2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
A konvergenciajelentés idén 6,7 százalékos GDP-csökkenéssel számol
A konvergenciajelentés 2009-ben 6,7, 2010-ben 0,9 százalékos bruttó hazai termék (GDP) csökkenéssel számol, míg 2011-re 3,6 százalékos növekedést prognosztizál - közölte a Pénzügyminisztérium kedden a honlapján. A kormány 2009. május 27-i ülésén hagyta jóvá a jelentést, és május 29-én nyújtotta be az Európai Bizottság és a Tanács részére. A 2008. decemberében aktualizált konvergenciaprogram 2009-re a GDP 0,9 százalékos csökkenésével számolt, 2010-re és 2011-re viszont a gazdaság 1,6, illetve 2,5 százalékos bővülését jelezte előre.
2009.06.02. 08:42
 
 
John F. Kennedynek is volt viszonya egy gyakornokkal
Ritkán emlegetik, de az amerikaiak által annyira szeretett John F. Kennedynek is volt románca egyik gyakornokával, aki több mint négy évtized után könyvet írt arról, mi történt közöttük. Két egymást követő nyáron át volt Kennedy elnök gyengéje Marion "Mimi" Bardsley, a 19 éves szőke lány, aki a Fehér Házban dolgozott gyakornokként. Az esetet ugyanúgy megszellőztethették volna, mint Bill Clintonnak az 1990-es években Monica Lewinskyval folytatott kalandját, amely az amerikai elnökök történetének legsúlyosabb szexbotránya lett. Robert Dallek történész felfedte az idillt az elnökről 2003-ban írott életrajzában (An Unfinished Life: John F. Kennedy, 1917-1963).
2009.06.02. 07:35
 
 
EP-választás: ma kezdik kiszállítani a szavazólapokat
Ma kezdik kiszállítani a június 7-ei európai parlamenti választásra a szavazólapokat az Állami Nyomdából, a dokumentumok és más szavazási kellékek a tervek szerint csütörtökig mindenhova megérkeznek. A szavazólapokat és jegyzőkönyveket az Állami Nyomdában szigorú biztonsági intézkedések mellett nyomtatták és csomagolták, megyei bontásban. A 8.342.500 szavazólapot, az ugyanannyi borítékot, valamint a többi választási kelléket a megyeszékhelyekre és az országgyűlési egyéni választókerületek székhelyeire, összesen 161 helyszínre szállítják szigorú őrizet mellett. Innen később továbbítják azokat a mintegy 11 ezer szavazókörbe.
2009.06.02. 07:21
 
 
Két magyar gyermek is volt az eltűnt francia repülőgép utasai között
A Hír Tv információi szerint két magyar felnőtt, egy nő és élettársa, valamint két magyar kisfiú utazott az Air France Brazíliából Párizsba tartó repülőgépén, amelynek hétfőn veszett nyoma. A televízió az egyik magyar utas, egy kisfiú édesapjára hivatkozva azt közölte: a férfi volt felesége és közös gyermekük, továbbá a nő élettársa és egy másik, 10-11 év körüli, rokonlátogatóba vitt kisfiú utazott a gépen. A Hír Tv szerint a volt férj felvette a kapcsolatot a Külügyminisztériummal, ahol megerősítették a nevek alapján, hogy volt feleségének és kisfiának a neve szerepel az utaslistán. Az asszony a Nemzetközi Pető Intézetben dolgozott, és egy három hetes tanfolyamot tartott a dél-amerikai országban - közölte a Hír Tv.
2009.06.02. 07:09
 
 
Azonosították az eltűnt Air France-gép lezuhanásának lehetséges helyét
Néhány tucat tengeri mérföld pontossággal sikerült körülhatárolni az Atlanti-óceánban azt a helyet, ahol a hétfőn eltűnt francia utasszállító gép lezuhanhatott - közölte hétfő este az Air France légitársaság főnöke. Pierre-Henri Gourgeon elmondta, a légi katasztrófa nagyjából félúton a brazil és az afrikai partok között következhetett be. Azt azonban nem árulta el, hogy melyik nyugat-afrikai ország partjaitól van a szerencsétlenség helyszíne nagyjából azonos távolságra, mint Brazíliától. Az Air France Rio de Janeiróból Párizsba tartó 447-es számú járata 228 emberrel a fedélzetén közép-európai idő szerint hétfőn hajnalban tűnt el.
2009.06.02. 07:06
 
 
Mától csak az első ajtón lehet felszállni egyes BKV járatokon
A BKV kísérleti jelleggel mától bevezeti egyes buszjáratain az elsőajtós felszállási rendszert: a buszokra csak az első ajtónál lehet felszállni, ezzel egy időben az érvényes jegyet, bérletet fel kell mutatni. A jeggyel nem rendelkező utasok a járművezetőnél megvehetik azt 400 forintért. Az utazási jogosultságot valamennyi esetben az első ajtónál álló jegyellenőr vizsgálja, illetve a bevezetés kezdeti szakaszában besegít a járművezetőnek a jegyértékesítésben. A leszállásra a második és harmadik ajtónál lesz lehetőség. Biztonsági őrök felügyelnek arra, hogy ezeken az ajtókon ne szálljanak fel utasok. Az elsőajtós felszállási rendszert a 87-87A, a 187-es illetve a 141-141A járatokon vezetik be.
2009.06.02. 07:00
 
 
Obama: a General Motors újra emelkedő pályára fog állni
A General Motors gyorsan átesik a csődeljáráson és ismét emelkedő pályára áll - fejezte ki meggyőződését Barack Obama amerikai elnök a Fehér Házban hétfőn, néhány órával azután, hogy a legnagyobb amerikai autógyár New Yorkban csődvédelmet kért. Az elnök szerint a GM átszervezési programja végrehajtható, a jelképes vállalatból ismét profitot termelő cég válhat. Obama úgy fogalmazott, hogy a szövetségi kormány "kelletlenül" szerez ellenőrző pozíciót a vállalatban (60 százalékos részvényhányadot fog birtokolni). Elismerte, hogy ekkora állami tulajdonhányad visszatetszést kelthet sokakban, de világossá tette, hogy a kormány nem akar beleszólni az üzemek sorsával, az új termékekkel, a napi irányítással kapcsolatos döntésekbe.
2009.06.01. 20:45
 
 
Minimális tejárak bevezetését követelik az visegrádi országok agrárkamarái
A tej minimális felvásárlási árának a bevezetésére szólították fel az Európai Bizottságot (EB) a visegrádi csoport országainak agrárkamarái. A cseh, a lengyel, a magyar és a szlovák agrárkamara képviselői hétfőn a dél-morvaországi Brünnben tanácskoztak. A tanácskozáson döntés született arról, hogy az agrárkamarák részt vesznek a tejproblémával kapcsolatos összeurópai tüntetésen, június 22-én Luxemburgban - közölte újságírókkal a hétfői fórum után Jan Veleba, a cseh agrárkamara elnöke. A V4-ek agrárkamarái a hétfői fórumon egyeztették álláspontjaikat az új európai uniós (EU) tagországok agrárszervezeteinek tanácskozása előtt, amelyre kedden kerül sor Brünnben.
2009.06.01. 20:30
 
 
Megkezdődtek az orosz-amerikai tárgyalások a START szerződés utódjáról
Az orosz és amerikai küldöttség hétfőn Genfben megkezdte a hadászati támadó fegyverek csökkentéséről (START) szóló tárgyalások második fordulóját. Az úgynevezett START decemberben jár le és a két fél áprilisban állapodott meg arról, hogy tárgyalásokat kezdenek a további csökkentésekről. Az első tárgyalási forduló Moszkvában volt két hete, a zárt ajtók mögött zajló mostani szerdáig tart majd és várakozások szerint a megállapodás-tervezet a júliusi moszkvai amerikai-orosz csúcson kerül majd terítékre. A cél, hogy az eddigi, országonként engedélyezett 6000 robbanófej és 1600 stratégiai hordozóeszköz számát jelentősen kurtítsák.
2009.06.01. 20:25
 
NB II: újabb ferencvárosi győzelem
A bajnoki címét már korábban bebiztosító Ferencváros hazai pályán legyőzte a második helyezett DVSC-DEAC csapatát a labdarúgó NB II 28. fordulójának hétfői mérkőzésén. Keleti csoport: Ferencváros - DVSC-DEAC 3-1. Vasárnap játszották: ESMTK-Kazincbarcikai SC 0-1. Jászberény-Makó 0-3. Bőcs-Szolnok 1-1. Az élcsoport: 1. Ferencváros 75 pont (már bajnok), 2. DVSC 55, 3. Bőcs 51. Nyugati csoport: vasárnap játszották: Győri ETO II-Kaposvölgye 1-3, ZTE FC II-Barcs 0-3. Az élcsoport: 1. Gyirmót 63 pont, 2. Pápa 60, 3. PMFC 59.
2009.06.01. 20:05
 
 
Puskin leszármazottainak első világkongresszusa
Alekszandr Szergejevics Puskin orosz költő leszármazottainak első világkongresszusát tartják szerdától Moszkvában a költő emlékmúzeumában. A rendezvényre több mint 200 meghívót küldtek ki, és több mint százan igazolták vissza részvételüket. Anna Popova, a moszkvai önkormányzat kulturális osztályának vezetője újságíróknak elmondta: a kongresszus programján több koncert szerepel, továbbá látogatás Puskin felesége, Natalja Goncsarova családjának a Kalugai területen fekvő birtokára és Puskin napjának megünneplése június 6-án, a költő születésnapján. A kongresszus utolsó napján, június 7-én a résztvevők felkereshetik a Puskin gyermekkori lakhelyén berendezett Zaharovo - Bolsije Vjazemi múzeumot.
2009.06.01. 20:00
 
 
Labdarúgás: megérkezett a magyar válogatott Telkibe
Fehér Csaba kivételével a magyar labdarúgó-válogatott valamennyi tagja megérkezett hétfőn a Telki edzőközpontba, ahol kedden és szerdán együtt tréningezik a keret Erwin Koeman szövetségi kapitány irányításával. A magyar szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a vasárnap holland csapatát, a NAC Bredát góljával Európa Liga-induláshoz segítő Fehér kedd reggel csatlakozik társaihoz. Koeman múlt héten kihirdetett keretéhez képest egy változás történt: Bodor Boldizsár együttesével, a Rodával jelenleg is küzd a holland élvonalban maradásért, így helyette a fehérvári Horváth Gábor kapott meghívót. A válogatott kedden 11 órakor sajtónyilvános edzésen vesz részt Telkiben, majd kedden délután és szerdán délelőtt zárt kapuk mögött tréningezik.
2009.06.01. 19:40
 
 
Sarkozy: nagyon csekély az esély túlélők találására
Nagyon csekély annak az esélye, hogy a tragikus balesetet követően túlélőket találjanak az Atlanti-óceánban, ahol az Air France légitársaság Rio de Janeiro és Párizs között eltűnt gépét keresi a brazil és francia légierő - közölte hétfőn Nicolas Sarkozy a párizsi Roissy repülőtéren. A francia államfő meglátogatta azt a lélektani válságirodát, amelyet a gépen utazókra várakozó hozzátartozók és barátok számára alakítottak ki a repülőtéren. "Miután éjszaka nyomát vesztettük az Air France gépnek fedélzetén 228 személlyel, nincs semmilyen pontos információnk arról, hogy mi történt" - tette hozzá Sarkozy. Az elnök szerint az Air France történetének legnagyobb katasztrófájáról van szó.
2009.06.01. 19:35
 
 
Bácsalmási győzelem a Nemzeti Vágtán
A bácsalmási Németh Sándor nyerte meg a II. Nemzeti Vágtát a budapesti Hősök terén hétfőn. A háromnapos országimázs-fesztiválra idén is több mint százezren voltak kíváncsiak. A hétfő esti döntőbe 6 lovas jutott be: Debrecen, Nyíregyháza, Esztergom, Bácsalmás, Litér és Szeged versenyzője. Az izgalmas küzdelemben végül a Bácsalmás városát képviselő Németh Sándor vágtatott át a célvonalon National Face nyergében és vihette haza településének a 30 millió forintos fődíjat. A döntőben második helyen a Nyíregyházát képviselő Suták Vanda, harmadik helyen az Esztergom nevében vágtázó Dömötör Ferenc végzett.
2009.06.01. 19:00
 
 
Tálibok túszul ejtettek Pakisztánban 400 diákot
Tálib militánsok hétfőn Északnyugat-Pakisztánban túszul ejtettek közel 400 diákot, tanárt és a velük utazó rokonokat. A hírt a konvoj egyik gépkocsijának utasai mondták el, akiknek sikerült megszökniük. A rakétákkal, géppisztolyokkal és kézigránátokkal felfegyverzett militánsok már felvették a kapcsolatot a rendőrséggel, bár követelésük még nem ismert. A Swat-völgy táliboktól való megtisztítását célul kitűző hadsereg szerint a túszejtéssel a szélsőségesek célja, hogy hátráltassák a katonai offenzíva sikerét. A túszejtő akció a Razmak Kadét Iskolától mintegy harminc kilométerre történt azt követően, hogy az iskolát telefonon felhívták, hogy hagyják el a környéket.
2009.06.01. 18:10
 
 
Négy magyar név szerepel a valószínűleg lezuhant francia repülő utaslistáján
Négy magyar név szerepel annak a francia repülőgépnek az utaslistáján, amely hétfőn reggel tűnt el Rio de Janeiro és Párizs között - mondta Mátrai Zsuzsanna, a Külügyminisztérium szóvivője az MTI-nek. A gépen 228 személy, 216 utas, valamint a személyzet 12 tagja tartózkodott. A járat helyi idő szerint vasárnap este 7 órakor, közép-európai idő szerint éjfélkor szállt fel a riói repülőtérről, és 11 óra 10 perckor kellett volna leszállnia Párizs Roissy repülőterén, de reggel nyolc óra körül nyoma veszett az Atlanti-óceán fölött, miután berepült egy viharzónába.
2009.06.01. 17:45
 
Erősödött a forint a bankközi piacon
A forint - a térségbeli devizákkal együtt - erősödött az euróval szemben, amely 280 forint alatt állt hétfőn délután. Röviddel 17 óra előtt az euró 279,40 forintra gyengült a péntek késő esti 283,45 forintról (-1,43 százalék). Hétfőn eddig 284,63 és 278,40 forint között mozgott az euró. Idén eddig 6,01 százalékkal erősödött a forinthoz viszonyítva. Ugyanekkor a dollár 196,78 forintra csökkent a pénteki késő esti 199,57 forintról (-1,40 százalék). A dollár 201,45 és 195,93 forint között ingadozott eddig hétfő folyamán. Idén eddig 4,50 százalékkal drágult a forinthoz viszonyítva. Az euró 0,72 százalékkal 26,668 cseh koronára gyengült, és 1,41 százalékkal 4,4405 zlotyra süllyedt.
2009.06.01. 17:25
 
 
Tenisz, Roland Garros: Federer bejutott a negyeddöntőbe
A második helyen kiemelt Roger Federer óriási csatában, két vesztett játszma után győzött Tommy Haas ellen, ezzel bejutott a negyeddöntőbe a francia nyílt teniszbajnokságon. A svájci és a német versenyző roppant látványos teniszt mutatott be a Roland Garroson. Az összecsapás 3 óra 7 percig tartott. Federer, aki az utóbbi három évben döntős volt Párizsban, és ott rendre kikapott Rafael Nadaltól, elsőszámú esélyessé lépett elő, miután a spanyol világelső vasárnap váratlanul kikapott a svéd Robin Söderlingtől. A 13-szoros Grand Slam-győztes svájci teniszező vitrinjéből egyedül a párizsi trófea hiányzik. Eredmények, nyolcaddöntő: férfi egyes: Federer (svájci, 2.)-Haas (német) 6:7 (4-7), 5:7, 6:4, 6:0, 6:2.
2009.06.01. 16:35
 
 
Ingyen osztották a gyémántokat Tokióban
Ingyen osztott szét 5000 aprócska gyémántot hétfőn Tokióban egy francia ékszergyártó és -kereskedő cég, a Mauboussin. A 0,1 karátos, mintegy 50 dollárt érő gyémántokat ingyen adták az első ötezer sorbanállónak, de a cég abban bízik, hogy a megajándékozottak majd a japán főváros előkelő bevásárlónegyedében, a Ginzán februárban megnyílt márkaboltban tetetik be az ékkövet gyűrűbe vagy nyakékbe, fellendítve a pangó ékszerbolt forgalmát. A szokatlan reklámakció jóval több mint ötezer érdeklődőt vonzott, s a hoppon maradt emberek fennhangon szidalmazták az alkalmazottakat.
2009.06.01. 16:30
 
 
Az izraeli kormányfő elutasítja a betelepítések leállítását
Benjámin Netanjanu hétfőn az izraeli parlamentben "értelmetlennek" nevezte a megszállt területekre történő zsidó betelepítések Washington által követelt teljes leállítását. Izrael jobboldali kormányfője a Knesszet kül- és biztonságpolitikai bizottságában leszögezte: "nem állhat meg az élet Judeában és Szamariában (Ciszjordániában)". Ugyanakkor megerősítette, hogy nem hoznak létre új településeket és kiürítik azokat, amelyeket az izraeli kormány engedélye nélkül építettek, de lehetővé teszik több mint 120 település "természetes növekedését". Barack Obama amerikai elnök múlt csütörtökön, miután tárgyalt Mahmúd Abbász palesztin elnökkel, teljes zárlatot követelt Izrael telepítési tevékenységében.
2009.06.01. 16:20
 
 
Csődvédelmet kért a General Motors
Csődvédelmet kért hétfőn a General Motors. Ezzel megszűnik az egykor az amerikai ipar jelképének számító 100 éves ipari óriás pénzügyi függetlensége. A csődeljárás célja egy a jelenleginél kisebb, kevesebb munkaerőt alkalmazó és kevesebb autómárkát előállító, versenyképesebb vállalat megteremtése, 60-90 napon belül. A 172,8 milliárd dollár adósságot felhalmozott detroiti cég további 30 milliárd dollár amerikai szövetségi támogatásra számíthat az eddigi 20 milliárd dollár állami hitelen felül. A cég a kanadai kormánytól 9,5 milliárd támogatást fog kapni. A vállalat megszüntet 21 ezret az 54 ezer amerikai szakszervezeti munkahelyből, bezár 12-20 üzemet és felszámolja a 6 ezer márkakereskedés 40 százalékát.
2009.06.01. 15:30
 
 
UEFA: Diego Forlán lett a futballszezon legeredményesebb játékosa
Diego Forlán, az Atlético Madrid uruguayi csatára érdemelte ki a 2008/09-es európai futballszezon legeredményesebb játékosát megillető Aranycipőt. A dél-amerikai labdarúgó - 2005 után másodszor - lett a legjobb annak köszönhetően, hogy a spanyol bajnokságban 32 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját ebben az idényben, s még a zárófordulóban is betalált. Az uruguayiak kiválósága négy éve 25 góllal a Villarreal játékosaként, s a jelenleg a Barcelonában futballozó francia Thierry Henryval holtversenyben lett első.
2009.06.01. 15:20
 
 
Pérez lett az új elnöke a Real Madridnak
Ellenjelölt híján külön választás nélkül, egyedüli pályázóként már hétfőn a Real Madrid elnöke lett Forentino Pérez, aki 2000 és 2006 között egyszer már volt presidente a fővárosi elitklubnál. "Trónbeszédében" a 62 éves régi-új vezető - aki nagyvállalkozó, egy építőipari cégbirodalom első embere - egységre szólított fel, a belső béke megteremtését kérte a Real Madrid híveitől, mindenkitől, az egyszerű szurkolóktól kezdve a bérletes pártoló tagságon át a támogatókig, hogy az egyesület "a 21. század legjobbja" legyen.
2009.06.01. 15:15
 
 
30-50 ezer ember kaphat támogatást szeptembertől a kríziskezelő programban
A kormány számításai szerint a szociális kríziskezelő programban 30-50 ezer ember kaphat támogatást szeptembertől, a programról várhatóan a héten dönt a kabinet. Az MTI úgy tudja a kérelmek első körben a települési jegyzőkhöz kerülnek majd - ahol ellenőrzik az adatokat - a támogatásról szóló döntést pedig egy hónap alatt a Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság hozhatja meg. Egy ember egy évben csak egyszer kaphatna támogatást a programban. Kiss Péter a múlt pénteken jelentette be, hogy szolidaritási intézkedéssorozatot indít a kormány, amely a gazdasági-pénzügyi válság által a leginkább sújtott társadalmi csoportok, családok és nyugdíjasok számára nyújt segítséget.
2009.06.01. 14:45
 
 
A kampánycsend idején ülésezik az MSZP választmánya
Az európai parlamenti (EP) választások előtt egy nappal, a kampánycsend idején tart ülést az MSZP választmánya; a szombati zárt ülés vendége Bajnai Gordon miniszterelnök - tudta meg hétfőn az MTI szocialista forrásból. A testület napirendjén szerepel azoknak a szempontoknak az eldöntése, amelyek alapján az MSZP kiválasztja jelöltjeit a 2010-es országgyűlési képviselő-választás országos listájára. Az MSZP választmánya már május 23-án is tárgyalt erről a kérdésről, de az MTI több forrásból is úgy tudja, hogy akkor határozatképtelenség miatt nem tudtak dönteni. Az MTI információi szerint a választmányi ülésen Bajnai Gordon beszámol a kormány további lépéseiről.
2009.06.01. 14:05
 
 
Párizs szerint kizárt a géprablás lehetősége az eltűnt repülő ügyében
Kizárható a géprablás lehetősége a Rio de Janeiro és Párizs között eltűnt Air France-géppel kapcsolatban - jelentette ki Párizsban Jean-Louis Borloo francia környezetvédelmi miniszter, aki szerint valószínűbb, hogy baleset történt. "Egyértelműen kizárható, hogy a repülőgépet eltérítették" - közölte a francia miniszter a párizsi Roissy repülőtéren. Borloo szerint egyelőre pontos információ nincs arról, hogy mi is történt, de a Rio de Janeiro és Párizs között eltűnt Air France repülőgéptől érkeztek automatikus üzenetek, amelyek rövidzárlatról tettek jelentést, miután a gép átrepült egy viharzónán.
2009.06.01. 14:00
 
 
Marketing Centrum: valószínűleg négy párt küldhet képviselőt Brüsszelbe
A Marketing Centrum (MC) felmérése szerint a Fidesz 15, az MSZP 5, a Jobbik pedig 1 mandátumot szerezhet a június 7-i EU parlamenti választásokon, a maradék egy mandátum megszerzésére a kampány finisében az SZDSZ-t látják esélyesnek. Az MC szerint a legvalószínűbbnek most az tűnik, hogy négy párt fogja majd képviselni Magyarországot az EU parlamentben. Ha viszont csak három párt lépné át a küszöböt, akkor tovább növekedne a Fidesz mandátumfölénye. A Marketing Centrum felmérése szerint a várható részvételi arány az április végi 38 százalékról május végére 44 százalékra emelkedett.
2009.06.01. 13:45
 
 
Jay Leno 17 év után búcsúzott showműsorától
Tizenhét év után búcsúzott műsorától Jay Leno, az egyik legnépszerűbb amerikai televíziós személyiség, aki 1992 óta összesen 3775 alkalommal vezette az NBC csatornán a Tonight Show című színes beszélgetőműsort. Az 59 éves, olasz és skót ősökkel rendelkező Leno nyelvterápiából diplomázott (gyerekkorában diszlexiás volt), majd komikusként kezdte pályafutását. Előfordult, hogy egy éjszaka 8-9 helyen is fellépett. Így fedezte fel a televízió, és egyre gyakrabban meghívták tv-műsorokba, mindenekelőtt a CBS Late Night With David Letterman című adásába.
2009.06.01. 13:30
 
 
Tenisz, Roland Garros: S. Williams és Kuznyecova bejutott a negyeddöntőbe
A második helyen kiemelt Serena Williams nagyon simán, míg a hetediken rangsorolt Szvetlana Kuznyecova nehezebben nyert a francia nyílt teniszbajnokság hétfői játéknapján és jutott be a negyeddöntőbe. Az amerikai játékos a kanadai Aleksandra Wozniakot, az orosz pedig a lengyel Agnieszka Radwanskát búcsúztatta. Előbbi meccs mindössze 53 percig tartott. Eredmények, nyolcaddöntő: női egyes: S. Williams (amerikai, 2.)-Wozniak (kanadai, 24.) 6:1, 6:2. Kuznyecova (orosz, 7.)-A. Radwanska (lengyel, 12.) 6:4, 1:6, 6:1.
2009.06.01. 13:20
 
Pellegrini lett a Real Madrid új vezetőedzője
Manuel Pellegrini lett a Real Madrid futballistáinak új vezetőedzője, akit kedden mutat be e minőségében a spanyol királyi klub. José Manuel Llaneza, a Villarreal tanácsnoka azt közölte hétfőn, hogy a két egyesület megegyezett Pellegrini ügyében. "Amint az két baráti klub között szokásos és logikus, a mai megbeszélés egyezséggel zárult" - fogalmazott Llaneza. A Marca című tekintélyes madridi sportnapilap azt is tudni véli, hogy a Villarrealtól átcsábított chilei szakember két évre szerződik a blancók együtteséhez, amely címvédőként vágott neki a 2008/09-es szezonnak, de nemcsak titulusát nem védte meg, de az utóbbi évek "gyakorlatát" követve ezúttal is híján maradt bármiféle nemzetközi sikernek.
2009.06.01. 13:10
 
 
Eltűnt az Air France 216 utast szállító repülőgépe Brazília partjainál
Eltűnt a francia Air France légitársaság Rio de Janeiróból Párizsba tartó gépe a radarok képernyőiről a brazil partok közelében - jelentette hétfőn a párizsi repülőtéri hatóságok szóvivője. A gépen 216 utas, valamint a személyzet 12 tagja tartózkodik. A France 2 közszolgálati televízió értesülése szerint hatvan francia, az olasz hírügynökség szerint pedig öt olasz utasa van a francia járatnak. Az A330 típusú Airbusnak párizsi idő szerint 11 óra 10 perckor kellett volna leszállnia Párizs Roissy repülőterén, de már reggel 8.00 órakor nyoma veszett. Az AF 447 számú járata helyi idő szerint vasárnap este 7 órakor, közép-európai idő szerint éjfélkor szállt fel a riói repülőtérről.
2009.06.01. 12:30
 
 
Rendkívüli ülésen foglalkozik Orbán kijelentéseivel a szlovák parlament
Rendkívüli ülésen fog foglalkozni Orbán Viktornak a kárpát-medencei magyarság európai parlamenti (EP) képviselete kapcsán a közelmúltban elhangzott kijelentéseivel a szlovák parlament. Az ülés összehívásához szükséges aláírásokat Boris Zala, a kormányzó Irány-Szociáldemokrácia (Smer) párt képviselője hétfőn délelőtt adta át a pozsonyi parlament elnökségének. Röviddel a kérvény átvétele után Pavol Paska házelnök úgy döntött, hogy a parlament rendkívüli ülését szerda délutánra tűzi ki. A képviselői javaslat alapján megvitatásra kerül egy parlamenti nyilatkozat-tervezet Orbán Viktornak és más magyar politikusoknak az EP-kampány során ismételten elhangzott "nacionalista kijelentéseivel" kapcsolatban.
2009.06.01. 11:45
 
 
2 milliárd dollárért a Fiaté a Chrysler 20 százaléka
A Chrysler amerikai autógyár csődügyében eljáró bíró sajtójelentések szerint vasárnap késő este meghozta döntését: a Chrysler amerikai aktíváinak jelentősebb része az olasz Fiat járműipari konszern vezette befektetői csoporté lehet, mégpedig 2 milliárd dollárért. A csődbementnek nyilvánított Chrysler helyett felálló új autógyártó részvénytöbbsége a New York Times című lap értesülése szerint azonban nem a Fiaté lesz, hanem a járműipari dolgozók szakszervezetéé, illetve egészségpénztáráé, 12 százalék lesz a kanadai kormányé és ezen belül egy kis rész az amerikai kormányzaté, míg a Fiat részesedése 20 százalékot ér el.
2009.06.01. 11:40
 
 
Ancelotti lett a Chelsea vezetőedzője
Carlo Ancelotti lett az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő FC Chelsea vezetőedzője. Ezt a londoni klub közölte hétfőn. Az olasz szakember, aki vasárnap állt fel az AC Milan kispadjáról, háromesztendős szerződést kötött a Chelsea-vel; munkáját július 1-jén kezdi meg a brit fővárosban.
2009.06.01. 11:25
 
 
EP-választás: péntekig kérhet igazolást, aki nem a lakóhelyén akar voksolni
Még öt napig, péntekig kérhet igazolást a június 7-ei európai parlamenti (EP) választásra az a magyar választópolgár, aki a szavazás napján nem tartózkodik lakóhelyén, de Magyarország egy másik településén élni kíván a választójogával. A magyar választópolgárok az EP-választáson nem csak lakóhelyükön, hanem más magyarországi településen is voksolhatnak, ha ezt előre kérik a helyi választási iroda vezetőjétől, azaz a jegyzőtől. Igazolást személyesen vagy meghatalmazott útján a választás előtti második napig, június 5-ig kérhetnek a választók. Ajánlott levélben is lehet igazolást kérni, ám ebben az esetben a kérelemnek június 2-ig meg kell érkeznie a helyi választási irodába.
2009.06.01. 11:10
 
Dustbot, az utcai takarítórobot
Közterületek tisztántartására alkalmas robotot fejlesztettek ki Olaszországban. Az 1,4 méter magas, furcsa alakú Dustbot robot telefonon címre rendelhető a nap bármely időszakában. A készüléket a tájékozódásban GPS-rendszer segíti, érzékelői viszont abban, nehogy bárminek nekimenjen, kikerüli az akadályokat, például a járókelőket, a parkoló autókat, a lépcsőket, a fákat vagy más tárgyakat. Pörgettyűje pedig függőlegesen tartja a gépet - olvasható a BBC hírei között. Kitalálói szerint a robot bármikor dolgozhat, és különösen alkalmas a szűk, kanyargós utcákban való használatra, ahol a köztisztasági vállalatok hagyományos járművei nem, vagy csak nehezen tudják ellátni feladatukat.
2009.06.01. 11:00
 
Eddig 566 millió forint áfa-visszaigénylés az EU-s bíróság döntése után
Eddig 233 önellenőrzési bevallás érkezett, 556 millió forint áfa-visszatérítési igénnyel azután, hogy az adóalapot nem képező államháztartási támogatás miatt le nem vonható áfa rendelkezést (áfaarányosítást) az Európai Közösségek Bírósága az április 23-i ítéletével megsemmisítette - közölte az adóhivatal sajtóosztálya az MTI-vel. Az MTI által megkérdezett szakértők a visszatérítési igényt - ahol az áfa-visszatérítési tétel jegybanki kamattal megemelt összege szerepel - 50-60 milliárd forintra teszik.
2009.06.01. 10:10
 
 
Írországban nő az EU-reformszerződés támogatottsága
Egyre nő az írek körében a tavaly még népszavazáson elutasított EU-reformszerződés támogatottsága - derült ki az Irish Times című lap hétfői számában megjelent közvélemény-kutatásból. A friss felmérés szerint már a választók 54 százaléka támogatja a lisszaboni szerződést, s mindössze 28 százalékuk ellenzi, hogy Írország ratifikálja a dokumentumot. A szigetországot keményen sújtó, világméretű gazdasági és pénzügyi válság fényében a megkérdezettek 81 százaléka tartotta előnyösnek azt, hogy Írország tagja az Európai Uniónak - derült ki a felmérésből. Írországban a tavaly júniusi fiaskó után idén októberben újra népszavazásra bocsátják az EU működésének kereteit megreformáló, a döntéshozatalt egyszerűsítő lisszaboni szerződést.
2009.06.01. 10:00
 
Kórházba szállították Susan Boyle-t
Kimerültség miatt vasárnap este kórházba szállították Susan Boyle-t, azt a munkanélküli skót háziasszonyt, aki a várakozásokkal ellentétben elveszítette a brit ITV televízió tehetségkutató versenyének hétvégi döntőjét. Egy londoni magánklinikára vitték a 47 éves amatőr énekest hétfői brit médiajelentések szerint. Az orvosok azt mondták, nincs nagyobb baj, csak néhány nap pihenésre van szüksége a szupersztárrá lett háziasszonynak, aki a rendőrség szerint beleegyezett abba, hogy kórházba vigyék. Susan Boyle a Nyomorultak című musical egyik dalának előadásával aratott világszenzációt másfél hónapja; nevétől - és előadásától - hangosak voltak a vezető amerikai tévétársaságok hírműsorai is.
2009.06.01. 09:30
 
 
Beckham nem megy a Chelsea-be
A vasárnapi záróforduló az olasz labdarúgó-bajnokságban David Beckham utolsó "munkanapja" is volt az AC Milan színeiben, mivel eddig adta kölcsön a milánói klubnak az angol sztárfutballistát a Los Angeles Galaxy. Beckham elégedetten nyilatkozott a Firenzében aratott 2-0-s győzelmet követően: "Fantasztikus hat hónapot töltöttem a Milanban, nagyon hasznos időszak volt, de most vissza kell mennem a Galaxyhez és az amerikai bajnokságba, az MLS-be. Július 11-én már a tengerentúli előszezonom kezdődik" - mondta a játékos, aki kizárta annak lehetőségét, hogy szigetországi klubban futballozzon a jövőben akármikor is. "Semmi esély rá, hogy visszatérjek az angol labdarúgásba" - közölte.
2009.06.01. 09:30
 
 
NHL, Stanley Kupa-döntő: a Detroit nyerte a második meccset is
A címvédő Detroit Red Wings másodszor is 3-1-re nyert a vendég Pittsburgh Penguins ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) Stanley Kupa-döntőjében. Eredmény: Stanley Kupa-döntő, 2. mérkőzés: Detroit Red Wings-Pittsburgh Penguins 3-1 (0-1, 2-0, 1-0). Gól: Ericsson (25.), Filppula (31.), Abdelkader (43.), illetve Malkin (17.). Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2-0 a Detroit javára. A következő mérkőzést magyar idő szerint szerda hajnalban rendezik Pittsburghben.
2009.06.01. 09:25
 
 
Drágább lesz a parkolás keddtől Budapesten
Átlagosan csaknem 30 százalékkal drágulnak kedden a 2001 óta változatlan parkolási díjak, kibővülnek a fizetőövezetek, és családonként csak két kerületi parkolási engedélyt adnak ki, ebből az egyikért a teljes ár felét kell fizetni. Mindezt a Fővárosi Közgyűlés által még április 30-án, csaknem egyhangú szavazással elfogadott rendelet rögzíti. A BKV csaknem 300 forintos jegyárához igazított parkolási díjak maximuma a korábbi 430 forintról 580 forintra növekszik óránként. A legalacsonyabb 115 forintos díj pedig 145 forintra drágul. Az egyeztetéseken a kerületek ennél nagyobb mértékű emelést is javasoltak. Szorgalmazásukra a belső, frekventáltabb városrészeken esténként tovább kell majd parkolási díjat fizetni.
2009.06.01. 09:10
 
 
Orbán Viktor országjárásra indul az EP-kampány utolsó hetében
Országjárásra indul az európai parlamenti választások kampányának utolsó hetében Orbán Viktor; a Fidesz elnöke vidéki városokban tart választási gyűléseket. A pártelnök a szombati kampánycsendig minden nap két vidéki városban mond beszédet egy-egy délutáni, illetve esti választási gyűlésen - mondta Szijjártó Péter, az elnöki kabinet vezetője az MTI-nek. Orbán kedden Zalaegerszegre és Szombathelyre, szerdán Győrbe és Székesfehérvárra, csütörtökön Nyíregyházára és Egerbe, pénteken pedig Kecskemétre és Szegedre látogat - közölte Szijjártó Péter. A Fidesz külön Budapesten nem tart kampányzáró rendezvényt.
2009.06.01. 08:45
 
 
Phenjan újabb rakétakísérletre készül Dél-Korea szerint
Észak-Korea hamarosan újabb rakétakísérletet hajthat végre, ezúttal nagy hatótávolságú rakétával - jelentette hétfőn a dél-koreai sajtó. Az értesülés szerint a sztálinista vezetésű ország északnyugati partvidékén található Muszadan-ri kilövőállomásra szállítottak egy nagy hatótávolságú rakétát, egyúttal kitiltottak minden hajót az érintett partszakaszhoz közeli vizekről. A kilövés előkészületei két hetet vesznek igénybe, vagyis június 16. körül várható az újabb rakétakísérlet, Ro Mjong Bak dél-koreai elnök washingtoni látogatásával egy időben - közölte a dél-koreai sajtó. Hírek szerint egy ahhoz hasonló rakétáról lehet szó, amilyet Phenjan április 5-én tesztelt. A szóban forgó eszköz hatótávolsága szakértők szerint 6700 kilométer.
2009.06.01. 08:30
 
Újabb klaszter-pályázatok társadalmi egyeztetésen
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség társadalmi vitára bocsátotta az akkreditált innovációs klaszterek támogatására, illetve az akkreditált klaszterek vállalati innovációjának támogatására kiírandó pályázatokat. Az észrevételeket június 8-áig várja a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség az internetes partnerségi fórumon. A Gazdaságfejlesztési Operatív Programban 12,5 milliárd forint, a Közép-magyarországi Operatív Programban 4,065 milliárd forint keretet terveznek az akkreditált innovációs klaszterek támogatására. A Gazdaságfejlesztési Operatív Programban 8-12, a Közép-magyarországi Operatív Programban 4 nyertes pályázóval számol a kiíró.
2009.06.01. 08:20
 
 
Csődvédelmet kér hétfőn a General Motors
Csődvédelmet kér hétfőn a General Motors, a szövetségi kormányzat az általa nyújtandó anyagi támogatás fejében hatvan százalékos tulajdonrészt szerez az autógyárban - mondta el egy washingtoni kormányzati tisztségviselő helyi idő szerint vasárnap éjjel. Összesen 50 milliárd dollárt költenek a vállalatra az adófizetők pénzéből az eddig folyósított, közel 20 milliárd dollárt is beleértve, s nincs tervbe véve további pénzügyi segítség - mondta a neve elhallgatását kérő illetékes. A kormányzat egyáltalán nem kíván részvényes lenni különféle vállalatokban, csak ameddig ez feltétlenül szükséges; nem vesz részt a napi irányításban, s amint lehet, igyekezni fog eladni a részesedését - fűzte hozzá.
2009.06.01. 08:00
 
 
Elhunyt a Titanic utolsó túlélője
97 éves korában vasárnap egy dél-angliai idősek otthonában elhunyt a Titanic utolsó túlélője. Millvina Dean két hónapos volt, amikor az elsüllyeszthetetlennek hitt, 270 méter hosszú luxusgőzös 1912 áprilisában első útján jéghegynek ütközött, és elsüllyedt. A szerencsétlenség 1500 halálos áldozatot követelt. A Dean-família jegye a harmadosztályra szólt a Southamptonból New Yorkba tartó hajón. A család azért vágott neki az útnak, hogy Amerikában kezdjen új életet. Millvina apja dohányboltot akart nyitni az Újvilágban. A családfő nem élte túl a katasztrófát. Millvina anyjának viszont a kislánnyal és annak fivérével együtt jutott hely az egyik mentőcsónakban. Millvina Dean élete jó részét Southamptonban élte le. Nem ment férjhez, és gyereke sem született.
2009.06.01. 08:00
 
 
Elutazhatott az új influenzavírussal fertőzött brazil férfi
Nagy valószínűséggel elhagyta az országot az új influenzavírussal fertőzött brazil férfi; a vele kapcsolatba lépett személyek állapotát folyamatosan vizsgálják és figyelemmel kísérik - nyilatkozta az országos tisztifőorvos vasárnap este az MTI-nek. Falus Ferenc elmondta, hogy a szombaton lefolytatott vizsgálatok eredményei negatívak lettek, a vasárnapi vizsgálatokkal kapcsolatban pedig nem kapott olyan hírt, hogy valaki másnál felmerült volna a vírus gyanúja. A brazil férfi Egerben lett beteg, beutalták a helyi kórházba, ahol mintát vettek tőle, ez negatív volt, majd továbbküldték a leletet az Országos Epidemiológiai Központba. Ott a további laboratóriumi vizsgálatok kimutatták a H1N1 vírust.
2009.05.31. 20:18
 
 
Fidesz: Slota ismét bizonyította, hogy nem alkalmas a politizálásra
Ján Slota ismét bizonyította, hogy nem alkalmas a politizálásra - jelentette ki Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki kabinetjének vezetője a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnökének szavaira reagálva vasárnap este az MTI-nek. Az SNS elnöke azt mondta, hogy Orbán Viktor és Csáky Pál nyilatkozatai, amelyek május 23-án Esztergomban hangzottak el, erősen bűzlenek a neonácizmustól, neofasizmustól, de legalábbis a nagymagyar sovinizmustól. A Fidesz elnöke Esztergomban egy, az MKP-vel közösen megtartott választási nagygyűlésen ugyanis azt mondta: az európai parlamenti választáson eldől, hogy a Kárpát-medencei magyarságot hányan képviselhetik Brüsszelben.
2009.05.31. 20:14
 
 
Varga Mihály: szociális népszavazás is lesz az EP-választás
A Fidesz alelnöke szerint szociális jellegű népszavazás is lesz a június 7-ei európai parlamenti választás. Varga Mihály vasárnap Orosházán sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: "elérkeztünk a második szociális népszavazáshoz, hiszen Magyarországon az európai parlamenti választás kimenetele döntő mértékben függ majd attól, hogy az emberek a szociális kérdésekről mit gondolnak". Választásukkal kifejezik majd, mit gondolnak az ingatlanadóról, a családi pótlék korlátozásáról, és arról is, hogy 65 év lesz majd a nyugdíjkorhatár, hogy a kormány jó néhány korábbi, többek között szociálpolitikai támogatást megvont - mondta a Fidesz alelnöke.
2009.05.31. 19:24
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066[2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista