2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Markó: Az RMDSZ-nek etnikai paktumot kell ajánlania a román pártoknak
A Romániai Magyar Demokrata Szövetségnek (RMDSZ) etnikai paktumot kell kötnie a román pártokkal a nemzetiségek közötti párbeszéd folytatása érdekében - jelentette ki vasárnap Markó Béla, az RMDSZ elnöke. A politikus a szervezet belső parlamentjeként működő Szövetségi Képviselők Tanácsának (SZKT) marosvásárhelyi ülésén beszélt erről. Hozzátette: nem politikai, hanem etnikai alapon kívánnak együttműködni a román pártokkal. Ezért attól függetlenül, hogy az RMDSZ éppen kormányon van-e, eleve részvételi arányt kellene megállapítani a magyar tisztségviselők számára "a legmagasabb szinttől kezdve mindenütt", ami lényegileg hozzájárulhat a magyarkérdés hosszú távú rendezéséhez Markó szerint.
2008.12.21. 12:29
 
 
A magyarok boldogságérzete elmarad az európai átlagtól
A magyarok boldogságérzete elmarad az európai átlagtól, sőt, csak a csehek boldogságérzete alacsonyabb a magyarokénál. A legboldogabbak a finnek, a dánok, a norvégok és a svájciak - állapította meg a Nielsen piackutató vállalat. A boldogságérzet európai átlagos mutatója 6,2. Az élen álló finnek indexe 7,3, míg a cseheké csak 5,4, a magyaroké és a portugáloké pedig egyaránt 5,6 volt - derül ki a világ 51 országában, összesen 28.150, köztük 500 magyar internetező megkérdezésével készült online felmérésből, amely a fogyasztók boldogságérzetét és elégedettségét vizsgálta.
2008.12.21. 11:35
 
 
Ferihegyi sztrájk: nagy a forgalom, kisebb járatkésések lehetnek
Az egyik legforgalmasabb napon, aranyvasárnap 30-40 perces sorban állásra és kisebb járatkésésekre számítani kell, járatot azonban a folytatódó sztrájk ellenére sem kell törölni. Szollár Domokos, a Budapest Airport szóvivője vasárnap az MTI-nek elmondta, hogy várhatóan 25 ezer utas fordul meg aranyvasárnap a reptéren. A 242 munkavállaló közül 99-en sztrájkolnak, ám a létszám mintegy 80 százaléka így is dolgozik. Az utasbiztonsági területen ugyanis a 40 görög szakemberen kívül 38, a szabadságát megszakító magyar alkalmazott is beállt az utasbiztonsági ellenőrző kapukba.
2008.12.21. 11:00
 
 
Légicsapással válaszolt az izraeli hadsereg egy újabb gázai rakétatámadásra
Légicsapást mért az izraeli hadsereg vasárnap a Gázai övezetre, miután újabb palesztin rakétatámadás ért több dél-izraeli települést. Szdérót területére nyolc rakéta csapódott be, egy ember könnyebben megsebesült. A rakétatámadás elkövetéséért a felelősséget az Iszlám Dzsihád szélsőséges palesztin szervezet vállalta. Az izraeli légierő válaszul egy rakétaindító egységet vett célba, a csapásmérést követően sebesültekről és áldozatokról egyelőre nem érkezett hír.
2008.12.21. 10:36
 
Fél százalékpontos kamatcsökkentést várnak az elemzők hétfőn
Kamatdöntő ülést tart hétfőn a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa, az elemzők döntő többsége szerint az alapkamat 50 bázisponttal, 10,0 százalékra csökken. A Reuters legfrissebb felmérésében résztevő 14 elemző 50 bázispontos, négy elemző egy százalékpontos kamatcsökkentést vár, egy elemző 25 bázispontos mérséklésre számít. A kamatcsökkenési megfontolások hátterében legfőképpen a hazai infláció és az ehhez kapcsolódó várakozások gyors csökkenése áll: a 12 havi októberi mutató még 5,1 százalék volt, a novemberi 4,2 százalék, decemberre pedig a szakértők 3,9 százalékot várnak.
2008.12.21. 10:00
 
 
Profi boksz: a Hóhér harmadik veresége
Profi karrierjének harmadik vereségét szenvedte el Nagy "Hóhér" József azon a meccsen, amelyet szombat este vívott az ukrajnai Zaporozsjéban a helyi kedvenc Vitalij Ruszallal a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) cirkálósúlyú kategóriájának interkontinentális címéért. A titulus mindeddig veretlen ukrán gazdája a profiboksz.hu beszámolója szerint a mérkőzés nagy részében irányított, és több alkalommal is úgy tűnt, hogy megrendítette magyar riválisát. Végül is a hatalmas szívvel küzdő hajdúsági öklöző minden esetben túlélte a kritikus időszakokat, a végeredmény azonban nem lehetett kérdéses: a pontozók 119-109, 118-110 és 118-111 arányban látták jobbnak Ruszalt.
2008.12.21. 09:44
 
 
Már a gyerekek is kapnak alternatív gyógykezelést Amerikában
Minden kilencedik amerikai gyermek valamilyen természetgyógyászati kezelésben részesül - derült ki az Egyesült Államok egészségügyi főhatóságának egyik részlege által végzett, a természetgyógyászat elterjedtségével foglalkozó országos felmérésből. A statisztikai adatok szerint minden harmadik amerikai felnőtt használ valamilyen alternatív gyógymódot és a gyerekek 12 százalékának adnak - legalább időnként - ilyen csoportba tartozó kezelést. Leggyakrabban mind a felnőttek, mind a gyerekek valamiféle, növényi eredetű gyógyszert alkalmaznak: gyógyteát vagy gyógynövényből származó készítményt.
2008.12.21. 09:33
 
 
Újra szabad az az "ausztrál tálib"
Visszanyerte szombaton szabadságát David Hicks, az "ausztrál tálib". Édesapja, Terry Hicks elmonda: miután a bíróság által elrendelt felügyelet szombaton lejárt, fia az egészsége helyreállítására összpontosít, de nem kíván a guantánamói börtönben eltöltött időről beszélni. Terry Hicks elmondta: fiának még most is vannak hátfájásai és más egészségügyi panaszai a Guantánamón töltött évek következményeként. A férfi vádalku keretében 2007 március végén vallotta magát bűnösnek az amerikai különleges katonai törvényszék előtt terrorszervezet támogatásának vádjában.
2008.12.21. 09:13
 
Elmarad az útfelújítás Szabolcsban, 200-300 ezer ember bánja
Leszavazták a parlamentben, ezért most a megyei közgyűlés elnöke kéri, hogy a 471. számú, Debrecen-Nyírbátor-Mátészalka közötti utat mielőbb teljesen felújítsák. "Karácsony előtt, a jövő évi költségvetés ismeretében a megyei közgyűlés határozatban fogadta el, hogy ebben a témában felterjesztéssel éljek a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszterhez" - vázolta az MTI-nek a legutóbbi történéseket Seszták Oszkár. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyűlés elnöke úgy érzi, hogy a sok kanyarral tarkított, kisvárosok központján átfutó főút korábban ütemezett, de most a költségvetésből kimaradó felújítása a szatmári térség és a régióközpont Debrecen közötti összeköttetést nehezíti meg.
2008.12.21. 09:10
 
 
Vasárnapra virradóra is folytatódtak a tüntetések Athénban
Vasárnapra virradóra is folytatódtak az összetűzések tüntető fiatalok és rendőrök között Athénben a műszaki egyetemnél, abban a negyedben, ahol két hete egy rendőr lelőtt egy 15 éves fiút. Az összetűzések egy nagygyűlés után kezdődtek, amelyen több százan vettek részt. A fiatalok kövekkel és Molotov-koktélokkal dobálták meg a rendőröket, szeméttárolókat gyújtottak fel. A rohamrendőrök könnygázzal oszlatták fel a tüntetést. Athén nyugati elővárosában, Nea Filadelfiában fiatalok gyújtópalackkal dobálták meg a rendőrfőiskola épületét és felgyújtottak hat rendőrségi járművet. Senki sem sérült meg - közölte a rendőrség.
2008.12.21. 09:00
 
 
Kisebb az idei magyar haltermés a tavalyinál
Mintegy 20-22 ezer tonna körül lesz ebben az évben a magyar haltermés, ami mintegy 5-10 százalékkal lesz kevesebb a tavalyinál - mondta az MTI-nek Orosz Sándor, a Magyar Haltermelők Országos Szövetségének és Terméktanácsának elnöke. A haltermelés csökkenésének elsődleges okaként a szakember a kormoránok jelentős étvágyát jelölte meg. Ezek a madarak ugyanis rendkívüli módon pusztították az idén a halállományt. Csaknem egy évtized alatt jelentős mértékben, 1,2-1,3 kilogrammal emelkedett a magyar halfogyasztás. 2007-ben még 2,7 kilogrammot fogyasztott halból Magyarországon évente egy ember, idén ez a mennyiség már 3,9-4,0 kilogramm lesz évente és fejenként.
2008.12.21. 08:52
 
 
F1: csökkenhet a sztárpilóták fizetése
Könnyen elképzelhető, hogy a gazdasági világválság következtében megcsappan a Forma-1-es sztárpilóták jövedelme. "Az istállók már jelentősen csökkentették a kiadásaikat, így várhatóan a pilóták fizetése sem lesz annyi, mint amennyit szeretnének" - nyilatkozta Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke az Autosport című magazinnak. Domenicali jól ismeri a helyzetet, hiszen a ferraris finn Kimi Räikkönen a száguldó cirkusz legjobban fizetett versenyzője, évi 35 millió eurós jövedelmével. Frank Williams, a róla elnevezett istálló társtulajdonosa viszont más véleményen van: "Ha a McLaren nem fizeti ki az évi tizenöt milliót Lewis Hamiltonnak, akkor mindenkit biztosíthatok; egy másik csapat majd megteszi."
2008.12.21. 08:35
 
 
Nő a nyugdíj-előtakarékossági számla népszerűsége
A nyugdíj-előtakarékossági számla (nyesz) a 2006-os indulása óta komoly felfutást könyvelhet el: az indulás évében 25 ezren nyitottak nyesz számlát, 2008 harmadik negyedévének végén pedig már nagyjából 135 ezer nyesz számla volt a lakosság tulajdonában. A TakarékBank becslése szerint a nyesz számlák száma 2008 végére elérheti a 160 ezret, a kapcsolódó adó-visszatérítési kedvezmények miatt ugyanis a számlanyitások jelentős része az év vége előtti időszakra esik. A számlatulajdonosok száma 2012-re már elérheti a félmilliót.
2008.12.21. 08:29
 
 
Kaviárral ünneplik idén a karácsonyt hajléktalanok Olaszországban
Ínyencségnek számító orosz beluga kaviárral ünneplik a karácsonyt hajléktalanok idén Olaszországban. A csemegét a hatóságoknak köszönhetik, akik a lefoglalt 40 kilogrammnyi csempészárut jótékonysági szervezeteknek ajánlották fel, ők pedig szeretetkonyhán tálalják fel a hagyományos karácsonyi menü mellé - mondták el szombaton illetékesek. Míg tavaly egy hasonló akció során megsemmisítették az összes elkobozott kaviárt, idén a Vöröskeresztnek, a ferences rendi szerzeteseknek, idősotthonoknak és a karácsonyi szeretetkonyhák szervezetőinek ajánlották fel a zsákmányt.
2008.12.21. 08:24
 
 
Ismét leállt a vonatforgalom a Déli Pályaudvaron
Ismét leállt a budapesti Déli pályaudvar vasárnap délután négykor, a vonatokat most a MÁV tartja távol a pályaudvartól - mondta Kavalecz Imre, a vasúttársaság sajtófőnöke vasárnap az MTI-nek. A MÁV nem készül újabb ajánlattal az esti egyeztetésre. "Azért nem visszük be a vonatokat a Délibe, mert várhatóan az éjszakai műszak megint sztrájkolni fog többségében, és nem szeretnénk, ha a szerelvények ott ragadnának. Így újfent a Kelenföldi pályaudvar lesz a végállomás" - mondta Kavalecz Imre. Változatlanul a vasutasok tíz százaléka sztrájkol. A vonatok 25-30 százaléka közlekedett vasárnap napközben, ez 1200-1500 szerelvényt jelentett.
2008.12.21. 08:18
 
Téli napforduló az interneten
A Csillagászat Nemzetközi Éve alkalmából a téli napforduló délelőttjén, vasárnap csillagászati magazinműsorral jelentkezik az interneten elérhető Polaris Tv. A nonprofit Polaris Tv-t üzemeltető Magyar Csillagászati Egyesület tervei szerint átveszi az írországi webes közvetítést a newgrange-i napkeltéről. Newgrange az egyik legjelentősebb európai megalitikus síremlék. A mintegy ötezer évvel ezelőtt készült építmény boltozatos sírkamrát rejt, amelyet évente egyszer, a téli napforduló idején megvilágít a Nap, ami az építők jelentős csillagászati ismereteiről tanúskodik. Az ír csillagászok emiatt választották a csillagászat éve egyik fontos eseményének 2008. december 21-ét.
2008.12.21. 08:14
 
 
Kórházba került Richard Attenborough, a Ghandi rendezője
Kórházba került, miután elesett lakásában Richard Attenborough brit színész és rendező - közölte a kórház szóvivője szombaton. A rendező állapota stabil - tudatta londoni Szent György Kórház. A Ghandi 85 éves rendezője balesete miatt kénytelen volt lemondani részvételét a Célia Johnson brit színésznő születésének 100. évfordulója alkalmából tartott csütörtöki ünnepségen. A Ghandi, amely Attenborough-nak mint rendezőnek a leghíresebb filmje, 1982-ben került a mozikba. Nyolc Oscar-díjat kapott, közötte a legjobb filmnek és a legjobb rendezőnek járó elismerést. Attenborough színészként mintegy ötven filmben játszott.
2008.12.21. 08:13
 
 
WBA: Valujev megvédte világbajnoki címét
Az orosz Nyikolaj Valujev szombaton Zürichben megőrizte profi nehézsúlyú világbajnoki címét, nehéz küzdelemben pontozásos győzelmet aratva az amerikai Evander Holyfield felett. Ha sikerül a nála 24 centiméterrel magasabb és közel 50 kilóval súlyosabb 35 szentpétervári öklözőt legyőznie, Holyfield lett volna a Boksz Világszövetség (WBA) történetének legidősebb profi nehézsúlyú világbajnoka. Az 1984-es olimpia bajnoka legutóbb 2000-ben nyert világbajnoki címmérkőzést, azóta viszont több kínos vereséget is szenvedett.
2008.12.21. 08:07
 
 
Az esélyesek vezetnek a műkorcsolya és jégtánc ob-n
A várakozásoknak megfelelően a rövidprogramok után az esélyesek vezetnek a műkorcsolya és jégtánc országos bajnokságon. Jurek Eszter szakágvezető tájékoztatása szerint Sebestyén Júlia nagyszerű produkcióval első a vasárnapi kűr előtt. Mögötte második Hadford Katherina és harmadik Pádár Bianka. Az egyetlen meglepetés, hogy a rendkívül indiszponált, korábbi Eb-4. Pavuk Viktória csak ötödik. A férfiaknál Vardanjan Tigran vezet, de teljesítménye elmarad a nemzetközi élmezőnyétől, mögötte Markó Márton a második. A jégtáncosoknál nagyon jó originallal Hoffmann Nóra és Makszim Zavozin áll az élen, igaz nincs vetélytársuk, mert a többi duó a juniorok között indul.
2008.12.20. 20:47
 
 
Büntetőeljárást indított Terézváros a fideszes Illés Zoltán ellen
Magánvádas büntetőeljárást indított rágalmazás miatt a terézvárosi önkormányzat Illés Zoltán, a Fidesz terézvárosi szervezetének elnöke ellen - közölte az önkormányzat. Mint írták, ezt a lépést azért tették meg, mert Illés egy december 4-i sajtótájékoztatón olyan kijelentéseket tett, amelyek sértik a VI. kerületi önkormányzat becsületét és jó hírnevét, ezzel a politikus megvalósította a nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségét. Illés és képviselőtársa, Hassay Zsófia, Fidesz-KDNP kerületi frakcióvezetője közös sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy sokkal nagyobb "ingatlanpanama-ügyek" vannak a VI., mint a VII. kerületben, és felmerül a gyanú, hogy megpróbálták eltussolni azokat.
2008.12.20. 20:10
 
 
Obama kiválasztotta legfontosabb tudományos tanácsadóit
Barack Obama megválasztott amerikai elnök szombaton nyilvánosságra hozta, hogy kik lesznek a legfontosabb tudományos tanácsadói. "Itt az ideje, hogy újra elsőbbséget adjunk a tudománynak" - mondta a január 20-án hivatalba lépő politikus, aki az éghajlatváltozás elleni küzdelmet és a genetikát elnöksége prioritásai közé sorolta. A Fehér Ház tudományos és műszaki irodájának igazgatója John Holdren, a Harvard egyetem professzora lesz, aki környezetvédelemmel foglalkozott, s aki egyben megkapja Obama tudományos tanácsadói bizottságának egyik társelnöki posztját is. Holdren mellett a másik két társelnök Eric Lander és Harold Varmus lesz.
2008.12.20. 19:50
 
 
Férfi vízilabda ob I: az Újpest megszorongatta a címvédő Vasast
A címvédő Vasas hazai környezetben csak nehezen nyert az Újpest ellen a férfi vízilabda ob I-ben. Eredmények: TEVA-VasasPlaket - UNIQA-UTE 12-10 (4-1, 2-3, 1-2, 5-4) BODROGI BAU-Szentesi VK - ZF-Eger 4-13 (0-3, 1-3, 2-3, 1-4) Androbau Fehérvár Póló SE-DOMINO Honvéd 7-16 (1-4, 2-3, 1-5, 3-4).
2008.12.20. 19:48
 
 
Húsz-harmincezer amerikai katonát küldenek Afganisztánba
Húsz-harmincezer fős erősítést küld az amerikai hadsereg Afganisztánba - mondta az amerikai haderő legfőbb katonai vezetője újságíróknak szombaton Kabulban. "Megállapodtunk arról, hogy mire van szükség, úgyhogy számomra egyértelmű: ezt az igényt teljesítjük, s mindez csak idő kérdése" - mondta Mike Mullen, az amerikai vezérkari főnökök egyesített bizottságának elnöke. Várhatóan még a jövő év első felében Afganisztánba érkezik a csapaterősítés. "Arra törekszünk, hogy még tavasszal kiérkezzenek, legkésőbb nyár elején" - fogalmazott Mullen.
2008.12.20. 18:28
 
 
Vasutassztrájk: a VDSZSZ nem fogadja el a MÁV ajánlatát
A MÁV legújabb, a még elégséges szolgáltatásra tett ajánlatát is elfogadhatatlannak tartja a sztrájkot hirdető szakszervezet, értékeli ugyan a munkaadói álláspont elmozdulását, de sztrájktörésnek tartaná az ajánlat elfogadását. A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) az MTI-nek szombaton este eljuttatott közleménye szerint a MÁV a szakszervezeti követelésekkel kapcsolatban továbbra is hajthatatlan, ezzel az érdekképviselet véleménye szerint: "újabb kesztyűt vág az elkeseredett vasutasok arcába, aminek beláthatatlanok lehetnek a következményei".
2008.12.20. 18:00
 
 
Újabb tüntetés az őrizetbe vett iraki újságíró mellett
Egy bagdadi park elfoglalásával akarja elérni rokonuk szabadlábra helyezését annak az iraki újságírónak a családja, aki cipőit az amerikai elnök felé dobta egy sajtótájékoztatón - mondta szombaton a férfi egyik testvére. "Itt maradunk, amíg el nem engedik, akkor is, ha a katonák megpróbálnak elkergetni minket" - jelentette ki Durgám az-Zaidi, Muntaszir az-Zaidi öt fivérének egyike. Elmondta azt is, hogy a család beszélhetett telefonon az újságíróval, aki néhány zúzódástól eltekintve jól van, s aki elmondta: nem igaz az, hogy eltört volna a karja. Durgám az-Zaidi néhány napja azt közölte, hogy öccse kar- és bordatöréssel kórházba került, mert bántalmazták az iraki biztonsági szolgálatok.
2008.12.20. 17:31
 
 
MSZP: Orbán kiírta magát a komoly, felelős politikusok sorából
Nyakó István szerint Orbán Viktor kiírta magát a komoly, felelős politikusok sorából - az MSZP szóvivője szombati telefonos sajtótájékoztatóján ezt azzal indokolta, hogy a Fidesz elnöke, mint mondta, nem képes a kormány intézkedéseivel szemben reális alternatívát megjelölni. A Fidesz szerint a párt - a szocialistákkal ellentétben - soha senkivel nem fog össze az emberek ellen. A szocialista politikus azt mondta: egyértelműen kiderült, hogy Orbán Viktor érdemi, szakmailag megalapozott kifogásokat nem tud említeni az MSZP és kormány döntései, intézkedései ellen és nem képes reális, konkrét javaslatokat tenni.
2008.12.20. 16:19
 
 
Angela Merkel további gazdaságélénkítő intézkedéseket tervez
Angela Merkel német kancellár "kihívásokkal teli esztendőnek" nevezte a 2009-est, és közölte, hogy a német kormány további gazdaságélénkítő intézkedéseket vesz fontolóra. Szokásos heti videoüzenetében, szombaton Merkel hangsúlyozta: kormánya minden erőfeszítést megtesz avégett, hogy a németországi helyzetet jó irányba vezesse, de - mint kifejezte magát - "ezt csak mindannyian együtt csinálhatjuk meg". A kancellár megerősítette, hogy kormánya januárban egy újabb, második gazdaságélénkítő csomagot terjeszt elő a munkahelyek megőrzése, illetve új munkahelyek teremtése céljából. Ezt a csomagot gondosan elő kell készíteni - tette hozzá.
2008.12.20. 16:17
 
 
Rendkívüli bizottsági ülést kezdeményezett a Fidesz a sztrájkok miatt
Rendkívüli ülést tart hétfőn az Országgyűlés költségvetési bizottsága a szakszervezeti sztrájkok miatt, az ülést a Fidesz képviselői kezdeményezték - tájékoztatta Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője szombaton. A bizottság elnöke, Varga Mihály az ülést hétfő délután egy órára hívta össze. "Elfogadhatatlan és tűrhetetlen, hogy a kormány semmibe veszi a sztrájkolók követeléseit és nem hajlandó érdemben tárgyalni a szakszervezetekkel. A kormánynak ez a magatartása a magyar emberek békés és nyugodt karácsonyát is veszélyezteti" - hangsúlyozta Szijjártó Péter.
2008.12.20. 16:01
 
 
Ismét összecsaptak fiatal tüntetők és a rendőrök Athénban
Ismét összecsaptak fiatal tüntetők és a rendőrök Athénban szombaton, Szalonikiben pedig átmenetileg elfoglaltak egy színházat a két hete kezdődött tiltakozások résztvevői. Azután robbant ki Athénban összetűzés a rendfenntartók és a mintegy 150 tüntető között, hogy utóbbiak szeméttel dobálták meg a város karácsonyfáját a Szintagma téren és szemeteszsákokat akasztottak az ágaira. A rendőrök paprika spray-vel oszlatták fel a tömeget. Az előző karácsonyfa leégett az eddigi legkomolyabb athéni zavargásokban, december 8-án. Szalonikiben a fiatalok behatoltak a központi színház épületébe és egy "Szolidaritás az őrizetbe vettekkel" feliratú transzparenst akasztottak ki a homlokzatra.
2008.12.20. 15:45
 
 
AC Milan: Beckham megérkezett Milánóba
Megérkezett Milánóba David Beckham, az angol labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya, aki március végéig kölcsönben szerepel az AC Milanban. A 33 éves szupersztár Silivo Berlusconi magángépén érkezett Olaszországba, ahol a hatalmas tömeg mellett a klub képviseletében Umberto Gandini igazgató, és Laura Masi marketingigazgató fogadta. Adriano Galliani, a milánóiak alelnöke elmondta: amennyiben a 107-szeres válogatott Beckham jól teljesít, akkor jövőre mindenképpen szeretnék leigazolni. A brit kiválóságot este hétkor mutatják be a sajtónak.
2008.12.20. 15:43
 
 
Egységes bérlettel lehet utazni a fővárosban januártól
Egységes budapesti bérletet vezetnek be januártól, a 9000 forintba kerülő bérlet a BKV, a Volánbusz és a MÁV Start összes vonalára és szolgáltatásaira egyaránt érvényes lesz a főváros határain belül - közölte Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármester szombaton a Városházán. Az egységes bérlet bevezetéséhez a fővárosi önkormányzat 929 millió forintot, az állam 1,8 milliárd forintot nyújtott, míg az utasok egy százalékkal járulnak hozzá a költségekhez a bérletek megvásárlásával. Ez azt jelenti, hogy a 9000 forintba kerülő bérlet árából egy százalékot az új rendszer bevezetésére fordítanak.
2008.12.20. 15:24
 
 
Csökken az üzemanyagok ára kedden
Csökkenti bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát kedden a Mol Nyrt. - tudta meg az MTI szombaton. A csökkentéssel a benzin átlagára 229 forint körülire, a gázolajé 240 forintra mérséklődik. A Mol legutóbb a héten csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 7 forinttal a gázolaj árát. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A benzin és a gázolaj ára az idén június 18-án érte el történelmi csúcsát a magyar piacon: akkor a gázolaj ára 335 forint, a benziné pedig 317 forint volt literenként.
2008.12.20. 14:58
 
 
London 2012: a FIFA megoldást vár a négy brit szövetségtől
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) arra kérte a négy brit tagországát, hogy márciusig juttassa el a 2012-es londoni olimpián szereplő közös csapatra vonatkozó tervét. A FIFA-nál az angol, a skót, az észak-ír és a walesi szövetség önálló, ám az ötkarikás játékokon a Nemzetközi Olimpiai Bizottság szabályzata alapján az egyesített brit férfi és női csapatnak kell pályára lépnie. Joseph Blatter, a FIFA elnöke elmondta: skót politikusoktól kapott olyan levelet, amelyben jelzik: nincs rá mód, hogy skót játékos szerepeljen a brit csapatban.
2008.12.20. 14:49
 
 
Sólyom László aláírta a 2009-es költségvetésről szóló törvényt
Sólyom László köztársasági elnök szombaton aláírta a 2009-es költségvetésről szóló törvényt - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal szombaton. Az országgyűlés hétfőn fogadta el a Magyar Köztársaság 2009. évi költségvetéséről szóló törvényt, 209 igen, 171 nem szavazattal, tartózkodás nélkül. A jogszabály a központi költségvetés 2009. évi bevételi főösszegét 8.300,2 milliárd forintban, kiadási főösszegét 8.961 milliárd forintban, hiányát 660,8 milliárd forintban állapítja meg. A kormányzat azzal számol, hogy 2009-ben az államháztartás hiánya GDP-arányosan 2,6 százalék lehet, ami azt jelenti, hogy Magyarország jövőre megfelel a maastrichti, azaz az euróövezeti csatlakozáshoz szükséges kritériumoknak.
2008.12.20. 14:20
 
 
Vasárnap zár a Mikulásgyár
Eddig mintegy 7500 doboz ajándék gyűlt össze a Mikulásgyárban, de még vasárnap estig várják az adományokat. Idén is sok különleges ajándékot vittek az adományozók, mint például sütőt, kétezer darab CD-t, 176 fenyőfát, egy magánszemély pedig két raklap szaloncukrot ajánlott fel, de érkezett két raklap kristálycukor és két raklap konzerv is, továbbá sok plüssjáték. A Mikulásgyár átlépte a határokat is, ugyanis felvidéki - füleki - rászorulókhoz juttat el egy teherautónyi adományt - hangzott el a szombati sajtótájékoztatón.
2008.12.20. 14:02
 
 
Ferencvárosi választás: vizsgálják az ajánlószelvények eredetiségét
Vizsgálják az ajánlószelvények eredetiségét a ferencvárosi időközi választásokon - közölte a helyi választási iroda helyettes vezetője szombaton az MTI-vel. Az illetékes egyéni választókerületi választási bizottság szombati ülésén döntött arról, hogy három jelölőszervezet, az MDF, a MIÉP és a Magyar Szociális Zöldpárt leadott ajánlószelvényeinek eredetiségét vizsgáltatja - mondta Horváth Péter. Ennek elvégzésére az Állami Nyomdát kérte fel a választási bizottság, és amennyiben megkapja a vizsgálat eredményét, hétfőn újra összeül, hogy a döntést hozzon a jelöltállítás kérdésében.
2008.12.20. 13:53
 
 
Súlyos baleset történt David Copperfield előadásán
Súlyosan megsérült előadás közben David Copperfield egy asszisztense, mert belezuhant egy hatalmas ventillátor vadul pörgő lapátjai közé. Az amerikai illuzionista munkatársa a karján és az arcán szenvedett sérüléseket. A négy méter magas ventillátor színpadi kellék egy bűvészmutatványhoz, amelyben Copperfield sértetlenül áthalad a fémből készült mozgólapátok között. A Las Vegas-i MGM Grand Hotelben tartott előadás nézői szerint a művész asszisztensét szinte magába szívta a szerkezet. "Minden csupa vér lett" - mondta egyikük.
2008.12.20. 12:20
 
 
Díjazták az év MTI-s újságíróit
Tóth Szilvia, a Belpolitikai Szerkesztőség tudósítója kapta idén az év MTI-tudósítója díjat; az oklevelet Vince Mátyás elnök pénteken adta át a nemzeti hírügynökség évzáró ünnepségén. Az Életmű-díjjal Flesch István volt külpolitikai főszerkesztőnek, egykori bonni, tokiói és prágai tudósítónak, valamint Dunai Eigner Jánosnak, a Gazdasági Szerkesztőség volt újságírójának sok évtizedes áldozatos munkáját és hűségét ismerték el. A 2008-as év legjobb fotóriporterének járó elismerést Czimbal Gyula vehette át a magyar kulturális élet jelentős személyiségeit bemutató felvételeiért, míg az Év szerkesztője Borsos Sándor lett, a Panoráma Szerkesztőségben végzett rendkívül megbízható teljesítményéért.
2008.12.20. 12:09
 
 
Elbocsátja dolgozóinak több mint a felét a Hypo Real Estate
A Hypo Real Estate (HRE) német jelzáloghitel intézet mintegy ezer dolgozójától válik meg 2013-ig. Ez mintegy 50 százalékos létszámleépítést jelent. A cég szombati közleménye szerint dolgozóinak számát a jelenlegi 1.800-ról 1.000-re csökkenti 2011-ig, majd 2013-ig további 200 embertől válik meg. Az elbocsátások első hullámának kétharmada a cég Németországon kívüli vállalkozásait érinti. A létszámleépítéstől 2011-ig évi mintegy 200 millió euró, 2013-ig évi 250 millió euró megtakarítást vár a Hypo Real Estate. A müncheni pénzintézet volt az Egyesült Államokból kiinduló, s Németországot is erősen sújtó pénzügyi válság első német áldozata.
2008.12.20. 11:40
 
 
Fidesz: az egészségügyben dolgozók tartják fenn az ágazatot
A Fidesz szerint a "brutálisan alacsony" finanszírozás és a humánerőforrás-problémák okozzák jövőre a legnagyobb gondot az egészségügyben, így csak remélni lehet, hogy az ágazatban dolgozók áldozatos munkájukkal 2009-ben is a működőképesség határán tartják majd az egészségügyet - mondta Pesti Imre, az ellenzéki párt szakpolitikusa szombati sajtótájékoztatóján. A politikus arra hívta fel a figyelmet, hogy évek óta jelentős forrásokat, több mint 250 milliárd forintot vontak ki az egészségügyből, 16 ezer kórházi ágyat szüntettek meg, több mint 2000 orvos vándorolt el az országból, és 6000 egészségügyi dolgozó hagyta el a pályát. Az MSZP szerint a Fidesz riogat, és valótlan dolgokat állít.
2008.12.20. 11:11
 
Meghalt Obama legidősebb választója
Két nappal 110. születésnapja után meghalt Amanda Roberts Jones, Barack Obama megválasztott amerikai elnök legidősebb választója, egy fekete rabszolga lánya. Jones élete utolsó bő félszáz napjára lett híres. Az amerikai sajtó október végén kapta fel a nevét, miután levélben leadta szavazatát Barack Obamára. A fekete bőrű jelölt legidősebb választójának kiáltották ki, és Obama győzelme után még online aláírásgyűjtési akció is indult, hogy részt vehessen a január 20-i beiktatáson. Kedden ünnepelte a 110. születésnapját. Vasárnap nagy fogadást rendeztek volna a tiszteletére, de azt már nem élhette meg; csütörtökön lefeküdt aludni, és nem ébredt fel többé.
2008.12.20. 10:30
 
 
Ferihegyi sztrájk: kisebb késésekkel, de halad a forgalom
Nem sokat változott a helyzet Ferihegyen, a felek jelentősebb eredmény nélkül egyeztettek, a forgalom kisebb késésekkel, de halad, már a reptéri üzlettulajdonosok is sürgetik a megállapodást, a szakszervezetek pedig külföldi közvetítő bevonását javasolják az egyeztetésekbe. Szombaton az induló járatok is menetrend szerint közlekedtek Ferihegyen, legfeljebb kisebb késésekkel, járatot a sztrájk miatt nem töröltek a légitársaságok. Továbbra is csak a 2B terminál üzemel, teljes kapacitással. A szombat reggeli műszakban a Budapest Airport (BA) dolgozóinak 80 százaléka vette fel a munkát a ferihegyi repülőtéren, pénteken arányuk még 72 százalék volt.
2008.12.20. 10:27
 
 
A főállatorvos szerint sikerült kiszűrni az ír alapanyagokat
Az ír alapanyagok kiszűrése teljes sikerrel megtörtént Magyarországon - jelentette ki Hajós Ádám főállatorvos szombaton a budapesti Vásárcsarnokban, ahol egy élelmiszerbiztonsági és fogyasztóvédelmi ellenőrzést követően vett részt a kormányszóvivői tájékoztatón Kondorosi Ferenc kormánybiztossal. Az élelmiszerbiztonságért felelős szakember az MTI kérdésére elmondta, a Vámház körúti csarnokban nem találtak komolyabb szabálytalanságokat, és a három hatóság ellenőrzése során 100 ezer forintnál kevesebb bírságot szabtak ki. Az ellenőrzések során talált jellemző hibák között említette, hogy több esetben az áruhoz a csomagolóanyagot is "hozzámérik".
2008.12.20. 10:20
 
Szakértők szerint a jövő héten kamatot csökkent a magyar jegybank is
A szakértők által várt magyar és lengyel kamatcsökkentés lehet a legfontosabb gazdasági esemény a jövő héten Közép-Európában. A Dow Jones Newswires által megkérdezett szakértők mindegyike azzal számol, hogy folytatódik a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kamatcsökkentési sorozata. Előzőleg - nagy meglepetésre - kétszer is kamatot mérsékelt a központi bank, miután október 22-én 300 bázisponttal 11,5 százalékra emelte az alapkamatot. A megkérdezett 15 elemző közöl 12 szerint a jövő héten hétfőn az MNB 50 bázisponttal mérsékli a kamatot. Hárman ennél nagyobb, 100 bázispontos vágást sem tartanak lehetetlennek.
2008.12.20. 09:43
 
 
Giro d'Italia: svájci olimpiai bajnok is indul
Az olimpiai aranyérmes és kétszeres világbajnok Fabian Cancellara is jelezte, hogy indul a 2009-es olasz kerékpáros körversenyen, a Giro d'Italián. A centenáriumi viadalon olyan sztárok rajtolnak, mint a Tour de France hétszeres győztese, az amerikai Lance Armstrong, az idei Touron diadalmaskodó spanyol Carlos Sastre, az elmúlt két Tour de France-on egyaránt második ausztrál Cadel Evans, valamint az olasz Damiano Cunego, Ivan Basso és Danilo Di Luca. A világ legjobbjai közül így szinte csak a címvédő és már mindhárom nagy körversenyen győztes spanyol Alberto Contador nem indul a május 9. és 31. közötti, Velencéből rajtoló és Rómában záruló, közel 3400 km-es viadalon.
2008.12.20. 08:55
 
 
Négyórásra növekedett a várakozás a röszkei határátkelőnél
A szabadságukra Nyugat-Európából hazatérő szerb és török vendégmunkások miatt szombat délre négyórásra növekedett a várakozási idő a röszkei határátkelőhely kilépő oldalán - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. A határátkelőhely teljes kapacitással működik, öt kilépő sáv áll az autósok rendelkezésére, s a buszforgalom is jelentős - mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A forgalom péntek este óta dinamikusan növekszik, és egészen az ünnepekig hosszabb-rövidebb várakozásra kell számítani Röszkénél - közölte a szóvivő.
2008.12.20. 08:47
 
 
Ünnep közeledtével többen mennek szűrésre
Születésnapjuk vagy a karácsony közeledtekor az emberek nagyobb arányban mennek el egészségügyi szűrésekre - állítják norvég kutatók. A British Medical Journal című szakfolyóiratban teszik közzé a Norvég Rákregiszter alapján elkészített tanulmányukat a szerzők. Geir Hoff és munkatársai 20780 ötven és hatvannégy év közötti férfi és nő adatait elemezték. Ők mindannyian kaptak behívót egészségügyi szűrésekre, ám csak 12960-an jelentek meg. A kutatók megállapították, hogy míg havonta átlagosan az értesítettek 64,2 százaléka jelent meg a vizsgálaton, addig decemberben 72,3 százalékuk.
2008.12.20. 08:43
 
 
Foci: Ribéry három évig még biztosan a Bayernben játszik
Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München labdarúgócsapatának ügyvezetője ígéretet tett arra a német sajtóban, hogy a francia Franck Ribéry 2011 nyaráig biztosan jelenlegi állomáshelyén marad. "Ribéry legalább 2011 júniusáig nálunk futballozik, és hangsúlyozom, hogy legalább. Ezt megígérhetem a Bayern-szurkolóknak, illetve a szép futball híveinek. Elhatározásunktól semmilyen ajánlat, bármekkora összegről szóljon is, nem tántoríthat el bennünket" - idézte a klubvezetőt a Bild című lap. Rummenigge arról is beszélt, hogy a jelenlegi szerződés meghosszabbításáról jövőre kezdődhetnek tárgyalások. "Megpróbáljuk majd 2011 utánra is kiterjeszteni az együttműködést" - tette hozzá.
2008.12.20. 08:31
 
 
Karácsonykor 69 nyúl egy hálószobában
Bár karácsony közeledik, nem húsvét, hatalmas nyúlfogása lett a hatóságnak az Egyesült Államokban: 69 tapsifülest szabadított ki egy hálószobából. Gazdasszonyuk jól tartotta őket, csupán egyikükön mutatkoztak kórság jelei. Maga a hölgy fordult segítségért a hatósághoz, mert pénzügyi gondjai támadtak, és emiatt már nem tud gondoskodni megfelelően nyulairól. A gyűjtemény elég fiatalka falka, a legöregebb nyúl másfél éves, ennek a fajtának a várható élettartama 12 esztendő. Németországban is állati rekord dőlt meg a héten: több mint 1500 törpepapagájt mentettek ki egy kétszobás berlini lakásból a hatóság emberi, akikkel hét órán át lehetett madarat fogatni, de nem a boldogságtól.
2008.12.20. 08:27
 
 
Mától újra járnak a villamosok a Szabadság hídon
Mától újra közlekednek a villamosok a fővárosi Szabadság hídon. A hídon újrainduló villamosforgalom miatt megszűnnek a 47-49V és a 149-249V jelzésű villamospótló autóbuszok. Ismét a korábbi útvonalon, a Deák Ferenc tér és a budafoki Városház tér között jár a 47-es villamos, és közlekedik a 49-es villamos is a Deák tér és a Kelenföldi pályaudvar között. Az 56-os villamos ideiglenesen nem jár majd, helyette a meghosszabbított 61-es villamossal lehet utazni a Hűvösvölgy és a Móricz Zsigmond körtér között. A főgyűjtőcsatorna építése miatt a 41-es villamos megváltozott útvonalon, Kamaraerdő és a Moszkva tér között szállítja az utasokat.
2008.12.20. 08:19
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207[2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista