2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Újraindították a súlyos sebesültek elszállítását Haitiról
Az amerikai hadsereg hétfőn újraindította a haiti földrengés súlyos sérültjeinek egyesült államokbeli kórházakba szállítását, és a földrengés óta először sok iskola újra megnyílt a katasztrófa sújtotta országban. Mint Gregory Kane, az amerikai hadsereg ezredese közölte, egy egészségügyi járat vasárnap éjjel elindult Haitiból az Egyesült Államokba, csaknem öt nappal azután, hogy elhelyezési és pénzügyi viták miatt felfüggesztették a sebesültek elszállítását. Az Egyesült Államok egy újabb repülőgépet tart készenlétben, amely várhatóan hétfőn indul el, fedélzetén 15 súlyos sebesülttel.
2010.02.01. 20:30
 
 
Hagyó a döntése előtt egyeztetne a XII. kerületi elnökséggel
Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes a döntésénél figyelembe veszi majd a fővárosi MSZP-elnökség hozzá intézett kéréseit és Lendvai Ildikó pártelnök erre vonatkozó véleményét, de mielőtt határoz, kedden délután még szeretne egyeztetni a XII. kerületi szocialistákkal a kialakult helyzetről. Hagyó Miklós azt mondta: az egész MSZP-nek tartozik elszámolással, de úgy etikus, ha a döntés előtt az őt delegáló és az általa vezetett alapszervezet elnökségével konzultál. Hozzátette: a megbeszélés után megválaszolja a budapesti elnökség kéréseit. Hangsúlyozta: tiszta a lelkiismerete.
2010.02.01. 20:15
 
 
A németek többsége nem érezte a válságot
A németek többségét nem érintette a válság - derül ki a Schufa hitelinformációs központ adataiból. A megkérdezettek 66 százaléka azt mondta, hogy a válság semmilyen hatással nem volt az életére, 26 százalék csak részben érezte a hatásokat. Mindössze 6 százalékra tehető azoknak az aránya, akik nagyon megszenvedték a válságot. A 65 millió német polgár adatait kezelő hitelinformációs iroda szerint a fogyasztási jellegű hitelek száma tavaly gyakorlatilag nem változott az előző évhez képest, bár az év utolsó három hónapjában 6 százalékkal kevesebb hitelszerződést kötöttek, mint az előző negyedévben.
2010.02.01. 20:00
 
 
Bajnai Gordon is közzétette vagyonnyilatkozatát
Bajnai Gordonnak csökkentek a megtakarításai, és a tavalyi évhez képest kevesebb a pénzintézettel szembeni számlakövetelése - derül ki a miniszterelnök friss vagyonnyilatkozatából. Az interneten olvasható dokumentum szerint a kormányfő továbbra is tulajdonosa öt ingatlannak részben vagy egészben. Ezek közé tartozik egy XII. kerületi ház, valamint egy XXII. kerületi ingatlan és egy tihanyi üdülő fele. Van egy 2006-ban vásárolt BMW-je és a bevallásában továbbra is szerepelnek bútorok, szőnyegek, illetve festmények.
2010.02.01. 20:00
 
 
Kevesen elégedettek a kormány globális felmelegedés elleni harcával
Világszerte a lakosságnak mindössze 35 százaléka véli úgy, hogy kormányuk a megfelelő lépésekkel és ütemben próbálja megakadályozni a globális éghajlatváltozást, Magyarországon pedig még ennél is kevesebben (23 százalék) ítélik jónak a vezetők tevékenységét - derül ki az Ipsos legújabb felméréséből. A nemzetközi, reprezentatív felmérés során több mint 24.000 felnőttet kérdeztek meg összesen 23 országban - köztük Magyarországon. Az érintett országok együtt a világ GDP-jének 75 százalékát állítják elő.
2010.02.01. 19:45
 
 
Már 14 jelölőszervezetet vett nyilvántartásba az OVB a választásokra
Újabb öt pártot vett nyilvántartásba az Országos Választási Bizottság (OVB) hétfő esti, budapesti ülésén; ezzel 14-re emelkedett azoknak a jelölőszervezeteknek a száma, amelyek megméretnék magukat az áprilisi országgyűlési választáson. A testület jelölőszervezetként nyilvántartásba vette a Torgyán-Kisgazda-Koalíciót, a Magyarországi Szociáldemokrata Pártot (MSZDP), a Szociáldemokrata Pártot (SZDP), a Magyar Demokrata Fórumot (MDF) és a Magyarországi Kisebbségek Pártját (MKP). Az áprilisi országgyűlési választásokon az egyéni választókerületekben pártjelöltek és független jelöltek is indulhatnak, de területi és országos listát csak pártok állíthatnak.
2010.02.01. 19:15
 
 
Obama: a hatalmas hiány az elmúlt évtized pazarlásának az eredménye
Az amerikai költségvetés hatalmas hiánya az elmúlt évtized pazarlásának az eredménye - mondta Barack Obama elnök hétfőn, amikor bejelentette, hogy kormánya beterjesztette a kongresszusban a 2011. évi költségvetést. A Fehér Ház rekord nagyságú hiánnyal számol, a deficitet a GDP 10,6 százalékának megfelelő 1.560 milliárd dollárra tervezik. Az idén szeptember 30-ig tartó 2010-es költségvetési évben a hiányt a GDP 9,9 százalékára, 1.410 milliárd dollárra irányozták elő, ekkora mértékű deficitre a második világháború óta nem volt példa. Obama azt mondta: az új költségvetés azokat a kihívásokat tükrözi, amelyekkel a súlyosan eladósodott ország szembenéz.
2010.02.01. 19:00
 
Ne csináld a férfi előtt! 8 tipp
Eláruljuk azt a nyolc undok dolgot, amelyet soha, soha ne csinálj a férfi orra előtt. Különben könnyen kútba eshet az ígéretesnek induló, szenvedélyes románc.
2010.02.01. 18:21
 
 
Eddig 367 képviselő adta le a vagyonnyilatkozatát
Hétfő délutánig 367 országgyűlési képviselő adta le a 2009-es vagyonnyilatkozatát a parlament mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottságánál, ahol 14-et várnak még hétfő estig. A testület titkársága hétfő délután úgy tájékoztatta az MTI-t, hogy összesen 381 vagyonnyilatkozatot várnak, mivel két képviselő elhunyt, Lengyel Zoltán lemondott, Toller László körzetében nem tudtak új képviselő választani, Horn Gyula pedig már tavaly sem adott le bevallást. A titkárság közölte azt is, hogy az egyéb közhatalmat gyakorló és magas közjogi tisztséget betöltő tisztségviselők már mind leadták a vagyonnyilatkozatukat.
2010.02.01. 18:15
 
 
Eddig száztízen haltak meg újinfluenzában Magyarországon
Száztíz ember halála hozható összefüggésbe az új típusú influenzavírussal, közülük öt volt várandós - közölte Falus Ferenc országos tiszti főorvos hétfőn budapesti sajtótájékoztatóján. Jelenleg 11 várandóst kezelnek kórházban, közülük egy szorul gép lélegeztetésre - mondta. Falus Ferenc elmondta még, az újinfluenza miatt meghaltak egynegyede egészséges volt és a nagyjából 80 ezer magyarországi terhes 17 százaléka kapott védőoltást. Arra kérte a krónikus betegeket kezelő és terheseket gondozó orvosokat, hogy akit eddig nem oltattak be, most tegyék meg. Mint mondta, a járvány első hulláma véget ért, de feltehetően tavasszal jön a következő hullám, így aki most megkapja az oltást, az már védetté válik tél végére, tavaszra.
2010.02.01. 17:15
 
 
Öngyilkos merénylő 54 zarándokot ölt meg Irakban
Legkevesebb 54 halálos és 117 sebesült áldozata van annak az öngyilkos robbantásnak, amelyet Bagdad egyik északkeleti külvárosában, síita zarándokok gyűrűjében hajtott végre egy nő - közölték a belügyminisztériumban. A tárca korábban még 41 halálos és 106 sebesült áldozatról számolt be. A detonáció akkor következett be, amikor zarándokok ezrei tódultak az utcákra és indultak el a fővárostól délnyugatra fekvő Kerbela szent városa felé az arbaín vallási ünnepre. A halottak között számos nő és gyermek is van - mondta a belügyi forrás. A biztonsági erőket azonnal riadókészültségbe helyezték, bár már a merénylet előtt is katonák és rendőrök ezreit vezényelték ki a zarándokok védelmére.
2010.02.01. 17:15
 
 
Ökorali: minimális benzinnel Párizsból Genfbe
Ökoralit szervez egy francia autógyártó. A cél: minél kevesebb benzinnel eljutni Párizsból Genfbe. Az 1000 kilométeres utat 30 és 36 óra közötti időtartam alatt kell megtennie a 72 versenyzőnek. Tizennyolc európai ország 4-4 csapata nevezhet, minden csapat egy kategóriában. Összesen négy kategória van, ezek a szervező cég, a Peugeot 207-es, 308-as, 3008-as és 5008-as modelljei. Minden típusnál külön győztest avatnak, aki nyereményként hazaviheti az adott modellt. Az eredményhirdetés március 2-án lesz Genfben.
2010.02.01. 16:45
 
 
GKI: az államháztartási hiány 4-5 százalék is lehet
A magyar gazdaság 2010-ben stagnálás körüli állapotban lesz, az államháztartás GDP-arányos hiánya pedig a következő kormány gazdaságpolitikájától függően valószínűleg 4-5 százalék között alakul majd - áll a GKI Gazdaságkutató Zrt. előrejelzésében. A GDP tavalyi várható 6,5 százalékos visszaesése után idén már nem csökken a magyar gazdaság teljesítménye, az ipari termelés már 2009 harmadik negyedévében, a kivitel pedig a második negyedévben emelkedett az előző negyedévhez képest, a GDP esetében ez feltehetőleg a IV. negyedévben következett be - feltételezi legújabb prognózisában a GKI.
2010.02.01. 16:45
 
 
Már nincs járhatatlan út Borsodban
A korábban az erős havazás miatt lezárt valamennyi útszakaszt megtisztítottak Borsod-Abaúj-Zemplénben, így már nincs járhatatlan út a térségben - közölte a Magyar Közút Zrt. területi igazgatósága hétfőn. A Vilmány-Fony és a Pere-Abaújszántó közötti utakat is letakarították, ezeket a szakaszokat hétfő délután fél négytől vehették újra birtokba a közlekedők. Szintén újra járható a Felsődobsza és Abaújszántó közötti útszakasz, amelyet hasonlóképp hóakadályok miatt zártak le a forgalom elől. A megyében hótól elzárt település, illetve járhatatlan út nincs.
2010.02.01. 16:45
 
 
Megkezdték az új átvilágító berendezések próbáját brit repülőtereken
Megkezdődött hétfőn több brit repülőtéren az emberi testről képet mutató biztonsági szűrőberendezések alkalmazása, egyelőre kísérleti, de kötelező jelleggel. A brit közlekedési minisztérium bejelentése szerint a londoni Heathrow-n, illetve a manchesteri nemzetközi repülőtéren állították üzembe a berendezéseket. Azoknak az utasoknak, akiket a biztonsági személyzet erre felszólít, alá kell vetniük magukat az átvilágításnak, ellenkező esetben nem szállhatnak fel járatukra. A brit kormány a karácsonyi repülőgép-robbantási kísérlet nyomán döntött a repülőtéri biztonság szigorításáról.
2010.02.01. 16:30
 
 
Futsal Eb: nézőcsúcs Budapesten és Debrecenben
Nézőcsúcsot hozott a szombaton befejeződött futsal Európa-bajnokság, amelynek két héten keresztül Budapest és Debrecen adott otthon. A kontinensviadalok történetében először volt olyan, hogy egy országon belül két város volt a házigazda, s nem nyolc, hanem tizenkét csapat küzdött a végső sikerért. A torna színvonalas mérkőzéseket, remek döntőt és nézőcsúcsot hozott, a kifogástalan lebonyolításnak köszönhetően kivívta mindenkinek, köztük az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) legmagasabb rangú vezetőinek maximális elismerését.
2010.02.01. 16:15
 
 
Szlovákiában június 12-én lesz a parlamenti választás
Szlovákiában június 12-én, szombaton lesz a parlamenti választás - jelentette be Pavol Paska, a szlovák parlament elnöke hétfőn. A legutóbbi, 2006 júniusában lezajlott választást a Robert Fico vezette Irány-Szociáldemokrácia (Smer) nyerte 29 százalékos eredménnyel Mikulás Dzurinda korábbi kormányfő pártja, a szavazatok 18 százalékát elnyerő Szlovák Demokratikus és Keresztény Unió (SDKU) előtt. A Magyar Koalíció Pártja (MKP) 12 százalékos eredményével megtartotta húsz parlamenti mandátumát. Szinte hajszálra ugyanekkora eredményt ért el a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) is.
2010.02.01. 16:00
 
 
BKV: Tóthfalusi nem írt alá tanácsadói, végkielégítési szerződéseket
Tóthfalusi György, a BKV igazgatóságának korábbi SZDSZ-es elnöke nem írt alá sem tanácsadói, sem végkielégítéssel kapcsolatos szerződéseket - közölte a BKV. Tóthfalusi György 2007 nyarától 2009 őszéig volt az igazgatóság elnöke. Ez alatt az idő alatt sem ő, sem az igazgatóság többi tagja nem írt alá ilyen szerződéseket - olvasható a BKV közleményében. Az igazgatóság elnöke az igazgatóság egy másik - a közleményben meg nem nevezett - tagjával írta alá Antal Attila volt vezérigazgató munkaviszonyának megszüntetését, de az sem végkielégítést, sem felmentési időt nem tartalmazott.
2010.02.01. 15:45
 
 
A fűtési szezon végéig nem árverezhetőek el a lakott ingatlanok
Április 15-ig, a fűtési szezon végéig nem árverezhetőek el a lakott ingatlanok - jelentette be a kormány döntését Kiss Péter. A társadalompolitikai miniszter a hétfői kormányszóvivői tájékoztatón azt is elmondta, hogy a tilalom keddtől lép életbe. Kiss Péter azt mondta: számos intézkedést hoztak már az ügyben, de véleménye szerint most egy olyan újabb kiskaput csuknak be, amely a végrehajtáson kívüli értékesítés lehetőségét is felfüggeszti erre az időszakra. Erre az intézkedésre azért volt szükség, hogy akik nem tudják fizetni a törlesztőrészleteiket, azok ne a téli hidegben veszítsék el az otthonukat - közölte.
2010.02.01. 15:15
 
 
Folyékony, permetezhető üveget fejlesztettek ki
Forradalmian új anyagot, permetezhető folyékony üveget fejlesztettek ki, amely védőréteget képez a vele beszórt felületeken - adta hírül hétfőn a brit The Telegraph. A környezetre ártalmatlan permetet felhasználhatják betegségekkel szembeni védekezésre, a szőlő védelmére gombafertőzések ellen vagy akár a nagysebességű vonatok orrának borítására. A sokoldalú permet a milliméter milliomod része vastagságú, az emberi hajszálnál ötszázszor vékonyabb, könnyen tisztítható bevonatot alkot lényegében bármely felületen, amelyet aztán megvéd a víztől, szennyeződéstől, baktériumoktól, valamint a hőtől és az UV-sugárzástól.
2010.02.01. 14:30
 
 
Fidesz: a 6 éves vezetői megbízások sértik egy új kormány alkotmányos jogát
A Fidesz szerint a hat évre szóló államigazgatási vezetői megbízások sértik egy következő kabinet alkotmányban biztosított szervezetalakítási szabadságát; ezért az ellenzéki párt - ha kormányra kerül - nem fogja tétlenül nézni "az ejtőernyősöket a fontos funkciókban". Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója emlékeztetett, a Gyurcsány- és a Bajnai-kormányok 479, hat évre kinevezett államigazgatási vezetőt hagynak örökül a következő kabinetre; ez derül ki 14 tárcának a Fidesz írásbeli kérdésére adott válaszából.
2010.02.01. 14:15
 
 
Zuschlag-per: Katus Ferenc megalapozatlannak tartja a vele szembeni vádat
Megalapozatlannak tartja a Zuschlag-perben vele szemben megfogalmazott vád állításait Katus Ferenc, az ügy harmadrendű vádlottja. "Velem kapcsolatban a vád minden állítása helytelen, szándékosan kárt nem okoztam és arról sem volt tudomásom, hogy magatartásommal vagy cselekedetemmel hozzájárulok bárki megtévesztéséhez, sokkal inkább engem tévesztettek meg" - mondta a vádlott a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon. Úgy fogalmazott: "ma már nem kétséges számomra, hogy hibáztam és hiszékenységemmel, kényelmeségemmel elősegíthettem a történéseket".
2010.02.01. 14:15
 
Robert De Niro alkoholista lesz
Az Another Night In Suck City című drámában Robert De Niro egy alkoholista apa szerepébe bújhat, ami nagy kihívás számára, ugyanis ilyen karaktert még nem játszott.
2010.02.01. 14:03
 
 
Műemlék a Holdon hagyott űrszemét
Történelmi műemlékké nyilvánították az Apollo 11 missziója során a Holdon hagyott tárgyakat. A kaliforniai műemlékvédelmi bizottság összesen 106, a holdra szállás után hátramaradt kisebb-nagyobb tárgyat regisztrált a Nyugalom tengerének azon a pontján, ahol az ember elsőként lépett a Hold felszínére. A védelem alá eső tárgyak között szerepel a Neil Armstrong és Edwin Buzz Aldrin által kitűzött amerikai zászló, a holdkomp darabjai, egy holdrengést vizsgáló műszer és egy speciális tükör, amely a föld-hold távolság pontosabb méréséhez használt lézersugarak visszatükrözésére szolgált.
2010.02.01. 13:30
 
 
Forma-1: Schumacher és Rosberg bemutatta az új ezüstnyilat
A Forma-1-be három év szünet után visszatérő, hétszeres világbajnok Michael Schumacher és csapattársa, Nico Rosberg hétfőn leleplezte a Mercedes GP idei versenyautóját - a nagy médiaérdeklődéssel kísért eseményre a spanyolországi Valenciában került sor. A W01 kódjelzésű ezüstnyíl fényezését már egy héttel ezelőtt bemutatták, akkor a stuttgarti Mercedes Múzeumban a tavaly világbajnokságot nyert Brawn GP BGP001-es modellt festették ezüst színűre. A mostani prezentáció után a szakemberek azt mondták: az új autó legjellegzetesebb része az orrkúp.
2010.02.01. 13:15
 
 
Forma-1: a Toro Rosso is túl van a bemutatón
A Red Bull istálló fiókcsapata, a Toro Rosso bemutatta idei Forma-1-es versenyautóját hétfőn délelőtt, a spanyolországi Valenciában. Az alakulat megtartotta az elmúlt szezonban bevetett pilótapárosát, így az idén is a spanyol Jaime Alguersuari és a svájci Sebastien Buemi ül majd a gépek volánjai mögött. A megváltozott szabályok értelmében a Red Bull ezúttal nem segíthetett be a tervezésbe, így ez az első olyan modell, amely a Toro Rosso saját fejlesztése és építése. A Forma-1-es szezon március 14-én rajtol, Bahreinben.
2010.02.01. 13:15
 
 
Visszalépésre kérte Hagyót a fővárosi MSZP elnöksége
Visszalépésre kérte fel az egyéni képviselő-jelöltségtől Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettest az MSZP fővárosi elnöksége. A testület azt is kérte, hogy a politikus mondjon le budapesti listás helyéről és fővárosi közgyűlési mandátumáról. Burány Sándor, az MSZP fővárosi elnöke hétfői sajtótájékoztatóján - amelyen részt vett a párt budapesti vezetése is - közölte: a döntést egyhangúlag hozták meg a testület rendkívüli ülésén. Az MTI kérdésére elmondta, a döntést a következő órákban Hagyóval is közlik, és még a héten szeretnék lezárni ezt az ügyet. Az MSZP országos vezetése is egyetért Hagyó visszaléptetésével
2010.02.01. 13:15
 
 
Ombudsman: vizsgálják felül a nemzetbiztonsági szolgálatokról szóló törvényt
A nemzetbiztonsági szolgálatokról szóló törvény felülvizsgálatát tartja szükségesnek az állampolgári jogok országgyűlési biztosa, ehhez az Országgyűlés illetékes bizottságának támogatását kérte - közölte Szabó Máté hivatala hétfőn, miután az ombudsman áttekintette a romák elleni gyilkosságok felderítésével kapcsolatos nemzetbiztonsági szolgálati munkát értékelő tényfeltáró munkacsoport nyilvános jelentését. Az állampolgári jogok országgyűlési biztosát a törvény nem hatalmazza fel arra, hogy észrevételt tegyen a tényfeltáró munkacsoport jelentéséről. Szabó Máté azonban feladat- és hatáskörének keretei között kiemelt figyelmet fordít a nemzetbiztonsági szolgálatok tevékenységére.
2010.02.01. 13:15
 
 
FT: nominálbér-csökkentést kér Görögországtól az EU
A közalkalmazottak bérének csökkentését és az adóbeszedés hatékonyságának javítását fogja kérni az EU brüsszeli bizottsága a súlyos költségvetési és adóssággondokkal küszködő Görögországtól - írta a Financial Times. A londoni gazdasági napilap által látott tervezet a központi kormányzat, a helyhatóságok, az állami hivatalok és egyéb közintézmények alkalmazottainak nominálbér-csökkentését javasolja. Az EU-bizottság hivatalosan szerdán ismerteti ajánlásait a görög kormánnyal. Görögország államháztartási hiánya a várakozások szerint az idén eléri a hazai össztermék (GDP) 12,7 százalékát.
2010.02.01. 12:45
 
 
Taylor Swift a Grammy-történet legfiatalabb előadójaként nyert albumával
Taylor Swift country- és popzenész a Grammy-történet legfiatalabb sztárjaként vehette át a vasárnapi Los Angeles-i díjkiosztó ceremónián az év albumáért járó Grammy-díjat. Swift, aki csak decemberben töltötte be a huszadik évét, végül összesen négy díjjal távozott az ünnepségről. Nála csak Beyonce lehetett boldogabb, az R and B-énekes ugyanis hat díjat gyűjtött be, ami szintén egyfajta rekord: egyetlen estén még sohasem nyert ennyi díjat női előadó. Az énekesnő Alanis Morissette 1996-os rekordját döntötte meg, aki 21 esztendősen kapott Grammyt Jagged Little Pill című lemezéért.
2010.02.01. 11:45
 
Kétmilliárd dollár fölött az Avatar világbevétele
Túllépte a kétmilliárd dolláros (400 milliárd forintos) globális jegybevételt James Cameron Avatar című sci-fije, amely hetedik hete vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát. A hétvégén ismét a 3D-s szuperprodukcióra ültek be a legtöbben Amerika és Kanada mozijaiba: 30 millió dollárért (5,8 milliárd forintért) fogytak rá a jegyek. A 20th Century Fox bejelentése szerint a film ezzel együtt már csaknem elérte a Titanic 1998-as észak-amerikai bevételi rekordját, a 601 millió dollárt (117 milliárd forintot). A stúdió szerint a csúcsdöntés szerdára várható.
2010.02.01. 11:45
 
 
Egészséges felnőtteknél is csökken a korral az alvásigény
Az alvással és mélyalvással töltött idő folyamatosan csökken az életkor előrehaladtával - közölték vizsgálataik alapján alváskutatók a SLEEP című amerikai szakfolyóirat hétfőn megjelent számában. A felmérés szerint a 66 és 83 év közötti emberek mintegy 20 perccel kevesebbet aludtak, mint a középkorúak (40 és 55 év között), akik viszont átlagosan 23 perccel aludtak kevesebbet, mint a 20 és 30 év közötti fiatal felnőttek. Az angliai Surrey egyetemi klinikájának kutatói 110 egészséges, alvászavarral nem rendelkező felnőttet vontak be tanulmányukba. A szakemberek azt mérték, hogy az ágyban töltött nyolc órából valójában mennyi telt alvással a megfigyelt önkénteseknél. Alvásuk mélységét is regisztrálták.
2010.02.01. 11:00
 
 
Ismét sztrájkolnak a szlovákiai közúti fuvarozók
Félpályás útlezárásokkal tiltakoznak hétfő reggel óta a szlovákiai kis és közepes teherfuvarozók, mert az elektronikus útdíjjal kapcsolatban a kormány még nem teljesítette az összes követeléseiket. A tiltakozást a Szlovákiai Fuvarozók Szövetsége (UNAS) szervezte meg. Az UNAS legfőbb követelése az, hogy ne 1461, hanem csak 333 kilométernyi első osztályú út legyen fizetős. A hozzáférhető információk szerint hétfőn reggel elsősorban a vidéki városokban, illetve azok környékén vonultak utcára a kamionosok. A rendőrség a forgalmat a mellékutakra tereli.
2010.02.01. 11:00
 
 
Csaknem másfél év után bővült a feldolgozóipar januárban
Megállt a feldolgozóipar 2008 szeptemberében kezdődött összehúzódása januárban, sőt az előző hónaphoz képest kis mértékben bővült is: a Beszerzési Menedzser Index (BMI) szezonálisan kiigazított étéke egy hónap alatt 4,4 százalékponttal 53,5 pontra emelkedett. "2008 augusztusa óta ez az elő 50 pont feletti érték, ami növekedést jelent - áll a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság legfrissebb jelentésében.
2010.02.01. 10:30
 
 
Lelőtték az eltévedt jegesmedvét
Az izlandi rendőrség, esetleges támadástól félve, lelőtte azt a fiatal jegesmedvét, amely Grönlandról kóborolt el, és kötött ki az 500 kilométerre lévő szigetországban. Az állatot egy gazdaasszony vette észre egy fjord mentén fekvő farmján Izland északi részében; alig száz méter választott el a jegesmedvétől. Tüstént riasztotta a rendőröket, akik nem tanakodtak sokat, végeztek az állattal. Elmondásuk szerint nem volt más választásuk, mivel az időjárási körülmények miatt lehetetlen lett volna élve befogni a ragadozót - írta a Süddeutsche Zeitung internetes kiadása.
2010.02.01. 09:30
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay Ágnes három helyet javított
Szávay Ágnes három helyet javított, így jelenleg a 34. a női teniszezők világranglistáján, míg Czink Melinda ugyanennyi pozíciót rontott, s visszacsúszott 41. helyre - derült ki a női versenyeket szervező WTA honlapjáról. A hétfőn kiadott legfrissebb rangsor élén nem történt változás, az Australian Openen diadalmaskodott amerikai Serena Williams toronymagasan vezet, míg a másfél év visszatérő, döntős belga Justine Henint egyelőre nem rangsorolták. Az orosz Dinara Szafina a második, az egy helyet előrelépő dán Caroline Wozniacki pedig a harmadik.
2010.02.01. 09:15
 
 
BKV: mától drágábbak a jegyek és a bérletek
Mától drágábbak a BKV jegyei és bérletei, a tarifák február 1-jével több mint 4 százalékkal emelkednek. A vonaljegy ára 300-ról 320 forintra (6,7 százalékkal), a felnőttek havi bérletének ára pedig 9.400 forintról 9.800 forintra (4,3 százalék) nő. A diákok havi bérlete 3.700 forint helyett 3.850 forintba kerül, a nyugdíjasok bérletének ára nem változik, 3.700 forint marad. A csoportos tanulójegy ára -, amely eddig 300 forint volt személyenként, naponta - a duplájára, 600 forintra emelkedik. A Fővárosi Közgyűlés tavaly december 12-én döntött a BKV-jegyek és -bérletek árának emeléséről. Az MSZP-s és az SZDSZ-es képviselők támogatták a tarifaemelést, míg a Fidesz, a KDNP és az MDF képviselői az ellen szavaztak.
2010.02.01. 09:15
 
 
Megkezdődött az MSZP fővárosi elnökségének rendkívüli ülése
Megkezdődött az MSZP fővárosi elnökségének rendkívüli ülése hétfő reggel Budapesten. Az ülésen az MTI információi szerint várhatóan felkérik Hagyó Miklóst, hogy mondjon le egyéni képviselő-jelöltségéről és fővárosi listás helyéről. Burány Sándor budapesti szocialista elnök azután döntött a testület összehívásáról, hogy vasárnap egyeztetett Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettessel. Az MTI úgy tudja, Hagyó Miklóst nem hívták meg a testület hétfői ülésére, amelynek egyébként nem is tagja. Az atv.hu szombaton - rendőrségi forrásokra hivatkozva - azt írta: Antal Attila korábbi BKV-vezérigazgató és Balogh Zsolt volt megbízott vezérigazgató is terhelő vallomást tett Hagyó Miklósra.
2010.02.01. 09:15
 
 
Megtörtént a koszovói NATO-erők létszámcsökkentésének első fázisa
Megtörtént a koszovói NATO-erők (KFOR) létszámcsökkentésének első fázisa: 13.800-ról 10 ezerre apadt a biztonságfenntartó katonák száma - jelentette be közleményben a KFOR parancsnoksága, leszögezve, hogy a biztonsági helyzet nem látja ennek kárát. Ez utóbbit úgy érik el, hogy a kontingens szerkezete a mindenkori helyzethez jobban alkalmazkodó lesz - tették hozzá. A most megmaradó 10 ezer katonát 32 ország adja, köztük Magyarország.
2010.02.01. 09:15
 
 
Többet kell fizetni a parkolásért Budapesten
Növekednek a parkolási díjak Budapesten mától - közölte a Főpolgármesteri Hivatal. A fővárosi közgyűlés még 2009 áprilisában döntött arról, hogy a várakozási díj kiszámításának alapja a 2. díjtételű övezetben a mindenkori BKV vonaljegy ára legyen, és ehhez viszonyítva változzon a többi övezet parkolási díja is. A BKV vonaljegy ára mától 320 forintba kerül. Ennek megfelelően a parkolási díjak a következőképpen változnak: 1. övezet: 375 forint helyett 400 forint/óra. 2. övezet: 300 forint helyett 320 forint/óra. 3. övezet: 225 forint helyett 240 forint/óra. 4. övezet: 150 forint helyett 160 forint/óra. A Margitszigeten 450 forint helyett 480 forint, a budai Várban és a Citadella alatti parkolóban pedig 600 forint helyett 640 forint a parkolási díj mától.
2010.02.01. 07:45
 
 
Atv.hu: Antal és Balogh terhelő vallomást tett Tóthfalusi Györgyre is
Antal Attila, a BKV korábbi vezérigazgatója és Balogh Zsolt korábbi megbízott vezérigazgató nemcsak Hagyó Miklósra, hanem Tóthfalusi Györgyre, a BKV igazgatótanácsának szabad demokrata elnökére is terhelő vallomást tett - közölte vasárnap az atv.hu rendőrséghez közeli forrásokra hivatkozva. A portál szombaton - ugyancsak rendőrséghez közeli forrásokra hivatkozva azt közölte - a volt vezérigazgató és a volt megbízott vezérigazgató Hagyó Miklós (MSZP) volt főpolgármester-helyettesre terhelő vallomást tett. Az MTI érdeklődésére vasárnap a BRFK azt közölte: a vallomások részleteiről nem kívánnak nyilatkozni.
2010.02.01. 07:15
 
 
Hazaérkezett Haitiról a debreceni különleges mentőcsoport
A földrengés sújtotta Haitin 650-700 beteget látott el egy hét alatt a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportja (DEKOM) - közölte Késmárky András, a csoport vezetője hazaérkezésük után az MTI-vel. Az öt orvosból és egy ápolóból álló mentőcsapat január 22-én utazott el a szigetországba, s a főváros, Port-au-Prince olyan területein kezdték meg a munkát, ahol addig nem volt egészségügyi ellátás - mondta Késmárky doktor. Tájékoztatása szerint csoportjuk egyik fele a spanyol katasztrófavédelmi szervek által működtetett kórházban dolgozott, traumatológiai műtéteket végeztek. A mentőcsapat többi tagja az utcákat járta, s megszervezte a sérültek mentőszállítását, ami addig nem volt megoldott - tette hozzá.
2010.02.01. 07:15
 
 
Hétfőtől drágább lesz a lottó
Februártól 25 forinttal drágább, 225 forint lesz az ötös, a hatos és a skandináv lottó, de a heti ötöslottónál első alkalommal a február 7-i, a hatos lottónál a február 8-i, a skandináv lottónál pedig a február 11-i játéknál kell 25 forinttal többet fizetni. A lottóárak emelésével nőnek a nyeremények is: az előzetes becslések szerint például az ötös lottó kéttalálatosai 100-150 forinttal, a háromtalálatosok akár 1.000 forinttal többet fizethetnek az eddigi nyereményeknél. A Szerencsejáték Zrt. korábban a gyártási- és működési költségek növekedésével indokolta az áremelést.
2010.01.31. 22:00
 
 
A 9/11-es merénylet értelmi szerzőjét valószínűleg kivégzik
Az Egyesült Államok elleni 2001. szeptember 11-i terrormerényletek értelmi szerzőjét, Halid Sejk Mohammedet bíróság elé állítják, és valószínűleg kivégzik - közölte vasárnap a CNN egyik műsorában Robert Gibbs fehér házi szóvivő. A szóvivő azonban nem erősítette meg azokat a beszámolókat, amelyek szerint mégsem New Yorkban rendeznék meg a pert. Eric Holder igazságügy-miniszter tavaly novemberben jelentette be, hogy polgári bíróság elé állítják a terroristát és négy társát, sorsukról nem katonai törvényszék fog dönteni. Akkor született döntés a New York-i helyszínről is.
2010.01.31. 20:45
 
 
Afrika Kupa: Egyiptom sorozatban harmadszor nyert
Egyiptom nyerte az Angolában rendezett labdarúgó Afrika Kupát azzal, hogy a vasárnapi a döntőben 1-0-ra diadalmaskodott Ghána felett. Az észak-afrikaiak sorozatban harmadik, összességében pedig a hetedik kontinentális sikerüket könyvelhették el. Eredmény, döntő: Egyiptom-Ghána 1-0 (0-0), gól: Nagui (85.). A bronzérmet Nigéria válogatottja szerezte meg, amely szombaton egy góllal bizonyult jobbnak az algériai csapatnál.
2010.01.31. 19:15
 
 
Afrikai Unió: Kadhafinak nem sikerült újraválasztatnia magát
Megnyílt az Afrikai Unió 14. csúcsértekezlete vasárnap az etióp fővárosban, Addisz-Abebában, a tanácskozáson Malawi államfőjét, Bingu wa Mutharikát választották meg a szervezet új soros elnökévé, s Moammer el-Kadhafi líbiai vezetőnek nem sikerült újraválasztatnia magát. A fórum munkája keddig tart. Az elnökségben jelen van Jean Ping, az Afrikai Unió Bizottságának elnöke, valamint José Luis Rodríguez Zapatero spanyol kormányfő, aki az Európai Unió soros elnökségét adó országot képviseli.
2010.01.31. 18:30
 
A Renaultnál debütál az első orosz Forma-1-es pilóta
Vitalij Petrov az első orosz Forma-1-es pilóta, miután a Renault bejelentette, hogy a 25 esztendős versenyző lesz a lengyel Robert Kubica társa az idei szezonban. A pilótapárost a spanyolországi Valenciában mutatták be hivatalosan, ahol leleplezték az új, R30 kódjelű versenyautót. Petrov 2003-ban kezdte pályafutását a Formula Renault sorozatban, s 2006 óta az F1 előszobájának tekintett GP2-ben versenyzett. A tavalyi idényben a második helyen végzett a német Nico Hülkenberg mögött, aki szintén 2010-ben mutatkozik be az elitkategóriában, mégpedig a Williams színeiben.
2010.01.31. 17:45
 
 
Gyurcsány jövedelme 103 millió forint volt tavaly
Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök benyújtotta 2009-es vagyonbevallását, amely szerint az összes jövedelme 103 millió forint volt tavaly - közölte a korábbi kormányfő titkársága. Az országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozatának leadási határideje január 31-e, de mivel ez vasárnapra esik, hétfőn este nyolcig meghosszabbították a határidőt. A volt miniszterelnök a munkajövedelmét tavaly is közérdekű, karitatív célok támogatására fordította. A vagyonnyilatkozat tartalmazza, hogy az összes jövedelme 2009-ben 103 millió forint volt, 34 millió forinttal kevesebb, mint 2008-ban. Az összes jövedelem után befizetett adó 28 millió forintot tett ki.
2010.01.31. 17:30
 
 
Férfi kézilabda vb: Szlovénia ellen pótselejtez a magyar válogatott
A magyar férfi kézilabda-válogatott Szlovénia legjobbjai ellen vív világbajnoki pótselejtezőt júniusban - derült ki a vasárnapi bécsi sorsoláson. Az első mérkőzésre idegenben június 12-én vagy 13-án, a magyarországi visszavágóra pedig egy héttel később kerül sor. A párharc győztese vehet részt a 2011. január 13. és 30. közötti svédországi vb-n. Azért fontos a jövő évi vb, mert onnan már lehet kvótát szerezni a 2012-es londoni olimpiára, aki viszont lemarad a svédországi eseményről, már csak a 2012-es Eb-n való jó szereplésben bízhat.
2010.01.31. 17:15
 
 
Kiss Dániel 25 éves országos csúcsot döntött meg 60 m gáton
Kiss Dániel 7.57 mp-cel országos csúcsot futott 60 m gáton a karlsruhei fedettpályás atlétikai versenyen, vasárnap - ezzel Bakos György 25 éves rekordját adta át a múltnak. A tavalyi, berlini világbajnokságon 110 m gáton szintén országos csúccsal elődöntős Kiss a német városban az előfutamban érte el a 7.57 mp-es időt - tájékoztatta a magyar szövetség (MASZ) az MTI-t. Bakos 7.60-nal tartotta a magyar rekordot 1985. március 3. óta. Kiss legközelebb február 13-án, a budapesti nemzetközi viadalon versenyez majd hazai pályán.
2010.01.31. 17:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854[1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista