2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
A közlekedési tárca nem avatkozik be a sztrájkba
A törvények nem teszik lehetővé, hogy a minisztérium bármilyen formában nyomást gyakoroljon a sztrájkolókra, egy fontos feladata van: a közlekedés biztonságának ellenőrzése és fenntartása - mondta Molnár Csaba közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter hétfőn. Molnár Csaba elmondta: a sztrájktörvény világosan fogalmaz, a sztrájk a munkáltató és a munkavállaló közötti jogvita, amelyet nekik kell rendezni. A miniszter hozzátette: örülne, ha minél gyorsabban sikerülne a Ferihegyen és a MÁV-nál is megegyezni a feleknek, utóbbi esetében első körben legalább az elégséges szolgáltatásokról.
2008.12.15. 14:43
 
 
Ferihegyi sztrájk: délután egyeztetnek a felek
Délután folytatják a hivatalos egyeztetést a szakszervezetek és a Budapest Airport vezetése a ferihegyi repülőtéren - mondta el Szollár Domokos, a Budapest Airport szóvivője hétfőn. Vasárnap még abban egyeztek meg a felek, hogy hétfőn 11 órakor folytatják az egyeztetést és ebben az időpontban valamennyi érintett meg is jelent. Akkor azonban abban állapodtak meg, hogy hivatalosan csak délután folytatják a tárgyalást, ennek pontos idejét azonban a szóvivő még nem tudta megmondani.
2008.12.15. 14:26
 
 
Megsemmisítette a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló törvényt az Ab
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök felkérte Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti minisztert, hogy készítsen elő egy olyan javaslatot, amely kiküszöböli az Alkotmánybíróság által hivatkozott jogtechnikai problémát - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő, miután az Ab megsemmisítette a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló törvényt, így az nem lép hatályba 2009. január 1-jén. Az Alkotmánybíróság szerint az egy évvel ezelőtt elfogadott törvény homogén csoportként kezeli a különböző és azonos nemű emberek párkapcsolatait, és tartalmaz egy olyan szabályt, amely a bejegyzett élettársi kapcsolatot a lényeges tartalom tekintetében azonossá teszi a házassággal.
2008.12.15. 14:16
 
 
Az IMF további óvatos kamatcsökkentést vár
Helyes volt az alapkamat eddigi csökkentése, és a további lépéseket is fokozatosan és óvatosan kell megtenni Magyarországon azután, hogy az infláció gyorsabban csökken a korábbi prognózisnál - mondta James Morsink, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) küldöttségének vezetője hétfőn Budapesten. "A kamat azonnali hat százalékra való csökkentése nem lenne bölcs lépés" - válaszolta egy kérdésre az IMF delegáció vezetője. Az IMF vezető hozzátette: a szervezet üdvözli a költségvetési felelősségvállalásról megszületett törvényt.
2008.12.15. 13:52
 
 
Magyar Gárda-per: új bíróval folytatódott a tárgyalás
Az új bíró többórás iratismertetéssel folytatta a Magyar Gárda feloszlatására irányuló polgári per tárgyalását a Fővárosi Bíróságon. A márciusban elkezdődött pert Pataki Árpád, a Fővárosi Bíróság sajtó- és személyiségi jogi perekben eljáró tanácselnöke tárgyalja, mert a korábbi bíró, miután augusztusban megfenyegették, elfogultságot jelentett be. A kereset és a korábbi tárgyalások jegyzőkönyveinek ismertetése mellett több beavatkozó beadványait is fel kellett olvasni, mert ragaszkodtak hozzá. A tárgyaláson eddig nem történt rendbontás. A szigorú biztonsági intézkedésekre jellemző, hogy a Fővárosi Bíróság körüli utcák rendőrkordonnal vannak lezárva, a rendőrség jelentős erőkkel biztosítja a bíróság épületét.
2008.12.15. 13:48
 
 
Továbbra sincs megegyezés a kormány és a közszféra között a bértárgyaláson
Nem hozott előrelépést a kormány és a közszféra szakszervezetei közötti hétfői fővárosi bértárgyalás. Csizmár Gábor, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára a tárgyalásokat követően elmondta: a kormány továbbra is azt ajánlja, hogy a jövőre e célra elkülönített 112 milliárd forintos összegből kompenzálják a közszféra dolgozóit a 13. havi bér elmaradása miatt. Hozzátetette: a parlament hétfőn szavazza meg a 2009-es költségvetést, a keretek adottak. A hétfői megbeszélésről az államtitkár azt mondta, megpróbálták összegezni az eddigi tárgyalások eredményeit, hogy arról tárgyalásközi jelentést, összefoglalót készítsenek.
2008.12.15. 13:11
 
 
Hamarosan Belgrádban nyit irodát az EULEX
Hamarosan Belgrádban nyit irodát az Európai Unió rendészeti-igazságügyi missziója, az EULEX, amely egy hete kezdte meg működését Koszovóban. "Annak érdekében, hogy Koszovóban hatékony munkát tudjunk végezni, kapcsolatokat kell kiépítenünk valamennyi környező országgal" - idézték belgrádi médiumok hétfőn Yves de Kermabont, az EULEX vezetőjét. Az uniós misszió december 9-én kezdte meg működését a Szerbiától februárban egyoldalúan elszakadt területen. Az ENSZ Biztonsági Tanácsa november végén adta áldását az EULEX telepítésére.
2008.12.15. 12:51
 
Csökken az üzemanyagok ára
Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 7 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A csökkentéssel a benzin átlagára 231 forint körülire, a gázolajé 248 forintra esik. A Mol legutóbb egy hete csökkentette bruttó 9 forinttal a 95-ös benzin és 12 forinttal a gázolaj árát. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A csökkentést a szakértők a piaci folyamatokkal magyarázzák.
2008.12.15. 12:47
 
 
Alkotmányellenes a luxusadóról szóló törvény
Az Alkotmánybíróság (Ab) szerint alkotmányellenes a luxusadóról szóló törvény, ezért a testület hétfőn megsemmisítette a helyi adókról szóló törvény egy részét és magát a luxusadóról szóló törvényt - közölte a testület. Az alkotmányellenesség és a megsemmisítés alapvető indoka az ingatlanokra meg­állapított adókötelezettség szabályozási módja volt. A megsemmisített rendelke­zések a luxusadó esetén előírták, illetve a helyi építmény- és telekadó esetén lehetővé tették, hogy egy ingatlan után a helyi adókról szóló törvény mellékletében, valamint a helyi önkormányzati rendeletekben (azaz normatív módon) megállapított számított érték alapján fizessenek adót.
2008.12.15. 12:39
 
 
Sikertelennek ítélték 2008-at a képviselők
A 2008-as évet értékelték a képviselők hétfőn napirend előtt, az Országgyűlés idei utolsó ülésnapján; az MDF, az SZDSZ és a Fidesz képviselője is azt hangsúlyozta, hogy a rendszerváltás óta 2008 volt Magyarország legkevésbé sikeres éve. Herényi Károly (MDF) arról beszélt, hogy a kisebbségi kormányzás ártott az országnak. Szerinte a gazdasági és pénzügyi válság Európában Magyarországot rázza meg leginkább. Kóka János (SZDSZ) azt emelte ki, hogy 2008-ban az ország nem került közelebb Európához, hanem inkább távolodott a piacgazdaságtól. Navracsics Tibor (Fidesz) úgy fogalmazott: az országnak nincs szüksége Gyurcsány Ferencre, mint miniszterelnökre.
2008.12.15. 11:50
 
 
Az SZDSZ megszavazza a költségvetést
Az SZDSZ parlamenti frakciója megerősítette korábbi döntését és igennel fog voksolni a költségvetés végszavazásán - mondta Kóka János frakcióvezető a párt hétfői frakcióülését követően. Szombaton az SZDSZ Országos Tanácsának ülését követően Szent-Iványi István, a testület elnöke azt mondta, hogy az SZDSZ a hétfői frakcióülésen dönt hivatalosan arról, megszavazzák-e az idei költségvetést. Hozzátette, hogy a képviselőcsoport előző döntéséből nagymértékben következik a mostani is. Elmondta, hogy az SZDSZ szerint most fontos az ország számára az elfogadott költségvetés. Megjegyezte, hogy bár támogatják a büdzsét, de nem minden elemével értenek egyet, például a bevételi oldal összetételével sem.
2008.12.15. 11:41
 
 
Inkább a világháló, mint a szex
Az internet mellett döntene majdnem minden második amerikai nő és minden harmadik amerikai férfi, ha a szex és a világháló között kellene választani. Az Intel amerikai cég megbízásából készített felmérés szerint az amerikaiak 65 százaléka úgy érzi, nem tudna élni internet nélkül. A kábeltévéről lemondani nem tudók aránya jóval kisebb, 39 százalék, és 58 százalék inkább a tévénélküliséget választaná az internetmegvonás helyett. Az Egyesült Államokban már a szexnek is konkurenciát támaszt az internet: a nők 46 százaléka, a férfiaknak pedig 30 százaléka nyilatkozott úgy, hogy kétheti internetnélküliség helyett szívesebben vállalna 14 szexmentes napot.
2008.12.15. 11:36
 
 
MÁV: javult a forgalmi helyzet a vasúti hálózaton
A reggeli műszakváltás után javult a forgalom a vasúti hálózaton, több járat közlekedik és több pályaudvar működik a vasárnapihoz képest - közölte Kavalecz Imre, a MÁV Zrt. sajtófőnöke hétfőn. A MÁV tájékoztatása szerint Budapest Déli pályaudvaron a forgalomirányító és a tolatási műveletekben dolgozók munkabeszüntetése miatt ugyan nincs vonatközlekedés, a vonatok a Kelenföldi pályaudvarra érkeznek, és onnan indulnak. A Keleti pályaudvarra viszont már érkeznek vonatok Hatvan és Újszász felől, valamint a győri térségből. A Nyugati pályaudvaron is fogadnak vonatokat. Az esztergomi járatok közlekednek, a Budapest-Vác vonalon óránként egy-egy vonat jár.
2008.12.15. 11:31
 
 
A Pápai Hús Zrt. 5,5 milliárd garantált hitelt kap
A Pápai Hús Zrt. állami garancia mellett összességében 5,5 milliárd forint hitelhez jut, a kölcsön felvevője a céget kivásárló konzorcium lesz, a hitel futamideje 15 év, kamata a Bubor fölött 3 százalékpont, a hitelt kétéves türelmi idővel nyújtják - jelentette be Gőgös Zoltán, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) államtitkára. A kivásárlással mintegy 1.000 embert foglalkoztat majd tovább a húsipari cég.
2008.12.15. 11:25
 
 
A román államfő Emil Bocnak adott kormányalakítási megbízást
Emil Bocnak, a Demokrata-Liberális Párt (PD-L) elnökének adott kormányalakítási megbízást hétfőn Traian Basescu román államfő rögtön azután, hogy Theodor Stolojan visszalépett ugyanettől a feladattól. Basescu a televíziók által közvetített nyilatkozatában azzal indokolta Boc kinevezését, hogy ő a PD-L elnöke, s mivel ez a párt szerezte meg a legtöbb parlamenti mandátumot a választások nyomán, alkotmányos kötelességével élve ruházta a pártelnökre a kormányalakítás jogát. Emil Boc kijelentette, hogy a Szociáldemokrata Párttal aláírt koalíciós megállapodásban továbbra is érvényes, december 22-ig erős kormánynak kell alakulnia.
2008.12.15. 11:14
 
 
Korábban kezdődött, tovább tartott a magyar-szlovák találkozó
A tervezettnél korábban kezdődött és tovább tartott a hétfői magyar-szlovák külügyminiszteri találkozó Budapesten. A szlovák külügyminiszter tíz perccel korábban érkezett a fél tízre meghirdetett találkozóra. Ján Kubis és Göncz Kinga megbeszélését egy órásra tervezték, de csak dél után néhány perccel fejezték be az egyeztetést. Az MTI külügyminisztériumi információi szerint a kormányközi vegyesbizottságok mellett a szlovákiai kisebbségi tankönyvtörvényről és az Ipoly-hidakról is tárgyalt egymással a két tárcavezető.
2008.12.15. 11:00
 
 
Obamás hűtőmágnes, rendszámtáblakeret, aranyozott tál
Az obamás mütyürkék a legkeresettebbek Amerikában, legyen szó pólóról, sapkáról, kulcstartóról, édességről vagy bögréről, az fogy a legjobban, amelyikre a leendő elnök képét nyomták rá - írta a The Washington Times című amerikai lap. A Union Station fővárosi pályaudvaron az ajándékboltok korábban FBI-os és CIA-s pólókkal és poharakkal voltak tömve, most szinte minden szuvenírről Obama mosolyog vissza. Az obamás tárgyakat veszik mint a cukrot, még a dohányárus is Obama-szivart árusít. "Mindenki odavan Obamáért, őrület" - mondta a Capitoliumon működő ajándékshop vezetője, aki Obama nevét viselő csípős szószt, mentolos tablettát és babát is kínál.
2008.12.15. 09:50
 
 
Frakcióvezetők vizsgálják az erzsébetvárosi ingatlanbotrányt
A négy helyi frakcióvezetőből álló grémium vizsgálja a VII. kerületi önkormányzat ingatlan-elidegenítési gyakorlatát és a gazdasági bizottság ilyen irányú tevékenységét, és a képviselő-testület hétfői döntése értelmében esetlegesen javaslatot tesz a gyakorlat és a bizottság működésének megváltoztatására. A képviselő-testület rendkívüli ülését a novemberben kirobbant ingatlanbotrány miatt hívták össze. A Központi Nyomozó Főügyészség szerint összesen 9 önkormányzati épület értékesítése történhetett szabálytalanul a VII. kerületben.
2008.12.15. 09:48
 
 
Nagy anyagi kár éri a légitársaságokat a ferihegyi sztrájk miatt
A ferihegyi sztrájk és a Budapest Airport (BA) belső problémái miatt olyan mértékű erkölcsi és anyagi kár éri a légitársaságokat, ami már lassan túlmegy minden tűréshatáron - mondta Lichtenberger Tamás, a Magyarországon működő légitársaságok érdekképviseletének elnöke hétfőn. Az elnök, aki egyben a Lufthansa budapesti állomásának vezetője is, hozzátette: bár összesített adataik még nincsenek, a német légitársaság esetében már milliós károkról lehet beszélni. A Lufthansa ugyanis több esetben Bécsbe busszal szállította el utasait azért, hogy elérjék úti céljukat, s ne méltatlan körülmények között várakozzanak a bizonytalan indulásra Ferihegyen.
2008.12.15. 09:44
 
Ellenzéki vezetőt neveztek ki kormányfőnek Thaiföldön
Abhiszit Veddzsadzsiva ellenzéki vezetőt hétfőn kinevezték Thaiföld miniszterelnökévé, miután a parlament rendkívüli ülésén megszerezte ehhez a szükséges számú szavazatot. Az alkotmánybíróság december elején buktatta meg Szomcsai Vongszavat kormányát úgy, hogy választási csalások miatt feloszlatott három koalíciós pártot a hatból. A feloszlatott pártokban tömörültek a 2006-ban katonai hatalomátvétellel megbuktatott Thakszin Sinavatra miniszterelnök hívei. Abhiszit kinevezését még jóvá kell hagynia Bhumibol Aduljadedzs királynak. Elemzők az új kormányfő megválasztásával arra számítanak, hogy fél évi instabilitás, kormányellenes tüntetések után viszonylagos nyugalom lesz az országban.
2008.12.15. 09:13
 
 
Továbbra is Kóka János az SZDSZ frakcióvezetője
A szavazás második fordulójában Kóka János 10, Gulyás József 6 szavazatot kapott, így az SZDSZ országgyűlési képviselőcsoportja újabb egy évre Kóka Jánost választotta meg frakcióvezetőnek - közölte a hétfői voksolás után, a frakcióülés közben Hankó Faragó Miklós. A levezető elnök az újságíróknak azt mondta, hogy a két korábbi jelölt, Fodor Gábor pártelnök és Kóka János mellett Gusztos Péterre, Eörsi Mátyásra, őrá és Gulyás Józsefre is érkezett jelölés, amelyet négyőjük közül csak Gulyás József fogadott el. Ezután Fodor Gábor visszalépett. A képviselők a szavazás mindkét fordulójában 16 érvényes és 3 érvénytelen voksot adtak le.
2008.12.15. 08:45
 
 
Csütörtökön sztrájkolnak a BKV buszos szakszervezetei
Megtartják a sztrájkot csütörtökön hajnali 4.30-tól délután 1 óráig a BKV buszos szakszervezetei - közölte Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője hétfőn. A BKV vezetése bízik abban, hogy még csütörtök előtt sikerül megállapodni a sztrájkot meghirdető érdekképviseletekkel. A sztrájkbizottság szóvivője elmondta: miután a munkáltató hétfőre sem tudta megszerezni a kívánt garanciákat a társaság anyagi gondjainak megoldására, úgy döntöttek, hogy megtartják csütörtökön a félnapos munkabeszüntetést. Nemes Gábor kitért arra: bár külön kérték, hogy valaki képviseltesse magát a tulajdonos főváros és az állam részéről is a tárgyalásokon, erre mégsem került sor.
2008.12.15. 08:05
 
 
Válságkezelő pornóadó
Az olasz kormány válságkezelő programjának része a 25 százalékos forgalmi adó, amelyet kiró minden "nem szimulált" szexjelenetet tartalmazó műre, színdarabtól DVD-ig. Az adónem terve 2002-ben már felmerült, 2005-ben újra terítékre került, de eddig a gyakorlatban nem valósult meg. Most a pornóadó már a 2008-as bevételeket is sújtja - írta a Corriere della Sera című olasz napilap. A szakemberek pesszimisták. A pornóipar virágzik ugyan, az Eurispes számításai szerint 900 millió euró (240 milliárd forint) körül mozog az évi bevétel, de nagy része illegálisan, tehát nem adóztathatóan terjed.
2008.12.15. 07:51
 
 
Pingvin másság: tojást csent volna a két hímből álló pár
Egy hím pingvinpárt - ami nem ritka ennél a állatfajnál - elkülönítettek a többi pingvintől az északkelet-kínai Harbinban, mert az egyik hím-nőstény pingvinpártól megpróbálta elcsenni a tojást. A lopási kísérletre az egyik állatgondozó figyelt fel, és úgy döntött, máshová zárja a madarakat. A pingvinek szaporodása nem egyszerű folyamat, fogságban pedig még nehezebb. A két hímből álló pingvinpár egy 17 tagú csapat része, a madarakat 2005-ben hozták Kínába az Antarktiszról, és úgy tűnik, jól alkalmazkodtak a harbini körülményekhez. Ami egyébként számukra nem lehetett különösen nehéz, hiszen Harbinban is telente időnként mínusz 40 fokra hűl le a levegő.
2008.12.15. 07:35
 
 
Javult a forgalom a vasúti hálózaton
A reggeli műszakváltás után javult a forgalom a vasúti hálózaton, több járat közlekedik és több pályaudvar működik a vasárnapihoz képest - közölte a MÁV. A Budapest Déli pályaudvaron ugyan nincs vonatközlekedés, a vonatok a Kelenföldi pályaudvarra érkeznek, és onnan indulnak. A Keleti pályaudvarra viszont már érkeznek vonatok Hatvan és Újszász felől, valamint a győri térségből. A Nyugati is fogad vonatokat. Az esztergomi járatok közlekednek, a Budapest-Vác vonalon óránként egy-egy vonat jár. A MÁV közlése szerint gyakorlatilag a belföldi gyors- és IC vonatközlekedés megszűnt, a nemzetközi vonatokat sem indítják el Budapestre.
2008.12.15. 07:07
 
 
Műszaki hiba is rontott ma a helyzeten Ferihegyen
Műszaki hiba is rontott a jónak amúgy sem nevezhető helyzeten a ferihegyi reptéren hétfőn délelőtt. Az MTI helyszínen lévő tudósítója szerint a 2B terminál érkezési részén meghibásodott a csomagszállító szalag. Legalább 20 percig állt, így az érkezési részen is nőtt a tömeg. Az indulási oldalon továbbra is folyamatos az utasforgalom, három utasbiztonsági csatorna működik, körülbelül 40 perces sorban állásra kell számítani az ellenőrzésnél. Valamivel 12 óra után újra leállították 20 percre a jegyellenőrzést az utasbiztonsági kapuknál feltorlódott tömeg miatt. A reggeli csúcsforgalomban átlagosan 20-30 perces késésekkel indultak el a járatok.
2008.12.15. 07:05
 
 
Az elektori kollégium hétfőn "választja" Obamát elnökké
Az Egyesült Államok elektori kollégiuma hétfőn "választja" amerikai elnökké Barack Obamát, miután mind az 50 szövetségi államban és Washington D.C.-ben befejeződött a választási eredmények hitelesítése. Az elektori kollégium - amely szövetségi szinten nem ül össze - az államok elektoraiból áll. Az elektorok az államok fővárosaiban adják le szavazatukat, ami alapján kihirdetik, hogy a november 4-i elnökválasztás eredményeként Obama hány elektori voksot kapott államonként. Az "elektori választás" jelképes esemény, hiszen Obama győzelme ismert, de hivatalosan most derül ki, milyen az elektori szavazatok megoszlása szövetségi szinten.
2008.12.15. 07:01
 
 
Látványosan csökkent az utasforgalom Ferihegyen
Látványosan csökkent a ferihegyi repülőtér utasforgalma vasárnap késő estére, az induló járatok azonban továbbra is jelentős késésekkel szállnak fel. Szollár Domokos, a repülőteret üzemeltető Budapest Airport (BA) szóvivője elmondta: 19.00 óra óta folyamatosan három utasbiztonsági kapu üzemel. A Ferihegyről induló járatok nagy, átlagosan 30-45 perces késésekkel indultak egész délután, este 20.00 óráig ebben nem történt jelentős változás, további törlések azonban nem várhatók - fűzte hozzá. A Budapest Airport a vasárnapi szolgáltatási színvonalat ígéri hétfőre is, sőt az üzemeltető szerint további javulás is elképzelhető.
2008.12.14. 21:25
 
 
Hétfőn is a 2-es terminál üzemel majd Ferihegyen
A vasárnapi szolgáltatási színvonalat ígéri hétfőre is a Budapest Airport, sőt az üzemeltető szerint további javulás is elképzelhető. A BA vasárnap esti tájékoztatása szerint továbbra is csak a 2-es terminál üzemel, kisebb késések várhatók. Reggel 5 óráig várhatóan két utasbiztonsági csatorna működik, számuk 6 óráig háromra, majd 7-re négyre emelkedik. Reggel 7 órától délután 5 óráig három utasbiztonsági kapu üzemel majd. Hétfőn a diszkont légitársaságok jegykezelése a 2B terminálon lesz, csakúgy, mint minden, nem a schengeni övezetbe tartó járat jegyellenőrzése.
2008.12.14. 20:47
 
 
Cipővel dobták meg Busht bagdadi sajtóértekezletén
Kutyának nevezte és egy pár cipővel megdobálta egy iraki újságíró George Bush amerikai elnököt vasárnapi bagdadi sajtóértekezletén, amelyet Núri al-Máliki iraki kormányfővel folytatott megbeszélése után tartott. Az iraki biztonsági tisztek és az amerikai titkosügynökök azonnal közbeléptek, megragadták a férfit. "Ön felelős irakiak ezreinek a haláláért" - kiáltotta oda Bushnak, miközben kivonszolták a teremből. Mint kiderült, az illető Muntaszir az-Zaidi volt, a Kairóból sugárzó iraki szunnita, Amerika-ellenes al-Bagdadíja tévéállomás munkatársa. A lábbelik egyébként célt tévesztettek, az elnöknek sikerült elhajolnia előlük.
2008.12.14. 20:31
 
 
A Malév 12 járatát törli hétfőn
A Malév 12 hétfői járatát törli a ferihegyi sztrájk miatt - közölte a légitársaság vasárnap. A következő járatok nem indulnak hétfőn: MA560 Genf (GVA); MA850 Bukarest (OTP); MA486 Ljubljana (LJU); MA470 Zágráb (ZAG); MA836 Várna (VAR); MA890 Marosvásárhely (TGM); MA880 Temesvár (TSR); MA844 Varsó (WAW); MA516 Stuttgart (STR); MA854 Bukarest (OTP); MA488 Ljubljana (LJU); MA442 Szkopje (SKP). Genfbe, Bukarestbe, Varsóba, Stuttgartba a Malév hétfőn kínál alternatív járatokat, Bukarestbe például kora délután és éjszaka.
2008.12.14. 20:00
 
 
A Nap és a Hold elrablása
Valamikor régen, amikor a Nap, a Hold és a Föld született, már élt egy hatalmas és legyőzhetetlen Sárkány, aki csak egy dologtól félt: a Fénytől. Ezért aztán gyűlölt és pusztított mindent, aminek fénye volt, ami világított. Ebben a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló előadásban, a kezek keltik életre a Világot, ők mesélik el egy különös fény-ablakban, miként győzte le egy bátor Legény a Sárkányt, aki elrabolta a Napot és a Holdat. Megtekinthető: Budapest, Figurina Animációs Kisszínpad 2008. december 21. vasárnap, 11:00, 15:00
2008.12.14. 19:55
 
 
Quimby koncert a pecsában
Dunaújváros, a néhai Sztálinváros a magyar popzene egyik legtermékenyebb területe: innen érkezett és hódította meg az országot keserédes muzsikájával a Quimby, amely kezdetben a Kurt Weill-i különös szürreálsanzonok, Tom Waits, Viszockij, Seres Rezső, Nick Cave, Blixa Bargeld zenéje mentén alakította mentén egyedi zenei világát. Felkavaró és frenetikus előadás, rockandroll-gesztusok jellemzi a Kiss Tibor gitáros-énekes vezette hattagú társulat koncertjeit, érzékeny, az iróniát és öniróniát sem nélkülöző számok hallhatók kiváló lemezeiken.
2008.12.14. 19:52
 
 
Szolidaritási sztrájkot fontolgatnak a Budapest Airport dolgozói
Közös szolidaritási sztrájkon gondolkodnak a ferihegyi szakszervezetek, elképzelhető, hogy a sztrájkoló két szakszervezethez csatlakozik valamennyi reptéri reprezentatív szakszervezet. Csorba Attila, a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) elnöke vasárnap délután sajtótájékoztatón Ferihegyen bejelentette: a ferihegyi repülőtéren dolgozó öt reprezentatív szakszervezet szolidaritását fejezi ki a Budapest Airport (BA) sztrájkoló munkavállalóival. Az eseményen résztvevő szakszervezeti vezetők elmondták: a repülőtér összes, mintegy 3.500 dolgozójának érdekképviselői szolidaritási sztrájkot fontolgatnak.
2008.12.14. 19:00
 
 
Női kézilabda Eb: újabb norvég aranyérem
Sorozatban harmadszor lett Európa legjobbja az olimpiai aranyérmes norvég női kézilabda-válogatott, miután a macedóniai kontinenstorna döntőjében simán nyert a spanyol csapat ellen. A döntőben: Norvégia-Spanyolország 34-21 (13-12), korábban a 3. helyért: Oroszország-Németország 24-21 (17-11). A magyar válogatott végül a nyolcadik helyen zárt.
2008.12.14. 18:17
 
 
F1: két éven belül visszavonul Flavio Briatore, a Renault csapatfőnöke
Két éven belül visszavonul Flavio Briatore, a Forma-1 egyik emblematikus figurája, a Renault csapatfőnöke. Az Autosport.com című internetes portál egyik kérdésére, miszerint nem vált-e Ferrarira, a Renault-ról Briatore így válaszolt: "Kétlem hogy Maranellóba mennék, annál is inkább, mert két éven belül kiszállok". A sportvezető sohasem titkolta, hogy a Ferrariért szorít: "Ha nekünk már nincs esélyünk a győzelemre, akkor az olasz istállónak drukkolok, végtére is olasz vagyok."
2008.12.14. 17:57
 
 
Országos a vasutassztrájk: bizonytalan a vonatforgalom
Kiszámíthatatlanná vált a vasúti forgalom vasárnap estére, miután a vasutassztrájkot hirdető érdekképviselet 18 órától az egész országra kiterjesztette a kezdetben csak Kelet-Magyarországot érintő munkabeszüntetést, a felek vasárnapi egyeztetésén sem közeledtek az álláspontok, a MÁV továbbra sem tartja teljesíthetőnek a szakszervezet követeléseit. A fővárosban is bizonytalanná vált a vasúti forgalom, a Keleti pályaudvar központi kijelzőjéről eltűnt minden járat. A Nyugati pályaudvaron a kocsivizsgálók nem sztrájkolnak, azonban a jegyvizsgálók munkabeszüntetése miatt a vonatok indulása bizonytalan, késésekre, járatkimaradásokra is számítani lehet.
2008.12.14. 17:53
 
 
A Wall Street talán legnagyobb pénzügyi csalására derült fény
A Wall Street történetének talán legnagyobb, 50 milliárd dolláros, piramisjátékhoz hasonlító kötvénycsalásával vádolják Bernard Madoff amerikai üzletembert - írta a vasárnapi USA Today. A 70 éves Madoff, a New York-i Nasdaq elektronikus tőzsde egykori igazgatója maga vallotta be, hogy befektetési üzlete valójában "egy nagy csalás", egy "hatalmas Ponzi-séma". Amerikában Ponzi-sémának nevezik azt, a piramisjáték elve alapján működő, a befektetők naivitását kihasználó csalási szisztémát, amikor hatalmas profitot ígérnek a befektetőknek, de a pénzeket valójában nem fektetik be, és a szédületes haszon által vonzott újabb befektetők pénzéből mindig az előző kör befektetőit fizetik ki.
2008.12.14. 17:51
 
 
A Hamász nem újítja meg a tűzszünetet Izraellel
A Hamász nem hosszabbítja meg a hó végén lejáró gázai övezeti tűzszünetet Izraellel - áll a radikális palesztin iszlamista szervezet vasárnap Damaszkuszban kiadott közleményében, amely Háled Mesaalt, a szervezet politikai vezetőjét idézi. "Nem újítjuk meg a fegyvernyugvást annak lejárta után" - mondta Mesaal, a szervezet szíriai száműzetésben élő vezetője, aki egy Hamász-tévéállomásnak nyilatkozott Damaszkuszban. Más Hamász-vezetők azonban nem nyilatkoznak ilyen egyértelműen.
2008.12.14. 17:18
 
Torghelle ismét pályára lépett
Egy héttel orrcsonttörése után ismét pályára lépett Torghelle Sándor, a német másodosztályú bajnokságban szereplő Augsburg magyar válogatott labdarúgója. A csatár egy speciális védőmaszkban játszotta végig vasárnap az Alemannia Aachen elleni bajnokit, melyet az augsburgiak nyertek meg 3-1-re. Torghelle múlt vasárnap a Wehen Wiesbaden elleni találkozón sérült meg, amikor a rivális csapat védője véletlenül fejbe rúgta. A magyar futballistát agyrázkódással és orrcsonttöréssel szállították kórházba, ahonnan hétfő délután engedték ki.
2008.12.14. 17:15
 
 
Egy euró alatt a font
A lélektani határnak tekintett egy euró alá süllyedt számos kiskereskedelmi pénzváltó helyen a font sterling egységének árfolyama, és ez szakértői vélemények szerint most már komolyan felveti Nagy-Britannia eurócsatlakozásának szükségességét. A font a múlt kereskedési hét devizapiaci forgalmában is rekordmélységbe, 1,12 euró alá süllyedt - ez éves összevetésben több mint 20 százalékos gyengülés -, a bankközi árfolyamnál rendszerint gyengébben váltó, jutalékot és kezelési díjakat is felszámító turista-pénzváltóknál azonban már egy eurónál kevesebbet kínálnak a brit valuta egységéért.
2008.12.14. 17:13
 
 
Holland bajnokság: Dzsudzsákék döntetlenje
A címvédő PSv Eindhoven Dzsudzsák Balázzsal a soraiban csak döntetlent ért el a bennmaradásért küzdő Vitesse otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. Eredmények: Vitesse Arnhem-PSV Eindhoven 1-1, Groningen-Twente Enschede 1-4, Utrecht-Volendam 0-0, Heracles Almelo-Sparta Rotterdam 2-1. Az élcsoport: 1. AZ Alkmaar 35 pont, 2. Ajax Amsterdam 32, 3. Twente Enschede 30, 4. PSV Eindhoven 26.
2008.12.14. 16:54
 
 
Sakk GP: Lékó remivel kezdett
Lékó Péter döntetlennel kezdte szereplését az oroszországi Elisztában zajló sakk Grand Prix-n. A viadal honlapja szerint a magyar nagymester az első fordulóban az örmény Vlagyimir Akopjan ellen ült asztalhoz, s a világos bábukat vezetve remizett. Eredmény, 1. forduló: Lékó (2747 Élő-pont)-Akopjan (örmény, 2679) döntetlen. A 14 résztvevős, 13 fordulós torna hétfői második körében az orosz Alekszandr Griscsuk lesz Lékó ellenfele. A magyar játékos vezeti majd a sötét bábukat.
2008.12.14. 16:33
 
 
Világvárosi ünnepi fények a Fashion Streeten
Nyolcvan kilométernyi, azaz 80 ezer méternyi izzósor varázsol igazi ünnepi hangulatot Budapest belvárosának karácsonyi hangulatú forgatagába. A Fashion Streetnek "becézett" Deák Ferenc utca - ahol igazi világmárkák nyitottak az utóbbi években üzletet - ünnepi fényeiben is világszínvonalú. Húszezer darab égővel díszítette fel karácsonyra az Immobilia Cégcsoport a Fashion Street épületeinek homlokzatát és az utca 26 kandeláberét. Az utca közepén a Zalai dombságról származó tekintélyes, 11 méter magas normann fenyőt állítottak fel: már messziről hívogatja a vásárlókat hatalmas ágaival, amelyeken 380 darab izzó ragyog.
2008.12.14. 15:32
 
Járhatatlan hágók Spanyolországban, lavinaveszély Tirolban
Az erős havazás miatt több hágó is járhatatlan Spanyolország északi részén, az ausztriai Tirolban jelentősen nőtt a lavinaveszély, Olaszországban a megáradt Tevere elsodort egy ír turistát. Spanyolországban sűrű havazás akadályozta vasárnap a közlekedést. Az Ibériai-félsziget északi felének nagy részét hó borította. A hatóságok figyelmeztették a lakosságot, hogy csak végszükség esetén induljanak útnak autóval. A hegyekben hét hágót lezártak, több mint húsz hágó csak hólánccal járható. Az ausztriai Tirol nagy részén jelentősen megnőtt a lavinaveszély a feltámadt déli főnszél miatt.
2008.12.14. 15:15
 
 
Búcsúlátogatásra Irakba érkezett Bush elnök
Meglepetésszerű búcsúlátogatásra Irakba érkezett vasárnap George Bush amerikai elnök - közölte a washingtoni Fehér Ház. Az Air Force One elnöki különgép délután szállt le a bagdadi nemzetközi repülőtéren. Ez Bush negyedik iraki látogatása azóta, hogy 2003-ban elrendelte az arab ország megszállását. A hivatalából január 20-án távozó elnök vizitjére azt követően kerül sor, hogy hosszú és nehéz tárgyalások után a két fél képviselői aláírták az Egyesült Államok és Irak biztonsági egyezményét, amelynek értelmében az amerikai csapatok 2011 végéig távoznak Irakból.
2008.12.14. 14:38
 
 
Férfi kézilabda BL: 32 helyett 24 csapat lehet jövőre
A tervek szerint a következő idénytől 32 helyett 24 csapat venne részt a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Lele Ambrus, a BL-ben érdekelt Pick Szeged ügyvezetője az MTI-nek elmondta, az európai szövetség végrehajtó bizottsága kezében van a döntés joga, és vélhetően márciusban lesz végleges határozat az ügyben. A 24 csapatot négy hatos csoportba sorolnák, és itt minden együttes tíz-tíz meccset vívna. A kieséses szisztémájú folytatásra vonatkozóan több javaslat született. Az egyik szerint minden csoportból az első két, egy másik szerint az első négy helyezett jutna tovább.
2008.12.14. 14:28
 
 
Megszülettek a liberális adójavaslatok
A válság hatásainak enyhítése érdekében gyors lépéseket, egyebek között a társasági különadó megszüntetését, egységes 18 százalékos társasági adót, a kedvezmények számának csökkentését, és az osztalékadó 18 százalékra mérséklését szorgalmazza a Kóka János vezette Liberális Gazdasági Tanács. A javaslatokról, amelyeket a vállalkozói szervezetek is támogatnak, hétfőn dönt az SZDSZ parlamenti frakciója. A tanácskozáson Kóka János meghívására részt vett - több hazai, kis- és középvállalkozásokat tömörítő érdekvédelmi szervezet, a Kis- és Középvállalkozások Szövetségének elnökeként - Vadász György, a Reformszövetség tagja is.
2008.12.14. 14:20
 
 
Londoni elemzők: Magyarország a húsz leggyengébb teljesítő között
Magyarország jövőre, több vezető ipari hatalommal, illetve más kelet-európai EU-tagállamokkal együtt a világ húsz leggyengébben teljesítő gazdasága között - e mezőnyön belül azonban még a mérsékeltebb visszaesést átélők sorában - lesz, áll londoni elemzők friss jövő évi előrejelzéseiben. Az Economist Intelligence Unit (EIU) - a világ legnagyobb, nem befektetési banki jellegű gazdaságelemző háza - által Londonban kiadott, 2009-re szóló átfogó prognózis szerint a várhatóan leggyengébb teljesítményt nyújtó húszas csoport mindegyik tagja - hosszú idő óta példátlan módon - egész éves recesszióban lesz jövőre.
2008.12.14. 13:25
 
 
MSZP: Nincs egységes válasz az EU-ban a gazdasági válságra
Az MSZP szerint az Európai Unióban nincs egységes válasz a gazdasági válság kihívásaira, de abban egyetértés van, hogy a vállalkozások növekedését és a munkahelyek megőrzését biztosító közvetlen lépésekre van szükség - mondta Veress József, az MSZP országgyűlési képviselője vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón. Az EU valamennyi tagállamnak biztosít forrásokat és eszközöket, de az egyes országoknak lehetőségeikhez, valós problémáikhoz mérten kell a szükséges intézkedéseket megtenniük - vélekedett a kormánypárti politikus.
2008.12.14. 13:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212[2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista