2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Sertésinfluenza: a gyógyszergyárak felkészülnek az oltóanyag gyártásra
A gyógyszergyárak megtették az első lépéseket a sertésinfluenza elleni oltóanyag kifejlesztésére, miközben egyre több területen kezdik érzékelni a járvány negatív hatásait: a nyugat-európai részvénypiacok kedden jelentős veszteségeket jeleztek a betegség keltette gazdasági aggodalmak miatt. Nemcsak a betegség által leginkább érintett cégek jegyzése esett (utazási irodák, légitársaságok), hanem a főbb fémeké, az aranyé és az olajé is. Több országban betiltották az amerikai sertéshús importot, növelvén a protekcionizmus erősödésével kapcsolatos aggodalmakat.
2009.04.28. 12:45
 
 
Két vitát kezdeményez az SZDSZ az EP-választás előtt
Az SZDSZ két vitát kezdeményez az európai parlamenti választás előtt - jelentette be keddi, budapesti sajtótájékoztatóján Fodor Gábor. Az SZDSZ elnöke szerint ezekre azért van szükség, hogy a választók megismerkedhessenek a pártok magyar belpolitikai helyzetről és Európáról vallott álláspontjával. A magyar belpolitikai helyzettel, a társadalmi és a gazdasági válsággal foglalkozó vitán a parlamenti pártok elnökei vennének részt. Fodor Gábor az MTI kérdésére hozzátette, hogy erre csak a frakcióval rendelkező pártok képviselőit hívnák meg, tehát az MDF-ét nem.
2009.04.28. 12:18
 
 
Bajnai az összeurópai válságkezelés folytatását szorgalmazta
Az uniós választások után az Európai Bizottságnak újult erővel, összeurópai szinten kell folytatnia a válságkezelést - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök kedden Brüsszelben, miután találkozott José Manuel Durao Barroso európai bizottsági elnökkel. Bajnai Gordon arra a kérdésre, hogy továbbviszi-e Gyurcsány Ferenc korábbi javaslatait - például azt, hogy rövidüljön le az ERM 2-ben kötelezően eltöltött idő -, úgy válaszolt: az új kormánynak nem azzal kell foglalkoznia, hogy mások kiskapukat nyissanak neki, hanem azzal, hogy a lehető legrövidebb idő alatt - a maastrichti kritériumok teljesítésével - legyen euró Magyarországon.
2009.04.28. 11:43
 
 
Kopint-Tárki: az étkezési jegyekből csak 7,2 milliárd adótöbblet várható
Az étkezési jegyek tervezett, de várhatóan 2010-ig elnapolt megadóztatása a Pénzügyminisztérium által várt 120 milliárd forint adótöbblet helyett csupán 7,2 milliárdot hozna a költségvetésnek - összegezte a Kopint- Tárki Zrt. által készített kutatás eredményét az intézet kutatásvezetője. Az Étkezési Utalvány Forgalmazói Egyesülés (EUFE) által megrendelt felmérést még az eredeti és azóta elnapolt adójavaslat alapján készítette a Kopint-Tárki, amely azzal számolt, hogy a korábbi nulla után közel 53 százalékos adókulccsal kell számolniuk a munkaadóknak - jelezte Klauber Mátyás, hozzátéve, hogy egy év alatt 231 milliárd forintra rúg az étkezési utalványok értéke.
2009.04.28. 11:32
 
 
Másfél órán át tárgyalt egymással a magyar és az ukrán elnök
Másfél órán át tárgyalt egymással a magyar és az ukrán köztársasági elnök kedden Budapesten a Sándor-palotában - jelentették az MTI helyszíni tudósítói. A tárgyalás után Sólyom László és Viktor Juscsenko jelenlétében agrár és külügyi együttműködési megállapodásokat írtak alá. A külügyminisztériumi megállapodást Szabó Vilmos államtitkár és Jurij Kosztyenko megbízott külügyminiszter írta alá, a mezőgazdasági és élelmiszeripari együttműködésről szóló szerződést pedig Gráf József földművelésügyi- és vidékfejlesztési miniszter, valamint Jurij Melnik agrárpolitikai miniszter szignálta.
2009.04.28. 11:32
 
 
Jégkorong-vb: Szuper kezd a fehéroroszok ellen
A várakozásoknak megfelelően Szuper Levente kezd a magyar kapuban a fehéroroszok elleni kedd délutáni világbajnoki mérkőzésen, Zürichben - döntött a délelőtti edzés után Pat Cortina szövetségi kapitány. Szuper tartalékja Hetényi Zoltán lesz. Amennyiben sikerül hatvan perc alatt, azaz három pontot érően legyőzni az esélyesebb fehéroroszokat, úgy a magyar csapat biztosan az élvonalban marad, ellenkező esetben a kiesés elkerüléséért folytathatja szereplését péntektől. A magyarok a papírformának megfelelően eddig kétszer szenvedtek vereséget, előbb a szlovákoktól 4-3-ra - az északi szomszéd 13 másodperccel a vége előtt szerezte a győztes találatot -, aztán vasárnap az aranyéremre hajtó kanadaiaktól 9-0-ra.
2009.04.28. 11:19
 
 
Pusztán az emberi agy által irányított internetes koncert
Pusztán az emberi agyra elhelyezett érzékelők segítségével adott élő koncertet a Multimodal Brain Orchestra Prágában. A zenészek agyhullámaik és szívverésük segítségével muzsikáltak. A különleges koncert a Tudomány fikció nélkül elnevezésű prágai rendezvény részét képezte, és a világon először itt próbálták ki a módszert - olvasható a BBC News honlapján. Az Xmotion című zenét Jonatas Manzolli szerezte, de a koncerten a zenészek maguk "hozták létre" a vizuális elemeket, a hangokat, a frekvenciát és a hangerőt.
2009.04.28. 10:46
 
 
Jelentősen nőtt a fizetésképtelen cégek száma
Közel 25 százalékkal, csaknem 7000-re nőtt a fizetésképtelenséggel kapcsolatos magyarországi cégeljárások száma 2009 első negyedévében 2008 hasonló időszakához képest - közölte a hitelminősítéssel és hitelbiztosítással foglalkozó Coface Hungary. A Coface legfrissebb elemzéséből kiderül, hogy a magyar gazdasági szektorok közül a leginkább veszélyeztetettek továbbra is a nagykereskedelem, a kiskereskedelem, az építőipar és az autóipar bizonyos területei, például az autóipari beszállítás és az autókereskedelem. Kockázatos ágazatnak számít a szórakoztató elektronika és a logisztika is. Viszonylag biztonságos helyzetben az energiaipar és a telekommunikációs szektor van.
2009.04.28. 10:44
 
 
Az Európai Bizottság támogatja a magyar válságkezelő intézkedéseket
Az Európai Bizottság támogatja az új magyar kormány által bejelentett válságkezelő intézkedéseket és reformprogramot - közölte José Manuel Barroso bizottsági elnök kedden Brüsszelben újságírók előtt, miután megbeszélést folytatott Bajnai Gordon miniszterelnökkel. Barroso fontosnak nevezte a Magyarország iránti beruházói bizalmat és a forintra nehezedő nyomás csökkentését. Elismerte, hogy a szükséges intézkedések egy részét nem könnyű megvalósítani. Bajnai a sajtótájékoztatón elmondta: azért utazott Brüsszelbe, hogy bemutassa a magyar válságkezelő programot, és bizalmat, támogatást kérjen az uniótól. Megállapította, hogy Magyarország számára az Európai Unió biztos hátteret jelent a bajban.
2009.04.28. 10:36
 
 
Vitaminhiány esetén napozik egyet a kaméleon
Úgy tűnik, a hüllők napfürdője nemcsak hőszabályozásukhoz járul hozzá, hanem D-vitamin hiányukat is megelőzheti - közölték a Texasi Keresztény Egyetem zoológusai. "A párduckaméleonok nyilvánvalóan képesek mérni saját D-vitamin szintjüket, és napfürdőjük időtartamát ehhez igazítják" - mondta a kutatás vezetője, Kristopher Karsten. A hüllők a kísérlet során maguk szabályozták vitamintermelésüket, méghozzá a kutatók számításaival pontosan megegyező mértékben - olvasható a Physiological and Biochemical Zoology című szaklapban (www.journals.uchicago.edu/toc/pbz/current). A zoológus szerint ez a gyíkok agyában található D-vitamin-érzékelő jelenlétére utalhat.
2009.04.28. 10:08
 
 
403 ezerre emelkedett a munkanélküliek száma
A munkanélküliségi ráta 2009. I. negyedévében 9,7 százalékos volt, a 15-74 éves foglalkoztatottak száma 3 millió 764 ezerre csökkent, a munkanélkülieké 403 ezer főre emelkedett - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. A december-februári időszakban a munkanélküliségi ráta 9,1 százalék, a foglalkoztatottak száma 3 millió 790 ezer, a munkanélkülieké 378 ezer fő volt. Tavaly az első negyedévben a foglalkoztatottak száma 3 millió 844 ezer, a munkanélkülieké 333 ezer fő volt, a munkanélküliségi ráta 8 százalékot tett ki.
2009.04.28. 09:05
 
 
Bolíviai kommandósakció: ma délután hozhatják haza Magyarosi holttestét
Legkorábban szerda délután négy órakor tudja útnak indítani Magyarosi Árpád holttestét Bolíviából a szállítás lebonyolításával megbízott ügyvéd, ám ehhez arra van szükség, hogy még kedd délelőtt megkapja a magyar kormány pénzügyi garanciáját - közölte az MTI-vel az ügyben eljáró argentínai magyar nagykövet. Józsa Mátyás, aki helyi idő szerint hétfő este tért vissza Santa Cruz városból La Pazba, az MTI-nek kedden adott nyilatkozatában elmondta, hogy Juan Carlos Becerra ügyvéd csak ennek birtokában tud intézkedni, illetve útvonalat és időpontokat közölni.
2009.04.28. 08:26
 
 
Bolívia napokon belül panaszt emel Kepes András ellen
A bolíviai kormány két napon belül panaszt emel Kepes András magyar újságíró ellen, mert elhallgatta a Rózsa Flores Eduardóval tavaly ősszel készített interjú részleteit - közölte Juan Ramón Quintana, a kormányzati ügyek minisztere hétfőn este. Kijelentette, hogy a külügyminisztériumon keresztül az igazságügyi minisztérium nyújt be panaszt bűnrészesség és bűnpártolás címén a magyar újságíró ellen. Az ABI bolíviai hírügynökség beszámolója szerint a miniszter úgy fogalmazott, hogy "ezen a héten, a következő órákban diplomáciai úton panaszt emelnek" Kepes András ellen, mert előre tudott arról a "rendkívüli, erőszakos kalandról", amelybe Rózsa Flores és társai bocsátkoztak.
2009.04.28. 08:00
 
 
Csütörtökig kérhetik az uniós polgárok a névjegyzékbe vételüket
Még csütörtökig kérhetik a Magyarországon lakóhellyel rendelkező, nem magyar állampolgárságú európai uniós polgárok, hogy vegyék fel őket az európai parlamenti (EP) választási névjegyzékbe. Nemcsak a magyar állampolgárok, hanem a Magyarországon lakóhelyet létesített uniós polgárok is szavazhatnak június 7-én, ha ezt kérik. A 106 ezer érintett európai uniós állampolgárt márciusig tájékoztatta az Országos Választási Iroda (OVI) arról, hogy választójogukat hazájuk helyett Magyarországon is gyakorolhatják az EP-választáson. A 106 ezer külföldi április 30-áig kérheti a névjegyzékbe vételét Magyarországon a helyi választási irodák vezetőitől, azaz a jegyzőktől.
2009.04.28. 07:45
 
 
Csökkentek a lakásárak Budapesten az idén
A múlt év végéig stagnáltak a lakásárak Budapesten, de azóta 10-30 százalék áresést regisztrált a Colliers International nemzetközi ingatlanügynökség. Az MTI-hez eljuttatott elemzésük szerint a peremkerületekben 10 százalékkal, míg a korábban túlértékelt budai és a belvárosi kerületekben akár 30 százalékkal is estek a lakásárak az idén - forintban számítva. Miután az ingatlanba fektetők egy része külföldi, illetve devizában lévő megtakarítását akarja befektetni, náluk a forint gyengülése még inkább vonzóvá teszi a lakásvásárlást - hangsúlyozza az elemzés. Az áresés hátrányosan érinti az eladókat. Azok a befektetők viszont, akik a pénzpiac helyett ingatlanba fektetik a pénzüket, jelenleg kedvező helyzetben vannak.
2009.04.28. 07:36
 
 
A Daimler megvált maradék részesedésétől a Chryslerben
A Daimler német járműipari vállalat megvált a Chrysler amerikai autógyárban birtokolt maradék részesedéséről is. A Chrysler többségi tulajdonosával, a Cerberus Capital Management New York-i befektetési alappal és a Chryslerrel hétfőn kötött megállapodás értelmében a Daimler lemond 19,9 százalékos részesedéséről, nem követeli vissza a michigani székhelyű autógyárnak nyújtott 1,9 milliárd dolláros kölcsönt és 2012-ig évente 200 millió dollárt fizet a Chrysler nyugdíjalapjának. Az egyezség "csak" 700 millió dolláros üzemi veszteségként jelenik majd meg a Daimler a második negyedévi eredményében, mivel a német társaság már tavalyi mérlegében nullára írta le a Chrysler-részesedés értékét.
2009.04.28. 07:26
 
 
Korrekcióra szorul a főváros költségvetése
Változásra ítélt számokról szavaz csütörtökön a főváros, ugyanis a költségvetés készítésekor még 255 forintos euróárfolyammal és 2,5 százalékos GDP-csökkenéssel számoltak, noha ma már a 6 százalékos csökkenés sem kizárható - írja keddi számában a Napi Gazdaság. Az előterjesztés 485,4 milliárd forintos bevételi főösszeg mellett 531 milliárd forintos kiadással, így 45,5 milliárdos hitelfelvétellel kalkulál, amit kizárólag fejlesztési hitelekből finanszíroznának, javarészt korábbi hitelszerződések alapján - ismerteti a lap.
2009.04.28. 07:24
 
 
Sertésinfluenza: 152 áldozat Mexikóban, emelte a riasztási szintet a WHO
Százötvenkettőre emelkedett a gyaníthatóan az új típusú sertésinfluenza következtében elhunyt emberek száma Mexikóban - közölte a mexikói egészségügyi miniszter hétfő este. A miniszter nem sokkal azt megelőzőleg arról beszélt, a járvány terjedésének üteme valószínűleg lassul. A múlt szombaton a betegségben elhunytak száma hat volt, vasárnap öt, míg hétfőn már három. Az A/H1N1 jelzésű új törzs a madár- a sertés- és az emberi influenza genetikai állományát társítja, és emberről emberre terjed. Közben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hármasról négyesre emelte a sertésinfluenza veszélyének súlyosságát jelző riasztási szintet.
2009.04.28. 07:07
 
 
Nincs magyar érintettje Mexikóban a sertésinfluenzának
Nincs magyar érintettje Mexikóban a sertésinfluenzás megbetegedéseknek - közölte az MTI-vel telefonon (közép-európai idő szerint) hétfőn este Dehelánné Dörömbözi Teréz mexikóvárosi magyar nagykövet. Mint elmondta, a magyar képviselet a mexikói hatóságoktól azt az információt kapta, hogy a kórházban ápoltak között nincs magyar állampolgár, és a nagykövetségnél sem jelentkezett senki magyar a járvánnyal kapcsolatosan. A mexikói elnök még (helyi idő szerint) vasárnap este azt a jó hírt jelentette be, "hogy a mintegy 1300 ember közül, akikről feltételezték, hogy a vírus támadta meg őket, több mint 900-at már egészségesen hazaengedtek." - mondta a nagykövet az MTI-nek helyi idő szerint hétfőn délben.
2009.04.27. 20:10
 
 
Módosulnak a menetrendek a május elsejei ünnep miatt
Módul a vasút és a Volán menetrendje a május 1-jei munka ünnepe miatt. A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint április 30-án, csütörtökön a pénteki, május 1-jén, pénteken és május 2-án szombaton az ünnepnapi menetrend lesz érvényben. Május 3-án vasárnaptól már a megszokott menetrend szerint közlekednek a vonatok. A Volán Egyesülés közlése szerint a május 1-je ünnep miatt a menetrend szerinti autóbuszok április 29-én, szerdán munkanap, április 30-án, csütörtökön a hét utolsó munka- és iskolai előadási napja, május 1-én, pénteken és május 2-án, szombaton munkaszüneti nap szerint közlekednek.
2009.04.27. 19:55
 
 
Megemelték a nyomozók létszámát a romák elleni támadások ügyében
Harminc fővel megemelte a romák elleni fegyveres és Molotov-koktélos támadásokat vizsgáló nyomozócsoport létszámát, így már száz szakember próbálja felderíteni az öt ember életét követelő gyilkosságok elkövetőit - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság bűnügyi főigazgatója Budapesten. Házi István vezérőrnagy, miután átvette a Méltóságot Mindenkinek Mozgalom és a Roma Polgárjogi Alapítvány által szervezett gyertyás megemlékezéssel egybekötött demonstráción megfogalmazott petíciót, közölte: az Országos Rendőr-főkapitányság a nyomozásokról minden héten sajtótájékoztatót tart, hogy tájékoztassa a közvéleményt. Emlékeztetett: 50 millió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki.
2009.04.27. 19:45
 
 
Kedd éjfélig egyeztetnek a 4-es metró alagútját fúró cég többletigényéről
A határidő lejártáig, kedd éjfélig egyeztet a BKV a 4-es metró alagútját építő Bamco konzorciummal, az általuk benyújtott 35 milliárd forintos többletigényről - tudta meg az MTI hétfőn városházi forrásokból. Tájékoztatásuk szerint a Főpolgármesteri Kabinet ülésén Demszky Gábor azonban már arról is szólt, hogy nem csak tárgyalni kell, hanem el kell indítani a beruházás különböző helyszínein a balesetmentes közlekedést biztosító lépéseket, arra az esetre, ha leállna az alagútfúrás. A két fél közti vita lehetséges megoldásáról tárgyalt hétfőn a BKV Zrt. igazgatósága is.
2009.04.27. 19:10
 
Jégkorong-vb: az amerikaiak és a csehek már a középdöntőbe jutottak
Az amerikai és a cseh válogatott is megnyerte második mérkőzését a svájci jégkorong-világbajnokság csoportküzdelmei során, így mindkét együttes biztosította helyét a középdöntőben. Eredmények, 2. forduló: C csoport (Bern): Egyesült Államok-Ausztria 6-1 (1-0, 1-1, 4-0). D csoport (Zürich-Kloten): Csehország-Norvégia 5-2 (3-0, 1-2, 1-0).
2009.04.27. 19:00
 
Madonna közelébe költözik Guy Ritchie
Ingatlan vásárlásánál döntő lehet annak elhelyezkedése - szól a jó tanács, amelyet Guy Ritchie igen csak megszívlelt. A filmrendező volt felesége, Madonna közelében vásárolt egy négyemeletes házat a brit fővárosban. Ritchie Madonna londoni otthonától kétszáz méterre vett meg egy házat azért, hogy a lehető legközelebb legyen fiaihoz, a nyolcéves Roccóhoz, valamint a hároméves örökbefogadott Davidhez, amikor a gyerekek a brit fővárosban tartózkodnak - számolt be internetes kiadásában a The Sun című napilap. Az amerikai popikon a négy hónappal ezelőtti válást követően megtartotta a család Marylebone negyedben található villáját, de többnyire New Yorkban él. Az egykori házastársakhoz közelálló források szerint a válás óta sokkal jobb kettejük kapcsolata.
2009.04.27. 18:30
 
 
A Fidesz megtartaná a népszavazást a képviselői költségtérítés ügyében
Az MSZP mindent megtesz azért, hogy ne kelljen négymilliárd forintért megtartani a képviselői költségtérítésről szóló népszavazást, a Fidesz viszont erkölcstelennek és jogszerűtlennek tartaná, ha a szocialisták törvényjavaslat elfogadásával próbálnák meg kiváltani referendumot. A szocialista frakció keresi a megoldását annak, hogy miként lehetne rendezni a képviselői költségtérítések ügyét - mondta az MTI-nek Göndör István, az MSZP frakcióvezető-helyettese. A szocialista képviselő szerint felelős politikusoknak meg kell tennie mindent azért, hogy ne költsék el azt a négymilliárd forintot, amelybe a népszavazás megrendezése kerül.
2009.04.27. 17:55
 
15 millió eurót nyert a szerencsés német lottózó
Öt eurót tett fel a lottón, és ezzel 15 milliót (4,42 milliárd forint) nyert egy brandenburgi játékos - adta hírül a brandenburgi lottóigazgatóság hétfőn Potsdamban. A szerencsés pénteken adta le szelvényét a Oberspreewald-Lausitz körzet lottózójában. Ő volt az egyetlen, aki nemcsak a hat számot, hanem még a szuperszámot is eltalálta, így övé a jokerrel járó pénzösszeg is. Ez a nyereményalap már hat hete növekedett. A nyertes hétfő délutánig még nem jelentkezett. Amennyiben Brandenburg tartomány lottóvállalathoz fordul, átirányítják a "nyertestanácsadóhoz".
2009.04.27. 17:30
 
 
Tenisz, Fez: Czink Melinda negyeddöntős párosban
Czink Melinda és Anne Keothavong bejutott a negyeddöntőbe a 220 ezer dollár összdíjazású marokkói salakpályás női tenisztorna párosversenyén. A viadal honlapja szerint a magyar, brit kettős következő ellenfele az első helyen kiemelt Sorana Cirstea, Marija Kirilenko (román, orosz) duó lesz. Czink egyesben is érdekelt a fezi tornán: az első körben - várhatóan kedden - a selejtezőből érkező ellenfelet kap. Eredmény, páros, 1. forduló: Czink, Keothavong (magyar, brit)-Bennani, Lalami (marokkói) 6:0, 3:6, 10-6 szuper tiebreak.
2009.04.27. 17:08
 
 
Albánia kedden benyújtja EU-tagsági kérelmét
Albánia kedden benyújtja EU-tagsági kérelmét - jelentette be Sali Berisha, az ország kormányfője egy hétfői tiranai sajtóértekezleten. Berisha ebből az alkalomból Prágába utazik: jelenleg ugyanis a cseh kormányzat tölti be az EU soros elnöki posztját. A hétfői közös tiranai sajtóértekezleten a jelenleg albániai látogatáson tartózkodó Kosztasz Karamanlisz görög államfő közölte: emlékeztette Berishát, hogy az albán EU-csatlakozást megkönnyítheti, ha a júniusi parlamenti választások a nemzetközi elvárásoknak megfelelően bonyolódnak majd, s ha sikerül hatékonyabban fellépni a korrupció ellen, illetve tiszteletben tartják az emberi jogokat.
2009.04.27. 17:00
 
 
Gráf: a mezőgazdaságot kevésbé érinti a válság
A mezőgazdaságot kevésbé sújtja a gazdasági válság a többi ágazatnál, ennie minden embernek kell, így az agráriumban nem lehet nagy visszaesés - mondta az MTI-nek Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter hétfőn Budapesten az ágazati válságkezeléssel kapcsolatban. Az élelmiszerek piaca a válság ellenére is növekszik, hiszen a föld lakossága is folyamatosan gyarapodik, és őket el kell látni ennivalóval. Emellett az élelmiszerek és a mezőgazdasági cikkek rugalmatlan árunak számítanak, azok fogyasztása csak bizonyos határokon belül, mérsékelhető, és nem lehet elhalasztani, mint például az autóvásárlást.
2009.04.27. 16:40
 
 
Tóásó Előd csak magyar konzuli segítséget igényel, a románt elhárította
A Bolíviában letartóztatott Tóásó Előd román-magyar kettős állampolgár elhárította a román konzuli segítséget, írásban is megerősítetve, hogy csak Magyarország támogatását igényli - derül ki a román külügyminisztérium közleményéből. A dokumentum szerint egy magas rangú román diplomatát már április 23-án Bolíviába küldtek, hogy konzuli segítséget biztosítsanak a román és magyar állampolgársággal egyaránt rendelkező fiatalember számára, aki azonban elhárította a román felajánlást. A közlemény szerint Tóásó írásban is jelezte, hogy csak magyar konzuli segítséget igényel, annak ellenére - állapítja meg a közlemény -, hogy a bolíviai börtönben az első látogatója a román diplomata volt.
2009.04.27. 16:35
 
 
Az Autonómok elutasítják a kormány válságkezelő csomagját
Az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége elutasítja a kormány válságkezelő csomagjának több pontját, a tárgyaláson kívül azonban jelenleg nem látnak más alternatívát - jelentette ki Borsik János, a szakszervezeti konföderáció elnöke hétfőn Szegeden. A szakszervezeti vezető sajtótájékoztatóján elmondta, elfogadhatatlannak tartják a munkavállalói terhek változatlanságát, vagyis hogy a járulékcsökkentés a kormány tervei szerint csak a munkaadókat érintené. Borsik János inkorrektnek tartja a táppénz mértékének csökkentését is. Az elnök szerint ezzel a kormány az egyszerűbb utat választja a táppénzzel kapcsolatos esetleges visszaélések szigorúbb ellenőrzése helyett.
2009.04.27. 16:30
 
Daniel Radcliffe Harry Potter-sztár a 12. leggazdagabb brit ifjú
A harminc évesnél fiatalabb brit szupergazdagok között Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmsorozat sztárja foglalta el idén a 12. helyet, megelőzve ezzel még Vilmos és Harry herceget is. A 19 esztendős Radcliffe-nek a The Sunday Times brit lap évenként kiadott vagyonlistája szerint tavalyi tízmilliós bevételével ma már 30 millió fontja van, míg Károly trónörökös fiai egyenként csak 28 millió fonttal bírnak. A J. K. Rowling hétkötetes varázslótörténetéből született filmek főszerepét alakító színész a közelmúltban a londoni West Enden is sikert aratott az Equus című drámában.
2009.04.27. 15:45
 
 
Fidesz: indul az EP-kampány, a cél 11 mandátum megszerzése
A Fidesz célja, hogy a mandátumok felét, azaz 11 képviselői helyet szerezzen a júniusi európai parlamenti választáson; az ellenzéki párt magas részvételre számít a voksoláson, amelyet a kormánnyal szembeni bizalmi szavazásként értékel - mondta Gyürk András kampányfőnök sajtótájékoztatóján. Elmondta, hogy a Fidesz kampánynyitóját május 2-án a Városligetben tartják, május 4-től pedig Orbán Viktor pártelnök, a Fidesz elnökségi tagjai, valamint az Fidesz-KDNP lista képviselőjelöltjei intenzív országjárásba kezdenek, több mint 100 rendezvényen vesznek részt országszerte. A Kós Károly sétányon tartandó szombati kampánynyitó nagygyűlésen beszédet mond Orbán Viktor pártelnök és Schmitt Pál EP-listavezető is.
2009.04.27. 15:45
 
 
Klinsmann-nal szemben elfogyott a Bayern-vezetők türelme
Az elmaradt eredmények és a szurkolókkal megromlott viszonya miatt menesztették Jürgen Klinsmannt - közölték hétfő délutáni sajtóértekezletükön a Bayern München vezetői. Mind Karl-Heinz Rummenigge elnök, mind Uli Hoeness menedzser az újságírók előtt úgy értékelte, hogy az elmúlt hetek vereségei, a Bajnokok Ligájából, illetve a német kupából történt kiesés után immár tarthatatlanná vált a helyzet, s elérkezett addig a pontig, amikor Klinsmann-nal szemben már nem lehetett további türelmet tanúsítani.
2009.04.27. 15:45
 
 
Herendi porcelánhamisítás: csaknem 240 millió forintos a kár
Harminchat embert gyanúsít azzal a rendőrség, hogy több éven át hamis herendi porcelánokat gyártott, festett és értékesített országszerte és az interneten keresztül is; az ügyet ezen a héten adják át vádemelési javaslattal az ügyészségnek - mondta Páter János alezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztályának vezetője Veszprémben. Közlése szerint a három csoportban dolgozó elkövetőek csaknem 240 millió forintos kárt okoztak a herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.-nek. Elmondta: mindhárom csoport vezetői budapesti lakosok, és döntően ők szervezték be a 2000-es évek elejétől a manufaktúránál dolgozó vagy korábban ott alkalmazott - Herenden és a környékén lakó - égetőket, formázókat és festőket.
2009.04.27. 15:40
 
Engedélyezte Brüsszel a magyar hitelgarancia-programot
Engedélyezte az Európai Bizottság hétfőn azt a magyar támogatási programot, amelynek célja megsegíteni a gazdasági válsággal összefüggő hitelszűke miatt pénzügyi nehézségekkel küzdő vállalkozásokat. A program révén a hatóságok támogatott kezességvállalás formájában segítséget nyújthatnak a 2010. december 31-ig megkötött beruházási és forgóeszközhitelekhez. Neelie Kroes versenyügyi biztos azzal indokolta a döntés, hogy a magyar program összhangban van a brüsszeli bizottság ideiglenes stratégiájával, amely a nemzetközi pénzügyi és gazdasági válság miatt könnyíti az állami támogatások nyújtását "finanszírozási lehetőségek elérésére".
2009.04.27. 15:30
 
 
Marketing Centrum: a Jobbik is szerezhet mandátumot az EP-választáson
A Jobbik is szerezhet mandátumot az EP-választáson másfél hónap múlva a Marketing Centrum március végi közvélemény-kutatása szerint - tudatta az intézet szerdán. A 2004-es EP-választással szinte azonos, 38 százalék körüli részvételi arányra lehet számítani a június 7-i választáson. A felmérés idején három párt jutott volna át az ötszázalékos küszöbön. A Fidesz várhatóan 15 mandátumot szerezne, az MSZP hatot, a Jobbik pedig egyet. Az MSZP és a Fidesz támogatói gyakorlatilag azonos részvételi elszántságot mutatnak. Az MDF és az SZDSZ támogatóinak szavazási hajlandósága azonban jóval kisebb, mint a nagy pártoké.
2009.04.27. 14:11
 
 
Közeledtek az álláspontok a még elégséges szolgáltatásról a vasútnál
Közeledtek az álláspontok az április 30-ai vasutassztrájk idején nyújtandó még elégséges szolgáltatásról a hétfő délutáni konzultáción a MÁV-START Zrt. és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között - közölte Halasi Zoltán, a MÁV-START-nál működő VDSZSZ vezetője az MTI-vel az egyeztetés után. Elmondta: a MÁV-START is és a szakszervezet is elmozdult korábbi ajánlatáról, a tárgyalást néhány részletkérdésről kedden folytatják. Korábban a MÁV-START 466, a VDSZSZ 323 vonat közlekedtetését javasolta.
2009.04.27. 14:08
 
 
Sertésinfluenza: az EU óv az Egyesült Államokba, illetve Mexikóba utazástól
Arra kérte az európaiakat az EU egészségügyi biztosa, hogy amennyiben módjuk van rá, halasszák el az Egyesült Államokba, illetve Mexikóba tervezett utazásukat az ottani sertésinfluenza-járvány miatt. Andrulla Vasziliu hétfőn Luxembourgban találkozott az EU ott tanácskozó külügyminisztereivel, és tájékoztatta őket a sertésinfluenzával kapcsolatos helyzetről. Hatósági tilalmat nem jelentett be az amerikai, illetve mexikói utazásokra nézve, de azt mondta: személy szerint azt tartaná helyesnek, ha lehetőség szerint mindenki elkerülné az utazást az érintett térségekbe. Időközben Spanyolország hivatalosan is megerősítette az emberre halálos veszélyt jelentő betegség első európai előfordulását.
2009.04.27. 14:04
 
BKV: megkezdődött a mobil jegyvásárlás közbeszerzési eljárása
Elindította a BKV a mobil jegyvásárlás rendszerének közbeszerzési eljárását, az ajánlatok elbírálásánál kiemelt szempont lesz a szolgáltatás ára - közölte Kiricsi Karola, a BKV szóvivője. A mobiljegyes rendszerben - amelynek kísérleti üzeme várhatóan 2009 második felében kezdődik - a jegyek ára, a Fővárosi Közgyűlés érvényes tarifarendelete alapján, 499 forint lesz. Érvényességük pedig hétköznap 4:30 és 21:30 közötti vásárlás esetében 60 perc, 21:30 és 4:30 óra között, illetve hétvégén és munkaszüneti napokon 90 perc lenne. A jegyek ez idő alatt korlátlan számú átszállási lehetőséget biztosítanának a BKV hálózatán - mondta el a szóvivő.
2009.04.27. 13:56
 
 
Megerősítették az első sertésinfluenzás esetet Spanyolországban
A spanyol egészségügyi minisztérium hétfőn megerősítette az ország első sertésinfluenzás megbetegedését. Ez egyben az első megerősített európai fertőzés is. Trinidad Jiménez tárcavezető közölte, hogy a beteg egy fiatalember, aki a közelmúltban tért haza mexikói tanulmányútról, de jól reagál a kezelésekre. További 20 embert tartanak megfigyelés alatt fertőzés gyanújával, de egyikük állapota sem súlyos. "Urai vagyunk a helyzetnek" - mondta a miniszter. A spanyol beteg a Castilla-La Mancha tartománybeli Almansa városából származik. A tartományi egészségügyi hatóságok weboldala szerint szombaton szállították kórházba magas lázzal és légzési panaszokkal.
2009.04.27. 13:42
 
 
Nem hajlandó zsidó államként elismerni Izraelt a palesztin elnök
Nem hajlandó zsidó államként elismerni Izraelt Mahmúd Abbász palesztin elnök. "Zsidó állam, az meg mi? Nevezhetik magukat akárminek, de ezt én nem fogadom el, és nyíltan ki is mondom" - jelentette ki Abbász hétfőn Rámalláhban. Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő közölte április közepén az Egyesült Államok közel-keleti különmegbízottjával: kormánya feltételként fogja szabni a palesztin államiságról, a két állam elvén alapuló megoldásról tartandó tárgyalásokhoz, hogy "a palesztinok előbb ismerjék el Izraelt zsidó államként".
2009.04.27. 13:23
 
Robotino Olimpia Dunaújvárosban
Közel 30 egyetemi csapat jelentkezett a robotprogramozási versenyre, akik közül a győztes formáció a grazi RoboCup világversenyen képviselheti hazánkat júniusban. A Robotino Olimpia döntőjének április 27-28-án a Dunaújvárosi Főiskola ad otthont.
2009.04.27. 13:23
 
 
Kedd délig lehet csatlakozni a Borszerdához
Kedd délig lehet csatlakozni a Magyar Bormarketing Kht. által először meghirdetett április 29-i Borszerda akcióhoz. A program honlapja szerint eddig 421 vendéglátó hely vállalta a kiírás teljesítését, azaz azt, hogy a szokásos (előző héten használt) borlapján szereplő minden magyar bort és pezsgőt fél áron kínál a vendégeinek. A Torkos Csütörtök nagy sikerén felbuzdulva határozta el a magyar borok marketingjével foglalkozó Kht., hogy árkedvezménnyel népszerűsíti a hazai borok fogyasztását a vendéglátó helyeken. Ezért indították el a kedvezményes kóstolást "a jóra szomjazóknak" - ahogyan szlogenjük fogalmaz.
2009.04.27. 13:17
 
 
A gének illata dönt a szerelemről
A legújabb kutatások szerint az illat, az arc kinézete és más testi jellemzők bizonyíthatóan lényeges szerepet játszanak a párválasztásban, méghozzá nem is véletlenszerű módon. Azt az állítást, hogy a szerelem kialakulásánál a belső értékek, a személyiségjegyek számítanak, el lehet felejteni: a jóindulatú feltételezést bizony megdöntötte a tudomány. A vizsgálatok szerint ha a külső megjelenésről van szó, akkor a férfi és a nő a hasonlóságot, ha illatról, akkor viszont a különbözőségeket keresi. Az illat ugyanis a potenciális partner génjeiről nyújt felvilágosítást, márpedig a szaporodás szempontjából a különböző gének az előnyösek.
2009.04.27. 12:59
 
 
"Jó időt, jó versenyt és jó eredményt várunk!”
Élvezetes és izgalmas prológot követően nagy reményekkel, na és persze az új Peugeot-val áll rajthoz a Synergon Turán Motorsport versenypárosa, Turán Frigyes és Zsiros Gábor a Miskolc Rallyn. A pénteken második helyre beérkezett duó az időjárást tekintve szárazon és természetesen előkelő helyen szeretné teljesíteni a bajnokság második futamát.
2009.04.27. 12:19
 
 
Kivágó Iván Györgynét delegálják a Fővárosi Közgyűlés szocialista frakciójába
Az MSZP budapesti párttanácsa Kivágó Iván Györgynét, Soroksár alpolgármesterét delegálja a Fővárosi Közgyűlés szocialista frakciójába, a testület erről egyhangúlag döntött - közölte Molnár Zsolt, az MSZP budapesti szervezetének ügyvezető alelnöke hétfőn az MTI-vel. A szocialistákon immár nem múlik Budapest költségvetésének elfogadása a soron következő közgyűlési ülésen - olvasható az ügyvezető alelnök közleményében. A Fidesz szerint jellemző, hogy az előzetes letartóztatásban lévő Hunvald György helyett egy volt kommunista állambiztonságis személyében látják a szocialisták a fővárosi emberek képviseletét.
2009.04.27. 12:12
 
Frei Tamás külföldre vinné kalandshowját - A híresztelésekkel ellentétben nem harcol Schobert Norbival
A napokban Frei Tamást csíptük el, aki a Tabu Tv-nek elmesélte, hogy a pár hónapja kisebb-nagyobb sikerrel futó "A sztárok a fejükre estek" c. produkcióját külföldön szeretné eladni, és ezzel kapcsolatban már előrehaladott tárgyalások vannak folyamatban Holland partnereivel. Kíváncsiak voltunk arra, hogy mi a helyzet a szentendrei kávéház-botránnyal kapcsolatban, ugyanis korábban arról szólt a fáma, hogy Schobert Norbival hadakozik.
2009.04.27. 12:09
 
 
Járműfelújításra költi a 10 milliárdos fővárosi támogatás nagy részét a BKV
Döntően járműfelújításokra, korszerűsítésekre költi a BKV a fővárosi önkormányzattól idén esedékes 10 milliárd forintos tőkepótló támogatását - közölte Nyáry Krisztán, a városháza kommunikációs igazgatója hétfőn. Elmondta, hogy a Főpolgármesteri Kabinet támogatta annak a szerződésnek a Fővárosi Közgyűlés elé terjesztését, amely a támogatásból megvalósuló beruházásokat részletezi. A tervezet szerint 4,6 milliárd forintot járműfelújításra, 2 milliárdot pedig infrastruktúra-fejlesztésekre, például a budavári sikló rekonstrukciójára fordítanának.
2009.04.27. 11:40
 
 
Megduplázódott a munkanélküliség Komárom-Esztergom megyében
Egy év alatt 1,7-szeresére nőtt a nyilvántartott álláskeresők száma Komárom-Esztergom megyében. Az első negyedév végén létszámuk ötven százalékkal volt több, mint három hónappal korábban - közölte az MTI-vel a munkaügyi központ hétfőn. A szervezet tájékoztatása szerint azonban lassul az álláskeresők számának növekedése, míg januárban 16, addig márciusban 11 százalékos emelkedést jegyeztek fel a megyében. A nyilvántartott álláskeresők számának a gazdaságilag aktív népességen belüli aránya március végére elérte a 9,7 százalékot.
2009.04.27. 11:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097[2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista