2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Fidesz: az MSZP gyűlöletkampányt folytat Orbán Viktor ellen
A Fidesz értékelése szerint az MSZP szóvivőjének hétfői közlése az Orbán Viktor beszédeit kiadó cég "fantomizálódásáról" annak a jele, hogy az MSZP kétségbeesésében gyűlöletkampányba kezdett a Fidesz elnökével szemben. "Nyakó István időérzékével valami probléma van, úgy érzi, mintha 2002-ben vagy 2006-ban lenne. Akkor az MSZP ugyanezt csinálta: kétségbeesésében Orbán Viktorral kapcsolatos gyűlöletkampányba kezdett" - olvasható abban a közleményben, amelyet Koszorús László, a Fidesz elnöki stábjának helyettes vezetője juttatott el az MTI-hez. Koszorús László hozzáteszi: az emberek már nem hisznek az MSZP hazugságainak, az átveréseknek, elegük van a Gyurcsány-korszakból.
2010.01.25. 17:15
 
Fidesz: az MNB és az MSZP-kormány közösen okozták a válságot
A Fidesz szerint az elmúlt egy évben a Magyar Nemzeti Bank és az MSZP-kormány alkalmatlansága és elhibázott gazdasági-monetáris politikája együttesen okozták Magyarország minden eddiginél mélyebb válságát. Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője hétfői, MTI-hez eljuttatott közleményében hangsúlyozza, hogy "az idő a Fideszt igazolta." A Fidesz arra reagált, hogy hétfőn a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa - az elemzők várakozásának megfelelően - 25 bázisponttal 6,0 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot.
2010.01.25. 17:00
 
Warvasovszky Tihamér nem indul az országgyűlési választásokon
Lemond a "nagypolitikában" való részvételről, és sem pártlistán, sem egyéni választókerületben nem indul az áprilisi országgyűlési képviselő-választáson Warvasovszky Tihamér, Székesfehérvár polgármestere, aki korábban az MSZP, az SZDSZ és a Fehérvári Polgárok Egyesülete támogatásával nyerte el tisztségét. Warvasovszky Tihamér ezt közleményben jelentette be hétfőn, döntését azzal indokolva: nem tudja és nem is akarja megtenni, hogy a parlamentben megszavazza a helyi közösségeket, civilszervezetek és önkormányzatokat súlyosan érintő, megszorító intézkedéseket, majd a város vezetőjeként tiltakozik ugyanezen döntések ellen.
2010.01.25. 16:45
 
 
Az MNB 25 bázisponttal csökkentette az alapkamatot
A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa - az elemzők várakozásának megfelelően - 25 bázisponttal 6,0 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot hétfőn. Az alapkamat 20 éves története során a legalacsonyabb szintre esett, amely 2005. szeptember 20. és 2006. június 20. között volt érvényben. A januári elemzői felmérés előrejelzése 2010 végére az alapkamat 5,5 százalékra süllyed. A tanács tavaly júliusban, augusztusban, szeptemberben, októberben és novemberben egyaránt 50-50 bázisponttal faragta le az alapkamatot, decemberben további 25 bázisponttal csökkentette azt.
2010.01.25. 16:45
 
 
A közlekedési szokásokat mérik a regisztrációs jeggyel
A regisztrációs jegy bevezetése a közlekedési szokások felmérését szolgálja az ingyenes utazásra jogosultak körében - mondta Antali Károly közösségi közlekedésért felelős kormánybiztos hétfőn, sajtótájékoztatón Budapesten. Mint közölte, a szolgáltatók számára 2010. február elsejétől válik lehetővé a regisztrációs jegy fokozatos bevezetése legkésőbb február 28-áig. A kormánybiztos elmondta, hogy a vasútra és a Volán-buszokra 2010. március 1-je után már csak regisztrációs jeggyel szállhatnak fel az ingyenes utazásra jogosultak, 2010. július elseje után pedig 500 forint pótdíjjal szankcionálják ennek hiányát.
2010.01.25. 16:30
 
 
Kivégezték "Vegyi Alit"
Irakban hétfőn kivégezték Ali Haszan al-Madzsídot, Szaddám Huszein egykori diktátor "Vegyi Ali" néven ismert csatlósát, akit négy ízben ítéltek halálra, emberiesség elleni bűncselekmények miatt. "Az Ali Haszan al-Madzsíd elleni halálos ítéletet végrehajtották" - jelentette be Ali al Dabag kormányszóvivő. A Huszein-rezsim volt vezető tisztségviselőjét nyolc nappal azután végezték ki, hogy kötél általi halálra ítélték őt az észak-iraki Halabdzsa kurd város elleni gáztámadás elrendelése miatt, amely 1988-ban mintegy ötezer ember halálát okozta.
2010.01.25. 16:30
 
 
Március 27-én tartják a Föld óráját
Idén március 27-re hirdették meg a szervezők a Föld órája nevű kezdeményezést, amelyet negyedik alkalommal rendeznek meg. A Föld órája keretében az elgondoláshoz csatlakozó városok és települések egy órára lekapcsolják a fényeket, hogy ezzel hívják fel a figyelmet az éghajlatváltozásra. A szervezők szerint világszerte már hozzávetőleg 250 város jelezte, hogy csatlakozik az energiatakarékosság jelképes akciójához, amelynek részeként olyan épületek és építmények borulnak sötétbe, mint a New York-i Empire State Building vagy éppen a sydneyi Harbour Bridge.
2010.01.25. 16:15
 
 
Pelé minden idők legjobb góllövője, Puskás a harmadik
Pelé, a brazilok háromszoros világbajnoka minden idők legjobb góllövője a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS hétfőn nyilvánosságra hozott összeállítása szerint, Puskás Ferenc a harmadik a rangsorban. Az első tíz között további két magyar szerepel a legtöbb élvonalbeli góllal, Schlosser Imre a 6., Zsengellér Gyula pedig a 7. helyen szerepel. A listán 313 futballista szerepel.
2010.01.25. 16:00
 
 
CAS: hetek múlva várható csak döntés Pars Krisztián ezüstjéről
Hétfőn megkezdődött a pekingi olimpián pozitív doppingmintát adott két fehérorosz kalapácsvető, Gyevjatovszkij és Tyihon meghallgatása a lausanne-i nemzetközi Sportdöntőbíróságon (CAS), amely várhatóan csak hetek múlva dönt arról, hogy visszakaphatják-e ötkarikás érmeiket, vagy Pars Krisztián átveheti az ezüstöt. A Pekingben második Gyevjatovszkijt és harmadik Tyihont 2008 decemberében fosztotta meg érmeitől a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, s a döntés nyomán a második helyen Pars, a harmadikon pedig a japán Murofusi Kodzsi végzett.
2010.01.25. 15:45
 
 
Heidi Klum szobrot kapott a berlini panoptikumban
Heidi Klum viaszszobrával gazdagodott Madame Tussaud berlini panoptikuma hétfőn, élethű viaszmását maga a szupermodell leplezte le. "Azért az mégiscsak ritka, hogy a saját szemembe nézek" - viccelődött a német modell. Heidi Klum végső ítélete pozitív, szerinte csillogó rövid alkalmi ruhát és feltűzött frizurát viselő alakja "egész jól sikerült". A modell szobra jó társaságba került, többek közt Jennifer Lopezzel, Robbie Williamsszel és Leonardo DiCaprióval került egy helyiségbe. A szőke híresség viaszmásán hónapokon át tíz szakember dolgozott, a szobor 200 ezer eurót (54,2 millió forint) kóstál - számolt be az Unter del Lindenen álló intézmény szóvivője.
2010.01.25. 15:45
 
 
Letette az állampolgársági esküt a jégtáncos Zavozin
Letette a magyar állampolgársági esküt a februári vancouveri téli olimpiára készülő Hoffmann Nóra jégtáncos párja, az orosz születésű Zavozin Maxim hétfőn, Budapest II. kerületének polgármesteri hivatalában. A 24 éves jégtáncos szűk körben tett fogadalmat, és kijelentette: "most már magyar vagyok". A hivatalos részt követően az elmúlt hétvégi Európa-bajnokságon 10. helyen végzett duó tagjai az MTI érdeklődésére elmondták, hogy az utóbbi másfél év izgalmai után most már kizárólag a korcsolyázásra és az ötkarikás részvételre koncentrálnak. Hoffmannék néhány napig még Budapesten gyakorolnak, majd egy hétig Moszkvában folytatják a felkészülést, és február 9-én, a magyar fővárosból indulnak Kanadába.
2010.01.25. 15:30
 
 
Kiképző missziót indít az EU a boszniai katonai művelet keretében
Kiképző tevékenységet kezd az Európai Unió Bosznia-Hercegovinában, az ott zajló uniós küldetés (Althea) keretében - jelentették be a tagországok külügyminisztereinek e témáról folytatott brüsszeli eszmecseréjét követően, hétfőn. Leszögezték azt is, hogy az EU, ha a helyzet úgy követeli, az eredetileg ez év végén lejáró megbízatáson túl is (meghatározatlan ideig) kész további operatív szerepvállalásra.
2010.01.25. 15:30
 
 
Vlagyimir Klicsko március 20-án bokszol Chambersszel
Az ukrán Vlagyimir Klicsko március 20-án az amerikai Dwain Chambers ellen védheti meg legközelebb a Boksz Világszervezet (WBO), a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) nehézsúlyú világbajnoki címét. Az 51 ezer férőhelyes düsseldorfi arénában várhatóan telt ház előtt lépnek majd ringbe a felek, akik eredetileg tavaly decemberben küzdöttek volna meg egymással. A 33 éves ukrán bajnok legutóbb tavaly júniusban az orosz Ruszlan Csagajevvel szállt szembe, s a kilencedik menetben technikai KO-val diadalmaskodott. Klicsko 56 eddigi profi mérkőzésén 53 győzelmet aratott, s háromszor veszített.
2010.01.25. 15:15
 
 
Csúcsot döntött a munkanélküliség Szabolcsban
Csúcsot döntött a munkanélküliség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; a nyilvántartott álláskeresők száma január elsején meghaladta a rendszerváltást követő nagy leépítéseknek idején regisztrált mutatót is - közölte Miskó Istvánné, az Észak-alföldi Regionális Munkaügyi Központ főigazgatója Nyíregyházán sajtótájékoztatón hétfőn. Az 1993-as évben a korábbi havi megyei rekord 57.200 munkanélküli volt a Nyírségben, a múlt év decemberében viszont a 60 ezret is meghaladta a nyilvántartott álláskeresők száma - mondta a térségi munkaügyi vezető. Hozzátette: tavaly átlagosan havonta 57.476 álláskeresőt regisztráltak Szabolcsban, 11,1 százalékkal, 5.755 munkanélkülivel többet az előző évinél.
2010.01.25. 14:45
 
 
Nem változik az üzemanyagok ára
Nem változtat a héten az üzemanyagok nagykereskedelmi árán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A Mol egy hete csökkentette bruttó két forinttal a benzin és három forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Akkor ezzel a benzin átlagára 315 forintra, a gázolajé pedig 294 forintra mérséklődött. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.01.25. 14:30
 
 
Az MNB 25 bázisponttal csökkentette az alapkamatot
A monetáris tanács, az elemzők várakozásának megfelelően, 25 bázisponttal 6,0 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot hétfőn.
2010.01.25. 14:15
 
 
Schmitt Pál: sok egyeztetés kell még az 6+5-ös szabály elfogadásához
Schmitt Pál szerint nagyon sok kerekasztal-beszélgetést, konferenciát kell tartani a jövőben ahhoz, hogy elfogadtathassák a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) által szorgalmazott 6+5-ös szabályt, vagyis hogy minden klubcsapat kezdő tizenegyében minimum hat hazai játékos szerepeljen. A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke az Európai Parlament alelnökeként nyilatkozott erről a FIFA magazinjának legfrissebb számában. A cikk szerint a sportvezető-politikus a szabálytervezet egyik komoly támogatója a kontinensen.
2010.01.25. 13:45
 
 
Bullock, Bridges és a Brigantyk kapták a hollywoodi színészszakma díjait
Sandra Bullockot és Jeff Bridgest választotta az év színészének, a Becstelen Brigantyk stábját pedig a legjobb szereplőgárdának a legnagyobb hollywoodi színészcéh, amely a hét végén adta át díjait Los Angelesben. A Televíziós és Filmszínészek Céhe (SAG) szombaton Quentin Tarantino második világháborús filmjének mellékszerepéért Christoph Waltz német színészt is díjazta. A SAG tagjai nem díjazták sem a hatalmas közönségsikert aratott Avatar című 3D-s sci-fi, sem a kritikusok kedvencének tűnő A bombák földjén című iraki háborús mozi színészeit, és a George Clooney főszereplésével készült, szintén sokat emlegetett Egek ura sem ütötte meg a mércét.
2010.01.25. 13:45
 
 
Szmogveszély Dorogon, Esztergomban és Tatabányán
A levegőben lévő por mennyisége Dorog, Esztergom és Tatabánya térségében várhatóan csütörtökig meghaladja az egészségügyi határértékeket, az érintett önkormányzatokat az Észak-dunántúli Környezetvédelmi Felügyelőség figyelmeztette a szmogveszélyre - mondta a felügyelőség munkatársa hétfőn. A légszennyezés a térségben szombaton volt a legmagasabb, Dorogon 114, Esztergomban 103, Tatabányán pedig 124 mikrogrammos értéket mértek az állomások egy köbméter levegőben, miközben a normál állapotban jellemzően 50 mikrogramm alattiak az értékek - tette hozzá Lautner Péter.
2010.01.25. 13:45
 
 
A gázkonvektor okozta a Balaton utcai robbanást
A tűzvizsgálat eddigi eredményei szerint a gázkonvektor okozta a budapesti Balaton utcai társasház ötödik emeletén január 8-án történt robbanást - mondta az MTI-nek a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság főosztályvezetője hétfőn. A tűzoltóság és a gázművek szakembereinek megállapítása szerint a detonációt az okozta, hogy a balesetben életét vesztett 80 éves férfi lakásában az egyik gázkonvektor tömítetlen volt. A megsemmisült lakásban a helyszíni szemle során találtak ugyan két gázpalackot, amelyről az egyik egy Szieszta kályhára volt kötve, de azok sértetlenek voltak, így nincs közük a balesethez.
2010.01.25. 13:15
 
Jennifer Lopez bosszút áll
Mindent elkövet Jennifer Lopez, hogy bosszút álljon a volt férjén.
2010.01.25. 12:17
 
 
Még akár 50 ezer holttest lehet a romok alatt Haitin
Még akár 50 ezer holttest lehet a romok alatt Haiti miniszterelnöke szerint. A földrengés megtalált halálos áldozatainak a száma már meghaladja a 150 ezret. Hétfőn kezdődik Montrealban a karibi ország megsegítésére rendezett nemzetközi segélykonferencia. Jean-Max Bellerive miniszterelnök vasárnap óta már az értekezlet helyszínén van. Elutazása előtt kormánya üdvözölte a különböző országok segélyadományra vonatkozó ígéretét, de hozzátette, hogy szeretnék látni is ezeknek a megvalósulását. A január 12-i földrengés által leginkább sújtott fővárosból és környékéről több mint 235 ezer lakos utazott el vidékre a kormány biztosította közlekedési eszközökön.
2010.01.25. 12:15
 
Michael Douglas már nem bírja az ágyban
Úgy látszik Catherine Zeta-Jones már kevés ahhoz, hogy Michael Douglas izgalomba jöjjön.
2010.01.25. 12:04
 
 
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb: két érmet szereztek a magyarok
A tavalyihoz képest gyengébben szerepeltek a magyar versenyzők a németországi Drezdában vasárnap befejeződött rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon. A februári vancouveri téli olimpiára készülő csapat két éremmel térhetett haza. A 2009-es kontinenstornán nyolc érmet - egy-egy aranyat és ezüstöt, valamint hat bronzot - szerzett korcsolyázók közül az egyéni összetett pontversenyben Heidum Bernadett a negyedik, míg Huszár Erika a hetedik helyen zárt, s ezzel eldőlt, hogy Magyarország a jövő évi kontinenstornán is három női versenyzőt indíthat. A férfiaknál előreláthatólag csak két induló lesz 2011-ben, mert az összetettben nem jutott magyar versenyző a legjobb nyolcba.
2010.01.25. 11:45
 
 
Balázs Péter új magyar irodaépületet nyitott meg Brüsszelben
A magyar állandó EU-képviselet új, második irodaépületét nyitotta meg hétfőn ünnepélyesen Brüsszelben Balázs Péter külügyminiszter. A képviselet ez év elejétől már a 2011 első felében esedékes magyar EU-elnökségre való felkészülés jegyében működik. Tavasz végéig nagyjából negyven fővel növelik a létszámot, így a magyar elnökség idején közel kétszázan lesznek, többségükben diplomaták, és körülbelül 70 főt tesz majd ki az adminisztratív, kisegítő személyzet. A képviselet eredeti épületében már nem fér el mindenki. Nem csupán a megnövekedett létszámot kell "íróasztalhoz juttatni", hanem több tanácskozó teremre is szükség lesz az elnökségi feladatkör ellátása alatt.
2010.01.25. 11:45
 
 
Görögország nem hagyja el az eurózónát
Görögország nem lép ki az euróövezetből és nem vár külső segítséget pénzügyi problémáinak megoldásához - ismételte meg hétfőn a görög pénzügyminiszter. Jeórjiosz Papakonsztantinu a német Die Weltnek adott nyilatkozatában kategorikusan kizárta, hogy Görögország elhagyná az euróövezetet, az ilyen jellegű spekulációkat a fantázia szárnyalásának minősítette. A miniszter már korábban is úgy nyilatkozott, hogy Görögország nem kért, és soha nem is fog kérni semmilyen mentőövet. "Egyetlen támogatásra van csupán szüksége, ez pedig az európai partnerek tanácsa" - szögezte Papakonsztantinu.
2010.01.25. 11:15
 
 
A Fidesz szerint Bokros Lajos a múlt embere
László Tamás, a Fidesz országgyűlési képviselője szerint Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltje a múlt embere. A politikus hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón kiemelte: az MDF eddigi egyetlen konkrét programpontja a budapesti panellakások lebontása és az ott élők kilakoltatása. Ez egy támadás a panelben élők tízezrei ellen, ezt a Fidesz, az emberekkel együtt, "vissza fogja verni" - fogalmazott László Tamás. Véleménye szerint már önmagában az SZDSZ és MDF összeborulás is "elképesztő".
2010.01.25. 11:15
 
 
MSZP: nem érkezett megkeresés Hagyó hátrébb sorolására a fővárosi listán
Az MSZP budapesti elnöke szerint nem érkezett semmilyen hivatalos megkeresés hozzájuk arra vonatkozóan, hogy Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettest a harmadikról a hatodik-hetedik helyre tolják a párt fővárosi választási listáján. Burány Sándor annak kapcsán nyilatkozott az MTI-nek hétfőn, hogy a Népszabadság szerint formálódik egy ilyen megállapodás, egyrészt azért, mert a szocialisták nem kívánnak "stigmatizált" neveket az első helyeken, másrészt pedig azért, mert a főpolgármester-jelölti pozíció várományosaként emlegetett Horváth Csaba budapesti kormánybiztosnak is jobb lenne - elsősorban kampánystratégiai okokból - dobogós helyet biztosítani.
2010.01.25. 11:15
 
 
Meciar: nem provincializmus a magyar nacionalizmussal szembeni éberség
Vladimír Meciar szerint nincs semmi provincializmus abban, hogy a magyarországi választás előtt a szlovák politikusok éberek a magyar politikusok nacionalizmusával szemben. "Inkább leszek ma egy provinciális hülye, minthogy holnap a menetelő Magyar Gárdákat nézzem" - jelentette ki a Néppárt-Demokratikus Szlovákiáért Mozgalom elnöke a TA3 szlovák hírtelevízió vasárnapi vitaműsorában. Meciar vitapartnere, a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) elnöke szavaira reagált. "Provinciális, és az önbizalom hiányára vall, hogy a szlovák politikusok a választás előtt előhúzzák a magyar kártyát" - állította Csáky Pál.
2010.01.25. 11:15
 
 
Tenisz, Australian Open: Serena Williams a negyeddöntőben
A címvédő Serena Williams magabiztos győzelemmel jutott be hétfőn az ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesének negyeddöntőjébe. Az amerikai sztár negyedik meccsén a hazai közönség előtt szereplő Samantha Stosurt verte, és eddig összességében mindössze 15 játékot vesztett Melbourne-ben. A férfiaknál a francia Jo-Wilfried Tsonga élete első ötszettes meccsét vívta, és 3 óra 33 perces csatában - az utolsó felvonást 9:7-re nyerve - kerekedett felül a spanyol Nicolas Almagrón. Eredmények, nyolcaddöntő: férfiak: Tsonga (francia, 10.)-Almagro (spanyol, 26.) 6:3, 6:4, 4:6, 6:7 (6-8), 9:7, nők: S. Williams (amerikai, 1.)-Stosur (ausztrál, 13.) 6:4, 6:2.
2010.01.25. 11:00
 
 
Lezuhant egy etióp utasszállító, nincs jele túlélőknek
Egyelőre nem nyert megerősítést, hogy hét túlélőt találtak volna a libanoni partoktól néhány kilométerre lezuhant etióp repülőgép roncsai között. Ezt a hírt - libanoni médiabeszámolókra hivatkozva - a dpa német hírügynökség jelentette. A többi világhírügynökség azonban csak holttestek kiemeléséről tett említést, a legfrissebb hír szerint tizennégyéről, amit a közlekedési miniszter jelentett be. A közlekedési miniszter közlése szerint a gépen 54 libanoni, 22 etióp, 1 iraki, 1 francia, 1 szíriai állampolgár, valamint Nagy-Britanniában, Kanadában, illetve Oroszországban élő 4 libanoni tartózkodott. A személyzet héttagú volt.
2010.01.25. 10:45
 
 
Tanúkat hallgatnak ki a ferencvárosi ajánlószelvény-hamisítási ügyben
Még 300 embert ki kell hallgatnia tanúként a rendőrségnek a ferencvárosi ajánlószelvény-hamisítási ügyben, majd írásszakértőt rendelnek ki - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére. A ferencvárosi időközi országgyűlési választáson talált hamis ajánlószelvények ügyében a Jobbik választási bizottságba delegált tagja 2008. december 20-án hívta fel a sajtó figyelmét arra, hogy az MDF ajánlószelvényeinek jelentős része álláspontja szerint fénymásolt hamisítvány. Az Állami Nyomda szakértői azt állapították meg, hogy az MDF, a Magyar Szociális Zöldpárt és a MIÉP által leadott összes ajánlószelvény 73 százaléka hamis.
2010.01.25. 10:00
 
 
Novemberben is csökkent a kiskereskedelmi forgalom
A kiskereskedelmi forgalom volumene - a naptárhatástól megtisztított adatok alapján - 2009 első tizenegy hónapjában 5 százalékkal, novemberben 7,8 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakától - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. A szezonális és naptárhatástól megtisztított adatok szerint 2009 novemberben a kiskereskedelmi eladások 0,8 százalékkal mérséklődtek az előző havihoz képest. A kiskereskedelmi eladások volumene 2007 március óta minden hónapban csökkent éves összehasonlításban.
2010.01.25. 09:45
 
 
Az Avatar hamarosan elsüllyeszti a Titanicot
Az Avatar hamarosan elsüllyeszti a Titanicot; az amerikai mozikban immár hatodik hete a legnagyobb jegybevételt produkáló sci-fi minden idők leghatalmasabb kasszasikere lesz. A háromdimenziós látványvilágú fantasztikus filmjével taroló James Cameron önmagát múlja felül, hiszen az eddigi bevételi rekordot is az ő filmje, a Titanic című 1997-es katasztrófafilm tartja. Az Avatar ezen a hétvégén 36 millió dolláros bevétellel tartotta első helyét az amerikai mozikban. Ezzel a hazai összbevétele 552,8 millió dollárra emelkedett.
2010.01.25. 09:15
 
 
Népszabadság: Orbán Viktor a legnépszerűbb politikus
Orbán Viktor a leginkább megosztó politikus, mégis a Szonda Ipsos 2010 januári népszerűségi listájának első helyére került. Előkelő pozícióját a jelentős méretű Fidesz-tábor körében tapasztalható nagyfokú népszerűségének köszönheti - írta a Népszabadság. A lap hétfői számában ismertette a kutatóintézet felmérését, amely szerint a kampány kezdetére szinte mindenki veszített népszerűségéből, mert annak kezdeti szakaszában a pártok hívei egyre jobban kedvelik saját politikusaikat, ugyanakkor a bizonytalan választópolgárok véleménye inkább negatívabb lett a közéleti szereplőkről.
2010.01.25. 09:00
 
 
Korbácsolás kamerás mobilért
Kilencven korbácsütésre és két hónapi börtönbüntetésre ítéltek Szaúd-Arábiában egy fiatal lányt, aki tanárára támadt, miután az rajtakapta, hogy kamerás mobil van nála. Az ügyben eljáró bíró hétvégi sajtónyilatkozatában azt állította, hogy a lány tudomásul vette a büntetést, és nem kíván fellebbezni. Bár az al-Vatan című, nagy példányszámú napilap az iskola igazgatójára hivatkozva azt írta, hogy az elítélt "úgy húsz év körüli", az Amnesty International emberjogi szervezet úgy tudja, hogy a lány még csak tizenhárom éves. A sajtóbeszámolóból nem derül ki, pontosan mi is történt, sem az, hogy a tanár milyen sérüléseket szenvedett az incidensben.
2010.01.25. 08:30
 
 
Még nyomoz a rendőrség az automatizált telefonhívások ügyében
Még nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a tavalyi európai parlamenti választás idején tapasztalt automatizált telefonhívások ügyében. Az Országos Választási Bizottság (OVB) 2009. június 10-én tett feljelentést az automatizált telefonhívások miatt, melyekkel a szavazókat befolyásolni kívánták választói akaratukban. A hívások egy része egyes pártok mellett kampányolt, más része pedig az európai parlamenti választáson való részvételre buzdított. Az OVB a szavazás napján és azt követően is több tucat panasz és kifogás nyomán törvénytelennek, kampánycsendsértőnek találta a telefonos akciókat és ekkor döntötte el, hogy feljelentést tesz a rendőrségen.
2010.01.25. 08:15
 
 
Magyarország az élen az állami szubvenciók terén az EU-ban
Az állami támogatások Magyarországon 2008-ban elérték a GDP 2,38 százalékát, ez a legmagasabb az EU 27 tagállamában - írta a Világgazdaság. A lap hétfői számában ismerteti az Eurostat kimutatását, amely szerint e tekintetben Magyarországot Málta követi a sorban 2 százalékkal, majd Bulgária következik 1,3 százalékkal. Az uniós átlag a támogatásoknak a GDP-hez viszonyított arányában 0,54 százalék. A cikkben megjegyzik, hogy az állami támogatások magas arányában jelentős a szerepük az uniós szubvencióknak. A 2008-as adatok szerint a főbb állami támogatások értéke Magyarországon 2008-ban meghaladta a 2,5 milliárd eurót.
2010.01.25. 08:00
 
 
Elhunyt Paizs József országgyűlési képviselő
Tragikus hirtelenséggel elhunyt Paizs József MSZP-s országgyűlési képviselő, Szigetvár polgármestere vasárnap. Az MTI szocialista forrásból úgy értesült, hogy az 55 éves politikust este, otthonában érte a halál. A politikus 2002-től volt Szigetvár város polgármestere, és 2006-ban Baranya 7. számú egyéni választókörzetében szerzett parlamenti képviselői mandátumot. Tagja volt az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának. Választókörzetében az MSZP újra őt jelölte képviselőjelöltnek az áprilisi parlamenti választásokra.
2010.01.25. 07:15
 
 
A piac újabb 25 bázispontos kamatcsökkentést vár
Kamatdöntő ülést tart hétfőn a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa, a piac a jegybanki alapkamat újabb 25 bázispontos mérséklését várja, így az irányadó kamat a jelenlegi 6,25 százalékról 6,0 százalékra változhat. A Reuters januári felmérésében résztvevő 27 elemző közül 23 valószínűsít 0,25 százalékos kamatcsökkentést. A várt 25 bázispontos mérséklés után az alapkamat a 2005. szeptember 20. és 2006. június 20. között jegyzett legalacsonyabb szintjére térhet vissza.
2010.01.24. 22:00
 
 
Obama újraéleszti választási csapatát
Barack Obama amerikai elnök a massachusettsi időközi szenátorválasztáson aratott republikánus győzelem után újraéleszti választási csapatát, hogy a Demokrata Párt minél kisebb veszteséget szenvedjen a novemberi kongresszusi választásokon - írta a The New York Times. Obama elrendelte a Demokrata Párt választási politikájának felülvizsgálatát, s már fel is kérte a 2008-as elnökválasztáson nagy sikert arató kampányának egykori menedzserét, David Plouffe-t, hogy felügyelje a képviselőházi, szenátusi és kormányzói helyekért folyó küzdelmet.
2010.01.24. 20:45
 
 
Még három hétig lehet jelentkezni a felsőoktatásba
Pontszámító kalkulátor, képzési útvonal- és intézményi nyíltnap-kereső, valamint több önismereti kérdéssor is segíti a felsőoktatásba jelentkezőket az Országos Felsőoktatási Információs Központ honlapján. A felvételi kérelmeket még három hétig, február 15-ig lehet benyújtani több mint 7.400 szakra. A www.felvi.hu-n a december 15-én indult felvételi eljárás során a pontszámító kalkulátor segítségével - szigorúan tájékoztató jelleggel - bárki kiszámolhatja, hány ponttal vág neki a felvételinek.
2010.01.24. 19:30
 
 
Túlélőt mentettek ki még a 11. napon is Haitin
A haiti földrengést követő 11. napon, szombaton is sikerült kimenteni a romok alól egy férfit a fővárosban. A 24 éves haiti fiatalembert egy belvárosi szálloda romjai alól hozták ki francia, amerikai és görög mentőkből álló csoport tagjai. A férfi kopogtatott és beszélt a hozzá mind közelebb kerülő mentőkkel, akik a Hotel Napoli Inn épületének maradványai alól ásták ki a túlélőt. Csaknem négy órás megfeszített munkával sikerült utat vágni a törmelékek között a férfihoz, és kiemelni Wismond Exantust, aki viszonylag szerencsésen megúszta: tudta mozgatni végtagjait, de teste vészesen kiszáradt.
2010.01.24. 19:30
 
Afrika Kupa: Ghána a legjobb négy között
Elsőként Ghána csapata jutott be a legjobb négy közé az Angolában zajló labdarúgó Afrika Kupán, miután a vasárnapi negyeddöntőben egy góllal legyőzte a házigazdák együttesét. A ghánaiak a Kamerun-Nigéria párharc győztesével találkoznak majd a csütörtöki elődöntőben. Eredmény: negyeddöntő: Ghána-Angola 1-0 (1-0), g: Gyan (16.).
2010.01.24. 19:15
 
 
Március 22-e után kérhetik a választók adatait a pártok és a jelöltek
Az áprilisi országgyűlési választáson induló jelöltek, jelölőszervezetek március 22-e után kaphatják meg a névjegyzékben szereplő választópolgárok nevét és lakcímét, amennyiben ezt kérik és fizetnek érte. A törvény azért biztosít lehetőséget a névjegyzékben szereplő mintegy 8 millió választó név- és lakcímadataihoz való hozzájutáshoz, hogy a pártok az országgyűlési választás kampányában közvetlenül is megszólíthassák a választópolgárokat. Az adatokat a jelölteknek és a pártoknak a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalától (KEK KH) , illetve a helyi jegyzőtől kell igényelniük.
2010.01.24. 18:30
 
 
Sakk, Wijk aan Zee: Lékó második győzelme
Lékó Péter megszerezte második győzelmét a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló Corus 2010 sakk szuperversenyen: a vasárnapi, 8. fordulóban világossal nyert a holland Jan Smeets ellen. A viadal honlapja szerint a szegedi nagymester a 45. lépés után fogadhatta riválisa gratulációját. Hétfőn szünnap lesz, a négy és fél pontos Lékó kedden a szintén holland Loek van Wely ellen ül asztalhoz, s ő vezeti majd a sötét bábukat.
2010.01.24. 18:30
 
 
Bin Laden hangfelvételen vállalta a karácsonyi merényletet
Oszama bin Laden az általa vezetett al-Kaida terrorhálózat nevében hangfelvételen jelentkezett a karácsonyra időzített repülőgépes merényletkísérlet kitervelőjeként. A hangfelvételt vasárnap lejátszotta az al-Dzsazíra pánarab hírtelevízió. Bin Laden újabb merényletekkel fenyegette meg az Egyesült Államokat. A Delta Airlines amerikai légitársaság Amszterdamból Detroitba tartó egyik járatát december 25-én egy nigériai fiatalember akarta felrobbantani alsónadrágjába rejtett pokolgéppel. A fiatalemberről már korábban is tudott volt, hogy feltehetőleg az al-Kaida képezte ki Jemenben.
2010.01.24. 18:30
 
 
Bokros szerint az MDF választási programja nem fog mindenkinek tetszeni
Elkészült az MDF választási programjának vitaanyaga, amely egyebek mellett arra épül, hogy többen fizessenek egyedileg kevesebb adót, arányosabb, igazságosabb és szélesebb bázisú legyen a közteherviselés, valamint jóval nagyobb legyen a foglalkoztatás aránya - közölte a párt miniszterelnök-jelöltje. Bokros Lajos szerint a "Munka és méltóság = Modern Magyarország" című programban meghirdetett "szélesebb bázisú" közteherviselés "nem fog mindenkinek tetszeni". Kijelentette: annak érdekében, hogy a leszakadás helyett felemelkedés történjen, gyökeres gazdaságpolitikai és társadalmi fordulatra, valamint "a reformok kritikus tömegére van szükség".
2010.01.24. 17:45
 
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb: negyedik a női váltó
Nem tudta megvédeni Európa-bajnoki címét a magyar női rövidpályás gyorskorcsolyaváltó: a Huszár Erika, Heidum Bernadett, Darázs Rózsa, Keszler Andrea összeállítású staféta egy bukás nyomán negyedikként ért célba a szám vasárnapi döntőjében a drezdai kontinensviadalon. A versenyt a házigazda németek csapata nyerte, míg a második helyen az oroszok, a harmadikon pedig a hollandok értek célba.
2010.01.24. 17:30
 
 
Fidesz: az MSZP nem tett le a nyugdíjpénztárak privatizációjáról
A Fidesz szerint az MSZP aláírásgyűjtő ívéből kiderül, hogy a szocialista párt nem tett le a nyugdíjpénztárak privatizációjáról. A Fidesszel ellentétben ugyanis az MSZP nem gyűjt aláírást a nyugdíjpénztárak privatizációja ellen - mondta Cser-Palkovics András, az ellenzéki párt helyettes szóvivője. Véleménye szerint aki az MSZP-re szavaz, az a nyugdíjpénztárak privatizációjára szavaz, ami veszélyeztetné a jelenlegi és a jövőbeli nyugdíjasok nyugdíját is. A Fidesz nyugdíjas tagozata és az MSZP is szombaton közölte, hogy aláírásgyűjtésbe kezdenek nyugdíjügyben.
2010.01.24. 17:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861[1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista