2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Csatlakozott a Nemzetközi Űrállomáshoz a Szojuz TMA-17 űrhajó
Csatlakozott a Nemzetközi Űrállomáshoz (ISS) a Szojuz TMA-17 orosz űrhajó, amely a 22-ik tartós űrexpedíció három tagját szállította az űrbázisra - közölte a moszkvai irányító központ szóvivője. Valerij Lindin szerint a dokkolás automata üzemmódban történt keddre virradóra, és minden simán ment. A Szojuz TMA-17 hétfő hajnalban indult útnak a Bajkonur űrrepülőtérről. Az űrhajó Oleg Kotov orosz, Nogucsi Szoicsi japán és Timothy Creamer amerikai űrhajóst szállította az ISS-re. Az űrhajósok 162 napig, vagyis májusig lesznek az űrállomáson, és ez idő alatt orosz tudományos program keretében mintegy 40 kísérletet végeznek el, egyszer űrsétát tesznek, három Progressz teherűrhajót és két amerikai űrkompot fogadnak.
2009.12.23. 11:30
 
 
Boksz: a doppingteszten "csúszhat el" a Pacquiao-Mayweather csata
Veszélybe került a jelenkor két legjobb ökölvívójának, Manny Pacquiaónak és Floyd Mayweather Jr.-nak a március 13-ra beharangozott csatája, miután előbbi csak részben vállalná a tervezett doppingellenőrzéseket. Mayweather menedzsmentje, a Golden Boy Promotion olimpiai rendszerű vizsgálatokat szeretne. Javaslatuk szerint az esemény első sajtótájékoztatóján vennének vér-, és vizeletmintát először, majd kevesebb mint 30 nappal az összecsapás előtt, végül pedig közvetlenül a találkozót követően. A problémát az okozza, hogy Pacquiao szervezetét - állítása szerint - nagyon megviseli a vérvétel, ezért azt szeretné, ha csak a sajtókonferencián, illetve a meccs után vennének tőle vért.
2009.12.23. 11:15
 
 
Az MVM 20 milliárd forint osztalékelőleget fizet
A 2009. évi nyereségből 20 milliárd forint osztalékelőleget fizet a Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) a kedden megtartott rendkívüli közgyűlés döntésének megfelelően. A közel 100 százalékban állami tulajdonban lévő cég tulajdonosai, közöttük a magyar államot képviselő Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) jóváhagyta a Bakonyi Kombiciklus Kft. erőműberuházására 63 millió euró hitel felvételét. A részvényesek módosították az MVM csoporthoz tartozó Vértesi Erőműre vonatkozó korábbi közgyűlési határozatot, és az eredeti határidőt, 2010. március 30-at 2010 július 31-re módosították. Eddig az időpontig kell megvizsgálni a 2009. évi gazdálkodás ismeretében azt, hogy mi legyen az erőmű további sorsa.
2009.12.23. 11:15
 
 
Balázs Péter: "külpolitikai offenzíva" kísérte a kormány intézkedéseit
A válságkezelő kormányban "külpolitikai offenzíva" kísérte a gazdaságstabilizáló intézkedéseket - mondta az MTI-nek adott interjújában Balázs Péter. A külügyminiszter kiemelte, hogy az ország hét szomszédja közül két országban gondot okoz az ottani nacionalizmus az ott élő magyarság számára. A külképviseleti hálózatnál további korszerűsítésre kell felkészülni. A külügyminiszter évértékelő interjújában elmondta, hogy nagyon sok munkát fektettek a szomszédkapcsolatok építésébe, mert soha nem vezetett jóra a történelemben, amikor Magyarország egyszerre volt rosszban minden szomszédjával.
2009.12.23. 11:00
 
 
Bokros Lajos kormányképes MDF-et akar
Bokros Lajos célja, hogy a Magyar Demokrata Fórumot olyan méretű és befolyású párttá segítse fejleszteni, hogy adott esetben kormányképes erő legyen. A Népszabadság szerdai számában megjelent interjúban kifejtette:az eddigi válságkezelés csak szükséges, de nem elégséges feltétele a növekedés megindításának, amelyhez szerkezeti reformokra van szükség. Bokros szerint a Bajnai-kormány megmentette az államcsődtől az országot, de nem volt képes arra, hogy a szerkezeti reformokat megvalósítsa, amelyek nélkül soha nem lesz gazdasági felzárkózás. "A Fidesz még rosszabb ebből a szempontból, mert azáltal, hogy folyamatosan bírálja a válságkezelő intézkedéseket, tagadja a válság tényét is" - tette hozzá.
2009.12.23. 11:00
 
 
Októberben 471 millió euró volt a külkereskedelmi többlet
Októberben a külkereskedelmi forgalom aktívuma 471 millió euró volt, míg tavaly 143,4 millió euró deficittel zárt a mérleg, a január-októberi többlet 3,784 milliárd euró volt, szemben az egy évvel korábbi 315 millió euró hiánnyal - közölte szerdán a részletes adatok alapján a Központi Statisztikai Hivatal. Az adatok jobbak lettek kissé az előzetesen közöltnél, korábban a KSH októberre 464 millió euró, az első tíz hónapra 3.778 millió euró aktívumot számolt. Az idén a külkereskedelem január kivételével minden hónapban többlettel zárt.
2009.12.23. 10:30
 
 
A nők valóban ügyetlenebbül parkolnak
Most már tanulmány is alátámasztja a férfiak gyanúját arról, hogy a nők valóban rosszabbul parkolnak: lassúbbak és ügyetlenebbek férfi társaiknál. A nőknek átlagosan 20 másodperccel több időre van szükségük autójuk leparkolásához, és még így is kevesebb az esélyük arra, hogy megfelelően hajtsák végre a manővert - derül ki a The Daily Telegraph című brit lap internetes kiadásából. A kutatás során 65 sofőrt kértek meg, hogy egy Audi A6-ossal parkoljanak be egy standard méretű parkolóhelyre. Manővereiket - beleértve az előre- és hátramenetet, valamint a párhuzamos parkolást - az igénybe vett idő, illetve a pontosság alapján értékelték.
2009.12.23. 08:30
 
 
Berlusconi megbocsátott támadójának, de felelősségre vonást szorgalmazott
Silvio Berlusconi olasz kormányfő megbocsátott támadójának, ugyanakkor arra kérte az olasz igazságszolgáltatást, hogy ne hagyja büntetlenül a történteket, s ítélete legyen olyan, amely segít megelőzni az újabb támadásokat más vezetők ellen. Az olasz média szerint a 73 éves kormányfő a Milánótól mintegy 40 kilométerre lévő Arcore helységben lévő villájába van, s ezt akkor mondta, amikor telefonon beszélt a Szabadság Népe nevű pártja római képviselőivel. "Emberileg megbocsátok neki. Önök tudják, hogy nem vagyok haragtartó" - mondta Berlusconi.
2009.12.23. 08:30
 
Az utolsó táncoló medvét is "felszabadították" Indiában
Történelmet írt az állatvédelem múlt hét végén, amikor számos szervezet és az indiai kormány együttműködése révén sikerült "felszabadítani" az utolsó táncoló medvét Indiában. Az állatvédelmi csoportok már évek óta harcoltak azért, hogy véget vessenek az évszázados hagyománynak. India utcáin elterjedt látvány volt, hogy ajakos medvéket (Melursus ursinus) kényszerítettek különféle mutatványokra. Ahhoz, hogy az állatok könnyebben kezelhetők legyenek, fogaikat kihúzták, a pofájukon fúrt lyukon pedig kötelet húztak át. A megmentett négyéves medve az utolsó abból a több mint hatszázból, amelyek új otthonra és gondoskodásra találtak különböző medvemenhelyeken India-szerte.
2009.12.23. 08:15
 
 
Vámháború az EU és Kína között
Kína dömping-ellenes intézkedéseket hoz az EU-ból importált szénacél kötőelemekre - közölte a kínai kereskedelmi tárca. A kínai lépést megelőzően az Európai Unió meghosszabbította a dömpingvám kivetését a kínai bőr lábbelikre, s ezzel kapcsolatban a kínai kereskedelmi minisztérium szóvivője "határozott elégedetlenségének" adott hangot. Jao Csien közölte, hogy Kína a Kereskedelmi Világszervezethez (WTO) fog fordulni a kínai vállalatok védelmében, s hozzátette: "a kereskedelmi protekcionizmus sérti a kölcsönös bizalmat és mindkét oldalon veszteséget okoz". Az EU döntése értelmében a kínai és a vietnami cipőkre további 15 hónappal meghosszabbították az importvámot.
2009.12.23. 08:15
 
Este randim lesz, zsíros a hajam, nincs időm, segítség!
Sokan kerültetek már ilyen helyzetbe? A megoldás a babahintőpor. Lássuk hogyan is!
2009.12.23. 01:03
 
Az ünnep melege, az otthon békessége
A háziasszonyok számára minden ünnep hatalmas kihívás. Bevásárlás, elkészítés, szépítkezés, és még mennyi minden!
2009.12.23. 00:59
 
 
Magas a szállópor koncentráció az országban
Jelentősen megemelkedett a levegő szennyezettsége az ország számos területén az elmúlt napokban tapasztalható kedvezőtlen meteorológiai helyzet miatt. A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium a forgalmas utak és csomópontok kerülésére kéri a lakosságot, a levegőminőség következő napokban várható javulásáig. A zöldtárca MTI-hez kedden eljutatott közleményében hangsúlyozza: a szállópor koncentrációja még a helyi szennyezéstől távolabb elhelyezett háttér mérőállomásokon is meghaladja az egészségügyi határértéket. A minisztérium azt javasolja, aki teheti használja a tömegközlekedést és ne fűtsön fával vagy szénnel.
2009.12.22. 22:15
 
Légy te a legszebb! 5 kényeztető eljárás
Gondolom, sokan vagyunk, akik nagyon unjuk már a rendszeres kozmetikai arckezelést, amin időről időre muszáj átesnünk. Ám ezt is fel lehet dobni. Összegyűjtöttünk öt vadonatúj bőrfiatalító eljárást a szépségipar világából.
2009.12.22. 21:16
 
 
Oszkó: a politikai kampány része a 29 közgazdász jelentése
A politikai kampány részének tekinti a 29 közgazdász által most publikált jelentést "a jövő évi költségvetés trükkjeiről" Oszkó Péter. A pénzügyminiszter kedden az MTI-nek azt nyilatkozta, hogy örömmel áll a 29 közgazdász rendelkezésére, amennyiben érdemi párbeszédre törekszenek. "Nehéz lenne olyan elemzői konszenzust találni, amely akár meg is közelítené a 29 közgazdász jelentésének alaptételét, amely szerint a jövő évi GDP 1,5 százalékkal esik vissza, s ez a költségvetési hiányt 200 milliárd forinttal rontja" - állítja a pénzügyminiszter. Annál is inkább - tette hozzá - mivel a 2010. évi költségvetés 0,9 százalékos GDP csökkenéssel készült és nem a jelentésben szereplő 0,6 százalékkal.
2009.12.22. 21:00
 
 
Beyoncé, Madonna és Angelina Jolie a legjobban öltözöttek
Beyoncé, Madonna, Angelina Jolie, Nicole Kidman és Jennifer Lopez is ötöst kapott öltözködésére a Vogue magazintól idén. A világ legbefolyásosabb divatmagazinja 58 nyolc ismert nőt vett fel stíluslistájára, amelyen énekesnők, színésznők, modellek, first ladyk és koronás fők is helyet kaptak. Szexis, mégis stílusos öltözködése miatt a legjobban öltözöttek között szerepel Eva Mendes színésznő, csakúgy mint Jessica Alba és Jennifer Lopez. Kifogástalan és lenyűgöző megjelenéséért került az "ötvennyolcak" közé Sienna Miller, Kate Bosworth, Charlize Theron, Gwyneth Paltrow, Nicole Kidman, Marion Cotillard vagy éppen Demi Moore.
2009.12.22. 20:30
 
 
Legalább 90 halottja van a hét vége óta tartó hideghullámnak Európában
Legalább 90 halottja van már a hét vége óta tartó hideghullámnak Európában: közülük 52-en Lengyelországban veszítették életüket, ahol csak kedden tíz új holttestre bukkantak. A légiforgalomban és a közúti közlekedésben továbbra is komoly fennakadások vannak Európa-szerte, noha a karácsonyi szünet kezdetével milliók keltek volna útra a kontinens államaiban. Bár Nagy-Britanniában a főbb repülőtereket nem zárták be, megsokszorozódott a járattörlések száma. A legnagyobb brit fapados légitársaság, az easyJet például 150 járatnál kényszerült erre a lépésre. Milánóban a rossz idő miatt az iskolákat zárva tartották, az olasz nagyváros repülőtereinek működése gyakorlatilag megbénult.
2009.12.22. 20:15
 
 
Jótékonysági sakkszimultánt játszott Lékó Péter Szegeden
Mintegy egymillió forint gyűlt össze azon a jótékonysági sakkszimultánon, melyet Lékó Péter adott kedden Szegeden; a nemzetközi sakknagymester harmincnégy partner ellen játszott, köztük egy tucat fiatallal az IH Rendezvényközpontban. A befolyó összeget halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek nyári táboroztatására fordítják, ahol természetesen a játék oktatására is nagy hangsúlyt fektetnek, illetve tehetséges fiatal sakkozókat is támogatnak belőle. A játék joga ötvenezer forintba került. Az esemény után Lékó Péter a legjobbnak, legizgalmasabbnak vélt játszmát kielemezte a partnerrel, természetesen fejben idézve fel az összes lépést.
2009.12.22. 20:00
 
 
Washington a határidőre figyelmezteti Iránt, Irán elutasítja
A Fehér Ház szóvivője figyelmeztette kedden a teheráni vezetést, hogy vegye komolyan az iráni atomprogrammal kapcsolatban korábban adott decemberi határidőt. Robert Gibbs sajtóértekezletén úgy fogalmazott: december "igazi határidőnek" számít a nemzetközi közösség új szankciói szempontjából. Az iráni elnök azonban elutasította kedden a Nyugat által év végéig szabott határidőt arra, hogy országa fogadja el az urándúsításra tett nemzetközi javaslatot, és ezzel eloszlassa az iráni nukleáris tervekkel kapcsolatos félelmeket. "Kik ők, hogy határidőt szabjanak nekünk?" - kérdezte Mahmúd Ahmadinezsád egy tv-ben közzétett beszédben, amelyet a dél-iráni Siráz városából sugároztak.
2009.12.22. 19:45
 
 
Medián: jelentősen csökkent a két nagy párt közti különbség
A Medián decemberi felmérése szerint jelentősen csökkent a két nagy párt közötti különbség, mivel a Fidesz-tábor lemorzsolódása folytatódott, az MSZP pedig visszakapaszkodott az év eleji szintre. A teljes népesség körében az MSZP támogatottsága 16 százalékos, az ellenzéki párté 40 százalékos. A közvélemény-kutató kedden tette közzé a honlapján felmérésének eredményét. A Medián felmérése azt mutatja: a biztos pártválasztók között a Fidesz támogatottsága 61 százalék, az MSZP-é 21 százalék. Egy hónappal korábban a biztosan a Fideszre szavazók aránya még 66, az MSZP-re voksolóké pedig 19 százalék volt.
2009.12.22. 19:30
 
 
Szerbia hivatalosan jelentkezett EU-tagnak
Szerbia kedden hivatalosan benyújtotta csatlakozási kérelmét az Európai Unióhoz. Az erről szóló okmányt Boris Tadic szerb elnök az unió soros elnökségét az év végéig ellátó Svédország kormányfőjének, Fredrik Reinfeldtnek adta át Stockholmban. Az eseményen jelen volt Olli Rehn, az unió bővítési ügyekben illetékes biztosa is. Bár a csatlakozási kérelem benyújtása kétségkívül nagy szimbolikus jelentőséggel bír, a kérelmet még el kell fogadnia a EU külügyminiszteri tanácsának és az Európai Bizottságnak is ahhoz, hogy Szerbia elnyerhesse a tagjelölti státust és megkezdhesse Brüsszellel a csatlakozási tárgyalásokat.
2009.12.22. 18:45
 
 
Nem született megállapodás a BKV és a szakszervezetek között
Nem született megállapodás a BKV és a szakszervezetek között az új kollektív szerződésről - jelentette be Kocsis István BKV-vezérigazgató a tárgyalásokat követő sajtótájékoztatón. A BKV-nál - mivel idén már nincs mód az egyeztetésekre - január elsejétől nem lesz kollektív szerződés, a cég így a munka törvénykönyve szerint fog működni - mondta Kocsis István. Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője elmondta: mivel munkaügyi kollektív vitát kezdeményeztek, így akár hét napon belül is sztrájkba léphetnek. Szerinte komoly működési zavarokat fog okozni a kollektív szerződés hiánya és ezt az utasok is meg fogják érezni.
2009.12.22. 18:00
 
 
Románia az EU Bizottságtól kér engedélyt a verespataki aranybánya-beruházáshoz
Románia az Európai Bizottságtól kér engedélyt a Verespatakon tervezett aranybánya-beruházás elindításához - értesült a Mediafax román kereskedelmi hírügynökség. A román hivatalos forrásokra hivatkozó jelentés szerint a beruházás fő problémáját a Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) által tervezett ciántechnológia alkalmazása jelenti, ezért a beruházás megvalósíthatósága az EB beleegyezésétől függ. Kedden Adriean Videanu gazdasági miniszterjelölt a parlamenti szakbizottsági meghallgatáson kijelentette: miniszteri mandátuma alatt megpróbálja újratárgyalni a román állam és az RMGC közötti megállapodást úgy, hogy nagyobb legyen az állam jelenlegi, csaknem 20 százalékos részesedése.
2009.12.22. 17:45
 
 
Új vírus: Romániában 37-en haltak meg az új influenza miatt
Romániában 37 személy vesztette életét az influenza új típusa miatt - közölte kedden a román egészségügyi minisztérium. Az elmúlt 24 órában újabb három ember vesztette életét. Mindhárom személy más betegségekben is szenvedett. Hétfőtől félszázzal nőtt a laboratóriumi vizsgálatok alapján regisztrált betegek száma, így eddig összesen csaknem 5300-an fertőződtek meg az influenza új típusával. A korábbi napokhoz képest csökkent a betegek számának a növekedési üteme, ami vélhetően a hideg időjárással magyarázható. Továbbra is Bukarestben terjed leginkább a H1N1 vírus.
2009.12.22. 17:45
 
 
Lemondott a Nemzeti Hírközlési Hatóság elnöke
Lemondott a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) elnöke, Pataki Dániel január 31-én távozik posztjáról, miután a miniszterelnök elfogadta döntését. A hatóság MTI-hez kedden eljutatott közleményében hangsúlyozza: Pataki Dániel lemondását az európai hírközlés-szabályozás megújításának lezárásával, illetve az ezekkel kapcsolatos megbízatásának sikeres befejezésével indokolta. Pataki Dániel 2004 óta dolgozott az európai hírközlés-szabályozás magyarországi bevezetésén az NHH elnökeként. Vezetése alatt jelentősen bővült a szolgáltatáskínálat, míg az árak nagy mértékben csökkentek a magyar hírközlési piacon - olvasható az NHH tájékoztatójában.
2009.12.22. 17:15
 
 
C. Ronaldo Real-játékosként különösen büszke a Puskás-díjra
Cristiano Ronaldo madridi labdarúgóként különösen büszke arra, hogy hétfőn elsőként ő nyerte el a Puskás-díjat, melyet mostantól minden esztendőben a nemzetközi szövetség (FIFA) nyújt át zürichi gáláján a legszebb gólt szerző játékosnak. "A Real Madrid futballistájaként ez még nagyobb elismerés. Nap mint nap látom Puskás képeit és ereklyéit a klubban, már csak ezért is csodálatos érzés, hogy először én nyertem el a róla elnevezett díjat" - mondta a hétfői ünnepség után a portugál támadó, aki még a Manchester United színeiben tavasszal, az FC Porto elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen szerzett, 30 méteres bombagóljával érdemelte ki az elismerést.
2009.12.22. 17:00
 
 
Tiger Woods felesége kezdeményezi a válást
Válni készül Tiger Woods golfozó felesége; a világ leggazdagabb sportolójának megcsalt neje 300 millió dollárt akar és a gyerekek felügyeleti jogát is szeretné magáénak tudni. Mindennek eléréséhez Britney Spears ügyvédjét kérte fel. A New York Post című lap értesülései szerint Elin Nordegren elszánt a válás mellett. A svéd modell a kétéves Sam, valamint a 10 hónapos Charlie feletti felügyeleti jogot is szeretné megszerezni, mivel úgy gondolja, hogy Woods nem lenne jó hatással a gyerekekre - nem pusztán egyre zavarosabbá váló nőügyei miatt, hanem "szexfüggősége", valamint nyugtatók iránti vonzalma okán sem.
2009.12.22. 17:00
 
 
FIFA-gála: Koeman és Juhász is Messire szavazott
A magyar válogatott részéről Erwin Koeman szakvezető és Juhász Roland csapatkapitány is a győztes Lionel Messire szavazott az Év labdarúgója-választáson. A nemzetközi szövetség (FIFA) honlapja alapján a hétfőn Zürichben "megkoronázott" argentin játékos mellett a holland szakember még a spanyol Xavit és a portugál C. Ronaldót emelte ki, míg Juhász a svéd Zlatan Ibrahimovicot és a spanyol Carles Puyolt jelölte meg második, illetve harmadik helyen. A voksoláson 147 válogatott szakvezetője és csapatkapitánya vett részt. Messi 1073 pontot kapott, Ronaldo 352-vel lett második, Xavi pedig 196-tal a harmadik. Koeman voksai: 1. Lionel Messi 2. Xavi 3. C. Ronaldo. Juhász voksai: 1. Messi 2. Zlatan Ibrahimovic 3. Carles Puyol.
2009.12.22. 17:00
 
 
Forma-1: kétséges, hogy a Campos Meta és a USF1 indul a vb-n
Bernie Ecclestone, a Forma-1 első számú vezetője szerint kétséges, hogy a Campos Meta és a USF1 indul-e a 2010-es világbajnokságon. Ecclestone a The Times keddi számában arról beszélt, hogy számításai szerint 24 pilóta lesz majd ott a márciusi rajtnál, Bahreinben. A spanyol Campos Meta eddig egyetlen versenyzőt szerződtetett: leigazolta a tragikus sorsú Ayrton Senna unokaöccsét, Brunót, de mindezidáig nem tudta biztosítani az induláshoz szükséges pénzügyi hátteret. Az amerikai USF1 még senkit sem nevezett meg, csak találgatnak, hogy ki vezeti majd a versenyautókat.
2009.12.22. 17:00
 
 
Idén is rekordot döntött a MikulásGyár
A tavalyi eredményeket is túlszárnyalva, közel tizenháromezer kartondoboznyi adomány gyűlt össze az idei MikulásGyárban. Az adakozók december 22-ig adhatták le ajándékaikat a fővárosi Felvonulási téren és országszerte tizenkét bevásárlóközpontban. A céges adományozók száma a korábbi évek tendenciájának megfelelően továbbra is csökkent, de a lakossági adományozók száma látványosan növekedett. A cégek elsősorban nagy mennyiségű tartós élelmiszert, papírt, írószert, illetve háromszázötven fenyőfát ajándékoztak. A lakossági adományok nagy része játék, ruhanemű és tartós élelmiszer volt.
2009.12.22. 17:00
 
 
Híd alatt aludt a brit trónörökös
Az egyik londoni híd alatt töltött egy fagyos éjszakát Vilmos herceg, a brit trón várományosa, hogy átérezhesse az általa is pártfogolt londoni hajléktalanok nyomorúságát. A 27 éves Vilmos - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki édesapja után a második a brit trónutódlási sorban - a hajléktalanokat segítő legfőbb londoni jótékonysági csoport, a Centrepoint fővédnöke. Vilmos a kaland után közölte: egyetlen éjszaka természetesen nem elég ahhoz, hogy akár a leghalványabb fogalma legyen arról, milyen lehet minden éjjel London utcáin aludni. Hozzátette azonban: reméli, hogy személyes tapasztalatszerzésével még jobban tudja segíteni az utcán élő elesetteket.
2009.12.22. 16:45
 
 
Rasmussen megerősíti a NATO afganisztáni felelősségvállalását
A NATO erői addig maradnak Afganisztánban, amíg szükséges, még ha ezért nagy árat is kell fizetni - erősítette meg kedden Kabulban Anders Fogh Rasmussen, az észak-atlanti szövetség főtitkára. "Ne legyen kétségük afelől, hogy a nemzetközi közösség ki fog állni önök mellett, meg fogja védeni önöket, és segíteni fog az országuk újjáépítésében, amíg önök készen nem állnak arra, hogy a saját lábukra álljanak és megakadályozzák a terrorizmus visszatérését" - jelentette ki a NATO-főtitkár Hamid Karzai afgán elnökkel közös sajtóértekezletén.
2009.12.22. 16:30
 
 
Új vírus: meghalt egy 48 éves beteg Nagykanizsán
Háromhetes kezelés után meghalt egy 48 éves újinfluenzás beteg a nagykanizsai kórházban, ahol lélegeztetőgépre kapcsolva ápolták - közölte a Kanizsai Dorottya Kórház főigazgatója kedden az MTI-vel. A nagykanizsai és a zalaegerszegi kórházba is újabb betegek kerültek súlyos állapotban a H1N1 vírus fertőzése miatt. Bátorfy József, a nagykanizsai intézmény főigazgatója elmondta: a férfi, aki az igazolt H1N1-vírusfertőzés és annak szövődményei miatt mindvégig kritikus állapotban volt, a múlt hét végén halt meg. A főigazgató korábbi tájékoztatása szerint a beteg nem kapott védőoltást.
2009.12.22. 16:15
 
Benkő Dániel elképesztően jó az ágyban!
A pucérkodó lantművész és újdonsült felesége először mutatkoztak a nagy nyilvánosság előtt. Benkő és Andrea magukat álompárnak nevezik, de úgy tűnik, hogy mégsem túl nagy az összhang köztük. Az internetes sztártévé riportjában többször is kínos hallgatással válaszoltak a kérdésekre, de az biztosan kiderült, hogy Benkő Dániel elmondhatatlanul jó az ágyban.
2009.12.22. 15:54
 
Class Fm: Jáksó László kikéri magának a szarozást!
A Danubius Rádiótól már könnyes búcsút vettek az ottani műsorvezetők és dolgozók, de a legtöbben már továbbléptek. Jáksó László is közéjük tartozik, hiszen már a Class FM hallgatóit szórakoztatja az agymenéseivel, de ez közel sem tetszik mindenkinek. Jáksót saját bevallásai szerint internetes blogokon és fórumokon, de még a saját műsorában is támadják. A műsorvezető szerint nagy hiba a régi rádiósokat "szarozni" akkor, amikor mindenki őket hallgatja, és őket hallgatja szívesen.
2009.12.22. 15:52
 
 
Sólyom László nem írta alá a Ptk. hatályba lépéséről szóló törvényt
Sólyom László köztársasági elnök nem írta alá a Polgári Törvénykönyvről szóló törvény hatálybalépéséről és végrehajtásáról szóló törvényt - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal kedden az MTI-vel. A köztársasági elnök további négy, a Polgári Törvénykönyv hatályba lépéséhez szorosan kapcsolódó törvényt sem ellenjegyezte, és ezeket megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek. Az államfő a döntéséről levélben tájékoztatta Katona Bélát, az Országgyűlés elnökét.
2009.12.22. 15:45
 
 
Elkezdődött a felújítás az ópusztaszeri történeti emlékparkban
Néhány hónapig nem lehet megtekinteni a Feszty-körképet, mert elkezdődtek a felújítási munkák az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban. A 640 millió forintos uniós támogatással megvalósuló beruházás eredményeként új állandó kiállítás is nyílik a parkban. A várhatóan 2010 májusáig tartó beruházás során teljes egészében felújítják a körképnek helyet adó rotunda tetőszerkezetét, két új liftet építenek az épületbe, csaknem 900 négyzetméternyi új kiállítóteret alakítanak ki, akadálymentes parkolót hoznak létre a főbejáratnál és megszépül a főépület környezete is.
2009.12.22. 15:30
 
 
Csökkent az influenzások száma az elmúlt héten
Csökkent az influenzaszerű megbetegedésekkel orvoshoz fordulók száma az elmúlt héten a védőoltásoknak köszönhetően - közölte az egészségügyi miniszter sajtótájékoztatóján. Székely Tamás azonban továbbra is a beoltást javasolja mindenkinek. Elmondta: adataik szerint Magyarország az átoltottságban dobogós helyezést ért el; hazánknál jobb oltottsági arányt csak Svédországban és Hollandiában mértek. Jelezte: Magyarország 10 millió lakosa közül minden negyediket (26-27 százalék) már beoltották az újinfluenza ellen. A szakminiszter a karácsonyra való tekintettel azt kérte mindenkitől, vagy ne beszéljenek az influenzáról, vagy csak annyit, hogy mindenki oltassa be magát.
2009.12.22. 15:15
 
 
Kisteleki a jövő évi közgyűlésig lesz MLSZ-elnök
Kisteleki István a jövő évi közgyűlésig lesz a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke. Az MLSZ jelenlegi vezetője ezt kedden, rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be. A közgyűlést legkésőbb 2010 tavaszán tartják meg. Az MLSZ elnöke hangsúlyozta, hogy sportpályafutása és sportvezetői karrierje is teljes mértékben a fair play jegyében telt, és kiemelte, hogy az elmúlt négy évben elvégzett munka eredményeként a szervezet pozitív mérleggel zárta a 2009-es évet. Kisteleki elmondta, hogy munkáját auditálva és precízen adja át utódjának, akinek azt tanácsolja, hogy mindenképpen főállásban vállalja el az elnöki teendőket, s ne társadalmi munkában, ahogyan azt ő tette.
2009.12.22. 15:00
 
 
Végső fázisban van a vasúti személyszállítási szerződés
Végső fázisában, a közlekedési és a pénzügyminisztérium egyezteti a vasúti személyszállítási közszolgáltatási szerződést, amelynek alapján a MÁV-Start Zrt. 148 milliárd forint költségtérítést kap 2010-ben a költségvetésből - jelentette be Andrási Miklós, a MÁV elnök-vezérigazgatója kedden a Budapesten tartott sajtótájékoztatón. Az MTI kérdésére közölte, hogy a 148 milliárd forintból ténylegesen 125 milliárdot kap meg jövőre a MÁV-Start, 23 milliárd forint átutalása áthúzódik a következő évre. Ez az idén is így van, mert a 2009. novemberi költségtérítést 2010.januárban, a decemberit pedig februárban utalják át.
2009.12.22. 14:45
 
 
Oszkó: soha nem volt még ilyen transzparens a költségvetés
Az országnak még soha nem volt olyan szigorúan ellenőrzött, transzparens költségvetése, mint a jövő évi büdzsé, a hiánycél teljesítése pedig csak attól függ, hogy a következő kormány tartani akarja-e azt - jelentette ki az MTI-nek Oszkó Péter pénzügyminiszter a büdzsét bíráló közgazdászok és a Fidesz közös keddi sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagálva. A fideszes politikusok és a közgazdászok keddi, második találkozója után Járai Zsigmond volt jegybankelnök azt mondta: a jövő évi büdzsében a GDP-csökkenés alul, az adóbevételek pedig túl vannak tervezve, az idei kiadásokból néhány tételt áttoltak jövőre, és az állami vállalatok veszteségei egyáltalán nem szerepelnek benne.
2009.12.22. 14:45
 
 
Húsz "költségvetési trükköt" vázol a büdzsét bíráló közgazdászok kiadványa
Húsz olyan "költségvetési trükköt" tartalmaz a jövő évi költségvetést bíráló közgazdászok által készített kiadvány, amely szerintük jelentősen befolyásolja majd a hiány mértékét. A jelentés elkészítésére Orbán Viktor Fidesz-elnök kérte azt a 29 közgazdászt, akik november végén felszólították a parlamenti képviselőket: ne szavazzák meg a 2010-es költségvetést. A fideszes politikusok és a közgazdászok második találkozója után tartott sajtótájékoztatón Járai Zsigmond volt jegybankelnök azt mondta: a jövő évi büdzsében a GDP-csökkenés alul, az adóbevételek pedig túl vannak tervezve, az idei kiadásokból néhány tételt áttoltak jövőre, és az állami vállalatok veszteségei egyáltalán nem szerepelnek benne.
2009.12.22. 14:15
 
 
Lendvai: 2009 a sikeres gazdasági nagytakarítás éve volt
Lendvai Ildikó szerint 2009 a sikeres gazdasági nagytakarítás éve volt, 2010 viszont a felelős döntés éve lesz. Az MSZP elnöke évértékelő sajtótájékoztatóján azt mondta: 2009-ben sikerült "kiszedni a csontvázakat a szekrényből", nincs rejtett csapda a jövő évi költségvetésben, minden átlátható és világos, s nincs olyan, ami apasztaná az ország iránti nemzetközi gazdasági bizalmat. A politikus szerint baloldali pártként az MSZP a legfontosabbnak azt tekintette, hogy a válságkezelés nehéz hónapjaiban is "őrizzen egy baloldali minimumot", amelynek két legfőbb eleme: a munkahelyek védelme és a szükséges kiigazítás megőrzése. Hangsúlyozta: a válságkezelést akkor tekintik sikeresnek, ha a válság nem rontott a munka becsületén.
2009.12.22. 14:15
 
 
EU-elnökség: főként az Egyesült Államok és Kína okozta a koppenhágai kudarcot
Főként az okozta a koppenhágai klímaértekezlet kudarcát, hogy az Egyesült Államok és Kína részéről hiányzott a kötelezettségvállalásra irányuló akarat - mondta az EU soros elnökségét ellátó Svédország környezetvédelmi minisztere Brüsszelben. Washington és Peking, szövetségeseivel együtt elérte, hogy az ENSZ által szervezett, két héten át tartott konferencia 193 országot képviselő résztvevői csak minimális szinten tudták közös nevezőre hozni álláspontjukat - állapította meg Andreas Carlgren, az EU-országok környezetvédelmi minisztereinek tanácskozásán, amely a tagállami kormányokat képviselő Tanács idei utolsó miniszteri szintű ülése, és egyben a svéd elnökség által szervezett utolsó miniszteri tanácskozás volt.
2009.12.22. 13:15
 
 
Rendőrökkel tereltette aludni kamaszfiát egy amerikai anya
Egy zaklatott bostoni anyának a segélyhívás maradt végső eszközként, amikor 14 éves fia nem volt hajlandó abbahagyni az éjszakába nyúló videojátékozást. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy hajnali fél háromkor érkezett segélykérés a nőtől, mert fia nem kívánt aludni menni, ráadásul körbejárta a lakást, és mindenhol felkapcsolta a villanyt. A kiérkező két járőrnek sikerült meggyőznie a fiút, hogy fogadjon szót anyjának, így a gyerek végül felfüggesztette a Grand Theft Auto videojátékkal való játszadozását és nyugovóra tért.
2009.12.22. 12:45
 
 
A MÁV vesztesége a tervezett alatt marad 2009-ben
A tervezett 64 milliárd forint helyett várhatóan 40 milliárd forintot meghaladó veszteséggel zárja a Magyar Államvasutak (MÁV) csoport a 2009. évet - közölte Átal László, a MÁV portfolió-kezelési vezérigazgató-helyettese sajtótájékoztatón. Andrási Miklós elnök-vezérigazgató elmondta: a pályaüzemeltetés költségét - mintegy 45 milliárd forintot - közszolgálati szerződés hiányában az állam nem térítette meg, ugyanakkor sikerült költségcsökkentést elérni és rendezni egy áfa-visszatérítési ügyet is, amik csökkentették a veszteséget a tervezetthez képest.
2009.12.22. 12:45
 
 
Az OPEC változatlanul hagyta a kitermelési kvótákat
A kitermelési kvóták változatlanul hagyásáról határoztak kedden, luandai ülésükön az Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) olajtermelői. A tagállamok elégedettek a jelenlegi, 74 dollár körüli világpiaci olajárral, ezért döntöttek az olajtermelés szinten tartása mellett. Az OPEC következő ülésére Bécsben kerül sor, március 17-én.
2009.12.22. 12:30
 
 
A Moody's is leminősítette Görögországot
Leminősítette, de - a másik két nagy hitelminősítővel ellentétben - még az elsőrendű adósi kategóriában hagyta Görögország szuverén adóskockázati besorolását kedden a Moody's Investors Service. A Moody's keddi londoni bejelentése szerint a görög kormánykötvények besorolása a cég listáján az eddigi "A1"-ről "A2"-re változik, vagyis egy fokozattal gyengül. Az új osztályzatra is további leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátás érvényes. Nemrégiben a másik két nagy hitelminősítő, a Fitch Ratings és a Standard & Poor's egyaránt a közepes befektetői "BBB" kategóriába sorolta át a görög adósságot az elsőrendű "A" sávból.
2009.12.22. 12:15
 
 
Jövőre 12 ezerrel nőhet a foglalkoztatottak száma
Az idei 70 ezres csökkenés után jövőre 12 ezerrel nőhet a foglalkoztatottak száma, ami gyakorlatilag stagnálást jelent - hangzott el a Szociális és Munkaügyi Minisztérium (SZMM) és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) közös tájékoztatóján. Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat és az MKIK szeptember-októberben végzett közös konjunktúra felmérésében szereplő 7.151 gazdasági szervezet kétharmada jövőre változatlan foglalkoztatotti létszámmal számol - mondta Székely Judit. Az SZMM szakállamtitkár megjegyezte azt is, hogy az üzleti szférában az idei 70 ezres létszámcsökkenés 100 ezerrel nagyobb lett volna az állami munkahelymegőrző programok nélkül.
2009.12.22. 12:15
 
 
Késnek a vonatok az egész országban
Az egész országban késnek a vonatok az időjárás miatt; egyes távolsági vonatok esetében a késés akár 30-40 perc is lehet - tájékoztatta a MÁV az MTI-t. Délnyugat-Magyarországon nincs fennakadás a vasúti közlekedésben, de a vonatok 3-15 percet késnek. Az ország délkeleti részében 8-15 perces késésekkel lehet számolni, míg Kelet-Magyarországon 6-10 perccel többet kell várakozni a járatokra. Az északkeleti régióban 3 és 10 perces késések lehetnek, de azoknál a távolsági vonatoknál, amelyek a budapesti Keleti pályaudvarról indultak, akár 30 perces késés is előfordul - olvasható a MÁV közleményében.
2009.12.22. 12:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889[1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista