2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Forma-1, Európa Nagydíj: Räikkönen újra a dobogóra tör
Kimi Räikkönen, a Ferrari pilótája a vasárnapi Európa Nagydíjon, Valenciában is szeretné megismételni a Forma-1-es magyar GP-n elért kiváló eredményét. "Azt remélem, hogy minden a terveink szerint alakul, és újra dobogós helyen zárok. Csodálatos lenne, ha sikerülne megismételni a Hungaroingen mutatott teljesítményemet" - nyilatkozta a finn autóversenyző, aki Mogyoródon második volt, s ezzel a csapat idei legjobb eredményét hozta össze. A 2007-ben világbajnok Räikkönen kifejtette, a valenciai városi futam kifejezetten kedvez a Ferrarinak, egyúttal hangsúlyozta a szombati időmérő edzés fontosságát.
2009.08.21. 09:05
 
Négy évre ítélték a saját halálát megrendező üzletembert
Négy év börtönbüntetésre és mintegy 900 ezer dollár pénzbírságra ítélték azt az amerikai üzletembert, aki januárban csalási vádak elől menekülve repülőgép-balesetnek álcázva megrendezte saját halálát. Az amerikai sajtó annak idején úgy számolt be az esetről, hogy regénybe illő módon tűnt el a 38 éves indianai Marcus Schrenker, akinek a kisgépe Floridában lezuhant. A baleset után napokkal derült ki, hogy a férfi robotpilótára állította a gépet, már jóval a baleset előtt katapultált és ejtőernyőjével sértetlenül ért földet Alabamában, ahonnan elmenekült. A befektetési üzletembernek három pénzügyi cége volt, kötvénycsalással vádolták, Indiana államban körözést adtak ki ellene. Magánélete romokban volt, elvesztette mostohaapját, felesége beadta a válókeresetet.
2009.08.21. 09:02
 
Egyeztetésen a mikrovállalkozások támogatására kiírandó pályázat
Társadalmi egyeztetésre bocsátotta a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) az 5 főnél kisebb közép-magyarországi mikrovállalkozások számára meghirdetendő képzéssel kombinált munkahelymegőrzési pályázatát. A kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat augusztus 26-ig várják a NFÜ honlapján kialakított partnerségi fórumban. A Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett pályázatra a közép-magyarországi régióban várhatóan 2,5 milliárd forint áll rendelkezésre. A pályázat célja hosszú távon a vállalkozások alkalmazkodóképességének és versenyképességének növelése, valamint a munkavállalók munkaerő-piaci helyzetének javítása, rövidebb távon pedig a munkahelyek megőrzése a munkaidő átszervezésével.
2009.08.21. 08:57
 
 
Vásárlás előtt internetről tájékozódnak a magyar vevők
A magyar vásárlók majdnem kilencven százaléka használ internetes keresőket mielőtt egy terméket megvenne, a felhasználók mintegy fele árösszehasonlító oldalakon is böngész, 44 százalékuk pedig az online aukciós portálokon is megfordul; a vevők 3 százaléka viszont nem él egyik online lehetőséggel sem. A Google és a TNS Infratest felmérésből kiderül az is, hogy a legtöbben, a vevők 78 százaléka készpénzben, a termék kiszállításakor szeret fizetni, 46 százalékuk banki átutalást vesz igénybe, s csak 17 százalékuk fizet online módon bank-, vagy hitelkártyával.
2009.08.21. 08:55
 
 
Szeptember 2-án folytatódnak a tárgyalások az iráni atomprogramról
Az ENSZ Biztonsági Tanácsának öt állandó tagja és Németország szeptember 2-án találkozik, hogy az iráni atomprogramról tanácskozzon - közölte az orosz külügyminisztérium. Szergej Lavrov orosz és Hillary Clinton amerikai külügyminiszter telefonon tárgyalt a kérdésről. Az orosz külügyi közlemény szerint az Egyesült Államok, Oroszország, Franciaország, Nagy-Britannia, Kína és Németország külügyminisztériumainak illetékes politikai igazgatói vesznek részt a találkozón, amelynek helyszínét nem közölték. A nemzetközi közösség arra próbálja meg rábírni Iránt, hogy hagyjon fel atomprogramja katonai elemeivel. Teherán kitart amellett, hogy nukleáris programja kizárólag békés energetikai célokat szolgál.
2009.08.21. 08:52
 
 
Telefonbetyár macska
Igencsak elcsodálkozott egy Nyizsnyij Novgorod-i cica gazdija, amikor közölték vele, hogy a telefonján valaki folyamatosan hívja a gázművek sürgősségi szolgálatát. A hivatal még meg is fenyegette, hogy a néma hívások miatt még meggyűlhet a baja a törvénnyel. A beszélgetések jegyzékéből aztán egyértelműen kiderült, hogy a hívások idején senki más nem volt a lakásban, csak a Klasa névre hallgató cicus. Klasa mindig szívesen játszott a telefonnal, s amikor a gazdája a figyelmeztetés másnapján elvette a macskától a kagylót, azt hallotta, hogy egy mély férfihang telefonterroristának nevezi, és elküldi melegebb éghajlatra.
2009.08.21. 08:30
 
 
Különleges attrakciót láthatott a tűzijátékra kilátogató tömeg
A tűzijátékra kilátogató tömeg látványos elemeket és lenyűgöző újdonságokat csodálhatott. Az attrakció ezúttal is 21 órakor vette kezdetét. A megszokott kilövőhelyek mellett a Dunán is létrehoztak egy 650 méter hosszan elnyúló színpadrendszert, ahonnan egyedülálló formációkat lőttek fel. Ezt a módszert folyó vízén még sehol nem alkalmazták, a technikát korábban többek között a velencei karneválon és a Genfi-tavon használták.
2009.08.21. 08:22
 
 
Mintegy 1,4 millióan látták az ünnepi tűzijátékot
Az augusztus 20-i állami rendezvénysorozat biztonságban lezajlott, rendkívüli esemény a programokon nem történt - közölte a kormányszóvivő az operatív törzs összegzése alapján csütörtök éjjel. Budai Bernadett szerint a programokon csaknem 115 ezren vettek részt, az ünnepi tűzijátékot pedig ugyanannyian követték nyomon a hidakon, a rakpartokon, a budai Várban, a Gellért-hegyen, mint tavaly, mintegy 1,4 millióan.
2009.08.21. 08:05
 
 
Bajnai: Magyarország lelki válságban van
Bajnai Gordon szerint Magyarország lelki válságban van, a miniszterelnök a Kisebbségekért Díj külhoni magyarságért tagozata kitüntetéseinek csütörtöki budapesti átadóján azt hangsúlyozta, hogy ezért mindennél nagyobb szükség van a biztonságra, amelyhez a hovatartozás erős érzete kell. "Magyarország az államalapítás 1009. évfordulóján és 20 évvel a rendszerváltás után nem csak egy nemzetközi gazdasági válság kellős közepén küzd a kilábalásért, de egyben lelki válságban is van" - mondta Bajnai Gordon, hozzátéve: a lelki válságban "mindennél nagyobb szükség van a biztonságra, és a biztonsághoz a közösségformáló erőre, az identitásra, a hovatartozás erős érzetére".
2009.08.20. 21:55
 
 
Atlétika vb, Berlin: Bolt 200-on is világcsúccsal nyert
Usain Bolt a 100 után 200 méteren is világcsúccsal győzött a berlini atlétikai világbajnokságon, csütörtökön. A jamaicai szupersprinter 19.19 mp-re javította egy éve, Pekingben elért 19.30-as rekordját. A második helyen a panamai Alonso Edward (19.81), a harmadikon az amerikai Wallace Spearmon (19.85) jött be. Bolt mostani sikerével már 320 ezer dollárt keresett a vb-n, 60-60 ezer jár a két első helyért, s 100-100 ezer a világcsúcsokért.
2009.08.20. 20:59
 
 
Obama: helyezzék házi őrizetbe a Lockerbie-merénylet elítéltjét
Az amerikai elnök reményét fejezte ki, hogy a Lockerbie-merénylet miatt elítélt, és a skóciai börtönéből egészségi állapotára való tekintettel csütörtökön szabadult líbiai férfit hazájában nem fogadják hősként és házi őrizetbe helyezik. "Kapcsolatban vagyunk a líbiai kormánnyal, és biztosak akarunk lenni abban, hogy nem részesül meleg fogadtatásban, hanem ehelyett házi őrizetbe helyezik" - közölte Barack Obama egy nyilatkozatban. Az amerikai elnök hibának nevezte Megrahi elengedését. Nem sokkal korábban Philip Crowley amerikai külügyminisztériumi szóvivő közölte: "világosan a líbiai kormány tudomására hoztuk, hogy Megrahi nem érdemel meg hősnek kijáró fogadtatást".
2009.08.20. 20:55
 
 
Nem zavarja majd sem szél, sem csapadék a tűzijátékot
Várhatóan sem szél, sem pedig csapadék nem zavarja meg a csütörtök esti ünnepi tűzijátékot Budapesten - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az ügyeletes tájékoztatása szerint este 9 óra körül túlnyomóan derült időre lehet számítani, eső nem várható, a keleties szél azonban néha kissé megélénkülhet, 25-26 Celsius fok lesz, így az időjárás nem zavarja majd meg a rendezvényt. A szolgálat honlapján is az olvasható, hogy veszélyes időjárási jelenség, erősebb szél vagy zivatar nem várható.
2009.08.20. 20:05
 
 
Sólyom: a kisebbségekben nem ellenséget, hanem értéket kell látni
A kisebbségek védelmében emelte fel a szavát augusztus 20-ai ünnepi beszédében a köztársasági elnök a délelőtti, Hősök téren megtartott tisztavatáson. Az államalapítás ünnepének programjai a kora délutáni órákig méltóságteljesen, békében zajlottak. Sólyom László államfő, miután a többi közjogi méltósággal együtt megjelent a Magyar Köztársaság lobogójának ünnepélyes felvonásán, a hagyományos tisztavatáson vett részt. Itt azt hangoztatta, hogy a kisebbségekben nem ellenséget, hanem értéket kell látni. Úgy fogalmazott: azzal a szemlélettel szemben, amely a kisebbségben ellenséget, vagy legalábbis problémát lát, van egy másik látásmód is, amely értéknek és az ország gazdagodásának tartja őket.
2009.08.20. 20:00
 
 
Ünnepi kavalkád augusztus 20-án a Kossuth téren
Idén is megelevenedett Szent István király udvara: a Kossuth téren történelmi játszóház, kenyérfesztivál és az ország tortája várta a szép számban megjelenő érdeklődőket, akiket légi parádé is szórakoztatott. A program 11 órakor vette kezdetét, a nagy hőség ellenére sokan látogattak a Duna partjára. A programból szerdán törölt, majd mégis engedélyezett légi parádét egy vadászgép nyitotta meg, amelyet a magyar és az európai uniós zászlóval két katonai helikopter követett. A Magyar Repülő Szövetség bemutatóját hosszú szünetek szabdalták szét, a folyó két partján összegyűlt hatalmas tömegnek azonban megérte várakozni, mert a Malév egyik utasszállítója is elrepült a Duna felett.
2009.08.20. 19:16
 
 
Visszaesett Sármellék forgalma, új partner is lehetséges a működtetéshez
A tavalyihoz képest mintegy tizedére csökkent a sármelléki repülőtéren idén megfordult utasok száma - egészítette ki az MTI-nek csütörtökön a korábbi rendőrségi adatokat a leszállóhelyet üzemeltető társaság. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányságnak az MTI kérésére összeállított korábbi adatai szerint 2008 első hét hónapjában még több mint 27.600 utas vette igénybe nemzetközi légi forgalomban a FlyBalaton repülőteret, az idén július végéig viszont összesen 1.516 utazó lépett be vagy ki a sármelléki légi határátkelőn.
2009.08.20. 19:06
 
 
Egyre nagyobb a szegénység az Egyesült Államokban
Az Egyesült Államokban egyre nagyobb a szegénység; a heteken belül nyilvánosságra hozandó tavalyi adatok szerint 38,8 millióan élnek a szegénység körülményei között - közölte a CBS News csütörtökön. Rebecca Blank, a kereskedelmi minisztérium gazdasági ügyekért felelős államtitkára a hírcsatornának elmondta: az adatok nem véglegesek, de a szegénység "statisztikailag jelentős" mértékben növekszik. Számuk tavaly 1,5 millióval gyarapodott és elérte a népesség 12,7 százalékát. Az államtitkár szerint kétségtelenül a gazdaság romlása magyarázza a jelenséget.
2009.08.20. 18:39
 
 
Felavatták a legnagyobb német naperőművet
Felavatták csütörtökön az eddigi legnagyobb németországi naperőművet. A 160 millió eurós beruházás 15 ezer háztartás áramellátását biztosítja. A 162 hektár - több mint 210 labdarúgópálya - nagyságú telepen közel félmillió napelem alakítja át a fénysugárzás energiáját villamos energiává. Az 53 megawatt kapacitású erőmű az egykori NDK területén, a Brandenburg tartománybeli Liberose mellett épült. Matthias Platzeck brandenburgi miniszterelnök a megnyitón hangsúlyozta: a Solarpark Liberose modellértékű fejlesztés, mert a csúcstechnológia egy olyan vidéken honosodott meg általa, amely korábban katonai gyakorlóterület volt.
2009.08.20. 18:31
 
 
A CIA Blackwater-alkalmazottakat is bevont az al-Kaida elleni hajszába
A Blackwater magán biztonsági cég embereit is bevonta az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) az al-Kaida terroristahálózat vezetői ellen folytatott hajtóvadászatba - adta hírül csütörtökön a The New York Times. A CIA szerződést kötött az időközben Xe Servicesre átkeresztelt cég vezető alkalmazottaival, bevonva őket abba a titkos programba, amelynek célja az al-Kaida vezetőinek felkutatása és likvidálása volt - írta internetes oldalán névtelenül nyilatkozó korábbi és jelenlegi kormányzati tisztségviselőkre hivatkozva a tekintélyes világlap.
2009.08.20. 18:31
 
 
Sikernek tekinti a NATO-főtitkár az afgán választásokat
Sikernek minősítette Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár a csütörtöki afganisztáni választásokat. A szavazó helyiségek bezárása után tett rövid sajtónyilatkozatában azt mondta, hogy biztonsági szempontból sokkal jobban alakultak a dolgok a választás napján, mint ahogy azt várni lehetett. Ez - jegyezte meg - nem utolsósorban az afgán biztonsági erőknek köszönhető, amelyek megtettek mindent annak érdekében, hogy a választások lebonyolítása a lehető legbiztonságosabb, a részvevők köre pedig a lehető legkiterjedtebb legyen.
2009.08.20. 17:52
 
 
Heteken belül kifut az amerikai roncsprémium
Heteken belül elfogyhat az amerikai roncsautó programra elkülönített 3 milliárd dollár, írta csütörtökön a The Wall Street Journal. A New York-i üzleti-politikai napilap az úgynevezett Tragacsért készpénzt program alakulását jól ismerő forrásokra hivatkozva azt írta, hogy a jövő hónap elején várhatóan kifut a keret. A kormány azonban nem közli hivatalosan, mikor ér véget az újautó-vásárlást ösztönző program, mert attól lehet tartani, hogy megrohamozzák az autókereskedéseket. Így előfordulhat, hogy több szerződést kötnek, mint amennyire a keret lehetőséget ad.
2009.08.20. 17:46
 
 
Magyar katonák is részt vettek egy harci műveletben Afganisztánban
Magyar katonák is részt vettek egy harci műveletben csütörtökön Afganisztánban; a Honvédelmi Minisztérium szóvivője az MTI-vel azt közölte, a harcban a magyarok közül nem sérült meg senki. Bocskai István elmondta, Baglanin Dzsadid járásban, a Baglán folyó partjánál álló hídnál alakult ki tűzharc a tálib lázadók és a tartományban dolgozó ANA-zászlóalj egyik százada között. Elmondta, ennek a századnak magyar és amerikai katonák a mentorai, ebben a műveletben a magyar katonák tanácsadóként, műveleti irányítóként segítettek a helyszínen. Egy ANA-század 100-120 katonát jelent, őket néhány magyar és amerikai mentor kíséri.
2009.08.20. 17:18
 
 
Besenyei tizedik a budapesti műrepülő vb-futamon
Besenyei Péter a tizedik helyen zárta a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülő világbajnoki sorozat csütörtöki, budapesti futamát. A versenyt az amerikai Michael Goulian nyerte meg. Több tízezer néző szurkolta végig a Margit híd és a Lánchíd között kialakított, légikapukból álló pályán megrendezett futamot, amelyen a versenyszámok közötti időben különböző repülős bemutatókat tekinthettek meg az érdeklődők. A szerdai időmérő edzés utolsó öt helyezettje közül a brit Nigel Lamb és a japán Muroja Josihida jutott be a legjobb 12 pilóta versenyébe a szabadkártyás futamon.
2009.08.20. 16:56
 
 
Kósa: újra kell rakni a társadalom alapjait
Eljött a posztkádárizmus vége, újra kell rakni a társadalom meggyengült alapjait - mondta Kósa Lajos (Fidesz) augusztus 20-án Debrecenben. Vége van a puha diktatúrából kialakult bizonytalan demokráciának, "a Kádár-kort túlélő kádári elit a saját sírját ássa" - tette hozzá Debrecen polgármestere a Szent István domborművénél tartott megemlékezésen. Kósa Lajos szerint a jelenlegi alkotmányos rendszert felesleges foldozgatni, a magyar demokrácia szervezeti rendszerét is újra kell gondolni, s megújítva, de folytatni kell Szent István művét.
2009.08.20. 16:35
 
 
Véget ért az elnökválasztás Afganisztánban
Afganisztánban helyi idő szerint csütörtök délután öt órakor befejeződött az elnökválasztás, amelynek első, nem-hivatalos eredménye csupán néhány nap múlva áll majd rendelkezésre. Egy órával meghosszabbították a szavazóhelyiségek nyitva tartását a tartományi és elnökválasztásokon, így a voksolás hivatalosan helyi idő szerint öt órakor ért véget. A független választási bizottság szóvivője nem mondta meg, mi indokolta a hosszabbítást. A szavazatok összesítése rögtön az urnák lezárása után megkezdődött, a hivatalos végeredményt szeptember 17-én teszik közzé. Összesen nagyjából 200 ezer afgán és 100 ezer külföldi katona vigyázta a rendet a voksolás napján a közép-ázsiai országban.
2009.08.20. 16:27
 
 
Átlag 78 évet élhetnek az amerikaiak
Rekordot döntött az amerikaiak várható élettartama: egy most született gyerek átlagosan 78 életévre számíthat a kormány megbízásából az Amerikai Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ (CDC) által készített statisztikák szerint. Mind a férfiak, mind a nők esetében javultak az életkilátások, de a nagyjából öt éves különbség a nők javára megmaradt. A halálozási ráta csökkent, 100 ezer főre 760,3 haláleset jut. "A várható élettartam növekedése 2007-ben 77,9 évre - a 2006-os 77,7-ről - a korábbi trendnek megfelel. Az életkilátások egy évtized alatt összességében 1,4 éves javulást mutatnak" - fogalmazott a CDC jelentése.
2009.08.20. 16:10
 
 
Több ezren az augusztus 20-i ünnepi rendezvényeken
Több ezren vettek részt az augusztus 20-ai ünnepi rendezvényeken - közölte a kormányszóvivői iroda. A tájékoztatás szerint több ezren voltak kíváncsiak a Hősök téri tisztavatásra és az azt követő haditechnikai bemutatóra, amelynek különlegessége volt, hogy itt búcsúztak a honvédség kötelékéből leszerelő MiG-29-es repülőgépek. Nagy érdeklődés fogadja a Kossuth téri rendezvényeket is. Megnyitott a Szent István király udvara elnevezésű történelmi játszóház, amelynek legnépszerűbb eleme a lovas íjászbemutató és az István király ítélkezését bemutató színpadi program.
2009.08.20. 15:35
 
Bárdosi Sándor az MMA-féle küzdelemben is Európa-bajnok lett
Bárdosi Sándor lépett elő az egyik főszereplővé a debreceni K-1 Magyar Nagydíjon: a birkózásban olimpiai ezüstérmes, szumóban világ- és Európa-bajnok, friss Világjátékok-győztes sportoló a késő éjszakába nyúló szerdai küzdősportgálán egy harmadik műfajban, a földharcot is megengedő MMA-rendszerben szerzett Eb-elsőséget. Bárdosi a német Dean Loy elleni címmérkőzésen már az első menetben dűlőre vitte a dolgot, és győzött, a WPKC világszervezet kontinensbajnokává lépve elő sikerével. A hetedik alkalommal kiírt Shield Security Magyar Nagydíjra a Főnix Csarnokban - amint azt csütörtökön Katona Attila, a jelen legkeményebb küzdősportjaként számon tartott K-1 hazai vezetője az MTI-nek elmondta - ötezren voltak kíváncsiak.
2009.08.20. 15:22
 
 
Kézilabda: Herr Orsolya Vácott folytatja
Herr Orsolya a Vác kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. A háromszoros magyar bajnok, négyszeres kupagyőztes, olimpiai negyedik helyezett kapus a handball.hu értesülése szerint egy évre ígérkezett el a Váci NKSE-hez, egyelőre szóban. Herr a nyáron Győrből a Podravka Koprivnicához igazolt, a horvát csapattól azonban a nehéz pénzügyi helyzet miatt augusztus elején elküldték a légiósokat, Herr mellett Bulath Anitát, s további három külföldi játékost.
2009.08.20. 15:04
 
 
Észak-Korea péntektől lazít a határforgalom korlátozásán
Észak-Korea csütörtökön bejelentette, hogy a korábban jelzetteknek megfelelően, péntektől enyhít a Dél-Koreába irányuló határforgalmi korlátozáson. Ennek értelmében feloldják a demarkációs vonal átkelőhelyén tavaly december 1-én bevezetett intézkedéseket. A dél-koreai Jonhap hírügynökség értesülése szerint ismét "normális" lesz a közösen működtetett, a határ észak-koreai oldalán fekvő keszongi ipari parkba vezető forgalom. Észak-Korea a hét elején bejelentette, hogy meg akarja könnyíteni a turistaforgalmat és az egymástól elszakított családok találkozását is.
2009.08.20. 14:46
 
Megkezdődött a X. Savaria Történelmi Karnevál
Megkezdődött Szombathelyen a X., jubileumi Savaria Történelmi Karnevál, a négynapos rendezvénysorozatra több mint 120 ezer embert várnak a szervezők. Csütörtök délelőtt a városháza előtti téren felállított Fórum színpadon Ipkovich György polgármester köszöntötte a karneváli közönséget, megnyitó beszédében azt hangsúlyozva, hogy a kétezer éves város méltán lehet büszke történelmére. Tíz éve annak, hogy több lelkes szombathelyi úgy döntött, feleleveníti a Savaria Karnevál 1960-as években kialakított hagyományát - emlékeztetett. A Savaria Történelmi Karnevál ma már nemcsak országosan, de nemzetközileg is ismert, Európa egyik legnagyobb történelmi karneváljának számít.
2009.08.20. 14:07
 
 
Németh Miklós és Tölgyessy Péter kapta a legnagyobb állami kitüntetést
Németh Miklós volt miniszterelnök és Tölgyessy Péter alkotmányjogász kapta idén a legmagasabb állami kitüntetést augusztus 20. alkalmából. A Magyar Köztársasági Érdemrend nagykeresztje (polgári tagozata) kitüntetést Németh Miklós a miniszterelnökként a rendszerváltás békés véghezvitelében, valamint az Európát kettéosztó vasfüggöny lebontásában játszott kiemelkedő szerepéért kapta. Az indoklás szerint Tölgyessy Péter a rendszerváltozás közjogi keretei megteremtésében játszott kiemelkedő szerepéért, a Nemzeti Kerekasztal-tárgyalásokon folytatott tevékenységéért, valamint politikai-közéleti munkássága elismeréseként vehette át a kitüntetést.
2009.08.20. 13:30
 
 
Hatalmas tömeg várta a gyorsasági műrepülő vb-futamot Budapesten
Több tízezer néző gyűlt össze a Duna két partján, hogy megtekintse a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülős világbajnoki sorozat délután 2 órakor kezdődő budapesti futamát. Az érdeklődők ingyenesen tekinthetik meg a versenyt a helyszínen, ahol kettőkor a szabadkártyás versenyzők összecsapásával indul a program, innen még ketten kvalifikálhatják magukat a legjobb 12 pilóta futamára. A folytatásban három órától a szerdai időmérő edzés első tíz helyezettje, valamint a szabadkártyás futam két leggyorsabbja kap majd egy-egy gyors körre lehetőséget a Margit híd és a Lánchíd között kialakított légikapukból álló pályán.
2009.08.20. 13:15
 
 
Egymillió elektromos autót a német utakra 2020-ig!
A német kormány 2020-ig egymillió elektromos autót akar látni a német utakon. A kampány szerint a prototípusokat Berlinben és Potsdamban kezdik gyártani előreláthatólag 2010-ben, majd további régiók következnek. 2012-től már piacra dobnák a járműveket. Az elektromos meghajtású autók kifejlesztése - mindenekelőtt környezetvédelmi okokból - a német kormány egyik központi célkitűzése, amelynek megvalósítására 115 millió eurót irányzott elő. A programhoz hozzátartozik, hogy szerte az országban - a benzinkutak mintájára - elektromos töltőállomásokat építenek majd ki.
2009.08.20. 13:09
 
 
A Külügyminisztérium meglepődött a szlovák reakción Sólyom látogatása kapcsán
A Külügyminisztérium meglepődéssel értesült arról, hogy Szlovákia legfelső szinten bírálja Sólyom László köztársasági elnök révkomáromi látogatását - közölte a külügyi tárca csütörtökön. A magyar államfő pénteken délután látogat Révkomáromba, ahol ünnepélyesen felavatják Szent István szobrát. Kohári Lajos helyettes szóvivő csütörtöki közleményében azt írta, a szlovák reakció különösen érthetetlen egy olyan ünnepi rendezvénnyel kapcsolatban, amelynek előkészítése az ilyenkor szokásos eljárás szerint megtörtént, és amelynek során a szlovák fél semmilyen formában nem fejezte ki kifogását.
2009.08.20. 13:00
 
 
Virágkarnevál Debrecenben
Kétszázezer érdeklődő sorfala között vonultak végig Debrecen belvárosából a Nagyerdőbe a 40. virágkarnevál résztvevői: 16 virágkocsi, 11 hazai és 9 külföldi művészeti csoport. Az idei évfordulós karneválra régi hagyományt is felelevenítettek a szervezők: egy először 1900-ban rendezett kerékpáros korzó mintájára virágokkal feldíszített kerékpárok felvonulásával kezdődött az idei karneváli menet. A virágkocsik feldíszítéséhez több millió szál élő és száraz virágot használtak fel. A karneváli kocsik sorát hagyományosan a Szent Koronát ábrázoló kompozíció nyitotta meg, de láthatta a közönség a Csodaszarvas-történet megelevenedését, Ludas Matyit libáival és Süsüt, a sárkányt virágokból kirakva.
2009.08.20. 12:37
 
Egyre több a külföldi betétes a horvát bankokban
Egyre több külföldi helyezi el betétben pénzét a horvátországi bankokban, amelyek az utóbbi időben csökkentették a hitel-, ugyanakkor növelték a betéti kamatok mértékét - számolt be csütörtökön a Novi List napilap internetes kiadása. A lap egyenesen a "kamatok Mekkájának" nevezi Horvátországot, miután a bankok között fokozódó verseny egyre jobb lehetőséget kínál a külföldi betéteseknek is. Európai összehasonlításban ugyanis sajátos helyzetben vannak a horvát bankok, mert az utóbbi időben csökkentek a hitelkamatok, ami növelte a keresletet, ezért a források bővítése érdekében a pénzintézetek többet kínálnak azoknak, akik náluk helyezik el megtakarításaikat.
2009.08.20. 12:34
 
 
Szekeres: a honvédelem nemzeti ügy
A honvédelem nemzeti ügy, ezt fejezi ki, hogy a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen tanulmányaikat sikeresen befejező ifjú tisztek az ország nyilvánossága előtt teszik le tiszti esküjüket - mondta ünnepi beszédében Szekeres Imre honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, a Hősök terén rendezett tisztavatáson. A politikus a 48 fiatal honvédtiszt előtt kijelentette: a Magyar Honvédségnek alkotmányos kötelessége az ország függetlenségének, területi épségének, légterének, lakosságának és anyagi javainak külső fegyveres támadással szembeni védelme, amit saját erőből és a szövetségesekre számítva lát el a honvédség.
2009.08.20. 12:00
 
 
Újra a teljes vonalon járnak a nagykörúti villamosok
Újra a teljes vonalon járnak a Nagykörúton a 4-6-os villamosok, csütörtök este pedig, az ünnepi tűzijáték után a BKV csúcsidőszaki sűrűséggel közlekedteti minden járatát, így a Combinókat is - közölte a fővárosi cég. A nagykörúti villamosvágányok felújítása augusztus 1-jén kezdődött el, a beruházás teljes költsége 350 millió forint volt. Péntek hajnalban - várhatóan egy évre - felújítás miatt lezárják a Margit hidat az autósok elől, ám a villamosok és a buszok a munkálatok idején is közlekedhetnek majd a hídon.
2009.08.20. 11:07
 
 
Mégis tarthat bemutatót a Magyar Repülő Szövetség
Mégsem marad el a Magyar Repülő Szövetség légi bemutatója - közölte az operatív törzs vezetője csütörtök délelőtt. Juhász Gábor, az igazságügyi és rendészeti minisztérium államtitkára elmondta: a gépek repülésére azért van mégis lehetőség, mert a MasterSky nevű magyar cég - amely rendelkezik az érvényes repülési engedéllyel és garantálni tudja a kormányhatározatban rögzített biztonsági feltételek betartását - megállapodott a kuriózumnak számító különleges repülőgépek repüléséről. Mivel a feltételek biztosítottá váltak, a légügyi hatóság hozzájárult a gépek repüléséhez - tette hozzá.
2009.08.20. 10:45
 
 
Szlovénia épít magának három szigetet az Adriai-tengeren
Három mesterséges szigetecskét, összesen kilenc hektár területet épít Szlovénia az Adriai-tengeren, ezzel 46 kilométeres tengerpartját mintegy 12 kilométerrel "hosszabbítja meg. Izolánál, a szlovén tengerpart északi részén a Vilizan-öbölben akarják létrehozni a legújabb idegenforgalmi komplexumot - számolt be a Slobodna Dalmacija című spliti napilap. Ezen a szigetekkel együtt mintegy 20 hektáros területen egy nagy turistatelepet terveztek szállodákkal, villákkal, lakásokkal és apartmanokkal. A házak egyemeletesek lesznek, mediterrán stílusban épülnek összhangban a közeli Izola épületeivel. Az új partszakaszon 205 kikötői hely lesz, ahová akár 15 megajacht is kiköthet.
2009.08.20. 10:32
 
 
Az irodai levegő ózonja behatol a bőrbe
A bőrön át ózon hatol be az emberi szervezetbe az irodák levegőjéből, ami károsíthatja az egészséget is. Egyetlen személy egy kis helyiség ózontartalmát akár 10-25 százalékkal is csökkentheti - számoltak be eredményeikről osztrák és amerikai kutatók. Az egyes irodai gépek - például lézernyomtatók, fénymásolók - által kibocsátott gáz a bőrben található zsírokkal reakcióra lép. A keletkezett vegyületek csupán egy része kerül vissza a levegőbe, a többi a szervezetben marad, és idővel feldúsul. A szakértők arra figyelmeztetnek, hogy ezek közül az anyagok közül egyesek egészségkárosítóak lehetnek: bőr-, illetve légúti irritációt okozhatnak.
2009.08.20. 10:05
 
 
Egyesülési joggal való visszaélés miatt nyomoz a szabolcsi rendőrség
Egyesülési joggal való visszaélés miatt nyomozást rendelt el a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a magát az újjáalakult Magyar Gárda mozgalom megbízott megyei kapitányának nevező férfi ellen - közölte honlapján a rendőrség. Az újjáalakult mozgalom megbízott kapitánya vasárnap bejelentést tett a rendőrségen, miszerint Szamosangyalos községben három embert megfenyegettek, mert be akartak lépni mozgalmukba. A férfi azt közölte, aznap "több gárdatag fog szolidaritásból megjelenni" az egyik megfenyegetett ember lakásán. A rendőrök a település határában igazoltatták az érkezőket, majd az esetleges atrocitások elkerüléséért a magánlakásig kísérték őket.
2009.08.20. 10:01
 
 
Profi boksz: Kótai Mihály ismét győzött
Másodszor is nyert, és újfent pontozással Kótai Mihály, a szorítóba több, mint három esztendei kihagyás után visszatért ex-világbajnok magyar bokszoló. A profiboksz.hu csütörtöki információja szerint a Tornádó becenévre hallgató profi ökölvívó 58:56 arányban múlta felül a román Mihai Macoveit azon a találkozón, amelyet a debreceni K1-es Magyar Nagydíj keretében rendeztek meg. A szerda esti mérkőzés érdekessége volt, hogy egy korábbi, a hivatásosok táborában szintén vb-címig jutott bokszoló, az amatőrként olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kovács István vezette.
2009.08.20. 09:40
 
Obama-hasonmás a jelöltek között Volgográdban
Volgográd környékén már két fekete bőrű férfiú is jelöltette magát az október 11-én tartandó önkormányzati választásokra, egyikük a hírek szerint erősen hasonlít Barack Obama amerikai elnökre. Az 1975-ben született Filipp Kondratyev, aki nagyon hasonlít az amerikai elnökre, az egyik területi önkormányzat elnöki tisztségére pályázik, s a helyi választási bizottság szerdai közlése szerint annak rendje s módja szerint be is adta a szükséges papírokat. Kondratyev anyja orosz, apja valamely afrikai születésű, de a jelölt soha nem találkozott vele. Tanult szakmáját tekintve építészmérnök, az egyik volgográdi építőipari-mérnöki cég műszaki igazgatójaként dolgozik.
2009.08.20. 09:38
 
 
Csökkent a vendéglátás részesedése a GDP-ből
A szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás nemzetgazdasági ág részesedése a teljes bruttó hazai termékből (GDP) a 2007-es 1,6 százalékról 1,3 százalékra csökkent tavaly - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Jelentés a turizmus 2008. évi teljesítményéről című kiadványából. A turizmus ágazataiban társas vállalkozásként működő cégek 97 százaléka 20 fő alatti, elsősorban kft-ként vagy bt-ként regisztrált vállalkozás volt. A mintegy 26 ezer vállalkozás 7 százaléka az utazásszervezés, 14 százaléka a szálláshely-szolgáltatás, 79 százaléka a vendéglátási szakágazatokba tartozott.
2009.08.20. 09:35
 
 
Svájc nő, Olaszország csökken
Egyre nagyobb Svájc, Olaszország pedig mind kisebb: a gleccserolvadás miatt tolódik el az országhatár Itália rovására. Az alpesi ország még nem kebelezte be az olasz csizmát teljesen, de 150 méterrel imitt-amott kiterjesztette határát olasz földön. A jogi háttér szerint ugyanis sok helyütt ott a határ, ahol a természetes vízválasztógerinc, márpedig az olvadás miatt az utóbbi eltolódott. A legérdemibb változás az, hogy Svájcba került a Fruggsattel sípálya utolsó állomása. Az atlaszokat mindemiatt azonban nem rajzolják át. A határmódosulást már elfogadta mind Róma, mind Bern.
2009.08.20. 09:25
 
 
17 halálos áldozat, 58 eltűnt a szibériai vízi erőműben
A szibériai Szajan-Susenszki vízi erőműben szerdán megkezdték a víz kiszivattyúzását a hétfői baleset következtében elárasztott helyiségekből, s találtak egy további áldozatot: ezzel a halottak száma 17-re emelkedett, keresnek még 57 embert. Szergej Sojgu, a rendkívüli helyzetek minisztere csütörtökön kora reggel elmondta, hogy mintegy 250 ezer köbméter vizet kell kiszivattyúzni, s ehhez legalább 35-37 óra szükséges. A miniszter közölte még, hogy a körülbelül negyven tonnányi kiömlött olajból keletkezett folt felszámolására több mint három kilométeres akadályt állítottak fel a Jenyiszejen.
2009.08.20. 09:22
 
 
Tilos a hónaljszellőztetés a hullámvasúton meleg időben
Megtiltották a hónaljszellőztető karemelést egy hullámvasúton Nagy-Britanniában a kellemetlen szagokra panaszkodók miatt. A Chertseyben lévő Thorpe vidámparkban él a regula. Nem mindig, csak meleg időben, 25 Celsius-fok felett tilos a karemelgetés. Aki megszegi, azt le- és kitessékelik. "A hullámvasúton egyes szakaszok igen ijesztőek, és olyankor az utasok félelmükben még jobban izzadnak, mint máskor" - idézte a Daily Telegraph című brit lap Mike Vallist, a park igazgatóját.
2009.08.20. 09:14
 
Minden második amerikai szerint fölösleges az afganisztáni háború
Egy közvélemény-kutatás szerint minden második amerikai véli úgy, hogy az afganisztáni háború nem éri meg a fáradtságot és ellenzi, hogy újabb amerikai katonákat küldjenek oda az iszlám lázadók ellen harcolni. Arra a kérdésre, hogy az afganisztáni háború megéri-e a fáradtságot, a megkérdezettek 51 százaléka választolt nemmel és 47 százalékuk igennel a The Washington Post és az ABC News számára 1000 felnőtt részvételével készített felmérés szerint, amelynek eredményét helyi idő szerint szerdán tették közzé. Júliusban még az amerikaiak kis többsége vélte úgy, hogy szükség van az afganisztáni háborúra.
2009.08.20. 09:11
 
A világ leggyorsabb tűzoltóautója
A világ leggyorsabb tűzoltóautója 3,5 másodperc alatt gyorsul százra, csúcssebessége pedig 305 kilométer/óra. Németországban áll szolgálatba, természetesen autópályán, méghozzá versenyautó-pályán, a Nürburgringen. Nem teherautó-, hanem személykocsiméretű. Utasok helyett jókora habtartálya van - nem vizet visz -, bár a hátsó két ülés helyén öles víztömlő kapott helyet. A kocsival a pálya minden pontja 3 és fél percen belül elérhető - adta hírül az Ananova brit hírügynökség.
2009.08.20. 09:09
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998[1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista