2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
SZDSZ: nincs esély további tárgyalásokra a médiatörvényről
Az MSZP azzal, hogy bejelentette, nem engedi az Országgyűlés elé a médiatörvény-javaslatot, elzárta a további tárgyalások lehetőségét, hiszen egyoldalú döntésével felrúgta azt a bizalmi légkört, amelyekre az eddigi munka épülhetett - közölte Pető Iván szerdán. A médiatörvény-javaslatról szóló tárgyalássorozaton részt vett liberális képviselő, a parlament kulturális és sajtóbizottságának elnöke szerint az átfogó szabályozás lehetősége hosszú időre ismét elszállt, s ebben rendkívül súlyos az MSZP felelőssége. A kialakult helyzet biztosan árt a magyar médiapiacnak - hangsúlyozta közleményében Pető Iván.
2008.11.19. 09:25
 
 
Székely: hatékonyabb lesz az egészségügyi ellátás
Az egyes egészségügyi tárgyú törvények módosításától hatékonyabb ellátást vár az Egészségügyi Minisztérium - mondta Székely Tamás tárcavezető az előterjesztés általános vitájának kezdetén elhangzott expozéjában szerdán az Országgyűlésben. Az egészségügyi miniszter kiemelte: a jövőben hatékonyabban lehet majd felhasználni az egészségügyben rendelkezésre álló forrásokat is, és ezek a források oda koncentrálhatók, ahol a szükséglet keletkezik, ezzel csökken az egyenlőtlenség az ellátásokhoz való hozzáférésben.
2008.11.19. 09:07
 
 
Végül sikeres volt az Endeavour-legénység űrsétája
Sikerrel és maradéktalanul hajtotta végre első űrsétáját az Endeavour amerikai űrrepülőgép legénysége, jóllehet kezdetben kisebb kellemetlenség bonyolította a feladatot: az egyik asztronauta az űrben elhagyta a küldetés végrehajtásához szükséges szerszámos táskáját. A houstoni repülésirányító központ tájékoztatása szerint Heide Stefanyshyn-Piper szerszámos táskája "elúszott" a világűrbe. Az űrhajós szerszámos készletére és ruhájára kenőzsír került a táskában lévő kenőpisztolyból, amely kidurrant. Akkor szabadult el a táska, amikor az asztronauta megpróbálta megtisztogatni az űrruháját és a szerszámokat a kenőanyagtól.
2008.11.19. 08:00
 
 
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A csökkentéssel a benzin átlagára 254 forint körülire, a gázolajé 281 forintra esett. A Mol legutóbb egy hete csökkentette bruttó 7 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj árát. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A benzin és a gázolaj ára az idén június 18-án érte el történelmi csúcsát a magyar piacon: akkor a gázolaj ára 335 forint, a benziné pedig 317 forint volt literenként.
2008.11.19. 07:20
 
 
Kína lett az Egyesült Államok legnagyobb külföldi hitelezője
Kína az Egyesült Államok legnagyobb külső hitelezőjévé vált, lekörözte Japánt az amerikai államkötvények tulajdonlásában - közölte szerdán az amerikai pénzügyminisztérium. Az amerikai pénzügyminisztérium szeptemberben növelte az államkötvény-állományát a világpiacon, hogy pótforrásokhoz jusson a hazai pénzügyi rendszert stabilizálásához. Kína ebben a hónapban előzte meg Japánt, 43,6 milliárd dollárért vásárolt amerikai államkötvényeket, míg Japán "csak" 12,8 milliárdos beszerzést eszközölt.
2008.11.19. 07:17
 
 
Kézigránátot dobtak egy házra Pécsett, ketten meghaltak
Feltehetőleg egy kézigránátot dobtak be egy családi ház ablakán Pécsett kedden éjjel, a robbanásban az ott lakó pár életét vesztette, két gyermekük könnyebben megsérült - mondta Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, aki a Nap-keltében arról is beszélt, hogy a támadást bosszúból követhették el. A családot kedden 22 óra 45 perckor otthonukban, televíziózás közben érte a támadás. A szülők a helyszínen meghaltak, a gyermekeket - az egyik három, a másik ötéves - a mentők sokkos állapotban szállították kórházba. A rendőrség külön nyomozó csoportot állított fel az ügy kivizsgálására. Az áldozatok romák, de a vizsgálat eddigi adatai szerint nem etnikai jellegű támadásról van szó.
2008.11.19. 07:00
 
 
Megkezdte szerelési munkáját az Endeavour űrrepülőgép két asztronautája
Megkezdte első szerelési munkáját kedden az Endeavour amerikai űrrepülőgép legénységének két tagja - számolt be róla a NASA amerikai űrhivatal televíziós kommentátora. A feladatot teljesítő két asztronauta, Heide Stefanyshyn-Piper és Steve Bowen közép-európai idő szerint este hét óra után néhány perccel hagyta el a Nemzetközi Űrállomás (ISS) nyomáskiegyenlítő kabinját, mintegy 40 perccel korábban a tervezett időpontnál. A floridai Cape Canaveralből hétfős legénységgel szombaton felbocsátott amerikai űrsikló vasárnap 354 kilométeres magasságban kapcsolódott össze a Nemzetközi Űrállomással.
2008.11.18. 21:30
 
 
Északír-magyar: két csatárral kezdhet a magyar válogatott
Erwin Koeman szövetségi kapitány kedd este több mint egyórás edzést tartott Belfastban a szerdai, Észak-Írország elleni barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott tagjainak. A honi szövetség honlapjának beszámolója szerint a bemelegítés a hűvös időre való tekintettel a szokásosnál is alaposabb volt, majd többféle labdás gyakorlat következett. Először szűkített játéktéren folyt kétkapuzás, majd a kapitány két, nem egyenlő létszámú csoportra osztotta a társaságot, és különböző támadásvezetési variációkat gyakoroltatott a játékosokkal. Könnyen előfordulhat, hogy a válogatott az esztendő utolsó, magyar idő szerint 20:45-kor kezdődő meccsén két csatárral kezd majd.
2008.11.18. 21:23
 
Szerbia a hágai Nemzetközi Bírósághoz fordul a horvát háborús bűnök miatt
A hágai Nemzetközi Bírósághoz (ICJ) fordul Szerbia, miután a testület kedden úgy döntött, eljár Horvátország Szerbia ellen népirtás és etnikai tisztogatás címén beadott keresete ügyében. Belgrád szerb illetékesek elmondása szerint azt fogja kérni a testülettől, hogy állapítsa meg: Horvátország felelős a területén élő szerbek ellen az elmúlt évtizedben elkövetett háborús bűntettekért és etnikai tisztogatásért. A szerb bejelentés feltehetően nem független az ICJ keddi döntésétől.
2008.11.18. 21:19
 
 
Molnár Csaba a közlekedési miniszterjelölt
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Molnár Csabát, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium államtitkárát kéri fel közlekedési miniszternek - értesült az MTI kormányzati forrásból kedden este. Az MTI információi szerint a kormányfő tájékoztatta szándékáról az MSZP elnökségét is. A kormányszóvivő ezt megerősítette az MTI-nek. Szabó Pál közlekedési miniszter október 6-án, a Monorierdőnél bekövetkezett, négy halálos áldozatot követelő vonatbaleset miatt mondott le, a miniszterelnök akkor ezt azzal fogadta el, hogy a tárca vezetője addig a helyén marad, amíg nem találják meg utódját. A 33 éves Molnár Csaba az MSZP Győr-Moson Sopron megyei elnöke, és a Magyar Progresszív Társaság Platform alelnöke.
2008.11.18. 21:10
 
 
Obama beiktatására négymillióan lesznek kíváncsiak
Barack Obama, az első fekete bőrű amerikai elnök január 20-i washingtoni beiktatásán négymillióan akarnak jelen lenni a keddi The Washington Post szerint. Washinton D.C. vezetése, valamint a szövetségi hatóságok 4 millió emberre számítanak. Korábbi nagy rendezvényeken legfeljebb harmad-negyedakkora tömeg gyűlt össze a híres belvárosi sétányon, a Mallon. Ennek a hatalmas tömegnek csak egy töredéke láthat majd bármit is az eseményekből, Washington belvárosa mindenesetre hatalmas színházzá változik. A Mallon és a beiktatási ünnepi menet útvonala mentén hatalmas kivetítőket fognak elhelyezni, hogy minél többen részesei lehessenek a történelmi napnak.
2008.11.18. 20:50
 
Magyar sportdiplomáciai siker a sárkányhajó sportágban!
A jövőre 10 éves Magyar Sárkányhajó Sportági Szakszövetség az elmúlt hétvégén rendezte Budapesten az Európai Sárkányhajó Szövetség (EDBF) kongresszusát. A vendéglátó magyarok különös hangsúlyt fektettek a rendezvény megszervezésére, hiszen a világ egyik leglátványosabb és legtöbb ember által művelt csapatsportjának, a sárkányhajózásnak ad jövőre otthont Budapest. A magyar szövetség 2009. július 10-12 között rendezi meg – Budapest egyik új fejlesztési területén Újbudán, a Lágymányosi öbölben – a 13. Sárkányhajó Klublegénység Európa bajnokságot.
2008.11.18. 19:40
 
 
Fodor: az SZDSZ nagy sikere a költségvetési plafontörvény
Fodor Gábor szerint az SZDSZ nagy sikert ért el azzal, hogy az Országgyűlés elfogadta a költségvetési plafontörvényt. A párt elnöke erről kedden beszélt Debrecenben, sajtótájékoztatón. A liberális párt elnöke emlékeztetett arra, hogy az SZDSZ hónapok óta a költségvetési kiadások csökkentésére hívta fel a kisebbségi kormány figyelmét. A költségvetési hiány csökkentésével, a plafontörvénnyel, valamint a stabilitási és adóreform-alap létrehozásával az SZDSZ három fontos követelése teljesült - tette hozzá. A költségvetés elfogadásával kapcsolatos kérdésre válaszolva közölte: testületi döntésüket nem kívánja megelőlegezni, de mint mondta, a mostani gazdasági válság idején mindenekelőtt az ország érdeke az elsődleges.
2008.11.18. 19:30
 
Multikulturális zenei est a Radnóti Színházban
2008. november 22, szombaton este a Radnóti Miklós Színházban a Vodku zenekar multikulturális zenei estjén elhangzanak a zenekar által az elmúlt 15 évben játszott közép-kelet-európai népzenei ihletésű énekelt és hangszeres dalok a zenekar Kikötő és Más c. lemezeiről, illetőleg a készülő új lemez anyagából is hallhatunk ízelítőt. Elhangzik majd cigány népdal Bede Sarolta előadásában, jiddis tánc hegedűn, román tánc tárogatón, délszláv muzsika klarinéton, kocsmadal trombitán és galíciai tánc minden hangszeren. A koncerten a színház művészei is közreműködnek, Kováts Adél oroszul, Szávai Viktória görögül énekel, Martin Márta a külön erre az estére írt dalt adja elő, Adorjáni Bálint tánc közben, oroszul és magyarul is dalra fakad, ezen kívül Karalyos Gáborral és Klem Viktorral együtt adják elő a Vodku zenekar legrégebbi dalát.
2008.11.18. 19:29
 
 
Sólyom november 29-ére javasolt találkozót a szlovák államfőnek
Sólyom László köztársasági elnök november 29-ére javasolt informális találkozót Ivan Gasparovic szlovák államfőnek - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal. A magyar államfő azt javasolta szlovák kollégájának, hogy november 29-én találkozzanak, és a nyilvánosság előtti párbeszédet folytatva tekintsék át a szlovák-magyar kapcsolatok szélesebb összefüggéseit, a két ország viszonyát terhelő problémák gyökereit. A közlés szerint a találkozó időpontjára az utóbbi napok egyeztetései során több javaslat is felmerült, ezek azonban a szlovák félnek nem feleltek meg. A találkozó helyszínéről a diplomáciai gyakorlat szerint azt követően egyeztetnek a felek, ha az időpontban már megállapodtak.
2008.11.18. 17:45
 
 
Orbán: azonnal és drasztikusan csökkentsék a jegybanki alapkamatot
A Fidesz felszólítja a jegybankot, illetve a kormányt a jegybanki alapkamat azonnali és radikális csökkentésére - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a veszprémi és regionális hírportálnak Veszprémben. A pártelnök szerint 6 százalékos alapkamatra lenne szükség. A vehir.hu-n olvasható összefoglaló szerint a párt keddi elnökségi ülésén döntött arról, hogy a Fidesz 6 százalékos jegybanki alapkamatot javasol. Orbán Viktor szerint csak így juthatnak a vállalkozók 10-11 százalékos kamatú hitelekhez, hogy megerősítsék vállalkozásaikat, és megtarthassák a dolgozóikat.
2008.11.18. 16:44
 
 
The Washington Times: Hillary Clinton lesz a külügyminiszter
Bizonyosnak tűnik, hogy Hillary Clinton New York-i szenátor lesz az új amerikai külügyminiszter - írta a The Washington Times. Az újság emlékeztetett arra, hogy Barack Obama megválasztott elnök nem egyszer kifejtette: szándéka szerint korábbi riválisait is beemeli kormányába. Az amerikai diplomácia vezetői posztjára legesélyesebb személyek sorában emlegetik Clinton mellett John Kerryt, aki 2004-ben George Bush elnök kihívója volt, valamint Bill Richardsont, Új-Mexikó állam kormányzóját, aki az első spanyol ajkú politikusként szállt versenybe idén a demokrata elnökjelöltségéért.
2008.11.18. 16:19
 
A Fidesz több ok miatt nem szavazta meg a plafontörvényt
A Fidesz azért nem szavazta meg a plafontörvényt hétfőn a parlamentben, mert nem került bele a miniszterek felelősségére és szankcionálhatóságára vonatkozó javaslatuk, viszont benne maradt a Fidesz által rossznak tartott reáladósság-szabály, a fideszes kezdeményezésű Költségvetési Tanács pedig "felhígult" egy titkársággal -mondta Varga Mihály, az ellenzéki párt alelnöke keddi sajtótájékoztatóján. Az Országgyűlés hétfőn 214 igen szavazattal, 160 ellenében, 2 tartózkodás mellett fogadta el a takarékos állami gazdálkodásról szóló úgynevezett plafontörvényt, amelyet az SZDSZ kezdeményezett.
2008.11.18. 15:39
 
 
Több mint nyolcszázalékos vízdíjemelési javaslat Budapesten
Jövőre 8,4 százalékkal emelkedne a vízdíj annak a javaslatnak az értelmében, amellyel egyetértett a Főpolgármesteri Kabinet - tudta meg az MTI az ülés résztvevőitől. Tájékoztatásuk szerint a Fővárosi Vízművek Zrt. először 12,9 százalékos díjemelésről szóló javaslatot nyújtott be. A kabinet azonban indokolatlanul magasnak tartotta ezt, és módosítást kért. Ezután a francia-német kisebbségi tulajdonban lévő cég vezetősége 8,4 százalékos díjemelést terjesztett elő. A tarifaemelésnek része az is, hogy a jövőben a közületeknél már korábban bevezetett megoldást kiterjesztenék a lakossági fogyasztókra is, vagyis a fogyasztástól függetlenül, mérőóránként havonta 150 forintot fizetnének alapdíjként.
2008.11.18. 15:30
 
 
Minőségi édességet vásárolnak a magyarok
Évente négy kilogramm édességet fogyasztanak a magyarok fejenként, ami messze elmarad az európai hét kilogrammos átlagtól, viszont a csokoládé-nagyhatalomnak számító országokénál is magasabb a kereslet a karácsonyi figurás édességek és szaloncukrok iránt. Ezeknek az édességeknek a forgalmára jellemző, hogy viszonylag nagy mennyiségben, és rövid idő alatt kelnek el. A hungarikumnak számító szaloncukorból a karácsonyi ünnepeket megelőző 4-5 hétben háztartásonként 1,7 kilogrammot, összesen 5500 tonnányit vásárolnak a magyarok, több mint hatmilliárd forint értékben.
2008.11.18. 14:53
 
 
A Budapest Airport az amerikai járatok iránti kereslet növekedését várja
Az amerikai járatok iránti kereslet növekedését várja a ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport az Egyesült Államok vízummentességi programjától - közölte Szollár Domokos, a BA szóvivője az MTI-vel. Hozzátette: a BA azon dolgozik, hogy sűrítse a járatok számát, ennek érdekében egyebek között újabb légitársaságot próbálnak meggyőzni arról, hogy érdemes "összekötni" Budapestet az észak-amerikai városokkal. A ferihegyi repülőtéren az Egyesült Államokba induló utasok kiszolgálása nem változik jelentősen. Továbbra is minden utasnak három órával az indulás előtt célszerű kiérnie Ferihegyre, hiszen egy órával a felszállás előtt lezárják a jegykezelést.
2008.11.18. 14:50
 
 
A Milan nem adja kölcsön Sevcsenkót a Madridnak
Az AC Milan határozottan cáfolta, hogy kölcsönadná a Real Madrid labdarúgócsapatának ukrán légiósát, Andrij Sevcsenkót. A milánói alakulat honlapján közzétett nyilatkozatban a klub légből kapottnak minősítette a sajtóban megjelent értesüléseket, és leszögezte, hogy nem léptek kapcsolatba a spanyolokkal ebben az ügyben. Az ibériai sajtó a napokban arról cikkezett, hogy a térdszalag-műtéten átesett és legalább fél esztendeig harcképtelen Ruud van Nistelrooy helyére - kölcsönben - Sevcsenko érkezhet.
2008.11.18. 14:22
 
Coface: nő a válság miatt leminősített országok száma
Egyre erőteljesebben érinti Európát a globális pénzügyi válság, ami kihatással van az egyes országok hitelminősítésére - áll a Coface kedden ismertetett elemzésében. A hitelminősítéssel és hitelbiztosítással foglalkozó cég Nagy-Britannia és Írország adósosztályzatát A1-ről A2-re, Izlandét két kategóriával vitte le, A3-ra. A cég figyelő listára helyezte Olaszországot, Franciaországot és Hongkongot. Az elemzés szerint a válság leginkább az iparilag fejlett országokat érintette, az elmúlt negyedben Nyugat-Európában jelentősen nőtt a fizetésképtelenséggel kapcsolatos kockázat.
2008.11.18. 14:08
 
 
A Fidesz az állami vezetők jövedelmét a felére csökkentené
A Fidesz elnöksége azt javasolja, hogy 40-50 százalékkal csökkenjen az állami vezetők éves jövedelme, az állami cégek felügyelőbizottságait és igazgatótanácsait pedig szűkítsék háromfősre, és a tagok tiszteletdíja ne legyen több az átlagkeresetnél - jelentette be Varga Mihály, az ellenzéki párt alelnöke keddi sajtótájékoztatóján. A politikus a Fidesz elnökségi ülése után azt mondta: a bankmentőcsomag alkalmatlansága, Magyarország újabb leminősítése és az adócsökkentés elmaradása is azt támasztja alá, hogy a kormány alkalmatlan a válság kezelésére.
2008.11.18. 14:05
 
 
F1: Ecclestone eltörölné a pontrendszert, érmeket osztana helyette
Bernie Ecclestone legújabb ötlete szerint a Forma-1-es világbajnokságon eltörölnék az egyéni pontversenyt és minden viadalon érmeket kapnának a dobogósok. A vb-győztes a legtöbb aranyérmet szerzett pilóta lenne. A sorozat első számú vezetője azt szeretné, ha csak a konstruktőri versenyben maradna az eddigi pontozásos rendszer, azaz egyéniben senki sem kapna külön pontokat. Ugyanakkor a helyezéseket számon tartanák a rangsorolás miatt. Ecclestone azt reméli, így elkerülhető lesz, hogy bárki is megelégedjen egy biztos pontszerzéssel.
2008.11.18. 14:05
 
 
Izrael újra lezárta a gázai átkelőket
Zárva maradnak kedden az Izrael és a Gázai övezet közötti határátkelők a palesztinok folytatódó rakétatámadásai miatt - közölte az izraeli védelmi minisztérium. "A döntést Ehud Barak védelmi miniszter hozta meg, miután a palesztinok újabb rakétákat lőttek ki Dél-Izraelre" - mondta Peter Lerner szóvivő. Katonai források szerint a Gázai övezet felől négy rakéta csapódott be hétfőn a Negev-sivatagba, a támadásban senki sem sebesült meg. A palesztin területet ellenőrző Hamász iszlamista szervezet fegyveresei kedden aknavetőkkel lőttek izraeli tűzszerészeket, akik robbanószert kerestek a gázai övezeti határkerítés közelében. Az incidensről az izraeli hadsereg és a Hamász egyaránt beszámolt.
2008.11.18. 13:53
 
 
Az idén 1,8 százalékkal nő a GDP, 6,4 százalékos infláció mellett
A Pénzügyminisztérium a KSH harmadik negyedévi, napokban megjelent GDP gyorsbecslése után is 2008 egészére 1,8 százalékos gazdasági növekedéssel és 6,4 százalékos inflációval számol - mondta Keller László, a Pénzügyminisztérium államtitkára. A jövő évre továbbra is egy százalékos GDP-csökkenést prognosztizál a szaktárca - felelte kérdésre Keller László.
2008.11.18. 13:34
 
 
Véget ért az Air France-sztrájk
Véget ért az Air France-KLM légitársaság sztrájkja. Az előrejelzéseknek megfelelően a péntek óta a járatok közel felének törlését eredményező pilótasztrájk hétfőn éjjel véget ért, azóta valamennyi Air France-járat - több-kevesebb késéssel - közlekedik. A parlament felső háza, a szenátus pedig néhány órával később a jövő évi társadalombiztosítási törvénytervezet részeként megszavazta azt a cikkelyt, amelyet november 1-én már elfogadott a nemzetgyűlés, és amellyel 2010. január 1-től a légi irányításban dolgozók jelenleg 60 éves nyugdíjkorhatára 65 évre emelkedik.
2008.11.18. 13:10
 
 
Ölebfogyókúra-verseny
Hét kutya és egy macska indul az idei brit országos ölebfogyókúra-versenyen. Az állatok átlagosan 30 százalékkal kövérebbek a normálisnál, összesen csaknem két mázsával. 74 kilót kell leadniuk ideális súlyukhoz 100 nap alatt - ennyi ideig tart a kúra. Nem csak különleges étrenden lesznek, hanem testedzés is vár rájuk. Amelyik öleb vagy macska a leginkább csökkenti tömegét, annak gazdája hétvégi üdülést nyer - természetesen állatbarát helyre szólót. A viadalt nem kutya- vagy macskaeledelt gyártó cég szervezi, hanem egy állatbarát szervezet.
2008.11.18. 13:02
 
 
A Győri Ítélőtábla elnöke az új főbírójelölt
A Győri Ítélőtábla elnökét, Havasiné Orbán Máriát jelöli az államfő a Legfelsőbb Bíróság elnökének - értesült kedden az MTI. Sólyom László csütörtökön a Sándor-palotában mutatja be új jelöltjét a parlamenti képviselőcsoportok vezetőinek jelenlétében. Az államfőnek azért kellett ismét főbírót jelölnie, mert az Országgyűlés idén május 26-án nem választotta meg előző jelöltjét, Baka Andrást, a strasbourgi emberi jogi bíróság volt bíráját, akit előzőleg az Országos Igazságszolgáltatási Tanács sem támogatott, bár az öt táblaelnök - köztük Havasiné Orbán Mária - egységesen kiállt a főbírójelölt személye mellett.
2008.11.18. 12:42
 
 
Hibáktól hemzseg az új James Bond-film
Nemcsak attól különleges az új James Bond-film, A Quantum csendje, hogy a sorozat történetében először nem hangzik el a varázsmondat: "Nevem Bond. James Bond.", nemcsak attól, hogy Daniel Craig 007-es szuperügynöke továbbra is vitákat vált ki - egyesek szerint egyenesen Vlagyimir Putyinra hasonlít - hanem attól is, hogy hemzseg a hibáktól. A filmes bakikra szakosodott moviemistakes.com honlapon máris több oldalra rúg azoknak a bejegyzéseknek a száma, amelyek időnként kifejezetten kínos tévedésekre hívják fel a figyelmet. Mindjárt az elején például Bond Aston Martinja először ezüstösen csillog az autósüldözésben, aztán egyszer csak feketére vált a kocsi színe.
2008.11.18. 12:14
 
 
Magyar Telekom: stabil létszámgazdálkodás a következő 3-5 évben
A Magyar Telekom (MT) csoport a tervek szerint a következő 3-5 évben nem változtat lényegesen a jelenlegi 10.500 fős létszámán, mivel például a leépülő vezetékes hangszolgáltatás mellett vannak jól fejlődő szegmensek is. Példaként említette az informatika és a mobilkommunikáció területét. Somorjai Éva, a társaság humánerőforrás vezérigazgató-helyettese kedden Budapesten sajtóbeszélgetésen elmondta, hogy a társaság kultúraváltáson megy át, amit egyrészt az MT-be beolvasztott és az újonnan vásárolt társaságok miatt is el kellett kezdeni. A cél az, hogy 3-5 éven belül egy minden dolgozó által elfogadott és a hatékony munkavégzést támogató kultúra alakuljon ki.
2008.11.18. 12:06
 
 
Fodor: a válságból csak együttműködéssel lehet kijutni
A pénzügyi, gazdasági válságból az ország csak politikai párbeszéddel, együttműködéssel képes kijutni - jelentette ki Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke kedden a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) rendezvényén. A liberális párt számára a válság kezelése után az állam túlzott szerepvállalásának visszaszorítása a legsürgetőbb feladat - mondta Fodor Gábor, aki szerint a hétfőn elfogadott plafontörvény az első lépés. Az SZDSZ elnöke szerint az ország versenyképességének helyreállítása azt kívánja, hogy az állami újraelosztás a GDP 40 százalékára csökkenjen a jelenlegi 50 százalékról.
2008.11.18. 11:31
 
 
Phelpsé három "aranyszemüveg" is
Három kategóriában is első helyezettként díjazták Michael Phelpset, a pekingi olimpián nyolc aranyérmet nyert amerikai szuperúszót az Egyesült Államok hagyományos sportági ünnepén, az Arany Úszószemüveg elnevezésű ceremónián. Phelps lett az év férfiúszója, ő érdemelte ki a legjobb versenyzésért járó - a 100 m pillangó döntőjében produkált elképesztő hajráját és benyúlását méltányló - elismerést , valamint a legjobb - a 4x100 m gyorson olimpiai győztes - váltó tagjaként is kitüntették. Az év női úszója címet a kínai fővárosban hat ötkarikás érmet kiharcoló Natalie Coughlin kapta meg, az esztendő meglepetésének pedig a 200 m női mellen olimpiai bajnok Rebecca Soni teljesítményét ítélték.
2008.11.18. 11:10
 
 
Fidesz: a kormány ne merje emelni a gáz árát
A Fidesz azt üzeni a kormánynak, hogy ne merje emelni a gáz árát januártól, mert az drámai következményekkel járhat a magyar családokra nézve - mondta Fónagy János, az ellenzéki párt képviselője keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Fónagy János hangsúlyozta: ha a kisebbségi kormánynak még van befolyása és hatalma, akkor azt kellene elérnie a energiaszolgáltatóknál, hogy vegyék figyelembe a magyar családok teherbíróképességét. Kérdésre válaszolva a fideszes politikus azt mondta, a kormánynak tárgyalásokat kellene kezdeményeznie ebben az ügyben az importőrökkel vagy a forgalmazókkal.
2008.11.18. 11:08
 
 
Az évtized végére teljes körűvé válik Budapest csatornázottsága
Csaknem 35 milliárd forint EU-forrásra kíván pályázni a fővárosi önkormányzat Budapest teljes körű csatornázása és a dél-pesti regionális szennyvíztisztító megépítése érdekében - ismertette a Főpolgármesteri Kabinet keddi ülésének döntését a városháza kommunikációs igazgatója. Nyáry Krisztián tájékoztatása szerint a környezetvédelmi projekt megvalósításának több mint 63 milliárd forintos költségéből 35 százalékot finanszírozna az önkormányzat. A beruházás keretében 303 kilométer csatorna és 23 szennyvízátemelő épülne, így 2010 után 18 ezer ingatlan csatlakozhat a szennyvízhálózatra.
2008.11.18. 11:05
 
 
Bundesliga: Hajnal volt a forduló legjobbja
A szurkolók szavazatai alapján Hajnal Tamás volt a 13. forduló legjobbja a német labdarúgó-bajnokságban. A bundesliga.de honlapon meghirdetett voksoláson a Borussia Dortmund magyar válogatott középpályása, aki a Frankfurt elleni 4-0-ás győzelemből egy góllal és három gólpasszal vette ki a részét, 44 százalékkal végzett az élen. Csaknem kétszer annyian szavaztak rá, mint a második helyen zárt hoffenheimi Chinedu Obasira (23 százalék). Hajnal a forduló válogatottjába is bekerült, többek között a Bayern München francia sztárja, Franck Ribery társaságában.
2008.11.18. 10:39
 
 
Napokon belül hatályossá válhat az EU hitelről szóló megállapodás
Várhatóan napokon belül az Európai Unió képviselői is aláírják, ezt követően pedig hatályossá válik az EU Magyarországnak nyújtandó, 6,5 milliárd eurós hiteléről szóló megállapodás; Veres János pénzügyminiszter és Simor András jegybankelnök már aláírta a két dokumentumot. A PM és az MNB közös közleményben emlékeztet: a pénzügyi csomagról szóló döntést az Ecofin, az uniós pénzügyminiszterek tanácsa november 4-i ülésén hagyta jóvá. Az EU Magyarországnak ajánlott, 6,5 milliárd euró hitele része annak a stabilizációs csomagnak, amely alapján összesen 20 milliárd euró összegű forráshoz jut Magyarország.
2008.11.18. 10:09
 
 
A kenguru genetikailag közel áll az emberhez
Ausztrália jelképe, a kenguru a mai Kína területén alakulhatott ki, és meglepő módon genetikailag közel áll az emberhez - állapították meg ausztrál kutatók. A kormányzati támogatásból működő Centre of Excellence for Kangaroo Genomics (CEKG) tudósai először térképezték fel teljes egészében az erszényes emlősök teljes génállományát, és arra a meglepő eredményre jutottak, hogy az állatok meglehetősen közel állnak az emberhez. Korábbi ismereteink szerint a kenguruk és emberek legközelebbi közös őse 150 millió éve élt. Összehasonlításképpen: az egér és az ember közös elődje 70 millió éves.
2008.11.18. 09:54
 
 
Hamilton a pályakerékpáros Hoy ellen
A Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton és a háromszoros olimpiai bajnok pályakerékpáros Chris Hoy különversenye vezeti fel december 14-én a Bajnokok Futama elnevezésű gálát, a londoni Wembley Stadionban. A McLaren 23 éves pilótája egy Mercedes személyautóval, míg Hoy kerékpárral indul az aréna körül kialakított pályán. A pekingi játékokon sprintben, keirinben és csapat sprintben is győztes kerekes nem lát sok esélyt a győzelemre, de biztos benne, a szervezők kitalálnak valamit, hogy élvezetes és látványos csatát hozzon a kerékpár küzdelme az autó ellen.
2008.11.18. 09:51
 
 
A reálkeresetek 0,5 százalékkal nőttek az idén
A reálkeresetek 0,5 százalékkal nőttek az idén az első kilenc hónapban - a fogyasztóiár-index 6,7 százalékos növekedése mellett - az előző év azonos időszakához viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal kedden. Január-szeptemberben a bruttó átlagkeresetek összességében 8 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 7,2 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. Az idén, a január-augusztusi időszakban a reálkeresetek 0,3 százalékkal emelkedtek, míg tavaly az első kilenc hónapban 5,6 százalékkal csökkentek az előző év azonos időszakához viszonyítva.
2008.11.18. 09:04
 
 
Vegyes az összkép az uniós országok adóváltoztatásaiban
Az Európai Unió tagországai vegyes összképet mutatnak, ha egyenként szemügyre vesszük, mennyire törekednek az adószabályok módosításával is reagálni a nemzetközi pénzügyi - és a kibontakozóban levő reálgazdasági - válságra. Magának az uniós bürokráciának nincs egységes "javallata" e tekintetben, minden tagállam saját belátása szerint lép vagy nem lép. Az Európai Bizottság szakapparátusának - korántsem teljes körre kiterjedő - kimutatásai szerint Ausztriában a pártok között már megszületett a megállapodás a jövedelemadó mérsékléséről - úgynevezett családi adóhitel formájában -, de a bevezetéssel meg kell várni a december végén hivatalba lépő új kormányt.
2008.11.18. 09:03
 
 
Elkészültek az SZDSZ költségvetési javaslatai
Az SZDSZ mintegy kéttucatnyi módosító indítványt fog a parlament elé terjeszteni, ezek mintegy 130 milliárd forinttal csökkentik a kiadásokat - derül ki Kóka Jánosnak, az SZDSZ parlamenti frakcióvezetőjének MTI-hez kedden eljuttatott közleményéből. Az SZDSZ néhány esetben javasolja a költségvetési irányszámok emelését is, így a csomag 2009-ben összességében 75 milliárd forinttal mérsékli a költségvetés kiadási oldalát. A módosítások előkészítésénél a takarékosság, a méltányosság és a célszerűség elveit alkalmazta, fűnyíróelv helyett minőségi változtatásra törekedett - áll a dokumentumban. Az SZDSZ megerősíti, hogy célja az euró 2012-es bevezetése.
2008.11.18. 09:00
 
 
Csordultig magyar: 2009-es magyar kulturális évad Amerikában
Csordultig magyar (Extremely Hungary) címmel rendezik meg 2009-ben New Yorkban és Washingtonban a magyar kulturális évadot, amelynek az a célja, hogy bemutassa a kortárs magyar művészetet, illetve annak az amerikai kultúrára tett hatását - közölte a főszervező New York-i Magyar Kulturális Intézet. Az amerikai nagyközönségnek soha nem látott lehetősége lesz megismerkedni a kortárs magyar kultúrával; az irodalom, a vizuális és az előadóművészetek sokszínű képviselői a két város vezető kulturális intézményeiben kapnak teret a bemutatkozásra - olvasható az intézet ismertetőjében.
2008.11.18. 08:50
 
 
Gere Attila az Év borásza nemzetközi díj jelöltjei között
Gere Attila villányi borász bekerült a német Wein Gourmet Magazin Év borásza nemzetközi díjának jelöltjei közé, győztest jövő tavasszal hirdetnek - erősítette meg a termelő a rangos borászati, gasztronómiai kiadvány internetes oldalán olvasható hírt az MTI-nek hétfőn. A Wine Awards 2009 díjakat március 28-án adják át a németországi Bergisch Gladbachban, s az ünnepségre meghívták a magyar borászt is. A díjnak, amelyet hetedik alkalommal ítélnek oda, először van magyar jelöltje Gere Attila személyében.
2008.11.18. 08:24
 
 
Szexvédő párt alakul Ausztráliában
Új politikai párt, az Ausztrál Párt a Szexért (ASP) fogja védelmezni az ausztrál társadalomban a szexet. Az ASP, amelyek aktivistái között vannak az ország szexiparának tagjai, síkra száll azért, hogy megszülessen a szexuális nevelés tanterve, és oktassák az iskolákban ezt a tantárgyat. A kedden megnyílt melbourne-i erotikavásáron, a Sexpón mutatják be hivatalosan az új csoportosulást, amely küzdeni fog a cenzúra ellen, a homoszexuális házasság törvényesítéséért és a szexszel kapcsolatos internetes oldalakra a kormány által javasolt cyberszűrők megszüntetéséért.
2008.11.18. 08:20
 
 
Népszava: Megtámadja a médiatörvény szakanyagát az MSZP elnöksége
Nem támogatja az MSZP elnöksége az öt párt szakértői által készítetett új médiatörvény szakmai anyagát - értesült a Népszava. A lap keddi számában közölt információk szerint a szocialista vezetők kedd esti ülésükön úgy fognak határozni, hogy még módosításokkal sem engedik benyújtani a parlamentnek a munkaanyagot. A lap úgy tudja alkotmányossági aggályok is felmerültek a szöveggel kapcsolatban. Ugyanakkor a lap szerint az MSZP elnöksége más problémákat is lát a javaslatban. Az szerintük a média kézi vezérlését jelentené a médiahatóság által.
2008.11.18. 08:05
 
 
Napi Gazdaság: háziasszonyok vették meg az OTP hét százalékát?
Akár az OTP Bank részvényeinek hét százaléka is a részvénypiacra most először belépő magyar kisbefektetőkhöz került az elmúlt hetekben - írja a Napi Gazdaság név nélkül nyilatkozó brókerekre hivatkozva. A brókerzsargonban ezt úgy nevezik: háziasszonyok veszik a papírokat. A lap keddi számában megjelent írás emlékeztet arra, hogy ez a jelenség a klasszikus tőzsdei mondás szerint egy hossz végét jelzi. Az OTP-nél viszont a jelentős áresés váltotta ki ezt a folyamatot, a brókerek ezt azzal magyarázták, hogy a média egy héten keresztül arról írt: milyen olcsó a papír.
2008.11.18. 07:30
 
 
IMF: a magyar gazdaság lassan fog felépülni a recesszióból
Magyarország csak lassan fog felépülni a recesszióból jövőre a Nemzetközi Valutaalap (IMF) várakozása szerint; az IMF azonban úgy látja, hogy a folyó fizetési mérleg hiánya meredeken csökken. A washingtoni székhelyű nemzetközi pénzintézet hétfőn tette közzé a Magyarország számára megnyitott készenléti hitelkerettel kapcsolatos saját szakértői jelentését (staff report) a szervezet honlapján. A Valutaalap helyzetértékelése szerint a magyar gazdaság 2009-ben 1 százalékkal fog zsugorodni, 2010-ben pedig csak 0,6 százalékkal fog növekedni.
2008.11.18. 07:10
 
 
Minimális veszteség a Molnál a III. negyedévben
A Mol Nyrt. az elemzői várakozásoktól némileg elmaradó nettó eredményt ért el, a harmadik negyedéves teljesítménye 300 millió forintos veszteséget mutat, szemben a tavaly ilyenkori 59,5 milliárd forintos nyereséggel, azonban a háromnegyedéves 174,3 milliárd forintos nettó eredmény még mindig 32 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál. A Mol kedden közzétett, IFRS (Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok) szerinti gyorsjelentése szerint csoport üzleti eredménye speciális tételek nélkül 42,4 milliárd forint volt a harmadik negyedévben 46 százalékkal kevesebb, mint egy éve.
2008.11.18. 07:03
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234[2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista