2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Az eurózóna pénzügyminiszterei aggódnak a dollár gyengülése miatt
Az euróövezethez tartozó országok pénzügyminiszterei hétfőn késő este aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy a dollár továbbra is gyengül a 16 országban bevezetett európai egységes fizetőeszközhöz képest. Luxembourgban tartott tanácskozásuk után Jean-Claude Juncker, az euróövezeti pénzügyminiszterek csoportja, az Eurogroup elnöke elmondta: a devizapiacon a dollár gyengülése kedvezőtlen az övezethez tartozó országok exportkilátásaira nézve. Az amerikai háztartások emiatt olcsóbban juthatnak hazai termékekhez, mint az Európából importált árucikkekhez.
2009.10.20. 18:00
 
 
Elkészült az új vasúti menetrend koncepciója
Sűrűbben, több férőhellyel közlekednek majd jövőre az országos hálózatban a vonatok, az éves vonatszám azonban alig változik a közlekedési tárca által kedden közzétett koncepció szerint. A menetrendi koncepció és irányelvek végrehajtása című prezentáció szerint jövőre az ideivel csaknem megegyező számú, 1125 vonat közlekedik majd. Az új menetrend szerint Magyarországon 124 vasútvonalon, 6.858 kilométeren történik vasúti személyszállítás. A tárca közlése szerint az egyeztetés alatt álló javaslat véglegesítési határideje október 31.
2009.10.20. 17:15
 
 
Századvég-Forsense: erősödik a Fidesz, gyengül az MSZP
Háromszor annyian szavaznának egy "most vasárnapi" választáson a Fideszre, mint ahányan az MSZP-re a Századvég és a Forsense kedden nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatása szerint. Az MTI-nek megküldött összegzés adatai szerint a szeptemberi adatokhoz képest a Fidesz öt százalékponttal javított, míg az MSZP ugyanennyivel rontott a megítélésén a biztos szavazó pártválasztók körében. Az október 5-e és 19-e között végzett kérdőíves kutatás szerint a Fidesz ebben a körben 62, az MSZP 20, míg a Jobbik 12 százaléknyi szavazatot kapna egy országgyűlési választáson. Az LMP négy, az MDF egy százalékot kapna, míg az SZDSZ még az egy százalékot sem érné el.
2009.10.20. 16:47
 
90 év börtönre ítélték a Las Vegas-i magyar lövöldözőt
90 év börtönre ítélték a Las Vegas-i magyar lövöldözőt; az 53 éves Steven Francis Zegrean (Zegreán István) az ítélethozatal előtt bocsánatot kért áldozataitól - jelentette az amerikai sajtó. Zegreán 2007. július 6-án egy Las Vegas-i kaszinóban tüzet nyitott a játékteremben tartózkodókra; négy embert sebesített meg, de egyiküket sem súlyosan. "Őszintén sajnálom, amit tettem (...) könyörüljenek" - mondta a bíró előtt magyar akcentussal az elítélt, akinek legalább 24 évet kell letöltenie büntetéséből, addig nem helyezhető feltételesen szabadlábra.
2009.10.20. 15:50
 
 
Vádemelési javaslat a Magyar Gárda főkapitánya ellen
Vádemelési javaslattal zárta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a bíróság által jogerősen feloszlatott Magyar Gárda főkapitánya elleni nyomozást, amelyet még júliusban indítottak törvény vagy hatósági rendelkezés elleni izgatás miatt - közölte kedden a rendőrség. Az eljárást korábban egy, az interneten megjelent felhívás miatt indították, miszerint a Fővárosi Bíróság által jogerősen feloszlatott Magyar Gárda demonstrációt kíván tartani a fővárosban. A rendőrség szerint a július 4-én az Erzsébet téren és 11-én a Szabadság téren tartott rendezvényeken elhangzott beszédek is megalapozták bűncselekmény elkövetését.
2009.10.20. 15:45
 
 
Forma-1: Button maradni szeretne a Brawn istállónál
A vasárnapi Brazil Nagydíjon pályafutása során először Forma-1-es világbajnoki címet szerzett brit Jenson Button maradni szeretne a Brawn istállónál, ezért meg kívánja hosszabbítani az év végén lejáró szerződését. Ross Brawn, a konstruktőri vb-címet szintén vasárnap megnyert csapat tulajdonosa hozzátette, hogy nyáron már szóba került a szerződéshosszabbítás lehetősége, ezért a következő hetekben mind Buttonnal, mind a brazil Rubens Barrichellóval egyeztetnek a folytatásról. Utóbbival kapcsolatban korábban brazil lapok azt közölték, hogy a német Nico Rosberg helyére, a Williamshez szerződik, míg Rosberg a Brawnhoz kerül.
2009.10.20. 15:35
 
 
Thaiföldön megnyílt az első "elefántotthon"
Megnyitotta kapuit Thaiföld első "elefántotthona", amely hajlott korú ormányosoknak nyújt menedéket. A hatalmas területen még elefántkórház is működik - számolt be kedden a helyi sajtó. A Pang La nevű létesítmény hivatalos átadására csak november 21-én kerül sor, a Bangkoktól 490 kilométerre fekvő Ngao tartományban azonban már most számos elefánt lelt új otthonra. A 153 hektáron elterülő park központját egy kis folyó adja, amelyben a kiöregedett ormányosok fürdőzhetnek. "Az otthont már harminc, öreg vagy beteg elefánt lakja, de még többnek van hely - mondta Manuszanszak Tantivat, a parkot felügyelő erdőgazdálkodási szervezet egyik felelőse. - A menhely gondoskodik róluk, amíg csak élnek".
2009.10.20. 15:05
 
 
A szaktárca 33 vasúti pályaszakaszon nem ad megrendelést személyszállításra
Az országos vasúti hálózaton az új menetrendtől várt minőségjavulás több utast és rövid időn belül 5 százalékos bevétel-növekedést eredményezhet - ismertette Hónig Péter közlekedési, hírközlési, és energiaügyi miniszter kedden Budapesten a kormányszóvivői tájékoztatón. Elmondta: a szaktárca 33 vasúti pályaszakaszon nem ad megrendelést személyszállítási közszolgáltatásra, ezen az összesen 1.000 kilométer hosszú vasúti pályaszakaszon naponta 6.400 utas utazik. A szakaszok üzemeltetési költsége jelenleg 7 milliárd forint - tette hozzá.
2009.10.20. 14:50
 
 
Második fordulót tartanak november 7-én az afganisztáni elnökválasztáson
Második fordulót tartanak november 7-én az afganisztáni elnökválasztáson, miután csalások miatt érvénytelenítették a szavazatok egy részét, és egyik jelölt sem szerezte meg a voksok több mint 50 százalékát - jelentette be kedden Kabulban az afgán választási bizottság. A testület közlése szerint Hamid Karzai elnök a szavazatok 49,67 százalékát szerezte meg az elnökválasztás augusztus 20-i első fordulójában. Az elnök közölte, hogy elfogadja a választási visszaélések kivizsgálásával megbízott panaszbizottság megállapításait, és beleegyezik, hogy második fordulót tartsanak.
2009.10.20. 14:41
 
 
Kor-képek 1989-1994: kötet és kiállítás a rendszerváltás fotóiból
A rendszerváltás és az Antall-kormány időszakát eleveníti fel az MTI Kor-képek című fotóalbum-sorozatának hatodik darabja, amelyet kedden mutattak be Budapesten, az Országgyűlési Biztos Hivatalában. A Nádor utcai épületben kiállítás is nyílt a Kor-képek 1989-1994 album képanyagából. Vince Mátyás, a könyv főszerkesztője, a Magyar Távirati Iroda Zrt. elnöke a bemutatón elmondta: az album időtávja a Magyar Köztársaság 1989. október 23-i kikiáltásától 1994. május 7-ig, a második szabad országgyűlési választás előestéjéig tart. A november elejére a könyvesboltokba kerülő kiadvány 264 felvételt tartalmaz, ebből 250 származik az MTI archívumából.
2009.10.20. 14:35
 
 
Megérkezett a fővárosi koalíciót felmondó levél Demszkyhez
Megérkezett a fővárosi MSZP-SZDSZ-koalíciót felmondó hivatalos tájékoztató levél Demszky Gábor főpolgármesterhez. Burány Sándor, az MSZP budapesti elnöke a szakítást egyebek mellett azzal indokolta, hogy két liberális képviselő kilépett a frakcióból, így megszűnt a koalíciós többség a közgyűlésben - tudta meg az MTI. A koalíciót felmondó levéllel egy időben, hétfőn kapta meg Demszky Gábor főpolgármester két szocialista helyettese, Horváth Csaba és Hagyó Miklós lemondását is. A két szocialista városházi politikus november 20-án távozik posztjáról, addig adják át a folyamatban lévő ügyeket a főpolgármesternek.
2009.10.20. 14:09
 
 
Papír kétszázassal november 15-ig lehet fizetni
A kétszázas bankjeggyel 2009. november 15-én lehet utoljára fizetni, ezután a kétszázas érme végleg felváltja a papír kétszázast - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB). A bevonás indoka, hogy a papír kétszázas a gyakori használat miatt hamar tönkrement, és pótlása a nemzetgazdaság számára jelentős kiadással járt. Az MNB a bevont papír kétszázasokból - és a többi elhasználódott, megrongálódott bankjegyből - mintegy negyven tonna bankjegybrikettet készít, és a magas fűtőértékkel rendelkező "pénztéglákat" jótékony célra ajánlja fel.
2009.10.20. 13:49
 
 
Fidesz: nem látszanak a gazdasági kilábalás jelei
A Fidesz szerint nincs egyetlen olyan mutató sem - hacsak a forintárfolyamot nem veszik ide -, amely azt mutatná, hogy közeledik a kilábalás a gazdasági válságból. Navracsics Tibor Fidesz-frakcióvezető keddi sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a Bajnai kormány féléves mérlege meglehetősen szomorú. "Nemhogy nem voltak képesek kezelni a válságot, de még arra sem képesek, hogy a válság intenzitását csillapítsák" - tette hozzá. Leszögezte: Bajnai Gordon - aki szerinte gazdasági miniszterként személyesen is felelős volt a magyar gazdaság rossz teljesítményéért az elmúlt években - most miniszterelnökként sem képes megtalálni az ellenszerét a gazdasági válságnak.
2009.10.20. 13:45
 
 
Cristiano Ronaldo szerint Messi lehet a következő aranylabdás
Cristiano Ronaldo, az Aranylabda tavalyi nyertese úgy véli, idén Lionel Messi, az FC Barcelona argentin válogatott labdarúgója érdemelheti ki a rangos elismerést. A portugál támadó, aki a Manchester Unitedtől a nyáron a Real Madridhoz igazolt, erről a szavazást 1956-tól megszervező France Footballnak nyilatkozott. "Messi a favorit. Mi szól ellene? Ha elnyeri a díjat, nagyon is megérdemli" - idézte a magazin Ronaldót. Messi mellett további öt jelenlegi Barcelona-játékos - Xavi Hernandez, Thierry Henry, Andres Iniesta, Yaya Touré és Zlatan Ibrahimovic - szerepel a múlt hét végén közreadott 30-as listán.
2009.10.20. 13:44
 
 
A szociális kártya bevezetése mellett döntött a monoki képviselő-testület
A szociális kártya bevezetése mellett döntött kedden a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Monok képviselő-testülete, így a legrövidebb időn belül bevezetik azt a településen - közölte Szepessy Zsolt, a település független polgármestere. A község tíz képviselője közül hét volt jelen, hatan igennel voksoltak, egy képviselő nemmel szavazott - tette hozzá. A döntés szerint a szociális segély 60 százalékát kártyára utalja majd az önkormányzat, 40 százalékát pedig készpénzben kapják az érintettek. A rendelkezésre állási támogatás (rát) teljes összege a kártyára érkezik majd - ismertette.
2009.10.20. 12:45
 
 
EU-pénzügyminiszterek: már látszanak a gazdasági javulás jelei
Az Európai Unióban már látszanak a gazdasági talpra állás jelei, köztük a pénzügyi piacok stabilizálódása és a bizalom javulása, de a folyamat még törékeny, ezért továbbra is indokolt a kormányzati támogatások folyósítása a fellendülés érdekében - állapították meg a tagországok pénzügyminiszterei keddi luxembourgi találkozójukon. Közleményük szerint a miniszterek egyetértettek abban, hogy összehangolt stratégiára van szükség a gazdaság fellendítését szolgáló nemzeti erőfeszítésekhez, mert így lehetséges megteremteni "a stabilizációs és a fenntarthatósági aggodalmak közti egyensúlyt".
2009.10.20. 11:53
 
 
Bajnai: jelenleg Magyarország már a konszolidáció útján van
A gazdasági válságkezelésről és a pécsi vízmű ügyéről beszélt Bajnai Gordon a Le Figaro című napilapban kedden megjelent interjúban. A konzervatív francia újság előző napi párizsi látogatása kapcsán kérdezte a miniszterelnököt. Bajnai Gordon a lapnak kifejtette: azért kellett elindítani az utóbbi tíz évben halogatott reformokat, mert a válság kezdete óta Magyarországon 100 ezer munkahely szűnt meg. Az ország számára elsősorban az lett volna veszélyes, ha nem fegyelmezett gazdaságpolitikát folytat és nem teljesíti a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az Európai Unióval kötött megállapodásokat - hangsúlyozta a miniszterelnök. Hozzátette: jelenleg Magyarország már a konszolidáció útján van.
2009.10.20. 11:46
 
 
Budai Gyula átadta bizonyítékait az ügyészségnek Sukoróval kapcsolatban
Budai Gyula szerint azok az iratok, amelyeket kedden átadott a Központi Nyomozó Főügyészségnek, két ember felelősségét alapozzák meg a sukorói kaszinóberuházás telekcsere-szerződésével kapcsolatban: Tátrai Miklósét, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) volt vezérigazgatójáét és Benedek Fülöpét, aki a vagyonkezelő vezérigazgató-helyettese. "Sukoró továbbra is nem más, mint egy nagy kormányzati lopás" - fogalmazott a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója, miután átadta a főügyésznek a birtokában lévő iratokat.
2009.10.20. 11:35
 
 
Orbán Viktor megőrizné a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumát
Mindenképpen meg akarja őrizni kormányra jutása esetén a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumát (KMKF) Orbán Viktor, a Fidesz-MPSZ elnöke, akivel az Új Szó című pozsonyi napilap keddi számában közölt interjút. A Fidesz elnöke szerint "a Gyurcsány-Bajnai korszak szétverte a magyar nemzetpolitikát". Eközben a magyar Országgyűlés létrehozta a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumát, amelyet "mindenképpen meg kívánunk őrizni" - jelentette ki. Fontosnak nevezte a Kárpát-medencei magyar nyelvoktatás ügyének átgondolását, mivel "világossá kell tennünk, kinek mi a dolga abban, hogy a különböző államok magyar anyanyelvű polgárai az óvodától az egyetemig magyarul tanulhassanak".
2009.10.20. 11:19
 
 
Teherán folytatja az urándúsítást
Irán folytatni fogja az urándúsítást, függetlenül attól, hogy az iszlám köztársaság esetleg külföldről szerez be fűtőanyagot atomreaktoraihoz - közölte az iráni külügyminiszter. A két ügy között nincs összefüggés - jelentette ki Manusehr Mottaki egy sajtóértekezleten. Irán előző nap Bécsben a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) égisze alatt tárgyalásokat kezdett Oroszországgal, Franciaországgal és az Egyesült Államokkal arról az elképzelésről, hogy Irán gyengén dúsított uránkészletét Oroszországban közel 20 százalékosra dúsítanák, és ebből az anyagból aztán Franciaországban gyártanának atomreaktorok működtetéséhez szükséges fűtőanyagrudakat.
2009.10.20. 10:42
 
 
A Zöldkommandó 4,3 millió forint bírságot szabott ki szeptemberben
Mintegy 4,3 millió forint bírságot szabtak ki a Zöldkommandó ellenőrzései során 30 tonna hulladékra a felügyelőségek szeptemberben - közölte a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KVVM). A Zöldkommandó helyszíni ellenőrzéseinek célja az illegális autóbontók felszámolása. Szeptemberben 44 telephelyet ellenőriztek a zöldhatóságok, ebből 6 helyszínen megtiltották az illegális gépjármű-bontási tevékenységet, 17 esetben környezetvédelmi jogszabálysértést tártak fel, 6 esetben pedig társhatósági intézkedésre is szükség volt.
2009.10.20. 10:40
 
 
A reálkeresetek 2,1 százalékkal csökkentek az első nyolc hónapban
A reálkeresetek - a fogyasztói árak 3,8 százalékos növekedése mellett - az első nyolc hónapban 2,1 százalékkal maradtak el az előző évitől - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az átlagos nettó kereset nemzetgazdasági szinten 122.000 forintnak felelt meg, ezen belül a fizikai foglalkozásúaké 90.100 forint, a szellemi foglalkozásúaké 154.900 forint volt. Az alkalmazásban állók létszáma 2009. január-augusztusban átlagosan 2 millió 664 ezer volt.
2009.10.20. 09:30
 
 
Pálinger nem megy a női kézilabda-vb-re
Pálinger Katalin, a világ egyik legjobb kézilabdakapusa nem vesz részt a decemberi, kínai világbajnokságon. A Győr hálóőre hétfő este beszélt erről Mátéfi Eszter szövetségi kapitánnyal. A handball.hu információja szerint Pálinger 2010-től ismét szeretne a válogatottban szerepelni, amennyiben a szakember számít rá. Pálinger - aki december 6-án lesz 31 esztendős - 1997 óta minden olimpián, vb-n és Eb-n ott volt. Olimpián a legjobb eredménye a sydneyi ezüstérem 2000-ből, vb-n kétszer állhatott dobogóra, 2003-ban második, 2005-ben harmadik volt. Kontinensviadalon 2000-ben győzött, 1998-ban és 2004-ben harmadik lett vele a csapat.
2009.10.20. 08:24
 
 
Folytatódik a 2010-es költségvetés vitája a parlamentben
A 2010-es költségvetési törvényjavaslat részletes vitájával folytatódik ma az Országgyűlés ülése. A képviselők 12 órás időkeretben vitathatják meg a benyújtott módosító indítványokat. Több mint 1.400 módosító indítványt nyújtottak be a képviselők a 2010-es költségvetés tervezetéhez, ennek több mint 95 százalékát a Fidesz-KDNP jegyzi.
2009.10.20. 08:15
 
 
Kristályokban a jövő szuperszámítógépe
Skót tudósok szerint apró kristályoknak köszönhetően olyan számítógépeket lehet majd a jövőben építeni, amelyek hatalmas adatmennyiséget tudnak tárolni. A kristályokat háttértárolóként lehet használni, így százszor annyi adatot képesek majd tárolni, mint a mostani rendszerek. Az Edinburghi Egyetem tudósai alacsony energiájú lézert használtak arra, hogy a sókristályokat növesszenek túltelített oldatban. E metódusnak köszönhetően egy évtizeden belül egy kockacukor méretű adattárolóban egy terabájt elférhet, ez annyi, mint 250.000 fénykép vagy egymillió könyv - írja a BBC News.
2009.10.20. 07:45
 
 
Teherbe akar esni? Csak lazítson!
Orvosok szerint bizony segíthet a kisbabára vágyó nők némelyikén a régi tanács, miszerint lazítsanak és ne görcsöljenek a teherbe esés kapcsán. A család és a barátok által bőkezűen osztott tanácsnak orvosi hatásai is megmutatkoztak - derült ki hétfőn egy atlantai termékenységi konferencián. Azoknál a teherbe esni vágyó nőknél, akik részt vettek egy stresszkezelő programban, mialatt másodjára vetették alá magukat termékenységi kezelésnek, 160 százalékkal volt magasabb a terhesség aránya, mint azoknál, akik stersszkezelés nélkül estek át a mesterséges megtermékenyítésen - számolt be Alice Domar, a Harvard Egyetem orvosi karának munkatársa.
2009.10.20. 07:41
 
 
A luxusipar a vártnál jobban jöhet ki a válságból
A luxusipart sem kímélte a válság, a forgalom csökkenése azonban kisebb lesz a vártnál. A Bain amerikai tanácsadó cég szerint az idén 8 százalékkal 227 milliárd dollárra csökkennek a luxus divatcikkeket forgalmazó cégek bevételei, míg egy évvel korábban még csak 2 százalék volt a visszaesés. Tavasszal 10 százalékos csökkenést prognosztizáltak a Bain elemzői. A növekedés jövőre már beindulhat, de csak szerény mértékű, 1 százalék körüli lesz, s a piac 2011-ig, 2012-ig valószínűleg nem is fog magához térni. A Bain 2011-ben a globális eladások 4,2 százalékos növekedését várja.
2009.10.20. 07:27
 
 
Jogi lépésekre készül az MTV a Nap-keltével szemben
Jogi lépésekre készül a Magyar Televízió (MTV), mivel a menedzsment álláspontja szerint túllépte a szerződésben rögzített maximális reklámidő-mértéket egykori reggeli műsora, a külső gyártásban készült Nap-kelte. Medveczky Balázs ügyvezető alelnök közölte: a megállapodásban szereplő 19 helyett "éveken keresztül" 22 percnyi hirdetést sugárzott a naponta három órányi műsort adó produkció. Gyárfás Tamás producer erre úgy reagált: csak egy korábbi, azóta érvényét vesztett szerződés tartalmazta a 19 perces korlátot, a 2006-os és a Medveczky Balázs által aláírt 2008-as már nem.
2009.10.20. 07:03
 
 
Az egészségügyi miniszter szerint megfelelő a magyar vakcina
Az Infektológiai Szakmai Kollégium eddig két állásfoglalást tett közzé az új influenzavírus okozta pandémiával kapcsolatban, a vasárnap este és a hétfőn megjelent állásfoglalás nem tartozik közéjük, az magánvélemény - mondta az egészségügyi miniszter. Egy szeptember 8-ai és egy október 15-ei dokumentumról tud a minisztérium és a kollégium is, tehát az egyik kereskedelmi csatornának nyilatkozó, majd hétfőn közleményt kiadó Szalka András infektológus nem a kollégiumi véleményt tolmácsolta a közvéleménynek - ismertette Székely Tamás, hozzátéve, megfelelő a magyar vakcina.
2009.10.19. 21:30
 
NAÜ: Irán megkezdte a tárgyalásokat az urániumdúsításról
A feszültségek dacára jó kezdettel startoltak a tárgyalások Irán, valamint Oroszország, Franciaország és az Egyesült Államok között az urániumdúsításról. A négy ország küldöttsége a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) égisze alatt hétfőn délután Bécsben kezdte meg a tárgyalásokat, amelynek eredményeként megállapodásra kellene jutniuk Irán gyengén dúsított uránkészletének külföldön történő dúsításáról. A több mint két és fél órás első forduló után Mohamed el-Baradei, a NAÜ főigazgatója közölte, hogy "a kezdet jó volt", "konstruktív tárgyalások" folytak, több technikai kérdést megvitattak, s kedden 10 órakor ismét összeülnek a felek.
2009.10.19. 21:05
 
 
Nem függesztették fel Dávid Ibolya és Herényi Károly mentelmi jogát
Az Országgyűlés hétfőn úgy döntött, nem függeszti fel Dávid Ibolya és Herényi Károly MDF-es képviselők mentelmi jogát. A két MDF-es politikus mentelmi ügyében külön szavaztak a képviselők. Dávid Ibolyánál a képviselők közül 171-en szavaztak igennel, 178-an nemmel, míg hatan tartózkodtak, Herényi Károlynál pedig 170-en szavaztak igennel, 180-an nemmel, míg öten tartózkodtak. Sem Dávid Ibolya, sem pedig Herényi Károly nem szavazott. A mentelmi jog felfüggesztésére a jelen lévő képviselők kétharmadának igen szavazatára lett volna szükség.
2009.10.19. 21:00
 
 
Sarkozy felvetette a befektetők biztonságának kérdését Bajnainak
Nicolas Sarkozy gratulált a gazdasági válságkezelés területén "Magyarország bátorságához", felvetette a befektetők biztonsága garantálásának kérdését, valamint hangsúlyozta a szélsőségek elleni küzdelem fontosságát mindkét országban - mondta Bajnai Gordon a francia elnökkel folytatott megbeszélését követően. "Egyetértettünk: a válság közepette még jobban kell figyelnünk arra, hogy semmilyen kompromisszum nem lehetséges a szélsőséges eszmék terjesztőivel" - jelentette ki a magyar kormányfő az Elysée-palota udvarán.
2009.10.19. 20:00
 
 
Szigorították az EU agrárminiszterei a friss baromfitermékek védelmét
Döntöttek az európai uniós tagországok mezőgazdasági miniszterei hétfőn arról, hogy előkészített, lefagyasztott baromfitermékeket felolvasztva, frissként árulni nem lehet - jelentette be Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter a luxembourgi értekezletet követően az MTI-nek nyilatkozva. Az egy ellenszavazattal született döntés elsősorban az importkorlátozások területén jelent előrelépést - hangoztatta a magyar tárcavezető. Beszámolt arról is, hogy Magyarország támogatta Ausztriának azt az előterjesztését, amely a gabonapiacon kialakult helyzetre hivatkozva a kukoricaintervenció újbóli aktivizálását vetette fel.
2009.10.19. 19:20
 
 
Brit és magyar egyetértés a Lisszaboni Szerződés gyors ratifikálásának ügyében
A brit és a magyar kormány egyetért a Lisszaboni Szerződés gyors ratifikálásának fontosságában - mondta hétfői londoni tárgyalásait összegezve Balázs Péter. A magyar külügyminiszter, aki a nap folyamán kétoldalú megbeszélést tartott brit kollégájával, David Milibanddel, esti sajtótájékoztatóján azt mondta: "már rég előbbre kellene tartani", hiszen az uniós országok a jelenlegi szerződéssel és annak elődjével "gondolatban lassan már egy évtizede foglalkoznak". Balázs úgy fogalmazott, hogy "egy politikai struktúrának nem szabad ilyen lassan reagálnia".
2009.10.19. 19:15
 
Megalakult az Új Pólus
Új Pólus névvel budapesti közéleti és kulturális egyesületet alakult. Az egyesület elnöke Bőhm András fővárosi és országgyűlési képviselő, elnökségi tagjai között van többek között Lakos Imre és Geberle Erzsébet fővárosi és országgyűlési képviselő.
2009.10.19. 18:11
 
A görög kormányfő török csapatkivonást szorgalmaz Ciprusról
A Cipruson állomásozó török csapatok kivonását szorgalmazta hétfőn Jeórjiosz Papandreu új görög kormányfő, aki szerint Ankara ezzel a lépéssel elősegíthetné a megosztott földközi-tengeri szigetország újraegyesítését célzó tárgyalások sikerét. A hónap elején hivatalba lépett Papandreu első hivatalos külföldi látogatásán, Dimítrisz Hrisztofiasz ciprusi (görög) elnökkel Nicosiában folytatott megbeszélése után beszélt erről. Hangsúlyozta, hogy nem engedhető meg megszálló csapatok állomásozása egy európai uniós (EU-) tagállamban, főleg nem egy uniós tagjelölt ország részéről.
2009.10.19. 18:05
 
Azurák Csaba a TV2 kirúgásairól
Sokak felett eljárt a kasza mostanában a TV2, illetve annak beszállítója, az Interaktív Kft. háza táján. Elsőként a Jóban Rosszban szereplőit ritkították folyamatosan, de állás nélkül maradtak szerkesztők, felsővezetők, időjárás jelentő és legutóbb a csatorna két arca s: Bárdos András és Máté Kriszta is. Az átszervezések következtében Azurák Csaba is vándorolni kényszerült, ám szerencsére nem a főbejárat felé, csupán a szomszéd épületbe, hiszen az Interaktív által gyártott Mokka és Napló helyett ezután a Tények műsorvezetője lesz.
2009.10.19. 18:01
 
 
A legjobb farmerviselő díját kapta a japán first lady
Különleges kitüntetésben részesült Hatojama Mijuki, a japán miniszterelnök felesége hétfőn: az ország "legjobb farmerviselője" kitüntető címet kapta meg. A Japán Farmerszövetség indoklása szerint azért őt választották, mert a 66 éves hölgy a kék nadrágokat stílusosan, mégis forradalmi módon viseli. Emellett a szakácskönyvíró és korábbi színésznő egy olyan pozitív életszemlélet megtestesítője is, amely nagyon jól illik a farmer imázsához.
2009.10.19. 17:45
 
Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton: Zabari János a 2. a nyitónapon
A címvédő lengyel Jaroslaw Janicki volt a leggyorsabb a férfiaknál, Zabari János pedig a második a 20. Bécs-Pozsony-Budapest szupermaratoni verseny első napján. Az osztrák és a szlovák főváros közötti, 90 km-es szakaszon Janicki és Zabari gyorsan elléptek a többiektől, és 60 km-en át együtt futottak. Ekkor a lengyel atléta iramot váltott, s a pozsonyi Testnevelési Egyetemnél kialakított célig tíz perc előnyt szerzett legnagyobb riválisával szemben. A harmadik helyen Vozár Attila érkezett meg, az éllovassal szemben több mint félóra hátránnyal. A nőknél az orosz Irina Visnyevkaja uralta a szakaszt: 7:07:47 órás eredményét minősíti, hogy azzal a férfiak között negyedik lett volna.
2009.10.19. 17:45
 
Itt a bizonyíték: létezik az ajánlószelvény-maffia!
Az M1 A szólás szabadsága című műsorában tegnap bemutatott, rejtett kamerás felvételen a műsor szerkesztője ajánlószelvényeket vásárolt egy ismeretlen személytől. Ez egyértelmű bizonyíték arra, hogy az ajánlószelvények rendszere súlyos visszaélésekre, bűncselekmények elkövetésére is lehetőséget ad.
2009.10.19. 17:42
 
 
Egyik szlovákiai magyar párt sem jutna be a parlamentbe egy felmérés szerint
Egyik magyar párt sem jutott volna be a szlovák parlamentbe egy szeptemberben készült felmérés szerint, ha abban a hónapban választást tartottak volna Szlovákiában. A Magyar Koalíció Pártját (MKP) a megkérdezettek 4,6 százaléka, míg a Hidat 3,1 százalék támogatta volna - derült ki a Median SK ügynökség szeptemberi felméréséből, amelynek eredményét hétfőn hozták nyilvánosságra Pozsonyban. A parlamenti küszöb Szlovákiában öt százalék. Szlovákia legnépszerűbb pártja továbbra is a Robert Fico miniszterelnök vezette Irány-Szociáldemokrácia (Smer), amely 42,9 százalékos támogatottsággal biztosan nyerte volna a törvényhozási választást.
2009.10.19. 17:40
 
 
Pamela Anderson Baywatch fürdőruhájában izgatja párját! Képekkel
A két gyermekes anyuka felvidította a közönséget a Funkshion Fashion hét bemutatóján, Miami Beachen amikor 17 évvel később megjelent ugyanabban a piros fürdőruciban, melyben milliók millióját vonzotta a TV képernyője elé a 90-es években.
2009.10.19. 17:36
 
Hiányzik az átfogó, összehangolt lakáspolitika
Magyarországon ma hiányzik az átfogó lakáspolitika, ehelyett ciklusról ciklusra, sőt még azon belül is változó „makrogazdasági ötletelés” zajlik a lakásügyben. Ezt a hiányt kívánja pótolni a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont Nonprofit Kft., az ENSZ HABITAT nevű szakosított szervezetének magyarországi információs irodája, amely az Innováció a lakásügyben címmel lakásügyi szemináriumot szervezett október 15-én.
2009.10.19. 17:36
 
Európai csillagászok 32 új, a Naprendszerünkön kívüli bolygót fedeztek fel
Európai csillagászok 32 új, a Naprendszerünkön kívüli úgynevezett exobolygót fedeztek fel - jelentették be a portugáliai Portóban egy asztronómiai konferencián. "Az újabban felfedezett exobolygókkal számuk megközelítette a 400-at. A természet nem szereti a vákuumot: ha van szabad tér egy bolygó számára, akkor teremt oda egyet" - hangsúlyozta Stephane Udry, a genfi obszervatórium csillagásza, hozzátéve, hogy a Naphoz hasonlatos csillagoknak legalább 40 százaléka körül kering alacsony tömegű bolygó.
2009.10.19. 17:35
 
 
Külön ünnepelnek a pártok a forradalom évfordulóján
A parlamenti pártok többsége már október 22-én elkezdi a megemlékezéseket az 1956-os forradalom és szabadságharc 53. évfordulóján. Bajnai Gordon október 22-én részt vesz és beszédet mond az 1956-os forradalom és szabadságharc 53., valamint a harmadik Magyar Köztársaság kikiáltásának 20. évfordulója alkalmából tartandó ünnepi konferencián a parlamentben. Az eseményen Sólyom László is megjelenik. A köztársasági elnök ezután megnézi az ünnepi műsort is a Parlament Kupolatermében. Sólyom csütörtökön délután emlékérmeket és emléklapokat ad át 1956-os kitüntetetteknek a Hadtörténeti Múzeumban, valamint részt vesz és ünnepi beszédet mond a Műszaki Egyetemen.
2009.10.19. 17:30
 
 
Ipsos: az emberek többsége a rendszerváltás vesztesének tartja magát
Az emberek többsége magát és az országot is a rendszerváltás vesztesének tartja - állapította meg az Ipsos Média-, Reklám-, Piac- és Véleménykutató Zrt. által a rendszerváltás 20. évfordulója alkalmából készített felmérés. A felmérés célja annak feltérképezése volt, hogy mit gondolnak ma, 20 évvel a rendszerváltás után az akkor és azóta történtekről a válaszadók, mit tartanak a rendszerváltás lényegének, és mennyiben érzik úgy, hogy teljesültek akkori elképzeléseik. A megkérdezettek többsége szerint a rendszerváltás szükségszerű volt, de azt általában negatívan értékelték. Minden második válaszadó úgy érzi, ő vagy családja a változások vesztese, csak 14 százalék érzi magát nyertesnek.
2009.10.19. 16:30
 
 
U20-as vb: az első vereség után a lelkiismeret dolgozott a játékosokban
Gulácsi Péter szerint a nyitómeccsen Hondurastól elszenvedett kínos, 3-0-ás vereség után nem a "felpaprikázott" állapotnak köszönhető a 20 éven aluliak egyiptomi labdarúgó-világbajnokságán végül bronzérmes magyar válogatott feltámadása, hanem egyszerűen mindenkiben a lelkiismeret dolgozott. "Nem volt szükség plusz motivációra. Elfogadhatatlan volt az egész együttes teljesítménye, és ezt tudtuk, egyúttal be akartuk bizonyítani, hogy ennél sokkal jobbak vagyunk" - mondta Gulácsi Péter, az FC Liverpool kapusa. A hálóőr úgy véli, a csehek ellen büntetőpárbajban megnyert nyolcaddöntő volt a vb legnehezebb meccse, míg a legjobban az olaszok ellen 3-2-re megnyert negyeddöntőben játszottak.
2009.10.19. 15:43
 
 
Beyonce a muzulmán bírálatok miatt elhalasztja malajziai fellépését
Elhalasztotta Malajziába tervezett fellépését Beyonce, miután konzervatív muzulmán vallási körök azzal vádolták, hogy a koncert erkölcstelen lenne. A kihívó ruháiról és koreográfiájáról ismert világhírű énekesnő október 25-én adott volna koncertet Kuala Lumpurban. A fellépést azonban elhalasztották, az új dátumot hamarosan közlik - számolt be showt szervező Marctensia iroda. "A halasztás kizárólag a művész döntése, és semmi köze nincs más külső okokhoz" - olvasható a cég által kiadott közleményben. A Marctensia képviselői nem választoltak arra a kérdésre, hogy az énekesnő a Pánmalajziai Iszlám Párt bírálatainak hatására döntött a halasztás mellett.
2009.10.19. 15:35
 
 
MNB: 50 bázispontos kamatcsökkentés
A monetáris tanács 50 bázisponttal 7 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot hétfői ülésén. A döntés megfelel a piaci várakozásoknak. A testület legutóbb szeptember 28-án csökkentette 50 bázisponttal 7,5 százalékra a jegybanki alapkamatot. Akkor a testület nagy többséggel, 8:1 arányban szavazott a fél százalékpontos lazítás mellett, egy tag 75 bázispontos csökkentést javasolt. Most, az októberi kamatdöntő ülésen volt javaslat 75 bázispontos és 100 bázispontos csökkentésre is és a tanács kis többséggel döntött az 50 bázispontos kamatcsökkentés mellett.
2009.10.19. 15:30
 
 
Tűzoltók demonstráltak a Parlament közelében
A tűzoltóságokat érintő, jövő évre tervezett költségvetési megszorítások miatt mintegy 2500 egyenruhás tűzoltó tüntetett hétfőn Budapesten, a Parlament közelében; a demonstráció keretében petíciót adtak át a parlamenti frakciók képviselőinek. A megmozdulásra az ország minden részéből érkeztek tűzoltók, akik kéttucatnyi járműfecskendővel sorakoztak fel a forgalom elől elzárt Alkotmány utcában. A résztvevők a 2010-es költségvetési tervezetben megjelölt, a tűzoltókat érintő 1,8 milliárd forintos elvonás miatt tiltakoztak, az ugyanis véleményük szerint veszélybe sodorja a tűzoltóságok működését.
2009.10.19. 14:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947[1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista