2020. július 12., vasárnap - Izabella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Szinte mindenről beszéltetnék Orbán Viktort facebookos "rajongói"
Szinte minden fontos témában várják Orbán Viktor véleménynyilvánítását azok, akik a Facebook közösségi portálon már több száz javaslatot tettek a Fidesz-elnök pénteki évértékelő beszédével kapcsolatban. A Facebookon Orbán januárban indította el rajongói oldalát, amelyhez azóta több ezren csatlakoztak. A pártelnök múlt pénteken közölte, várja a javaslatokat szokásos évértékelő beszédéhez. Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője elmondta: Orbán mindennap ránéz a Facebook oldalára. A pártelnök folyamatosan figyelemmel kíséri, mit javasolnak neki az évértékelővel kapcsolatban a hozzászólók, de mivel a beszéd írása jelenleg folyamatban van, ezért azt még nem lehet tudni, mi az, amit használ majd belőle, és mi az, amit nem - fejtette ki.
2010.02.03. 08:15
 
A nepáli Vöröskereszt fizetést ad egy kutyának
Havi fizetést szavazott meg egy kutyának a nepáli Vöröskereszt. Az ebbér éhbér, mivel az ezer rúpiából - 2600 forintnyi összegből - étket vásárol a kutyának az iroda. Naponta legalább egyszer kap húst az eb, de jut majd fizetéséből némi tejre és süteményre is, melyet láthatóan igencsak szeret. A döntéshozó testület a hétvégi túlórázásért pótlékot is megszavazott a kutyának. A fizetésért a kutya biztonsági őrként dolgozik a szervezet egyik kirendeltségének épületénél, és hűen ott is marad, miközben minden idegent vadul megugat. "Olyan jól dolgozik, hogy akár szélnek ereszthetnénk az éjjeliőrünket" - mondta a szervezet elnöke hozzátéve, hogy egyúttal arra szeretnék buzdítani az embereket: bánjanak jól a kutyákkal.
2010.02.03. 08:00
 
 
M. Schumacher tökéletesen egészséges
Tökéletes egészségnek örvend a Forma-1-be hétszeres világbajnokként idén visszatérő Michael Schumacher, aki jelenleg Valenciában tesztel. A német sztár orvosa, Johannes Peil elragadtatottan beszélt kedden páciensének állapotáról: "A motorbalesetben szerzett tavalyi nyaksérülésnek már semmi nyoma, ezért nem árthatnak a napi 4-6 órás edzések. A kondíciója alapján egyébként sem tűnik 41 évesnek." A veterán pilóta maga is felszabadultan válaszolt a nyakával kapcsolatos kérdésekre: "Remekül működik, jól beolajoztam. Eltűnt a rozsda, úgyhogy alig várom a versenyeket." A három év szünet után, a Mercedes GP színeiben visszatérő Schumacher már hétfőn bizonyított: a valenciai pályán a harmadik időt autózta.
2010.02.03. 07:45
 
 
Eddig 150 millióba került Budapest hómentesítése
A múlt hét végén leesett nagy mennyiségű hó eddig mintegy 150 millió forintba került a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt-nek (FKF) - írja a szerdai Napi Gazdaság. A gazdasági napilapnak Horti Zsófia FKF-szóvivő elmondta, hogy a 150 millió forintból 20 millió forint a gépek üzemeltetési költségét, 90 millió a felhasznált hintőanyagot, a fennmaradó 40 millió forint pedig a személyi költségeket, például a hómunkások munkabérét jelentette. Az FKF szombattól 90-94 munkagéppel tisztította a budapesti utakat, amit két műszakos beosztásban műszakonként 500 és 1000 fő közötti hómunkás tevékenysége egészített ki.
2010.02.03. 07:30
 
 
Nő a gázfelhasználás a hideg miatt, de van gáz bőven
A hideg miatt napi átlagban 15 millió köbméterrel, 25 százalékkal nőtt a földgázfelhasználás, de a tárolókban bőven van gáz - közölte a FGSZ Földgázszállító Zrt. és az E.ON Földgáz Storage. Az E.ON szóvivője, Kutas István elmondta, hogy mintegy hárommilliárd köbméter földgáz van az E.ON Földgáz Storage kereskedelmi tárolóiban. A korábbi információk szerint a biztonsági stratégiai tároló is tele van, ami 1,2 milliárd köbméter tartalékot jelent. Az FGSZ azt közölte, hogy például január 13-án, amikor mínusz 0,8 fok volt a napi középhőmérséklet 58,3 millió köbméter földgázt használtak fel Magyarországon, január 25-én a mínusz 7,4 foknál a fogyasztás már elérte 71,8 milliót.
2010.02.02. 22:15
 
 
Lemondott a jelöltségről és közgyűlési tagságáról Hagyó
Lemondott fővárosi közgyűlési mandátumáról, visszalépett budapesti listás helyéről és egyéni képviselő-jelöltségétől Hagyó Miklós szocialista politikus. A volt főpolgármester-helyettes azt mondta: eleget tesz a fővárosi elnökség kérésének. Hagyó Miklós hozzátette: hónapok óta sokan mindent megtesznek ezért, hogy megkérdőjelezzék a tisztességét, és ő nem akarja "a személyes csatájával" a baloldali közösséget még nehezebb helyzetbe hozni. Leszögezte: semmi olyat nem tett, ami a képviselői esküjével ellentétes.
2010.02.02. 22:00
 
 
Testszkennerekkel erősítik az amerikai repülőterek biztonságát
Az utasok ruházata alá látó, az elrejtett tárgyakat is kimutató átvilágító berendezésekkel erősítik az amerikai repülőterek biztonságát; 2011 végére csaknem az ellenőrzőpontok felét ellátják ilyen "lemeztelenítő szkennerekkel" - írta a keddi USA Today. A Barack Obama elnök által előző nap beterjesztett 2011. évi költségvetés 215 millió dollárt irányoz elő a különleges szkennerek vásárlására. Ez az összeg 500 ilyen készülék beszerzésére elegendő, ami az idén megvásárolni tervezett 450 berendezéssel együtt a legnagyobb biztonságfokozó eszközbővítést jelenti a 2001-es terrorista támadások óta. Jelenleg csak 40 ilyen testszkenner működik 19 amerikai repülőtéren.
2010.02.02. 22:00
 
 
Megkezdődött a 41. Magyar Filmszemle
Megkezdődött a 41. Magyar Filmszemle; a kedd esti megnyitó eltért a korábban megszokottól, hiszen a program a "szigorúan mozi" mottó jegyében nélkülözte az ünnepélyes külsőségeket. "Mondják, meghalt a film. Hát akkor éljen a film! A 41. Magyar Filmszemlét megnyitom" - ezekkel a szavakkal nyitotta meg Garas Dezső színművész kedden este a filmes mustrát a fővárosi Palace MOM Park moziban. Az esemény rendhagyó jellegének megfelelően ráadásul nem élőben, hanem felvételről hangzott el - több teremben egyszerre - ez a pár mondat. A megnyitón rövid összeállítással emlékeztek meg az elmúlt egy évben elhunyt filmes személyiségekről, köztük Bacsó Péterről, Bujtor Istvánról, Dargay Attiláról, Horváth Teriről, Iglódi Istvánról, Kishonti Ildikóról.
2010.02.02. 21:15
 
 
Lezárult a jelölés az idei Nobel-békedíjra
Lezárult kedden a jelölések beterjesztése az idei Nobel-békedíjra, és bár a kitüntetést odaítélő bizottság titokban tartja a neveket, az indítványozók néhányat nyilvánosságra hoztak közülük. Erna Solberg norvég politikus közölte, hogy az ő jelöltje Szvetlana Gannuskina köztiszteletben álló orosz emberi jogi aktivista és az általa vezetett Memorial csoport. Kwame Anthony Appiah, a princetoni egyetem filozófia professzora Liu Hsziao-po bebörtönzött kínai ellenzékire hívta fel a bizottság figyelmét. Az amerikai Wired magazine olasz kiadása az internetet tüntetné ki békedíjjal a párbeszéd és demokrácia előmozdításáért.
2010.02.02. 20:30
 
 
Ötszörös német győzelem az Empire State Building sprintjén
A 25 éves Thomas Dold ötödszörre is megnyerte a New York-i Empire State Building felfutási versenyét. A németországi Stuttgartból származó fiatalember az idén 10 perc 16 másodperc alatt jutott fel a felhőkarcoló 86. emeletén található kilátóra. Ezzel Doldon kívül mindössze két lépcsőfutó tartja a legtöbbször nyertek rekordját. A leggyorsabb felfutási rekordot, a 2003-ban mért 9 perc 33 másodperces időt azonban az idén sem sikerült megdönteni. A nők mezőnyét a 40 éves Melissa Moon nyerte. Az Új-Zélandról érkezett versenyzőnek 13 perc alatt sikerült feljutnia az 1576 lépcsőfoknyi magasságba.
2010.02.02. 19:45
 
Az 5 leggyakoribb női szexképzelgés
A szexszel kapcsolatos gondolatoktól megfájdul a hasikád, bizsereg a bőröd, és benedvesedik a vaginád. Azok a nők, akik jó szeretőnek tartják magukat, gyakrabban fantáziálnak.
2010.02.02. 18:17
 
 
Majd félmillióan hagyták el Port-au-Prince-t a földrengés óta
Legkevesebb 482 ezer ember hagyta el Port-au-Prince-t a január 12-én bekövetkezett pusztító erejű földrengés óta, hogy Haiti vidéki területein keressenek szálláslehetőséget. A humanitárius segélynyújtást koordináló ENSZ-hivatal (OCHA) Genfben ismertetett adatai szerint a fővárost elhagyók kilencven százaléka rokonokhoz költözött. A fővárosból távozni kívánók rendelkezésére buszokat bocsátó haiti hatóságok 235 ezer ember elköltözéséről tudnak. Haiti fővárosának alig valamivel több mint 700 ezer lakosa van, de a város vonzáskörzetében csaknem 4 millióan laknak.
2010.02.02. 18:15
 
 
Az Avatar és A bombák földjén vezeti az Oscar-jelöléseket
James Cameron Avatar című sci-fije és Kathryn Bigelow A bombák földjén című iraki háborús mozija kapta a legtöbb, kilenc-kilenc jelölést az Amerikai Filmakadémia díjára. Az Oscar-díj történetében hosszú idő után idén először hirdettek ismét tíz jelöltet a legjobb film kategóriában. Az Avataron és A bombák földjén kívül a listára jutott Quentin Tarantino Becstelen Brigantyk című második világháborús fantáziája, a The Blind Side című sportdráma, a District 9 című sci-fi, az Egy lányról című brit dráma, A Serious Man című vígjáték a Coen testvérektől, a George Clooney főszereplésével készült Egek ura, a Precious című harlemi szociodráma és - a várakozásoknak megfelelően - a Fel! című animációs film.
2010.02.02. 17:45
 
 
Nem egységes a szálláshelyek besorolási rendszere az EU-ban
Óvatosságra int az Európai Fogyasztói Központ a külföldi szálláshelyek lefoglalásánál, mivel csak az Európai Unión belül több mint 30 féle, a szálláshelyek komfortszintje alapján meghatározott besorolási rendszer működik. A központ keddi közleménye szerint ezért előfordulhat, hogy a látatlanban lefoglalt szálláshely nem felel meg az elvárásoknak. Az Európai Fogyasztói Központok Hálózata a nyilvántartásba vett ügyek alapján úgy tapasztalta, az európai fogyasztóknak gondot jelent az Európai Unión belüli egységes szálláshelyi besorolási rendszer hiánya.
2010.02.02. 17:15
 
 
Vádemelés Rózsa Flores állítólagos bolíviai kapcsolata ellen
A bolíviai ügyészség hivatalosan vádat emelt egy helyi üzletember ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy kapcsolatban állt a magyar szálakkal is bíró, tavaly felszámolt állítólagos terrorista csoporttal - jelentette a bolíviai sajtó. Marcelo Sosa, az eset felgöngyölítését irányító ügyész közölte, hogy a helyi autonomista mozgalom korábbi vezetője, Branko Marinkovic üzletember ellen a vád "terrorizmus és fegyveres lázadás". Egyebek között azzal gyanúsítják, hogy 200 ezer dollárt adott fegyverek beszerzésére. A bolíviai sajtó szerint Marinkovic már jó ideje távozott az országból.
2010.02.02. 17:15
 
 
További 6 hét telet jósol az amerikai mormota
A zord időjárás folytatódását, további 6 hét telet jósolt helyi idő szerint kedden reggel a világ leghíresebb időjósa, az amerikai Pennsylvania államban "működő" legendás mormota, Punxsutawney Phil. Napkelte után nem sokkal, 7.22-kor előmászott odújából és meglátta saját árnyékát, ami a tél folytatódását jelenti. Ezt már a pennsylvaniai kisvárosban minden évben február 2-án tartott Mormota-nap ceremóniamestere hirdette ki, természetesen a csalhatatlan Phil nevében, aki mindig megsúgja, lehet-e enyhébb időre számítani.
2010.02.02. 17:15
 
 
Minden tizedik amerikai éhezik
2005 és 2009 között 46 százalékkal nőtt az élelmiszersegélyre szoruló amerikaiak száma - állítja az Egyesült Államok legnagyobb, az éhínség enyhítésére szakosodott jótékonysági szervezete. A Feeding America kedden nyilvánosságra hozott jelentése szerint az Egyesült Államokban évente 37 millió ember - köztük 14 millió gyermek - szorul sürgős élelmiszersegélyre. Ez több, mint a 300 milliós ország lakosságának 10 százaléka. A dokumentum megállapításai 61 ezer kérdőíven és a helyi jótékonysági szervezetek munkájáról készült 37 ezer összesítésen alapulnak.
2010.02.02. 17:00
 
 
Meglátta árnyékát a medve - hosszú lesz a tél
Meglátta árnyékát a medve kedden a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A népi meteorológia tapasztalatai alapján tehát még hosszú tél várható. A néphagyományok szerint ha szép, napsütéses idő van február 2-án, és a medve meglátja az árnyékát, akkor hosszú tél várható. Ha az idő borult és árnyékot nem látni, a zimankó már nem tart sokáig. Az állatkerti barnamedvék délelőtt 11 órakor jöttek elő a sziklabarlangból. A napsugarak kibújtak a felhők között, így a medvék végül meglátták az árnyékukat. A népi bölcsesség szerint tehát a tél még hosszú ideig tart - közölte a városligeti intézmény.
2010.02.02. 16:30
 
 
700 ezer gyerek kap oltást Haitin
A földrengés sújtotta haiti fővárosban élő gyerekek számára kezdődött oltási akció, amelynek során 700 ezer kisgyereket oltanak be. Port-au-Prince túlzsúfolt szükségszállóin - ahol a legnagyobb a fertőzésveszély - az első gyerekek már meg is kapták a kanyaró, a diftéria, a tetanusz, valamint szamárköhögés elleni védőoltást. "Ezek a betegségek különösen az öt év alatti, gyakran alultáplált gyerekek számára jelentenek halálos veszélyt" - hangsúlyozta az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF).
2010.02.02. 16:30
 
 
Újra iskolapadba ültek a diákok Haitin
Közel három héttel a Haitit megrázó pusztító földrengés után a szigetország katasztrófától kevésbé sújtott vidékein újra iskolapadba ültek a diákok. A fővárosban, Port-au-Prince-ben azonban várhatóan még hetekbe telhet, mire újrakezdik az oktatást. Az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF) becslései szerint a főváros iskoláinak háromnegyede megsemmisült vagy súlyosan megrongálódott. A földrengés előtt 600 ezer gyerek járt iskolába. A Port-au-Prince-től távolabb eső iskolák most olyan tanulókat is befogadtak, akik szüleikkel együtt a Richter-skála szerinti 7-es erősségű földrengés után hagyták el a fővárost.
2010.02.02. 16:00
 
 
Megkezdődött a per a tíz évvel ezelőtt lezuhant Concorde ügyében
Megkezdődött a per a tíz évvel ezelőtt lezuhant Concorde repülőgép ügyében kedden a Párizs közeli Pontoise-ban. A négyhónapos eljárás célja tisztázni az Air France légitársaság egykori szuperszonikus gépe tragédiájának máig vitatott körülményeit és megnevezni a felelősöket. A hivatalos vizsgálatok szerint a tragédiát az okozta, hogy felszálláskor a Concorde ráfutott egy fémdarabra, amely az amerikai légitársaság előtte felszálló egyik gépéről esett le; a hulladék szétszabdalta a szuperszonikus repülő kerekét, amelynek szétrepülő darabjai megsértették az üzemanyagtartályt, s az így berobbant kerozin okozta a gép pusztulását.
2010.02.02. 16:00
 
 
Ötszázezer forint pénzbüntetésre ítélték Budaházy Györgyöt
Nem jogerősen ötszázezer forint pénzbüntetésre ítélték Budaházy Györgyöt a budapesti Szabadság téri szovjet emlékmű megrongálása miatt indult büntetőperben kedden a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A harmadrendű vádlott ugyanekkora pénzbüntetést kapott, a bíróság szerint mindketten bűnösek jelentős kárt okozó rongálásban, amelyet társtettesként követtek el. Emellett a vádlottaknak 300 ezer forint bűnügyi költséget is meg kell fizetniük. Az elsőrendű vádlott és védője fellebbezést jelentett be, az ügyész és a harmadrendű vádlott, valamint védője három nap gondolkodási időt kért annak eldöntésére, tudomásul veszik-e az ítéletet, vagy fellebbeznek ellene.
2010.02.02. 15:45
 
 
Új jelentkezési lehetőségek a felsőoktatásban
Megjelent a Felsőoktatási felvételi tájékoztató kiadványok hivatalos kiegészítése: az idei képzési kínálat 63 alapképzési, 69 felsőfokú szakképzési, valamint 253 új mesterképzési jelentkezési lehetőséggel bővült - közölte az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. kedden. A jelentkezéseket február 15-ig lehet benyújtani. A szabályokban nincs változás, viszont a minimális bejutási pontszám alapképzésben és egységes, osztatlan képzésben (például az orvosi és gyógyszerész szakokon) 160 pontról 200 pontra emelkedik. A www.felvi.hu-n a pontszámító kalkulátor segítségével - tájékoztató jelleggel - bárki kiszámolhatja, hány ponttal vág neki a felvételinek.
2010.02.02. 15:30
 
 
Dzsudzsák volt a holland bajnokság legjobbja januárban a szurkolók szerint
Egy holland lap, az Omroep Brabant szavazásán a szurkolók Dzsudzsák Balázst, a PSV Eindhoven magyar légiósát választották a holland bajnokság legjobb labdarúgójának januárban. A válogatott futballista a voksok 23,5 százalékát gyűjtötte be, s két csapattársát, az egyaránt 17,6 százalékos támogatottságot élvező Ibrahim Afellayt és Danny Koevermanst előzte meg.
2010.02.02. 14:30
 
 
Előzetes vizsgálatot rendelt el a kamara M. Róbert ügyvédjének ügyében
Előzetes vizsgálatot rendel el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Ügyvédi Kamara a házi őrizetből megszökött M. Róbert ügyvédjének televíziós nyilatkozata miatt - mondta a kamara elnöke az MTI érdeklődésére. A "fekete sereg" néven ismert bűnszervezet vezetőjének tartott M. Róbert ellen - egyebek mellett - emberölés gyanújával folyik évek óta büntetőeljárás. Lakatos Csilla, Borsod megyei ügyvéd a TV2 Mokka című műsorában azt üzente szökésben lévő védencének: "addig semmilyen módon ne jöjjön vissza, illetőleg adja fel magát, ameddig jogerős ítélet nem fog születni, amit én körülbelül 3 évben prognosztizálok".
2010.02.02. 14:15
 
 
Valószínű, hogy elmarad az EU és az Egyesült Államok csúcstalálkozója
Nagyon valószínű, hogy nem tartják meg május végén az Európai Unió és az Egyesült Államok Madridba tervezett csúcstalálkozóját, miután Barack Obama közölte, nem venne részt a tanácskozáson - közölte kedden egy spanyol kormányközeli forrás. "Az ügy egyelőre nincs eldöntve, még egyeztetni kell Brüsszellel. De ezek a tárgyalások rendszerint állam- és kormányfői szinten zajlanak, ezért az amerikai elnök nélkül nem lenne sok értelme megtartani az idei csúcstalálkozót" - közölte a spanyol forrás. Hozzátette, hogy a végső döntést a találkozó esetleges elhalasztásáról az uniós intézményekkel, mindenekelőtt az Európai Tanács állandó elnökével közösen hozzák majd meg.
2010.02.02. 13:45
 
 
Madonna lesz a riói karnevál sztárvendége
Madonna lesz az idei riói karnevál sztárvendége - erősítette meg a hírt Rio de Janeiro város kormányzójának szóvivője. A hírek szerint a pop királynőjeként emlegetett énekesnő részt vesz a szambaiskolák február 14-i híres felvonulásán. Az 51 éves Madonna különösen erős szálakkal kötődik a Cukorsüveg-hegy lábánál fekvő metropolishoz, mivel 2008-ban itt ismerte meg jelenlegi partnerét, a nála közel 30 évvel fiatalabb Jesus Luz férfimodellt. Azóta az énekesnő többször is járt Rio de Janeiróban, 2009 novemberében még Luz szüleit is meglátogatta.
2010.02.02. 13:30
 
 
Obama "fogadóórát" tartott a You Tube-on
A YouTube videómegosztó portálon 40 percen át válaszolt az internetezők által feltett több mint 11 ezerből a legjobbaknak megszavazott kérdésekre Barack Obama amerikai elnök, aki választási kampánya után is nagy hangsúlyt fektet a világhálóra. A kérdések a foglalkoztatástól kezdve a gazdaságon, az egészségügyi ellátáson és az energiaügyön át özönlöttek a portálra, de sokan a környezettel, illetve az oktatással kapcsolatban is kérdeztek, mint ahogy a pénzügyi és kormányzati reformról is. A legnépszerűbb kérdések egyike - a támogatók hatékony mobilizálásának köszönhetően - a marihuána legalizálásáról szóló volt.
2010.02.02. 13:30
 
 
Forma-1: a csapatok beleegyeztek az idei szabálymódosításokba
A Forma-1-es csapatok képviselői és a főbb részvényesek kedden beleegyeztek a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által javasolt idei szabálymódosításokba. Változik többek között a pontszámítási rendszer, módosulnak a gumikkal kapcsolatos előírások, és 2011-től betiltják a tavaly vitatott kettős diffúzorokat. 2010-ben futamonként az első tíz helyezett kap majd pontokat, a győztes 25-öt, a többiek pedig sorrendben 18,15,12,10,8,6,4,2, és 1 pontot. A gumik használatára vonatkozó szabályok annyiban módosulnak, hogy azoknak a pilótának, akik bejutnak az időmérő edzés harmadik, befejező szakaszába, kötelező lesz azokkal a kerekekkel felállni a rajtrácsra, amelyekkel elérték legjobb idejüket.
2010.02.02. 13:15
 
 
Globex-ügy: az ügyész súlyosítást, a védelem felmentést kért
Az ügyész súlyosítást, a védelem felmentést, illetve részben enyhítést kért a Globex-ügy másodfokú perbeszédeiben a Fővárosi Itélőtáblán. A másodfokú határozat kihirdetésére várhatóan a jövő héten kerülhet sor. A vád szerint az 1990-es évek második felében a Globex-ügyben, gazdasági bűncselekményekkel, összességében többmilliárd forintos kárt okoztak sok száz kisbefektetőnek, illetve tucatnyi önkormányzatnak, köztük több fővárosi kerületnek és Sopron városának.
2010.02.02. 13:15
 
 
Év végére 95 százalékra nő a digitális tv-lefedettség
Az Antenna Hungária Zrt. (AH) folytatja a földfelszíni digitális televíziós hálózat építését, s négy új telephely üzembe helyezésével az év végére a lakossági lefedettség 95 százalékra emelkedik a 2009. év végi 88 százalékról. Jean-Francois Fenech, az AH vezérigazgatója elmondta, a digitális lefedettség már most is nagyobb, mint a két kereskedelmi csatorna analóg földfelszíni televíziós platformjáé. Jelenleg 14 telephellyel működik a digitális adás. Hozzátette, a digitális MinDig TV szolgáltatás ismertsége is jelentősen nőtt egy jó félév alatt tavaly, s az év végre a lakosság körében elérte a 35-40 százalékot.
2010.02.02. 12:45
 
 
Varga: nem valós adatokat közöltek 2006-ban az államháztartásról
Varga Mihály (Fidesz) az Országgyűlés Költségvetési, Pénzügyi és Számvevőszéki Bizottságának elnöke szerint "bebizonyosodott az, hogy 2006-ban nem valós adatokat közöltek az államháztartás állapotáról" - ezt a testület ülése közben tartott sajtótájékoztatóján jelentette ki. A bizottság ülését azért hívták össze, hogy megvitassák, valódiak voltak-e a 2006-os államadósságról, a költségvetési hiányról és a kormányzati szektor hitelfelvételeiről közzétett kimutatások. A képviselő szerint Katona Tamás, a Pénzügyminisztérium államtitkára "mellébeszélt", valamint a PM és a Központi Statisztikai Hivatal "durva hamisítást követett el azzal, hogy ezeket az adatokat nem hozta nyilvánosságra és másképp magyarázta".
2010.02.02. 12:30
 
 
Megkezdődött a költségvetési bizottság ülése a KSH adatszolgáltatásáról
Az Eurostatnak küldött úgynevezett notifikációs jelentést, amelyet a Pénzügyminisztérium, a KSH és az MNB közösen állít össze az államháztartás folyamatairól Magyarország esetében az uniós statisztikai hivatal az elmúlt években nem kifogásolta, szemben több más uniós országgal, ahol emelt ilyen kifogást - mondta Katona Tamás, a Pénzügyminisztérium államtitkára az Országgyűlés Költségvetési, Pénzügyi és Számvevőszéki Bizottságának ülésén. Varga Mihály a bizottság elnöke (Fidesz) bevezetőjében elmondta: egy bírósági döntés után a Fidesz feljelentést tett az államadósságra vonatkozó adatok meghamísítása, "ezer milliárd forintos eltérés miatt".
2010.02.02. 12:00
 
 
Csaknem felére esett a forgalomba helyezett autók száma
Januárban 2.768 darab személyautót helyeztek forgalomba Magyarországon, 54 százalékkal kevesebbet az előző év azonos időszakához képest - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE). Az MGE honlapján közzétett értékelés szerint 58 százalékkal 563 darabra csökkent a forgalomba helyezett kishaszon járművek, és 74 százalékkal 75 darabra a motorkerékpárok száma. A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete jelezte, hogy a 2010. év első három-négy hónapjában az előző év hasonló időszakához képest kisebb értékesítési darabszámok várhatók, tekintettel a múlt év első harmadában jelentős árengedményekkel megvalósult készletcsökkentő akciókra.
2010.02.02. 12:00
 
 
Verrasztó, Cseh és Gyurta is meghívott az Európa-Amerika versenyre
Verrasztó Evelynt, Cseh Lászlót és Gyurta Dánielt is meghívták az Európa-Egyesült Államok őszi úszóviadalra a brit szervezők. Manchester október 16-án és 17-én ad otthont a második alkalommal sorra kerülő versenynek. Az angolok a hagyományteremtő szándékkal meghirdetett eseményt 2011-ben a nyári játékokra felépülő új londoni olimpiai uszodában tervezik tető alá hozni. Verrasztó 200 m vegyesen, Gyurta 200 m mellen, Cseh pedig 400 m vegyesen győzött világcsúccsal a decemberi, isztambuli rövidpályás kontinensviadalon.
2010.02.02. 11:45
 
 
Veszélyben a prágai Aranymívesek utcácska, ezért legalább egy évre lezárják
Veszélyben a prágai Aranymívesek utcácska, a száztornyú Moldva-parti cseh metropolis egyik legvonzóbb és legfestőibb idegenforgalmi látványossága, ezért májusban lezárják és elkezdik felújítását. A rekonstrukció tervezett időtartama legalább egy év. "A legfőbb probléma, hogy az idők folyamán számos helyen megsérült, kilyukadt a helyi, szintén nagy múltra visszatekintő csatornázás, így az esővíz folyamatosan alámossa az apró, festői házacskák amúgy is elég gyenge alapzatát. Ha a felújítást elhalasztanánk, fennáll a veszélye annak, hogy az egész Aranymívesek utcácska belecsúszhat a Szarvas-árokba és gyakorlatilag megsemmisül" - indokolta a felújítást a prágai vár kezelőségének igazgatója.
2010.02.02. 11:30
 
Elkészült a We Are The World új változata
Több mint 75 zenész részvételével már fel is vették a We Are The World című dal új változatát, amely ezúttal Haiti megsegítésére csendül fel. A hírességeket ezúttal is Quincy Jones toborozta, akinek olyan neveket sikerült megnyernie, mint Bono, Celine Dion, Natalie Cole, Kanye West, Pink és Jennifer Hudson. A kezdeményezéshez Tony Bennett és Barbra Sterisand is csatlakozott, csakúgy, mint a fiatalabb generáció tagjai, Akon és a Jonas Brothers. A felvétel gond nélkül zajlott, az énekesek a munka egy pontján a Lean on Me című klasszikusba is belekezdtek.
2010.02.02. 11:00
 
Jennifer Lopez újra terhes
Jennifer Lopez véget vetett a szülési szabadságnak: két és fél év után visszatért a filmezéshez, hogy leforgassa az Ilyen a formám (The Back Up Plan, hazai bemutató: június) című romantikus vígjátékot.
2010.02.02. 10:52
 
Részegen bankot rabolt a Man in Black sztárja!
Letartóztatták a Men in Black sztárját, Rip Tornt, ugyanis ittas állapotban töltött fegyverrel rontott be egy zárva tartott bankba.
2010.02.02. 10:37
 
 
409,5 millió euró volt a külkereskedelmi többlet novemberben
Tavaly novemberben a külkereskedelmi termékforgalom aktívuma 409,5 millió euró volt a részletes adatok szerint, szemben az egy évvel korábbi 77,2 millió euró többlettel, így 2009 január-novemberben 4,194 milliárd euróra nőtt a kereskedelmi mérleg szufficitje, míg a megelőző évben 238 millió euró volt hiányt mutatott az egyenleg - közölte kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az MTI-vel. Korábban a KSH novemberre 411 millió euró előzetes novemberi exporttöbbletet jelentett, amely az egyenleg 334 millió eurós javulását mutatta 2008. novemberéhez képest.
2010.02.02. 10:15
 
 
Nem változott jelentősen a pártelnökök vagyoni helyzete
Nem változott jelentős mértékben a pártelnökök vagyoni helyzete az elmúlt évben az Országgyűlés honlapjára keddre virradó éjszaka felkerült képviselői vagyonnyilatkozatok szerint. Lendvai Ildikó MSZP-elnök vagyonnyilatkozatában egy 1988-ban vásárolt, 104 négyzetméteres budapesti, V. kerületi társasházi lakást szerepeltet, autója a bevallás szerint nincsen. Orbán Viktor továbbra is felerészben tulajdonosa a feleségével közösen 2002-ben vásárolt budapesti, XII. kerületi háznak. Ezen túlmenően a politikus feltünteti 2006-ban vásárolt felcsúti, összesen 5.035 négyzetméter belterületi földjeit, amelyeket 50 évre ingyenesen átengedett a Felcsúti Utánpótlásért Alapítványnak. Ez nem változott a korábbi évekhez képest.
2010.02.02. 10:15
 
 
Gyurcsányt és Verest várják ma a költségvetési bizottság ülésére
Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnököt és Veres János volt pénzügyminisztert is meghívta mai ülésére az Országgyűlés Költségvetési, Pénzügyi és Számvevőszéki Bizottsága annak kapcsán, hogy megvitassák, valódiak voltak-e a 2006-os államadósságról, a költségvetési hiányról és a kormányzati szektor hitelfelvételeiről közzétett kimutatások. A bizottság ülésére várják Oszkó Péter jelenlegi pénzügyminisztert, Belyó Pált, a Központi Statisztikai Hivatal elnökét, valamint Langmár Ferenc újságírót is. A Fidesz január 27-én tett feljelentést közérdekű adatokkal való visszaélés bűncselekménye miatt Gyurcsány és Veres ellen a 2006-os államháztartási adatok eltitkolása kapcsán.
2010.02.02. 10:15
 
 
A magyarországi autópark 2,5%-át érintheti a vagyonadó
A magyarországi személyautópark 2,5 százalékát érintheti a pénzügyi tárca szerint a vagyonadó, amelynek kiszámításához a gépjárműadóról szóló törvényt is föl kell lapozni - írja a keddi Népszabadság. Tekintve, hogy hárommillió autó fut a magyar utakon, megközelítőleg 75 ezer forgalomba helyezett gépkocsi tulajdonosára vonatkozik a jogszabály, amennyiben a Pénzügyminisztérium helyesen becsülte meg az érintettek arányát - ismerteti a napilap. A cikk hangsúlyozza, hogy nemcsak a nálunk forgalomba helyezett gépkocsik tartoznak az adó hatálya alá, hanem a külföldi rendszámmal rendelkezők is, mindez már az APEH tájékoztatójából válik egyértelművé.
2010.02.02. 09:30
 
 
Oxfordi krokodil "Dundee"
24 krokodillal, aligátorral, kajmánnal élt együtt egy brit asztalos és a családja. A 30 éves Shaun Foggettnek van a legnagyobb gyűjteménye a szigetországban ezekből a hüllőkből. Velük együtt 29 fős a család, a férfinak és menyasszonyának három gyermeke is van. Külön lakrészt alakított ki otthonukban a hüllők számára, főként, hogy mindig trópusi hőmérsékleten legyenek. 6 és 4 éves, valamint 8 hónapos gyerekei - a férfi elmondása szerint - egyáltalán nem félnek a krokodiloktól és rokonaiktól, mivel köztük nőttek fel. Az asztalosnak évente 8 ezer fontjába - 2,4 millió forintjába - kerül hüllőseregének az etetése, de nem bánja, mert gyermekkora óta imádja a krokodilokat - adta hírül a Daily Mail című brit lap.
2010.02.02. 08:45
 
Nettó hiteltörlesztő volt a vállalati szektor 2009-ben
Az előző évi 570 milliárd forintot megközelítő növekménnyel szemben a reálgazdaságot sújtó válság újabb bizonyítékaként tavaly 165 milliárd forinttal csökkent a vállalatok nettó hitelállománya a haza bankokkal szemben - ez derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) legfrissebb adataiból. Míg a vállalati hiteladósságok növekedését 2008-ban - mint rendesen - a hitelfelvételnek a betételhelyezést meghaladó mértéke adta, addig a nettó hiteltörlesztés tavaly betétkivonással párosult. A tavalyi 165 milliárd forintos vállalti adósságcsökkenés 350 milliárd forint nettó hiteltörlesztés és 185 milliárd betétkivonás eredőjeként alakult ki.
2010.02.02. 08:45
 
 
Piros lap helyett bugyit rántott elő a bíró
Lap helyett bugyit rántott elő zsebéből egy futballbíró Brazíliában egy amatőr mérkőzésen, amikor kiállított egy játékost. A szín ugyanakkor stimmelt: piros bugyit kapott elő. Viszont csipkéset. A bíró balszerencséjére felesége is a lelátón ült, a hírek szerint szinte megvadult a látottaktól, és beadta a válókeresetet. A bíró annyira zavarba jött, hogy a kelleténél húsz perccel előbb fújta le a mérkőzést, amely Anama városában zajlott. A férj váltig állítja, hogy fogalma sincs, miként került bugyi a zsebébe - adta hírül a Terra című brazil lap.
2010.02.02. 07:30
 
 
Elnézést kér a Toyota és kijavítja az autókat
A Toyota vállalat hétfőn az Egyesült Államokban elnézést kért az esetleg balesetet okozó, beszoruló gázpedálok problémája miatt, és közölte, megkezdi a visszahívott autók kijavítását, egyes szervizek a nap 24 órájában üzemelni fognak. A japán gyártó amerikai képviselete közölte: a cég mérnökei egy olyan "szigorúan tesztelt" megoldást dolgoztak ki, amelynek során megerősítik a gázpedálokat, megszüntetve a gondot okozó "súrlódási többletet". A Toyota Motor Amerikában legutóbb 2,3 millió kocsit rendelt vissza. A panaszok nyomán leállították nyolc népszerű modell, köztük a piacvezető Camry, Corolla és Avalon forgalmazását és gyártását az Egyesült Államokban és Kanadában.
2010.02.01. 22:15
 
 
Nőttek a 13. havi fizetések tavaly, de kevesebben kapták
Tavaly a 13. havi fizetések átlagosan 16 százalékkal voltak magasabbak, mint 2008-ban, de 11 százalékkal kevesebben kaptak ilyen juttatást, mint egy évvel korábban - derül ki a Merces munkaerőpiaci honlap legfrissebb felméréséből. Az év végi jutalmak átlagos országos összege 187.500 forint volt, ez pedig 15 százalékkal magasabb az előző évi adathoz képest, ugyanakkor 4 százalékkal csökkent azok száma, akik ebben a jutalomban részesültek. A középvezetőknél a 13. havi bér átlagos nagysága elérte a 306.700 forintot, 13 százalékkal több volt, mint a megelőző évben. Ugyanakkor a kategóriába tartozók negyede részesült ebben a juttatásban, ami 8 százalékkal kevesebb, mint korábban.
2010.02.01. 22:00
 
 
Obama folytatja a hatalmas háborús kiadásokat
Barack Obama amerikai elnök a hétfőn benyújtott 2011-es költségvetésben folytatja a háborús kiadások növelését, amelyek nagysága a második hivatali évében 160 milliárd dollár körül fog alakulni. Ez az összeg alig marad el a Bush-kormány utolsó éveinek háborús költekezésétől, és jóval több annál, mint amire Obama megválasztásakor számított. Az idei katonai büdzsé tervezetében egy évvel ezelőtt még csak 130 milliárd dollár szerepelt az iraki és afganisztáni háborúra. A Fehér Ház akkor úgy számolt, hogy a két háború költsége 2011-ben nem fogja meghaladni az 50 milliárdot.
2010.02.01. 22:00
 
 
Bonóval és Lady Gagával szól újra a We Are The World
A földrengés sújtotta Haiti megsegítésére veszik fel újra a 25 évvel ezelőtt szintén jótékony célt szolgáló We Are The World című dalt, amelyet ezúttal többek közt Bono, Lady Gaga és Usher énekel - derült ki a Grammy-gála másnapján, hétfőn. Quincy Jones zenészlegenda a múlt hét folyamán jelentette be, hogy "leporolja" az eredetileg Afrika megsegítésére született dalt. A felújított változat előadói között Bono, Akon, Jason Mraz, Wyclef Jean, Carlos Santana, Enrique Iglesias, Usher, Toni Braxton, illetve Lady Gaga is szerepel.
2010.02.01. 21:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853[1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista