2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
Király Viktor hajlamos a hízásra!
Az asztmás betegséggel küzdő a magyar Megasztáros nem csak betegsége leküzdése és a bizonyítási vágy miatt sportol ennyit. Király Viktor külön személyi edzőt fizet azért, hogy odafigyeljen az alakjára, hiszen saját bevallása szerint nagyon hízékony. Az aranytorkú énekes az internetes sztártévének megmutatta az edzőruháját és a betegségéről is újabb titkokat árult el.
2009.11.10. 09:41
 
Jáksó László beszólt Bochkor Gábornak!
Mint ahogyan arról már korábban a Tabu Tv is beszámolt, az ORTT határozata szerint november 18-tól már más rádiók szólnak a Sláger és a Danubius Rádió frekvenciáin. Van aki türelemmel, van aki nyilatkozatstoppal és olyan is van, aki remény harccal küzd a visszafordíthatatlannak tűnő tény ellen. Jáksó László szerint Bochkor Gábor is az utóbbi kategóriába tartozik: fanatizálni próbál tömegeket!
2009.11.10. 09:37
 
NSSZ: megvan az új irány
A Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) közgyűlése elfogadta a szervezet új stratégiáját. A budapesti Danubius Hotel Arénában megtartott rendkívüli közgyűlésén kiderült, hogy a 74 tagszövetséget tömörítő Nemzeti Sportszövetség integráló szerepet kíván betölteni a magyar sportban. Az ülésen egy ellenszavazattal elfogadták az új stratégiát.
2009.11.10. 09:33
 
EuShorts Fesztivál
A rövidfilmnek fesztivál kell, amiből minél több van, annál jobb. A november 13-a és 17-e között a Toldi moziban megrendezésre kerülő EuShorts filmfesztivál ötven darab populáris, a nemzetközi filmfesztiválokon már bizonyított filmet mutat be Európa 19 országából, nagyvásznon, sok ember előtt.
2009.11.10. 09:31
 
Magyar filmsiker az Ojai Fesztiválon
Gála díjkiosztó ünnepséggel fejeződött be a Los Angelestől 100 km-re fekvő festői Ojai-ban, a 10. Ojai Nemzetközi Filmfesztivál.
2009.11.10. 09:28
 
 
Elindult a 4-es metró déli fúrópajzsa a Kálvin térről
A tervezettnél három héttel korábban elindulhatott a 4-es metró déli alagútfúró pajzsa a Kálvin térről, és keddre virradóra elhaladt a 3-as metró egyik alagútja fölött is - közölte a DBR Metró Projekt Igazgatóság. A Kálvin tér-Rákóczi tér közötti szakaszt a tervek szerint nyolc hét alatt teszi meg a fúrópajzs, és legkorábban 2010 januárjában éri el a Rákóczi teret. A távon a keresztező alagutakon kívül változatos talajviszonyokra kell számítani, és fokozott figyelmet kell majd fordítani a Nemzeti Múzeum és a Magyar Rádió épületeire is. A 4-es metrón legkorábban 2012-ben utazhatnak a fővárosiak.
2009.11.10. 09:15
 
 
Navracsics: a Fidesz a parlamentarizmus pártján áll
Navracsics Tibor szerint egyhangú a Fideszen belüli vélekedés arról, hogy nem az elnöki típusú rendszer, hanem a parlamentarizmus pártján állnak. Az ellenzéki párt parlamenti frakcióvezetője kedden, a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában kijelentette: egy Fidesz-kormányban lenne önálló Belügyminisztérium. A kormány esetleges bukásával, illetve az előre hozott választás lehetőségével kapcsolatban Navracsics Tibor kifejtette, a kormány bukása nem biztos, hogy előre hozott választást eredményez, hiszen előfordulhat, hogy november 30-a, a költségvetési szavazás után úgy dönt a kabinet: lemond, és a választásokig ügyvezető kormányként tevékenykedik tovább.
2009.11.10. 08:45
 
 
Továbbra sincs döntés az új uniós csúcsposztok betöltéséről
Brüsszeli médiaértesülések szerint az európai vezetők hétfői berlini találkozóján sem jött létre egyetértés abban, kik töltsék be a Lisszaboni Szerződés nyomán létrejövő új uniós csúcsposztokat. Két tisztségről van szó, az EU állam-, illetve kormányfői szintű találkozóinak intézményes keretet adó Európai Tanács elnöki posztjáról, valamint a kül- és biztonságpolitikai főképviselő tisztségéről, amelyhez az új rendszerben több ezer fős uniós diplomáciai apparátus kapcsolódik majd. A főképviselő egyben az EU legfőbb végrehajtó testületének, az Európai Bizottságnak az alelnöke lesz.
2009.11.10. 08:30
 
 
Obama több tízezer újabb katonát fog Afganisztánba küldeni
Barack Obama több tízezer újabb katonát fog Afganisztánba küldeni - jelentette a CBS News hírcsatorna, amely szerint az amerikai elnök hétfő este jutott elhatározásra. Több hónapi tanácskozás után Obama döntött az Afganisztán-stratégiáról. Csaknem teljes egészében teljesíteni fog az ázsiai országban állomásozó amerikai haderő parancsnokának kérését, amely további 40 ezer katona térségbe küldését szorgalmazza. Obama úgy tervezi, négy harcoló dandárt és sok ezer fős kisegítő személyzetet irányít Afganisztánba - értesült a CBS News az elnök környezetéből.
2009.11.10. 07:30
 
 
A Ház plafont szabott az állami alkalmazottak jövedelmének
Az Országgyűlés 181 igen, 19 nem szavazattal, és 151 tartózkodással elfogadta azt a törvényjavaslatot, amely szerint a köztulajdonban álló gazdasági társaságok munkavállalóinak személyi alapbére, valamint vezető tisztségviselőinek havi díjazása legfeljebb kétmillió forint lehet 2010. január 1-től. A kormány egy szeptember 15-én hatályba lépett rendeletben szabályozta, hogy nyilvánosságra kell hozni minden olyan vezető tisztségviselő pénzbeli juttatásait, aki állami, önkormányzati többségi befolyással működő gazdasági társaságnál dolgozik. Most ezt a rendeletet emelték törvényerőre.
2009.11.09. 22:15
 
 
Tízezrek ünnepelték a berlini fal leomlásának 20. évfordulóját
Húsz évvel az 1989 november 9-i történelmi események után a német fővárosban hétfő este jelképesen ismét leomlott a berlini fal, pontosabban annak dominókövekből készült hasonmása. A két évtizeddel későbbi faldöntés a jubileumi ünnepség tetőpontját jelentette, mégpedig magyar főszereplővel. Az első dominókövet ugyanis a hajdani magyar miniszterelnök, Németh Miklós és az egykori lengyel Szolidaritás szakszervezet volt vezetője, Lech Walesa döntötte le. Mindez elismerését jelentette annak a magyar, illetve lengyel szerepvállalásnak, ami elősegítette az eredeti fal 20 évvel ezelőtti leomlását és a német egység megvalósulását.
2009.11.09. 22:00
 
 
Egri vízilabda-siker a Vasas ellen a vízilabda ob I-ben
Az otthon játszó Eger nyerte egy góllal a férfi vízilabda Vodafone OB I hétfő esti rangadóját a Vasas ellen. Eredmény: ZF-Eger -TEVA-VasasPlaket 7-6 (1-2, 2-0, 2-1, 2-3). A címvédő vendégek és a legutóbb ezüstérmes hazaiak mérkőzése - amely egyszersmind a hat magyar, két szerb, egy román és egy szlovák gárdát tömörítő új sorozatba, az Interligába is beszámító meccs volt - piros-kék góllal indult, de a félidőben már a vendéglátóknál volt az előny. A viszonylagos gólszegénység is elárulta azonban, hogy meglehetősen idény eleji formában teljesítettek a csapatok, azaz gyenge támadójáték jellemezte mindkét felet.
2009.11.09. 21:45
 
 
A sárga csekken a számla kiegyenlítésének napját tüntetik fel jövő májustól
A sárga csekkek "tulajdonosainak" jövő év májusától az eddigiektől eltérően, a csekken szereplő dátumnál legalább két nappal korábban kell befizetniük a pénzt a postán - adta hírül néhány honlap hétfőn. A változás tényét a jegybank szakemberei megerősítették. A módosításra azért van szükség a pénzügyi szakemberek szerint, mert az átutalás a postán keresztül mintegy két napig tart. Így a sárga csekkeken várhatóan jövő év májusától nem a befizetés legkésőbbi dátumát, hanem a számla kiegyenlítésének napját tüntetik fel a szolgáltatók.
2009.11.09. 20:15
 
 
Orbán Viktor: már kész a Fidesz programja
A Fidesz programja már kész - jelentette ki Orbán Viktor, az ellenzéki párt elnöke az Echo Tv Napi Aktuális című műsorában hétfőn. Az interjú írásos kivonatát a csatorna a műsor kezdete előtt eljuttatta az MTI-hez. A pártelnök az írásos összefoglaló szerint közölte: a Fidesz nem számít előre hozott választásokra, de felkészült rá. Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a Fidesz rossz kompromisszumok nélküli, valóban hatékony kormányzáshoz reméli az emberek minél nagyobb arányú támogatását; e tekintetben szerinte a kétharmad elérése nem lényegtelen, de nem is elsőrendű kérdés. Az alkotmányról szólva a pártelnök azt mondta: tiszteletben tartja a jelenlegi alaptörvényt, de nem tiszteli.
2009.11.09. 20:15
 
 
Külföldiek is vásárolhatnak a H1N1 elleni magyar vakcinából
Külföldi állampolgárok is vásárolhatnak a magyar vakcinából - közölte az Egészségügyi Minisztérium sajtóosztálya hétfőn. A tárca sajtóosztályának közlése szerint egy 2004-es miniszteri rendelet értelmében bármely állam polgárának - akár európai uniós, akár nem EU-s országról van szó - kiadható a vényre felírt gyógyszer, amennyiben megállapítható a rendelt gyógyszer azonossága, mennyisége és adagolása, a gyógyszert rendelő neve, rendelőjének címe vagy azonosítója, a gyógyszer rendelésére jogosult aláírása, továbbá a gyógyszerrendelés dátuma és szerepel rajta a beteg neve, születési ideje és címe.
2009.11.09. 19:15
 
 
Forma-1: Buemi hosszabbított a Toro Rossónál
Sébastien Buemi, a Toro Rosso pilótája 2010 végéig meghosszabbította a szerződését a Forma-1-es Toro Rosso-istállóval. "A szezon végén elért eredményeimnek köszönhetően más csapatok is megkerestek, mégis a Toro Rosso mellett döntöttem" - mondta Buemi az egyik svájci tv-csatornának. Várhatóan a spanyol Jaime Alguersuari lesz az istálló másik pilótája. A 21 éves svájci autóversenyző az idei vb-n hat pontot szerzett és a 17. lett az összetettben.
2009.11.09. 18:45
 
 
Nem változik az üzemanyagok ára szerdán
Változatlanul hagyja a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A Mol a múlt héten 4 forinttal emelte a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti árát. A múlt heti emelés után a benzin átlagára 301 forintra, a gázolajé 287 forintra emelkedett, ezen a héten pedig változatlan marad. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2009.11.09. 18:45
 
 
A német kormány gazdaságösztönző tervet hagyott jóvá 2010-re
A német kormány hétfőn újabb, mintegy 8,4 milliárd euró értékű gazdaságösztönző tervet hagyott jóvá 2010-re. A tervre a parlament mindkét házának rá kell még bólintania, ezt gyorsított eljárással a jövő hónapra tervezik. Egy a kormányhoz közelálló forrás tájékoztatása szerint a gyereknevelési juttatásokban, valamint a céges és örökléssel kapcsolatos adózásban terveznek változtatásokat, illetve könnyítéseket. A terv értelmében egyebek között havi 20 euróval nőne gyermekenként a családi pótlék.
2009.11.09. 18:45
 
 
Díjazták a vb-bronzérmes U20-as labdarúgó-válogatottat
Nagyszabású ünnepség keretében köszöntötték, és díjazták hétfőn a telki edzőközpontban az U20-as labdarúgó-válogatottat, amely alig egy hónapja bronzérmes lett az egyiptomi világbajnokságon. A stáb valamennyi tagja, a játékosok, a szponzorok és a torna elejétől helyszínről tudósító újságírók egyaránt emlékplakettet vehettek át a magyar szövetség (MLSZ) elöljáróitól, továbbá az MLSZ elnökségének múlt csütörtöki döntése értelmében a gárda korábbi edzői, Both József és Sisa Tibor a Magyar Labdarúgásért érdemérem ezüst-, míg Egervári Sándor jelenlegi tréner a díj aranyfokozatát vehette át.
2009.11.09. 18:30
 
 
Elfogadta az Országgyűlés az új polgári törvénykönyvet
Az Országgyűlés hétfőn elfogadta a köztársasági elnök által megfontolásra visszaküldött új polgári törvénykönyvet. A képviselők 192 igen, 163 nem szavazattal és 2 tartózkodás mellett hagyták jóvá az új polgárjogi kódexet. Sólyom László köztársasági elnök nem írta alá és nem hirdette ki az új Ptk.-t, hanem október 13-án megfontolásra visszaküldte a törvényhozásnak. A múlt héten több ponton is változtattak a törvényen: a szocialisták álláspontjával összhangban változtattak az alapítványokkal, a joggal való visszaéléssel, a belátási képesség hiányával, a testvérnek testvér vér szerinti leszármazottjával kötött házasságával, a társasházi tulajdonnal, az ingatlan-nyilvántartással és a haszonélvezeti jog megváltásával kapcsolatos szabályokon.
2009.11.09. 18:15
 
 
Díjazta az MLSZ a vb-bronzérmes U20-as labdarúgó-válogatottat
Nagyszabású ünnepség keretében köszöntötték és díjazták hétfőn a telki edzőközpontban az U20-as labdarúgó-válogatottat, amely alig egy hónapja bronzérmes lett az egyiptomi világbajnokságon. A stáb valamennyi tagja és a játékosok emlékplakettet vehettek át a magyar szövetség (MLSZ) elöljáróitól, továbbá az MLSZ elnökségének múlt csütörtöki döntése értelmében a gárda korábbi edzői, Both József és Sisa Tibor a Magyar Labdarúgásért érdemérem ezüst-, míg Egervári Sándor jelenlegi tréner a díj aranyfokozatát vehette át. Scheer Sándor elnökségi tag, aki a kezdetektől személyesen szponzorálta a csapatot, átadta Koman Vladimirnek a kiemelkedő teljesítményért járó 80 millió forintos prémiumot.
2009.11.09. 18:15
 
 
Bekele és Bolt is esélyes az év atlétája címre
Többek között Usain Bolt és Kenenisa Bekele esélyes az év férfi atlétája címre - derült ki a nemzetközi szövetség (IAAF) hétfőn közreadott listájából. Az IAAF ötfősre szűkítette a lehetséges győztesek névsorát, melyen a jamaicai sprinter és az etióp hosszútávfutó mellett a norvég olimpiai és világbajnok gerelyhajító, Andreas Thorkildsen, a Pekingben és az idei berlini vb-n szintén győztes ausztrál rúdugró, Steven Hooker, illetve a Bolt mögött a vb-n 100-on második amerikai Tyson Gay.
2009.11.09. 17:45
 
 
Januártól emelkednek az ingatlannyilvántartási díjak
Több mint másfélszerese lesz a jelenleginek a hiteles tulajdoni lap másolat díja januártól, miután az Országgyűlés hétfőn elfogadta az ezzel kapcsolatos törvénymódosítást. A képviselők 182 igen, 173 nem szavazattal és 1 tartózkodás mellett hagyták jóvá az illetékekről szóló, valamint a hiteles tulajdonilap-másolat igazgatási szolgáltatási díjáról szóló és az egyes kapcsolódó törvények módosítását. A jogszabály értelmében a hiteles tulajdoni lap másolat díja januártól a mostani négyezer forint helyett 6250 forintra emelkedik, viszont elektronikusan is kérhető lesz a másolat, amely olcsóbb lesz a jelenlegi papír alapúnál is.
2009.11.09. 17:45
 
 
Veszélyes anyag robbant be egy klinikán a VIII. kerületben
Robbanás történt Budapesten, a Semmelweis Egyetem egyik VIII. kerületi klinikájának alagsorában hétfő délután, senki sem sérült meg - közölte a tűzoltóság az MTI-vel. A Balassa utcai neurológiai klinika kétemeletes épületének egyik zárt tárolóhelyiségében egy sósavat tartalmazó 20 literes ballon hasadt szét, amit a dolgozók robbanásként érzékeltek. A sósav feltehetően formaldehiddel érintkezett, és ebből szúrós szagú gáz keletkezett - mondta Molnár Péter szóvivő. A tűzoltók az épület alagsorából 15 embert menekítettek ki, majd átszellőztették a felsőbb szinteket, s homokot szórtak ki a baleset helyszínén, hogy felitassák a vegyi anyagokat - tette hozzá.
2009.11.09. 17:15
 
 
Két éven belül kezdődhet a pénzügyi konszolidáció az összes uniós tagállamban
Az Európai Unió tagországainak pénzügyminiszterei keddi találkozójukon várhatóan megerősítik, hogy az államháztartás konszolidációjának minden tagállamban meg kell kezdődnie legkésőbb 2011-ben. A miniszterek ebben már legutóbbi, luxembourgi ülésükön megállapodtak, de akkor feltételül szabták a határidőhöz, hogy őszi gazdasági előrejelzésében az Európai Bizottság megerősítse a talpra állás "fokozódó és önfenntartó" jellegét. A megerősítésre azt követően kerülhet sor, hogy a brüsszeli bizottság megállapította: jövőre fokozatos élénkülés várható, majd 2011-ben átlagosan már mintegy 1,6 százalékos gazdasági növekedés lesz az unióban.
2009.11.09. 17:15
 
 
Hivatalos nyelv lesz a magyar jelnyelv
Az Országgyűlés hétfőn elfogadta a magyar jelnyelvről és a magyar jelnyelv használatáról szóló törvényt, amelynek célja többek között a magyar jelnyelv nyelvi státuszának elismerése. A parlament a javaslat minősített és egyszerű többséget igénylő rendelkezéseit teljesen egyhangúlag fogadta el. Az elfogadott törvény kimondja a magyar jelnyelv önálló, természetes nyelvként való elismerését.
2009.11.09. 17:15
 
 
Beperelte az MTV-t a Nap-kelte producerének cége
Beperelte a Magyar Televízió (MTV) Zrt.-t a szerződésbontás miatt a Nap-keltét gyártó cég - közölte az ügyben az St. Plusz Kft.-t képviselő Bánáti János ügyvéd hétfőn az MTI-vel. Annak kimondását kérik, hogy a 2010 végéig szóló szerződés érvényes és fennáll, valamint azt kezdeményezik, hogy a bíróság kötelezze a műsorok átvételére az MTV-t. Hozzátette: kérelmükben jogfenntartással éltek, és várhatóan ezen eljárás keretében élnek kártérítési igényükkel is.
2009.11.09. 17:00
 
 
Madonna ismét házasodik?
Újból házasodási szándékra utaló magatartást tanúsít a brit férjétől alig egy éve elvált Madonna, legalábbis a londoni bulvársajtó értesülései szerint. A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - hétfőn azt írta: az 51 esztendős amerikai énekesnő Brazíliába készül, hogy találkozzék jelenlegi kedvese, a 23 éves Jesús Luz szüleivel, és ez "a közelgő eljegyzés jele is lehet". Madonna állítólag akár már kedden Rióba érkezhet. A brit lap idézi Randy Tarraborrellit, Madonna életrajzíróját, aki szerint az énekesnő "határozottan el tudja képzelni", hogy hozzámegy modellként is tevékenykedő ifjú kedveséhez.
2009.11.09. 16:15
 
 
Akár egymillióan is válthatnak biztosítót az idén
A kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) kampány első hetében 70 ezren váltottak biztosítót a netrisk.hu internetes alkusznál, míg egy évvel ezelőtt 30 ezer váltásra került sor az első héten. Ez alapján az idei váltók száma elérheti az egymilliót a múlt évi mintegy 700 ezer után - mondta a netrisk ügyvezetője hétfőn sajtótájékoztatón Budapesten. A Google magyarországi üzletfejlesztési igazgatója azt mondta, az idén arányában ötször annyian kerestek rá novemberben a "kötelező biztosítás" kategóriára, mint egy évvel ezelőtt. Az idén már többen kerestek rá a kgfb kalkulátorra, mint magára a biztosításra.
2009.11.09. 15:45
 
 
Több fizetésért munkahelyet váltana a dolgozók fele
A munkavállalók felénél a vállalathoz vagy az intézményhez való lojalitást felülírná, ha máshonnan 20 százalékkal jobb anyagi ajánlatot kapnának - ez az egyik fontos megállapítása annak a közvélemény-kutatásnak, amelyet az Ipsos végzett ez év október végén. Az összegzés azt is megállapítja, hogy a dolgozók mintegy 70 százaléka büszke jelenlegi munkahelyére, szívesen beszél róla másoknak. A pozitív érzéseiket táplálja, hogy tízből nyolcan kötődnek munkatársaikhoz.
2009.11.09. 15:30
 
 
Gyermekpornóval fertőzhetnek az internetes vírusok
Az interneten található számítógépes vírusok legrosszabb fajtája a fertőzött gépekre gyermekpornót is tölthet. A Yahoo hírportálon megjelent beszámoló szerint a rosszindulatú hackerek és pedofilok a vírussal fertőzött gépeket kompromittáló adatokkal tölthetik meg, kellemetlen helyzetbe hozva a gép mit sem sejtő tulajdonosát. Szakértők szerint az ártatlanul hírbe hozott felhasználók azért vannak nehéz helyzetben, mert a valódi pedofilok is azzal védekeznek, hogy az illegális tartalom vírus miatt kerül a gépükre.
2009.11.09. 15:30
 
 
Börtönhajó építését tervezik Olaszországban
A börtönök telítettsége miatt speciálisan rabok fogva tartására épített hajókon is elhelyeznének ezentúl elítélteket Olaszországban - jelentette hétfőn az olasz sajtó. Silvio Berlusconi kormánya felkérte a Fincantieri hajóépítő vállalatot, hogy készítsen tervet egy olyan hajó megépítésére, amely 320 cellában összesen 640 rab befogadására lenne képes. Az olasz hatóságok 50 millió eurót szánnak a börtönhajóra, amely a tervek szerint Nápoly partjainál vagy a Rómától északra fekvő Civitavecchia kikötőváros közelében horgonyozna.
2009.11.09. 15:30
 
EU: Németországnak és Franciaországnak 3% alá kell szorítania deficitjét
Az Európai Bizottság 2013-ig várja, hogy Németország, Franciaország és Spanyolország három százalék alá szorítsa GDP-arányos államháztartási hiányát - derül ki a Reuters által megszerzett dokumentum tervezetből. Az Európai Bizottság ezt szerdán jelenti be hivatalosan. Az Európai Bizottság azt javasolja továbbá, hogy Olaszország 2012-ig csökkentse három százalék alá a hiányt, Nagy-Britanniának pedig 2014-2015-ig kell ezt megtennie. Ezeknek az országoknak a kormányai a globális válság miatt recesszióba került gazdaságaikba jelentős állami pénzeket pumpáltak, ami viszont az államháztartási hiány komoly növekedésével járt.
2009.11.09. 15:00
 
 
Lelőtte társát, majd öngyilkos lett egy börtönőr Székesfehérváron
Meghalt két büntetés-végrehajtási felügyelő hétfőn reggel a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetben, ahol az egyik férfi felügyelő szolgálati fegyverével lelőtte a női társát, majd magával is végzett. A fogvatartottak élete és biztonsága nem volt veszélyben - tudta meg az MTI. A tragédia körülményeit a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság és az illetékes katonai ügyészség együttesen vizsgálja. A lövöldözés a fogvatartottakat semmilyen módon nem érintette, az intézet biztonságosan működik - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP). Az intézetben a helyszínt biztosították, az esemény vizsgálatát a Budapesti Katonai Ügyészség, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság és a BVOP megkezdte.
2009.11.09. 15:00
 
 
Irakban január 21-én lesznek a választások
Irakban nagy valószínűséggel jövő január 21-én tartják meg a parlamenti választásokat - közölte Faradzs al-Haidári, az országos választási bizottság elnöke. Eredetileg január 16-ra tervezték a választások megrendezését, de a törvény elfogadása elhúzódott. Különösen nagy vita bontakozott ki arról, hová tartozzék Kirkuk városa. A kurdok autonóm régiójukhoz szeretnék csatolni a kőolajban gazdag, 900 ezer ember lakta észak-iraki várost, míg az arabok és türkmének azzal vádolják a kurdokat, hogy tömegesen telepednek le Kirkukban az etnikai arányok megváltoztatása céljából.
2009.11.09. 14:15
 
 
Megkezdődtek a hivatalos évfordulós megemlékezések Berlinben
Angela Merkel kancellár és Horst Köhler államfő részvételével ökumenikus istentisztelettel kezdődtek meg a hivatalos megemlékezések hétfőn a német fővárosban a berlini fal 20 évvel ezelőtt történt leomlásáról. Az istentiszteletet az egykori Kelet-Berlin Prenzlauer Berg nevű negyedében lévő Gethsemane templomban rendezték. A templom két évtizeddel ezelőtt az akkori kommunista rezsim elleni csendes tiltakozó gyűlések egyik fő helyszíne volt, olyannyira, hogy az NDK titkosszolgálata 1989. október 2-án még az imádkozó tömeget is megtámadta. Közben sorra érkeztek a legmagasabb rangú külföldi vendégek az évfordulós ünnepségekre, az elsők között Hillary Clinton, az Egyesült Államok külügyminisztere és Mihail Gorbacsov volt szovjet vezető.
2009.11.09. 14:15
 
 
A magyar gyerekek csupán húsz százalékának épek a fogai
Szomorú eredményre jutott az idei fogászati roadshow: a megvizsgált magyar gyerekek csupán húsz százalékának egészségesek a fogai. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fogorvosi buszában május és október között tíz helyszínen közel háromezer általános iskolás és óvodás kisgyerek fogait vizsgálták meg. Az esetek több mint felénél találtak beteg, rossz fogakat - 2008-ban csak a gyerekek egyharmadánál fordult ez elő. A fogköves és lepedékes fogak száma pedig csaknem a háromszorosára emelkedett az egy évvel korábbi adatokhoz képest.
2009.11.09. 14:00
 
 
A németek többsége örül az egység helyreállításának
A németek túlnyomó többsége örül az egység helyreállításának. Erről tanúskodik az a közvélemény-kutatás, amelynek eredményeit hétfőn - a berlini fal leomlásának 20. évfordulóján - hozták nyilvánosságra. A felmérésből kitűnt: a németek 86 százaléka azon a véleményen van, hogy az ország egységének helyreállítása helyes lépés volt. A ZDF közszolgálati televízió és több országos napilap megbízásából végzett közvélemény-kutatás arra is rámutatott, hogy minden csalódás ellenére az egység megvalósulásának támogatottsága nagyobb a keletnémet, mint a nyugatnémet lakosság körében.
2009.11.09. 14:00
 
 
Idén december 17-én lesz a Sportcsillagok Gálaestje
Idén december 17-én, Olimpia napján kerül sor a Sportcsillagok Gálaestjére, azaz az Év sportolói-szavazás eredményhirdetésére a budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpontban. Az eseményt élőben közvetíti a Duna Televízió. A Magyar Sportújságírók Szövetsége 52. alkalommal rendezi meg a voksolást, a legjobb férfi és női sportoló mellett az év csapatára, edzőjére és szövetségi kapitányára is lehet szavazni. A győztes személye, illetve a dobogósok sorrendje ezúttal is csak a helyszínen derül ki.
2009.11.09. 13:45
 
 
Az európaiak többsége tart az életkorral kapcsolatos diszkriminációtól
Az európaiak 64 százaléka aggódik amiatt, hogy a recesszió felerősíti a munkaerőpiacon az életkorral kapcsolatos hátrányos megkülönböztetést - derül ki az Európai Bizottság által nyilvánosságra hozott felmérésből. Az Eurobarometer adatait a november 16-17-én Stockholmban az esélyegyenlőség kérdésével foglalkozó európai tanácskozás beharangozásaként tették közzé. A magyarok az EU-átlagnál sokkal szélesebb körben tartják elterjedtnek az etnikai származás, az életkor, a fogyatékosság, illetve a nemek szerinti diszkriminációt.
2009.11.09. 13:45
 
 
Kihirdették az Európai Filmdíj jelöltjeit
Jacques Audiard börtönthrillerét, A prófétát hat kategóriában jelölte díjára az Európai Filmakadémia (EFA); a mozi májusban elnyerte a cannes-i filmfesztivál zsűrijének nagydíját, és Franciaország a legjobb külföldi film Oscar-díjára is nevezte. Az "európai Oscarok" jelöléseit Sevillában jelentették be a hét végén. A legjobb európai film díjának jelöltjei közül Cannes-ban szintén sikert aratott a brit Fish Tank című kamaszdráma, az Engedj be! című, Torontóban díjazott svéd dráma, A felolvasó, amely Oscar-díjat hozott Kate Winsletnek, a nyolc Oscarral kitüntetett Gettó milliomos és Michael Haneke Arany Pálma-díjas A fehér szalag című háborús filmdrámája.
2009.11.09. 13:45
 
 
Brüsszel szerint a nemzeti bíróságokra tartozik az augusztusi Sólyom-ügy
Nemzeti bíróságokra tartozik annak a kérdésnek a megítélése, hogy jogos volt-e megtagadni Sólyom László köztársasági elnöktől a belépést Szlovákiába augusztusban - idézte fel az Európai Bizottság illetékesének korábbi nyilatkozatait Michele Cercone szóvivő hétfőn Brüsszelben. A testület szokásos napi sajtótájékoztatóján, kérdésre válaszolva Jacques Barrot igazságügyi felelős szóvivője kijelentette, hogy az erre vonatkozó eljárást világosan rögzíti a személyek Európai Unión belüli szabad mozgásáról rendelkező irányelv.
2009.11.09. 13:45
 
 
Robotolimpiát tervez Kína
Emberszabású robotok olimpiáját tervezi a kínai Harbin városa. A 2010-ben rendezendő játékokon a tradicionális "sportágak" mellett takarítást és más, a gépekhez jobban illő versenyszámokat is indítanak. A robot olimpia szabályai szerint a versenyen tilos a kerék használata, illetve csak olyan gépek indulhatnak, amelyek az emberekhez hasonlóan két lábbal és kézzel rendelkeznek. A szervezők a világ több mint száz egyeteméről várják a jelentkezőket, a verseny pontos időpontját viszont még nem hozták nyilvánosságra. Az olimpiára azért Harbinban kerül sor, mert a helyi műszaki egyetem ad otthont annak a kutatócsoportnak, amelynek emberszabásúrobot-futballcsapata már igen jó eredményt ért el - olvasható a BBC hírportálján.
2009.11.09. 12:30
 
 
Családjában fertőződhetett meg az új influenzával kezelt kismama
A Délmagyarország című napilap hétfői közlése szerint vélhetően a családjában fertőződött meg az az öt és fél hónapos terhes nő, akit H1N1 vírussal és annak szövődményeivel kezelnek Szegeden; a lap szerint saját gyermekétől kapta el a betegséget a negyvenéves nő. Az ÁNTSZ csütörtökön szerzett tudomást az esetről, miután egy mintát küldtek nekik a szegedi klinikáról azzal, hogy vizsgálják meg - a minta pedig pozitív lett. A lap információi szerint a nőt az új influenza miatt kialakult légzési elégtelenséggel kezelik. Amint kiderült, hogy a nő H1N1-gyel fertőzött, rögtön vírusellenes gyógyszert kapott.
2009.11.09. 12:15
 
 
Nem találják a magyar hegymászókat Szecsuánban
Az eltűnt magyar hegymászókat kereső csapat 5000 méteres magasságig jutott, de a környéken nem találtak nyomokat és visszatértek - közölte Sárközy Péter pekingi főkonzul a Szecsuán tartományi hegymászók szövetségének legfrissebb jelentése alapján. Elmondta, a két tibetivel megerősített csapat erős távcsövekkel megvizsgálta a környéket, s közösen arra a megállapításra jutottak, hogy az 5300 - 5500 méteres magasságban látható jégomlást nem tudják leküzdeni, azt a jelenlegi technikával nem lehet megmászni, mozgásban lévő, veszélyes szakasz. A csapat visszatért a bázisra.
2009.11.09. 12:15
 
 
Financial Times: száz százalékhoz közelít az EU adóssága
A hazai össztermék 100 százalékára emelkedhet - vagyis elérheti egy teljes év bruttó gazdasági kibocsátási értékét - 2014-ig az Európai Unió átlagos államadósság-rátája, hacsak a tagországok kormányai nem tesznek határozott lépéseket az államháztartási hiány lefaragására - írta a Financial Times egy belső uniós bizottsági elemzésből idézve. A londoni gazdasági napilap szerint az uniós pénzügyminiszterek keddi brüsszeli tanácskozása elé kerülő figyelmeztetés "még komorabb képet fest a kilátásokról", mint az EU-bizottság múlt héten nyilvánosságra hozott féléves gazdasági jelentése, amelyben még az állt, hogy az euróövezet közadósság-rátája jövőre 84 százalékra, 2011-ben 88,2 százalékra nő.
2009.11.09. 12:00
 
 
Az EU partnerségi megállapodást kötött Indonéziával
Az Európai Unió a politikai és gazdasági kapcsolatok megerősítésének céljával partnerségi megállapodást kötött hétfőn Indonéziával, elsőként a délkelet-ázsiai országok közül. E megállapodás is "jelzi, hogy az EU és Indonézia kapcsolatai egyre fontosabbak" - jelentette ki a megállapodás aláírása után Carl Bildt, az EU soros elnökségét ellátó Svédország külügyminisztere. A felek célja főleg az egymás közti külkereskedelem támogatása, amelynek értéke jelenleg 20 milliárd euró, és évente hat százalékkal növekszik. A kőolajat és földgázt leszámítva az EU Indonézia legjelentősebb piaca. Az ázsiai országban pedig 750 európai cég van jelen a jakartai hatóságok adatai szerint.
2009.11.09. 11:45
 
 
Női tenisz-világranglista: Czink a 38., Szávay a 40. helyen zárt
Czink Melinda a 38., míg Szávay Ágnes a 40. helyen zárta az évet a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján. A női versenyeket szervező WTA honlapja szerint az amerikai Serena Williams kezdi az élről a 2010-es idényt, amely január 4-én rajtol Brisbane-ben és Aucklandben.
2009.11.09. 11:30
 
 
Cápatámadást élt túl egy férfi Ausztráliában
Túlélt egy cápatámadást Ausztrália déli partjainál vasárnap egy férfi. A 24 éves szigonyos merülő épp dárdahalászok egy csoportjával volt, amikor a két méteres állat rátámadt - mondta el a mentőcsapatok szóvivője. Az ABC csatornának nyilatkozó egyik szemtanú szerint az Adelaide várostól délre történt eset során a férfi súlyos sérüléseket szerzett karján és lábán. Az ABC szerint az elmúlt három hétben többször is láttak a partok közelében cápákat, köztük egy csaknem hat méteres példányt is.
2009.11.09. 11:15
 
 
Büntetőeljárás indult a miskolci lakástűz ügyében
Több ember halálát okozó gondatlan közveszélyokozás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a még augusztus közepén történt és három ember életét követelő miskolci lakástűz ügyében - közölte a rendőrség hétfőn. A miskolci rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében szakértők bevonásával vizsgálta az eset körülményeit. A szakértői vizsgálatok során pontosan megállapították, rekonstruálták a tragédiát okozó tűz keletkezésének körülményeit.
2009.11.09. 11:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930[1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista