2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Régi-új vezérkar a hosszútávúszóknál
Az új olimpiai ciklusra is az eddigi elnök, Szabó Zoltán vezetésével készülnek a hazai hosszútávúszók, akiknél azért akadnak változások az irányításban - tudatta az önállósodott "vizes" szövetség vasárnap az MTI-vel. A Magyar Hosszútávúszó Szövetség újjáválasztott elnöksége "erős emberrel" erősített, a volt súlyemelőelnök Dolovai Tamás lett ugyanis az általános alelnök, míg a szakmai munkát alelnökként Fodor Szabolcs felügyeli. A testület Dolovait bízta meg azzal, hogy a Magyar Olimpiai Bizottságban a hosszútávúszást képviselje. Németh Zsolt főtitkári megbízatását egy újabb ciklusra meghosszabbították.
2008.11.30. 09:52
 
 
Szabadon engedik az űrcsótányokat
A világűrből megtért csótányok több száz utódát engedik szabadon hamarosan Voronyezs közelében. A minap ugyanis befejeződött az a kísérlet, amelyet a voronyezsi egyetem biológia és ökológia szakán a kutatók és a diákok végeztek vörös csótányokkal azt vizsgálva, milyen hatással van a súlytalanság a rovarok embrionális fejlődésére és szaporodási képességeire. Az űrcsótányokat úgy fogdosták össze a kollégiumi konyhákban, s közülük 54 a Foton-M3 laboratórium fedélzetén 12 napot töltött a világűrben a súlytalanság állapotában. A Földre való visszatérésük után a Vera, Nagyezsda és Ljubov - Hit, Remény és Szeretet - nevű nőstények utódokat hoztak a világra.
2008.11.30. 09:31
 
 
Fontos változások a polgári eljárásban január elsejétől
A polgári perrendtartásban jelentős változások lesznek jövő év január 1-jén, ezért a régi pertaktika ügyfélnek és jogi képviselőnek egyaránt kellemetlen meglepetéseket okozhat - hívja fel a figyelmet a PricewaterhouseCoopers (PwC) adó- és jogi hírlevelében. Az egyik főbb változás az, hogy a gazdálkodó szervezetek egymás közötti jogvitáiban a keresetlevél benyújtása előtt a feleknek meg kell kísérelniük a jogvita peren kívüli elintézését. Ha a felek a közöttük felmerült véleményeltérésről közös jegyzőkönyvet készítenek, ez az eljárás mellőzhető.
2008.11.30. 09:15
 
 
Segélypapucsprogram részeg nőknek
Papucsokkal segítik egy brit városban a részeg nők hazajutását a rendőrök december elejétől. Ebben a hónapban egymást érik a vállalati tivornyák, amelyekre tűsarkú cipőkben érkeznek a hölgyek - és zömmel józanul. Hazafelé viszont nem józanul indulnak, de továbbra is tűsarkú cipőben, ami nagy esésekhez vagy mezítlábas kutyagoláshoz vezet. Torbey városa ezért uniszex gumipapucsok osztogatásával megy a probléma elébe. A program része egy 30 ezer fontos - csaknem 10 millió forintos - intézkedéscsomagnak, amely egyebek közt ingyenes óvszerekkel segíti a biztonságos szexet.
2008.11.30. 09:09
 
 
Óvatosságra int a katasztrófavédelem az adventi gyertyagyújtás kapcsán
Az adventi időszak beköszöntével, a karácsony és a szilveszter közeledtével az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az ekkor jellemző veszélyekre, így a gyertyagyújtással összefüggő tűzesetek megelőzésére hívta fel a figyelmet. Advent idején a felügyelet nélkül hagyott, lánggal égő gyertya, az irodában vagy lakásban hagyott adventi koszorú tüzet okozhat, ha a gyertya eldől, vagy meggyújtja a közelében lévő éghető anyagokat - mondta Dobson Tibor, az OKF szóvivője az MTI-nek annak kapcsán, hogy a keresztény hagyományok szerint most vasárnap gyújtják meg az adventi koszorú első gyertyáját.
2008.11.30. 09:05
 
 
Megszűnik a 40 kilométeres sebességkorlátozás Hévízen
Vasárnap megszűnik az eddigi, a város teljes területére kiterjedő 40 kilométeres sebességkorlátozás Hévízen. A kisvárosban négy évvel ezelőtt helyezték ki a bevezető utak mellett a valamennyi utcára érvényes, korlátozó táblákat, miután a gyógyfürdőhöz vezető zebrán egy gyorshajtó halálra gázolt egy idős házaspárt. Akkor aláírásgyűjtés is kezdődött a száguldozók megfékezésére, majd a város képviselői egyhangúlag megszavazták az általános sebességkorlátozást - idézte fel az előzményeket az MTI-nek a közbiztonsági bizottság elnöke.
2008.11.30. 08:59
 
 
December 1-je az eva bejelentkezés kezdete
Akik 2009-re az egyszerűsített vállalkozói adót (eva) szeretnék választani, december 1-jétől december 20-ig jelenthetik be választásukat az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) székhely szerint illetékes regionális igazgatóságain. Akik már az idén is az eva szerint adóznak, azoknak nem kell újra bejelentkezniük. Az eva törvény hatálya alá új adózóként az egyéni vállalkozók, a korlátolt felelősségű társaságok, a szövetkezetek, a lakásszövetkezetek, a végrehajtói irodák, az ügyvédi irodák, a közjegyzői irodák, a szabadalmi ügyvivői irodák, az erdő-birtokossági társulatok, a betéti társaságok és a közkereseti társaságok jelentkezhetnek be.
2008.11.30. 08:51
 
 
Labdarúgás: Shearer egyelőre nem akar edző lenni a Newcastle-nél
Alan Shearer, a Newcastle United korábbi labdarúgója nem élt a felkínált lehetőséggel, így egyelőre nem csatlakozik Joe Kinnear edzői stábjához volt csapata élén. "Mondtam neki, bármikor jöhet és foglalkozhat a csatárokkal, de ő úgy reagált, hogy még nem áll készen a feladatra" - közölte Kinnear. A vezetőedzőt pénteken erősítette meg posztján az idény végéig a tulajdonos Mike Ashley. Kinnear szeptember 26-án váltotta a kispadon a rossz szereplés miatt szeptember 4-én lemondott Kevin Keegant. A csapat akkor, öt fordulót követően a 19. helyen állt, de azóta sem javult sokat a helyzet, a hétvégi 15. forduló előtt ugyanis még mindig csupán 18. volt a tabellán az együttes.
2008.11.30. 08:47
 
 
Hétfőn jelöli Hillary Clintont külügyminiszterének Obama
Hétfőn hivatalosan is bejelenti Barack Obama, az Egyesült Államok leendő elnöke, hogy Hillary Clinton szenátort kérte fel a külügyminiszteri posztra - közölték vasárnap demokrata párti tisztségviselők. A nevük elhallgatását kérő források szerint Obama a nemzetbiztonsági kabinet tagjai sorában, egy chicagói sajtóértekezleten nevezi meg volt vetélytársát, Clintont leendő külügyminisztereként. A volt First Lady, Bill Clinton volt elnök felesége a demokrata párti elnökjelöltségért folytatott küzdelemben Barack Obama ellenfele volt. Először november közepén láttak napvilágot nem hivatalos értesülések arról, hogy ő a külügyi tárca várományosa.
2008.11.30. 08:40
 
 
Mintegy száz magyar fordult Thaiföldön a nagykövetséghez
Valamivel több, mint száz olyan magyar fordult a thaiföldi magyar nagykövetséghez, akinek a hazautazását érinti a bangkoki repülőterek lezárása - mondta el Balogh András nagykövet vasárnap az MTI érdeklődésére. A nagykövetségnek nem áll rendelkezésére adat arról, hogy összesen hány magyar állampolgár elutazását késlelteti a bangkoki repülőterek zárlata. "Legfeljebb néhány száz" lehet a számuk - mondta telefonon Balogh András. Nem fenyegeti közvetlen veszély a magyar állampolgárokat - hangsúlyozta a diplomata. A nagykövet mindamellett óvatosságra inti a Thaiföldön tartózkodókat vagy odaindulókat, megítélése szerint romlik a helyzet a délkelet-ázsiai országban.
2008.11.30. 08:21
 
 
Mintegy nyolcvan delfin sodródott partra Tasmaniában
Mintegy nyolcvan delfin sodródott partra vasárnap Tasmania partvidékén. A hosszúszárnyú gömbölyűfejű delfinek (Globicephala melas) egy sziklás partszakaszon vetődtek ki a szárazra, az Ausztráliához tartozó sziget északnyugati részén. A nagy testű tengeri emlősöket a levegőből vették észre. Vadvédelmi szakemberek azonnal a helyszínre indultak, de a légi felvételekből arra lehet következtetni, hogy sok elpusztult, ahogy a sziklákhoz csapódtak a hullámverésben. "Az ütésektől, amit ki kell állniuk a sziklák és a hullámverés miatt, sokkal rövidebb idő alatt kimúlhatnak, mint ha homokos partra sodródtak volna ki" - mondta Rosemary Gales, a tasmaniai nemzeti parki és vadvédelmi felügyelet munkatársa.
2008.11.30. 08:18
 
 
A mumbai terrortámadások miatt benyújtotta lemondását az indiai belügyminiszter
A közel kétszáz halálos áldozattal járó mumbai (bombayi) terrortámadások miatt benyújtotta lemondását vasárnap az indiai belügyminiszter - közölték kormányzati források. A tájékoztatás szerint Sivradzs Patil jelezte, hogy erkölcsi felelősséget vállal a történtekért. A jelenleg Indonéziában tartózkodó Pratibha Patil államfő az NDTV televízió vasárnapi jelentése szerint elfogadta a lemondást. A minisztert a sajtóban leginkább azért érték bírálatok, mert nem tudta szavatolni a belbiztonságot, csődöt mondott a hírszerzés, valamint a belbiztonsági erők későn reagáltak a két legismertebb indiai luxushotelben és az ország pénzügyi központjának tekintett Mumbai más helyszínein végrehajtott terrortámadásokra.
2008.11.30. 08:02
 
 
Primera División: a Getafe legyőzte a Real Madridot
A Getafe hazai pályán két góllal nyert a Real Madrid ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában. A vendéglátók - akik az előző fordulóban a Barcelona otthonában szereztek egy pontot - kis szerencsével nagyobb különbséggel is nyerhettek volna. Eredmény: Getafe-Real Madrid 3-1 (1-0). Gól: Albin (3., 20.), Uche (82.), illetve Saviola (55.).
2008.11.29. 22:05
 
 
Szabó István díjat kapott a 10. nemzetközi filmfesztiválon Pozsonyban
Szabó István Oscar-díjas magyar filmrendező szombaton este Pozsonyban átvette a 10. nemzetközi filmfesztivál különdíját. A kitüntetést a fesztivál rendezőbizottsága ajándékozta neki a világ filmművészetéhez való rendkívüli hozzájárulásának elismeréseként. "Mi, a szervezők annak mérlegelésekor, hogy kit hívjunk meg a filmhírességek közül, gyakran megfeledkezünk arról, hogy itt a szomszédságunkban egy olyan rendkívüli alkotó él, mint Szabó István, a világ filmművészetének megkerülhetetlen egyénisége, akinek varázsa ma is élő" - jelentette ki Peter Nágel, a fesztivál programigazgatója a díj átadásakor.
2008.11.29. 22:00
 
Moshi, az interaktív vekker
Interaktív vekkerrel kedveskedett a vásárlóknak egy amerikai cég. A Moshi elnevezésű intelligens ébresztőórát, amely képes válaszolni gazdája kérdéseire, 50 dollárért (több mint tízezer forint) kínálja az SNS International cég. Az ébresztőóra aktiválásához tulajdonosának illően illik köszönteni vekkerét. A berendezés ugyanis a Hello, Moshi üdvözlés után kapcsol be és Command Please, azaz Kérem az utasításokat szavakkal válaszol. A készülék a pontos időn kívül tájékoztatja gazdáját a szoba hőmérsékletéről, a dátumról, a pontos időről, s egy sor más dologról. Szóbeli utasítással lehet egyébként beállítani az óra mutatóit, az ébresztés idejét, valamint kiválasztani a három lehetséges csengőhang közül a legszimpatikusabbat.
2008.11.29. 21:18
 
 
Bush az Egyesült Államok támogatását ajánlotta fel Indiának
George Bush amerikai elnök szombaton az Egyesült Államok részvétéről biztosította Indiát a mumbai merényletek miatt, és felajánlotta támogatását az események kivizsgálásában. "Nem a terroré lesz az utolsó szó" - mondta az elnök a Fehér Ház kertjében, ahová Camp Davidből érkezett helikopteren. Bush közölte, hogy szombaton megbeszélte az ügyet külügyminiszterével, a nemzetbiztonsági stábbal és videokonferencia révén másokkal, köztük Indiában szolgáló amerikai diplomatákkal. "Az Egyesült Államok teljes támogatását ígérjük, midőn India kivizsgálja a támadást, az igazságszolgáltatás elé viszi a bűnösöket, fenntartván demokratikus életformáját" - mondta az elnök, miután kiszállt a gépből.
2008.11.29. 20:35
 
Megkezdődött az állatok behajtása a Hortobágyon
A hortobágyi kilenclyukú hídon szombaton áthajtották az állatokat, ezzel megkezdődött a jószágok karácsonyig tartó telelőkbe terelése. Gencsi Zoltán, a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Kht. igazgatója az MTI tudósítójának elmondta: régi hagyományokat élesztettek újjá az immár negyedik éve megrendezésre kerülő hortobágyi adventtel, amikor megkezdik az állatok téli behajtását. A hagyományoknak megfelelően a pásztorok ezúttal adnak számot a szürkegulya, a ménes, a rackanyáj állapotáról, arról, mennyi a tavasszal kihajtott és most beterelt állomány, hány állat pusztult, vagy bitangolt el a legeltetési időszakban.
2008.11.29. 19:46
 
Egy merénylet több tucat embert megsebesített Bangkokban
Gránát robbant szombaton este Bangkokban, a thaiföldi miniszterelnöki hivatalnál, és több tucat kormányellenes tüntetőt megsebesített - közölte a tüntetők szóvivője. A gránát egy tribün közelében robbant fel, amelyet a tüntetők emeltek a kormányzati központ előtt. A merénylőről egyelőre semmit sem tudni. Az épületet a Népi Szövetség a Demokráciáért (PAD) nevű ellenzéki pártszövetség augusztus óta elfoglalva tartja. A szombati merénylet sérültjeit kórházba szállították.
2008.11.29. 19:40
 
 
Vízilabda Magyar Kupa: Vasas-Eger döntő lesz a férfiaknál
A Vasas lesz az Eger ellenfele a vasárnapi döntőben a férfi vízilabda Magyar Kupában. A második elődöntős összecsapáson nagyot küzdött a Domino-Honvéd, négygólos hátrányból egyenlített, kiharcolva a hosszabbítást, a ráadásban azonban két Vasas-találatra már csak eggyel tudott válaszolni. Magyar Kupa, elődöntő: TEVA-VasasPlaket - Domino Honvéd 10-9 (3-2, 2-1, 2-0, 1-5, 1-0, 1-1). A hazai közönség előtt szereplő Eger jutott be elsőként a vasárnapi döntőbe a férfi vízilabda Magyar Kupában. A férfiak első elődöntős összecsapásán a házigazdák a játék minden elemében felülmúlták az újpestieket, és 13-6-ra diadalmaskodtak. Eredmény: ZF-Eger - Uniqua-UTE 13-6 (3-1, 4-2, 2-1, 4-2).
2008.11.29. 19:32
 
 
Nem csökkenti a kőolaj kitermelést az OPEC
Változatlan, napi 27,3 millió hordós szinten hagyta a kőolajtermelést az exportáló országok szövetségének szombati, rendkívüli kairói ülése. A kitermelést október végén napi 1,5 millió hordóval már csökkentették, de a nyersanyag ára tovább esik, ami gondokat okoz a termelők költségvetésében. Az OPEC olajügyi miniszterei abban állapodtak meg, hogy a december 17-ére kitűzött következő tanácskozásig figyelemmel kísérik a piaci fejleményeket. Döntöttek arról is, hogy az algériai tanácskozásra meghívják Oroszország képviselőjét, noha az ország nem OPEC-tag. A meghívást főként Venezuela és Irán szorgalmazta az olajár fenntartását célzó nagyobb együttműködés érdekében.
2008.11.29. 18:10
 
 
Bundesliga: Huszti gólpasszal segítette győzelemhez a Hannovert
Huszti Szabolcs egy gólpasszal járult hozzá a Hannover 3-2-es sikeréhez a Karlsruhe ellen a német labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. A magyar válogatott futballista végigjátszotta a találkozót. A listavezető Hoffenheim magabiztosan nyert otthon a Bielefeld ellen, Lőw Zsolt nem lépett pályára a vendéglátóknál. Eredmények: Werder Bremen-Eintracht Frankfurt 5-0, Bayer Leverkusen-Bayern München 0-2, Hannover 96-Karlsruhe 3-2, Borussia Mönchengladbach-Energie Cottbus 1-3, 1899 Hoffenheim-Arminia Bielefeld 3-0.
2008.11.29. 17:51
 
 
Az FKNP megvonta bizalmát Lengyel Zoltántól
A Független Kisgazda-, Nemzeti Egységpárt (FKNP) megvonta bizalmát Lengyel Zoltán országgyűlési képviselőtől és felkérte, hogy lépjen ki a pártból, az országos elnökség erről szombati rendkívüli ülésén döntött. Molnár László országos elnök az MTI-nek elmondta: az ülésen 4:1 arányú határozat alapján vonták meg a bizalmat Lengyel Zoltántól. "Lengyel Zoltán politikai tevékenysége és magatartása az FKNP számára vállalhatatlan" - fogalmazott az országos elnök. Ezért felszólítják az országgyűlési képviselőt, hogy a párt jelvényét ne használja és tartózkodjék mindenfajta nyilatkozat megtételétől a Független Kisgazda-, Nemzeti Egységpárt nevében. Egyúttal az országos elnökség felkéri őt, hogy lépjen ki a párt tagjainak sorából.
2008.11.29. 17:40
 
 
Megkezdték a karácsonyfának való fenyők vágását és szállítását Zalában
Megkezdték a karácsonyfának való fenyők vágását és szállítását a dél-zalai Surd és Nemespátró magángazdái, akik az ország piacainak többségére, de külföldre is szállítanak fenyőfáikból. Pontos adatok nincsenek arról, hogy a téli ünnepek idején az otthonokban felállított fák mekkora hányadát termelik Zalában, de az MTI-nek szombaton nyilatkozó helyi gazdák több évtizedes értékesítési tapasztalatai alapján úgy becsülik, hogy a két település környékéről származik az ország karácsonyfáinak 60-80 százaléka.
2008.11.29. 17:33
 
 
Az SZDSZ üdvözli a Reformszövetség létrehozását
Az SZDSZ üdvözli a Reformszövetség létrehozását, mert az ország jelenlegi helyzetében széles körű összefogásra van szükség az elengedhetetlen változásokhoz - mondta szombaton Fodor Gábor az MTI-nek. A liberálisok elnöke hozzátette: pártjuk évek óta hangsúlyozza a változások szükségességét. A kormánykoalícióból is azért léptek ki, mert a szocialista párt nem akart változtatni. Fodor kijelentette, hogy a Szabad Demokraták Szövetsége várja a testület javaslatait, amelyek megvalósításához partnerséget ajánl. Megjegyezte, hogy ő maga is szeretné megkeresni a szövetséget, mert véleménye szerint szükség van az együttgondolkodásra és feltehetően a testület is kíváncsi az SZDSZ javaslataira.
2008.11.29. 16:34
 
 
Labdarúgó Ligakupa: gólgazdag mérkőzések
A Fehérvár nyolc gólt rúgott a Baktalórántházának, a Győr hatot a Budaörsnek, a Diósgyőr pedig ötöt a Bőcsnek a labdarúgó Ligakupa hetedik fordulójában. A DVTK-Bőcs mérkőzés félórás csúszással kezdődött, mert a hazai játékosok - amint azt a vendéglátó klub honlapja írta - figyelemfelkeltésként később vonultak ki a pályára, ezzel emlékeztetve az érintetteket a feléjük fennálló tartozásra. Eredmények, 7. forduló: A csoport: Diósgyőr-Bőcs 5-0. B csoport: Siófok-MTK Budapest 1-2, Győr-Budaörs 6-0, Pápa-Szombathely 0-2. C csoport: Kaposvár-Dunaújváros 2-2 ZTE-PMFC 0-0. D csoport: Kecskemét - REAC 2-2, Fehérvár-Baktalórántháza 8-0.
2008.11.29. 16:04
 
Havas szezonnyitó hétvége a Bánkúti Síközpontban
Több mint 25 centiméteres hó fedi a bánkúti sípályákat az idei síszezon első hétvégéjén. Szombaton kora délutánig intenzíven havazott a bükki síparadicsomban, Bánkúton 10 centiméter friss hó esett, hólánc használata nélkül nehéz a feljutás, egyelőre két sífelvonó működik - mondták el a Bánkúti Síközpont információs szolgálatán az MTI-nek. Csütörtök óta a bálványi pályákon lévő két felvonó működik, és a hétvégén is ezek üzemelnek. Októberben és novemberben egy-egy szélvihar jószerivel valamennyi sípályát, illetve felvonót megrongálta, azóta a helyreállítás folyamatosan tart, kivéve a hétvégén.
2008.11.29. 15:25
 
 
Óvatosságra inti a Thaiföldön tartózkodó magyarokat a nagykövet
Óvatosságra inti a Thaiföldön tartózkodó magyarokat, vagy odaindulókat a bangkoki magyar nagykövet, aki szerint romlik a helyzet a délkelet-ázsiai országban - mondta Szelestey Lajos külügyi szóvivő az MTI-nek szombaton. Hozzátette: az Egyesült Államok és Nagy-Britannia már nem javasolja úti célnak Thaiföldet, Balogh András bangkoki magyar nagykövet azonban ezt a minősítést még nem tartja indokoltnak, de azt javasolja, hogy különösen a három déli tartományt és a kambodzsai határszakaszt, ahol lövöldözések is voltak kerüljék el a turisták. Thaiföld ennek ellenére biztonságos ország, a megmozdulások nem az idegenek ellen irányulnak, szemben az Indiában történtekkel.
2008.11.29. 15:15
 
 
Brit lapértesülés szerint C. Ronaldo kapja az Aranylabdát
Brit sajtóértesülés szerint Cristiano Ronaldo, a Mnchester United portugál légiósa nyeri el az idén a legjobb Európában játszó labdarúgónak járó Aranylabdát. A The Sun című lap úgy tudja, hogy a France Football fotósai már elutaztak Angliába, hogy elkészítsék a hagyományos képsorozatot a játékosról. A 23 esztendős támadónak meghatározó szerepe volt abban, hogy a Manchester United diadalmaskodjék a Premier League-ben és a Bajnokok Ligájában. Ronaldónak jó esélye van arra, hogy duplázzon és elnyerje a FIFA Év játékosa-címet is. A France Football magazin által szervezett szavazás után az Aranylabdát kedden adják át, a FIFA-gálára pedig január 12-én kerül sor.
2008.11.29. 14:50
 
 
Petíciót adtak át a közszolgálati szakszervezetek a kormánynak
A közszolgálatban dolgozók életminőségét rontó, megélhetési feltételeit veszélyeztető állami-kormányzati intézkedés-tervezetek elleni petíciót adott át egy 23 fős szakszervezeti delegáció a Miniszterelnöki Hivatal államtitkárának szombaton Budapesten. Az átadást megelőző, mintegy 30 szakszervezet által rendezett közszolgálati demonstráción több ezer ember vett részt a Kossuth téren. "Elfogadhatatlan, hogy elvegyék a 13. havi illetményünket, amely nem jutalom, nem prémium, hanem a törvények rendelkezései szerint a közszolgálati bérrendszerek, a munkavállalók éves keresetének szerves része" - tartalmazza a kormánynak címzett petíció.
2008.11.29. 14:15
 
 
Slota: az SNS semmilyen módosítást nem támogat az oktatásügyi törvényben
A Szlovák Nemzeti Párt elnöksége (SNS) azt javasolja a párt parlamenti képviselőinek, hogy szavazáskor semmilyen módosítást ne támogassanak az oktatásügyi törvényben, beleértve a földrajzi megnevezések kisebbségi nyelvű használatára vonatkozó beterjesztést is - jelentette ki Ján Slota, az SNS elnöke a párt vezetőségi ülése után szombaton Aranyosmaróton (Zlaté Moravce). A nemzeti párt elnöksége ugyanakkor támogatásáról biztosította Ján Mikolaj oktatásügyi minisztert, aki az oktatásügyi törvény módosítását határozottan elutasítja.
2008.11.29. 13:49
 
 
Megérkeztek a demonstrálók a Kossuth térre
Nem sokkal egy óra előtt kezdett már megtelni a Kossuth tér; a közszolgálati szakszervezetek demonstrációjára folyamatosan érkeznek a gyülekezési helyszínekről az emberek. A résztvevők a kormány közszférát érintő, tervezett megszorító intézkedései ellen tiltakoznak. A rendezvény hivatalos kezdése előtt nem sokkal teljesen megtelt a Parlament előtti parkoló területe, illetve kezd megtelni a két oldalán lévő füves terület, valamint az úttest is. A résztvevők több ezren vannak. A legtöbb demonstráló a szakszervezetek zászlajával érkezett, de néhány nemzeti színű lobogó is látható a tömegben.
2008.11.29. 13:30
 
 
Megkezdődött a demonstráció a közszférát érintő megszorítások ellen
Mintegy harminc szakszervezet vesz részt azon a demonstráción, amelyet szombaton tartanak a kormány közszférát érintő, tervezett megszorító intézkedései ellen Budapesten: a résztvevők öt helyszínen gyülekeztek délelőtt, ahonnét mindannyian a Kossuth térre vonulnak. A Hősök terén a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége gyülekezett, köztük katonák, büntetés-végrehajtási dolgozók, rendőrök, tűzoltók, de jelen voltak a polgári védelem, sőt a Nemzetbiztonsági Hivatal érdekképviselői is. A Hősök terén a rendvédelmi dolgozók többsége egyenruhában sorakozott fel, a havas eső ellenére több ezren nem sokkal 11 óra után indultak innen útnak a Kossuth térre.
2008.11.29. 11:55
 
 
Szávay Ágnes 3 hétig Floridában készül a jövő évi versenyekre
Szávay Ágnes hétfőn indul Floridába, a világranglistán 28. magyar játékos három hétig készül a jövő esztendő versenyeire a saddlebrooki teniszcentrumban. A menedzsmenttől származó információk szerint Szávay, edzője Kuhárszky Zoltán társaságában utazik a tengerentúlra. A világhírű saddlebrooki teniszcentrumban minden adott a jó felkészüléshez, megtalálhatóak a füves-, a kemény- és a salakborítású pályák is, ráadásul több ismert teniszező itt készül a következő idényre; ott lesz többek között az amerikai James Blake és Andy Roddick. Szávay, aki december 29-én ünnepli huszadik születésnapját, az ünnepek előtt érkezik vissza Budapestre, majd az újév elején indul Hongkongba, ahol egy bemutató tornán indul.
2008.11.29. 11:40
 
 
Fidesz: a kormány szembe megy az EU ajánlásokkal
A Fidesz szerint a kormány válságkezelő programja alkalmatlan a kialakult gazdasági helyzet kezelésére, a kormány szembe megy az EU ajánlásokkal; erről az ellenzéki párt alelnöke beszélt szombaton Budapesten. A 2009-es költségvetésből hiányoznak azok az elemek, amelyek alkalmasak lennének a mára kialakult gazdasági helyzet kezelésére, s amely eszközöket az EU Bizottság is kívánatosnak tart a válság megoldására - mondta Pelczné Gáll Ildikó sajtótájékoztatón. Közölte: a költségvetésben nincs szó adócsökkentésről, elmarad a beruházások élénkítése, a kormány nem tervezi a meglévő munkahelyek megtartását, újak létrehozását sem.
2008.11.29. 11:30
 
 
Leomlott egy épület homlokzata az Üllői úton: egy ember meghalt
Járókelő halt meg szombaton délelőtt, amikor leomlott a Bólyai János Katonai Műszaki Főiskola bontás alatt álló, Üllői úti épületének homlokzata, más nem sérült meg a balesetben. Az MTI tudósítója a helyszínen úgy értesült, hogy a három napja bontás alatt álló épületen dolgozó munkások jelezték a tűzoltóknak, hogy valószínűleg egy ember maradt a romok alatt. A helyszínre több tűzoltó és mentőautó érkezett, a területet keresőkutyákkal vizsgálták, további esetleges áldozatokat, sérültek után kutatva. A keresést valamivel dél után fejezték be, a balesetben, a felismerhetetlenségig összeroncsolódott férfin kívül más nem sérült meg - mondta el Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.11.29. 11:11
 
 
Szonda Ipsos: egyre kritikusabban értékelik a kormányt és az ellenzéket is az emberek
Az emberek rosszkedve nemcsak a gazdasági nehézségek okozta jövőképet színezi sötétre, hanem a pártokkal, a politikával kapcsolatos véleményüket is negatívan befolyásolja. Ennek látványos példáját adja, hogy egyre kritikusabban értékelik a kormányzat és vele együtt az ellenzék teljesítményét - áll a Szonda Ipsosnak a szombati Népszabadságban közzétett felmérésében. Az előbbire ezúttal - egy százfokú skálán - 20 pontot adtak, az utóbbira 29-et. Mindenki elégedetlen, nemcsak a másik oldalon lévő politikusok munkájával, hanem a sajátjaiéval is. Az MSZP hívei szerint a kabinet 42 pontot érdemel, s lényegében a Fidesz tábora is hasonlóan kritikus az ellenzéki teljesítménnyel (44 pont).
2008.11.29. 11:10
 
 
Demonstráció a közszférát érintő megszorítások ellen
Mintegy harminc szakszervezet csatlakozott ahhoz a demonstrációhoz, amelyet ma tartanak a kormány közszférát érintő, tervezett megszorító intézkedései ellen Budapesten; a tüntetés miatt a fővárosban több helyen forgalomkorlátozásra kell számítani. A szervezők több tízezer résztvevőre számítanak, többek között egészségügyi, oktatási, fegyveres és rendvédelmi dolgozókat várnak. A résztvevők öt helyszínen gyülekeznek: a Hősök terén, az önkormányzati, az oktatási és az egészségügyi minisztérium, valamint az Egészségügyben és Szociális Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének (EDDSZ) székháza előtt. A gyülekezési helyekről átvonulnak a Parlament elé, ahol megtartják közös tüntetésüket.
2008.11.29. 10:45
 
Romániában életbe lépett a kampánycsend
Romániában szombat reggel életbe lépett a kampánycsend, az állampolgárok még egyszer végiggondolhatják, hogy kire adják voksukat a következő napon rendezendő parlamenti választásokon. A rendszerváltás után most először fognak személyekre és nem pártlistákra szavazni az emberek. Az egyfordulós, egyéni választókerületes rendszer keretében 334 képviselőt és 137 szenátort kell megválasztani. A szavazás egyéni választókerületekben zajlik, amelyek száma megegyezik a parlamenti mandátumok számával (vannak külön képviselői és külön szenátori választókerületek).
2008.11.29. 10:30
 
 
Műgyűjtők éjszakája tizedik alkalommal
Huszonhét galéria 18 programja, 6 új kiállítás, tárlatvezetések, előadások és koncertek várják az érdeklődőket a 10. Műgyűjtők éjszakáján a budapesti galériás negyedben, az ötödik kerületi Falk Miksa utcában és környékén csütörtökön - közölte a rendezvény kommunikációs referense az MTI-vel. A Körmendi Galéria az Európai Iskola fiataljainak sorában címmel Sugár Gyula festőművész emlékkiállításával, a Memoart Galéria Kelemen Károly Búcsú a modernizmustól című fotótárlatával várja az érdeklődőket - tájékoztatott Andrási Kata. A Decker Antikban Kovács István Jenő Prima matéria című kiállítása nyílik, amely az egykori alkimisták állandó kísérleteinek alapanyagaira, a homokra és a szűzföldre utal.
2008.11.29. 10:00
 
 
Gázártámogatás: havonta 1150 forint alanyi jogon a távfűtést használóknak
Nem változik jövőre a szociális gázártámogatás rendszere, új elem azonban, hogy a szociális távhőtámogatásra nem jogosult, távfűtést használó fogyasztók 2009-ben "alanyi jogon" kapnak havonta 1150 forint támogatást. A gázár- és a távhőtámogatást azoknak is újra kell igényelniük, akik arra eddig is jogosultak voltak, s kapták. Az igénylőlapot a Magyar Államkincstárhoz kell benyújtani legkésőbb jövő január 31-ig ahhoz, hogy az igénylő már az év elejétől kaphassa a támogatást. A kormány november 26-ai, szerdai döntése szerint gázártámogatást továbbra is azok a családok kaphatnak, amelyekben az egy "fogyasztási egységre" jutó jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíjminimum három és félszeresét, azaz a 99.750 forintot.
2008.11.29. 09:45
 
 
Hétfőn indul a digitális földfelszíni televíziós adás Magyarországon
Hétfőn megkezdődik Magyarországon a digitális földfelszíni televíziós adás, igaz, egyelőre csak a Duna Televízió adásaival, mivel más televízió eddig nem kötött szerződést a műsorszóró Antenna Hungáriával (AH). Az Antenna Hungária Zrt. júliusban nyerte meg a digitális földfelszíni televíziós és rádiós műsorszórásra a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) által kiírt pályázatot. A hatóság azért írta ki a pályázatot, mert az Európai Unióban - és így Magyarországon is - a földfelszíni analóg tv-műsorszórást legkésőbb 2011. december 31-én a digitálisnak kell felváltania.
2008.11.29. 09:32
 
 
Magyar Nemzet: focimeccsekre összpontosító rendőrségi intézkedési terv született
A futballmérkőzésekre összpontosító rendőrségi intézkedési terv született, amelyet a labdarúgó-szövetség nemrég kinevezett főtitkára már továbbított is az NB I-es kluboknak és az NB II-es Ferencváros vezetőinek - számolt be erről a szombati Magyar Nemzet. A lap szerint a Bencze József országos rendőrfőkapitány által jegyzett novemberi utasítás a sportrendezvényeken előforduló közösségellenes megnyilvánulások megelőzése végett készült, hatálya kiterjed a rendőrség központi szervére, a megyei (fővárosi) rendőr-főkapitányságokra, a Készenléti Rendőrségre, a rendőrkapitányságokra.
2008.11.29. 09:20
 
 
Elindult Mumbaiból az EP-képviselőkért küldött francia gép
Hetvenhét utassal a fedélzetén útnak indult Mumbaiból (Bombay) a soros EU-elnök Franciaország által bérelt repülőgép, amelyet az Európai Parlament delegációjáért küldtek a merényletsorozat által sújtott dél-indiai kikötővárosba. A francia külügyminisztérium tájékoztatása szerint az Airbus A310-es repülővel 29 francia, 19 olasz, 17 spanyol, 5 német, valamint 1-1 lengyel, kazah, görög, holland, svájci, algériai, illetve kongói állampolgárt szállítanak el Indiából. Szelestey Lajos, a Külügyminisztérium szóvivője pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az uniós küldöttség magyar tagja, Glattfelder Béla néppárti képviselő nem várja meg a francia gépet, hanem egy menetrendszerinti járattal Londonba utazik, s szombaton délelőtt érkezik meg Budapestre.
2008.11.29. 08:30
 
 
A legöregebb ifjú pár
Százhetvenkilenc évnyi összéletkorú Nagy-Britannia legöregebb ifjú párja: 89 éves vőlegény vett feleségül 90 éves arát. A pár nem kapkodta el az esküvőt, megismerkedésük után 9 évvel, eljegyzésüket követően pedig kilenc hónappal keltek egybe - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap. "Nagyon mogorva öregember lennék, ha nem találok rá Pennyre. Csodálatos a szerelem, imádok Pennyvel lenni" - mondta az újdonsült férj. Az esküvőt Devonban tartották. Jelen volt a pár 4 gyereke, 5 unokája és 10 dédunokája. A gyerekek persze nem közös "szüleményeik".
2008.11.29. 08:15
 
 
Befejeződött a Tádzs Mahal ostroma
Befejeződött a Tádzs Mahal ostroma. Indiai kommandósok szombat reggel megölték a luxusszállodában elrejtőzött és a végsőkig kitartó terroristákat, amivel lezárult az India pénzügyi fővárosát, Mumbait csaknem hatvan órája rettegésben tartó merényletsorozat. Haszan Gafur, a 18 millió lakost számláló nyugat-indiai város rendőrségének parancsnoka bejelentette, hogy az összes terroristát megölték, és ellenőrzés alá vonták a szállodát. "Minden művelet befejeződött. Minden terroristát megöltünk" - mondta. Dzsoti Krisan Dutt, a különleges egységek parancsnoka közölte, hogy három szélsőséges fegyverest lőttek le a péntek éjjel kezdődött műveletben, s a kommandósok szobáról szobára haladva ellenőriznek minden helyiséget.
2008.11.29. 08:00
 
Sztárok, reklámok - és hajnalig tartó party
Az év legnagyobb bulija: Reklámzabálók Éjszakája 2008. november 29-én a BKK-ban.
2008.11.28. 22:11
 
 
Több mint háromezer elbocsátás Magyarországon a válság miatt
A pénzügyi válság következtében várható jövő évi keresletcsökkenésre hivatkozva három magyarországi vállalat jelentette be pénteken, hogy összesen több mint háromezer dolgozójától válik meg a közeljövőben. A japán Suzuki bejelentette, hogy a rendelési mennyiségek drasztikus csökkenése miatt az esztergomi autógyárban csak két műszakban termel tovább, ezért az 5523 fős dolgozói létszámot 1200 fővel kell csökkenteni. Komáromban mintegy ezer, Debrecenben 500 főt küld el gyáraiból a műanyag csatlakozókat és PC-alkatrészeket készítő tajvani Foxconn, míg a Videoton Holdinghoz tartozó VT Autóelektronika Kft. csoportos létszámleépítés keretében 400 dolgozójától válik meg.
2008.11.28. 20:05
 
 
Gyurcsány: Magyarország segíti Moldova vízumliberalizációját
Magyarország vállalja, hogy segíti a Moldovai Köztársaságot a vízumkönnyítési folyamatban - jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Zinaida Greceanii moldovai kormányfővel közösen tartott chisinaui sajtótájékoztatóján. A magyar miniszterelnök arra is ígéretet tett, hogy a chisinaui vízumkérelem-átvevő központot bővíteni fogják. Az MTI kérdésére, hogy Moldova vízumliberalizációs folyamatát a magyar kormány hogyan tudja segíteni, a kormányfő azt válaszolta, hogy érvekkel és meggyőzéssel. Véleménye szerint először a kishatárforgalmat lehetne megnyitni, majd bővíteni. Hozzátette: Európát ez építi és nem rombolja, az unió számára ez sokkal több lehetőséget jelent mint kockázatot.
2008.11.28. 18:40
 
 
Amerikában az év szava: bailout
A bailout (pénzügyi segély, tőkeinjekció) lett az év szava Amerikában a rangos Merriam-Webster online szótár rangsorában. Egyre több amerikainak van szüksége rá, de sokan nem ismerik a pontos jelentését. Ezt tükrözi, hogy 2008-ban, a pénzügyi válság évében a legtöbben erre a szóra kerestek rá a szótár internetes kiadásában. A bailout lett tehát a Merriam-Webster szótárnál az Év szava, néhány hét alatt több százezren kutatták jelentését. A szótár meghatározása egyszerű: a bailout "a pénzügyi zavaroktól való megmentés". A Merriam-Webster további leggyakoribb keresése idén a zaklatottság, a szakadék, valamint a felfordulás szó volt.
2008.11.28. 17:56
 
 
Tukacs István: nincs pénzügyi akadálya az elbocsátások kezelésének
Pénzhiány nem lehet akadálya az elbocsátások kezelésének, a kialakult helyzetről szóló jelentéstervezet szerdán a kormány elé kerül - mondta a Miniszterelnöki Hivatal leendő kormánybiztosa azzal kapcsolatban, hogy a nap folyamán több nagyvállalat jelentős elbocsátásokat jelentett be a gazdasági válság miatt. Tukacs István, a gazdasági válságövezetek kezeléséért felelős leendő kormánybiztos azt mondta, a válság kezelése során minden érintett céget egyénileg vizsgálnak meg. A szocialista képviselő hozzátette: a gazdasági tárca és a munkaügyi tárca összegzést készít a kormányzati lehetőségekről, és a jelentéstervezet szerdán a kormány elé kerül.
2008.11.28. 17:51
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225[2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista