2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Módosította az APEH a vagyonadó-kalkulátort
Eleget tett az adatvédelmi biztos egyik kérésének az APEH: a honlapján közzétett vagyonadó-kalkulátorral csütörtökön már a személyes adatok megadása nélkül is ki lehetett számolni az ingatlan becsült forgalmi értékét. A vagyonadó-kalkulátor használatához csütörtök óta elég megadni az ingatlanra vonatkozó adatokat ahhoz, hogy megkapjuk a becsült forgalmi értéket. A személyes adatokat (az adatkérés jogcíme, a kérelmező neve, adóazonosító jele vagy adószáma, elektronikus levelezési címe) csak akkor kell közölni, ha az állampolgár azt szeretné, hogy az adatokat az adóhatóság mentse.
2010.01.22. 07:15
 
 
MTV: valótlan a tömeges elbocsátásról szóló lapértesülés
A Magyar Televízió - a Népszabadság értesülésével ellentétben - nem tervezi az idén négyszáz ember elbocsátását, csökkenti ugyanakkor a kiemelt fizetésűek számát - közölte az MTV csütörtökön. "Az idén csoportos elbocsátással csak akkor számol a Magyar Televízió, ha a kormányzat a végkielégítések fedezetére tud és akar címzett támogatást adni" - Medveczky Balázs ügyvezető alelnök ezzel cáfolta a Népszabadság csütörtöki számában megjelent értesülést, miszerint "az eddig hangoztatott kétszáz helyett négyszáz dolgozó leépítése is elképzelhető".
2010.01.21. 22:00
 
 
Forsense: csupán két százalékkal vezet az MSZP a Jobbik előtt
Csupán két százalékos az előnye az MSZP-nek a Jobbikkal szemben; a Fidesz januárban is őrzi jelentős előnyét a biztosan szavazó pártválasztók körében, míg a kispártok közül egyedül az MDF jutna be a Parlamentbe - olvasható a Forsense közvélemény-kutatásában. A kutatás adatai szerint a Fidesznek a biztos szavazó pártválasztók körében 59 százalékos a támogatottsága, ami valamelyest alacsonyabb a decemberben mértnél, míg az MSZP bázisa januárban is maradt a 17 százalékos szinten. A Jobbik a decemberi enyhe visszaesés után ismét erősödött, támogatottsága a biztos részvételt ígérő pártválasztók körében is emelkedett, elérte a 15 százalékot.
2010.01.21. 22:00
 
 
Felfüggesztették a sztrájkot Ferihegyen
Megállapodott a Malév GH Zrt. és a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) a vitás kérdésekben, így csütörtök este 8 órától a LESZ felfüggesztette a sztrájkot - közölte Csorba Attila, a LESZ elnöke. Hegedűs Ádám, a Malév Ground Handling Zrt. szóvivője elmondta: a Malév GH és a LESZ megállapodott a lényeges kérdésekben, és pénteken várhatóan aláírnak egy két évre szóló, 2011. december 31-ig érvényes kollektív szerződést. Közölte: a tárgyaló feleknek sikerült megállapodásra jutniuk arról, hogy a régi kollektív szerződés felmondásával megtakarított összeg egy részét hogyan osztják el a dolgozók között.
2010.01.21. 21:15
 
 
Duray: a megfélemlítés a szlovák nyelvtörvény célja
A megfélemlítés a pozsonyi parlament által tavaly elfogadott nyelvtörvény célja - mondta egy csütörtöki győri előadáson Duray Miklós, a szlovákiai Magyar Koalíció Pártja stratégiai alelnöke. "Én már várom az első büntetést, mert abból óriási nagy botrány lesz" - mondta a politikus, megjegyezve, talán éppen ez az oka, hogy noha akár ötezer euróra is büntethetnék a jogszabály ellen vétőket, ez mindeddig nem történt meg.
2010.01.21. 20:45
 
 
Botránnyá dagadt a müncheni repülőtéri incidens
Hatalmas botránnyá dagadt csütörtökre a müncheni nemzetközi repülőtéren előző nap történt bombariadó, amely súlyos biztonsági hiányosságokra irányította rá a hatóságok figyelmét. A Franz Josef Strauss repülőtéren egy utas hordozható számítógépét átvizsgálva a berendezés robbanóanyag gyanúját észlelte, és azonnal jelzett. A szóban forgó férfi azonban laptopját magához véve elhagyta a biztonsági kordont, és távozott. A hatóságok - noha videokamerák rögzítették a jelenetet - azóta is bottal ütik a nyomát. Az ügy kapcsán csütörtökön megdöbbenésének adott hangot Thomas de Maiziere belügyminiszter, aki azonnali mélyreható vizsgálatot sürgetett.
2010.01.21. 20:45
 
 
Bemutatta 32 fővárosi egyéni képviselőjelöltjét az MSZP
A fővárosi szocialistáknak az a célja, hogy az országgyűlési választásokon "hozzák" Budapestet - mondta Burány Sándor, az MSZP budapesti elnöke a párt 32 fővárosi egyéni képviselőjelöltjének bemutatóján, csütörtökön. A szocialista politikus hangsúlyozta: 2006-ban a budapesti kerületek többségében győztek, és most is ezt szeretnék. Mesterházy Attila szocialista miniszterelnök-jelölt úgy fogalmazott: az MSZP budapesti jelöltjeinek feladata, hogy megvédjék a fővárosi vívmányokat, és további lépésekkel még élhetőbbé tegyék a várost. Szavai szerint az MSZP-nek mindig fontos volt a főváros. Míg a "Fidesz panelprolikban, addig az MSZP panelprogramban" gondolkodik - tette hozzá.
2010.01.21. 20:30
 
 
Mesterházy szerint az MSZP egy becsületes párt
Mesterházy Attila szerint az MSZP egy becsületes párt, becsületes emberek értékalapú közössége, és hinnie kell saját tisztességében. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje csütörtökön, a fővárosi szocialista egyéni jelöltek bemutatása után aktivistáknak, a budapesti pártszervezet tagjainak tartott kampányrendezvényen beszélt, a résztvevők többször is beletapsoltak mondandójába. "Kikérem magamnak, hogy Kaya Ibrahim és Josip Tot üzlettársai bennünket akarjanak morálra és erkölcsre tanítani" - fogalmazott Mesterházy Attila. Hozzátette: határozottan visszautasítja a kollektív bűnösség elvét; léteznek korrupt emberek, de nem léteznek korrupt közösségek.
2010.01.21. 20:30
 
 
Futsal Eb: újabb azeri siker a magyar csoportban
A keddi nyitómérkőzésen a magyarokat 3-1-re legyőző azeriek csütörtökön a Papp László Sportarénában Csehország csapatát is felülmúlták a futsal Európa-bajnokságon, így már negyeddöntősök. Mivel a kilenc honosított brazillal felálló kaukázusiak ezúttal 6-1-re nyertek, így a magyaroknak szombaton a csehek ellen a döntetlen is elegendő a nyolc közé jutáshoz. Eredmény: A csoport: Azerbajdzsán-Csehország 6-1.
2010.01.21. 20:15
 
 
Várhatóan pénteken jelenti be Sólyom László a választás időpontját
Pénteken jelenti be Sólyom László köztársasági elnök a 2010. évi országgyűlési választás időpontját - értesült közigazgatási forrásból csütörtökön az MTI. A tavaszi általános országgyűlési választás időpontját Sólyom László köztársasági elnöknek kell kitűznie, legkésőbb 72 nappal a szavazás napja előtt. Az államfő decemberben arról beszélt, a lehető legkorábbi időpontra fogja kiírni az országgyűlési választást - így annak első fordulója valószínűleg április 11-én, második fordulója április 25-én lesz. A választás kitűzésével hivatalosan is kezdetét veszi a szavazás előtti péntek éjfélig tartó választási kampány.
2010.01.21. 20:15
 
 
Vadas Ernő fotóiból nyílt tárlat a Balassi Intézetben
Megnyílt a magyar fotótörténet kiemelkedő alkotója, Vadas Ernő életművét áttekintő, 110 év 110 kép című kiállítás a budapesti Balassi Intézetben; az MTI egykori munkatársának képeit Keleti Éva Prima Primissima-díjas fotóművész mutatta be a magyar kultúra napjának előestéjén tartott megnyitón, csütörtökön. Mint Lauter Éva, az intézet főigazgatója elmondta, az először a nagykanizsai Magyar Plakát Házban kiállított anyag meghívásával azt szeretnék elérni, hogy Vadas nevét a külföldi és a hazai közönség egyaránt jobban megismerje. Keleti Éva úgy vélte, a Balassi Galéria február 28-ig megtekinthető kiállítása a mai fiatal fotósokhoz is szól, azt üzeni: "szeressétek a fotográfiát!".
2010.01.21. 20:15
 
 
Felügyeleti eljárást kért a Parking Kft. a Kossuth téri mélygarázs ügyében
Felügyeleti eljárást kért a Parking Kft. az Államigazgatási Hivataltól a fővárosi Kossuth téri mélygarázs ügyében, mert a társaság szerint az V. kerület folyamatosan halogatja az építési engedély kiadását - közölte a cég csütörtökön. Az eljárás következtében Belváros-Lipótváros jegyzője ellen fegyelmi eljárás indulhat, ugyanis a Parking Kft. hónapok óta rendelkezik a beruházás megkezdéséhez szükséges valamennyi szakhatósági engedéllyel - mutattak rá. A fővárosi önkormányzat szakcége a Népszabadság csütörtöki számában megjelent információkat a közleményében megerősítette; az V. kerület csak pénzért akarja kiadni az építési engedélyt.
2010.01.21. 19:00
 
 
Obama megszigorítja a nagybankok működési kereteit
Az Egyesült Államok kormánya szigorít a nagybankok működési keretein, korlátozza azok méretét és bizonyos kereskedelmi tevékenységüket - jelentette be Barack Obama amerikai elnök csütörtökön. "Készen állok arra, hogy felvegyem a harcot a Wall Streettel" - jelentette ki Obama, amikor körvonalazta, milyen szigorításokkal igyekszik megakadályozni, hogy a megabankok felelőtlen kockázatvállalásukkal esetleg ismét válságba sodorják a pénzügyi rendszert. Közölte: szó sem lehet arról, hogy a bankok visszatérjenek ahhoz a gyakorlathoz, amely a 2008-as krízist előidézte.
2010.01.21. 19:00
 
 
Mentőcsapatot indít a magyar kormány Haiti fővárosába
Egészségügyi mentőcsapatot küld Haiti fővárosába, Port-au-Prince-be a magyar kormány - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) csütörtökön. A héttagú mentőcsapat a tervek szerint péntektől jövő vasárnapig segít a rászorulóknak a földrengés sújtotta területen. A mentőcsapat az OKF, valamint a Fővárosi Központi Rendeltetésű Mentőszervezet és a Magyarországi Mentőcsoportok Szövetségének önkéntes orvosaiból áll. A magyar csapat vezetője és helyszíni koordinátora Jackovics Péter polgári védelmi őrnagy, aki a magyar katasztrófavédelem nemzetközi segítségnyújtásban nagy tapasztalattal rendelkező munkatársa - áll a közleményben.
2010.01.21. 18:45
 
 
ENSZ-mentőcsapatok tovább kutatnak a haiti földrengés túlélői után
Az ENSZ által küldött mentőalakulatok nem adják fel a reményt, és kilenc nappal a Haiti településeit romba döntő földrengés után is folytatják a kutatást esetleges túlélők után - közölte csütörtökön Genfben a világszervezet illetékese. Szerdán, nyolc nappal a pusztító erejű rengés után a szomszédok élve emeltek ki egy ház romjai alól egy 11 éves kislányt Haiti fővárosában. A lányt egy francia tábori kórházba szállították, ahol az orvosok valóságos csodának nevezték a megmenekülését. Az ENSZ munkatársai közül 61 vesztette életét a Haitit sújtó földrengés következtében, és csaknem 180 főt eltűntként tartanak nyilván - közölte csütörtökön a világszervezet szóvivője New Yorkban.
2010.01.21. 18:45
 
Szúrkáld tele magad, és meggyógyulsz!
Az akupunktúra, a tűszúrásos gyógymód Nyugaton elfogadott neve a latin acus (tű) és punctura (szúrás) szavakból származik.
2010.01.21. 18:19
 
 
Coface: vége a globális válságnak, a lokális problémák lassan szűnnek meg
A Coface nemzetközi hitelbiztosító a közelmúltban mintegy 20 országot minősített át, miután 2009 második felében a fizetésképtelenségi eljárások száma jelentősen csökkent. Ez a gazdasági válság végét jelzi, azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni az esetlegesen kialakuló "újabb buborékok", lokális problémák veszélyeit - hívja fel a figyelmet a hitelbiztosító magyarországi leánycége. A hitelválság mintegy két évig tartott, ezt a Coface 2008 elején megjósolta, amikor a vállalati szektorban megjelenő fizetésképtelenségi eljárások számának megugrását tapasztalta.
2010.01.21. 18:00
 
 
Az Opel 8.300 munkahelyet szüntet meg Európában
Összesen 8.300 munkahelyet szüntet meg a General Motors autógyár Európában - jelentette be Nick Reilly, a cég európai igazgatója csütörtökön Brüsszelben sajtótájékoztatón. Mint mondta, a vállalat kénytelen volt fájdalmas döntéseket hozni, miután "szembesült a szűkülő autópiac realitásaival". Megerősítette, hogy bezárják a 2.300 főt foglalkoztató antwerpeni Opel-gyárat, Németországban pedig 4 ezer állást építenek le. Szentgotthárdon nem számítanak központi leépítésre - mondta az MTI tudósítójának Légrádi Edit a gyár szóvivője. A gyárat érintően nincs új információ az Opel ismertté vált tervei között; a korábbiakhoz hasonlóan zajlik a gyártás a motor- és váltógyárakban - fűzte hozzá.
2010.01.21. 17:15
 
 
Michelle Obama volt a meglepetés a turistáknak
Nagy meglepetésben volt részük a washingtoni Fehér Házba látogató turistáknak, ugyanis nem más, mint az amerikai first lady, Michelle Obama kalauzolta őket abból az alkalomból, hogy az elnöki család épp egy éve költözött be a Fehér Házba. Barack Obama elnök feleségét a család kutyája, a szintén egyéves Bo is elkísérte a "munkába", és lelkesen rohangált a látogatók körül. "Első évfordulónkat ünnepeljük itt" - mondta a meglepett turistáknak Michelle Obama, aki közel háromnegyed órán át csevegett a vendégekkel lakóhelyükről és washingtoni útjukról.
2010.01.21. 17:15
 
 
Kovács László: erősíteni kell a közösségi érdeket az Európai Unióban
Tovább kell erősíteni a közösségi érdek szerepét az Európai Unióban, miután a nemzetközi gazdasági válság és a gyors bővítés hatására, negatív tendenciaként, a gazdasági nacionalizmus és a nemzeti önzés fokozódása érzékelhető - mondta Kovács László, az Európai Bizottság magyar tagja ötéves brüsszeli tevékenységének lezárása alkalmából csütörtökön Brüsszelben rendezett sajtóbeszélgetésén. Mindez olyan időszakban történik, amikor megnövekedett a szolidaritás iránti igény is - tette hozzá. A közelmúlt uniós eredményei közül kiemelte a gyors reagálást a pénzügyi és gazdasági válságra, valamint a káros éghajlatváltozás lefékezésére tett erőfeszítéseket.
2010.01.21. 17:00
 
 
Az Eiffel-torony is érzi a válság hatásait
Csökkent az Eiffel-toronyba látogatók száma a gazdasági válság hatására. A Párizs jelképét üzemeltető cég szerint az elmúlt évben 6,6 millióan látogattak az épülethez. Az elmúlt öt évben ez az első visszaesés a látogatószámban, holott az emlékmű 2009-ben fennállásának százhuszadik évét is ünnepelhette. 2008-ban még 6,9 millió látogatót regisztráltak - ennek 75 százaléka érkezett külföldről. Az elmúlt évben a külföldiek száma is csökkent: a tornyot megtekintők csupán 71 százaléka érkezett a francia határokon túlról.
2010.01.21. 16:45
 
 
Nemzetközi és európai elfogatóparancsot adtak ki Magyar Róbert ellen
A Fővárosi Bíróság nemzetközi és európai elfogatóparancsot adott ki a szökésben lévő Magyar Róbert, a "fekete sereg" nevű bűnszervezet vezetője ellen. A bíróság a közleményben emlékeztet: a férfi és 29 társa ellen emberölés és más bűncselekmények miatt 2006 novemberében emeltek vádat, a Fővárosi Bíróság 2007. március 6-án kezdte tárgyalni az ügyet. Felidézték: 2008. szeptember 20-án M. Róberttel szemben az előzetes letartóztatás időtartama elérte a három évet, ezért a hatályos büntetőeljárási jogszabály alapján az előzetes letartóztatása megszűnt és a bíróság azt házi őrizetre módosította.
2010.01.21. 16:45
 
 
Visszakerült a múzeumba az ellopott auschwitzi felirat
Visszakerült csütörtökön az auschwitzi (Oswiecim) múzeumba az egykori náci haláltábor bejáratának eredeti felirata, amelyet egy bűnöző csoport december 18-án lopott el onnan, s amelyet három nappal később a lengyel rendőrség megtalált. A ma múzeumként működő auschwitz-birkenaui haláltábor egykori foglyai által készített, Arbeit macht frei (A munka szabaddá tesz) szövegű feliratot először a bűnügyi rendőrség szakértői vizsgálták meg, majd pedig restaurátorok állították helyre, minthogy a rablók három darabra vágták.
2010.01.21. 16:45
 
 
Bajnai: nincs szükség azonnali nyugdíjreformra
Bajnai Gordon miniszterelnök szerint nincs szükség azonnali nyugdíjreformra, a magyar nyugdíjrendszer az elmúlt időszak intézkedéseivel fenntarthatóvá vált. A kormányfő az Idősügyi Tanács ülésén a Parlamentben hozzátette: egy dolog veszélyeztetheti a nyugdíjrendszer fenntarthatóságát, ha a politika vagy a négyévenkénti választási ciklus "rángatni akarja". Az Idősügyi Tanács szerint sincs szükség semmilyen nyugdíjreformra és semmilyen más nyugdíjmodell bevezetésére - mondta Korózs Lajos, a tanács titkára. Közölte: a jelenlegi nyugdíjrendszer működőképes, finanszírozható és kellőképpen rugalmas ahhoz, hogy biztosítsa a közel hárommillió nyugdíjas egzisztenciáját.
2010.01.21. 16:30
 
 
Megkezdték a Margit híd acél pályaelemeinek beemelését
Megkezdték a Margit híd új, acél pályalemezeinek beemelését csütörtökön a fővárosban, a munkálatok az északi hídfélen várhatóan májusig tartanak - közölte a kivitelező Mh 2009 konzorciumot vezető Közgép Zrt. vezérigazgató-helyettese. Január elején kezdődött meg az elöregedett vasbeton pályaelemek cseréje; Európa legnagyobb bakdarui háromszáz, egyenként négytonnás és két méter széles elemeket távolítanak el. Ezek helyére kerülnek az új, 16 méter hosszúságú és 4-14 tonna súlyú acél pályalemezek, amelyeket milliméteres pontossággal kell a helyükre illeszteni - fejtette ki Honti Ferenc.
2010.01.21. 16:15
 
 
Retkes: a fővárosi MDF döntése fontos részmegállapodás a két párt között
Az MDF budapesti választmányának döntése a fővárosi együttműködésről fontos részmegállapodás a két párt között - mondta az SZDSZ elnöke. Retkes Attila "elsietettnek" tartja a Vas megyei SZDSZ kezdeményezését az országos küldöttgyűlés összehívásáról. Retkes Attila közölte, hogy az MDF budapesti választmánya szerdán ahhoz járult hozzá, hogy 18 fővárosi választókerületben az SZDSZ, 14-ben pedig MDF indít jelöltet. Hozzátette, hogy a fővárosi listáról is döntött az MDF-es testület, amely szerint az első, a harmadik, a negyedik és azt követően minden páros számú helyre az SZDSZ állíthat képviselőjelöltet.
2010.01.21. 15:45
 
 
Rendőrkapitányságokon tartott házkutatást az ügyészség
Házkutatást tartott csütörtökön a Budapesti Nyomozó Ügyészség a II. kerületi rendőrkapitányságon sikkasztás gyanúja miatt, szerdán pedig a VIII. kerületi rendőrkapitányságon tartottak házkutatást, ott hivatali visszaélés gyanúja miatt - erősítette meg a Fővárosi Főügyészség szóvivője. Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány az MTI kérdésére válaszolva egy csütörtöki sajtótájékoztatón azt mondta: két kerületi rendőrkapitányság épületében is tartott házkutatást az ügyészség. A házkutatások részleteiről, illetve azok okáról a vezérőrnagy arra hivatkozva nem beszélt, hogy a házkutatásokat az ügyészség folytatta le.
2010.01.21. 15:45
 
 
Ingyenessé vált a Nokia navigáció
Ingyenessé tette a Nokia a GPS vevővel rendelkező telefonjaihoz elérhető navigációs szolgáltatását. Szakértők szerint a finn vállalat szolgáltatása méltó ellenfele lehet a kizárólag navigációra alkalmas (PNA) készülékeknek, miközben maga a cég vezető szerepének megerősödését reméli a lépéstől. Az ingyenes térkép a maps.nokia.com oldalról tölthető le a távközlési vállalat műholdas navigációra alkalmas telefonjaihoz. Január 21-től az új készülékek már a térképszoftver előtelepített változatával kerülnek a boltokba.
2010.01.21. 15:30
 
 
Egy kilométer hosszan síelhető a kékestetői sípálya
A folyamatos hóágyúzásnak köszönhetően péntektől immár egy kilométer hosszan síelhető a kékestetői sípálya - tájékoztatta csütörtökön az MTI-t a pályát üzemeltető cég sajtószóvivője. Ez azt jelenti, hogy immár teljes hosszában szállítja a síelőket a csákányos felvonó az eddigi 400 méterrel szemben - közölte Bajnóczki Zsolt. Mellette egy tányéros liftet is működtetnek - tette hozzá. Mint elmondta: a meteorológiai jelentések szerint tartósan hideg idő várható, így folyamatosan növelni tudják a jelenleg 30-60 centiméter vastag hóréteget a lejtőn.
2010.01.21. 15:30
 
 
Real Madrid: Van Nistelrooy Angliában, Gago Argentínában folytathatja
A Real Madrid két futballistája, a holland Ruud van Nistelrooy és az argentin Fernando Gago is távozhat a spanyol királyi gárdától a Marca című madridi sportnapilap híre szerint. Van Nistelrooy iránt Angliából a legerőteljesebb az érdeklődés, s a csatárt a Premier League csapatai közül a leginkább a Tottenham Hotspur és a Stoke City vinné, de állítólag a Liverpool is érdeklődik iránta. Az újság szerint a Real részéről nincs akadály: kész elengedni 31 éves németalföldi támadóját az angol élvonalba, ezt a játékos ügynökének, Roger Lindsének, aki szerdán tárgyalt a blancók elöljáróival, is megerősítették a spanyol elitklub képviselői.
2010.01.21. 14:30
 
 
Forsense: a BKV-sztrájk volt a közbeszéd legfőbb témája
A BKV-val kapcsolatos ügyek bizonyultak a legfőbb témának a közbeszédben január első felében; a pártokhoz közvetlenül kapcsolódó ügyek aránya ismét minimálisra csökkent - derül ki a Forsense közvélemény-kutatásából. Január első felében a sztrájkot a válaszolók egyharmada elsőre említette. A második helyre szintén a BKV-val kapcsolatos ügyek, a végkielégítésekkel kapcsolatos botrányok kerültek, összesen 11 százalékos említési aránnyal. A harmadik leggyakrabban érintett témakör az áremelés, azon belül elsősorban az üzemanyag árának drágulása, amelyet összesen a kérdésre válaszolók 9 százaléka említett. A korábbi vezető hír, a H1N1 influenzajárvány a negyedik helyre szorult.
2010.01.21. 14:30
 
 
A rendőrség folytatja a BKV-val kapcsolatos nyomozásokat
A rendőrség a közeljövőben újabb nyomozásokat és kihallgatásokat tervez a BKV-val kapcsolatban - mondta Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya. A vezérőrnagy ismertetése szerint az elmúlt időszakban bizonyítékok összegyűjtésén dolgoztak a megbízási szerződésekkel és a különböző végkielégítésekkel kapcsolatban. Hozzátette: az elmúlt két hétben több kihallgatást tartottak, és ezeket folytatni fogják. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a BKV-nál elkövetett valamennyi bűncselekményt felderítsük - mondta Tóth Gábor.
2010.01.21. 14:15
 
 
Mongólia 20 ezer török férfit importálna
Mongóliában hat nőre jut egy férfi, ezért "importálni" szeretnének húszezer török férfit az országba. Mongólia és Törökország szoros kapcsolatot tart fenn egymással, így az elkövetkező napokban egy magas rangú delegáció érkezik Ankarába Ulánbátorból, hogy előterjesszék javaslatukat - olvasható a Referans című török gazdasági lapban. Az újság szerint egyelőre még nem tisztázták, hogyan választják ki a Mongóliába költöző jelölteket.
2010.01.21. 14:15
 
 
Felmehettek a honvédség járművei a Tubesre
Felmehettek a honvédség járművei a Tubes-tetőre csütörtökön. A járműveknek a Honvédelmi Minisztérium szerdán, a sajtón keresztül kért szabad utat Páva Zsolttól, Pécs fideszes polgármesterétől, igényét a hegy csúcsán álló és az ország légtérvédelme szempontjából kiemelkedő fontosságú híradóobjektum ellenőrzésének szükségességével indokolta. Hangsúlyozta, hogy a munka nincs összefüggésben a hegyre tervezett lokátor-beruházással. A híradóállomáshoz két terepjáró szállított szerelőket, akik karbantartási munkákat végeznek a létesítményben.
2010.01.21. 14:00
 
 
Az év nőjének kicsúszott a melle - képpel
Emmanuelle Chriqui kanadai színésznőt az év legvonzóbb nőjének választották, aki állítólag annak is köszönheti első helyezését, hogy csak visszafogottan jelent meg a sztárokkal foglalkozó magazinokban.
2010.01.21. 13:57
 
Kiskorban is kezelhető az autizmus
Másfél-három éves autista gyerekeknél a tünetek jelentős javulását érték el két éven át tartó viselkedésterápiával.
2010.01.21. 13:39
 
A magány fertőző, mint az influenza
Amerikai orvosok szerint a magány, akárcsak az influenza, ragályos, ráadásul a nőkre veszélyesebb mint a férfiakra.
2010.01.21. 13:36
 
Az első cigi árt a legjobban
Amerikai kutatók szerint a reggel elszívott cigaretta árt a legtöbbet. A kotinin nevű egészségre veszélyes anyagból a legmagasabb szintet azoknál mérték, akik a felkelés utáni fél órában, éhgyomorra gyújtottak rá az első cigire.
2010.01.21. 13:34
 
Kidman karrierje töretlen, pedig totyogó kislányt nevel
Az ausztrál születésű színésznő szebb, mint valaha. Talán mert elegáns ruhakölteményekben végre gonoszt játszhat Az arany iránytű című fantáziafilben?
2010.01.21. 13:27
 
 
NHH: automatikusan senki sem kaphat emelt díjas sms-t
Az emelt díjas sms-ek körüli problémák miatt a Nemzeti Hírközlési Hatóság döntése értelmében ilyen üzenetet csak az a felhasználó kaphat, aki a szolgáltatójánál egyértelműen jelzi, hogy szeretné azt, más nem. A Pannon és a Vodafone bíróságon támadta meg a rá vonatkozó határozatot, ezért azok még nem kötelezők rájuk nézve. A T-Mobile elfogadta az NHH előírásait. Takács Péter, a hírközlési fogyasztói jogok képviselője (hfjk) elmondta: az elmúlt időszakban mintegy 250 panasz érkezett hozzájuk a fogadott emelt díjas sms-ekkel kapcsolatban. Volt olyan ügyfél is, aki fél millió forintos számlát kapott ilyen üzenetek fogadásáról, de az átlagos számla 10 ezer forint értékű.
2010.01.21. 12:30
 
 
Új holdingstruktúrában a bécsi tőzsde érdekeltségébe tartozó tőzsdék
Új holdingstruktúrában működik január óta a bécsi, a budapesti, a prágai és a ljubljanai tőzsde - jelentették be csütörtökön az osztrák fővárosban sajtótájékoztatón. A változásokat január 14-én jegyezték be. A Budapesti Értéktőzsde tájékoztatása szerint a négy tőzsde egyenrangú résztvevője a CEESEG AG holdingnak. Utóbbi elsősorban a stratégiai és pénzügyi vezetést látja el, a résztvevő tőzsdék az operatív működésért felelnek. A bécsi tőzsde és a CEESEG AG igazgatósági tagjai azonosak. A holdingban ezen kívül létrejön egy tanácsadó testület, amelyet a bécsi, a budapesti, a ljubljanai és a prágai tőzsde vezetői alkotnak.
2010.01.21. 12:30
 
 
Belső vizsgálat a rendőrségen Magyar Róbert eltűnése miatt
Belső vizsgálatot rendelt el a budapesti rendőrfőkapitány, mert megszökött a házi őrizetből Magyar Róbert, a "fekete sereg" nevű bűnszervezet vezetője. Ha a vizsgálat komoly mulasztást állapít meg, akkor akár az állását is vesztheti a mulasztó - közölte Tóth Gábor vezérőrnagy, budapesti rendőrfőkapitány sajtótájékoztatón. Az MTI kérdésére azt mondta: a belső vizsgálatnak nem szabott határidőt, azt soron kívül, még szerdán elrendelte. A Magyar Róbert és társai ellen zajló büntetőper csütörtök reggeli tárgyalásán az hangzott el, hogy több mint egy napon keresztül nem néztek rá a rendőrök a házi őrizetben levő vádlottra.
2010.01.21. 12:30
 
A pasik miért szeretik a női lapokat?
Ha felszínesnek fogtok tartani, akkor is elmesélem, hogy a női magazinok első pillantásra kizárólag a külsejükkel vonzottak: lengén öltözött címlaplányok, fürdőruhás hirdetések, fehérneműreklámok - szóval értitek. Egy teljesen normális hozzáállás egy férfi részéről.
2010.01.21. 12:27
 
Otthon, édes otthon - de hogyan?
Megszerezted álmaid lakását, ott állsz az üres falak közt, és lázasan kattog az agyad, hogy milyen színű legyen a fal, milyen legyen az ágy, a szekrények. Gondolkodás nélkül mész be minden lakásfelszerelési és bútorboltba. Ugye ismerős az érzés?
2010.01.21. 12:22
 
 
Alig győzik eltemetni a haiti földrengés áldozatait
A földrengés sújtotta Haitin alig győzik eltemetni a halálos áldozatokat: gépekkel újabb és újabb tömegsírokat ásnak, és naponta tízezer holttestet földelnek el. A katasztrófa halálos áldozatainak számát mintegy 200 ezerre becsülik, és eddig mintegy 80 ezret tettek tömegsírba, de ennek a feladatnak még messze nincs vége. A földönfutóvá lett emberek számát már kétmillióra becsülik. Azok száma, akik azonnali segítségre szorulnak, 250 ezer lehet. A sérülteknek jelenleg 12 napot kell várniuk arra, hogy ellássák őket. Egy-egy sátortáborban több ezer főt szállásoltak el, és tisztálkodásra kevés lehetőségük van, vagy egyáltalán nincs. Emiatt nagy a járványveszély.
2010.01.21. 12:15
 
 
Elfogták azt a férfit, aki tavaly túszt ejtett a Flórián téri bankban
Elfogta a rendőrség azt a budapesti férfit, aki a gyanú szerint tavaly januárban túszt ejtett, majd több millió forinttal sikeresen elmenekült az Erste Bank Flórián téri fiókjából - jelentette be Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya. A vezérőrnagy ismertetése szerint a 34 éves M. Tamás Zsolt és 36 éves társa négy pénzintézet ellen követett el rablásokat. Elmondta: a bűncselekményekkel összesen mintegy 20 millió forintot zsákmányoltak, ennek nem sikerült nyomára bukkanniuk a rendőröknek. Nincs meg egyelőre a rablásokhoz használt fegyver sem, ugyanakkor a rendőrfőkapitány szerint személyi és tárgyi bizonyítékok állnak rendelkezésükre a két gyanúsított ellen.
2010.01.21. 12:00
 
 
Quaestor: nem csak pozitív fordulatot hozhat az idei év
Az elemzések többsége 2010-re pozitív gazdasági fordulatot vetít előre a válságot követően, azonban a QUAESTOR pénzügyi csoport szerint egyáltalán nem biztos, hogy ez megvalósul. Háda Bálint, a QUAESTOR vezető elemzője kifejtette: a magyar gazdaságpolitika nem számol negatív forgatókönyvvel, ám ha az ország exportpiacain mégsem indul be a várt növekedés, úgy az ország az eladósodottság miatt ismét súlyos problémákkal nézhet szembe. Véleménye szerint ennek elkerülésére mielőbb szükség lenne egy euró bevezetési programra.
2010.01.21. 11:45
 
 
IFFHS: a Barcelona az elmúlt 18 év legjobb csapata
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS csütörtökön nyilvánosságra hozott összeállítása szerint az FC Barcelona lett az elmúlt 18 év legjobb csapata. A felmérés során - amely az 1991 és a 2009 közti időszakot öleli fel - a nemzeti bajnokságban, a kupában, valamint a nemzetközi porondon mutatott teljesítményt vették figyelembe, de pontokat ért a klubvilágranglistán elfoglalt éves helyezés is. A katalán gárda tavaly hat trófeát gyűjtött be, minden sorozatban győzött, amelyben elindult. A legjobb magyar klub a 148. MTK lett, míg a Ferencváros a 192. a rangsorban.
2010.01.21. 11:30
 
 
Át kell alakítani a választási ajánlás rendszerét az ombudsman szerint
A választáshoz kapcsolódó ajánlás rendszerének átalakítását szorgalmazza Jóri András adatvédelmi biztos. Budapesti sajtótájékoztatóján az ombudsman jogszabály-változtatást sürgetett annak érdekében, hogy az állampolgárok megtilthassák, hogy a jelöltek, jelölőszervezetek a lakcímnyilvántartás adataiból hozzájuthassanak lakcímadataikhoz. Mint mondta, az ajánlószelvények rendszerét úgy kell átalakítani, hogy az ne igényelje a személyes adatok kezelését, vagy legalább csökkentse az adatkezelések számát és a kezelt adatok mennyiségét.
2010.01.21. 11:15
 
 
Zöld jelzést kapott az összes meghallgatott EU-biztosjelölt
Csütörtökre zöld jelzést kapott az őt meghallgató európai parlamenti szakbizottságtól mind a 25 EU-biztosjelölt, és már csak az - egyelőre meg nem hallgatott - új bolgár jelölt jóváhagyása hiányzik ahhoz, hogy az Európai Parlament elé terjesszék szavazásra az új összetételű Európai Bizottságot, az EU legfőbb végrehajtó testületét. A jelölti meghallgatásokat az előző héten, valamint e hét elején tartották meg, és a szakbizottságok sorra tájékoztatták levélben Jerzy Buzek parlamenti elnököt a meghallgatás eredményéről. Végül a 26 jelölt közül 25 - köztük a magyar Andor László - kapott támogató értékelést.
2010.01.21. 11:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864[1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista