2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Grosics Gyula elhagyhatja a kórházat
Várhatóan a napokban hazaengedik Grosics Gyulát, az Aranycsapat legendás labdarúgóját a Kútvölgyi kórházból - tájékoztatta az MTI-t Pénzes István professzor, kezelőorvos. "Grosics Gyula állapota nem romlott, amint elkészülnek a dokumentumok, hazaengedjük őt a kórházból" - mondta Pénzes. A kapusként Fekete Párducnak nevezett sportember a múlt hét kedden került be a kórházba, miután ismét kilyukadt a tüdeje. A 83 éves Grosics tavaly négyszer volt a klinikán.
2009.04.21. 11:15
 
 
Magyarország követeli a hivatalos tájékoztatást a bolíviai hatóságoktól
Magyarország eddig csak kérte, most már követeli a bolíviai hatóságoktól a hivatalos tájékoztatást a múlt csütörtöki kommandós akcióval kapcsolatban - mondta Balázs Péter külügyminiszter kedden Budapesten. A tárcavezető első miniszteri sajtóértekezletén kiemelte: a történet mozaikjai nem illenek össze. Azok a körülmények, amelyeket a média közvetített, nem támasztják alá egy merénylet szervezésének körülményeit - mondta Balázs Péter. Arról is beszélt, hogy a helyszínre, a bolíviai Santa Cruzba érkező Buenos Aires-i magyar nagykövet együttműködik az ügyben szintén érintett ír kollégájával. Elmondta, hogy Magyarország kész segíteni a román félnek a Bolíviában lelőtt Magyarosi Árpád holttestének hazaszállításában.
2009.04.21. 11:00
 
 
Oszkó Péter: versenyképesebb adórendszerre van szükség
A kormány elsődleges célja a versenyképesség javítása, a munkaerő-piaci aktivitás növelése, amelynek érdekében elkerülhetetlen az adórendszer átalakítása, az adóterhek csökkentése - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter kedden az egyes adótörvények és azzal összefüggő egyéb törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájában tartott expozéjában az Országgyűlésben. A tárca vezetője szerint a jelenlegi helyzetben mindenféleképpen el kell választani egymástól az azonnali válságkezelő intézkedéseket a több évre szóló adószerkezeti átalakítási törekvésektől. Hangsúlyozta: a kormány által jelenleg benyújtott adócsomag ezért kizárólag a 2009-re tervezett változásokat tartalmazza.
2009.04.21. 10:35
 
Csak a Cseh Köztársaság vonult ki a Durban II konferenciáról
Csak a Cseh Köztársaság vonult ki végleg a genfi Durban II rasszizmus elleni konferenciájáról a részvételt eredetileg vállaló 22 európai uniós tagállam közül. Az EU cseh soros elnöksége kedden közleményben ítélte el Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök hétfői kijelentését, amelyben rasszista rezsimnek minősítette Izraelt. Az iráni államfő beszéde alatt az unió valamennyi országának képviselője elhagyta az üléstermet, de csak a Cseh Köztársaság, Izrael hagyományos szövetségese döntött a végleges kivonulás mellett. A 27 EU-tagállam közül Olaszország, Lengyelország, Németország és Hollandia eleve lemondta a részvételt, tartva az iráni antiszemita kirohanásoktól.
2009.04.21. 10:16
 
 
Mégsem lesifotósok okozták Madonna lovasbalesetét?
A Madonna lovasbalesetéről készült rendőri jelentésben egy szó sincs arról, hogy lesifotósok miatt vetette volna le a ló a popsztárt a hét végén. A Southampton városi rendőrség jegyzőkönyvében mindössze az a szűkszavú leírás szerepel, hogy a popdíva szombaton "leesett a lóról" és "ismeretlen sérülésekkel" szállították kórházba. Nem derült ki, hogy a sztár mondott-e valamit a rendőröknek az esés körülményeiről. Korábban az 50 éves énekesnő szóvivője azt állította, hogy a hírességek és gazdagok körében népszerű bridgehamptoni (Long Island) pályán lovagló Madonna azért szenvedett baleset, mert a bokrokból kiugró fotósok megriasztották a lovát.
2009.04.21. 10:03
 
 
Megműtötték Torghellét
Hétfőn megműtötték Torghelle Sándort, a német másodosztályú FC Augsburg és a magyar labdarúgó-válogatott csatárát, aki csapata pénteki bajnoki mérkőzésén szenvedett súlyos térdsérülést. A magyar szövetség honlapja a klub internetes oldalára hivatkozva azt írja: a játékost a Hessingpark klinikán operálták meg, a beavatkozást egy német specialista vezette. A műtét az orvosok szerint sikeres volt, a támadó néhány napos pihenés után elkezdheti a rehabilitációs munkát. Felépülésének várható időpontjáról egyelőre nem nyilatkoztak a szakemberek. Torghelle ebben az idényben már biztosan nem léphet pályára.
2009.04.21. 09:54
 
 
Porterhouse, a buldogszépség
4 éves kan diadalmaskodott az idei amerikai buldogszépségversenyen. Az esztétikai viadalt Iowa államban, Des Moines városközpontjában rendezték hétfőn. A szépségkirály a Porterhouse névre hallgat - vagy, ha nem, akkor is ez a neve -, és már nagyon érett a győzelme: 2006-ban és 2007-ben második lett. Az idei versenyre katonásan érkezett: terepszínű ruhában és rohamsisakkal a fején. A döntőben 49 vetélytársát "ugatta le", azok is parádésan néztek ki öltözékeikben, volt szőke parókás, keménykalapos, cilinderes, talán még fedetlen fejű is.
2009.04.21. 09:48
 
 
Még nincs hír Brüsszelből a budapesti metróprojektről
A múlt hét csütörtökig bizonyosan nem döntött az Európai Bizottság a budapesti négyes metró építési projektpályázatának támogatásáról - közölte kedden az MTI-vel a kérdésben illetékes brüsszeli bizottsági szóvivő, hozzátéve, hogy az esetleges legfrissebb információknak még utána kell néznie. A Magyar Nemzet című lap keddi számában megjelent - Pelczné Gáll Ildikóra, a Fidesz országgyűlési képviselőjére hivatkozó - információk szerint az Európai Bizottság visszadobta a főváros és a kormány által benyújtott pályázati anyagot, mert abban egyebek mellett 1996-os forgalomszámlálási adatok szerepelnek, a hivatalos költség-haszon elemzés pedig megalapozatlan.
2009.04.21. 09:46
 
 
Devizahitelek, utazási kedvezmények átalakítása a kormányprogramban
Elkészült a Bajnai-kormány válságkezelő programja, amely a "Válságkezelés és bizalomerősítés" címet viseli, és több olyan intézkedést is tartalmaz, amelyek eddig csak részben vagy egyáltalán nem kerültek nyilvánosságra. Új elem például, hogy a kormány a rászorultsághoz kötné az utazási kedvezményeket. Az intézkedések között olvasható: az új kormány haladéktalanul tárgyalásokat kezd a hazai bankokkal, hogy a gazdasági válság hatására - még a Gyurcsány-kormány ideje alatt - kötött megállapodás általános érvényű szabályozássá váljon. E szerint a lakossági ügyfelek meghosszabbíthatják a devizahiteleik futamidejének hosszát, átválhatják azokat forintra, és ezekért az ügyintézésekért a bankok nem számíthatnak fel díjakat.
2009.04.21. 09:37
 
 
Obama 100 milliárd dollár hitelnyújtást kezdeményez az IMF-nek
Az Egyesült Államok százmilliárd dollárral járulna hozzá a Nemzetközi Valutaalap (IMF) hitelkeretének bővítéséhez Barack Obama elnök javaslata szerint. Washingtoni kongresszusi vezetőknek címzett levelében Obama azt javasolta, hogy a nemzetközi pénzintézetet hitel formájában támogassák. Az ajánlott megoldással elkerülhető, hogy tovább növekedjenek a költségvetésre rakódó terhek - írta az elnök. Obama azt követően indítványozta a hitelnyújtást az IMF számára, hogy a legnagyobb ipari és fejlődő országokat tömörítő G20 csoport április elején tartott csúcstalálkozóján a résztvevők elhatározták, hogy együtt összesen félezer milliárd dollárral - a jelenlegi háromszorosára - növelik a pénzintézet azonnal mozgósítható tőkekészletét.
2009.04.21. 09:28
 
 
Kevesebb születés, több haláleset Magyarországon
Kevesebb gyermek született és több ember halt meg az év első két hónapjában, mint tavaly ilyenkor; a népesség becsült lélekszáma február végén 10 millió 26 ezer volt - közölte a KSH kedden. A közlemény szerint az év első két hónapjában 15.679 gyermek született, mintegy 600-zal kevesebb, mint egy évvel korábban. A halálozások száma 23.257 volt, ami 1,4 százalékos emelkedést jelent a 2008. január-februárhoz képest. A házasságkötések száma alacsony szinten stagnált. Az év első két hónapjában 2.524 házasságkötés történt, ami lényegében ugyanannyi, mint az előző év első két hónapjában. A természetes fogyás száma 7.578 volt, 920-szal több az egy évvel korábbinál.
2009.04.21. 09:26
 
 
Meghalt az orosz nagykövetség egyik munkatársa
Az Orosz Föderáció budapesti nagykövetségének egyik munkatársa vesztette életét kedd reggel - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. A holttestet a nagykövetséghez tartozó épület egyik helyiségében találták meg, a nagykövet engedélyezte a helyszíni szemlét - írták. A rendőrség tájékoztatása szerint folyamatos kapcsolatban állnak a Külügyminisztérium munkatársaival a haláleset tisztázása érdekében. Az MTI reggel arról értesült, hogy a mentőket halálesethez hívták a VI. kerületbe, az Andrássy útra, de Győrfi Pál, a mentők szóvivője akkor sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánta azt az értesülést, hogy az orosz nagykövetséghez riasztották volna őket.
2009.04.21. 09:20
 
 
Már nem félünk a farkastól
Más elfoglaltság után kell néznie a Piroskában szereplő farkasnak, a gyerekek már nem félnek tőle - írja egy tanulmányra hivatkozva az El Mundo című spanyol napilap. A fiatalok mostanában inkább a terrortámadásoktól, az emberrablástól, a hurrikántól, a háborútól, az iskolai lövöldözéstől, a mélyvízben való úszástól vagy éppen az AIDS-től félnek legjobban - írták tudósok a Journal of Counseling and Development című folyóiratban megjelent tanulmányukban. Emiatt szakértők felhívták a figyelmet arra, hogy gátat kellene szabni a televízióban sugárzott borzalmaknak. Egy nyolcéves gyerek például nem tud különbséget tenni valóság és fantázia között, éppen emiatt sokkal inkább hat rájuk a félelmet keltő látvány.
2009.04.21. 08:38
 
 
Elkészült a Bajnai-kormány részletes válságkezelő programja
Idén a lakosság fogyasztása 7-8 százalékkal, a reáljövedelmek jelentősen csökkennek, a beruházások 10 százalékkal esnek vissza, az export pedig 12-14 százalékkal zsugorodhat, az infláció éves szinten 4,5 százalék alatt marad - ezekkel a makroadatokkal számol a Bajnai-kormány végleges, részletes válságkezelő csomagja, amelyet kedden hoznak nyilvánosságra. Az MTI birtokába került 54 oldalas dokumentum a miniszterelnök által vasárnap ismertetett program részleteit is tartalmazza, többek közt azt, hogy a válságkezelő program végrehajtását programiroda felügyeli majd, amely közvetlenül a kormányfő irányítása alatt működik.
2009.04.21. 08:30
 
Brüsszel aggódik a romák elleni közép-európai agresszió fokozódása miatt
Megismételte mélységes aggodalmát az Európai Bizottság az Európai Unión belül a romák elleni növekvő agresszió miatt. Vladimír Spidla esélyegyenlőségi biztos a csehországi Vítkovban elkövetett támadás apropóján hétfőn Brüsszelben kiadott közleményében utalt arra, hogy nemrégiben hasonló történt Magyarországon is. Megjegyezte, hogy a konkrét esetek kivizsgálása a tagországok igazságügyi szerveinek dolga- Másrészt viszont a romákat célzó erőszak szerinte olyan probléma, amely nem csupán egy-két uniós tagországot érint.
2009.04.21. 08:03
 
A sör csúnyítja a nőket
A sör nem szépíti, hanem csúnyítja a nőket - állítják brit tudósok. A Leicester Egyetem kutatói felmérésük során a kísérleti alany férfiak felét sörrel itatták, a másik felét viszont józanul hagyták. Kiderült: a szesz az eddigi közhiedelemmel ellentétben nem hogy vonzóbbá tette volna az alanyoknak mutogatott nők képeit, hanem még egy kicsit taszítóbbá is. A józanok tetszetősebbnek ítélték a hölgyeket - adta hírül a Journal of Psychology című brit tudományos lap.
2009.04.21. 07:48
 
 
Ötnapos marad a munkahét a közszférában
Az új kormány nem tervezi a négynapos munkahét bevezetését a közszférában - közölte a munkaügyi tárca államtitkára a Népszabadsággal. Simon Gábor ezt annak kapcsán jelentette ki, hogy a szakszervezetek a szombati tüntetésükön egyebek mellett azt követelték: a rövidített munkahét bevezetése ne terjedjen ki a közintézményekre, mert akkor a közszolgák mostani fizetése további 20 százalékkal csökkenne. A múlt héten a lap még arról számolt be, hogy a Bajnai-csomag első tervezetében, amelyet a szocialisták és a szabad demokraták vezérkara ismerhetett meg, szerepelt a közszféra négynapos hetének bevezetése.
2009.04.21. 07:40
 
 
A bolíviai magyar konzul meglátogatta börtönében Tóásó Elődöt
Bartos Miklós, Magyarország La Paz-i tiszteletbeli konzulja helyi idő szerint hétfőn a bolíviai fővárosban meglátogatta Tóásó Elődöt, akit terrorista összeesküvés gyanújával tartanak fogva. A konzul az MTI megkeresésére elmondta: a magyar férfit továbbra is a főváros San Pedro börtönében őrzik, egyszemélyes cellában helyezték el. Mint Tóásó Előd elmondta: ellátása lényegében kielégítő. Bartos Miklós az előzetesben fogvatartott magyar férfivel mintegy 20 percen át tudott beszélni Tóásó ügyvédjének a társaságában. Benyomásai alapján a fogvatartott hangulata viszonylag jó.
2009.04.21. 07:36
 
 
Répássy: nem lesz Fidesz-Jobbik választási együttműködés
Répássy Róbert szerint nem lesz együttműködés a jövő évi választásokon a Fidesz és a Jobbik között; a Fidesz frakcióigazgatója erről az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt hétfőn. "Nem látja, hogy mi történik a közéletben", aki szerint a Jobbik és a Fidesz szövetségesként, nem pedig ellenfélként tekint ma egymásra - mondta a frakcióigazgató. A 2006-os együttműködésekről szólva pedig arról beszélt, hogy akkor egy "radikális jobboldali szervezetnek tűnt", de mostanra minden megengedhető határt átlépett a Jobbik. Répássy Róbert kérdésre válaszolva azt mondta, hogy valószínűleg kizárás lenne a következménye, ha valaki a Fideszben antiszemita nézeteket vallana.
2009.04.20. 21:05
 
 
Érdekességek Kanadáról
Kanada területe 9.98 MILLIO négyzetkilmeter, a második legnagyobb teruletű ország Oroszország után. Alig 3%-al kisebb, mint egész Európa, es mintegy 107-szer akkora, mint Magyarország. A 2007-es cenzus egyébként 33.4 millió lakost állapitott meg.
2009.04.20. 20:56
 
 
Ligaválogatott-AC Milan: Beckham, Kaká és Ronaldinho is a kezdőben
Három aranylabdása közül kettő, a brazil Kaká és honfitársa, Ronaldinho is szerepel az AC Milan kezdőtizenegyében, amely szerdán, 19 órától barátságos mérkőzést játszik Budapesten a magyar labdarúgó-ligaválogatottal. A szervezők hétfő esti tájékoztatása szerint a Puskás Ferenc Stadionban rendezendő találkozón az olasz elitklub "alapcsapatában" kapott helyet többek között a 40 évesen is elnyűhetetlen, változatlanul a világ legjobb védői közé tartozó Paolo Maldini, a reklámértékét tekintve a futballvilág legértékesebbjének számító angol David Beckham éppúgy, mint a három különböző klubcsapattal négy Bajnokok Ligája-elsőséget nyert holland Clarence Seedorf.
2009.04.20. 19:57
 
Női kosárlabda NB I, döntő: előny a címvédőnél
A címvédő MKB-Euroleasing Sopron magabiztosan, 73-54-re legyőzte a Szeviép-Szeged együttesét az UNIQA női kosárlabda NB I döntőjének első találkozóján. A párharc az egyik fél harmadik sikeréig tart, a második találkozóra szerdán kerül sor Szegeden.
2009.04.20. 19:45
 
 
Kivonultak Ahmadinezsád beszéde alatt a teremből az ENSZ konferenciáján
Csaknem félszáz küldött kivonult hétfőn az ülésteremből az ENSZ rasszizmus elleni konferenciáján Mahmúd Ahmadinezsád beszéde alatt, amikor az iráni elnök azzal vádolta Izraelt, hogy "a legkegyetlenebb, legelnyomóbb, rasszista rendszert" hozta létre. Ostorozta az Egyesült Államokat és a nyugat-európai országokat, amiért segítettek létrehozni Izraelt a II. világháború után "a zsidók szenvedéseinek ürügyén". "Kivándorlókat indítottak útnak Európából, az Egyesült Államokból és a világ más részeiről, hogy teljesen rasszista államot hozzanak létre a megszállt Palesztinában" - mondta. Több mint negyven részt vevő diplomata azonnal felállt a helyéről, és elhagyta az üléstermet a beszéd időtartamára.
2009.04.20. 19:30
 
 
ORFK: ellentmondásos intézkedések a várbeli demonstrációval kapcsolatban
Ellentmondásosnak találta az országos rendőrfőkapitány a fővárosi rendőrség nyilatkozatait és intézkedéseit a holokauszttagadó demonstrációval kapcsolatban; ezért arra utasította a rendezvények biztosításában résztvevő parancsnokokat, hogy a jövőben legyenek körültekintőbbek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn azt közölte: a rendezvényen nem történt sem rendzavarás, sem olyan rendkívüli esemény, amely a helyszínen azonnali rendőri intézkedést igényelt volna. Az elhangzott beszédek tartalma alapján azonban hétfőn a BRFK büntetőeljárást indított közösség elleni izgatás bűntett elkövetése gyanúja miatt D. István és D. Endre János ellen.
2009.04.20. 19:17
 
 
Oszkó Péter: bevezethető az ingatlanadó
Oszkó Péter szerint bevezethető az ingatlanadó, az ekho pedig akár már 2010-ben megszűnhet. A hétfőn esküt tett pénzügyminiszter újságíróknak úgy nyilatkozott: a parlament várhatóan két részletben tárgyalja majd az adócsomagot, először a 2009-es szabályokat, majd később a jövő évi átalakításokat veszik sorra. Ahogy a kormány korábban is tervezte, idén nullaszaldós lesz az adórendszer átalakítása - mondta Oszkó Péter. Hozzátette: az áfa-terveken "kicsit alakítottak", a februári elképzelésekhez képest nagyobb lesz az emelés. Felidézte: 25 százalékos lenne az általános kulcs, de bevezetnének egy kedvezményes kulcsot is, hogy a megszorítások miatt az adórendszerben adjanak kedvezményeket.
2009.04.20. 18:32
 
 
Elfogadták a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló törvényt
Elfogadta az Országgyűlés hétfőn a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló törvényt, valamint az ezzel összefüggő és az élettársi viszony igazolásának megkönnyítéséhez szükséges módosításokat.A törvény szerint bejegyezett élettársi kapcsolatot két, tizennyolcadik életévét betöltött, azonos nemű személy létesíthet anyakönyvvezető előtt. Az elfogadott szabályozásban a házassághoz képest különbség például, hogy az azonos nemű bejegyzett élettársak közösen nem fogadhatnak örökbe gyermeket. A képviselők 199 igen, 159 nem és 8 tartózkodás mellett hozták meg a döntést. A szavazásnál az MSZP 183 és az SZDSZ 16 képviselője szavazott igennel, míg a Fidesz, a KDNP és hat független képviselő nemet nyomott.
2009.04.20. 18:24
 
 
Este is kellene fizetni a parkolásért a szórakozóhelyek környékén
Budapesten a fizetős parkolási övezetek kiterjesztését, a 2001 óta változatlan díjak átlagosan 50 százalékos emelését, a mozgássérült igazolványok és a lakossági engedélyek kiadásának szigorítását is tartalmazza a parkolási stratégiai terv, amit hétfőn a Fővárosi Közgyűlés elé terjeszthetőnek nyilvánított a Főpolgármesteri Kabinet - közölte Nyáry Krisztián, a városháza kommunikációs igazgatója. A jelenleg ingyenes főutakon, például a XI. kerületi Bartók Béla úton is fizetőssé válna a parkolás. Az V. és a VI. kerület szorgalmazására a színházak, a szórakozó negyedek környékén az esti órákban is fizetni kellene a parkolásért.
2009.04.20. 17:20
 
 
A világon Svájc, Kelet-Európában Horvátország a legtisztább
Az amerikai Forbes magazinnak a világ legtisztább országait számba vevő listája szerint a világon Svájc, Kelet-Európában pedig Horvátország a legtisztább ország cím büszke tulajdonosa. Déli szomszédaink összesítésben az előkelő 20. helyet szerezték meg. A maximálisan megszerezhető 100-ból az éllovas Svájc 95,5 pontot kapott, a lista első húsz helyéből 14-et európai országok szereztek meg. Második helyen egyaránt 93,1 pontot szerezve két északi állam, Svédország és Norvégia áll. Huszadik helyre ért fel Horvátország, a tisztaságigényes turizmus jelentőségét felismerő ország 84,6 pontot szerzett.
2009.04.20. 16:36
 
ORFK: bejelentésre tartottak házkutatást Rózsa Flores Eduardo házában
Bejelentésre vonult ki és tartott házkutatást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rózsa Flores Eduardo szurdokpüspöki házánál; a bejelentés arról szólt, hogy lőfegyverek, robbanóanyagok vannak a házban - közölte az ORFK az MTI érdeklődésére hétfőn. A rendőrség tájékoztatása szerint szombaton bejelentésre vonultak ki, és különböző tárgyakat foglaltak le, amelyek szakértői vizsgálata még tart, így ezekről egyelőre nem beszélnek. Az MTI úgy tudja, a rendőrség lőfegyvereket foglalt le. Az ORFK információi szerint a férfi Magyarországon nem volt büntetve.
2009.04.20. 16:35
 
 
40 év alatt tavaly volt a legkevesebb emberölés Magyarországon
Negyven éve nem volt olyan kevés emberölés Magyarországon, mint tavaly - 147 -, ugyanakkor emelkedett a személy elleni cselekmények száma, illetve a fiatal és gyermekkorú elkövetők terhére róható erőszakos garázda cselekményeké - hangzott el a Legfőbb Ügyészség tavalyi statisztikáit ismertető sajtótájékoztatón Budapesten hétfőn. Harminc százalékkal nőtt az államigazgatás, igazságszolgáltatás elleni bűncselekmények aránya tavaly az előző évhez képest, ezen belül a vesztegetéseké 26,5 százalékkal, a hivatalos személy elleni erőszak 11 százalékkal. Továbbá 22 százalékkal nőtt a személy elleni cselekmények aránya és 13 százalékkal a gazdasági bűncselekményeké - mondta Nagy Tibor, a Legfőbb Ügyészség főosztályvezetője.
2009.04.20. 16:10
 
 
Módosították Overdose pályarekordját, így is csúcs
A versenyszervező módosította Overdose vasárnapi időeredményét, így a magyar csodaló 54.6 másodpercre javította a Kincsem Park 1000 méteres pályarekordját a hétmillió forint összdíjazású OTP-Hungária Nagydíjon. A 12. futama után is veretlen négyéves mén eredeti ideje 52.6 mp volt, ezt két másodperccel rosszabbra változtatták, azonban így is a kontinens egyik legjobb teljesítménye. A korábbi pályarekordot Overdose 58 mp-cel tartotta, amelyet élete első versenyén állított fel. Overdose - hátán a világ legjobb zsokéjának tartott, belga születésű, de francia engedéllyel versenyző Christophe Soumillonnal - nyolc hosszal nyerte a program kilencedik futamát, amelyre becslések szerint több mint 25.000 érdeklődő volt kíváncsi.
2009.04.20. 15:50
 
A kínai nagy fal 290 kilométerrel hosszabb, mint gondolták
A kínai nagy fal 290 kilométerrel hosszabb, mint gondolták - derült ki annak a kétéves, a kínai kormányzat által finanszírozott projektnek köszönhetően, amelynek során infravörös keresőkkel és műholdas helymeghatározó segítségével térképezik fel az ókori erődítményrendszert. A kínai nagy fal, amelyet több mint kétezer évvel ezelőtt kezdtek el építeni, hogy távol tartsák a mongolokat és más északi betolakodókat, az újonnal feltár szakaszokkal együtt összességében immár 6300 kilométer hosszú. Északon a Liaoning-tartománybeli Hu-hegységnél kezdődik, s a nyugati Kanszu tartományban található Csia Jü-küen átjáróig húzódik.
2009.04.20. 15:40
 
 
Jégkorong-vb: Stanley Kupa-győztes oroszok a magyarok ellen
Két Stanley Kupa-győztes játékos is pályára lép az oroszok színeiben a magyarok ellen szerdán, a jégkorong-világbajnokság felvezető mérkőzésén. A címvédő oroszok hétfőn hozták nyilvánosságra keretüket, amelyben helyet kapott Ilja Brizgalov és Oleg Tverdovszkij is. Előbbi 2007-ben az Anaheimmel, utóbbi 2003-ban a New Jerseyvel nyerte meg az észak-amerikai profiligát (NHL). A gárda legnagyobb ásza azonban Ilja Kovalcsuk. Az idényenként 7,5 millió dollárt kereső, háromszoros All Star-válogatott csatár volt az első orosz hokis, akit a tehetségek kiválasztásán, az úgynevezett drafton első helyen vitt el NHL-es együttes.
2009.04.20. 15:22
 
 
Hiller István törvényt kezdeményez a holokauszttagadás ellen
A holokauszttagadás bűncselekménnyé nyilvánítását kezdeményezte Hiller István oktatási és kulturális miniszter hétfőn az Országgyűlésben. A politikus Lendvai Ildikó (MSZP) napirend előtti felszólalására reagálva azzal kéréssel fordult az Országgyűlés minden képviselőjéhez, konszenzussal alkossanak törvényt arról, hogy Magyarországon a holokauszttagadást nyilvánítsák bűncselekménnyé. Lendvai Ildikó a hétvégi, a Budai Várban tartott szélsőjobboldali tüntetésről azt mondta, "egy láncszem brutális világossággal látszott ezen a demonstráción", látszott, hogy a Jobbik által alapított Magyar Gárda és a tüntető nácik között van szervezeti és személyes átfedés.
2009.04.20. 15:05
 
 
Oszkó Péter: a lehető legjobb csomag összeállítása a cél
Azon vagyunk, hogy a lehető legjobb csomagot állítsuk össze, ezen készek vagyunk tovább dolgozni - szögezte le Oszkó Péter pénzügyminiszter, a kormány programját kritizáló fideszes napirend előtti felszólalásra reagálva hétfőn az Országgyűlésben. A pénzügyminiszter első parlamenti hozzászólásásban a fideszes Varga Mihály napirend előtti felszólalására reagálva úgy fogalmazott: "komolyan mondom, nagyon szívesen meghallgatunk minden konstruktív javaslatot". Az ellenzéki képviselő azért kritizálta a kormányt, mert szerinte a most bejelentett csomag brutális megszorítás, amely csak a költségvetési hiány kompenzálásról szól, a gazdasági növekedési beindításáról viszont nem.
2009.04.20. 14:50
 
 
Kóka: újra esély nyílik a cselekvésre
Az SZDSZ azért támogatta a jelenlegi kormányt, mert az működőképes válságkezelést ígért és Bajnai Gordon képes volt vállalni azokat a lépéseket, amelyektől a pártpolitikusok "hanyatt-homlok menekülnek" - mondta napirend előtti felszólalásában Kóka János. A szabad demokraták frakcióvezetője közölte, hogy egy elvesztegetett év után újra esély nyílik a cselekvésre, a forint erősítésére, a megtakarítások és a munkahelyek megőrzésére. Kijelentette, hogy a programban lévő válságintézkedéseket az SZDSZ kész támogatni.
2009.04.20. 14:20
 
 
Bajnai: helyre kell állítani Magyarország önbizalmát
Bajnai Gordon szerint helyre kell állítani Magyarország önbizalmát, mert ez elveszett az elmúlt években, és önbizalom nélkül nem lehet országot építeni, növekedési pályára állni. A kormányfő ezért azt javasolja, hogy a parlament hosszabbítsa meg a tavaszi ülésszakot, és még a nyári szünet előtt fogadja el azokat a legfontosabb törvényeket, amelyek az ország talpra állásához szükségesek. Bajnai elmondta: négy pillérre épül a kormány válságkezelő programja. A válságkezelő program, amely a cselekvés programja, négy pillérre épül: ezek a védelem, az egyensúlyteremtés, valamint a növekedés újraindításának, illetve a megromlott bizalom újjáépíttetésének pillérei - közölte a kormányfő.
2009.04.20. 14:05
 
 
Nem változott a jegybanki alapkamat
Nem változtatott a jegybanki alapkamat 9,5 százalékos szintjén a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa hétfői ülésén. Az elemzők többsége az alapkamat szinten tartását várta. A monetáris tanács október 22-én 8,5 százalékról 11,5 százalékra emelte az alapkamatot, majd november 24-én, december 8-án és december 22-én 0,5-0,5 százalékponttal csökkentette. A január 20-i kamatdöntő ülésen újabb 0,5 százalékponttal mérsékelték az alapkamatot, így alakult ki a 9,5 százalékos kamat. Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke a monetáris tanács ülését követő sajtótájékoztatón azt mondta, a monetáris tanács változatlanul hagyta az alapkamatot, javaslat csak a 9,5 százalékos alapkamat tartására volt.
2009.04.20. 14:03
 
A legrégebbi ismert meteorraj figyelhető meg szerdán
A legrégebbi ismert meteorraj, a Lyridák lesznek megfigyelhetők szerdán. Első ismert megjelenése Kr. e. 687-re datálható, ekkor jegyezték fel kínai megfigyelők az "esőként hulló csillagokat". "Minden év április 22. táján vissza-visszatérő meteorraj, amely a hajnali égen figyelhető meg a legjobban" - mondta az MTI-nek Mizser Attila, a Magyar Csillagászat Egyesület (MCSE) főtitkára. A meteorraj nevét a Lyráról kapta, mivel ez a csillagkép helyezkedik el a horizont felett a csillaghullás ideje alatt.
2009.04.20. 14:00
 
 
Labdarúgás: Ronaldo egyre jobb formában van
Korábbi önmagát idézve szerezte meg vasárnap újabb gólját a Corinthians színeiben Ronaldo, a brazilok kétszeres aranylabdás futballistája. A Fenoménnek becézett csatár a Sao Paulo elleni, 2-0-ra megnyert mérkőzésen talált a hálóba, megcsillantva korábbi legendás gyorsaságát: a félpályáról indulva iramodott egy hosszú átadás után, és a 30-40 méteres sprintet követően, tizenhét méterről lőtte el a labdát a kimozduló kapus mellett. A túlsúlya miatt korábban többször, és jelenleg is bírált 32 éves játékos ezzel hatodik találatánál jár a Corinthians színeiben, de az eddigi öt alkalommal a tizenhatoson belülről volt eredményes.
2009.04.20. 13:29
 
Fodor szerint az SZDSZ-frakció a Bajnai-program mellé fog állni
Fodor Gábor szerint a szabad demokraták frakciója a Bajnai-program mellé fog állni és azok a képviselők is támogatni fogják a válságkezelő csomag elfogadását, akik előzőleg nemmel szavaztak a személyi kérdések kapcsán - ezt a pártelnök mondta hétfőn az SZDSZ frakcióülését követően újságíróknak. Hozzátette: véleménye szerint az SZDSZ-frakció ezekben a kérdésekben egységesen fog fellépni. Fodor Gábor megjegyezte, hogy egyetértenek a Bajnai Gordon által előterjesztett program jelentős elemeivel, hiszen az a Reformszövetség javaslatain alapul és több ponton találkozik az SZDSZ elképzeléseivel.
2009.04.20. 13:24
 
 
Letette az esküt a Bajnai-kormány
Letette az esküt hétfőn a Bajnai-kormány tizennégy minisztere a parlamentben. Az ünnepélyes eskütételre az ülés kezdetén, napirend előtt került sor. Az államfő április 16-i hatállyal nevezte ki az új kormányba a minisztereket, akik hétfőn délelőtt vették át a kinevezési okiratot a köztársasági elnöktől. Az eskütételt megelőzően Szili Katalin felolvasta a kinevezési okiratban szereplő új miniszterek nevét, akik a nevüket hallva felálltak, s a képviselők felé fordulva fogadták az őket köszöntő tapsot. A nemzetiszínű zászló előtti eskütételt a képviselők felállva hallgatták. Az eskütétel után a miniszterek a kézjegyükkel látták el az esküokmányokat.
2009.04.20. 13:16
 
 
Több mint húsz szállodaprojektet állítottak le Budapesten
Több mint húsz szállodaprojektet állítottak le Budapesten a magasabb kockázat, így a turizmus visszaesése és a szállodai beruházások nehezebb átalakíthatósága miatt - közölte az Ablon ingatlanfejlesztő cég hétfőn. A még átadás előtt álló 15 projektből 2009-ben várhatóan 600-700 hotelszobát adnak át, az átadásra kerülő szobák 87 százaléka a négycsillagos, 13 százaléka pedig az ötcsillagos kategóriába esik. A hoteleladások 2008-ban jelentősen visszaestek az egész világon, a legerősebb visszaesés tavaly az utolsó negyedévben történt, főleg a finanszírozási feltételek romlása miatt - olvasható a cég közleményében.
2009.04.20. 13:12
 
 
Mesterházy Attila az MSZP új frakcióvezetője
Mesterházy Attilát választották az MSZP parlamenti képviselőcsoportjának vezetőjévé - jelentette be Lendvai Ildikó, az MSZP távozó frakcióvezetője, pártelnök újságíróknak hétfőn Budapesten. Az MSZP-frakció elszántan ki fog tartani a kormány válságkezelő programja mellett - jelentette ki Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetője hétfőn a parlamentben napirend előtt. Lendvai Ildikó a frakcióülés után közölte: az eddigi frakcióvezető-helyettest 90 százalékos többséggel választották meg a szocialista frakció tagjai. A frakcióvezető-helyettesi posztra Veres János volt pénzügyminisztert választották 75 százalékos többséggel, a kihívója, Halmai Gáborné 25 százalékot kapott - fűzte hozzá.
2009.04.20. 12:10
 
 
Bolíviai kommandósakció: közös cellában a magyar és a horvát túlélő
Közös cellába került a csütörtöki bolíviai kommandós akció két túlélője: a magyar Tóásó Elődöt és a horvát származású Mario Tadicot a hétvégén szállították át egy számukra biztonságosabb börtönbe - mondta a külügyi szóvivő hétfőn az MTI-nek. Szelestey Lajos arról is beszélt: a magyar konzul és a kijelölt ügyvéd hétfő este újra meglátogatják Tóásó Elődöt a börtönben. Szelestey Lajos az MTI-nek nyilatkozva hivatalosan is megerősítette, hogy Tóásó Előd és a lelőtt Rózsa Flores Eduardó is magyar állampolgár. A másik magyar áldozat, Magyarosi Árpád azonban román állampolgár - tette hozzá.
2009.04.20. 11:57
 
 
Megkezdődött az ENSZ rasszizmus elleni értekezlete Genfben
Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár megnyitotta hétfőn Genfben az ENSZ rasszizmus elleni értekezletének négynapos utókonferenciáját, a Durban II-t, amelyre több ország nem küldte el képviselőit. Beszédében a főtitkár "mélységes csalódottságát" hangoztatta amiatt, hogy "bizonyos országok, amelyeknek pedig segíteniük kellene a jobb jövő felé vezető út építését, nincsenek itt". Sajnálattal állapította meg, hogy "a rasszizmus tovább él". Antiszemita megnyilvánulásoktól tartva Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök jelenléte miatt, az Egyesült Államok, Németország, Kanada, Hollandia, Olaszország, Izrael, Ausztrália, Új-Zéland, valamint Lengyelország jelezte, hogy távol marad a konferenciától.
2009.04.20. 11:05
 
 
Az IMF ismét módosítja gazdaságnövekedési előrejelzését
A Nemzetközi Valutalap még tovább rontja a világgazdaságra vonatkozó idei prognózisát. Mint azt Dominique Strauss-Kahn vezérigazgató a Handelsblatt című lappal közölte: a globális visszaesés 2009-ben erőteljesebb lesz, mint a korábban jósolt 0,5-1 százalék közötti visszaesés. Az IMF újabb prognózisát szerdán teszi majd közzé. Kiszivárgott hírek szerint a jövő évi növekedési ütem sem éri majd el a korábban prognosztizált tempót: az 3,0 százalék helyett 1,7-1,9 százalék között mozoghat. Az IMF vezetője szerint a világgazdasági konjunktúra még nem jutott túl a mélyponton, de azért már tapasztalni kedvező jeleket. Strauss-Kahn arra számít, hogy az élénkülés 2010 első felében veszi kezdetét.
2009.04.20. 10:52
 
 
Sólyom László kinevezte a Bajnai-kormány minisztereit
Sólyom László köztársasági elnök hétfőn a Sándor-palotában kinevezte a Bajnai-kormány minisztereit. Az új kormány tagjai, a tizennégy miniszter, egyenként vette át a kinevezési okiratot a köztársasági elnöktől. A Bajnai-kormány minisztereinek eskütétele hétfőn délután lesz a Parlamentben. A minisztereket elkísérte Bajnai Gordon miniszterelnök is. A kinevezési okiratok átadása előtt a Himnusz hangzott el, majd miután az államfő gratulált a minisztereknek a kinevezéshez, a Szózatot hallgatták meg.
2009.04.20. 10:26
 
 
Mesterházy Attila az egyedüli jelölt az MSZP frakcióvezetőjének
Mesterházy Attila az egyedüli jelölt az MSZP parlamenti frakcióvezetői posztjára - közölte Podolák György, a jelölőbizottság vezetője hétfőn az MTI-vel. Veres János a frakcióvezető-helyettesi posztért indul, a kihívója Halmai Gáborné lesz - mondta az elnök. A képviselőcsoport hétfő délelőtti ülésén szavaz a pártelnökké választott Lendvai Ildikó leköszönő frakcióvezető utódjáról. Lendvai Ildikó egyebek között azzal a feltétellel vállalta a pártelnöki felkérést, hogy ha a frakcióvezetői posztról leköszön, akkor helyette Mesterházy Attila jelenlegi frakcióvezető-helyettest választják meg a képviselőcsoport vezetőjének.
2009.04.20. 10:01
 
 
Bajnai Gordon megnevezte a válságkezelő kormány államtitkárait
Bajnai Gordon miniszterelnök hétfőn megküldi javaslatát a köztársasági elnöknek a minisztériumok államtitkárainak kinevezésére - közölte a Kormányszóvivői Iroda. A közlemény szerint a kormányfő a tárcák mellett a Miniszterelnöki Hivatal még ki nem nevezett államtitkárainak személyére is javaslatot tesz. Kling István lesz a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium államtitkára, a kormányfő a Külügyminisztérium államtitkárának Szabó Vilmost javasolja, a Miniszterelnöki Hivatalban pedig Ujhelyi István és Iváncsik Imre kinevezésére tesz javaslatot a köztársasági elnöknek Bajnai Gordon.
2009.04.20. 10:01
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103[2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista