2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
Önállóan gondolkodó robottudósokat állítottak elő
Önállóan gondolkodó, érvelő, tudományos elméleteket gyártó robotokat készített tudósok két csoportja. Az ilyen robottudósok összetett biológia rendszerek kibogozásában, új gyógyszerek tervezésében, a Föld éghajlatának modellezésében, vagy éppen a világegyetem megértésében állíthatók munkába, de egyelőre még egyszerűbb feladatokkal kell megbirkózniuk. Ross King, a walesi Aberystwyth Egyetem munkatársa kollegáival egy olyan, Adam névre keresztelt robotot alkotott, amely nem csak, hogy kísérleteket végez az élesztő hatásmechanizmusáról, de értelmezni tudja az eredményeket, és képes megtervezni a következő kísérletet. Adam az első robot a világon, amely önálló tudományos felfedezésre jutott, ez esetben a pékek élesztőjének genetikai felépüléséről.
2009.04.03. 08:26
 
 
Tűz volt a Mátrai Erőműben, de nincs veszélyben az ország áramellátása
Nem veszélyezteti semmilyen formában az ország áramellátását a visontai Mátrai Erőmű IV-es blokkjában péntek hajnalban keletkezett tűz - közölte a társaság elnöke. A 232 megawatt teljesítményű blokk nem működött, éppen javítás és hűtés alatt állt, amikor felcsaptak a lángok a blokkhoz tartozó szénszállító futószalag rendszerében - mondta Valaska József. Az áramtermelő egység a javítást követően várhatóan mintegy két hét múlva állhat teljes üzembe. A kár értéke a becslések szerint összességében mintegy egymilliárd forint. Ebből 500 millió a termeléskiesésből ered, a berendezések meghibásodása miatt pedig szintén félmilliárd forintnyi kár érte a társaságot.
2009.04.03. 08:19
 
A külföldi úti céloknál Görögország, a Balatonnál Balatonfüred a nyerő
Internetes portálok friss felméréseiből az derült ki, hogy sokan készülnek az idén Görögországba nyaralni, a balatoni úti célok között pedig Balatonfüred a legnépszerűbb. Győrffy Árpád az Utikalauz.hu internetes portál témavezetője arról számolt be az MTI-nek, hogy a március második felében végzett felmérésükben ezer válasz feldolgozása alapján az derült ki: az idei fő nyaralás helyszínéül a szavazók 36,5 százaléka tervezi Görögországot, 11,2 százaléka Horvátországot, 7,5 százaléka pedig Bulgáriát. A válaszadók 12,2 százaléka itthoni nyaralást tervez, 8,3 százalékuk pedig már most tudja, az idén nem lesz lehetősége utazásra.
2009.04.03. 08:05
 
 
A többség szerint kellenek a megszorítások
A lakosság túlnyomó többsége, 97 százaléka hallott arról, hogy Bajnai Gordont jelöli az MSZP a miniszterelnöki székbe. A Szonda Ipsos országos reprezentatív telefonos felméréséből az is kiderül, hogy a megkérdezettek 70 százaléka szerint a Fidesz most kétharmados többségbe kerülne a parlamentben. A kutatás szerdán készült, ezer személy megkérdezésével. A megkérdezettek kétharmada (68 százalékuk) azt is tudja, hogy a miniszterelnök-jelölt egy válságkezelő programmal állt elő. A válaszadók háromnegyede pedig úgy gondolja, hogy a gazdaság rendbetételéhez mindenképpen szükség van megszorításokra. Megosztott a közvélemény abban, hogy az új kormány tevékenysége milyen hatással lesz az ország helyzetére.
2009.04.03. 07:32
 
Jégkorong: Magyarország-Finnország 4-3
A magyar jégkorong-válogatott büntetőkkel 4-3-ra nyert a finn csapat ellen világbajnoki felkészülési mérkőzésen csütörtökön, a budapesti Papp László Arénában. Az együttes 17 év után először lépett jégre a múlt kedden elhunyt ifj. Ocskay Gábor nélkül. Eredmény: Magyarország-Finnország 4-3. A mérkőzés előtt vonultatták vissza a tragikus hirtelenséggel, szívinfarktusban elhunyt ifj. Ocskay Gábor 19-es számú mezét. A mezt Kangyal Balázs, a válogatott csapatkapitánya, valamint Palkovics Krisztián, az elhunyt csatár legjobb barátja - aki 28 éven keresztül játszott vele egy támadósorban - adta át a gyászoló családtagoknak.
2009.04.03. 07:13
 
 
Ülésezik az MSZP jelölőbizottsága és az SZDSZ ügyvivői testülete
Új elnökkel ülésezik ma az MSZP elnökjelölő bizottsága, amelynek eredetileg az egyedüli elnökjelölt, Lendvai Ildikó volt a vezetője. Az SZDSZ ügyvivői testülete a Bajnai-csomagról tárgyal. A párt vasárnapi kongresszusát hivatalosan összehívó választmány ülésén, Lendvai Ildikó elfogadta a jelölést, miután Kiss Péter, Mesterházy Attila és Szekeres Imre visszalépett. Javaslata szerint a kongresszus létrehozná és a következő tisztújításig működtetné a párt háromfős ügyvezetését, amelynek tagjai Lendvai Ildikó, Kiss Péter és Szekeres Imre lennének.
2009.04.03. 07:07
 
 
Rasmussen bejelentette, hogy pályázik a NATO-főtitkári tisztségre
Hivatalosan bejelentette csütörtökön Anders Fogh Rasmussen dán kormányfő, hogy pályázik a NATO főtitkári tisztségére - írta csütörtök esti kiadásában a Politiken című koppenhágai napilap. A lap információi szerint az 56 éves politikus az észak-atlanti szövetség megkötésének hatvanadik évfordulóját ünneplő csúcstalálkozó előestéjén, egy sebtében összehívott brüsszeli NATO-nagyköveti értekezleten közölte szándékát. A legesélyesebb jelöltnek számító Rasmussen mostanáig egyszer sem közölte hivatalosan, hogy elvállalná a megbízatást. Hónapok óta elhárítja, hogy kommentálja a személyével kapcsolatos találgatásokat és az utóbbi három hétben háromszor mondta le szokásos heti sajtótájékoztatóját.
2009.04.02. 21:04
 
Obama: fordulópont a világgazdaság helyreállításában
Fordulópont a világgazdaság helyreállításában - így minősítette a csütörtöki londoni G20-as csúcsértekezlet általa "példátlannak" nevezett eredményét az amerikai elnök. Barack Obama úgy vélte, hogy "a példátlan intézkedések egész sora", bár "nem csodaszer, de kritikus mértékben" azt szolgálja, hogy újrainduljon a növekedés, és megakadályozzák "a mostanihoz hasonló válság megismétlődését. - Véget akarunk vetni a szappanbuborék-gazdaságnak - mondta az amerikai elnök, arra célozva, hogy a fellendülést ne kövesse minduntalan visszaesés.
2009.04.02. 20:44
 
 
Bajnai: sem az SZDSZ sem az MSZP nem kaphat vétójogot
Bajnai Gordon - az elterjedt hírekre reagálva - az MSZP frakcióülésén közölte: a miniszterek kinevezésénél az SZDSZ nem kaphat vétójogot, mint ahogy a fontos tárcák esetében nem kaphat a szocialista frakció sem - értesült az MTI csütörtök este. "A személyi döntések nem tűnhetnek politikai mutyinak, hatalomtechnikai trükknek" - idézték a nyilatkozók Bajnai Gordon ülésen elhangzott szavait. A miniszterelnök-jelölt a szocialista képviselőcsoport ülésén azzal indokolta az írásos szerződés szükségességét, hogy az üzenet lehet a magyar polgároknak és a piacoknak, továbbá a bizonytalanság ellen hat. Ezt arra reagálva mondta, hogy többen sérelmesnek tartották, hogy így kér garanciát a támogatásra.
2009.04.02. 20:37
 
 
Visszavonultatták Ocskay 19-es mezét
A magyar-finn vb-felkészülési jégkorong-mérkőzés előtt visszavonultatták a múlt kedden tragikus hirtelenséggel elhunyt ifj. Ocskay Gábor 19-es számú mezét. A mezt Kangyal Balázs, a válogatott csapatkapitánya, valamint Palkovics Krisztián, az elhunyt csatár legjobb barátja - aki 28 éven keresztül játszott vele egy támadósorban - adta át Ocskay családjának, édesapjának, édesanyjának, testvérének és menyasszonyának. A magyar-finn mérkőzésre a teljes magyar csapat fekete, 19-es mezben vonult ki melegíteni. A kezdő bedobást Goike Nóra, ifj. Ocskay Gábor menyasszonya hajtotta végre. A történelmi találkozó - hiszen a két csapat még soha sem mérkőzött - telt házat, 8652 nézőt vonzott a budapesti Papp László Arénában.
2009.04.02. 19:23
 
 
Tüntetések a NATO-csúcs ellen
A strasbourgi tiltakozásokkal egy időben csütörtök délután megkezdődtek a NATO-csúcs elleni tüntetések az állam- és kormányfők első napi nyitó vacsorájának helyszínt adó németországi Baden-Badenben is. Az Attac nemzetközi globalizációellenes szervezet és több más civil békeszervezet felhívására több százan tüntettek az atlanti szövetség ellen, elítélve a NATO 60 éve folytatott, általuk háborúsnak nevezett politikáját. A hatóságok nem avatkoztak be, s a megmozdulás békésen zajlott.
2009.04.02. 19:08
 
 
Párnacsata országszerte
A Nemzetközi Párnacsata Naphoz csatlakozva Magyarországon is szállnak majd szerteszét a tollak és párnákkal püfölik egymást a résztvevők, akárcsak Sanghajban és Párizsban, Fokvárosban vagy New Yorkban. A magyarországi párnadobálásban főleg azok a fiatalok vesznek részt, akik szerint a válságban is van helye egy vidám közösségi akciónak és akik szerint a közterek nem csupán szemlesütött közlekedésre valók - adja hírül a www.negyedikkoztarsasag.hu című honlap. A gerillaakcióról főleg a fiatalok által látogatott szórakozóhelyeken lehet értesülni, valamint különféle stencilekről, illetve a fenti honlapon. A budapesti helyszín a Vigadó előtti Duna-korzó rész lesz május 1-jén.
2009.04.02. 18:45
 
 
Viaszfigurák árverése Hollywoodban
Árverésre bocsátja 200 neves személyiségeket formázó viaszfiguráját a Hollywoodi Wax Museum (Viaszmúzeum). Ez a 44 éve fennálló intézmény történetében először fordul elő. Aki együtt akar élni Bill Clintonnal, Marilyn Monroe-val vagy éppen egy Beatles-taggal, nem kell mást tennie, mint harcba szállni a május 1-re tervezett aukción. A bevételt a hollywoodi Hírességek Sétányának fenntartására fordítják. Eladják például George Washington amerikai elnök, Michael Jordan kosárlabdázó viaszszobrát, és kalapács alá kerül majd több zenész és filmsztár - Cher, Stevie Wonder, Will Smith és Charlie Chaplin - figurája is.
2009.04.02. 18:04
 
 
Változnak a közúti bírságolás szabályai
Aki mozgó járművel követ el közúti szabályszegést, annak nem engedhető el, és nem csökkenthető a kiszabott bírsága - tartalmazza a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet-módosítás, amelynek legtöbb szabálya május 2-án lép hatályba. A 2007 végén született kormányrendelet - egyebek mellett a sebesség túllépésre, a vasúti átjárón történő tiltott áthaladásra, a forgalomirányító jelzőlámpa tiltott jelzésére történő áthaladásra, a leálló sávban történő haladásra - szab ki bírságot a jármű üzemeltetőjére. A módosítás kategorikusan kimondja: méltányosságból nem engedhető el és nem csökkenthető a bírság.
2009.04.02. 18:00
 
 
Megszünteti tevékenységét a Reformszövetség
Megszünteti tevékenységét a tagok döntése alapján a Reformszövetség, mivel a szakértők összefogásával létrejött szervezet az elmúlt hónapokban teljesítette küldetését - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel. A Reformszövetség a terveknek megfelelően elkészítette, majd a döntéshozók és a közvélemény elé tárta azt a javaslatcsomagot, amelyet alkalmasnak ítélt a válságkezelés feltételeinek megteremtésére, ezzel teljesítette célját, és április 2-án megszűnik - áll a közleményben.
2009.04.02. 17:35
 
 
G20-csúcs: 750 milliárd dollárral nő az IMF támogatási kerete
Félezer milliárd dollárral növekszik a Nemzetközi Valutaalap (IMF) közvetlenül mozgósítható tőkekészlete, és a szervezet további 250 milliárd dollár saját "új pénzt" bocsáthat ki a súlyos finanszírozási problémákkal küszködő felzárkózó gazdaságok megsegítésére, jelentették be hivatalosan a londoni G20-csúcstalálkozó végén. Gordon Brown, a vendéglátó brit kormányfő közölte azt is: az "árnyék-bankrendszer", valamint a fedezeti alapok és a hitelminősítők ellenőrzésének átfogó és jelentős szigorításáról is döntés született a rendezvényen. Brown szerint a következő években összesen ötezer milliárd dollár áll rendelkezésre a világgazdaság újjáélesztésére.
2009.04.02. 17:26
 
 
Az MSZP választmánya támogatja Bajnait
Az MSZP választmánya csütörtöki ülésén meghallgatta Bajnai Gordont és támogatta miniszterelnök-jelöltségét - jelentette be Simon Gábor, az MSZP választmányi elnöke a testület ülése után tartott sajtótájékoztatóján. A választmány egységes volt Bajnai Gordon támogatásában - tette hozzá. Az MSZP hét végi kongresszusán csak Bajnai Gordon személyéről döntenek, programjáról nem - mondta Simon Gábor. Bajnai a fájdalmas intézkedésekhez kért támogatást az MSZP-frakciótól.
2009.04.02. 17:22
 
A forint 296 forintig erősödött az euróval szemben
Komoly mértékben erősödött a forint csütörtökön a bankközi piacon, délután fél ötkor 296,00 forint volt az euró árfolyama. A délutáni jegyzés már a reggeli 299,36 forintos árfolyamhoz képest sem elhanyagolható erősödés, jelentős ugrás ugyanakkor a szerda délutáni 304,57 forinthoz képest, és különösen számottevő javulás a hétfői, 310 forint feletti kötésekre visszatekintve. A kereskedők a régió általános erősödésével, a kedvező nemzetközi piaci helyzettel magyarázták a hirtelen árfolyamváltozást: felfelé tartanak a világ tőzsdéi, optimistán ítélik meg a G20 tanácskozás esélyeit a befektetők, nő a kockázatvállalási kedv.
2009.04.02. 17:20
 
 
A DreamCom Kft. fellebbezett a mobiltender megszüntetése ellen
A DreamCom Kft. fellebbezéssel támadta meg a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) Hivatala Általános Felügyeleti Igazgatóságának azt a határozatát, ami megszüntette a mobiltendert. A közlemény szerint ugyanis a kiírt pályázati eljárás hivatalból nem szüntethető meg. A DreamCom úgy véli, hogy a hivatal a döntését jogszabálysértő módon hozta meg, az eljárás során sérült az iratbetekintési joga, és ezzel a védekezési, jogorvoslati joga is. A DreamCom Kft. szerint a fellebbezéssel megtámadott végzés semmis, mert azt nem az arra jogosult hozta meg. Márton György, a NHH szóvivője elmondta, a másodfokon illetékes eldönti majd, hogy igaza van-e a társaságnak.
2009.04.02. 16:57
 
Obamáék személyre szabott iPodot ajándékoztak a királynőnek
Egy személyre szabott iPoddal lepte meg az amerikai elnöki házaspár II. Erzsébet brit királynőt a G20 tanácskozást felvezető fogadáson. Obamáék belépőjébe azonban kis hiba csúszott, mivel az elnöki limuzin elállta az utat az érkező vendégek előtt. Az amerikai elnöki házaspár az elsők között érkezett meg a szerdai esti fogadásra, és magánkihallgatáson adta át az iPodot, amelyre a királynő 2007-es amerikai látogatásának videofelvételeit töltötték fel. Obamáék egy ritka, Richard Rodgers zeneszerző által aláírt énekeskönyvet is átadtak II. Erzsébetnek. Az uralkodó és férje, Fülöp herceg a királyi párt ábrázoló, ezüstkeretes aláírt fényképpel viszonozta Barack és Michelle Obama ajándékait.
2009.04.02. 16:34
 
 
A VDSZSZ elutasítja Bajnai programját és kész a sztrájk folytatására
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elutasítja Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt programját, amely tovább tetézné a vasutasok terheit, ez ellen is tiltakozva kész a sztrájk folytatására. A VDSZSZ szerint az aktív vasutas munkavállalók számára katasztrofális következménye lehet az először Reformszövetség néven debütáló tőkés érdekcsoport által megfogalmazott megszorító csomagnak, aminek elemeit Bajnai Gordon is magáévá tette programjában. Ezek közül különösen sérelmezik azt, hogy az állami költségtérítés jelentős részét elvonnák a vasúttól. A szakszervezet szerint szakmai tévedésen alapuló javaslat következtében a vasutas munkahelyek többsége megszűnne, valamint megbénulna a vasúti közlekedés.
2009.04.02. 16:28
 
Megemelték a magyar labdarúgó válogatott prémiumát
Megemelte a magyar labdarúgó-válogatottnak az albánok és a máltaiak felett aratott győzelmekért járó prémiumát a hazai szövetség (MLSZ) elnöksége. Az MLSZ tájékoztatása szerint a testület tagjai csütörtöki ülésükön egyhangúlag megszavazták, hogy a tanácskozás egy részén személyesen is jelen lévő Erwin Koeman csapatának plusz 27 ezer euró jár a világbajnoki selejtezősorozatban eddig megnyert mérkőzésekért. Az Albánia és a Málta elleni találkozók eredetileg idegenben 36-36, hazai pályán 18-18 ezer eurót értek.
2009.04.02. 16:25
 
 
Az első negyedévben 147 milliárd forint adóhiányt tárt fel az APEH
Az adóhatóság az első negyedévben 59,7 ezer ellenőrzést fejezett be, ezek nyomán 147 milliárd forint nettó adókülönbözetet állapított meg, és 73 milliárd forint szankciót szabott ki - jelentették be az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal vezetői. A tavalyi első negyedévben 118 milliárd forint adóhiányt állapítottak meg az adórevizorok, ami miatt 56 milliárd forint büntetést róttak ki.Szikora János, az APEH elnöke elmondta: a részletfizetésre, halasztott fizetésekre vonatkozó kérelmek számában még nem érződik a gazdasági válság hatása. A társasági adóelőleg csökkentését a 2008 első félévi 16 milliárd forint után az idén 13 milliárd forint összegben kérték az adózók.
2009.04.02. 16:15
 
 
MSZP: Lendvai az egyedüli pártelnök-jelölt
Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője az egyedüli jelölt az MSZP elnöki tisztségére. A politikus a párt választmányának csütörtöki ülése után elmondta: Kiss Péter, Mesterházy Attila és Szekeres Imre visszalépett a jelöltségtől. Lendvai Ildikó azt is bejelentette, hogy pártelnökké választása esetén leköszön a frakcióvezetésről és azt kezdeményezi, hogy Mesterházy Attila töltse be ezt a tisztséget. Gyurcsány Ferenc munkájára a magyar baloldalnak szüksége van, ezért felkérik a Táncsics Alapítvány elnöki posztjának betöltésére - tette hozzá.
2009.04.02. 16:08
 
 
A megyei elnökök konszenzusos jelöltként elfogadnák Lendvai Ildikót
A megyei elnökök konszenzusra tudnának jutni abban, hogy Lendvai Ildikó legyen az MSZP elnöke, aki így elvállalná a jelölést - értesült az MTI szocialista forrásból. Erről a lehetőségről az MSZP választmányi ülésén is tárgyalnak. A megyei elnökök dél óta tanácskoznak az MSZP budapesti székházában, a választmányi ülés pedig délután 3 órakor kezdődött. Ez utóbbin Gyurcsány Ferenc leköszönő pártelnök-miniszterelnök és Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt is részt vesz, aki válságkezelő programját ismerteti a tagok előtt. A választmány vasárnapra várhatóan összehívja a párt miniszterelnök-jelöltet választó kongresszusát, amelyen a pártelnöki posztra is új tisztségviselőt választanak a résztvevők.
2009.04.02. 15:50
 
 
MDF: Bajnai programjával beolvasott az MSZP- és az SZDSZ-frakciónak
Bajnai Gordon ezzel a programmal beolvasott az MSZP- és az SZDSZ-frakciónak, elmondta a véleményét eddigi politikai aktivitásukról - mondta Herényi Károly MDF-es politikus csütörtökön, a Bajnai-program eddig nyilvánosságra került részletei kapcsán. Ez az előterjesztés akár ellenzéki is lehetne - jelentette ki. Hozzátette: a javaslatcsomaggal az a probléma, hogy nincs társadalmi támogatottsága, és nagy valószínűséggel politikai támogatottsága sem lesz. Az MTI kérdésére Herényi Károly közölte: az MDF szakértői még vizsgálják a csomagot; bővebb információk ismeretében tudják csak eldönteni, hogy vannak-e olyan elemek a programban, amelyek számukra támogathatók, és vannak-e olyanok, amelyek nem.
2009.04.02. 15:40
 
EP-állásfoglalás a totalitarianizmus ellen
Állásfoglalást szavazott meg csütörtökön Brüsszelben az Európai Parlament (EP) a totalitárius rendszerekről, és ebben javasolják, hogy augusztus 23-ika - a Lengyelországot a Szovjetunió és Németország között felosztó 1939-es Molotov-Ribbentrop-paktum aláírásának az évfordulója - legyen a totalitárius rendszerek áldozatainak emléknapja. Az EP 553 igen, 44 nem, 33 tartózkodó szavazattal fogadta el az "Európa lelkiismerete és a totalitarianizmus" című állásfoglalást. A képviselők szerint az európai integráció a válasz a két világháború és a holokauszthoz vezető náci zsarnokság okozta szenvedésre, illetve a totalitárius és demokráciaellenes kommunista rendszerek közép-kelet-európai terjedésére.
2009.04.02. 15:35
 
Augusztusban dönt a NOB, legyen-e női boksz az olimpián
Augusztusban dönt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága arról, hogy a női ökölvívás felkerülhet-e a 2012-es londoni nyári játékok programjába. A NOB csütörtöki tájékoztatása szerint a vb berlini ülésén határoz majd a kérdésben azután, hogy a programbizottság megtárgyalja, és véleményezi a Nemzetközi Amatőr Ökölvívó Szövetség (AIBA) kérelmét. Az AIBA már 2005-ben felvetette a női boksz olimpiai programba vételét, ám akkor a NOB elutasította a kérést. A szervezet akkor azzal indokolt, hogy a szakágnak nincs megfelelő elfogadottsága világszerte, s nagyon kevesen űzik.
2009.04.02. 15:09
 
 
Idén 300, jövőre 800 milliárdot spórolhat meg a kormány
A Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt által a szocialista és szabad demokrata képviselőknek eljuttatott politikai nyilatkozatban rögzített kiadáscsökkentő intézkedések további 100-120 milliárd forintos kiadásszűkítést irányoznak elő - tájékoztatták kormányzati források az MTI-t. Ez azt jelenti, hogy a tavalyi év végén elfogadott költségvetéshez képest idén 300-350 milliárd forintos spórolást irányoz elő a kabinet. A Gyurcsány-kormány februárban újratervezte a 2009-es makrogazdasági mutatókat, 3,3 százalékos gazdasági recesszióval számolt, és a már eddig meghozott intézkedéseivel 230 milliárdos kiadáscsökkentésről döntött.
2009.04.02. 14:05
 
 
Az EKB 25 bázisponttal rekord alacsonyra csökkentette irányadó kamatát
Az Európai Központi Bank (EKB) 25 bázisponttal rekord mélyre, 1,25 százalékra szállította le irányadó refinanszírozási kamatminimumát, ami elmaradt a szakértői várakozásoknak szereplő 50 bázispontos mérsékléstől. Az EKB az egynapos betéti kamatot is csökkentette csütörtökön 25 bázisponttal 0,25 százalékra Elemzők szerint a mostani döntéssel lezárult az EKB kamatgyengítő sorozata. Az egy százalékos kamat valószínűleg a jövő év végéig marad érvényben. A mai döntéssel együtt az EKB október óta összesen öt alkalommal 250 bázisponttal (3,75 százalékról 1,25 százalékra) gyengítette az alapkamatot.
2009.04.02. 13:55
 
 
A piacon nem okoztak meglepetést Bajnai tervezett intézkedései
Nem okoztak meglepetést a Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt által tervezett intézkedések, a piacokra semleges hatásuk van az MTI által csütörtökön megkérdezett elemzők szerint. Nyeste Orsolya, az Erste Bank elemzője szerint a nyilatkozat üzenete a piac számára az, hogy az új kormány is szeretné a GDP arányos hiányt 3 százalék körül tartani. Megjegyezte, hogy a már korábban bejelentett intézkedések nélkül nem lenne tartható a hiánycél. Kovács Mátyás, a Raiffeisen Bank elemzője szerint a most megjelent tervezet nem tartalmaz újdonságot, a piacokat nem lepte meg. De - mint mondta - "puhának tűnnek" az idei évre tervezett intézkedések.
2009.04.02. 13:48
 
 
Egyre több európai repülőgépen lehet mobilozni
Egy évvel azután, hogy az Európai Bizottság szabályozta a repülőgépeken való biztonságos mobiltelefon-használatot, 27 európai gépen található olyan berendezés, amely lehetővé teszi a GSM-telefonok használatát az európai légtérben - közölték csütörtökön Brüsszelben. Az EU legfőbb végrehajtó testületének becslése szerint ez a szám 2009 végére várhatóan megduplázódik. "Különösen az üzletemberek és a fiatalabb utazóközönség telefonálna szívesen repülés közben, ugyanakkor a lehetőség az európai cégek számára is új üzleti távlatokat nyit" - nyilatkozott Viviane Reding, az információs társadalomért és médiáért felelős biztos.
2009.04.02. 13:34
 
 
Három hét múlva kezdődik a nemzetközi könyvfesztivál Budapesten
Három hét múlva kezdődik a XVI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál, amely meghosszabbított nyitva tartással és nagyobb területen várhatóan ötvenezer kiadvánnyal várja a látogatókat a budapesti Millenáris parkban április 23. és 26. között - közölte Zentai Péter László, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének igazgatója az esemény csütörtöki tájékoztatóján. A könyves seregszemle díszvendége a világhírű orosz írónő, Ljudmila Ulickaja lesz, akinek Daniel Stein, tolmács című legújabb regényét a fesztiválon már magyar fordításban is kézbe vehetik az olvasók. A fesztivál idei díszvendég országaként Romániát köszönti a főváros.
2009.04.02. 13:15
 
 
Megháromszorozzák az IMF tartalékait
Félezer milliárd dollárral nőhet a Nemzetközi Valutaalap (IMF) mozgósítható tőkekészlete, és százmilliárdok jutnak a globális kereskedelem újjáélesztésére is a világ vezető ipari és fejlődő gazdaságainak csütörtöki londoni tanácskozásán körvonalazódó konszenzus alapján. Végleges egyezség esetén a jelenleg 250 milliárd dolláros IMF-keretet 500 milliárd dollárral kiegészítenék, vagyis a valutaalapnak 750 milliárd dollár - az eddigi tartalék háromszorosa - áll majd rendelkezésére. A Financial Times már a hétvégén közölt egy kiszivárogtatott - a londoni üzleti napilap forrása szerint szinte véglegesnek tekinthető - nyilatkozattervezetet, amely szerint a csúcsértekezleten egyezség jön létre az IMF tőkekészletének megemeléséről, szükség esetén a piacról felvett hitelekkel.
2009.04.02. 12:58
 
 
Férje takarítási mániája miatt vált el
Férje rendmániája miatt vált el 15 évi házasság után egy német asszony. Christian Kropp családjogi bíró a Németország keleti felén lévő Sondershausenben a sajtónak úgy nyilatkozott, hogy hosszú pályája során hasonló esettel még nem találkozott. A feleség nem bírta tovább, hogy férje folyton beleavatkozott a házimunkába, egész nap rendet rakott, és megszállottan magára vállalt minden takarítási feladatot. A házaspárt elválasztották egymástól immár hivatalosan is, amúgy egy éve már külön éltek.
2009.04.02. 12:49
 
 
A Fidesz nem ért egyet a Bajnai-csomag pontjaival
Sem a 13. havi nyugdíj, sem a 13. havi bér megszüntetésével, de a családi pótlék, a gyed és a gyes mértékének csökkentésével sem ért egyet a Fidesz - hangsúlyozta Balsai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Bajnai-csomag eddig nyilvánosságra került részletei kapcsán csütörtökön Budapesten. "Az a véleményünk, hogy nem ezek okozták azt a válságot, amely gazdasági és pénzügyi csődhelyzetbe sodorta Magyarországot" - mondta sajtótájékoztatóján Balsai István. Arra a kérdésre, hogy ha adócsökkentési javaslat is lenne a Bajnai-csomagban, azt megszavaznák-e, a politikus kiemelte: a Fidesz nem kíván az "illegitim kormány" javaslatairól tárgyalni.
2009.04.02. 12:25
 
Bajnai csak finomításokat engedne a szocialista frakciónak
A MSZP frakció csütörtök délutáni ülésén még van lehetősége a szocialista képviselőknek arra, hogy a Bajnai Gordon által kezdeményezett nyilatkozatban "finomhangolást" javasoljanak, de a tervezett nehéz intézkedésekből nem akar engedni a miniszterelnök-jelölt - értesült a gazdasági miniszter környezetéből az MTI. A távirati iroda információi szerint a szocialista frakció vezetése vállalta, hogy pénteken délig összegyűjti az aláírásokat, Bajnai Gordon ugyanis csak akkor megy el a kongresszusra, ha a parlamenti többséget biztosító aláírások száma megvan. Más hírek szerint ez a határidő szombat délelőttig kitolható.
2009.04.02. 12:15
 
Békés demonstrációt ígértek vasárnapra a tüntető civil szervezetek
Békés demonstrációt ígértek vasárnapra az előre hozott választásokért tüntető civil szervezetek. Simon János, a tüntetés egyik szervezője csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatójukon elmondta: a Hősök terén tartandó demonstrációval egy időben több vidéki városban is lesznek megmozdulások. Ha a tüntetés nem lesz sikeres, akkor április 14-én, a konstruktív bizalmatlansági indítványról szóló szavazás napján a Parlament előtt, a Kossuth téren fognak demonstrálni - közölte Fricz Tamás társszervező. Szöőr Anna, az Október 23-a Bizottság elnöke kiemelte: vasárnap békés demonstrációt tartanak, nem tűrik meg a "provokatőröket" a tüntetésen.
2009.04.02. 11:55
 
 
F1, Ausztrál Nagydíj: Hamiltont és a McLarent kizárták, Trulli harmadik
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) illetékes testülete utólag kizárta a címvédő Lewis Hamiltont és csapatát, a McLaren-Mercedest a vasárnapi Forma-1-es Ausztrál Nagydíjról, mert szándékosan félrevezették a versenybírókat. Ezt az FIA csütörtökön közleményben jelentette be. A kizárás ténye mellett a szövetség jelezte, hogy az eredetileg harmadik helyen célba ért, ám utólag a 12. pozícióba sorolt Jarno Trulli (Toyota) visszakapta a pályán elért eredményét. Trulli 25 másodperces büntetésének ügyét csütörtök reggel kezdték újratárgyalni Melbourne-ben, ahol a három versenyellenőrből álló bizottság meghallgatta a Hamilton és a csapata közötti beszélgetéseket, s ez alapján döntött a súlyos büntetésről.
2009.04.02. 11:35
 
 
Megkapták az MSZP- és SZDSZ-es képviselők a Bajnai-nyilatkozatot
Ha az MSZP-s és az SZDSZ-es képviselők aláírják a Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt által készített politikai nyilatkozatot, akkor többek között azt vállalják, hogy támogatják a közszféra 13. havi juttatásának és a 13. havi nyugdíj jövő évi megszüntetését, illetve a táppénz általános mértékének 60 százalékra csökkentését - derül ki az MTI birtokába került dokumentumból, amelyet csütörtökön juttattak el a két frakció képviselőihez. Idén július 1-jétől felfüggesztenék a lakástámogatásokat, a gáz- és távhőár-kompenzációt még ebben az évben csökkentenék, jövőre pedig fokozatosan kivezetnék az energiahatékonysági támogatások fenntartása mellett.
2009.04.02. 11:30
 
Egyeztet a bővítési biztos a határvitáról a horvátokkal és a szlovénekkel
Közelebb juthat a megoldáshoz a horvát-szlovén határvita csütörtökön, mert Olli Rehn bővítési biztos - a korábbi hírekkel ellentétben - mégis egyeztetést tart a két ország külügyminiszterével Brüsszelben. Rehn hivatala nem árult el részleteket, így egyelőre nem tudni, hogy a hármas találkozó létrejötte vajon azt jelzi-e, hogy Zágráb esetleg elfogadja az Európai Unió legújabb megoldási javaslatát. Szlovénia két nappal ezelőtt hozzájárult ahhoz, hogy az új javaslat alapján rendezzék a határvitát. Horvátország egyelőre nem adott választ.
2009.04.02. 11:20
 
 
Koeman: versenyben van a magyar válogatott, ez a lényeg
Erwin Koeman szövetségi kapitány szerint az elmúlt két világbajnoki selejtező mérkőzésből a maximumot hozta ki a magyar labdarúgó-válogatott, hiszen begyűjtötte a hat pontot Albánia és Málta ellen, így versenyben van a vb-részvételért. "Nagyszerű este volt a magyar futball számára, hiszen telt ház és lelkes közönség előtt magyar győzelem született" - értékelt a holland szakember a Málta felett aratott 3-0-ás siker után. "Ebből a két meccsből nem lehetett többet kihozni, begyűjtöttük a hat pontot, versenyben vagyunk a továbbjutó helyekért és ez a lényeg."
2009.04.02. 11:05
 
MLSZ: 15 ezerrel bővíteni kell a Puskás Ferenc Stadiont
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége csütörtöki ülésén, napirend előtt arról döntött, hogy levélben fordul a Puskás Ferenc Stadion illetékes vezetőjéhez, Kiss Györgyhöz, s kéri a létesítmény befogadóképességének 15 ezer fővel történő növelését. Erről az MLSZ honlapja adott tájékoztatást.
2009.04.02. 11:00
 
 
F1, Ausztrál Nagydíj: újratárgyalják Trulli büntetését
A versenybizottság újratárgyalja a Forma-1-es Ausztrál Nagydíjon megbüntetett, s így a harmadik helytől megfosztott Jarno Trulli ügyét. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szerint új szempontok merültek fel, de a szervezet nem nevezte meg, pontosan miről van szó. A tárgyalásra még csütörtökön sor kerül. Az idénynyitó futamon eredetileg a Toyota olasz pilótája állhatott volna fel a dobogó legalsó fokára - miután harmadikként intették le a győztes brit Jenson Button (Brawn GP) és a második brazil Rubens Barrichello (Brawn GP) mögött -, ám később megbüntették, mert a Safety Car jelenléte idején, vagyis tiltott időben előzött.
2009.04.02. 10:58
 
Izrael nem vonul ki a Golán-fennsíkról
Izrael nem hajlandó kivonulni a Golán-fennsíkról - jelentette ki Avigdor Lieberman, a zsidó állam új külügyminisztere egy csütörtökön megjelent interjúban. "Nincs döntés arról, hogy Izrael tárgyalást folytasson Szíriával, és - ahogy már korábban is jeleztük - nem vagyunk hajlandók kivonulni a Golán-fennsíkról" - mondta a szerdán beiktatott külügyminiszter a Háárec című izraeli napilapnak. Lieberman arról is beszélt, hogy mindaddig nagyon nehéz lesz a palesztinokkal folytatandó béketárgyalásokon haladást elérni, amíg az iszlamista Hamász ellenőrzi a Gázai övezetet.
2009.04.02. 10:57
 
 
A BÉT az idén 1,31 milliárd forint nyereséggel számol
A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Zrt. az idén 1,31 milliárd forint adózott nyereséggel számol, szemben a 2008. évi 2,28 milliárd forinttal - számolt be Patai Mihály, a BÉT elnöke a csütörtökön megtartott éves rendes közgyűlésen. Az árbevételi terv 2,88 milliárd forint, míg tavaly a BÉT bevétele elérte a 3,29 milliárd forintot. A tőzsdeelnök elmondta, hogy az idei évben a költséggazdálkodáson van a hangsúly. Az eredeti költségtervhez képest 7 százalékos csökkentést, 1,7 milliárd forint kiadást tervez a társaság. A BÉT tulajdonosai úgy döntöttek, részvényenként 420 forint, összesen 2,27 milliárd forint osztalékot fizet a Budapesti Értéktőzsde az adózott nyereségéből.
2009.04.02. 10:29
 
 
Erősödött a forint, 300 forint alatt alakul az euró árfolyama
Csütörtökön jelentősen erősödött a forint a bankközi piacon, a reggeli 299,36 forint után 297 alatti árfolyamon is kereskedtek az euróval. Kora délután már egy kisebb korrekcióra is sor került: a 297 forint alatti szélsőértékről 298,83 forintra változott az euró árfolyama, de ez is jóval erősebb forint-pozíciót jelent a szerda délutáni 304,57 forintnál. A térség devizái a növekvő befektetői bizalomnak köszönhetően erősödnek - mondták a kereskedők. Meghatározó tényező lesz az Európai Központi Bank kamatdöntése, és támogathatják a kurzust a G20 tanácskozásról érkező kedvező hírek is.
2009.04.02. 09:04
 
 
NY Times: nincs fájdalommentes út Magyarországon a kilábaláshoz
Nincs fájdalommentes út Magyarországon a gazdasági válságból való kilábaláshoz - írta a csütörtöki The New York Times, amely terjedelmes cikkben ecsetelte az ország gondjait. Londonban tiltakozások zajlanak a G20-as csúcstalálkozóval párhuzamosan, Budapesten azonban nagyobb a nyugtalanság, politikai bizonytalanság adódik a gazdasági válsághelyzethez - olvasható a cikkben. A lap megjegyezte: Bajnai Gordon gazdasági miniszter, akit az "egykori kommunista" Gyurcsány Ferenc kormányfőnek jelölt, reform szemléletű kormányt szeretne, törekvését azonban korlátozhatja az új választásokat követelő dühödt jobboldali ellenzék.
2009.04.02. 08:17
 
Mégsem csapott le a Conficker vírus
Az előrejelzésekkel ellentétben mégsem csapott le április 1-jén a Conficker vírus. Bódis Ákos informatikai tanácsadó szerint ez azonban nem a veszélyes féreg ártalmatlanságát bizonyítja. Az utóbbi évek egyik legsikeresebb károkóza egy, már 2008-ban befoltozott Windows biztonsági résen keresztül jut be a sebezhető számítógépre, ahol különféle módokon próbál továbbterjedni, majd további károkozókat telepíteni. Egyes variánsai gyakori jelszavakkal, mások szisztematikus próbálgatással próbálják feltörni a "szomszédos" számítógépek és kiszolgálók rendszergazdai fiókjait.
2009.04.02. 08:12
 
"Keresztkóla" vízhiány miatt
Szentelt kólát használt egy tiszteletes Norvégiában vízhiány miatt egy keresztelőn. A fagyos időjárás okán elzárták a vízcsapokat, a lelkésznek pedig rögtönöznie kellett. Ezért aztán citromos kólát permetezett szenteltvíz gyanánt a ded fejére a baptista szertartáson. A rendhagyó "keresztkóla" a tiszteletes szerint bevált, csak illata volt szokatlan. A lelkész csupán a szertartás után mondta meg a gyermek szüleinek, hogy teljesen "felkólázta" a vizet, és csak azért vallotta be, mert úgy vélte, a citromillat magyarázatra szorul.
2009.04.02. 08:06
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118[2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista