szerencsétlenséget feltehetően egy el nem oltott csikk okozta. Tizenhat év óta ez volt a legsúlyosabb autóbuszbaleset Németországban.
2008.11.04. 22:59
 
 
Orbán: Magyarország a világ egyik legrosszabbul kormányzott országa
Orbán Viktor szerint Magyarország a világ egyik legrosszabbul kormányzott országa, amelyet saját kormánya helyett a nemzetközi pénztőke védett meg az államcsődtől, ugyanakkor egy hiteles kormánnyal hat hónap alatt el lehetne érni, hogy jelentősen csökkenjenek az államadósság kamatai, így 500 milliárd forintot lehetne megtakarítani - a Fidesz elnöke erről kedden az InfoRádióban beszélt. A pártelnök szerint a Nemzetközi Valutaalap (IMF) hitelével Magyarország még "nincs kinn a vízből", az államcsődöt ugyan elkerültük, de itt maradt a munkanélküliség, a szociális válság és a megélhetési nehézségek.
2008.11.04. 21:55
 
 
Az MSZP az adótörvények módosításával csökkentené a képviselői jövedelmeket
A képviselői jövedelmeket átlagosan 8 százalékkal csökkentené jövőre az MSZP - mondta Lendvai Ildikó frakcióvezető az MSZP kedd esti informális frakcióülése után. Hozzátette: a frakció a feles többséget igénylő adótörvényekhez kíván akár egyedül is módosító indítványt benyújtani, hogy megváltoztassa a képviselői jövedelmek jelenlegi szabályozását. A képviselői jövedelmek módosításának alapelve, hogy a képviselők is részt vállaljanak a válságkezelés következményeiből olyan mértékben, mint a közszféra - fogalmazott Lendvai Ildikó. Emlékeztetett rá, hogy a köztisztviselői bérbefagyasztással a képviselői jövedelmek is automatikusan befagynak, ám ezen felül a közszféra elesik a 13. havi juttatástól is.
2008.11.04. 21:01
 
 
Maradona az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya
Kinevezték Diego Maradonát az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának. Az 1986-ban játékosként világbajnok "Isteni Diego" kinevezése múlt kedd óta nyílt titok volt. A csapat technikai igazgatója Carlos Bilardo lesz. A 48 éves szakember bemutatkozására november 19-éig kell várni, akkor Skóciával találkozik barátságos meccsen a dél-amerikai gárda. "Ez az egész egy valóra vált álom, egyben hatalmas megtiszteltetés. Minden erőmmel azon leszek, hogy a dolgok a lehető legjobban menjenek majd. Minden egyes nap azért fogunk dolgozni, hogy az argentin nemzeti csapat napról napra erősebb legyen" - nyilatkozta Maradona.
2008.11.04. 20:23
 
 
Elfogták Farkas Károlyt, az olimpikon testvérét
Elfogták az első fokon hét év fegyházra ítélt Farkas Károlyt kedd este Vecsésen - közölte az MTI-vel a BRFK sajtóügyeletese. Az olimpikon testvérét nem sokkal este nyolc óra előtt a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársaival együttműködve fogták el a Pest megyei településen. Elfogásának részleteiről szerdán adnak bővebb információt. Farkas Károlyt szerdán vezetik bíróság elé - mondta Kormos Endre. Hozzátette: Farkas Pétert még keresik a rendőrök. A bíróság hétfőn bocsátott ki elfogatóparancsot Farkas Péter olimpiai bajnok és testvére, Károly ellen, akik nem várták meg az ítélethirdetést az ellenük kábítószerrel visszaélés miatt indított perben a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.
2008.11.04. 20:06
 
 
Veres: Magyarországnak nem áll szándékában felvenni az uniós hitelből
Magyarországnak nem áll szándékában felvenni az Európai Unió tagországai által most jóváhagyott 6,5 milliárd eurós hitelkeretből - ismételte meg Veres János pénzügyminiszter uniós kollégáival kedden Brüsszelben folytatott találkozója után. Ehhez mindazonáltal az kell, hogy a pénzpiacon legyen szabad forrás - tette hozzá sajtótájékoztatóján. Mint mondta, az Európai Bizottság és a pénzügyminisztérium munkatársai szerdától egyeztetik a megállapodás feltételeit, és a tárgyalások várhatóan két hét múlva fejeződnek be. A brüsszeli sajtótájékoztatón az is kiderült: pénzügyminiszteri egyeztetés is folyik Magyarország, Románia és Lengyelország között a valutaspekuláció elleni fellépésről.
2008.11.04. 19:40
 
 
Gyurcsány: egyelőre csak szándéklevél született az IMF-hitelszerződésről
A Nemzetközi Valutaalappal (IMF) hétfő éjszakáig bezárólag egyetlen hivatalos írásos dokumentum sem került aláírásra, az első hivatalos dokumentumot - egy szándéklevelet - hétfő éjszaka írta alá a Magyar Nemzeti Bank elnöke és a pénzügyminiszter, ezért eddig nem is lehetett mit nyilvánosságra hozni - közölte az MTI-vel Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kedden Madridban. A kormányfő azért tartotta fontosnak nyilatkozni erről a kérdésről spanyolországi látogatásán, mert - megítélése szerint - a folyamatok pontos meg nem értéséből fakadóan Magyarországon vita van az IMF-hitelszerződés nyilvánosságával kapcsolatban. Mint mondta, "érdemes ebben a vitában pontosan fogalmazni".
2008.11.04. 19:00
 
 
McCain-stáb: az exit poll eredmények Obama javára fognak tévedni
Az amerikai republikánus elnökválasztási kampánystáb kedden arra figyelmeztette a sajtót: ne hamarkodja el a választás győztesének bejelentését, főleg ne tegyen így a délutáni exit poll felmérések alapján, amelyek hagyományosan a demokrata jelölt javára tévednek. A McCain-stáb utalt rá: a szavazóhelyiségekből kilépők véleménye alapján készülő közvélemény-kutatások - amelyek már jóval azelőtt napvilágot látnak, hogy az első urnazárás megtörténne, keleti idő szerint este 6 órakor (közép-európai idő szerint éjfélkor) - befolyásolják a választási tudósításokat. A szöveg szerint az exit poll kutatások valószínűleg azért fognak a valóságosnál nagyobb Obama-támogatást mutatni, mert a demokrata szavazók szívesebben vesznek részt az exit pollokban.
2008.11.04. 18:30
 
Fitch: súlyos recesszió jövőre a fejlett gazdaságokban
A II. világháború óta nem tapasztalt ütemű, "szokatlan mértékben összehangolt" visszaesést jósolt jövőre a világ legfejlettebb gazdaságainak kedden a Fitch Ratings, amely szerint a világgazdaság egészének növekedése is 1% alatt lesz. A legnagyobb európai hitelminősítő új éves prognózisa szerint az Egyesült Államok, az euróövezet, Nagy-Britannia és Japán GDP-értéke a következő tizenkét hónapban együttes átlagban 0,8%-kal csökken. A Fitch szerint ugyanakkor a vezető jegybankok agresszív likviditáspótló lépései, valamint az amerikai és az európai bankrendszernek juttatott költségvetési tőkeinjekciók a legrosszabb forgatókönyvet, a recesszióval kísért széles körű deflációt meg fogják akadályozni.
2008.11.04. 17:26
 
 
Visszatérően ellenőrzi a BRFK a Farkas testvérek lakhelyeit
A Budapesti Rendőr-főkapitányság visszatérően ellenőrzi a 37 éves Farkas Károly és a 40 éves Farkas Péter tartózkodási helyeit, lakcímeit - közölte a rendőrség. A két budapesti férfi ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság adott ki országos körözést - olvasható a közleményben, amelyben az olimpiai bajnok Farkas Péter mellett testvére fotóját is nyilvánosságra hozták. A BRFK kéri, hogy aki a két férfi jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelezze azt a rendőrségnek. Az olimpiai bajnok Farkas Péter és testvére perének elsőfokú tárgyalása hétfőn fejeződött be a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, ahonnan mindketten elszöktek.
2008.11.04. 17:19
 
 
APEH: 210 nagy adós, 69,5 milliárd forint tartozás
Az APEH ismét közzétette azon adózók listáját, akiknél jelentős összegű adóhiányt állapított meg. Az adatokból kiderül: 2008 harmadik negyedévében 210 adózónak összesen 39,2 milliárd forint összegű adótartozása volt, az adóhatóság követelése velük szemben a jogkövetkezményekkel együtt megközelíti a 69,5 milliárd forintot. Az APEH negyedévente közzéteszi azon adózók adatait, akiknél jogerős határozatban jelentős összegű adóhiányt állapított meg, és fizetési kötelezettségüket nem teljesítették az előírt határidőre. A listára a magánszemélyek 10 millió forintot, más adózók 100 millió forintot meghaladó összegű adóhiány esetén kerülhetnek fel.
2008.11.04. 16:54
 
 
Slota feljelentést tett a dunaszerdahelyi futballbotrány miatt
Ján Slota, a pozsonyi kormányhoz tartozó Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke kedden garázdaság és hatósági közeg megtámadása miatt feljelentést tett ismeretlen személyek ellen a legfőbb ügyészségen, mert úgy ítéli meg, hogy szombaton, a dunaszerdahelyi DAC-Slovan labdarúgó-mérkőzésen magyar szurkolók "előre megtervezett és jól megrendezett módon" provokálták a szlovák rendőröket. Dobroslav Trnka legfőbb ügyész jelezte: az ügyészség önszántából nem indít vizsgálatot, mert ennek nem látja okát, de ha hivatala feljelentéseket kap, "azokkal foglalkozni fog".
2008.11.04. 16:50
 
 
Kolduló állatok Olaszországban
Olaszországban 25 ezer állatot használnak koldulásra. A legtöbb közülük kutya - mintegy húszezer -, de macskákat, görényeket és általában a kis állatokat használják - közölte az Aida nevű állat- és környezetvédő egyesület. Az állattulajdonosok feljelentései szerint közel hatezer kutyát lopnak el évente, akiket aztán arra kényszerítenek, hogy utcasarkokon, a metróban és a buszmegállókban kolduljanak. A turisták által leglátogatottabb városok - Róma, Nápoly, Firenze, Torino és Velence - szenvednek leginkább ettől a jelenségtől.
2008.11.04. 16:40
 
 
Elkészült az új médiatörvény-javaslat
Három, részvénytársasági formában működő, a jelenlegitől eltérően finanszírozott közmédiummal, a kereskedelmi adók mostaninál lazább tulajdonosi korlátaival, átalakuló, de a Nemzeti Hírközlési Hatósággal (NHH) össze nem vont médiahatósággal számol a médiatörvény utódául szánt jogszabály tervezete, amelyet az Országgyűlés honlapján - http://www.parlament.hu/aktual/ttervezet.htm - tettek közzé kedden. Mint az anyag felett olvasható: az ötpárti tárgyalások eredményeként született, a médiaszolgáltatásokról szóló törvény tervezete az országgyűlési frakciók által delegált szakpolitikusok és szakértők konszenzusos álláspontját tükrözi. A dokumentumhoz fűzött véleményeket november 21-ig várják a mediaszabalyozas@parlament.hu e-mail címre.
2008.11.04. 16:37
 
 
A Fidesz az IMF-hitelszerződés nyilvánosságát követeli
A Fidesz elnöksége határozottan azt követeli a Gyurcsány-kormánytól, hogy haladéktalanul hozza nyilvánosságra a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) kötendő hitelszerződést - mondta Szijjártó Péter szóvivő a Fidesz elnökségének keddi ülése után. Az elnökség értékelése szerint hatalmas szégyen, hogy Magyarország az IMF-hitelére szorul, hogy elkerülje az államcsődöt, és az is szégyen, hogy Gyurcsány Ferenc dicsőségként próbálja ezt beállítani. Szijjártó Péter hangsúlyozta: demokráciában elfogadhatatlan az a titkolózás, amit a kormány folytat ebben az ügyben.
2008.11.04. 16:32
 
 
Hat ellenfele lesz Budapestnek az 2013-as úszó-vb-ért
Budapest mellett további hat város pályázik a 2013-as úszó-világbajnokság megrendezésére. A nemzetközi szövetség (FINA) bejelentése szerint a magyar főváros Belgráddal, Hamburggal, Madriddal, Moszkvával, Hongkonggal és Dubajjal verseng a lebonyolításért. A házigazdáról jövő július 18-án, a római vb alatt dönt a FINA. A 2011-es vb-nek Sanghaj ad otthont.
2008.11.04. 16:27
 
 
Amerikai választások: hosszú sorok a szavazóközpontoknál
Hosszú sorok kígyóztak kedden kora reggeltől a szavazóközpontok előtt az Egyesült Államok keleti államaiban, ahol reggel 6, 7, illetve 8 órakor megkezdődött az elnök- és kongresszusi választás. A szavazás először Indiana és Kentucky államban zárul, közép-európai idő szerint éjfélkor. A többi 48 államban az azt követő 6 órán belül zárnak a szavazókörök; a nyugati parti Kaliforniában közép-európai idő szerint reggel 6-kor fejeződik be a szavazás. A közvélemény-kutatások szerint Obama megelőzi McCaint vagy azonos a támogatottságuk legalább 8 olyan államban, ahol George Bush elnök 2004-ben győzni tudott, egyebek mellett Ohióban és Floridában.
2008.11.04. 16:19
 
 
Obama leadta szavazatát, folytatja kampányát
Barack Obama, a demokrata párti elnökjelölt helyi idő szerint reggel 8 óra előtt leadta szavazatát az amerikai elnökválasztáson az Illionis állambeli Chicagóban. Az illinois-i szenátor kislányával az oldalán töltötte ki a szavazóívet egy általános iskolában kialakított szavazókörben. Obama Chicagóból a szomszédos Indiana államba utazik kampányolni, ott utolsó erőfeszítést tesz azért, hogy elhódítsa a hagyományosan republikánus államot. Kedden reggel, közép-európai idő szerint 15 óráig 37 államban nyíltak meg a szavazóhelyiségek, sok helyen hosszú sorokban várakoztak az emberek.
2008.11.04. 15:19
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246[2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista