2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Kilép az MDF-ből Csáky András
Kilép a Magyar Demokrata Fórumból Csáky András, mert véleménye szerint az EP-lista szombati elfogadásával a párt feladta politikai hitvallását. Karsai Péter frakcióvezető-helyettes közleménye szerint az MDF-et váratlanul érte Csáky bejelentése, a párt frakciója hétfőn vitatja meg nyilatkozatát, pénteken pedig ugyanezt megteszi az MDF elnöksége is. Csáky az MTI-nek elmondta: hétfőn délelőtt 11 órakor lesz frakcióülés, és jelenleg ő még az MDF frakciójának tagja. Hozzátette: mind Dávid Ibolyával, mind pedig a többi frakciótaggal közölte kilépését. Katona Kálmán az MTI-nek azt mondta: úgy tudja, Csáky még nem döntött arról, hogy hétfőn kilép-e a frakcióból is.
2009.03.08. 16:45
 
 
Az MNB megkezdi az EU források piacra vezetését
A monetáris tanács mindent megtesz azért, hogy a pénzügyi piaci folyamatok ismét összhangba kerüljenek a reálszféra kilátásaival, ennek érdekében a jegybank ösztönözni kívánja a közelmúltban bevezetett forint- és devizapiaci likviditásnyújtó eszközök fokozottabb igénybevételét, megkezdi az EU források piacra vezetését, és készen áll a teljes monetáris politikai eszköztár alkalmazására. Ezt vasárnap közölte a jegybank, miután a monetáris tanács pénteken este és vasárnap ülésezett. A monetáris tanács megítélése szerint a bankszektor helyzete a közelmúltban bekövetkezett árfolyamgyengülés ellenére stabil, azonban a forintra nehezedő leértékelődési nyomás középtávon károsan hat a pénzügyi közvetítő rendszer tőkehelyzetére.
2009.03.08. 16:30
 
 
Figyelemfelhívó demonstráció Budapesten a nemzetközi nőnapon
Demonstrációt tartott a NANE Egyesület, a Patent Egyesület és a Stop-Férfierőszak Projekt vasárnap Budapesten a Blaha Lujza téren, hogy a nemzetközi nőnapon felhívják a figyelmet a nők elleni erőszakra. Benkő Fruzsina, a PATENT Egyesület munkatársa a tüntetésen az MTI-nek elmondta, hogy minden nőnapon megszervezik a demonstrációt és sikeresnek tekintik az akciót, mert a nők elleni erőszak kérdésével a társadalom, a szakmai fórumok és a döntéshozók egyaránt egyre többet foglalkoznak. A tüntetésen a három civil szervezet munkatársai prospektusokat osztogattak a járókelőknek a nőkkel kapcsolatos erőszak formáiról, prostitúcióról, illetve piros bábukkal jelképezték azokat a nőket, akik családon belüli, vagy egyéb erőszak áldozatai lettek.
2009.03.08. 16:10
 
 
Veszprémi késelés: T. Helga feljelentést tett és cáfolja a lapértesüléseket
Rágalmazásért és becsületsértésért feljelentést tett a rendőrségen az a veszprémi nő, akit egy román országos sportnapilap összefüggésbe hozott a Cozma-gyilkossággal - írta a Veszprém megyei Napló internetes kiadása vasárnap. A hírportál szerint a fiatal nő, T. Helga felkereste a szerkesztőséget és elmondta: a román lap állításával ellentétben "soha semmilyen kapcsolata nem volt Marian Cozmával, őt nem ismerte, pontosabban annyira, mint egy átlagos veszprémi lakos a kézilabdázókat". Elmondta azt is, hogy a bűncselekmény éjszakáján valóban ott szórakozott a Patrióta lokálban, de nem találkozott Cozmával. T. Helga a tánctéri verekedésről és a későbbi bűncselekményről sem tudott, "abból semmit nem érzékelt".
2009.03.08. 16:00
 
 
12 ezerrel csökkentik fél év alatt az amerikai katonák számát Irakban
A következő hat hónap alatt 12 ezer fővel csökkentik Irakban az amerikai katonák számát - jelentették be vasárnap Bagdadban. Két harcoló dandárt, amelyet visszaküldtek volna Irakba az ellátó és mérnöki alakulataikkal együtt, nem fogják odaküldeni - közölte az amerikai hadsereg. Az intézkedés eredményeként 14-ről 12-re csökken Irakban a harcoló dandárok száma, a katonákból pedig 12 ezerrel lesz kevesebb, mint a jelenlegi mintegy 140 ezer. Barack Obama amerikai elnök 2010 augusztus végére akar véget vetni a hat éve folyó amerikai harci tevékenységnek Irakban, a teljes kivonulás pedig 2011 végére történik meg. 35-50 ezer amerikai katona ez után is marad kiképzési feladattal.
2009.03.08. 15:15
 
 
Non-stop gyónás
Bizonyos New York-i katolikus templomok 24 órás nyitva tartásával igyekszik az egyház eljuttatni híveihez a penitencia időszerűségének üzenetét. A nagyböjt idején számos templom péntek éjszaka és szombat hajnalban is fogadta a gyónni kívánó ájtatosokat, remélvén, hogy ezzel növekszik az egyház egyik legnagyobb szentségében részesülők száma - olvasható a New York Times című napilap hasábjain. A szervező érsekség úttörő a "24 órás gyónás" elnevezésű akció meghirdetésével a városban. Mintául Chicago hasonló kezdeményezését választották, ahol az extra nyitva tartás korábban 855 plusz gyónást eredményezett egy illetékes szerint.
2009.03.08. 15:00
 
 
Fodor: a frakciók támogassák a Legfelsőbb Bíróság elnökjelöltjét
Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke nyílt levélben fordult a parlamenti pártok vezetőihez, annak érdekében, hogy a frakciók támogassák Havasiné Orbán Mária megválasztását a Legfelsőbb Bíróság elnöki posztjára. A Fidesz közleményben tudatta: ahogy a december 8-i szavazáson, úgy hétfőn is támogatni fogják a jelöltet. A vasárnap az MTI-hez is eljuttatott levél szerint Fodor Gábor arra hívja fel a figyelmet, hogy közel egy éve nem sikerült a magyar Országgyűlésnek megválasztania a Legfelsőbb Bíróság elnökét. Ez az állapot már-már a Magyar Köztársaság alkotmányos biztonságát veszélyezteti.
2009.03.08. 14:30
 
 
Magyarország a második lett az egri nemzetközi vízilabdatornán
Az olimpiai bajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott második lett az egri nemzetközi tornán, miután a vasárnapi zárókörben 9 góllal verte az Egyesült Államok tavaly Pekingben ezüstérmes együttesét, s rosszabb gólkülönbségével az ötkarikás bronzérmes szerbek mögé szorult. Eredmény: Magyarország-Egyesült Államok 13-4 (3-0, 5-1, 1-0, 4-3). Kemény Dénes formálódó, átalakulóban levő gárdája remekül játszott, s csak két góllal kellett volna többet lőnie ahhoz, hogy itthon tartsa az elsőséget a harmadik alkalommal kiírt Volvo Kupán. A befejező nap másik meccsén Szerbia válogatottja 9 góllal, 12-3-ra győzte le Románia legjobbjait, s megnyerte a tornát. Románia a 3., az USA pedig a negyedik lett.
2009.03.08. 14:05
 
 
Harry hercegnek új barátnője van
A jelek szerint máris új barátnőre tett szert Harry herceg, a brit trón harmadik számú várományosa, akinek előző románca alig néhány hete ért véget. A brit hadsereg hadnagyaként szolgáló, idén 25 éves Harry - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia - a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap, a News of the World beszámolója szerint bátyja, Vilmos herceg barátnőjének barátnőjét szemelte ki. Harry és a 27 éves Astrid Harbord szombat hajnali három óráig mulatott az elegáns nyugat-londoni Chelsea kerület egyik bárjában, majd a királyi család testőreinek kíséretében a Clarence House-ba hajtattak. Ez Károly trónörökös londoni rezidenciája, ahol Harrynek és Vilmosnak is külön lakosztálya van. Az újdonsült pár itt töltötte az éjszaka hátralévő részét.
2009.03.08. 13:30
 
 
A pápa bejelentette, hogy májusban a Szentföldre utazik
XVI. Benedek pápa bejelentette a Vatikánban a hagyományos vasárnapi úrangyala imádság alkalmával, hogy a Szentföldre látogat május 8. és 15. között. Mint elmondta a Szent Péter téren egybegyűlt zarándokok ezrei előtt, "zarándoklatot tesz", és imádkozik ott a Közel-Kelet és az egész emberiség egységéért és békéjéért. A katolikus egyházfő már említette egyszer, hogy ilyen utazásra készül. Február 12-én beszélt erről egy audiencián, amelyen amerikai zsidó szervezetek egy küldöttségét fogadta, ám akkor még nem jelölt meg időpontot. A mostani bejelentés az első hivatalos megerősítés az akkori nem hivatalos közlés után. Ez lesz XVI. Benedek első szentföldi utazása, amióta elfoglalta Szent Péter trónját.
2009.03.08. 13:15
 
Gyanús csomagot találtak szombaton este a röszkei határátkelőnél
Gyanús csomagot találtak a vámosok szombaton este a röszkei határátkelőnél egy Szerbia felől érkező buszon, a csomagot jelenleg is vizsgálják - mondta Sipos Jenő, a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának (VPOP) szóvivője vasárnap az MTI-nek. Bartha László, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szóvivője azt mondta, hogy munkatársai az éjszaka elszállították az ismeretlen eredetű anyagot tartalmazó csomagot a helyszínről. Az ügyről további részleteket sem a VPOP, sem az NNI szóvivője nem kívánt elárulni. Sajtóértesülések szerint az elsődleges tesztek alapján robbanószer-gyanús volt az anyag.
2009.03.08. 12:55
 
 
Négy határon túli magyar szervezet kiállt Sólyom László mellett
Közös nyilatkozatban méltatta Sólyom László köztársasági elnök határon túli magyarok körében tett látogatásait vasárnap négy kisebbségi magyar szervezet. "A szlovákiai Magyar Koalíció Pártja (MKP), a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ), a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) és az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) változatlanul nagyra értékeli Sólyom Lászlónak, a Magyar Köztársaság elnökének a határon túli magyarság körében tett látogatásait és a magyar nemzeti ünnepek közös megünneplését" - olvasható a dokumentumban, amelyet az említett szervezetek elnökei írtak alá. A nyilatkozatot Dunajsky Éva, az MKP szóvivője juttatta el az MTI prágai irodájába.
2009.03.08. 12:45
 
 
Robot tanítónéni Japánban
Robot tanítónéni kezdett dolgozni Japánban. A Szaja nevű műpedagógus több nyelven beszél. Ráadásul "jópofa": 18 kis motor mozgatja gumiképét, amely képes egyebek közt boldogságot, meglepődést, félelmet, viszolygást, szomorúságot, haragot kifejezni. Egyelőre csak próbaórákat tart, még nem véglegesítette a tokiói általános iskola, amelyben megkezdte premierjét. "Szülőatyja", Kobajasi Hirosi professzor 15 éven át "vajúdott", míg "világra hozta" Szaját. A tanítónőnek van egy "bátyja" is, Pikarin, aki nem olyan jópofa: fémfejű és drótok állnak ki belőle - adta hírül a The Sun című brit lap.
2009.03.08. 12:00
 
Parlamenti választásokat tartanak Észak-Koreában
Parlamenti választásokat tartanak vasárnap Észak-Koreában. Noha a phenjani törvényhozás lényegében pecsétnyomó gépezetként működik, a szavazás ráadásul formalitás abból a szempontból, hogy szavazókörönként egy - az állampárt által kiválasztott - jelölt indul, külföldi megfigyelők ezúttal odafigyelnek a voksolásra, mert burkolt jelek utalhatnak majd arra, Kim Dzsong Il kit szán utódának. A választásokat eredetileg tavaly augusztusban kellett volna megrendezni, de elhalasztották. Ezzel egyidejűleg a "Kedves Vezető" hosszú időre eltűnt a nyilvánosság elől, aggodalmat váltva ki.
2009.03.08. 12:00
 
 
Nőnapi Házasságtörő Nők Klubja
A moszkvai Nőnapi Házasságtörő Nők Klubjának tagjai minden év március 8-án, de csakis ezen a napon idegen urakkal találkoznak, és legtöbbször fel is szarvazzák férjeiket, de állítják, hogy ezt éppen családjuk érdekében teszik. A mintegy 200 tag mindegyike tud egy-két vállalkozó kedvű férfit - rokont, barátot, szomszédot, kollégát, esetleg volt férjet - és ezek egyikének telefonszámát adja meg klubtársának, akitől cserébe egy másik telefonszámot kap. A klub nyilvántartást vezet, hogy ugyanaz a pár kétszer ne találkozzon. A randi lutri, mert kizárólag a férfi korát és magasságát szabad megadni. A körbe bekerülő urak többnyire maradnak, kivéve ha megnősülnek.
2009.03.08. 12:00
 
 
KDNP: fizessék vissza a jutalmat a miniszterek és az államtitkárok
Soltész Miklós (KDNP) szerint azoknak a minisztereknek, államtitkároknak és szakállamtitkároknak, akiket az "elmúlt hét év bűne terhel" vissza kellene fizetniük a kapott jutalmakat. Soltész kérdésre válaszolva sem sorolta fel név szerint, hogy kiknek kellene visszafizetniük a jutalmukat, de szavaiból arra lehetett következtetni, hogy ez a szociális tárca jelenlegi és korábbi vezetőjére, valamint a Pénzügyminisztérium irányítóira vonatkozik. Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI-nek azt mondta: egyetlen kormánytag sem kapott jutalmat, kizárólag olyan juttatásokat kaptak, amelyek egyébként minden köztisztviselőnek és közalkalmazottnak járnak.
2009.03.08. 12:00
 
 
Torna: Berki Krisztián lógyakorlata Világkupa-győzelmet ért
Berki Krisztián lovon győzött a tornászok montreáli Világkupáján. A hazai szövetség vasárnapi közlése szerint a háromszoros Európa-bajnok magyar versenyző a fináléban igen sikeres gyakorlatot hajtott végre, kiinduló pontja 6.700 volt, összpontszáma pedig 15.775. A selejtező nem indult túl jól számára, mivel eséssel indított. Több hibája akadt, és egy terpesztése is, így csak ötödikként került be a döntőbe. "Nagyon örülök, hogy a selejtezőbeli nehéz kezdés ellenére össze tudtam szedni magam, és sikerült megnyernem az év első Világkupájáját" - összegzett Berki Krisztián.
2009.03.08. 11:35
 
Szurkolókat gázolt egy elővárosi vonat Párizs térségében: 2 halott
Belerohant szabálytalanul közlekedő futballszurkolók egy csoportjába szombat éjjel a francia főváros környékén közlekedő elővárosi vonat; a balesetben ketten életüket vesztették, tizenegy ember megsérült - közölte a tűzoltóság. A két halott egy 10 éves kisfiú és egy 17 éves kamasz. Hárman súlyosan megsérültek, köztük egy 40 éves férfi és egy 17 éves fiatalember. A további nyolc könnyebb sérült közül hatan, akik a baleset után sokkos állapotba kerültek, vasárnap délután már elhagyhatták a kórházat. A baleset nem sokkal éjfél előtt történt egy autópálya fölött átívelő vasúti átjárón a párizsi régió északi részén, nem messze a Stade de France stadiontól, ahol szombat este a Lille és a Lyon labdarúgócsapata első osztályú bajnoki mérkőzést játszott.
2009.03.08. 11:30
 
 
Az Európai Unió bővítésének befagyasztása mellett áll ki a CDU
Az Európai Unió bővítésének befagyasztása mellett áll ki európai parlamenti választási programjában a Német Kereszténydemokrata Unió (CDU). A kormányzó konzervatív párt a programnak a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung című vasárnapi lapban nyilvánosságra került tervezetében hangsúlyozta: Horvátország tervezett felvétele után a további bővítésben mindenképp szünetet kell tartani. A CDU szerint a 12 új tagállam csatlakozása az elmúlt években rendkívüli erőfeszítéseket igényelt, ezért most a konszolidáció időszakának kell következnie.
2009.03.08. 11:20
 
Az IMF 540 millió dolláros hitele Örményországnak
Az IMF igazgatótanácsa 540 millió dolláros, 28 hónapra szóló hitelkeret hagyott jóvá Örményországnak. Örményország azonnal lehívhat 237 millió dollárt. A fennmaradó összeget kilenc egyenlő részletben folyósítja majd a Valutaalap. A volt szovjet köztársaságot komolyan sújtja a globális gazdasági válság. Jelentősen csökkent a tőkebeáramlás, a nemzetközi nyersanyagárak esése kedvezőtlenül befolyásolja Örményország nyersanyagexportját, a bányaipari termelés visszaesett. Az ország devizatartaléka komoly mértékben csökkent. Öményország hazai összterméke tavaly 6,8 százalékkal csökkent.
2009.03.08. 10:45
 
 
Beckham nyárig futballozhat kölcsönjátékosként az AC Milanban
Az olasz futballszezon végéig, vagyis júliusig az AC Milanban játszhat tovább David Beckham. A Los Angeles Galaxy angol labdarúgójának eredetileg hétfőn vissza kellett volna térnie amerikai csapatához, de további maradásáról szombat késő este megállapodásra jutottak a felek. Az egyezség hírét a Galaxy közölte, "sokmillió dolláros" kontraktusként említve az itáliai elitklubbal kötött szerződést. Eszerint Beckham kölcsönjátékosként az idény zárásáig focizhat a Serie A-ban, s július közepén kell visszatérnie Los Angelesbe. Az AP jelentése szerint a Galaxy 10 millió dollárt kért az üzlet nyélbe ütése fejében, míg a talján klub 3 milliót ajánlott.
2009.03.08. 10:30
 
 
NBA: a Cleveland 28-ik hazai győzelemét aratta a szezonban
A Cleveland a Miami feletti diadalával tovább javította szezonbeli hazai mérlegét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján: 29 meccséből csupán egyet veszített el. Az otthon fellépő együttes egyik legfőbb erőssége, LeBron James karrierje 21. tripla-dupláját érte el azzal, hogy 14 pontot dobott, 12 gólpassza volt és 10 lepattanó labdát szerzett. Eredmények: Cleveland Cavaliers-Miami Heat 99-89, Atlanta-Detroit 87-83, New York-Charlotte 105-114, Memphis-Philadelphia 105-110, New Orleans-Oklahoma 108-90, Dallas-Washington 119-103, Milwaukee-Golden State 127-120, Portland- Minnesota 95-93, Los Angeles Clippers-Indiana 105-106.
2009.03.08. 10:15
 
 
Magyar árammal is kereskednek már a prágai áramtőzsdén
Magyarországi átvétellel, szaknyelven szólva teljesítéssel, már megkötötték az első, üzleteket a Prágai Áramtőzsdén, amit a tőzsde sikerként könyvel el, hiszen szlovákiai szállítással hónapokig nem született üzlet - mondta el Balogh Szabolcs, menedzser, a PXE magyarországi képviselője az MTI-nek. A villamos energia magyarországi fizikai szállítására szóló határidős termékekkel március 2-től lehet kereskedni a Prágai Energiatőzsdén (Energetická Burza Praha - PXE). Eddig kis mennyiséget tartalmazó két üzlet született, és mindkettőben mérséklődött az ár az induló árhoz képest.
2009.03.08. 09:45
 
 
Továbbra is narancssárga riasztás van érvényben Közép- és Dél-Dunántúlon
Az erős szél miatt továbbra is narancssárga riasztás van érvényben a Közép- és Dél-Dunántúli régióban; az elmúlt 24 órában összesen 205 alkalommal riasztották a tűzoltókat országszerte, ebből 64 esetben a viharos szél okozta károk elhárítására kellett kivonulniuk, 63 alkalommal tűzesethez, 117 esetben pedig műszaki mentésekhez. Szentes György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője vasárnapi közleménye szerint az erős szél a fővárosban, Győr-Moson-Sopron, Veszprém és Somogy megyében okozta a legtöbb gondot. A tűzoltókat jellemzően kidőlt fák, leszakadt faágak okozta veszélyhelyzetek miatt riasztották, a fővárosban.
2009.03.08. 09:35
 
 
Boksz: Bedák Zsolt profi Európa-bajnok lett
A Boksz Világszervezet (WBO) profi Európa-bajnoka lett kispehelysúlyban Bedák Zsolt. A Spotlight Boxing 25 esztendős magyar öklözője hivatásos karrierje első címmérkőzését vívta meg sikerrel szombat este Drezdában, s élete első 12 menetes csatájában diadalmaskodott a kolumbiai születésű, de spanyol állampolgár Franklin Terannal szemben. Bedák remekül kezdett a németországi gálán, olyannyira, hogy már a második menetben számolni kellett riválisára. Végül magabiztosan, egyhangú pontozással győzött, pályafutása 13. meccsét is megnyerve.Terannak ez volt a 30. fellépése a profik között, és 27 győzelme mellett ezúttal harmadik vereségét szenvedte el.
2009.03.08. 09:30
 
 
Egyre több a nő a cégvezetők között
A világtendenciák egyre inkább érvényesek Magyarországon is, a női vezetők és cégtulajdonosok szerepe, aránya növekszik a gazdasági életben - közölte az Opten Kft. legfrissebb felmérésének megállapítását. Az Opten Kft. a hazai kis- és középvállalkozásokat vizsgálta, amelyeknek az élén nők állnak mint tulajdonosok és vezetők. A Magyarországon működő közel félmillió társas vállalkozásból 40.200 cég árbevétele haladja meg az évi 100 millió forintot. Ezek 37 százalékában, azaz mintegy 14.800 cégben a cégjegyzésre jogosult személy tulajdonos is egyben. Ezen cégek egynegyedében, azaz 3.650 cégnél nő áll a társaság élén.
2009.03.08. 09:30
 
28 halott egy bagdadi robbantásos merényletben
Huszonnyolc iraki meghalt, további ötvenhét pedig megsérült vasárnap Bagdadban egy öngyilkos merénylet következtében - közölte az iraki rendőrség. A helyi rendőrakadémia előtt robbant fel egy vagy több pokolgép. Az újabb jelentések szerint a motorkerékpáron érkező öngyilkos merénylő testére és a járműre is volt erősítve egy-egy robbanószerkezet. Az akadémián toborzóiroda is működik, éppen sorba álltak felvételre jelentkezők. A halálos áldozatok rendőrök, illetve rendőrnek jelentkező civilek közül kerültek ki. Leszakadt emberi testrészek hevertek szétszórva a helyszínen a merénylet után.
2009.03.08. 09:10
 
 
Szétmarcangolt egy tigris egy kínai fiatalt a nagy fal közelében
Szétmarcangolt egy szibériai tigris szombaton egy kínai fiatalembert a kínai nagy fal közelében, egy vadvédelmi területen. A húszéves férfi kiránduláson volt, megtekintette a nagy fal egy kevéssé látogatott szakaszát a történelmi építmény turisták által leginkább ismert, felújított Pataling szakasza közelében. Amikor két társával együtt hazafelé tartott, át akartak vágni a területen, hogy lerövidítsék útjukat. A számos tiltó tábla ellenére átmásztak a háromszoros kerítésen, és bejutottak a vadvédelmi területre, ahol több mint 10 ezer állat, köztük számos vadállat él szabadon. Alig jutottak át az utolsó kerítésen, máris megtámadta egyiküket egy tigris, és pillanatokon belül átharapta a szerencsétlen fiatalember torkát.
2009.03.08. 08:55
 
Primera División: döntetlen Madridban, nőtt a Barcelona előnye
A címvédő Real Madrid hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a városi rivális Atlético Madriddal a spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombati rangadóján. A listavezető FC Barcelona szintén hazai pályán lépett pályára: Josep Guardiola tanítványai magabiztosan győzték le az Athletic Bilbaót, így hat pontra növelték előnyüket a tabella élén a Real előtt. Eredmények: FC Barcelona-Athletic Bilbao 2-0 (2-0). ól: Busquets (17.), Messi (31., 11-esből). Real Madrid-Atlético Madrid 1-1 (0-1). Gól: Huntelaar (48.), illetve Forlán (38.).
2009.03.08. 08:25
 
 
Több, mint 2,7 milliárd forintos forgalom a húsvéti édességek piacán
Várhatóan az idén is emelkedik majd a húsvéti szezonális édességek kiskereskedelmi forgalma a Nielsen Piackutató Vállalat legfrissebb elemzése szerint. A piackutatók e megállapítást arra alapozzák, hogy már két éve emelkedő tendenciát mutat az értékesítés. Az édességek húsvéti szezonjában az eladott mennyiség 900 tonna volt, ami értékben 2,7 milliárd forintot tett ki - tartalmazza az MTI-hez eljuttatott közlemény. A múlt évben mennyiségben 7, értékben 22 százalékos volt a növekedés az előző évi ünnepi periódushoz képest a csokoládéból készült tojás, nyúl, bárány, csibe, valamint az ajándék csomagok értékesítésében. Tavaly az ünnepre szánt édességek bolti eladásából 42-42 százalék jutott a nyúlra és a tojásra.
2009.03.08. 08:06
 
 
Dakar-rali: a Volkswagen jövőre is indul
Jövőre is indul a Dakar-ralin a Volkswagen. A német autógyár azt követően jelentette be döntését, hogy a Mitsubishi gyár közölte, a világválság miatt kiszáll a versenyből. A világ legnagyobb tereprali-viadalát, az ideihez hasonlóan jövőre is Chilében és Argentínában bonyolítják le. A 2009-es Dakaron kettős Volkswagen-siker születetett: az első helyen a dél-afrikai Giniel de Villiers végzett, míg a másodikon az amerikai Mark Miller. A diadal csak azért nem lett százszázalékos, mert Carlos Sainz, a spanyol "matador" két nappal a zárás előtt - félórás előnnyel - bukott, és feladta a küzdelmet. Jövőre január 2. és 17. között rendezik meg a dél-amerikai Dakart.
2009.03.08. 08:05
 
 
Támadás ért egy észak-írországi brit támaszpontot, két katona meghalt
Az utóbbi évek legsúlyosabb terrorcselekménye történt szombat éjjel Észak-Írországban, ahol az első feltételezések szerint a brit fennhatóság ellen küzdő republikánus mozgalom szélsőséges szárnyának fegyveresei a brit hadsereg két tagját megölték, négy másikat súlyosan megsebesítettek. A rajtaütést az osztag a Belfasttól 26 kilométerre északra lévő Massereene brit katonai támaszpontján hajtotta végre. A rendőrségi tájékoztatás szerint a tettesek gépkocsival hajtottak a támaszpont bejáratához, és több hosszú géppisztolysorozatot lőttek ki. A két halálos áldozat a brit hadseregben szolgált, de a helyi hatóságok nem közölték, hogy pontosan milyen beosztásban. A négy súlyos sérült közül kettő szintén a brit fegyveres erők tagja, a másik kettő civil.
2009.03.08. 08:00
 
 
Tanórán elsült pisztoly
Tanórán sült el egy pisztoly az Egyesült Államokban: kiesett egy diák zsebéből a padlóra és lőtt egyet. Szerencsére nem talált el senkit. A fegyver egy 19 éves ifjúé, az iskola pedig egy műszaki szakközép Dél-Karolina államban. Az esetről az iskola tájékoztatta a rendőrséget, az pedig a pisztolyt a diák anyjának autójában találta meg. Az iskola felfüggesztette az ifjút, a rendőrség pedig eljárást indított ellene tiltott fegyverviselésért. A nyomozás alapján biztosra vehető, hogy a diák nem akart meglőni senkit.
2009.03.08. 08:00
 
 
Csökkent a hibrid kocsik vonzereje Amerikában
Az olcsó benzin és az autópiaci túlkínálat miatt csökkent a hibrid kocsik vonzereje az Egyesült Államokban - írta a USA Today című lap. Bekövetkezett az, amit több elemző megjósolt: a hagyományosan a termetesebb, nagyobb fogyasztású kocsikkal járó amerikaiak gyorsan kiszerettek a takarékos vegyes üzemű járművekből, amelyek a tavaly magasba szökött üzemanyagárak idején még nagy keresletnek örvendtek.Akkor még 4 dollárba került egy gallon (3,78 liter) benzin, ma már csak a felébe. Akkor még várólisták voltak a hibridekre, ma már az autósok nem félnek a tankolási költségektől, nem is keresik annyira a kevesebb üzemanyaggal beérő elektromos-benzines kocsikat.
2009.03.08. 07:55
 
 
Politológusok szerint az MDF hanyatlása követheti Bokros jelölését
Politológusok szerint az MDF hanyatlása követheti Bokros Lajos jelölését a párt európai parlamenti listájára. Az MTI-nek szombaton nyilatkozó Szomszéd Orsolya szerint a párt lassú felmorzsolódása kezdődhet, Mráz Ágoston Sámuel úgy látja: a közeljövőben akár meg is szűnhet a frakció. Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet szakértője szerint az EP-lista elfogadásával Dávid Ibolya egyrészt esélyt kapott arra, hogy bizonyítsa új irányvonalának helyességét, másrészt minden eddiginél nagyobb kockázatot vállalt, mert bármikor felbomolhat a frakciója.
2009.03.07. 22:00
 
 
Állami segítséget ígért a U.S. Steel magáncégnek a szlovák kormányfő
Állami segítséget nyújt a szlovák kormány a U.S. Steel magáncégnek a gazdasági válság leküzdésére - derült ki szombaton a szlovák miniszterelnök nyilatkozatából. Az amerikai kézben lévő U.S. Steel mintegy 14 ezer embernek ad közvetlenül munkát Kelet-Szlovákiában, és ezzel a régió legnagyobb munkáltatója. A szlovák kormány korábban ígéretet tett arra, hogy a válságkezelés során kiemelt figyelmet fog fordítani a munkahelyek megőrzésére, mégpedig függetlenül attól, hogy állami vagy magáncégről van-e szó.
2009.03.07. 21:59
 
 
Megnőtt az ár- és belvízzel veszélyeztetett területek nagysága
Az esőzések és a hóolvadás miatt az elmúlt napokban megnőtt az ár- és belvízzel veszélyeztetett területek nagysága Magyarországon, ezért ezeken a helyeken készültséget rendeltek el - közölte a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KVVM) szombaton. A kialakult helyzet elsősorban a Nyugat-Dunántúlon okoz nehézségeket, de belvízi elöntések alakultak ki az ország keleti részén is. Több helyen tart a belvízvédekezés. Folyamatosan szivattyúznak a Zala jobb parti, a Keszthely-hévízi és a marótvölgyi északi öblözetben, ahol a magas belvízszint miatt a Budapest-Nagykanizsa nemzetközi vasúti fővonalon 60 kilométer/órás sebességkorlátozást rendelt el a MÁV, és 24 órás üzemben szivattyúzzák a belvizet az M7-es autópályát érintő területeken is.
2009.03.07. 21:00
 
NB I: Gólnélküli döntetlen Diósgyőrött
A Diósgyőr hazai pályán gólnélküli döntetlent játszott a Budapest Honvéddal a labdarúgó Soproni Liga 18. fordulójának szombati mérkőzésén. A vendégektől két játékost is kiállított a játékvezető. Eredmény: Diósgyőri VTK-Budapest Honvéd 0-0, Diósgyőr, 5500 néző, V: Berger. A kispestiek kezdtek bátrabban, többet birtokolták a labdát, de helyzetet egyik csapat sem tudott kialakítani, így az első félidő küzdelmes játék után igazságos döntetlennel ért véget. A szünet után a diósgyőriek nyomasztó fölénybe kerültek, de a kiállítást követően nem tudták érvényre juttatni támadássorozatukat. A kispestiek kis szerencsével szereztek pontot.
2009.03.07. 20:07
 
 
Vízilabda: döntetlen a szerbekkel az egri kupán
A románok nyitónapi 9-4-es legyőzése után a pekingi bronzérmes szerbekkel döntetlent játszott szombaton az olimpiai bajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott Egerben, a 3. Volvo Kupán. Eredmény: Magyarország-Szerbia 11-11 (4-2, 1-2, 5-4, 1-3). A torna másik szombati mérkőzésén a Kovács István vezette román válogatott meglepetésre egy góllal legyőzte az Egyesült Államok olimpiai ezüstérmes alakulatát. Eredmény: Románia-Egyesült Államok 8-7 (1-2, 1-1, 2-2, 4-2).
2009.03.07. 19:29
 
 
Fedettpályás Eb: egy döntő és egy 12. hely a szombati magyar mérleg
Négy magyar volt érdekelt a torinói fedettpályás atlétikai Európa-bajnokság második napján, közülük Minczér Albert már döntőben szerepelt: 3000 méteren a 12. helyen végzett. A 22 éves veszprémi futó a pénteki 8:00.94 perces idejétől elmaradva 8:10.55-tel ért célba szombaton. Sikeresen vette a selejtező jelentette első akadályt a súlylökő Kürthy Lajos, aki már a 19,85 méteres első kísérletével teljesítette a vasárnapi fináléhoz szükséges 19,80-as szintet. Nem jutott be a zárónapi döntőbe 1500 méteren Szemeti Péter és Bene Barnabás, előbbi 3:49.65 perccel a 18., utóbbi 3:57.13-mal a 21. időt érte el.
2009.03.07. 18:21
 
Román lap szerint egy veszprémi vállalkozó megbízásából támadtak rá Cozmára
Egy gazdag veszprémi vállalkozó hívta a lokálba egy hónappal ezelőtt azt a huszonöt fős bandát, melynek tagjai megkéselték a román kézilabda-játékost, Marian Cozmát - állította szombati különszámában a romániai Gazeta Sporturilor. A román sportlap újságírói maguk utaztak többször is Veszprémbe, és a gyilkosság tucatnyi szemtanújára hivatkozva a bűncselekmény hátterének eddig nem ismert változatát írták meg. Eszerint a lokál alkalmazottai maguk is cáfolják azt a változatot, amely szerint Cozma egy pincérnő védelmére kelve került volna összeütközésbe a bandával. A lap azonban tudni vél egy másik nőről, egy bizonyos Helgáról, aki az egész konfliktusnak az állítólagos okozója volt.
2009.03.07. 18:02
 
 
Több mint félszázan kutatnak a Tiszabőről eltűnt csecsemő után
A tiszai vízi rendészet járőrei és egy speciális mentőkutyás különítmény is részt vesz annak az öthetes csecsemőnek a keresésében, aki pénteken eddig tisztázatlan körülmények között tűnt egy Tiszabőről - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Szabó Zita elmondta, jelenleg is mintegy ötven-hatvan fő vesz részt a kutatásban. Köztük a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi dolgozói mellett a törökszentmiklósi kapitányság bűnügyi és közrendvédelmi állománya, az Életjel Mentőcsoport kutyás különítménye, önkéntes falu- és városőrök, valamint a tiszai vízi rendészet járőrei.
2009.03.07. 17:59
 
 
Ritmikus gimnasztika VK: Vass Dóra mind a négy szeren döntős
Vass Dóra mind a négy szeren bejutott a vasárnapi döntőbe az első magyarországi ritmikus gimnasztika Világkupa-viadalon. Vass karikával hatodik, szalaggal és labdával hetedik lett a szombati selejtezőben a budapesti Papp László Sportarénában. Kötéllel ugyan tízedik volt, ám négy orosz is megelőzte őt, és mivel egy országból a fináléban legfeljebb ketten indulhatnak, így utóbbi szeren is döntős lett. A magyar junior csapat öt szalaggal szintén bekerült a legjobbak közé. A vasárnapi döntők 10 órakor kezdődnek.
2009.03.07. 17:32
 
 
Harmincegyszer riasztották a tűzoltókat országszerte az erős szél miatt
Harmincegy alkalommal riasztották a tűzoltókat országszerte az erős, viharos szél miatt; a szakembereknek elsősorban a Dunántúlon volt teendője - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Győr-Moson-Sopronban akadozott a vonatközlekedés, és hosszabb-rövidebb ideig áramkimaradás is volt. Korábban az ország nyugati felére az Országos Meteorológiai Szolgálat narancssárga riasztást adott ki a 90-100 kilométer/órás szélsebesség miatt. Az E-ON-tól kapott tájékoztatás szerint a viharos erejű szél miatt a kora délutáni órákban rövidebb-hosszabb ideig áramkimaradások voltak Győrsövényházán, Osliban és Tétszentkúton. Az áramszünetek 800 fogyasztót érintettek. A műszaki hibákat a szakemberek elhárították.
2009.03.07. 17:30
 
NBI: Magabiztos MTK-siker a Hidegkuti Stadionban
A címvédő MTK hazai környezetben Kanta József, Urbán Gábor és Hrepka Ádám góljaival nyert a második félidő derekára kilenc emberre fogyatkozó Vasas ellen a labdarúgó Soproni Liga 18. fordulójának mérkőzésén. Eredmény: MTK-Vasas 3-0, Hidegkuti Stadion, 1500 néző. Az első félidő MTK-fölényt hozott, a kék-fehérek sorra alakították ki a helyzeteket, de a Vasas kapusa remekül teljesített. A szünet előtt aztán Laczkó kiállítása miatt megfogyatkoztak a vendégek. Nem is bírta a nyomást a Vasas, a második félidő elején Paripovic buktatta Zsidait a 16-oson belül, Kanta pedig értékesítette a büntetőt. A 73. percben Paripovicot is kiállították, kilenc emberrel pedig már nem volt esély az egyenlítésre. A végén még Urbán után Hrepka is betalált.
2009.03.07. 17:03
 
 
Férfi kézilabda BL: Veszprém-Montpellier 22-23
Időn túli hétméteressel 23-22-re kikapott az MKB Veszprém a vendég francia Montpellier-től a férfi kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében, így még nem tudni, hogy első vagy második helyen jut tovább a negyeddöntőbe. Férfi BL, III. csoport, középdöntő, utolsó forduló: MKB Veszprém-Montpellier (francia) 22-23. A Veszprém nem tudta véghez vinni azt a bravúrt, hogy a középdöntő mind a négy mérkőzését megnyerje, egyben először kapott ki a tragédia óta. A magyar bajnok akkor végez a csoport élén, ha a német Flensburg-Handewitt vasárnap nem nyer Leónban. A negyeddöntő sorsolása rendhagyó módon hétfőn 18:30-kor lesz Bécsben. Az első mérkőzéseket majd március 25. és 29., a visszavágókat április 1. és 5. között kell megrendezni.
2009.03.07. 16:46
 
 
Újra divat lesz a válltömés
Hangsúlyos nőiesség és határozott váll lesz a jövő téli divat, és visszatér a válltömés - derült ki a milánói divathét bemutatóiból. A kifutón felvonultatott divattrendekhez a nyolcvanas évek hangulatából merítettek a tervezők. "A határozott váll nélkülözhetetlen lesz a nők és a ruhatáruk számára a következő szezonra... és a leopárdminta vezette állatminták is visszatérnek, még a leggingek esetében is" - mondta Ken Downing Nieman Marcus áruház divatigazgatója. Giorgio Armani is a nyolcvanas évek divatját frissítette fel a csillogó orrú cipőkkel és a hosszú kesztyűkkel, amelyekkel a nőies rövid dzsekiket és az elasztikus nadrágokat egészítette ki.
2009.03.07. 16:11
 
 
FA Kupa: elődöntős a Chelsea
Elsőként a Chelsea jutott a legjobb négy közé az angol labdarúgó FA Kupában, miután a negyeddöntőben 2-0-ra győzött a másodosztályú Coventry City otthonában. A londoniak góljait Didier Drogba és Alex szerezték. Negyeddöntő: Coventry City (II. osztályú)-Chelsea 0-2. A negyedik párban a Hull City játszik majd az Arsenal-Burnley (II.) összecsapás továbbjutójával.
2009.03.07. 15:41
 
 
Tüntetők tűztek össze rendőrökkel Malmőben, tíz ember őrizetben
Összecsapott a rendfenntartókkal több tucat Izrael-ellenes tüntető szombaton Malmőben, miközben megpróbálta megrohamozni a svéd-izraeli Davis Kupa teniszmérkőzésnek helyet adó sportcsarnokot. A tiltakozók megpróbálták áttörni az aréna köré húzott kordont, de a rohamrendőrök visszaszorították őket. Csaknem kétszáz álarcos szélsőséges kövekkel, petárdákkal és festékbombákkal támadt a rendőrökre, akik tíz embert őrizetbe vettek. Előzőleg összesen mintegy hétezer szélsőjobbos és szélsőbalos aktivista érkezett szombaton a helyszínre, miután a dél-svédországi város egyik központi terén mintegy kétezren meghallgatták az Izrael év eleji gázai hadműveletét elítélő és a palesztinok támogatását sürgető beszédeket.
2009.03.07. 15:11
 
 
Fidesz: a magyar emberek veszélybe kerültek a kormány miatt
A magyar emberek veszélybe kerültek a kormány alkalmatlansága és a hatalomhoz való görcsös ragaszkodása miatt - jelentette ki Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke szombaton tartott budapesti sajtótájékoztatóján. Véleménye szerint Gyurcsány Ferenc kormányfőt ma már senki nem veszi komolyan sem itthon, sem külföldön, sajnos lejáratta Magyarországot. Az euró árfolyama negatív rekordokat döntöget, a budapesti tőzsde mélyrepülésben van, az ipari termelés 22 százalékkal esett vissza, októbertől 30 ezer dolgozónak szűnt meg a munkahelye, a vállalkozások 60 százalékában volt leépítés - mutatott rá a Fidesz alelnöke.
2009.03.07. 14:40
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141[2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista