2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Bírósághoz fordul a Magyar Posta a kézbesítők sztrájkja miatt
A Magyar Posta jogalap nélkülinek tekinti a Kézbesítők Szakszervezete által kezdeményezett sztrájkot, s ezért még kedden bírósághoz fordul - mondta Tomecskó Tamás, a cég szóvivője az MTI-nek. Hozzátette, reggel 134-en nem vették fel a munkát posta 36 ezer alkalmazottja közül. A szóvivő elmondta, a sztrájk leginkább Miskolcot és Szegedet érinti, de az ebből adódó problémákat megoldják, a szolgáltatásokban sehol sincs fennakadás. Tomecskó beszámolt arról is, hogy az elégséges szolgáltatásokról kedden 10 órára meghirdetett egyeztetésen a Kézbesítők Szakszervezete nem jelent meg. Tusz Ferenc, a szakszervezet elnöke munkabeszüntetés eredményéről várhatóan késő délután nyilatkozik.
2009.12.22. 12:00
 
 
Enyhül a hideg, csapadékos idő várható
Enyhülés várható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint. Véber István ügyeletes meteorológus az MTI érdeklődésére elmondta: a Dél-Alföldön már az éjszakai órákban a hófúvást ónos eső váltotta fel, de kedd éjszakára már mindenhol csak esővel kell számolni. Véber közlése szerint a kedd reggeli órákban Nyugat- és Dél-Dunántúlon már 2-4 fokot mértek, az északi régiókban viszont még fagypont alatt alakul a hőmérséklet. Az Alföld középső részén, Pest megye déli területein és az észak-magyarországi megyékben kell a nap folyamán ónos esővel számolni, utóbbi területeken még havazás nehezítheti a közlekedést. Az enyhülés a nap folyamán az egész országra kiterjed, s bár éjszaka jelentős csapadék érkezik, ez már mindenhol eső lesz.
2009.12.22. 11:15
 
 
Népi kezdeményezést nyújtott be a PDSZ a nagylétszámú osztályok ellen
Népi kezdeményezést nyújtott be a Pedagógusok Demokratikus Szervezete (PDSZ) annak érdekében, hogy ne lehessen a jelenlegi maximális osztály- és csoportlétszámoktól pozitívan eltérni, ahogy arra a jelenlegi szabályozás lehetőséget ad - közölte a szervezet. A PDSZ szerint a költségvetést előkészítő törvénycsomagban elfogadott szabály lehetővé teszi a maximális osztálylétszámtól való akár 30 százalékos eltérést is. A szakszervezet a kezdeményezésével azt kívánja elérni, hogy ne lehessen 33 fős óvodai, 34 fős alsó tagozatos, 39 fős felső tagozatos és 46 fős középiskolai osztályokat szervezni. Határozott álláspontjuk, hogy a közoktatási törvényben meghatározott maximális osztálylétszámok már önmagukban is magasak.
2009.12.22. 10:45
 
 
Az éves virslifogyasztás egyötöde az év végi ünnepekre esik
A karácsony-szilveszteri időszakra jut Magyarországon az éves virslifogyasztás egyötöde. Nielsen piackutató vállalat felmérése szerint a virsli magyarországi kiskereskedelmi forgalma tavaly november és ez év október vége között meghaladta a 27 milliárd forintot, ami 9 százalékkal több, mint az előző év hasonló időszakában. Ez a mennyiségben - a bolti eladásokat tekintve - évi 27 ezer tonnát jelent mindkét tizenkét hónapos periódusban. Az év végi ünnepi forgalomban, tavaly november-decemberben közel 5 milliárd forintért, mintegy 5 ezer tonna virslit adtak el a boltokban, az éves mennyiség 19 százalékát.
2009.12.22. 10:30
 
 
A bővítési folyamat és a Balkán a svéd elnökség fő külügyi eredményei
Az európai uniós bővítési folyamatban elért haladást és a nyugat-balkáni országok segítését nevezte a most befejeződő svéd EU-elnökség legfőbb külügyi eredményeinek hétfőn Carl Bildt külügyminiszter. Brüsszelben tartott sajtótájékoztatóján a svéd diplomácia vezetője egyúttal jelképesen átadta a stafétát a január elsejétől hivatalba lépő elnökségi hármasnak, Spanyolországnak, Belgiumnak és Magyarországnak. Bildt úgy vélte, a következő - "spanyol" - félévben döntő haladást lehet elérni a Horvátországgal folytatott csatlakozási tárgyalásokon.
2009.12.22. 10:30
 
 
Izrael válaszolt a Hamász fogolycsere-ajánlatára
Az izraeli kormány eljuttatta válaszát a Hamász palesztin fundamentalista szervezet új ajánlatára a két fél közötti fogolycserére vonatkozóan - jelentette az izraeli rádió kormányzati körökre hivatkozva. A közlés szerint a Netanjahu miniszterelnök vezetésével ülésező, hat miniszterből álló szűkebb izraeli kabinet hosszas tanácskozások után keddre virradóra utasította Chágáj Hadasz izraeli közvetítőt, hogy folytassa erőfeszítéseit a Hamász fogságában lévő Gilád Salit izraeli katona szabadon bocsátása érdekében. Salitot három és fél évvel ezelőtt a Gázai övezetet uraló Hamász egyik kommandója rabolta el. Szabadon bocsátásáért cserében az iszlamista szervezet mintegy 1000 izraeli börtönben lévő palesztin fogoly elengedését követeli.
2009.12.22. 10:30
 
 
Elsőként Cristiano Ronaldo nyerte a Puskás Ferenc-díjat
Első alkalommal a portugál Cristiano Ronaldo nyerte az év legszebb góljáért járó Puskás Ferenc-díjat, amelyet a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) zürichi éves gáláján adtak át hétfőn. A Real Madrid aranylabdás futballistája 2009. április 15-én - még a Manchester United színeiben -, az FC Porto elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján átvett egy labdát a felezővonalnál, majd egy igazítás után több mint 30 méterről, hatalmas erővel lőtt a kapu jobb oldalába. A díjra a FIFA honlapján lehetett szavazni, sajtóértesülések szerint több mint ötmillióan adták le voksukat. Az elismerést Puskás Ferencné, illetve a libériai George Weah, az AC Milan korábbi aranylabdása adta át.
2009.12.22. 08:15
 
 
Költségvetési Tanács: az Országgyűlés nem oldotta meg a büdzsé hibáit
A Magyar Köztársaság Költségvetési Tanácsa szerint az Országgyűlés nem fogadta el a jövő évi költségvetési törvénnyel kapcsolatban a tanács által jelzett problémák megoldásához szükséges módosításokat. A tanács honlapján olvasható közlemény utal arra, hogy Sólyom László többek között erre hívta fel "egy hetilapnak adott interjúban a figyelmet". Felidézik, hogy korábbi közleményükben megállapították: a költségvetési törvénytervezet "csak részben felel meg az államháztartási törvény, valamint a költségvetési felelősségi törvény… előírásainak".
2009.12.22. 08:15
 
 
A Facebook rombolja a házasságokat
Régi ismerősökkel való kapcsolattartásra és az új barátságok kialakítására létrehozott Facebook közösségi portál megnöveli a válások számát. Válóperes ügyvédek szerint a népszerű közösségi portálok egyre több embert csábítanak arra, hogy netes kapcsolataikkal csalják meg partnereiket - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap. A féltékeny hitvesek szintén a közösségi portálokat használják, hogy a flörtre, szerelmi viszonyokra bizonyítékokat gyűjtsenek. Egy válásokra szakosodott ügyvédi iroda szerint a keresetek egyötödében kerül említésre a Facebook.
2009.12.22. 07:30
 
 
A fővárosban havazott és ónos szitálás is volt
A fővárosban hajnali fél öt körül kezdett esni, egyes helyeken havazás, másutt ónos szitálás alakult ki, az utakat folyamatosan takarították - közölte az FKF. Az éjszakai műszakban az FKF Zrt. 83 szóró munkagépe folyamatosan végezte a mellékútvonalakon a hóeltakarítást és síkosságmentesítést, azonban a csapadék megérkezésekor munkagépeik visszatértek a fő- és tömegközlekedési útvonalakra. Hajnalban a közösségi közlekedés megindult, BKV járatai menetrend szerint közlekedtek. A társaság továbbra is kéri a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel vezessenek, a magánház-tulajdonosokat, hogy az ingatlanjaikhoz tartozó járdákat tisztítsák meg és mentesítsék a síkosságtól, de a havat, a jeget ne a már letakarított úttestre tolják le.
2009.12.22. 07:30
 
 
Sztrájkolnak a postai kézbesítők, fennakadás nem várható
Sztrájkot hirdetett keddre a Magyar Postánál működő Kézbesítők Szakszervezete, a posta arra számít, hogy a munkabeszüntetés nem okoz fennakadást a postai szolgáltatásokban. A szakszervezet az MTI-hez eljuttatott közleményben tudatja, hogy december 22-től határozatlan ideig sztrájkolnak azért, hogy minden dolgozó egyszeri 100 ezer forintot kapjon a társaság által értékesített ingatlanok bevételéből. Tomecskó Tamás, a Magyar Posta Zrt. szóvivője az MTI kérdésére elmondta, úgy tudják, hogy a 11 ezer postai kézbesítő közül mindössze néhány tíz készül munkabeszüntetésre. Hozzátette: nem a sztrájk, hanem az időjárás jelent kihívást.
2009.12.21. 22:15
 
 
FIFA-gála: Lionel Messi 2009 legjobbja
Lionel Messit, az FC Barcelona argentin válogatott futballistáját választották 2009 legjobb játékosának a szövetségi kapitányok és válogatottak csapatkapitányainak szavazatai alapján - jelentették be hétfőn a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) zürichi díjátadó gáláján. A katalánok a 22 éves aranylabdás vezérletével megnyerték a Bajnokok Ligáját, a klubvilágbajnokságot és a spanyol bajnokságot, a Király Kupát, a spanyol Szuperkupát és az európai Szuperkupát is. A nőknél a brazil Marta diadalmaskodott, karrierje során negyedik alkalommal nyerte el az elismerést.
2009.12.21. 21:30
 
 
Házon belül rögzítették Gyurcsány őszödi beszédét
Házon belül rögzítették Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök balatonőszödi beszédét; azonban a nemzetbiztonsági vizsgálat után sem nyilvános, hogyan jutott el a sajtóhoz - számolt be az m1 hétfő esti Híradója. Belső embertől került nyilvánosságra az őszödi beszéd, nem hallgatták le a szocialista frakció ülését 2006 májusában. A felvétel készítése nem volt jogellenes, mert nem használtak hozzá titkosszolgálati eszközöket - hangzott el a hírműsorban. Közölték, a kiszivárogtatásáról szóló, több mint három évig tartó nemzetbiztonsági vizsgálat nemrég zárult le. Azt is vizsgálták, hogy ki volt a megrendelő és ki vette fel a beszédet.
2009.12.21. 21:00
 
 
Meghalt Brittany Murphy amerikai filmszínésznő
32 éves korában szívroham következtében meghalt Brittany Murphy amerikai filmszínésznő. Családja szerint a színésznőnek a halála előtti napokban influenzaszerű tünetei voltak. Murphy vasárnap reggel otthonában zuhanyzás közben lett rosszul, kórházba szállították, de az orvosok már nem tudtak rajta segíteni. A toxikológiai vizsgálatok eredményére még várni kell, ezért pontosan még nem lehet tudni, hogy mi okozhatta színésznő halálát. A halál hírét a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórház jelentette be helyi idő szerint vasárnap reggel.
2009.12.21. 20:15
 
 
Három londoni repülőtér zárva a havazás miatt
Három londoni repülőteret is lezártak az intenzív havazás miatt hétfőn este; a zárlat több budapesti járatot is érintett. Az igen keményre fordult tél miatt az országot jelenleg meglehetősen nehéz elhagyni bármilyen közlekedési eszközzel. Hétfő este Londonban és környékén kezdődött erős havazás, és a pályák csúszásmentesítése végett lezárták a brit fővárost kiszolgáló öt nagy nemzetközi repülőtér közül Gatwicket, Lutont és a Cityt. Heathrow és Stansted továbbra is fogadott és indított járatokat, de szintén jelentős késésekkel. Napközben a sűrű havazás miatt órákra lezárták a manchesteri repülőteret is.
2009.12.21. 20:15
 
 
Megfékezték a Soroksári úti raktártüzet
A tűzoltóknak sikerült megakadályozni a tűz továbbterjedését abban a Soroksári úti raktárépületben, ami hétfő este gyulladt ki a fővárosban - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese. Hozzátette: az oltás, illetve az utómunkálatok kedd reggelig eltartanak. A csaknem 6.000 négyzetméteres épület első emeletén egy kozmetikai raktárban keletkezett a tűz - mondta Kis-Guczi Péter, hozzátéve, hogy a tűzoltók a legmagasabb, 5-ös fokozatú riasztással vonultak a helyszínre. A sűrű füst miatt korábban lezárt Soroksári út városból kivezető szakaszát este fél nyolc körül felszabadították, a befelé vezető sáv még le van zárva a járművek elől.
2009.12.21. 20:15
 
 
Nofertiti Alapítvány: egyelőre nem követeli vissza Egyiptom a mellszobrot
A Porosz Kulturális Örökség Alapítvány szerint az egyiptomi kormány hivatalosan nem követeli vissza Németországtól Nofertiti mellszobrát. Friederike Seyfried, a berlini Egyiptomi Múzeum igazgatója szerint a Záhi Havvász, Egyiptom Legfelsőbb Régészeti Tanácsának főtitkárával történt hétfői megbeszélésén nem a 3500 éves büszt visszaszolgáltatásáról tárgyaltak. Egy 1913-ból származó dokumentum szerint, amely a német keletkutató társaság ásatásából származó leletek elosztásáról rendelkezik, Nofertiti mellszobra jogosan van Berlinben.
2009.12.21. 19:30
 
 
Demjanjuk-per: a vádlott szenvtelenül hallgatta a tanúk vallomását
John Demjanjuk hétfőn rezzenéstelen arccal ülte végig folytatódó müncheni perének újabb tárgyalását, amelyen holokauszttúlélő mellékmagánvádlók elevenítették fel a náci Németország által elkövetett egykori borzalmakat. A müncheni tartományi bíróság a nap folyamán elutasította a védelem újabb, az eljárás megszüntetésére, illetve halasztására irányuló indítványait. Az ukrán származású, ma 89 éves Demjanjukot a müncheni ügyészség azzal vádolja, hogy 1943 márciusa és szeptembere között a sobibóri (Lengyelország) náci haláltábor őreként legkevesebb 27 900 zsidó fogoly megölésében segédkezett. Pere november végén kezdődött.
2009.12.21. 19:15
 
 
Ónos eső lehet hétfőn este, kedden hajnalban
A meteorológiai előrejelzések szerint ónos eső várható a hétfő esti, kedd hajnali órákra; az ónos eső megérkezése előtt megelőző sózást végeznek az utakon - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A társaság mindenkit arra kér, hogy ónos eső esetén csak akkor keljenek útra, ha halaszthatatlan dolguk van. Az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfői közleményében arra figyelmeztetett, hogy hétfőn késő estétől délen, délnyugaton már gyenge ónos eső vagy fagyott eső is kialakulhat. Éjszaka északkeleten folytatódik a havazás.
2009.12.21. 18:00
 
 
Századvég-Forsense: tovább nőtt a Fidesz támogatottsága
Az év utolsó hónapjában a Fidesz támogatottsága 5 százalékkal nőtt az előző hónaphoz képest, míg az MSZP-é nem változott - olvasható a Századvég és a Forsense közös közvéleménykutatásának eredményeit ismertető, az MTI rendelkezésére hétfőn bocsátott anyagból. Az 1000 ember megkérdezésével készített kutatásból kiderül: decemberben a legnagyobb ellenzéki párt az összes megkérdezett körében 31 százalékos támogatottsággal rendelkezik. Az MSZP-t a megkérdezettek 9 százaléka, a Jobbikot 6 százaléka említette választandó pártként.
2009.12.21. 17:00
 
 
Az újraválasztott román államfő az állam megreformálását szorgalmazta
A román állam mélyreható megreformálását szorgalmazta hétfőn Traian Basescu újraválasztott román államfő abban a beszédében, amelyet a román parlamentben mondott második elnöki mandátumának a kezdetét jelentő parlamenti eskütétel alkalmából. Szerinte a következő nemzedékek elfogadhatatlanul magas árat fizetnek, ha a politikai osztály tovább halogatja a reformokat. Basescu szorgalmazta az egykamarás parlament bevezetését és a törvényhozók számának a csökkentését, az erről a kérdésről november 22-én szervezett, érvényesnek és sikeresnek nyilvánított népszavazásra emlékeztetve a parlament ünnepi együttes ülésén részt vevő képviselőket és szenátorokat.
2009.12.21. 17:00
 
 
Új szakmai igazgató a Ferencvárosnál
Ron Reid lett a Ferencváros labdarúgócsapatának szakmai igazgatója, míg a vezetőedzői teendőket továbbra is Craig Short látja el. Ezt Berki Krisztián vezérigazgató és a tulajdonos, Kevin McCabe jelentette be a klub hétfői sajtótájékoztatóján.
2009.12.21. 16:30
 
 
Eltemették a bozótvágó késsel megölt nőt Salgótarjánban
Eltemették a bozótvágó késsel egy héttel ezelőtt elkövetett gyilkosság egyik áldozatát, K. Kittit hétfőn Salgótarjánban. A jelentős rendőri biztosítás mellett tartott temetésen, a salgótarjáni új köztemetőben mintegy háromszáz gyászoló jelent meg. Dankóné Nagy Lívia, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI kérdésére elmondta: a gyászolók várhatóan nagy száma, a húsz centiméteres hóban történő közlekedés és a parkolás irányítása, valamint a közrend és a közbiztonság fenntartása miatt a salgótarjáni rendőrkapitányság az egész város területére fokozott ellenőrzést rendelt el. A gyilkosság másik áldozatát, a nő barátját kedden helyezik végső nyugalomra Salgótarjánban.
2009.12.21. 16:15
 
Kulcsfontosságú szavazás az amerikai szenátusban az egészségügyi reformról
Kulcsfontosságú procedurális szavazás volt hétfő hajnalban az amerikai szenátusban az egészségügyi reform törvénytervezetéről. A republikánus szenátorok teljes elutasítása mellett a demokrata pártiak egyhangúlag támogatták a törvénytervezetről három kérdésben is folyó vita egyikének a lezárását. A két független szenátor is velük szavazott, így a döntést 60-40 arányban hozták meg, vagyis összejött az ehhez szükséges minősített többség. Az egészségügy reformját Barack Obama amerikai elnök legfontosabb törvényhozási feladatának tekinti. A hétfő hajnali volt az első procedurális szavazás abból a háromból, amellyel a szenátusnak le kell zárnia a vitát.
2009.12.21. 16:15
 
 
Bajnai: két fontos üzenete van a Puskás-díjnak
Bajnai Gordon miniszterelnök szerint Magyarország is képes világszínvonalú teljesítményre, illetve maga a sport szeretete a két legfontosabb üzenete a Puskás Ferenc-díjnak, amelyet a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) 19:30 órakor kezdődő éves gáláján adnak át először az év legszebb gólját szerző játékosnak. A kormányfő, aki már szombaton megérkezett a rendezvénynek otthont adó svájci városba, mindezt Joseph Blatter FIFA-elnökkel folytatott megbeszélése után jelentette ki.
2009.12.21. 16:00
 
 
Az Almeria menesztette Hugo Sanchez vezetőedzőt
A gyenge bajnoki szereplés miatt az Almeria labdarúgócsapatának vezetősége menesztette Hugo Sanchez vezetőedzőt. A mexikói szakembernek a vasárnapi, Espanyol elleni 2-0-ás vereséget követően köszönték meg a munkáját, mivel az együttes legutóbbi öt mérkőzésén csupán egyetlen pontot szerzett, és visszacsúszott a 17. helyre a tabellán. Sanchez - aki játékosként többek között a Real Madridban szerepelt évekig - szinte pontosan egy éve vette át az együttes irányítását, s a legutóbbi szezont a Primera Divisón 11. helyén zárta a csapattal.
2009.12.21. 16:00
 
 
Simor: az euróbevezetés dátumát a kormánnyal együtt kell kitűzni
Magyarország számára fontos az euró, de annak bevezetési dátumát először a kormánynak, majd a kormánnyal együtt kell a Magyar Nemzeti Banknak kitűzni - mondta Simor András a jegybank elnöke a hétfői tájékoztatóján. Az elemzők többsége most 2014-re, egyesek 2015-re teszik Magyarország belépését az eurózónába - emlékeztetett a jegybank elnöke. Simor András szerint a maastrichti követelmények közül az inflációs és a költségvetési kritériumot 2011-ben képes teljesíteni az ország, "az adósságállományunk jelenleg 80 százalékon áll az előírt legfeljebb 60 százalék helyett, és a hosszú távú hozamoknál is eltérés van".
2009.12.21. 16:00
 
 
Csak a gázolaj ára emelkedik szerdán
Csak a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát emeli bruttó 4 forinttal szerdán a Mol, a benziné nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. Korábban más piaci források a benzin drágulását is jelezték, ám ennek ára most nem változik. A Mol egy hete csökkentette az árakat, a benzinét akkor 4, a gázolajét pedig 2 forinttal. A gázolaj átlagára a mostani változással 282 forint, a benziné pedig 296 forint marad. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál. Az emelést piaci folyamatokkal magyarázzák az elemzők.
2009.12.21. 15:45
 
 
Az MNB 6,25%-ra csökkentette az alapkamatot
A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 25 bázisponttal 6,25 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot hétfőn, a piac 50 bázispontos csökkentést várt. Az alapkamat ezzel a 2006 júniusa és júliusa közötti szintre süllyedt. Ennél 20 éves története során csak egyszer, 2005. szeptembere és 2006. júniusa között állt alacsonyabb szinten, 6 százalékon. Elemzők korábban úgy vélték: a következő hónapokban még egy vagy két kamatvágással 5,5 százalékra, történelmi mélypontjára süllyedhet az alapkamat. A testület 2008 októberében 3 százalékponttal emelte 11,50 százalékra az irányadó rátát, ezt követően hétfőig kilenc esetben csökkentette, az idén júliusi 100 bázisponton kívül minden alkalommal 50 bázisponttal.
2009.12.21. 15:45
 
 
Fogyatékosnak nevezte, majd elnézést kért Susan Boyle-tól a műsorvezető
Elnézést kért az az új-zélandi televíziós műsorvezető, aki fogyatékosnak nevezte Susan Boyle skót énekesnőt. Paul Henry egy novemberi reggeli műsorában nevezte fogyatékosnak a világhírűvé vált skót asszonyt. A kijelentésen felbőszült nézők és rajongók nyomására a műsorvezető beismerte hibáját. "Nagyon sajnálom, hogy amit mondtam, néhányan nem úgy értették, ahogy valóban gondoltam' - nyilatkozta Henry. Az állami televíziós csatorna is elnézést kért sztárműsorvezetője miatt. Henry műsorában egy újságból idézett, amely szerint Boyle születésekor oxigénhiányos állapotba került, emiatt lett értelmi sérült.
2009.12.21. 15:45
 
 
Hollandia megtizedeli kecskeállományát a Q-láz járvány miatt
Az emberre is veszélyes Q-láz (Queensland-fever) terjedésének Hollandiában több tízezer kecske kényszervágásával próbálnak gátat vetni: a legutóbbi nyilvántartás szerint már hatvan állatfarm érintett az ország 410 nagy állattartó gazdaságából, ahonnan összesen 40 ezer kecskét küldtek kényszervágásra. A kecskéket - a holland kecskeállomány közel tizedét - folyamatosan pusztítják el, méreginjekciókkal. Jelenleg a holland kecskeállomány hozzávetőleges létszáma 374 ezer. A hollandiai Q-láz járvány intenzitását és időtartamát tekintve is egyedi, gyakorlatilag 2007 óta folyamatosan jelen van a holland állatállományban.
2009.12.21. 15:30
 
 
Székely: az egészségügyi ágazat fejlesztések tekintetében "jól áll"
Székely Tamás szakminiszter szerint fejlesztések tekintetében jól áll az egészségügy, a 2007-2010-ben rendelkezésre álló 369 milliárd forintból 294 milliárdot kötöttek le pályázatokkal. A politikus az idei évet értékelő hétfői tájékoztatóján úgy fogalmazott: jól sáfárkodtak az uniós forrásokkal, mert az ellátórendszer minden szintjén történt fejlesztés. Mint mondta, az egészségügyi tárca idén három törvényt készített elő és 16 kormányrendeletet, illetve 46 miniszteri rendeletet fogadott el. A törvények közül az utolsó parlamenti ülésen elfogadott salátatörvényt emelte ki, amelyben szabályozták többek közt a közreműködő szervezetek szerződési feltételeit.
2009.12.21. 15:15
 
 
Az MTV sztrájkbizottsága a kormányfő segítségét kéri
A Magyar Televízió (MTV) sztrájkbizottsága Bajnai Gordon miniszterelnökhöz fordul. Az érdekképviseleti szervezet hétfőn ismertetett levelében arra kéri a kormányfőt, tegyen lépéseket, hogy a köztévé a fennmaradásához szükséges forrásokat megkapja. A miniszterelnöknek írt levél egy részét felolvasták a sztrájkbizottság nagygyűlésén. A sztrájkbizottság azt kéri, hogy a közmédia rendszerének átfogó újraszabályozásáig biztosítsák a megfelelő színvonal alapjául szolgáló forrásokat. Mint írták, a közszolgálati médiarendszer újraszabályozása halaszthatatlan, ezt a vonatkozó EU-normatívák is sürgetik, és tudják azt is, hogy munkavállalóik helyzete is csak ennek részeként rendeződhet elfogadható módon.
2009.12.21. 14:30
 
 
Újinfluenza: meghalt egy 50 éves nő a székesfehérvári kórházban
Meghalt egy 50 éves nő szombaton a Fejér Megyei Szent György Kórházban. Szervezetében kimutatták a H1N1 vírust, amely ellen kapott ugyan védőoltást, ám a védettség még nem alakult ki nála - közölte az intézmény orvosigazgató-helyettese hétfőn. Szabó Gabriella tájékoztatása szerint a sokízületi gyulladásos betegségben szenvedő, Komárom-Esztergom megyei beteg két nappal a védőoltást követően belázasodott. December 2-án felvették az esztergomi kórházba, ahonnan két nappal később került kétoldali tüdőgyulladással a területileg illetékes infektológiai osztályra, Székesfehérvárra. Állapota rohamosan romlott, s néhány órán belül légzési elégtelenség miatt a kórház intenzív osztályára kellett helyezni.
2009.12.21. 14:15
 
 
Nemzeti Nyomozó Iroda: négy fegyvert használtak a romagyilkosságok elkövetői
Négy fegyvert, köztük két duplacsövű sörétes puskát használtak a romagyilkosságok elkövetői, a fegyvereken több gyanúsított DNS-ét is megtalálták - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda. A közlemény szerint a szakértői vélemények azt bizonyítják, hogy lefoglalták az összes lőfegyvert, amelyet az elkövetők a helyszínen használtak. Ezek között van egy egycsövű és két kétcsövű sörétes, valamint egy golyós puska. A bizonyítékok alapján az NNI közlése szerint négy ember gyanúsítható azzal, hogy részt vett a romák elleni bűncselekmény-sorozatban: hárman tettesként, egyvalaki pedig segítőként.
2009.12.21. 14:00
 
 
Demszky: szerdán születik megállapodás a BKV buszainak lecseréléséről
Várhatóan szerdán írja alá a kormány és a főváros azt a megállapodást, amely rögzíti, hogy 2011-től 18 milliárd, az azt követő években pedig 20 milliárd forintot fordítanak a BKV eszközállományának cseréjére - jelentette be Demszky Gábor főpolgármester. "Ez azt jelenti, hogy megteremtjük annak a tendernek a fedezetét, amelynek a keretében több száz buszt a BKV lecserélhet" - fogalmazott a városvezető. Az időjárás-változásnak a BKV sajnos ki van téve, a jelenleg rendelkezésre álló buszparkkal kell a szolgáltatást nyújtani - válaszolta a főpolgármester arra a kérdésre, hogy a most jelentkező problémát hogyan tudják megoldani.
2009.12.21. 14:00
 
 
Fidesz-KDNP: fizessék vissza a családi pótlék megadóztatásával elvett pénzt
A Fidesz-KDNP felszólítja a kormányt, hogy haladéktalanul - még az idén - és kamatostul fizesse vissza a családoknak azt a pénzt, amelyet a szeptemberi, októberi és novemberi családi pótlék megadóztatásával jogtalanul elvett tőlük. Soltész Miklós, az ellenzéki frakciószövetség népjóléti kabinetjének vezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján ezt azzal összefüggésben mondta, hogy az Alkotmánybíróság múlt héten alkotmányellenesnek nyilvánította a családi pótlék adózásnál való figyelembe vételét előíró rendelkezéseket, és azokat visszamenőleges hatállyal megsemmisítette.
2009.12.21. 13:45
 
18 ezer cipősdoboznyi ajándékot gyűjtött össze a Baptista Szeretetszolgálat
Több mint 18 ezer cipősdoboznyi csomagot gyűjtött össze a Baptista Szeretetszolgálat a rászoruló gyermekeknek idei ajándékgyűjtő akciója során. Az összegyűlt ajándékcsomagok közül 2800 darabot már elküldtek Parajdra, Erdélybe, a Böjte Csaba ferences szerzetes gondozta árva gyermekeknek. A hétfő (december 21.) esti Cipősdoboz Gálán hétszáz gyermeket látnak vendégül a fővárosban, majd mindannyiukat megajándékozzák egy-egy cipődoboznyi meglepetéssel. Nagycsaládokban élő, intézetben nevelkedő és nehéz körülmények között élő gyermekek lesznek a rendezvény vendégei.
2009.12.21. 13:30
 
 
Jelentős késésekkel, de minden vonalon járnak a MÁV vonatai
Jelentős késésekkel, de minden vonalon közlekedteti vonatait a MÁV, az InterCity járatokat pluszköltség megfizetése nélkül lehet igénybe venni hétfő éjfélig - közölte a vasúttársaság az MTI-vel. A legnagyobb késésekre a nemzetközi járatoknál kell számítani, de a belföldi vonatok is legalább 25-30 perces késésekkel közlekednek. A Budapest-Esztergom vonalon 60-70 perces a késés, a Budapest-Újszász-Szolnok és a Budapest-Cegléd-Szolnok elővárosi vonalakon a zónázó vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak - olvasható a Mávinform közleményében. A három fővárosi fejpályaudvaron is közlekednek a vonatok.
2009.12.21. 13:30
 
Amikor a wellness házhoz jön
Szokás fogadkozni az év utolsó napjaiban. Most még elpusztítjuk a rántotthús- és töltöttkáposzta-hegyeket, de ígérjük, soha többé nem fordul elő ilyesmi. Képzeletben előtérbe helyezzük az egészségünket, és eszünkbe jut a testkultúra.
2009.12.21. 12:41
 
 
Ártatlannak vallotta magát Olmert volt izraeli miniszterelnök
Ártatlannak vallotta magát hétfőn Ehud Olmert volt izraeli miniszterelnök az ellene indított perben. Ügyvédje, Elie Zohar a jeruzsálemi kerületi bíróság előtt közölte, hogy védence, akit különféle gazdasági bűncselekményekkel vádolnak, minden vádpontban ártatlannak vallja magát. Olmertet csalással, adócsalással, hatalommal való visszaéléssel, hamisítással vádolják, részben még azt az időszakot (1993-2003 között) alapul véve, amikor Jeruzsálem polgármestere volt. A volt kormányfőt börtönbüntetés fenyegeti. Olmert, aki a centrista Kadima párt élén vezette az országot, 2008. szeptember 21-én mondott le, azután, hogy a rendőrség a vád alá helyezését javasolta a Talansky-botránnyal összefüggésben.
2009.12.21. 12:15
 
 
Befejeződött a stratégiai földgáztároló feltöltése
Befejezték a stratégiai földgáztároló feltöltését, a tárolóban 1,2 milliárd köbméter készlet van, ami az E.ON földgáztárolójában lévő 200 millió köbméterrel együtt 1,4 milliárd köbméter stratégiai készletet jelent - közölte a Magyar Szénhidrogén Készletező Szövetség (MSZKSZ) az MTI-vel. Emlékeztetnek arra, hogy a Szeged-Algyő közelében lévő Szőreg-1 - a korábbi tájékoztatás szerint 1.600 méter mélyen lévő - tárolóba 2009. október 1-jén kezdték el besajtolni a földgázt, és a kitárolási tesztek is sikeresen zárultak. A biztonsági készlet legalább 45 napon keresztül, napi 20 millió köbméter kapacitással hozható felszínre.
2009.12.21. 11:45
 
 
Nyereségvágy vezette az auschwitzi haláltábor feliratának elrablóit
Pusztán nyereségvágyból követték el tettüket az auschwitzi egykori náci haláltábor bejáratánál álló német nyelvű felirat elrablói, akik nem tagjai semmilyen neonáci szervezetnek - közölte a lengyel rendőrség. "Elmondhatjuk, hogy az öt férfi egyike sem tagja valamely neonáci csoportnak... Kétségkívül nyereségvágyból raboltak. Később leszünk abban a helyzetben, hogy eldönthessük: megrendelésre vagy saját kezdeményezésből követték el a bűncselekményt" - mondta krakkói sajtóértekezletén Andrzej Rokita körzeti rendőrfőnök. Az öt elkövető korábban volt már büntetve rablás miatt. A 20 és 39 év közötti férfiakat vasárnap este vették őrizetbe a lengyel tengermelléki Gdyniában, illetve a Visztula menti Wloclawekben.
2009.12.21. 11:45
 
 
Bukósisak hiánya miatt kaptak figyelmeztetést a meztelen biciklisták
Két anyaszült meztelenül kerékpározó férfit állított meg az új-zélandi rendőrség: mivel hiányos öltözetük miatt nem tudtak volna büntetést fizetni, csupán figyelmeztették őket a bukósisak viselésének kötelezettségére. A The New Zealand Herald című napilap hétfői száma szerint a két férfi a Coromandel-félszigeten kerékpározott ruhátlanul a fürdőparadicsom egyik kikötői utcájában. Új-Zélandon a kerékpárosokat törvény kötelezi bukósisak viselésére.
2009.12.21. 11:30
 
 
NB I: Giovanni Dellacasa a Vasas új edzője
Az olasz Giovanni Dellacasa lett a Vasas labdarúgócsapatának vezetőedzője - jelentették be a klub sajtótájékoztatóján. A 48 esztendős szakember munkáját sportigazgatóként honfitársa, a korábban a Fiorentinában is futballozott Mauro Bressan segíti majd. A piros-kék együttest az ősszel Mészöly Géza irányította. A Vasas Futball Kft. 99 százalékos tulajdonrészét egy luxemburgi érdekeltségű, az olasz Sienát is irányító cég vásárolja meg, az erre vonatkozó előszerződést november 26-án már aláírták. A sajtótájékoztatón elhangzott: a megállapodás garanciákat tartalmaz többek között arra vonatkozóan, hogy mekkora az az éves minimum összeg, amelynél nem lehet kevesebb a felnőtt csapat költségvetése.
2009.12.21. 11:30
 
 
Andor László saját függetlensége bizonyítékának tekinti eddigi EBRD-beosztását
Saját függetlensége bizonyítékának tekinti Andor László azt a tényt, hogy eddig az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) igazgató tanácsában sem csupán Magyarországot, hanem a Cseh Köztársaságot, Szlovákiát és Horvátországot is képviselte. A magyar uniós biztosjelöltet, akinek a foglalkoztatási és szociálpolitikai tárcát szánja José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke, január 13-án hallgatja meg az Európai Parlament (EP) illetékes szakbizottsága. Az EP honlapjára időközben felkerültek azok a kérdések, amelyekre az összes biztosjelölttől előzetesen írásbeli választ kértek, és ugyanott olvashatók a jelöltek válaszai is.
2009.12.21. 10:45
 
Rálőttek Libanonban egy szíriai autóbuszra, egy halott
Ismeretlenek rálőttek hétfő reggel Észak-Libanonban egy Szíriából érkezett, munkásokat szállító autóbuszra, egy utas meghalt, többen megsebesültek - közölték biztonsági források. A támadás egy nappal azután történt, hogy Szaad Haríri libanoni kormányfő befejezte kétnapos damaszkuszi látogatását, amely az első volt 2005 óta, s amelynek során Bassár el-Aszad szíriai elnökkel folytatott megbeszélést. Szíria 30 évig gyakorolt gyámságot Libanon fölött, és 2005-ben, két hónappal az után volt kénytelen kivonni csapatait a szomszédos országból, hogy ott merénylet áldozata lett Rafík Haríri miniszterelnök, a mostani kormányfő apja.
2009.12.21. 10:30
 
 
Októberben is csökkent a kiskereskedelmi forgalom
Októberben folytatódott a kiskereskedelmi eladások harmadik éve tartó csökkenése, a forgalom volumene a naptárhatástól megtisztított adatok alapján 2009 első tíz hónapjában 4,7, októberben 7,5%-kal maradt el az előző év azonos időszakitól, havi szinten 0,6%-kal csökkent - közölte a Központi Statisztika Hivatal. Az országos kiskereskedelmi üzlethálózatban, valamint a csomagküldő kiskereskedelemben 2009 első tíz hónapjában 5.907 milliárd forint értékű árut forgalmaztak, ebből októberben 641 milliárd forint realizálódott. A kiskereskedelmi eladások 45%-a az élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes, 16 százaléka az üzemanyag-, 15 százaléka a bútor-, háztartásicikk-, építőanyag-kiskereskedelmi üzletekben bonyolódott le.
2009.12.21. 10:00
 
Szécsényben -25 fokot mértek az éjszaka
A Nógrád megyei Szécsényben volt a leghidegebb Magyarországon hétfőre virradó éjjel. Mínusz 25,5 fokot mértek a városban - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa az MTI-vel. Martonvásáron és Zabaron is rendkívül hideg volt, a meteorológiai szolgálat adatai szerint mindkét településen mínusz 24,2 fokot mértek. Borsodban a hőmérséklet mínusz 15 és mínusz 20 fok között volt a legtöbb helyen. A térségben a leghidegebb Edelényben és Sátoraljaújhelyen volt, mínusz 21, illetve mínusz 22 fokkal.
2009.12.21. 09:00
 
 
Egész éjszaka tisztították az utakat Budapesten
Az FKF Zrt. 91 téli munkagépe dolgozott vasárnap éjszaka a budapesti utakon, 121 dolgozó pedig kézi erővel takarította a havat, a BKV járatai hétfő hajnalban rendben közlekedtek - közölte a cég az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a munkagépek a mellékutakat takarították, de hajnalban visszatértek a fő- és tömegközlekedési útvonalakra, hidakra, felüljárókra, hogy biztosítsák a közösségi közlekedés fennakadás nélküli elindulását. Hétfőn nappal folytatják a mellékutak tisztítását. A közleményben hangsúlyozzák, hogy sok utcába nem jutottak még el, ezért ezeken a helyeken a burkolat havas, jeges.
2009.12.21. 08:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890[1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista