2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Kiadatlan Beatles-dal megjelentetésére készül Paul McCartney
Egy több mint negyven éve készült és elveszettnek hitt Beatles-felvételt készül közreadni Paul McCartney. A Beatles egykori dalszerzője és basszusgitárosa hétfőn a BBC Radio 4-nek adott interjújában elmondta: egy 14 perces pszichedelikus felvételről van szó, amelyben nagyon sok az improvizáció. A felvétel címe "Carnival of Light", és 1967-ben rögzítették egy pszichedelikus jam session alkalmával az Abbey Road-i stúdióban. Megjelentetésére akkor azért nem került sor, mert túlságosan "kísérletezőnek" tartották - mondta McCartney.
2008.11.17. 20:45
 
 
Real Madrid: a sportigazgató szerint Schuster marad az edző
Bernd Schuster marad a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője, jelentette be hétfő esti sajtótájékoztatóján Predrag Mijatovic sportigazgató. "Ramon Calderón klubelnökkel együtt maximálisan hiszünk és bízunk a játékosainkban és a szakmai stábban" - mondta Mijatovic. Spanyol lapok biztosra vették, hogy a Real Valladolid ellen 1-0-ra elveszített bajnoki után a német szakembernek fel kell állnia a kispadról. A madridiak múlt héten kiestek a Spanyol Király Kupából, miután az oda-visszavágós párharc során nem tudták elbúcsúztatni a harmadosztályú Real Union csapatát, ezenkívül idegenben és otthon is kikaptak a Bajnokok Ligája csoportkörében a Juventustól.
2008.11.17. 19:55
 
 
Obama és McCain szoros együttműködést ígért
Barack Obama megválasztott amerikai elnök és John McCain republikánus szenátor, volt elnökjelölt hétfőn ígéretet tett: szorosan együttműködnek egymással "az ország rendbetétele érdekében". A két politikus első ízben találkozott a november 4-i választás óta. A leendő elnök úgynevezett átmeneti irodájában, Chicagóban fogadta volt vetélytársát, akivel szemben elsöprő győzelmet aratott. A megválasztott elnök a választás óta már több egykori, legyőzött ellenfelével találkozott, többek között Hillary Clinton volt first ladyvel, aki esélyes lehet a külügyminiszteri posztra. Elemzők szerint Obama nem számol azzal, hogy McCaint bevenné kormányába.
2008.11.17. 19:40
 
 
Eldőlt, hogy a kormány végigviszi a 2009-es adócsomagot
Eldőlt, hogy a szocialista kormány végigviszi a 2009-es adócsomagot - értesült MSZP-s forrásból hétfőn az MTI. A hírügynökség úgy tudja, hogy hétfőn délelőtt a szocialista vezetők között felmerült: a kormánynak vissza kellene vonnia a másodszor benyújtott adócsomagot is, ám végül az ellenzéki pártokkal való megegyezés reményében ezt elvetették. Az adócsomag visszavonására csak hétfőn, a részletes vita lefolytatása előtt lett volna lehetősége a kisebbségi kormánynak. A vita lezárása után már csak a parlamenti többség tehetné meg ugyanezt. Az Országgyűlés a jövő héten szavaz a 2009-es adójogszabályokhoz benyújtott módosító indítványokról.
2008.11.17. 19:35
 
 
Magyar rekordkísérlet Rubik-kocka kirakásból
Az egyéniben első Baticz Milán 4786 Rubik-kockát oldott meg átlagosan 18,05 másodperc alatt a 24-órás Rubik-kockázás rekordkísérletén, amelyet a Magyar Rubik-kocka Rajongói Klub rendezett Budapesten a hétvégén négy egyéni versenyző és egy csapat részvételével. A 2. helyen Kuti Mátyás végzett 4096 kockával és 21,09 másodperces átlaggal. Bernát Balázs 3505 kockát 24,65, míg Nagy Richárd 2910 Rubik-kockát rakott ki átlagosan 29,69 másodperc alatt. A csapat 3431 Rubik kockát oldott meg átlagosan 25,18 másodperc alatt. Összesen a 24 óra alatt 18 728 darab kockát raktak ki a résztvevők 23,07 másodperces átlaggal.Most már csak a rekordok könyvén múlik, hogy lesz-e Rubik-kocka kirakásból hivatalos Guinness-rekord.
2008.11.17. 19:30
 
A bahreini sejk hétmillió dollárra pereli Michael Jacksont
A bahreini királyi család hétmillió dollárra (közel másfél milliárd forint) pereli Michael Jackson amerikai popsztárt. A Bell Pottinger csoport azt mondja, Abdulla bin Hamad Al-Kalifa sejk szerződésszegéssel vádolja a sztárt a londoni bíróságnál. Az énekes közel ötmillió fontot, továbbá egy kulcsrakész stúdiót és egy Rolls Royce-t kapott a sejktől, cserébe 2006-ban két lemez elkészítését ígérte jótevőjének, valamint vállalta azt is, hogy fellép az országában. Az uralkodó azzal érvel, hogy mindebből semmi sem valósult meg.Jackson anyagi helyzete 2003-ban ingott meg, amikor azzal vádolták, hogy Neverlandben molesztált egy 13 éves fiút. Miután felmentették a vád alól, Bahreinbe költözött, de csak egy hete adta el kaliforniai birtokát, Neverlandet.
2008.11.17. 19:00
 
 
Magyar művészek sikere Németországban
Joggal lehetünk büszkék Baranya Dávidra és öt honfitársára, Kecskés Tímeára, Rákász Dánielre, Faragó Csabára, Héger Tiborra, és Simonffy Andrásra, hisz a Vámpírok Bálja musical németországi bemutatója hatalmas sikert aratott több mint 1500 meghívott vendég előtt. A premier, 2008. november 7-én este 19.00-kor vette kezdetét, az oberhauseni Metronom Theatre színházban.
2008.11.17. 18:54
 
Trendi labdát és fürdőnacis bírót követelnek a dunaújvárosi vízipólós lányok!
„Le a diszkriminációval! Ha a bírók láthatják a vízilabdás lányokat fürdőruhában, akkor ők, a bírók is vezessék fürdőnadrágban a meccseket” -– tolmácsolta a válogatott Primász Ági a vízilabdás lányok javaslatait a hétvégén rendezett elit bíróképzésen. A Dunaújvárosi Főiskola vízipólós lányai megragadták az alkalmat és egy rendhagyó petícióval fordultak a LEN felé: egy óriási papírlapra írták fel játékszabály módosító javaslataikat, provokatív elképzeléseiket és nőiességük hangsúlyozására is felhívták a figyelmet.
2008.11.17. 18:50
 
 
Újbor és Sajt Fesztivál
Idén ötödik alkalommal, ezúttal a városligeti Vajdahunyadvárban, a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban kerül megrendezésre a már hagyományosnak nevezhető, jubileumi Újbor és Sajt Fesztivál.
2008.11.17. 18:49
 
 
DBR: a 4-es metrónak még nincs független ellenőrző mérnöke
Még nincs független ellenőrző mérnöke a 4-es metrónak, így nem is mondhatott fel - cáfolta a BKV DBR Metró Projekt Igazgatósága az MTI-hez eljuttatott közleményében az Index hírportál állítását, csakúgy, mint azt, hogy elfúrták volna a metróalagutat. Az Index vasárnapi közlése szerint Klados Gusztáv DBR-projektigazgatóval való vitája miatt távozott Jávor Péter, a 4-es metró független ellenőrző mérnöke. A szakember nehezményezte, hogy észrevételeit nem veszik figyelembe, így például azt a kifogását sem, hogy a projekt igazgatóság a Gellért téri összekötő alagút építésénél olyan megoldást fogadott el, amit ő korábban életveszélyesnek minősített. Az írásban kitértek arra: a független mérnök azt is kifogásolta, hogy a metróalagutat elépítették, elfúrták.
2008.11.17. 17:47
 
 
Az Országgyűlés elfogadta a költségvetési plafontörvényt
Az Országgyűlés hétfőn 214 igen szavazattal, 160 ellenében, 2 tartózkodás mellett elfogadta a takarékos állami gazdálkodásról szóló törvényt, amelyet az SZDSZ kezdeményezett. Az úgynevezett plafontörvény rögzíti a kiadási főösszeget, létrehozza a Költségvetési Tanácsot és a Stabilitási és Reformalapot. A jogszabály kimondja: a költségvetés kiadási főösszegének 2009-re tervezett értéke nem lehet több, mint idén, illetve 2010-ben és 2011-ben a kiadási főösszeg legfeljebb a GDP-növekedés várható mértékének felével emelkedhet. A törvény létrehozza a három tagú Költségvetési Tanácsot, ugyanakkor nem jön létre a Költségvetési Hivatal, a tanács munkáját pedig csupán egy titkárság segíti.
2008.11.17. 17:40
 
 
Gyurcsány: Magyarország mindenképpen lép a magyar-szlovák ügyben
A miniszterelnök a szerdai kormányülésen az illetékes minisztereknek kiosztja a feladatokat, hogy indítsák el a jogszabályalkotást a szlovák kormányfőnek szombaton átadott hatpontos magyar javaslatról. Ezt Gyurcsány Ferenc kormányfő jelentette be az általa kezdeményezett ötpárti találkozó után hétfőn a Parlamentben. Gyurcsány levelében azt ígéri Robert Fico szlovák miniszterelnöknek, hogy a magyar kormány harminc napon belül kidolgozza a szükséges lépéseket. Magyarország akkor is kivitelezi a hatpontos javaslatcsomagból adódó feladatokat, ha Szlováka nem teszi ugyanezt - közölte a kormányfő.
2008.11.17. 17:30
 
 
Merényletekkel fenyegették meg Párizst a tálibok
Merényletekkel fenyegették meg Párizst a tálibok, ha Franciaország nem vonja ki katonáit Afganisztánból. A fenyegető videóüzenetet az al-Arabija televízió mutatta be hétfőn. Az üzenetben a lázadó szervezet magára vállalta tíz francia katona afganisztáni megölését egy rajtaütésben. Azt viszont nem tudni, hogy a felvétel mikor készült: egy tálib parancsnok ugyanis azt mondta, hogy "ma megöltünk 10 francia katonát" - miközben a kérdéses rajtaütés még augusztusban történt. Franciaország az idén 700 katonát küldött erősítésül Afganisztánba, így már mintegy 2600 főt állomásoztat ott. Egy másik tálib forrás elutasította hétfőn az afgán elnök legújabb tárgyalási javaslatát.
2008.11.17. 17:23
 
 
Aláírták az iraki-amerikai biztonsági megállapodást
Irak és az Egyesült Államok aláírta hétfőn azt a kétoldalú biztonsági megállapodást, amely megszabja ugyan az amerikai expedíciós erők távozásának a végső határidejét, de erre három év haladékot ad. A megállapodást, amelynek még át kell mennie az iraki parlamenten is, Hosjar Zebari külügyminiszter és Ryan Crocker nagykövet írta alá Bagdadban, közel egy évi tárgyalás eredményeként. - Ez történelmi nap az iraki-amerikai kapcsolatokban - jelentette ki Zebari, miután kicserélték a dokumentum példányait, és kezet ráztak. A megállapodás értelmében az amerikai erők a jövő év közepéig visszavonulnak táboraikba az iraki városokból és falvakból, 2011 végéig pedig elhagyják a 2003-ban lerohant országot.
2008.11.17. 17:00
 
 
Közös G20-, EU- és afrikai uniós nyilatkozat a pénzügyi válságról
A fejlődő államokat teljes mértékben be kell vonni a nemzetközi pénzügyi rendszer megreformálásába - ez a fő üzenete annak a hatpontos közös nyilatkozatnak, amelyet a G-20-as országok, az EU-tagállamok és az Afrikai Unió képviselői hétfőn adtak ki a pénzügyi és gazdasági válságról Strasbourgban. Az Európai Fejlesztési Napokon elfogadott dokumentum támogatói között van Magyarország is. A nyilatkozat üdvözli a washingtoni G20-as csúcs eredményeit és támogatja a tárgyalások folytatását. A dokumentum kiemeli, hogy a világ összes országának részt kell vállalnia az eredményes válaszok kidolgozásában. A nyilatkozatot kiadó államok aggodalmukat fejezik ki a fejlődő országok iránt, a válság rájuk gyakorolt hatása miatt.
2008.11.17. 16:30
 
 
Északír-magyar: együtt Koeman csapata Belfastban
Fülöp Márton kivételével valamennyi magyar labdarúgó megérkezett Belfastba, az Észak-Írország ellen szerdán 20:45-kor kezdődő barátságos mérkőzés helyszínére. Serényi Péter, a magyar szövetség (MLSZ) sajtófőnöke elmondta, hogy Bodnár László, Feczesin Róbert, Torghelle Sándor, Rudolf Gergely és Horváth Gábor Budapestről, Gera Zoltán, Dárdai Pál, Vadócz Krisztián és Huszti Szabolcs Londonon keresztül érkezett meg hétfőn Belfastba. Fülöp Márton magyar idő szerint 18 órakor csatlakozik a kerethez. Az északír fővárosban esős idő és tíz fok körüli hőmérséklet van, Erwin Koeman szövetségi kapitány 19 órától tart edzést csapatának.
2008.11.17. 16:19
 
 
Marxé a leghíresebb szakáll
Karl Marxé a történelem leghíresebb szakálla - erre az eredményre jutott a The Times. A tekintélyes brit lap internetes honlapján "vállaltan szubjektív" listát közölt a híres szakállasok első tíz helyezettjéről annak kapcsán, hogy a londoni természettudományi múzeumban kiállították Charles Darwin szakállát. Az evolúciós elmélet atyja is felkerült ugyan a listára, de a kommunizmus elméletének megalkotója - aki a londoni Highgate temetőben nyugszik - megelőzte őt e téren. A második helyre Grigorij Raszputyin, II. Miklós orosz cár titokzatos tanácsadója került a szakáll-listán, a harmadik az elsősorban hazájában ismert színész, Brian Blessed, aki alpinistaként is letette névjegyét.
2008.11.17. 16:07
 
 
181-en fertőződtek meg szalmonellával öt iskolában és három óvodában
Öt somogyi általános iskolában és három pécsi óvodában eddig összesen 181-en fertőződtek meg szalmonellával - tájékoztatta az ÁNTSZ Dél-dunántúli Regionális Intézetének főorvosa hétfőn az MTI-t. Szűcs Mária járványügyi osztályvezető elmondta: a két nagyatádi, valamint a rinyaszentkirályi és a görgetegi általános iskola mellett a tabi általános iskolából is kaptak jelzést. Ez utóbbiban tudomásuk szerint 24-en fertőződtek meg, közülük négyen kórházi ellátást igényeltek, így az elmúlt két hétben összesen tízen szorultak kórházi ápolásra. A főorvos tájékoztatása szerint mára már minden érintett közösségben kimutatták a kórokozót, amely egyértelműen szalmonella.
2008.11.17. 16:00
 
 
Az S and P is visszaminősítette a magyar adósosztályzatot
Visszaminősítette egy fokozattal a magyar szuverén adósosztályzatot hétfőn a Standard and Poor's, arra hivatkozva, hogy a külső pénzügyi-gazdasági környezet romlása "kedvezőtlenül hat" a magyar gazdaságra. A nemzetközi hitelminősítő egyben levette a magyar adósosztályzatokat a múlt hónap óta érvényben levő negatív kihatású megfigyelési listáról, és visszaállította a módosított besorolásokra a korábbi negatív kilátást. Nemrég a Fitch Ratings is hasonló mértékű leminősítést jelentett be a magyar szuverén adósságra, de ez a hitelminősítő az addigi negatívról stabilra javította vissza a kilátást, levéve a napirendről a további osztályzatrontást.
2008.11.17. 15:03
 
 
Kgfb kampány: 200 ezer új szerződésre számít a netrisk.hu
Az idei kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) kampányban 200 ezer váltásra számít a netrisk.hu alkuszcég, amennyiben a jelenlegi szerződéskötési ütem megmarad. November közepéig 60 ezren váltottak biztosítót a netrisk.hu-n keresztül, ez felével több, mint egy éve volt - közölte az internetes alkusz az MTI-vel. Közleményében emlékeztet: a felmondásra rendelkezésre álló november hónapban 2007-ben 130 ezren váltottak biztosítót a netrisk.hu közvetítésével. Arra is fel kell készülni, hogy a legtöbben az utolsó napokban mondják fel meglévő szerződéseiket. A portálon díjat kalkulálók 85 százaléka talált olcsóbb biztosítót. Az ő átlagos megtakarításuk 15.740 forint.
2008.11.17. 14:40
 
 
Izrael hamarosan további 250 palesztin foglyot enged szabadon
Izrael azt tervezi, hogy hamarosan további 250 palesztin foglyot enged szabadon - közölte az izraeli kormányfő a palesztin elnökkel jeruzsálemi találkozójukon. A 250 rabot a közelgő íd al-adha muzulmán ünnep előtt, december elején engedik el - mondta Ehud Olmert miniszterelnök szóvivője, hozzátéve, hogy az izraeli kormány lépésével a jó szándékát akarja demonstrálni Mahmúd Abbász palesztin elnöknek. Izrael legutóbb augusztus 25-én tett hasonló gesztust a palesztinoknak, amikor szabadon bocsátott 198 palesztin foglyot, köztük olyan rabokat is, akiket izraeliek elleni halálos kimenetelű támadások, merényletek miatt börtönöztek be a zsidó államban.
2008.11.17. 14:32
 
 
Folytatódik a sztrájk az Alitaliánál
Folytatódik az egy hete kezdődött sztrájk az olasz Alitalia légitársaságnál. Hétfőn több mint száz, Rómából és Milánóból induló járatot töröltek. A sztrájk leginkább a római Fiumicino repülőteret érintette hétfőn, ott 69 járat maradt ki. A munkabeszüntetés főleg a belföldi útvonalakat érinti, de néhány nemzetközi járat sem indult. A milánói Linate repülőterén 40 járatot töröltek. A hétvégén a két repülőtéren 60 járat nem indult el. A dolgozók a jövőbeli új tulajdonos, az olasz CAI befektetési csoport foglalkoztatási terve ellen tiltakoznak.
2008.11.17. 14:23
 
 
Januártól egy bérlettel lehet utazni Budapesten
Januártól Budapest közigazgatási határán belül a BKV-bérlettel a MÁV és a Volán járatain is lehet majd utazni - közölte a Városháza kommunikációs igazgatója az MTI-vel. Nyáry Krisztián elmondta: a Főpolgármesteri Kabinet hétfőn egyetértett azzal, hogy az új egységes budapesti bérlet bevezetéséről szóló javaslat még novemberben a Fővárosi Közgyűlés elé kerüljön. A városvezetés támogatta azt, hogy új bérlettípus váltsa fel a jelenlegi vonalas BKV-bérletet, s az elsődlegesen az agglomeráció és a főváros között közlekedők számára árusított budapesti egyesített bérletet.
2008.11.17. 14:19
 
 
Beltéri "Buddhangyavárak"
Buddha alakú termeszvárakat találtak egy lakóházban Kambodzsában. A termeszek - a helyiek szerint csoda folytán - ülő Buddha alakjára mintázták beltéri váraikat, összesen ötöt építettek ilyennek. A fafaló rovarok egy nemrégen megözvegyült asszony házának cementpadlójára építkeztek. A nő többször kisöpörte a bolyokat, de a termeszek - Kőmíves Kelemenék buzgalmával - másnapra ismét építkeztek. Amikor aztán az asszony úgy találta, hogy ülő Buddhákat mintáztak neki, nem bántotta többé a szent szobrokat.
2008.11.17. 14:07
 
 
Keddtől normális üzem az Air France-nál
Az Air France-KLM légitársaság francia tagja - hétfői bejelentése szerint - keddtől ismét normálisan üzemelteti járatait, mivel a négynapos pilótasztrájk várhatóan hétfőn éjfélkor véget ér. A bejelentés szerint kedden már a hosszú távra repülő járatok mindegyike, a középtávú járatok 95 százaléka repül. Hétfőn a hosszú távú járatok 76 százaléka, a rövid- és középtávra repülő járatok 50 százaléka üzemel, és az Air France regionális partner-légitársaságai 90 százalékban már menetrendszerűen járnak. A tengerentúli járatok 30-35 százalékát, az Európába és a belföldre közlekedőknek pedig felét törölte a hétvégén az Air France-KLM légitársaság a nyugdíjkorhatár emelése ellen tiltakozó pilóták négynapos sztrájkja miatt.
2008.11.17. 14:01
 
 
Gyurcsány: a magyar-szlovák konfliktusban mindkét fél csak sérülhet
Magyarország és Szlovákia konfliktusában mind a két nemzet csak sérüléseket szenvedhet - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök napirend előtt a parlamentben. A kormányfő Eörsi Mátyás (SZDSZ) felszólalására válaszolt, miután a liberális képviselő azt mondta, azért féltették Gyurcsány Ferencet szombaton a szlovák miniszterelnökkel való találkozótól, mert azt látják, hogy a magyar kormány érdeke a kapcsolatok rendezése, azonban a szlovák partnereknél ezt nem így látják. Eörsi Mátyás arra hívta fel a figyelmet, hogy Magyarországon "marginális csoportok az utcán randalíroznak, míg Szlovákiában "a kormánykoalíció részeként fröcsögnek".
2008.11.17. 13:52
 
 
A költségvetési bizottság elutasította a bankmentőcsomagot
Az Országgyűlés költségvetési bizottsága hétfői ülésén az ellenzéki képviselők nem szavazataival elutasította, vagyis nem találta általános parlamenti vitára alkalmasnak a pénzügyi közvetítőrendszer stabilitásának erősítéséről szóló törvényjavaslatot, illetve ehhez kapcsolódóan az ez évi költségvetés módosítását. A "bankmentőcsomag" néven ismertté vált törvényjavaslatot csak a szocialista honatyák támogatták, az ellenzék részéről több kifogást is felvetettek. Az ellenzéki képviselők közül többen például alkotmányosság szempontjából aggályosnak találták a törvényjavaslatot, emellett úgy vélték, hogy az életbe lépése túlzott jogokat adna az államnak a pénzintézetek irányításában.
2008.11.17. 13:45
 
 
Obama búcsút mondhat az emailezésnek
Leszokott a dohányzásról, mielőtt elindult az elnökségért, január 20. után pedig lehet, hogy a BlackBerry-függőségétől is meg kell szabadulnia Barack Obamának. A megválasztott amerikai elnök legrosszabb szokása saját bevallása szerint az, hogy folyton az emailjeit olvasgatja a telefonján. A BlackBerry típusú készülék állandóan vele van, legtöbbször az övére akasztva hordja a baloldalon, hogy mindig kéznél legyen (Obama balkezes). 63 nap múlva, amikor hivatalba lép, könnyen lehet, hogy búcsút mond majd a telefonnak és az emailezésnek is. A készülék biztonsági problémákat okozhat, mert ha magánál tartja, akkor nyomon követhető, hogy merre jár.
2008.11.17. 13:37
 
 
Az ausztrál médiacézár szerint az internet új médiapiac
Rupert Murdoch ausztrál médiamágnás szerint a vészmadarak, akik azt jósolják, hogy az internet meggyilkolja az újságokat "szerencsétlen cinikusok, akik képtelenek megérteni, hogy az online világ az információéhes közönség újabb hatalmas piaca". Az internet lehetőséget és egyben kihívást is jelent, a lapok azonban mindig jelen lesznek - ilyen vagy olyan formában - hangoztatta Murdoch a Sajtó jövője: a papíron túl című konferencián. A szakember szerint az emberek "ma jobban ki vannak éhezve az információra, mint valaha", és a hagyományos sajtó még mindig őrzi hajszálnyi előnyét a blogokkal és más új médiumokkal szemben, mivel az olvasók megbízhatóbbnak tartják őket.
2008.11.17. 13:17
 
 
Erdei Zsolt az ukrán Barasjannal bokszol
Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú magyar világbajnoka Dean Francis helyett a korábbi Euróba-bajnok ukrán Jurij Barasjannal mérkőzhet a január 10-én, Németországban megrendezésre kerülő gálán. A monokli.com ukrán forrásokra hivatkozva úgy tudja, hogy a 25 győzelemmel és 4 vereséggel álló kihívó már el is kezdte a felkészülést a címmérkőzésre. Az ukrán ökölvívó júliusban bokszolt utoljára, akkor Argentínában, azzal a Hugo Hernan Garayjal szemben maradt alul 12 menetben, akit korábban Erdei már két ízben is legyőzött. A németországi gálán Erdei Zsolt mellett Balzsay Károly is a kötelek közé lép, mégpedig a WBO nagyközépsúlyú világbajnoka, az orosz Gyenyisz Inykin ellen.
2008.11.17. 13:16
 
 
Csökken az üzemanyagok ára
Csökkenti bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A csökkentéssel a benzin átlagára 254 forint körülire, a gázolajé 281 forintra esik. A Mol legutóbb egy hete csökkentette bruttó 7 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj árát. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A csökkentést a szakértők a piaci folyamatokkal magyarázzák.
2008.11.17. 12:46
 
 
135 éve egyesült Budapest
A különböző pártállású politikusok és városlakók összefogását szorgalmazta az országot lendületben tartó főváros fejlesztésének és élhetőségének érdekében Demszky Gábor hétfőn, az egységes Budapest 135. születésnapján, amelyen több mint félszáz elismerést, köztük díszpolgári címeket adott. Az 1990 óta díszpolgári címmel kitüntetett 52 személy listája 16-tal bővül. Az ünnepi közgyűlésen átadták a Pro Urbe Budapest díjakat, a Budapestért díjakat, a Főváros Szolgálatáért díjakat, a Főváros Közbiztonságáért díjakat és a Főváros Emlékzászlaját is.
2008.11.17. 12:42
 
 
Megkezdődött az első per a Politkovszkaja-gyilkosság ügyében
Megkezdődött az első négy gyanúsított tárgyalása Anna Politkovszkaja újságíró meggyilkolása ügyében hétfőn egy moszkvai katonai bíróságon. Nincs a vádlottak között sem a gyilkosság megrendelője, sem a gyilkos lövés leadásával gyanúsított csecsen Rusztam Mahmudov. Noha az ügyészség zárt tárgyalást indítványozott, a bíróság úgy döntött, hogy az eljárás nyitott lesz. Várhatóan kedden kezdődik meg az esküdtek válogatása. Politkovszkaja a csecsenföldi háborúban elkövetett jogsértések feltárásával szerzett nevet magának, 2006. október 7-én ölték meg annak a háznak a kapualjában, ahol lakott.
2008.11.17. 11:58
 
 
Fidesz: az emberek átverésére korlátlan forrásokat mozgósít a kormány
A Fidesz azt kifogásolja, hogy miközben a kormány jövőre 100 milliárd forintot von ki az egészségügyből, kommunikációra, az emberek átverésére korlátlan forrásokat tud mozgósítani - mondta Pesti Imre, az ellenzéki párt szakpolitikusa hétfői sajtótájékoztatóján. Hangsúlyozta: az egészségügy az elmúlt három évben mindig vesztes volt, hiszen 2006 és 2008 között 250 milliárd forintot vontak ki az ágazatból, jövőre pedig mintegy 100 milliárdot. Pesti Imre kérte a kormányt, hogy az emberekkel törődjön, és ne a kommunikációval, ne forrásokat csoportosítson át, hogy megvezesse, becsapja az embereket. Kökény Mihály (MSP) sajtótájékoztatóján azt mondta, szükség van a lakosság tájékoztatására.
2008.11.17. 11:44
 
 
Rálőttek az ATV székházára
Éles lőszerekkel lőttek rá az ATV székházára - közölte az MTI-vel hétfőn a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője, miután a televízió arról tájékoztatta az MTI-t, hogy híradójuk szerkesztőségének ablakát két találat érte. A társaság közleményében az áll: a híradó szerkesztőségének ablakát érte két találat, személyi sérülés nem történt, a töltényeket még nem találták meg. Az MTI a televíziós társaság kőbányai, Kőrösi Csoma Sándor út 19. szám alatti épületében egy helyszínen tartózkodótól úgy értesült: a szerkesztőség plafonjába fúródott a belőtt tárgy.
2008.11.17. 11:35
 
 
43 ezer forintos harapnivaló Indiában
India egyik északi államában, Biharban tett látogatást az a holland pár, amely 10 ezer rúpiát, vagyis 43 ezer forintot fizetett négy darab szamósza nevű, fűszeres és bő zsírban sült helyi töltött tésztáért, amelynek ára valójában alig pár rúpia. Miután a turisták megették az ételt, a Szonepurban múlt héten megrendezett marhavásár egyik bódéjának tulajdonosa közölte velük, hogy "különleges" szamószát ettek, melyben gyógynövények voltak, és amely afrodiziákumként is hat - írta a Hindustan Times című lap. Bár rövid vitatkozást követően a pár kiegyenlítette a számlát, később mégis panaszt tettek a rendőrségen.
2008.11.17. 11:32
 
 
Ökölvívó Eb: újra van ütős csapat
Hat év óta a legjobb teljesítményt produkálta a magyar ökölvívó-válogatott a Liverpoolban szombaton zárult, 37. felnőtt Európa-bajnokságon, ahol négy érmet, egy ezüstöt és három bronzot szerzett. "Engem nem lepett meg a kiváló produkció, bár négy éremre magam sem számítottam" - kezdte Balzsay Károly szövetségi kapitány az MTI-nek adott értékelését. "Tudtam, hogy a pekingi olimpiai (le)szereplés nem mérvadó, s bíztam benne, hogy előbb-utóbb megmutatkozik a rengeteg és célirányos munka hatása."
2008.11.17. 10:55
 
 
Strauss-Kahn: több pénzre van szüksége az IMF-nek
Több pénzre lesz szüksége a Nemzetközi Valutaalapnak (IMF) a segítségre szoruló országok számának várható növekedése miatt, mondta hétfőn Londonban idézett nyilatkozatában a szervezet vezérigazgatója, aki alig burkolt formában gazdaságélénkítő célú kamatcsökkentésre szólította fel az euróövezetet. Dominique Strauss-Kahn a BBC-nek adott interjúban azt mondta: az IMF-nek fél éven belül legalább 100 milliárd dollár pótlólagos pénzforrásra kell szert tennie, mivel az egyidejűleg problémákkal küszködő országok száma "drámaian nőtt", és ezek a gazdaságok rendre a Valutaalaphoz fordulnak segítségért.
2008.11.17. 10:35
 
 
F1, Kanadai Nagydíj: elvetélt tárgyalások a programban maradásért
Minden bizonnyal véglegesnek tekinthető, hogy nem lesz Forma-1-es Kanadai Nagydíj jövőre, mivel eredménytelenül zárult Bernie Ecclestone, az F1 főnöke és a montreali viadal megmentéséért fellépő kanadai politikusok egyeztetése. Pénteken látott napvilágot, hogy a québeci tartományi kormányzat ajánlatcsomagot dolgozott ki, és juttatott el Ecclestone-hoz, hogy megpróbálja megmenteni a jövő évi versenyprogramból törölt nagydíjat, de az álláspontok távol maradtak egymástól. Raymond Bachand québeci gazdaságfejlesztési miniszter szerint Ecclestone 175 millió kanadai dolláros (30,8 milliárd forint) jogdíjat kért öt évre, miközben ők 110 milliót (19,36 milliárd forint) ajánlottak.
2008.11.17. 09:46
 
 
Patai Mihályt jelölik a BÉT elnökének
A Bécsi Értéktőzsde Patai Mihályt, az UniCredit Bank Hungary elnök-vezérigazgatóját jelöli a BÉT igazgatóságának élére a Budapesti Értéktőzsde Zrt. (BÉT) december 4-i rendkívüli közgyűlésén - közölte a bécsi tőzsde. "Patai Mihály személyében nemzetközileg is elismert, független magyar szakértő töltheti be a tőzsde elnöki posztot" - hangsúlyozta a közlemény szerint Michael Buhl, a bécsi tőzsde vezérigazgatója. Hozzátette: ismerik Patai Mihály elkötelezettségét a magyar piaci szereplőkkel való közös munka iránt, és úgy vélik, vele és az általa vezetett igazgatósággal az együttműködés gyümölcsöző lesz majd.
2008.11.17. 09:30
 
 
Hétfőn három budapesti járatot töröltek az Air-France-KLM sztrájkja miatt
Az Alitalia dolgozóinak egy hete kezdődött sztrájkja továbbra sem érinti a budapesti járatokat, de az Air-France-KLM pilótáinak csütörtökön éjfélkor kezdődött, és várhatóan hétfőn befejeződő sztrájkja miatt törölték a francia légitársaság hétfői három járatát - közölte Szollár Domokos, a ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport szóvivője hétfőn. A Malév saját járatai továbbra is menetrendszerűen közlekednek Párizsba. A magyar légitársaság a legnagyobb repülőgépeivel, Boeing-737-800-asokkal repül a francia fővárosba.
2008.11.17. 09:25
 
 
59,7 százalékos kihasználtsággal működtek a szállodák az első tíz hónapban
Az év első tíz hónapjában a három-, a négy- és az ötcsillagos szállodák 59,7 százalékos szobakihasználtsággal működtek, a folyó áron számított bruttó szobaárbevétel 3,6, a vendégéjszakák száma 2,2 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. Az idei év első kilenc hónapjában a három-, a négy- és az ötcsillagos szállodák 59,6 százalékos szobakihasználtsággal működtek, a folyó áron számított bruttó szobaárbevétel 3,6 százalékkal, a vendégéjszakák száma 1,8 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest.
2008.11.17. 09:17
 
 
Férfi tenisz-világranglista: Djokovic feljött a harmadik helyre
Az idény utolsó férfi tenisz világranglistáján, valamint az 2008-as eredményeket összegző ATP Race-ben is a spanyol Rafael Nadal zárt az élen, ugyanakkor a Mesterek Kupáján diadalmaskodó szerb Novak Djokovic megközelítette a torna elődöntőjéről is lemaradó, második helyen álló svájci Roger Federert. Hagyományos világranglista (zárójelben a korábbi helyezés): 1. ( 1.) Rafael Nadal 2. ( 2.) Roger Federer 3. ( 3.) Novak Djokovic 4. ( 4.) Andy Murray 5. ( 5.) Nyikolaj Davigyenko 6. ( 7.) Jo-Wilfried Tsonga 7. ( 9.) Gilles Simon 8. ( 6.) Andy Roddick 9. ( 8.) Juan Martin Del Potro 10. (10.) James Blake.
2008.11.17. 08:49
 
 
Bújjunk össze, hogy megóvjuk a szívünket
Az összebújás és a gyengédség nemcsak a léleknek esik jól, hanem a szívbetegségeket is segít megelőzni. Az észak-karolinai egyetem kutatói felfedezték, hogy már az is csökkenti a vérnyomást és a pulzust, ha tíz percig fogjuk egymás kezét - tudósít a "Men's Health" című amerikai férfi életmódmagazin. Ezáltal pedig erősödik a szív-és érrendszer. Aki még ennél is jobban szeretné megkönnyíteni a szíve dolgát, az jól teszi, ha kiköltözik vidékre, mert a szennyezett városi levegő a keringésnek még jobban árt, mint a tüdőnek. A légzőszerven keresztül ugyanis a legfinomabb porszemcsék is eljutnak a vérbe, és gondoskodnak az erek beszűküléséről.
2008.11.17. 08:20
 
 
Kiszélesítik a teljesítmény utáni bérezést a Vatikánban
2009. január 1-től a Vatikánban életbe lép az a rendelkezés, amely kiszélesíti a teljesítmény utáni bérezést. Az úgynevezett "bizonyítványrendszer" létezik már 1995 óta a Vatikáni Rádió, a Szentszék hivatalos lapja, a L'Osservatore Romano, a vatikáni nyomda, a múzeumok és a kormányzat alkalmazottai számára. Egy paragrafus előírja, hogy a közvetlen felettes kötelessége félévenként írásban tájékoztatni az igazgatót beosztottai magatartásáról, szakmai tudásáról, és végzett munkájáról. Ezt a rendszert most kiterjesztették a kongregációk, pápai tanácsok, bíróságok prelátusaira, magas rangú papjaira - írta a Corriere della Sera című olasz napilap.
2008.11.17. 08:06
 
 
Obama: a nemzetbiztonság és a gazdaság a figyelem középpontjában
Barack Obama nemzetbiztonsági kabinetje mielőbbi összeállítását tekinti egyik legfontosabb feladatának - a megválasztott amerikai elnök erről a választás óta első ízben adott tévés interjújában beszélt a CBS televízióban vasárnap este. "Az átmeneti periódus potenciálisan érzékeny időszak, amikor terrorista támadás történhet" - mondta, kiemelve, mindent megtesznek, hogy a hatalomátadás a lehető legsimább legyen. Az új elnök ugyancsak leglényegesebb feladatai között említette gazdasági csapatának kiépítését, annak megvitatását, hogyan lehet munkahelyeket teremteni, miként hozható rendbe a gazdaság.
2008.11.17. 08:05
 
 
Egyre népszerűbb a krioterápia
Japánból indult el, de már Európában is terjed a krioterápia, amely a különböző bajokat hideggel kezeli. Az 1980-as években Japánban jöttek létre az erre szakosodott klinikák, ma már működnek Németország, Finnország, Lengyelország, Oroszország, újabb Franciaország, Anglia és Ausztria területén is - írta a Corriere della Sera. A vizsgálat után a páciens fürdőruhát ölt, zoknis lábát tornacipőbe bújtatja, felvesz egy fülvédőt és orrát-száját takaró maszkot, majd belép az első szobába, ahol a hőmérséklet mínusz 15 fokos. Itt csak 15 másodpercig tartózkodik, és átlép egy hűtőházéra hasonlító ajtón keresztül egy másikba, ahol már mínusz 60 fok fogadja. Pár pillanat után következik a mínusz 110 fokos szoba.
2008.11.17. 08:01
 
Évente mintegy kilencezer madár pusztul el a Galápagos szigetek útjain
Évente mintegy kilencezer madár pusztul el a Galápagos szigetek országútjain, mert autónak ütközik - áll a Charles Darwin Alapítványnak a szigetekről készült 2007-2008-as jelentésében. A Galápagos szigetcsoport a Csendes-óceánban található, ezer kilométerre nyugatra az ecuadori partoktól. Nevét az itt élő óriásteknősökről kapta. 1978-ban az ENSZ felvette világörökségi listájára. A szigetek Charles Darwin angol tudós számára természetes laboratóriumként szolgáltak, a szigetek biológiai sokféleségének köszönhetően itt fejlesztette ki a természetes kiválasztódásról és a fajok eredetéről szóló elméletét.
2008.11.17. 07:57
 
 
Magyar Hírlap: Horváth Zsolt Csaba lehet a közlekedési miniszter
A Nemzeti Közlekedési Hatóság mostani elnökét, Horváth Zsolt Csabát bízhatja meg Gyurcsány Ferenc kormányfő a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszteri teendők ellátásával - értesült a Magyar Hírlap. A lap hétfői számában azt írják: nehezen talált jelöltet Gyurcsány Ferenc a posztra. Korábbi hírek szerint a kormányfő vezető szocialista politikusokat is megkeresett, ugyanígy szóba kerül a szaktárca jelenlegi államtitkárainak, Puch Lászlónak és Csepi Lajosnak a neve is. A még hivatalban lévő Szabó Pál a Monorierdőnél bekövetkezett tragikus vasúti baleset után nyújtotta be lemondását, és a kormányfő azt elfogadta.
2008.11.17. 07:53
 
 
Recesszióban a japán gazdaság
Recesszióban van a japán gazdaság - jelentette be hétfőn Joszano Kaoru japán gazdasági miniszter, aki szerint a gazdaság zsugorodása folytatódni fog a belső és külső kereslet csökkenése miatt. Joszano Kaoru a kormány adatait ismertetve elmondta, hogy a japán gazdaság 0,1 százalékkal zsugorodott az előzőhöz képest a harmadik negyedévében, és ez az egy évvel korábbi szinthez képest 0,4 százalékos visszaesés. A jelenlegi sorban a második negyedév, amikor csökkent a japán gazdaság teljesítménye, ami kielégíti a recesszió fogalmát. A második negyedévben, április-júniusban 0,9 százalékkal csökkent a gazdasági növekedés.
2008.11.17. 07:18
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235[2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista