2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Az Atlantis űrhajósai megkezdték a második űrsétát
Az Atlantis amerikai űrrepülőgép két asztronautája szombaton több mint egyórás késéssel megkezdte a második űrsétát. Mike Foreman és Randolph Bresnik űrsétája azért késett, mert szombatra virradóra ismét hamis riasztást adott le a légnyomást fenntartó rendszer szirénája. A sziréna közép-európai idő szerint hajnali 4 óra tájban szólalt meg, két órával azután, hogy az űrhajósok nyugovóra tértek. A houstoni repülésirányító központ rövid idő alatt kiderítette, hogy hamis riasztás történt, de életbe léptek a Nemzetközi Űrállomáson légnyomáscsökkenés esetén szokásos rendkívüli intézkedések. Ezek értelmében az űrhajósoknak el kell hagyniuk a helyiséget, amelyben csökken a légnyomás, amíg a houstoni központ nem végzi el az összes ellenőrzést.
2009.11.21. 17:45
 
 
NB I: a Videoton gólnélküli döntetlent játszott a Győr ellen
A Győr döntetlent ért el az őszi első Videoton vendégeként a labdarúgó Soproni Liga 15. fordulójának első szombati mérkőzésén. Eredmény: Videoton FC-Győri ETO FC 0-0. Székesfehérvár, 3.700 néző. Két rendkívül szervezett csapat találkozott a Sóstói Stadionban. Az első félidőben az inkább védekezésre berendezkedő Győr és az aktívan támadó Videoton játékosai csak elvétve jutottak kapura lövésig. A folytatásban nagy fölényben játszott a Videoton, de képtelen volt feltörni a masszívan védekező ETO hátvédsorát. A győriek egyetlen helyzetükből kapufáig jutottak. A küzdelmes mérkőzésen végül nem született gól.
2009.11.21. 17:30
 
 
Premier League: a Liverpool döntetlent játszott a Man. City ellen
A kedden a Debrecen Bajnokok Ligája-ellenfeleként Budapestre látogató Liverpool fordulatos mérkőzésen döntetlent játszott a vendég Manchester Cityvel az angol labdarúgó Premier League 13. fordulójának szombati nyitómérkőzésén. Az egy-egy ponttal igazán egyik csapat sem lehet elégedett, hiszen ahhoz, hogy tartsák a lépést az élcsoporttal, vagy legalábbis ne szakadjanak le jelentősen, győzniük kellett volna. Eredmény: FC Liverpool-Manchester City 2-2 (0-0). Gól: Skrtel (50.), Benajun (77.), illetve Adebayor (69.), Ireland (76.).
2009.11.21. 16:30
 
 
Putyin gazdasági kérdésekről beszélt pártja kongresszusán
Vlagyimir Putyin kormányfő, aki az Egységes Oroszország Pártnak elnöke, de nem tagja, kizárólag gazdasági kérdésekről beszélt a párt XI. kongresszusán, szombaton, Szentpéterváron. Beszédét nagy érdeklődés előzte meg, mivel ez volt a kormányfő első átfogó jellegű megszólalása azóta, hogy Medvegyev elnök közzétette internetes naplójában az Előre, Oroszország című felhívását. Putyin elmondta egyebek között, hogy a GDP visszaesése az idén a vártnál csekélyebb lesz, s mintegy 8,5%-ot tesz majd ki, míg az infláció 10%-ra csökken a tavalyi 13,3% után, bár úgy vélte, még a 10% is magas. Kijelentette: a munkanélküliség csökkenése tendenciává vált: február óta 7,1 millióról 6 millióra csökkent a munkanélküliek száma.
2009.11.21. 16:30
 
Sújtólégrobbanás egy kínai szénbányában: 42 halott
Legalább 42 bányász vesztette életét szombaton a Kína egyik északkeleti szénbányájában történt sújtólégrobbanás következtében, s a mélyben rekedt bányászok közül még 66-ot nem tudtak a felszínre hozni - jelentette a kínai központi televízió. A Hejlungcsiang tartománybeli Hokang városhoz tartozó bányában a helyi bányabiztonsági felügyelet tájékoztatása szerint 528-an dolgoztak a robbanás időpontjában - helyi idő szerint hajnali fél háromkor. Közülük 389 embernek sikerült kimenekülnie,További 31 bányászt azóta kimentettek a mintegy fél kilométer mélyen lévő vájatból. A 29 sérülten kórházba szállított személy közül tíznek súlyos az állapota.
2009.11.21. 16:00
 
Férfi vízilabda, Magyar Kupa: az Eger és a Vasas jutott a döntőbe
A címvédő Eger lesz a bajnok Vasas ellenfele a férfi vízilabda Theodora Magyar Kupa vasárnapi döntőjében, miután a szombati második elődöntőben magabiztosan, négy góllal nyert a Honvéd ellen Budapesten, a Szőnyi úti uszodában. Eredmény, férfiak, elődöntő: ZF-Eger - Domino Honvéd 11-7 (1-2, 3-1, 4-2, 3-2), TEVA-VasasPlaket - Szeged-Beton VE 17-13 (4-2, 6-1, 4-5, 3-5).
2009.11.21. 15:45
 
 
Az ENSZ-főtitkár üdvözölte az új EU-s tisztségek létrehozását
Üdvözölte Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár az Európai Unió (EU) első elnökének és "külügyminiszterének" megválasztását, és reményét fejezte ki, hogy az unió reformszerződésének életbe lépése tovább erősíti majd az EU tevékenységét a béke, a biztonság, az emberi jogok érvényesítése és a tartós fejlődés megteremtése terén. Ban Ki Mun az ENSZ New York-i székházában nyilvánosságra hozott közleményében üdvözölte a belga Herman Van Rompuy megválasztását az EU elnökévé, és a brit Catherine Ashtonét a megerősített hatáskörű kül- és biztonságpolitikai főképviselői tisztségre.
2009.11.21. 15:15
 
 
Női kézilabda, Pannon Kupa: tornagyőztes a magyar válogatott
Megnyerte a hazai rendezésű Pannon Kupát a december 5-én kezdődő kínai világbajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott, miután szombaton, Győrben legyőzte a lengyel csapatot. Eredmény: Magyarország-Lengyelország 32-22 (13-10). Meglepetésre a lengyelek kezdtek jobban, elhúztak négy góllal, ám Szucsánszki révén sikerült az egyenlítés, és még a szünet előtt - az egyre javuló védekezésnek köszönhetően - a hazaiak fordítottak. A folytatásban sem volt gond, felváltva estek a találatok. A lengyelek hiába próbálták meg gyorsítani a játékot. A tempó miatt a vendégek elfáradtak, és végül simán kikaptak. A végeredmény: 1. Magyarország 6 pont, 2. Ukrajna 3 (80-80), 3. Lengyelország 3 (72-81), 4. Hollandia 0.
2009.11.21. 15:00
 
 
Fidesz-KDNP: a kormány ellehetetleníti a fogyatékkal élők foglalkoztatását
A Fidesz-KDNP elfogadhatatlannak tartja, hogy a fogyatékkal élők foglalkoztatásától 8,6 milliárd forintot vonna el a jövő évi költségvetésben a kormányzat. Soltész Miklós, a frakciószövetség népjóléti kabinetjének vezetője budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a kormány "egy újabb balegyenessel nem csak megrendíti, hanem végleg földre is küldi" a fogyatékkal élőket foglalkoztató cégeket, intézményeket. Ezrek kerülhetnek utcára és olyan jól szervezett cégek szűnhetnek meg, amelyek nem csak foglalkoztattak, hanem rehabilitációt is megvalósítottak. Kifogásolta azt is, hogy a szaktárcánál egy olyan rendelet készül, amely a cégek, civil és szociális intézmények foglalkoztatási lehetőségeit szűkítené.
2009.11.21. 15:00
 
 
Művészeket fogadott a pápa a Sixtusi kápolnában
Összesen 260 művészt fogadott szombaton a Sixtusi kápolnában XVI. Benedek katolikus egyházfő az egyház és a művészet világa közötti párbeszéd szándékának jeléül. Zömében olasz művészek jelentek meg a vatikáni eseményen, de mintegy 30 külföldi is volt közöttük. A pápa az egyház és a kultúra kapcsolatainak megújításaként kezdeményezte a találkozót, amint azt legutóbb 45 évvel ezelőtt VI. Pál tette. XVI. Benedek azzal biztatta vendégeit, hogy "a hit semmit sem vesz el művészetükből, ellenkezőleg, annak tápláléka". Kérte a legkülönbözőbb művészeti ágak képviselőit, hogy legyenek "az igaz szépség őrei, ... építsenek fel egy új humanizmust".
2009.11.21. 15:00
 
 
Bundabotrány: 10 millió eurós nyereségre tett szert a nemzetközi bűnbanda
Német szakértők szerint csak a jéghegy csúcsát jelentik a Magyarországot is érintő bundabotrányban eddig feltártak, és az elkövetkező napokban illetve hetekben újabb leleplezésekre lehet számítani. A szombati német újságok címlapon közölték az UEFA képviselőjének, Peter Limachernek a nyilatkozatát, amely szerint az európai labdarúgás történetének legnagyobb megvesztegetési botrányáról van szó. Az év elejétől kilenc országban több mint 200 mérkőzést manipuláltak, azaz eredményét különböző megvesztegetésekkel úgy igyekeztek befolyásolni, hogy az arra fogadóknak az busás hasznot hozzon. A lapok arról írtak, hogy a nemzetközi bűnbanda tagjai európai, illetve ázsiai fogadásaikkal mintegy 10 millió eurós nyereséget értek el.
2009.11.21. 14:15
 
 
Medvegyev beszédével megkezdődött az Egységes Oroszország Párt XI. kongresszusa
Dmitrij Medvegyev államfő kritikus hangvételű, rövid beszédével kezdte meg munkáját az Oroszországban a hatalom pártjának nevezett, az állami dumában több mint kétharmados többséggel bíró Egységes Oroszország Párt XI. kongresszusa szombaton Szentpéterváron. A tanácskozáson jelen van Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, az MTI értesülése szerint az Európai Néppárt alelnökeként. Medvegyev elnök újra bírálta, s elmaradottnak nevezte, hogy az orosz gazdaság elsősorban a nyersanyagexportra támaszkodik, s az Egységes Oroszország Párt fő feladatát a gazdaság korszerűsítésében jelölte meg.
2009.11.21. 13:30
 
 
Brit külügyminiszter: ha kivonulnak a NATO-erők, összedől a Karzai-kormány
Akár "öt perc alatt" is összedőlhet az afganisztáni kormány, ha a NATO-erők most kivonulnának - mondta szombaton megjelent nyilatkozatában a brit külügyminiszter, aki szerint a "mesterséges" kivonulási menetrendek csak az ellenségnek kedveznek. David Miliband, aki a napokban járt Afganisztánban Hamid Karzai újjáválasztott elnök beiktatásán, a The Guardian című vezető brit baloldali napilapnak látogatása végén azt mondta: ha a nemzetközi erők távoznának, a lázadók "lerohannák" még az ellenállásra felkészült kormányerőket is - ez megtörténhet "öt perc, 24 óra vagy hét nap alatt" -, és akkor "visszajutunk oda, ahonnan indultunk".
2009.11.21. 13:15
 
Az al-Kaidához került egy Jemenben elrabolt japán túsz
Az al-Kaida elrabolt jemeni fogva tartóitól egy japán férfit, akit azok még a múlt hét végén ejtettek túszul - közölték jemeni törzsi vezetők. A iszlamista terrorszervezet fegyveresei elrabolták a túszt és ismeretlen helyre vitték, csak annyit tudni, hogy Maarib térségébe - mondta egy nevének felfedését elutasító törzsi vezető, aki részt vett a fogollyal kapcsolatos korábbi közvetítésben. Elbeszélése szerint az al-Kaida szombatra virradóra hajtotta végre az emberrablást. A 63 éves japán mérnök egy segélyprogram keretében zajló iskolaépítés ellenőrzésére igyekezett múlt vasárnap, amikor a fővárostól, Szanaától mintegy negyven kilométerre helyi törzsek fegyveresei elfogták.
2009.11.21. 13:00
 
 
Az új influenza miatt tanítási szünetet rendeltek el Szarvas egyik iskolájában
Tanítási szünetet rendeltek el Szarvason, a Fő téri általános iskolában, mert két diák H1N1-tesztje pozitív lett - közölte az ÁNTSZ regionális tiszti főorvosa. Mucsi Gyula elmondta: a 350 fős általános iskolában a pénteki napra 42 százalékosra emelkedett a hiányzók aránya, és a megbetegedett gyerekektől korában levett minta alapján két diáknál is kimutatták az új vírus jelenlétét. Az ÁNTSZ kistérségi vezetője és Szarvas jegyzője ezért úgy döntöttek, hogy jövő hét szerdáig tanítási szünetet rendelnek el az intézményben. Ez idő alatt az iskolát fertőtlenítővel kitakarítják - tette hozzá.
2009.11.21. 12:45
 
 
Kedden megnevezi miniszterelnök-jelöltjét az MSZP
Kedden megnevezi miniszterelnök-jelöltjét az MSZP - erősítette meg Kiss Péter a Népszabadság szombati információját a Baloldali Tömörülés rendezvénye előtt. A szocialista alelnök kérdésre válaszolva elmondta: kedden összeülnek a megyei elnökök, az országos elnökség, illetve a párt választási bizottsága és javaslatot tesznek az MSZP kongresszusának a miniszterelnök-jelölt személyére. Arra a kérdésre, hogy a jelölt Mesterházy Attila frakcióvezető lesz-e, úgy válaszolt: azon a véleményen van, hogy olyan embert kell találni, aki képviselni tudja az MSZP programját a válság utáni Magyarországról. Az MTI pénteken írt arról, hogy a legesélyesebb kormányfő- és listavezető-jelölt Mesterházy Attila jelenlegi frakcióvezető, aki vállalja is a felkérést.
2009.11.21. 12:30
 
 
Victoria Beckham szerepet kapott
A sikeres divattervező, énekesnő, Ben Stiller és David Schwimmer mellett hollywoodi szerepet kapott.
2009.11.21. 12:23
 
A szélsőjobboldal ellen hirdetett harcot az új német belügyminiszter
A szélsőjobboldal elleni harcot egyik legfontosabb feladatának nevezte az új német belügyminiszter. A kormányban a konzervatív CDU-t képviselő Thomas de Maiziere a Süddeutsche Zeitung szombati számában megjelent interjúban elsősorban a sokak által neonácinak bélyegzett Német Nemzeti-demokrata Pártra (NPD) utalt. Ugyanakkor úgy ítélte meg, hogy az NPD - noha Szászországban a közelmúltban ismét bejutott a tartományi parlamentbe - "leszálló ágban" van, és támogatottsága csökken. A miniszter - aki Angela Merkel kancellár egyik legfőbb bizalmasának számít - a pártot alkotmányellenesnek nevezte. Szavai szerint az NPD-t állandó figyelemmel kell követni, és mindenfajta intellektuális eszközzel fel kell venni a harcot vele szemben.
2009.11.21. 11:30
 
 
Görögország a magyarországi vendégek számának növekedését várja
A válság ellenére Görögországba az idén több magyar turista utazott, mint tavaly, s e folyamat folytatását remélik a görög turisztikai szakemberek, többek között az aktív görög turisztikai marketing hatására. Az idén 150 ezer magyar szervezett turista járt Görögországban, összesen 400 ezer vendégéjszakát töltve ott, tavaly még 130 ezer volt a számuk - mondta Szpirosz Gaszparinatosz, a görög turisztikai minisztérium nemzetközi kapcsolatok osztályának vezetője az MTI-nek Budapesten, ahova a görög turisztikai marketingsorozat befejező eseményének szánt gasztronómiai hét alkalmából érkezett.
2009.11.21. 10:00
 
 
Laborc: szakmai tévedések vannak a romagyilkosságokról szóló nyilvános jelentésben
Szakmai tévedések sora szerepel az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának nyilvános dokumentumában; a személyét elmarasztaló állítás pedig politikai kérdés: "a játszma része" - nyilatkozta a Népszava szombati számában Laborc Sándor, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) szeptemberben leköszönt főigazgatója. A volt főigazgató azt közölte: "... badarság azt számon kérni, hogy a rendőrség és a titkosszolgálat miért nem hozott létre közös nyomozócsoportot a romagyilkosságok felderítésére". A tábornok ezt azzal indokolta, hogy a törvények alapján a titkosszolgálatok nem vehetnek részt köztörvényes bűncselekmények nyomozásában.
2009.11.21. 09:45
 
 
Három embert előállítottak a feloszlatott Magyar Gárda tagtoborzóján Csepelen
Három embert állítottak elő a rendőrök Csepelen, a feloszlatott Magyar Gárda tagtoborzóján megjelentek közül - közölte honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A tájékoztatás szerint a késő délutáni órákban a BRFK munkatársai ellenőrzés alá akartak vonni egy csepeli szórakozóhelyet, mert ott a feloszlatott Magyar Gárda tartott tagtoborzó gyűlést. "Felmerült a gyanú, hogy ott bűncselekmény történik, ezért a rendőrök megkíséreltek bemenni a szórakozóhelyre. Ezt az épület előtt állók megakadályozták, azonban a többszöri rendőri felszólításra elhagyták a szórakozóhely bejárata előtti területet, így az egyenruhások bejutottak az épületbe, ahol igazoltatták a bent tartózkodókat" - olvasható a közleményben.
2009.11.21. 09:15
 
 
Népszabadság: kedden megnevezheti kormányfőjelöltjét az MSZP
Várhatóan véglegesíti kormányfőjelöltjét a Magyar Szocialista Párt a keddi elnökségi ülésén - tudta meg a Népszabadság. A lap a szombati számában azt írja, hogy a technikai forgatókönyv szerint az elnökség jelöl és véleményt mondanak a megyei elnökök is, majd a párt országos választmánya szavaz a jelöltről és a párt választási programjáról. A Népszabadság írása szerint Mesterházy Attila látszik a legesélyesebbnek, de nem kizárt kettős jelölés sem, ami - a lap szerint - kevéssé valószínű. Az írás szerint "Mesterházy illik abba a karakterbe, amit az elnökség korában megrajzolt: fiatal arc kell, aki nem a semmiből jön, de jelképezni tudja az új korszak új kihívásait."
2009.11.21. 09:00
 
 
Ötmillió ember kapott védőoltást az Európai Unióban a H1N1 ellen
Az Európai Gyógyszerügynökség (EMEA) pénteki becslése szerint ötmillió embert oltottak be a H1N1 vírus ellen az Európai Unióban. Az EMEA szerint az eddig tapasztalt mellékhatások általában enyhék voltak. "Az EMEA megerősíti a H1N1 vírus elleni pandémiás oltások elleni vakcinák hatékonyságát és biztonságosságát" című sajtóközleményében az ügynökség rámutat: mostantól két vakcina - a Novartis Focetria és a GlaxoSmithKline Pandemrix nevű szere - esetében egy adagban történő védőoltást javasol a korábbi két dózis helyett.
2009.11.21. 08:30
 
 
Overdose megérkezett Alagra
Overdose péntek este megérkezett a Nemzeti Lóverseny Kft. alagi telephelyére, ahol a lószállítóból kiszállva azonnal besétált a számára felújított hatboxos istállóba - írja a telivér gondozásával megbízott menedzsment a PannoniaOverdose.hu. Az üresen álló boxok közül öt havi távollét után is felismerte a sajátját, ott meghempergőzött a szalmában. A honlap korábbi közlése szerint Overdose nyugalma érdekében az Alagra költöztetés nem volt nyilvános a sajtó számára sem. Az indoklás szerint "akár egyetlen aprócska megbokrosodás vagy kitörés is ronthat patái állapotán és visszavetheti az eddigi sikeres rehabilitációt".
2009.11.21. 08:30
 
 
Obama népszerűsége először csúszott 50% alá
Amerikai elnökké választása óta első ízben csúszott 50% alá Barack Obama népszerűsége a tekintélyes Gallup intézet felmérése szerint. Obama támogatottsága az utóbbi hónapokban - a független és az ellenzéki republikánus szavazók egy részének elfordulása miatt - már többször 50%-os értékre süllyedt, de mindeddig nem esett az alá. Tevékenységét jelenleg a megkérdezettek 49%-a helyesli, 44%-uk nem ért vele egyet - közölte a Gallup. A Politico hírportál kommentárja szerint a statisztika aggasztó üzenet a Fehér Háznak, de még valószínűleg nincs ok pánikra. A legendás republikánus elnök, Ronald Reagan népszerűsége jóval 40% alá esett, amikor első mandátuma idején recesszió sújtotta az országot.
2009.11.21. 08:15
 
 
Több időközi választás miatt éjféltől kampánycsend lép életbe
Vasárnap időközi polgármester-választást tartanak a főváros VIII. kerületében és Zalalövőn, valamint Csornán és környékén az időközi országgyűlési képviselő-választás második fordulóját. A kampánycsend mindhárom választás esetében szombat 0 órától lép életbe. A kampánycsend nem csak a helyi médiára, hanem valamennyi írott és elektronikus médiumra, televízióra, rádióra és újságra vonatkozik, amennyiben a Józsefvárosban, Zalalövőn illetve Csornán is látható, olvasható vagy hallható. A kampánycsend az urnák lezárásáig, tehát a szavazás befejezéséig, vasárnap este hét óráig tart, ez ideig kampánytevékenységet folytatni tilos.
2009.11.20. 22:15
 
 
Futball-bundabotrány: még az idén megnevezik az érintett klubokat
Az elkövetkező hetekben, várhatóan még ebben az évben nyilvánosságra hozzák az európai labdarúgás - egybehangzó értékelések szerint eddigi legnagyobb - megvesztegetési botrányának érintettjeit, megnevezik a klubokat, illetve az állítólag megvesztegetett személyeket is. Német források szerint mindezt az Európai Labdarúgó Szövetség, az UEFA hivatalos képviselője erősítette meg a bochumi államügyészség, a rendőrség és az UEFA péntek délutáni sajtóértekezlete után. A sajtóértekezleten részletes tájékoztató hangzott el arról, hogy a fogadási-megvesztegetési botrány több mint 200 németországi és külföldi - köztük magyarországi - mérkőzést érintett.
2009.11.20. 21:45
 
 
NB I: a Debrecen hajrában szerzett góllal győzött Kispesten
A címvédő Debrecen hajrában szerzett góllal győzött a bennmaradásért küzdő Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó Soproni Liga harmadik fordulójából elhalasztott és pénteken bepótolt mérkőzésen. A találkozót a hazaiak Panathinaikosszal játszott centenáriumi gálamérkőzése miatt halasztották el még a nyáron. Eredmény: Budapest Honvéd - DVSC-TEVA 1-2 (0-0). Bozsik Stadion, 1.000 néző. Gólszerzők: Abraham (68.), illetve Leandro (76.), Rudolf (91.).
2009.11.20. 21:30
 
 
Halálos áldozattal járó áradások Angliában
Halálos áldozattal és hatalmas anyagi károkkal járó áradásokat okozott pénteken Anglia északnyugati és Skócia déli vidékein a térségre hullott példátlan mennyiségű eső, amelyet az előrejelzések szerint újabb jelentős csapadék követ a hétvégén. A legsúlyosabb helyzet az északnyugat-angliai Cumbria grófságban alakult ki, amelyre a brit Környezetvédelmi Hatóság pénteken ismertetett mérési adatai szerint 24 óra alatt 314,4 milliméter csapadék esett. A hatóság elnöke, Lord Chris Smith pénteken kijelentette: ez példátlan napi esőmennyiség az angliai mérések eddigi történetében, és "rendkívül súlyos időjárási incidensről van szó". A grófságban péntek estig négy közúti hidat sodortak el a megáradt folyók.
2009.11.20. 21:00
 
 
Női kézilabda, Pannon Kupa: nehéz magyar győzelem az ukránok ellen
A december 5-én kezdődő kínai világbajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott 28-27-re nyert az ukrán csapat ellen a Pannon Kupa 2. fordulójában, pénteken Pápán. Szombaton a lengyelek ellen az első hely a tét. 2. forduló (Pápa): Magyarország-Ukrajna 28-27 (15-10). Mátéfi Eszter szövetségi kapitány pénteken arról is döntött, hogy Juhász Gabriellát, a Brasov légiósát hívja be a keretbe, a játékos hétfőn csatlakozik a többiekhez. Az állás: 1. Magyarország 4 pont, 2. Lengyelország 3, 3. Ukrajna 1, 4. Hollandia 0.
2009.11.20. 20:15
 
 
Hét embert helyeztek előzetes letartóztatásba a sajóbábonyi üggyel kapcsolatban
Újabb hét gyanúsítottat helyezett előzetes letartóztatásba pénteken a Miskolci Városi Bíróság a hétvégén történt sajóbábonyi események miatt. A hét férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy vasárnap megrongáltak egy járművet a Borsod megyei Sajóbábonyban. A bíróság december 20-ig helyezte előzetes letartóztatásba a gyanúsítottakat. A döntés azzal indokolták, hogy valamennyiüknél fennállhat a szökés, elrejtőzés veszélye, illetve egyeseknél a bűnismétlés lehetősége, és a hét gyanúsított közül néhányan befolyásolhatják a tanúkat, esetleg megfélemlíthetik őket. Akik beismerő vallomást tettek a tanúk befolyásolásának veszélye nem áll fenn - szögezte le a bíróság.
2009.11.20. 20:15
 
 
Szombathelyen meghalt egy férfi, valószínűleg az új influenza szövődménye miatt
Nagy valószínűséggel az új influenza szövődményeként fellépő súlyos, kétoldali tüdőgyulladásban halt meg egy férfi a szombathelyi Markusovszky Kórházban - tájékoztatta Schneider Ferenc, a kórház infektológiai osztályának osztályvezető főorvosa az MTI-t. A 66 éves cukorbeteg férfi a kórház intenzív osztályán hunyt el kedden, egy gyors lefolyású fertőzés következtében, véréből kimutatták a H1N1 vírus kórokozóját, és noha a vizsgálatok még nem fejeződtek be, nagy valószínűséggel kimondható, hogy az új influenza szövődményébe halt bele - mondta a főorvos.
2009.11.20. 20:15
 
 
Nem talált vevőre Sarkozy feleségének aktfotója
Nem talált vevőre egy árverésen Carla Bruni, Nicolas Sarkozy francia elnök feleségének még modellként 1993-ben készült aktfotója, miután senki sem kívánta megadni a legalacsonyabb elfogadható árat sem. Michel Comte divatfotós felvételét a Piasa aukciósház bocsátotta kalapács alá 4000 eurós kikiáltási áron egy német gyűjtő megbízásából, és 6000 és 9000 euró közötti összeget remélt érte. Miután a legnagyobb felkínált ár - 5800 euró - alatta volt az eladó számára elfogadható legalacsonyabb összegnek, nem került sor az üzletre. 2008 áprilisában egy másik Bruni-aktfotó a költségeket is beszámítva 91 ezer dollárért kelt el a Christie's aukciós háznál New Yorkban.
2009.11.20. 19:45
 
 
Automatikus feliratozással bővül a YouTube
Automatikus feliratozási rendszerrel bővül a YouTube videomegosztó, az új szolgáltatást elsősorban a hallássérült netezőknek szánják. A Google tulajdonában lévő oldalon már jelenleg is több százezer videó nézhető a felhasználók által feltöltött feliratokkal. A videomegosztóra percenként felkerülő 20 órányi felvétel többsége azonban felirat nélkül marad, ezért a Google korábban is használt beszédfelismerő technológiáját alkalmazva, emberi beavatkozás nélkül készülhetnek az angol nyelvű feliratok. A technológia azonban nem tökéletes, gyakoriak még a "félrehallásból" eredő hibás feliratok. A szoftver csak angol nyelven működik, a kész feliratokat legfeljebb a - szintén automatikusan működő - Google Translate szövegfordítóval lehet 51 nyelvre fordítani.
2009.11.20. 18:15
 
 
Mussolini agyának darabjait árverezték el az interneten
Benito Mussolini néhai olasz fasiszta diktátor agyának darabjait és vérét árverezték el az interneten. A maradványok 15 ezer euróért keltek el. A morbid webes aukció hírét Alessandra Mussolini, a duce unokája, európai parlamenti képviselő jelentette be Rómában. Az emberi maradványok abból a boncolásból származtak, amelyet a diktátor halála után végeztek egy milánói klinikán. Az unoka szerint az agy egy részét az Egyesült Államokba küldték, onnan kerülhetett a különös "portéka" az eBay internetes árverési portálra. A honlapon fotók voltak láthatók a faládikákról az agyat és a vért tartalmazó ampullákkal - háborgott a politikus, aki botrányosnak nevezte a nagyapja maradványaival való üzletelést. Rendőrségi feljelentést is tett az ügyben.
2009.11.20. 16:30
 
 
Kieli bokszgála: Erdei Zsolt 8 kilóval könnyebb a címvédőnél
Erdei Zsolt 7,7 kg-mal könnyebb riválisánál, a Boksz Világtanács (WBC) cirkálósúlyú világbajnoki övét birtokló olasz Giacobbe Fragomeninél - derült ki a kieli profi gála pénteki mérlegelésén. A korábban a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú vb-övét közel hat évig birtokló magyar bokszoló 81,1 kg-ot nyomott a mérlegen, míg riválisa 88,8 kg volt. "Életem nagy lehetősége előtt állok, magyar profi két súlycsoportban még sohasem volt világbajnok, meg akarom ragadni ezt az esélyt" - mondta az eseményen Erdei, aki legutóbb 2004 januárjában lépett kihívóként a ringbe. "Talán még sohasem voltam ilyen jó formában."
2009.11.20. 16:15
 
 
Huszonkilenc oltóponton adják be országszerte a H1N1 elleni vakcinát
Pénteken országosan 29 oltóközpont nyílt meg, a jövő hét végéig összesen kétszáz üzemel majd, ahol azok kaphatják meg könnyebben az új vírus elleni vakcinát, akik nem tartoznak a térítésmentes körbe. Az emberek folyamatosan érkeznek az oltóközpontokba - mondta az egészségügyi miniszter. Székely Tamás a fővárosi Országos Onkológiai Intézetben (OOI) működő oltópont felkeresése előtt elmondta, délig nagyjából 250-en keresték fel a központokat, és folyamatos az érdeklődés. Közölte: egyelőre hétvégére bezárnak a központok, de ha szükség lesz rájuk, hétvégén is nyitva tartanak majd.
2009.11.20. 16:00
 
 
Magyar meccsek is érintettek Európa legnagyobb bundabotrányában
Hivatalos közlés szerint 13 magyarországi, első osztályú találkozó is szerepel a között a több mint 200 mérkőzés között, amelyek érintettek az európai labdarúgás történetének eddigi legnagyobb bundabotrányában - derült ki az ügyet korábban kitálaló bochumi államügyészség bejelentéséből. A hivatalos ügyészi hatóságok a rendőrséggel és az Európai Labdarúgó Szövetséggel (UEFA) tartottak közös sajtótájékoztatót. Az elhangzottak szerint a fogadási megvesztegetések kilenc országot érintenek, a listán Németország, Belgium, Svájc, Horvátország, Szlovénia, Törökország, Ausztria, Bosznia-Hercegovina és Magyarország szerepel.
2009.11.20. 15:45
 
 
Baradei: egyezség születhet az iráni urán külföldi dúsításáról
A Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) vezetője szerint az év végéig megállapodás születhet a nemzetközi közösség és Teherán között Irán uránkészletének külföldi feldolgozásáról. Egyedülálló lehetőség kínálkozik arra, hogy a szankciók és a szembenállás felől elmozduljunk a bizalomépítés irányába - fogalmazott Mohamed el-Baradei. A NAÜ leköszönő főigazgatója hozzátette, a labda Irán térfelén van.
2009.11.20. 15:15
 
 
Szombaton újraindíthatják a nagy hadronütköztetőt
A világ legnagyobb részecskegyorsítóját, a genfi székhelyű Európai Nukleáris Kutatási Központ (CERN) nagy hadronütköztetőjét (LHC) legkorábban szombat reggel indíthatják újra - jelentette be a CERN. A nagy hadronütköztető, amely a világ eddigi legkomplexebb berendezése, a 13,7 milliárd évvel ezelőtt, az ősrobbanás után röviddel uralkodó állapotokat hivatott újraalkotni. Az LHC Genf közelében, a francia-svájci határon egy 27 kilométeres alagútban található. A berendezéssel protonnyalábokat a fényhez közeli sebességre gyorsítanak fel, majd ütköztetnek egymással. Így új elemi részecskék jönnek létre, amelyek tanulmányozásával az anyag tulajdonságait és a világegyetem keletkezésének titkait remélik megfejteni a fizikusok.
2009.11.20. 14:45
 
 
7 milliárdos megtakarítással számol a BKV működését racionalizáló anyag
Hétmilliárd forint megtakarítással számol az a terv, amelyet Horváth Csaba leköszönő főpolgármester-helyettes a BKV működése hatékonyságának javítására készíttetett el, az MSZP-s politikus a vállalt határidő előtt 15 nappal mutatta be a javaslatot. Az anyag nem számol érdemi létszámleépítéssel és érdemi járatritkítással, de növeli a társaság dolgozóinak fizetését. Mint mondta, az anyagban nem a jegyárbevétel növekedéséből eredő utasszám-többlettel számolnak, hanem azzal, hogy az utazás minőségének javításával többen váltanak jegyet, bérletet.
2009.11.20. 14:30
 
 
Brad Pitt marad a szerepeknél
A Becstelen Brigantyk sztárja kijelentette, hogy marad a szerepeknél, és nem kívánja magát kipróbálni a rendezői székben.
2009.11.20. 14:04
 
Drámai pillanatok és sírás a Danubiusban
Szerdán éjfélkor a Danubius és a Sláger Rádió is végleg elhallgatott. Az internetes sztártévé stábja a Danubius reggeli műsorának műsorvezetőit és szerkesztőit kísérte végig az utolsó órákon. A megható élményben azonban nem csak a rádió dolgozói, hanem a rengeteg, a stúdió előtt álló hallgató is részesedett. Síró dolgozók és tervek a Tabu Tv videójában!
2009.11.20. 14:03
 
 
Erdei csak kirándulásnak tekinti a szombati csatát
Erdei Zsolt azt mondta: szombati, cirkálósúlyú csatája csak kivétel, és a későbbiekben szeretne visszatérni kedvenc súlycsoportjába, a félnehézsúlyba. A magyar bokszoló (30 mérkőzés/30 győzelem) közel hat évig birtokolta a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú övét, amelyet 11-szer védett meg, s a címe úgy került máshoz, hogy sohasem vesztette el. Szombaton éjszaka, a németországi Kielben a Boksz Világtanács (WBC) cirkálósúlyú bajnokával, az olasz Giacobbe Fragomenivel csap össze.
2009.11.20. 14:00
 
 
Távozik tisztségéből Horváth Csaba főpolgármester-helyettes
Aláírta a tisztségéről lemondó, Demszky Gábor főpolgármesternek címzett levelét Horváth Csaba (MSZP) humánpolitikai főpolgármester-helyettes, aki pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: továbbra is a fővárosiak érdekeit, a Budapest fejlesztését szolgáló ügyeket akarja képviselni. Horváth Csaba a levél aláírása előtt számot adott főpolgármester-helyettesként végzett munkájáról, felidézte az irányítása alá tartozó egészségügy, oktatás, kultúra, gyermek- és ifjúságvédelem, esélyegyenlőség területén végzett fejlesztéseket, átalakításokat. Horváth Csaba a fővárosi irányító MSZP-SZDSZ koalíció októberi felbomlása miatt távozik tisztségéből november 20-i hatállyal.
2009.11.20. 14:00
 
 
Szakértők kritizálják a koplalást hirdető Kate Mosst
Táplálkozási szakértők bírálatának kereszttüzébe került Kate Moss topmodell, aki egy interjúban koplalásra biztatta a fiatal lányokat. Moss élete egyik mottójaként említette meg a WWD online divatmagazinnak, hogy "semmi sem tetszik annyira, mint a soványság." A jelmondat több honlapra is felkerült, arra bíztatva a lányokat, hogy ne egyenek. Mary George brit táplálkozás szakértő a Beat közhasznú szervezet képviselőjeként "nagyon szerencsétlennek" nevezte a modell szavait. "Az ilyesfajta vélemények roppant mód megnehezítik a táplálkozási zavarokkal küzdő fiatalok helyzetét" - jelentette ki.
2009.11.20. 13:45
 
 
Nielsen: 2 milliárdos forgalma lehet a csokoládémikulásnak az idén
Az idei ünnepi időszakban mintegy 2 milliárd forint körüli kiskereskedelmi forgalom várható a csokoládémikulás figurák értékesítéséből, ha az elmúlt évek növekedési trendje folytatódik - közölte a Nielsen piackutató vállalat pénteken a legutóbbi három év ünnepi édesség-szezonjának adatai alapján. A tavaly karácsony előtti időszakban a lakosság 2,5 milliárd forintért vásárolt szezonális csokoládé termékeket és ünnepi ajándékcsomagokat; ez 20 százalékkal több mint az előző év hasonló időszakában. Mennyiségben a bolti eladások 940 tonna körül alakultak, ami 12 százalékos növekedés az előző évhez képest.
2009.11.20. 13:45
 
 
Az MSZP "csapatkampánnyal" készül a parlamenti választásra
Több vezető politikusra épülő csapattal kampányol majd az MSZP a jövő tavaszi országgyűlési választáson. Az MTI úgy tudja, hogy a legesélyesebb kormányfő- és listavezető-jelölt Mesterházy Attila jelenlegi parlamenti frakcióvezető, aki vállalja is a felkérést. Az MTI információi szerint Mesterházy Attila mögött egységes csapat áll majd, és a kampányba beszáll Bajnai Gordon miniszterelnök mellett Kovács László távozó uniós biztos is. Az MTI úgy tudja, Mesterházy Attila megtartja frakcióvezetői posztját, pártelnök azonban nem lesz. Az MTI információi szerint az MSZP miniszterelnök-jelöltje vezeti majd a párt országos listáját.
2009.11.20. 13:30
 
 
Férjvédelmi hivatalt követelnek Indiában
Országos férjvédelmi hivatal létrehozását követelik házsártos nejek ellen indiai férfiak. Az érintettek a zsörtölődést megelégelve hagyományos vőlegényi öltözékben vonultak fel Lucknow városában, hogy hangot adjanak követelésüknek. "Egyenlő jogokat szeretnénk. Azt akarjuk, hogy valaki hallgassa meg a férfiak panaszait is!" - mondta egy orvos, aki férjáldozatnak tartja magát. Az ázsiai országban mindazonáltal nem ok nélkül született az a törvény, amely kifejezetten feleségvédő. A hozomány miatt ugyanis nem egy férj bántalmazta, sőt akár meg is ölte nejét, mert kevesellte az asszony családjától kapott összeget.
2009.11.20. 13:15
 
 
Hitelkártya csere Európa több országában is
Európa-szerte egyre nagyobb mérteket ölt a hitelkártya-csere akció, amit az váltott ki, hogy Spanyolországban feltételezhetően adatokkal való visszaélések történtek. A Visa közlése szerint Németország után Ausztriában, Finnországban és Svédországban is megkezdődött a kártyák cseréje, s feltehetően más országokra is ki fog még terjedni az akció. Németországban pénteki közlés szerint gyakorlatilag már lezárult több tízezer Visa és MasterCard kártya cseréje. Az eddigi legnagyobb szabású németországi hitelkártyacsere akciót azt követően indították, hogy a Visa és a Mastercard riasztási értesítést adott ki, amely szerint "német ügyfelek kártyaadatainak megszerzésére irányuló támadás történhet egy spanyol vállalat ellen".
2009.11.20. 13:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919[1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista